Voorbeeld checklist Wm-vergunningenaanvraag

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorbeeld checklist Wm-vergunningenaanvraag"

Transcriptie

1 Voorbeeld checklist Wm-vergunningenaanvraag Deel 1 Algemene gegevens Algemene aanwijzingen Alle gegevens verstrekken in de Nederlandse taal. Alle eenheden uitdrukken conform het internationale stelsel van eenheden (S.l.).\ Slechts algemeen bekende begrippen en symbolen gebruiken, of een verklarende lijst toevoegen indien zulks niet mogelijk is. Tekeningen voorzien van een duidelijk renvooi met verklaring van alle nummers, tekens en afkortingen. Indien gegevens die in het kader van een aanvraag om een milieuvergunning dienen te worden verstrekt reeds eerder aan het bevoegd gezag zijn verschaft en de gegevens zijn nog toereikend dan kan er voor worden gekozen te volstaan met een verwijzing naar die gegevens met vermelding van de datum waarop ze zijn verstrekt. Alle bijlagen die behoren hij de aanvraag waarmerken. De aanvraag ondertekenen door een aantoonbaar bevoegde functionaris. De aanvraag en alle daarbij behorende stukken in (6, 8 of10)-voud indienen. De aanvraag moet worden ingediend bij:. Indien voor de activiteiten waarvoor een vergunning wordt gevraagd tevens een vergunning ingevolge de Wet verontreiniging oppervlaktewateren (Wvo) is vereist, dienen twee exemplaren van de aanvraag om een Wvo-vergunning rechtstreeks te worden ingediend bij de waterkwaliteitsbeheerder die bevoegd is te beslissen op een dergelijke aanvraag. Tevens dient de aanvraag voor een Wvo-vergunning in [6, 8 of 10]-voud gelijktijdig met de aanvraag om een milieuvergunning, dan wel uiterlijk binnen 6 weken, te worden ingediend bij Gedeputeerde Staten. 1 Algemene gegevens 1.1 Naam, adres (straat, huisnummer, postcode en plaats) en telefoonnummer inrichting: 1.2 Kadastrale aanduiding percelen inrichting: 1.3 naam, adres (straat, huisnummer, postcode en plaats), telefoonnummer, faxnummer en e- mailadres aanvrager 1.4 Naam en eventueel telefoonnummer, faxnummer en adres contactpersoon (indien anders dan vermeld bij 1.3) 1.5 Naam en eventueel telefoonnummer, faxnummer en adres van de eigenaar dan wel drijver van de inrichting (indien anders dan vermeld bij 1.3) 1.6 Naam en eventueel telefoonnummer, faxnummer en adres van degene die de die de feitelijke leiding heeft van de activiteiten in de inrichting (indien anders dan vermeld bij 1.3) 1.7 Beschrijf in paar korte zinnen de hoofd- en deelactiviteiten van de inrichting. Geef daarbij ook de capaciteiten aan. Sluit hier zo veel mogelijk aan bij de categorieën van het Inrichtingen en vergunningenbesluit milieubeheer.

2 1.8 Kruis aan wat voor soort vergunning wordt aangevraagd. - Vergunning voor het oprichten en in werking hebben van de inrichting. - Veranderingsvergunning. - Vergunning mede strekkende tot gehele of gedeeltelijke vervanging van eerder verleende vergunningen (revisievergunning). Een vergunning voor het oprichten en in werking hebben van de inrichting dient te worden aangevraagd als er niet eerder een vergunning is verleend of de looptijd van de vigerende vergunning is verstreken. Een veranderingsvergunning dient te worden aangevraagd als er sprake is van een verandering (uitbreiding of wijziging van de werking) van de inrichting. Een vergunning mede strekkende tot vervanging ven eerder bedoelde vergunningen (revisievergunning) dient te worden aangevraagd als er sprake is van een verandering (uitbreiding of wijziging van de werking) van de inrichting bij een onoverzichtelijke vergunningssituatie. 1.9 Indien de activiteiten waarvoor vergunning wordt aangevraagd, naar haar aard tijdelijk is, of vergunning wordt gevraagd voor het opslaan, overslaan, bewerken of verwerken van afvalstoffen vermeld dit dan in de aanvraag en vermeld dan tevens de periode waarvoor vergunning wordt gevraagd of wanneer de inrichting buiten werking wordt gesteld Geef een overzicht waarin is opgenomen de vergunning of vergunningen op grond waarvan de inrichting opgericht dan wel in werking is. Vermeld in dit overzicht ook de meldingen van veranderingen welke binnen de inrichting hebben plaatsgevonden. De opsomming dient bij voorkeur in tabelvorm te geschieden. Maak daarvoor volgt: Verleende vergunningen / gedane meldingen art Wm Oprichtingsvergunning / laatst verleende revisievergunning Datum Melding Datum Melding Datum Melding Datum Melding Datum De inrichting kan op basis van diverse in het verleden gedane vergunningen en meldingen in werking zijn. Gedacht moet worden aan de volgende vergunningen en meldingen: Wet milieubeheervergunning Hinderwetvergunning Afvalstoffenwetvergunning Wet chemische afvalstoffenvergunning Lozingsvergunning Melding verandering (art Wm) Melding AmvB (art Wm)

3 1.11 Geef aan of voor de activiteiten waarvoor vergunning wordt gevraagd een bouwvergunning vereist is. Indien de benodigde bouwvergunning is aangevraagd bij het gemeentebestuur voeg dan een kopie van die aanvraag hij deze aanvraag om Wm-vergunning. In het geval de bouwvergunning nog niet is aangevraagd moet u op grond van wettelijke bepalingen (lvb) zodra u een dergelijk verzoek indient een afschrift daarvan aan ons toezenden. Wij wijzen u erop dat een beslissing op uw verzoek om een Wm-vergunning volgens de Wm (art. 20.8) pas in werking treedt als ook de benodigde bouwvergunning verleend is. Verder is het bepaalde in de Woningwet van belang. Op grond van artikel 52 van de Woningwet moeten burgemeester en wethouders de beslissing op een aanvraag voor een bouwvergunning aanhouden als het bouwen tevens is aan te merken als het oprichten en veranderen van een inrichting waarvoor een Wm-vergunning vereist is. Nadere informatie over deze aanhoudingsverplichting kunt u inwinnen bij het gemeentebestuur. Niet-technische samenvatting 1.12 Geef een niet-technische samenvatting van de aanvraag. Besteed daarbij vooral aandacht aan de belangrijkste nadelige gevolgen voor het milieu tengevolge van de inrichting en de activiteiten waarvoor vergunning gevraagd wordt. Voeg deze samenvatting als een bijlage behorende bij de aanvraag. 2 De inrichting 2.1 Voeg een plattegrondtekening van de in richting hij waarop tenminste de volgende zaken zijn aangegeven: a. gebouwen en procesinstallaties; b. functie diverse bedrijfsruimten; c. laad- en losplaatsen; d. opslagplaatsen, tanks, tankputten, silo s e.d. met vermelding van de omvang; e. opslagplaatsen (gevaarlijke) (afval)stoffen met vermelding van de hoeveelheden; f. opslagplaats gasflessen/drukhouders met vermelding aard en hoeveelheid gassen; g. belangrijkste emissiepunten (geluidemissiepunten aangeven in het akoestisch rapport); h. situering brandblussystemen; t. wegen, parkeerterreinen e.d.; j. aard verhardingen (binnen en buiten); k. begrenzing van de inrichting; 1. erfafscheiding en toegangen tot het terrein; m. indien er delen van de inrichting worden verhuurd aan of gehuurd van derden moeten deze duidelijk zijn aangegeven, bijvoorbeeld middels arcering; n. in geval van een veranderings- of revisievergunning moet duidelijk zijn aangeven wat onder het bestaande gedeelte valt en wat onder de uitbreiding of verandering. Maak bijvoorbeeld gebruik van arcering; o. schaal tekening (tussen 1:250 en 1:1000); p. noordpijl.

