Hallo Woensdagavondlopers, Woensdag 5 augustus starten we om uur bij Hans vd Z. Verslag van afgelopen woensdagavond,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hallo Woensdagavondlopers, Woensdag 5 augustus starten we om uur bij Hans vd Z. Verslag van afgelopen woensdagavond,"

Transcriptie

1 Woensdag 5 augustus starten we om uur bij Hans vd Z. Schippers en schipsters (..Daphne..) Deze woensdag hebben we ons verzameld bij Jan Z. Vijf stokkers en 7 hardlopers zijn richting de Wollebrand gelopen. Onderweg zagen we bij de veiling de beoogde aanlegplaats van het varend Corso. Verdacht leeg allemaal. We gaan van het weekend wel zien wat het geworden is. Rond een binnenplas in de Wollebrand hebben we geklokt (400 meter) om te kijken of we nog wat waard waren. Dat viel tegen. Je gaat te snel van start om vervolgens de laatste 100 meter in zuurstofschuld af te moeten leggen (kruipend bijna..). Wel leuk om te doen. Terug aan de koffie probeerde Jan de thermosfles te gebruiken. Staat is nou open of dicht? Te zien aan de vlek op de grond staat ie open.. Maar natuurlijk wel heerlijk wat gedronken en gegeten en gekeuveld. Zo heeft de gastheer van vandaag een winterkoninkje gered die tegen zijn raam was gevlogen. Ook is de Wateringse wielerronde ter sprake geweest. Inmiddels kan ik zeggen dat Nikki Terpstra heeft gewonnen (op afspraak naar ik begrijp). Ik geloof dat ik voor het volgende verslag aantekeningen moet gaan maken.. Het is volgende week bij Hans vd Z. aan de Mijlpaal (denk ik mij te herinneren). Tot daar, Marco. Donderdag 6 augustus starten we om uur bij Wilma Het was gewoon zonde om weg te lopen van de mooie tuin met de piano in het water maar ja we waren gekomen om te lopen dus we hebben ons losgerukt en dan is het lopen natuurlijk toch wel lekker! De vier loopsters liepen hun rondje met de twee mannen en de acht wandelaars liepen hun eigen rondje. De loopsters liepen dit keer aan de andere kant van de Lange Watering. Zo konden we zien hoe hard ze nog aan het werk waren om de boot van Kwintsheul mooi op te maken voor het varend corso die een dag later (vrijdag) van start ging. Ook Gerda heeft haar bijdrage geleverd met het versieren van de boot èn ze heeft zaterdag op de boot gestaan! We zullen nog wel horen hoe ze dit ervaren heeft (als ze donderdag weer een beetje bij de mens tenminste?!). We hebben het gras al een beetje plat gelopen langs de oever van de Lange Watering en zo banen wij onze eigen pad, het 'Paulshardloopgroep paadje' gaan we deze noemen! Lekker lopen en wat oefeningen tussen door dus prima avond! Een van de opdrachten was 'versnellen tot die grijze doos' wat ietewat anders opgevat werd dan Paul had bedoeld, 't maakte niet uit want de grijze dame liep ter hoogte van de grijze doos dus niets aan het handje! Lekker aan de koffie op het terras met uitzicht op de mooie tuin met de nieuwe vlonder. Volgende week starten we aan het Poeldijkse pad en dat word weer genieten van een mooie tuin! wat boffen we toch met zulke groene vingers in de groep! Woensdag 12 augustus starten we om uur bij Hans v K.

2 De eerste die vanavond binnenkomt is onze (enige legale) vierdaagseloper. Na hem volgen nog zeven anderen. Unaniem felicitaties aan Sjaak. Opvallend is dat de stokkers sterk in de minderheid zijn, twee van de negen. René heeft de trend om het hardlopen te verruilen voor nordic walking vanavond doorbroken. Hij is terug in het hardloopkamp. Hopen dat hij daar lang gaat blijven! Paul blijkt een gevarieerd programma in petto te hebben. Een aantal grondoefeningen, een bezichtiging van een monument voor een neergestorte B24, een flink aantal korte sprints en een illegaal bezoek aan een bouwterrein maken het weer de moeite waard. Iemand verzucht zelfs: ik woon hier nu al zo lang vlakbij, maar dit is helemaal nieuw voor mij. Op het terras op de Mijlpaal gaat het nu eens niet over Ajax. Was het verlies te smadelijk of zijn er gewoon te weinig voetballiefhebbers? Via de Alphense brug komen de nodige herinneringen boven over het transport van bloemen en groenten naar de veiling, in het bijzonder lading, die van karren of boten afviel. Een paar keer wordt verwezen naar zwart-wit foto s. Worden we zo oud of zijn de ontwikkelingen echt zo snel gegaan? Ik houd het maar op het laatste. Hoewel het om tien uur nog prima buiten is uit te houden wordt er toch opgebroken. Volgende week verzamelen we weer bij Hans, deze keer in Naaldwijk. Groetjes, Hans Donderdag 13 augustus starten we om uur bij Clarisse Bowie heette ons van harte welkom, hij vond het reuze gezellig al die mensen bij hem op bezoek! De groepsapp heeft z'n dienst weer bewezen zo wisten wij dat we nog even op de laatste moesten wachten (kon ze niets aan doen), er een paar oma's 'n logé hadden en er nog een van ons uit Oostenrijk moest komen (hebben we maar niet op gewacht). De twee dames liepen onder leiding van, de twee heren (of was het andersom?!) en Bowie mocht met de vijf wandelaars mee. De lopers hebben ruim acht km. gelopen heeft een van de heren ons verteld. We hebben gelopen langs de Poeldijkse pad en zijn de Nieuweweg overgestoken. Volgens mij hebben we in Madesteyn gelopen en via allerlei paadjes weer langs Wennetjesplas en het Wenpad terug naar 't honk. De kerkklok van Poeldijk sloeg 9 maal en dat verbaasde ons. Even later liet de kerkklok zien dat het (pas) half negen was, dit klopte beter naar ons gevoel. We zijn best ver van huis geweest, ik kreeg bijna last van heimwee ;-(( Het was een mooie route met verschillende ondergronden en dat is goed is ons verteld. We zaten op het terras met uitzicht op weer een mooie tuin. De koffie en kruidenthee was lekker en de roomboter cake, de verse aardbeien, slagroom en druiven waren heerlijk en de bloemen die we mee naar huis kregen waren prachtig. Kortom het was zo'n avond die niet stuk kon! Volgende week starten we bij Clarisse.

