Open uw markt met effectieve communicatie vol overtuiging

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Open uw markt met effectieve communicatie vol overtuiging"

Transcriptie

1

2 Open uw markt met effectieve communicatie vol overtuiging In de huidige automotive-markt is er meer voor nodig om uw potentiële klant daadwerkelijk te bereiken. Wanneer u eenmaal contact hebt gelegd, dan is er extra oprechte overtuigingskracht voor nodig om iemand voor u te interesseren. De concurrentie is bovendien intens, de bereidheid om iets aan te schaffen is tegelijk beperkt. Het internet speelt een duidelijke rol in de beeldvorming van potentiële klanten. We kunnen vaststellen dat de belofte van "het web" en de daadwerkelijke resultaten echter niet altijd met elkaar overeen komen. Deze omstandigheden vragen om een daadkrachtige manier van het intensief bewerken van de markt. Voor het optimaal benutten van de mogelijkheden is Crossmedia Marketing uitermate geschikt. Bazoon levert optimaal op elkaar afgestemde Multichannel Marketing-diensten waarin overtuigingskracht en kwalitatief resultaat voorop staan. Adressenbestanden en adresverrijking, Direct Mail, Marketing, Zoekmachine Marketing (SEO), Online Adverteren, Social Media Marketing (Twitter, Hyves, LinkedIN, Facebook) en Telemarketing campagnegewijs ingezet en door één marketingpartner verzorgd dankzij Bazoon Automotive. Met een heldere aanpak maken wij met Bazoon Automotive voor u een succesvolle manier van het bewerken van uw doelgroep.

3 Commerciële daadkracht Al vanaf het begin merkt u het verschil: een gestructureerde aanpak, analyse van de doelgroepen en commerciële, enthousiaste, échte professionals voor u aan het werk. Met een vooraf goed doordachte aanpak, vertaald naar een uitstekende uitvoering. Wat betekent dat voor u? Gekwalificeerde salesleads en goede afspraken voor uw verkopers. Uw doelgroep wordt intensief bewerkt en niet alleen zet u uw bedrijf duidelijk op de kaart, u boort concrete nieuwe verkoopkansen aan. Marketing voor Resultaat Door het inschakelen van alle communicatiekanalen legt Bazoon voor u de gewenste contacten op het juiste niveau. Via een brief, een persoonijke , online via Google en per telefoon; langs verschillende wegen wordt de doelgroep benaderd. Van een optimale onderlinge afstemming gaat een krachtige werking uit. Offline en online marketing op zijn best voor u aan het werk.

4 Doelgroep adressen Met de juiste doelgroep bereiken we de personen waarmee u contact wenst te hebben. Of dat nu consumenten zijn of contactpersonen in het bedrijfsleven. Bazoon beschikt over actuele adressenbestanden, waardoor we precies kunnen bepalen wie we willen bereiken. Via vooraf met elkaar afgestemde kenmerken weten we exact te bepalen welke adressen we selecteren om te benaderen. Direct Mail Bazoon verzorgt uw direct mail. Aan de hand van de voorinformatie wordt de brief geschreven, wordt bepaald welke responsmogelijkheden geboden worden en hoe men kan reageren. Wij ontwerpen een mailing-flyer en laten die drukken. De Direct Mail wordt geheel voor u verzorgd. Via het antwoordnummer of antwoordfax wordt een laagdrempelige respons bereikt.

5 Online Marketing Geheel afgestemd op uw marketingcampagne wordt ook via het internet uw doelgroep benaderd. Een ing, een actie-site, specifieke landingpages, Zoekmachine Marketing en Social Media Marketing (zoals Twitter, Facebook, Hyves, YouTube) worden optimaal ingezet. Effectief en met een 100% focus op de door u gewenste uitstraling en boodschap. Telemarketing Van alle inzetbare marketingmiddelen voor klantcontacten is telemarketing de meest directe. De telefoon is een prima manier voor het aanbieden van nieuwe producten, uitnodigingen naar nieuwe klanten of het onderhouden van klantcontacten. De telemarketeers van Bazoon zijn allemaal zeer ervaren en bekend met Automotive. Gemiddeld beschikken zij over zo n 5 jaar telemarketing ervaring. Betere kwaliteit vind je nergens. Ook het bellen naar bestaande klanten kunt u met een gerust hart aan Bazoon overlaten.

6 Bazoon is gespecialiseerd in automotive marketing. Zowel offline (DM en Telemarketing) als online ( , Google, Social Media), via Landingpages en met (actie-)sites. Voor o.a. demonstratiedagen, autoshows, after-sales campagnes, afspraken voor showroombezoek, modelintroducties, inruil offerteaanvragen, klantendagen, familiedagen, bedrijvendagen, proefritafspraken en speciale verkoopacties en events. Met ruime ervaring in Personenwagens, Bedrijfswagens en Vrachtwagens verzorgen wij doeltreffende campagnes die voor u direct scoren. Bazoon Marketing Services BV Energieweg CG Oosterhout Postbus HA Oosterhout