Wij weten Wat vakantie is! vakantiecentrum. De Zwarte Bergen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wij weten Wat vakantie is! vakantiecentrum. De Zwarte Bergen"

Transcriptie

1 Wij weten Wat vakantie is! vakantiecentrum De Zwarte Bergen

2 Kamperen, daar waar de konijntjes spelen!

3 Daar waar Nederland en België elkaar op hun allermooist het hof maken, waar bossen en heidevelden elkaar afwisselen in een spel van kleuren en geuren, waar vriendelijke dorpjes bewoond worden door nog vriendelijkere mensen, te midden van al dat groenste groen ligt vakantiecentrum de Zwarte Bergen. Een bosweg van maar liefst een kilometer lang leidt u naar vakantiecentrum de Zwarte Bergen. De camping, midden in de vrije natuur, biedt voor elk wat wils. Mooie velden met alle voorzieningen voor toercaravans en tenten, op een ander gedeelte van ons park, prachtige plaatsen voor stacaravans en fraaie vrijstaande bungalows. WELKOM ervaart u bij ons op z n Brabants! De prachtige omgeving van bossen en rustieke dorpjes nodigt u uit om te komen wandelen, fietsen of elke andere manier om onze omgeving te ontdekken. Tijdens de vakanties is er buiten al dat moois in de omgeving ook van alles te doen op ons park, zodat jong en oud zich geen seconde hoeft te vervelen. Nieuwsgierig? Kijk dan verder in deze brochure wat vakantiecentrum de Zwarte Bergen u te bieden heeft! Wij hopen u te mogen verwelkomen op ons park.

4 Onze faciliteiten voor het gemak Wanneer u op onze camping bent, zijn natuurlijk de faciliteiten van groot belang. Zo hebben wij op alle plaatsen kabel antenne, per twee plaatsen een waterkraan, zodat u niet ver hoeft te gaan voor water. Alle plaatsen beschikken over 6 ampère stroom, wat voldoende is om fijn te kunnen kamperen. Bij elke twee plaatsen is een buitenlamp, zodat u s nachts niet verloren loopt in het donker. Wilt u graag uw bekijken, of gewoon lekker surfen op het internet? Dat kan, want op alle plaatsen is er ontvangst van draadloos internet. Natuurlijk kunt u bij ons gratis douchen, en toilet papier op onze toiletten behoort ook tot de standaard service. Is het buiten koud, dan zorgen wij ervoor dat het in onze sanitair gebouwen lekker warm is! Heeft u kleine kinderen, die u eens lekker wilt wassen, ons kindersanitair is er speciaal voor de kleintjes.

5 Vakantie is niet alleen rust, maar ook veel plezier. Om je goed te kunnen vermaken, hebben wij verschillende faciliteiten. Zo kunnen de kinderen heerlijk spelen in onze centraal gelegen speeltuin, of op een van de speeltoestellen, welke gelegen zijn tussen de kampeerplaatsen. Zin in zwemmen? Dat kan in ons verwarmd openlucht zwembad. Onze faciliteiten voor het plezier Maar ook tennis, volleybal, beachvolleybal, streetbasketbal of jeu de boules is mogelijk. Verder zijn er nog verschillende sportmogelijkheden op ons park. Ook is er een sportveld waar een balletje getrapt kan worden. Geen fiets of skelter bij u? Geen nood, wij hebben verschillende soorten skelters en fietsen welke tegen een kleine prijs te huur zijn. Vervelen hoeft er bij ons dus niet bij te zijn!

6 Recreatie activiteiten voor jong! Vakantie is veel plezier maken. Zeker als je jong bent. Nou bij ons is dat mogelijk, want een enthousiast en professioneel animatieteam staat klaar om van iedere vakantie een onvergetelijke tijd te maken. Tijdens uw vakantie komen er verschillende leuke themaweken voorbij en kun je fijn knutselen tijdens het knutsel uurtje. Eén keer per week gaan we met z n allen iets lekkers bakken en ook is er regelmatig een ontbijt spektakel of een gezellige picknick. Tijdens deze activiteiten ontmoet je vast en zeker nieuwe vriendjes en vriendinnetjes om fijn mee te spelen tijdens je vakantie! Als je moe bent van het spelen is er natuurlijk de Bijna-naar-bed-show. Dan kun je nog lekker zingen, kijken naar het meeleeftheater en tot slot nog naar een verhaaltje luisteren voor het slapen gaan. Ben je al wat ouder en stoerder, dan zijn er ook verschillende dingen te doen. Wat dacht je van onze jaarlijkse beroepen dag? Je kunt dan misschien een echte brandweerman of bouwvakker zijn, waarbij je allerlei leuke spellen mag doen. Natuurlijk is er nog veel meer te doen. Kijk maar op onze internetpagina naar het recreatieprogramma.

