>> Een groots idee voor de stad. smart fortwo pure, pulse, passion, smart BRABUS en BRABUS Xclusive.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download ">> Een groots idee voor de stad. smart fortwo pure, pulse, passion, smart BRABUS en BRABUS Xclusive."

Transcriptie

1 >> Een groots idee voor de stad. smart fortwo pure, pulse, passion, smart BRABUS en BRABUS Xclusive.

2 Nergens is het leven zo afwisselend als in de stad. Maar hoe bijzonder het leven in een stad ook is, het stelt ons ook voor uitdagingen op het gebied van mobiliteit. Want waar veel auto s zijn, zijn parkeerplaatsen schaars en de straten overvol. Met gewone auto s is de grens dan ook al snel bereikt. Een smart fortwo daarentegen is in de stad in zijn element. Omdat hij consequent is ontwikkeld

3 voor een stedelijke omgeving, wordt ware grootsheid niet uitgedrukt in centimeters maar in innovaties. De smart fortwo bewijst dankzij het unieke totaalconcept dat stadsverkeer niet lastig hoeft te zijn, maar gewoon plezier kan opleveren. Met zijn nieuwe, dynamische look wordt elke rit een plezierrit.

4

5 >> Uniek als altijd. Expressiever dan ooit. De nieuwe look van de smart fortwo kenmerkt zich door nog meer sportiviteit. Dankzij de extra brede luchtinlaten met geraffineerde honingraatstructuur oogt het front nog krachtiger. Het smart logo is nu op de nieuwe zilverkleurige grille aangebracht. De nieuwe lakkleur mat antraciet voor de bodypanels zet de toon. Wat zult u veel bekijks hebben in de stad!

6 >> Van voor tot achter in een nieuw jasje. Gewoon anders dan al die anderen. Met nog meer dynamiek die naadloos wordt voortgezet aan de achterzijde. De smart fortwo oogt nu nog breder dankzij de nieuwe krachtige dorpelverbreders en aan de achterzijde een nieuw accentdeel in honingraatstructuur en een zilverkleurige sierlijst op de achterklep. Een indrukwekkend uitzicht voor wie achter u rijdt.

7

8

9 >> Het interieur: niet alleen groot maar ook groots. Het interieur is verbluffend royaal en zonder meer uitnodigend. Het nieuwe optionele interieurpakket in kristalgrijs straalt welbehagen uit. De harmonieus op elkaar afgestemde kleuren en materialen komen perfect tot uiting in de mix van leder en stof in kristalgrijs. De kneepad is eveneens uitgevoerd in kristalgrijze lederlook; het dashboard in zwarte lederlook. Een bijzondere highlight vormen de contrasterende dubbele siernaden van de bekleding.

10 >> Van buiten klein, van binnen ruim. Het ruimteconcept. Klein hoeft zeker niet klein aan te voelen. In de smart fortwo ervaart u een royaal ruimtegevoel als van een minivan. Niet alleen door de grote voorruit, maar ook door de rechte zitpositie. Hierdoor voelen ook mensen met een groot postuur zich direct op hun gemak. Bovendien draagt de verhoogde zitpositie eraan bij dat u ook in druk verkeer het overzicht behoudt. En omdat de smart fortwo slechts 2,69 m lang is, vindt u altijd wel ergens een parkeerplekje. U hoeft dus geen tijd meer te verspillen aan het zoeken naar een parkeerplaats. Daardoor houdt u tijd over voor leukere dingen. Bijvoorbeeld shoppen. Dankzij de volwaardige en praktische 340 liter bagageruimte 1 kunt u al uw boodschappen makkelijk kwijt. 2,69 m

11 340 l 1 Tot het dak: conform DIN

12 >> Met weinig heel ver komen. De motoren. Bij de smart fortwo kunt u kiezen uit vier verschillende motoren die perfect op de smart fortwo en het stadsverkeer zijn afgestemd. Ze blinken stuk voor stuk uit als het om rijplezier en een laag brandstofverbruik gaat. Alle smart motoren voldoen aan de strenge EU5-emissienorm, met een CO 2 -emissie die onder de 120 g/km ligt. Van alle nieuwe smart fortwo modellen die op kenteken zijn gezet, blijft 80% zelfs onder de 100 g/km (gecombineerde waarde, softip). De common-rail turbodiesel van smart staat onbetwist aan de top met een verbruik van slechts 3,3 l en een CO 2 -emissie van slechts 86 g/km (gecombineerde waarde, softip). Ongeacht of u kiest voor een common-rail turbodiesel, micro hybrid drive benzinemotor, benzinemotor met turbo of BRABUS benzinemotor met turbo elke keuze is de juiste keuze.

13 cdi mhd turbo BRABUS > 40 kw (54 pk) 1 > 3,3 l/100 km brandstofverbruik 2 > 86 g/km CO 2 emissie 2 > 45 kw (61 pk) 1 resp. 52 kw (71 pk) 1 > 4,2 l/100 km brandstofverbruik 2 > 97 g/km CO 2 -emissie 2 > 62 kw (84 pk) 1 > 4,9 l/100 km brandstofverbruik 2 > 114 g/km CO 2 -emissie 2 > 75 kw (102 pk) 1 > 5,2 l/100 km brandstofverbruik 2 > 119 g/km CO 2 -emissie 2 Bijzonder zuinig: de common-rail turbodiesel met dieselpartikelfilter is een echte minimalist met een laag verbruik, lage CO 2 -emissie en daardoor ook lage onderhoudskosten. Prettige bijkomstigheid: dankzij het intelligente start-stopsysteem schakelt de krachtige benzinemotor zichzelf bij stilstand automatisch uit, en ook weer in als u verder kunt rijden. Meer vermogen: dat betekent ook meer rijplezier. De smart turbomotor zorgt voor de nodige dynamiek zonder daarbij het milieu uit het oog te verliezen. Pure power: de BRABUS turbomotor overtuigt met een maximumkoppel van 147 Nm. In combinatie met een sportief afgestelde transmisse accelereert u in slechts 8,9 seconden van 0 naar 100 km/h. 1 De opgegeven waarden werden gemeten volgens richtlijn 80/1268/EU in de huidige versie. 2 Gecombineerde waarde, coupé, softip. De opgegeven waarden werden gemeten volgens richtlijn 80/1268/EU in de huidige versie. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig. Ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van de verschillende voertuigtypen.

14 >> Groot betekent niet automatisch veilig. Het innovatieve smart veiligheidsconcept. Een kleine, compacte en comfortabele auto bouwen is al een uitdaging op zich. Om een dergelijke auto ook een veiligheidsniveau mee te geven dat vergelijkbaar is met dat van een grote auto, vergt een veiligheidsconcept dat uit een groot aantal afzonderlijke veiligheidsvoorzieningen bestaat. Tezamen vormen ze een efficiënt beschermingsschild. Als onderdeel van Daimler AG profiteert smart daarbij van het pionierswerk en de lange ervaring van Mercedes-Benz. tridion-veiligheidskooi: deze veiligheidskooi is op strategische punten nog eens extra verstevigd met staal. Daarnaast zorgen de langs- en dwarsdragers voor een gelijkmatige verdeling van de energie die vrijkomt bij een botsing.

15 Kreukelzones: aan de voor- en achterzijde bevinden zich stalen elementen die bij kleinere ongevallen bij lagere snelheden vervormen en op deze wijze de botsingsenergie absorberen. Hogere zitpositie: zorgt niet alleen voor een uitstekend overzicht, maar biedt ook de nodige bescherming bij een ongeval. Integrale veiligheidsstoelen en gordelspanners: vanwege de constructie zijn de stoelen uiterst stabiel. Bij een frontale botsing reduceren de gordelspanners eventuele speling van de gordels. Vervormbare wielen: bij een frontale botsing absorbeert het voorwiel een groot deel van de botsingsenergie. Fullsize airbags en optionele head-/thoraxbags: bij een frontale botsing en een botsing van opzij openen de twee fullsize frontairbags zich in milliseconden voor de best mogelijke bescherming van de bestuurder en passagier. esp : wanneer de smart fortwo dreigt te gaan slippen, worden afzonderlijke wielen gericht afgeremd om het mogelijk uitbreken van de auto tegen te gaan. abs: als onderdeel van het elektronisch stabiliteitsprogramma esp verhindert het antiblokkeersysteem abs dat de wielen blokkeren en zorgt ervoor dat u tegelijkertijd kunt remmen en sturen.

