Groots. Uniek. Het afgebeelde voertuig kan optionele uitrustingen bevatten.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Groots. Uniek. Het afgebeelde voertuig kan optionele uitrustingen bevatten."

Transcriptie

1 V-Klasse.

2

3 Groots. Uniek. Een krachtig front en een ongekende vormgeving. Met zijn variabele interieurconcept is de nieuwe V-Klasse perfect afgestemd op de praktijk van alledag en biedt hij tegelijkertijd een heel bijzondere rijervaring. Of u nu een uitstapje maakt met het hele gezin of in stijl onderweg bent met een zakelijk gezelschap, de V-Klasse maakt overal indruk. Met intelligente assistentie- en veiligheidssystemen, een innovatief multimediaconcept en een krachtige aandrijving zet de nieuwe V-Klasse niet alleen qua uiterlijk nieuwe maatstaven in het segment. Het afgebeelde voertuig kan optionele uitrustingen bevatten.

4

5 Wow! In het hoogwaardige interieur van de nieuwe V-Klasse voelt u zich direct thuis. Neem plaats in een exclusieve cockpit die met eersteklas materialen is afgewerkt. Met het optionele COMAND Online beschikt u over een innovatief multimediasysteem voor navigatie, telefonie en audio zoals u dat alleen in een grote limousine van Mercedes-Benz zou verwachten. Live Traffic Information 1 houdt u op de hoogte van de actuele verkeerssituatie, waardoor u altijd zo snel mogelijk op de plaats van bestemming aankomt. Tijdens nachtelijke uurtjes zorgt de sfeerverlichting in de V-Klasse AVANTGARDE voor een ongekend aangename sfeer. 1 Drie jaar na eerste registratiedatum gratis. Het afgebeelde voertuig kan optionele uitrustingen bevatten.

6 V 250 BlueTEC (automaat): brandstofverbruik gecombineerd: 6,0 l/100 km of 16,7 km/l; CO 2-emissie gecombineerd: 157 g/km.

7 Hoeveel ruimte wilt u hebben? Waar de reis ook heen gaat, de nieuwe V-Klasse is er klaar voor. Hij beschikt over zeeën van ruimte voor alles wat u mee wilt nemen. Daarnaast zorgen talrijke slimme oplossingen voor een comfortabele rit. De nieuwe, separaat te openen achterruit 1 is er één van. Dankzij de plaatsbesparende opening met twee laadniveaus en twee kratten wordt in- en uitladen kinderspel. Dat geldt ook voor het openen en sluiten van de optionele EASY PACK-achterklep dat gaat automatisch met één druk op de knop. En dankzij de grote verscheidenheid aan stoelconfigu raties en -verstelmogelijkheden is de nieuwe V-Klasse minstens zo veelzijdig als de wensen van uw kinderen. 1 Standaard voor de V-Klasse AVANTGARDE, optioneel voor de V-Klasse. Het afgebeelde voertuig kan optionele uitrustingen bevatten.

8

9 Overtuigend. De highlights van de nieuwe V-Klasse. Mercedes-Benz Intelligent Drive. Krachtige aandrijving. Mercedes-Benz Intelligent Drive is onze visie op comfortabel rijden zonder ongevallen. Daarvoor ontwikkelen we intelligente technologieën die de bestuurder actief ondersteunen en taken overnemen. Voor het eerst in dit segment: het optionele parkeerpakket met 360 -camera. Zo ziet u op het display de directe omgeving van de auto vanuit vogelvluchtperspectief. Vooral in lastige parkeer- en manoeuvreersituaties komt dit systeem van pas. De optionele COLLISION PREVENTION ASSIST waarschuwt u tijdig met zicht- en hoorbare signalen voor een mogelijke botsing en vermindert daarmee het risico op een ongeval aanzienlijk. Het systeem controleert continu de afstand tot de voorligger en stelt indien nodig de vereiste remkracht ter beschikking. Een andere highlight is het optionele DISTRONIC PLUS 1 dat niet alleen de snelheid, maar ook de afstand tot de voorligger in de gaten houdt. Zo nodig kan het systeem automatisch afremmen en opnieuw accelereren. En dat bij optimaal zicht - dankzij het led-intelligent Light System 2. Terwijl het dimlicht automatisch aan de weers-, licht- en rijomstandigheden wordt aangepast, wordt het wegdek dankzij de grootlichtassistent breed verlicht, echter zonder tegenliggers te verblinden. De V 250 BlueTEC-motor met 140 kw (190 pk) vermogen accelereert van 0 naar 100 km/h in slechts 9,1 seconden en staat garant voor rijplezier, vooral in combinatie met de 7G-TRONIC PLUS. Met de emissienorm Euro 6 Gr. I en tegelijkertijd een laag brandstofverbruik, voldoet de V-Klasse nu al aan toekomstige eisen. Intuïtief multimediaconcept. Een highlight van de nieuwe telematicageneratie is het intelligente optionele COMAND Online dat alle audio-, telefonie- en navigatiefuncties combineert en tevens over een internetbrowser beschikt. Het spraakbedieningssysteem LINGUATRONIC is eveneens geïntegreerd. Praktisch ontwerp. We verlichten uw dagelijkse handelingen met het flexibele stoelconcept en praktische uitrustingen als de nieuwe, separaat te openen achterruit 2 en de optionele, elektrisch bediende EASY PACK-achterklep. 1 Met COLLISION PREVENTION ASSIST. 2 Standaard bij de V-Klasse AVANTGARDE, optioneel voor de V-Klasse. Het afgebeelde voertuig kan optionele uitrustingen bevatten. V 220 CDI (handgeschakeld): brandstofverbruik gecombineerd: 5,7 l/100 km of 17,5 km/l; CO 2-emissie gecombineerd: 149 g/km. V 250 BlueTEC (automaat): brandstofverbruik gecombineerd: 6,0 l/100 km of 16,7 km/l; CO 2-emissie gecombineerd: 157 g/km.