7 Recreatie activiteiten voor iedereen Recreatie activiteiten zijn er niet alleen voor de kleintjes onder onze gasten. Ons animatieteam is in de vakantieperiodes dagelijks bezig met diverse activiteiten voor jong en oud. Voor de jeugd hebben we verschillende activiteiten. Wat dacht u van GPS-tochten, Zumba of een van jouw favoriete sporten zoals voetbal, streetbasketbal of beachvolleybal. Nog niet moe? Doe dan maar eens mee met een van onze avondactiviteiten, zoals een reuze zeepbaan of een gaaf avondspel. Ook een workshop boogschieten behoort tot de mogelijkheden. In het zwembad organiseren we regelmatig een Bubbel activiteit, waar je in een grote bal op het water kunt lopen. Is dit allemaal te spannend, dan zijn er wekelijks themadagen met leuke spellen en mooie springkussens. Maar er is nog meer mogelijk! Zo zijn er Kids disco s, pool party s en voor de hele familie leuke gezins wandeltochten en onze beroemde en geliefde Sprookjes Droomvlucht tocht. Iedere week is er bingo, darten, jeu de boules en nog veel meer. Voor de gezellige avonden wordt regelmatig een terras event georganiseerd met live muziek.

8 Onze camping biedt plaats aan toercaravans, tenten, en stacaravans. Omdat een jaargast andere wensen heeft dan een toeristische gast, hebben wij ervoor gezorgd dat onze jaarplaatsen op een apart gedeelte van ons park gelegen zijn. Onze camping, heerlijk ru Bent u op zoek naar een mooie plaats voor uw vakantie? Dan kunnen wij u ruime plaatsen aanbieden. Op iedere plaats heeft u een aansluiting voor elektriciteit, een antenneaansluiting, maar ook per twee plaatsen een watertappunt. Op al onze plaatsen bieden wij draadloos internet, hiervoor vragen wij een kleine vergoeding. Of u kunt een internetarrangement boeken. Natuurlijk is het altijd fijn om van tevoren te weten wat voor plaats u kunt reserveren, daarom bent u gedurende het hele jaar welkom om een plaatsje uit te zoeken. Maar u kunt ook via internet een plaatsje uitzoeken en reserveren. Kijkt u maar op Om het voor u makkelijk te maken te berekenen wat uw vakantie kost, hanteren wij een all-in tarief. Hierin zijn alle kosten begrepen, op draadloos internet en enkele recreatieprogramma s na. Dus u kunt in een oogopslag zien wat uw vakantie kost.

9 stig midden in de natuur Wij hebben niet alleen mooie toeristische plaatsen, maar de Zwarte Bergen biedt ook een gevarieerd scala aan seizoen- en jaarplaatsen. Wat dacht u van een mooie stacaravanplaats van ongeveer 350 vierkante meter? Midden in de bossen en van alle gemakken voorzien. Op ons park heeft de natuur alle troeven in handen, ruime kampeerplaatsen op groene grasvelden, half beschut onder de bomen, of in het bos. Zonder dat je er erg in hebt, loop je zo van de camping het bos in of andersom... Maar we hebben veel meer achter de hand: naast uitstekend sanitair vindt u bij ons een kleine supermarkt, een restaurant, een heerlijk terras, een cafetaria, een zwembad, speeltuinen, recreatieruimtes, verschillende sportaccommodaties, wasserettes, etc. Dit alles om het u en uw gezinsleden zo goed mogelijk naar de zin te maken.

10 Wilt u eens lekker achterover leunen en vermaakt worden? Dat kan, want tijdens de vakantieperiodes zijn er verschillende shows te bekijken. Doe jij mee met onze Zwarte Bergen Got Talent Show of kijk je liever naar al onze talenten? Entertainment met een grote E Voor al onze gasten wordt elk jaar een aantal voorstellingen uitgevoerd van de Zwarte Bergen Show Showtime. Dit is een show met dans en muziek die beslist de moeite waard is om te bekijken. Laat u maar eens verrassen door de kwaliteiten van ons animatieteam. En laat ons zeker niet de Hollandse avond met diverse artiesten niet vergeten! Dit is elk jaar een grandioos succes en leuk voor jong en oud!

11 Voor onze Senioren De Zwarte Bergen is voor senioren die lekker willen genieten van hun vrije tijd, een prima verblijfplaats. Wij bieden in het voor- en najaar verschillende zeer voordelige arrangementen om van al dat moois in onze natuur te genieten. Of maak eens kennis met de Bourgondische stijl van de Kempen. Bij ons kunt u uren wandelen, of gebruik maken van het zeer uitgebreide fietsknooppuntennetwerk. Zin in vissen? Op een kleine afstand van de Zwarte Bergen is een prachtige visvijver waar u, als u dat wenst, een hengeltje kunt uitgooien. Wilt u eens een keer wat anders? Dat kan, de fraaie Belgische plaats Lommel ligt op nog geen 10 kilometer van de Zwarte Bergen. Op ons park zijn er ook diverse mogelijkheden om u te vermaken, wat dacht u van een partijtje jeu de boules? Of gaat u liever zwemmen? Tijdens de periode dat ons zwembad geopend is bieden wij dagelijks de mogelijkheid om baantjes te trekken, zonder dat u uit moet kijken voor spelende kinderen. En wat betreft uw veiligheid, wij beschikken over een goed getraind EHBO-team dat u graag helpt als er zich onverhoopt een probleempje voordoet.