16 >> Voor elke smaak een passend model. De uitrustingslines en BRABUS modellen. Iedereen heeft zo zijn eigen wensen waar het zijn auto betreft. Daarom is de smart fortwo leverbaar in drie uitrustingslines, aangevuld met twee BRABUS modellen. Of de uitvoering nu puristisch, dynamisch, stijlbewust, temperamentvol of compromisloos is elk model is leverbaar als cabrio of coupé. In de nieuwe look zien ze er nu bovendien aantrekkelijker en expressiever uit dan ooit. Wilt u weten welk model het beste bij u past, kijk dan op de volgende pagina s. Daar vindt u alle informatie om de juiste keuze te kunnen maken.

17

18 >> Als de essentie telt. De smart fortwo pure. De smart fortwo pure heeft alles wat u nodig hebt. Van een intelligent ruimteconcept tot een uitgebreide veiligheidsuitrusting. Zelfs in de basisuitvoering laat de smart fortwo duidelijk zien dat hij zich niets laat wijsmaken als het om stedelijke mobiliteit gaat. Ontdek het geavanceerde concept van de smart fortwo in zijn allerpuurste vorm. De tridion-veiligheidskooi wordt standaard in zwart uitgevoerd, net zoals de buitenspiegels en de grille. De stalen velgen en de keuze uit drie verschillende motoren (twee mhd benzinemotoren en een cdi-turbodiesel) zijn verdere kenmerken van de uitrusting. >2 >1 Kunststof dak: het zwarte kunststof dak met structuuroppervlak is bijzonder robuust en weerbestendig. >1 >2 Zwarte bekleding: slijtvast, uitgevoerd in functioneel zwart met daarop afgestemde stofelementen op het dashboard. >3 Tweespaaks stuurwiel: vervaardigd van kunststof met uitstekende grip. Op deze manier houdt u alles onder controle in het stadsverkeer. >3

19

20

21 >> Dynamische prestaties. Sportieve uitstraling. De smart fortwo pulse. Expressief, temperamentvol, wendbaar de smart fortwo pulse is helemaal klaar voor het stadsverkeer. Met zijn sportieve uitrusting slaat hij overal een goed figuur. De tridion-veiligheidskooi is in zwart uitgevoerd, en als optie ook leverbaar in zilver of wit. Daarbij worden de buitenspiegels in dezelfde kleur uitgevoerd. De spoilers en dorpelverbreders worden in de bodypanelkleur gespoten voor een gelijkmatige kleurverdeling. De zilverkleurige grille zorgt daarbij voor een opvallend accent. De drie-dubbelspaaks lichtmetalen velgen met brede banden zorgen voor nog meer sportiviteit op de weg, net zoals het standaard schakelprogramma softip. Hiermee kunt u met de hand schakelen zonder daarbij de koppeling te hoeven gebruiken via de schakelpaddles op het driespaaks lederen sportstuur of via licht aantippen van de versnellingshendel. >2 >1 Dashboardinstrumenten: de cockpitklok en toerenteller zijn verlicht en kunnen worden gedraaid. Dat geeft het interieur een sportieve touch. >1 >2 Driespaaks lederen sportstuur met stuurschakeling inclusief lederen versnellingshendelknop: gewoon sportief schakelen. Met behulp van de stuurschakelpaddles kunt u net zo schakelen als in de autosport. Voor nóg meer rijplezier. >3 Panoramadak (coupé): vervaardigd van getint, onbreekbaar polycarbonaat. Voorzien van geïntegreerde zonwering. >3

22 >> Zichtbare elegantie. Voelbaar comfort. De smart fortwo passion. De smart fortwo passion geeft een nieuwe betekenis aan het woord rijstijl. Stijlvol als hij is, staan bij dit model elegantie en comfort in het middelpunt. Dankzij het automatisch schakelprogramma softouch hoeft u helemaal niet meer te schakelen. Uiteraard kunt u met behulp van softip met de hand schakelen als u dat wilt. En dankzij de aircon ditioning met stof- en pollenfilter komt u altijd comfortabel op uw bestemming aan. De tridion-veiligheidskooi is in zilver uitgevoerd, en als optie ook leverbaar in zwart of wit. Daarbij worden de buitenspiegels in dezelfde kleur uitgevoerd. Net zoals bij de pulse en de passion zijn de bodypanels, spoilers en dorpelverbreders in dezelfde kleur gespoten met een zilverkleurige grille als visueel hoogtepunt. Het geheel wordt perfect afgerond door elegante negenspaaks lichtmetalen velgen. >1 >2 >1 Bekleding: met stoffen bekleding in design beige, design red of design black kunt u het interieur naar uw eigen smaak inrichten. >3 >2 Automatisch schakelprogramma softouch: in de passion schakelt softouch volautomatisch voor u. Dat biedt extra comfort in het stadsverkeer, maar uiteraard kunt u ook altijd overschakelen naar de handmatige schakelfunctie softip. >3 Interieur en automatische airconditioning (inclusief stof- en pollenfilter): de interieuraccentdelen en stofelementen op dashboard, portierpanelen en kneepad zijn perfect afgestemd op de bekledingskleur. De automatische airconditioning (inclusief stof- en pollenfilter) zorgt onder alle weersomstandigheden voor een behaaglijke temperatuur.

23

24 >1 BRABUS turbomotor 75 kw (102 pk): overtuigt met een koppel van 147 Nm en een topsnelheid van 155 km/h (elektronisch begrensd). >2 Bekleding: stof/design black. De integrale veiligheidsstoelen bieden veel zijdelingse steun. De stofelementen op dashboard, portierpanelen en kneepad zijn afgestemd op de bekledingskleur. >2 >1 >> Power en understatement. De smart BRABUS. Als u heel dynamisch onderweg wilt zijn, is de smart BRABUS hét model voor u. Dankzij het krachtige vermogen van 75 KW (102 pk) van de turbomotor en het koppel van 147 Nm, accelereert u in 8,9 seconden van 0 naar 100 km/h. De sportief afgestelde transmissie, het 10 mm verlaagde sportonderstel en de BRABUS sportuitlaat zorgen voor een ronduit sportieve rijdynamiek en een sportieve look van uw smart fortwo. Het door en door dynami sche uiterlijk wordt nog eens benadrukt door de BRABUS lichtmetalen Monoblock VII velgen in zilver, mat grijs of glanzend zwart.

25

26 >1 Dashboardinstrumenten: de draaibare cockpitklok en toerenteller, beide voorzien van een accentring in aluminiumlook, verlenen het interieur een vleugje sportiviteit. >1 >2 BRABUS sportuitlaat met BRABUS achterspoiler: visueel en akoestisch een waar genoegen. Met twee verchroomde, in het midden aangebrachte uitlaatsierstukken, omlijst door de BRABUS diffusor, uitgevoerd in mat grijs. >2 >> Voor veeleisende mensen. De smart BRABUS Xclusive. Meer smart is er gewoon niet. Exclusieve styling, luxueuze materialen en power in overvloed. Het dynamische exterieur, het hoogwaardige interieur, en uiteraard de krachtige turbomotor met een vermogen van 75 KW (102 pk) kortom, bij de smart BRABUS Xclusive blijft er gewoon niets te wensen over. Exclusiviteit heeft hierbij een geheel eigen stijl. Daarom zijn de tridion-veiligheidskooi en de bodypanels bij de smart BRABUS Xclusive tot een eenheid versmolten, in luxueus zwart, glanzend zilver of stralend wit. De in bodypanelkleur gespoten BRABUS voorspoiler met extra luchtinlaten is een markant herkenningsteken van de BRABUS Xclusive. De H7-projectiekoplampen met titaankleurige achtergrond bieden een dynamische aanblik. Samen met het led-dagrijlicht, dat in BRABUS Xclusive design is uitgevoerd, geldt dit model in alle opzichten als lichtend voorbeeld.

