nieuwsbrief. 46 nieuwsbrief voor ouders/verzorgers

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "nieuwsbrief. 46 nieuwsbrief voor ouders/verzorgers"

Transcriptie

1 nieuwsbrief. 46 nieuwsbrief voor ouders/verzorgers Agenda Intro Planning MEE Juno Belangrijke data Intro Studiedag, leerlingen zijn vrij Autismecafé Rapport mee Ouderraadsvergadering, aanvang uur OPP naar huis Voorjaarsvakantie t/m24-2 Beste ouders, Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar. Na twee weken kerstvakantie is het voor het team en de leerlingen weer even zoeken naar het ritme. Weer vroeg uit bed en aan het werk. Eind van deze maand zullen de mentoren de rapporten voor alle leerlingen invullen en op vrijdag 1 februari meegeven aan de leerlingen. In week 6 zullen de OPP s naar huis worden gestuurd en met u besproken worden in week 7. Ryanne Askens, invalster voor de gymlessen is in december op wereldreis gegaan, Boyd Besseling volgt haar op. Wouter Horst, onze vaste gymdocent is langzaam aan het terugkomen. In 2013 zal weer een groot aantal leerlingen examen doen voor verschillende certificaten of het volledige diploma. Zij zijn hard op weg alle leerstof tot zich te nemen om in mei en juli goed beslagen ten ijs te komen. Het jaar is voor de onderbouw feestelijk begonnen met op dinsdag 8 januari een feest met als thema, doe maar gek, dan doe je gewoon genoeg. Verderop in de nieuwsbrief leest u hoe dit feest is geweest. Nog een kleine gedachte voor het jaar 2013: De vraag van de Muis. Op een dag vroeg de kleine muis aan de wijze egel: Waar gaat het eigenlijk om? Gaat het erom dat je zoveel mogelijk nootjes verzamelt, zodat je heel veel hebt als je oud bent? Of dat je zo vaak mogelijk zo ver mogelijk weg gaat, zodat je daarna weer naar huis kunt? Gaat het erom dat je zoveel mogelijk vrienden maakt, zodat je nooit alleen bent? Dat je zoveel mogelijk leert, zodat je later alles weet? Of gaat het er misschien om dat je zo weinig mogelijk doet, zodat je niet moe wordt? Nou? De wijze egel dacht na, en dacht nog wat, en nog wat en zei tenslotte: Het gaat om aandacht! Aandacht?, vroeg de muis. Voor wat? Aandacht voor de nootjes die je verzamelt, aandacht voor de reizen die je maakt, aandacht voor wat je leert, en aandacht voor het niets doen, zei de egel. Aha!, zei de muis. Zoveel mogelijk? Aanpassing OPP Het komende jaar zal het OPP document worden aangepast. We hebben de drie onderdelen van het OPP verdeeld over het jaar. Voor februari wordt het eerste deel van het OPP (deel A) aangepast. Aanpassingen zullen met name betrekking hebben op lay-out en formulering, om te streven naar uniformiteit binnen de school. Inhoudelijk zullen er weinig tot geen aanpassingen zijn.

2 p.2 Terugblik Kerst Op de donderdag voor de kerstvakantie heeft een groot aantal leerlingen samen kerstliedjes gezongen.in de hal van de onderbouw. Deze waren bij Duits al geoefend. Met de muzikale ondersteuning erbij klonk het allemaal prima. Vrijdagochtend kwamen alle leerlingen met allerlei lekkers binnen om samen van het ontbijt te genieten. Van zoet tot hartig, in ieder geval voor ieder wat wils. De klassen waren feestelijk ingericht en de leerlingen hebben heerlijk gegeten, er bleef ook nog van alles over, ondanks dat iedereen genoeg had gegeten Na het ontbijt waren er verschillende activiteiten in de klassen en gymzaal, zoals spelletjes, muziek maken, drama, gamen enz. Om uur begon de vakantie. Planning MEE Planning Groepswerk MEE IJsseloevers, Lelystad 2013 Noorderwagenplein 6-4 e verdieping 8223 AL Lelystad Per 1 juli 2013 zal gebruik worden gemaakt van een andere locatie voor het cursusaanbod. Gespreksgroep voor ouders met een kind met een Autisme Spectrum Stoornis Donderdagavond vanaf 2 mei uur tot uur, 8 bijeenkomsten Gespreksgroep voor volwassenen met een partner met een Autisme Spectrum Stoornis Woensdagavond vanaf 4 september 19:30-21:30, 10 bijeenkomsten 1 x per 2 weken Psycho-educatie aan kinderen 8-11 jaar met een Autisme Spectrum Stoornis, Voor zomervakantie, datum wordt nog vastgesteld, uur, 5-6 bijeenkomsten SoVa (sociale vaardigheid training) kinderen jaar Woensdag 9 januari en woensdag 4 september uur, 8 bijeenkomsten SoVa jongeren jaar Donderdag 25 april uur, 8 bijeenkomsten

