Best alone, better together PORTFOLIO BERGLER ONLINE SERVICES

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Best alone, better together PORTFOLIO BERGLER ONLINE SERVICES"

Transcriptie

1 Best alone, better together PORTFOLIO BERGLER ONLINE SERVICES

2 Bergler helpt u online Bergler Online Services is gespecialiseerd in online diensten, nieuwe marketing, actieve interactie en communicatie. Het aanbod van specialisten en de invulling van de samenwerking gebeurt nooit op basis van een vast protocol, maar altijd op basis van de behoefte. Bergler Online Services ontwerpt, bouwt en onderhoudt onderscheidende websites, applicaties en APP s op maat. Functioneel, doeltreffend en met één ding gemeen: rendement! Nieuwe tijden vragen om nieuwe oplossingen. De exponent bij uitstek van de razendsnelle ontwikkeling in de ICT, is de communicatie met klanten en prospects. Contacten aanknopen en onderhouden verloopt meer en meer online. De praktijk wijst uit dat dit een onomkeerbaar proces is. Aan u de taak om snel een toekomstbestendig antwoord te bedenken. Bergler is Google Adwords Certified Partner. De activiteiten van Bergler Online Services cirkelen rond de centrale vraag: hoe verkrijg je een vrijwillige acceptatie van een product of dienst? Daarbij zijn we altijd op zoek naar spannende antwoorden op bekende vragen: wat is uw boodschap, wie wilt u bereiken en wat wilt u bereiken? Bergler Online Services adviseert en produceert. Voegt de daad bij het woord. Met als resultaat een lange reeks aan enthousiaste opdrachtgevers. Plus een lange reeks succesvolle websites en andere uitingen. Complete producten, van concept tot uitvoering. Inclusief design, copywriting, fotografie, databaseontwerp, eigendomsrecht en domeinregistratie. Kortom, alles wat u nodig hebt om u met effect in de markt bekend te stellen.

3 Bergler Huisstijl vertalen naar online omgeving Technische realisatie en Responsive HTML5 website Periodiek SEO optimalisatie website Diverse AdWords campagnes binnen Nederland Bergler Groep is een full-service ICTdienstverlener: u kunt bij ons terecht voor application development, infrastructure solutions, detachering van informatici, website development, online marketing, managed services en outsourcing. Ontwikkeling van een nieuwe corporate website. Vertaling van de huisstijl naar een online omgeving voor de vier labels van Bergler. Bergler Online Services heeft de nieuwe website ontwikkeld. Tevens verzorgen wij het periodieke onderhoud en technische updates. Ook verzorgen wij de zoekmachineoptimalisatie en AdWordscampagnes.

4 Stichting Kinderen Kankervrij Vormgeving, technische realisatie en Online module voor donateurs en donaties Ontwikkeling van het Intranet voor vrijwilligers Periodieke onderhoud en technische updates Ondersteuning bij diverse tv acties Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) is in 2002 opgericht door Frits Hirschstein en Maarten Stoopendaal. KiKa werft fondsen voor speciale onderzoeken, waarmee kinderen versneld hun kanker kunnen overwinnen. Ruim 10 jaar later hebben wij de nieuwe website voor KiKa mogen ontwikkelen. Ontwikkeling en technische realisatie nieuwe website. Bergler Online Services heeft de nieuwe website ontworpen en ontwikkeld. Tevens verzorgen wij het periodieke onderhoud en technische updates. Ook hebben wij het Intranet voor vrijwilligers ontwikkeld en bieden wij jaarlijks ondersteuning tijdens de landelijke tv actie.

5 Bovib Vormgeving, technische realisatie en Online module voor nieuwsbrieven Mobiele website in HTML5 Responsive website SEO optimalisatie website Bovib, de Branche Organisatie voor Intermediairs en Brokers verenigt met haar initiatief 18 inhuurspecialisten van flexibele arbeid die hun toegevoegde waarde hebben bewezen met het organiseren en inrichten van inhuurprocessen van bedrijven, organisaties en overheden. Ontwikkeling en ontwerp van een communicatie-platform om onze gemeenschappelijke belangen te behartigen. Bergler Online Services heeft deze mobielvriendelijke en responsive website ontworpen en ontwikkeld. Tevens verzorgen wij het periodieke onderhoud en technische updates.

6 Traineeship Metropoolregio Amsterdam Vormgeving, technische realisatie en Mobielvriendelijke responsive website Online module voor vacatures Optimalisatie website Campagnes voor meer merkbekendheid Het traineeship Metropoolregio Amsterdam is een uniek traineeship aangeboden, door samenwerkende overheidsorganisaties in de metropoolregio Amsterdam. Een traineeship bied een unieke kans om kennis te maken met verschillende en dynamische deelnemende overheidsorganisaties met elk een uniek en authentiek karakter. Ontwikkeling van een online platform om trainees samen te brengen bij de deelnemende overheidsorganisaties. Bergler Online Services heeft deze mobielvriendelijke en responsive website ontworpen en ontwikkeld. Bij lancering hebben we een social media campagne gedraaid voor meer naamsbekendheid. Tevens verzorgen wij het periodieke onderhoud en technische updates.

7 Social Impact Finance verbindt investeerders, overheid en uitvoerders met elkaar om radicaal betere oplossingen te vinden voor maatschappelijke problemen waarin sociaal en financieel rendement hand in hand gaan. Social Impact Finance was op zoek naar een totaal oplossing voor vormgeving, huisstijl, logo en het ontwikkelen van een website. Social Impact Finance Bergler Online Services heeft de huisstijl en logo en de mobielvriendelijke website ontwikkeld. Tevens verzorgen wij het periodieke onderhoud en technische updates. Vormgeving, technische realisatie en Mobiele website in HTML5 Responsive website Campagnes voor meer merkbekendheid

8 Ondernemende Advocaten Amsterdam advocatenamsterdam.nl Technische realisatie en Responsive website Optimalisatie website Periodieke onderhoud en technische updates Ondernemende Advocaten in Amsterdam zijn zelfstandig gevestigde advocaten in Amsterdam en omgeving die, tijdens haar netwerkbijeenkomsten, ervaringen delen als advocaat-ondernemer. Vertaling van huisstijl naar een responsive website. Bergler Online Services heeft deze mobielvriendelijke en responsive website ontwikkeld. Tevens verzorgen wij het periodieke onderhoud en technische updates.

