Een organisatie van de jeugdraad, in samenwerking met het gemeentebestuur van Boechout en de deelnemende middenstand.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Een organisatie van de jeugdraad, in samenwerking met het gemeentebestuur van Boechout en de deelnemende middenstand."

Transcriptie

1 V.U.: Koen T Sijen, Heuvelstraat 91, 2530 Een organisatie van de jeugdraad, in samenwerking met het gemeentebestuur van en de deelnemende middenstand.

2

3 Ben je tussen 6 en 12 jaar oud dan is dit boekje speciaal voor jou. Het gaat over ROEFEL! Je hebt misschien al eens iets gehoord van ROEFEL. Maar voor wie het nog niet weet, ROEFEL is een speciale dag waarop er heel veel te beleven is. Een kijkje nemen in een kledingswinkel en supermarkt, koken, mensen helpen, Dit zijn allemaal dingen die je op zaterdag 20 mei kan doen. Kijk maar snel eens op de volgende bladzijden en ontdek het leuke aanbod! Hoe inschrijven? Voor alle activiteiten moet er op voorhand ingeschreven worden. Er wordt gebruik gemaakt van een online inschrijvingsformulier. Dit kan je vinden op de startpagina van of op de Facebookpagina Vrijetijd. Geen computer? Kom langs op de vrijetijdsdienst en wij schrijven je in. Net als vorige jaren, vragen we je een top 8 te maken van je favoriete activiteiten. De activiteit die je het liefst doet geef je plaats 1, de activiteit daarna krijgt plaats 2 en zo ga je verder tot plaats 8. Door de activiteiten zo te rangschikken kunnen we rekening houden met de activiteiten die je graag doet en zo een goede planning voor jullie opstellen. Om een eerlijke verdeling voor iedereen te maken, zullen we misschien je planning een beetje moeten aanpassen. Wanneer je samen met vriendjes naar dezelfde activiteiten wil gaan is het zeer belangrijk dat de planning die jullie indienen exact hetzelfde is. Je kan maximaal met 2 andere vriendjes samen inschrijven! Vergeet ook niet aan te duiden welke uren je meedoet aan de roefeldag. Je definitieve planning krijg je via mail of persoonlijk ten laatste op vrijdag 12 mei. Tussen woensdag 29 maart en zondag 23 april kan je je planning online indienen. Een korte schets van de dag Je kan tijdens de Roefeldag aan maximum 3 activiteiten deelnemen. Elke activiteit duurt 1 uur. Tussen 2 activiteiten in is er telkens een halfuurtje tijd. Aanwezig in het trefpunt: 09.30u Activiteit 1: 10.00u tot 11.00u Activiteit 2: 11.30u tot 12.30u Om 12.45u verwachten we alle Roefelaars in het trefpunt voor het middageten (breng zelf je middageten mee, een drankje kan je krijgen aan 0,50 in het trefpunt), je kan ook naar huis gaan voor het middageten. Ten laatste om 13.40u spreken we weer af in het trefpunt. Activiteit 3: 14.00u tot 15.00u Einde van de dag: 15.15u Het Trefpunt Het trefpunt bevindt zich, net als vorig jaar in de Wigwam van (Lange Kroonstraat 1 ). Daar zal het een ganse dag krioelen van de Roefelmensen. Je kan daar vanaf 9.30u terecht voor alle informatie. Als je nog vragen hebt over je dagplanning, of heb je andere vragen, dan zullen we je daar graag verder helpen. Je vertrekt steeds vanuit het trefpunt naar een activiteit, en je komt na die activiteit ook weer naar het trefpunt.

4 Vervoer Het vervoer tijdens de Roefeldag wordt volledig geregeld door de organisatie. Heel de dag door rijden er taxi s door en Vremde om jullie naar de verschillende activiteiten te brengen. Ook zijn er groepjes die onder begeleiding te voet naar de verschillende activiteiten gaan. De taxi s en begeleiders vertrekken steeds met groepjes vanuit het trefpunt en de kinderen worden ook weer naar het trefpunt gebracht. We willen vragen om gebruik te maken van het vervoer van de Roefeldag zelf en er niet op jullie eentje erop uit te trekken. Zo weten we wie waar op welk moment is, en is er ook steeds een begeleider aanwezig. En als tweede pluspunt denken we ook aan het milieu door niet allemaal apart met de auto rond te rijden. Gezocht: vrijwilligers Om dit allemaal goed te laten verlopen zijn er natuurlijk ook enkele vrijwilligers nodig om met de taxi s te rijden en groepjes te begeleiden. Daarom zijn we nog op zoek naar enthousiaste ouders die tijdens de Roefeldag willen helpen. Je kan er ook voor kiezen om het traject van je kind te volgen, en zo nog enkele andere kinderen te begeleiden/vervoeren, die naar dezelfde activiteit gaan. Als je graag een uurtje komt helpen of een hele dag, gelieve dit op het inschrijvingsformulier te vermelden of je naam door te geven aan Bart Haerens / of mail naar roefelboechout2530@gmail.com Heb je al een idee wat je gaat doen? Hieronder kan je alvast een rangschikking maken van de activiteiten die je graag wil doen, zodat je ze meteen kan ingeven in het webformulier. Vul alle plaatsen in want sommige activiteiten zijn beperkt in capaciteit. Zo kunnen we toch nog een leuke activiteit voor je zoeken. Dit is mijn top 8: Schrijf snel in, de plaatsen zijn beperkt!! Let goed op de verschillende leeftijdscategorieën! Schrijf je enkel in wanneer je de juiste leeftijd hebt om deel te nemen aan de activiteit. Schrijf je ook niet in voor activiteiten die doorgaan op tijdstippen waarop je niet aanwezig bent op de roefeldag. Vul steeds de volledige top 8 in. Ook als je maar een halve dag komt. Nog vragen? Bel dan naar: Bart Haerens 0496/ ( voorzitter) Lieselotte Fonteyne 03/ (jeugdconsulent) Els Augustinus 0472/ (schepen jeugd)

5 Nidem Dito Kids Heuvelstraat 94 Activiteiten voor alle leeftijden Klerenwinkel Voor wie? 6 12 jaar Wanneer? 10u 11u 11u30 12u30 Maak samen met onze se modekenners een echte fotoreportage voor een klerenwinkel. Leer hoe het eraan toe gaat in een kledingzaak. Gemeentehuis Heuvelstraat 91 Wanneer? 10u-11 u 14u-15u Gemeentehuis Ontdek samen met ons wat er allemaal gebeurt op het gemeentehuis. Neem zelf plaats aan de microfoon en vertel wat jullie allemaal willen veranderen in onze gemeente. Dierenarts Sonia Van Den Wijngaert Schransstraat 135 Wanneer? 10u00-11u00 Ben jij een grote dierenvriend? Neem dan zeker een kijkje bij de dierenarts. Hier mag je vast een handje helpen tijdens het spreekuur.