3 Woensdag 19 augustus starten we om uur bij André Verslag van de loopavond van woensdag 12 augustus In vorige verslagen kwam naar voren dat de hardlopers de laatste weken in aantal de meerderheid waren ten opzichte van de stokkers. Nou in deze editie kan gemeld worden dat deze keer de groepen volledig in evenwicht (5 om 5) waren toen we vertrokken bij Hans en Cobie, ons gastadres met uitzicht, van deze avond. Wij vertrokken vanaf de Duindistel richting via diverse paden en wegen richting de plas van alle winden (die zijn naam gelukkig geen eer aan deed). Na ons rondje om de plas zijn we in ieder geval via de Zwartedijk uiteindelijk weer bij het vertrekpunt terug gekomen. Onderweg van alles besproken en bekeken, o.a. dat de eigenaar van De Slmmerick zijn huis verkocht had volgens het bord van de ingehuurde makelaar, mooi toch voor hem. Terug aan de koffie is nog even stil gestaan bij de 4 daagse inspanningen van Sjaak, Petra en o.g., hebben Hans en Cobie nog een adres paraat van een B&B op de grens van Drenthe en Friesland,tu wat meer dan de moeitewaard moet zijn om te boeken. Aan de hardlopers gevraagd of zij nog bijzonder-heden hadden die moeite van het vermelden waard zijn. Het verzoek van die kant kwam om op te schrijven dat ze het bijzonder naar hun zin gehad hadden, waarvan akte. Agenda s werden nog geraadpleegd om een loopadres voor volgende week te zoeken, maar uiteindelijk kwam naar voren dat dit bij André vanaf het Guldeland gaat gebeuren. Na dit alles besloten was ging een ieder zijn weg en werden Hans en Cobie bedankt voor de eerder genoemde koffie waarbij nog wel even vermeld moet worden dat de koeken heerlijk waren. Allen een goede loop voor volgende week gewenst, wat mijzelf betreft tot over 2 weken. Tot dan. Groet, Jos Donderdag 20 augustus starten we om uur bij Dorothy We verzamelden aan de Mijlpaal met in ons achterhoofd... we moeten wel vóór de verwachte regen en onweerbuien thuis zijn ;-(( De drie loopsters zijn onder begeleiding van de gastheer gestart en de zeven wandelaars hebben zelf hun route bepaald. We liepen van het Wateringse Veld langs de Strijp en ik zag in mijn ooghoek op de naambordjes allerlei singels voorbij komen. De opmerking van Hans 'jullie hebben echt geen zin vanavond' was niet helemaal waar want de zin was er wel maar de energie hadden we niet (meer). Het was eigenlijk te benauwd om je veel in te spannen. Na diverse versnellinkjes en een verrassende route hebben we even stil gestaan bij het monument voor een neergestorte B24. Als je dan de leeftijd van de gesneuvelde soldaten zwart op wit ziet staan lopen de koude rillingen langs je rug, het zal je kind zijn! De terug liepen we over een bouwterrein naar de Oosteinde. De nazit was kort en

4 krachtig in een kwartiertje hebben we water, koffie, thee en appeltaart met voor de liefhebbers (veel) slagroom genuttigd. Omdat we op het buitenterras zaten konden we zien hoe de lucht steeds donkerder werd dus... snel op de fiets en in een snel tempo naar huis! Via de whatsapp berichtjes begreep ik dat iedereen net voor de heftige buien binnen was pffff. Tja... toen waren we wel ineens heeeeel snel ;-)) Volgende week starten we in Naaldwijk, kunnen we na afloop nog ff naar de kermis. Woensdag 26 augustus starten we om uur bij Paul in Kwintsheul Gestart vanaf het Guldeland. Er was een paar afzeggingen, waaronder Paul himself. Die had mij g d, gechat, of ik weet niet meer hoe, maar in elk geval had hij doorgegeven, dat hij het vrijwel zeker niet ging halen. Hij was bij de sail, en er zouden nogal wat files zijn. De verbazing was dan ook groot, dat hij er wel was. Keurig op tijd, en in vol loop-ornaat. De anderen volgden ook snel, dus we waren met 9 mensen. Ongeveer 50/50 stokkers/lopers, ik weet niet meer zo, want ik kreeg pas op het eind het verzoek om een stukje te schrijven, dus mijn antennes stonden in aanvang niet op scherp. Woensdag is altijd marktdag, en Meena ging dan altijd koeken halen op de markt, en zorgde normaal gesproken voor de thee, koffie etc. Meena is er niet meer, dus, het was even wennen. Ik had op voorhand al wat klaargezet, en in orde gemaakt, dus het liep goed. Althans: geen klachten gehad. We zijn gelopen richting Bonte Haas, en daar een stuk door de polder gelopen. Onderweg kwamen wij (de stokkers) de hardlopers tegen, die aan planken waren. Wij deden net of we ze niet zagen, want anders moesten we ook meedoen. Helaas had Paul ons wél gezien, dus we kregen direct toegeroepen: Jullie mogen best meedoen hoor! Tsja. Thuis aan de koffie schoven er nog twee aan. Hans van A. te W. en Rinus de V. te D. Die kwamen op de lucht van de koffie af, zonder het met lopen verdiend te hebben. Maakt niks uit hoor mannen! Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Het is steeds weer een warm badje, te weten, dat er een groepje vrienden is. We hebben door de loop der jaren al heel wat verdriet en vreugd gedeeld. Voelt goed, ik wil de groep niet missen. Volgende week, de 26e is het starten bij de big boss Paul himself. Lezers, dit was het weer voor deze keer. Heb een fijne week, mooi weer, dan heb ik het ook. Groet Andre Beleving van Paul over afgelopen woensdagavond: Het lopen is woensdag bij mij in het heultje, Verder hebben we met meer lopers dan stokkers de omgeving van de Bonte haas gecontroleerd op hazen, maar die liepen we feitelijk achteraan en de mannen konden ze niet inhalen, belast met korte sprints liepen de hazen steeds verder weg van ons dus zijn we terug gegaan naar het Guldeland, Paul Donderdag 27 augustus starten we om uur bij Margret