3 p.3 Even voorstellen Ik heet Juno en ben vanaf 2 november op de vrijdagochtend in de klas bij Aurum 7! Inmiddels ben ik net 1 jaar geworden, in mensenjaren schijnt dit 7 jaar te zijn. Mijn baasje is Amber Jong, zij is mentor van Aurum 7. Amber traint met mij iedere vrijdag bij Martin Gaus. Na de basiscursus die ik met goed gevolg heb afgelegd, heeft men gekeken waar mijn kwaliteiten liggen en waarin Amber met mij verder zou kunnen trainen. Hieruit kwam duidelijk naar voren dat ik goed ingezet zou kunnen worden met kinderen (pubers) met autisme. De Berner sennenhond (ik dus) heeft nl. een beheerst karakter en is niet overmatig fel. Tegenover mensen is de Berner sennenhond zeer aanhankelijk. De hond kan zeer goed overweg met kinderen. Ik kan over een tijdje op vele gebieden ingezet gaan worden. Te denken valt aan contact maken, als ijsbreker fungeren of een leerling afleiden van negatief gedrag. De aankomende periode ga ik eerst leren om in een rumoerige omgeving, rustig te blijven. Iedere vrijdag krijgen de leerlingen een stukje theorie over de hond in het algemeen. De leerlingen weten inmiddels al iets over mijn lichaamssignalen, kalmerende signalen en mijn persoonlijke zone! Ik merk dat niet alleen de leerlingen van Aurum 7 het erg leuk vinden wanneer ik er ben, ook onderbouw leerlingen komen me begroeten en willen mij knuffelen. Ik geniet hier natuurlijk enorm van. Amber en ik zijn enorm blij dat het Aurum College ons in de gelegenheid stelt om mij mijn specialistische training te kunnen laten volgen maar wij hopen vooral een toegevoegde waarde te kunnen zijn voor de leerlingen op school.

4 p.4 Autismecafé woensdagavond 30 januari! Waar: Welzijn Lelystad, Schans Wanneer: uur Het autismecafé heeft tot doel om mantelzorgers en familie van mensen met autisme te informeren en bij elkaar te brengen om ervaringen uit te wisselen 20:30 uur: In twee groepen uiteen om het onderwerp verder te bespreken 21:15 uur: Plenair de uitkomsten en ervaringen bespreken 21:30 uur: Afsluiting Thema voor deze bijeenkomst is: een eigenzinnige relatie Vanwege een geslaagde bijeenkomst in 2012 over dit thema gaan we dit onderwerp nog een keer centraal stellen. Bent u partner van iemand met autisme of een partner met autisme? Dan bent u van harte welkom om tijdens deze avond met elkaar in gesprek te gaan. De avond wordt begeleid door twee medewerkers van Stichting Autisme Almere: Erik Munnik en Paul Geijtenbeek. Programma 19:30 uur: Wie is en wat doet Stichting Autisme Almere? Erik en Paul zullen dit thema met u op hun eigenzinnige manier doornemen. Na de pauze gaan we in twee groepen met elkaar in gesprek over dit onderwerp. Er wordt een groep gevormd met partners van en een groep met partner met autisme met daarna een terugkoppeling aan elkaar. U bent van harte welkom. Wel willen wij graag weten of u komt. U kunt zich aanmelden door te bellen met Welzijn Lelystad ( ) of te mailen met info@welzijnlelystad.nl 19:45 uur: Voordracht een eigenzinnige relatie 20:15 uur: Pauze Hartelijke groet. Namens de werkgroep autismecafé Liesbeth Krouwel MR Ziekmeldingen Wij vragen u, in geval van een ziekmelding van uw zoon/dochter, dit s ochtends vanaf 8 uur telefonisch of per mail bij de mentor te melden. Denkt u ook aan het eventuele taxivervoer. Wanneer uw zoon/dochter weer beter is en naar school komt, horen we dat ook graag van te voren (telefonisch of per mail). Daarbij is het ook belangrijk dit aan het taxivervoer te melden. Zoals bekend wordt de structuur en opzet van de MR binnen Eduvier veranderd. Dat betekent dat de MR van het Aurum op zal gaan in de MR van het VSO Lelystad. 28 januari is er een eerste bijeenkomst van de nieuwe MR leden samen met de GMR Eduvier. Tot die datum blijft de MR Aurum nog actief, zij het in een wat beperktere samenstelling en alleen voor zaken die echt niet kunnen wachten. De vaststelling van de hoogte van de ouderbijdrage ligt ter goedkeuring bij de MR, u wordt hier zo spoedig mogelijk over geïnformeerd.