12 Hallo, mijn naam is Doedel, ik ben de Zwarte Bergen hond. Als je op de Zwarte Bergen vakantie viert, dan kan je mij tegenkomen. Samen met mijn vriendjes doe ik allerlei leuke dingen, zoals speciale themadagen, kinderbingo s en natuurlijk elke dag meeleeftheater. Kom jij ook meespelen? We kunnen niet wachten tot jij er bent! TOT DOEDELS en vrienden

13 Algemene Voorwaarden Goed om te weten Bij het maken van een reservering worden geen reserveringskosten gerekend. Alleen bij wijzigingen kunnen administratiekosten in rekening worden gebracht. De aanbiedingen vervallen na het bereiken van de aanvangsdatum. Bij aankomst vóór de aangegeven aankomsttijd en/of vertrek na de aangegeven vertrektijd kan er een toeslag berekend worden. In de tarieven is rekening gehouden met de aanwezige voorzieningen en het wel of niet gebruiken daarvan, in de periode waarin u op ons park verblijft. Alle tarieven zijn inclusief BTW. Niet inbegrepen zijn eventuele verhogingen van het BTW-tarief en alle extra belastingen van overheidswege die redelijkerwijs niet bekend of niet van toepassing waren. Alle arrangementen, acties en aanbiedingen gelden alleen op basis van beschikbaarheid. Reserveren en betaling: U kunt op diverse manieren uw gekozen plaats reserveren: telefonisch, via naar info@zwartebergen.nl, via de internetsite maar ook uw persoonlijk bezoek stellen wij zeer op prijs. Onze receptie is gedurende het hele jaar 7 dagen per week geopend. Komt u in het weekend, dan ontvangen wij u ook graag in onze horeca waar wij u een kopje koffie of thee aan zullen bieden. Na uw boeking ontvangt u de bevestiging zo spoedig mogelijk thuis. De eerste helft van het totaalbedrag dient binnen 14 dagen betaald te zijn. Zodra deze betaling binnen is, wordt uw reservering definitief. De tweede helft dient uiterlijk 6 weken voor aankomst voldaan te zijn. Annulering/verzekering/Algemene voorwaarden: Op alle reserveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Bij annulering treden deze voorwaarden en de bijbehorende kosten in werking. U kunt bij ons een annuleringsverzekering afsluiten. Door middel van deze verzekering vangt u uw financieel risico op in geval van ziekte e.d. De premie voor de annulerings- verzekering bedraagt 5,35 % van de totale verblijfskosten en 5,00 poliskosten.

14 Ochtend Avond LEG ENDA

15 Plattegrond Ochtend Avond Kleurenindex Jaarplaatsen Bungalows Toeristische plaatsen

16 Vakantiecentrum de Zwarte Bergen Zwartebergendreef XP Luyksgestel Tel Fax info@zwartebergen.nl

hét vakantiepark direct bij het strand

hét vakantiepark direct bij het strand hét vakantiepark direct bij het strand Omgeving: Midden in een landschap van bos- en duingebieden ligt Vakantiepark Schouwen, op 900 meter van het Noordzeestrand en 500 meter van de bekende en gezellige

Nadere informatie

vakantieplek Veluwe midden op de Een schitterende VIERHOUTEN

vakantieplek Veluwe midden op de Een schitterende VIERHOUTEN Een schitterende vakantieplek midden op de Veluwe VIERHOUTEN In het hoogseizoen een echte gezinscamping & in het laagseizoen een oase van rust Ontdek de Veluwe... Recreatiepark Samoza is gelegen in Vierhouten,

Nadere informatie

Vakantiepark. Rust en gezelligheid, voor elk wat wils

Vakantiepark. Rust en gezelligheid, voor elk wat wils Vakantiepark Rust en gezelligheid, voor elk wat wils Het Vakantiepark is een prima uitvalbasis om heerlijke fietsen wandeltochten te maken door de bossen en heidevelden. Door de unieke ligging is alles

Nadere informatie

de Zanderij dat is meer dan kamperen

de Zanderij dat is meer dan kamperen de Zanderij dat is meer dan kamperen welkom op de Zanderij een lange traditie van Veluws gastheerschap Verscholen in de uitgestrekte bossen van de Veluwe, vlakbij fraaie heidevelden, zandverstuivingen

Nadere informatie

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant?

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant? Hé allemaal! Mijn naam is Flurki en ik heet jullie allemaal welkom hier op vakantiepark Dierenbos! Wisten jullie dat hier ontzettend veel leuke dingen te doen zijn!? Je kan hier je creativiteit kwijt in

Nadere informatie

Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land

Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land Welkom Er op uit Camping t Beloofde Land is gelegen aan de rand van de prachtige Veluwse bossen en op loopafstand van het gezellige

Nadere informatie

Camping & JachthavenDe Meeuw. Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel van: De Meeuw. Vacantievreugd CAMPING / JACHTHAVEN

Camping & JachthavenDe Meeuw. Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel van: De Meeuw. Vacantievreugd CAMPING / JACHTHAVEN Camping & Vakantiegids JachthavenDe Meeuw De grote staanplaatsen, de rust en prachtige omgeving! Ruimte voor de hond en leuke contacten met andere kampeerders Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel

Nadere informatie

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant?

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant? Hé allemaal! Mijn naam is Flurki en ik heet jullie allemaal welkom hier op vakantiepark Dierenbos! Wisten jullie dat hier ontzettend veel leuke dingen te doen zijn!? Je kan hier je creativiteit kwijt in

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 32 05 tot en met 11 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Wij zijn aangesloten bij: SVR- Stichting Vrije Recreatie. NFN- Naturisten Federatie Nederland

Wij zijn aangesloten bij: SVR- Stichting Vrije Recreatie. NFN- Naturisten Federatie Nederland Wij zijn aangesloten bij: SVR- Stichting Vrije Recreatie NFN- Naturisten Federatie Nederland Hallo, wij familie van de Wetering zijn eigenaar van Mini Camping Nieuw Moscou gelegen in gemeente Hoogeveen,

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Overnachtingstarief 2019 standaard comfort Aankomst vanaf uur. Vertrek voor uur Maandtarief kampeerplaats RECRON max.