27

28 >> In één oogopslag. Standaarduitrusting van alle modellen. Exterieur bodypanels diepzwart, rallyrood of kristalwit Tankklep uitgevoerd in bodypanelkleur H7-projectiekoplampen Knipperlichten wit Serviceklep Derde remlicht Interieur Passagiersstoel met doorlaadmogelijkheid (volledig neerklapbare rugleuning) Nettassen in de portieren en aan de zijkanten van de stoelleuningen Opbergvak aan passagierszijde en naast het stuurwiel Muntenhouder (coupé) Interieurverlichting Opbergvak in achterklep Functionele/ elektrische uitrusting Geautomatiseerde vijftraps transmissie met kick-downfunctie Centrale vergrendeling met afstandsbediening en wegrijblokkering, inclusief vergrendeling tankklep Combi-instrument met multifunctioneel display (digitale aanduiding van versnelling, schakeladvies, brandstofreserve, service-interval, dagkilometerteller, klok) Buitentemperatuurmeter met vorstwaarschuwing Knipperlichten met comforttipschakeling Comfortruitenwisser met snelheidsafhankelijke intervalschakeling en automatische wis-/wasregeling Achterruitwisser met intervalschakeling, automatische wis-/wasregeling, automatische inschakeling bij achteruitrijden (coupé) Koplamphoogteregeling (handmatig) Achterruitverwarming Achterklep met één hand bedienbaar, met elektrische achterruitontgrendeling (coupé) Ontgrendeling achterruit (coupé) of kap (cabrio) met een van de drie knoppen van de comfortsleutel 12V-aansluiting met afdekpaneel Veiligheid tridion-veiligheidskooi esp elektronisch stabiliteitsprogramma Antiblokkeersysteem (abs) met elektronische remkrachtverdeling Fullsize airbags voor de bestuurder en passagier Integrale veiligheidsstoelen Veiligheidsgordels met gordelspanner en gordelkrachtbegrenzer Hydraulisch brake assist system Kreukelzones voor en achter Crashsensor voor activering van alarmknipperlichtinstallatie drive lock automatische portiervergrendeling Automatische wegrijassistent voor op hellingen

29 Kenmerken van de uitrustingslines. pure Kunststof dak (coupé) tridion-veiligheidskooi in zwart Buitenspiegels en grille in zwart Stalen velgen (R48) 38,1 cm (15 inch) met banden 155/60 R 15 voor en 175/55 R 15 achter Voor- en achterspoiler, dorpelverbreders in zwart met structuuroppervlak pulse Panoramadak (coupé, inclusief zonwering) tridion-veiligheidskooi in zwart, als optie in zilver of wit Buitenspiegels in kleur tridion-veiligheidskooi Grille en sierlijst achter in zilver Drie-dubbelspaaks lichtmetalen velgen (R22) 38,1 cm (15 inch) met brede banden 175/55 R 15 voor en 195/50 R 15 achter bodypanel plus-pakket (dorpelverbreders, voor- en achterspoiler in bodypanelkleur) Mistlampen pulse logo in spiegeldriehoek passion Panoramadak (coupé, inclusief zonwering) tridion-veiligheidskooi in zilver, naar keuze in zwart of als optie in wit Buitenspiegels in kleur tridion-veiligheidskooi Grille en sierlijst achter in zilver Negenspaaks lichtmetalen velgen (R25) 38,1 cm (15 inch) met banden 155/60 R 15 voor en 175/55 R 15 achter bodypanel plus-pakket (dorpelverbreders, vooren achterspoiler in bodypanelkleur) passion logo in spiegeldriehoek Bekleding stof zwart Interieuraccentdelen in pearl black Stofelementen op dashboard, passend bij bekledingskleur Bekleding stof/lederlook in zwart Accentdelen in pearl black Stofelementen op dashboard, portierpanelen en kneepad, passend bij bekledingskleur Bekleding stof in design black, design red of design beige Interieuraccentdelen in pearl black, pearl red of pearl beige, passend bij bekledingskleur Stofelementen op dashboard, portierpanelen en kneepad, passend bij bekledingskleur Tweespaaks stuurwiel softip handmatige schakeling (versnellingshendel) Handmatige zijruitbediening Driespaaks lederen sportstuur met stuurschakeling (inclusief lederen versnellingshendelknop) Dashboardinstrumenten (cockpitklok en toerenteller) softip handmatige schakeling (versnellingshendel en stuurschakelpaddles) Elektrische zijruitbediening Tweespaaks lederen stuurwiel (inclusief lederen versnellingshendelknop) softouch automatisch schakelprogamma, omschakelbaar naar softip Elektrische zijruitbediening Airconditioning met automatische temperatuurregeling Bagageruimteafdekking (scherm met bijpassend net) Het betreft de coupé. Afwijkende uitrusting bij alle lines voor de cabrio: elektrisch bediende, volautomatische tritop-kap met achterruit van glas en interieurhemel, afneembare zijbalken, opbergvak voor zijbalken in achterklep.

30 Uitrustingskenmerken van de BRABUS modellen. smart BRABUS BRABUS turbomotor met 75 kw (102 pk) vermogen en sporttransmissie BRABUS lichtmetalen Monoblock VII velgen 40,6/43,2 cm (16/17 inch) met banden 175/50 R 16 voor en 225/35 R 17 achter, naar keuze in zilver, glanzend zwart of mat grijs BRABUS sportonderstel, 10 mm verlaagd BRABUS sportuitlaat met achterspoiler in bodypanelkleur en BRABUS achterdiffusor in mat grijs Mistlampen BRABUS voorspoiler en dorpelverbreders in bodypanelkleur Panoramadak (coupé, inclusief zonwering) tridion-veiligheidskooi in zwart, naar keuze in zilver of wit Grille in zilver BRABUS logo aan voorzijde, achterzijde en in spiegeldriehoek BRABUS versnellingshendelknop in leder/aluminium BRABUS handrem in aluminium BRABUS sportpedalen in rvs met rubbernoppen Driespaaks lederen sportstuur met stuurschakeling BRABUS dashboardinstrumenten (cockpitklok en toerenteller) softouch automatisch schakelprogramma omschakelbaar naar softip Airconditioning met automatische temperatuurregeling (inclusief stof- en pollenfilter) Elektrische zijruitbediening Bagageruimteafdekking (scherm met bijpassend net) Bekleding stof in design black Interieuraccentdelen in pearl black Stofelementen op dashboard, portierpanelen en kneepad, passend bij bekledingskleur Het betreft de coupé. Afwijkende uitrusting bij alle lines voor de cabrio: elektrisch bediende, volautomatische tritop-kap met achterruit van glas en interieurhemel, afneembare zijbalken, opbergvak voor zijbalken in achterklep.

31 BRABUS Xclusive BRABUS turbomotor met 75 kw (102 pk) vermogen en sporttransmissie BRABUS lichtmetalen Monoblock VII velgen 40,6/43,2 cm (16/17 inch) met banden 175/50 R 16 voor en 225/35 R 17 achter; naar keuze in zilver, glanzend zwart of mat grijs BRABUS sportonderstel, 10 mm verlaagd BRABUS sportuitlaat met achterspoiler in bodypanelkleur en BRABUS achterdiffusor in mat grijs BRABUS voorspoiler en dorpelverbreders in bodypanelkleur BRABUS koplampen, achtergrondkleur titaangrijs Led-dagrijlicht in BRABUS Xclusive design Panoramadak (coupé, inclusief zonwering) tridion-veiligheidskooi in zwart, naar keuze in zilver of wit Grille in zilver BRABUS logo aan voorzijde, achterzijde en op tankklep, Xclusive logo in spiegeldriehoek BRABUS versnellingshendelknop in leder/aluminium BRABUS handrem in aluminium BRABUS sportpedalen in rvs met rubbernoppen BRABUS veloursmatten Driespaaks lederen sportstuur met stuurschakeling BRABUS dashboardinstrumenten (cockpitklok en toerenteller) softouch automatisch schakelprogramma, omschakelbaar naar softip Head-/thoraxbags Airconditioning met automatische temperatuurregeling (inclusief stof- en pollenfilter) Elektrische zijruitbediening Bagageruimteafdekking (scherm met bijpassend net) BRABUS lederen stoelen 1 met stoelverwarming, siernaden in zilver, BRABUS logo in reliëf op hoofdsteunen Interieuraccentdelen in aluminiumlook BRABUS dashboard en portierbekleding in lederlook 1 Onderkant stoel en bovenzijde van achterkant rugleuning in lederlook.

32 >> Een auto met smaak. Uw smaak. Kleurkeuze. Dankzij de brede keuze aan kleuren kunt u helemaal zelf de kleur van uw smart fortwo bepalen. Het palet voor de bodypanels omvat zeven kleuren. Het voor smart typerende gebruik van twee kleuren ontstaat door de contrasterende kleur van de tridion-veiligheidskooi. U kunt hierbij kiezen uit drie verschillende kleuren. Bovendien zijn er voor de smart fortwo cabrio in totaal negen verschillende kapkleuren, waarvan er drie tot het smart programma behoren en nog eens zes tot het smart BRABUS tailor made programma. Zoals u ziet, de smart fortwo is een kwestie van persoonlijke smaak. Uw smaak. bodypanels: in kristalwit, diepzwart, rallyrood of als optie in mat antraciet, grijs metallic, zilver metallic of lichtblauw metallic.