6 Winkel Brandtfood Ijzerlei 23/25 Voor wie? 6 12 jaar Wanneer? 10u-11u 14u-15u Altijd al eens achter de kassa van een echte supermarkt willen zitten? En ben je benieuwd hoe Brandtfood zijn verse zandkoekjes maakt? Kom zeker en vast een kijkje nemen! Imker Amielo Targo bvba Jan Frans Willemsstraat 81 Wanneer? 10u00-11u00 Wat is het verschil tussen bijen, wespen en hommels? Kunnen ze allemaal steken? Hoe leven ze en wat doen ze allemaal? Wat is honing en hoe geraakt het op onze boterham? Beantwoord je vragen tijdens een bezoek aan onze bijenkast. Meebrengen: lange broek, T-shirt/trui zonder V-hals met lange mouwen, laarzen waar de broekspijpen ingestoken kunnen worden. Hulpverlening Rode Kruis Dr. Theotutsstraat 20B Wanneer? 14u-15u Kom een kijkje nemen en ontdek wat het Rode Kruis allemaal doet. Leer hoe je andere mensen kan helpen. Misschien kan je wel eens meerijden met de ambulance!

7 Recyclage Containerpark Vremdesesteenweg 218 Wanneer? 10u00-11u00 Waar gaat al ons afval naartoe? Hoe moeten we dit allemaal sorteren en wat gebeurt er nog allemaal op het containerpark? Kom een handje helpen en leer er hier alles over. Meebrengen: Kledij dat vuil mag worden. Hulpverlening Sint-Mathildis Sportveldlaan 25 Wanneer? 14u00-15u00 Wat gebeurt er allemaal in het rusthuis? Hier kan je een kijkje nemen achter de schermen. Hoe moeilijk is het om met een rolstoel te rijden? Kom het proberen! Kinesitherapeut We Care Jef Van Hoofplein 10 Wanneer? 10u00-11u00 Tijdens dit uurtje zul je verschillende mensen mogen begroeten die zeker en vast een behandeling van jou kunnen gebruiken. Wil je graag verschillende blessures tapen en behandelen of mensen helpen met revalideren? Dan ben je hier aan het juiste adres.

8 Activiteiten voor kinderen tussen 6 en 9 jaar Restaurant Restaurant Jacqueline Van Colenstraat 8 Voor wie? 6 9 jaar Wanneer? 11u30 12u30 Bij ons kom je te weten wat er zich afspeelt achter de schermen van een restaurant. Haal je beste kookkunsten boven en help de chef in de keuken. Den Boschkant Wommelgemsesteenweg 125 Vremde Wie? 6-12 jaar Wanneer? 10u-11u Tomatenbedrijf Je komt hier alles te weten over tomaten en je eigen tomatentrossen oogsten. Belangrijk: geen felgele of felblauwe kledij aandoen.

9 Activiteiten voor kinderen tussen 10 en 12 jaar Wijnbar Baràbas Sint Bavoplein 19 Voor wie? jaar Wanneer? 14.00u-15.00u Hoe werkt een tapinstallatie, welke verschillende wijnen bestaan er? Wil je graag zelf eens een pintje tappen of frisdrank uitschenken? Dan is dit de goede plek. Vraag je ouders om iets te komen drinken, dan kan jij ze misschien zelf bedienen. Winkel Wereldwinkel Dr. Theotutsstraat Voor wie? jaar Wanneer? 10u00-11u00 14u00-15u00 Waarvoor staat de wereldwinkel? Kom zeker een kijkje nemen! Help mee met het aanvullen van de rekken en het verkopen van de producten! Cultuur Bibliotheek Jef Van Hoofplein 20 Voor wie? jaar Wanneer? 10u00 11u00 11u30 12u30 Ontdek in onze bibliotheek hoe al onze boeken weer op de juiste plek belanden en hoe zo n uitleendienst net werkt.

10 Horeca Grand Café Sneppenbos Vremdesesteenweg 224 Wie? jaar Wanneer? 14u-15u Je kan eens een kijkje nemen achter de schermen van een horecazaak in samenwerking met het sportcomplex Café Café Kalifornia Sint Bavoplein 17 Voor wie? jaar Wanneer? Wat zit er allemaal in een (niet-alcoholische) cocktail? Hier ontdek je dit allemaal en mag je er zelfs eentje zelf maken. Nodig je ouders uit om iets te komen drinken, misschien mag je ze zelf bedienen. Den Steenen Molen Konijnenbergstraat 2 Wie? jaar Wanneer? 14u-15u Toerisme Ben je geïnteresseerd in techniek & mechaniek? Wil je graag weten hoe graan tot meel gemalen wordt? Kom dan Den Steenen Molen ontdekken. Meenemen? Doe stevig schoeisel aan.

Jeugdraad Damme presenteert. Roefeldag. dag van het kind. Keuzebrochure

Jeugdraad Damme presenteert. Roefeldag. dag van het kind. Keuzebrochure Jeugdraad Damme presenteert Roefeldag dag van het kind Keuzebrochure zaterdag 4 april 2015 Voorwoord De dieren verzorgen, meehelpen in de winkel, een motor van een auto uit elkaar halen... Één dag als

Nadere informatie

Dit jaar trekken we er opnieuw op uit om ons tien dagen te amuseren in Mol. Zoals

Dit jaar trekken we er opnieuw op uit om ons tien dagen te amuseren in Mol. Zoals Kamp 2017 Mol De examens of toetsen komen eraan, de zon zorgt voor tropische temperaturen, de terrasjes zitten vol jongeren, de zwembaden worden weer gevuld en dan dan is er het fantastische VIB-KAMP!

