Evaluatie Fair Games Teamcaptains per Vergadering: uur 16 mei 2011 bestuurskamer De Reigers. Wat ging er dit jaar niet zo goed?...

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Evaluatie Fair Games Teamcaptains per Vergadering: uur 16 mei 2011 bestuurskamer De Reigers. Wat ging er dit jaar niet zo goed?..."

Transcriptie

1 Evaluatie Fair Games Teamcaptains per Vergadering: uur 16 mei 2011 bestuurskamer De Reigers. Aan de teamcaptains van Fair Games, MHC De Reigers willen volgend seizoen weer een Recreanten mini-competitie organiseren met dezelfde formule. Misschien iets meer wedstrijden en wellicht wat veranderingen. Als coordinator heb ik (Wim Hegeman) maar een beperkt zicht op de wedstrijden. We kunnen leren van het afgelopen jaar om het volgend seizoen verbeteringen en veranderingen door te voeren. Het is op de vergadering ook het moment om je uit te spreken wat je hoog zit. Uitgaande vragen: Dit bericht is afkomstig van hockeyclub... teamcaptain... team Wat was succesvol? (Poules waren op sterkte ingedeeld aan de hand van de uitslag vorig jaar.) ******************************************************************************** Dit bericht is afkomstig van hockeyclub Saxenburg teamcaptain Menno Gerber team Saxenburg 2 Geen problemen 1x bal hard op de voet (2 dagen later nagel laten verwijderen ) 1x enkel verzwikt Prima indeling, alle wedstrijden waren spannend - Hard slaan! Wellicht kunnen we een extra regel maken dat hard slaan met een tegenstander binnen 5? meter bestraft wordt met een vrije slag - Duidelijke (schriftelijke) Instructies voor de scheidsrechters, welke spelregelaanpassingen gelden bij deze competitie.

2 Dit bericht is afkomstig van hockeyclub. De Reigers teamcaptain Bernette van Diesen team. Flair Reigers (Reigers 3) Het was lastig om ons team compleet te krijgen. Iedere wedstrijd hebben we met invallers gespeeld. We hebben twee ernstige blessures gehad. Eenmaal is een ambulance gekomen. Deze blessure (hard op achterhoofd gevallen, zonder contact met andere speler) was denk ik niet te voorkomen geweest (domme pech). De andere blessure kwam door een hoge bal van dichtbij tegen iemands oor. Iets minder fanatiek spelen zou kunnen helpen. Goed idee om de poules op sterke in te delen. We hebben leuke en sportieve wedstrijden gehad. Wat meer wedstrijden, 7 tegen 7 ook prima Het is prettig om met een vast team te spelen want dan wen je aan elkaars spel. Voorstel voor De Reigerteams: maak er twee van ipv drie. Wim, Bedankt voor de organisatie en de vele uren die je erin gestoken hebt. Het was goed geregeld! ****************************************************************************** Dit bericht is afkomstig van hockeyclub De Kikkers teamcaptain Mariëlle Peltenburg/Rob van Lonkhuijzen team BlitsKikkers???? Laatst een speelster per ambulance afgevoerd omdat ze ongelukkig ten val kwam na zich te hebben verstapt. Gelukkig geen ernstig letsel bleek na controle in het ziekenhuis. Hoewel hier geen factor, lijkt fanatisme het grootste risico. Leuke wedstrijden zonder hele grote verschillen in sterkte. Gezellige derde helften. Grotere diversiteit aan clubs en iets meer wedstrijden. Misschien een website met contactinfo en tussenstanden? Prima geregeld en we doen volgend jaar graag weer mee!

3 Dit bericht is afkomstig van hockeyclub HVM uit Mijdrecht teamcaptain Marjan Schurink Aantal wedstrijden eerst helft van het seizoen mag meer, tweede helft voldoende wedstrijden. Bij zachte winter, maar dat weet je niet op voorhand, kan wat mij betreft ook tijdens de winterstop worden doorgegaan. Of juist in deze periode de 7 tegen7 wedstrijden laten plaatsvinden. Geen ernstige blessures (gelukkig). Poule-indeling was goed, veel spannende wedstrijden gespeeld. Uitleg binnen de teams (ook ik had dit tijdens het seizoen moeten blijven communiceren richting spelers en scheidsrechters, eenmalig aan het begin is niet voldoende) wat een trimmerwedstrijd is, dus inderdaad aanpassen aan elkaar (mannen en vrouwen) en rekening houden met het feit dat iedereen, ook de scheidsrechter, het voor zijn/haar lol doet. Bedankt voor de organisatie, wij hopen volgend seizoen weer met een team deel te kunnen nemen! ************************************************************** Dit bericht is afkomstig van hockeyclub Saxenburg teamcaptain Teddie en Ingrid.team Saxenburg 1 Dat bij sommige wedstrijden mannen vaak nog steeds te hard inkomen op dames, en daar wordt nog steeds niet voor gefloten. Tja, je bent als dame meestal fysiek in het nadeel, ik denk niet dat je daar iets aan kunt veranderen...blijven hameren op rekening houden met elkaar, op nadenken waar je mee bezig bent. Geen blessures geweest of veroorzaakt.er werd vaker gefloten voor hoge ballen waardoor denk ik het blessureleed beperkt is gebleven. Volgens mij waren de poules goed ingedeeld. vebeteringen / veranderingen / wat kan beter? Meer wedstrijden zouden wij zeker leuk vinden, het zou ook leuk zijn als er meer teams mee gaan doen en dan maakt het mij niet uit of dat van dezelfde club, of van andere clubs is. Wat nog beter kan is het zeuren op de scheids, voor ons als team is dat zeker een verbeterpunt. Blijft moeilijk maar als je goede scheidsrechters vraagt, wordt er ook minder gezeurd. De wedstrijden waren gezellig en de derde helft ook. Wij hebben genoten van dit seizoen, we hopen volgend jaar op meer wedstrijden.

