CONCEPT UITVOERINGSOVEREENKOMST EN GARANTSTELLING. Sectorplan PM. de heer PM, voorzitter, en de heer PM, PM, hierna ook te noemen: Stichting PM ;

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "CONCEPT UITVOERINGSOVEREENKOMST EN GARANTSTELLING. Sectorplan PM. de heer PM, voorzitter, en de heer PM, PM, hierna ook te noemen: Stichting PM ;"

Transcriptie

1 CONCEPT UITVOERINGSOVEREENKOMST EN GARANTSTELLING Sectorplan PM De ondergetekenden 1. De stichting met volledige rechtsbevoegdheid PM, statutair gevestigd (PM) en kantoorhoudende te PM aan de PM, ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door en de heer PM, voorzitter, en de heer PM, PM, hierna ook te noemen: Stichting PM ; 2a. De stichting met volledige rechtsbevoegdheid PM, statutair gevestigd (PM) en kantoorhoudende te PM, aan de PM, ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door PM, directeur, en optredend namens (namen werkgevers- en werknemersorganisaties)... hierna ook te noemen: uitvoerder en garantsteller PM; 2b. De stichting met volledige rechtsbevoegdheid PM, statutair gevestigd (PM) en kantoorhoudende te PM, aan de PM, ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd doorpm, directeur, en optredend namens (namen werkgevers- en werknemersorganisaties). hierna ook te noemen: uitvoerder en garantsteller PM; 2c. De vereniging met volledige rechtsbevoegdheid PM, statutair gevestigd (PM) en kantoorhoudende te PM, aan de PM, ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door PM, directeur, en optredend namens (namen werkgevers- en werknemersorganisaties). hierna ook te noemen: uitvoerder en garantsteller PM; 2d. Etc. etc... hierna de partijen 2a tot en met 2d ook gezamenlijk aan te duiden als: projectuitvoerders ; hierna gezamenlijk ook aan te duiden als: partijen, nemen in aanmerking dat: o de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid subsidie verstrekt overeenkomstig de regels van de Regeling Cofinanciering Sectorplannen, gepubliceerd in de Staatscourant van 14 augustus 2013 nr ; o de Stichting PM bereid is als aanvrager op te treden en ten behoeve van de projectuitvoerders de projectsubsidie aan te vragen, mits de projectuitvoerders de - krachtens de

2 2 Regeling Cofinanciering Sectorplannen en alle wet- en regelgeving die daaruit voortvloeit - (wettelijke) bepalingen en voorschriften/voorwaarden naleven. o partijen overeenstemming hebben bereikt over de voorwaarden waaronder de Stichting PM ten behoeve van de mede projectuitvoerders subsidie aanvraagt bij de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en over de wijze waarop uitvoering zal worden gegeven aan de voorschriften/voorwaarden van Regeling Cofinanciering Sectorplannen en alle wet- en regelgeving die daaruit voortvloeit. o partijen hun afspraken in het navolgende schriftelijk wensen vast te leggen. 1. Cofinanciering De Stichting PM heeft met inachtneming van de voorschriften van Regeling Cofinanciering Sectorplannen ten behoeve van zichzelf en de mede projectuitvoerders cofinanciering aangevraagd bij het Agentschap SZW. De Stichting PM is aangewezen als hoofdaanvrager en vraagt een bedrag aan van in totaal PM euro in het kader van Sectorplan PM. 1.2 Stichting PM betaalt gedeelten van het toegekende subsidiebedrag van in totaal PM euro uit aan de projectuitvoerders conform bijlage Stichting PM is door partijen gemachtigd om hen als hoofdaanvrager te vertegenwoordigen en in deze namens hen op te treden, zowel in als buiten rechte. 2. Duur en beëindiging overeenkomst 2.1 Deze overeenkomst wordt aangegaan voor de duur van de subsidietermijn. Deze start op PM/de datum van de beschikking van de subsidietoekenning met een looptijd van twee jaar en zal derhalve eindigen op PM. 2.2 Partijen doen hierbij uitdrukkelijk afstand van de mogelijkheid om deze overeenkomst tussentijds te beëindigen. 3. Administratieve voorschriften De projectuitvoerders zijn jegens de Stichting PM ten aanzien van de door hen ontvangen gedeelten van het subsidiebedrag, zoals uiteengezet in bijlage 1, gehouden tot naleving van alle voorschriften/voorwaarden, procedures etc. zoals verwoord in de Regeling Cofinanciering Sectorplannen, de subsidiebeschikking en de daaruit voortvloeiende rapportages en accountantsverklaring(en) zoals verwoord in de uitvoeringsinstructie van bijlage De projectuitvoerders verplichten zich voorts tot naleving van alle voorschriften die in het kader van de Regeling Cofinanciering Sectorplannen aan de Stichting PM worden gesteld. Met name, doch niet uitsluitend beperkt tot het hierna genoemde, zullen de mede projectuitvoerders aan de volgende administratievoorschriften voldoen:

3 3 5. a. ten behoeve van de projecten waarvoor projectsubsidie is verleend zal door projectuitvoerders een separate projectadministratie worden gevoerd, waarin alle gegevens zijn te verifiëren die zijn opgenomen in de aanvraag voor cofinanciering van het Sectorplan PM en de daaruit voortvloeiende rapportages en einddeclaratie; voorts zullen de door de projectuitvoerders met derden afgesloten overeenkomsten in het kader van de uitvoering van het project/de projecten voor inzage beschikbaar zijn; b. de projectuitvoerders zullen de op grond van de toepasselijke regelingen vereiste rapportage aan de Stichting PM ter beschikking stellen; c. de projectuitvoerders zullen alle benodigde medewerking verlenen aan de Stichting PM teneinde deze in de gelegenheid te stellen tijdig en op een juiste wijze aan haar verplichtingen als aanvrager te kunnen voldoen. Dit betekent onder meer dat op eerste verzoek van de Stichting PM gegevens worden geleverd door de projectuitvoerders; d. de projectuitvoerders zullen ervoor zorg dragen dat controle en toezicht op de administratie door de Stichting PM of door de Stichting PM aangewezen derden, waaronder een door de Stichting PM aangewezen accountant, mogelijk is. 4. Aansprakelijkheid en vrijwaring 1. De projectuitvoerders vrijwaren de Stichting PM uitdrukkelijk voor alle aanspraken op terugvordering door de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, op welke gronden dan ook, van de projectsubsidie die uitbetaald is op grond van de beschikking die is afgegeven op aanvraag van de Stichting ter uitvoering van het project zoals omschreven in de aanvraag voor Sectorplan PM. 2. De projectuitvoerders verklaren dat zij de bedragen voor een eventuele terugbetaling - waarvoor de Stichting PM door de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid aansprakelijk wordt gesteld en die de Stichting PM aan de projectuitvoerders heeft doorbetaald - op eerste vordering van de Stichting PM zullen overmaken op een door de Stichting PM aan te wijzen bank- of girorekening. 3. Voor zover de Stichting PM door de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid gehouden is tot terugbetaling van de subsidie op een eerder tijdstip dan de datum waarop zij die bedragen ontvangt van de projectuitvoerders heeft de Stichting PM jegens de projectuitvoerders recht op vergoeding van de wettelijke rente over de tussenliggende periode. 4. De projectuitvoerders vrijwaren de Stichting PM voor iedere andere aansprakelijkheid van wie dan ook in het kader van de subsidie op grond van de Regeling Cofinanciering Sectorplannen. 5. De Stichting PM is jegens de projectuitvoerders niet aansprakelijk indien de projectsubsidie wordt teruggevorderd op welke gronden dan ook.