5 p.5 Schoolfeest Dinsdagavond 8 januari was er een schoolfeest voor de onderbouw. s Middags ging de feestcommissie alles voorbereiden en klaarzetten voor het feest. Bij binnenkomst moest iedereen betalen en kregen ze consumptiebonnen. Het feest begon een beetje saai maar daarna waren we compleet (met 36 leerlingen) en werd het al snel heel gezellig. We deden allemaal wel raar en haalden de gekste dingen uit. Sommige leerlingen waren verkleed of geschminkt. We zagen een Joker en Slenderman en een tweeling. Meester Robin was verkleed als kip. Je kon verzoeken indienen bij DJ Justin en daar ging iedereen op dansen. Jongens en meisjes dansten op de gekste manieren, er werd bv limbo gedaan. Er werd volop gegeten en gedronken. We vonden het leuk om zo bij je vrienden te zijn en we riepen leuke kreten. We vonden het jammer dat er weinig meisjes waren. Op het eind kwamen onze ouders en wilden we eigenlijk wel blijven, we gingen moeilijk uit elkaar. Het was episch cool! Joey en Sewan Digitale nieuwsbrief Wij streven er naar u op een goede manier op de hoogte te houden van de activiteiten op school. Deze nieuwsbrief is daarbij een belangrijk onderdeel. Om kosten te besparen en het milieu te ontzien, verspreiden we deze nieuwsbrief digitaal. Een actueel mailadressen bestand is daarbij belangrijk. Wilt u daarom bij verandering van mailadres ons op de hoogste stellen? Colofon Tekst en beeld Aurum College Bezoekadres: Kofschip 2 Lelystad T E: aurumcollege@eduvier.nl I:

nieuwsbrief. 107 nieuwsbrief voor ouders/verzorgers

nieuwsbrief. 107 nieuwsbrief voor ouders/verzorgers nieuwsbrief. 107 nieuwsbrief voor ouders/verzorgers Agenda Intro Bouwvaria 04-04 2019 Intro Belangrijke data 19-04 22-04 t/m 03-05 06-05 06-05 07-05 Goede Vrijdag, leerlingen zijn vrij meivakantie start

Nadere informatie

nieuwsbrief. 106 nieuwsbrief voor ouders/verzorgers

nieuwsbrief. 106 nieuwsbrief voor ouders/verzorgers nieuwsbrief. 106 nieuwsbrief voor ouders/verzorgers Agenda Intro Bouwvaria Ivio studiedag 08-03 2019 Intro Belangrijke data 13-03 onderbouwfeest 14-03 15-03 19-04 22-04 t/m 03-05 06-05 studiedag Geef me

Nadere informatie

nieuwsbrief. 91 nieuwsbrief voor ouders/verzorgers

nieuwsbrief. 91 nieuwsbrief voor ouders/verzorgers nieuwsbrief. 91 nieuwsbrief voor ouders/verzorgers Agenda Intro Verslagen van leerlingen Terugblik 07-07 2017 Belangrijke data Intro 15-07 17-07 18-07 mondeling examens 18-07 rapporten mee 19-07 diploma

Nadere informatie

T: E: I: Nieuwsbrief nr. 33, november 2011

T: E: I:  Nieuwsbrief nr. 33, november 2011 Aurum College Postbus 2344 8203 AH Lelystad Bezoekadres: Kofschip 2, Lelystad T: 0320-22 49 97 E: aurumcollege@eduvier.nl I: http://aurum.eduvier.nl Nieuwsbrief nr. 33, november 2011 Aan de ouder(-s)verzorger(-s)