Nadere informatie

A B. A Wijngaard aan De Molen B Wijngaard aan de Boshoek. C Wijngaard aan de Eekstraat D Wijngaard aan de Mussenhoevelaan

A B. A Wijngaard aan De Molen B Wijngaard aan de Boshoek. C Wijngaard aan de Eekstraat D Wijngaard aan de Mussenhoevelaan Situering wijngaarden D C A B A Wijngaard aan De Molen B Wijngaard aan de Boshoek C Wijngaard aan de Eekstraat D Wijngaard aan de Mussenhoevelaan Fietstocht langs onze wijngaarden A B C D Vertrek bij den

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFO: MODULE 1 2 3

PRAKTISCHE INFO: MODULE 1 2 3 PRAKTISCHE INFO: MODULE 1 2 3 Beste, Met dit document geven we graag wat meer informatie over de muzieklessen in De Nieuwe Muziekschool, waarvoor uw zoon of dochter ingeschreven is. In bijlage zit ook

Nadere informatie

ZATERDAG ZONDAG MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG TIJD

ZATERDAG ZONDAG MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG TIJD ZATERDAG ZONDAG MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 1 2 3 4 5 TIJD Hoe werkt dit? Stap 1: Bepaal op welke dag van de week, jij tijd zal vrijmaken

Nadere informatie

Beste ouders en leeuwkes

Beste ouders en leeuwkes Leeuwkesweekend 16-18 maart 2018 Beste ouders en leeuwkes Het is tijd voor één van de supertofste activiteiten van het jaar. We gaan op weekend!!!! Wij kijken er al enorm naar uit, maar dit kan natuurlijk

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

Jeugdraad 17 oktober 2016

Jeugdraad 17 oktober 2016 Jeugdraad 17 oktober 2016 1. Verwelkoming Aanwezig: Emiel en Charlotte (de Boechoutse), Schaney en Aline (JRK), Kaat (KSA), Dorien, Lotte en Manon (Gidsen), Timoti en Mathias (Scouts Boechout), Jonathan

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT

ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT 1 Dries BOSMANS jeugddienst Dirk SMITS schepen van jeugd Ann SCHRIJVERS schepen van sport Gudrun NIJS sportdienst Wim GORISSEN jeugd- en sportdienst Zet je

Nadere informatie

UiT MET VLIEG ZOMERVAKANTIE 2017 SPEELPLEINWERKING DEUGNIET BIBLIOTHEEK SPORT

UiT MET VLIEG ZOMERVAKANTIE 2017 SPEELPLEINWERKING DEUGNIET BIBLIOTHEEK SPORT UiT MET VLIEG ZOMERVAKANTIE 2017 SPEELPLEINWERKING DEUGNIET BIBLIOTHEEK SPORT Zomerkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 3 juli 4 juli 5 juli 6 juli 7 juli 10 juli 11 juli 12 juli 13 juli

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2018 NIEUWSBRIEF

NIEUWSBRIEF januari 2018 NIEUWSBRIEF BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg 135 3803 Wilderen NIEUWSBRIEF januari 2018 NIEUWSBRIEF Maandag 1 Dinsdag 2 Woensdag 3 Donderdag 4 Vrijdag 5 Zaterdag 6 Zondag 7 Maandag 8 Dinsdag 9 Woensdag 10 Donderdag

Nadere informatie

Lesleidraad. Beste docent

Lesleidraad. Beste docent 2 Lesleidraad Beste docent De zomer van Atlas komt eraan. Honderden anderstaligen kunnen zich de laatste week van juni inschrijven voor het zomeraanbod bij Atlas. We willen de cursisten de kans geven om

Nadere informatie

De zomer van Atlas 2018

De zomer van Atlas 2018 De zomer van Atlas 2018 Beste docent Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Atlas leuke en leerrijke activiteiten tijdens de zomermaanden. Hieronder vind je belangrijke informatie. Vermeld je deze info zeker

Nadere informatie

Terugblik op ons geboortefeest!

Terugblik op ons geboortefeest! JRK DESTELBERGEN www.jrkdestelbergen.be 0473/44.01.17 Kouterstraat 129, 9070 Destelbergen Nieuwsbrief JRK Destelbergen I N H O U D U I T G A V E 2, 2 0 1 2, O K T O B E R Terugblik geboortefeest Inschrijvingen

Nadere informatie

MIJN BEZOEK AAN DRUIVENSERRE & WIJNKELDER SONIEN

MIJN BEZOEK AAN DRUIVENSERRE & WIJNKELDER SONIEN MIJN BEZOEK AAN DRUIVENSERRE & WIJNKELDER SONIEN HOE GEBRUIK IK HET STAPPENPLAN? Leuk dat je hebt besloten om naar Druivenserre & Wijnkelder Soniën te gaan. In samenwerking met de provincie Vlaams-Brabant

Nadere informatie

Januari - februari 2019

Januari - februari 2019 Januari - februari 2019 1 17 Even voorstellen Hoi, ZOEF is een samenwerking tussen Alderande, De Hagewinde, Emiliani en De Sperwer vzw. Vanaf januari 2013 organiseren wij activiteiten. Tijdens de activiteiten

Nadere informatie

WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/ /07/2017

WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/ /07/2017 WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/072017 10/07/2017 Liefste Roodkapjes, Hebben jullie zin om mee te gaan op kamp? Dit jaar brengen we Hollywood naar België! Wij kijken er alvast naar uit! Lees zeker verder

Nadere informatie

oktober 2017

oktober 2017 1. TE GEKKE BEESTENBOEL Ons TE GEKKE schooljaar werd al goed op gang getrokken De volgende gekke dag komt er alweer aan! Op woensdag 4 oktober is het WERELDDIERENDAG en maken wij er hier een TE GEKKE BEESTENBOEL