4 3 De ligging van de inrichting 3.1 Voeg een topografische kaart toe waarop de ligging van de inrichting in de ruimere omgeving is aangegeven. Bij deze tekening moet ten minste aandacht gegeven worden aan de volgende aspecten: a. schaal 1:25.000; b. schaal en noordpijl aangeven op tekening; c. terrein eigen inrichting arceren of duidelijk omlijnen. 3.2 Voeg een situatietekening toe. Besteed daarbij ten minste aandacht aan de volgende aspecten: a. schaal 1:1000 (zo mogelijk); b. schaal en noordpijl aangeven op tekening; c. weergave van alle bebouwing en de aard hiervan binnen een straal van 250 meter; d. vermelding kadastrale begrenzingen; e. vermelding perseelsnummers van de inrichting; f. terrein eigen inrichting arceren of duidelijk omlijnen. Overeenkomstig artikel 5.1. van het lvb moet in de aanvraag de ligging van de inrichting worden vermeld. De meest overzichtelijke methode om dit te bereiken is het bijvoegen van een topografische kaart en een situatietekening. Door aandacht te besteden aan de hierna vermelde aspecten zal dit overzicht en daarmee het inzicht in de ligging van de inrichting het helderst zijn. Het is niet voor alle situaties noodzakelijk om alle vermelde aandachtspunten te verwerken in de tekeningen. Indien een aandachtspunt geen relevantie heeft voor het te verkrijgen inzicht behoeft het niet te worden verwerkt in de tekeningen. 4 De activiteiten 4.1 Beschrjf de activiteiten en de processen in de inrichting en de ten behoeve daarvan toe te passen technieken of installaties waarvoor vergunning wordt gevraagd. Maak bij de beschrijving zo mogelijk gebruik van stroomschema s en besteed in de beschrijving ten minste aandacht aan de volgende aspecten: a. de aanwezige apparatuur met inhoud (inclusief hulpsystemen, zoals transportsystemen en stook- en koelinstallaties); b. de voor de activiteiten en de processen kenmerkende gegevens met betrekking tot grondstoffen, tussen-, neven- en eindproducten; c. de maximale uur- en jaarcapaciteit van de inrichting en het maximale motorische of thermische vermogen van de tot de inrichting behorende installaties; d. de tijden en dagen, dan wel perioden waarop de inrichting of de te onderscheiden onderdelen daarvan in bedrijf zullen zijn; e. reactievergelijkingen indiende aanvraag betrekking heeft op chemische reacties; f. de essentiële beveiligingen en veiligheidssystemen; g. de specifieke gevolgen voor de omgeving tengevolge van proefdraaien, normaal bedrijf, schoonmaak-, onderhouds- en herstelwerkzaamheden en de specifieke maatregelen die zijn gerealiseerd ten behoeve van deze omstandigheden; h. de wijze waarop gedurende het in werking zijn van de inrichting de belasting van liet milieu, die de inrichting veroorzaakt, wordt vastgesteld en geregistreerd.

5 Deze vraag strekt er uitsluitend toe om te waarborgen dat alle vermelde aspecten zijn verwerkt in de vergunningaanvraag, zodat voldaan zal zijn aan de verplichtingen uit het lvb. In eerste instantie behoeft dan ook slechts een korte beantwoording te worden gegeven waarin aandacht wordt gegeven aan de vermelde aspecten. Verdere uitwerking zal, voor zover gevraagd, pas behoeven plaats te vinden bij de beantwoording van de overige vragen van dit aanvraagformulier. 4.2 Beschrijf de specifieke maatregelen die zijn gerealiseerd om de gevolgen voor de omgeving te beperken ingeval van ongewone voorvallen als bedoeld in artikel 17.1 van de Wm, zoals brand- en explosieemissies en morsingen. 4.3 Beschrijf de redeljkerwijs te verwachten ontwikkelingen met betrekking tot de inrichting die voor de beslissing op de aanvraag van belang kunnen zijn. Het betreft hier de binnen de inrichting te verwachten ontwikkelingen die volgens de huidige kennis en inzichten binnen een termijn van vijf jaar zullen plaatsvinden 4.4 Welke ontwikkelingen zullen zich binnen vijfjaar volgens de huidige kennis en inzichten binnen de omgeving van de inrichting voordoen die van invloed kunnen zijn op de inrichting? Het betreft hier alleen die ontwikkelingen die volgens de huidige kennis en inzichten binnen een termijn van vijf jaar zullen plaatsvinden 5. Stoffen 5.1 Geef een overzicht van de binnen de inrichting aanwezige (afval)stoffen en vernield hiervan tenminste de volgende gegevens: a. wetenschappelijke naam van de stoffen volgens de International Union of Pure and Applied Chemistry (1rJPAC) regels. (Bij het ontbreken van een officiële naam mogen algemeen bekende triviale namen of handelsnamen worden vermeld); b. de maximaal en gemiddelde aanwezige hoeveelheid in [m3] of [kg]; c. de categorie-indeling conform de Wet milieugevaarlijke stoffen of de afvalstofcodeljst; d het jaarverbruik in [m3] of[kg]; e. fysische en chemische eigenschappen zoals aggregatietoestand, smeltpunt, kookpunt. vlampunt, zelfontbrandingstemperatuur. oplosbaarheid in water, explosiegrenzen in vol% in lucht reukgrens ed.; f. bijzondere eigenschappen, zoals instahiliteit, corrosieve eigenschappen en onverenigbaarheid met andere stoffen; g. MAC- waarden en andere toxicologische eigenschappen, zoals LC 50 waarden.