4 Dit bericht is afkomstig van hockeyclub Reigers 1 teamcaptain Cees Spaans team Reigers 1 we hadden te weinig wedstrijden We hebben geen ernstige blessures gekregen tijdens de wedstrijden. De indeling was prima, en de sfeer tijdens de wedstrijden was ook heel leuk. Misschien is het leuk om bijvoorbeeld 3 of 4x per seizoen een 7x7 avond te organiseren op een half veld, dit ter aanvulling van de reguliere wedstrijden. dan kunnen er 4 teams op een veld 3 kortere wedstrijden spelen. Dat is ook heel leuk, en het is wat minder gevaarlijk. Dank je voor de organisatie. Mijn team heeft leuke wedstrijden gespeeld tegen alle tegenstanders, super! ****************************************************** Dit bericht is afkomstig van hockeyclub De Reigers teamcaptain Nanda Lamens en Marielle van der Straeten team Reigers 2. Minder wedstrijden dan vorig jaar. Veel blessures zijn ontstaan doordat er wordt geslagen (ook als er iemand vlakbij staat) en de bal dan meestal niet zo nauwkeurig geplaatst wordt als met pushen. Wij waren tevreden over onze poule-indeling. Ons team had 5 wedstrijden, mag wat ons betreft meer. Kunnen de wedstrijden op een andere avond gespeeld worden, zodat maandagavond de trainingsavond blijft voor iedereen. Wedstrijden op een half veld en dan 7x7, waarbij alleen gepusht mag worden. Bedankt voor de organisatie.

5 Dit bericht is afkomstig van hockeyclub Abcoude teamcaptain Louise van Oostrom team Abcoude - Te weinig wedstrijden per poule. Aflasten door het weer en geen datum kunnen prikken voor inhaal. - Een keer speler afgevoerd naar ziekenhuis met ambulance door botsing van teamleden, uiteindelijk bleek het een gekneusde rib te zijn. Te voorkomen door minder hard op iemand in te lopen, niet door het lint gaan het is immers recreanten hockey en geen top competitie! Al met al hebben we lekker hockey gespeeld met niet al te grote verschillen in uitslagen. - Meer wedstrijden in de poule, de frequentie van het seizoen hiervoor was beter. - Bij Abcoude is het mogelijk om de wedstrijden thuis eerder, dwz 20:30, te laten plaatsvinden dan wordt het ook niet zo laat en kunnen we een leuke 3e helft van maken! ******************************************************* Dit bericht is afkomstig van hockeyclub Bennebroek Teamcaptain Arnoud Rambonnet Het weer in december Laatste wedstrijd op Bennebroek is een speler naar het ziekenhuis gegaan om drie hechtingen in zijn been te laten zetten. Wat was succesvol? (Poules waren op sterkte ingedeeld aan de hand van de uitslag vorig jaar.) Juiste samenstelling van de poule. Weet niet hoe de andere poule zou zijn geweest. Meerdere clubs ipv meerdere teams per club

6 Dit bericht is afkomstig van hockeyclub Alliance teamcaptain Jacques & Karin team Trimalliance Te weinig wedstrijden, te weinig variatie qua clubs., Als iedereen zich houdt aan de 'trimhockey-gedachte' zou 't mee moeten vallen. Daarnaast blijft hockey gewoon een vrij riskante sport, waarbij blessures niet te voorkomen zijn. Sfeer, gezelligheid, en vooral de organisatie vanuit De Reigers!!!! Grotere pool, dus meer wedstrijden... zie onze mail tav wijziging Trim-Alliance seizoen Beste Wim, Na jarenlang met veel plezier in de Reigers-competitie te hebben meegespeeld, hebben we, na rijp beraad, besloten ons volgend seizoen aan te sluiten bij de andere competitiepool in onze regio Kennemerland. Onze reden hiervoor is dat er vanuit onze trimmersachterban al een tijdje dringende verzoeken komen om ook te spelen tegen clubs die dichtbij ons liggen (zoals Rood-Wit, HBS, Bloemendaal, Haarlem), daarnaast is er een wens wat meer variatie in clubs te zien. Men wil ook meer wedstrijden spelen dan dit seizoen het geval was. We doen natuurlijk nog steeds graag mee aan toernooien (o.a. Gluhwein) en evt. onderlinge wedstrijden met jullie, want het was altijd erg gezellig. Jullie hebben een mega-enthousiaste trimmersploeg, die we niet uit het oog willen verliezen. Jij hebt als coordinator heel veel tijd en energie gestopt in de Fairplaycompetitie, waarvoor we je zeer bedanken. Maandag zullen we je hoogstpersoonlijk dik komen omhelzen om onze dankbaarheid voor alles wat je gedaan hebt... Warme en sportieve groet, Marianne, Karin & Jacques (Opmerking Wim: dat dik omhelzen is niet te versmaden!) Van Blits-Kikkers geen evaluatie ontvangen (bij mijn weten).

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2018

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2018 PROGRAMMABOEKJE Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2018 Beste meisjes en jongens, Het hele jaar door zijn er allerlei sportieve evenementen in onze gemeente. We zijn niet voor niets tot sportgemeente

Nadere informatie

Sportiviteit wint altijd!

Sportiviteit wint altijd! t oernooi 2017 Sportiviteit wint altijd! Zaterdag 24 juni 2017 C-toernooi Sportieve jongens en meisjes, coaches, teammanagers, scheidsrechters en ouders Wat enorm leuk dat jullie dit jaar meedoen aan het

Nadere informatie

Sportiviteit wint altijd!

Sportiviteit wint altijd! t oernooi 2017 Sportiviteit wint altijd! Zondag 25 juni 2017 D-toernooi Sportieve jongens en meisjes, coaches, teammanagers, scheidsrechters en ouders Wat enorm leuk dat jullie dit jaar meedoen aan het

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2017

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2017 PROGRAMMABOEKJE Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2017 Beste sportvrienden, Dit jaar wordt voor de 31 e keer het schoolvoetbaltoernooi in de gemeente Hellendoorn georganiseerd. De organisatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data December 5 wel jeugdtraining geen seniorentraining! 12 trekking Grote Club Actie

Nadere informatie

Zaalhockey Informatiebulletin District Noord-Holland

Zaalhockey Informatiebulletin District Noord-Holland DISTRICT NOOR D-HOL LAND Districtskantoor Tel. 072 520 67 27 district-nh@knhb.nl Nummer 3, December 2010 Zaalhockey Informatiebulletin District Noord-Holland Beste Zaalcommissarissen, Afgelopen weekend,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Inschrijving toernooi. Vrijdag 12 mei Nieuwsbrief. Commissieleden:

NIEUWSBRIEF. Inschrijving toernooi. Vrijdag 12 mei Nieuwsbrief. Commissieleden: NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief Via de nieuwe website www.phoenixbusinesstrophy.nl is deze nieuwsbrief voor het toernooi van 2017 ook te downloaden. Commissieleden: Ben van der Deen (Voorzitter) Hans Beersma (Wedstrijdsecretariaat)

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO ACTUEEL Zo eindelijk hebben jullie weer een voor jullie. Het bestuur heeft 3x vergaderd. En dan werd er o.a. gevraagd of mijn email adres het niet deed, maar sorry het ontbrak mij even aan de tijd. Let

Nadere informatie

INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012

INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012 INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012 Voorzitter: IJmert de Vries E-mail : ijmert@zod.nl Vice-voorzitter: Rob van Son E-mail : rob.son@planet.nl Secretariaat : Marianne Braakman-Kooiker E-mail : mhccsecretariaat@gmail.com

Nadere informatie

Rapportage. Tevredenheidsonderzoek. Bondscompetitie 2011/2012

Rapportage. Tevredenheidsonderzoek. Bondscompetitie 2011/2012 Rapportage Tevredenheidsonderzoek Bondscompetitie 2011/2012 Uitgevoerd door: afdeling Wedstrijdzaken Periode onderzoek: april 2012 Contactpersoon: Joan Peeters Inhoudsopgave Pag H1 Inleiding 3 H2 Resultaten

Nadere informatie

NIEUWJAARSTOERNOOI ZATERDAG 13 JANUARI 2018 O14 en O15 junioren

NIEUWJAARSTOERNOOI ZATERDAG 13 JANUARI 2018 O14 en O15 junioren NIEUWJAARSTOERNOOI ZATERDAG 13 JANUARI 2018 O14 en O15 junioren Voorwoord Beste sportvrienden, Namens de jeugdtoernooi commissie HBC heten wij u van harte welkom op ons prachtige complex voor het jaarlijkse

Nadere informatie

programma Walking football toernooi Feijenoord Old Stars woensdag 13 juni 2018 terrein s.v. DRL Spinozaweg ET Rotterdam

programma Walking football toernooi Feijenoord Old Stars woensdag 13 juni 2018 terrein s.v. DRL Spinozaweg ET Rotterdam programma Walking football toernooi Feijenoord Old Stars woensdag 13 juni 2018 terrein s.v. DRL Spinozaweg 498 3076 ET Rotterdam Welkom Feijenoord Oldstars heet u vandaag hartelijk welkom op de velden

Nadere informatie

Welkom bij het: Indoor-beachvolleybaltoernooi 2014!

Welkom bij het: Indoor-beachvolleybaltoernooi 2014! Welkom bij het: Indoor-beachvolleybaltoernooi 2014! Het mooie weer komt er weer aan en dan we kunnen weer lekker met de blote voeten in het mulle zand een balletje slaan. Maar om zeker van mooi weer te

Nadere informatie

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD Copyright 2017 - HBS - Niets uit dit document mag geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming. WELKOMSTBOEKJE

Nadere informatie

BUROPOST MANEGE PUPILLEN TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE

BUROPOST MANEGE PUPILLEN TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE BUROPOST MANEGE PUPILLEN TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE 14-01-2018 DEELNEMENDE VERENIGINGEN WWNA KCVO Voorwaarts ZVV 56 Robur et Velocitas WELKOM Van harte welkom op het WWNA BuroPost Manege Pupillen Toernooi

Nadere informatie

Stratenvolleybaltoernooi 2016

Stratenvolleybaltoernooi 2016 Volleybalvereniging De Meeuwen Zuidhorn 39ste Stratenvolleybaltoernooi 2016 Leo van der Werf was in 1954 mede-oprichter van volleybalvereniging De Meeuwen, trainer, speler, coach, scheidsrechter, bestuurslid

Nadere informatie

PROGRAMMA. Schoolkorfbaltoernooi. Woensdag 18 april 2018 Sportpark Immerhornpolder Enkhuizen organisatie: Korfbalvereniging DTS Enkhuizen

PROGRAMMA. Schoolkorfbaltoernooi. Woensdag 18 april 2018 Sportpark Immerhornpolder Enkhuizen organisatie: Korfbalvereniging DTS Enkhuizen PROGRAMMA Schoolkorfbaltoernooi Woensdag 18 april 2018 Sportpark Immerhornpolder Enkhuizen organisatie: Korfbalvereniging DTS Enkhuizen Inhoudsopgave Dit programmaboekje bevat alle informatie over het

Nadere informatie

www.maascourt.nl DAVISCUP COMPETITIE 2015 / 2016

www.maascourt.nl DAVISCUP COMPETITIE 2015 / 2016 www.maascourt.nl DAVISCUP COMPETITIE 2015 / 2016 Doel Maascourt Daviscupcompetitie: Het blijft moeilijk voor spelers om in de winterperiode veel wedstrijden te spelen. Behoudens een korte periode in het

Nadere informatie

Sportpark Het Hoge Land Berkel en Rodenrijs

Sportpark Het Hoge Land Berkel en Rodenrijs de Cup met de kleine oren De is in het seizoen 20122013 gewonnen door: Soccer Boys voor C junioren en D, E en F pupillen Sportvereniging T.O.G.B. Voetbalvereniging C.V.V. Berkel Sportpark Het Hoge Land

Nadere informatie

Achtergrondinformatie (spel)regels

Achtergrondinformatie (spel)regels Achtergrondinformatie (spel)regels De spel- en teambegeleider Ieder seizoen stappen weer veel nieuwe kinderen het veld op. Vol enthousiasme om te leren hockeyen. Deze kinderen nemen natuurlijk ook hun

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE Versie 1.3

PROGRAMMABOEKJE Versie 1.3 Rabobank Schoolhockey Toernooi 2016 Zaterdag 18 juni PROGRAMMABOEKJE Versie 1.3 Georganiseerd door: Mede mogelijk gemaakt door: Beste begeleider, Ook dit jaar hebben wij het Rabobank Schoolhockey Toernooi

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

BEDRIJVENCOMPETITIE

BEDRIJVENCOMPETITIE BEDRIJVENCOMPETITIE 2014 2015 Squash Almere Marathonlaan 20 1318 EE Almere 036 5329029 Inhoudsopgave Squash Almere en de Bedrijvencompetitie... 3 Bedrijvencompetitie... 3 Wedstrijdreglement... 4 Het team...

