VERTROUWD GENIETEN IN EEN PRACHTIGE OMGEVING! De Zwarte Bergen. vakantiecentrum WELKOM OP VAKANTIECENTRUM DE ZWARTE BERGEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VERTROUWD GENIETEN IN EEN PRACHTIGE OMGEVING! De Zwarte Bergen. vakantiecentrum WELKOM OP VAKANTIECENTRUM DE ZWARTE BERGEN"

Transcriptie

1 Bekijk dit boekje digitaal Ga naar en vul de volgende code in: vakantiecentrum VERTROUWD GENIETEN IN EEN PRACHTIGE OMGEVING! WELKOM OP VAKANTIECENTRUM DE ZWARTE BERGEN Zwartebergendreef XP Luyksgestel info@zwartebergen.nl

2 WELKOM OP VAKANTIECENTRUM DE ZWARTE BERGEN Hierbij ontvangt u een handig informatieboekje, met naast enkele belangrijke tips en mededelingen, ook een handzaam ABC. Wist u trouwens al dat u op de receptie terecht kunt voor leuke toeristische tips in de omgeving? Wil u meer informatie, dan kunt u terecht op onze site, waar wij een grote hoeveelheid aan toeristische informatie hebben verzameld over onze omgeving. Houdt u van fietsen of wandelen? Op onze receptie zijn verschillende fiets en wandel knooppuntkaarten te koop. Maar daarnaast hebben wij ook een aantal gratis wandel en fietsroutes welke allemaal vanaf de Zwarte Bergen starten en ook hier weer aankomen. Wilt u wat meer te weten komen over de Zwarte Bergen, kijk dan op: Hierop staan ook de laatste nieuwtjes over onze camping. Volg ons ook via Facebook. Daar is ook het programma op te zien! Wij wensen u een prettig verblijf op Vakantiecentrum de Zwarte Bergen. Familie Schoenmaker & Familie van den Heuvel Vakantiecentrum de Zwarte Bergen Naast wandelen en fietsen zijn er met de auto volop toeristische uitstapjes te doen vanaf de Zwarte Bergen. Er zijn meerdere dierenparken aanwezig op een niet al te grote afstand. Maar ook een bezoek aan Eindhoven, s-hertogenbosch, Lommel, Turnhout of Antwerpen, waar u heerlijk kunt winkelen, zal zeker de moeite waard zijn.

3 ONS PARK In de Brabantse Kempen, één van de mooiste en bosrijkste gebieden van het land, bevindt zich in Luyksgestel het prachtig gelegen vakantiecentrum de Zwarte Bergen. Een bosweg van maar liefst een kilometer lang, leidt u naar een camping midden in de vrije natuur, waar u zowel kort als lang kunt kamperen. De Zwarte Bergen biedt voor elk wat wils, namelijk mooie velden met alle voorzieningen voor toercaravans en tenten aan de ene kant, en op een ander gedeelte van ons park prachtige plaatsen voor stacaravans. KAMPEREN Alle kampeerplaatsen hebben kabel antenne, per twee plaatsen een waterkraan en buitenlamp, 6 ampère stroom en er is draadloos internet te ontvangen. Zoekt u een plaatsje in de buurt van een speeltuintje, bij een sanitair gebouw of liever aan de rand van het bos? Geef uw voorkeur bij het reserveren op! JAARPLAATSEN Zou u het hele jaar willen recreëren op de Zwarte Bergen? Dan is misschien een jaarplaats iets voor u. U kunt zo het gehele jaar genieten (permanente bewoning is niet toegestaan) van de Brabantse gastvrijheid en de prachtige omgeving van de Brabantse Kempen. Alle jaarplaatsen hebben standaard 10 ampère stroom, om zo het comfort zo optimaal mogelijk te maken. Wilt u een (sta)caravan op ons park kopen of wilt u weten welke vrije jaarplaatsen er beschikbaar zijn? Ga hiervoor dan naar de receptie. Wij staan u graag te woord. WAS-, TOILET- EN DOUCHERUIMTE Gasten van de Zwarte Bergen kunnen terecht in één van de sanitair gebouwen. Natuurlijk kunt u bij ons gratis douchen (u heeft 6 minuten warm water), en toiletpapier op onze toiletten behoort ook tot de standaard service. Is het buiten te koud, dan zorgen wij ervoor dat het in de sanitaire gebouwen lekker warm is.

4 Voor de kleine kinderen, die u eens lekker wilt wassen, is er speciaal voor de kleintjes ons kinder sanitair en familiedouche aanwezig. Op twee plaatsen op ons park kunt u uw was zelf wassen en drogen. Munten hiervoor zijn verkrijgbaar op de receptie. RECEPTIE Op de receptie kunt u alle dagen terecht met al uw vragen en/of opmerkingen. Wij staan u graag te woord en helpen u graag verder. Op de receptie zijn o.a. internetcodes te koop, fiets- en wandelkaarten verkrijgbaar, diverse foldertjes van bezienswaardigheden in de omgeving aanwezig en kunt u natuurlijk terecht om uw verblijf te verlengen of een nieuwe reservering te maken voor het nieuwe jaar! DOE HOEK Sinds een aantal jaren is er voor de jeugd een speciale Doe Hoek gerealiseerd. Hierin hebben de allerkleinsten een eigen gedeelte om te spelen en kan de jeugd er naar hartenlust in knutselen, spelletjes doen, film kijken en nog veel meer. Kortom, een echte aanwinst voor ons park. ZWEMBAD Ons zwembad is geopend vanaf de meivakantie tot begin september. Behalve er fijn te kunnen zwemmen of te liggen zonnen op de grote ligweide, kunt u er ook terecht om te basketballen, beachvolleyballen enz. Tijdens de vakantieperiodes worden er diverse sportactiviteiten georganiseerd op het zwembadterrein, zoals aquagym, darten, balsporten en nog veel meer. TENNISBAAN U kunt gratis gebruik maken van de tennisbaan. Wij vragen enkel een waarborg van 10,00 voor de sleutel. De baan is per uur te huren. U kunt zich hiervoor inschrijven op de receptie. FIETS- EN SKELTERVERHUUR Op de receptie kunt u tevens terecht voor het huren van fietsen en skelters. Wij verhuren herenfietsen, damesfietsen en kinderfietsen. De kosten hiervan bedragen 6,50 voor 24 uur of 35,00 voor een week. Tevens zijn er kinderzitjes te huur.

5 Bij de skelterverhuur heb je verschillende soorten skelters, deze worden per dagdeel gehuurd. De dagdelen zijn als volgt: van tot van tot uur van tot 21.00*. *enkel als de receptie tot open is. MIDGETGOLFBAAN Kom een keer kijken en spelen op onze mooie midgetgolfbanen. Deze zijn volledig voorzien van tapijt. Kom het zelf beleven. De kosten zijn 3,50 per persoon! De midgetgolfbaan is naast de receptie! RECREATIETEAM Vanaf Pasen tot begin september is er een enthousiast recreatieteam dat diverse activiteiten organiseert. In de rustigere periodes is dit enkel in de weekenden, maar tijdens vakantieperiodes is er van alles te doen. Te denken valt aan de Bijna-naar-bed-Show, verschillende themaweken met puzzeltochten, knutsel activiteiten en spelletjes middagen. Een korte greep van andere activiteiten die georganiseerd worden zijn: GPS-tochten, voetbaltoernooien, Zwarte Bergen Got Talent Show, boogschieten, kinderdisco s, bingo, jeu de boules en nog veel meer. Voor de gezellige avonden wordt er regelmatig een terras event georganiseerd met live muziek. Voor al onze gasten wordt elk jaar een aantal voorstellingen uitgevoerd van de Zwarte Bergen Show Showtime. Dit is een show met dans en muziek die beslist de moeite waard is om te bekijken. DOEDEL Hallo, mijn naam is Doedel. Ik ben de Zwarte Bergen hond en de enige hond die los op het park mag lopen! Als je op de Zwarte Bergen vakantie viert, dan kan je mij tegenkomen. Samen met mijn vriendjes doe ik allerlei leuke dingen, zoals speciale themadagen, kinderbingo s en elke dag meeleeftheater. Kom je ook meespelen? We kunnen niet wachten tot jij er bij bent! Tot Doedels!!!

