cabrio >> smart fortwo Het zonnetje in de stad.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "cabrio >> smart fortwo Het zonnetje in de stad."

Transcriptie

1 >> smart fortwo cabrio Het zonnetje in de stad. En slechts 2,69 m lang. Eén druk op de knop is voldoende om én van het cabriogevoel én van de voordelen van een smart te genieten in de smart fortwo cabrio.

2 >> De smart fortwo cabrio. Dat een smart de ideale auto voor in de stad is, weet iedereen inmiddels. In een smart cabrio kun je altijd van de zon genieten, waardoor elk stadsritje een uitstapje wordt. Beleef een stralend blauwe hemel in je eigen smart fortwo cabrio. En geniet van de zon, frisse lucht en het leven in de stad.

3 >> Minimale lengte. Maximale vrijheid. In je smart fortwo cabrio kun je gerust alles meenemen wat je voor een uitstapje nodig hebt. En ondertussen geniet je met z n tweeën van veel meer ruimte dan je eigenlijk verwacht had. Ondanks de compacte afmetingen is er ongelooflijk veel ruimte en flexibiliteit in de smart fortwo. Je zult het zelf zien! Daar krijg je toch vanzelf een goed humeur van? Dus: vooruit, naar buiten! En vergeet vooral niet alles mee te nemen wat je nodig hebt!

4 Open de kap net als een schuifdak alleen verder, zodat er veel meer zon binnenkomt. Ook tijdens het rijden kan de kap binnen enkele seconden volledig elektrisch worden geopend. Als je de dakbalken hebt verwijderd en de zijruiten helemaal naar beneden hebt gedraaid, kun je onbeperkt genieten van het cabrio-gevoel. >> Staat voor alles open. Met de traploze, volautomatische stoffen tritop kap laat je precies zoveel zon in je smart fortwo cabrio toe als jij wilt van dicht vouwdak tot het ultieme cabrio rijden. Op deze manier hoef je geen enkele zonnestraal in de stad te missen. En als je iets langer onderweg bent, verwijder je gewoon allebei de dakbalken en draai je de zijruiten helemaal naar beneden om met volle teugen van de zomer te genieten. Mocht er onverwacht een onweersbui opsteken, dan kun je binnen enkele seconden de tritop kap helemaal sluiten. Ook tijdens de rit. Bovendien kom je dankzij de verwarmde achterruit samen met je smart fortwo cabrio uitstekend de winter door. De dakbalken kunnen worden verwijderd en opgeborgen in de daarvoor bestemde opbergruimte in de achterklep.

5 >> Oogstrelend fraai en functioneel. De stoffen tritop kap is leverbaar in negen verschillende kleuren. Je kunt hierbij kiezen uit drie fraaie kleuren uit het smart programma en zes exclusieve kapkleuren uit het smart BRABUS tailor made programma. Daarna hoef je alleen nog maar de kleuren voor de bodypanels en de tridion veiligheidskooi te kiezen om een heel bonte zomer te beleven. tritop kapkleuren uit het smart BRABUS tailor made programma: bruin, beige, java, blauw, groen of grijs. tritop kapkleuren uit het smart programma: zwart, rood of optioneel blauw (denimlook).

6 >> Lang leve de fun. De zomer is er voor iedereen. En met onze uitrustingslijnen pure, pulse en passion is er ook voor iedereen een perfect passende smart fortwo cabrio. Ongeacht of je alleen maar van de zon wilt genieten, sportief wilt zijn of in stijl uitstapjes wilt maken in de smart fortwo cabrio geniet je op jóuw manier van de zomer in de stad.

7 >> p u r e Zomer in zijn allerpuurste vorm. Al in de standaarduitvoering beschikt de smart fortwo cabrio over een groot aantal slimme oplossingen en een omvangrijke veiligheidsuitrusting. Kortom, het leven in de stad kan gewoon heel mooi en ongecompliceerd zijn. Instappen, wegrijden en zon tanken met de smart fortwo cabrio pure. >> pulse De smart fortwo cabrio pulse is er voor iedereen die in de zomer een beetje zelfbewustheid wil uitstralen. En dan niet alleen op het strand maar ook in het verkeer. Want juist hier komt het temperament van de smart fortwo cabrio pulse volledig tot zijn recht. Het dynamische karakter van deze cabrio wordt onderstreept door de mistlampen en standaard zwarte tridion veiligheidskooi. Het geheel wordt afgerond door 38,1 cm (15 inch) drie-dubbelspaaks velgen met brede banden, die er niet alleen heel fraai maar ook sportief uitzien. >> passion De cabrio bij uitstek voor iedereen die in de zomer van stijlvolle elegantie wil genieten. Wie álles uit de zomer wil halen, zit in de smart fortwo cabrio passion helemaal goed. Dankzij het automatische schakelprogramma softouch en de airconditioning met automatische temperatuurregeling wordt elk ritje in de stad een waar genoegen. En dat houdt na zonsondergang zeker niet op! De elegante 15 inch lichtmetalen velgen en de standaard zilverkleurige tridion veiligheidskooi vergroten je plezier nog eens.

8 >> p u r e Functioneel en overzichtelijk maar wel met alles wat je in de stad nodig hebt. Met het tweespaaks stuurwiel houd je de zomer perfect onder controle, terwijl de slijtvaste stoelbekleding in stof zwart met inzetstukken van zilverkleurig netmateriaal zich ook niets aantrekken van zwembroeken en bikini s die nog niet helemaal droog zijn. >> pulse Sportief. Ook in het interieur. De geslaagde mix van stof en lederlook geeft de pulse een dynamische look. De stoffen elementen op het dashboard, de portierbekleding en de kneepad zijn qua kleur perfect afgestemd op de stoel bekleding. De verlichte dashboardinstrumenten cockpitklok en toerenteller zorgen voor een sportieve touch. Tot slot beheers je het schakelen tot in je vingertoppen, dankzij de standaard schakeltoetsen op het driespaaks sportstuur in leder. >> passion Een plekje onder de zon. Voor de bekleding kun je kiezen uit de drie stofvarianten design zwart, design beige of design rood. Uiteraard zijn de interieuraccentdelen en de stoffen elementen op het dashboard, de portieren en de kneepad daarop afgestemd. Dankzij de air conditioning kun je zelf beslissen hoe hoog je de zomertemperatuur laat oplopen, terwijl de bagageafdekking nieuwsgierige blikken op je barbecue, kratten drank of designertas voorkomt.