9 Bord Bia IrishBeefNetherlands Facebook-pagina ontwikkeld Aktie en een advertentie-campagne Campagnes voor meer merkbekendheid Bord Bia is een belangrijke schakel tussen de Ierse voedselproducenten en bestaande en potentiële klanten wereldwijd. De organisatie heeft als doel markten voor Ierse producenten te ontwikkelen en daarmee de Ierse smaak op meer tafels in de wereld te krijgen. In opdracht van Bord Bia (het Irish Food Board) een Facebook-pagina ontwikkelen met een advertentiecampagne. Bergler Online Services heeft een Facebook-pagina ontwikkeld, inclusief drie extra pagina s in de bijbehorende huisstijl. Tevens is er een win een proefpakket aktie en een advertentiecampagne gestart. Binnen 3 weken na lancering van de pagina waren er 2400 likes geregistreerd.

10 Freelancehouse Vormgeving, technische realisatie en Responsive HTML5 website Periodiek SEO optimalisatie website Periodieke onderhoud en technische updates Diverse AdWords campagnes binnen Nederland Freelancehouse is een platform dat het mogelijk maakt om zelfstandige professionals direct zaken te laten doen met opdrachtgevers. De zelfstandige professional is bij Freelancehouse niet langer afhankelijk van intermediairs en concurreert niet alleen meer op prijs, maar op kwaliteit. Kortom, een broedplaats voor werk. Ontwikkeling en realisatie van de corporate website. Bergler Online Services heeft deze mobielvriendelijke en responsive website ontwikkeld. Tevens verzorgen wij het periodieke onderhoud en technische updates.

11 DylanGroup dylangroup.nl Periodieke SEO-activiteiten Onderhoud en technische updates Ondersteuning Online marketing DylanGroup is vanuit het hoofdkantoor in Oud-Beijerland wereldwijd actief als toeleverancier van hoogwaardige componenten voor installaties in staal en RVS. De DylanGroup zoekt een partner voor het beheren van alle online uitingen. Bewaken van de kwaliteit is het belangrijkste. Bergler Online Services ondersteunt DylanGroup met de online vindbaarheid en zorgt ervoor dat techniek, design en content van websites en social media overeenstemmen met de ambities.

12 NL Sporter Vormgeving, technische realisatie en Responsive website Online module voor inschrijven van nieuwe leden Optimalisatie website In 2001 is met steun van het FNV, de Vereniging van Contractspelers (VVCS) en de NOC*NSF Atleten Commissie de belangenorganisatie voor topsporters NL Sporter opgericht. Zij adviseert sporters op juridisch en financieel gebied. De sterk verouderde website vernieuwen. Bergler Online Services heeft deze mobielvriendelijke en responsive website ontworpen en ontwikkeld.

13 HC&H HC&H is een landelijk werkend adviesbureau voor woningcorporaties. Helpt processen en informatievoorziening te optimaliseren met als doel dat klanten optimaal worden geholpen Vertaling huisstijl naar online Vormgeving, technische realisatie en Responsive website SEO optimalisatie website Ontwikkeling van een nieuwe corporate website. Bergler Online Services heeft deze mobielvriendelijke en responsive website ontworpen en ontwikkeld. Tevens verzorgen wij het periodieke onderhoud en technische updates.

14 MoneYou Ontwikkelen van een web applicatie. Ontwikkeling van de webapplicatie De prijsvechter in verzekeringsland heet MoneYou: 100% dochter van ABN AMRO en multichannel geldverstrekker, waarbij ongeveer 80 procent van de transacties verloopt via internet en telefoon. MoneYou.nl trekt wekelijks meer dan bezoekers. Bergler Online Services heeft deze web applicatie ontwikkeld.

15 Het vierde huis Vormgeving, technische realisatie en Mobiele website in HTML5 Responsive website Het Vierde Huis is expert op het gebied van wooncoaching en biedt hierin ondersteuning aan gemeenten, corporaties, provincies en ministeries. De woonprofessionals bemiddelen bij woonoverlast en andere onalledaagse woonproblemen. Ontwikkeling en technische realisatie van een nieuwe website. Bergler Online Services heeft deze mobielvriendelijke en responsive website ontworpen en ontwikkeld.

16 Hoofdkantoor: Bergler Nederland B.V. Postbus 2180, 4800 CD Breda T info@bergler.nl

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE COMPLETE WEBSITE voor ondernemers 47,50,- per maand zonder opstartkosten. Een complete website voor uw onderneming en die ook nog goed vindbaar is, dat is wat we willen! Maar hoe? EEN ALL-IN WEBSITE ONZE

Nadere informatie

strategie concept creatie

strategie concept creatie strategie concept creatie Wij houden van competities, daag ons uit voor uw pitch?tip: Waarom wij? Innovatie in Design Een merk is de spiegel van uw creatie. Het vertegenwoordigt uw product en uw bedrijf.

Nadere informatie

strategie concept creatie

strategie concept creatie strategie concept creatie Wij houden van competities, daag ons uit voor uw pitch!?tip: Waarom wij? INNOVATIE IN DESIGN Een merk is de spiegel van uw creatie. Het vertegenwoordigt uw product en uw bedrijf.