6 TROUWE GASTEN KAART VOLOP VOORDEEL MET DE ZWARTE BERGEN TROUWE GASTEN KAART Speciaal voor onze gasten is er de Trouwe gasten kaart. Deze biedt u tal van kortingen, waardoor uw voordeel in een snel tempo oploopt. Speciaal voor onze toeristische gasten: U kunt de Trouwe Gasten Kaart optimaal benutten in combinatie met uw verblijf op ons park. Wanneer u reserveert voor uw reguliere boekingen ontvangt u 15% extra korting op het dagtarief (m.u.v. arrangementen en acties). Verder zijn er diverse extra voordelige aanbiedingen exclusief voor kaarthouders. Kijk hiervoor op onze site bij Informatie & service, u kunt ze gewoon niet missen. En er is nog meer veel meer! U ontvangt een tweede inlogcode op ons wifi netwerk voor de periode van uw verblijf. Deze kaart is niet alleen geschikt voor onze toeristische gasten, want voor zowel onze jaargasten als toeristische gasten geldt verder: - Op vertoon van uw Trouwe Gasten Kaart ontvangt u en uw gezelschap bij onze receptie 1 keer gratis midgetgolfen per jaar plus 1 euro korting p.p. voor elke volgende keer dat u met uw gezelschap komt. - Wanneer u lekker komt eten in ons eetcafé ontvangt u bij elk hoofdgerecht van ons een lekker ijsje toe. Wil u kiezen uit onze andere nagerechten, dan ontvangt u i.p.v. het ijsje een korting van 1,50. - Periodiek organiseren wij extra acties, zowel voor verblijf als met ons recreatieteam waar u exclusief gebruik van kunt maken als kaarthouder. - Op onze Doedel artikelen geven wij 10% korting voor onze kaarthouders. Om u op de hoogte te houden van al onze acties hebben wij wel uw adres nodig, zodat wij u kunnen informeren over onze kaart acties. Hoe kunt u de kaart aanvragen? Elke gast kan de kaart aanvragen door bij de receptie het formulier of op onze site alle gegevens in te vullen. Wel moet u een trouwe gast zijn, dit wordt u al na uw eerste verblijf als geregistreerde gast op ons park. U begrijpt inmiddels wel, dat deze kaart een absolute aanrader is en u vele voordelen biedt. Bewaar uw kaart dus zorgvuldig bij uw waardepapieren en haal m regelmatig tevoorschijn voor een kijkje op onze site. Vergeet m vooral niet mee te nemen tijdens uw vakantie naar de Zwarte Bergen!

7 HET ZWARTE BERGEN A-B-C IN NOOD- EN SPOEDGEVALLEN BEL AANSPRAKELIJKHEID Krachtens de Algemene-voorwaarden kan Vakantiecentrum B.V. niet aansprakelijk gesteld worden voor diefstal, verlies of beschadiging van goederen of ongeval/verwonding van personen, tijdens of ten gevolge van verblijf op het park. Tevens kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor het onklaar of eventueel buiten werking geraken van technische installaties, of het uitvallen of sluiten van voorzieningen/faciliteiten op het park. ALARM 112 In noodgevallen kunt u tijdens openingsuren terecht op de receptie. Telefonisch is het park 24 uur per dag te bereiken onder nummer ANNULERINGSVERZEKERING Er bestaat aan de receptiebalie de mogelijkheid een annuleringsverzekering af te sluiten. Alleen op basis van deze verzekering kunt u er van uit gaan dat vooruitbetaalde kampeergelden voor 100% worden vergoed, mits e.e.a. polisvoorwaarden valt. AUTO/AANHANGER, BROMFIETS EN MOTOR Wij verzoeken u, meteen na het uitladen van de bagage, uw auto op de aangegeven parkeerplaats te zetten, zodat de grasmat zoveel mogelijk gespaard wordt. Het is niet toegestaan met de bromfiets of de motor op het park te rijden, u kunt deze echter wel op uw kampeerplaats of bij de bungalow parkeren. Toegang tot het terrein kan worden verkregen met een geldige entree sleutel of pasje. Let wel deze sleutel of het pasje zijn ook weer nodig voor het uitrijden. De bestuurder wordt geacht het verkeersreglement van de Zwarte Bergen in acht te nemen.

8 BARBECUE I.v.m. brandgevaar is het barbecuen slechts toegestaan met inachtneming van de volgende regels: 1. Gebruik een veilige barbecue. 2. Houdt brandblusmiddelen (b.v. een emmer water) bij de hand. 3. Zorg dat uw barbecue niet te dicht bij uw (voor)tent staat. 4. Gebruik aanmaakblokjes (geen spiritus), en leg geen dennenappels op het vuur. 5. Laat de barbecue na gebruik 12 uur afkoelen. 6. Barbecueën is niet toegestaan bij extreme droogte. Dit zal door de Zwarte Bergen worden aangegeven via diverse posters en via de beeldkrant op uw TV. BEZOEKERS Bezoekers dienen zich te melden op de receptie en mogen na uur niet meer op het park aanwezig zijn. In geval bezoekers niet zijn aangemeld zal vijf euro per persoon in rekening worden gebracht bij de gast die men bezoekt. Bezoekers dienen hun auto bij voorkeur aan de rechterzijde van de toegangsweg te parkeren. In bijzondere gevallen kan de parkeerplaats tegenover het zwembad gebruikt worden. BRAND Bij brand en andere calamiteiten verzoeken wij u onmiddellijk de receptie te waarschuwen. Buiten kantoortijden geldt hiervoor hetzelfde telnr BATTERIJEN Lege batterijen kunt u inleveren bij onze receptie.

9 BROODJESSERVICE Om u iedere dag van lekkere verse broodjes te kunnen voorzien is er de broodjes service. U krijgt het bestelformulier bij uw aankomst of u het kunt bestelformulieren van de lopende week afhalen bij de receptie. Indien deze vóór uur bij de receptie is ingeleverd en afgerekend zorgen wij ervoor dat de broodjes de volgende ochtend vanaf 9.00 uur klaar liggen op onze receptie. In de vakantieperiode en tijdens aangegeven weekends kunt u de broodjes ophalen in onze vernieuwde Broodnodig/Patatje waar dan ook vergeetproducten verkrijgbaar zijn. CENTRAAL ANTENNE SYSTEEM Via dit systeem kunt u diverse zenders ontvangen. Een kanalenkaart is op de receptie verkrijgbaar. Op kanaal 25 vindt u de beeldkrant van de Zwarte Bergen. Storingen kunnen aan de receptie doorgegeven worden. DOUCHES/WARM WATER Het gebruik van de douches en warm water is gratis: u drukt op het knopje van de muntmeter, waarna een lampje gaat branden; daarna kunt u op het moment dat u de afgemeten 6 minuten water wilt hebben, aan de binnenzijde van de doucheruimte weer op een knopje drukken. EHBO Onze Eerste Hulpposten bevinden zich op de receptie en de Herberg. Of op telefoonnummer ELEKTRA TOERISTISCHE PLAATS De toeristische kampeerplaatsen hebben allemaal 6 Ampère stroom. Mocht u zodanig teveel hebben gebruikt dat onze zekering er uit ligt, dan kunt u deze zelf weer aanzetten door de schakelaar om te zetten. ELEKTRA VASTE PLAATS De vaste jaarplaatsen hebben 10 of 16 Ampère stroom. U dient er zelf zorg voor te dragen dat uw aardlekschakelaar op de juiste wijze afgezekerd is. Mocht onze zekering springen dan is dit het teken dat dit niet op de juiste wijze gebeurd is. Wij zullen eenmalig onze zekering weer gratis omzetten. Bij een tweede keer (en vaker) zijn wij helaas genoodzaakt 45,00 aansluitkosten hiervoor in rekening te brengen. FIETSVERHUUR Dames-, heren-, kinderfietsen, skelters, en kinderzitjes kunt u tijdens het seizoen huren aan de receptiebalie. GASFLESSEN Voor de mini blauwe campinggaz-flesjes kunt u terecht in de supermarkt, en voor uw overige (grote) gasflessen kunt u terecht aan de receptiebalie. GELDVERKEER Op de receptie is een pin automaat aanwezig. Voor het pinnen vragen wij 0,50 opname kosten. GELUID Als iedereen de volumeknop van radio en/of tv zodanig afstelt dat de buren er geen last van hebben, dan kan iedereen zonder ergernis zijn favoriete programma volgen dan wel genieten van een rustige en sfeervolle dag of avond. GEVONDEN VOORWERPEN Indien u iets gevonden of verloren heeft, verzoeken wij u dit te melden aan de receptiebalie. GLAS- EN PAPIERCONTAINER Wij verzoeken u al het glaswerk en (oud) papier in de daarvoor bestemde containers naar het milieustraat links vooraan bij het park te brengen.