9 >> De kleuren van het seizoen. >> Zomer op maat. Creëer je eigen summerlook voor je smart cabrio. Met verschillende kleuren voor de bodypanels, tridion veiligheidskooi en stoffen tritop kap kun je je eigen accenten zetten. Combineer naar hartenlust! Met het individualiseringsprogramma smart BRABUS tailor made maak je van een smart fortwo cabrio jóuw smart fortwo cabrio. Begin bijvoorbeeld met een speciale lakkleur uit het tailor made colorpakket en kies daarna een individuele kleur voor de bodypanels, grille en buitenspiegels. Verder kun je kiezen uit exclusieve lakkleuren voor de tridion veiligheidskooi en lichtmetalen velgen, en zes verschillende kleuren voor de stoffen tritop kap. Ook in het interieur kun je je zomerse dromen helemaal waarmaken, bijvoorbeeld in een met leder bekleed interieur in jouw favoriete kleur. Zelfs de kleur en de vorm van de siernaden kun je zelf bepalen. Vraag de medewerkers van het dichtstbijzijnde smart verkooppunt om advies over alle mogelijkheden. tridion veiligheidskooi: leverbaar in jupiterrood, zwart, zilver, wit of antraciet glanzend. bodypanels: leverbaar in flame yellow, kristalwit, diep zwart, antraciet mat, hazelnootbruin metallic of zilver metallic.

10 >> Indruk maken. Velgopties. In de zomer laat iedereen zich graag van zijn beste kant zien. Deze lichtmetalen velgen zorgen er dan ook voor dat je altijd en overal schitterend voor de dag komt. >> Slecht weer bestaat niet... Exterieuropties. Met het windscherm kun je in alle comfort blijven rijden, ook als het buiten wat koeler wordt. De mistlampen en het led-dagrijlicht zorgen ervoor dat je goed ziet en gezien wordt smart lichtmetalen velgen 38,1 cm (15 inch) met banden vanaf 155/60 R15 voor en 175/55 R15 achter: 1 Drie-dubbelspaaks lichtmetalen velgen (R31). 2 Twaalfspaaks lichtmetalen velgen (R24). 3 Zesspaaks lichtmetalen velgen (R67). 4 Drie-dubbelspaaks lichtmetalen velgen (R22). 3 1 Het windscherm: gemakkelijk en snel aan de rolbeugel te bevestigen. Beperkt vervelende luchtstromen in het interieur. Zo kun je ook bij lagere buitentemperaturen comfortabel open blijven rijden in je cabrio. BRABUS lichtmetalen velgen 38,1 cm (15 inch) met banden 155/60 R15 voor en 175/55 R15 achter: BRABUS lichtmetalen Monoblock VII velgen in zilver (R61), glanzend zwart (R64) of mat grijs (R65). 2 Het led-dagrijlicht: eigenlijk zou het dagrij-highlight moeten heten ziet er niet alleen goed uit maar zorgt er ook voor dat je goed gezien wordt. 3 De mistlampen: een sportief detail, dat ook bij slecht weer voor goed zicht zorgt.

11 >> Fraaier onderweg. Interieuropties. Maak het interieur van je smart fortwo cabrio net dat kleine beetje comfortabeler en exclusiever. Zodat je vanuit je favoriete stoel van de zomer in de stad kunt genieten. 1 2 Het interieurpakket in kristalgrijs: de hoogwaardige materialenen kleurencombinatie komt goed tot zijn recht bij de stoelen en portierbekleding in leder/stof. De kneepad is uitgevoerd in lederlook kristalgrijs, het dashboard in lederlook zwart. De contrastsiernaden ronden het interieur stijlvol af. 3 1 De sfeerverlichting: zes dimbare leds en twee extra lichten in de beenruimte zorgen ervoor dat het interieur in het donker een bijzondere beleving wordt. 2 De dashboardinstrumenten: cockpitklok en toerenteller. Beide instrumenten zijn verlicht en kunnen worden gedraaid, zodat ze steeds goed af te lezen zijn. 3 Het dashboard in lederlook: zorgt voor een nóg luxueuzere uitstraling van het interieur. 4 De boordcomputer: het multifunctionele display geeft het daadwerkelijke verbruik, de dagelijks afgelegde kilometers, de tripcomputer en andere informatie goed leesbaar weer. Bediening is met de stuurkolomhendel. 4 5 De instaplijsten, tweedelige set: het opschrift smart in reliëf op de instaplijsten in geborsteld aluminium heet de smart bestuurder en passagier op passende, elegante wijze welkom. 5 Het afgebeelde audiosysteem navigatie/multimedia is tot en met juni 2014 leverbaar; vraag ernaar bij het smart verkooppunt. Niet alle opties zijn leverbaar voor elk model en elke motor. Zie de prijslijst voor details.