Nadere informatie

nieuwsbrief. 105 nieuwsbrief voor ouders/verzorgers

nieuwsbrief. 105 nieuwsbrief voor ouders/verzorgers nieuwsbrief. 105 nieuwsbrief voor ouders/verzorgers Agenda Intro Veilige school Afscheid 06-02 2019 Intro Belangrijke data Beste ouders, verzorgers, 08-02 11-02 t/m 15/02 18/02 t/m 22/02 04-03 05-03 OPP

Nadere informatie

nieuwsbrief. 94 nieuwsbrief voor ouders/verzorgers

nieuwsbrief. 94 nieuwsbrief voor ouders/verzorgers nieuwsbrief. 94 nieuwsbrief voor ouders/verzorgers Agenda Intro Varia FFTK 01-12 2017 Belangrijke data Intro 05-12 sintactiviteiten 07-12 ouderraad 12-12 19-12 22-12 23-12 t/m 7-01 (eventueel een stakingsdag)

Nadere informatie

14 januari 2016. Nieuw jaar, nieuwe stichting. Medezeggenschapsraad. Oudervereniging. Cito toetsen

14 januari 2016. Nieuw jaar, nieuwe stichting. Medezeggenschapsraad. Oudervereniging. Cito toetsen 14 januari 2016 Nieuw jaar, nieuwe stichting Het nieuwe jaar is al weer twee weken oud en daarmee is de tweede helft van het schooljaar ingegaan. Vanaf 1 januari is De Polderrakkers onderdeel van stichting

Nadere informatie

J.H. Donnerschool Locaie Hilversum

J.H. Donnerschool Locaie Hilversum J.H. Donnerschool Locaie Hilversum Week 49 Vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief Beste ouders en/of verzorgers, Hierbij ontvangt u weer een nieuwe nieuwsbrief. Mocht u hierover vragen of opmerkingen hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief okt-nov-dec 16

Nieuwsbrief okt-nov-dec 16 Nn Nieuwsbrief okt-nov-dec 16 Studie(mid)dagen In de periode tussen de herfstvakantie en de kerstvakantie staan er een aantal studie(mid)dagen op het programma. We zetten ze voor u nogmaals op een rijtje:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Vossenjacht KinderBoekenWeek

Vossenjacht KinderBoekenWeek Vossenjacht Kinderboekenweek Vandaag hadden we de afsluitende vossenjacht voor de KBW Kinder Boeken- Week. Gelukkig hebben we de afgelopen week nog een groot aantal aanmeldingen van ouders gehad die deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief okt-nov-dec 17

Nieuwsbrief okt-nov-dec 17 Nn Nieuwsbrief okt-nov-dec 17 Studie(mid)dagen In de periode tussen de herfstvakantie en de kerstvakantie staan er een aantal studie(mid)dagen op het programma. We zetten ze voor u nogmaals op een rijtje:

Nadere informatie

* STARTBRIEF * Lestijden Bergschenhoek, 16 juli Beste ouders/verzorgers,

* STARTBRIEF * Lestijden Bergschenhoek, 16 juli Beste ouders/verzorgers, 16 JULY 2018 SCHOOLJAAR 2018-2019 * STARTBRIEF * Lestijden 2018-2019 Bergschenhoek, 16 juli 2018 Beste ouders/verzorgers, Wij verheugen ons op de komst van uw kind aankomend schooljaar op Wolfert Lansing

Nadere informatie

nieuwsbrief. 58 nieuwsbrief voor ouders/verzorgers

nieuwsbrief. 58 nieuwsbrief voor ouders/verzorgers nieuwsbrief. 58 nieuwsbrief voor ouders/verzorgers Agenda Intro MR 12-03 2014 Belangrijke data Intro Beste ouders, verzorgers, 17 3 Studieinformatiemarkt de Rietlanden 20-3 rekenexamen Week 15 Afname Cito

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Koffieochtend met de schoolleiding vrijdag 15 februari, 8.30 t/m 9.30u. MR vergadering, locatie Lindeboom dinsdag 5 maart, aanvang 19.

