Best alone, better together PORTFOLIO BERGLER ONLINE SERVICES

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Best alone, better together PORTFOLIO BERGLER ONLINE SERVICES"

Transcriptie

1 Best alone, better together PORTFOLIO BERGLER ONLINE SERVICES

2 Bergler helpt u online Bergler Online Services is gespecialiseerd in online diensten, nieuwe marketing, actieve interactie en communicatie. Het aanbod van specialisten en de invulling van de samenwerking gebeurt nooit op basis van een vast protocol, maar altijd op basis van de behoefte. Bergler Online Services ontwerpt, bouwt en onderhoudt onderscheidende websites, applicaties en APP s op maat. Functioneel, doeltreffend en met één ding gemeen: rendement! Nieuwe tijden vragen om nieuwe oplossingen. De exponent bij uitstek van de razendsnelle ontwikkeling in de ICT, is de communicatie met klanten en prospects. Contacten aanknopen en onderhouden verloopt meer en meer online. De praktijk wijst uit dat dit een onomkeerbaar proces is. Aan u de taak om snel een toekomstbestendig antwoord te bedenken. Bergler is Google Adwords Certified Partner. De activiteiten van Bergler Online Services cirkelen rond de centrale vraag: hoe verkrijg je een vrijwillige acceptatie van een product of dienst? Daarbij zijn we altijd op zoek naar spannende antwoorden op bekende vragen: wat is uw boodschap, wie wilt u bereiken en wat wilt u bereiken? Bergler Online Services adviseert en produceert. Voegt de daad bij het woord. Met als resultaat een lange reeks aan enthousiaste opdrachtgevers. Plus een lange reeks succesvolle websites en andere uitingen. Complete producten, van concept tot uitvoering. Inclusief design, copywriting, fotografie, databaseontwerp, eigendomsrecht en domeinregistratie. Kortom, alles wat u nodig hebt om u met effect in de markt bekend te stellen.

3 Bergler Huisstijl vertalen naar online omgeving Technische realisatie en Responsive HTML5 website Periodiek SEO optimalisatie website Diverse AdWords campagnes binnen Nederland Bergler Groep is een full-service ICTdienstverlener: u kunt bij ons terecht voor application development, infrastructure solutions, detachering van informatici, website development, online marketing, managed services en outsourcing. Ontwikkeling van een nieuwe corporate website. Vertaling van de huisstijl naar een online omgeving voor de vier labels van Bergler. Bergler Online Services heeft de nieuwe website ontwikkeld. Tevens verzorgen wij het periodieke onderhoud en technische updates. Ook verzorgen wij de zoekmachineoptimalisatie en AdWordscampagnes.

4 Stichting Kinderen Kankervrij Vormgeving, technische realisatie en Online module voor donateurs en donaties Ontwikkeling van het Intranet voor vrijwilligers Periodieke onderhoud en technische updates Ondersteuning bij diverse tv acties Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) is in 2002 opgericht door Frits Hirschstein en Maarten Stoopendaal. KiKa werft fondsen voor speciale onderzoeken, waarmee kinderen versneld hun kanker kunnen overwinnen. Ruim 10 jaar later hebben wij de nieuwe website voor KiKa mogen ontwikkelen. Ontwikkeling en technische realisatie nieuwe website. Bergler Online Services heeft de nieuwe website ontworpen en ontwikkeld. Tevens verzorgen wij het periodieke onderhoud en technische updates. Ook hebben wij het Intranet voor vrijwilligers ontwikkeld en bieden wij jaarlijks ondersteuning tijdens de landelijke tv actie.

5 Bovib Vormgeving, technische realisatie en Online module voor nieuwsbrieven Mobiele website in HTML5 Responsive website SEO optimalisatie website Bovib, de Branche Organisatie voor Intermediairs en Brokers verenigt met haar initiatief 18 inhuurspecialisten van flexibele arbeid die hun toegevoegde waarde hebben bewezen met het organiseren en inrichten van inhuurprocessen van bedrijven, organisaties en overheden. Ontwikkeling en ontwerp van een communicatie-platform om onze gemeenschappelijke belangen te behartigen. Bergler Online Services heeft deze mobielvriendelijke en responsive website ontworpen en ontwikkeld. Tevens verzorgen wij het periodieke onderhoud en technische updates.