Overnachtingstarief 2019 standaard comfort Aankomst vanaf uur. Vertrek voor uur Maandtarief kampeerplaats RECRON max. Camping Uit en Thuis ligt op de Brabantse Wal, een prachtig natuurgebied en toch dichtbij het centrum van het Bourgondische Bergen op Zoom. Jaarplaatsen voor (sta) caravans en chalets. Stacaravans te huur.

Nadere informatie

Natuurlijk genieten. Sint Maartenszee. Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe. in Noord-Holla n d

Natuurlijk genieten. Sint Maartenszee. Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe. in Noord-Holla n d Sint Maartenszee Noord-Holland Natuurlijk genieten in Noord-Holla n d Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe In 04 hebben we familiecamping Sint Maartenszee gekocht van de familie

Nadere informatie

Bungalowpark Hoge Hexel

Bungalowpark Hoge Hexel Bungalowpark Hoge Hexel Uw tweede thuis in Twente Rustig gelegen Overdekt zwembad Luxe bungalows Speeltuinen Visvijver Thuiskomen bij bungalowpark Hoge Hexel Graag verwelkomen wij u op ons prachtig gelegen

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Camping Betuwe......genieten met het hele gezin

Camping Betuwe......genieten met het hele gezin Camping Betuwe......genieten met het hele gezin Welkom... Voor u ligt de brochure van Camping Betuwe, onze gezellige camping is gelegen aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug, midden tussen de boomgaarden

Nadere informatie

Op vakantie naar camping Duinhorst

Op vakantie naar camping Duinhorst Op vakantie naar camping Duinhorst In Wassenaar is camping Duinhorst gelegen naast renbaan Duindigt in een natuurrijke omgeving. Op nog geen 5 kilometer afstand van het strand van Scheveningen is deze

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Voel je thuis en toch even lekker weg

Voel je thuis en toch even lekker weg Voel je thuis en toch even lekker weg Comfortcamping De Bosgraaf bosgraaf.ardoer.com Waar? Tussen Apeldoorn, Arnhem en Zutphen. Eenvoudig bereikbaar via A1, A12 en A50. Direct grenzend aan het Veluwse

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 30 22 tot en met 28 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Comfortabel kamperen voor senioren én gezinnen

Comfortabel kamperen voor senioren én gezinnen XL kampeerplaatsen met verwarmd privésanitair gratis WIFI flexibel boeken verwarmd sanitair met mindervaliden toilet en doucheruimte en babywasruimte Comfortabel kamperen voor senioren én gezinnen Camping

Nadere informatie

Geniet van Walcheren en de Zeeuwse kust!

Geniet van Walcheren en de Zeeuwse kust! Geniet van Walcheren en de Zeeuwse kust! kampeerplaatsen chalets safaritenten woodlodges Recreatieteam aanwezig! tarievenlijst 2018 NOORDZEE DOMBURG N57 Welkom aan de Zeeuwse kust! N287 N287 N57 Buiten

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant?

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant? Hé allemaal! Mijn naam is Flurki en ik heet jullie allemaal welkom hier op vakantiepark Dierenbos! Wisten jullie dat hier ontzettend veel leuke dingen te doen zijn!? Je kan hier je creativiteit kwijt in

Nadere informatie

30 april. Zwemfeest!!

30 april. Zwemfeest!! 25 april Disco zwemmen We gaan weer lachen, gieren en spetteren in Simon s Zwem Arena. Kinderen zonder zwemdiploma mogen ook komen disco zwemmen maar dienen wel in het kinderbad te blijven, hun vleugels

Nadere informatie

Informatie voor de ouders

Informatie voor de ouders Hoogseizoen 2016 Informatie voor de ouders Het Camping Kids programma is er voor alle kinderen op Kampeercentrum Klein Canada in de leeftijd tussen de 4 en 12 jaar. Kinderen onder de 4 jaar zijn natuurlijk

Nadere informatie

Kerstarrangementen. www.carlton.nl/debrug

Kerstarrangementen. www.carlton.nl/debrug Kerstarrangementen www.carlton.nl/debrug Bijzondere feestdagen... Carlton De Brug is gedurende het jaar al een zeer populaire familiebestemming maar zeker tijdens de feestdagen geniet u van een onvergetelijk

Nadere informatie

Camping Betuwe......ontspannen in de Betuwe

Camping Betuwe......ontspannen in de Betuwe Camping Betuwe......ontspannen in de Betuwe Welkom... Voor u ligt de brochure van Camping Betuwe, onze gezellige camping is gelegen aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug, midden tussen de boomgaarden

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI

FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI Hartelijk dank voor het aanvragen van deze brochure. Wanneer u nog meer wilt weten over deze accommodaties of het park zelf dan kunt u die natuurlijk altijd aan ons stellen

Nadere informatie

Parkinformatie. Aan de rand van de bossen, een luxe caravan en een fantastisch zwembad!

Parkinformatie. Aan de rand van de bossen, een luxe caravan en een fantastisch zwembad! e r u h c o r b e i t n a k a V duinlust brochure camping.indd 1 19-4-2010 14:03:32 Aan de rand van de bossen, een luxe caravan en een fantastisch zwembad! Parkinformatie Welkom op Vakantiepark Duinlust,

Nadere informatie

Dat is pas vakantie!