Nadere informatie

Voor de Jongste Jeugd van Hockeyclub Hisalis. Maart 2006 Anniek de Jong

Voor de Jongste Jeugd van Hockeyclub Hisalis. Maart 2006 Anniek de Jong Voor de Jongste Jeugd van Hockeyclub Hisalis Maart 2006 Anniek de Jong 1 Hockey is een teamsport. Dat betekent dat je in het hockey er nooit alleen voor staat. Een teamsport betekent: Je samen inzetten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

Schoolbasketbaltoernooi

Schoolbasketbaltoernooi Schoolbasketbaltoernooi Donderdag 27 december 2018 Sportcentrum de Waterkanten Sportlaan 21, 2163 VA Lisse Schoolbasketbal.lisse@gmail.com Beste ouders, verzorgers, coaches, Ook dit jaar wordt het schoolbasketbaltoernooi

Nadere informatie

RABOBANK HARINGVLIET CHAMPIONS LEAGUE E EDITIE PROGRAMMABOEKJE

RABOBANK HARINGVLIET CHAMPIONS LEAGUE E EDITIE PROGRAMMABOEKJE RABOBANK HARINGVLIET CHAMPIONS LEAGUE 2015 20 E EDITIE PROGRAMMABOEKJE Beste voetballiefhebber, Graag heten wij u welkom op de 20 e editie van de Champions League in Recreatiecentrum de Staver. Deze editie

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE SCHOOLSPORTTOERNOOI

PROGRAMMABOEKJE SCHOOLSPORTTOERNOOI PROGRAMMABOEKJE SCHOOLSPORTTOERNOOI WOENSDAG 12 OKTOBER 2016 WELKOM Tafeltennis Zwolle en SportService Zwolle zijn enthousiast dat uw school dit jaar deelneemt aan Table Stars - The Battle!, hét schooltafeltennistoernooi

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE MHCC

INFORMATIEBOEKJE MHCC INFORMATIEBOEKJE MHCC SEIZOEN 2013-2014 informatie 2013-2014 Pagina 1 van 7 Informatie van de Mixed Hockey Club te Coevorden Welkom bij de gezelligste hockeyclub van Zuid-Oost Drenthe, In dit informatieboekje

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Met in deze nieuwsbrief een bijdrage van een aantal aanvoerders. Belangrijke Data April 12 Bedrijven

Nadere informatie

EINDVERSLAG COMMISSARIS TECHNISCHE ZAKEN

EINDVERSLAG COMMISSARIS TECHNISCHE ZAKEN EINDVERSLAG COMMISSARIS TECHNISCHE ZAKEN WISSELINGS ALV 2015/2016 Beste leden, Voor u ligt het halfjaarlijkse verslag van de Commissaris Technische Zaken van E.H.V. Never Less. In dit verslag krijgt u

Nadere informatie

Promotie- en degradatiereglement Senioren District Zuid-Holland

Promotie- en degradatiereglement Senioren District Zuid-Holland Promotie- en degradatiereglement Senioren District Zuid-Holland 2016-2017 In dit document is de promotie/degradatieregeling opgenomen voor de districtscompetities van Zuid-Holland die worden gespeeld in

Nadere informatie

Resultaat Rabo Clubkas Campagne.2 Interne competitie 2015...2 Panta Rhei Open 2015..3 Kidstennis..4 High Tea...4 Wintertrainingen..

Resultaat Rabo Clubkas Campagne.2 Interne competitie 2015...2 Panta Rhei Open 2015..3 Kidstennis..4 High Tea...4 Wintertrainingen.. In deze nieuwsbrief Bouwcommissie 1 Resultaat Rabo Clubkas Campagne.2 Interne competitie 2015...2 Panta Rhei Open 2015..3 Kidstennis..4 High Tea...4 Wintertrainingen..5 Bouwcommissie Beste leden, Na onze

Nadere informatie

Inleiding Speelveld Spelregels Van spelbegeleider tot scheidsrechter. HVM AC begeleiding jeugd 2

Inleiding Speelveld Spelregels Van spelbegeleider tot scheidsrechter. HVM AC begeleiding jeugd 2 Inleiding Speelveld Spelregels Van spelbegeleider tot scheidsrechter HVM AC begeleiding jeugd 2 Voorstellen: A.P. de Jong, lid arbitragecommissie HVM Spelbegeleider? Scheidsrechter? KNHB: arbitrage? Jeugd?

Nadere informatie

Odin 59 Heemskerk D-pupillen toernooi 19 april 2015

Odin 59 Heemskerk D-pupillen toernooi 19 april 2015 Odin 59 Heemskerk D-pupillen toernooi 19 april 2015 Beste voetballiefhebbers, Allereerst wil ik u allen, spelers, (bege)leiders, trainers en supporters, van harte welkom heten bij HSV Odin 59. Vandaag

Nadere informatie

Zaalhockey briefing. 25 november 2014

Zaalhockey briefing. 25 november 2014 Zaalhockey briefing 25 november 2014 Welkom! Zaalhockey organisatie Opbouw competitie Materiaal uitrusting DWF Zaalhockey spelregels Vragen Zaalhockey algemeen Enorme groei: 2014/2015 2.326(2013/2014 2.193,

Nadere informatie

Dan even mijn sport achtergrond. Ik heb als kind lang gehockeyd en getennist. Toen ik in Leiden kwam studeren ben ik bij Roomburg weer gaan hockeyen.

Dan even mijn sport achtergrond. Ik heb als kind lang gehockeyd en getennist. Toen ik in Leiden kwam studeren ben ik bij Roomburg weer gaan hockeyen. Dan even mijn sport achtergrond. Ik heb als kind lang gehockeyd en getennist. Toen ik in Leiden kwam studeren ben ik bij Roomburg weer gaan hockeyen. Daar heb ik ook mijn scheidsrechterskaartgehaald en

Nadere informatie

RABOBANK GO CHAMPIONS LEAGUE 2014 19 E EDITIE PROGRAMMABOEKJE

RABOBANK GO CHAMPIONS LEAGUE 2014 19 E EDITIE PROGRAMMABOEKJE RABOBANK GO CHAMPIONS LEAGUE 214 19 E EDITIE PROGRAMMABOEKJE Beste voetballiefhebber, Graag heten wij u welkom op de 19 e editie van de Champions League in Recreatiecentrum de Staver. Deze editie is genoemd

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief geven we voor nu de belangrijkste punten weer. Via Facebook en de website volgt er later meer.