6 De opsomming dient bij voorkeur in tabelvorm te geschieden. Maak dan gebruik van een tabel als volgt: Naam (afval)stof Categorie Hoeveelheid in [ ] Jaarverbruik in [ ] Eigenschappen in bijlage: Nummer tekening 5.2 Geef aan hoede (afval)stoffen vervoerd als bedoeld in vraag 5.1, overgeslagen en opgeslagen worden. Maak daarbij bij voorkeur gebruik van een tabel als volgt: Naam (afval)stof Transportmiddel Wijze overslag Opslagfaciliteit Inhoud faciliteit in [ ] Voor de beoordeling van de mogelijke gevolgen voor de omgeving is het noodzakelijk om inzicht te verschaffen in de wijze waarop de (afval)stoffen worden aangevoerd, opgeslagen en overgeslagen. In de kolom transportmiddel dient te worden aangegeven welk transportmiddel wordt gebruikt om de (afval)stof aan te voeren, zoals tankwagen, spoorketelwagon, schip of in (afgedekte) vrachtauto. In de kolom wijze overslag kan worden vermeld of die al of niet via een leidingsysteem plaatsvindt. In de kolom opslagfaciliteit dient te worden aangegeven op de (afval)stof in de vakken, tanks, gascyclinders, emballage of anderszins wordt opgeslagen. Indien de afvalstof in een tank wordt opgeslagen dient te worden vermeld of het een ondergrondse, bovengrondse, dubbelwandige tank is en uit welk materiaal deze is vervaardigd. Tevens dient het meest recente keuringsbewijs van de tank, bijbehorende leidingen n de eventueel aanwezige kathodische bescherming bij de aanvraag te worden gevoegd. Ondertekening Datum Naam ondertekenaar Hoedanigheid Handtekening:

Aanvraag vergunning Natuurbeschermingswet 1998

Aanvraag vergunning Natuurbeschermingswet 1998 Aanvraag vergunning Natuurbeschermingswet 1998 Vergunningaanvraag ex art. 16 (beschermde natuurmonumenten) Algemene aanwijzingen - Wij adviseren u vooraf de informatie uit het informatiepakket goed door

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Aanvraagnummer Theunisse BV, Aerosol blusinstallatie. Ingediend op Gefaseerd

Aanvraaggegevens. Aanvraagnummer Theunisse BV, Aerosol blusinstallatie. Ingediend op Gefaseerd Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst BEM1401991 gemeente Steenbergen Formulierversie 2013.01 Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 1213825 Aanvraagnaam 21729

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VERGUNNING BRANDVEILIG GEBRUIK. Bouwverordening 1997, artikel Aanschrijving :

AANVRAAGFORMULIER VERGUNNING BRANDVEILIG GEBRUIK. Bouwverordening 1997, artikel Aanschrijving : AANVRAAGFORMULIER VERGUNNING BRANDVEILIG GEBRUIK DOSSIERNR GV DOSSIER: Woningwet 2003, artikel 8, lid 2, sub a4 Datum ontvangst: Bouwverordening 1997, artikel 6.1.1 Dossiernummer Aanschrijving : Aan burgemeester

Nadere informatie

(artikelen 2, 5 en 42 Vlarem) A. IDENTIFICATIE VAN DE MELDINGSPLICHTIGE 1. EXPLOITANT

(artikelen 2, 5 en 42 Vlarem) A. IDENTIFICATIE VAN DE MELDINGSPLICHTIGE 1. EXPLOITANT BIJLAGE 3. Meldingsformulier inzake de exploitatie van een klasse 3 inrichting, de verandering van een inrichting of de overname van een inrichting door een andere exploitant (artikelen 2, 5 en 42 Vlarem)

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraagnaam Veugen nieuwstraat Ospel 2016

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraagnaam Veugen nieuwstraat Ospel 2016 Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 2389973 Aanvraagnaam Veugen nieuwstraat 31-44 Ospel 2016 Uw referentiecode

Nadere informatie

(artikelen 2, 5 en 42 Vlarem)

(artikelen 2, 5 en 42 Vlarem) MELDINGSFORMULIER INZAKE DE EXPLOITATIE VAN EEN KLASSE 3 INRICHTING, DE VERANDERING VAN EEN INRICHTING OF DE OVERNAME VAN EEN INRICHTING DOOR EEN ANDERE EXPLOITANT (artikelen 2, 5 en 42 Vlarem) A. IDENTIFICATIE

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Corning BV-ODG klasse 2 GMMO. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Corning BV-ODG klasse 2 GMMO. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie 2016.03 Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 2456285 Aanvraagnaam Corning BV-ODG klasse 2 GMMO Uw referentiecode

Nadere informatie

TEERDE STATEN VAN GELDERLAND. Ingevolge artikel 8.24 Wet milieubeheer 1 FEITEN

TEERDE STATEN VAN GELDERLAND. Ingevolge artikel 8.24 Wet milieubeheer 1 FEITEN BESCHIKKING D.D. 4 DECEMBER 2009 TEERDE STATEN VAN GELDERLAND - NR. MPM18173/2009-015262 VAN GEDEPU- Ingevolge artikel 8.24 Wet milieubeheer 1 FEITEN Onderwerp aanvraag Op 10 augustus 2009 hebben wij een

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraag definitieve in/uit rit mondenweg. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraag definitieve in/uit rit mondenweg. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 556025 Aanvraagnaam Uw referentiecode Aanvraag definitieve in/uit

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Arends Gaikhorst vierakker milieuverg

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Arends Gaikhorst vierakker milieuverg Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer 1551599 Aanvraagnaam Uw referentiecode Arends Gaikhorst vierakker milieuverg

Nadere informatie

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant op de op 10 mei 2006 bij hen ingekomen aanvraag van Van Gansewinkel Nederland BV aan Spaarpot 6 te Geldrop om een vergunning krachtens artikel 8.1

Nadere informatie

Aanvraagformulier vooroverleg omgevingsvergunning

Aanvraagformulier vooroverleg omgevingsvergunning In te vullen door gemeente Datum ontvangst: Zaaknummer: Aanvraagformulier vooroverleg omgevingsvergunning Voor het indienen van een vooroverleg omgevingsvergunning dient u alleen de relevante vragen op

Nadere informatie

Pagina 1 van 10 Registratienummer: Z / D

Pagina 1 van 10 Registratienummer: Z / D Postbus 8035 5601 KA Eindhoven T: 088-369 03 69 I: www.odzob.nl Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant op de op 6 juli 2017 bij hen ingekomen aanvraag van Van Gansewinkel Nederland B.V.