4 4 5. Opschortende voorwaarde De onderhavige overeenkomst wordt aangegaan onder de opschortende voorwaarde dat een daartoe strekkend besluit moet worden genomen door de in dezen bevoegde organen van partijen. 6. Slotbepalingen 1. Aan de opschriften bij de artikelen komt geen zelfstandige betekenis toe. 2. Indien een bepaling van deze overeenkomst nietig is of door een rechterlijke uitspraak wordt vernietigd, zullen de overige bepalingen van deze overeenkomst van kracht blijven. Partijen zullen over de bepalingen van deze overeenkomst die nietig zijn of vernietigd worden overleg plegen teneinde een vervangende regeling te treffen in de geest van deze overeenkomst. 3. Deze overeenkomst kan slechts door middel van een daarop gerichte schriftelijke overeenkomst tussen partijen worden gewijzigd. Zolang geen overeenstemming is over de aan te brengen wijziging(en), blijven de bepalingen van de onderhavige overeenkomst van kracht. 4. De rechten en plichten die uit deze overeenkomst voortvloeien, kunnen slechts na voorafgaande schriftelijke toestemming over en weer door de Stichting PM enerzijds en een of meer van de projectuitvoerders anderzijds aan derden worden overgedragen. De bij deze toestemming betrokken partijen zijn bevoegd om aan de toestemming redelijke en met het oog op de overeenkomst relevante voorwaarden te verbinden.

5 5 Aldus in x-voud opgemaakt en ondertekend te op 2013 namens de Stichting PM Naam: PM te op 2013 Namens PM Naam: PM te op 2013 namens PM Naam: PM te op 2013 namens PM Naam: PM

6 6 BIJLAGE 1 Totaalbedrag begrotingen en totaalbedrag subsidieaanvraag Totaal van de begrotingen Totaal subsidieaanvraag: Ingevolge de Regeling cofinanciering sectorplannen wordt een vast bedrag aan subsidie voor de beheer- en administratiekosten toegekend aan de hoofdaanvrager. Hiermee zullen de accountantskosten en andere beheer- en administratiekosten worden bekostigd. Na afloop van het project zal overleg plaats vinden over een naar rato verrekening.

7 7 BIJLAGE 2 Uitvoeringsinstructie ten behoeve van project sectorpilots vangnetters Deze uitvoeringsinstructie wordt nader worden ingevuld als meer informatie beschikbaar is. Deze uitvoeringsinstructie geldt thans als leidraad en kan worden uitgebreid mochten hetcontroleprotocol voor de accountant en/of de beleidsregels van SZW daar aanleiding toe geven. Inleiding Op heeft PM (hierna: PM ) een subsidie ontvangen van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid ter grootte van in het kader van de Regeling co-financiering sectorplannen om bij te dragen in de kosten van het project sectorpilots vangnetters. Bij de uitvoering van dit project is een aantal organisaties betrokken waarmee de Stichting PM bijgaande overeenkomst heeft gesloten. Deze uitvoeringsinstructie is bedoeld om de uitvoering van het project en de wijze van verantwoording van kosten te stroomlijnen zodat na afloop van het project tijdig een verantwoording kan worden ingediend die voldoet aan alle voorwaarden van de subsidieverlener. Voorwaarden die van toepassing zijn op de uitvoering van het project De voorwaarden die van toepassing zijn voor het project zijn opgenomen in: - de subsidiebeschikking d.d..; - de Regeling co-financiering sectorplannen, gepubliceerd in de Staatscourant van 14 augustus 2013 nr ; - de Kaderwet SZW subsidies; - de Algemene Regeling SZW-subsidies. Subsidiebeschikking Looptijd: De looptijd van het project is van PM tot en met PM. Dit betekent dat kosten gelegen voor PM en na PM niet subsidiabel zijn. Rapportage: De Stichting PM moet voor de jaren 2013, 2014 en 2015 jaarlijks een rapportage indienen vóór 1.. Dit betekent voor u dat uw jaarrapportage uiterlijk 15 moet zijn ingediend bij de Stichting. De eindrapportage moet uiterlijk. worden ingediend bij SZW. Voor u betekent dit dat uw eindrapportage uiterlijk. bij de Stichting PM moet zijn ingediend. Algemene Regeling SZW-subsidies Artikel 3 lid 1 Subsidiabel zijn de werkelijk gemaakte kosten (zie hierna). Artikel 6 lid 2 Andere subsidies en inkomsten moeten in mindering worden gebracht op de kosten.

8 8 Artikel 9 lid 1 De gesubsidieerde activiteiten moeten conform het projectplan worden uitgevoerd. Dit houdt in dat wijzigingen meteen ter kennis moeten worden gesteld van de Stichting PM. Artikel 12 lid 1 De projectadministratie moet aansluiten bij de begroting en op de juiste en eenvoudige wijze inzicht geven in de werkelijk gemaakte kosten ten behoeve van het project (zie hierna). Artikel 12 lid 2 De bewaartermijn is 5 jaar na afloop van het project, dus tot PM. Werkelijk gemaakte kosten (artikel 3 lid 1) Alleen de werkelijk gemaakte kosten zijn subsidiabel. Bovendien moet het gaan om redelijke kosten. De volgende kosten kunnen worden onderscheiden: Loonkosten van het personeel dat bij de uitvoering is betrokken. Het moet gaan om de werkelijk gemaakte brutoloonkosten, inclusief opslag voor werkelijke sociale lasten. Er mag niet worden gerekend met commerciële tarieven. Het uurtarief kan worden berekend door uit te gaan van de werkelijke loonkosten (inclusief sociale lasten) en een aantal werkbare uren van (bij fulltime dienstbetrekking). Het uurtarief kan worden verhoogd met een opslag voor indirecte kosten. Ook hiervoor geldt dat de opslag moet zijn gebaseerd op werkelijke, redelijke kosten. In de opslag mogen bijvoorbeeld geen toevoegingen aan voorzieningen of afschrijvingen op basis van vervangingswaarde zijn begrepen. Let hierbij ook op dubbeltellingen. Dus kosten van personeel waarvan directe uren in het project zijn opgenomen kunnen niet ook nog in de opslag voor indirecte kosten worden meegenomen. De aan het project toe te rekenen uren moeten gebaseerd zijn op een sluitende urenverantwoording. Dat wil zeggen een urenverantwoording die aansluit op de uren volgens de arbeidsovereenkomst en die wekelijks wordt getekend door de werknemer en wordt geautoriseerd door de leidinggevende. U kunt hiervoor uw eigen urenverantwoordingssysteem hanteren. Op verzoek kunnen wij u een voorbeeld van een urenverantwoordingssysteem aanleveren. Kosten derden (b.v. inhuur, aanschaf goederen) Ook hierbij geldt dat het moet gaan om redelijke kosten die aan het project kunnen worden toegerekend. De redelijkheid van de kosten kan worden aangetoond door offertes op te vragen bij meerdere partijen. Of kosten kunnen worden toegerekend aan het project moet blijken uit: - relatie met de begroting; - vermelding op de factuur; - zichtbare goedkeuring door de projectleider. Projectadministratie De projectadministratie moet zo worden ingericht dat de juistheid en volledigheid van de kosten en inkomsten op eenvoudige wijze kan worden vastgesteld. Bovendien moet uit de administratie de relatie met de begroting zichtbaar zijn. Dit kan door in de reguliere administratie grootboekrekeningen te openen waarop de projectkosten en inkomsten worden verantwoord. Ook kan worden besloten om een extracomptabele projectadministratie in te richten waarin de