In deze nieuwsbrief geven we voor nu de belangrijkste punten weer. Via Facebook en de website volgt er later meer. Voorwoord: YES! Het volleybalseizoen gaat weer van start! Na een lange zomerstop gaat het dan eindelijk weer van start. Heb je ook aan beach toernooien meegedaan? Of misschien heb je wel lekker niks gedaan

Nadere informatie

We zijn goed op weg!!!!

We zijn goed op weg!!!! VoBLABLA VoCASA jeugd nieuwsbrief We zijn goed op weg!!!! Zesde editie december 2016 Hallo speelsters én spelers, ouders van mini, MC1, MB3, MB2, MB1en MA1. Het nieuwe seizoen 2016-2017 is in volle gang!

Nadere informatie

Nieuwsflits 8 week 23 naar de website

Nieuwsflits 8 week 23 naar de website Nieuwsflits 8 week 23 nieuwsbrief@huizerhc.nl naar de website Huldiging der kampioenen A.s. zondag vindt vanaf ongeveer 14.00 uur de huldiging plaats van de jeugd en senioren teams die kampioen zijn geworden

Nadere informatie

Hier is de vierde nieuwsbrief van Hockeyclub Oude IJsselstreek, de laatste van dit seizoen.

Hier is de vierde nieuwsbrief van Hockeyclub Oude IJsselstreek, de laatste van dit seizoen. Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 4, juli 2012 Voor iedereen die ons een warm hart toedraagt. Hier is de vierde nieuwsbrief van Hockeyclub Oude IJsselstreek, de laatste van dit seizoen. Veel leesplezier en een

Nadere informatie

Handleiding Slowpitch Softbal

Handleiding Slowpitch Softbal KNBSB Handleiding Slowpitch Softbal Een handleiding voor het opstarten van Slowpitch Softbal binnen uw honkbal- en softbalvereniging Corinne van de Griendt en Yaelle van Blanken 26-7-2017 Inhoud Wat is

Nadere informatie

RKDEO. : Sportcomplex de Roggewoning Opgericht : 10 maart 1912 Adres : Buurtweg 117 Plaats : Wassenaar MEISJESTOERNOOI. Telefoon :

RKDEO. : Sportcomplex de Roggewoning Opgericht : 10 maart 1912 Adres : Buurtweg 117 Plaats : Wassenaar MEISJESTOERNOOI. Telefoon : Terrein RKDEO : Sportcomplex de Roggewoning Opgericht : 10 maart 1912 Adres : Buurtweg 117 Plaats : Wassenaar MEISJESTOERNOOI Telefoon : 070-5171083 Donderdag 25 mei 2017 Hemelvaartsdag Inhoud Welkom 3

Nadere informatie

VV Schagen Janneke Mandemaker Toernooi

VV Schagen Janneke Mandemaker Toernooi Schagen Janneke Mandemaker Toernooi Zaterdag 8 juni 2013 Pag. 2 van 21 Janneke Mandemaker 2013 Beste voetballers, voetballiefhebbers en supporters, Ik heet u namens de Toernooicommissie en alle meewerkende

Nadere informatie

Zaalcompetitie vrijdag Toernooihal Creil. C junioren en D pupillen Seizoen

Zaalcompetitie vrijdag Toernooihal Creil. C junioren en D pupillen Seizoen Zaalcompetitie vrijdag Toernooihal Creil C junioren en D pupillen Seizoen 20162017 Beste voetballiefhebbers, Zoals ieder seizoen het geval is gaan we ook deze winter weer een competitie spelen in de Toernooihal

Nadere informatie

Handleiding organisa-e Rode World Tour

Handleiding organisa-e Rode World Tour Handleiding organisa-e Rode World Tour Handleiding organisatie Rode World Tour 1 Je bent hostvereniging van een of meerdere Rode of Oranje World Tour afdelingen. Dat is natuurlijk erg leuk maar wij kunnen

Nadere informatie

Informatie Jongste Jeugd

Informatie Jongste Jeugd M.H.C.Rosmalen Minihockey seizoen 2013 2014 Informatie Jongste Jeugd Spelers van de 3-, 6- en 8-tal competitie Door: MiniCommissie MHC Rosmalen, september 2013 Beste ouders, Hierbij ontvangt u informatie

Nadere informatie

. PLUS De Weerd Hoofdstraat 5 Peize Tel.nr. (050)

. PLUS De Weerd Hoofdstraat 5 Peize Tel.nr. (050) PLUS De Weerd Jeugdtoernooi VV Peize 2015 Ook in 2015 is het de VV Peize weer gelukt om een jeugdtoernooi voor E- F- en kabouterteams te organiseren. Door de geweldige inzet van de toernooien commissie

Nadere informatie

Poule-indeling Jeugdcompetitie v

Poule-indeling Jeugdcompetitie v JA Poule-indeling Jeugdcompetitie v.141014 Landelijk Super A Topklasse Subtopklasse A Subtopklasse B Pinoké JA1 Rood-Wit JA1 Pinoké JA2 Myra JA1 AthenA JA1 Bloemendaal JA1 HBS JA1 Castricum JA1 Qui Vive

Nadere informatie

BUROPOST MANEGE PUPILLEN TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE 2017

BUROPOST MANEGE PUPILLEN TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE 2017 BUROPOST MANEGE PUPILLEN TOERNOOI PROGRAMMABOEKJE 2017 WELKOM Van harte welkom op het BuroPost Manege Pupillen Toernooi in de Oranjehal in Wenum Wiesel. Inmiddels wordt dit toernooi alweer voor de 22e

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 1 Seizoen

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 1 Seizoen Nummer 1 Seizoen 2015-2016 2015-2016-1 In deze nieuwsbrief 1 Inleiding 2 Terugblikken 3 Pupillen van de week 4 Agenda 5 Afspraken 6 Competitie CMV 7 Weetjes 8 Overig nieuws 9 Digitale info 10 Voor de ouders

Nadere informatie

Softbal slow pitch. Bijeenkomst 22 Feb Agenda: - Oorspronkelijk uitgangspunt. - Terugblik seizoen 2014 Plus Delta Leermomenten