Nadere informatie

FORMULIER VOOROVERLEG OMGEVINGSVERGUNNING

FORMULIER VOOROVERLEG OMGEVINGSVERGUNNING Doormiddel van het indienen van dit formulier vooroverleg omgevingsvergunning en bijbehorende bijlagen krijgt u inzicht in de haalbaarheid van een door u voorgenomen project. U wordt schriftelijk op de

Nadere informatie

Formulier Natuurbeschermingswet artikel 19d

Formulier Natuurbeschermingswet artikel 19d 20140331.R02e Bijlage 5A Formulier Natuurbeschermingswet artikel 19d 02-01-2015 1 / 8 1 Gegevens aanvrager Naam J. Jakobsen (Post)Adres Oude Schroeweg 124 Postcode 4339 PV Plaats Nieuw- en St. Joosland

Nadere informatie

1. Beschrijving activiteit

1. Beschrijving activiteit Melding- en/of aanvraagformulier Wet Natuurbescherming, onderdeel Houtopstanden Formulier retoursturen naar: Contact: Regelgeving Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân t.a.v. Afdeling VTH, team

Nadere informatie

Melding van de exploitatie of verandering van een inrichting van uitsluitend klasse 3

Melding van de exploitatie of verandering van een inrichting van uitsluitend klasse 3 Melding van de exploitatie of verandering van een inrichting van uitsluitend klasse 3 Aan het college van burgemeester en schepenen straat en nummer Dorpsstraat 99 postnummer en gemeente 2940 Stabroek

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Wijziging monitoring Kaliwaal. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Wijziging monitoring Kaliwaal. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer 2084791 Aanvraagnaam Wijziging monitoring Kaliwaal Uw referentiecode

Nadere informatie

ADVIES OMGEVINGSVERGUNNING, ONDERDEEL MILIEU

ADVIES OMGEVINGSVERGUNNING, ONDERDEEL MILIEU *D152097259* D152097259 ADVIES OMGEVINGSVERGUNNING, ONDERDEEL MILIEU Aanvrager : P.C. van Tuijl Kesteren b.v. Datum besluit : Onderwerp : uitbreiding bedrijfsgebouw Van Tuijl Marsdijk Lienden Gemeente

Nadere informatie

Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid Afdeling Toezicht en Handhaving Team Groen Postbus 550 3300 AN Dordrecht

Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid Afdeling Toezicht en Handhaving Team Groen Postbus 550 3300 AN Dordrecht I N F O R M A T I E B L A D behorend bij een vergunning krachtens artikel 16 en/of 19d van de Natuurbeschermingswet '98 (Nbwet) of Verklaring van geen bedenkingen (VVGB) o.g.v. de Natuurbeschermingswet

Nadere informatie

Gemeente Barneveld Raadhuisplein 2 tel: (0342) Postbus 63 fax: (0342) AB BARNEVELD

Gemeente Barneveld Raadhuisplein 2 tel: (0342) Postbus 63 fax: (0342) AB BARNEVELD Gemeente Barneveld Raadhuisplein 2 tel: (0342) 495 402 Postbus 63 fax: (0342) 495 376 3770 AB BARNEVELD e-mail: gembar@barneveld.nl Ontwerpbeschikking Datum aanvraag 20 juli 2009 Nummer 46/2009 Betreft

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER SLOOPVERGUNNING

AANVRAAGFORMULIER SLOOPVERGUNNING (door gemeente AANVRAAGFORMULIER SLOOPVERGUNNING Woningwet 2001, artikel 8, lid 2, sub h (gewijzigd bij Staatsblad 518, 2001 Algemene wet bestuursrecht, artikelen 2:1, 4:1 en 4:2 (Model-) Bouwverordening,

Nadere informatie

Melding van de exploitatie of verandering van een inrichting van uitsluitend klasse 3

Melding van de exploitatie of verandering van een inrichting van uitsluitend klasse 3 Melding van de exploitatie of verandering van een inrichting van uitsluitend klasse 3 Aan het college van burgemeester en schepenen VLAREM-03-03022009 In te vullen door de behandelende afdeling dossiernummer

Nadere informatie

WET MILIEUBEHEER BESCHIKKING

WET MILIEUBEHEER BESCHIKKING WET MILIEUBEHEER BESCHIKKING Gegevens aanvrager Naam aanvrager : De heer Van Manen namens Kloosterboer Elst Bv Adres : Handelsweg 5 Postcode en plaats : 6662 NH ELST Gegevens inrichting Naam inrichting

Nadere informatie

I. SAMENVATTING BESLUIT

I. SAMENVATTING BESLUIT Afdeling Vergunningverlening Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht BESLUIT van GS van Utrecht Tel. 030-2589111 www.provincie-utrecht.nl Datum 16 november 2010 Team Milieubeheer Nummer 8087955C

Nadere informatie

Aanvraagformulier Drank- en Horeca- + Exploitatievergunning

Aanvraagformulier Drank- en Horeca- + Exploitatievergunning Aanvraagformulier Drank- en Horeca- + Exploitatievergunning 1. Soort vergunningaanvraag Artikel 3 Drank- en Horecawet het horecabedrijf het slijtersbedrijf Exploitatievergunning horecabedrijf als gevolg

Nadere informatie

Procedure Deze beschikking is voorbereid met de reguliere voorbereidingsprocedure als beschreven in paragraaf 3.2 van de Wabo.

Procedure Deze beschikking is voorbereid met de reguliere voorbereidingsprocedure als beschreven in paragraaf 3.2 van de Wabo. BESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING MILIEUNEUTRAAL VERANDEREN Onderwerp Wij hebben op 17 april 2015 een aanvraag voor een omgevingsvergunning voor het milieuneutraal veranderen van de inrichting ontvangen van

Nadere informatie

Deze beschikking is voorbereid met de reguliere voorbereidingsprocedure als beschreven in paragraaf 3.2 van de Wabo.

Deze beschikking is voorbereid met de reguliere voorbereidingsprocedure als beschreven in paragraaf 3.2 van de Wabo. BESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING VERLENEN Onderwerp Op 21 maart 216 is een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen van B.V. Landgoed De Princepeel, Molenstraat 4 te Wanroij. Het betreft het milieuneutraal

Nadere informatie

Aanvraag aansluitvergunning riolering

Aanvraag aansluitvergunning riolering Aanvraag aansluitvergunning riolering (in tweevoud indienen) Als bedoeld in hoofdstuk Z artikel 3. van de Verordening Aansluitvoorwaarden Riolering gemeente Maastricht 2000. Adres aan te sluiten pand/perceel

Nadere informatie

Melding van de exploitatie of verandering van een inrichting van uitsluitend klasse 3

Melding van de exploitatie of verandering van een inrichting van uitsluitend klasse 3 Melding van de exploitatie of verandering van een inrichting van uitsluitend klasse 3 Aan het college van burgemeester en schepenen VLAREM-03-140917 In te vullen door de behandelende afdeling dossiernummer

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT (MILIEU) verleend aan. ESD-SIC bv. Ten behoeve van de productie van Siliciumcarbide