12 >> Horen. Zien. Verbazen. Audio & Sound opties. Geen perfecte zomerdag zonder de juiste soundtrack. En als die dan ook nog perfect uit de luidsprekers van het Surround Soundsystem schalt, kan je dag niet meer stuk. En met behulp van de smart drive app en de smart drive kit voor de iphone (in combinatie met het audiosysteem basic) kun je van je iphone een boordcomputer maken met veel handige en spannende features. De smart drive kit voor de iphone 1, 2, 3 : zorgt ervoor dat je iphone stevig in een houder staat en ondertussen ook wordt opgeladen (inclusief microfoon voor handsfreesysteem). Samen met de optionele smart drive app maak je van je iphone heel snel een multitalent voor navigatie en entertainment Het audiosysteem basic: RDS-radio met usb- en aux-aansluitingen voor je mp3- of cd-speler, twee luidsprekers in de portieren en extra schuiflade onder het bedieningspaneel. 3 Het Soundsystem: compatibel met alle smart radio s. Bestaat uit twee tweeters, twee middentonenluidsprekers en een subwoofer. Het Surround Soundsystem: voor een verrassend nieuwe, volle klankbeleving. Met een subwoofer, achtkanaals digitale versterker en perfect op het interieur afgestemde tweeters, rearfills en middentonenluidsprekers geniet je volop van je favoriete muziek. Compatibel met alle smart radio s. 2 1 Voorwaarde: audiosysteem basic. Let op: uitsluitend te gebruiken in combinatie met de smart drive app houd bovendien rekening met de verkeersvoorschriften die gelden in het land waar je verblijft! De smart drive app kan worden gedownload uit de App Store. 2 Niet in combinatie met smart Bluetooth -handsfreesysteem. 3 Compatibel met de iphone -modellen 3, 3g, 4 en 4s. Het afgebeelde audiosysteem navigatie/multimedia is tot en met juni 2014 leverbaar; vraag ernaar bij het smart verkooppunt.

13 >> Niet zomaar een cabrio, maar jouw eigen smart fortwo cabrio. Met het indiviualiseringsprogramma smart BRABUS tailor made (af fabriek) maak je van de nieuwe smart fortwo cabrio een uniek exemplaar. Eén die perfect op jouw stijl en smaak is afgestemd, bijvoorbeeld met het colorpakket voor het exterieur of het lederpakket voor het interieur (hier afgebeeld in mandarijn). Breng meer kleur in je leven en op de weg. Het afgebeelde audiosysteem navigatie/multimedia is tot en met juni 2014 leverbaar; vraag ernaar bij het smart verkooppunt.

14 >> Technische gegevens. Je kunt kiezen uit twee benzinemotoren: 52 kw of 62 kw (turbo)* 1. > Benzinemotor 52 kw (71 pk) > Benzinemotor 62 kw (84 pk)* 1 Motor/constructie driecilinder lijnmotor driecilinder lijnmotor turbo Cilinderinhoud in cm Max. vermogen in kw (pk) bij t/min 2 52 (71)/ (84)/5250 Max. koppel in Nm bij t/min 2 92/ / Boring x slag in mm 72 x 81,8 72 x 81,8 Compressieverhouding 11,4 : 1 10 : 1 Mengselvorming elektronische multipoint-inspuiting, e-gas elektronische multipoint-inspuiting, e-gas >> Neem de zomer op de proef. Instappen, wegrijden en van de zon genieten. Met de smart fortwo cabrio beleef je dubbel zoveel plezier in de zomer. Maak nu een proefrit in een smart fortwo cabrio bij het dichtstbijzijnde smart verkooppunt. Daar geven ze je ook graag meer advies over de smart fortwo cabrio modellen van BRABUS. We hebben alvast heel veel zon ingepland voor je proefrit. Topsnelheid in km/h Acceleratie km/h in sec. 13,7 10,7 Brandstofverbruik: gecombineerd in l/100 km 4 gecombineerd in km/l 4 Aandrijving achterwielaandrijving achterwielaandrijving Transmissie geautomatiseerde vijftraps transmissie geautomatiseerde vijftraps transmissie 4,3 (softip); 4,4 (softouch) 23,3 (softip); 22,7 (softouch) 4,9 (softip); 4,9 (softouch) 20,4 (softip); 20,4 (softouch) Brandstof euro ongelood euro ongelood Uitlaatgasreiniging/emissienorm driewegkatalysator/eu5 driewegkatalysator/eu5 CO 2 -emissie (gecombineerd) in g/km 4 99 (softip); 100 (softouch) 114 (softip); 115 (softouch) Remmen/rijdynamische systemen esp met wegrijassistent, abs met elektronische remkrachtverdeling, aandrijfslipregeling, elektronisch brake assist system, schijfremmen voor, trommelremmen achter Velgen/banden pure (voor; achter) 4,5 J 15//155/60 R15; 5,5 J 15//175/55 R15 esp met wegrijassistent, abs met elektronische remkrachtverdeling, aandrijfslipregeling, elektronisch brake assist system, schijfremmen voor, trommelremmen achter Velgen/banden pulse (voor; achter) 5,0 J 15//175/55 R15; 6,5 J 15//195/50 R15 5,0 J 15//175/55 R15; 6,5 J 15//195/50 R15 Velgen/banden passion (voor; achter) 4,5 J 15//155/60 R15; 5,5 J 15//175/55 R15 4,5 J 15//155/60 R15; 5,5 J 15//175/55 R15 Lengte/breedte/hoogte in mm 2695/1559/ /1559/1565 Spoorbreedte (voor/achter) in mm / /1385 Wielbasis in mm Draaicirkel in m 8,75 8,75 Leeggewicht/laadvermogen in kg 6 755/ /175 Toegestaan totaalgewicht in kg Bagageruimtevolume in l Tankinhoud/waarvan reserve in l 33/5 33/5 Onderhoudsinterval km/2 jaar km/2 jaar 9 Garantie in jaren 2 2 * Niet leverbaar in Nederland. 1 Niet leverbaar voor de smart fortwo pure. 2 Opgaven volgens richtlijn 80/1269/EU in de huidige versie. 3 Elektronisch begrensd. 4 De opgegeven waarden werden gemeten volgens richtlijn 80/1268/EU in de huidige versie. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig. Ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van de verschillende voertuigtypen. 5 Met basisbanden 155/60 R15 voor en 175/55 R15 achter. 6 Opgaven volgens richtlijn 92/21/EU in de versie 95/48/EU (rijklaar, exclusief bestuurder en brandstof). Opties en accessoires zorgen voor hogere waarden, waardoor het laadvermogen overeenkomstig wordt verlaagd. 7 Tot aan het dak; conform DIN Afhankelijk van hetgeen eerder wordt bereikt. Indicatie door middel van onderhoudsintervalindicatie. Er dient elke km of 1x per jaar een olieverversingsbeurt plus te worden uitgevoerd. 9 Afhankelijk van hetgeen eerder wordt bereikt. Indicatie door middel van onderhoudsintervalindicatie. Er dient elke km of 1x per jaar een olieverversingsbeurt plus te worden uitgevoerd.