Softbal slow pitch. Bijeenkomst 22 Feb Agenda: - Oorspronkelijk uitgangspunt. - Terugblik seizoen 2014 Plus Delta Leermomenten Softbal slow pitch Agenda: Bijeenkomst 22 Feb 2015 - Oorspronkelijk uitgangspunt - Terugblik seizoen 2014 Plus Delta Leermomenten - Wat is softbal slow pitch? Belangrijkste regels Overige regels - Regels

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

Bloemendaal JB2. Pinoké JB6. Qui Vive JB1. Reigers JB2. Rood-Wit JB1. Pinoké JB2

Bloemendaal JB2. Pinoké JB6. Qui Vive JB1. Reigers JB2. Rood-Wit JB1. Pinoké JB2 Jongens A Topklasse Alliance JA1 Amsterdam JA1 Bloemendaal JA1 HBS JA1 Pinoké JA1 Rood-Wit JA1 Subtopklasse A Subtopklasse B Castricum JA1 Amsterdam JA12 Castricum JA12 HBS JA12 AthenA JA1 trekt zich tijdig

Nadere informatie

WSC Meerkamp. Seizoen 2016/2017 Programma boekje. Zaterdag 27 mei

WSC Meerkamp. Seizoen 2016/2017 Programma boekje. Zaterdag 27 mei WSC Meerkamp Seizoen 2016/2017 Programma boekje Zaterdag 27 mei Beste voetballers, begeleiders en supporters. Hierbij vinden jullie het programmaboekje voor de WSC Meerkamp 2016/207. Dit toernooi worden

Nadere informatie

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25 Voorwoord Beste sportvrienden, Dit jaar, 2017, organiseren we wederom het Laarbeekcuptoernooi voor de 4 Laarbeekse voetbalverenigingen, te weten: ASV 33, ELI, Mariahout en Sparta 25. Dit jaarlijkse evenement

Nadere informatie

Beste kinderen en ouder(s)/verzorger(s),

Beste kinderen en ouder(s)/verzorger(s), Beste kinderen en ouder(s)/verzorger(s), Super leuk dat jullie op woensdagmiddag 26 september meedoen met het H.V. Unitas 63 schoolhandbaltoernooi! Hieronder is alle informatie te vinden zoals locatie,

Nadere informatie

Myra /MHCAmstelveen Witte Rook Sessie C & D team. 26 juni 2015

Myra /MHCAmstelveen Witte Rook Sessie C & D team. 26 juni 2015 Myra /MHCAmstelveen Witte Rook Sessie C & D team 26 juni 2015 Agenda Even voorstellen Waarom gemengde teams Organisatie en rollen rond het team Trainingen & wedstrijden Zaalhockey Tenue Administratieve

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2015

Nieuwsbrief Maart 2015 Nieuwsbrief Maart 2015 Van de voorzitter Het is gebruikelijk om op deze plaats aandacht te hebben voor het volgende, maar de afgelopen periode hebben meerdere leden van onze club één van hun naasten veloren.

Nadere informatie

Reglement Rood Oranje competitie (mini- en driekwart) KNLTB District Zuid

Reglement Rood Oranje competitie (mini- en driekwart) KNLTB District Zuid Reglement Rood Oranje competitie (mini- en driekwart) KNLTB District Zuid 2012 Inhoudsopgave Algemene info: blz. 3 Ballen en banen rode competitie (mini): blz. 4 Ballen en banen oranje competitie (driekwart):

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari 2018

Nieuwsbrief Januari 2018 Nieuwsbrief Januari 2018 Van de VoorzitterOm te beginnen Om te beginnen. Beste leden, We zitten alweer in het tweede halfjaar van de competitie. Dit is dan zo n moment om te kijken hoe het alle teams vergaat.

Nadere informatie

Programmaboekje. Jeugd-paastoernooi 2014 Vrijdag 18 april. MA en MB toernooi Vrijdagavond 18 april

Programmaboekje. Jeugd-paastoernooi 2014 Vrijdag 18 april. MA en MB toernooi Vrijdagavond 18 april Programmaboekje Jeugd-paastoernooi 2014 Vrijdag 18 april MA en MB toernooi Vrijdagavond 18 april Adres: Clubhuis T.O.S.- Actief Sportpark Middenmeer Radioweg 63 1098 NG 020-6928314 Het Paastoernooi wordt

Nadere informatie

Club- en gedragsregels van CARTOUCHE. Cartouche is een hockeyclub waar sportiviteit, gezelligheid en prestatie hand in hand gaan.

Club- en gedragsregels van CARTOUCHE. Cartouche is een hockeyclub waar sportiviteit, gezelligheid en prestatie hand in hand gaan. Club- en gedragsregels van CARTOUCHE Cartouche is een hockeyclub waar sportiviteit, gezelligheid en prestatie hand in hand gaan. Bij die sportiviteit, gezelligheid en prestatie hoort voor een belangrijk

Nadere informatie

Verder staat er in dit boekje informatie over de dag zelf zoals: Wedstrijdschema s en poule-indelingen.

Verder staat er in dit boekje informatie over de dag zelf zoals: Wedstrijdschema s en poule-indelingen. SV Oosterheem Voetbaltoernooi 20 mei 2017 Inleiding Beste teams, Als organisatie heten wij jullie namens de sponsors van harte welkom op het SV Oosterheem voetbaltoernooi. We gaan er met iedereen een hele

Nadere informatie

Haarlemse Korfbal Week. 16 e editie

Haarlemse Korfbal Week. 16 e editie Haarlemse Korfbal Week 2018 16 e editie Welkom bij de Haarlemse Korfbal Week, Van dinsdag 13 november tot en met zaterdag 17 november vindt alweer de 16e editie van dit toernooi plaats. Dit jaar geven

Nadere informatie

TEAMINDELINGSBELEID. Hockeyclub Montfoort

TEAMINDELINGSBELEID. Hockeyclub Montfoort TEAMINDELINGSBELEID Hockeyclub Montfoort Mei 2016 Pagina 1 INHOUDSOPGAVE ACHTERGROND VAN DIT DOCUMENT 3 WAT ZIJN ONZE INTENTIES? 3 ROL VAN DE TECHNISCHE COMMISSIE 4 TEAMINDELINGSCRITERIA 4 LEEFTIJD 4 HET

Nadere informatie

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen 2015. Programma Meisjes groep 5/6 8 april 2015

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen 2015. Programma Meisjes groep 5/6 8 april 2015 Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen 2015 Programma Meisjes groep 5/6 8 april 2015 Voorwoord: Hartelijk welkom bij het Schoolvoetbaltoernooi 2015 voor de basisscholen uit de gemeente Gouda. SPORT.GOUDA

Nadere informatie

NIEUWJAARSTOERNOOI ZATERDAG 13 JANUARI 2018 O12 en O13 junioren

NIEUWJAARSTOERNOOI ZATERDAG 13 JANUARI 2018 O12 en O13 junioren NIEUWJAARSTOERNOOI ZATERDAG 13 JANUARI 2018 O12 en O13 junioren Voorwoord Beste sportvrienden, Namens de jeugdtoernooi commissie HBC heten wij u van harte welkom op ons prachtige complex voor het jaarlijkse

Nadere informatie

Programmaboekje Gijs van Nes bedrijven toernooi 6 juni 2015 Programmaboekje Gijs van Nes bedrijven toernooi 6 juni 2015.