10

11 Exclusief bij de introductie: de V-Klasse Edition 1 1. De nieuwe V-Klasse Edition 1 beschikt over perfect vormgegeven vijf-dubbelspaaks lichtmetalen velgen met banden 245/45 R 19 en het led-intelligent Light System. Met dit expressieve design laat u een blijvende indruk achter. Ook het interieur doet u versteld staan. Nappaleder in de kleur maron en sierdelen in ebbenhoutlook donkerantraciet, alsmede vloermatten met opschrift Mercedes-Benz onderstrepen het exclusieve karakter van het interieur. De overige highlights, zoals COMAND Online, het parkeerpakket met 360 -camera of het Burmester surround sound system, laten niets te wensen over. 1 Het speciale model V-Klasse Edition 1 is onder voorbehoud tot eind 2014 leverbaar. Het afgebeelde voertuig kan optionele uitrustingen bevatten.

12 Veelzijdig. De standaarduitvoering. De nieuwe V-Klasse kenmerkt zich door een rijke basisuitrusting. Zelfs in de standaarduitvoering beschikt de V-Klasse over een buitengewoon design met een krachtig front en reflectiekoplampen. In het interieur valt de hoogwaardige cockpit op, met standaard multimediasysteem AUDIO 20 USB en comfortstoelen in stof Santiago zwart of kristalgrijs. Hoogwaardige sierdelen in pianolaklook in de cockpit ronden het interieur met variabele achterzitplaatsen op fraaie wijze af. Bovendien bent u met ATTENTION ASSIST en de zijwindassistent altijd veilig onderweg.

13 Bijzonder. De line AVANTGARDE. Met vijfspaaks lichtmetalen velgen met banden 225/55 R 17, led-intelligent Light System en praktische, separaat te openen achterruit met opgedeelde laadruimte voldoet de nieuwe V-Klasse AVANTGARDE aan hoge eisen op het gebied van design, comfort en variabiliteit. Ook op het gebied van rijplezier komt u dankzij het AGILITY CONTROL-onderstel met selectief dempingssysteem niets te kort. Het interieur overtuigt met eersteklas uitrustingen, zoals ergonomisch vormgegeven comfortstoelen in leder Lugano en sierdelen in essenhoutlook, ook achterin. De sfeerverlichting zorgt daarbij voor een aangename sfeer in het interieur.

14 Buitengewoon. De pakketten voor de nieuwe V-Klasse en V-Klasse AVANTGARDE. Met het sportpakket exterieur, bestaande uit twintigspaaks lichtmetalen velgen met banden 225/55 R 17, remklauwen met opschrift Mercedes-Benz en sportonderstel, laat de V-Klasse zich van zijn sportieve kant zien. Het designpakket interieur imponeert met comfortstoelen in leder Lugano, een stuurwiel in nappaleder en sierdelen in golvenlook. Sportpedalen in geborsteld aluminium vormen de finishing touch van de cockpit. Het AVANTGARDE sportpakket exterieur bestaat uit vijf-dubbelspaaks lichtmetalen velgen met banden 245/45 R 18, remklauwen met opschrift Mercedes-Benz en sportonderstel. Tot het AVANTGARDE designpakket interieur behoren comfortstoelen in nappaleder, dashboard in lederlook met siernaad, sierdelen in ebbenhoutlook en sportpedalen in geborsteld aluminium.

15 Zorgvuldig geselecteerd. De opties voor de V-Klasse en V-Klasse AVANTGARDE. Onderweg met net dat beetje extra. Met de opties voor meer comfort en veiligheid kunt u de nieuwe V-Klasse naar wens individualiseren. Opties (selectie) 7G-TRONIC PLUS inclusief DIRECT SELECT-stuurschakelpaddles en DIRECT SELECT-keuzehendel Burmester surround sound system inclusief spraakversterking door het hele interieur (in combinatie met COMAND Online) COMAND Online Stoelventilatie/-verwarming voor de bestuurders- en voorpassagiersstoel Parkeerpakket met achteruitrijcamera of 360 -camera EASY PACK-achterklep Rijassistentiepakket (onder andere met COLLISION PREVENTION ASSIST) Spoorpakket (onder andere met dodehoekassistent)

16 Bekledingen en sierdelen. Standaarduitvoering (V-Klasse) VY4 V-Klasse AVANTGARDE VX7 Designpakket interieur (V-Klasse) VX7 AVANTGARDE designpakket interieur VY7 Edition 1 VY8 Bekledingen VY4 Stof Santiago zwart VY5 VX8 VX8 VY9 VY5 Stof Santiago kristalgrijs VX7 Leder Lugano zwart VX8 Leder Lugano kristalgrijs VX9 Leder Lugano zijdebeige VY7 Nappaleder zwart VY8 Nappaleder maron 1 VY9 Nappaleder zijdebeige Sierdelen VX9 FH0 Pianolaklook zwart glanzend FH7 Golvenlook antraciet mat FH0 FH8 FH7 FH9 FH9 FH8 Essenhoutlook donkerbruin glanzend FH9 Ebbenhoutlook donkerantraciet glanzend FH7 2 FH7 2 FH0 2 FH7 2 1 Voor het speciale model V-Klasse Edition 1 onder voorbehoud tot eind 2014 leverbaar. 2 Naar keuze leverbaar. Vraag uw Mercedes-Benz naar de FH8 2 eventuele meerprijs.