10 HONDEN Honden (maximaal 2 per plaats) dienen geregistreerd te zijn op de receptie en moeten op het park te allen tijde aangelijnd te zijn. Het registratiepasje dient altijd zichtbaar aan de halsband te zitten. U kunt uw hond uitlaten op een van de op de plattegrond aangegeven plaatsen. Bevuiling op andere plaatsen op ons park dient door de hondenbezitter te worden opgeruimd. Het zwembad, de tennis- en jeu de boules banen en de supermarkt zijn uiteraard verboden terrein voor uw hond. Honden en katten dienen tegen hondsdolheid ingeënt te zijn. Het entingbewijs dient op verzoek getoond te worden. HORECA De openingstijden van de horeca zijn ter plaatse aangegeven en op de beeldkrant op uw TV. Zijn er vragen of opmerkingen dan kunt u zich wenden tot uw gastvrouwen of gastheren van het horecateam. HUISVUIL Deze dient u zelf naar het milieustraat links vooraan bij het park te brengen. Het is niet toegestaan uw huisvuil te deponeren in een van de prullenbakken op ons terrein. Ook is het niet toegestaan uw huisvuil op een andere plaats te storten als de daarvoor aangewezen milieustraat. U kunt u huisafval alléén afstorten door middel van een pasje. Dit is éénmalig verkrijgbaar op de receptie voor 15,00 waarborg. HUISDIEREN Huisdieren (maximaal 2) worden alleen aangelijnd toegelaten op de Zwarte Bergen en dienen op de receptie geregistreerd te zijn. 1. Het registratiepasje dient altijd zichtbaar aan de halsband te zitten. 2. Mocht er een ongelukje gebeuren, ruim dit dan op. 3. Het is niet toegestaan uw huisdier op het vakantiecentrum uit te laten. 4. Huisdieren zijn niet op ons terrein toegestaan indien deze overlast bezorgen voor de overige campinggasten. HUISHOUDELIJK REGLEMENT / ALGEMENE-VOORWAARDEN Een exemplaar van deze reglementen vindt u bij uw huurovereenkomst, maar is ook te verkrijgen aan de receptiebalie. INVENTARIS BUNGALOWS Indien u bij aankomst artikelen mist of voorwerpen gebroken aantreft, dan kunt u dit tot en met de volgende dag uur aan de receptiebalie melden. Breekt u iets tijdens uw verblijf, dan verzoeken wij u dit te melden en af te rekenen aan de receptie.

11 KERKDIENSTEN R.K.-kerk, Kerkstraat 20, Luyksgestel: zaterdag uur, en zondag 9.30 uur. Reformatorische Kerkgemeenschap, hoek Domineestraat en Mr. Pankenstr. Bergeijk: zondag uur. KLACHTEN Wij verzoeken u eventuele klachten direct tijdens uw verblijf op het park te melden aan de receptiebalie, zodat wij deze zo goed mogelijk kunnen oplossen. LOGEES Logees zijn op de Zwarte Bergen toegestaan, mits zij opgegeven zijn op de receptiebalie en het dan geldende overnachtingtarief hebben betaald. MIDGETGOLF De midgetgolf is in het hoogseizoen iedere dag geopend mits het weer dit toelaat. Aangezien u er ongeveer 1 uur over doet om alle banen af te spelen, worden de laatste kaartjes à 3,50 per persoon om uur verkocht. Alleen personen in het bezit van een geldig kaartje worden op de banen toegelaten. Vraag de actuele openingstijden na op de receptie. NACHTRUST De nachtrust gaat in om uur en duurt tot uur. Tijdens vakantieperiodes gaan gedurende deze tijd de in- en uitgang op slot. Misbruik kan resulteren in een tijdelijk terreinverbod voor de auto. Voor zeer dringende noodgevallen kunt u terecht via de intercom aan de in/uitgang. POLITIE Politie Brabant Zuid-Oost, afdeling de Kempen, Postelseweg 31 Eersel, tel Alarmnummer 112. POST Post voor onze gasten kan door volwassenen aan de receptiebalie afgehaald worden. Het postagentschap in Luyksgestel, Dorpstr. 17 (in Jumbo-supermarkt) is in principe iedere werkdag van uur en van uur geopend. Op zaterdag van uur. RECREATIEPROGRAMMA Het recreatieprogramma staat aangekondigd in het programmaboekje en op de beeldkrant op uw TV (kanaal 25). De laatste veranderingen aan het programma kunt u vinden op de publicatieborden op het park. Vanzelfsprekend doen wij onze uiterste best de recreatieprogramma s zo veilig mogelijk te organiseren. Desondanks willen wij benadrukken dat meedoen aan een recreatieprogramma op eigen risico gebeurt en dat vakantiecentrum de Zwarte Bergen op geen enkele wijze verantwoordelijkheid draagt voor schade en/of letsel ontstaan tijdens of als gevolg van deelname aan een recreatieprogramma. RESERVEREN Vanaf 1 mei kunt u weer reserveren voor het volgende kampeerjaar. SKELTERVERHUUR Skelters worden tijdens het seizoen bij de receptie verhuurd. De dagdelen lopen van , en * uur (*alleen in vakantieperiodes). SPORT Balspelen zijn alleen toegestaan op het daarvoor bestemde sportveld, of op door ons aangeven locaties.

12 SPROEIVERBOD Teneinde de watervoorziening ook in de piekuren te kunnen garanderen, is er gedurende een bepaalde tijd in het hoogseizoen een sproeiverbod. Ofschoon we er van uitgaan dat iedereen hier i.v.m. het algemeen belang aan meewerkt, zullen overtreders beboet worden. TANDARTS Informeer op de receptie welke tandarts er dienst heeft. TAXI Mocht u een taxi nodig hebben, bel dan Taxi van de Wijst of TELEFONISCHE BOODSCHAPPEN Telefonische boodschappen worden bij de ingekomen post gelegd. Komt u a.u.b. dagelijks even kijken of er een bericht voor u is. Slechts in zéér dringende gevallen kunnen wij een bericht afgeven. TENNISBANEN De tennisbanen kunnen aan de receptiebalie gereserveerd worden. Voor de sleutel dient 10,00 borg betaald te worden. VERKEER 1. Gemotoriseerd verkeer, zowel met elektramotor als verbrandingsmotor, is enkel en alleen toegestaan vanaf de ingang van de Zwarte Bergen naar de plaats/ bungalow en terug. Verkeer op het terrein met voornoemde voertuigen is niet toegestaan. 2. Het gebruik van quads en elektrisch bestuurbare autootjes is vanwege de toegenomen overlast verboden. VERTREK Bij vertrek dient u zich af te melden aan de receptiebalie. VISSEN Op de receptie kunt u informatie krijgen over de vismogelijkheden. Dag vergunningen voor de visvijver in Luyksgestel worden voor 2,50 aan de receptiebalie verkocht. U dient wel in het bezit te zijn van een sportvisakte. VVV EN ANDERE INFORMATIE Voor alle informatie kunt u terecht aan de receptiebalie. WASSERETTE EN WASLIJNEN Munten voor de diverse machines kunt u kopen op de receptie. I.v.m. het landschappelijke karakter van ons park is het niet toegestaan waslijnen tussen bomen te spannen. ZWEMBADJES Zwembadjes bij uw plaats zijn alleen toegestaan t.b.v. kleine kinderen en met een maximale inhoud van 1 m 3. Tijdens de periode dat er een sproeiverbod geldt verzoeken wij u spaarzaam met water om te gaan.

13 TOERISTISCHE INFORMATIE DE LOMMELSE SAHARA De Lommelse Sahara is een natuurfenomeen! In het midden van een groot naaldbos bots je ineens op een woestijnachtig landschap. Wondermooi tussen de geurende naaldbossen. Het helderblauwe meer en de unieke fauna en flora maken van een wandeling naar de Lommelse Sahara een toch om nooit te vergeten. Hoe raar het ook klinkt, maar het beschermd natuurgebied is ontstaan door natuurvervuiling. Door de uitwasemingen van de vroegere zinkfabriek verdween de groene beplanting als sneeuw voor de zon. Het resultaat: een dor landschap, bedenkt door witzand. Om uitdeining van de zandvlaktes te voorkomen werd heel lang geleden een nieuw bos aangeplant. Met dit uniek natuurgebied als opvallend mooi resultaat. Op 1 april 2015 werd in de Sahara een uitkijktoren geopend met een hoogte van 30 meter. Deze indrukwekkende constructie beschikt over drie platforms die je een wijde blik op de omgeving bieden. ABDIJ VAN POSTEL Diep in de Kempen, tussen bossen en velden, ligt de abdij van Postel: enkele gebouwen, oude en nieuwe, onsamenhangend maar mooi, die uitlopen op een eeuwenoud kerkje. Sinds 1140 woont er een groepje kloosterlingen. Zij worden norbertijnen genoemd, naar hun stichter de heilige Norbertus (+ 1134). Er zijn rondleidingen, een kaasmakerij, een brouwerij, een kruidentuin, winkels, een gasthof en er zijn regelmatig concerten. In de onmiddellijk omgeving vind je het Kempens kanaal en de ook al unieke voetgangersbrug. Via dit straf stukje architectuur kom je in een wandel- en natuurgebied dat zijn gelijke niet kent!