15 NL smart infocenter (Gratis. Kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon zijn afhankelijk van de serviceprovider.) Recyclen is de laatste fase in de levenscyclus van een voertuig. Binnen de Europese Unie is er wetgeving opgesteld voor het recyclen van voertuigen. In richtlijn 2000/53/EU zijn deze bepalingen opgesteld. Alle smart modellen worden zo geconstrueerd dat zij zo volledig mogelijk kunnen worden gerecycled. Dit leidt tot een minimale belasting van ons milieu. Daarnaast worden onderdelen verder ontwikkeld en verbeterd. Een directe investering in de toekomst. Inhoud vrijblijvend. Wijzigingen in specificaties en uitrustingen voorbehouden. De gegevens in deze catalogus benaderen de werkelijkheid zo goed mogelijk. Tevens moeten de vermelde technische gegevens als voorlopig worden beschouwd. Ze komen overeen met de stand van zaken op het moment van redactiesluiting (05/14) van deze uitgave. Op de foto s kunnen accessoires of opties te zien zijn die niet tot de standaarduitrusting behoren. Waar foto s te zien zijn van bestuurders die niet beide handen aan het stuur houden, zijn deze gemaakt terwijl de auto stilstond. Wijzigingen in constructie, techniek en uitrusting voorbehouden. Mogelijke kleurverschillen zijn een gevolg van het drukprocedé. smart een merk van Daimler AG Daimler AG, smart/mm, H336, Mercedesstr. 137, Stuttgart, Germany 7129 CA / 0614

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. smart infocenter (Gratis. Kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon zijn afhankelijk van de serviceprovider.) 00800 2 7777 777 NL smart fortwo: brandstofverbruik (gecombineerd): 5,2-4,2 l/100 km

Nadere informatie

>> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio.

>> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio. >> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio. >> Karaktervol. Bodypanels in de exclusieve matte lak dark grey en een tridionveiligheidskooi in glanzend zwart. Van dit fascinerende

Nadere informatie

COLOURS. >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

COLOURS. >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. COLOURS >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. Het is altijd het bijzondere dat opvalt. Dat geldt niet alleen voor mensen. Ook desmart fortwo valt op omdat hij nu eenmaal

Nadere informatie

>> Van een origineel naar een uniek exemplaar. smart BRABUS tailor made.

>> Van een origineel naar een uniek exemplaar. smart BRABUS tailor made. >> Van een origineel naar een uniek exemplaar. smart BRABUS tailor made. >> Niet zomaar een smart. Mijn smart. smart BRABUS tailor made. Allesbehalve conventioneel: met het individualiseringsprogramma

Nadere informatie

smart: benzine. >> Prijslijst BENZINE

smart: benzine. >> Prijslijst BENZINE smart: benzine. >> Prijslijst 2019. Op alle benzinemodellen zijn speciale fleetkortingen voor bedrijven/professionals van toepassing. Vraag uw smart dealer welk kortingspercentage u geniet! BENZINE >>

Nadere informatie

>> Een groots idee voor de stad. smart fortwo pure, pulse, passion, smart BRABUS en BRABUS Xclusive.

>> Een groots idee voor de stad. smart fortwo pure, pulse, passion, smart BRABUS en BRABUS Xclusive. >> Een groots idee voor de stad. smart fortwo pure, pulse, passion, smart BRABUS en BRABUS Xclusive. Nergens is het leven zo afwisselend als in de stad. Maar hoe bijzonder het leven in een stad ook is,

Nadere informatie

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015.

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. GLC Edition 1 Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Best of the best. Met het speciale model Edition 1 vieren we de première van de nieuwe GLC op een bijzondere manier: met meer sportiviteit, meer exclusiviteit

Nadere informatie

A-Klasse Motorsport Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016.

A-Klasse Motorsport Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. A-Klasse Motorsport Edition Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Gebouwd voor pole position. De perfecte start van het seizoen: de nieuwe A-Klasse als gelimiteerde Motorsport Edition. Uiterst stijlvol

Nadere informatie

De nieuwe Mercedes-AMG GT.

De nieuwe Mercedes-AMG GT. Mercedes-AMG GT. T De nieuwe Mercedes-AMG GT. Handcrafted by Racers. S Hij is ONTWORPEN om u eindeloos te fascineren. Hij is er. Het ultieme statement uit Affalterbach. Een lange motorkap, een ver naar

Nadere informatie

tailor made smart BRABUS >> Van origineel naar uniek exemplaar.

tailor made smart BRABUS >> Van origineel naar uniek exemplaar. NL smart infocenter (Gratis nummer. Eventuele kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon zijn afhankelijk van de serviceprovider.) 00800-2 777 7777 smart BRABUS tailor made >> Van origineel naar uniek

Nadere informatie

S 500 PLUG-IN HYBRID.

S 500 PLUG-IN HYBRID. S 500 PLUG-IN HYBRID. Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort, voortreffe

Nadere informatie

De nieuwe C-Klasse. Merkbaar meer klasse.

De nieuwe C-Klasse. Merkbaar meer klasse. C-Klasse. De nieuwe C-Klasse. Merkbaar meer klasse. De C-Klasse geeft een heel nieuwe betekenis aan vooruitgang. De aerodynamische vormgeving buigt de luchtstroom op elegante wijze af, waardoor de weerstand

Nadere informatie

G-Klasse 35th Anniversary Edition. Het exclusieve speciale model voor de G 350 BlueTEC en de G 500. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015.

G-Klasse 35th Anniversary Edition. Het exclusieve speciale model voor de G 350 BlueTEC en de G 500. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. G-Klasse 35th Anniversary Edition. Het exclusieve speciale model voor de G 350 BlueTEC en de G 500. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. De eigen lijn - de enige lijn waar de G-Klasse nooit van afwijkt.