5 Aangekomen met de fiets kregen we al gauw de opmerking van onze P waarom we de fietsen niet in het P vak geparkeerd hadden. Dat deden we niet omdat wij daar anders ook nooit parkeerden en trouwens dat is in de zomer het avondzonterras van S. en D. en in de winter staan er containers. Waar die nou stonden weet ik niet Ik zei 'je mag nog blij zijn dat ik mijn fiets niet tegen S. zijn auto gezet hebt mijnheer de agent!' Maar goed wij vertrokken met 2 hardlopers, 4 wandelaars en 2 stokkers richting Kleine Achterweg. Aangezien de wandelaars een stuk sneller liepen als ons hebben we hun alvast vooruit gestuurd en hoefden ze niet op ons te wachten. Wij liepen richting het Bruine laantje naar de Linge (niet in de Betuwe hoor) wat natuurlijk dood liep. Stom, daar had ik al eens terug moeten lopen dus dat gebeurd mij geen derde keer meer! Wij terug naar de Kleine Woerdlaan en zigzag terug naar de Gr. van P. straat waar de rest al gezellig aan de koffie zat en voor ons nog een heerlijke zelfgebakken appelcake bewaard had en zo begon ons Naaldwijksfeestje. Paul had mooie verhalen over de vakantie in Normandie, een hele ervaring om te beleven wat daar allemaal gebeurd is. Ook kwam Zweden aan de beurt, wat een mooi land en met de muggen viel het wel mee alleen haar man en zoon hebben wel veel last gehad van de muggen maar die gingen nog een week wandelen in de natuur met bepakking van 18 kg op hun rug. Dat vond zij een beetje te zwaar en is zij naar huis gegaan. En een Tip voor de thuisblijvers... wees alert op tekenbeten, ze zijn er nu weer volop en zeer actief. Vooral als het gras 2 kontjes hoog is! En zo kwam er weer snel een einde aan onze gezellige hardloop/wandelavond Volgende Week zelfde tijd starten we bij Margret.

Hallo Woensdagavond lopers, Woensdag 5 juli starten we om uur bij Rinus. (er is geen verslag van woensdag 28 juni)

Hallo Woensdagavond lopers, Woensdag 5 juli starten we om uur bij Rinus. (er is geen verslag van woensdag 28 juni) Woensdag 5 juli starten we om 20.15 uur bij Rinus (er is geen verslag van woensdag 28 juni) Donderdag 6 juli starten we om 19.30 uur bij Ciska Verslag van donderdag 30 juni De voordeur stond al open toen

Nadere informatie

~~Weekly Diary 35~~ [social_share]

~~Weekly Diary 35~~ [social_share] ~~Weekly Diary 35~~ [social_share] De maand augustus is alweer voorbij, en voor iedereen zit de vakantie er geloof nu wel weer op. Iedereen weer aan het werk of school, en nog even en de zomer is ook echt

Nadere informatie

Zaterdag 1 november starten we om 15.30 uur bij Gerda in Voorburg

Zaterdag 1 november starten we om 15.30 uur bij Gerda in Voorburg Zaterdag 1 november starten we om 15.30 uur bij Gerda in Voorburg Wij vertrokken met 2 hardloopsters en 2 hardlopers en 7 wandelaarsters richting het Vlietpark naar het waterpomphokje om daar met zijn

Nadere informatie

Hallo zaterdag loopsters, Zaterdag 4 november starten we om uur bij Marian. Verslag van zaterdag 28 oktober,

Hallo zaterdag loopsters, Zaterdag 4 november starten we om uur bij Marian. Verslag van zaterdag 28 oktober, Zaterdag 4 november starten we om 15.00 uur bij Marian Verslag van zaterdag 28 oktober, Om ons te helpen had Paul een route doorgemaild, we wisten de eerste zin nog wel 'Als je bij Jeannette, de poort

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

Hallo Woensdagavondlopers, Woensdag 2 december starten we om uur bij Hans v K. Verslag van afgelopen woensdagavond,

Hallo Woensdagavondlopers, Woensdag 2 december starten we om uur bij Hans v K. Verslag van afgelopen woensdagavond, Woensdag 2 december starten we om 20.15 uur bij Hans v K. Verslag van woensdag 25 november We vertrokken bij Nico met 2 walkers en 7 hardlopers, het was droog maar er kwamen nog wel enige buien onze kant

Nadere informatie

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Naar mijn vriendin 19 maart ging ik in de middag naar Den-Haag met de trein. Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis

Nadere informatie

Twee wedstrijden in twee dagen

Twee wedstrijden in twee dagen Twee wedstrijden in twee dagen Onze clubcompetitie heeft eens 2 wedstrijden achter elkaar in het schema gezet. Op 23 juni de Natuurloop Meerwijck en op 24 juni de MiniMarathon in Ten Boer. Bij beide wedstrijden

Nadere informatie

Mooie route door Friesland en veel gezien, maar weinig andere A112 onderweg

Mooie route door Friesland en veel gezien, maar weinig andere A112 onderweg De Elfstedentocht Nou daar gaan we dan, onze eerste automeeting met de A112. We hadden er veel zin in en natuurlijk veel te vroeg wakker. Dus door de polder scheuren in de vroegte met de net gepoetste

Nadere informatie

Vandaag was het een superdag, vol met zonneschijn, heeel veeeel lachende dames, rokjes en natuurlijk de haring van Jannig.

Vandaag was het een superdag, vol met zonneschijn, heeel veeeel lachende dames, rokjes en natuurlijk de haring van Jannig. Damesdag Dinsdag 19 juni 2012 HARINGDAG Lieve Dames, Vandaag was het een superdag, vol met zonneschijn, heeel veeeel lachende dames, rokjes en natuurlijk de haring van Jannig. Het was superdruk, we zaten

Nadere informatie

Talenten: Gebruik ze of verlies ze!

Talenten: Gebruik ze of verlies ze! Talenten: Gebruik ze of verlies ze! Denk eens terug toen je pas leerde fietsen. Kon je het meteen de eerste keer? Neen? Sommige dingen leren, kost nu eenmaal tijd. Op dezelfde manier moeten wij oefenen

Nadere informatie

Take a look at my life 48

Take a look at my life 48 Take a look at my life 48 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd.