Nadere informatie

10 WEB DESIGN TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE WEBSITE

10 WEB DESIGN TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE WEBSITE 10 WEB DESIGN TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE WEBSITE Is uw website aan vernieuwing toe? Pas deze tips toe en haal meer uit je website De laatste jaren zien we grote veranderingen op het gebied van webdesign.

Nadere informatie

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl NieuwsRegio.nl is hét platform om uw bedrijf in de regio Nieuwkoop digitaal op de kaart te zetten. NieuwsRegio heeft dagelijks meer dan 1.500 bezoekers en meer

Nadere informatie

Focus op andere mediatechnieken

Focus op andere mediatechnieken Focus op andere mediatechnieken De wereld om ons heen verandert snel, zowel commercieel als maatschappelijk. Om aansluiting bij onze klanten te houden, vraagt dat binnen Achmea (Versnellen & Vernieuwen),

Nadere informatie

TOP AANBOD. Online Marketing

TOP AANBOD. Online Marketing TOP AANBOD Online Marketing Éen aanspreekpunt voor al uw marketing activiteiten! TAOM is gespecialiseerd in online marketing & zorgt ervoor dat uw bedrijf op een heldere, krachtige en duidelijke manier

Nadere informatie

Succesvol dankzij internet

Succesvol dankzij internet Succesvol dankzij internet Gratis workshop voor Ondernemend Roombeek Enschede 24-4-2012 Jorik Heins Deze presentatie komt online beschikbaar op www.marketingman.nl/presentatie Vanavond Wat is een goede

Nadere informatie

WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD

WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD BETAALBARE WEBSITE MET MOGELIJKHEDEN VOOR DE TOEKOMST STABIEL, KWALITEIT, PROFESSIONEEL

Nadere informatie

E-resultaat aanpak. Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen

E-resultaat aanpak. Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen E-resultaat aanpak Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen 2010 ContentForces Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie,

Nadere informatie

Bluedesk. 10 tips voor betere vindbaarheid van uw webwinkel. websolutions for your next step

Bluedesk. 10 tips voor betere vindbaarheid van uw webwinkel. websolutions for your next step Bluedesk 10 tips voor betere vindbaarheid van uw webwinkel Over Bluedesk Hét full-service internetbureau uit Noordwest- Holland Gevestigd in Alkmaar Opgericht in 1995 Meer dan 35 medewerkers Specialisaties

Nadere informatie

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen. www.studiofont.nl

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen. www.studiofont.nl Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen www.studiofont.nl Studio Font is een klein bureau voor grafische vormgeving, dat groots meedenkt. Of het nu gaat om een logo, huisstijl, website, flyer of een

Nadere informatie

in het kort Blog Supershift - 4 oktober 2013 Start onderneming 1 oktober 2006 Ondernemersschap B.V. Marc Molendijk Bedrijfslocatie Delft

in het kort Blog Supershift - 4 oktober 2013 Start onderneming 1 oktober 2006 Ondernemersschap B.V. Marc Molendijk Bedrijfslocatie Delft Blog Supershift - 4 oktober 2013 Op 1 juli 2006 zijn webinteractie en Suburban Media samen Supershift io gestart. Dit is op 1 oktober 2006 een besloten vennootschap geworden. De twee bedrijven zijn met

Nadere informatie

Inbound marketing. Door Dennis Hoekstra twitter.com/mediaans

Inbound marketing. Door Dennis Hoekstra twitter.com/mediaans Door Dennis Hoekstra twitter.com/mediaans Inhoud 1. Inbound vs. outbound marketing 3 2. Wat is inbound marketing? 4 3. Marketing tijdens een recessie 6 4. Inbound marketing in 2012 7 Over de auteur: Dennis

Nadere informatie

PRESTATIESITE WEBPAKKET

PRESTATIESITE WEBPAKKET PRESTATIESITE WEBPAKKET PRESTATIESITE Wij hebben al onze ervaring gebruikt om een gestandaardiseerd webpakket te ontwikkelen met een lay-out welke de focus heeft op leads en new business. Op deze wijze

Nadere informatie

EVERYTHING IS CONNECTED

EVERYTHING IS CONNECTED BEZOEKERSINFORMATIE INTERNATIONAAL PROOF SOCIAL MEDIA MARKE MARKETING G SEO VORM & FUNCTIE RESPONSIVE A EVERYTHING IS CONNECTED A GEBRUIKERSPROFIELEN ALTIJD TOEGANKELIJK BEELDMATERIAAL BACKOFFICE DATABASE

Nadere informatie

Media Pack. Over ons. Gemiddelde statistieken. Waarom kiezen voor IT Job Board? Referenties

Media Pack. Over ons. Gemiddelde statistieken. Waarom kiezen voor IT Job Board? Referenties Media Pack Over ons IT Job Board werd in 2002 opgericht in Engeland en is uitgegroeid tot een van de toonaangevende specialisten in de werving en selectie van IT-personeel in Europa. Met gemiddeld rond

Nadere informatie

Jouw marketingplan voor 2015 opstellen? 5 tips!

Jouw marketingplan voor 2015 opstellen? 5 tips! Jouw marketingplan voor 2015 opstellen? 5 tips! 1. Communiceer slim² x slimmer² x slimst² S.M.A.R.T. betekent communiceren met een duidelijk doel. Door elke communicatievorm van jouw bedrijf te linken

Nadere informatie

Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt

Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt dibbadoo Een onvergetelijke eerste indruk met een website van Dibbadoo Bestaande en potentiële klanten zoeken elke dag op internet naar producten en diensten.

Nadere informatie

BETAALBAAR EN GOED ONLINE

BETAALBAAR EN GOED ONLINE BETAALBAAR EN GOED ONLINE dewerkendewebsite.nl de WERKENDE WEBSITE 2 MAAK EEN SLAG ONLINE Als ondernemer of onderneming wil je een goede website. Die vormt een steeds belangrijker wordend visitekaartje!