14 BAKKERIJMUSEUM LUYKSGESTEL Bij het bakkerijmuseum beleeft u de oude ambacht. U waant zich even in vroegere tijden en leert alle kneepjes van het mooie bakkersambacht. Het Kempisch Bakkerijmuseum wil de bezoeker kennis laten nemen van de veelzijdige cultuurhistorie van de bakkerij. Een aantrekkelijke presentatie van de collectie die het karakter van het museum onderstreept, de vele activiteiten en de liefde voor de ambacht bieden de bezoeker in samenwerking met de molen De Grenswachter een totaalconcept. VISVIJVER LUYKSGESTEL De visvijver van HSV De Overdrijvers is gelegen aan de Schatersdijk in Luijksgestel. De visvijver De Gagelputten heeft een oppervlakte van 4.69 ha en ligt verscholen in het groen. Vrij van drukke wegen kunt u hier heerlijk ontspannen en genieten van de hengelsport. Op de vijver bevinden zich o.a. de volgende vissoorten: voorn, rietvoorn, brasem, winde, zeelt, karper, paling, snoek, baars en snoekbaars. KAARSEMAKERIJ KEERF Keerf is een ambachtelijke kaarsenmakerij in Hapert, in de prachtige omgeving van De Kempen (Noord-Brabant), waar alle kaarsen met de hand worden gemaakt. In onze kaarsenmakerij kunt u zelf kaarsen maken, alleen of in een groep. Tijdens deze ontspannende activiteit kunt u ook heerlijk genieten van een drankje in onze zithoek of op het terras. SPEELPARADIJS BALLORIG Binnen speeltuin Ballorig Veldhoven is ideaal voor een dagje uit met de kids! Regen of zonneschijn? Bij overdekt speelparadijs Ballorig Veldhoven kun je altijd spelen! Je kunt er springen op de mega trampoline, crossen over het circuit spelen, in de ballenbak en nog veel meer. Voor de allerkleinsten is er een speciaal peutergedeelte en er is gratis wifi voor de ouders.

15 Kortom, Ballorig Veldhoven is het leukste dagje uit voor het gezin. Daarnaast is Ballorig erg leuk voor verjaardagen, kinderfeestjes, schoolreisjes en andere evenementen Kom je ook spelen? DIERENPARK BESTZOO Het dierenpark waar je nog echt die Brabantse gezelligheid ervaart! BestZOO is een knus dierenpark, waar je als bezoeker nog echt dicht bij de dieren kan komen en de dieren goed kan zien. Kom oog in oog te staan met dieren van over de hele wereld! Apen uit Zuid Amerika, Panters uit Azië, Buideldieren uit Australië en niet te vergeten, ijsvogeltjes uit Europa! In BestZOO zijn enkele echte pareltjes te zien, die bijna in geen enkele andere Nederlandse dierentuin te zien zijn, zoals: puma s, tamandua s en wallaroes. BestZOO is uitermate geschikt voor de kleinere onder ons! Het park is niet te groot en overzichtelijk, de dieren zijn van dichtbij te zien en er is een grote speeltuin en een kinderboerderij waar ze lekker kunnen ravotten en dat terwijl de ouders kunnen genieten van een heerlijk kopje cappuccino! TOERISTISCHE INFORMATIE OP ONZE RECEPTIE Op onze receptie hebben wij nog veel meer informatie over de mogelijkheden in onze omgeving, kom gerust binnen wij helpen u graag. Naast actuele informatie over festiviteiten, bezienswaardigheden en andere interessante zaken, kunt u hier wandelkaarten en fietsroutes vinden. Tevens is hier wekelijks de Eykelberg gratis af te halen. Dit is het regionale krantje waar ook leuke en praktische tips, informatie en evenementen in vermeld staan.

16 HANDIG OM BIJ DE HAND TE HEBBEN Hieronder vindt u de belangrijkste telefoonnummers en adressen die u hopelijk tijdens uw verblijf niet nodig heeft, maar die wel belangrijk zijn om bij de hand te hebben. In nood- en spoedgevallen belt u altijd eerst: ALARM 112 In noodgevallen kunt u tijdens openingsuren terecht op de receptie. Daarbuiten kunt u te allen tijde terecht bij Bart Schoenmaker, Zwartebergendreef 3 (Het witte huis naast de supermarkt). Telefonisch is het park 24 uur per dag te bereiken onder nummer APOTHEEK Apotheek Bergeijk, Burg. Magneestraat 40, 5571 HE Bergeijk tel Openingstijden tijdens weekenddienst: ZATERDAG: tot en van tot uur ZONDAG: tot en van tot uur ARTS Dr. Reissen, Weegbree 29, 5575 DB Luyksgestel, tel. (0497) Spreekuur alleen op afspraak. Weekenddiensten gaat via de dokterspost. Telnr , voor ernstige gevallen telnr Bij de receptie wijst men u graag de weg. DIERENARTS Dierenkliniek De Kempen, Mr. Pankenstr. 9, 5571 CP Bergeijk, tel Behandeling vindt alleen plaats op telefonische afspraak. EHBO Onze Eerste Hulpposten bevinden zich op de receptie, de Herberg en bij het woonhuis nr. 2 naast de winkel. Of op telefoonnummer POLITIE Politie Zuid-Oost Brabant, afdeling de Kempen Postelseweg 31 Eersel, tel Alarmnummer 112. TANDARTS Informeer op de receptie welke tandarts er dienst heeft! ZIEKENHUIS Maxima Medisch Centrum, Dommelstraat Zuid 40, Veldhoven, tel

Wij weten Wat vakantie is! vakantiecentrum. De Zwarte Bergen

Wij weten Wat vakantie is! vakantiecentrum. De Zwarte Bergen Wij weten Wat vakantie is! vakantiecentrum De Zwarte Bergen Kamperen, daar waar de konijntjes spelen! Daar waar Nederland en België elkaar op hun allermooist het hof maken, waar bossen en heidevelden elkaar

Nadere informatie

Het Zwarte Bergen ABC voor Jaarplaatsen en Bungalows

Het Zwarte Bergen ABC voor Jaarplaatsen en Bungalows Het Zwarte Bergen ABC voor Jaarplaatsen en Bungalows 2015 Voorwoord Voor u ligt het Zwarte Bergen ABC voor jaarplaatsen. Dit is een handboek met alle regels van vakantiecentrum de Zwarte Bergen B.V. Het

Nadere informatie

Wegwijs op Camping Diever

Wegwijs op Camping Diever Wegwijs op Camping Diever Geachte Gast, Welkom op Camping Diever; natuurlijk kamperen in een bosrijke omgeving! Onze gezellige camping ligt midden in de prachtige bossen van Diever. Bij ons kunt u terecht

Nadere informatie

Overnachtingstarief 2019 standaard comfort Aankomst vanaf uur. Vertrek voor uur Maandtarief kampeerplaats RECRON max.

Overnachtingstarief 2019 standaard comfort Aankomst vanaf uur. Vertrek voor uur Maandtarief kampeerplaats RECRON max. Camping Uit en Thuis ligt op de Brabantse Wal, een prachtig natuurgebied en toch dichtbij het centrum van het Bourgondische Bergen op Zoom. Jaarplaatsen voor (sta) caravans en chalets. Stacaravans te huur.

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER ARRANGEMENTEN persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER WELKOM BIJ T ANKER In Hotel t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de

Nadere informatie

Op vakantie naar camping Duinhorst

Op vakantie naar camping Duinhorst Op vakantie naar camping Duinhorst In Wassenaar is camping Duinhorst gelegen naast renbaan Duindigt in een natuurrijke omgeving. Op nog geen 5 kilometer afstand van het strand van Scheveningen is deze

Nadere informatie

Kampeertarieven Standaard Standaard + Comfort. Kortingskaarten Standaard Standaard + Extra korting met de kortinskaarten! 7 = 6 14 = 12 21 = 18

Kampeertarieven Standaard Standaard + Comfort. Kortingskaarten Standaard Standaard + Extra korting met de kortinskaarten! 7 = 6 14 = 12 21 = 18 Kampeertarieven Standaard Standaard + Comfort Laagseizoen - t/m - - t/m - - t/m - - t/m -0 0+ veld ( personen) Camperplaats 9,0 0,0,0,0,00 Extra persoon laagseizoen,,,,, Kampeertarieven zijn inclusief:

Nadere informatie

Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land

Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land Welkom Er op uit Camping t Beloofde Land is gelegen aan de rand van de prachtige Veluwse bossen en op loopafstand van het gezellige

Nadere informatie

De prijzen van onze tenten en kamer zijn inclusief staangeld, toeristenbelasting, gebruik van gas, en andere voorzieningen op de minicamping,

De prijzen van onze tenten en kamer zijn inclusief staangeld, toeristenbelasting, gebruik van gas, en andere voorzieningen op de minicamping, Algemene voorwaarden voor het boeken van een huurtent of reserveren van de Chambre d hôte 1. Hoe boekt u? U kunt telefonisch of via de mail reserveren. Wij hebben de volgende gegevens nodig: naam en adres

Nadere informatie

Natuurlijk genieten. Sint Maartenszee. Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe. in Noord-Holla n d

Natuurlijk genieten. Sint Maartenszee. Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe. in Noord-Holla n d Sint Maartenszee Noord-Holland Natuurlijk genieten in Noord-Holla n d Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe In 04 hebben we familiecamping Sint Maartenszee gekocht van de familie

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

Camping & JachthavenDe Meeuw. Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel van: De Meeuw. Vacantievreugd CAMPING / JACHTHAVEN

Camping & JachthavenDe Meeuw. Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel van: De Meeuw. Vacantievreugd CAMPING / JACHTHAVEN Camping & Vakantiegids JachthavenDe Meeuw De grote staanplaatsen, de rust en prachtige omgeving! Ruimte voor de hond en leuke contacten met andere kampeerders Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel

Nadere informatie

hét vakantiepark direct bij het strand

hét vakantiepark direct bij het strand hét vakantiepark direct bij het strand Omgeving: Midden in een landschap van bos- en duingebieden ligt Vakantiepark Schouwen, op 900 meter van het Noordzeestrand en 500 meter van de bekende en gezellige

Nadere informatie

vakantieplek Veluwe midden op de Een schitterende VIERHOUTEN

vakantieplek Veluwe midden op de Een schitterende VIERHOUTEN Een schitterende vakantieplek midden op de Veluwe VIERHOUTEN In het hoogseizoen een echte gezinscamping & in het laagseizoen een oase van rust Ontdek de Veluwe... Recreatiepark Samoza is gelegen in Vierhouten,

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Algemene regels. 2. Voertuigen en betreden van de camping. 4. Regels voor bezoekers. 5. Verhuren en verkopen. 6.