17 Lakken. Unilakken Metallic lakken Unilakken 9147 Poolwit Navyblauw 6580 Granietgroen 3589 Jupiterrood 7701 Kiezelgrijs Metallic lakken Bergkristalwit 9197 Obsidiaanzwart 7368 Flintgrijs Dolomietbruin 9744 Briljantzilver 5890 Cavansietblauw 9963 Indiumgrijs 1 Optie. 8526

18 Technische gegevens. DIESELMOTOREN met BlueEFFICIENCY-pakket V 200 CDI V 220 CDI V 250 BlueTEC Aantal cilinders/opstelling 4/lijn 4/lijn 4/lijn Cilinderinhoud (cm 3 ) Max. vermogen 1 in kw (pk) bij t/min 100 (136)/ (163)/ (190) [+10 (+14) 8 ]/3.800 Max. koppel 1 in Nm bij t/min 330/ / [+40 8 ]/ Acceleratie km / h in sec. [automaat] 13,8 [12,8] 11,8 [10,8] [9,1] Topsnelheid ca. in km / h [automaat] 183 [181] 194 [195] [206] Standaardbanden 2 195/65 R /65 R /55 R 17 Standaardtransmissie 6-handgeschakeld 6-handgeschakeld 7G-TRONIC PLUS Brandstofverbruik 3, 4 gecombineerd l/100 km [automaat] gecombineerd km / l [automaat] 6,1 [5,8] 16,4 [17,2] 5,7 [5,7] 17,5 [17,5] [6,0] [16,7] CO 2 -emissie 3 in g / km gecombineerd [automaat] 159 [152] 149 [149] [157] Emissieklasse Euro 5b+ Gr. III Euro 5b+ Gr. III Euro 6 Gr. I Draaicirkel in m 11,8 11,8 11,8 Leeggewicht 5, 6 in kg Laadvermogen 6, 7 in kg Max. toegestaan totaalgewicht in kg 2.800, , , Aanhangwagenbelasting in kg geremd/ongeremd 2.000, 2.500/ , 2.500/ , 2.500/750 Max. toegestaan aanhangwagengewicht in kg 5.300, , , Opgaven volgens richtlijn 80/1269/EU in de huidige versie. 2 Andere bandenmaten als optie leverbaar. 3 Opgaven volgens verordening [EG] 715/2007 in de huidige versie. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig. Ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van de verschillende voertuigtypen. 4 Tankinhoud voor alle motoren standaard circa 57 liter, optioneel circa 72 liter. 5 Opgaven volgens richtlijn 92/21/EU in de huidige versie (met bestuurder 68 kg, bagage 7 kg, inclusief bedrijfsvloeistoffen en brandstoftank voor 90 % gevuld). 6 Uitrustingen of uitrustingslines kunnen door verhoging/verlaging van het leeggewicht van invloed zijn op het laadvermogen. Neem voor meer informatie contact op met uw Mercedes-Benz dealer. 7 Het laadruimtevolume bedraagt voor carrosserielengte A liter. 8 De kortstondige toename van vermogen en koppel met behulp van de overtorque-technologie wordt in de AGILITY SELECT-standen C, S en M geactiveerd. Meer technische gegevens kunt u vinden op onze website

19 Afmetingen (2.057 bij ingeklapte spiegels) H H tot ca De afmetingen zijn gemiddelde waarden in millimeters. Ze gelden voor voertuigen in standaarduitvoering en in onbeladen toestand. 1 Voertuig in combinatie met optie dakreling 48 mm hoger. 2 Interieurhoogte. 3 Onbelast. 4 Maximale breedte van de passagierscompartiment (gemeten op de voertuigbodem). 5 Binnenmaat tussen de wielkasten. 6 Gemeten op de voertuigbodem.

20 Recyclen van uw oude voertuig. Recyclen is de laatste fase in de levenscyclus van uw voertuig. Binnen de Europese Unie is er wetgeving opgesteld voor het recyclen van voertuigen met een GVW tot 3,5 ton. In richtlijn 200/53/EU zijn deze bepalingen opgesteld. De V-Klasse wordt al geruime tijd zo geconstrueerd dat het voertuig zo volledig mogelijk kan worden gerecycled. Dit leidt tot een minimale belasting van ons milieu. Daarnaast worden onderdelen verwerkt en hergebruikt, verder ontwikkeld en verbeterd. Een directe investering in de toekomst. Inhoud vrijblijvend. Wijzigingen in specifi caties en uitrustingen voorbehouden. De gegevens in deze brochure benaderen de werkelijkheid zoveel mogelijk. Tevens moeten de vermelde technische gegevens als voorlopig worden beschouwd. Zij komen overeen met de stand van zaken op het moment van redactiesluiting van deze brochure (09/13). Deze brochure is een internationale uitgave. Daarom kunnen de afbeeldingen en omschrijvingen afwijken van de in Nederland geldende standaard- en leverbare uitvoeringen. Hiervoor verwijzen wij naar onze laatste prijslijst en technische specifi catiebladen. Het Mercedes-Benz documentatiesysteem voor bestelwagens bestaat uit meerdere elementen. Wenst u aanvullende informatie, dan kunt u bellen met of contact opnemen met uw Mercedes-Benz dealer. Daimler AG, Mercedesstr. 137, Stuttgart VAN/VMK A /0314 Gedrukt in Hongarije

Grandioos. Uniek. Het getoonde voertuig kan opties bevatten.

Grandioos. Uniek. Het getoonde voertuig kan opties bevatten. V-Klasse. Grandioos. Uniek. Krachtige voorzijde en ongeziene vormen. Hij is met een grote passie voor de vreugdes en uitdagingen van het dagelijkse leven ontwikkeld - het resultaat is dat hij niet alleen

Nadere informatie

De nieuwe C-Klasse. Merkbaar meer klasse.