9 9 kosten en inkomsten worden geboekt. Hiervoor geldt dan dat de out of pocketkosten moeten kunnen worden aangesloten met de reguliere administratie. In de (financiële) rapportage moeten de kosten op dezelfde wijze worden verantwoord als in de begroting. Een model hiervoor zal binnenkort worden aangeleverd. Voor alle kosten geldt dat zij moeten worden onderbouwd met bewijsstukken (facturen, betalingsbewijzen, urenverantwoordingen, arbeidsovereenkomsten, salarisgegevens). Accountantscontrole De accountantscontrole wordt centraal verzorgd door PM. Deze instructie is opgesteld in overleg met PM. In principe zal PM u tweemaal (PM driemaal) bezoeken te weten: -. voor de beoordeling van de opzet en werking van uw projectadministratie en om eventuele knelpunten hierin met u te bespreken (zgn. interimcontrole). - (PM. voor de tussencontrole). -. voor de eindcontrole. Voor vragen over deze instructie kunt u het best contact opnemen met PM van PM. Zij zal uw financiële vragen doorgeleiden naar PM.

Ondergetekenden onder 1 en 2 hierna gezamenlijk aan te duiden als: Partijen.

Ondergetekenden onder 1 en 2 hierna gezamenlijk aan te duiden als: Partijen. VERSIE januari 2011 OVEREENKOMST INZAKE AANVRAAG ESF SUBSIDIES 2007-2013 AANVRAAGTIJDVAK FEBRUARI 2011 De Ondergetekenden: De Stichting Arbeidsmarkt Gehandicaptenzorg (StAG), gezeteld te Den Haag, aan

Nadere informatie

UITVOERINGSOVEREENKOMST

UITVOERINGSOVEREENKOMST UITVOERINGSOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. Zorg aan Zet, arbeidsmarktorganisatie voor Zorg en Welzijn in Limburg, hoofdaanvrager regionale sectorplan zorg hierna te noemen: (de) aanvrager, 2. Arbeidsorganisatie..

Nadere informatie

UITVOERINGSOVEREENKOMST. 1. Werkgeversvereniging.., hoofdaanvrager regionale sectorplan zorg hierna te noemen: (de) aanvrager,

UITVOERINGSOVEREENKOMST. 1. Werkgeversvereniging.., hoofdaanvrager regionale sectorplan zorg hierna te noemen: (de) aanvrager, UITVOERINGSOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. Werkgeversvereniging.., hoofdaanvrager regionale sectorplan zorg hierna te noemen: (de) aanvrager, 2. Arbeidsorganisatie.. gevestigd te (..), hierna te noemen:

Nadere informatie

Samenwerkingsovereenkomst

Samenwerkingsovereenkomst Samenwerkingsovereenkomst behorende bij het Regionaal Sectorplan Ruim baan voor Oost Groningen Ondergetekenden a. De Gemeente Bellingwedde, te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd door mevr. J.F. Snijder-Hazelhoff,

Nadere informatie

beslist de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid tot het verlenen van de volgende subsidie:

beslist de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid tot het verlenen van de volgende subsidie: > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag Noorderpoort Groningen Postbus 530 9700AM GRONINGEN 9700AM530 Afdeling Uitvoering Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509 AE Den Haag www.agentschapszw.nl

Nadere informatie

beslist de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid tot het verlenen van de volgende subsidie:

beslist de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid tot het verlenen van de volgende subsidie: > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag Stichting Midpoint Brabant Postbus 90154 5000LG TILBURG 5000LG90154 Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509 AE Den Haag www.agentschapszw.nl Contactpersoon

Nadere informatie

Op 15-09-2015 hebt u in het kader van de Regeling cofinanciering sectorplannen 2015 subsidie aangevraagd voor het project: StichtingLECRZ.

Op 15-09-2015 hebt u in het kader van de Regeling cofinanciering sectorplannen 2015 subsidie aangevraagd voor het project: StichtingLECRZ. > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag Stichting Logistiek Expertise Centrum Regio Zwolle Emmastraat 8 8011AG ZWOLLE 8011AG8 Afdeling Uitvoering Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509

Nadere informatie

beslist de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid tot het verlenen van de volgende subsidie:

beslist de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid tot het verlenen van de volgende subsidie: > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag Stichting Landelijk Samenwerkingsverband voor Betonreparatie Bedrijven Postbus 1306 3430BH NIEUWEGEIN 3430BH1306 Afdeling Uitvoering Rijnstraat 50 2515 XP Den

Nadere informatie

beslist de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid tot het verlenen van de volgende subsidie:

beslist de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid tot het verlenen van de volgende subsidie: > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag Huis van het Werk Comeniusstraat 7 1817MS ALKMAAR 1817MS7 Afdeling Uitvoering Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509 AE Den Haag www.agentschapszw.nl

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT OVEREENKOMST VAN OPDRACHT De Stichting Arbeidsmarkt- en Opleidingsfonds Voortgezet Onderwijs, Voion, hierna ook te noemen Opdrachtgever, statutair gevestigd te Utrecht, voor het ondertekenen van deze overeenkomst

Nadere informatie

Op hebt u in het kader van de Regeling cofinanciering sectorplannen 2015 subsidie aangevraagd voor het project: Grenzenloos Werken.

Op hebt u in het kader van de Regeling cofinanciering sectorplannen 2015 subsidie aangevraagd voor het project: Grenzenloos Werken. > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag FNV Postbus 8456 1005AL AMSTERDAM 1005AL8456 Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509 AE Den Haag www.agentschapszw.nl Contactpersoon Projectnaam Grenzenloos

Nadere informatie

beslist de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid tot het verlenen van de volgende subsidie:

beslist de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid tot het verlenen van de volgende subsidie: > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag Stichting HRM Servicecentrum regio Helmond Postbus 272 5700AG HELMOND 5700AG272 Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509 AE Den Haag www.agentschapszw.nl

Nadere informatie

beslist de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid tot het verlenen van de volgende subsidie:

beslist de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid tot het verlenen van de volgende subsidie: > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag NV REWIN West Brabant Cosunpark 22 4814ND BREDA 4814ND22 Afdeling Uitvoering Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509 AE Den Haag www.agentschapszw.nl

Nadere informatie

De ondergetekenden: OVERWEGENDE DAT:

De ondergetekenden: OVERWEGENDE DAT: Overeenkomst inzake de uitvoering van maatregelen in het kader van de Regeling cofinanciering sectorplannen, SectorplanVO met projectnummer: 2014RCSP20147 De ondergetekenden: De Stichting Arbeidsmarkt