33 Kapkleuren uit het BRABUS tailor made programma: voor wie op zoek is naar net dat beetje extra, is de tritop-kap nu ook leverbaar in grijs, groen, blauw, java, beige of bruin. Kapkleuren: tritop-kap in zwart of rood, als optie in blauw (denimlook). tridion-veiligheidskooi: in wit, zilver of zwart. De buitenspiegels worden in dezelfde kleur uitgevoerd.

34 >> Vat het gerust sportief op. Een selectie uit de nieuwe opties. Het nieuwe, optionele sportpakket zorgt voor een atletische uitstraling. Naast de fraaie vijfspaaks lichtmetalen velgen met brede banden 175/50 R 16 voor en 215/40 R 16 achter, omvat het pakket het 10 mm verlaagde BRABUS sportonderstel en elektrische stuurbekrachtiging. Wie van avontuur houdt, zal de nieuwe negen-, drie- of drie-dubbelspaaks lichtmetalen velgen zeker weten te waarderen, net zoals het nieuwe, optionele led-dagrijlicht.

35 >3 >2 >1 >4 >1 Negenspaaks lichtmetalen velgen (R25): 38,1 cm (15 inch) met banden 155/60 R 15 voor en 175/55 R 15 achter, standaard voor de passion, optioneel voor de pure. >2 Driespaaks lichtmetalen velgen (R30): 38,1 cm (15 inch) met brede banden 175/55 R 15 voor en 195/50 R 15 achter. >3 Drie-dubbelspaaks lichtmetalen velgen (R31): 38,1 cm (15 inch) met brede banden 175/55 R 15 voor en 195/50 R 15 achter. >4 Led-dagrijlicht: een sportief detail dat tegelijkertijd voor meer veiligheid zorgt.

36 >2 >3 >1 >1 Audiosysteem navigatie/multimedia: dit absolute multimediatalent beschikt over een 16,5 cm (6,5 inch) touchscreendisplay, kaartnavigatie met vogelvluchtperspectief, spraakgestuurde bediening, Bluetooth -handsfreefunctie voor uw mobiele telefoon, Aux in-/usb-aansluiting voor mobiele afspeelap paratuur. Ook beschikt het systeem over een ipod -aansluiting, zodat de ipod via het touchscreen kan worden bediend, een cd-/dvd-speler, twee luidsprekers in de portieren, Picture Viewer en nog veel meer functies. Functies: >2 radio, >3 cd-/dvd-speler, >4 navigatie. >4 >> Prachtig om te zien, een genot om naar te luisteren. Een selectie van de audio- en soundopties. De smart fortwo is niet alleen ontworpen voor de uitdagingen die mobiliteit in het hedendaagse stadsverkeer met zich meebrengt, maar zeker ook voor uw eigen idee van een stadsauto. Daarnaast beschikt de smart fortwo echter ook over het nodige talent als het om entertainment gaat. Hierbij kunt u bijvoorbeeld kiezen uit twee audiosystemen en twee sound systems voor een persoonlijke audiobeleving.

37 >5 >5 smart cradle voor de iphone 1,2,3 : geeft uw iphone niet alleen de nodige steun maar ook de nodige energie. Samen met de optionele smart drive app voor de iphone verandert u uw iphone snel in een volwaardig multimediasysteem. >6 ipod -integratiekit 4 : voor het smart Bluetooth -handsfreesysteem, met aansluiting in het dashboardkastje. >6 >7 >8 >7 Audiosysteem basic: met usb- en Aux in-aansluitingen voor uw mp3- of cd-speler, twee luidsprekers in de portieren en een extra schuiflade onder het bedieningspaneel. >8 Surround sound system: voor een verrassend nieuwe, volle klankbeleving. Met een subwoofer, achtkanaals digitale versterker en perfect op het interieur afgestemde tweeters, rearfills en middentonenluidsprekers geniet u volop van uw favoriete muziek. Compatibel met alle smart radio s. 1 Voorwaarde: radiovoorbereiding af fabriek of audiosysteem basic. Let op: kan alleen worden gebruikt in combinatie met de smart drive app hierbij dienen bovendien de verkeersvoorschriften van het land waar u zich bevindt in acht te worden genomen. De smart drive app is verkrijgbaar in de App Store. 2 Niet in combinatie met smart Bluetooth -handsfreesysteem. 3 Compatibel met de iphone 3, 3G, 4 en 4S. 4 Alleen in combinatie met audiosysteem basic, dashboardinstrumenten en smart Bluetooth -handsfreesysteem.

38 >> De beste plaatsen zijn voor u gereserveerd. De beleving van de smart fortwo komt het best tot zijn recht door er een proefrit mee te maken. Maakt u gerust een afspraak met het dichtstbijzijnde smart verkooppunt. Daar geeft men u graag persoonlijk advies over de smart die u voor ogen staat, en ook over de motor, kleuren en uitrustingen. Uiteraard staan de smart medewerkers u ook met raad en daad terzijde bij vragen over financiering, lease en service. De smart medewerkers zijn namelijk een en al oor als het om uw wensen gaat.

39

40 >> Motoren. smart BRABUS smart fortwo coupé pure pulse passion BRABUS Xclusive Benzinemotor mhd, 45 kw (61 pk) 1 driecilinder lijnmotor, 999 cm 3 Benzinemotor mhd, 52 kw (71 pk) 1 driecilinder lijnmotor, 999 cm 3 Turbobenzinemotor, 62 kw (84 pk) 1 driecilinder lijnmotor, 999 cm 3 Cdi-turbodiesel, 40 kw (54 pk) 1 driecilinder lijnmotor common-rail turbo, 799 cm 3 BRABUS turbobenzinemotor, 75 kw (102 pk) 1 driecilinder lijnmotor turbo, 999 cm 3 smart BRABUS smart fortwo cabrio pure pulse passion BRABUS Xclusive Benzinemotor mhd, 52 kw (71 pk) 1 driecilinder lijnmotor, 999 cm 3 Benzinemotor, turbo 62 kw (84 pk) 1 driecilinder lijnmotor turbo, 999 cm 3 Cdi-turbodiesel, 40 kw (54 pk) 1 driecilinder lijnmotor common-rail turbo, 799 cm 3 BRABUS turbobenzinemotor, 75 kw (102 pk) 1 driecilinder lijnmotor turbo, 999 cm 3 leverbaar niet leverbaar 1 Opgaven volgens richtlijn 80/1269/EU in de huidige versie.

41 >> Kleuren. smart BRABUS smart fortwo coupé/cabrio pure pulse passion BRABUS Xclusive bodypanels kristalwit 2 rallyrood diepzwart 3 zilver metallic 4 lichtblauw metallic grijs metallic mat antraciet bodypanel plus-pakket 5 tridion-veiligheidskooi zwart zilver wit tritop-kap (cabrio) zwart rood blauw grijs (tailor made) groen (tailor made) blauw (tailor made) java (tailor made) beige (tailor made) bruin (tailor made) Bekleding stof zwart stof/lederlook zwart stof design black stof design red stof design beige lederen stoelen (zwart) BRABUS lederen stoelen (zwart) met stoelverwarming 5 standaard optie zonder meerprijs optie tegen meerprijs niet leverbaar 2 Alleen in combinatie met tridion-veiligheidskooi in wit. 3 Alleen in combinatie met tridion-veiligheidskooi in zwart. 4 Alleen in combinatie met tridion-veiligheidskooi in zilver. 5 In BRABUS Xclusive design.