De nieuwe C-Klasse. Merkbaar meer klasse. C-Klasse. De nieuwe C-Klasse. Merkbaar meer klasse. De C-Klasse geeft een heel nieuwe betekenis aan vooruitgang. De aerodynamische vormgeving buigt de luchtstroom op elegante wijze af, waardoor de weerstand

Nadere informatie

De nieuwe C-Klasse Estate. The Best Knows no Alternative.

De nieuwe C-Klasse Estate. The Best Knows no Alternative. C-Klasse. Estate. De nieuwe C-Klasse Estate. The Best Knows no Alternative. Royaal is een begrip dat alleen dan tot in perfectie is uitgevoerd als u het echt overal aantreft. Bijvoorbeeld in design waar

Nadere informatie

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016.

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016. Leverbaar als Limousine, Estate én Coupé. De C-Klasse vanaf 38.995,-. Standaard al zeer rijk uitgerust, met een voordeel van ruim 5.000,-! Bijtelling vanaf 252,-* per maand. v.a. 15% bijtelling Prijslijst

Nadere informatie

S 500 PLUG-IN HYBRID.

S 500 PLUG-IN HYBRID. S 500 PLUG-IN HYBRID. Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort, voortreffe

Nadere informatie

A-Klasse Motorsport Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016.

A-Klasse Motorsport Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. A-Klasse Motorsport Edition Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Gebouwd voor pole position. De perfecte start van het seizoen: de nieuwe A-Klasse als gelimiteerde Motorsport Edition. Uiterst stijlvol

Nadere informatie

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015.

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. GLC Edition 1 Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Best of the best. Met het speciale model Edition 1 vieren we de première van de nieuwe GLC op een bijzondere manier: met meer sportiviteit, meer exclusiviteit

Nadere informatie

De nieuwe Mercedes-AMG GT.

De nieuwe Mercedes-AMG GT. Mercedes-AMG GT. T De nieuwe Mercedes-AMG GT. Handcrafted by Racers. S Hij is ONTWORPEN om u eindeloos te fascineren. Hij is er. Het ultieme statement uit Affalterbach. Een lange motorkap, een ver naar

Nadere informatie

S 500 PLUG-IN HYBRID. 14% bijtelling

S 500 PLUG-IN HYBRID. 14% bijtelling S 500 PLUG-IN HYBRID. 4% bijtelling Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort,

Nadere informatie

>> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio.

>> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio. >> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio. >> Karaktervol. Bodypanels in de exclusieve matte lak dark grey en een tridionveiligheidskooi in glanzend zwart. Van dit fascinerende

Nadere informatie

G-Klasse 35th Anniversary Edition. Het exclusieve speciale model voor de G 350 BlueTEC en de G 500. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015.

G-Klasse 35th Anniversary Edition. Het exclusieve speciale model voor de G 350 BlueTEC en de G 500. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. G-Klasse 35th Anniversary Edition. Het exclusieve speciale model voor de G 350 BlueTEC en de G 500. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. De eigen lijn - de enige lijn waar de G-Klasse nooit van afwijkt.

Nadere informatie

Mercedes-AMG GT Roadster

Mercedes-AMG GT Roadster Mercedes-AMG GT Roadster Zijn we eigenlijk nog wel wild? Hoeveel vrijheid hebben we werkelijk? Hebben we nog wel kracht? Laat uw gevoelens de vrije loop. 100 % wild. De Mercedes-AMG GT C Roadster ligt

Nadere informatie

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. smart infocenter (Gratis. Kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon zijn afhankelijk van de serviceprovider.) 00800 2 7777 777 NL smart fortwo: brandstofverbruik (gecombineerd): 5,2-4,2 l/100 km

Nadere informatie

De Mercedes-Benz Lease Editions.

De Mercedes-Benz Lease Editions. Prijslijst. Geldig vanaf 2 februari 2015. De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt! Uitrusting C 350 e Lease Edition. Extern opladen van accu Laadklep geopend 7G-TRONIC PLUS KEYLESS

Nadere informatie

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011.

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. Een sterk karakter in een bijzonder jasje. De M-Klasse Edition 1. heeft een preview van deze prijslijst De gefotografeerde M-Klasse modellen

Nadere informatie

De CLA Coupe Sport Edition Limited

De CLA Coupe Sport Edition Limited De CLA Coupe Sport Edition Limited Sport Edition Limited prijslijst. Geldig vanaf 11 januari 2019 CLA Coupe Sport Edition Limited Vanaf 36.995 NETTOBIJTELLING VANAF 251,- PER MAAND*) Type Versnellingsbak

Nadere informatie

De C-Klasse Business Solution Limousine.

De C-Klasse Business Solution Limousine. De C-Klasse Business Solution Limousine. C-Klasse Limousine prijslijst. Geldig vanaf 11 januari 2019 C-KLASSE BUSINESS SOLUTION - NETTOBIJTELLING VANAF 278,- PER MAAND*) Consumentenadviesprijs Consumenten-

Nadere informatie

A-Klasse 180 d 7G-DCT Business Solution Limited. Prijslijst. Geldig vanaf 10 september 2018.

A-Klasse 180 d 7G-DCT Business Solution Limited. Prijslijst. Geldig vanaf 10 september 2018. A-Klasse 180 d 7G-DCT Business Solution Limited. Prijslijst. Geldig vanaf 10 september 2018. Highlights standaarduitrusting High-perfomance LED-koplampen Widescreen Cockpit KEYLESS start Mercedes-Benz

Nadere informatie

Wat is vrijheid waard?