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. Grammaticaoefeningen 3 Wonen en vervoer Werkwoorden in een andere tijd Oefening 1 Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. 1 Begrijp je deze informatie? ja / nee,

Nadere informatie

Klein Kontakt. Jarigen. in april zijn:

Klein Kontakt. Jarigen. in april zijn: A Klein Kontakt Het is alweer eind maart wanneer dit Kontakt uitkomt, het voorjaar lijkt begonnen, veel kinderen hebben kweekbakjes met groentes in de vensterbank staan, die straks de tuin in gaan. Over

Nadere informatie

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei Voorjaar 2010 Midden- en Zuid-Frankrijk 5 t/m 17 mei Woensdag 5 mei 2010 811 km Om half negen op weg. Via Maastricht naar Metz waar we inkopen deden. Vlot door en bij Châlon de snelweg af en binnendoor

Nadere informatie

ISU 2018 (102KM ultratrail)

ISU 2018 (102KM ultratrail) ISU 2018 (102KM ultratrail) De ISU zit er weer op. Eigenlijk verliep alles in de voorbereidingen perfect. Vrijdag na een beetje file hier en daar waren we aangekomen bij 'De Pompstee', het B&B waar we

Nadere informatie

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse nieuwsbrief 30 schooljaar 2014-2015 12 juni 2015 1. Projectweek Woensdag 17 juni start de projectweek. Dit jaar is het thema geschiedenis. Een heel breed thema waar we veel mee kunnen. Elke bouw heeft

Nadere informatie

IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK

IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK De laatste week van augustus zijn wij (Loes en Diana) samen met onze honden naar de Oostenrijkse bergen geweest om lekker te gaan wandelen. We hadden

Nadere informatie

Take a look at my life 43

Take a look at my life 43 Take a look at my life 43 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Zaterdag 31 december 2016 hebben we niet gelopen en zaterdag 7 januari 2017 starten we om uur bij Wilma

Zaterdag 31 december 2016 hebben we niet gelopen en zaterdag 7 januari 2017 starten we om uur bij Wilma Woensdag 4 januari 2017 starten we om 20.15 uur bij Rinus Woensdag 28 december is er geen verslag Zaterdag 31 december 2016 hebben we niet gelopen en zaterdag 7 januari 2017 starten we om 15.00 uur bij

Nadere informatie

Avonturen van K nijn op Algemene School Oost

Avonturen van K nijn op Algemene School Oost Avonturen van K nijn op Algemene School Oost Op maandag 12 november 2018 ben ik begonnen aan mijn rondreis langs veel klassen van Algemene School Oost te Bergen op Zoom. Superspannend, want het was de

Nadere informatie

De eekhoorn kon niet slapen. Hij liep van zijn deur om zijn tafel heen naar zijn kast, bleef daar even staan, aarzelde of hij de kast zou opendoen,

De eekhoorn kon niet slapen. Hij liep van zijn deur om zijn tafel heen naar zijn kast, bleef daar even staan, aarzelde of hij de kast zou opendoen, De eekhoorn kon niet slapen. Hij liep van zijn deur om zijn tafel heen naar zijn kast, bleef daar even staan, aarzelde of hij de kast zou opendoen, deed hem niet open, liep langs de andere kant van de

Nadere informatie

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B Funpop 2019 Sevenum 20 mei 2019 27 mei 2019 Reisverslag V1901B Inleiding Accommodatie: Landal Domein De Schatberg, huisje 116 Deelnemers: Joop Ferry Hans Wilco Rene Udo Jurrien Begeleiders: Gerrit Frieda

Nadere informatie

~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013

~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013 ~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013 Eerste paasdag, en we gingen s,avonds heerlijk gourmetten. Helaas heb ik er aardig last van gehad, ondanks ik niet super veel gegeten heb Kan er gewoon

Nadere informatie

Woensdag 4 mei starten we om uur bij Peet in Poeldijk

Woensdag 4 mei starten we om uur bij Peet in Poeldijk Woensdag 4 mei starten we om 20.30 uur bij Peet in Poeldijk Geen verslag van woensdag 27 april Hallo Zaterdagloopsters, Zaterdag 7 mei starten we om 10 uur bij Anke Verslag van afgelopen zaterdag, De stoep

Nadere informatie

Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018.

Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018. Dag 1 Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018. Vandaag moest het gaan gebeuren, mijn eerste meerdaagse waar iedereen die ik vanaf mijn toetreding tot de Taxriders (rond april

Nadere informatie

Nieuwsbrief, 8 januari 2013. Pyr s naar de Zoo

Nieuwsbrief, 8 januari 2013. Pyr s naar de Zoo Nieuwsbrief, 8 januari 2013 Beste PyrPlezier vrienden en vriendinnetjes, Allemaal natuurlijk de beste wensen voor 2013! Dat het maar een Pyr-gezellig jaar mag worden! In ieder geval gaan wij hiervoor ons

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 van WandelgroepLOOP

Nieuwsbrief 2 van WandelgroepLOOP 15-02-2012 Nieuwsbrief 2 van WandelgroepLOOP Welkom bij de tweede nieuwsbrief van wandelgroeploop. Wisten jullie dat.. we, ondanks wind, regen en sneeuw op één na alle wandelingen gelopen hebben? iedereen

Nadere informatie

November 2010. Nieuwsbrief 1

November 2010. Nieuwsbrief 1 Nieuwsbrief 1 Finse, Noorwegen Hallo! Welkom bij mijn eerste echte nieuwsbrief. Mijn intentie is om ongeveer elke 2 a 3 maanden een nieuwsbrief te maken met mijn belevenissen. Ik kreeg dit idee van mijn

Nadere informatie

PORTUGAL 20 T/M FRITS-MARRY-MIEKE-LEA-LINDA BEGELEIDERS BABS EN ROB.

PORTUGAL 20 T/M FRITS-MARRY-MIEKE-LEA-LINDA BEGELEIDERS BABS EN ROB. PORTUGAL 20 T/M 27-1-2016 FRITS-MARRY-MIEKE-LEA-LINDA BEGELEIDERS BABS EN ROB. De vakantie begon om 5 uur s morgens op Schiphol met verzamelen van deelnemers en begeleiders. Iedereen was goed op tijd,waarna

Nadere informatie

De haas en de egel. Wilhelm Grimm en Jacob Grimm. bron Wilhelm Grimm en Jacob Grimm, De haas en de egel. Z.n., z.p. 1900-1910.