Inhoudsopgave. 1. Algemene regels. 2. Voertuigen en betreden van de camping. 4. Regels voor bezoekers. 5. Verhuren en verkopen. 6. Inhoudsopgave 1. Algemene regels 2. Voertuigen en betreden van de camping 3. Huisdieren 4. Regels voor bezoekers 5. Verhuren en verkopen 6. Bouwvoorschriften 7. Gas 8. Stroom 9. Water 10. Huisvuil 11.

Nadere informatie

REGELS CAMPING t VOSHUUS : seizoen 2014

REGELS CAMPING t VOSHUUS : seizoen 2014 REGELS CAMPING t VOSHUUS : seizoen 2014 Het reglement is er voor u en voor ons. De bedoeling is om helderheid te verstrekken. Dit om allerlei problemen, discussies en geschillen te vermijden. Het reglement

Nadere informatie

TOERISTISCH RESERVEREN

TOERISTISCH RESERVEREN TOERISTISCH RESERVEREN WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN DE PLAATSEN? Alle plaatsen hebben 16 ampère stroom en zijn in de duinen gelegen, het verschil zit hem in de faciliteiten bij de plaats. BEACHSPOT Zijn

Nadere informatie

WEDDE... DAT JE TERUGKOMT!

WEDDE... DAT JE TERUGKOMT! WEDDE... DAT JE TERUGKOMT! WWW.WEDDERBERGEN.NL DE LEUKSTE VAKANTIE OP WEDDERBERGEN Camping Wedderbergen brengt leven in de brouwerij! Op onze comfortabele en zeer ruime kampeerplaatsen en in onze prachtige

Nadere informatie

KALENDER 2017 KAMPEER PRIJZEN. Kampeer arrangementen. Verplichte kampeerarrangementen / Geen losse overnachtingen mogelijk 272,00 320,00 416,00 156,00

KALENDER 2017 KAMPEER PRIJZEN. Kampeer arrangementen. Verplichte kampeerarrangementen / Geen losse overnachtingen mogelijk 272,00 320,00 416,00 156,00 KALENDER 2017 Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December KAMPEER PRIJZEN COMFORTPLAATSEN Prijzen zijn per nacht / voor 2 personen Inclusief water, riool, 10

Nadere informatie

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen.

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. Huurvoorwaarden Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. 1. Toepassing Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle reserveringen

Nadere informatie

Reserveren. DUNESPOT Heeft geen extra faciliteiten, dit zijn de rode plaatsen op de plattegrond.

Reserveren. DUNESPOT Heeft geen extra faciliteiten, dit zijn de rode plaatsen op de plattegrond. WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN DE PLAATSEN? Alle plaatsen hebben 16 ampère stroom en zijn in de duinen gelegen, het verschil zit hem in de faciliteiten bij de plaats. Reserveren BEACHSPOT Zijn de tentplaatsen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Algemene regels. 2. Voertuigen en betreden van de camping. 4. Regels voor bezoekers. 5. Verhuren, verkopen en (ver)plaatsen

Inhoudsopgave. 1. Algemene regels. 2. Voertuigen en betreden van de camping. 4. Regels voor bezoekers. 5. Verhuren, verkopen en (ver)plaatsen Inhoudsopgave 1. Algemene regels 2. Voertuigen en betreden van de camping 3. Huisdieren 4. Regels voor bezoekers 5. Verhuren, verkopen en (ver)plaatsen 6. Bouwvoorschriften 7. Gas 8. Stroom 9. Water 10.

Nadere informatie

Parkreglement Vaste gasten

Parkreglement Vaste gasten Parkreglement Vaste gasten Hartelijk welkom op camping de Horrebieter. Om voor iedereen de vakantie zo aangenaam mogelijk te maken, hebben we een paar regels waar elke gast zich aan dient te houden. Deze

Nadere informatie

Prijslijst 2016. 1965-2016 Camping en Bungalowpark de Horsterhoeve

Prijslijst 2016. 1965-2016 Camping en Bungalowpark de Horsterhoeve Prijslijst 2016 Vakantie op de Veluwe! 1965-2016 Camping en Bungalowpark de Horsterhoeve Horsterengweg 17, 3853 ME Ermelo Tel: 0341 560 431, Email: info@horsterhoeve.nl www.horsterhoeve.nl bij de caravan.

Nadere informatie

InfoMagazine verschijnt wekelijks gedurende het hoogseizoen op iedere zondag en is af te halen in de winkel of de receptie.

InfoMagazine verschijnt wekelijks gedurende het hoogseizoen op iedere zondag en is af te halen in de winkel of de receptie. Het lange Hemelvaartweekend begint wisselvallig maar de temperatuur klimt volgens de voorspelling de komende dagen langzaam naar een hoogtepunt met op zondag misschien wel 28 graden! Den Inkel InfoMagazine

Nadere informatie

Van harte welkom op de zwarte woud camping Alisehof

Van harte welkom op de zwarte woud camping Alisehof +++ Momenteel is de route tussen Bad Peterstal-Griesbach en Schapbach gesloten. Gebruik een alternatieve route (bijvoorbeeld via Bad Peterstal- Griesbach - Kniebis - Bad Rippoldsau) +++ Van harte welkom

Nadere informatie

5. Wat zijn de betalingsmogelijkheden? Betalingsmogelijkheden: contant (maximum bedrag 999,00 ) of via creditcard (Visa, Mastercard, Maestro).

5. Wat zijn de betalingsmogelijkheden? Betalingsmogelijkheden: contant (maximum bedrag 999,00 ) of via creditcard (Visa, Mastercard, Maestro). BOEKING: 1. Hoe kan ik mijn vakantie bij Camping Vakantiedorp Malibu boeken: Door middel van onze officiële website, het sturen van een e-mail, of door telefonisch contact met ons op te nemen. 2. Is er

Nadere informatie

Comfortabel kamperen voor senioren én gezinnen

Comfortabel kamperen voor senioren én gezinnen XL kampeerplaatsen met verwarmd privésanitair gratis WIFI flexibel boeken verwarmd sanitair met mindervaliden toilet en doucheruimte en babywasruimte Comfortabel kamperen voor senioren én gezinnen Camping

Nadere informatie

bij de caravan. Dekbedden en Hoofdkussens zijn in de caravan aanwezig 55+ aanbieding 55+ aanbieding 03/04-01/05 01/05-11/05 xxxx

bij de caravan. Dekbedden en Hoofdkussens zijn in de caravan aanwezig 55+ aanbieding 55+ aanbieding 03/04-01/05 01/05-11/05 xxxx 2015 bij de caravan. Dekbedden en Hoofdkussens zijn in de caravan aanwezig periode 03/04-01/05 01/05-11/05 13/05-18/05 22/05-26/05 26/05-10/07 10/07-17/07 17/07-14/08 14/08-28/08 28/08-16/10 16/10-01/11

Nadere informatie

CAMPING CASA DI CACCIA

CAMPING CASA DI CACCIA A. ONTVANGST B. TV G. Bar - Restaurant - Pizzeria C. MEDISCHE E. TV H. koude douches D. Handicap J. Toiletten - Couches K. Spellplein en Animatie S. Bar op het strand R. Fietsverhuur Plaatsen Stacaravans

Nadere informatie

Camping en Gîte de L ongline. Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk

Camping en Gîte de L ongline. Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk Camping en Gîte de L ongline Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk 2009 Camping & Gite de L ongline De vernieuwde site is online, Wij vieren dat we 1 jaar geleden de deuren openden. We willen onze

Nadere informatie

Herontdek de rust op Vakantiepark

Herontdek de rust op Vakantiepark Herontdek de rust op Vakantiepark De Bosrand FIETSVERHUUR fitness tennisbaan overdekt zwembad BAR RESTAURANT Het hele jaar door rust, plezier en comfort! Ver weg van alle drukte vindt u, verborgen in het

Nadere informatie

Nieuwsmail Juni 2014

Nieuwsmail Juni 2014 Tips voor op reis Sluit uw auto altijd goed af en laat nooit waardevolle spullen in de auto achter, ook niet als u maar heel even weg bent! Laat waardevolle spullen in ieder geval nooit in zicht liggen.