Wat is vrijheid waard? S-Klasse Cabriolet Wat is vrijheid waard? Heel veel. De nieuwe S-Klasse Cabriolet bewijst het. Een Mercedes-Benz die autorijden op onvoorstelbare wijze cultiveert. Met een stijl en een luxe die zowel de

Nadere informatie

Verbruikscijfers en CO 2 waarden Mercedes-Benz grijskentekenvarianten. Mercedes-Benz Nederland Oktober 2014

Verbruikscijfers en CO 2 waarden Mercedes-Benz grijskentekenvarianten. Mercedes-Benz Nederland Oktober 2014 Verbruikscijfers en CO 2 waarden Mercedes-Benz grijskentekenvarianten Mercedes-Benz Nederland Oktober 2014 Inhoud. Citan Gesloten bestel 3 Vito Gesloten bestel en Dubbelcabine 4 V-Klasse Dubbelcabine en

Nadere informatie

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Makes the Best of Every Ground. De nieuwe GLC voor een heel nieuwe beleving van autorijden. Progressiever en atletischer dan ooit. Nagenoeg geluidloos en uiterst

Nadere informatie

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle The new lightness of being. Mettertijd, met alle geboekte successen en verworven ervaring, worden de doelen niet minder. Maar de weg ernaartoe wel fraaier. Soevereiner. Veiliger.

Nadere informatie

COLOURS. >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

COLOURS. >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. COLOURS >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. Het is altijd het bijzondere dat opvalt. Dat geldt niet alleen voor mensen. Ook desmart fortwo valt op omdat hij nu eenmaal

Nadere informatie

B-Klasse. Electric Drive.

B-Klasse. Electric Drive. B-Klasse. Electric Drive. Geluidloos rijplezier. De eerste volledig elektrische Mercedes-Benz. De B-Klasse Electric Drive een mijlpaal op autogebied die u vrijwel geluidloos tegemoet rijdt. Ontdek het

Nadere informatie

Opel Vivaro Gesloten Bestel

Opel Vivaro Gesloten Bestel Afmetingen (m) Exterieur maten L1 L2 Wielbasis 3,098 3,498 Totale lengte 4,782 5,182 Totale breedte 1,904 1,904 Totale breedte incl. spiegels 2,232 2,232 Totale hoogte bij H1 1,959 1,959 Totale hoogte

Nadere informatie

Mercedes-Benz S-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving

Mercedes-Benz S-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving Mercedes-Benz S-Klasse 350 d Bluetec 4-Matic Lang AMG, Origineel Nederlands, Keyless-Go, Panorama, Burmester, Head-Up Specificaties Voertuignummer: 1103293 Datum: 05-01-2015 Tellerstand: 99.958 km Brandstof:

Nadere informatie

De Mercedes-Benz Lease Editions.

De Mercedes-Benz Lease Editions. Prijslijst. Geldig vanaf 2 februari 2015. De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt! Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt geassocieerd met fascinatie,

Nadere informatie

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Succesvolle E-Klasse nog attractiever met nieuwe motoren De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Nog efficiëntere motoren over de gehele breedte van het gamma Interieur nog verder verfijnd Nieuwe 7G-TRONIC

Nadere informatie

Nieuwe OPEL Combo. Technische specificaties. Nieuwe Opel Combo Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1. Motoren voor de nieuwe Opel Combo Gesloten Bestel

Nieuwe OPEL Combo. Technische specificaties. Nieuwe Opel Combo Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1. Motoren voor de nieuwe Opel Combo Gesloten Bestel Nieuwe OPEL Combo Technische specificaties Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1 Motoren voor de nieuwe Opel Combo Motoren kw pk Roetfilter (DPF) Start/Stop 1.4i ecoflex 70 95 n.v.t. 1.3 CDTI ecoflex 66 90

Nadere informatie

Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015.

Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt geassocieerd met fascinatie, perfectie en duurzaamheid. Onze passie voor auto s beleeft u in

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

Technische specificaties per januari De nieuwe Amarok

Technische specificaties per januari De nieuwe Amarok Technische specificaties per januari 2018 De nieuwe Amarok Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor 3.0l V6 TDI BMT 120 kw 6-hand achter 3.0l V6 TDI BMT 120 kw 6-hand 4MOTION inschakelbaar 3.0l V6 TDI BMT

Nadere informatie

Verbruikscijfers en CO 2 waarden Mercedes-Benz grijskenteken varianten. Mercedes-Benz Nederland Mei 2016

Verbruikscijfers en CO 2 waarden Mercedes-Benz grijskenteken varianten. Mercedes-Benz Nederland Mei 2016 Verbruikscijfers en CO 2 waarden Mercedes-Benz grijskenteken varianten Mercedes-Benz Nederland Mei 2016 Inhoud. Citan CDI motoren 3 Vito CDI motoren 4 V-Klasse d motoren 5 Sprinter CDI motoren - Euro 6

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2018 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

De Mercedes-Benz Lease Editions.

De Mercedes-Benz Lease Editions. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Bijgewerkt op 12 augustus 2015. De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt! Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt

Nadere informatie

Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Bijgewerkt op 12 augustus 2015. De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt!

Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Bijgewerkt op 12 augustus 2015. De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt! Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Bijgewerkt op 12 augustus 2015. De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt! Welkom. In de wereld van Mercedes-Benz. Elke auto met de ster wordt

Nadere informatie

Opel Vivaro Dubbele Cabine Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo

Opel Vivaro Dubbele Cabine Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo Opel Vivaro Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte

Nadere informatie

De nieuwe generatie B-Klasse. Voor wie vooruit denkt.