Koffieochtend met de schoolleiding vrijdag 15 februari, 8.30 t/m 9.30u. MR vergadering, locatie Lindeboom dinsdag 5 maart, aanvang 19. Schooljaar 2018-2019 nummer 9 1 februari 2019 AGENDA Maria Lichtmis zondag 3 februari Gesprek getuigschriften dinsdag 5 februari Koffieochtend met de schoolleiding vrijdag 15 februari, 8.30 t/m 9.30u Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers,

Beste ouders, verzorgers, Nieuwsbrief VSO ZMLK en MG van Oostzanenstraat 11 1624 GJ Hoorn 0229 548560 www.vsodestormvogel.nl jaargang 13 nummer 4 november 2014 Nieuws vanuit de directie Beste ouders, verzorgers, Sinterklaas komt

Nadere informatie

nieuwsbrief. 57 nieuwsbrief voor ouders/verzorgers

nieuwsbrief. 57 nieuwsbrief voor ouders/verzorgers nieuwsbrief. 57 nieuwsbrief voor ouders/verzorgers Agenda Intro Onderzoek VU Skikamp 04-02- 2014 Belangrijke data Intro Beste ouders, verzorgers, 4-2 ouderraad 6/7-2 19-2 21-2 versturen digitale OPP s

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

nieuwsbrief.53 Intro 04-10 2013 Agenda Intro Natuurlocatie vooraankondiging nieuwsbrief voor ouders/verzorgers Belangrijke data

nieuwsbrief.53 Intro 04-10 2013 Agenda Intro Natuurlocatie vooraankondiging nieuwsbrief voor ouders/verzorgers Belangrijke data nieuwsbrief.53 nieuwsbrief voor ouders/verzorgers Agenda Intro Natuurlocatie vooraankondiging 04-10 2013 Belangrijke data Intro 07-10 dag van de leraar Beste ouders, verzorgers, 15-10 18-10 21-10 28-10

Nadere informatie

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden Donderdag 13 juni 2019 Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli Het is weer bijna tijd voor de jaarlijkse BBQ. De ouderraad organiseert op vrijdag 5 juli heel veel leuke

Nadere informatie

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders November 2017 2018 Agenda Vrijdag 10 november: Nationaal schoolontbijt Dinsdag 5 december: Sinterklaas Vrijdag 22 december: Kerstlunch. De leerlingen zijn om 12.00

Nadere informatie

Agenda. editie Aziëweg. JAARGANG NUMMER april Plaatsingsbeleid basisonderwijs gemeente Haarlem

Agenda. editie Aziëweg. JAARGANG NUMMER april Plaatsingsbeleid basisonderwijs gemeente Haarlem JAARGANG 2017-2018 NUMMER 14 12 april 2018 editie Aziëweg Agenda Zaterdag 21 april Lentemarkt Vrij 27 april t/m zon 13 mei Meivakantie Vrijdag 18 mei Pinksterfeest, 13:00u vrij Za 19 mei t/m ma 21 mei

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 OBS De Driekleur Daltonlocatie 27 maart 2018

Nieuwsbrief 14 OBS De Driekleur Daltonlocatie 27 maart 2018 Nieuwsbrief 14 OBS De Driekleur Daltonlocatie 27 maart 2018 30 maart Goede Vrijdag: vrij! 2 april 2 e Paasdag: vrij! 5 april schoolfotograaf Knappe Koppies 6 april Rapporten inleveren 10 april Voorstelling

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), 7 september 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De eerste week zit er inmiddels weer op! Natuurlijk zijn wij als team alweer even bezig om het schooljaar goed en gezellig met elkaar te kunnen starten. Dit

Nadere informatie

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw.

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw. LAETARE-ACTUEEL juni 2017 Een nieuwe middenbouw/continurooster Een nieuwe middenbouw. Dinsdagavond 30 mei jongstleden hebben wij de ouders van groep 2 bijgepraat over de nieuw te vormen groep drie. Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 NIEUWSFLITS DON BOSCO Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 donboscoroosendaal@juzt.nl ALLE BELANGRIJKE INFO

Nadere informatie

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie!

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie! Geachte ouders en verzorgers, Nieuwsbrief 7 schooljaar 2014-2015 Laatste nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 Volgende week is de laatste schoolweek van het schooljaar. Voor de schoolverlaters is het de afsluiting

Nadere informatie

nieuwsbrief. 87 nieuwsbrief voor ouders/verzorgers

nieuwsbrief. 87 nieuwsbrief voor ouders/verzorgers nieuwsbrief. 87 nieuwsbrief voor ouders/verzorgers Agenda Intro 08-03 2017 Belangrijke data Intro 16-03 17-03 27-03 27-03 14-04 t/m 17-04 20-04 studiedagen, leerlingen vrij bovenbouw leerlingen gaan een

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum:

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum: 23 december 2016 Nieuwsbrief 9 Vakantie Het team van Montessorischool de Wildzang wenst iedereen fijne feestdagen en een leuke vakantie toe. Maandag 9 januari verwachten wij iedereen in goede gezondheid

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel?