6 Traineeship Metropoolregio Amsterdam Vormgeving, technische realisatie en Mobielvriendelijke responsive website Online module voor vacatures Optimalisatie website Campagnes voor meer merkbekendheid Het traineeship Metropoolregio Amsterdam is een uniek traineeship aangeboden, door samenwerkende overheidsorganisaties in de metropoolregio Amsterdam. Een traineeship bied een unieke kans om kennis te maken met verschillende en dynamische deelnemende overheidsorganisaties met elk een uniek en authentiek karakter. Ontwikkeling van een online platform om trainees samen te brengen bij de deelnemende overheidsorganisaties. Bergler Online Services heeft deze mobielvriendelijke en responsive website ontworpen en ontwikkeld. Bij lancering hebben we een social media campagne gedraaid voor meer naamsbekendheid. Tevens verzorgen wij het periodieke onderhoud en technische updates.

7 Social Impact Finance verbindt investeerders, overheid en uitvoerders met elkaar om radicaal betere oplossingen te vinden voor maatschappelijke problemen waarin sociaal en financieel rendement hand in hand gaan. Social Impact Finance was op zoek naar een totaal oplossing voor vormgeving, huisstijl, logo en het ontwikkelen van een website. Social Impact Finance Bergler Online Services heeft de huisstijl en logo en de mobielvriendelijke website ontwikkeld. Tevens verzorgen wij het periodieke onderhoud en technische updates. Vormgeving, technische realisatie en Mobiele website in HTML5 Responsive website Campagnes voor meer merkbekendheid

8 Ondernemende Advocaten Amsterdam advocatenamsterdam.nl Technische realisatie en Responsive website Optimalisatie website Periodieke onderhoud en technische updates Ondernemende Advocaten in Amsterdam zijn zelfstandig gevestigde advocaten in Amsterdam en omgeving die, tijdens haar netwerkbijeenkomsten, ervaringen delen als advocaat-ondernemer. Vertaling van huisstijl naar een responsive website. Bergler Online Services heeft deze mobielvriendelijke en responsive website ontwikkeld. Tevens verzorgen wij het periodieke onderhoud en technische updates.

9 Bord Bia IrishBeefNetherlands Facebook-pagina ontwikkeld Aktie en een advertentie-campagne Campagnes voor meer merkbekendheid Bord Bia is een belangrijke schakel tussen de Ierse voedselproducenten en bestaande en potentiële klanten wereldwijd. De organisatie heeft als doel markten voor Ierse producenten te ontwikkelen en daarmee de Ierse smaak op meer tafels in de wereld te krijgen. In opdracht van Bord Bia (het Irish Food Board) een Facebook-pagina ontwikkelen met een advertentiecampagne. Bergler Online Services heeft een Facebook-pagina ontwikkeld, inclusief drie extra pagina s in de bijbehorende huisstijl. Tevens is er een win een proefpakket aktie en een advertentiecampagne gestart. Binnen 3 weken na lancering van de pagina waren er 2400 likes geregistreerd.

10 Freelancehouse Vormgeving, technische realisatie en Responsive HTML5 website Periodiek SEO optimalisatie website Periodieke onderhoud en technische updates Diverse AdWords campagnes binnen Nederland Freelancehouse is een platform dat het mogelijk maakt om zelfstandige professionals direct zaken te laten doen met opdrachtgevers. De zelfstandige professional is bij Freelancehouse niet langer afhankelijk van intermediairs en concurreert niet alleen meer op prijs, maar op kwaliteit. Kortom, een broedplaats voor werk. Ontwikkeling en realisatie van de corporate website. Bergler Online Services heeft deze mobielvriendelijke en responsive website ontwikkeld. Tevens verzorgen wij het periodieke onderhoud en technische updates.

11 DylanGroup dylangroup.nl Periodieke SEO-activiteiten Onderhoud en technische updates Ondersteuning Online marketing DylanGroup is vanuit het hoofdkantoor in Oud-Beijerland wereldwijd actief als toeleverancier van hoogwaardige componenten voor installaties in staal en RVS. De DylanGroup zoekt een partner voor het beheren van alle online uitingen. Bewaken van de kwaliteit is het belangrijkste. Bergler Online Services ondersteunt DylanGroup met de online vindbaarheid en zorgt ervoor dat techniek, design en content van websites en social media overeenstemmen met de ambities.

12 NL Sporter Vormgeving, technische realisatie en Responsive website Online module voor inschrijven van nieuwe leden Optimalisatie website In 2001 is met steun van het FNV, de Vereniging van Contractspelers (VVCS) en de NOC*NSF Atleten Commissie de belangenorganisatie voor topsporters NL Sporter opgericht. Zij adviseert sporters op juridisch en financieel gebied. De sterk verouderde website vernieuwen. Bergler Online Services heeft deze mobielvriendelijke en responsive website ontworpen en ontwikkeld.