42 >> Technische gegevens. > benzinemotor 45 kw (61 pk) coupé mhd > benzinemotor 52 kw (71 pk) coupé en cabrio mhd > benzinemotor 62 kw (84 pk) coupé en cabrio turbo Motor/constructie Cilinderinhoud in cm 3 Max. vermogen in kw (pk) bij t/min 1 Max. koppel in Nm bij t/min 1 Boring slag in mm Compressieverhouding Turbodrukregeling Topsnelheid in km/h Acceleratie km/h in sec. Aandrijving Transmissie Brandstofverbruik 3 gecombineerd l/100 km Brandstofverbruik 3 gecombineerd km/l Brandstof Uitlaatgasreiniging/emissienorm CO 2 -emissie (gecombineerd) in g/km 3 Remmen/rijdynamische systemen Velgen/banden pure (voor/achter) Velgen/banden pulse (voor/achter) Velgen/banden passion (voor/achter) Velgen/banden BRABUS (voor/achter) Lengte/breedte/hoogte in mm Spoorbreedte (voor/achter) in mm 4 Wielbasis in mm Draaicirkel in m Leeggewicht (zonder bestuurder)/laadvermogen in kg Toegestaan totaalgewicht in kg Bagageruimtevolume in l 5 Tankinhoud/waarvan reserve in l Onderhoudsinterval Garantie in jaren driecilinder lijnmotor (61)/ / ,8 11,4 : 1 elektronische besturingssysteemregeling, e-gas ,8 achterwielaandrijving geautomatiseerde vijftraps transmissie coupé: 4,2 (softip); 4,3 (softouch) coupé: 23,8 (softip); 23,3 (softouch) euro ongelood driewegkatalysator/eu5 coupé: 97 (softip); 98 (softouch) esp met wegrijassistent, abs met elektronische remkrachtverdeling, aandrijfslipregeling, elektronisch brake assist system, schijfremmen voor, trommelremmen achter 4,5 J 15//155/60 R 15; 5,5 J 15//175/55 R /1559/ / ,75 coupé: 725/ / km/2 jaar 6 2 driecilinder lijnmotor (71)/ / ,8 11,4 : 1 elektronische besturingssysteemregeling, e-gas ,7 achterwielaandrijving geautomatiseerde vijftraps transmissie coupé/cabrio: 4,2/4,3 (softip); 4,3/4,4 (softouch) coupé/cabrio: 23,8/23,3 (softip); 23,3/22,7 (softouch) euro ongelood driewegkatalysator/eu5 coupé/cabrio: 97/99 (softip); 98/100 (softouch) esp met wegrijassistent, abs met elektronische remkrachtverdeling, aandrijfslipregeling, elektronisch brake assist system, schijfremmen voor, trommelremmen achter 4,5 J 15//155/60 R 15; 5,5 J 15//175/55 R 15 5,0 J 15//175/55 R 15; 6,5 J 15//195/50 R 15 4,5 J 15//155/60 R 15; 5,5 J 15//175/55 R /1559/ / ,75 coupé: 725/270; cabrio: 765/ / km/2 jaar 6 2 driecilinder lijnmotor turbo (84)/ / ,8 10 : 1 elektronische besturingssysteemregeling, e-gas ,7 achterwielaandrijving geautomatiseerde vijftraps transmissie coupé/cabrio: 4,9 (softip); 4,9 (softouch) coupé/cabrio: 20,4 (softip); 20,4 (softouch) euro ongelood driewegkatalysator/eu5 coupé/cabrio: 114 (softip); 115 (softouch) esp met wegrijassistent, abs met elektronische remkrachtverdeling, aandrijfslipregeling, elektronisch brake assist system, schijfremmen voor, trommelremmen achter 5,0 J 15//175/55 R 15; 6,5 J 15//195/50 R 15 4,5 J 15//155/60 R 15; 5,5 J 15//175/55 R /1559/ / ,75 coupé: 770/280; cabrio: 800/ / km/2 jaar 7 2

43 > turbodiesel cdi 40 kw (54 pk) coupé en cabrio driecilinder lijnmotor common-rail turbo (54)/ / , ,4 : 1 common-rail directe inspuiting ,8 achterwielaandrijving geautomatiseerde vijftraps transmissie coupé/cabrio: 3,3 (softip); 3,3 (softouch) coupé/cabrio: 30,3 (softip); 30,3 (softouch) diesel oxidatiekatalysator met dieselpartikelfilter/eu5 coupé/cabrio: 86 (softip); 87 (softouch) esp met wegrijassistent, abs met elektronische remkrachtverdeling, aandrijfslipregeling, elektronisch brake assist system, schijfremmen voor, trommelremmen achter 4,5 J 15//155/60 R 15; 5,5 J 15//175/55 R 15 5,0 J 15//175/55 R 15; 6,5 J 15//195/50 R 15 4,5 J 15//155/60 R 15; 5,5 J 15//175/55 R /1559/ / ,75 coupé: 770/280; cabrio: 800/ / km/2 jaar 7 2 >benzinemotor BRABUS 75 kw (102 pk) coupé en cabrio driecilinder lijnmotor turbo (102)/ / ,8 10 : 1 elektronische besturingssysteemregeling, e-gas ,9 achterwielaandrijving geautomatiseerde vijftraps transmissie coupé/cabrio: 5,2 coupé/cabrio: 19,2 super plus ongelood driewegkatalysator/eu5 coupé/cabrio: 119 esp met wegrijassistent, abs met elektronische remkrachtverdeling, aandrijfslipregeling, elektronisch brake assist system, schijfremmen voor, trommelremmen achter 5,5 J 16//175/50 R 16; 7,5 J 17//225/35 R /1559/ / ,75 coupé: 795/255; cabrio: 820/ / km/2 jaar Opgaven volgens richtlijn 80/1269/EU in de huidige versie. 2 Elektronisch begrensd. 3 De opgegeven waarden werden gemeten volgens richtlijn 80/1268/EU in de huidige versie. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig. Ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van de verschillende voertuigtypen. 4 Met basisbanden 155/60 R 15 voor en 175/55 R 15 achter 5 Tot het dak: conform DIN Afhankelijk van hetgeen eerder wordt bereikt. Indicatie door middel van onderhoudsintervalindicatie. Er dient elke km of 1x per jaar een olieverversingsbeurt plus te worden uitgevoerd. 7 Afhankelijk van hetgeen eerder wordt bereikt. Indicatie door middel van onderhoudsintervalindicatie. Er dient elke km of 1x per jaar een olieverversingsbeurt plus te worden uitgevoerd.

44 smart infocenter (Gratis. Kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon zijn afhankelijk van de serviceprovider.) NL Recyclen is de laatste fase in de levenscyclus van een voertuig. Binnen de Europese Unie is er wetgeving opgesteld voor het recyclen van voertuigen. In richtlijn 2000/53/EU zijn deze bepalingen opgesteld. Alle smart modellen worden zo geconstrueerd dat zij zo volledig mogelijk kunnen worden gerecycled. Dit leidt tot een minimale belasting van ons milieu. Daarnaast worden onderdelen verder ontwikkeld en verbeterd. Een directe investering in de toekomst. Inhoud vrijblijvend. Wijzigingen in specificaties en uitrustingen voorbehouden. De gegevens in deze catalogus benaderen de werkelijkheid zo goed mogelijk. Tevens moeten de vermelde technische gegevens als voorlopig worden beschouwd. Ze komen overeen met de stand van zaken op het moment van redactiesluiting (05/12) van deze uitgave. Op de foto s kunnen accessoires of opties te zien zijn die niet tot de standaarduitrusting behoren. Waar foto s te zien zijn van bestuurders die niet beide handen aan het stuur houden, zijn deze gemaakt terwijl de auto stilstond. Wijzigingen in constructie, techniek en uitrusting voorbehouden. Mogelijke kleurverschillen zijn een gevolg van het drukprocedé. smart een merk van Daimler AG Daimler AG, Stuttgart, smart/mm, 7129, CC /0612 Gedrukt in Duitsland

>> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio.

>> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio. >> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio. >> Karaktervol. Bodypanels in de exclusieve matte lak dark grey en een tridionveiligheidskooi in glanzend zwart. Van dit fascinerende

Nadere informatie

cabrio >> smart fortwo Het zonnetje in de stad.

cabrio >> smart fortwo Het zonnetje in de stad. >> smart fortwo cabrio Het zonnetje in de stad. En slechts 2,69 m lang. Eén druk op de knop is voldoende om én van het cabriogevoel én van de voordelen van een smart te genieten in de smart fortwo cabrio.

Nadere informatie

>> Van een origineel naar een uniek exemplaar. smart BRABUS tailor made.

>> Van een origineel naar een uniek exemplaar. smart BRABUS tailor made. >> Van een origineel naar een uniek exemplaar. smart BRABUS tailor made. >> Niet zomaar een smart. Mijn smart. smart BRABUS tailor made. Allesbehalve conventioneel: met het individualiseringsprogramma

Nadere informatie

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. smart infocenter (Gratis. Kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon zijn afhankelijk van de serviceprovider.) 00800 2 7777 777 NL smart fortwo: brandstofverbruik (gecombineerd): 5,2-4,2 l/100 km

Nadere informatie

COLOURS. >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

COLOURS. >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. COLOURS >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. Het is altijd het bijzondere dat opvalt. Dat geldt niet alleen voor mensen. Ook desmart fortwo valt op omdat hij nu eenmaal

Nadere informatie

smart: benzine. >> Prijslijst BENZINE

smart: benzine. >> Prijslijst BENZINE smart: benzine. >> Prijslijst 2019. Op alle benzinemodellen zijn speciale fleetkortingen voor bedrijven/professionals van toepassing. Vraag uw smart dealer welk kortingspercentage u geniet! BENZINE >>

Nadere informatie

tailor made smart BRABUS >> Van origineel naar uniek exemplaar.

tailor made smart BRABUS >> Van origineel naar uniek exemplaar. NL smart infocenter (Gratis nummer. Eventuele kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon zijn afhankelijk van de serviceprovider.) 00800-2 777 7777 smart BRABUS tailor made >> Van origineel naar uniek

Nadere informatie

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015.