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel? Vlindernieuws Katholieke basisschool De Vuurvlinder 24 september 2018 Hierbij het tweede Vlindernieuws van dit jaar. We zijn nu vier weken met elkaar op weg en onze eerste studiedag is geweest. De leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

22 mei Jumpin Adni, van harte gefeliciteerd met je 6 de verjaardag! Wat een heerlijke, gezonde traktatie! Ouderavond enquete

22 mei Jumpin Adni, van harte gefeliciteerd met je 6 de verjaardag! Wat een heerlijke, gezonde traktatie! Ouderavond enquete 22 mei 2015 Ouderavond enquete Geachte ouders Enkele weken geleden heb ik u gevraagd een enquête in te vullen. Veel ouders hebben dat gedaan. Ik nodig graag alle ouders uit op dinsdagavond 26 mei. Aanvang:

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018 INFORMATIEAVOND, KIJKOCHTEND EN INSCHRIJF DAG Beste ouders/verzorgers Hoewel het schooljaar pas begonnen is, kijken we toch al vooruit naar schooljaar 2018-2019. En niet alleen wij kijken vooruit, maar

Nadere informatie

Jaargang: 19 Nr NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE

Jaargang: 19 Nr NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Jaargang: 19 Nr. 5 31-1-2016 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Cindy de Winter, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018

NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018 Middelland College NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De verbouwing is al een aantal weken gaande, in eerste instantie hebben de bouwers zich gericht op het verwijderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind "thuis" is.

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind thuis is. Waar uw kind "thuis" is. 15 juni 2012 jaargang 14 nummer 19 Laatste rapport 2011-2012 Op dinsdag 26 juni krijgen de kinderen de rapporten mee naar huis. Als de leerkracht van uw kind u nog wilt spreken

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 4e nieuwsbrief vrijdag 20 oktober 2017 Beste ouders, Voor de meesten van u is de herfstvakantie begonnen. De leerkrachten

Nadere informatie

Onze Nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief Vanaf dit schooljaar informeert het team van Produs alle ouders met regelmaat via een Nieuwsbrief.

Onze Nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief Vanaf dit schooljaar informeert het team van Produs alle ouders met regelmaat via een Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 4-2017 Onze Nieuwsbrief Vanaf dit schooljaar informeert het team van Produs alle ouders met regelmaat via een Nieuwsbrief. Bijzondere activiteiten en vrije dagen vindt u in deze Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 8 2017-2018 Kerstfeest/nog meer kerstfeest/akt/wenskaarten/nathalie/ Ouderbijdrage/ juf Linda Het Spectrum Regenboogweg 47 Almere 036-5352222 website: www.spectrum.asgalmere.nl OBS het Spectrum

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 juli 2017

Nieuwsbrief 14 juli 2017 Nieuwsbrief 14 juli 2017 Klaar-overs Judo Belangrijke data Eindfeest 2017 Studiedag maandag 17 juli Aanbod Aslan 2017 2018 & zomerschool Klaar-overs Ouders en kinderen verrasten dinsdag 11 juli hun vaste

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

gedrag vertoont STOP zeggen Een andere leerling helpen vertellen door STOP te zeggen

gedrag vertoont STOP zeggen Een andere leerling helpen vertellen door STOP te zeggen Schoolnieuws 16-12-2016 PBS De afgelopen weken hebben we in alle klassen lessen gegeven rond het thema sociale veiligheid. Het gaat er om dat kinderen zich veilig voelen in de klas en op school, waarbij

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 februari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 4, december 2015

30 ste jaargang nr. 4, december 2015 30 ste jaargang nr. 4, december 2015 Fietsenkeuring Op 6 november zijn de fietsen van onze leerlingen gekeurd. Van de 89 fietsen zijn 56 fietsen goedgekeurd. Een goede verlichting op de fiets is heel belangrijk!

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Welkom allemaal!! Pauzeruimte Vreedzame school Geboorte en zwangerschap Groepen verdeling- Leerkrachten en onderwijsassistenten Verjaardagen ASS avond Opvoedweek

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Het Corylus Nieuws. Woord vooraf:

Het Corylus Nieuws. Woord vooraf: NIEUWSBRIEF APRIL 2018 Nieuws Woord vooraf: Beste leerlingen en ouders / verzorgers, Het voorjaar laat zich inmiddels van de goede kant zien. De eerste zomerse dag hebben we zelfs al gehad. Voor onze 4

Nadere informatie

Weeknieuws nr. 8 2 november Welkom In groep 1 mogen we Fay verwelkomen en in groep 6 is Demi nieuw op school. We wensen hen veel plezier.