Nadere informatie

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016.

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016. Leverbaar als Limousine, Estate én Coupé. De C-Klasse vanaf 38.995,-. Standaard al zeer rijk uitgerust, met een voordeel van ruim 5.000,-! Bijtelling vanaf 252,-* per maand. v.a. 15% bijtelling Prijslijst

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO MY12, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2 EMISSIE Coupé 97.295,00 57.292,00 40.002,00 33.615,97 G 304 g/km Cabriolet

Nadere informatie

De nieuwe C-Klasse Estate. The Best Knows no Alternative.

De nieuwe C-Klasse Estate. The Best Knows no Alternative. C-Klasse. Estate. De nieuwe C-Klasse Estate. The Best Knows no Alternative. Royaal is een begrip dat alleen dan tot in perfectie is uitgevoerd als u het echt overal aantreft. Bijvoorbeeld in design waar

Nadere informatie

Groots. Uniek. Het afgebeelde voertuig kan optionele uitrustingen bevatten.

Groots. Uniek. Het afgebeelde voertuig kan optionele uitrustingen bevatten. V-Klasse. Groots. Uniek. Een krachtig front en een ongekende vormgeving. Met zijn variabele interieurconcept is de nieuwe V-Klasse perfect afgestemd op de praktijk van alledag en biedt hij tegelijkertijd

Nadere informatie

>> smart fortwo coupé & cabrio, smart fortwo BRABUS & BRABUS Xclusive. Prijslijst per 3 juni 2014.

>> smart fortwo coupé & cabrio, smart fortwo BRABUS & BRABUS Xclusive. Prijslijst per 3 juni 2014. >> smart fortwo coupé & cabrio, smart fortwo BRABUS & BRABUS Xclusive. Prijslijst per 3 juni 2014. Prijzen smart fortwo coupé smart fortwo cabrio benzine Energielabel CO 2 uitstoot Prijzen pure pulse

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

S 500 PLUG-IN HYBRID. 14% bijtelling

S 500 PLUG-IN HYBRID. 14% bijtelling S 500 PLUG-IN HYBRID. 4% bijtelling Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort,

Nadere informatie

>> De smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 29 mei Inclusief plus voordeelpakketten.

>> De smart. fortwo. Prijslijst. Geldig vanaf 29 mei Inclusief plus voordeelpakketten. >> De smart fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 29 mei 2018. Inclusief plus voordeelpakketten. 2 smart fortwo >> smart fortwo. De prijzen. Motoren Netto cat. Prijs excl. BTW BTW 21% BPM Fiscale waarde Consumentenadviesprijs

Nadere informatie

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport 69.575 U BESPAART: 8.930 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

Mercedes-AMG GT Roadster

Mercedes-AMG GT Roadster Mercedes-AMG GT Roadster Zijn we eigenlijk nog wel wild? Hoeveel vrijheid hebben we werkelijk? Hebben we nog wel kracht? Laat uw gevoelens de vrije loop. 100 % wild. De Mercedes-AMG GT C Roadster ligt

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

De nieuwe generatie B-Klasse. Voor wie vooruit denkt.

De nieuwe generatie B-Klasse. Voor wie vooruit denkt. B-Klasse. Verre reis, gezinsuitje, rijplezier bij de nieuwe generatie B-Klasse valt alles op z n plek. Laat u inspireren door innovatieve technologie. Of door het uiterst flexibele interieur. Of de vele

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK MY12, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL BiFuel LT 39,00 10.09,00 BiFuel 7.99,00 Zitcomfort Handmatig verstelbare

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

E-Klasse. Coupé Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2017.

E-Klasse. Coupé Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2017. E-Klasse Coupé Edition 1 Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2017. Sportiviteit en intelligentie zijn één. Dat zie je niet vaak. De E-Klasse Coupé Edition 1 is de eerste van een nieuwe generatie. Zijn sportiviteit

Nadere informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi Q2 2.0 TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW 47.895 U BESPAART: 6.234 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: Q2 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Half

Nadere informatie

The new up! Small is great! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011. Internet: www.volkswagen.nl

The new up! Small is great! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011. Internet: www.volkswagen.nl The new up! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011 Internet: www.volkswagen.nl Small is great! Er zijn genoeg goede redenen om uit te kijken naar de komst van de nieuwe up!.

Nadere informatie

De CLA Coupe Sport Edition Limited

De CLA Coupe Sport Edition Limited De CLA Coupe Sport Edition Limited Sport Edition Limited prijslijst. Geldig vanaf 11 januari 2019 CLA Coupe Sport Edition Limited Vanaf 36.995 NETTOBIJTELLING VANAF 251,- PER MAAND*) Type Versnellingsbak

Nadere informatie

>> smart fortwo coupé & cabrio, smart fortwo BRABUS & BRABUS Xclusive. Prijslijst per 1 oktober 2012.

>> smart fortwo coupé & cabrio, smart fortwo BRABUS & BRABUS Xclusive. Prijslijst per 1 oktober 2012. >> smart fortwo coupé & cabrio, smart fortwo BRABUS & BRABUS Xclusive. Prijslijst per 1 oktober 212. Prijzen smart fortwo coupé smart fortwo cabrio benzine Energielabel CO 2 uitstoot Prijzen pure pulse

Nadere informatie

A-Klasse 180 d 7G-DCT Business Solution Limited. Prijslijst. Geldig vanaf 10 september 2018.

A-Klasse 180 d 7G-DCT Business Solution Limited. Prijslijst. Geldig vanaf 10 september 2018. A-Klasse 180 d 7G-DCT Business Solution Limited. Prijslijst. Geldig vanaf 10 september 2018. Highlights standaarduitrusting High-perfomance LED-koplampen Widescreen Cockpit KEYLESS start Mercedes-Benz

Nadere informatie

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW http://www.autozaak.nl/images/aanbod/5881993-audi-s5-cabriolet-quattro-s-tronic-pro-line-245kw-1.jpg Uitrusting 4-wiel aandrijving permanent ingeschakeld

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Specificaties Voertuignummer: 1104323 Datum: 26-01-2018 Tellerstand: 42.562 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

BMW 4 Serie Cabrio 420iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Cabrio 420iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Cabrio 420iA High Executive M Sport 53.835 U BESPAART: 6.612 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: wit Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

CLA OrangeArt Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016.