Dat is pas vakantie! defruithof campingdefruithof Verkoeling bij de speelvijver Waterpret voor het hele gezin. Vakantiepark De Fruithof Dat is pas vakantie! Huisjes & chalets Comfortabel genieten van het buitenleven. Kamperen

Nadere informatie

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant?

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant? Hé allemaal! Mijn naam is Flurki en ik heet jullie allemaal welkom hier op vakantiepark Dierenbos! Wisten jullie dat hier ontzettend veel leuke dingen te doen zijn!? Je kan hier je creativiteit kwijt in

Nadere informatie

Vakantiewoningen. www.jonckershof.be JONCKERSHOF. Westende-Bad

Vakantiewoningen. www.jonckershof.be JONCKERSHOF. Westende-Bad Vakantiewoningen www.jonckershof.be JONCKERSHOF Westende-Bad Welkom! Jonckershof staat synoniem voor zorgeloze vakanties. Onze comfortabele bungalows tot 8 personen liggen midden in het groen op 300 m

Nadere informatie

Camping Den Blanken: Heerlijke camping in de Achterhoek

Camping Den Blanken: Heerlijke camping in de Achterhoek Camping Den Blanken: Heerlijke camping in de Achterhoek Op Camping Den Blanken in Neede, op de grens van de Achterhoek en Twente, is het genieten met een hoofdletter G. De camping is een waar paradijs

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam staan wij klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Ben jij benieuwd wat

Nadere informatie

Boerderij Camping "Berghem"

Boerderij Camping Berghem Welkom De familie Hautvast heet u van harte welkom op boerderij camping "Berghem gelegen op het balkon van Limburg, in een bosachtige en mooie vergezichten. De boerderij "Berghemmerhof" is een oude halve

Nadere informatie

CAMPING APARTMENTS WELLNESS RESORT PRIJZEN 2013/14

CAMPING APARTMENTS WELLNESS RESORT PRIJZEN 2013/14 CAMPING APARTMENTS WELLNESS RESORT 2013/14 AANBIEDINGEN CAMPING WINTER 2013/14 CAMPING WINTER 2013/14: DOLOMITISUPERPREMIERE 4=3 Minimaal 4 dagen skiplezier in het Val di Fassa voor de prijs van 3: Skipas

Nadere informatie

Beleggerstip: Cube la Mer. Prijs ,- Excl. BTW en incl. complete inventaris

Beleggerstip: Cube la Mer. Prijs ,- Excl. BTW en incl. complete inventaris Beleggerstip: Cube la Mer Prijs 118.368,- Excl. BTW en incl. complete inventaris Omschrijving Nog nooit was investeren in een turn-key recreatiewoning zo interessant! Investeer 118.368,- INCLUSIEF compleet

Nadere informatie

5. Wat zijn de betalingsmogelijkheden? Betalingsmogelijkheden: contant (maximum bedrag 999,00 ) of via creditcard (Visa, Mastercard, Maestro).

5. Wat zijn de betalingsmogelijkheden? Betalingsmogelijkheden: contant (maximum bedrag 999,00 ) of via creditcard (Visa, Mastercard, Maestro). BOEKING: 1. Hoe kan ik mijn vakantie bij Camping Vakantiedorp Malibu boeken: Door middel van onze officiële website, het sturen van een e-mail, of door telefonisch contact met ons op te nemen. 2. Is er

Nadere informatie

TARIEVEN Heerlijk onthaasten op onze verzorgde terrascamping aan de oevers van de Waal

TARIEVEN Heerlijk onthaasten op onze verzorgde terrascamping aan de oevers van de Waal TARIEVEN 2018 Heerlijk onthaasten op onze verzorgde terrascamping aan de oevers van de Waal Waaldijk 23a 6691 MB Gendt tel. 0481-421604 info@waalstrand.nl www.waalstrand.nl Camping Waalstrand is een verzorgde

Nadere informatie

Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 07 juli t/m 14 juli

Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 07 juli t/m 14 juli Kids 11+ Sport Familie Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 07 juli t/m 14 juli Van harte welkom op Molecaten Park Bosbad Hoeven. We hebben weer een ontzettend leuk programma voor jullie samengesteld.

Nadere informatie

TARIEVEN Heerlijk onthaasten op onze verzorgde terrascamping aan de oevers van de Waal

TARIEVEN Heerlijk onthaasten op onze verzorgde terrascamping aan de oevers van de Waal TARIEVEN 2017 Heerlijk onthaasten op onze verzorgde terrascamping aan de oevers van de Waal Waaldijk 23a 6691 MB Gendt tel. 0481-421604 info@waalstrand.nl www.waalstrand.nl Camping Waalstrand is een verzorgde

Nadere informatie

Camping en Gîte de L ongline. Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk

Camping en Gîte de L ongline. Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk Camping en Gîte de L ongline Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk 2009 Camping & Gite de L ongline De vernieuwde site is online, Wij vieren dat we 1 jaar geleden de deuren openden. We willen onze

Nadere informatie

Kampeerterrein. Voetbalveld. Springkussen

Kampeerterrein. Voetbalveld. Springkussen Kampeerterrein Voetbalveld Springkussen Vakantie! Hallo! En Welkom op de Solidoe Camping! Een Camping voor alle BSO s van Solidoe. Elke locatie is vrij om zelf te bepalen wanneer ze naar de camping komen.