Weeknieuws nr. 8 2 november Welkom In groep 1 mogen we Fay verwelkomen en in groep 6 is Demi nieuw op school. We wensen hen veel plezier. Weeknieuws nr. 8 2 november 2018 AGENDA Datum Activiteit 12 november Kinderen vrij 28 november Kinderen vrij 11 december MR vergadering Welkom In groep 1 mogen we Fay verwelkomen en in groep 6 is Demi

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 2. Personeel 3. Verbouwing 4. Shorttrack 5. Inspectie 6. Gymkleding 7. Schoolfruit 8. Website 9. Belangrijke data Voorwoord Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren.

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren. KDV / BSO De Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl in het algemeen en KDV / BSO De Apenrots in het bijzonder.

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 01 november In deze nieuwsbrief. Middag vrij voor alle kinderen

Nieuwsbrief 5 01 november In deze nieuwsbrief. Middag vrij voor alle kinderen Nieuwsbrief 5 01 november 2018 2018 Middag vrij voor alle kinderen Evenals vorig schooljaar hebben de kinderen na het bezoek van Sinterklaas de middag vrij. Dit was opgenomen in de concept activiteitenkalender,

Nadere informatie

Van de schoolleiding. Nummer 6, juni Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste jongens en meisjes,

Van de schoolleiding. Nummer 6, juni Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste jongens en meisjes, Van de schoolleiding Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste jongens en meisjes, Inmiddels is de aanmelding voor de nieuwe brugklassen afgerond. We starten met een mavo klas en een mavo/havo klas. Hartelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2014

Nieuwsbrief augustus 2014 R.K. Basisschool A gene Wienberg Hilleshagerweg 32 6281AE Mechelen Tel.: 043-4559059 E-mail: info@wienberg.nl Nieuwsbrief augustus 2014 Het nieuwe schooljaar is gestart. Na een heerlijke zomervakantie,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 juli 2018

Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nog één week en dan.. Fijne zomervakantie allemaal! Mededelingen DE MUSICAL! Groep 8 heeft de laatste weken hard gewerkt aan de musical. De musical heet: Herrie op het eiland! De

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

November Toestemming foto en filmmateriaal Schoolfruit Kwartiertje schillen, gezond 10 uur Leerlingenraad

November Toestemming foto en filmmateriaal Schoolfruit Kwartiertje schillen, gezond 10 uur Leerlingenraad November 2018 Toestemming foto en filmmateriaal Schoolfruit Kwartiertje schillen, gezond 10 uur Leerlingenraad FC Utrecht de Graafschap Zin en onzin van luizenpluizen Ontwikkeling schoolplein Decemberactie,

Nadere informatie

Veenendaal Rhenen Wageningen

Veenendaal Rhenen Wageningen Veenendaal Rhenen Wageningen Op 3 december kwam Sinterklaas op Zideris in Rhenen. Sint bracht een hele hoop Pieten met zich mee. Joost, de directeur, heette hem hartelijk welkom. In het Forum werd voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief december 2016 Nieuwsbrief december 2016 Samen sterk in goed onderwijs! Beste ouders/ verzorgers, Nieuws vanuit de directie Het jaar zit er weer bijna op. De tijd vliegt voorbij en langs deze weg wil ik alle betrokkenen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei Voor alle data geldt: Deo volente

Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei Voor alle data geldt: Deo volente Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei 2017 - Voor alle data geldt: Deo volente Aan de ouder(s) / verzorger(s), Algemeen Een nieuwsbrief kort na de meivakantie. We hopen dat u met uw zoon/dochter een fijne

Nadere informatie

Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam

Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam Nieuwsbrief Comenius College Rotterdam februari 2013 jaargang 3, nummer 7 Geachte ouders/verzorgers, Dit is de digitale Nieuwsbrief van het Comenius College Rotterdam. In deze Nieuwsbrief houden wij u

Nadere informatie

Activiteiten & Workshop aanbod Ontmoetingshuis

Activiteiten & Workshop aanbod Ontmoetingshuis Activiteiten & Workshop aanbod Ontmoetingshuis Voorjaar/zomer 2017 ONTMOETINGSHUIS voorwoord Beste ouders/verzorgers, Met veel plezier presenteren wij ons programmaboekje met het naschoolse activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016

Nieuwsbrief November 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk. Tel.: 0299 621760 Nieuwsbrief November 2016 Belangrijke data november: 09 november Intakeformulieren voor gesprekken 11 november Sint Maarten 14 november Week van de gesprekken.