CLA OrangeArt Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. CLA OrangeArt Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Expressionisten. Op uw zoektocht naar het beste kunt u zich niet beter laten begeleiden dan door de gelimiteerde speciale modellen CLA Coupé

Nadere informatie

>> Originele accessoires

>> Originele accessoires >> Originele accessoires voor de smart fortwo en smart forfour. 2015. >> Voor stijl, plezier, veiligheid en meer. Graag wijzen we je op het volgende: sommige van de hier gepresenteerde artikelen zijn alleen

Nadere informatie

Wat is vrijheid waard?

Wat is vrijheid waard? S-Klasse Cabriolet Wat is vrijheid waard? Heel veel. De nieuwe S-Klasse Cabriolet bewijst het. Een Mercedes-Benz die autorijden op onvoorstelbare wijze cultiveert. Met een stijl en een luxe die zowel de

Nadere informatie

Opel Vivaro Gesloten Bestel

Opel Vivaro Gesloten Bestel Afmetingen (m) Exterieur maten L1 L2 Wielbasis 3,098 3,498 Totale lengte 4,782 5,182 Totale breedte 1,904 1,904 Totale breedte incl. spiegels 2,232 2,232 Totale hoogte bij H1 1,959 1,959 Totale hoogte

Nadere informatie

WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND

WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND J E E P W R A N G L E R JEEP WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND Sommige mensen zijn gebon met een onstilba honger naar avontuur. Ze zijn altijd op zoek naar spannende dingen: in de stad, in de natuur of

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport 52.695 U BESPAART: 7.410 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport 66.550 U BESPAART: 9.738 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

smart: 100 % elektrisch.

smart: 100 % elektrisch. smart: 100 % elektrisch. >> Vanaf 23.995* of 30 netto bijtelling per maand** Van toepassing voor zowel de particuliere als zakelijke klanten. Op alle modellen heeft een fiscale afprijzing plaatsgevonden

Nadere informatie

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN DE NIEUWE KIA RIO Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje mee te kunnen maken. Deze hatchback lijkt er met

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

smart: 100% elektrisch.

smart: 100% elektrisch. smart: 100% elektrisch. >> Prijslijst 2019. Op alle elektrische modellen zijn speciale fleetkortingen voor bedrijven/professionals * van toepassing. Vraag uw smart dealer welk kortingspercentage u geniet!

Nadere informatie

Zeer complete nieuwe Mercedes-Benz E200 Cabriolet zonder kilometers en voorzien van het sportieve AMG-styling pakket!

Zeer complete nieuwe Mercedes-Benz E200 Cabriolet zonder kilometers en voorzien van het sportieve AMG-styling pakket! B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio 200 AMG Aut. - 17.250 KORTING! Comand, Keyless-Go, Burmester, Memory, Led Specificaties Voertuignummer: 1103682 Datum: 20-08-2018 Tellerstand: 10 km

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch

Mercedes-Benz GLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz GLA-Klasse 180 Aut. Ambition Urban Night-pakket, Navi, Bi-Xenon, 18inch Specificaties Datum: 29-02-2016 Tellerstand: 18.523 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

Nieuwe OPEL Combo. Technische specificaties. Nieuwe Opel Combo Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1. Motoren voor de nieuwe Opel Combo Gesloten Bestel

Nieuwe OPEL Combo. Technische specificaties. Nieuwe Opel Combo Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1. Motoren voor de nieuwe Opel Combo Gesloten Bestel Nieuwe OPEL Combo Technische specificaties Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1 Motoren voor de nieuwe Opel Combo Motoren kw pk Roetfilter (DPF) Start/Stop 1.4i ecoflex 70 95 n.v.t. 1.3 CDTI ecoflex 66 90

Nadere informatie

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011.

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. Een sterk karakter in een bijzonder jasje. De M-Klasse Edition 1. heeft een preview van deze prijslijst De gefotografeerde M-Klasse modellen

Nadere informatie

Gucci, opgericht in Florence in 1921, heeft over de hele wereld faam verworven en staat gelijk aan luxe, Italiaans vakmanschap en glamour. In 2007, vi

Gucci, opgericht in Florence in 1921, heeft over de hele wereld faam verworven en staat gelijk aan luxe, Italiaans vakmanschap en glamour. In 2007, vi Gucci, opgericht in Florence in 1921, heeft over de hele wereld faam verworven en staat gelijk aan luxe, Italiaans vakmanschap en glamour. In 2007, vijftig jaar na zijn intrede, werd een andere Italiaanse

Nadere informatie

>> De smart. fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Inclusief tijdelijk Urban pakket met meer dan 1.000 voordeel.

>> De smart. fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Inclusief tijdelijk Urban pakket met meer dan 1.000 voordeel. >> De smart fortwo Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Inclusief tijdelijk Urban pakket met meer dan 1.000 voordeel. smart fortwo 3 >> smart fortwo. De prijzen. Motoren Netto cat. prijs excl. BTW

Nadere informatie

Inspectierapport HV-443-P

Inspectierapport HV-443-P Inspectierapport HV-443-P Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Type: Kenteken: Opel Corsa 1.0 Turbo Edition HV443P Tellerstand (km): 31331 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte

Nadere informatie

Mercedes-Benz S-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving

Mercedes-Benz S-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving Mercedes-Benz S-Klasse 350 d Bluetec 4-Matic Lang AMG, Origineel Nederlands, Keyless-Go, Panorama, Burmester, Head-Up Specificaties Voertuignummer: 1103293 Datum: 05-01-2015 Tellerstand: 99.958 km Brandstof:

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

Technische specificaties modeljaar De Transporter Kombi

Technische specificaties modeljaar De Transporter Kombi Technische specificaties modeljaar 2017 De Transporter Kombi Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 62 kw/84 Pk 75 kw/102 Pk 84 kw/114 Pk 110 kw/1 Pk 110 kw/1 Pk 4MOTION 1 kw/204 Pk 1 kw/204 Pk

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

Zeer nette en aantoonbaar dealer onderhouden Porsche 911 (996) Cabriolet 3.6 Carrera Tiptronic welke origineel Nederlands

Zeer nette en aantoonbaar dealer onderhouden Porsche 911 (996) Cabriolet 3.6 Carrera Tiptronic welke origineel Nederlands B.V. 5626AG Eindhoven Porsche 911 Cabrio 3.6 Carrera 996 Tiptronic Aut. Sportuitlaat, Origineel NL, Navi, Memory, Xenon Specificaties Datum: 26-02-2002 Tellerstand: 183.990 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

Technische specificaties modeljaar De Multivan

Technische specificaties modeljaar De Multivan Technische specificaties modeljaar 2017 De Multivan Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 75 kw/102 Pk 84 kw/114 Pk 110 kw/1 Pk 110 kw/1 Pk 4MOTION 1 kw/204 Pk 1 kw/204 Pk 4MOTION 2.0 TSI BMT 110

Nadere informatie

>> smart fortwo cabrio, smart fortwo BRABUS & BRABUS Xclusive. Prijslijst per 1 januari 2015.

>> smart fortwo cabrio, smart fortwo BRABUS & BRABUS Xclusive. Prijslijst per 1 januari 2015. >> smart fortwo cabrio, smart fortwo BRABUS & BRABUS Xclusive. Prijslijst per 1 januari 2015. Prijzen smart fortwo cabrio benzine Energielabel CO 2 uitstoot Prijzen pure pulse passion 1,0 l (52 kw/71

Nadere informatie

Originele accessoires voor de CLA-Klasse. Prijslijst.

Originele accessoires voor de CLA-Klasse. Prijslijst. Originele accessoires voor de CLA-Klasse. Prijslijst. Opmerking Het is mogelijk dat bij de inbouw van bepaalde Mercedes-Benz accessoires uit deze brochure extra materiaal moet worden gebruikt voor de montage.

Nadere informatie

>> smart fortwo cabrio, smart fortwo BRABUS & BRABUS Xclusive. Prijslijst per 1 januari 2015. Bijgewerkt op 15 januari 2015.

>> smart fortwo cabrio, smart fortwo BRABUS & BRABUS Xclusive. Prijslijst per 1 januari 2015. Bijgewerkt op 15 januari 2015. >> smart fortwo cabrio, smart fortwo BRABUS & BRABUS Xclusive. Prijslijst per 1 januari 2015. Bijgewerkt op 15 januari 2015. Prijzen smart fortwo cabrio benzine Energielabel CO 2 uitstoot Prijzen pure

Nadere informatie

jeep wrangler Black Edition ii

jeep wrangler Black Edition ii jeep wrangler Black Edition ii Black is back Zwart als de nacht. Onverschrokken, fascinerend, mysterieus: de Wrangler Black Edition II doet zijn intrede in de stad als vertegenwoordiger van een nieuwe

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

SL designo Edition. Exclusiviteit door hoogwaardige materialen en stijlvolle kleuren. Prijslijst. Geldig vanaf 15 april 2017.

SL designo Edition. Exclusiviteit door hoogwaardige materialen en stijlvolle kleuren. Prijslijst. Geldig vanaf 15 april 2017. SL designo Edition Exclusiviteit door hoogwaardige materialen en stijlvolle kleuren. Prijslijst. Geldig vanaf 15 april 2017. Uitrustingen van de designo Edition voor de SL. SL er zijn nauwelijks initialen

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

Mercedes-Benz Business Solutions.

Mercedes-Benz Business Solutions. Mercedes-Benz Business Solutions. De oplossing voor zakelijke mobiliteit. Maak kennis met de zakelijke Business Solution uitvoeringen van de Mercedes-Benz A- t/m E-Klasse. Standaard rijk uitgerust en naadloos

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLE-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving

Mercedes-Benz GLE-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving Mercedes-Benz GLE-Klasse 350 d 4MATIC AMG Aut. GRIJS KENTEKEN! Luchtvering, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr. Camera Specificaties Voertuignummer: 1104384 Datum: 07-01-2016 Tellerstand: 131.500 km Brandstof:

Nadere informatie

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Makes the Best of Every Ground. De nieuwe GLC voor een heel nieuwe beleving van autorijden. Progressiever en atletischer dan ooit. Nagenoeg geluidloos en uiterst

Nadere informatie

Specificaties CityTransporter Kipper Dubbel cabine V22 Motor, type 4 cilinder, 4 takt watergekoeld benzine motor, EURO 5b+ Cilinderinhoud 1310 ml Max. vermogen 58 kw / 6000 tpm Max. koppel 113 Nm / 3000-3500

Nadere informatie

Smart ForTwo Electric Drive

Smart ForTwo Electric Drive Smart ForTwo Electric Drive Rijdt als een trein Autotest De Smart ForTwo is van nature kampioen zuinig rijden. Dat is te danken aan de geringe omvang van de auto. Bij een geringe omvang hoort ook een gering

Nadere informatie

DETAILS VAN UW CONFIGURATIE:

DETAILS VAN UW CONFIGURATIE: Mijn DS 7 CROSSBACK Geconfigureerd op 12/08/2019 TOTAAL DETAILS VAN UW CONFIGURATIE: UITVOERING CARROSSERIEVARIANT DS 7 CROSSBACK inbegrepen UITVOERING CHIC inbegrepen MOTORUITVOERING PURETECH 130 S&S

Nadere informatie

Technische Gegevens Transporter 6 Gesloten Bestelwagen

Technische Gegevens Transporter 6 Gesloten Bestelwagen Technische Gegevens Transporter 6 Gesloten Bestelwagen MJ2019 Stand: 1 Maart 2019 Transporter Bestelwagen Brandstofverbruik/ CO₂- uitstoot. Brandstofverbruik (l/100 km) en gemiddelde CO2-emissie (g/km)

Nadere informatie

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle The new lightness of being. Mettertijd, met alle geboekte successen en verworven ervaring, worden de doelen niet minder. Maar de weg ernaartoe wel fraaier. Soevereiner. Veiliger.