Programmaboekje Gijs van Nes bedrijven toernooi 6 juni 2015 Programmaboekje Gijs van Nes bedrijven toernooi 6 juni 2015. De hoofdsponsors van NBSVV zijn: Broersen auto s Port-Handling Moerdijk Industrial Supplies BV Beste deelnemers en vrijwilligers, Voor alweer de 19 e keer op rij organiseert NBSVV het "Gijs van Nes" bedrijventoernooi

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

Haarlemse Korfbal Week

Haarlemse Korfbal Week Haarlemse Korfbal Week 2016 Welkom bij de Haarlemse Korfbal Week, Van dinsdag 25 oktober tot en met zaterdag 29 oktober vindt alweer de 14e editie van dit toernooi plaats. Ook dit jaar is het toernooi

Nadere informatie

Opzet jeugdcompetitie

Opzet jeugdcompetitie Opzet jeugdcompetitie Regio Zuid Zonder ouders geen sport De liefde voor sport krijgen kinderen meestal van hun ouders mee. Ze gaan mee naar het sportveld of zwembad en spelenderwijs pakken ze de sport

Nadere informatie

Tussenevaluatie onderzoek naar alternatieven voor de huidige moyenne-tabel en puntensysteem

Tussenevaluatie onderzoek naar alternatieven voor de huidige moyenne-tabel en puntensysteem Tussenevaluatie onderzoek naar alternatieven voor de huidige moyenne-tabel en puntensysteem Tijdens afgelopen algemene ledenvergadering is afgesproken dat het federatiebestuur dit seizoen zou gebruiken

Nadere informatie

Visie. Waterpolo Z & PC Nunspeet

Visie. Waterpolo Z & PC Nunspeet Visie Waterpolo Z & PC Nunspeet Inhoud Inleiding...3 De Waterpolo Commissie...3 Trainers en Coaches...4 Missie en Visie...5 Scheidsrechters en W officials...5,6 Trainingen en Teams...6,7,8 Inleiding De

Nadere informatie

Scheidsrechter bij Recvol en Nevobo

Scheidsrechter bij Recvol en Nevobo Scheidsrechter bij Recvol en Nevobo Vooraf: - straal uit dat je plezier hebt in fluiten. Zeker in het begin is dat lastig, want je zult zenuwachtig zijn, maar bedenk maar dat de meeste spelers het al moedig

Nadere informatie

Schoolzaalvoetbaltoernooi finales

Schoolzaalvoetbaltoernooi finales Schoolzaalvoetbaltoernooi finales 20 februari 2014 Sportcentrum de Mammoet 1 Voorwoord: SPORT.GOUDA heet iedereen hartelijk welkom bij de grote finaledag van het schoolzaalvoetbal 2014. Na spannende voorrondes

Nadere informatie

WWNA MINI-PUP MANEGETOERNOOI PROGRAMMABOEKJE 2015

WWNA MINI-PUP MANEGETOERNOOI PROGRAMMABOEKJE 2015 WWNA MINI-PUP MANEGETOERNOOI PROGRAMMABOEKJE 2015 PROGRAMMA 08:30 uur Oranjehal open voor ontvangst van deelnemende verenigingen Wij verzoeken de leiders van de teams om zich te melden bij de vertegenwoordiger

Nadere informatie

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 Beste Tepci-leden, Apeldoornse Tennis Kampioenschappen 2018 Zaterdag en zondag de finales op TEPCI Sportief en sociaal het grootste tennistoernooi van Apeldoorn. Wie wil er

Nadere informatie

Padelcompetitie 2017

Padelcompetitie 2017 Padelcompetitie 2017 Inleiding In het najaar van 2016 hebben de NPB en KNLTB voor het eerst in Nederland een padelcompetitie georganiseerd. In deze pilot kon voor het eerst ervaring worden opgedaan met

Nadere informatie

Ook je oude frituurvet kan je bij Vido inleveren. Dit kan je inleveren bij de één van de kantine medewerkers.

Ook je oude frituurvet kan je bij Vido inleveren. Dit kan je inleveren bij de één van de kantine medewerkers. Nieuwsbrief Jaargang 2016 nummer 1, 24 februari Recycling levert geld op! Heb jij thuis nog oude kleding, oud ijzer of oud frituurvet? Lever dit in op de club. Je oude kleding kan je gedurende het buitenseizoen

Nadere informatie

Recreantenbeleid Volleybalvereniging VVH

Recreantenbeleid Volleybalvereniging VVH Recreantenbeleid Volleybalvereniging VVH Inleiding Volleybalvereniging Huizen heeft ruim 70 leden die deel uit maken van de groep Recreanten. Relatief gezien betreft dit een grote groep binnen de vereniging

Nadere informatie

Nog een huishoudelijke mededeling aan diegenen die op de speelvloer moeten zijn: het is niet toegestaan met buitenschoenen de sportvloer te betreden.

Nog een huishoudelijke mededeling aan diegenen die op de speelvloer moeten zijn: het is niet toegestaan met buitenschoenen de sportvloer te betreden. Welkom bij ons recreatie toernooi! Het is mij een eer om jullie namens Volleybalvereniging Woudenberg van harte welkom te heten bij alweer de 44 e editie van ons Jumbo Kolfschoten Volleybal Recreatietoernooi.