Nadere informatie

DE STEEN VAN NOWAN 3.0 KAMP juli 2016

DE STEEN VAN NOWAN 3.0 KAMP juli 2016 DE STEEN VAN NOWAN 3.0 KAMP 23-28 juli 2016 We hebben samen met Nowan en Frie al fantastisch veel meegemaakt hé? Vipor de reuze slang verslagen. Een heuse tocht naar Overopa Apodemus. Gevaarlijke en grappige

Nadere informatie

Een ei vol verrassingen

Een ei vol verrassingen Een ei vol verrassingen Onze paasvakantie barst weer van de originele en sportieve activiteiten. Duik snel in de mand van de paashaas en schrijf je in voor een vakantie vol grabbelpaspret! Padelstage Die

Nadere informatie

KEEP CALM AND JOIN THE SBT

KEEP CALM AND JOIN THE SBT KEEP CALM AND JOIN THE SBT Hoi, Voor de kampen zoekt BIZON veel mensen die een handje willen toesteken op logistiek vlak. Een grote taak is het materiaal helpen ter plaatse brengen op de kampplaats. Daarvoor

Nadere informatie

Infokrant. April Voorwoord. Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen.

Infokrant. April Voorwoord. Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen. Voorwoord Infokrant April 2017 Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen. Onze mediakanalen werken fantastisch (website, Twitter, Facebook, ) en dan

Nadere informatie

Thema Op zoek naar werk

Thema Op zoek naar werk Thema Op zoek naar werk Lesbrief 8. Praten en bellen over een baantje Inleiding Deze les gaat verder over het zoeken naar werk. De vrouw,, gaat weer naar de winkel om over werk te praten. Ze wil de manager

Nadere informatie

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske September 2017 Voorwoord september 2017

Nadere informatie

Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Gilles (Emiliani).

Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Gilles (Emiliani). 1 Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Gilles (Emiliani). * * *. November - december 2018 * 17 Hoi, Even voorstellen Contact ZOEF is een samenwerking

Nadere informatie

Jeugdraad 27 april 2016

Jeugdraad 27 april 2016 Jeugdraad 27 april 2016 Aanwezig: Eve en Dorien ( gidsen), Lynn en Aline ( JRK), Simon en Simon ( KSA), Fons ( scouts Boechout), Bert ( VZW scoutsfeesten), Lucas en Bart ( de Boechoutse), Sven Snijders

Nadere informatie

KNUFFELPAS Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar

KNUFFELPAS Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar KNUFFELPAS Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar Zomervakantie 2013 Een organisatie van gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas TIJDELIJKE VERHUIS JEUGDDIENST Deze zomer verhuist de jeugddienst tijdelijk naar

Nadere informatie

Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Anneke (Emiliani)

Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Anneke (Emiliani) 1 Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Anneke (Emiliani) * * Januari februari 2017 *. * 19 Hoi, Even voorstellen Contact ZOEF is een samenwerking

Nadere informatie

Thema Op zoek naar werk. Lesbrief 10. Het sollicitatiegesprek Afspraken maken

Thema Op zoek naar werk. Lesbrief 10. Het sollicitatiegesprek Afspraken maken Thema Op zoek naar werk. Lesbrief 10. Het sollicitatiegesprek Afspraken maken Inleiding Maria heeft een sollicitatiegesprek met de manager. Deze les gaat over het tweede deel van het gesprek. Maria en

Nadere informatie

MIJN RONDLEIDING IN DE LUCHTHAVEN VAN ANTWERPEN

MIJN RONDLEIDING IN DE LUCHTHAVEN VAN ANTWERPEN MIJN RONDLEIDING IN DE LUCHTHAVEN VAN ANTWERPEN HOE GEBRUIK IK HET STAPPENPLAN? Leuk dat je hebt besloten om een rondleiding te volgen in de luchthaven van Antwerpen. Toerisme voor Autisme stelde een stappenplan

Nadere informatie

Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Gilles (Emiliani).

Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Gilles (Emiliani). 1 Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Gilles (Emiliani). Juli - augustus 2017. 13 Hoi, Even voorstellen Contact ZOEF is een samenwerking tussen

Nadere informatie

datum 20 maart 2017 Theaterzaal Vooruit Van 20 tot 23 uur Sandra Gasten Deskundige communicatie

datum 20 maart 2017 Theaterzaal Vooruit Van 20 tot 23 uur Sandra Gasten Deskundige communicatie Communicatie en burgerzaken Communicatie Heuvelstraat 91 2530 Boechout Telefoon 03 460 06 11 Fax 03 460 06 36 info@boechout.be verslag datum 20 maart 2017 plaats Theaterzaal Vooruit duur Van 20 tot 23

Nadere informatie

Sinterklaasweekend November De touwladder Ledegemstraat 13, 8890 Dadizele

Sinterklaasweekend November De touwladder Ledegemstraat 13, 8890 Dadizele Sinterklaasweekend 22-24 November 2013 De touwladder Ledegemstraat 13, 8890 Dadizele Liefste mama, beste papa, kapoen & welp Het sinterklaasweekend is in aantocht en wij, met de leid(st)ers, zitten al

Nadere informatie

Lesbrief: ff offline Thema: Waar ga ik heen?