Nadere informatie

Wat zijn de doelstellingen van uw. actief zijn? 28-10-2014. Online marketing: het belang van internet en je website. TenZer niet het eerste idee

Wat zijn de doelstellingen van uw. actief zijn? 28-10-2014. Online marketing: het belang van internet en je website. TenZer niet het eerste idee TenZer niet het eerste idee Online marketing: het belang van internet en je website Workshop 27 oktober 2014 Lead to Sale Creative Photostudio Vallen en opstaan En toen.. TenZer Probeer ervaren ondernemers

Nadere informatie

Bazoon PREMIUM. Inbound Marketing. Bazoon SERVICES

Bazoon PREMIUM. Inbound Marketing. Bazoon SERVICES Bazoon PREMIUM Inbound Marketing Bazoon SERVICES Inbound Marketing meer traffic, meer leads, meer klanten Bedrijven zoeken naar meer efficiency en effectiviteit in marketing. Er is een verschuiving waar

Nadere informatie

Werken met Mailchimp op Facebook. Hoe werkt Mailchimp en wat kunt u ermee?

Werken met Mailchimp op Facebook. Hoe werkt Mailchimp en wat kunt u ermee? Werken met Mailchimp op Facebook Hoe werkt Mailchimp en wat kunt u ermee? Inleiding In dit whitepaper leest u wat u kunt met Mailchimp als e-mailmarketing platform. Er zijn een groot aantal e-mail marketing

Nadere informatie

New Penguins Talent. De brug tussen de dynamische arbeidsmarkt en talent!

New Penguins Talent. De brug tussen de dynamische arbeidsmarkt en talent! New Penguins Talent De brug tussen de dynamische arbeidsmarkt en talent! Over New Penguins New Penguins realiseert en detacheert op het gebied van marketing, design en development. Dit betekent zowel het

Nadere informatie

Brochure Marketing Partnerships 2016

Brochure Marketing Partnerships 2016 Brochure Marketing Partnerships 2016 FD Mediagroep 2016 Voorwoord Vroeger spraken mediabedrijven van adverteerders als ze hun zakelijke klanten bedoelden. Maar die term dekt al lang de lading niet meer.

Nadere informatie

Noort Organisatie Ontwikkeling

Noort Organisatie Ontwikkeling E-Commerce E-Commerce: Snelst groeiende omzet: De omzet via internet groeit spectaculair. Zowel consumenten als bedrijven weten steeds beter hun weg te vinden op internet. Internet biedt veel voordelen:

Nadere informatie

Nieuw Compleet online marketingpakket no cure no pay

Nieuw Compleet online marketingpakket no cure no pay Nieuw Compleet online marketingpakket no cure no pay Wie is Netstar? Netstar is uw Online Media Partner gespecialiseerd in Hotels - Campings - Vakantieparken - Resorts B&B - Vakantiehuizen - Attracties

Nadere informatie

YOUR ONLINE MEDIAPARTNER IN HOSPITALITY

YOUR ONLINE MEDIAPARTNER IN HOSPITALITY NIEUW! COMPLEET ONLINE MARKETINGPAKKET NO CURE NO PAY WIE IS NETSTAR? Netstar is uw Online Media Partner gespecialiseerd in Hotels - Campings - Vakantieparken - Resorts B&B - Vakantiehuizen - Attracties

Nadere informatie

Curriculum Vitae 2015. Personalia: Opleiding: Cursus: Stages: Achternaam: Van der Peet. Geboortedatum: 6 januari 1985

Curriculum Vitae 2015. Personalia: Opleiding: Cursus: Stages: Achternaam: Van der Peet. Geboortedatum: 6 januari 1985 Curriculum Vitae 2015 Personalia: Titulatuur: Ing. / B.A. Achternaam: Van der Peet Voornaam: Kevin Roepnaam: Kevin Geboortedatum: 6 januari 1985 Nationaliteit: Nederlands Woonplaats: Hoofddorp Opleidingen:

Nadere informatie

Waarom Tallieu & Tallieu? U leidt een fantastisch bedrijf. U heeft een revolutionair product. Of een vernieuwende dienst.

Waarom Tallieu & Tallieu? U leidt een fantastisch bedrijf. U heeft een revolutionair product. Of een vernieuwende dienst. Waarom Tallieu & Tallieu? U leidt een fantastisch bedrijf. U heeft een revolutionair product. Of een vernieuwende dienst. Hoe kunt u dat efficiënt en doeltreffend communiceren? Tallieu & Tallieu helpt

Nadere informatie

Staat uw bedrijf online op de kaart?

Staat uw bedrijf online op de kaart? Staat uw bedrijf online op de kaart? Online geld verdienen is een hele onderneming. Een website alleen is niet meer genoeg; er wordt veel meer van u gevraagd om businesskansen te benutten. Uw bestaande

Nadere informatie

MASTERCLASS ONLINE MARKETING 7 juni 2018

MASTERCLASS ONLINE MARKETING 7 juni 2018 MASTERCLASS ONLINE MARKETING 7 juni 2018 Agenda 10:30-10:45 Introductie 10:45-11:15 11:15-11:25 11:25-11:55 11.55-12.10 12:10-12:40 12:40-13:30 SEO Pauze SEA / PPC Pauze Social media Lunch MISSIE Wij helpen

Nadere informatie

MAAK EEN SLAG ONLINE. Sla nu een virtuele slag met de Werkende Website!

MAAK EEN SLAG ONLINE. Sla nu een virtuele slag met de Werkende Website! MAAK EEN SLAG ONLINE Als ondernemer of onderneming wilt u een goede website. Die vormt een steeds belangrijker wordend visitekaartje! Hebt u ook het gevoel dat uw website beter, mooier en gemakkelijker

Nadere informatie

Succesvol dankzij internet

Succesvol dankzij internet Succesvol dankzij internet Praktische tips voor ondernemers Enschede 7-11-2012 Jorik Heins Deze presentatie komt online beschikbaar op www.marketingman.nl/presentatie Vanavond Wat is een goede website?