Nadere informatie

Kampeerterrein. Voetbalveld. Springkussen

Kampeerterrein. Voetbalveld. Springkussen Kampeerterrein Voetbalveld Springkussen Hallo! En Welkom op de Solidoe Camping! Een Camping voor alle BSO s van Solidoe. Elke locatie is vrij om zelf te bepalen wanneer ze naar de camping komen. Dit programma

Nadere informatie

COLMONT PANORAMACAMPING

COLMONT PANORAMACAMPING PANORAMACAMPING U B A C H S B E R G Z U I D - L I M B U R G van harte welkom Op een bijzondere plek, aan de rand van het fraaie dorpje Ubachsberg, gelegen tussen Heerlen en Valkenburg, midden in het prachtige

Nadere informatie

Speels en uitdagend. Spannend. Avontuurlijk

Speels en uitdagend. Spannend. Avontuurlijk Speels en uitd Spannend Avontuurlijk Speels Uitd Uitd Spannend Spannend Avontuurlijk DE KAMPEERVELDJES OP CAMPING BERINGERZAND ZIJN INGEDEELD OP LEEFTIJDEN. NATUURLIJK BEPAALT U ZELF UW FAVORIETE CAMPINGGEDEELTE!

Nadere informatie

Speels en uitdagend. Spannend. Avontuurlijk

Speels en uitdagend. Spannend. Avontuurlijk Speels en uitd Spannend Avontuurlijk Speels Uitd Uitd Spannend Spannend Avontuurlijk DE KAMPEERVELDJES OP CAMPING BERINGERZAND ZIJN INGEDEELD OP LEEFTIJDEN. NATUURLIJK BEPAALT U ZELF UW FAVORIETE CAMPINGGEDEELTE!

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober Vrijdag 16 oktober 20.30-22.00 Minute to win it Lukt het jou om in 1 minuut de opdracht te voltooien? Doe dan mee met dit te gekke spel! 13.30-14.30 Joepietocht Lukt het jou om alle foto`s te ontdekken

Nadere informatie

Camping De Heldense Bossen

Camping De Heldense Bossen WELKOM OP Camping De Heldense Bossen Maasplassen Land van Peel en Maas De camping ligt in het hart van het land van Peel en Maas, een landelijk gebied in Noord- en Midden Limburg waar nog rust en ruimte

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Blader snel verder voor alle activiteiten!

Blader snel verder voor alle activiteiten! Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! Het is tijd voor vakantie met een hele hoop plezier en gezelligheid. We gaan allemaal leuke dingen doen zoals knutselen, speurtochten, bosspellen maar wat

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 29 15 tot en met 21 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 13 oktober t/m 20 oktober

Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 13 oktober t/m 20 oktober Kids 11+ Sport Familie Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 13 oktober t/m 20 oktober Van harte welkom op Molecaten Park Bosbad Hoeven. We hebben weer een ontzettend leuk programma voor jullie

Nadere informatie

TARIEVEN Heerlijk onthaasten op onze verzorgde terrascamping aan de oevers van de Waal

TARIEVEN Heerlijk onthaasten op onze verzorgde terrascamping aan de oevers van de Waal TARIEVEN 2019 Heerlijk onthaasten op onze verzorgde terrascamping aan de oevers van de Waal Waaldijk 23a 6691 MB Gendt tel. 0481-421604 info@waalstrand.nl www.waalstrand.nl Camping Waalstrand is een verzorgde

Nadere informatie

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren.

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Juni Welkom bij Camping De Heldense Bossen Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Voor een aantal activiteiten kunt u zich inschrijven bij de receptie,

Nadere informatie

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen.

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen. Hallo allemaal, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Wat gezellig dat jullie er allemaal zijn! Om het weekend compleet te maken staat het animatieteam klaar met een heleboel

Nadere informatie

Activiteiten Voorseizoen

Activiteiten Voorseizoen Kampeercentrum Klein Canada Activiteiten Voorseizoen 2018 Wij wensen u een aangenaam verblijf op onze familiecamping Familie Winkelmolen en medewerkers www.kleincanada.nl email: info@kleincanada.nl Recreatie-programma

Nadere informatie

19.00 uur Show Wapper en Hummel Maak kennis met Wapper en Hummel en het thema van deze week!

19.00 uur Show Wapper en Hummel Maak kennis met Wapper en Hummel en het thema van deze week! Mei vakantie op Camping Heino! Gezellig dat je vakantie komt vieren op Camping Heino! Je hoeft je niet te vervelen, want er is een super leuk animatieprogramma! Elke vakantieweek in 2019 staan de animatieactiviteiten

Nadere informatie

Hééérlijk kamperen in de Betuwe!

Hééérlijk kamperen in de Betuwe! Rotonde Betuwe Hééérlijk kamperen in de Betuwe! Hartje Nederland, nooit ver weg Veel te doen voor kinderen Persoonlijk en gastvrij Betuws Buitenleven Jouw buitenleven begint in de Betuwe, hartje Nederland.

Nadere informatie

WELKOM OP LANDAL SANDYBROOK

WELKOM OP LANDAL SANDYBROOK WELKOM OP LANDAL SANDYBROOK Landal Sandybrook Buxton Road DE6 2AQ Derbyshire Verenigd Koninkrijk Tel. +44 1335 300000 Geachte Gast, Wij kijken ernaar uit om u als gast van Landal Sandybrook te mogen ontvangen.