De nieuwe generatie B-Klasse. Voor wie vooruit denkt. B-Klasse. Verre reis, gezinsuitje, rijplezier bij de nieuwe generatie B-Klasse valt alles op z n plek. Laat u inspireren door innovatieve technologie. Of door het uiterst flexibele interieur. Of de vele

Nadere informatie

DETAILS VAN UW CONFIGURATIE:

DETAILS VAN UW CONFIGURATIE: Mijn DS 7 CROSSBACK Geconfigureerd op 12/08/2019 TOTAAL DETAILS VAN UW CONFIGURATIE: UITVOERING CARROSSERIEVARIANT DS 7 CROSSBACK inbegrepen UITVOERING CHIC inbegrepen MOTORUITVOERING PURETECH 130 S&S

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

B 250 e. De volledig elektrisch aangedreven B-Klasse. 4% bijtelling

B 250 e. De volledig elektrisch aangedreven B-Klasse. 4% bijtelling B 250 e. De volledig elektrisch aangedreven B-Klasse. 4% bijtelling Geluidloos rijplezier. De eerste volledig elektrische Mercedes-Benz. De B 250 e een mijlpaal op autogebied die u vrijwel geluidloos tegemoet

Nadere informatie

Technische specificaties per november De nieuwe Amarok

Technische specificaties per november De nieuwe Amarok Technische specificaties per november 2016 De nieuwe Amarok Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 4 MOTION permanent 3.0l V6 TDI BMT 150kW 8-Aut 3.0l V6 TDI BMT 165kW 8-Aut Stadsrit 8,6 8,6 Buitenweg

Nadere informatie

E-Klasse. Coupé Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2017.

E-Klasse. Coupé Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2017. E-Klasse Coupé Edition 1 Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2017. Sportiviteit en intelligentie zijn één. Dat zie je niet vaak. De E-Klasse Coupé Edition 1 is de eerste van een nieuwe generatie. Zijn sportiviteit

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter Vooroverhang Achteroverhang Binnen afmetingen

Nadere informatie

De E-Klasse Edition Sport. In topvorm.

De E-Klasse Edition Sport. In topvorm. Gecombineerd verbruik: 4,1-9,5 l/100 km, 24,3-10,5 km/l. CO 2 -uitstoot: 110-222 g/km. Dit aanbod is geldig bij aanschaf van een E-Klasse Limousine, Estate, Coupé of Cabriolet t/m 31 maart 2014. De E-Klasse

Nadere informatie

CLA OrangeArt Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016.

CLA OrangeArt Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. CLA OrangeArt Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Expressionisten. Op uw zoektocht naar het beste kunt u zich niet beter laten begeleiden dan door de gelimiteerde speciale modellen CLA Coupé

Nadere informatie

Vorm: non-conformistisch.

Vorm: non-conformistisch. CLA-Klasse. Tegen de stroom in. De makkelijkste weg is vaak die van de minste weerstand. Wat bekend is, wekt vertrouwen. Maar wat zet iets werkelijk in beweging? Zo lang mogelijk op de golven blijven meedeinen?

Nadere informatie

A6 Limousine Montevideo_Flyer33_2018_01.indd :27

A6 Limousine Montevideo_Flyer33_2018_01.indd :27 A6 Limousine 02 03 Benut uw t i j d optimaal. Tijd is een constante factor in elk leven. Met de nieuwe Audi A6 Limousine willen we de kwaliteit verbeteren van elke minuut die u in de auto doorbrengt. Daarom

Nadere informatie

Originele accessoires voor de CLA-Klasse. Prijslijst.

Originele accessoires voor de CLA-Klasse. Prijslijst. Originele accessoires voor de CLA-Klasse. Prijslijst. Opmerking Het is mogelijk dat bij de inbouw van bepaalde Mercedes-Benz accessoires uit deze brochure extra materiaal moet worden gebruikt voor de montage.

Nadere informatie

Technische specificaties per maart De nieuwe Crafter Bestelwagen

Technische specificaties per maart De nieuwe Crafter Bestelwagen Technische specificaties per maart 2017 De nieuwe Crafter Bestelwagen Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 75kW FWD 103kW FWD 103kW FWD 8-AUT 103kW 4MOTION 130kW FWD 130kW FWD 8-AUT 130kW 4MOTION,

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 220 d Aut. AMG, Panorama, Widescreen, Burmester, Memory

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 220 d Aut. AMG, Panorama, Widescreen, Burmester, Memory B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 220 d Aut. AMG, Panorama, Widescreen, Burmester, Memory Specificaties Voertuignummer: 1103558 Datum: 23-08-2017 Tellerstand: 300 km Brandstof: Diesel

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. Per 16 juli 2015 4-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.658 4.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2,013 / 1,814 2,013 / 1,814 Hoogte

Nadere informatie

Opel Vivaro Combi. Lijntekeningen (in mm) L1 H1. Afmetingen (in mm) L1 H1

Opel Vivaro Combi. Lijntekeningen (in mm) L1 H1. Afmetingen (in mm) L1 H1 Opel Vivaro Technische fiche Augustus 2017 Opel Vivaro Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. Per 85 maart juli 2016 2014 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

Technische specificaties per maart De nieuwe Crafter Chassis en Pick-up

Technische specificaties per maart De nieuwe Crafter Chassis en Pick-up Technische specificaties per maart 2017 De nieuwe Crafter Chassis en Pick-up Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Pick-up Motor/ Model 75kW FWD 103kW FWD 103kW FWD 8-AUT 130kW FWD 130kW FWD 8-AUT Pick-up enkele

Nadere informatie

Technische Gegevens Multivan 6

Technische Gegevens Multivan 6 Technische Gegevens Multivan 6 MJ2018 Stand: 17 mei 2017 Multivan Euro 6 ₂ Brandstofverbruik/ CO - uitstoot. Brandstofverbruik (l/100 km) en e CO2-emissie (g/km) met handgeschakelde versnellingsbak, tankinhoud

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA. Per 1 januari 2016 4-deurs Sedan 5-deurs Hatchback Sports Tourer Country Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.842 4.842 4.920 4.913 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