De haas en de egel. Wilhelm Grimm en Jacob Grimm. bron Wilhelm Grimm en Jacob Grimm, De haas en de egel. Z.n., z.p. 1900-1910. De haas en de egel Wilhelm Grimm en Jacob Grimm bron. Z.n., z.p. 1900-1910 Zie voor verantwoording: http://www.dbnl.org/tekst/grim002haas01_01/colofon.php 2011 dbnl 1 De haas en de egel. Het was een mooie

Nadere informatie

Hallo Woensdagavondlopers, Woensdag 2 juli starten we om 20.15 uur bij Hans v. K.

Hallo Woensdagavondlopers, Woensdag 2 juli starten we om 20.15 uur bij Hans v. K. Woensdag 2 juli starten we om 20.15 uur bij Hans v. K. Hooligans, Terwijl Oranje op koers ligt voor de wereldtitel (of praat ik nu als de kapitein van de Titanic?), maken wij vandaag vanuit Poeldijk ons

Nadere informatie

Dat was nog 200 meter recht omhoog en zat niet bij de toer in. Aan de andere kant dito naar beneden en toen gletsjer ijzers onder en over de

Dat was nog 200 meter recht omhoog en zat niet bij de toer in. Aan de andere kant dito naar beneden en toen gletsjer ijzers onder en over de Begin september 2016 hebben wij, Paul, Jordi, Peter, Ed en ik (Erik) de achtdaagse toer gelopen in Val Gardena Dolomieten. Deze toer was zonder meer grandioos en grandioos geregeld. Na enig zoeken op internet,

Nadere informatie

2 15 kilometerwedstrijden, maar toch niet helemaal...

2 15 kilometerwedstrijden, maar toch niet helemaal... 2 15 kilometerwedstrijden, maar toch niet helemaal... Alweer een tijdje geleden, maar vanwege de drukte nog geen verslag, maar zondag 16 november jongstleden liep ik mijn eerste Zevenheuvelenloop in Nijmegen.

Nadere informatie

WEEKEND IN SYKE - DUITSLAND

WEEKEND IN SYKE - DUITSLAND 1 van 10 18-11-2012 20:41 WEEKEND IN SYKE - DUITSLAND CB four weekend in Syke - Duitsland Oke hier een klein verslag van het weekend: Het uiteindelijke vertrekpunt zou dus hier bij mij zijn in zwolle,

Nadere informatie

Damesdag Dinsdag 26 juni 2012 LADIES INVITATIONAL

Damesdag Dinsdag 26 juni 2012 LADIES INVITATIONAL Damesdag Dinsdag 26 juni 2012 LADIES INVITATIONAL DAMES, DAMES, DAMES, DAMES, DAMES Overal waar je keek liepen dames, alle soorten en maten en overal vandaan, tot en met Amersfoort aan toe. Het was een

Nadere informatie

Daar kwam dit jaar verandering in. Zoals in de Binding nummer 40 aangekondigd, werd er een kanotocht georganiseerd door Ellie en Marjan!

Daar kwam dit jaar verandering in. Zoals in de Binding nummer 40 aangekondigd, werd er een kanotocht georganiseerd door Ellie en Marjan! Kanovaren of fietsen op zondag 3 juni a.s. Kanocentrum WirdumerklapWat doen langlaufers in de zomer? Hoewel langlaufers volgens eigen zeggen voldoende hobby s hebben blijkt toch de wens te bestaan van

Nadere informatie

Hier volgt een dagboekverslag van het schoolreisje met de zesde klas van de Chr. Lagere school naar "Jeugdland ", in Ellecom.

Hier volgt een dagboekverslag van het schoolreisje met de zesde klas van de Chr. Lagere school naar Jeugdland , in Ellecom. Hier volgt een dagboekverslag van het schoolreisje met de zesde klas van de Chr. Lagere school naar "Jeugdland ", in Ellecom. Onze meester was daar meneer den Ouden. 22 mei 1956 Afscheid van school. We

Nadere informatie

Challenge Almere Amsterdam 2014

Challenge Almere Amsterdam 2014 Challenge Almere Amsterdam 2014 Op vrijdag ben ik rond 9 uur de auto ingestapt, en via Fijnaart ( daar heb ik Rens Speksnijder opgepikt ) zijn we op weg gegaan naar Almere. Ruim op tijd kwamen we aan,

Nadere informatie

Elke miskraam is anders (deel 2)

Elke miskraam is anders (deel 2) Elke miskraam is anders (deel 2) Eindelijk zijn we twee weken verder en heb ik inmiddels de ingreep gehad waar ik op zat te wachten. In de tussen tijd dacht ik eerst dat ik nu wel schoon zou zijn, maar

Nadere informatie

Volendam Juni 2018

Volendam Juni 2018 Volendam Juni 2018 Heleen Dennis Ludolf Steffi Ben Robin Rein en Shirley Vrijdag 15 Juni Rond 12:00 uur zijn we vanuit Arnhem vertrokken richting Veenendaal samen met Steffi en Heleen, en onder begeleiding

Nadere informatie

Gezellig feestje in Zwolle en leuke halve marathon

Gezellig feestje in Zwolle en leuke halve marathon Gezellig feestje in Zwolle en leuke halve marathon Lang naar uitgekeken en zaterdagavond 8 juni was het dan zover. Vooraf betiteld als een erg gezellige en drukke loop. s Middags met de trein naar Zwolle,

Nadere informatie

Landelijk Brabant Langenboom juli 2017

Landelijk Brabant Langenboom juli 2017 Landelijk Brabant Langenboom 14-21 juli 2017 Met wie beleefden we deze week Marjolein Rowold Henk Peters Marina Naaijens Antje van Reken Chiel Vrins Nellie Roemer Dag 1 14 juli aankomst De Lummel Caroline,

Nadere informatie

Augustus 2013. Even voorstellen: Marianne Groenink, Reborn Feet, pedicure.