Nadere informatie

beslist de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid tot het verlenen van de volgende subsidie:

beslist de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid tot het verlenen van de volgende subsidie: > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag Werkgeversvereniging in Zorg en Welzijn Zeelandsingel 40 6845BH ARNHEM 6845BH40 Afdeling Uitvoering Anna van Hannoverstraat 4 2595 BJ te Den Haag Postbus 93249

Nadere informatie

Op 10 juni 2015 hebt u in het kader van de Regeling cofinanciering sectorplannen 2015 subsidie aangevraagd voor het project: Vierkant voor Werk

Op 10 juni 2015 hebt u in het kader van de Regeling cofinanciering sectorplannen 2015 subsidie aangevraagd voor het project: Vierkant voor Werk > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag Stichting "Werk in Beweging" T.a.v. de heer A.G.W. Groothuis Nautiliusstraat 3 7821AG EMMEN 7821AG3 Afdeling Uitvoering Rijnstraat 50 2515 XP te Den Haag Postbus

Nadere informatie

beslist de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid tot het verlenen van de volgende subsidie:

beslist de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid tot het verlenen van de volgende subsidie: > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag stichting OOMT Postbus 491 3990GG HOUTEN 3990GG491 Afdeling Uitvoering Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509 AE Den Haag www.agentschapszw.nl Contactpersoon

Nadere informatie

beslist de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid tot het verlenen van de volgende subsidie:

beslist de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid tot het verlenen van de volgende subsidie: > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag Algemene Werkgeversvereniging Nederland.. Bezuidenhoutseweg 12 2594 AV DEN HAAG 2594AV12 Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509 AE Den Haag www.agentschapszw.nl

Nadere informatie

Op 4 juni 2015 hebt u in het kader van de Regeling cofinanciering sectorplannen 2015 subsidie aangevraagd voor het project: MKB Sectorplan Limburg.

Op 4 juni 2015 hebt u in het kader van de Regeling cofinanciering sectorplannen 2015 subsidie aangevraagd voor het project: MKB Sectorplan Limburg. > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag Stichting MKB Sectorplan Limburg T.a.v. mevrouw M.P.H. Princen-Stultiens Steegstraat 5 6041EA ROERMOND 6041EA5 Afdeling Uitvoering Rijnstraat 50 2515 XP Den

Nadere informatie

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 2509 AE Den Haag

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 2509 AE Den Haag Agentschap SZW Ministerie van Sociale Zaken en Werkgetegenheid > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Call Centers T. a. v. Postbus 627 3440AP WOERDEN

Nadere informatie

beslist de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid tot het verlenen van de volgende subsidie:

beslist de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid tot het verlenen van de volgende subsidie: > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag Stichting Studie Impuls Regio Achterhoek (SIRA) Slingelaan 1 7001EA DOETINCHEM 7001EA1 Afdeling Uitvoering Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509

Nadere informatie

Op 15 september 2015 hebt u in het kader van de Regeling cofinanciering sectorplannen 2015 subsidie aangevraagd voor het project: Betaald Voetbal.

Op 15 september 2015 hebt u in het kader van de Regeling cofinanciering sectorplannen 2015 subsidie aangevraagd voor het project: Betaald Voetbal. > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag Stichting CAO voor Contractspelers Postbus 96 3700AB ZEIST 3700AB96 Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509 AE Den Haag www.agentschapszw.nl Contactpersoon

Nadere informatie

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN SERVICEOVEREENKOMST

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN SERVICEOVEREENKOMST SERVICEOVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN: 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid [NAAM], statutair gevestigd en kantoorhoudende aan de [adres] te [(postcode)] [plaats], ten deze rechtsgeldig

Nadere informatie

Op 27 mei 2014 hebt u in het kader van de Regeling cofinanciering sectorplannen subsidie aangevraagd voor het project: Sectorplan Zorg Zeeland.

Op 27 mei 2014 hebt u in het kader van de Regeling cofinanciering sectorplannen subsidie aangevraagd voor het project: Sectorplan Zorg Zeeland. > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag ViaZorg T.a.v. de heer J. Naafs Stationspark 2 4462DZ GOES 4462DZ2 Afdeling Uitvoering Anna van Hannoverstraat 4 2595 BJ te Den Haag Postbus 93249 2509 AE Den

Nadere informatie

3440AM520. Federatie Nederlandse Vakbeweging (FNV).. Postbus AM WOERDEN

3440AM520. Federatie Nederlandse Vakbeweging (FNV).. Postbus AM WOERDEN > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag Federatie Nederlandse Vakbeweging (FNV).. Postbus 520 3440 AM WOERDEN 3440AM520 Afdeling Uitvoering Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509 AE Den

Nadere informatie

Modelovereenkomst tot studiekostenregeling zij-instroomtraject Sectorplan

Modelovereenkomst tot studiekostenregeling zij-instroomtraject Sectorplan Modelovereenkomst tot studiekostenregeling zij-instroomtraject Sectorplan 2016-2017 De ondergetekenden: [BEDRIJFSNAAM], statutair gevestigd te (POSTCODE) [ADRES EN PLAATS], te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

Algemene subsidieverordening gemeente Harlingen 2015

Algemene subsidieverordening gemeente Harlingen 2015 Algemene subsidieverordening gemeente Harlingen 2015 Artikel 1. Begripsomschrijvingen a. Activiteit: het resultaat van samenhangend handelen van een organisatie, meetbaar in tijd, kwantiteit, kwaliteit

Nadere informatie

Controle- en rapportageprotocol Tijdelijke stimuleringsregeling SUWI- Bedrijfsverzamelgebouw 2002

Controle- en rapportageprotocol Tijdelijke stimuleringsregeling SUWI- Bedrijfsverzamelgebouw 2002 Controle- en rapportageprotocol Tijdelijke stimuleringsregeling SUWI- Bedrijfsverzamelgebouw 2002 1 ALGEMEEN 1.1 Doel en reikwijdte van het controle- en rapportageprotocol Dit controle- en rapportageprotocol

Nadere informatie

beslist de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid tot het verlenen van de volgende subsidie: Kunststofindustrie

beslist de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid tot het verlenen van de volgende subsidie: Kunststofindustrie > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag Federatie Nederlandse Rubber- en Kunststofindustrie Postbus 420 2260AK LEIDSCHENDAM 2260AK420 Afdeling Uitvoering Anna van Hannoverstraat 4 2595 BJ te Den Haag

Nadere informatie

Op uw verzoek van 29 maart 2017 heeft er een herverdeling van het budget over de maatregelen plaatsgevonden.

