Als beste uit de bus voor landbouw en groenvoorziening. De ideale bestelwagens voor uw werk.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Als beste uit de bus voor landbouw en groenvoorziening. De ideale bestelwagens voor uw werk."

Transcriptie

1 Als beste uit de bus voor landbouw en groenvoorziening. De ideale bestelwagens voor uw werk.

2 Als beste uit de bus. Welke bestelwagens passen het beste bij uw branche? De Sprinter Chassiscabine. De Mercedes-Benz bestelwagenrange. Enkele voordelen uitgelicht. Welke eigenschappen en accessoires passen het beste bij uw branche? Sprinter vierwielaandrijving. Vito: drie aandrijfvarianten. 7G-TRONIC PLUS. Krachtige en veelzijdige PTO. Uitgebreide mogelijkheden met de PSM module. Accessoires. Onze serviceproducten en organisatie. Welke serviceproducten en op- en ombouwpartners passen het beste bij uw branche? SterService. SterOnderhoud. Van ProCenter. Mercedes-Benz bestelwagenverzekering. Officiële partners voor op- en ombouw. Mercedes-Benz staat overal achter u: MobiloVan. Voorzijde.

3 Als beste uit de bus. Iedere tak van sport kent zo zijn eigen uitdagingen. Wat te denken van een branche waar fysiek uitdagend werk in de buitenlucht en moeilijk begaanbaar terrein niet worden geschuwd? We hebben het over landbouw en groenvoorziening, waar robuustheid, praktische inzetbaarheid en een hoog laadvermogen van bestelwagens basisvoorwaarden zijn. Wij adviseren u graag over welke bestelwagens voor uw branche als beste uit de bus komen. De Sprinter Chassiscabine. Een model dat zich binnen landbouw en groenvoorziening onweerlegbaar bewezen heeft, is de Sprinter Chassiscabine met open laadbak. Dankzij drie mogelijke wielbasissen, twee cabinevarianten, verschillende baklengtes en bakbreedtes is er altijd een Sprinter op maat. Zo biedt de Chassiscabine met open laadbak comfortabel plaats aan maximaal drie personen en op zijn stevige laadvloer van 5,8 tot 9,1 m² kunnen zelfs de grootste materialen worden vervoerd. Om het laden en lossen al even eenvoudig te maken, heeft hij een lagere drempel en aan drie zijden volledig neerklapbare bakwanden. En wilt u extra personen vervoeren? Combineer dan het beste van twee werelden met de Sprinter Chassisdubbelcabine.

4 Als beste uit de bus. Enkele voordelen en opties voor u op een rijtje: Gewichtsvarianten: tonnages van 3,0 tot 5,5 ton. Als optie tot 3,5 t aanhangwagen gewicht. Tot max kg laadvermogen. Tot 9,1 m² laadoppervlakte. Brede motorenrange met verschillende vermogensklasses. Ergonomisch verantwoorde en eenvoudige bediening van het voertuig. Lichtgewicht laadbak met aluminium zijborden.

5 Als beste uit de bus. De Mercedes-Benz bestelwagenrange. Met een Mercedes-Benz bestelwagen weet u zeker dat u onderweg bent met de hoogst mogelijke degelijkheid en betrouwbaarheid, en dat tegen een verrassend scherpe aanschafprijs en zeer lage kilometerkostprijs. Waarom professionals kiezen voor een bestelwagen van Mercedes-Benz: De Mercedes-Benz Van ProCenters staan 24/7 voor u klaar met snelle service en een passend advies door experts. De bijzonder comfortabele en ergonomische werkplek maakt lange werkdagen op verantwoorde wijze mogelijk. Over de gehele looptijd bespaart u aanzienlijk dankzij de zuinige en betrouwbare motoren, lange onderhoudsintervallen en hoge restwaarde. Wat voor uw specifieke inzet in de geconditioneerde distributie de beste configuratie is? Daar adviseren wij u graag over! Al vanaf ,- of Al vanaf ,- of Al vanaf ,- of 489,- per maand (excl. btw) ,- per maand (excl. btw) ,- per maand (excl. btw). 1 1 Op basis van Operationele Service Lease, 72 maanden, kilometer per jaar.

6 Als beste uit de bus. Used 1. Bestelwagens met ervaring. Als u op zoek bent naar een gebruikte bestelwagen met optimale betrouwbaarheid, dan moet u beslist Mercedes-Benz kwaliteitslabel Used 1 overwegen. Alle Used 1 bestelwagens worden op 110 essentiële punten gecontroleerd door Mercedes-Benz professionals voordat ze het Used 1 label ontvangen en hebben standaard minimaal 12 maanden fabrieksgarantie met onbeperkte kilometers.

7 Enkele voordelen uitgelicht. Nu we u geadviseerd hebben over welke bestelwagens als beste uit de bus komen voor landbouw en groenvoorziening, vertellen we u graag over de voordelen, systemen en accessoires die in landbouw en groenvoorziening goed van pas komen. Sprinter vierwielaandrijving. Rijden buiten de gebaande paden is met de optionele in-/uitschakelbare vierwielaandrijving 1, verhoogde tractie, verbeterde rijstabiliteit en de nieuwe generatie ADAPTIVE ESP geen probleem. Het elektronisch tractiesysteem 4ETS, dat doorslippende wielen automatisch en afzonderlijk afremt, zorgt voor extra grip. De terreinversnelling maakt iedere omgeving toegangkelijk.