Lesbrief: ff offline Thema: Waar ga ik heen? Lesbrief: ff offline Thema: Waar ga ik heen? Copyright Stichting Vakcollege Groep 2015. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Tegenwoordig kunnen we haast niet meer zonder computer. Bijna alles wat je doet,

Nadere informatie

WEEKENDACTIVITEITEN FEBRUARI - MAART 2019

WEEKENDACTIVITEITEN FEBRUARI - MAART 2019 WEEKENDACTIVITEITEN FEBRUARI - MAART 2019 HUIZE ROZENWINGERD, BITTERZOETLAAN 5a, 8670 OOSTDUINKERKE, vrije.tijd@rozenwingerd.be Hallo, In deze brochure vinden jullie het aanbod van de maanden februari

Nadere informatie

INKIJKEXEMPLAAR. challenges voor ouders en kids! Spelboekje. Samenspel. Tover een glimlach op je gezin VAN DE FAMILY FACTORY

INKIJKEXEMPLAAR. challenges voor ouders en kids! Spelboekje. Samenspel. Tover een glimlach op je gezin VAN DE FAMILY FACTORY INKIJKEXEMPLAAR 20 challenges voor ouders en kids! Spelboekje Samenspel Tover een glimlach op je gezin VAN DE FAMILY FACTORY Samenspel is ontwikkeld voor de Week van de Opvoeding 2018 Concept en tekst:

Nadere informatie

Thema Op zoek naar werk

Thema Op zoek naar werk http://www.edusom.nl Thema Op zoek naar werk Les 8. Praten en bellen over een baantje Inleiding Deze les gaat verder over het zoeken naar werk. De vrouw, Maria, gaat weer naar de winkel om over werk te

Nadere informatie

Zomeractiviteiten

Zomeractiviteiten 2 Zomerprogramma VTV Delft 2019 Iedereen kijkt er al hals reikend naar uit, en hier is ie dan! Het zomerprogramma van 2019. Een zomer genieten met elkaar! De zomervakantie is van maandag 22 juli t/m zondag

Nadere informatie

Uitdaging Workshop 3 Een keuze maken Kun jij goed kiezen?

Uitdaging Workshop 3 Een keuze maken Kun jij goed kiezen? Uitdaging Workshop 3 Een keuze maken Kun jij goed kiezen? Je gaat een nieuw mobieltje kopen. A Je gaat 20 mobieltjes bekijken voor je een keuze maakt. B Je gaat naar de winkel en je koopt er een. C Je

Nadere informatie

Het team van Jenaplanschool Het Kriebelhuis 2015-2016

Het team van Jenaplanschool Het Kriebelhuis 2015-2016 Kriebelnieuws Maand september 2015 Start schooljaar Hallo iedereen, Hopelijk hebben jullie kunnen genieten van een leuke en ontspannende vakantie! Een nieuw schooljaar is gestart en we willen bij deze

Nadere informatie

VACATURES Shalom Creatief

VACATURES Shalom Creatief VACATURES Creatief Atelier zoekt 2 rechterhanden Creatief bezig zijn voor ca. 4 uur per week Ben je actief met hout of kan je goed schilderen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We zoeken twee actieve, creatieve

Nadere informatie

Dit jaar trekken we er opnieuw op uit om ons tien dagen te. amuseren in De Hoge Rielen. Zoals gewoonlijk gaan we ook dit

Dit jaar trekken we er opnieuw op uit om ons tien dagen te. amuseren in De Hoge Rielen. Zoals gewoonlijk gaan we ook dit Kamp 2014 De examens of toetsen zijn bijna achter de rug, de zon zorgt voor tropische temperaturen, de terrasjes zitten vol jongeren, de zwembaden worden weer gevuld en dan dan is er het fantastische VIB-KAMP!

Nadere informatie

6 Past je werk bij je privéleven? In deze prestatie ga je laten zien dat stage en privéleven best samen kunnen gaan.

6 Past je werk bij je privéleven? In deze prestatie ga je laten zien dat stage en privéleven best samen kunnen gaan. 6 Past je werk bij je privéleven? In deze prestatie ga je laten zien dat stage en privéleven best samen kunnen gaan. Ik ben een werkende moeder. Mijn vriend helpt thuis mee. Werken? Ik heb een kind, dat

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE APRIL

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE APRIL België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot vzw Bekaflaan 65 3200 Aarschot 30ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE

Nadere informatie

Hoe schrijf ik tekst voor mijn website?

Hoe schrijf ik tekst voor mijn website? Hoe schrijf ik tekst voor mijn website? Heb je een eigen website, maar worstel je met de teksten die je daarop kwijt wil? Volg dan dit stappenplan. Met een paar handige tips kom je vast een heel eind.

Nadere informatie

Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Gilles (Emiliani).

Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Gilles (Emiliani). 1 Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Gilles (Emiliani). Januari - februari 2018. 11 Hoi, Even voorstellen Contact ZOEF is een samenwerking tussen

Nadere informatie

maandlijst april-mei-juni

maandlijst april-mei-juni maandlijst april-mei-juni 1 Algemene informatie De tekenwedstrijd op de pannekoekenbak is gewonnen door Laura. Zoals belooft staat haar tekening op de voorpagina van de maandlijst en zal Laura van ons

Nadere informatie

maandlijst Oktober-november

maandlijst Oktober-november maandlijst Oktober-november 1 Algemene informatie Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Limburg, meer bepaald in Meeuwengruitrode. Het kamp zal begin augustus zijn, de juiste datum moeten we nog beslissen.

Nadere informatie

Voedingsdagboek. Geboortedatum. Voor een gezonde mond

Voedingsdagboek. Geboortedatum. Voor een gezonde mond Voedingsdagboek Voor m/v Geboortedatum Datum tot Voor een gezonde mond Een voedingsdagboek bijhouden Uw tandarts of mondhygiënist heeft u gevraagd een voedingsdagboek bij te houden. Hierin kunt u gedurende

Nadere informatie

Thema Op zoek naar werk. Lesbrief 8. Praten en bellen over een baantje

Thema Op zoek naar werk. Lesbrief 8. Praten en bellen over een baantje Thema Op zoek naar werk Lesbrief 8. Praten en bellen over een baantje Inleiding Deze les gaat verder over het zoeken naar werk. De vrouw,, gaat weer naar de winkel om over werk te praten. Ze wil de manager

Nadere informatie

MIJN BEZOEK AAN DE STOOMGROEP IN TURNHOUT

MIJN BEZOEK AAN DE STOOMGROEP IN TURNHOUT MIJN BEZOEK AAN DE STOOMGROEP IN TURNHOUT WAT GA IK DOEN EN WANNEER? Binnenkort ga ik naar de Stoomgroep. Dit is een miniatuurspoorweg in Turnhout waar ik op kleine treinen kan rijden. Veel mensen vinden

Nadere informatie

1. Waarom deze mail? 2. Opmerkingen! 3. Afsluitend woord

1. Waarom deze mail? 2. Opmerkingen! 3. Afsluitend woord Beste Jinners, 1. Waarom deze mail? De leefweek staat binnenkort voor de deur en dit is uiteraard een spektakel om niet te missen in jullie soutscarrière. Aangezien de printer vorige week buiten dienst

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

JUNGLE_AVONTUUR IN...