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. GLC Edition 1 Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Best of the best. Met het speciale model Edition 1 vieren we de première van de nieuwe GLC op een bijzondere manier: met meer sportiviteit, meer exclusiviteit

Nadere informatie

>> smart fortwo coupé & cabrio, smart fortwo BRABUS & BRABUS Xclusive. Prijslijst per 1 oktober 2012.

>> smart fortwo coupé & cabrio, smart fortwo BRABUS & BRABUS Xclusive. Prijslijst per 1 oktober 2012. >> smart fortwo coupé & cabrio, smart fortwo BRABUS & BRABUS Xclusive. Prijslijst per 1 oktober 212. Prijzen smart fortwo coupé smart fortwo cabrio benzine Energielabel CO 2 uitstoot Prijzen pure pulse

Nadere informatie

>> smart fortwo coupé & cabrio, smart fortwo BRABUS & BRABUS Xclusive. Prijslijst per 3 juni 2014.

>> smart fortwo coupé & cabrio, smart fortwo BRABUS & BRABUS Xclusive. Prijslijst per 3 juni 2014. >> smart fortwo coupé & cabrio, smart fortwo BRABUS & BRABUS Xclusive. Prijslijst per 3 juni 2014. Prijzen smart fortwo coupé smart fortwo cabrio benzine Energielabel CO 2 uitstoot Prijzen pure pulse

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

S 500 PLUG-IN HYBRID.

S 500 PLUG-IN HYBRID. S 500 PLUG-IN HYBRID. Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort, voortreffe

Nadere informatie

De nieuwe C-Klasse. Merkbaar meer klasse.

De nieuwe C-Klasse. Merkbaar meer klasse. C-Klasse. De nieuwe C-Klasse. Merkbaar meer klasse. De C-Klasse geeft een heel nieuwe betekenis aan vooruitgang. De aerodynamische vormgeving buigt de luchtstroom op elegante wijze af, waardoor de weerstand

Nadere informatie

De nieuwe Mercedes-AMG GT.

De nieuwe Mercedes-AMG GT. Mercedes-AMG GT. T De nieuwe Mercedes-AMG GT. Handcrafted by Racers. S Hij is ONTWORPEN om u eindeloos te fascineren. Hij is er. Het ultieme statement uit Affalterbach. Een lange motorkap, een ver naar

Nadere informatie

>> smart fortwo coupé & cabrio, smart fortwo BRABUS & BRABUS Xclusive. Prijslijst per 1 januari 2014.

>> smart fortwo coupé & cabrio, smart fortwo BRABUS & BRABUS Xclusive. Prijslijst per 1 januari 2014. >> smart fortwo coupé & cabrio, smart fortwo BRABUS & BRABUS Xclusive. Prijslijst per 1 januari 2014. Prijzen smart fortwo coupé smart fortwo cabrio benzine Energielabel CO 2 uitstoot Prijzen pure pulse

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO MY12, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2 EMISSIE Coupé 97.295,00 57.292,00 40.002,00 33.615,97 G 304 g/km Cabriolet

Nadere informatie

G-Klasse 35th Anniversary Edition. Het exclusieve speciale model voor de G 350 BlueTEC en de G 500. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015.

G-Klasse 35th Anniversary Edition. Het exclusieve speciale model voor de G 350 BlueTEC en de G 500. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. G-Klasse 35th Anniversary Edition. Het exclusieve speciale model voor de G 350 BlueTEC en de G 500. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. De eigen lijn - de enige lijn waar de G-Klasse nooit van afwijkt.

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

>> smart fortwo cabrio, smart fortwo BRABUS & BRABUS Xclusive. Prijslijst per 1 januari 2015. Bijgewerkt op 15 januari 2015.

>> smart fortwo cabrio, smart fortwo BRABUS & BRABUS Xclusive. Prijslijst per 1 januari 2015. Bijgewerkt op 15 januari 2015. >> smart fortwo cabrio, smart fortwo BRABUS & BRABUS Xclusive. Prijslijst per 1 januari 2015. Bijgewerkt op 15 januari 2015. Prijzen smart fortwo cabrio benzine Energielabel CO 2 uitstoot Prijzen pure

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK MY12, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL BiFuel LT 39,00 10.09,00 BiFuel 7.99,00 Zitcomfort Handmatig verstelbare

Nadere informatie

A-Klasse Motorsport Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016.

A-Klasse Motorsport Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. A-Klasse Motorsport Edition Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Gebouwd voor pole position. De perfecte start van het seizoen: de nieuwe A-Klasse als gelimiteerde Motorsport Edition. Uiterst stijlvol

Nadere informatie

>> De smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 29 mei Inclusief plus voordeelpakketten.

>> De smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 29 mei Inclusief plus voordeelpakketten. >> De smart fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 29 mei 2018. Inclusief plus voordeelpakketten. 2 smart fortwo >> smart fortwo. De prijzen. Motoren Netto cat. Prijs excl. BTW BTW 21% BPM Fiscale waarde Consumentenadviesprijs

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

>> smart fortwo cabrio, smart fortwo BRABUS & BRABUS Xclusive. Prijslijst per 1 januari 2015.

>> smart fortwo cabrio, smart fortwo BRABUS & BRABUS Xclusive. Prijslijst per 1 januari 2015. >> smart fortwo cabrio, smart fortwo BRABUS & BRABUS Xclusive. Prijslijst per 1 januari 2015. Prijzen smart fortwo cabrio benzine Energielabel CO 2 uitstoot Prijzen pure pulse passion 1,0 l (52 kw/71

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 Swift 3 deurs Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 -uitstoot 5 jaar garantie en assistance Standaard ESP Standaard 7 airbags 0% JKP Samenvatting Swift 3 deurs 1.3 DDiS 5 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

>> Gewoon elektrisch. smart fortwo electric drive en smart BRABUS electric drive.

>> Gewoon elektrisch. smart fortwo electric drive en smart BRABUS electric drive. >> Gewoon elektrisch. smart fortwo electric drive en smart BRABUS electric drive. smart_ed_kurzkatalog_brabus_ed_integration_rz_nl.indd 1 03.06.13 16:19 GEW Gewoon Pagina 02/03 smart_ed_kurzkatalog_brabus_ed_integration_rz_nl.indd

Nadere informatie

Zeer nette en aantoonbaar dealer onderhouden Porsche 911 (996) Cabriolet 3.6 Carrera Tiptronic welke origineel Nederlands

Zeer nette en aantoonbaar dealer onderhouden Porsche 911 (996) Cabriolet 3.6 Carrera Tiptronic welke origineel Nederlands B.V. 5626AG Eindhoven Porsche 911 Cabrio 3.6 Carrera 996 Tiptronic Aut. Sportuitlaat, Origineel NL, Navi, Memory, Xenon Specificaties Datum: 26-02-2002 Tellerstand: 183.990 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016.

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016. Leverbaar als Limousine, Estate én Coupé. De C-Klasse vanaf 38.995,-. Standaard al zeer rijk uitgerust, met een voordeel van ruim 5.000,-! Bijtelling vanaf 252,-* per maand. v.a. 15% bijtelling Prijslijst

Nadere informatie

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011.

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. Een sterk karakter in een bijzonder jasje. De M-Klasse Edition 1. heeft een preview van deze prijslijst De gefotografeerde M-Klasse modellen

Nadere informatie

A-Klasse 180 d 7G-DCT Business Solution Limited. Prijslijst. Geldig vanaf 10 september 2018.

A-Klasse 180 d 7G-DCT Business Solution Limited. Prijslijst. Geldig vanaf 10 september 2018. A-Klasse 180 d 7G-DCT Business Solution Limited. Prijslijst. Geldig vanaf 10 september 2018. Highlights standaarduitrusting High-perfomance LED-koplampen Widescreen Cockpit KEYLESS start Mercedes-Benz

Nadere informatie

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW http://www.autozaak.nl/images/aanbod/5881993-audi-s5-cabriolet-quattro-s-tronic-pro-line-245kw-1.jpg Uitrusting 4-wiel aandrijving permanent ingeschakeld

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLE-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 350 d 4Matic Aut. AMG, Grijs Kenteken, ,- Excl Btw & Bpm, Comand, 360 gr.