Nadere informatie

Online Marketing. Zoekmachine Marketing - Adverteren

Online Marketing. Zoekmachine Marketing - Adverteren Online Marketing Vraagstuk: Zoekmachine Marketing - Adverteren Datum: juni 2016 Zoekmachine Marketing: Adverteren De consument stelt steeds meer eisen. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap

Nadere informatie

10 onderdelen die niet mogen ontbreken in een online briefing

10 onderdelen die niet mogen ontbreken in een online briefing Een goede online briefing past op één A4 [+ checklist] Auteur: Ronald Heijkens, Sabel Online Je wilt een nieuwe website, intranet, online magazine of app. Maar omdat je de expertise zelf niet in huis hebt,

Nadere informatie

klanten via internet Zoeken Ik doe een gok

klanten via internet Zoeken Ik doe een gok klanten via internet Zoeken Ik doe een gok klanten gezocht open klanten gezocht KLANTEN ZOEKEN VIA INTERNET Wist u dat 8 op 10 Belgen dagelijks het internet gebruikt? En dat de helft daarvan het medium

Nadere informatie

Snelle en doelgerichte e-mailcommunicatie

Snelle en doelgerichte e-mailcommunicatie Snelle en doelgerichte e-mailcommunicatie Beheer en segmenteer uw contacten Beheer online uw eigen mediabibliotheek Creëer gepersonaliseerde berichten met dynamische inhoud Ontwerp uw bericht met onze

Nadere informatie

BRENG AFWACHTENDE PROSPECTS SNELLER IN BEWEGING IK WIL SNELLER

BRENG AFWACHTENDE PROSPECTS SNELLER IN BEWEGING IK WIL SNELLER BRENG AFWACHTENDE PROSPECTS SNELLER IN BEWEGING IK WIL SNELLER B2B WEBSITE PLANNING ROADMAP Zo maak je een betere B2B website Johan marketing Johan sales Peep copy Patrick design zes stappen naar een betere

Nadere informatie

Meer gasten in uw restaurant door Facebook

Meer gasten in uw restaurant door Facebook Meer gasten in uw restaurant door Facebook Waarom investeren in Facebook? 9,6 miljoen mensen maken gebruik van Facebook waarvan 6,8 miljoen dagelijks. Doelgroep(en) zijn gemakkelijk te bereiken. Zorgt

Nadere informatie

De vijf. belangrijkste. ondernemersvragen. over websites...

De vijf. belangrijkste. ondernemersvragen. over websites... De vijf belangrijkste ondernemersvragen over websites... ...en de antwoorden van VVBS. VVBS Webservices behoort tot de nieuwste generatie webbouwers. Ingewikkeld doen over websites staat niet in ons woordenboek.

Nadere informatie

enabling your ambition

enabling your ambition Ctac: enabling your ambition Ambities helpen realiseren Als ondernemer of organisatie heeft u plannen voor de toekomst: groeien, een nog efficiënter bedrijfsvoering realiseren of nieuwe producten of diensten

Nadere informatie

SEO Webanalyse. www.voorbeeld.nl

SEO Webanalyse. www.voorbeeld.nl SEO Webanalyse www.voorbeeld.nl Web analyse voor www.voorbeeld.nl Dit rapport geeft een overzicht van de belangrijkste factoren die de zoekmachine- en gebruiksvriendelijkheid van uw website beïnvloeden.

Nadere informatie

ecommerce praktijkervaringen

ecommerce praktijkervaringen ecommerce praktijkervaringen hoe kom je tot de optimale webwinkel? Peter van Noord Directeur De Nieuwe Zaak Webwinkel Vakdagen 27 januari 2011 De Nieuwe Zaak Experts in webwinkels Opgericht in 2005 Vestigingen

Nadere informatie

ONLINE MARKETEER (FOCUS SEO/SEA)

ONLINE MARKETEER (FOCUS SEO/SEA) #VACATURE MARKETING E-COMMERCE ONLINE MARKETEER (FOCUS SEO/SEA) Koffievoordeel is dé prijsbreker in het online koffielandschap, waarbij voordeel hand in hand gaat met een premium assortiment. De koffie

Nadere informatie

INTRODUCTIE WIJ GELOVEN IN EEN LANGDURIGE RELATIE

INTRODUCTIE WIJ GELOVEN IN EEN LANGDURIGE RELATIE INTRODUCTIE WIJ GELOVEN IN EEN LANGDURIGE RELATIE Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten en optimaliseren van online marketing en het ontwikkelen van websites. Voor het bereiken van uw doelgroep kunnen

Nadere informatie

Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook. 14 november 2011

Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook. 14 november 2011 Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook 14 november 2011 Kennismaken Esther Kroes KroesKontrol ons aanbod binnen online communicatie en marketing 1. Werving en selectie 2. Workshops & presentaties

Nadere informatie

theater & event crossmedia publishing engine Crowdhug is de nieuwe backbone van je theater

theater & event crossmedia publishing engine Crowdhug is de nieuwe backbone van je theater CROWDHUG theater & event crossmedia publishing engine Crowdhug werkt bijzonder efficiënt Crowdhug biedt een tool waarmee je al je content op één plak beheert. Crowdhug is de nieuwe backbone van je theater

Nadere informatie

WEBSTRATEGIE meer rendement uit uw website

WEBSTRATEGIE meer rendement uit uw website Webstrategie en Online Marketing WEBSTRATEGIE meer rendement uit uw website September 2014 in kaart brengen communication-design 1. Inleiding Heeft u er wel eens over nagedacht hoe u zich online profileert?