Technische Gegevens Multivan 6

Technische Gegevens Multivan 6 Technische Gegevens Multivan 6 MJ2018 Stand: 17 mei 2017 Multivan Euro 6 ₂ Brandstofverbruik/ CO - uitstoot. Brandstofverbruik (l/100 km) en e CO2-emissie (g/km) met handgeschakelde versnellingsbak, tankinhoud

Nadere informatie

Technische specificaties modeljaar De Transporter Kombi

Technische specificaties modeljaar De Transporter Kombi Technische specificaties modeljaar 2017 De Transporter Kombi Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 62 kw/84 Pk 75 kw/102 Pk 84 kw/114 Pk 110 kw/1 Pk 110 kw/1 Pk 4MOTION 1 kw/204 Pk 1 kw/204 Pk

Nadere informatie

Technische specificaties modeljaar De Transporter Dubbele Cabine

Technische specificaties modeljaar De Transporter Dubbele Cabine Technische specificaties modeljaar 17 De Transporter Dubbele Cabine Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 62 kw voorwielaandrijving 75 kw voorwielaandrijving 84 kw voorwielaandrijving 1 kw voorwielaandrijving

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN Hybrid DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN STYLE DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR DIEGENEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN SLIM RIJCOMFORT. DE

Nadere informatie

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen Technische fiche bestelwagen Augustust 2017 Lijntekeningen (m) L1 H1 Afmetingen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte

Nadere informatie

Inspectierapport HV-443-P

Inspectierapport HV-443-P Inspectierapport HV-443-P Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Type: Kenteken: Opel Corsa 1.0 Turbo Edition HV443P Tellerstand (km): 31331 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte

Nadere informatie

Technische specificaties modeljaar De Transporter Chassis en Pick-up

Technische specificaties modeljaar De Transporter Chassis en Pick-up Technische specificaties modeljaar 2017 De Transporter Chassis en Pick-up Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Transporter Pick-up EU6 Motor/ Model 62 kw voorwielaandrijving 75 kw voorwielaandrijving 84 kw

Nadere informatie

De Mercedes-Benz Lease Editions.

De Mercedes-Benz Lease Editions. 1 De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt! 20% bijtelling 2 3 De A-Klasse. De A-Klasse is radicaal anders, maar toch in alle opzichten een Mercedes-Benz. Stijlvol, adembenemend sportief

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. AMG Ambition W213, Panoramadak, Head-Up, Memory, Keyless-Go

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. AMG Ambition W213, Panoramadak, Head-Up, Memory, Keyless-Go Mercedes-Benz E-Klasse 200 Aut. AMG Ambition W213, Panoramadak, Head-Up, Memory, Keyless-Go Specificaties Voertuignummer: 1103077 Datum: 02-01-2017 Tellerstand: 10 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL CASCADA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL CASCADA. CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL CASCADA. Per 1 januari 2017 BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.696 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.020/1.839 Hoogte (leeggewicht) 1.443 Maximale hoogte bij

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. Per 1 juni december 2017 2014 BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.657 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,884 / 2,118 Hoogte (leeggewicht) 1.687 Wielbasis

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Mokka. November 2014 Technische specificaties Opel Mokka. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Astra. Januari 2015 Buitenafmetingen in mm 5-deurs Sports Sedan Sports Tourer Lengte 4.419 4.658 4.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.013 / 1.831 2.013

Nadere informatie

Optiepakketten. Geldig van 1/9/2015 t.e.m. 31/12/2015.

Optiepakketten. Geldig van 1/9/2015 t.e.m. 31/12/2015. Optiepakketten. Geldig van 1/9/2015 t.e.m. 31/12/2015. Inhoud A-Klasse... 4 B-Klasse... 6 CLA Sportsedan & Shooting Brake... 8 GLA... 10 C-Klasse Berline... 12 C-Klasse Break.... 14 E-Klasse Berline...

Nadere informatie

Mercedes-Benz C-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Cabrio Aut. -/ ,- Korting. AMG, Keyless-Go, Burmester, Led, Distronic

Mercedes-Benz C-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Cabrio Aut. -/ ,- Korting. AMG, Keyless-Go, Burmester, Led, Distronic B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz C-Klasse 200 Cabrio Aut. -/- 22.900,- Korting. AMG, Keyless-Go, Burmester, Led, Distronic Specificaties Voertuignummer: 1103355/72 Datum: 02-05-2018 Tellerstand: 300

Nadere informatie

Audi A4 Avant. Loon naar werken. Virtual Cockpit

Audi A4 Avant. Loon naar werken. Virtual Cockpit Audi A4 Avant Loon naar werken Autotest Hard werken mag beloond worden. Een bijzondere auto kan het werk en het privé-leven immers een stuk aangenamer maken. Een product van hoge kwaliteit ziet er beter

Nadere informatie

Technische specificaties modeljaar De Multivan

Technische specificaties modeljaar De Multivan Technische specificaties modeljaar 2017 De Multivan Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 75 kw/102 Pk 84 kw/114 Pk 110 kw/1 Pk 110 kw/1 Pk 4MOTION 1 kw/204 Pk 1 kw/204 Pk 4MOTION 2.0 TSI BMT 110

Nadere informatie

DESIGN ZIT IN DE DETAILS

DESIGN ZIT IN DE DETAILS M{ZD{ CX-5 GT-M LINE O N T D E K D E M A Z D A C X - 5 DESIGN ZIT IN DE DETAILS Aan elk onderdeel van de Mazda CX-5 is te zien dat onze designers en ingenieurs oog hebben voor detail, zoals ook bij elke