8 Enkele voordelen uitgelicht. Vito: drie aandrijfvarianten. Uniek aan de Vito is dat u kunt kiezen uit drie aandrijfmogelijkheden: aandrijving op de voorwielen, op de achterwielen of op alle wielen. In de video leggen we de verschillende mogelijkheden en de voordelen ervan verder uit.

9 Enkele voordelen uitgelicht. 7G-TRONIC PLUS. Met de automatische versnellingsbak 7G-TRONIC PLUS krijgt uw Vito of Sprinter zelfs de zwaarste lading en aanhangwagengewichten soepel en zonder slijtage in beweging. En het zorgt ook nog eens voor optimaal schakelcomfort en aanzienlijke brandstofbesparingsmogelijkheden.

10 Enkele voordelen uitgelicht. Krachtige en veelzijdige PTO. Met de uitgebreide keuze aan PTO s (Power Take-Off) kunnen extra aggregaten zoals een hydraulische pomp of koelaggregaat worden gebruikt, zodat uw bestelwagen met allerlei extra werktuigen uit de voeten kan. Uitgebreide mogelijkheden met de PSM module. Dankzij de optionele af-fabriek PSM (Parametreerbare Speciale Module) hebben carrosseriebouwers bij elektrische om- en inbouwwerkzaamheden toegang tot de voertuigelektronica zodat uw bestelwagen volledig geoptimaliseerd kan worden voor uw werkzaamheden.

11 Enkele voordelen uitgelicht. Accessoires. Met originele accessoires voor de Citan, Vito en Sprinter maakt u een bewuste keuze voor kwaliteit. Mercedes-Benz originele accessoires zijn namelijk speciaal voor deze bestelwagens ontwikkeld. U kunt kiezen uit diverse exclusieve praktische accessoires die uw werk gemakkelijker maken. Sidebars geven uw bestelwagen extra bescherming. Trek tot 3,5t aanhangwagens met de trekhaak (incl. originele kabelset). Vervoer ladders, buizen, planken, etc. op het dak met de imperiaal. Een rips- of rubbermattenset en stoelhoezen beschermen uw bekleding, stoelen en banken betrouwbaar tegen vuil. Kijk voor alle accessoires in de Accessoire Configurator en maak uw keuze.

12 Onze serviceproducten en organisatie. Als u de gewenste bestelwagen voor uw branche met de optimale uitrusting voor uw inzet heeft gekozen, willen we u ten slotte graag wijzen op onze serviceproducten en onze officiële op- en ombouwpartners. Want ook na aanschaf wilt u vast het beste voor uw bestelwagen. SterService. Wilt u het beste voor uw bestelwagen én uw portemonnee? Dan is SterService iets voor u! Dit biedt u volledige ontzorging op het gebied van reparatie, onderhoud en garantie, al vanaf 1 euro per dag (excl. btw). U profiteert niet alleen van verlengde fabrieksgarantie en een forse besparing op de onderhoudsbeurten, ook reparaties en slijtdelen zijn volledig afgedekt. Zelfs het tussentijds bijvullen van olie of het snel vervangen van een lampje valt gewoon onder de voorwaarden van SterService. Met SterService houdt u uw nieuwe Citan, Vito of Sprinter heel gemakkelijk en voordelig in topconditie. AL VANAF EURO PER DAG EXCL. BTW De voordelen van SterService: Heldere, lage maandpremie. Volledige ontzorging voor reparatie en onderhoud. Complete dekking tot maximaal 7 jaar of km. 1 Geen eigen risico. Transparante kilometerkostprijs. SterService is geldig in heel Europa. APK inbegrepen. 1 Op een Citan tot maximaal km.

13 Onze serviceproducten en organisatie. AL VANAF EURO PER DAG SterOnderhoud. Met het unieke SterOnderhoud regelt u het onderhoud aan uw bestelwagen gemakkelijk en voordelig vooraf. Samen met uw verkoopadviseur bepaalt u het aantal beurten, afhankelijk van de inzet en kilometrage. Dit vertaalt zich in een overzichtelijk maandbedrag. EXCL. BTW Van ProCenter. Mercedes-Benz biedt u niet alleen de beste bestelwagen, maar ook de beste dealer. Uw gecertificeerde Van ProCenter voldoet aan alle kwalificaties op het gebief van uitstekende klantenservice waarmee ondernemers met één of meerdere bestelwagens nóg beter worden geholpen. Zo garanderen we u maximale mobiliteit, ruime openingstijden, doelmatig vervangend vervoer en als u dat wenst een haalen brengservice.

14 Onze serviceproducten en organisatie. Mercedes-Benz bestelwagenverzekering. In veel gevallen bent u als bestuurder van een Mercedes-Benz bestelwagen voor het uitvoeren van uw werk direct afhankelijk van die bestelwagen. U heeft niet alleen een professionele partner in vervoer nodig, maar ook een professionele verzekering. Kiest u voor de Mercedes-Benz bestelwagenverzekering, dan kunt u voor beide gewoon bij uw vaste aanspreekpunt, uw dealer, terecht. Officiële partners voor op- en ombouw. Met een uitgebreid netwerk aan officiële Mercedes-Benz partners voor op- en ombouw kunt u uw bestelwagen eenvoudig geheel op uw specifieke wensen laten aanpassen. Deze partners zijn door Mercedes-Benz geselecteerde en gecertificeerde carrosseriebouwers. Zij voldoen aan de strenge eisen van Mercedes-Benz op het gebied van kwaliteit, verkoop en service en worden regelmatig uitvoerig gecontroleerd. Speciaal voor landbouw en groenvoorziening adviseren wij: AL-KO AMC: Wilt u zelf de omvang van uw bestelwagen bepalen? Met het AL-KO AMC-chassis kan dat gewoon: een langere wielbasis of grotere overbouwmaat volgens uw eigen wensen kunnen probleemloos worden gerealiseerd. Ook handig? De extreem lichte opbouw voor bijvoorbeeld bloemenvervoer.