OMGEVINGSVERGUNNING WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT (MILIEU) verleend aan. ESD-SIC bv. Ten behoeve van de productie van Siliciumcarbide OMGEVINGSVERGUNNING WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT (MILIEU) verleend aan ESD-SIC bv Ten behoeve van de productie van Siliciumcarbide (Locatie: Kloosterlaan 11-13 te Farmsum) Groningen, 15 februari

Nadere informatie

BESCHIKKING. Milieuneutrale omgevingsvergunning

BESCHIKKING. Milieuneutrale omgevingsvergunning BESCHIKKING Milieuneutrale omgevingsvergunning Besluit van Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland. Aanvraag Op 25 mei 2017 hebben wij, Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, een aanvraag omgevingsvergunning

Nadere informatie

Aanvraag vergunning tot tijdelijke verhuur van leegstaande woonruimte

Aanvraag vergunning tot tijdelijke verhuur van leegstaande woonruimte Postadres: Postbus 35, 4530 AA TERNEUZEN Telefoon: 14 0115, fax 0115 618 429 Bezoekadres: Stadhuisplein 1, Terneuzen E-mail : gemeente@terneuzen.nl Internet: www.terneuzen.nl Aanvraag vergunning tot tijdelijke

Nadere informatie

Melding van de exploitatie of verandering van een inrichting van uitsluitend klasse 3

Melding van de exploitatie of verandering van een inrichting van uitsluitend klasse 3 Melding van de exploitatie of verandering van een inrichting van uitsluitend klasse 3 Aan het college van burgemeester en schepenen VLAREM-03-26062008 In te vullen door de behandelende afdeling dossiernummer

Nadere informatie

VOOROVERLEG CONCEPT OMGEVINGSVERGUNNING

VOOROVERLEG CONCEPT OMGEVINGSVERGUNNING VOOROVERLEG CONCEPT OMGEVINGSVERGUNNING Door middel van dit formulier kan geen omgevingsvergunning worden verkregen 1. Gegevens van de aanvrager Naam en voorletters: M V Geboortedatum: BurgerServiceNummer:

Nadere informatie

Ontwerpbesluit inzake de Wet verontreiniging oppervlaktewateren

Ontwerpbesluit inzake de Wet verontreiniging oppervlaktewateren Ontwerpbesluit inzake de Wet verontreiniging oppervlaktewateren Nummer : 2009.09833V Venlo, Bijlage(n) : Het Dagelijks Bestuur heeft op 12 augustus 2009 een aanvraag om vergunning op grond van de Wet verontreiniging

Nadere informatie

AANVRAAG VERGUNNING TOT TIJDELIJKE VERHUUR VAN LEEGSTAANDE WOONRUIMTE

AANVRAAG VERGUNNING TOT TIJDELIJKE VERHUUR VAN LEEGSTAANDE WOONRUIMTE AANVRAAG VERGUNNING TOT TIJDELIJKE VERHUUR VAN LEEGSTAANDE WOONRUIMTE (Lees voor u dit formulier invult eerst de toelichting) Aan t.a.v. de Burgemeester en Wethouders van de gemeente Assen Eenheid Leefomgeving

Nadere informatie

I. BESLISSING DE AANVRAAG. I.A. Algemeen. II.A. Beschrijving van de aanvraag

I. BESLISSING DE AANVRAAG. I.A. Algemeen. II.A. Beschrijving van de aanvraag Afdeling Vergunningverlening BESCHIKKING van GS van Utrecht Aan: Wolfswinkel Reiniging B.V. Haarweg 19 3953 BG Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht Tel. 030-2589111 www.provincie-utrecht.nl

Nadere informatie

AANVRAAG VERGUNNING TOT TIJDELIJKE VERHUUR VAN LEEGSTAANDE WOONRUIMTE AMERSFOORT. 1 Betreft Woning Gebouw. Burger service nummer:

AANVRAAG VERGUNNING TOT TIJDELIJKE VERHUUR VAN LEEGSTAANDE WOONRUIMTE AMERSFOORT. 1 Betreft Woning Gebouw. Burger service nummer: AANVRAAG VERGUNNING TOT TIJDELIJKE VERHUUR VAN LEEGSTAANDE WOONRUIMTE AMERSFOORT (Lees voor u dit formulier invult eerst de toelichting) Aan Burgemeester en Wethouders van T.a.v. de afdeling Amersfoort

Nadere informatie

1. Gegevens van de aanvrager a. Naam : b. Adres : c. Postcode en woonplaats: d. Telefoonnummer :

1. Gegevens van de aanvrager a. Naam : b. Adres : c. Postcode en woonplaats: d. Telefoonnummer : Aanvraagformulier voor het houden van een evenement in de gemeente Alphen-Chaam zoals bedoeld in artikel 2.25 van de Algemene Plaatselijke Verordening van gemeente Alphen-Chaam. Aan de burgemeester van

Nadere informatie

Aanvraag vergunning tot tijdelijke verhuur van leegstaande woonruimte

Aanvraag vergunning tot tijdelijke verhuur van leegstaande woonruimte Bijlage I Aanvraag vergunning tot tijdelijke verhuur van leegstaande woonruimte (Lees voor u dit formulier invult eerst de toelichting) Aan Burgemeester en Wethouders van t.a.v. de afdeling Straat en huisnummer

Nadere informatie

Ontwerpbesluit van Gedeputeerde staten van Limburg. gedeeltelijke intrekking locatie Grubbenvorsterweg 2 en 6

Ontwerpbesluit van Gedeputeerde staten van Limburg. gedeeltelijke intrekking locatie Grubbenvorsterweg 2 en 6 Ontwerpbesluit van Gedeputeerde staten van Limburg Omgevingsvergunning gedeeltelijke intrekking locatie Grubbenvorsterweg 2 en 6 DSM Pharma Chemicals Venlo B.V. te Venlo Zaaknummer 2015/52214 d.d. 23 juli

Nadere informatie

(artikelen 2, 5 en 42 van titel I van het VLAREM) A. IDENTIFICATIE VAN DE MELDINGSPLICHTIGE. 1. Exploitant (ingeval van overname: de overnemer)

(artikelen 2, 5 en 42 van titel I van het VLAREM) A. IDENTIFICATIE VAN DE MELDINGSPLICHTIGE. 1. Exploitant (ingeval van overname: de overnemer) MELDINGSFORMULIER INZAKE DE EXPLOITATIE VAN EEN KLASSE 3 INRICHTING, DE VERANDERING VAN EEN INRICHTING OF DE OVERNAME VAN EEN INRICHTING DOOR EEN ANDERE EXPLOITANT (artikelen 2, 5 en 42 van titel I van