Nadere informatie

Bungalowpark Camping Restaurant

Bungalowpark Camping Restaurant Bungalowpark Camping Restaurant Brochure - Het aanbod van onze vakantiewoningen - Onze facaliteiten op ons recreatiecentrum - Kampeerplaatsen - De omgeving en tips voor een dagje uit Bungalow type 6A (geschakeld)

Nadere informatie

Beetje zon, beetje regen, beetje warm, beetje koud. Kortom, we krijgen een wisselvallig Hemelvaartweekend!

Beetje zon, beetje regen, beetje warm, beetje koud. Kortom, we krijgen een wisselvallig Hemelvaartweekend! Beetje zon, beetje regen, beetje warm, beetje koud. Kortom, we krijgen een wisselvallig Hemelvaartweekend! Den Inkel InfoMagazine verschijnt wekelijks gedurende het hoogseizoen op iedere zondag en is af

Nadere informatie

www.creuse-nature.com

www.creuse-nature.com www.creuse-nature.com Creuse Nature ligt midden in Frankrijk, slechts op één dagje rijden vanuit Nederland. Op het terrein van 19 ha vindt u 100 ruime plaatsen, op 3 sterren niveau volgens het nieuwe classement,

Nadere informatie

Vliegerweek. Gratis LIEF!-bordje: bestel 7 dagen achter elkaar warme broodjes en ontvang een gratis LIEF!-bordje. Beste gasten,

Vliegerweek. Gratis LIEF!-bordje: bestel 7 dagen achter elkaar warme broodjes en ontvang een gratis LIEF!-bordje. Beste gasten, 10-08-2015 t/m 15-08-2015 Vliegerweek Reestdal mededelingen: Is de Deel gesloten dan kunt u storingen melden bij de intercom van het kantoor. Het kantoor vindt u bij de ingang van de camping tegenover

Nadere informatie

Welkom! Welkom! Welkom! Welkom! Welkom! Beste gast,

Welkom! Welkom! Welkom! Welkom! Welkom! Beste gast, Welkom! Welkom! Welkom! Welkom! Welkom! Beste gast, Welkom in onze stacaravan!! We hebben geprobeerd zoveel mogelijk informatie in deze brochure op te nemen. Als je je aangemeld hebt op het park bij aankomst,

Nadere informatie

de Zanderij dat is meer dan kamperen

de Zanderij dat is meer dan kamperen de Zanderij dat is meer dan kamperen welkom op de Zanderij een lange traditie van Veluws gastheerschap Verscholen in de uitgestrekte bossen van de Veluwe, vlakbij fraaie heidevelden, zandverstuivingen

Nadere informatie

TARIEVEN Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp. Geopend van 1 maart t/m 31 oktober

TARIEVEN Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp. Geopend van 1 maart t/m 31 oktober TARIEVEN 2018 Geopend van 1 maart t/m 31 oktober Gortelseweg 24 8171 RA Vaassen Nederland T. +31(0)578 571 839 E. info@helfterkamp.nl www.helfterkamp.nl volg ons op Voor een fijne vakantie kom je naar

Nadere informatie

Bungalowpark Wolferswoud. Huurprijzen bungalows en algemene informatie 2014

Bungalowpark Wolferswoud. Huurprijzen bungalows en algemene informatie 2014 Bungalowpark Wolferswoud Huurprijzen bungalows en algemene informatie 2014 Algemene Informatie Hierbij heeft u onze prijsbrochure 2014 in handen, deze hoort bij de kleuren brochure. Mocht u naar aanleiding

Nadere informatie

Geniet van Walcheren en de Zeeuwse kust!

Geniet van Walcheren en de Zeeuwse kust! Geniet van Walcheren en de Zeeuwse kust! kampeerplaatsen chalets safaritenten woodlodges Recreatieteam aanwezig! tarievenlijst 2018 NOORDZEE DOMBURG N57 Welkom aan de Zeeuwse kust! N287 N287 N57 Buiten

Nadere informatie

t Vosseven Lochtstraat 26 6039RV Stramproy

t Vosseven Lochtstraat 26 6039RV Stramproy t Vosseven Lochtstraat 26 6039RV Stramproy www.vosseven.nl Welkom in dit vakantiehuis! Deze info is bedoeld om u een prettig en probleemloos verblijf op ons bospark te laten hebben. Het bevat o.a. informatie

Nadere informatie

Kampeertarieven. * Seizoensplaatsen zijn inclusief 500 kwh, verbruik boven de 500 Kwh wordt in rekening gebracht ( 0,61 per Kwh).

Kampeertarieven. * Seizoensplaatsen zijn inclusief 500 kwh, verbruik boven de 500 Kwh wordt in rekening gebracht ( 0,61 per Kwh). Tarieven van ons vakantiepark seizoen 0 Kamperen Kampeertarieven Comfort Comfort XL Supercomfort XL Laag Midden Hoog Laag Midden Hoog Laag Midden Hoog Kampeerplaats incl. personen,00,00,00,00 0,00,00,00,00,00

Nadere informatie

Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek

Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek Camping den Blanken - Algemene tarieven Kamperen Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek 1 april t/m 22 april 6 juni

Nadere informatie

VIA EEN GOUDEN WEBSITE # K L A N T B E L E V I N G O N L I N E

VIA EEN GOUDEN WEBSITE # K L A N T B E L E V I N G O N L I N E MEER GASTEN NAAR JE CAMPING VIA EEN WEBSITE # K L A N T B E L E V I N G O N L I N E VERSIE 2.0 I N H O U D S O P G A V E Warm welkom Goede website Gouden website Ons verhaal A U T E U R Johanna Bruggeman

Nadere informatie

CAMPINGREGLEMENT DUINRAND RECREATIE B.V. (versie geldend per 1 januari 2013)

CAMPINGREGLEMENT DUINRAND RECREATIE B.V. (versie geldend per 1 januari 2013) CAMPINGREGLEMENT DUINRAND RECREATIE B.V. (versie geldend per 1 januari 2013) Geachte campingbewoner, Hartelijk welkom bij Duinrand Recreatie B.V.! Wij hopen dat u op onze camping een prettige tijd zult

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Wij, het team het Waldhoorn, heten u van harte welkom en wensen u een fantastische vakantie! Welkom

Nieuwsbrief. Wij, het team het Waldhoorn, heten u van harte welkom en wensen u een fantastische vakantie! Welkom Nieuwsbrief Welkom Hartelijk welkom bij Camping Het Waldhoorn. Uw vakantie kan beginnen. Ons team van enthousiaste medewerkers is u graag van dienst en doet zijn uiterste best het u naar de zin te maken.

Nadere informatie

Leef en gedragsregels camping De Eenhoorn 2011

Leef en gedragsregels camping De Eenhoorn 2011 Leef en gedragsregels camping De Eenhoorn 2011 Bereikbaarheid: tel: 06-53798020 Receptie: open: dagelijks van: 9.30 10.00. Openingstijden van de receptie voor het kopen van de krant, was/droogmachine en

Nadere informatie

Hoofdregel: Gedraagt u zodanig dat u niemand overlast bezorgt. Gun uzelf en uw medegasten de gelegenheid van de vakantie te genieten.

Hoofdregel: Gedraagt u zodanig dat u niemand overlast bezorgt. Gun uzelf en uw medegasten de gelegenheid van de vakantie te genieten. Camping de Vier Bannen Hartelijk welkom op camping de Vier Bannen Wij hopen dat u hier een prettige tijd zult hebben. Wij doen er in elk geval alles aan om het u naar de zin te maken. Onze camping is geopend

Nadere informatie

Voel je thuis en toch even lekker weg

Voel je thuis en toch even lekker weg Voel je thuis en toch even lekker weg Comfortcamping De Bosgraaf bosgraaf.ardoer.com Waar? Tussen Apeldoorn, Arnhem en Zutphen. Eenvoudig bereikbaar via A1, A12 en A50. Direct grenzend aan het Veluwse

Nadere informatie

TARIEVEN Geopend van 1 maart t/m 31 oktober. Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp

TARIEVEN Geopend van 1 maart t/m 31 oktober. Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp TARIEVEN 2017 Geopend van 1 maart t/m 31 oktober Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp Dagtarieven DAGTARIEVEN Dagtarieven gelden vanaf de dag van aankomst tot de volgende dag 12 uur.