Nadere informatie

Kennis Management. Tele Train. Grensverleggend klantcontact

Kennis Management. Tele Train. Grensverleggend klantcontact Kennis Management Tele Train Grensverleggend klantcontact Tele Train Tele Train is dé specialist in performance verbetering van het één op één klantcontact van organisaties. Uitgangspunt hierbij is operational

Nadere informatie

Propositie Fondsenwerving

Propositie Fondsenwerving Propositie Fondsenwerving Auteur: Onno Ebbens Leeuwarden, 20 juni 2011 Versie 2.0 Onno Ebbens is partner bij CrossOver Holding en heeft zich gespecialiseerd in de optimalisatie van klantcontacten in traditionele

Nadere informatie

Stap voor stap professioneler aan de slag met Google Analytics via het Web Analytics Maturity Model

Stap voor stap professioneler aan de slag met Google Analytics via het Web Analytics Maturity Model Stap voor stap professioneler aan de slag met Google Analytics via het Web Analytics Maturity Model Egan van Doorn Senior Consultant, OrangeValley 21 maart 2012 Even voorstellen Stand van zaken, Web Analytics

Nadere informatie

PURE HONDENVERWENNERIJ

PURE HONDENVERWENNERIJ PURE HONDENVERWENNERIJ Met de focus op actieve preventie en educatie gaat Canine Health & Wellness (CH&W) een stapje verder dan je doorsnee hondenkapsalon of dierenwinkel. Eigenaresse Caroline houdt oprecht

Nadere informatie

Wij zijn Bright. Denkers en doeners. Strategen, conceptmakers, designers en developers. Wij zijn marketingexperts.

Wij zijn Bright. Denkers en doeners. Strategen, conceptmakers, designers en developers. Wij zijn marketingexperts. Hey, Wij zijn Bright. Denkers en doeners. Strategen, conceptmakers, designers en developers. Wij zijn marketingexperts. #BrightPeople WAT WE DOEN Bright Way 1 MARKETINGSTRATEGIE 2 CONCEPT EN CREATIE 3

Nadere informatie

Succesvol Gevonden Worden Op Internet. Workshop MYbusinessmedia 7 mei 2009 Gorinchem

Succesvol Gevonden Worden Op Internet. Workshop MYbusinessmedia 7 mei 2009 Gorinchem Succesvol Gevonden Worden Op Internet Workshop MYbusinessmedia 7 mei 2009 Gorinchem 1 Succesvol Gevonden Worden Op Internet Welkom! Strategie MYbusinessmedia: Online First Resultaat: in een jaar naar 1,7

Nadere informatie

TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS. Geïntegreerde Operations Support oplossingen

TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS. Geïntegreerde Operations Support oplossingen TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS Geïntegreerde Operations Support oplossingen Geïntegreerde Operations Support voor Telecom, Utilities & Media Als branchespecialist ondersteunt Atos Origin

Nadere informatie

UWV Informatieavond Dinsdag 17 januari 2017

UWV Informatieavond Dinsdag 17 januari 2017 UWV Informatieavond Dinsdag 17 januari 2017 Programma 19.00 René Steuer - oprichter Competence Factory 19.20 Alrik Mol - UWV 19.30 Webdevelopment - Arno Mol 19.40 Wordpress - John Oosterlaar 19.50 Interaction

Nadere informatie

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads Van lead naar klant Alles wat u moet weten over leads Leads Voor de meeste websites is hét doel: leads. Ofwel, mensen of bedrijven die interesse hebben in uw product of dienst., potentiële klanten dus.

Nadere informatie

responsive design & merkbeleving Nils Vermeulen / Seminar

responsive design & merkbeleving Nils Vermeulen / Seminar responsive design & merkbeleving Nils Vermeulen / Seminar deze seminar 1. De vraagstelling 2. Responsive (web)design 3. Responsive identity 4. Toepassen onderzoek 5. Van responsive design naar styleguide

Nadere informatie

TEVREDEN MARKETING VOOR AL UW MARKETING DOELEINDEN!

TEVREDEN MARKETING VOOR AL UW MARKETING DOELEINDEN! TEVREDEN MARKETING VOOR AL UW MARKETING DOELEINDEN! WWW.TEVREDENMARKETING.NL Email: info@tevredenmarketing.nl - Tel: 020-261 9445 U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten 1 Google Adwords

Nadere informatie

Pandoraz Social Media Monitor: grip op uw social media

Pandoraz Social Media Monitor: grip op uw social media Pandoraz Social Media Monitor: grip op uw social media Tweezijdige marketing Van oudsher gebruiken organisaties verschillende marketingtechnieken om hun producten of diensten onder de aandacht van potentiële

Nadere informatie

Google AdWords (SEA)

Google AdWords (SEA) Door op de juiste zoekwoorden te adverteren met Google Adwords kunt u uw business en enorme boost geven! In 9 pagina s wat Google AdWords is en waarom het zo belangrijk is. Inhoudsopgave Voorblad. Pagina

Nadere informatie

Portfolio Manager Hosted Desktop

Portfolio Manager Hosted Desktop Portfolio Manager Hosted Desktop Over IS Group IS (internedservices) Group is de grootste onafhankelijke Nederlandse aanbieder van IT en Cloud solutions. Opgericht in 1996 en door fusies en overnames gegroeid

Nadere informatie

uitgeverij buro70 crossmediaal activiteiten

uitgeverij buro70 crossmediaal activiteiten ter info buro70 De uitgeverij - handelend onder de naam BURO70 / Uitgeverij Neuféglise - werd opgericht in september 2006. Het eerste nummer van Hap&Tap Magazine verscheen begin december dat jaar. Nog

Nadere informatie

Digitalisering van een familiebedrijf.

Digitalisering van een familiebedrijf. Digitalisering van een familiebedrijf. Geschreven in september 2014, onder webshop. De opdracht Gassan Diamonds is al bijna zeventig jaar een begrip op het gebied van diamanten en juwelen. Met winkels

Nadere informatie

Klanten vinden, binden, boeien en behouden Realiseer, optimaliseer en registreer uw Social Media succes!