15 Onze serviceproducten en organisatie. Mercedes-Benz staat overal achter u: MobiloVan. Als u kiest voor een bestelwagen van Mercedes-Benz, dan profiteert u automatisch van de gratis pechhulpservice Mercedes-Benz MobiloVan. U bent hiermee 24 uur per dag, 7 dagen per week onder andere verzekerd van: Pechhulp in heel Europa. Snelle hulp door een monteur ter plaatse. Een vergoeding voor de taxi- of hotelkosten. Vervangend vervoer. Tot wel 30 jaar zorgeloos rijden. Mercedes-Benz MobiloVan Uitgebreide pechhulp in heel Europa. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Alternatief vanuit het buitenland: MobiloVan is kosteloos als het onderhoud volgens schema door de officiële dealer wordt uitgevoerd. MobiloVan wordt automatisch vernieuwd bij regelmatig onderhoud volgens de Mercedes-Benz fabrieksvoorschriften.

Als beste uit de bus voor de bouw en installatiebranche. De ideale bestelwagens voor uw werk.

Als beste uit de bus voor de bouw en installatiebranche. De ideale bestelwagens voor uw werk. Als beste uit de bus voor de bouw en installatiebranche. De ideale bestelwagens voor uw werk. Als beste uit de bus. Welke bestelwagens passen het beste bij uw branche? De Sprinter Chassiscabine. De Vito

Nadere informatie

Als beste uit de bus voor horeca, detail- en groothandel. De ideale bestelwagens voor uw werk.

Als beste uit de bus voor horeca, detail- en groothandel. De ideale bestelwagens voor uw werk. Als beste uit de bus voor horeca, detail- en groothandel. De ideale bestelwagens voor uw werk. Als beste uit de bus. Welke bestelwagens passen het beste bij uw branche? De Citan Gesloten bestelwagen. De

Nadere informatie

Als beste uit de bus voor distributie. De ideale bestelwagens voor uw werk.

Als beste uit de bus voor distributie. De ideale bestelwagens voor uw werk. Als beste uit de bus voor distributie. De ideale bestelwagens voor uw werk. Als beste uit de bus. Welke bestelwagens passen het beste bij uw branche? De Sprinter Gesloten Bestelwagen en Chassiscabine.

Nadere informatie

BOORDEVOL ACTIES OP DE CITAN!

BOORDEVOL ACTIES OP DE CITAN! BOORDEVOL ACTIES OP DE CITAN! De Citan. Stap nu in! We hebben prachtige Mercedes-Benz Citans, nieuw op voorraad, in allerlei uitvoeringen: klaar om weg te rijden! En de timing is perfect, want kiest u

Nadere informatie

35.414,- of 283,- p.m.*

35.414,- of 283,- p.m.* Maak kennis met de Vito Sport Edition! Vanaf 35.414,- of 283,- p.m.* De Mercedes-Benz Vito Sport Edition. Een Mercedes-Benz Vito is in welke uitvoering dan ook altijd bijzonder. Maar de Vito Sport Edition

Nadere informatie

Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten.

Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten. Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten. Wat is Proeflease? Proeflease is een unieke manier om kennis te maken met de nieuwe Vito én de Mercedes-Benz bestelwagenorganisatie.

Nadere informatie

Baan Vaste Klant Voordeel voor onderhoud

Baan Vaste Klant Voordeel voor onderhoud Baan Vaste Klant Voordeel voor onderhoud Zowel voor: - Bestelwagens (Vans) - Trucks - Getrokken materieel De voordelen van het Baan Vaste Klant Voordeel - Onderhoud tegen een gunstiger vast tarief (tot

Nadere informatie

een uitstekende deal voor ondernemers

een uitstekende deal voor ondernemers Peugeot FINANCial LEASE een uitstekende deal voor ondernemers Zelf beheren is goedkoper leasen Als zelfstandig ondernemer of freelancer bent u gewend de zaken zelf in de hand te hebben. Ook als het om

Nadere informatie

Mercedes-Benz MobiloVan. Uw mobiliteit is onze drijfveer.