Op uw verzoek van 29 maart 2017 heeft er een herverdeling van het budget over de maatregelen plaatsgevonden. > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag Albeda College T.a.v... Postbus 9451 3007AL ROTTERDAM 3007AL9451 Afdeling Uitvoering Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509 AE Den Haag www.agentschapszw.nl

Nadere informatie

Regeling Scholing Jeugdzorg

Regeling Scholing Jeugdzorg Regeling Scholing Jeugdzorg Inleiding Gezien de arbeidsmarktsituatie in Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening, Jeugdzorg en Kinderopvang heeft het FCB-bestuur in afstemming met sociale partners besloten

Nadere informatie

beslist de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid tot het verlenen van de volgende subsidie:

beslist de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid tot het verlenen van de volgende subsidie: > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag Samenwerkingsverband Regio Eindhoven Postbus 985 5600AZ EINDHOVEN 5600AZ985 Afdeling Uitvoering Anna van Hannoverstraat 4 2595 BJ Den Haag Postbus 93249 2509

Nadere informatie

1. Regeling Regeling cofinanciering sectorplannen 2015

1. Regeling Regeling cofinanciering sectorplannen 2015 > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag Stichting FSO T.a.v. de heer O. Weterings Postbus 154 4100AD CULEMBORG 4100AD154 Afdeling Uitvoering Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509 AE Den

Nadere informatie

Vereniging Bedrijfstak Zorg Regio Kennemerland, Amstelland en de Meerlanden Schipholweg LS HAARLEM

Vereniging Bedrijfstak Zorg Regio Kennemerland, Amstelland en de Meerlanden Schipholweg LS HAARLEM > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag Vereniging Bedrijfstak Zorg Regio Kennemerland, Amstelland en de Meerlanden Schipholweg 1 2034LS HAARLEM 2034LS1 Anna van Hannoverstraat 4 2595 BJ te Den Haag

Nadere informatie

1000GP Stichting Fonds Architectenbureaus Postbus GP AMSTERDAM

1000GP Stichting Fonds Architectenbureaus Postbus GP AMSTERDAM > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag Stichting Fonds Architectenbureaus Postbus 19606 1000GP AMSTERDAM 1000GP19606 Afdeling Uitvoering Anna van Hannoverstraat 4 2595 BJ te Den Haag Postbus 93249

Nadere informatie

2990AE201. Stichting Regionaal Sectorplan Maritiem.. Postbus AE BARENDRECHT

2990AE201. Stichting Regionaal Sectorplan Maritiem.. Postbus AE BARENDRECHT > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag Stichting Regionaal Sectorplan Maritiem.. Postbus 201 2990AE BARENDRECHT 2990AE201 Afdeling Uitvoering Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509 AE

Nadere informatie

TOELICHTING CONTROLEPROTOCOL STICHTING TRANSUMO. -versie 31 mei 2007- pag. 1. 1. Inleiding

TOELICHTING CONTROLEPROTOCOL STICHTING TRANSUMO. -versie 31 mei 2007- pag. 1. 1. Inleiding -versie 31 mei 2007- pag. 1 1. Inleiding Deze toelichting heeft betrekking op het controleprotocol Stichting Transumo, versie 31 mei 2007, en heeft tot doel een nader invulling te geven aan een aantal

Nadere informatie

REGLEMENT LOONKOSTENSUBSIDIE. Realiseren van leerwerkplekken (bbl-2 en bbl-3) voor jongeren tot 27 jaar

REGLEMENT LOONKOSTENSUBSIDIE. Realiseren van leerwerkplekken (bbl-2 en bbl-3) voor jongeren tot 27 jaar REGLEMENT LOONKOSTENSUBSIDIE Realiseren van leerwerkplekken (bbl-2 en bbl-3) voor jongeren tot 27 jaar Maatregel 4 in het kader van het sectorplan bouw & infra (versie 1-1-2015) Inhoudsopgave Artikel 1

Nadere informatie

3833AM1. BOA-ACP T.a.v... Larikslaan AM LEUSDEN

3833AM1. BOA-ACP T.a.v... Larikslaan AM LEUSDEN > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag BOA-ACP T.a.v... Larikslaan 1 3833 AM LEUSDEN 3833AM1 Afdeling Uitvoering Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509 AE Den Haag www.agentschapszw.nl

Nadere informatie

4200AD177. CA-ICT T.a.v... Postbus AD GORINCHEM

4200AD177. CA-ICT T.a.v... Postbus AD GORINCHEM > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag CA-ICT T.a.v... Postbus 177 4200AD GORINCHEM 4200AD177 Afdeling Uitvoering Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509 AE Den Haag www.agentschapszw.nl

Nadere informatie

Regeling Scholing Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening per 1 juli 2015

Regeling Scholing Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening per 1 juli 2015 Regeling Scholing Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening per 1 juli 2015 Inleiding Gezien de arbeidsmarktsituatie in Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening, Jeugdzorg en Kinderopvang, heeft het

Nadere informatie

beslist de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid tot het verlenen van de volgende subsidie:

beslist de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid tot het verlenen van de volgende subsidie: > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag OTIB T.a.v. mevrouw P.J.I. Verburg Postbus 416 3440AK WOERDEN 3440AK416 Rijnstraat 50 2515 XP te Den Haag Postbus 93249 2509 AE Den Haag www.agentschapszw.nl

Nadere informatie

Algemene subsidieverordening Regio Achterhoek 2008

Algemene subsidieverordening Regio Achterhoek 2008 Het Algemeen Bestuur van de Regio Achterhoek; gelezen het voorstel van het Dagelijks Bestuur van de Regio Achterhoek van 22 oktober 2008; BESLUIT: vast te stellen de navolgende Algemene Subsidieverordening

Nadere informatie

9 III liii II liii II III III II Postbus 93249

9 III liii II liii II III III II Postbus 93249 Agentschap SZW Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag Kenniscentru m PM LE Postbus 24090 2490AB DEN HAAG Anne van Hannoverstraat 4 1 1 1 1 1 1 1 1

Nadere informatie

Handleiding Projectadministratie

Handleiding Projectadministratie Handleiding Projectadministratie Subsidieregeling kinderopvang (thema b) Aanvraagtijdvak 2009 1 Handleiding Projectadministratie Subsidieregeling kinderopvang (thema b) Aanvraagtijdvak 2009 Inhoudsopgave

Nadere informatie

4200AD177. CA-ICT T.a.v... Postbus AD GORINCHEM

4200AD177. CA-ICT T.a.v... Postbus AD GORINCHEM > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag CA-ICT T.a.v... Postbus 177 4200AD GORINCHEM 4200AD177 Afdeling Uitvoering Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509 AE Den Haag www.agentschapszw.nl

Nadere informatie

Regeling Scholing Kinderopvang per 1 juli 2015

Regeling Scholing Kinderopvang per 1 juli 2015 Regeling Scholing Kinderopvang per 1 juli 2015 Inleiding Gezien de arbeidsmarktsituatie in Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening, Jeugdzorg en Kinderopvang, heeft het FCB-bestuur in afstemming met

Nadere informatie

4200AD177. CA-ICT T.a.v... Postbus AD GORINCHEM

4200AD177. CA-ICT T.a.v... Postbus AD GORINCHEM > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag CA-ICT T.a.v... Postbus 177 4200AD GORINCHEM 4200AD177 Afdeling Uitvoering Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509 AE Den Haag www.agentschapszw.nl

Nadere informatie

Gebruik kenmerknummer beoordeling Deze beoordeling is bij de Belastingdienst op geregistreerd onder nummer

Gebruik kenmerknummer beoordeling Deze beoordeling is bij de Belastingdienst op geregistreerd onder nummer VOORBEELDOVEREENKOMST TIJDELIJKE WAARNEMING HUISARTS Beoordeling Belastingdienst nr. 9061554654 13 10 2015 Beoordeling overeenkomst tijdelijke waarneming huisarts Ik ben van mening dat werken volgens de