JUNGLE_AVONTUUR IN... JUNGLE_AVONTUUR IN... LOMMEL! Liefste Roodkapjes, Wij gaan op avontuur naar de jungle! Zin om mee te gaan? Kijk dan snel in dit boekje en kom alles te weten over ons fantastisch kamp! Hebben jullie nog

Nadere informatie

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam buurtwerking in de Damwijk Editie juli 2013 1 Inhoud Voorwoord 3 Vrijwilligers 4 Kamp 6 Spektakeldagen 7 Damcomité 8 Vooruitblik 9 Fotopagina 10 Programma spelnamiddag 12

Nadere informatie

Buurtkrantje. Elegast - Den Dam. Editie november 201 4. Buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje. Elegast - Den Dam. Editie november 201 4. Buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam Buurtwerking in de Damwijk Editie november 201 4 Inhoud Voorwoord 2 Vrijwilligers 3 Quiz 4 Sinterklaasfeest 5 Feesten 6 Sorteerstraatjes 7 Spelnamiddag 8 Programma spelnamiddag

Nadere informatie

Waarom ga je schrijven? om de directeur te overtuigen. Wat voor tekst schrijf je? een overtuigende tekst. Voorbereiden van je overtuigende tekst

Waarom ga je schrijven? om de directeur te overtuigen. Wat voor tekst schrijf je? een overtuigende tekst. Voorbereiden van je overtuigende tekst niveau A, les 1 Les 1: Een overtuigende tekst schrijven Waarom ga je schrijven? om de directeur te overtuigen Voor welk feest zou je in ieder geval een vrije dag willen hebben? Wat voor tekst schrijf je?

Nadere informatie

Pretpark WaliBilzen KAMP!

Pretpark WaliBilzen KAMP! KLJ-KAMP 2017 Beste KLJ ers, Het schooljaar loopt weer op zijn einde en de vakantie komt steeds dichterbij! Hoe kunnen we de vakantie nu beter starten dan met een megabangelijk KLJ-kamp? Dit jaar trekken

Nadere informatie

November - december 2017

November - december 2017 November - december 2017 1 15 Even voorstellen Hoi, ZOEF is een samenwerking tussen Alderande, De Hagewinde, Emiliani, Wunian en De Sperwer vzw. Vanaf januari 2013 organiseren wij activiteiten. Tijdens

Nadere informatie

PASEN 2017 START & EINDE

PASEN 2017 START & EINDE PRAKTISCHE INFO ANIMATORCURSUS HEY JIJ, Je inschrijving voor de cursus is al een feit! Nu komt het er op aan om goed voorbereid aan de start te verschijnen. Deze infobrief helpt je hierbij op weg. PASEN

Nadere informatie

Na het gesprek met de gids Jeugd zijn er verschillende uitkomsten mogelijk:

Na het gesprek met de gids Jeugd zijn er verschillende uitkomsten mogelijk: FAMILIEGROEPSPLAN Met dit formulier kunt jij zelf een plan maken om te zorgen dat het beter gaat met jou en/of jouw gezin. Het formulier helpt jou belangrijke gegevens te ordenen, zodat duidelijk wordt

Nadere informatie

Informatiebrochure Kinderdagziekenhuis Kinder

Informatiebrochure Kinderdagziekenhuis Kinder Informatiebrochure Kinderdagziekenhuis 2 Beste ouder Uw kind wordt weldra opgenomen op het kinderdagziekenhuis. Wij heten u van harte welkom en doen er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te

Nadere informatie

Thema Op zoek naar werk. Demet TV. Lesbrief 7. Het sollicitatiegesprek Afspraken maken

Thema Op zoek naar werk. Demet TV. Lesbrief 7. Het sollicitatiegesprek Afspraken maken Thema Op zoek naar werk. Demet TV Lesbrief 7. Het sollicitatiegesprek Afspraken maken Inleiding Maria heeft een sollicitatiegesprek met de manager. Deze les gaat over het tweede deel van het gesprek. Maria

Nadere informatie

55 Voor wie: 12 jaar Wanneer: 11/1/ /2/2018 op Donderdag van 19:30 tot 20:30

55 Voor wie: 12 jaar Wanneer: 11/1/ /2/2018 op Donderdag van 19:30 tot 20:30 http://www.brusselbazaar.be/ Je zocht op: Zoekterm: zwemmen IBO kerstvakantie Jeej, vakantie! Zijn je mama en/of papa niet zo'n gelukzakken als jij? Kom dan spelen, sporten, ontdekken, knutselen en vooral

Nadere informatie

in dit document vind je alle info over het komende weekend op 19, 20 en 21 april.

in dit document vind je alle info over het komende weekend op 19, 20 en 21 april. Dag badmintonners, in dit document vind je alle info over het komende weekend op 19, 20 en 21 april. We lichten hier al een tipje van de sluier over de spannende reis die wij voor jullie hebben voorbereid.