Nadere informatie

TARIEVEN maart tot 31 oktober

TARIEVEN maart tot 31 oktober TARIEVEN 2019 1 maart tot 31 oktober Heerlijk kamperen in het hart van de Veluwe Gortelseweg 24 8171 RA Vaassen Nederland T. +31(0)578 571 839 E. info@helfterkamp.nl www.helfterkamp.nl volg ons op Voor

Nadere informatie

Bungalowpark Wolferswoud & Het Vossenveen. Huurprijzen bungalows en algemene informatie 2016

Bungalowpark Wolferswoud & Het Vossenveen. Huurprijzen bungalows en algemene informatie 2016 Bungalowpark Wolferswoud & Het Vossenveen Huurprijzen bungalows en algemene informatie 2016 Algemene Informatie Hierbij heeft u onze prijsbrochure 2016 in handen, deze hoort bij de kleuren brochure. Mocht

Nadere informatie

Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2016

Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2016 Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2016 1 ANIMATIEPROGRAMMA RECREATIE INFO 2016 Beste gasten, Van harte welkom op camping/jachthaven de Maasterp! Het seizoensboekje met het

Nadere informatie

Wij zijn aangesloten bij: SVR- Stichting Vrije Recreatie. NFN- Naturisten Federatie Nederland

Wij zijn aangesloten bij: SVR- Stichting Vrije Recreatie. NFN- Naturisten Federatie Nederland Wij zijn aangesloten bij: SVR- Stichting Vrije Recreatie NFN- Naturisten Federatie Nederland Hallo, wij familie van de Wetering zijn eigenaar van Mini Camping Nieuw Moscou gelegen in gemeente Hoogeveen,

Nadere informatie

COLMONT PANORAMACAMPING

COLMONT PANORAMACAMPING PANORAMACAMPING U B A C H S B E R G Z U I D - L I M B U R G van harte welkom Op een bijzondere plek, aan de rand van het fraaie dorpje Ubachsberg, gelegen tussen Heerlen en Valkenburg, midden in het prachtige

Nadere informatie

Recreatiecentrum Het Eibernest

Recreatiecentrum Het Eibernest Recreatiecentrum Het Eibernest Bungalowverhuur - Kampeerplaatsen Jaarplaatsen - Seizoenplaatsen Maandplaatsen Kantine annex restaurant - Snackbar Wasserette - Recreatieteam Speeltuin - Ligweide met ligbedden

Nadere informatie

TARIEVEN Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp! Heerlijk kamperen in het hart van de Veluwe. 1 maart tot 31 oktober

TARIEVEN Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp! Heerlijk kamperen in het hart van de Veluwe. 1 maart tot 31 oktober TARIEVEN 2019 1 maart tot 31 oktober Heerlijk kamperen in het hart van de Veluwe Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp! Dagtarieven SPECIALE SEIZOENARRANGEMENTEN Tarieven kamperen

Nadere informatie

Boerderij Camping "Berghem"

Boerderij Camping Berghem Welkom De familie Hautvast heet u van harte welkom op boerderij camping "Berghem gelegen op het balkon van Limburg, in een bosachtige en mooie vergezichten. De boerderij "Berghemmerhof" is een oude halve

Nadere informatie

WELKOM OP LANDAL SANDYBROOK

WELKOM OP LANDAL SANDYBROOK WELKOM OP LANDAL SANDYBROOK Landal Sandybrook Buxton Road DE6 2AQ Derbyshire Verenigd Koninkrijk Tel. +44 1335 300000 Geachte Gast, Wij kijken ernaar uit om u als gast van Landal Sandybrook te mogen ontvangen.

Nadere informatie

Informatie en tarieven

Informatie en tarieven Informatie en tarieven 2019 Algemeen Januari Februari Maart April 1 1 2 3 4 5 6 5 1 2 3 9 1 2 3 14 1 2 3 4 5 6 7 2 7 8 9 10 11 12 13 6 4 5 6 7 8 9 10 10 4 5 6 7 8 9 10 15 8 9 10 11 12 13 14 3 14 15 16

Nadere informatie

Algemene voorwaarden verhuur chalets

Algemene voorwaarden verhuur chalets Algemene voorwaarden verhuur chalets Wij heten u van harte welkom onze camping. Wij willen uw verblijf graag naar wens maken. Hiervoor vragen wij ook uw medewerking. Uiteraard kan de camping niet zonder

Nadere informatie

10 Persoons bungalow. www.bungalow-hoenderloo.nl

10 Persoons bungalow. www.bungalow-hoenderloo.nl 10 Persoons bungalow In het gezellige, kleinschalige park Ben s Dream De Rimboe in Hoenderloo (Veluwe) ligt de Finse bungalow Sjaloom. Het ruime, sfeervolle huis staat op 470 m2 bosgrond, heeft 4 slaapkamers

Nadere informatie

Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek

Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek Camping den Blanken - Algemene tarieven Kamperen Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek 1 april t/m 22 april 6 juni

Nadere informatie

Dat is pas vakantie!

Dat is pas vakantie! defruithof campingdefruithof Verkoeling bij de speelvijver Waterpret voor het hele gezin. Vakantiepark De Fruithof Dat is pas vakantie! Huisjes & chalets Comfortabel genieten van het buitenleven. Kamperen

Nadere informatie

Camping De Ruimte. Stobbenweg PX Dronten Tel: Website:

Camping De Ruimte. Stobbenweg PX Dronten Tel: Website: Camping De Ruimte Stobbenweg 23 8251 PX Dronten Tel: 0321-316 442 Website: www.campingderuimte.nl E-mail: info@campingderuimte.nl DE GROOTSTE KAMPEER ONDERDELEN SHOP VAN FLEVOLAND K.A.Z. CAMPINGSHOP DÉ

Nadere informatie

De Waddendiamant is één van de namen die ons mooie eiland Ameland met trots draagt en waar u in alle jaargetijden van harte welkom bent.

De Waddendiamant is één van de namen die ons mooie eiland Ameland met trots draagt en waar u in alle jaargetijden van harte welkom bent. Geachte gasten, Wij heten u allen van harte welkom: zowel de gasten op Camping Roosdunen als de gasten van de bungalows rond Ballum. Wij hopen dat u veel plezier zult hebben tijdens uw verblijf op Ameland.

Nadere informatie

Voor u ligt weer een nieuwe "Vers van de campingpers".

Voor u ligt weer een nieuwe Vers van de campingpers. Voor u ligt weer een nieuwe "Vers van de campingpers". Diegene die we niet voor de eerste keer mogen verwelkomen, weten inmiddels dat we in dit boekje naast enkele belangrijke tips en mededelingen ook

Nadere informatie

Reispapieren Hierbij ontvangt u alle praktische informatie over uw reis en verblijf.

Reispapieren Hierbij ontvangt u alle praktische informatie over uw reis en verblijf. Reispapieren 2018 Over enige tijd hoopt u te vertrekken naar het mooie vakantiepark Beter Uit op Ackersate voor een welverdiende vakantie. Beter-uit is met Vakantiepark Ackersate een samenwerkingsverband

Nadere informatie

1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden mogelijk) 46%

1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden mogelijk) 46% Relaxmomenten Een moment voor jezelf inplannen schiet er wel eens bij in. 50% 4 40% 3 30% 2 20% 1 10% 0% Toelichting: 17% 1. Dagje naar de spa 1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden

Nadere informatie

Speels en uitdagend. Spannend. Avontuurlijk

Speels en uitdagend. Spannend. Avontuurlijk Speels en uitd Spannend Avontuurlijk Speels Uitd Uitd Spannend Spannend Avontuurlijk DE KAMPEERVELDJES OP CAMPING BERINGERZAND ZIJN INGEDEELD OP LEEFTIJDEN. NATUURLIJK BEPAALT U ZELF UW FAVORIETE CAMPINGGEDEELTE!