Nadere informatie

AANVRAAG VERGUNNING TOT TIJDELIJKE VERHUUR VAN LEEGSTAANDE WOONRUIMTE

AANVRAAG VERGUNNING TOT TIJDELIJKE VERHUUR VAN LEEGSTAANDE WOONRUIMTE Bijlage I AANVRAAG VERGUNNING TOT TIJDELIJKE VERHUUR VAN LEEGSTAANDE WOONRUIMTE (Lees voor u dit formulier invult eerst de toelichting) Aan Burgemeester en Wethouders van t.a.v. de afdeling Straat en huisnummer

Nadere informatie

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Directie Ecologie Ons kenmerk C2039301/2811531 op de op 8 juli 2011 bij hen ingekomen aanvraag van Caldic Chemie Produktie BV, om vergunning krachtens

Nadere informatie

Formulier voor aanvraag vergunning Wet natuurbescherming Onderdeel: Natura 2000-gebieden (hoofdstuk 2 Wnb)

Formulier voor aanvraag vergunning Wet natuurbescherming Onderdeel: Natura 2000-gebieden (hoofdstuk 2 Wnb) Formulier voor aanvraag vergunning Wet natuurbescherming Onderdeel: Natura 2000-gebieden (hoofdstuk 2 Wnb) Het formulier heeft betrekking op het verzoek Wet natuurbescherming, Natura 2000-gebieden (Hoofdstuk

Nadere informatie

Pagina 1 van 14 Registratienummer: Z / D

Pagina 1 van 14 Registratienummer: Z / D Postbus 8035 5601 KA Eindhoven T: 088-369 03 69 I: www.odzob.nl Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant op de op 13 oktober 2016 bij hen ingekomen aanvraag van Suez Water NV te Venlo, om

Nadere informatie

Behoort bij beschikking. d.d. nr.(s) Medewerkster Publiekszaken / vergunningen. Aanvraaggegevens. Let op: vul het formulier alstublieft volledig in.

Behoort bij beschikking. d.d. nr.(s) Medewerkster Publiekszaken / vergunningen. Aanvraaggegevens. Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Behoort bij beschikking d.d. 26-09-2016 BEM1602286 gemeente Steenbergen nr.(s) ZK16001874 Medewerkster Publiekszaken / vergunningen Formulierversie

Nadere informatie

Aan Burgemeester en Wethouders van de gemeente: Naam drijver van de inrichting Adres en telefoonnummer Postcode en plaats

Aan Burgemeester en Wethouders van de gemeente: Naam drijver van de inrichting Adres en telefoonnummer Postcode en plaats RM16 - Meldingsformulier InfoMil Besluit mestbassins milieubeheer Vooraf Dit formulier is bedoeld voor degene die van plan is een bedrijf op te richten, uit te breiden of te wijzigen, dan wel de werking

Nadere informatie

Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht

Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht Beschikking Omgevingsvergunning Aanvrager : Gebroeders Van Engelen B.V. Aangevraagde activiteiten : Verzoek tot gedeeltelijke intrekking van de vergunning voor wat

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN DRENTHE INGEVOLGE DE WM VOOR H. SMIT V.O.F. SCHROOT- EN METAALHANDEL TE BORGER

ONTWERPBESLUIT VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN DRENTHE INGEVOLGE DE WM VOOR H. SMIT V.O.F. SCHROOT- EN METAALHANDEL TE BORGER ONTWERP Assen, @ Ons kenmerk @ Behandeld door mevrouw S. Stoetman (0592) 36 58 78 Onderwerp: Ontwerpbesluit ingevolge de Wet milieubeheer (Wm) voor H. Smit v.o.f. Schroot- en Metaalhandel te Borger ONTWERPBESLUIT

Nadere informatie

Pagina 1 van 11 Registratienummer: Z / D

Pagina 1 van 11 Registratienummer: Z / D Postbus 8035 5601 KA Eindhoven T: 088-369 03 69 I: www.odzob.nl Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant op de op 19 december 2016 bij hen ingekomen aanvraag van Varkensbedrijf Rijnen Oirschot

Nadere informatie

Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht

Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht Ontwerpbeschikking gedeeltelijke intrekking omgevingsvergunning Aanvrager : Gebroeders Van Engelen B.V. Aangevraagde activiteiten : Verzoek tot gedeeltelijke intrekking

Nadere informatie

Beschikking Wet milieubeheer

Beschikking Wet milieubeheer Beschikking Wet milieubeheer Besluit van burgemeester en wethouders van Woensdrecht. Datum beschikking: 16-12-2008 Onderwerp aanvraag Op 3 juli 2008 is een aanvraag om vergunning ingevolge de Wet milieubeheer

Nadere informatie

RECREATIETERREIN LAAGRAVEN

RECREATIETERREIN LAAGRAVEN AANVRAAGFORMULIER EVENEMENTENVERGUNNING RECREATIETERREIN LAAGRAVEN 1. Aanvrager a. Naam aanvrager: b. Contactpersoon: c. Adres (geen postbus): d. Postcode en plaats: e. Telefoonnummer: f. Mobiel telefoonnummer:

Nadere informatie

Aanvraagformulier evenementen vergunning

Aanvraagformulier evenementen vergunning Aanvraagformulier evenementen vergunning Gegevens gemeente (niet in te vullen door aanvrager) Dossiernummer Datum ontvangst Aanvraag ingediend Indienen bij de afdeling V&H In voud Ruimte voor stempel Aan

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING. uitbreiding met parelmolen ten behoeve van het fijnmalen van magnesiumhydroxide

OMGEVINGSVERGUNNING. uitbreiding met parelmolen ten behoeve van het fijnmalen van magnesiumhydroxide OMGEVINGSVERGUNNING voor: uitbreiding met parelmolen ten behoeve van het fijnmalen van magnesiumhydroxide activiteit: het milieuneutraal veranderen van een inrichting verleend aan: Nedmag bv locatie: Billitonweg

Nadere informatie

GEDEPUTEERDE STATEN DER PROVINCIE GRONINGEN

GEDEPUTEERDE STATEN DER PROVINCIE GRONINGEN GEDEPUTEERDE STATEN DER PROVINCIE GRONINGEN Groningen, 2 oktober 2001 Nr. 2001-16006/40, RMM Verzonden: 10 oktober 2001 Beslissen bij dit besluit op de aanvraag tot het veranderen van de vergunning ingevolge

Nadere informatie

Aanvraagformulier Natuurbeschermingswet provincie Utrecht voor: veehouderijen met krimp in ammoniakemissie ten opzichte van referentiesituatie

Aanvraagformulier Natuurbeschermingswet provincie Utrecht voor: veehouderijen met krimp in ammoniakemissie ten opzichte van referentiesituatie Aanvraagformulier Natuurbeschermingswet provincie Utrecht voor: veehouderijen met krimp in ammoniakemissie ten opzichte van referentiesituatie Let op! Dit formulier mag alleen gebruikt worden bij het aanvragen

Nadere informatie

Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht

Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht Ontwerpbeschikking Omgevingsvergunning Aanvrager : Van Gansewinkel Nederland B.V. Aangevraagde activiteiten : Ambtshalve wijziging in verband met IPPC toets Locatie

Nadere informatie

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Directie Ecologie Ons kenmerk C2024428/2752304 op de op 26 april 2011 bij hen ingekomen aanvraag van FrieslandCampina Consumer Products, om vergunning

Nadere informatie

Postcode/woonplaats :... Te realiseren bouwwerk :. Postcode/woonplaats :... Kadastrale gegevens: sectie:... nr(s):...