Mercedes-Benz GLE-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 350 d 4Matic Aut. AMG, Grijs Kenteken, ,- Excl Btw & Bpm, Comand, 360 gr. Mercedes-Benz GLE-Klasse 350 d 4Matic Aut. AMG, Grijs Kenteken, 64.950,- Excl Btw & Bpm, Comand, 360 gr. Camera Specificaties Datum: 09-02-2017 Tellerstand: 3.986 km Brandstof: Diesel Transmissie: Automaat

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Splash 5 deurs Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 MT (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

Mercedes-benz E-klasse

Mercedes-benz E-klasse Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Mercedes-benz E-klasse 79,491.00 Advertentienr : 2513164 KM-stand : 3000 Bouwjaar : 2017 Brandstof : Benzine Transmissie : Automaat Import : Ja Algemene

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz GLA-Klasse 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch Specificaties Datum: 29-02-2016 Tellerstand: 18.523 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

Mercedes-Benz S-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving

Mercedes-Benz S-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving Mercedes-Benz S-Klasse 350 d Bluetec 4-Matic Lang AMG, Origineel Nederlands, Keyless-Go, Panorama, Burmester, Head-Up Specificaties Voertuignummer: 1103293 Datum: 05-01-2015 Tellerstand: 99.958 km Brandstof:

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Specificaties Voertuignummer: 1104323 Datum: 26-01-2018 Tellerstand: 42.562 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

Technische specificaties. Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort. Toyota code 20MgFnf

Technische specificaties. Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort. Toyota code 20MgFnf Toyota code 20MgFnf Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort 17.995,00 Kleur exterieur Bekleding Orion Blue (8Q4) Bekleding, stof donkergrijs Uw accessoires Parkeersensoren

Nadere informatie

De nieuwe C-Klasse Estate. The Best Knows no Alternative.

De nieuwe C-Klasse Estate. The Best Knows no Alternative. C-Klasse. Estate. De nieuwe C-Klasse Estate. The Best Knows no Alternative. Royaal is een begrip dat alleen dan tot in perfectie is uitgevoerd als u het echt overal aantreft. Bijvoorbeeld in design waar

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport 69.575 U BESPAART: 8.930 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

>> De nieuwe smart. fortwo. The urban original.

>> De nieuwe smart. fortwo. The urban original. >> De nieuwe smart fortwo The urban original. smart 03 05 >> FOR a new urban joy. smart was altijd al meer dan alleen een autofabrikant: een groots idee voor stedelijke mobiliteit. Een idee dat niet tegen

Nadere informatie

Groots. Uniek. Het afgebeelde voertuig kan optionele uitrustingen bevatten.

Groots. Uniek. Het afgebeelde voertuig kan optionele uitrustingen bevatten. V-Klasse. Groots. Uniek. Een krachtig front en een ongekende vormgeving. Met zijn variabele interieurconcept is de nieuwe V-Klasse perfect afgestemd op de praktijk van alledag en biedt hij tegelijkertijd

Nadere informatie

Ruimte : Een extra grote

Ruimte : Een extra grote Hoogte 1050 mm Ruimte : Een extra grote kofferruimte! Altijd mobiel De M.GO is ontworpen om uw mobiliteit te vergroten, in de stad en op het platteland. De M.GO biedt u ruimte, rijplezier en maximale veiligheid.

Nadere informatie

S 500 PLUG-IN HYBRID. 14% bijtelling

S 500 PLUG-IN HYBRID. 14% bijtelling S 500 PLUG-IN HYBRID. 4% bijtelling Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort,

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport 66.550 U BESPAART: 9.738 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit.

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Een Volvo 940 Malmö staat borg voor kwaliteit die samen met zijn gedistingeerde uitstraling, een eigen identiteit weerspiegelt in een wereld waarin auto's steeds

Nadere informatie

De CLA Coupe Sport Edition Limited

De CLA Coupe Sport Edition Limited De CLA Coupe Sport Edition Limited Sport Edition Limited prijslijst. Geldig vanaf 11 januari 2019 CLA Coupe Sport Edition Limited Vanaf 36.995 NETTOBIJTELLING VANAF 251,- PER MAAND*) Type Versnellingsbak

Nadere informatie

E-Klasse. Coupé Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2017.

E-Klasse. Coupé Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2017. E-Klasse Coupé Edition 1 Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2017. Sportiviteit en intelligentie zijn één. Dat zie je niet vaak. De E-Klasse Coupé Edition 1 is de eerste van een nieuwe generatie. Zijn sportiviteit

Nadere informatie

PEUGEOT PK ALLURE

PEUGEOT PK ALLURE PEUGEOT 308 110PK ALLURE Prijs voertuig : * 15 900 * Excl. kosten van inschrijving en brandstof. vermelding verplicht vanaf 1.1.79 conform decreet 78993 van 4.10.78 Garantie Leeuwekeur Comfort (6 Maand)

Nadere informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi Q2 2.0 TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW 47.895 U BESPAART: 6.234 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: Q2 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Half

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport 52.695 U BESPAART: 7.410 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Succesvolle E-Klasse nog attractiever met nieuwe motoren De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Nog efficiëntere motoren over de gehele breedte van het gamma Interieur nog verder verfijnd Nieuwe 7G-TRONIC

Nadere informatie

MOTOR TRANSMISSIE REMMEN WIELOPHANGING PRESTATIES. 1.0 VVT-i M/T 1.0 VVT-i x-shift (M-MT)

MOTOR TRANSMISSIE REMMEN WIELOPHANGING PRESTATIES. 1.0 VVT-i M/T 1.0 VVT-i x-shift (M-MT) Technische specificaties specificaties (vervolg) MOTOR Kleppenmechanisme VVT-i 12 kleppen DOHC VVT-i 12 kleppen DOHC Cilinderinhoud (cc) 998 998 Boring x slag (mm) 71,0 x 84,0 71,0 x 84,0 Compressieverhouding

Nadere informatie

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop!

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! pagina 04-05 pagina 06-09 pagina 10-15 - 1.8 Hybride aandrijving met CVT-automaat - 1.8 Hybride aandrijving - Gecombineerd met CVT-automaat - vermogen Gecombineerd

Nadere informatie

The new up! Small is great! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011. Internet: www.volkswagen.nl

The new up! Small is great! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011. Internet: www.volkswagen.nl The new up! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011 Internet: www.volkswagen.nl Small is great! Er zijn genoeg goede redenen om uit te kijken naar de komst van de nieuwe up!.

Nadere informatie

De Sprinter Mobility. Technische informatie

De Sprinter Mobility. Technische informatie De Sprinter Mobility Technische informatie Modelserie Sprinter Mobility 33 Sprinter Mobility 23 2 Technische gegevens Maten Mobility 23 Mobility 33 Lengte 5910 mm 6945 mm Breedte 1993 mm 1993 mm Hoogte

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLE-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving

Mercedes-Benz GLE-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving Mercedes-Benz GLE-Klasse 350 d 4MATIC AMG Aut. GRIJS KENTEKEN! Luchtvering, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr. Camera Specificaties Voertuignummer: 1104384 Datum: 07-01-2016 Tellerstand: 131.500 km Brandstof:

Nadere informatie

Porsche Cayenne 134, Algemene informatie. Technische informatie. Opties. logo

Porsche Cayenne 134, Algemene informatie. Technische informatie. Opties. logo logo Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Image not found or type unknown Porsche Cayenne 134,428.00 Advertentienr : 2431519 KM-stand : 4600 Bouwjaar : 2016 Brandstof : Diesel Transmissie

Nadere informatie

BMW 4 Serie Cabrio 420iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Cabrio 420iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Cabrio 420iA High Executive M Sport 53.835 U BESPAART: 6.612 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: wit Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

VERLEIDING MAGNETISCHE

VERLEIDING MAGNETISCHE NIEUWE PEUGEOT 208 MAGNETISCHE VERLEIDING De nieuwe PEUGEOT 208 charmeert meteen, met zijn nieuwe, meer uitgesproken stijl. Robuust en strak. De nieuwe voorbumper is scherper, duidelijker en gespierder

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Samenvatting Jimny 3 deurs 1.3 benzine 5 M/T

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Premium Aut. Facelift AMG, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr.