Nadere informatie

Kamperen. Tarieven 2016. Kampeerplaats 4 6/10 amp. x x x 32,50 22,50. Kampeerplaats zonder stroom. 4 x x x x 25,00 15,00

Kamperen. Tarieven 2016. Kampeerplaats 4 6/10 amp. x x x 32,50 22,50. Kampeerplaats zonder stroom. 4 x x x x 25,00 15,00 Kamperen Aantal personen Stroom Water TV Riool Parkeren op plaats Hoog Laag Kampeerplaats 4 6/10 amp. x x x 32,50 22,50 Kampeerplaats zonder stroom 4 x x x x 25,00 15,00 Riant Kampeerplaats 4 10 amp. x

Nadere informatie

Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart

Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart Laat je verrassen door de spetterende activiteiten! Kerst 2015 Welkom! Wat leuk dat jullie deze bij ons op Vakantiepark De Kuilart zijn! Hebben jullie een goede

Nadere informatie

Vakantiepark. Rust en gezelligheid, voor elk wat wils

Vakantiepark. Rust en gezelligheid, voor elk wat wils Vakantiepark Rust en gezelligheid, voor elk wat wils Het Vakantiepark is een prima uitvalbasis om heerlijke fietsen wandeltochten te maken door de bossen en heidevelden. Door de unieke ligging is alles

Nadere informatie

Beleggerstip: Cube la Mer. Prijs ,- Excl. BTW en incl. complete inventaris

Beleggerstip: Cube la Mer. Prijs ,- Excl. BTW en incl. complete inventaris Beleggerstip: Cube la Mer Prijs 118.368,- Excl. BTW en incl. complete inventaris Omschrijving Nog nooit was investeren in een turn-key recreatiewoning zo interessant! Investeer 118.368,- INCLUSIEF compleet

Nadere informatie

KAMPEREN. Hemelvaart 24 mei - 29 mei 200,00 225,00 255,00 Pinksteren 02 jun - 06 jun 170,00 190,00 210,00

KAMPEREN. Hemelvaart 24 mei - 29 mei 200,00 225,00 255,00 Pinksteren 02 jun - 06 jun 170,00 190,00 210,00 TARIEVEN VAN ONS VAKANTIEPARK SEIZOEN 0 KAMPEREN Comfort Comfort XL Supercomfort XL Laag Midden Hoog Laag Midden Hoog Laag Midden Hoog Kampeerplaats incl. pers. 0,00,00,00,00,00,00 n.v.t.,00,00 Iedere

Nadere informatie

Zonnig, warm en vooral droog Hemelvaartweekend staat voor de deur!!

Zonnig, warm en vooral droog Hemelvaartweekend staat voor de deur!! Zonnig, warm en vooral droog Hemelvaartweekend staat voor de deur!! Den Inkel InfoMagazine verschijnt wekelijks gedurende het hoogseizoen op iedere zondag en is af te halen in de winkel of de receptie.

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

13-14 mei Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0)

13-14 mei Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0) 13-14 mei -2017- Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen +31 (0) 342 47 12 97 info@deboshoek.nl www.deboshoek.nl welkom! Een animatieteam voor de jongere kinderen, een sport-entertainer

Nadere informatie

U kunt zich voor alle evenementen opgeven bij de receptie. ALLE EVENEMENTEN ZIJN OP EIGEN RISICO

U kunt zich voor alle evenementen opgeven bij de receptie. ALLE EVENEMENTEN ZIJN OP EIGEN RISICO Showbizz 11 Augustus 2018. 31 e jaargang no. 4. Zaterdag 11 augustus 10.30 uur: Zandtekening maken 19.00 uur: De tikkende waterbom 20.30 uur: Bingo Maandag 13 augustus 10.30 uur Kindermorgen: Knutsel een

Nadere informatie

Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2015

Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2015 Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2015 1 ANIMATIEPROGRAMMA RECREATIE INFO 2015 Beste gasten, Van harte welkom op camping/jachthaven de Maasterp! Het seizoensboekje met het

Nadere informatie

de naam van wordt wel anders... maar de rust & ruimte veranderen wij niet!

de naam van wordt wel anders... maar de rust & ruimte veranderen wij niet! de naam van wordt wel anders... maar de rust & ruimte veranderen wij niet! Westerbork, februari 2013 Beste familie, Het recreatieseizoen komt er weer aan! Het klinkt vreemd nu de eerste toertochten op

Nadere informatie

Programma BUITENPLAATS DE LUWE STEK HORECA DE LUWE STEK. Hogebrugweg 11b 1738 JW WAARLAND. EMAIL: horeca@horecaluwestek.nl

Programma BUITENPLAATS DE LUWE STEK HORECA DE LUWE STEK. Hogebrugweg 11b 1738 JW WAARLAND. EMAIL: horeca@horecaluwestek.nl Programma BUITENPLAATS DE LUWE STEK 2015 HORECA DE LUWE STEK Hogebrugweg 11b 1738 JW WAARLAND 0226427704 EMAIL: horeca@horecaluwestek.nl Belangrijke telefoonnummers Beheerder park de luwe stek: Miriam

Nadere informatie

Parkreglement. Bungalowpark 't Giethmenseveld

Parkreglement. Bungalowpark 't Giethmenseveld Parkreglement Bungalowpark 't Giethmenseveld 14 juli 2009 PARKINFORMATIE EN REGELS. Algemene aanbevelingen, bepalingen en gedragsregels voor het gebruik van het park, de voorzieningen, de percelen en de

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

De Zeeuwse Kust. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Zeeland. www.ardoer.

De Zeeuwse Kust. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Zeeland. www.ardoer. De Zeeuwse Kust Zeeland Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid Kamperen Kamperen kan met je eigen kampeermiddel op een ruime comfortplaats vanaf 100 m 2. Wanneer

Nadere informatie

Aanwijzingen voor gebruikers van het Polvokamp

Aanwijzingen voor gebruikers van het Polvokamp Aanwijzingen voor gebruikers van het Polvokamp Bij aankomst meldt u zich bij de beheerder. Deze neemt het nachtregister in ontvangst, geeft u de sleutel en maakt met u een rondje door de blokhut zodat

Nadere informatie

PARKREGLEMENT DUINRAND RECREATIE B.V. (versie geldend per 1 januari 2019)

PARKREGLEMENT DUINRAND RECREATIE B.V. (versie geldend per 1 januari 2019) PARKREGLEMENT DUINRAND RECREATIE B.V. (versie geldend per 1 januari 2019) Geachte gast, Hartelijk welkom bij Duinrand Recreatie! Wij hopen dat u op ons recreatiepark een prettige tijd zult hebben. Wij

Nadere informatie

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer!

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! 5-12 september 2014 Fun & Entertainment Zaterdag 6 september 2014 Natuurwandeling ( Gehele dag ) Bij de receptie ligt een leuke natuurtocht voor je

Nadere informatie

Beste gast, Deze map bevat een inventarislijst van de tipi en daarnaast ook nuttige tips voor uw verblijf in onze tipi.

Beste gast, Deze map bevat een inventarislijst van de tipi en daarnaast ook nuttige tips voor uw verblijf in onze tipi. Beste gast, Deze map bevat een inventarislijst van de tipi en daarnaast ook nuttige tips voor uw verblijf in onze tipi. Wij wensen u een fantastische tipitijd! Met vriendelijke groet, Camping Beringerzand

Nadere informatie

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant?

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant? Hé allemaal! Mijn naam is Flurki en ik heet jullie allemaal welkom hier op vakantiepark Dierenbos! Wisten jullie dat hier ontzettend veel leuke dingen te doen zijn!? Je kan hier je creativiteit kwijt in

Nadere informatie

RECREATIEPARK EN JACHTHAVEN

RECREATIEPARK EN JACHTHAVEN RECREATIEPARK EN JACHTHAVEN Ontspannen, genieten en actief bezig zijn op Rhederlaagse Meren Op recreatiepark Rhederlaagse Meren is er voor jong en oud genoeg te beleven. Heerlijk zwemmen in de Rhederlaag

Nadere informatie

ALGEMENE REGELS HUISVESTING

ALGEMENE REGELS HUISVESTING ALGEMENE REGELS HUISVESTING Huisregels opgesteld en aangeboden door Het Kantoor Archief. (01-01-2013) Algemeen Openingstijden verhuurbeheer : maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur Openingstijden

Nadere informatie

Bungalowpark Hoge Hexel

Bungalowpark Hoge Hexel Bungalowpark Hoge Hexel Uw tweede thuis in Twente Rustig gelegen Overdekt zwembad Luxe bungalows Speeltuinen Visvijver Thuiskomen bij bungalowpark Hoge Hexel Graag verwelkomen wij u op ons prachtig gelegen

Nadere informatie

De laatste vakantieweek breekt bijna aan! Nog even en dan is het ook voor het zuiden: Back to School!!

De laatste vakantieweek breekt bijna aan! Nog even en dan is het ook voor het zuiden: Back to School!! De laatste vakantieweek breekt bijna aan! Nog even en dan is het ook voor het zuiden: Back to School!! Den Inkel InfoMagazine verschijnt wekelijks gedurende het hoogseizoen op iedere zondag en is af te

Nadere informatie

Camping De Heldense Bossen

Camping De Heldense Bossen Camping De Heldense Bossen Camping De Heldense Bossen is een gezellige camping in Limburg. Onze camping is in de schoolvakanties bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen tot en met ca. 14 jaar.

Nadere informatie

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren.

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Juni Welkom bij Camping De Heldense Bossen Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Voor een aantal activiteiten kunt u zich inschrijven bij de receptie,

Nadere informatie

24-25 juni Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0)

24-25 juni Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0) 24-25 juni -2017- Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen +31 (0) 342 47 12 97 info@deboshoek.nl www.deboshoek.nl welkom! Een animatieteam voor de jongere kinderen, een sport-entertainer

Nadere informatie

Musicalweek. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

Musicalweek. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Recreatiebospark De Reehorst Enzerinckweg 12 7251 KA Vorden tel (0575) 551582 www.dereehorst.nl info@dereehorst.nl SPORT EN SPEL Musicalweek Iedere dag (m.u.v. maandag) leuke

Nadere informatie