Mercedes-Benz MobiloVan. Uw mobiliteit is onze drijfveer. Mercedes-Benz MobiloVan. Uw mobiliteit is onze drijfveer. Wij houden u mobiel. 30 jaar lang. Met uw Citan, Sprinter of Vito blijft u altijd mobiel dankzij de standaard mobiliteitsgarantie Mercedes-Benz

Nadere informatie

ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan

ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan ŠKODABank ŠKODALeasing FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. VWBAN274-04 SKODA Zekerheidspolis en Onderhoudsplan.indd 1 25-09-13 15:43 VWBAN274-04 SKODA Zekerheidspolis

Nadere informatie

open your mind. Financiële ruimte voor ondernemen. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk.

open your mind. Financiële ruimte voor ondernemen. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk. open your mind. Financiële ruimte voor ondernemen. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk. >> mijnsmart.nl Customize jouw smart en bestel m online. Of je nu voor een auto of een ebike kiest jouw nieuwe

Nadere informatie

ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan

ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan ŠKODA Zekerheidspolis & ŠKODA Onderhoudsplan ŠKODABank ŠKODALeasing Financieren. Leasen. Verzekeren. Complete zekerheid voor uw ŠKODA De aanschaf van een nieuwe ŠKODA is een goede investering. Daar wilt

Nadere informatie

NISSANSERVICES PLAN. Voor uw gemak

NISSANSERVICES PLAN. Voor uw gemak Voor uw gemak VOORDELEN VOOR PARTICULIEREN EN PROFESSIONALS VERLENGDE GARANTIE Verlengde Garantieverzekering U profiteert optimaal van bijstand bij mechanische of elektrische defecten. De Verlengde Garantieverzekering

Nadere informatie

NISSANSERVICES PLAN. In alle rust de weg op

NISSANSERVICES PLAN. In alle rust de weg op In alle rust de weg op VERLENGDE GARANTIE Nissan pechhulp* Vervanging slijtageonderdelen ONDERHOUDSCONTRACT (exclusief banden) PRO (uitsluitend voor bedrijfswagens) Vervanging slijtageonderdelen (exclusief

Nadere informatie

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck PROACE Truck 2 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE Truck De PROACE Truck is de sterke en zuinige compacte truck van Toyota. Hij is uitermate geschikt voor hoveniers, werkvoorzieningsschappen, gemeentewerken en

Nadere informatie

ALL-IN-ONDERHOUD SERVICE

ALL-IN-ONDERHOUD SERVICE ALL-IN-ONDERHOUD SERVICE MAZDA TOTAL CARE ANDERS DOOR JEZELF TE ZIJN WWW.MAZDA.NL MAZDA VERZORGT NIET ALLEEN HET COMPLETE ONDERHOUD VAN MIJN AUTO, MAAR VERVANGT ZO NODIG OOK DE SLIJTAGEGEVOELIGE ONDERDELEN.

Nadere informatie

SterOccasion. Een Mercedes-Benz personenauto met praktijkervaring.

SterOccasion. Een Mercedes-Benz personenauto met praktijkervaring. SterOccasion. Een Mercedes-Benz personenauto met praktijkervaring. Mercedes-Benz loopt al meer dan een eeuw voorop in technisch vernuft, comfort en klanttevredenheid. Zo is de naam Mercedes-Benz een synoniem

Nadere informatie

Wij hebben uw prioriteiten op een rijtje!

Wij hebben uw prioriteiten op een rijtje! Wij hebben uw prioriteiten op een rijtje! 10 uitstekende redenen om voor Hogenbirk Bedrijfswagens te kiezen Van ProCenter kwaliteitslabel Mercedes-Benz Als eerste Mercedes-Benz dealer in Nederland is Hogenbirk

Nadere informatie

U BENT EEN PROFESSIONAL? OOK DAN HEEFT OPEL FINANCE FORMULES MET 100% GEMOEDSRUST

U BENT EEN PROFESSIONAL? OOK DAN HEEFT OPEL FINANCE FORMULES MET 100% GEMOEDSRUST U BENT EEN PROFESSIONAL? OOK DAN HEEFT OPEL FINANCE FORMULES MET 100% GEMOEDSRUST U BENT EEN PROFESSIONAL? OOK DAN HEEFT OPEL FINANCE FORMULES MET 100% GEMOEDSRUST. Voor zelfstandige ondernemers en bedrijven

Nadere informatie

De vrijheid om te kiezen

De vrijheid om te kiezen De vrijheid om te kiezen LEASE met onze lease- en financieringsvormen voor u en uw bedrijf Producten in deze brochure: Financial Lease Nett Operational Lease Full Operational Lease LEASE WAT VIND IK WAAR?

Nadere informatie

Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft.

Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Volkswagen Bank Volkswagen Leasing Uitgave maart 2012. Wijzigingen voorbehouden. Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Bestelnummer: SMV100500FO212 Financieren.

Nadere informatie

open your mind. Neem je financiële ruimte. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk.

open your mind. Neem je financiële ruimte. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk. open your mind. Neem je financiële ruimte. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk. >> mijnsmart.nl Customize jouw smart en bestel m online. Of je nu voor een auto of een ebike kiest jouw nieuwe smart

Nadere informatie

Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft.

Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Volkswagen Bank Volkswagen Leasing Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Uitgave januari 2013. Wijzigingen voorbehouden. Bestelnummer: SMV100500FO212 Financieren.

Nadere informatie

Bedrijfswagens. Échte bouwprofessionals investeren slim. Volkswagen Bedrijfswagens Bouw Professionals.

Bedrijfswagens. Échte bouwprofessionals investeren slim. Volkswagen Bedrijfswagens Bouw Professionals. Bedrijfswagens Échte bouwprofessionals investeren slim. Volkswagen Bedrijfswagens Bouw Professionals. Actieprijs 14.350,- of 60,- per week Nu incl. inrichting t.w.v. 1.000,-* Volkswagen Caddy Bouw Professional

Nadere informatie

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ LEASING

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ LEASING www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ LEASING MOBIEL+ LEASING DE MEERWAARDE VAN MITSUBISHI Niet alle meerwaarde van het rijden in een Mitsubishi is direct zichtbaar. Daarom biedt Mitsubishi u Mobiel+.