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Premium Aut. Facelift AMG, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr. B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz GLA-Klasse 200 Premium Aut. Facelift AMG, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr. Camera, Leder Specificaties Datum: 30-06-2017 Tellerstand: 10 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

Mercedes-AMG GT Roadster

Mercedes-AMG GT Roadster Mercedes-AMG GT Roadster Zijn we eigenlijk nog wel wild? Hoeveel vrijheid hebben we werkelijk? Hebben we nog wel kracht? Laat uw gevoelens de vrije loop. 100 % wild. De Mercedes-AMG GT C Roadster ligt

Nadere informatie

WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND

WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND J E E P W R A N G L E R JEEP WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND Sommige mensen zijn gebon met een onstilba honger naar avontuur. Ze zijn altijd op zoek naar spannende dingen: in de stad, in de natuur of

Nadere informatie

PRIJSLIJST. 1 november 2016

PRIJSLIJST. 1 november 2016 PRIJSLIJST 1 november 2016 Kentekengewicht Trekgewicht Aandrijflijn & BPM 21% BPM Fiscale waarde* 1.6i Intro Benzine 146 g/km 114 pk 6,3 l/100 km 1360 kg 1200 kg Automaat, All Wheel Drive 15.308 3.215

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

TONE UITVOERING. DYNAMIEK OP EEN ZELDZAAM NIVEAU.

TONE UITVOERING. DYNAMIEK OP EEN ZELDZAAM NIVEAU. Het opvallende silhouet van de Volvo 480 onthult zonder omwegen zijn sportieve karakter. De Volvo designers en ingenieurs hadden echter méér voor ogen: een auto voor mensen, voor wie opwindend rijplezier

Nadere informatie

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte Opel Grandland X Groots en meeslepend Autotest Wereldwijd is de Sports Utility Vehicle (SUV) het meest verkochte type auto. Opel speelt daar slim op in door niet één, maar meerdere SUVs aan te bieden.

Nadere informatie

Mercedes-Benz M-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. ML 420 CDI Aut. 4-Matic, Sport-pakket, Luchtvering, Trekhaak, Xenon, Navi

Mercedes-Benz M-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. ML 420 CDI Aut. 4-Matic, Sport-pakket, Luchtvering, Trekhaak, Xenon, Navi B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz M-Klasse ML 420 CDI Aut. 4-Matic, Sport-pakket, Luchtvering, Trekhaak, Xenon, Navi Specificaties Voertuignummer: 1103139/108 Datum: 16-03-2007 Tellerstand: 212.512 km

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 4 A/T (), Tweewielaandrijving, 4 automaat

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Auris Now 5- d Auris Aspiration 5- d Auris Dynamic 5-d Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.8 Hybrid Automaat 23.195,00 25.295,00

Nadere informatie

prijzen en specificaties

prijzen en specificaties prijzen en specificaties 1 januari 2011 PRIJZEN KIA PICANTO energie- CO 2 - Netto cat. prijs Bruto cat. prijs BPM ( ) Consumenten label uitstoot excl. BTW ( ) incl. BTW ( ) prijs ( ) PICANTO 1.0 X B 114

Nadere informatie

>> Prijslijst smart coupé & smart cabrio. Geldig vanaf 1 januari 2014

>> Prijslijst smart coupé & smart cabrio. Geldig vanaf 1 januari 2014 >> Prijslijst smart coupé & smart cabrio. Geldig vanaf 1 januari 2014 >2 >> Inhoud Catalogusprijzen 4 Standaarduitrusting 6 Standaarduitrusting electric drive 7 Uitvoeringslijn PURE 8 Uitvoeringslijn PULSE

Nadere informatie

>> Prijslijst smart coupé & smart cabrio. Geldig vanaf 1 januari 2015

>> Prijslijst smart coupé & smart cabrio. Geldig vanaf 1 januari 2015 >> Prijslijst smart coupé & smart cabrio. Geldig vanaf 1 januari 2015 >2 >> Inhoud Catalogusprijzen 4 Standaarduitrusting 6 Standaarduitrusting 7 Uitvoeringslijn PURE 8 Uitvoeringslijn PULSE 9 Uitvoeringslijn

Nadere informatie

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Info Gepubliceerd op: 18 februari 2014 Samenvatting Met twee nieuwe premium uitvoeringen introduceert Land

Nadere informatie

De nieuwe generatie B-Klasse. Voor wie vooruit denkt.

De nieuwe generatie B-Klasse. Voor wie vooruit denkt. B-Klasse. Verre reis, gezinsuitje, rijplezier bij de nieuwe generatie B-Klasse valt alles op z n plek. Laat u inspireren door innovatieve technologie. Of door het uiterst flexibele interieur. Of de vele

Nadere informatie

>> smart fortwo electric drive, smart BRABUS electric drive. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015.

>> smart fortwo electric drive, smart BRABUS electric drive. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. >> fortwo, BRABUS. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. BPM-vrij wegenbelastingvrij slechts 4% bijtelling 2 >> Prijzen. fortwo Auto incl. accu kopen Auto kopen + Accu huren (sale&care) Coupé 20.000

Nadere informatie

Inspectierapport 3-ZDZ-33

Inspectierapport 3-ZDZ-33 Geïnspecteerd Door: Nick Galama Merk: Model: Volvo V40 Tellerstand (km): 218682 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.0 D4 Summum Business 3ZDZ33 Meldcode: 0104 Chassisnummer: Autotype: YV1MVA851F2220104

Nadere informatie

POP & POPSTAR. De instapversies van de 500. Auto s met een casual stijl, perfect voor het leven van alledag.

POP & POPSTAR. De instapversies van de 500. Auto s met een casual stijl, perfect voor het leven van alledag. N E W POP & POPSTAR De instapversies van de 500. Auto s met een casual stijl, perfect voor het leven van alledag. POP 7 airbags Led-dagrijverlichting Nieuwe poly-elliptische koplampen 15-inch velgen met

Nadere informatie

Buitentemperatuurmeter met ijzelalarm (lager dan 3 C)

Buitentemperatuurmeter met ijzelalarm (lager dan 3 C) COUPÉ EVO DASHBOARD Brandstofmeter met reserveaanduiding Buitentemperatuurmeter met ijzelalarm (lager dan 3 C) Chroomlook ringen instrumentenpaneel ControlelampjesRichtingaanwijzer links en rechts, mistlampen

Nadere informatie

N 1 zonder autorijbewijs

N 1 zonder autorijbewijs e e N 1 zonder autorijbewijs e De e City is het meest compacte model in het e AIXAM assortiment. Het ideale stadsvoertuig van een onvergelijkbare kwaliteit en een uitgesproken design. De e City is speels;

Nadere informatie

Inspectierapport HV-443-P

Inspectierapport HV-443-P Inspectierapport HV-443-P Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Type: Kenteken: Opel Corsa 1.0 Turbo Edition HV443P Tellerstand (km): 31331 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte

Nadere informatie

Exterieur. Looks of a winner. Afmetingen: Spoorbreedte achter

Exterieur. Looks of a winner. Afmetingen: Spoorbreedte achter Swift Sport 1 Exterieur Looks of a winner 2 Afmetingen: Lengte Breedte Hoogte Wielbasis Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter 3.890 mm 1.695 mm 1.510 mm 2.430 mm 1.470 mm 1.475 mm Bij de Suzuki Swift Sport

Nadere informatie

>> Prijslijst smart coupé & smart cabrio. Geldig vanaf 13 december 2012

>> Prijslijst smart coupé & smart cabrio. Geldig vanaf 13 december 2012 >> Prijslijst smart coupé & smart cabrio. Geldig vanaf 13 december 2012 You Drive WeForest smart voert al sinds jaar en dag een duurzame koers. Dat bewijst de lancering van de nieuwe elektrische smart.

Nadere informatie

Inspectierapport GF-550-L

Inspectierapport GF-550-L Geïnspecteerd Door: Alwin ter Schure Merk: Model: Type: Kenteken: Volkswagen Polo 1.4 TDI BlueMotion GF550L Tellerstand (km): 162360 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode:

Nadere informatie

>> De smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 14 juli Inclusief plus voordeelpakketten.

>> De smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 14 juli Inclusief plus voordeelpakketten. >> De smart fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 14 juli 2017. Inclusief plus voordeelpakketten. 2 smart fortwo >> smart fortwo. De prijzen. Motoren Netto cat. Prijs excl. BTW BTW 21% BPM Fiscale waarde Consumentenadviesprijs

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLC-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 d 4Matic AMG. Panorama, Leder, Head-Up, 360 gr. camera, 20''

Mercedes-Benz GLC-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 d 4Matic AMG. Panorama, Leder, Head-Up, 360 gr. camera, 20'' B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz GLC-Klasse 250 d 4Matic AMG. Panorama, Leder, Head-Up, 360 gr. camera, 20'' Specificaties Datum: 02-05-2018 Tellerstand: 300 km Brandstof: Diesel Transmissie: Automaat

Nadere informatie

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S.

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S. N I E U W E P E U G E OT 3 0 8 Création : extreme muse Réalisation : Altavia Paris édition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de EU Ref : T9MVLGHT Juni 2017 www.peugeot.nl

Nadere informatie