Nadere informatie

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe!

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe! Beste ouders/verzorgers, Wat gaat de tijd toch snel! Dit weekend genieten we van een heerlijk, lang paasweekend en dan nog 4 dagen voordat de meivakantie begint. Na de vakantie hebben we dan nog 9 weken

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Helen Parkhurst Ouder Info

Helen Parkhurst Ouder Info Helen Parkhurst Ouder Info Schooljaar 2012-2013 Nummer 01 Datum: 15 augustus 2012 Agenda augustus 2012 13 t/m 17 augustus: verkeersactie de scholen zijn weer begonnen 20 augustus: 19.30-20.30 uur OAK algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 juli 2016. Vakantie

Nieuwsbrief 4 juli 2016. Vakantie Openbare Basis Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 4 juli 2016 Vakantie Hoewel het weer nog niet zo zomers is, is het toch echt bijna zomervakantie. Het team van

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders G6

Nieuwsbrief voor ouders G6 Nieuws voor leerjaar 6 1. Succes G6!! Inhoud nieuwsbrief april 2017 1. Succes G6 2. Geslaagde themaavond Tienerbrein 3. Paasmarkt voor Edukans 4. Wakker-voor-Afrikanacht 5. Huiswerkbegeleiding 6. Pilot

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

Vanaf 8:15 mogen kinderen naar school komen en openen de deuren van de school. Om 8:30 starten de leerkrachten met hun les.

Vanaf 8:15 mogen kinderen naar school komen en openen de deuren van de school. Om 8:30 starten de leerkrachten met hun les. Zonnewijzer Start schooljaar Het schooljaar is inmiddels feestelijk begonnen op de Zonnewende! Een mooi geel lint is doorgeknipt en er is in iedere klas geproost op een fantastisch mooi schooljaar. Ook

Nadere informatie

nieuwsbrief. 50 nieuwsbrief voor ouders/verzorgers

nieuwsbrief. 50 nieuwsbrief voor ouders/verzorgers nieuwsbrief. 50 nieuwsbrief voor ouders/verzorgers Agenda Intro Artis Uitnodiging 17-05 2013 Belangrijke data Intro 20-05 06-06 06-06 07-06 20-06 21-06 week 26 week 27 05-07 vrij, tweede pinksterdag, Lustrumfeest

Nadere informatie

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders/verzorgers

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders/verzorgers nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders/verzorgers april 2017 nieuwsbrief april 2017 Beste ouders / verzorgers, Het voorjaar dient zich de laatste dagen al weer aan met heerlijk zonnig weer wat ons allemaal

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Agenda Studiedag Kerststukjes maken

Agenda Studiedag Kerststukjes maken Agenda Ma 9/1 Di 10/1 Vr 13/1 Ma 16/1 Do 19/1 Vr 20/1 Eerst heerlijk vakantie!!! Studiedag team, de kinderen zijn nog een dagje vrij. Vandaag is er weer gewoon school. s Middags luizencontrole 9.45-9.45

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

~~Weekly Diary 35~~ [social_share]

~~Weekly Diary 35~~ [social_share] ~~Weekly Diary 35~~ [social_share] De maand augustus is alweer voorbij, en voor iedereen zit de vakantie er geloof nu wel weer op. Iedereen weer aan het werk of school, en nog even en de zomer is ook echt

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Vrijdag 24 februari Carnaval Groepen 1 t/m 8 en Taalschool om 12.00 uur vrij Maandag 27 februari

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 13e nieuwsbrief, vrijdag 6 maart 2015 Beste ouders, De voorjaarsvakantie is achter de rug en we zijn weer fris gestart.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Woensdag 22 april 2015

Woensdag 22 april 2015 Woensdag 22 april 2015 speelgoeddag kleuters. De speelgoed dag is voor een keer verplaatst naar donderdagmiddag! Op donderdagmiddag 30 april mogen de kinderen iets van speelgoed mee naar school nemen.

Nadere informatie

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 Belangrijke data: 8 januari start school na kerstvakantie 9 januari bezoek Hermitage groep 4A en 4B 10 januari scholenmarkt Noorderbreedte voor groep 8 11 januari inloopuurtje

Nadere informatie