Nadere informatie

3561GG4. Christelijk Nationaal Vakverbond Nederland (CNV).. Tiberdreef GG UTRECHT

3561GG4. Christelijk Nationaal Vakverbond Nederland (CNV).. Tiberdreef GG UTRECHT > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag Christelijk Nationaal Vakverbond Nederland (CNV).. Tiberdreef 4 3561 GG UTRECHT 3561GG4 Afdeling Uitvoering Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer. ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko 97 3315 PM Dordrecht KvKnr. 51657023 hierna te noemen de opdrachtnemer. Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn,

Nadere informatie

6041GK77. Limburgse Werkgevers Vereniging T.a.v... Godsweerdersingel GK ROERMOND

6041GK77. Limburgse Werkgevers Vereniging T.a.v... Godsweerdersingel GK ROERMOND > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag Limburgse Werkgevers Vereniging T.a.v... Godsweerdersingel 77 6041 GK ROERMOND 6041GK77 Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509 AE Den Haag www.agentschapszw.nl

Nadere informatie

4200AD177. CA-ICT T.a.v... Postbus AD GORINCHEM

4200AD177. CA-ICT T.a.v... Postbus AD GORINCHEM > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag CA-ICT T.a.v... Postbus 177 4200AD GORINCHEM 4200AD177 Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509 AE Den Haag www.agentschapszw.nl Contactpersoon Betreft

Nadere informatie

CONCEPT BESTEMD VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN

CONCEPT BESTEMD VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN OVEREENKOMST VAN ACHTERGESTELDE GELDLENING tussen en [ ] OVEREENKOMST VAN ACHTERGESTELDE GELDLENING DE ONDERGETEKENDEN: (1), een besloten vennootschap statutair gevestigd en kantoorhoudende te, aan de,

Nadere informatie

Gemeente Assen. (Concept) Overeenkomst Dwanginvordering. 1 oktober 2016

Gemeente Assen. (Concept) Overeenkomst Dwanginvordering. 1 oktober 2016 Gemeente Assen (Concept) Overeenkomst Dwanginvordering 1 oktober 2016 Pagina : 1 van 5 Versie : 0.1 concept OVEREENKOMST Dwanginvordering gemeente Assen De ondergetekenden: De gemeente Assen, gevestigd

Nadere informatie

Nadere regels subsidieverstrekking gemeente Medemblik 2014

Nadere regels subsidieverstrekking gemeente Medemblik 2014 1 Nadere regels subsidieverstrekking gemeente Medemblik 2014 GRONDSLAG 1. Op grond van artikel 2, lid 2 van de Algemene Subsidieverordening Gemeente Medemblik (ASV) kan het college nadere regels stellen

Nadere informatie

Agentschap SZW Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Agentschap SZW Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Agentschap SZW Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag Loopbaan & Opleidingsfonds voor Afbouw en Onderhoud, Presentatie en Communicatie Postbus 76 2740AB

Nadere informatie

Op 30 mei 2014 hebt u in het kader van de Regeling cofinanciering sectorplannen subsidie aangevraagd voor het project: Samen werk maken van werk 2.

Op 30 mei 2014 hebt u in het kader van de Regeling cofinanciering sectorplannen subsidie aangevraagd voor het project: Samen werk maken van werk 2. > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag Stichting Strategische Board Stedendriehoek Leeuwenbrug 85 7411TH DEVENTER 7411TH85 Anna van Hannoverstraat 4 2595 BJ te Den Haag Postbus 93249 2509 AE Den

Nadere informatie

REGLEMENT LOONKOSTENSUBSIDIE. Stimuleren mobiliteit en voorkomen van werkloosheid van werknemers ouder dan 55 jaar

REGLEMENT LOONKOSTENSUBSIDIE. Stimuleren mobiliteit en voorkomen van werkloosheid van werknemers ouder dan 55 jaar REGLEMENT LOONKOSTENSUBSIDIE Stimuleren mobiliteit en voorkomen van werkloosheid van werknemers ouder dan 55 jaar Maatregel 2 in het kader van het sectorplan bouw & infra (versie 7-3-2014) Inhoudsopgave

Nadere informatie

Agentschap SZW Ministerie van Sociate Zaken en Werkgelegenheid

Agentschap SZW Ministerie van Sociate Zaken en Werkgelegenheid Agentschap SZW Ministerie van Sociate Zaken en Werkgelegenheid > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag Stichting Arbeidsmarkt- en Opleidingsbeleid Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg Postbus

Nadere informatie

REGLEMENT LOONKOSTENSUBSIDIE. Behoud kennisoverdracht door leermeesters ouder dan 55 jaar. Maatregel 3 in het kader van het sectorplan bouw & infra

REGLEMENT LOONKOSTENSUBSIDIE. Behoud kennisoverdracht door leermeesters ouder dan 55 jaar. Maatregel 3 in het kader van het sectorplan bouw & infra REGLEMENT LOONKOSTENSUBSIDIE Behoud kennisoverdracht door leermeesters ouder dan 55 jaar Maatregel 3 in het kader van het sectorplan bouw & infra (versie 31-3-2014) Inhoudsopgave Artikel 1 Definities...

Nadere informatie

(Tijdelijke stimuleringsregeling regulier maken ID-banen [Versie geldig vanaf: ])

(Tijdelijke stimuleringsregeling regulier maken ID-banen [Versie geldig vanaf: ]) Staatscourant 14-02-2003, 37. Regeling houdende regels met betrekking tot verstrekking van een eenmalige subsidie aan werkgevers die een dienstbetrekking als bedoeld in het Besluit in- en doorstroombanen

Nadere informatie

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST LOCATIE SMITSWEG DORDRECHT. Tussen:

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST LOCATIE SMITSWEG DORDRECHT. Tussen: Dordrecht r«-^ \j SAMENWERKINGSOVEREENKOMST LOCATIE SMITSWEG DORDRECHT Tussen: Gemeente Dordrecht AM Wonen B.V. Amvest Projectontwikkeling Samenwerking met Derden B.V. Definltieve versie d.d. 6 juni 2005

Nadere informatie

3004EC Stichting MKB-Rotterdam T.a.v... Postbus EC ROTTERDAM

3004EC Stichting MKB-Rotterdam T.a.v... Postbus EC ROTTERDAM > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag Stichting MKB-Rotterdam T.a.v... Postbus 11134 3004EC ROTTERDAM 3004EC11134 Afdeling Uitvoering Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509 AE Den Haag

Nadere informatie

College van Bestuur n.v.t. (voorbeeld) Arbeidsovereenkomst 2014. Voorzitter/Lid College van Bestuur

College van Bestuur n.v.t. (voorbeeld) Arbeidsovereenkomst 2014. Voorzitter/Lid College van Bestuur College van Bestuur n.v.t. (voorbeeld) Arbeidsovereenkomst 2014 Voorzitter/Lid College van Bestuur 1 DE ONDERGETEKENDEN: 1 De Stichting/Vereniging., statutair gevestigd te.... te dezen vertegenwoordigd