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

Inspectierapport V-818-JZ

Inspectierapport V-818-JZ Geïnspecteerd Door: Dennis Bartels Merk: Model: Opel Vivaro Tellerstand (km): 28962 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: Meldcode: Chassisnummer: Autotype: 1.6 Biturbo CDTI L2H1 Sport ECC V818JZ W0L1F7018GV660896

Nadere informatie

Inspectierapport GF-550-L

Inspectierapport GF-550-L Geïnspecteerd Door: Alwin ter Schure Merk: Model: Type: Kenteken: Volkswagen Polo 1.4 TDI BlueMotion GF550L Tellerstand (km): 162360 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode:

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen Specificaties Voertuignummer: 1104309 Datum: 18-11-2017 Tellerstand: 19.980 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

Technische specificaties modeljaar De Transporter Dubbele Cabine

Technische specificaties modeljaar De Transporter Dubbele Cabine Technische specificaties modeljaar 17 De Transporter Dubbele Cabine Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 62 kw voorwielaandrijving 75 kw voorwielaandrijving 84 kw voorwielaandrijving 1 kw voorwielaandrijving

Nadere informatie

>> De smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 1 september 2015. Inclusief tijdelijk urban pakket met bijna 1.000 voordeel.

>> De smart. forfour. Prijslijst. Geldig vanaf 1 september 2015. Inclusief tijdelijk urban pakket met bijna 1.000 voordeel. >> De smart forfour Prijslijst. Geldig vanaf 1 september 2015. Inclusief tijdelijk urban pakket met bijna 1.000 voordeel. smart forfour 3 >> smart forfour. De prijzen. Motoren Netto cat. prijs excl. BTW

Nadere informatie

Inspectierapport 3-ZDZ-33

Inspectierapport 3-ZDZ-33 Geïnspecteerd Door: Nick Galama Merk: Model: Volvo V40 Tellerstand (km): 218682 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.0 D4 Summum Business 3ZDZ33 Meldcode: 0104 Chassisnummer: Autotype: YV1MVA851F2220104

Nadere informatie

De Sprinter Mobility. Technische informatie

De Sprinter Mobility. Technische informatie De Sprinter Mobility Technische informatie Modelserie Sprinter Mobility 33 Sprinter Mobility 23 2 Technische gegevens Maten Mobility 23 Mobility 33 Lengte 5910 mm 6945 mm Breedte 1993 mm 1993 mm Hoogte

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties PERSINFORMATIE Mazda Motor Nederland Technische specificaties Vernieuwde Mazda6 2018 Deze technische specificaties zijn onder voorbehoud van niet aangekondigde wijzigingen. Alle cijfers en specificaties

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Succesvolle E-Klasse nog attractiever met nieuwe motoren De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Nog efficiëntere motoren over de gehele breedte van het gamma Interieur nog verder verfijnd Nieuwe 7G-TRONIC

Nadere informatie

De nieuwe Sharan. Overal thuis.

De nieuwe Sharan. Overal thuis. De nieuwe Sharan. De nieuwe Sharan. veral thuis. Thuiskomen is voor veel mensen net zo fijn als op reis gaan. Mooi dat deze twee nu samenkomen in de nieuwe Sharan. Dankzij het flexibele ruimteconcept,

Nadere informatie

Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling. Algemene informatie

Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling. Algemene informatie VOORRAAD GEBRUIKT Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling 45.380 Algemene informatie Bouwjaar: 2016 Kenteken: RF403D Merk: Volkswagen Model: Passat Kilometerstand: 17.451 km Kleur:

Nadere informatie

Opel Vivaro Combi. Lijntekeningen (in mm) L1 H1. Afmetingen (in mm) L1 H1

Opel Vivaro Combi. Lijntekeningen (in mm) L1 H1. Afmetingen (in mm) L1 H1 Opel Vivaro Technische fiche Augustus 2017 Opel Vivaro Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte

Nadere informatie

Compact en wendbaar. Verbeterde rijeigenschappen en een stoere look waarmee je gezien wordt. Een ruim interieur met de nieuwste multimedia.

Compact en wendbaar. Verbeterde rijeigenschappen en een stoere look waarmee je gezien wordt. Een ruim interieur met de nieuwste multimedia. Compact en wendbaar. Verbeterde rijeigenschappen en een stoere look waarmee je gezien wordt. Een ruim interieur met de nieuwste multimedia. Geknipt voor het leven in de stad. De nieuwe AYGO. ... AYGO JUST

Nadere informatie

TONE UITVOERING. DYNAMIEK OP EEN ZELDZAAM NIVEAU.

TONE UITVOERING. DYNAMIEK OP EEN ZELDZAAM NIVEAU. Het opvallende silhouet van de Volvo 480 onthult zonder omwegen zijn sportieve karakter. De Volvo designers en ingenieurs hadden echter méér voor ogen: een auto voor mensen, voor wie opwindend rijplezier

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KHN-29

Inspectierapport 1-KHN-29 Geïnspecteerd Door: Dennis Bartels Merk: Model: Type: Kenteken: Renault Megane 1.5 dci Bose 1KHN29 Tellerstand (km): 185338 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 9510 Voertuig

Nadere informatie

Alfa GT modelprijzen T.Spark Progression T.Spark Distinctive

Alfa GT modelprijzen T.Spark Progression T.Spark Distinctive Alfa GT Prijslijst per 1 januari 2010 Alfa GT modelprijzen Max. vermogen in kw (pk) Milieulabel CO 2 - uitstoot Netto catalogusprijs excl. BTW/BPM BPM BTW 19% Consumentenprijs incl. BTW/BPM Benzinemotoren

Nadere informatie