Nadere informatie

De weg naar uw droomauto.

De weg naar uw droomauto. De weg naar uw droomauto. Inhoudsopgave Introductie Over ALPHERA Financial Services 2 Autofinanciering voor bedrijven ALPHERA Financial Lease 4 ALPHERA Executive Plan 4 Autofinanciering voor particulieren

Nadere informatie

MITSUBISHI MOBILITEITS SERVICE

MITSUBISHI MOBILITEITS SERVICE MITSUBISHI MOBILITEITS SERVICE MITSUBISHI MOBILITEITS SERVICE DE ZEKERHEID VAN ORIGINEEL ONDERHOUD Veiligheid, rijcomfort en betrouwbaarheid: dat zijn de basiskwaliteiten van elke Mitsubishi. Ontworpen

Nadere informatie

Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft.

Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Volkswagen Bank Volkswagen Leasing Uitgave maart 2011. Wijzigingen voorbehouden. Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Bestelnummer: SMV100500FO211 Financieren. Leasen. Verzekeren.

Nadere informatie

CarLife. Voorsprong door techniek www.audi.nl. Audi Service. Prijs- en productwijzigingen. voorbehouden. Pon s Automobielhandel B.V.

CarLife. Voorsprong door techniek www.audi.nl. Audi Service. Prijs- en productwijzigingen. voorbehouden. Pon s Automobielhandel B.V. Voorsprong door techniek www.audi.nl Audi Service CarLife Prijs- en productwijzigingen voorbehouden. Pon s Automobielhandel B.V. Leusden www.audi.nl Uitgave 01.07.2007 SMA100201FO106 Omdat je ook ná de

Nadere informatie

Suzuki mobiliteitsservice

Suzuki mobiliteitsservice Suzuki mobiliteitsservice Suzuki motoren onderscheiden zich door hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Om dit nog eens extra te onderstrepen profiteert u nu bij aanschaf van een nieuwe Suzuki motorfiets, gratis

Nadere informatie

SEAT ZEKERHEIDSPOLIS Ongecompliceerd genieten

SEAT ZEKERHEIDSPOLIS Ongecompliceerd genieten SEAT ZEKERHEIDSPOLIS Ongecompliceerd genieten Financieren. Leasen. Verzekeren. ENJOYNEERING DE SEAT ZEKERHEIDSPOLIS Een SEAT is gemaakt om te rijden. En dankzij de SEAT Zekerheidspolis blijf je dat zorgeloos

Nadere informatie

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 CORDOBA ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 CORDOBA ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 CORDOBA SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen ONDERHOUD Bij SEAT kennen we verschillende soorten onderhoud. Voor de SEAT Cordoba geldt een vast onderhoudsinterval,

Nadere informatie

Omdat u wilt weten waar u aan toe bent.

Omdat u wilt weten waar u aan toe bent. Volkswagen Bedrijfswagens Verlengde Garantie Omdat u wilt weten waar u aan toe bent. Met uw bedrijfswagen rijdt u vele duizenden kilometers per jaar. Dan kan er wel eens iets gebeuren. En dat overkomt

Nadere informatie

ŠKODA EXTRA GARANTIE. ŠKODA Financial Services TWEE JAAR EXTRA VERZEKERD TEGEN ONVERWACHTE KOSTEN. Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit.

ŠKODA EXTRA GARANTIE. ŠKODA Financial Services TWEE JAAR EXTRA VERZEKERD TEGEN ONVERWACHTE KOSTEN. Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. ŠKODA EXTRA GARANTIE TWEE JAAR EXTRA VERZEKERD TEGEN ONVERWACHTE KOSTEN ŠKODA Financial Services Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. ŠKODA EXTRA GARANTIE Gefeliciteerd met uw ŠKODA. Wij vertrouwen

Nadere informatie

Audi Car Plus Assurance.

Audi Car Plus Assurance. Zekerheid. Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Bank Leasing Audi Car Plus Assurance. Audi Car Plus Assurance. Audi biedt u graag het comfort van zorgeloos autorijden. Innovatieve techniek, elegant design

Nadere informatie

GEEN ZORGEN MEER OVER JE ONDERHOUDSKOSTEN SEAT ONDERHOUDSPLAN 1,- VANAF PER DAG TECHNOLOGY TO ENJOY

GEEN ZORGEN MEER OVER JE ONDERHOUDSKOSTEN SEAT ONDERHOUDSPLAN 1,- VANAF PER DAG TECHNOLOGY TO ENJOY GEEN ZORGEN MEER OVER JE ONDERHOUDSKOSTEN SEAT ONDERHOUDSPLAN VANAF 1,- PER DAG TECHNOLOGY TO ENJOY COMPLETE ZEKERHEID VOOR JE SEAT De aanschaf van een nieuwe SEAT is een goede investering. Daar wil je

Nadere informatie

ŠKODA EXTRA GARANTIE & ŠKODA ZEKERHEIDSPOLIS

ŠKODA EXTRA GARANTIE & ŠKODA ZEKERHEIDSPOLIS ŠKODA EXTRA GARANTIE & ŠKODA ZEKERHEIDSPOLIS ŠKODA Leasing FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. Extra garanties tegen onverwachte reparatiekosten dankzij ŠKODA Extra Garantie of de ŠKODA Zekerheidspolis ŠKODA

Nadere informatie

Technische Specificaties OPEL INSIGNIA.