Klanten vinden, binden, boeien en behouden Realiseer, optimaliseer en registreer uw Social Media succes! Klanten vinden, binden, boeien en behouden Realiseer, optimaliseer en registreer uw Social Media succes! Social Media Ontzorging voor bedrijven en ondernemers MKB-ers met ambitie zien hun kans: social

Nadere informatie

Hoe bouw je een goede website/webshop?

Hoe bouw je een goede website/webshop? Hoe bouw je een goede website/webshop? Een website/blog zit zo in elkaar, maar om er dan een goede, mooie en succesvolle website van te maken is een tweede. Hierbij komt veel meer kijken dan dat men denkt.

Nadere informatie

LinkedIn als marketingtool gebruiken, zo doet u dat!

LinkedIn als marketingtool gebruiken, zo doet u dat! LinkedIn als marketingtool gebruiken, zo doet u dat! Social media en content marketing gaan tegenwoordig hand in hand. Waar Facebook veel gebruikt wordt voor B2C-marketing, is LinkedIn juist meer geschikt

Nadere informatie

77 De. facts & figures. het bereik van ons portfolio staat

77 De. facts & figures. het bereik van ons portfolio staat Hot Pink Media blijft zich als online blogger/influencers netwerk met een bereik van 8,6 miljoen per maand continue ontwikkelen. Met de lancering van het mannenlabel & ons travel channel verbreed Hot Pink

Nadere informatie

Nieuwe website? Best4u helpt je op weg

Nieuwe website? Best4u helpt je op weg Nieuwe website? Best4u helpt je op weg Optimaal online presteren begint voor jou als ondernemer bij een goede website. Je wilt een mooi design, passende functionaliteiten, overtuigende teksten en je publiek

Nadere informatie

1. Content - Tekst & Foto

1. Content - Tekst & Foto 1. Content - Tekst & Foto Met goede en gerichte content wordt een merk online stevig gepositioneerd. Een veel voorkomend probleem is dat medewerkers weinig tijd hebben en het aan inspiratie kan ontbreken,

Nadere informatie

CHERISH VALÉRIE BÖDEKER ALLROUND E-COMMERCE PROFESSIONAL

CHERISH VALÉRIE BÖDEKER ALLROUND E-COMMERCE PROFESSIONAL Cherish Valérie Bödeker is met 9 jaar ervaring in de verschillende stromingen binnen de online industrie allround inzetbaar. Momenteel is zij fulltime werkzaam als Website Performance Manager voor het

Nadere informatie

VVBS Webservices. De onderneming voor al uw internetzaken!

VVBS Webservices. De onderneming voor al uw internetzaken! VVBS Webservices De onderneming voor al uw internetzaken! VVBS Webservices Vormgeving van uw website Bouwen van websites en intranet Onderhoud van websites en intranet Services - copywriting, eindredactie,

Nadere informatie

Internet marketing FBAA - 14 september 2011. Luc Devriese Certified Digital Marketing Consultant

Internet marketing FBAA - 14 september 2011. Luc Devriese Certified Digital Marketing Consultant Internet marketing FBAA - 14 september 2011 Luc Devriese Certified Digital Marketing Consultant WSI 15 years experience 1.600 consultants 87 Countries Google certified experts Conversion architecture and

Nadere informatie

Open uw markt met effectieve communicatie vol overtuiging

Open uw markt met effectieve communicatie vol overtuiging Open uw markt met effectieve communicatie vol overtuiging In de huidige automotive-markt is er meer voor nodig om uw potentiële klant daadwerkelijk te bereiken. Wanneer u eenmaal contact hebt gelegd, dan

Nadere informatie

Marketing voor bedrijvenparken. Samen bouwen aan succes.

Marketing voor bedrijvenparken. Samen bouwen aan succes. Marketing voor bedrijvenparken Samen bouwen aan succes. Grond en stenen met waarde Een vol bedrijvenpark zorgt voor een hogere grond- en steenprijs. Precies wat u als eigenaar van een bedrijvenpark wilt,

Nadere informatie

Online recruitment marketing

Online recruitment marketing Online recruitment marketing Plaats uw vacature niet langer willekeurig op diverse mediakanalen, maar bereik uw doelgroep snel én Effectief werven? Kies voor een online recruitment campagne! Als werkgever

Nadere informatie

8 maart 2018, GS1 Congres Eric-Jan Dijks

8 maart 2018, GS1 Congres Eric-Jan Dijks 8 maart 2018, GS1 Congres Eric-Jan Dijks BZTRS Agency Consultancy & Ondersteuning Strategie Internet marketing Software oplossingen Web technologie Web development Business model innovatie Waardepropositie

Nadere informatie

1. ONTWIKKEL EEN MOBIELE VERSIE

1. ONTWIKKEL EEN MOBIELE VERSIE 1. ONTWIKKEL EEN MOBIELE VERSIE Het is een misvatting om te denken dat een webshop die ontwikkeld is als desktopsite, ook goed werkt voor mobiele gebruikers. Integendeel, je moet de website optimaliseren

Nadere informatie

UWV Informatieavond. Donderdag 24 november 2016

UWV Informatieavond. Donderdag 24 november 2016 UWV Informatieavond Donderdag 24 november 2016 Programma 19.00 Michel Penterman Competence Factory 19.10 Rene Steuer oprichter Competence Factory 19.20 Alrik Mol UWV 19.40 Sjoerd Burger Social Media Recruitment

Nadere informatie

SEO Consultancy Services Bedrijfsvoorstelling

SEO Consultancy Services Bedrijfsvoorstelling SEO Consultancy Services Bedrijfsvoorstelling SEO Consultancy Services Bedrijfsvoorstelling Wie zijn we? Wat is Google Marketing? Google Optimalisatie Google Adwords Google & SEO Workshop Google Analytics