Nadere informatie

3008JE Deltalinqs T.a.v... Postbus JE ROTTERDAM

3008JE Deltalinqs T.a.v... Postbus JE ROTTERDAM > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag Deltalinqs T.a.v... Postbus 54200 3008JE ROTTERDAM 3008JE54200 Afdeling Uitvoering Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509 AE Den Haag www.agentschapszw.nl

Nadere informatie

ONDERDEEL VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID RAYMAKERSKAYSER B.V. GEVESTIGD TE WEESP

ONDERDEEL VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID RAYMAKERSKAYSER B.V. GEVESTIGD TE WEESP ALGEMENE VOORWAARDEN RAYMAKERSVDBRUGGEN ONDERDEEL VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID RAYMAKERSKAYSER B.V. GEVESTIGD TE WEESP 1. Gelding algemene voorwaarden 1.1 Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

7324AE1C. VNO-NCW Midden.. Boogschutterstraat 1 c 7324AE APELDOORN

7324AE1C. VNO-NCW Midden.. Boogschutterstraat 1 c 7324AE APELDOORN > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag VNO-NCW Midden.. Boogschutterstraat 1 c 7324AE APELDOORN 7324AE1C Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509 AE Den Haag www.agentschapszw.nl Contactpersoon

Nadere informatie

7324AE1C. VNO-NCW Midden T.a.v... Boogschutterstraat 1 c 7324AE APELDOORN

7324AE1C. VNO-NCW Midden T.a.v... Boogschutterstraat 1 c 7324AE APELDOORN > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag VNO-NCW Midden T.a.v... Boogschutterstraat 1 c 7324AE APELDOORN 7324AE1C Afdeling Uitvoering Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509 AE Den Haag www.agentschapszw.nl

Nadere informatie

Agentschap SZW Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Agentschap SZW Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Agentschap SZW Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag Stichting Sociaal Fonds Huisaftsenzorg T.a.v. Postbus 556 Afdeling Uitvoering Anna van Hannoverstraat

Nadere informatie

uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuiiiiiiiiiii

uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuiiiiiiiiiii Agentschap SZW Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag WGV Zorg en Welzijn Postbus 2057 7420AB DEVENTER uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuiiiiiiiiiii Afdeling

Nadere informatie

Subsidiereglement van de Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Beroepsgoederenvervoer over de weg en de Verhuur van Mobiele Kranen (SOOB)

Subsidiereglement van de Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Beroepsgoederenvervoer over de weg en de Verhuur van Mobiele Kranen (SOOB) Conceptversie 2 feb. Subsidiereglement van de Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Beroepsgoederenvervoer over de weg en de Verhuur van Mobiele Kranen (SOOB) Geldend per 1 maart 2011 Artikel 1 Definities

Nadere informatie

Op 30 mei 2014 hebt u in het kader van de Regeling cofinanciering sectorplannen subsidie aangevraagd voor het project: Sectorplan AMBOR bedrijven.

Op 30 mei 2014 hebt u in het kader van de Regeling cofinanciering sectorplannen subsidie aangevraagd voor het project: Sectorplan AMBOR bedrijven. > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag St. Opleidings en Ontwikkelingsfonds Afval- en Milieubedrijven Utrechtseweg 310 6812AR ARNHEM 6812AR310 Afdeling Uitvoering Anna van Hannoverstraat 4 2595 BJ

Nadere informatie

Regeling Masterclass Mobiliteit en brede inzetbaarheid (Mobri)

Regeling Masterclass Mobiliteit en brede inzetbaarheid (Mobri) Regeling Masterclass Mobiliteit en brede inzetbaarheid (Mobri) Inleiding Gezien de arbeidsmarktsituatie bij woningcorporaties, heeft het FLOW-bestuur in afstemming met sociale partners besloten dat zij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Subsidieovereenkomst

Algemene voorwaarden Subsidieovereenkomst Algemene voorwaarden Subsidieovereenkomst Overwegingen: a. Instituut Gak verstrekt op grond van artikel 2 aanhef en onder a. van haar statuten subsidie ten behoeve van projecten die bij voorkeur betrekking

Nadere informatie

2991CM78. Stichting DMperspectief Stationsweg CM BARENDRECHT

2991CM78. Stichting DMperspectief Stationsweg CM BARENDRECHT > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag Stichting DMperspectief Stationsweg 78 2991CM BARENDRECHT 2991CM78 Afdeling Uitvoering Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509 AE Den Haag www.agentschapszw.nl

Nadere informatie

2390AB77. Stichting Arbeidsmarkt en Opleiding in de Metalektro (A+O) T.a.v... Postbus AB HAZERSWOUDE-DORP

2390AB77. Stichting Arbeidsmarkt en Opleiding in de Metalektro (A+O) T.a.v... Postbus AB HAZERSWOUDE-DORP > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag Stichting Arbeidsmarkt en Opleiding in de Metalektro (A+O) T.a.v... Postbus 77 2390AB HAZERSWOUDE-DORP 2390AB77 Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249

Nadere informatie

Algemene subsidievoorwaarden Agis Innovatiefonds

Algemene subsidievoorwaarden Agis Innovatiefonds Algemene subsidievoorwaarden Agis Innovatiefonds Inleiding Dit document verwoordt de algemene voorwaarden van Agis Innovatiefonds ten behoeve van het verstrekken van subsidies aan initiatieven. In de toekenningsbrief

Nadere informatie

5061PA14. Contactpersoon. Stichting Midpoint House of Leisure T.a.v... Almystraat PA OISTERWIJK

5061PA14. Contactpersoon. Stichting Midpoint House of Leisure T.a.v... Almystraat PA OISTERWIJK > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag Stichting Midpoint House of Leisure T.a.v... Almystraat 14 5061PA OISTERWIJK 5061PA14 Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509 AE Den Haag www.agentschapszw.nl

Nadere informatie

ARBEIDSOVEREENKOMST. 2. [naam DGA], geboren op [datum], wonende aan de [adres] te ([postcode]) [plaats], hierna te noemen: "werknemer";

ARBEIDSOVEREENKOMST. 2. [naam DGA], geboren op [datum], wonende aan de [adres] te ([postcode]) [plaats], hierna te noemen: werknemer; ARBEIDSOVEREENKOMST Ondergetekenden: 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid [naam] Holding BV, statutair gevestigd te [plaats] en kantoorhoudende aan de [adres] te ([postcode]) [plaats],

Nadere informatie

Meerpartijen Project samenwerkingsovereenkomst

Meerpartijen Project samenwerkingsovereenkomst Meerpartijen Project samenwerkingsovereenkomst Project Ondergetekenden gevestigd en kantoorhoudende te ingeschreven in het handelsregister onder nummer ,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SUBSIDIEVERSTREKKING PPE 2011

ALGEMENE VOORWAARDEN SUBSIDIEVERSTREKKING PPE 2011 ALGEMENE VOORWAARDEN SUBSIDIEVERSTREKKING PPE 2011 Voorwaarden inzake het verstrekken van subsidies voor projecten op het gebied waarop het Productschap Pluimvee en Eieren activiteiten ontwikkelt ten behoeve