Technische Specificaties OPEL INSIGNIA. Technische Specificaties OPEL INSIGNIA. 11 September 2017 Grand Sport Sports Tourer Country Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4897 4986 5004 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2093

Nadere informatie

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A Stijlvolle werkpaarden die de bestaande normen verleggen. Er zijn weinig compacte tractoren die zowel de sterke prestaties

Nadere informatie

PEUGEOT ZEKERHEIDSPLAN

PEUGEOT ZEKERHEIDSPLAN ASSISTANCE PEUGEOT JARENLANG ZORGELOOS RIJDEN BESPAAR NIET OP ONDERHOUD, WEL OP ONDERHOUDSKOSTEN Er zijn 3 serviceniveaus: SERVICENIVEAU 1 Inclusief: Verlengde garantieverzekering Peugeot Assistance SERVICENIVEAU

Nadere informatie

Alles over uw SterOccasion

Alles over uw SterOccasion Alles over uw SterOccasion Alle gebruikte beelden zijn willekeurig geplaatst en geven een indruk van de auto s die in het SterOccasion personenautoprogramma voor kunnen komen. Wijzigingen voorbehouden.

Nadere informatie

Hyundai 5 jaar Driedubbele Garantie

Hyundai 5 jaar Driedubbele Garantie Hyundai 5 jaar Driedubbele Garantie Brochure per 1 juni 2011 De beste kwaliteit, de beste garantie Hyundai behoort tot de vier grootste autofabrikanten ter wereld. Jaarlijks bouwt de fabrikant meer dan

Nadere informatie

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2018 ŠKODA OCTAVIA

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2018 ŠKODA OCTAVIA ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2018 ŠKODA OCTAVIA ONDERHOUD is preventief en vindt plaats volgens vooraf vastliggend schema op basis van tijd èn kilometers Longlife Onderhoudsservice Dankzij moderne technieken

Nadere informatie

DAF MULTISUPPORT: MEER DAN Alleen REPARATIE & ONDERHOUD

DAF MULTISUPPORT: MEER DAN Alleen REPARATIE & ONDERHOUD DAF MULTISUPPORT: MEER DAN Alleen REPARATIE & ONDERHOUD DAF MULTISUPPORT TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE BESTE ONDERSTEUNING VAN UW BUSINESS CUSTOMER SUPPORT DIE EEN STAP VERDER GAAT In de transportwereld

Nadere informatie

Volkswagen Extra Garantie. Twee jaar extra verzekerd tegen onverwachte kosten.

Volkswagen Extra Garantie. Twee jaar extra verzekerd tegen onverwachte kosten. Volkswagen Extra Garantie. Twee jaar extra verzekerd tegen onverwachte kosten. Volkswagen Financial Services Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. Volkswagen Extra Garantie. Gefeliciteerd met uw

Nadere informatie

Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft.

Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Volkswagen Bank Volkswagen Leasing Uitgave februari 2014. Wijzigingen voorbehouden. Bestelnummer: SMV100500FO213

Nadere informatie

ONDERHOUDS- & REPARATIE- TARIEVEN 2016

ONDERHOUDS- & REPARATIE- TARIEVEN 2016 ONDERHOUDS- & REPARATIE- TARIEVEN 2016 ŠKODA Octavia Betrouwbaar en transparant Vaste onderhoudsprijzen Hoge restwaarde Offerte vooraf EXTRA SERVICES Airco Een airco doet meer dan u denkt. Zo blijft uw

Nadere informatie

ONDERHOUDSPRIJZEN Mii ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE

ONDERHOUDSPRIJZEN Mii ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE ONDERHOUDSPRIJZEN 2014 Mii SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen ONDERHOUD Bij SEAT kennen we verschillende soorten onderhoud. Voor de SEAT Mii geldt een vast onderhoudsinterval, dat betekent

Nadere informatie

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2018 ŠKODA SUPERB

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2018 ŠKODA SUPERB ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2018 ŠKODA SUPERB ONDERHOUD is preventief en vindt plaats volgens vooraf vastliggend schema op basis van tijd èn kilometers Longlife Onderhoudsservice Dankzij moderne technieken

Nadere informatie

FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. Onderhoudsplan

FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. Onderhoudsplan FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. Onderhoudsplan Complete zekerheid voor je SEAT De aanschaf van een nieuwe SEAT is een goede investering. Daar wil je het liefst lang en zorgeloos van genieten. En daar

Nadere informatie

INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI

INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI PROACE TAXI 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI Betrouwbaar, wendbaar en écht zuinig. Met de 9-persoons PROACE SHUTTLE biedt Toyota twee complete taxibussen. Een wendbare PROACE SHUTTLE Medium en een ruime

Nadere informatie

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 LEON I 2000-2006 LEON II 2006-2012 LEON III 2013 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 LEON I 2000-2006 LEON II 2006-2012 LEON III 2013 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 LEON I 2000-2006 LEON II 2006-2012 LEON III 2013 > SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen ONDERHOUD EXTRA SERVICES WORD LID VAN CLUB SEAT Bij SEAT kennen we verschillende

Nadere informatie

SERVICE OP MAAT VAN UW VOERTUIG

SERVICE OP MAAT VAN UW VOERTUIG SERVICE OP MAAT VAN UW VOERTUIG ELEMENTS SERVICE OP MAAT VOOR UW VOERTUIG ZORGELOOS REIZEN MET IVECO Om u steeds het beste te kunnen bieden, heeft IVECO Elements in het leven geroepen: een breed gamma