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 4 Wonen

Spreekopdrachten thema 4 Wonen Boven: Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 2 bij 4.1 * slaapkamer 2 trap Beneden: tuin garage TaalCompleet A1 Spreken Plus Thema 4-1 Opdracht 3 bij 4.1 ** Vertel. Wat voor huis heb jij? - Woon je in

Nadere informatie

Enquête: Wel jong, niet gek 2013

Enquête: Wel jong, niet gek 2013 Enquête: Wel jong, niet gek 2013 Totaal aantal ingevulde enquêtes = 344 Vraag 1 Geslacht Geslacht Aantal % man 136 54% vrouw 116 46% Eindtotaal 252 100% Vraag 2 Studierichting ASO TSO BSO Totaal man 23%

Nadere informatie

Werkstuk. En natuurlijk ook spreekbeurt. Gemaakt door: Dimanida Kemkievelden Groep 7abcd

Werkstuk. En natuurlijk ook spreekbeurt. Gemaakt door: Dimanida Kemkievelden Groep 7abcd Werkstuk En natuurlijk ook spreekbeurt Gemaakt door: Dimanida Kemkievelden Groep 7abcd (Op het voorblad komt de titel van je werkstuk, een foto of een plaatje van je onderwerp, je naam en je klas.) Inhoudsopgave

Nadere informatie

Drachten loopt mee en staat stil bij kanker

Drachten loopt mee en staat stil bij kanker 24-uurswandelestafette Doe je mee? Drachten loopt mee en staat stil bij kanker Wanneer: vrijdag 25 september 2015, start 17.00 uur zaterdag 26 september 2015, einde 17.00 uur Waar: Skeelerbaan Sportcomplex

Nadere informatie

Maandag 20 juli tot en met vrijdag 24 juli 2015. Het Programma

Maandag 20 juli tot en met vrijdag 24 juli 2015. Het Programma Stichting Buurtbeheer Beersdal Rennemig organiseert ook dit jaar weer het kindervakantiewerk voor kinderen van de groepen 1 t/m 8 van de basisschool. Dit jaar is het thema Globetrotter. De hele week staat

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? maandag 26 juni tot vrijdag 30 juni 2017 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Het is zover, ons laatste weekje voor de vakantie. Het zal niet alleen de laatste

Nadere informatie

Diependal 19.00u: Klaarzetten van de zaal + repetitie voor tumbling, 12+, AGD. Voormiddag: Verhuis toestellen van Diependal naar GITO

Diependal 19.00u: Klaarzetten van de zaal + repetitie voor tumbling, 12+, AGD. Voormiddag: Verhuis toestellen van Diependal naar GITO Beste ouders, Beste turnster of turner, Het TURNFEEST komt eraan, het evenement waar de leden elk jaar naar uitkijken en wekenlang naartoe werken. Op zaterdag 20 februari om 18u brengen onze gymnasten

Nadere informatie

Beste leden, sympathisanten,

Beste leden, sympathisanten, Beste leden, sympathisanten, Met trots stellen we u ons Europees kampioenschap voor! Op zondag 3 mei 2015 organiseert IKF Integrated Karate Federation haar eerste Europees kampioenschap. Dit is een intelligent

Nadere informatie

Op Voeten en Fietsen 1

Op Voeten en Fietsen 1 Op Voeten en Fietsen 1 Hoe ga jij naar school? Een uitgave van Veilig Verkeer Nederland, schooljaar 2017-2018 groep 5/6 Je ziet de hoofdingang van een school. Op de weg en de stoep voor de school zie je

Nadere informatie

http://kampenhout.ticketgang.eu/

http://kampenhout.ticketgang.eu/ Beste ouders, De zomerperiode komt dichterbij. U bent waarschijnlijk volop aan het denken welke zinvolle invulling u kan aanbieden aan uw kinderen. Met deze brochure wil uw gemeente Kampenhout heel graag

Nadere informatie

VACATURES Product Atelier

VACATURES Product Atelier VACATURES Product Atelier Atelier zoekt 2 rechterhanden Creatief bezig zijn voor ca. 4 uur per week Ben je actief met hout of kan je goed schilderen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We zoeken twee actieve,

Nadere informatie

Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Gilles (Emiliani).

Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Gilles (Emiliani). 1 Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Gilles (Emiliani). * * September - oktober 2017 *. * 15 Hoi, Even voorstellen Contact ZOEF is een samenwerking

Nadere informatie

WERKBUNDEL VAN: GROEP/ KLAS:

WERKBUNDEL VAN: GROEP/ KLAS: WERKBUNDEL VAN: GROEP/ KLAS: THEMA 1 MIJN GAMEPROFIEL VS. DE GROEP OPDRACHT 2 NEEM DE VRAGENLIJST MIJN OUDERS EN MIJN GAMEGEDRAG AF BIJ JE OUDER(S) OF OPVOEDER(S). (PAGINA 4) 1 DENK NA OVER JOUW GAMEGEDRAG.

Nadere informatie

Les 1 woordenschat 2F

Les 1 woordenschat 2F Het Repair Café Woorden van deze les toegankelijk ter inzage de reparateur de deskundige inspireren overdragen er de waarde van inzien opdoen de concurrentie professioneel Wat weet je al? 1. Hoe goed ken

Nadere informatie

De Vlaamse middagen. Elke vrijdagmiddag leuke activiteiten. op de. Vlaamse Reus

De Vlaamse middagen. Elke vrijdagmiddag leuke activiteiten. op de. Vlaamse Reus De Vlaamse middagen Elke vrijdagmiddag leuke activiteiten op de Vlaamse Reus Op zoek naar ouders in het kader van OUDERPARTICIPATIE voor de Vlaamse Middagen Help ons onze vrijdagmiddag-activiteiten op

Nadere informatie

23 MEI : CARWASH van 10 tot 17 u

23 MEI : CARWASH van 10 tot 17 u 23 MEI : CARWASH van 10 tot 17 u SLOEBERS! 3 mei: Johnny-dag vandaag! We zullen jullie eens opleiden tot de meest coole gasten van België. Zonnebrilleke, marcelleke, jogging, ne kop vol me gel, Vandaag

Nadere informatie

Vrije tijd Boekje. November December. Alderande Externen. Bestel je lidkaart voor 2017!

Vrije tijd Boekje. November December. Alderande Externen. Bestel je lidkaart voor 2017! Vrije tijd Boekje November December 2016 Alderande Externen Bestel je lidkaart voor 2017! 1 Datum: dinsdag 1 november Feestdag: Allerheiligen Geen Datum: woensdag 2 november Datum: donderdag 3 november

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

Wat hoop je dat het werken met de gebruiksaanwijzing oplevert, thuis en op school?