Nadere informatie

Subsidieregeling Regeling cofinanciering sectorplannen

Subsidieregeling Regeling cofinanciering sectorplannen Subsidieregeling Regeling cofinanciering sectorplannen Bijlage - Controleprotocol Subsidieregeling cofinanciering sectorplannen 1. Uitgangspunten 1.1. Doel en reikwijdte van het controleprotocol Dit controleprotocol

Nadere informatie

Kaderverordening subsidies provincie Groningen 1998

Kaderverordening subsidies provincie Groningen 1998 CVDR Officiële uitgave van Groningen. Nr. CVDR244162_9 14 juli 2017 Kaderverordening subsidies provincie Groningen 1998 Provinciale Staten van Groningen; Besluiten: Hoofdstuk 1: Begripsbepalingen en algemene

Nadere informatie

Bijlage 2 - Model Raadsbesluit wijziging Algemene subsidieverordening update zomer 2016

Bijlage 2 - Model Raadsbesluit wijziging Algemene subsidieverordening update zomer 2016 Leeswijzer modelbepalingen - [datum] of [naam gemeente] = door gemeente in te vullen, zie bijvoorbeeld artikel II. - [iets] = facultatief, zie bijvoorbeeld artikel I bij artikel 9, derde de lid, onder

Nadere informatie

B4a Concept overeenkomst leerlingenvervoer

B4a Concept overeenkomst leerlingenvervoer B4a Concept overeenkomst leerlingenvervoer Ondergetekenden: 1. de publiekrechtelijke rechtspersoon gemeente . Ten deze ingevolge artikel 171 Gemeentewet rechtsgeldig vertegenwoordigd door

Nadere informatie

Algemene Subsidie Verordening gemeente Heerhugowaard 2014

Algemene Subsidie Verordening gemeente Heerhugowaard 2014 GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van gemeente Heerhugowaard. Nr. 63717 23 mei 2016 Algemene Subsidie Verordening gemeente Heerhugowaard 2014 Algemene subsidieverordening Heerhugowaard 2014 Nr.RB2016030/RB2013232

Nadere informatie

Overeenkomst Collectieve Waardeoverdracht

Overeenkomst Collectieve Waardeoverdracht Overeenkomst Collectieve Waardeoverdracht Mei 2019 OVEREENKOMST COLLECTIEVE WAARDEOVERDRACHT Ondergetekenden: 1. , statutair gevestigd te ,

Nadere informatie

Uitvoeringsregeling. Maatregel 7. Sectorplan Procesindustrie

Uitvoeringsregeling. Maatregel 7. Sectorplan Procesindustrie Uitvoeringsregeling Maatregel 7 Loopbaancheck Sectorplan Procesindustrie Uitvoeringsregeling Sectorplan Procesindustrie maatregel 7 vs 2 12-6-14 1/6 Inhoud 1 Algemeen... 3 1.1 Doel Uitvoeringsregeling...

Nadere informatie

Aanvraagformulier t.b.v. subsidieverlening o.b.v. de Subsidieregeling mobiliteitsbevordering thuiszorgsector 2008

Aanvraagformulier t.b.v. subsidieverlening o.b.v. de Subsidieregeling mobiliteitsbevordering thuiszorgsector 2008 Bijlage 1 Aanvraagformulier t.b.v. subsidieverlening o.b.v. de Subsidieregeling mobiliteitsbevordering thuiszorgsector 2008 1. Gegevens aanvrager Naam instelling Postadres Postcode Plaats Objectnummer

Nadere informatie

Overeenkomst van Opdracht

Overeenkomst van Opdracht Overeenkomst van Opdracht Drie-partijen-overeenkomst van Opdracht inzake bemiddeling tot het verrichten van werkzaamheden ex artikel 7:400 BW - Algemene Modelovereenkomst conform Belastingdienst nummer

Nadere informatie

Regeling Toekomstgerichte Scholing FLOW

Regeling Toekomstgerichte Scholing FLOW Regeling Toekomstgerichte Scholing FLOW Inleiding Gezien de arbeidsmarktsituatie bij woningcorporaties, heeft het FLOW-bestuur in afstemming met sociale partners besloten dat zij meer wil doen om werkgevers

Nadere informatie

1170AC144. STOOF Postbus AC BADHOEVEDORP

1170AC144. STOOF Postbus AC BADHOEVEDORP > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag STOOF Postbus 144 1170AC BADHOEVEDORP 1170AC144 Afdeling Uitvoering Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509 AE Den Haag www.agentschapszw.nl Contactpersoon

Nadere informatie

Toelichting bij de modelovereenkomst

Toelichting bij de modelovereenkomst Toelichting bij de modelovereenkomst Algemeen De Belastingdienst kan op basis van een concrete overeenkomst oordelen over het al dan niet moeten betalen van loonheffingen. Loonheffingen zijn verschuldigd

Nadere informatie

218RP69. Contactpersoon. Vereniging FME-CWM T.a.v... Zilverstraat RP ZOETERMEER

218RP69. Contactpersoon. Vereniging FME-CWM T.a.v... Zilverstraat RP ZOETERMEER > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag Vereniging FME-CWM T.a.v... Zilverstraat 69 218 RP ZOETERMEER 218RP69 Afdeling Uitvoering Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509 AE Den Haag www.agentschapszw.nl

Nadere informatie

BIJLAGE 5, BEHORENDE BIJ ARTIKEL I, ONDERDEEL B

BIJLAGE 5, BEHORENDE BIJ ARTIKEL I, ONDERDEEL B BIJLAGE 5, BEHORENDE BIJ ARTIKEL I, ONDERDEEL B Bijlage 9a.5, behorende bij de artikelen 9a.13, eerste lid, en 9a.20, eerste lid, van de Subsidieregeling starten, groeien en overdragen van ondernemingen

Nadere informatie

Inschrijfvoorwaarden Flextender B.V.

Inschrijfvoorwaarden Flextender B.V. Inschrijfvoorwaarden Flextender B.V. Partijen: 1. Flextender B.V., gevestigd te Eemnes Noordersingel 20-S, hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer P.J.R. Groot, Directeur, hierna te noemen Flextender,

Nadere informatie

Algemene subsidieverordening gemeente Scherpenzeel 2018

Algemene subsidieverordening gemeente Scherpenzeel 2018 Algemene subsidieverordening gemeente Scherpenzeel 2018 citeertitel: Algemene subsidieverordening gemeente Scherpenzeel 2018 vastgesteld bij besluit van: 15 februari 2018 Algemene subsidieverordening gemeente

Nadere informatie

BEWERKERSOVEREENKOMST OV-CHIPKAART GEGEVENS in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens

BEWERKERSOVEREENKOMST OV-CHIPKAART GEGEVENS in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens BEWERKERSOVEREENKOMST OV-CHIPKAART GEGEVENS in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens De ondergetekenden: 1. Naam OV-vervoerder., gevestigd en kantoorhoudende te te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

UITVOERINGSVOORWAARDEN Sectorplan VVT-GHZ-GGZ

UITVOERINGSVOORWAARDEN Sectorplan VVT-GHZ-GGZ UITVOERINGSVOORWAARDEN Sectorplan VVT-GHZ-GGZ Inleiding Gezien de arbeidsmarktsituatie in de branches Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT), Gehandicaptenzorg (GHZ) en Geestelijke Gezondheidszorg

Nadere informatie