Nadere informatie

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard Kioti Mechron, wat gaan we doen vandaag? MECHRON HET 4 X 4 WERKPAARD Dit is de alleskunner, de Kioti Mechron. Hij staat klaar om je mee te nemen waar jij maar wil. De Mechron is de transporter van een

Nadere informatie

SEAT PRIVATE LEASE. Jij regelt de brandstof, wij de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT PRIVATE LEASE. Jij regelt de brandstof, wij de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT PRIVATE LEASE Jij regelt de brandstof, wij de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT PRIVATE LEASE Rijd voor één vast maandbedrag een

Nadere informatie

CAR SERVICE PLAN. Zorgeloos autorijden

CAR SERVICE PLAN. Zorgeloos autorijden CAR SERVICE PLAN Zorgeloos autorijden Zorgeloos autorijden Denk je wel eens na over de betrouwbaarheid van je auto? Werken de remmen goed, zit er genoeg profiel op je banden? Regelmatig onderhoud is heel

Nadere informatie

ŠKODA ZEKERHEIDSPOLIS UW ZEKERHEID VOOR ONTSPANNEN GENIETEN

ŠKODA ZEKERHEIDSPOLIS UW ZEKERHEID VOOR ONTSPANNEN GENIETEN ŠKODA ZEKERHEIDSPOLIS UW ZEKERHEID VOOR ONTSPANNEN GENIETEN ŠKODA Bank ŠKODA Leasing FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. De ŠKODA Zekerheidspolis De aanschaf van een nieuwe ŠKODA is een goede investering.

Nadere informatie

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 TOLEDO TOLEDO TOLEDO 2013 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 TOLEDO TOLEDO TOLEDO 2013 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 TOLEDO 1998-2004 TOLEDO 2004-2013 TOLEDO 2013 > SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen ONDERHOUD EXTRA SERVICES WORD LID VAN CLUB SEAT Bij SEAT kennen we verschillende

Nadere informatie

Oplossingen waarmee u écht verder komt

Oplossingen waarmee u écht verder komt Oplossingen waarmee u écht verder komt Alleen BP PLUS biedt de beste oplossingen om uw wagenpark zo efficiënt mogelijk in te zetten. Van een omvangrijk Europees netwerk van tankstations tot uitgebreide

Nadere informatie

FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. mii Onderhoudsplan

FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. mii Onderhoudsplan FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. mii Onderhoudsplan seat.nl Mii Onderhoudsplan Het SEAT Onderhoudsplan in het kort: / 3 of 4 jaar dekking voor gepland onderhoud, slijtagedelen en APK. / Een vast maandtarief

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

De zekerheid van Mercedes-Benz

De zekerheid van Mercedes-Benz De zekerheid van Mercedes-Benz Mercedes-Benz Nederland B.V., Postbus 2088, 3500 GB Utrecht. www.mercedes.nl Het diensten- en serviceconcept. 2 Mercedes-Benz Diensten- en serviceconcept 3 Inhoudsopgave

Nadere informatie

SERVICEPROGRAMMA S OP MAAT VOOR UW VOERTUIG

SERVICEPROGRAMMA S OP MAAT VOOR UW VOERTUIG W W W. I V E C O. c o m SERVICEPROGRAMMA S OP MAAT VOOR UW VOERTUIG www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ Om u steeds het beste te kunnen bieden, heeft

Nadere informatie

Toyota Op Maat. Stel uw Toyota samen voor een vast laag maandbedrag

Toyota Op Maat. Stel uw Toyota samen voor een vast laag maandbedrag Toyota Op Maat Stel uw Toyota samen voor een vast laag maandbedrag 1 Met Toyota Op Maat heeft u de vrijheid om te kiezen met de zekerheid van een vast laag maandbedrag! 2 Toyota Op Maat is een financieel

Nadere informatie

LEASE OF FINANCIER UW BMW

LEASE OF FINANCIER UW BMW BMW Financial Services Leasing Financiering Verzekering BMW maakt rijden geweldig LEASE OF FINANCIER UW BMW OP EEN MANIER DIE BIJ Ú PAST. BMW FINANCIAL SERVICES Leasing. Financiering. Verzekering. INHOUD.

Nadere informatie

DAF MULTISUPPORT: MEER DAN ALLEEN REPARATIE & ONDERHOUD

DAF MULTISUPPORT: MEER DAN ALLEEN REPARATIE & ONDERHOUD DAF MULTISUPPORT: MEER DAN ALLEEN REPARATIE & ONDERHOUD DAF MULTISUPPORT TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE BESTE ONDERSTEUNING VAN UW BUSINESS CUSTOMER SUPPORT DIE EEN STAP VERDER GAAT In de transportwereld

Nadere informatie

Zekerheid. Audi Car Plus Assurance. Financieren. Leasen. Verzekeren. Uitgave Februari Wijzigingen voorbehouden.