Augustus 2013. Even voorstellen: Marianne Groenink, Reborn Feet, pedicure. Augustus 2013 Even voorstellen: Marianne Groenink, Reborn Feet, pedicure. Ik ben Marianne Groenink, geboren in Steenwijk Na 10 jaar in de zorg te hebben gewerkt was ik aan iets nieuws toe... Ik kwam op

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

DE REIS IS BEGONNEN SPANNENDE DAG TIJDENS FAMILIEREIS

DE REIS IS BEGONNEN SPANNENDE DAG TIJDENS FAMILIEREIS DE REIS IS BEGONNEN Na maanden van voorbereiding, selecteren patiënten in de ziekenhuizen, vrijwilligers ronselen, bussen, hotelkamers en toegangskaarten regelen, was het gisteren weer zover, de 13e busreis

Nadere informatie

Nieuwsbrief van januari 2013

Nieuwsbrief van januari 2013 Nieuwsbrief van januari 2013 Meer over en andere activiteiten op: www.kottenparkmodelbouwclub.com Voor u ligt de Nieuwsbrief van januari 2013 Met de clubdagen van 3 en 4 januari 3013 De clubdagen De clubdagen

Nadere informatie

Woensdag 1 juni starten we om uur bij Sjaak in Monster

Woensdag 1 juni starten we om uur bij Sjaak in Monster Hallo Woensdagavondlopers, Woensdag 1 juni starten we om 20.15 uur bij Sjaak in Monster Verslag van woensdag 25 mei, De start was bij Hasso en Juliana met hun fantastische tuin zeker in deze tijd een plaatje

Nadere informatie

Hoofdstuk 1. De eerste dag op een nieuwe school met een nieuw begin

Hoofdstuk 1. De eerste dag op een nieuwe school met een nieuw begin Hoofdstuk 1 De eerste dag op een nieuwe school met een nieuw begin Rosanne is een meisje niet te dik niet te dun met lang donker bruin haar een meisje net zoals alle andere meisjes. Ze heeft vroeger gewoon

Nadere informatie

Namibië. 25 augustus 2015

Namibië. 25 augustus 2015 Namibië 25 augustus 2015 Verslag Namibië 27-6 tm 9-7- 2015 27-6 Vertrek vanaf Frankfurt om 20.10 uur. 28-6 Na een vlucht van 10 uur zijn wij aangekomen op Windhoek. Wat was het koud s,morgens vroeg om

Nadere informatie

Verslag Activiteiten Zomervakantie 2014

Verslag Activiteiten Zomervakantie 2014 Verslag Activiteiten Zomervakantie 2014 Maandag 28 juli 2014: een dagje dierenpark. Onze eerste activiteit was een dagje naar het dierenpark in Overloon. Iedereen ging gezellig mee, behalve Linda en Bas

Nadere informatie

Wat is hij nou onhandig! Eindelijk krijgt hij een lucifer aan.

Wat is hij nou onhandig! Eindelijk krijgt hij een lucifer aan. Ogen in het bos Nick is bang. Maar hij weet niet goed waarom. Hij is nooit bang in het donker. Maar nu De takken kraken in de wind. Nick voelt dat er iets is. Een mens of een dier. Niet ver weg. Het kijkt

Nadere informatie

We beginnen het schooljaar met wensen voor ieder kind:

We beginnen het schooljaar met wensen voor ieder kind: Datum: vrijdag 8 sept. 2017 Schoolweek: 1 Nieuw schooljaar De kinderen hebben al weer een week les gehad en de leerkrachten een week lesgegeven. Wat gaat het snel! De start was goed, vol enthousiasme!

Nadere informatie

Maatschappelijk werk (alweer)

Maatschappelijk werk (alweer) Maatschappelijk werk (alweer) Na mijn tweede miskraam heb ik toch weer besloten om het er op te wagen naar maatschappelijk werk te gaan. Ik vond de stap echt wel heel zwaar, want ik hou er niet zo van.

Nadere informatie

1. Joris. Voor haar huis remt Roos. Ik ben er. De gordijnen beneden zijn weer dicht.

1. Joris. Voor haar huis remt Roos. Ik ben er. De gordijnen beneden zijn weer dicht. 1. Joris Hé Roos, fiets eens niet zo hard. Roos schrikt op en kijkt naast zich. Recht in het vrolijke gezicht van Joris. Joris zit in haar klas. Ben je voor mij op de vlucht?, vraagt hij. Wat een onzin.

Nadere informatie

Week van: 24 tot 28 april Project: Het verkeer

Week van: 24 tot 28 april Project: Het verkeer Week van: 24 tot 28 april 2017 Project: Het verkeer - we maandag starten met een verkeersforum? We zagen een filmpje met allerlei situaties. Wij moesten nadenken of die nu veilig waren of niet. - we ook

Nadere informatie

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit:

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit: Inleiding Vrijdag 26 juni 2015 was het dan eindelijk zover. Met z n achten vertrokken vertrokken we van het hoofdkantoor van tendens in Arnhem naar de vakantiebestemming Koblenz in Duitsland. De vakantiegangers

Nadere informatie

69. Van gastvrij Nijmegen naar warm onthaal in Arcen

69. Van gastvrij Nijmegen naar warm onthaal in Arcen 69. Van gastvrij Nijmegen naar warm onthaal in Arcen 29 maart 2013 In Nijmegen hebben we heerlijk geslapen. Marga wil nog even alles uit de kast halen voor het ontbijt maar we hebben voldoende aan een

Nadere informatie

4daagse Journaal 2018

4daagse Journaal 2018 4daagse Journaal 2018 avondvierdaagse van 11 t/m 15 Juni 2018 Maandag 11 Juni dag 1 van de 4daagse 2018 Eindelijk is het weer zover we hebben er een jaar naar uitgekeken en heftig iedere week voor deze

Nadere informatie

Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo

Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo Sophie, geschreven na Maltezerkamp op onze Facebook groep: Het was mijn eerste keer dat ik op MK ging, Ik heb spijt dat ik vorig

Nadere informatie

Le tour du Mont Ventoux 2014

Le tour du Mont Ventoux 2014 Le tour du Mont Ventoux 2014 Geen berg zo hoog of... deel 2 waar gaan we heen? 16 december 2013 Fietstocht Mont Ventoux, Pagina 1 Waar ben ik aan begonnen...? Nou, om eerlijk te zijn weet ik dat wel. Maar

Nadere informatie

Gemoedelijk Twente. Hannie, Joke, Jan, Gerrit en Arnold. Seniorenvakantie De Lutte. 2-9 juni 2017

Gemoedelijk Twente. Hannie, Joke, Jan, Gerrit en Arnold. Seniorenvakantie De Lutte. 2-9 juni 2017 Gemoedelijk Twente Seniorenvakantie De Lutte 2-9 juni 2017 Hannie, Joke, Jan, Gerrit en Arnold Dag 1 De Lutte Nadat iedereen is aangekomen in Arnhem gaan we op weg naar De Lutte in Twente. Het is een mooie

Nadere informatie

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen.