13 HC&H HC&H is een landelijk werkend adviesbureau voor woningcorporaties. Helpt processen en informatievoorziening te optimaliseren met als doel dat klanten optimaal worden geholpen Vertaling huisstijl naar online Vormgeving, technische realisatie en Responsive website SEO optimalisatie website Ontwikkeling van een nieuwe corporate website. Bergler Online Services heeft deze mobielvriendelijke en responsive website ontworpen en ontwikkeld. Tevens verzorgen wij het periodieke onderhoud en technische updates.

14 MoneYou Ontwikkelen van een web applicatie. Ontwikkeling van de webapplicatie De prijsvechter in verzekeringsland heet MoneYou: 100% dochter van ABN AMRO en multichannel geldverstrekker, waarbij ongeveer 80 procent van de transacties verloopt via internet en telefoon. MoneYou.nl trekt wekelijks meer dan bezoekers. Bergler Online Services heeft deze web applicatie ontwikkeld.

15 Het vierde huis Vormgeving, technische realisatie en Mobiele website in HTML5 Responsive website Het Vierde Huis is expert op het gebied van wooncoaching en biedt hierin ondersteuning aan gemeenten, corporaties, provincies en ministeries. De woonprofessionals bemiddelen bij woonoverlast en andere onalledaagse woonproblemen. Ontwikkeling en technische realisatie van een nieuwe website. Bergler Online Services heeft deze mobielvriendelijke en responsive website ontworpen en ontwikkeld.

16 Hoofdkantoor: Bergler Nederland B.V. Postbus 2180, 4800 CD Breda T

share more do more Efficiënt, veilig en winstgevender werken met tijd, kennis en mensen

share more do more Efficiënt, veilig en winstgevender werken met tijd, kennis en mensen share more do more Efficiënt, veilig en winstgevender werken met tijd, kennis en mensen Over Datacon Datacon is dé portalspecialist van Nederland. De ITdienstverlener is sinds 1996 leverancier van HRM,

Nadere informatie

Imtech Document Center. Imtech ICT. Van sales opportunity tot projectuitvoering

Imtech Document Center. Imtech ICT. Van sales opportunity tot projectuitvoering Imtech ICT Van sales opportunity tot projectuitvoering Imtech Document Center Imtech ICT Integrated Solutions Hogeweg 41 NL-5301 LJ Zaltbommel T +31 418 57 07 50, www.imtech.nl/is info.is@imtech.nl Inhoud

Nadere informatie

BUSINESS LOGIC SharePoint en Sitecore: Het beste van twee werelden

BUSINESS LOGIC SharePoint en Sitecore: Het beste van twee werelden BUSINESS LOGIC SharePoint en Sitecore: Het beste van twee werelden Integratie van SharePoint met het Sitecore platform INHOUD Het beste van twee werelden 2 De wereld volgens SharePoint 2 De wereld volgens

Nadere informatie

Overzicht aangeboden stages CMD Amsterdam - aangemeld van maart 2012 - heden.

Overzicht aangeboden stages CMD Amsterdam - aangemeld van maart 2012 - heden. Overzicht aangeboden stages CMD Amsterdam - aangemeld van maart 2012 - heden. In dit document staan de stages die door het bedrijfsleven zijn gemeld bij de opleiding Interactieve Media. De bedrijven zijn

Nadere informatie

tijd voor info support

tijd voor info support tijd voor info support Uw bedrijfsdoelen realiseren? tijd voor Info Support Beheerdiensten Wilt u geen omkijken meer hebben naar software-updates, het oplossen van IT-problemen en integratie van nieuwe

Nadere informatie

Business Intelligence (BI) ontwikkel. een intelligente enterprise. Your business technologists. Powering progress

Business Intelligence (BI) ontwikkel. een intelligente enterprise. Your business technologists. Powering progress Business Intelligence (BI) ontwikkel een intelligente enterprise Your business technologists. Powering progress Ontwikkel een intelligente enterprise Informatie wordt gegenereerd door elke activiteit,

Nadere informatie

Laten We Kennis Maken!

Laten We Kennis Maken! Businessplan FM Alumni Den Haag www.fmalumni.nl Laten We Kennis Maken! FM Alumni, brug naar het werkveld Inhoud Vooraf Mission Statement Visie Business Model Strategische plannen Vooraf Geachte lezer,

Nadere informatie

5 jaar Bibliotheekinnovatie Wat heeft de BNL-periode 2010-2014 gebracht?