Nadere informatie

Technische Gegevens Transporter 6 Gesloten Bestelwagen

Technische Gegevens Transporter 6 Gesloten Bestelwagen Technische Gegevens Transporter 6 Gesloten Bestelwagen MJ2019 Stand: 1 Maart 2019 Transporter Bestelwagen Brandstofverbruik/ CO₂- uitstoot. Brandstofverbruik (l/100 km) en gemiddelde CO2-emissie (g/km)

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL INSIGNIA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL INSIGNIA. CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL INSIGNIA. Per 1 januari 2017 4-deurs Sedan 5-deurs Hatchback Sports Tourer Country Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,842 4,842 4,920 4,913 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

>> Originele accessoires

>> Originele accessoires >> Originele accessoires voor de smart fortwo en smart forfour. 2015. >> Voor stijl, plezier, veiligheid en meer. Graag wijzen we je op het volgende: sommige van de hier gepresenteerde artikelen zijn alleen

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia OPC. December 2012 BUITENAFMETINGEN IN MM 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Lengte 4.830 4.830 4.908 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.084 / 1.856

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Mokka. 12 november 2015 Mokka Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht) 1.647 Wielbasis 2.555

Nadere informatie

Zeer complete nieuwe Mercedes-Benz E200 Cabriolet zonder kilometers en voorzien van het sportieve AMG-styling pakket!

Zeer complete nieuwe Mercedes-Benz E200 Cabriolet zonder kilometers en voorzien van het sportieve AMG-styling pakket! B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio 200 AMG Aut. - 17.250 KORTING! Comand, Keyless-Go, Burmester, Memory, Led Specificaties Voertuignummer: 1103682 Datum: 20-08-2018 Tellerstand: 10 km

Nadere informatie

Opel Combo Cargo Gesloten Bestelwagen

Opel Combo Cargo Gesloten Bestelwagen Opel Combo Cargo Lijntekeningen (m) L1H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter Vooroverhang Achteroverhang

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

De nieuwe Sharan. Overal thuis.

De nieuwe Sharan. Overal thuis. De nieuwe Sharan. De nieuwe Sharan. veral thuis. Thuiskomen is voor veel mensen net zo fijn als op reis gaan. Mooi dat deze twee nu samenkomen in de nieuwe Sharan. Dankzij het flexibele ruimteconcept,

Nadere informatie

Technische Gegevens Transporter 6 Pick-Up

Technische Gegevens Transporter 6 Pick-Up Technische Gegevens Transporter 6 Pick-Up MJ2019 Stand: 1-3-2019 Transporter Pick-up Euro 6 Brandstofverbruik/ CO₂- uitstoot. Brandstofverbruik (l/100 km) en Motor/ Model 2.0 TDI BMT 2.0 TDI 75kW 62kW

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. Per 14 maart 2017 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,212 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,976 / 1,825

Nadere informatie

De BlueEFFICIENCY Editions. 100% Mercedes-Benz, 20% bijtelling. 20% bijtelling

De BlueEFFICIENCY Editions. 100% Mercedes-Benz, 20% bijtelling. 20% bijtelling De BlueEFFICIENCY Editions. 100% Mercedes-Benz, 20% bijtelling. 20% bijtelling De A-Klasse. De nieuwe A-Klasse is in alle opzichten een Mercedes-Benz en toch radicaal anders. Stijlvol, adembenemend sportief

Nadere informatie

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in

Nadere informatie

SL designo Edition. Exclusiviteit door hoogwaardige materialen en stijlvolle kleuren. Prijslijst. Geldig vanaf 15 april 2017.

SL designo Edition. Exclusiviteit door hoogwaardige materialen en stijlvolle kleuren. Prijslijst. Geldig vanaf 15 april 2017. SL designo Edition Exclusiviteit door hoogwaardige materialen en stijlvolle kleuren. Prijslijst. Geldig vanaf 15 april 2017. Uitrustingen van de designo Edition voor de SL. SL er zijn nauwelijks initialen

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO De nieuwe Renault CLIO, een onweerstaanbaar verleidelijke look Sensuele vormen, een dynamisch profiel en scherp gesneden flanken - de nieuwe Clio is nu nog onweerstaanbaarder. De nieuwe

Nadere informatie

De Sprinter Mobility. Technische informatie

De Sprinter Mobility. Technische informatie De Sprinter Mobility Technische informatie Modelserie Sprinter Mobility 33 Sprinter Mobility 23 2 Technische gegevens Maten Mobility 23 Mobility 33 Lengte 5910 mm 6945 mm Breedte 1993 mm 1993 mm Hoogte

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Corsa. 19 november 2015 3-deurs 5-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 4.021 4.021 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.775 1.944 / 1.775 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Antara. Mei 2014 Technische specificaties Opel Antara. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.596 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.085 / 1.850 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

D E N I E U W E C I V I C

D E N I E U W E C I V I C DE NIEUWE CIVIC Dit is de Type R waarop u gewacht heeft: feller, sneller, sterker. Een wagen ontwikkeld op basis van Honda s omvangrijke racekennis, met optimale prestaties op zowel het racecircuit als

Nadere informatie

OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012

OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012 OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012 Buitenafmetingen in mm 5-deurs Lengte 4.249 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.033 / 1.804 Hoogte (leeggewicht) 1.460 Wielbasis

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia. November 2014 Buitenafmetingen in mm 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Lengte 4.842 4.842 4.913 (* 4.920) Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.084 /

Nadere informatie

OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012

OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012 OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012 Technische specificaties Opel Corsa Van. 3-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 3.999 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.713

Nadere informatie

WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND

WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND J E E P W R A N G L E R JEEP WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND Sommige mensen zijn gebon met een onstilba honger naar avontuur. Ze zijn altijd op zoek naar spannende dingen: in de stad, in de natuur of

Nadere informatie