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 103 103 HOOFDSTUK 7 Wat gaan we doen? WOORDEN 1 Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 2 Op 22 november zijn we 25 jaar

Nadere informatie

Maartse buien op de halve marathon van Hapert 2019

Maartse buien op de halve marathon van Hapert 2019 Maartse buien op de halve marathon van Hapert 2019 Na enkele zeer zonnige en warme weken in februari kwamen de maartse buien. Dit jaar wel echte strontdagen met veel wind, stortregen en hagel en droevige

Nadere informatie

~~Weekly Diary~~ Week 2

~~Weekly Diary~~ Week 2 ~~Weekly Diary~~ Week 2 [social_share] Zondag 06-01-2013 Een heerlijk rustig dagje, dus eigenlijk niks bijzonders gedaan. Maandag 07-01-2013 Aan het werk geweest, er was weer genoeg te doen op de kinderboerderij.

Nadere informatie

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 MEMORY WOORDEN 1.1 TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 ik jij hij zij wij jullie zij de baby het kind ja nee de naam TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 2 MEMORY WOORDEN 1.2 TaalCompleet A1 Memory Woorden

Nadere informatie

Veneboerloop Drachten met dik 10km-PR

Veneboerloop Drachten met dik 10km-PR Veneboerloop Drachten met dik 10km-PR Vandaag was het dan zover: kijken waar ik sta na 2 maanden looptraining bij de Loopgroep Astrea. Laatste 10km-wedstrijd was begin oktober bij 25 graden toen ik net

Nadere informatie

Hallo Woensdagavondlopers, Woensdag 2 maart 2016 starten we om uur bij Hasso. Verslag van afgelopen woensdagavond,

Hallo Woensdagavondlopers, Woensdag 2 maart 2016 starten we om uur bij Hasso. Verslag van afgelopen woensdagavond, Woensdag 2 maart 2016 starten we om 20.15 uur bij Hasso Verslag van afgelopen woensdagavond, Verslag van woensdag 24 februari, 3 graden boven nul maar weinig wind en een prachtige maan waren de geweldige

Nadere informatie

Dio is heel sociaal en vindt het prima als vreemden hem oppakken

Dio is heel sociaal en vindt het prima als vreemden hem oppakken Dio is heel sociaal en vindt het prima als vreemden hem oppakken De prachtige kater Dionysius heeft een bijzondere missie: elke week gaat hij met Joyce Smit op bezoek in een bejaarden- of verzorgingshuis.

Nadere informatie

CZT Najaarstocht 2017 met de Mistral naar Oudeschild oktober Met Mirjam, Henk, Greetje, Alna en JanWillem

CZT Najaarstocht 2017 met de Mistral naar Oudeschild oktober Met Mirjam, Henk, Greetje, Alna en JanWillem CZT Najaarstocht 2017 met de Mistral naar Oudeschild 13-15 oktober Met Mirjam, Henk, Greetje, Alna en JanWillem Op een mooie dag in juli van dit jaar, zeilde ik met een vriend een rondje op de Westeinderplassen.

Nadere informatie

27 maart 2012 BLAUW BLAUW BLAUW

27 maart 2012 BLAUW BLAUW BLAUW 27 maart 2012 BLAUW BLAUW BLAUW Lieve dames, Het woord dat deze hele dag kenmerkt is BLAUW. Vandaag was burggolf Purmerend omgetoverd tot smurfenland. Ja want smurfen zijn ook blauw en aan het einde van

Nadere informatie

Take a look at my life 42

Take a look at my life 42 Take a look at my life 42 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie

Reisverslag Helgoland

Reisverslag Helgoland Reisverslag Helgoland Op donderdagochtend om 4 uur ben ik met een goede vriend vertrokken naar Bremerhaven in Duitsland waar we om half tien de boot moesten hebben naar Helgoland. Doordat we door de Duitse

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1 en 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter k Cijfers Engels Gezond Spreekavond Actie IRS Telefoonnummer Dierendag Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Niemand op mijn kerstfeest

Niemand op mijn kerstfeest Niemand op mijn kerstfeest Das liep zijn hol uit en voelde de sneeuw eerder dan hij het zag. Hij sprong achteruit zijn sneeuwvrije hol weer in en maakte een sissend geluid van onvrede. Bah, ook dat nog,

Nadere informatie

Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen in de feestzaal.

Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen in de feestzaal. Animatie programma Hallo allemaal, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Wat gezellig dat jullie er allemaal zijn! Om het weekend compleet te maken staat het animatieteam

Nadere informatie

Even. Ons. Kwijt. 2015-2016 nr??

Even. Ons. Kwijt. 2015-2016 nr?? Even Ons Ei Kwijt 2015-2016 nr?? Van de directie we ons eerste college van professor Henriette von Kessel. Special We hebben de afgelopen weken het project Raar maar Waar in de school gehad. Ter ere van

Nadere informatie

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Ons seizoen van het begin tot het einde. Ons seizoen van het begin tot het einde. SGV F1 Trainsters: Mart Ise Tamara Gijs Yara Daphne Matthias Mirthe Op woensdag 20 augustus was het dan eindelijk zo ver het seizoen ging van start met de eerste

Nadere informatie

Geschreven door Wim de Lange zondag 18 november :00 - Laatst aangepast dinsdag 29 januari :10

Geschreven door Wim de Lange zondag 18 november :00 - Laatst aangepast dinsdag 29 januari :10 Wandelweek september 2012 in Oostenrijk, Stubaier Alpen, Sellrain Dit keer ben ik alleen op pad gegaan. Mijn doel is een huttentocht te maken van 5 hutten met twee gletsjer overgangen. De start van de

Nadere informatie

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee.