5 jaar Bibliotheekinnovatie Wat heeft de BNL-periode 2010-2014 gebracht? 5 jaar Bibliotheekinnovatie Wat heeft de BNL-periode 2010-2014 gebracht? Den Haag mei 2015 Stichting Bibliotheek.nl 5 jaar Bibliotheekinnovatie Wat heeft de BNL-periode 2010-2014 gebracht? 1. Introductie

Nadere informatie

Aan de slag met Citymarketing Zutphen!

Aan de slag met Citymarketing Zutphen! Aan de slag met Citymarketing Zutphen! De som van alles wat Zutphen +tot Zutphen maakt ( 1 Aan de slag met Citymarketing Zutphen! De som van alles wat Zutphen tot Zutphen maakt 2 ) ( 3 Notitie over citymarketing

Nadere informatie

KLANTCONTACT VIA SOCIAL MEDIA

KLANTCONTACT VIA SOCIAL MEDIA KLANTCONTACT VIA SOCIAL MEDIA HANDBOEK WEBCARE & SOCIAL CUSTOMER SERVICE E S T H E R G O O S & E R N S T K R U I Z E HANDBOEK WEBCARE & SOCIAL CUSTOMER SERVICE 1 HOE KUNNEN WE KLANTCONTACT OP SOCIAL MEDIA

Nadere informatie

WERK-NAAR-WERK-GIDS Almere, 2 april 2015

WERK-NAAR-WERK-GIDS Almere, 2 april 2015 WERK-NAAR-WERK-GIDS Almere, 2 april 2015 Inhoud Inleiding 3 Beljon + Westerterp 5 Menea 7 Traject Consult Werkt! 8 WorkForce Holland 10 2 Inleiding Arbeidsmarktsituatie Gezien de arbeidsmarktsituatie bij

Nadere informatie

BUSINESS PROCESS LEARNING. Solution paper. Geïntegreerd en flexibel leren gekoppeld aan het werkproces

BUSINESS PROCESS LEARNING. Solution paper. Geïntegreerd en flexibel leren gekoppeld aan het werkproces BUSINESS PROCESS LEARNING Solution paper Geïntegreerd en flexibel leren gekoppeld aan het werkproces Inhoud 1 De kracht van Business Process Learning 3 1.1 Visie 3 1.2 Onderbouwing visie 4 2 Beschrijving

Nadere informatie

Werken bij VX Company

Werken bij VX Company Werken bij VX Company INHOUDSOPGAVE 1. Jij bent het belangrijkst 2. Werken bij VX: Chris de Kok 3. Werken bij VX: Frans van der Geer 4. Doen waar je goed in bent 5. Werken bij VX: Jeroen van den Belt 6.

Nadere informatie

Websites: als time-to-market telt

Websites: als time-to-market telt Websites: als time-to-market telt Whitepaper voor marketeers Is het concept time-to-market in de nieuwe instant gratification economy nog relevant? De Amerikaanse mediawetenschapper Douglas Rushkoff denkt

Nadere informatie

Ik sta er niet meer alleen voor!

Ik sta er niet meer alleen voor! Ik sta er niet meer alleen voor! Zelfredzaamheid en eigen kracht zijn centrale begrippen in onze participatiesamenleving. Eén gezin, één plan, één hulpverlener is al uitgangspunt van beleid. Daaraan wordt

Nadere informatie

Whitepaper Het klantcontactmodel. De weg naar onderscheidend klantcontact

Whitepaper Het klantcontactmodel. De weg naar onderscheidend klantcontact Whitepaper Het klantcontactmodel 1 Inleiding Hoe belangrijk is klantcontact voor uw organisatie? Hebt u uw klantcontactproces dik voor elkaar of hebt u het gevoel dat het beter kan? Hoe doen andere organisaties

Nadere informatie

Nieuwe kansen voor facilitair printmanagement

Nieuwe kansen voor facilitair printmanagement Whitepaper Nieuwe kansen voor facilitair printmanagement Auteurs: Ir. Albert Noppen, www.combizz.nl Drs. Richard van Hoorn, www.richardvanhoorn.nl inhoud 1. Inleiding, grafische producties en hun inefficiënties...

Nadere informatie

Digitalisering van een familiebedrijf.