Wat hoop je dat het werken met de gebruiksaanwijzing oplevert, thuis en op school? Opdracht: schrijf je eigen gebruiksaanwijzing In een gebruiksaanwijzing voor bijvoorbeeld je telefoon staat heel nauwkeurig beschreven hoe hij werkt. Hoe zet je hem aan? Met welke knop? Hoe vaak of hoe

Nadere informatie

Thema Op zoek naar werk. Lesbrief 9. Het sollicitatiegesprek Antwoord geven op vragen

Thema Op zoek naar werk. Lesbrief 9. Het sollicitatiegesprek Antwoord geven op vragen Thema Op zoek naar werk. Lesbrief 9. Het sollicitatiegesprek Antwoord geven op vragen Inleiding heeft een afspraak met de manager voor een sollicitatiegesprek. Deze les gaat over het eerste deel van het

Nadere informatie

Lesbrief: Mediawijs Thema: Mens & Dienstverlenen in de toekomst

Lesbrief: Mediawijs Thema: Mens & Dienstverlenen in de toekomst Lesbrief: Mediawijs Thema: Mens & Dienstverlenen in de toekomst Copyright Stichting Vakcollege Groep 2015. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Dat mensen gebruik maken van media is niet nieuw. Er zijn

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE OKTOBER

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE OKTOBER België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot vzw Bekaflaan 65 3200 Aarschot 30ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE

Nadere informatie

Voorwoord. Beste Roefelaars, Op zaterdag 23 juni 2012 organiseren we opnieuw een roefeldag!

Voorwoord. Beste Roefelaars, Op zaterdag 23 juni 2012 organiseren we opnieuw een roefeldag! Voorwoord Beste Roefelaars, Op zaterdag 23 juni 2012 organiseren we opnieuw een roefeldag! Zit jij op de lagere school? Dan mag jij je één dag inleven in de wereld van de grote mensen. Wil jij eens op

Nadere informatie

Skoeteke september- oktober

Skoeteke september- oktober Skoeteke september- oktober Allerliefste kapoentjes, Jullie nieuwe leiding is helemaal klaar om er weer een onvergetelijk jaar van te maken voor jullie (en onszelf )!! Dus houd jullie klaar voor een jaar

Nadere informatie

Vrije tijd Boekje. Januari Februari. Alderande Bewoners. Vergeet je niet in te schrijven bij deze iconen.

Vrije tijd Boekje. Januari Februari. Alderande Bewoners. Vergeet je niet in te schrijven bij deze iconen. Vrije tijd Boekje Januari Februari Vergeet je niet in te schrijven bij deze iconen. Alderande Bewoners 1 Datum: dinsdag 2 januari Geen activiteit. Datum: woensdag 3 januari Alderande gesloten Geen crea-namiddag

Nadere informatie

Het scoutsblad. oktober. Het scoutsblad oktober 1

Het scoutsblad. oktober. Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad oktober Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad oktober 2 Inhoudsopgave Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Speelhoekje... 6 Doolhof... 6 Maandbrief kapoenen... 7 Maandbrief welpen...

Nadere informatie

Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be

Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be Hallo beste KLJ ers, Het tweede deel van ons KLJ-jaar is al een tijdje van start gegaan, de koudste periode van de winter is voorbij en de

Nadere informatie

Zomerbrigade. Activiteiten en infobundel 2010. Van speelplein t Grobbeltje. V.U.: Gemeentebestuur Kampenhout, Gemeentehuisstraat 16, 1910 Kampenhout

Zomerbrigade. Activiteiten en infobundel 2010. Van speelplein t Grobbeltje. V.U.: Gemeentebestuur Kampenhout, Gemeentehuisstraat 16, 1910 Kampenhout Zomerbrigade Van speelplein t Grobbeltje Activiteiten en infobundel 2010 V.U.: Gemeentebestuur Kampenhout, Gemeentehuisstraat 16, 1910 Kampenhout Zomer-wie? Jongens en meisjes die het 1e, 2e en 3e middelbaar

Nadere informatie

Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Anneke (Emiliani)

Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Anneke (Emiliani) 1 Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Anneke (Emiliani) * Maart - april 2017 * *. * 15 Hoi, Even voorstellen Contact ZOEF is een samenwerking

Nadere informatie

Vragenlijst tieners. Algemene vragen. Waar woon jij?

Vragenlijst tieners. Algemene vragen. Waar woon jij? Vragenlijst tieners Algemene vragen Waar woon jij? Eerst willen we graag weten waar je woont. Sommige kinderen wonen in 2 huizen, bij mama en papa. Als dat zo is, dan mag je één huis kiezen. Woon jij in..?

Nadere informatie

Inhoudstafel. Beste jins! 1. De reis 2. Dagplanning 3. Bagagelijst 5. Enkele afspraken 7. Nog vragen 8. Heenreis 2. Terugreis 2

Inhoudstafel. Beste jins! 1. De reis 2. Dagplanning 3. Bagagelijst 5. Enkele afspraken 7. Nog vragen 8. Heenreis 2. Terugreis 2 Inhoudstafel Beste jins! 1 De reis 2 Heenreis 2 Terugreis 2 Dagplanning 3 Bagagelijst 5 Enkele afspraken 7 Nog vragen 8 Beste Jins! Het aftellen is begonnen! Binnen enkele weken vertrekken we op buitenlands

Nadere informatie

Lesbrief: Woonwijk van de toekomst Thema: Mens & Dienstverlenen in de toekomst

Lesbrief: Woonwijk van de toekomst Thema: Mens & Dienstverlenen in de toekomst Lesbrief: Woonwijk van de toekomst Thema: Mens & Dienstverlenen in de toekomst Copyright Stichting Vakcollege Groep 2015. Alle rechten voorbehouden. Inleiding In de toekomst zal onze samenleving er anders

Nadere informatie

Gildeleven. Maandelijks tijdschrift van de Landelijke Bewegingen Sint-Gillis-Waas

Gildeleven. Maandelijks tijdschrift van de Landelijke Bewegingen Sint-Gillis-Waas Maandelijks tijdschrift van de Landelijke Bewegingen Sint-Gillis-Waas Gildeleven Jaargang 61 september 2017 - nr. 7 Verantw. : Chris Van Landeghem Bosstraat 35 9170 Sint-Gillis-Waas Erkenningnummer: P209136

Nadere informatie