Nadere informatie

TARIEVEN 2015. Kom genieten van een uniek kampeerterrein met schitterend uitzicht op de Waal!

TARIEVEN 2015. Kom genieten van een uniek kampeerterrein met schitterend uitzicht op de Waal! Kom genieten van een uniek kampeerterrein met schitterend uitzicht op de Waal! Waaldijk 23a 6691 MB Gendt tel. 0481-421604 info@waalstrand.nl www.waalstrand.nl Camping Waalstrand is een verzorgde terrascamping,

Nadere informatie

CSPE GL minitoets bij opdracht 1

CSPE GL minitoets bij opdracht 1 SPE GL 2009 consumptief bakken - consumptief horeca - consumptief breed minitoets bij opdracht 1 variant a Naam kandidaat Kandidaatnummer Meerkeuzevragen - Omcirkel het goede antwoord (voorbeeld 1). -

Nadere informatie

WEDDE... DAT JE TERUGKOMT!

WEDDE... DAT JE TERUGKOMT! WEDDE... DAT JE TERUGKOMT! WWW.WEDDERBERGEN.NL DE LEUKSTE VAKANTIE OP WEDDERBERGEN Camping Wedderbergen brengt leven in de brouwerij! Op onze comfortabele en zeer ruime kampeerplaatsen en in onze prachtige

Nadere informatie

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen?

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? ANIMATIE PROGRAMMA Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? Bij de Speelschuur vind je zijn eigen brievenbus. Vergeet niet je adres erop te zetten, Flurki stuurt graag een kaartje terug!

Nadere informatie

De Rotonde. Betuwe. Kom ook Ont-moeten in de Betuwe!

De Rotonde. Betuwe. Kom ook Ont-moeten in de Betuwe! Betuwe Kom ook Ont-moeten in de Betuwe! Welkom op onze camping! Hartje Nederland, midden in de groene Betuwe, vind je Camping. Centraal gelegen, nabij A en A5. Of je nu kind bent, ouder of grootouder:

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Het animatieteam, Wapper en Hummel hopen jullie snel te zien! En Cootje natuurlijk!

Het animatieteam, Wapper en Hummel hopen jullie snel te zien! En Cootje natuurlijk! Mei vakantie op Camping Heino! Gezellig dat je vakantie komt vieren op Camping Heino! Je hoeft je niet te vervelen, want er is een super leuk animatieprogramma! Wapper en Hummel beleven dan de spannendste

Nadere informatie

Camping De Waps TARIEVEN 2015 RUSTIEK KAMPEREN IN DE NATUUR WELKOM GEOPEND VAN 1 JANUARI T/M 31 DECEMBER. Erkend 8,5 PATRICK JAASMA

Camping De Waps TARIEVEN 2015 RUSTIEK KAMPEREN IN DE NATUUR WELKOM GEOPEND VAN 1 JANUARI T/M 31 DECEMBER. Erkend 8,5 PATRICK JAASMA Camping De Waps TARIEVEN 2015 GEOPEND VAN 1 JANUARI T/M 31 DECEMBER RUSTIEK KAMPEREN IN DE NATUUR WELKOM Erkend 8,5 GEEN STACARAVANS EN GEEN DOUCHEMUNTEN RESERVEREN AANBEVOLEN PATRICK JAASMA DAGTARIEVEN

Nadere informatie

Camping De Heldense Bossen

Camping De Heldense Bossen Camping De Heldense Bossen Camping De Heldense Bossen is een gezellige camping in Limburg. Onze camping is in de schoolvakanties bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen tot en met ca. 14 jaar.

Nadere informatie

Groepsarrangementen bij de Koornmolen

Groepsarrangementen bij de Koornmolen Groepsarrangementen bij de Koornmolen Tussen de molens en de poldersloten, aan de Rottemeren en in het natuurgebied de Eendragtspolder ligt Landal De Koornmolen. Het park beschikt over een moderne fitnessruimte,

Nadere informatie

20 oktober t/m 28 oktober

20 oktober t/m 28 oktober 20 oktober t/m 28 oktober Ik ben Bally de Wasbeer! Wat leuk dat jullie vakantie komen vieren op de Paalberg! Ik woon in de bossen in de buurt van de Paalberg en ben hier dan ook vaak te vinden, de Paalberg

Nadere informatie

Prijzen en acties 2016

Prijzen en acties 2016 Camping & Verhuur Prijzen en acties 2016 Algemene informatie Bij aankomst gaarne melden bij de receptie van Recreatiepark Sevink Molen. De receptie vindt u aangrenzend aan het woonhuis voor aan de weg.

Nadere informatie

Wisten jullie. Onze mini. koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant?

Wisten jullie. Onze mini. koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant? Hé allemaal! Ik ben Flurki en ik heet jullie allemaal welkom hier op vakantiepark Dierenbos! Wisten jullie dat hier ontzettend veel leuke dingen te doen zijn!? Je kan hier je creativiteit kwijt in de kidsclub,

Nadere informatie

PROGRAMMA TOELICHTING

PROGRAMMA TOELICHTING 29 NOVEMBER FAMILIE 15:00 uur DE PIETEN HETEN ALLE GASTEN WELKOM Receptie Vanmiddag vanaf 15:00 uur heeft u grootte kans dat u een van de zwarte pieten tegenkomt bij de receptie! Zij heten jong en oud

Nadere informatie

Op ons park zijn er vele leuke dingen te beleven en te doen. Voor de hele familie is er vol op speelplezier.