Nadere informatie

Websitecheck. Taak en Tekst voor websites die werken. www.jouwsite.nl

Websitecheck. Taak en Tekst voor websites die werken. www.jouwsite.nl Taak en Tekst voor websites die werken www.jouwsite.nl Websitecheck Taak en Tekst, www.taakentekst.nl Buijs Ballotstraat 27A, 2563 ZH Den Haag 06-13935470 1 Websitecheck Website: Eigenaar: Datum: www.jouwsite.nl

Nadere informatie

Facebook Campaigns. Gericht adverteren op de grootste website ter wereld

Facebook Campaigns. Gericht adverteren op de grootste website ter wereld Facebook Campaigns Gericht adverteren op de grootste website ter wereld Wist je dat 5,5 20 % miljoen Belgen gebruiken Facebook van al onze tijd online wordt op Facebook gespendeerd 78 % 75 % van de Facebook-gebruikers

Nadere informatie

SEM (Search Engine Marketing) TV & Radio Promotie Artikelen. Marketing Video & Voiceover Relatie geschenken

SEM (Search Engine Marketing) TV & Radio Promotie Artikelen.  Marketing Video & Voiceover Relatie geschenken Inhoudsopgave 1. inleiding 2 2. De organisatie 3 2.1 Organisatie gegevens 4 2.2 Motieven 4 2.3 Kwaliteiten 4 2.4 Ambities 4 3. Diensten 5 3.1 Diensten overzicht 5 3.2 Online Marketing 6 3.3 Offline Marketing

Nadere informatie

ICT & Tech Event 14 mei 2014. Jan Walter Rozema. Van employer branding tot funnel optimalisatie. Waar staat u in de Funnel Optimalisatie Matrix?

ICT & Tech Event 14 mei 2014. Jan Walter Rozema. Van employer branding tot funnel optimalisatie. Waar staat u in de Funnel Optimalisatie Matrix? ICT & Tech Event 14 mei 2014 Jan Walter Rozema Van employer branding tot funnel optimalisatie Waar staat u in de Funnel Optimalisatie Matrix? Recruitment Funnel 1.0 KENNIS - HOUDING (IMAGO) - GEDRAG 1.

Nadere informatie

Populair. CONTENT B 3 artikelen per maand Incl. 1 foto per artikel Persoonlijke redacteur Contentplan 395,- per maand

Populair. CONTENT B 3 artikelen per maand Incl. 1 foto per artikel Persoonlijke redacteur Contentplan 395,- per maand 1. Content - Tekst Met goede en gerichte content wordt een merk online stevig gepositioneerd. Een veel voorkomend probleem is dat medewerkers weinig tijd hebben en het aan inspiratie kan ontbreken, zodat

Nadere informatie

INBOUND MARKETING. Webinar. Website (Re-)Design met Online Marketing in Gedachte WEBSITE REDESIGN

INBOUND MARKETING. Webinar. Website (Re-)Design met Online Marketing in Gedachte WEBSITE REDESIGN Webinar Website (Re-)Design met Online Marketing in Gedachte Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Onderwerpen Welkom en Introductie Kennismaking met TeamForce en

Nadere informatie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie WHITEPAPER Content strategie & lead nurturing Online marketing succesvol inzetten: content strategie De opzet van de online marketing aanpak is voor veel marketing managers een lastig te visualiseren geheel.

Nadere informatie

SEM SPECIALIST #VACATURE

SEM SPECIALIST #VACATURE #VACATURE MARKETING E-COMMERCE SEM SPECIALIST Koffievoordeel is dé prijsbreker in het online koffielandschap, waarbij voordeel hand in hand gaat met een premium assortiment. De e-tailer is marktleider

Nadere informatie

Media Pack. Over ons. Gemiddelde statistieken. Waarom kiezen voor IT Job Board? Referenties

Media Pack. Over ons. Gemiddelde statistieken. Waarom kiezen voor IT Job Board? Referenties Media Pack Over ons IT Job Board werd in 2002 opgericht in Engeland en is uitgegroeid tot een van de toonaangevende specialisten in de werving en selectie van IT-personeel in Europa. Met gemiddeld ruim

Nadere informatie

Website optimalisatie zorgt voor omzet!

Website optimalisatie zorgt voor omzet! Inleiding Pakketten en tarieven Hoe werkt een zoekmachine? Maatwerk SEO diensten Uitgebreid adviesrapport Contact Website optimalisatie zorgt voor omzet! Inleiding Hoe werkt een zoekmachine? De zoektocht

Nadere informatie

Werkgeverschap onze zorg

Werkgeverschap onze zorg Werkgeverschap onze zorg Even voorstellen Werknemer Werknemer Singel Personele Diensten neemt het juridische werkgeverschap over van bedrijven. Hierdoor lopen bedrijven geen arbeidsrechtelijke risico s,

Nadere informatie

Digital Performance Agency

Digital Performance Agency Digital Performance Agency Digital Performance Agency B.made ondersteunt grote en middelgrote organisaties bij het behalen van optimaal rendement uit hun digitale marketing- en mediabestedingen. Meer over

Nadere informatie

SEO voor lokale bedrijven

SEO voor lokale bedrijven SEO voor lokale bedrijven!! FirstFocus helps organizations from A-Z with attaining results with their website/shop. 12 specialisten verdeeld over 2 teams: web development en internet marketing Agenda

Nadere informatie

Online Presence. Panthera BV. Leon Kok

Online Presence. Panthera BV. Leon Kok Online Presence Panthera BV Leon Kok 16-02-2011 Er was eens een meisje Esmee Denters 2006 Wij begeleiden organisaties met het ontwikkelen van doeltreffende online uitingen en het realiseren van een adequaat

Nadere informatie