Postcode/woonplaats :... Te realiseren bouwwerk :. Postcode/woonplaats :... Kadastrale gegevens: sectie:... nr(s):... Vragenlijst beperkt vooronderzoek bodemtoets (behorend bij bouwvergunningsaanvraag) nderstaande vragen zijn opgesteld om een zo goed mogelijk inzicht te verkrijgen in de bodemkwaliteit ter plaatse van

Nadere informatie

Aanvraagformulier vooroverleg

Aanvraagformulier vooroverleg In te vullen door gemeente Datum ontvangst: Zaaknummer: Aanvraagformulier vooroverleg Voor het indienen van een vooroverleg vult u alleen de relevante vragen op dit formulier in. Indien de schrijfruimte

Nadere informatie

1. Betreft Woning Gebouw Adres: Postcode en plaats:

1. Betreft Woning Gebouw Adres: Postcode en plaats: Aan Burgemeester en Wethouders van Schiedam t.a.v. de afdeling Ruimtelijk Gebruik Postbus 1501 3100 EA Schiedam Aanvraag vergunning tot tijdelijke verhuur van leegstaande woonruimte Lees voor u dit formulier

Nadere informatie

Aanvraag gebruiksvergunning inrichtingen Zandvoort

Aanvraag gebruiksvergunning inrichtingen Zandvoort Aanvraag gebruiksvergunning inrichtingen Zandvoort Inhoud Inleiding Wanneer is een inrichting gebruiksvergunning plichtig. Traject van een vergunningsprocedure Voorwaarden tekeningen Leges kosten Contact

Nadere informatie

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Directie Ecologie Ons kenmerk C2076205/3035562 op de op 10 mei 2012 bij hen ingekomen aanvraag van de Bossche IJzer- en Metaalhandel Van Erp BV, om

Nadere informatie

MELDING ART WET MILIEUBEHEER TEVENS BESCHRIJVING

MELDING ART WET MILIEUBEHEER TEVENS BESCHRIJVING MELDING ART. 8.19 WET MILIEUBEHEER TEVENS BESCHRIJVING Aan Burgemeester en wethouders van de gemeente Culemborg Deze melding in tweevoud indienen Lees de toelichting vóór u de vragen beantwoordt. Beantwoord

Nadere informatie

(indien nog niet gestart) melding start saneringsmaatregelen (1 à 2 dagen tevoren) : meldingenformulier start bodemsanering en bestemming grond

(indien nog niet gestart) melding start saneringsmaatregelen (1 à 2 dagen tevoren) : meldingenformulier start bodemsanering en bestemming grond Versie december 2006 Melding verontreiniging of aantasting van de bodem, die veroorzaakt is door handelingen die vallen binnen de reikwijdte van artikel 13, juncto 27 van de Wet bodembescherming (nieuwe

Nadere informatie

I. BESLISSING. I.A. Algemeen

I. BESLISSING. I.A. Algemeen Afdeling Vergunningverlening Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht BESCHIKKING van GS van Utrecht Tel. 030-2589111 www.provincie-utrecht.nl Datum 26 januari 2010 Team Milieubeheer Nummer 2010INT255457

Nadere informatie

ONTWERPBESLUIT WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT

ONTWERPBESLUIT WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT ONTWERPBESLUIT WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT OP VERZOEK INTREKKEN VAN DE OMGEVINGSVERGUNNING verleend aan Suiker Unie locatie Vierverlaten ten behoeve van het bouwen en het in werking hebben van

Nadere informatie

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant op de op 31 januari 2008 bij hen ingekomen aanvraag van gemeente Drimmelen om een vergunning krachtens artikel 8.1 Wet milieubeheer voor het veranderen

Nadere informatie

I. BESLISSING DE MELDING. II.A. Beschrijving van de melding en de inrichting

I. BESLISSING DE MELDING. II.A. Beschrijving van de melding en de inrichting Afdeling Vergunningverlening Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht BESCHIKKING van GS van Utrecht Tel. 030-2589111 www.provincie-utrecht.nl Datum 3 maart 2009 Team Milieubeheer Nummer 2009INT238015

Nadere informatie

Medlingsformulier Vuurwerkbesluit

Medlingsformulier Vuurwerkbesluit Aan: Gemeente Sint Anthonis Afdeling R en W team Milieu Postbus 40 5845 ZG Sint Anthonis Medlingsformulier Vuurwerkbesluit 1. Gegevens meldingsplichtige Naam: Telefoon: Postadres: Postcode en woonplaats:

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Wormdal Vastgoed B.V. te Kerkrade. Zaaknummer:

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Wormdal Vastgoed B.V. te Kerkrade. Zaaknummer: Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Ambtshalve wijziging (vergeten Euralcodes) Wormdal Vastgoed B.V. te Kerkrade Zaaknummer: 2017-200586 Kenmerk: 2017/8457 d.d.2 februari 2017.

Nadere informatie

Aanvraag vergunning tot tijdelijke verhuur van leegstaande woonruimte. Plaatselijk bekend: Naam en voorletters: Straat en huisnummer:

Aanvraag vergunning tot tijdelijke verhuur van leegstaande woonruimte. Plaatselijk bekend: Naam en voorletters: Straat en huisnummer: (Lees u voor het invullen van dit formulier eerst de toelichting) Aanvraag vergunning tot tijdelijke verhuur van leegstaande woonruimte Nr. (in te vullen door de gemeenten) Aan Burgemeester en Wethouders

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR EEN FEEST/ACTIVITEIT IN DE GEMEENTE BUREN

AANVRAAGFORMULIER VOOR EEN FEEST/ACTIVITEIT IN DE GEMEENTE BUREN AANVRAAGFORMULIER VOOR EEN FEEST/ACTIVITEIT IN DE GEMEENTE BUREN Met dit formulier kunt u de gemeente toestemming vragen voor het houden van een feest/activiteit. U kunt dit formulier gebruiken voor: Een

Nadere informatie

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant

Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant op het op 7 december 2005 bij hen ingekomen verzoek van het waterschap Brabantse Delta aan Bergschot 69-1 te Breda om wijziging van de voorschriften

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING. : het wijzigen van de grens van een inrichting bedoeld voor de zuivering van rioolwater