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee. Vrijdag 23 Juni, Sietske op gehaald in Arnhem om op vakantie te gaan naar Limburg. Eerst nog even naar Veenendaal om Janine en Eelco op te halen, nu kan de vakantie echt beginnen. Onderweg lekker ons broodje

Nadere informatie

Bijbellezing: Johannes 14 vers 1 tot 12. Tom, Tom is altijd goed Kom, kom nou zeg, is dat zo?

Bijbellezing: Johannes 14 vers 1 tot 12. Tom, Tom is altijd goed Kom, kom nou zeg, is dat zo? Bijbellezing: Johannes 14 vers 1 tot 12 Tom, Tom is altijd goed Kom, kom nou zeg, is dat zo? Heb een Tom, Tom gekocht Bij de ANWB winkel in Drachten Nou ja ik heb hem eigenlijk gekregen Voor mijn verjaardag

Nadere informatie

~~Weekly Diary~~ Week 2

~~Weekly Diary~~ Week 2 ~~Weekly Diary~~ Week 2 [social_share] Zondag 06-01-2013 Een heerlijk rustig dagje, dus eigenlijk niks bijzonders gedaan. Maandag 07-01-2013 Aan het werk geweest, er was weer genoeg te doen op de kinderboerderij.

Nadere informatie

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers:

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: CONTACTGEGEVENS Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: Zeola Smeets Voorzitter 06-23559361 Bas Hakkenberg Vicevoorzitter 06-43419507 Annelijn Hakkenberg

Nadere informatie

Stage Wilhelmina Hoeve van Lisanne en Anouk. Wilhelmina Hoeve

Stage Wilhelmina Hoeve van Lisanne en Anouk. Wilhelmina Hoeve Stage Wilhelmina Hoeve van Lisanne en Anouk Wilhelmina Hoeve Stage dag 1 Woensdag 9 mei Toen we aankwamen. Mochten we kiezen dat we met de bus meewouden om de mensen op te halen of dat we bleven wachten

Nadere informatie

Woensdag 2 september starten we om uur bij Peet in Poeldijk

Woensdag 2 september starten we om uur bij Peet in Poeldijk Woensdag 2 september starten we om 20.15 uur bij Peet in Poeldijk Voor iedereen die niet voor mietje uitgemaakt wil worden, optimistisch ingesteld of gewoon een beetje gek is was het verzamelen bij Paul

Nadere informatie

Op dit moment hebben we nog de volgende aantallen slaapplaatsen/lopers plaatsen en postarrangementen:

Op dit moment hebben we nog de volgende aantallen slaapplaatsen/lopers plaatsen en postarrangementen: Nieuwsbrief mei 2017 Beste Blarenmaatjes, Nog 54 dagen en dan is het zover. De 101 ste editie van de vierdaagse van Nijmegen. Alles begint steeds meer vormen aan te nemen. De eerste vergunningen voor de

Nadere informatie

Geschreven voor Ivy en Tess. met hun woordje Brompeltje

Geschreven voor Ivy en Tess. met hun woordje Brompeltje De wensfles Geschreven voor Ivy en Tess met hun woordje Brompeltje Ivy en Tess gingen graag naar het strand en waren er bijna elke dag te vinden. Maar deze dag zouden ze nooit meer vergeten. Die dag schitterde

Nadere informatie

Televisie. binnenwerk_herrie 64 pagina s inclusief schutbladen_ indd 4

Televisie. binnenwerk_herrie 64 pagina s inclusief schutbladen_ indd 4 Televisie 4 binnenwerk_herrie 64 pagina s inclusief schutbladen_26 03 2014.indd 4 Weet jij wat ik nou weleens zou willen weten? riep Herrie. Ik zou weleens willen weten waarom ik weer geen televisie mag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 21 oktober jaargang 31 nr.2

Nieuwsbrief. 21 oktober jaargang 31 nr.2 Nieuwsbrief 21 oktober jaargang 31 nr.2 Kinderboekenweek Van 5 t/m 16 oktober was het weer Kinderboekenweek. Opa s en oma s stonden centraal tijdens het thema: Voor altijd jong! In veel klassen zijn opa

Nadere informatie

1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41

1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41 1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De opbrengst

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 juni 2016

Nieuwsbrief 28 juni 2016 Nieuwsbrief 28 juni 2016 Beste ouder(s) en verzorger(s), De afgelopen twee weken hebben we op school het verlies van Wim van der Struik met elkaar gedeeld. Op een ingetogen en fijne manier hebben we in

Nadere informatie

Take a look at my life 12

Take a look at my life 12 Take a look at my life 12 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Verhaal van puppy Sepp

Verhaal van puppy Sepp Verhaal van puppy Sepp Hallo allemaal, ik ben Sepp Ik wil graag mijn levensverhaal van de eerste 2 maanden bij mijn toen nog nieuwe gezinnetje vertellen. Ik ben een Dwergschnauzer zwart / zilver en op

Nadere informatie

Hallo Woensdagavondlopers, Woensdag 1 juli starten we om 20.15 uur bij Nico

Hallo Woensdagavondlopers, Woensdag 1 juli starten we om 20.15 uur bij Nico Woensdag 1 juli starten we om 20.15 uur bij Nico Afgelopen woensdag was het perfect weer om te lopen. Het humeur was direct bij de start al goed. Corne en Goos waren ook weer een keer van de partij. Corne

Nadere informatie

Het boek van VISJE BLUB. Gemaakt door iedereen die op de foto staat

Het boek van VISJE BLUB. Gemaakt door iedereen die op de foto staat Het boek van VISJE BLUB Gemaakt door iedereen die op de foto staat Het is 8 juni, een paar dagen voor de Slootjesdag in Diessen. Een vrijwilligster van de groep zit rustig wat te lezen bij t Turkaa tot

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

Vakantie Onur Frankrijk september 2010

Vakantie Onur Frankrijk september 2010 Vakantie Onur Frankrijk september 2010 Inleiding Midden juni begon ons als team op te vallen dat Onur zich erg begon terug te trekken. Hij wilde vaak alleen op zijn kamer blijven terwijl heel Nederland

Nadere informatie