Nadere informatie

Stratenvolleybaltoernooi 2018

Stratenvolleybaltoernooi 2018 Volleybalvereniging De Meeuwen Zuidhorn 41ste Stratenvolleybaltoernooi 2018 Leo van der Werf was in 1954 mede-oprichter van volleybalvereniging De Meeuwen, trainer, speler, coach, scheidsrechter, bestuurslid

Nadere informatie

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013 Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013 Voor iedereen die ons een warm hart toedraagt. Hier is de tiende nieuwsbrief van HCOIJ, de laatste van 2013. Boordevol leuke nieuwtjes, foto s, mededelingen

Nadere informatie

Welkom bij het SchoolStreetBall toernooi 2018

Welkom bij het SchoolStreetBall toernooi 2018 Welkom bij het SchoolStreetBall toernooi 2018 Met veel plezier organiseert Basketbalvereniging Forwodians en De Combibrug het streetballtoernooi. Het toernooi vindt plaats op zaterdag 2 juni 2018 in de

Nadere informatie

Aan de (wedstrijd)secretariaten van alle honkbal- en softbal verenigingen. Geachte (wedstrijd)secretaris,

Aan de (wedstrijd)secretariaten van alle honkbal- en softbal verenigingen. Geachte (wedstrijd)secretaris, Aan de (wedstrijd)secretariaten van alle honkbal- en softbal verenigingen Afdeling: Contactpersoon: Referentie: Competitiezaken Jacco Lansbergen 2016/323 Datum: E-mail: Onderwerp: 4 januari 2017 competitie@knbsb.nl

Nadere informatie

NoBraGolf Nederland Competitie, seizoen Informatie voor spelers

NoBraGolf Nederland Competitie, seizoen Informatie voor spelers NoBraGolf Nederland Competitie, seizoen 2017 Informatie voor spelers Beste golfer, Heeft u plezier in het golfspel en lijkt het u leuk om ook eens op andere banen te spelen? Kunt u een team vormen onder

Nadere informatie

VOORWOORD. Namens Rohda 76 heet ik jullie van harte welkom op ons jaarlijks jeugdtoernooi.

VOORWOORD. Namens Rohda 76 heet ik jullie van harte welkom op ons jaarlijks jeugdtoernooi. VOORWOORD Beste spelers, leiders en toeschouwers, Namens Rohda 76 heet ik jullie van harte welkom op ons jaarlijks jeugdtoernooi. Al weken zijn een groot aantal vrijwilligers bezig geweest om deze dag

Nadere informatie

Algemeen. Senioren. Jeugd. Iedereen alvast fijne kerstdagen gewenst en een heel sportief 2016!

Algemeen. Senioren. Jeugd. Iedereen alvast fijne kerstdagen gewenst en een heel sportief 2016! Algemeen Nog een week en dan is het Kerst. Dat betekent dat we al weer bijna halverwege het seizoen zijn. Zoals iedereen wel heeft gemerkt is er een keer een woensdag tussenuit gevallen, omdat de Trefkoele

Nadere informatie

Nederlands dameselftal 2010. hockey

Nederlands dameselftal 2010. hockey Nederlands dameselftal 2010 hockey Milou Vermeulen Groep 5 oktober 2010 1 Inhoud 1. Wat is hockey. 2. Wat heb je nodig. 3. Hoe zit het met de spelregels. 4. Hockey vroeger en nu. 5. Hockey allerlei. 6.

Nadere informatie

GRAAF WILLEM II VAC TOERNOOI D JEUGD

GRAAF WILLEM II VAC TOERNOOI D JEUGD GRAAF WILLEM II VAC TOERNOOI D JEUGD Zondag 22 mei 2016 Inhoud Terrein : Sportcomplex de Roggewoning Welkom 3 Deelnemende verenigingen 4 Wedstrijd- en invulschema s 5 Veldindeling 9 Toernooi regelement

Nadere informatie

GRAAF WILLEM II VAC TOERNOOI F JEUGD

GRAAF WILLEM II VAC TOERNOOI F JEUGD GRAAF WILLEM II VAC TOERNOOI F JEUGD 24 mei 2015, middag Inhoud Terrein : Sportcomplex de Roggewoning Welkom 3 Deelnemende verenigingen 4 Wedstrijd- en invulschema s 5 indeling 11 Toernooi regelement 12-2

Nadere informatie

Herindelingscriteria Jeugd

Herindelingscriteria Jeugd Herindelingscriteria Jeugd 2015-2016 Voor alle jeugdteams zullen herindelingen in de herfstvakantie plaatsvinden. Na de herindelingen zullen in alle leeftijdscategorieën (A t/m D) één -, twee of meer eerste

Nadere informatie

DTS Pupillen toernooi 2017

DTS Pupillen toernooi 2017 DTS Pupillen toernooi 2017 Voorwoord. Welkom op het DTS Jeugdtoernooi. Samen met een enthousiaste groep vrijwilligers organiseert de Toernooicommissie van s.v. DTS al enkele jaren een leuk jeugdtoernooi

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE MHCC

INFORMATIEBOEKJE MHCC INFORMATIEBOEKJE MHCC SEIZOEN 2015-2016 informatie 2015-2016 Pagina 1 van 7 Informatie van de Mixed Hockey Club te Coevorden Welkom bij de gezelligste hockeyclub van Zuid-Oost Drenthe, In dit informatieboekje

Nadere informatie

. PLUS De Weerd Hoofdstraat 5 Peize Tel.nr. (050)

. PLUS De Weerd Hoofdstraat 5 Peize Tel.nr. (050) PLUS De Weerd Jeugdtoernooi VV Peize 2017 Ook in 2017 is het de VV Peize weer gelukt om een jeugdtoernooi voor JO19 en JO11 teams (vml E- en F-jes) te organiseren. Door de geweldige inzet van de toernooien

Nadere informatie

HANDBALSCHOOL HAAGLANDEN

HANDBALSCHOOL HAAGLANDEN HANDBALSCHOOL HAAGLANDEN De tweede nieuwsbrief Handbalschool Haaglanden, talent ontwikkeling in de breedte In deze nieuwsbrief Het zit er op. 4 blokken hard gewerkt. Toernooien gespeeld en veel geleerd.

Nadere informatie

10 december 2016 TOERNOOIBOEKJE

10 december 2016 TOERNOOIBOEKJE 10 december 2016 TOERNOOIBOEKJE Activiteiten@hvspijkenisse.nl VOORWOORD Zaterdag 10 december 2016 vindt het jaarlijkse IJsspijker toernooi plaats bij HVS met als thema: Winter! Dit evenement wordt elk

Nadere informatie