OMGEVINGSVERGUNNING. : het wijzigen van de grens van een inrichting bedoeld voor de zuivering van rioolwater OMGEVINGSVERGUNNING verleend aan : Waterschap Noorderzijlvest voor : het wijzigen van de grens van een inrichting bedoeld voor de zuivering van rioolwater activiteit : milieuneutraal veranderen van een

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer Gefaseerd

Aanvraaggegevens. Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer Gefaseerd Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer 1240325 Aanvraagnaam Uw referentiecode Eijnden,

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer Renovatie baanstation H (milieu) Gefaseerd

Aanvraaggegevens. Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer Renovatie baanstation H (milieu) Gefaseerd Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer 2898725 Aanvraagnaam Uw referentiecode Renovatie

Nadere informatie

Algemeen Vragenformulier op grond van artikel 30 van de Wet Bibob

Algemeen Vragenformulier op grond van artikel 30 van de Wet Bibob Algemeen Vragenformulier op grond van artikel 30 van de Wet Bibob Invulinstructie In dit formulier wordt onder meer gebruik gemaakt van meerkeuzevragen. Indien meer dan één keuze mogelijk is, staat dit

Nadere informatie

WET MILIEUBEHEER aanvraag vergunning - tevens beschrijving

WET MILIEUBEHEER aanvraag vergunning - tevens beschrijving WET MILIEUBEHEER aanvraag vergunning - tevens beschrijving Aan Burgemeester en wethouders van de gemeente Waalwijk t.a.v. Afdeling Milieu- en bouwzaken Postbus 10150 5140 GB Waalwijk - Lees eerst de toelichting

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Activiteit milieuneutraal veranderen. Rockwool B.V. te Roermond

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Activiteit milieuneutraal veranderen. Rockwool B.V. te Roermond Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Activiteit milieuneutraal veranderen Rockwool B.V. te Roermond Zaaknummer: 2015-1632 Kenmerk: 2015/95267 d.d. 10 december 2015 Verzonden:

Nadere informatie

Aan de burgemeester van de Gemeente Alphen-Chaam. 1. Gegevens van de aanvrager. a. Naam : b. Adres : c. Postcode en woonplaats: d.

Aan de burgemeester van de Gemeente Alphen-Chaam. 1. Gegevens van de aanvrager. a. Naam : b. Adres : c. Postcode en woonplaats: d. Aanvraagformulier voor het houden van een evenement in de gemeente Alphen- Chaam zoals bedoeld in artikel 2.25 van de Algemene Plaatselijke Verordening van gemeente Alphen-Chaam. Aan de burgemeester van

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. voor de activiteit milieuneutraal veranderen. Rockwool B.V.

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. voor de activiteit milieuneutraal veranderen. Rockwool B.V. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning voor de activiteit milieuneutraal veranderen Rockwool B.V. te Roermond Zaaknummer: 2015-1985 Kenmerk: 2016/48004 d.d. 23 juni 2016 Verzonden:

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Melding huur Lestrade hal 3. Rockwool te Roermond

Omgevingsvergunning. Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg. Melding huur Lestrade hal 3. Rockwool te Roermond Besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg Omgevingsvergunning Melding huur Lestrade hal 3 Rockwool te Roermond Zaaknummer 2012-0269 d.d. 3 mei 2012. Verzonden: INHOUDSOPGAVE 1 Besluit 3 2 Procedure 5

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie 2015.03 Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 1931953 Aanvraagnaam Action PGS retouren Uw referentiecode

Nadere informatie

(ONTWERP) BESCHIKKING VERANDERINGSVERGUNNING WET MILIEUBEHEER

(ONTWERP) BESCHIKKING VERANDERINGSVERGUNNING WET MILIEUBEHEER (ONTWERP) BESCHIKKING VERANDERINGSVERGUNNING WET MILIEUBEHEER verleend aan Smurfit Kappa Solid Board B.V. ten behoeve van het wijzigen van een inrichting bedoeld voor productie van karton (Locatie: De

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanpassing Mts Hartlief-Lammers. Uw referentiecode

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanpassing Mts Hartlief-Lammers. Uw referentiecode Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer 1866575 Aanvraagnaam Aanpassing Mts Hartlief-Lammers Uw referentiecode

Nadere informatie

I. BESLISSING. I.A. Algemeen

I. BESLISSING. I.A. Algemeen Afdeling Vergunningverlening Pythagoraslaan 101 Postbus 80300 3508 TH Utrecht BESCHIKKING van GS van Utrecht Tel. 030-2589111 www.provincie-utrecht.nl Datum 10 november 2009 Team Milieubeheer Nummer 2009INT250700

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER GEBRUIKSVERGUNNING voor tijdelijk bouwwerk.

AANVRAAGFORMULIER GEBRUIKSVERGUNNING voor tijdelijk bouwwerk. AANVRAAGFORMULIER GEBRUIKSVERGUNNING voor tijdelijk bouwwerk. Digitaal indienen via info@lochem.nl uiterlijk 6 weken voor plaatsing Datum waarop het bouwwerk in gebruik genomen wordt van tot 20. A. Gegevens

Nadere informatie

Definitieve beschikking

Definitieve beschikking Algemene wet bestuursrecht 1 Wet milieubeheer Definitieve i Aanleiding Aan NS Railinfiabeheer B.V., 1998 een revisievergunning ingevolge is beroep ingesteld op grond waarvan grond hiervan is de verlenen

Nadere informatie

Pagina 1 van 8 Registratienummer Z.62657/D

Pagina 1 van 8 Registratienummer Z.62657/D Beschikking van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant op de op 9 januari 2017 door Gebr. Aldenzee Deurne B.V. te Deurne ingediende aanvraag, om vergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraag dieseltank Groningerstreek. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraag dieseltank Groningerstreek. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer 1614407 Aanvraagnaam Aanvraag dieseltank Groningerstreek Uw referentiecode

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 2243139 Aanvraagnaam Cebo uitbreiding silo's Uw referentiecode - Ingediend

Nadere informatie

Aanvraagformulier woningonttrekkingsvergunning gemeente Alkmaar

Aanvraagformulier woningonttrekkingsvergunning gemeente Alkmaar Aanvraagformulier woningonttrekkingsvergunning gemeente Alkmaar 1. De vergunningaanvraag heeft betrekking op het gebouw/bouwwerk: Kadastrale ligging Bouwjaar: Specifieke locatie: Kadastrale gemeente: Sectie:

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Melding euralcodes Gerbuvet. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Melding euralcodes Gerbuvet. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 2328791 Aanvraagnaam Uw referentiecode Melding euralcodes Gerbuvet

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer platingsolutions opslag uitbreiden. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer platingsolutions opslag uitbreiden. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie 2015.01 Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 1583679 Aanvraagnaam platingsolutions opslag uitbreiden Uw

Nadere informatie