Op ons park zijn er vele leuke dingen te beleven en te doen. Voor de hele familie is er vol op speelplezier. Op ons park zijn er vele leuke dingen te beleven en te doen. Voor de hele familie is er vol op speelplezier. Gooi een balletje op de jeu de boules-baan, laat zien wat je kunt op de midgetgolfbaan of speel

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Programma 25 Oktober 3 November

Programma 25 Oktober 3 November Programma 25 Oktober 3 November Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix. Alle activiteiten vinden plaats recreatieruimte of de horeca tenzij anders aangegeven. Bij slecht weer is er altijd

Nadere informatie

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant?

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant? Hé allemaal! Mijn naam is Flurki en ik heet jullie allemaal welkom hier op vakantiepark Dierenbos! Wisten jullie dat hier ontzettend veel leuke dingen te doen zijn!? Je kan hier je creativiteit kwijt in

Nadere informatie

Hartelijk welkom bij Narvik HomeParc Mooi Zutendaal

Hartelijk welkom bij Narvik HomeParc Mooi Zutendaal Hartelijk welkom bij Narvik HomeParc Mooi Zutendaal Het is vakantie! Voor je ligt het animatieprogramma van vrijdag 30 oktober tot donderdag 5 november klaar. Wij hebben ervoor gezorgd dat ons sport -

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Concept Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015 Woensdag 13 Mei

Concept Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015 Woensdag 13 Mei Woensdag 13 Mei 14.00-15.00 Spellenparty Ben jij klaar voor een allerlei leuke mini spelletjes? Doe dan gezellig mee! 16.00-17.00 Parachute Kruipen, springen, rennen! Dit gaan we allemaal doen tijdens

Nadere informatie

groeps- arrangementen

groeps- arrangementen Kom lekker eten en geniet van onze culinaire groeps- arrangementen HORECA INFORMATIE NEDERLAND ONVERGETELIJKE MOMENTEN VIER JE MET VRIENDEN EN FAMILIE Beste gasten, Wij zijn erop ingesteld om het iedereen

Nadere informatie

Driedaags kerstarrangement Aankomst: maandag 24 december 2018 Vertrek: woensdag 26 december 2018

Driedaags kerstarrangement Aankomst: maandag 24 december 2018 Vertrek: woensdag 26 december 2018 Een sfeervolle Kerst bij Bilderberg Résidence Groot Heideborgh! Stijlvol genieten in een prachtige omgeving. Kerst bij Bilderberg Résidence Groot Heideborgh betekent genieten in stijl. De perfecte plek

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Veel gestelde vragen. Wat is de afstand naar het vliegveld, het treinstation, het centrum en het strand?

Veel gestelde vragen. Wat is de afstand naar het vliegveld, het treinstation, het centrum en het strand? Veel gestelde vragen -Ligging Hoe is La Baume La Palmeraie te bereiken? Per vliegtuig : Per trein : Per auto : u komt aan in Nice waar u gebruik maakt van een taxi, bus of trein. De prijs voor de taxi

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

Animatie programma. Maar naast al dat moois organiseren wij ook leuke, gezellige en knotsgekke activiteiten voor jong en oud.

Animatie programma. Maar naast al dat moois organiseren wij ook leuke, gezellige en knotsgekke activiteiten voor jong en oud. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Villa Avantage. Prijs ,- Kavel vanaf , excl. BTW V.O.N.

Villa Avantage. Prijs ,- Kavel vanaf , excl. BTW V.O.N. Villa Avantage Prijs 199.500,- Kavel vanaf 80.000, excl. BTW V.O.N. Omschrijving Villa Avantage, exclusiviteit op haar best. Traditioneel gebouwde stenen Villa, geschikt voor 6 tot 8 personen. De Villa

Nadere informatie

Programma 24 Oktober - 2 November

Programma 24 Oktober - 2 November Programma 24 Oktober - 2 November Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix. Alle activiteiten vinden plaats recreatieruimte of de horeca tenzij anders aangegeven. Bij slecht weer is er

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 31 29 Juli tot en met 04 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN. Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden. Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22

Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN. Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden. Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22 Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22 Grote tent/caravan/camper + 2 personen Euro 34 Euro 26 Extra persoon Euro 7 Euro

Nadere informatie

Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015 Woensdag 13 Mei

Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015 Woensdag 13 Mei Woensdag 13 Mei 14.00-15.00 Spellenparty Ben jij klaar voor een allerlei leuke mini spelletjes? Doe dan gezellig mee! 16.00-17.00 Parachute Kruipen, springen, rennen! Dit gaan we allemaal doen tijdens

Nadere informatie

Euverem. Kom en beleef Zuid-Limburg! Schitterend wandel- en fietsgebied in het dal van de Geul en de Gulp!

Euverem. Kom en beleef Zuid-Limburg! Schitterend wandel- en fietsgebied in het dal van de Geul en de Gulp! Euverem Kom en beleef Zuid-Limburg! Schitterend wandel- en fietsgebied in het dal van de Geul en de Gulp! Een ruim opgezet bungalowpark in een prachtige omgeving Net even buiten Gulpen in het Zuid-Limburgse

Nadere informatie