Digitalisering van een familiebedrijf. Digitalisering van een familiebedrijf. Geschreven in september 2014, onder webshop. De opdracht Gassan Diamonds is al bijna zeventig jaar een begrip op het gebied van diamanten en juwelen. Met winkels

Nadere informatie

Opdrachtgever Opdracht Periode

Opdrachtgever Opdracht Periode IK BEN TIM KOOPMAN Ik help organisaties met hun online marketing en internetstrategie. Als adviseur, als projectmanager, maar het liefst als interim manager. Waarom? Dan kan ik adviseren én uitvoeren.

Nadere informatie

U bent aan zet! Zorg, welzijn en wonen zoals u dat wilt. het gevoel van samen

U bent aan zet! Zorg, welzijn en wonen zoals u dat wilt. het gevoel van samen U bent aan zet! Zorg, welzijn en wonen zoals u dat wilt het gevoel van samen Zorg, welzijn en wonen zoals u dat wilt U bent aan zet! Als cliënt van Archipel kunt u zelf aangeven op welke punten u ondersteuning

Nadere informatie

Junior Wmo-professionals met open blik

Junior Wmo-professionals met open blik Kennis van de Overheid Junior Wmo-professionals met open blik Talentprogramma voor jonge professionals Investeer in de toekomst van uw afdeling Junior talenten kunnen een bijzondere rol spelen bij de transformatie

Nadere informatie

breedband gekoppeld Catalogus 2015 Aanbieders & Diensten

breedband gekoppeld Catalogus 2015 Aanbieders & Diensten breedband gekoppeld Catalogus 2015 Aanbieders & www.ndix.net Geachte lezer, Bedrijven en instellingen zijn meer en meer afhankelijk van ICT-faciliteiten. Naast een lage prijs speelt de kwaliteit daarvan

Nadere informatie

Collegevoorstel ARGUMENTEN

Collegevoorstel ARGUMENTEN Collegevoorstel Onderwerp Visie op Online Media Afdeling : Strategie & Bestuur Reg.nr. : 4068672 Opsteller : Jos van Winkel Telefoon : (033) 469 43 18 Datum : 10 april 2011 User-id : WIN1 Voorgesteld wordt

Nadere informatie

Draaiboek EasyEvent. Stap-voor-stap naar een geslaagd evenement voor de kleinzakelijke markt

Draaiboek EasyEvent. Stap-voor-stap naar een geslaagd evenement voor de kleinzakelijke markt Draaiboek EasyEvent Stap-voor-stap naar een geslaagd evenement voor de kleinzakelijke markt Voorwoord Samen met Microsoft naar een geslaagd evenement voor de kleinzakelijke markt Een evenement is een uitstekend

Nadere informatie

Het Klant Contact Centrum van gemeenten als frontoffice voor de hele overheid

Het Klant Contact Centrum van gemeenten als frontoffice voor de hele overheid Gemeente heeft Antwoord Het Klant Contact Centrum van gemeenten als frontoffice voor de hele overheid Utrecht, 15 januari 2007 Gemeente heeft Antwoord Het klantcontactcentrum van gemeenten als frontoffice

Nadere informatie

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO):

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO): Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO): 1 Voorwoord Wist u dat de meerderheid van de MKB-ondernemers maatschappelijk betrokken onderneemt? Dat de manier waarop dat gebeurt, verrassend weinig verschilt

Nadere informatie

Elektronische leeromgevingen

Elektronische leeromgevingen Elektronische leeromgevingen 20 januari 2010 Over het gebruik in het middelbaar beroepsonderwijs Auteur Opdrachtgever Danny Streelder sambo~ict Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE...1 SAMENVATTING...3 1. INLEIDING...5

Nadere informatie

Overheid heeft Antwoord. Goed gevonden. Trefzekere overheidsinformatie op internet

Overheid heeft Antwoord. Goed gevonden. Trefzekere overheidsinformatie op internet Overheid heeft Antwoord Goed gevonden Trefzekere overheidsinformatie op internet Inhoud Recht op snel en goed antwoord l Wat is ICTU? l Wat is Overheid heeft Antwoord? l Samenwerking met andere programma

Nadere informatie

Planning Voorbereiding Lancering Mid-campagne Aftellen

Planning Voorbereiding Lancering Mid-campagne Aftellen HOE PAK JE EEN CROWDFUNDINGCAMPAGNE AAN? A. Tijdlijn project = live! Planning Voorbereiding Lancering Mid-campagne Aftellen Afsluiting & beloningen 1. Planning 1.1. Is crowdfunding iets voor mij? Overeenstemming

Nadere informatie