Zekerheid. Audi Car Plus Assurance. Financieren. Leasen. Verzekeren. Uitgave Februari Wijzigingen voorbehouden. Zekerheid. Uitgave Februari 2013. Wijzigingen voorbehouden. Financieren. Leasen. Verzekeren. Bestelnummer: SMA100600BR213 Audi Bank Leasing Audi Car Plus Assurance. Audi Car Plus Assurance. Audi biedt

Nadere informatie

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2018 ŠKODA FABIA

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2018 ŠKODA FABIA ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2018 ŠKODA FABIA ONDERHOUD is preventief en vindt plaats volgens vooraf vastliggend schema op basis van tijd èn kilometers Longlife Onderhoudsservice Dankzij moderne technieken

Nadere informatie

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 ALHAMBRA ALHAMBRA 2011 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 ALHAMBRA ALHAMBRA 2011 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 ALHAMBRA 1996-2010 ALHAMBRA 2011 > SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen ONDERHOUD EXTRA SERVICES WORD LID VAN CLUB SEAT Bij SEAT kennen we verschillende soorten onderhoud.

Nadere informatie

ONDERHOUDS- & REPARATIE- TARIEVEN 2016

ONDERHOUDS- & REPARATIE- TARIEVEN 2016 ONDERHOUDS- & REPARATIE- TARIEVEN 2016 ŠKODA Superb Betrouwbaar en transparant Vaste onderhoudsprijzen Hoge restwaarde Offerte vooraf EXTRA SERVICES Airco Een airco doet meer dan u denkt. Zo blijft uw

Nadere informatie

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2019 ŠKODA OCTAVIA

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2019 ŠKODA OCTAVIA ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2019 ŠKODA OCTAVIA ONDERHOUD is preventief en vindt plaats volgens vooraf vastliggend schema op basis van tijd èn kilometers Vast Onderhoud Bij uw ŠKODA moet telkens na

Nadere informatie

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 ALTEA ALTEA XL ALTEA FREETRACK ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 ALTEA ALTEA XL ALTEA FREETRACK ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 ALTEA ALTEA XL ALTEA FREETRACK SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen ONDERHOUD EXTRA SERVICES WORD LID VAN CLUB SEAT Bij SEAT kennen we verschillende soorten onderhoud.

Nadere informatie

Uw Mercedes-Benz & Camper specialist. Service met een ster

Uw Mercedes-Benz & Camper specialist. Service met een ster Uw Mercedes-Benz & Camper specialist Service met een ster De kracht van Hans Deckers Verkoop & Service Het verkopen van nieuwe en gebruikte voertuigen en campers is een vak. Het leveren van kwaliteit en

Nadere informatie

Renault BEDRIJFSWAGENS

Renault BEDRIJFSWAGENS Renault BEDRIJFSWAGENS Formula Edition #PowerYourTeam Stap over naar de Formule 1-klasse Welkom bij de Formula Edition, een speciale serie die is ontstaan uit de samenwerking tussen Renault Pro + en het

Nadere informatie

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 INCA ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 INCA ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 INCA SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen ONDERHOUD EXTRA SERVICES WORD LID VAN CLUB SEAT Bij SEAT kennen we verschillende soorten onderhoud. Voor de SEAT Inca geldt

Nadere informatie

ŠKODA EXTRA GARANTIE & ŠKODA ZEKERHEIDSPOLIS

ŠKODA EXTRA GARANTIE & ŠKODA ZEKERHEIDSPOLIS ŠKODA EXTRA GARANTIE & ŠKODA ZEKERHEIDSPOLIS 2 Extra garanties tegen onverwachte reparatiekosten dankzij ŠKODA Extra Garantie of de ŠKODA Zekerheidspolis ŠKODA Extra Garantie en ŠKODA Zekerheidspolis Een

Nadere informatie

Profiteer nog voor het einde van 2014 van de subsidie op elektrische scooters

Profiteer nog voor het einde van 2014 van de subsidie op elektrische scooters Profiteer nog voor het einde van 2014 van de subsidie op elektrische scooters Inleiding Ondernemersvereniging Hart Voor De Amsterdamse Straatweg biedt u in samenwerking met NoNoiz Scooters BV de mogelijkheid

Nadere informatie

EEN TWEEWIELER VAN DE ZAAK

EEN TWEEWIELER VAN DE ZAAK EEN TWEEWIELER VAN DE ZAAK Full operational lease via sqoot Wilt u uw medewerkers een scooter, motor, elektrische fiets of een gewone fiets ter beschikking stellen? Via sqoot regelt u het leasen van tweewielers.

Nadere informatie

Leasen in drie simpele stappen

Leasen in drie simpele stappen Leasen in drie simpele stappen 1 Nederland kent talrijke leasemaatschappijen. U kiest voor Fiat Financial Solutions. Als financieringsmaatschappij van Fiat Group Automobiles SA zijn we als geen ander op

Nadere informatie

Meer ruilmogelijkheden, meer tevreden klanten.

Meer ruilmogelijkheden, meer tevreden klanten. Achtergrond Meer ruilmogelijkheden, meer tevreden klanten. Hoe ouder een voertuig, hoe meer slijtage en dus hoe hoger de reparatiekosten. Speciaal voor prijsgevoelige klanten met oudere voertuigen vormen

Nadere informatie

E - Klasse 5-traps automaat aanbieding. Prijslijst. Geldig vanaf 1 april 2011.

E - Klasse 5-traps automaat aanbieding. Prijslijst. Geldig vanaf 1 april 2011. E - Klasse 5-traps automaat aanbieding. Prijslijst. Geldig vanaf 1 april 2011. Inhoud Specificaties en prijzen 1 Leasen en verzekeren 2 BPM-tabel 3 Bijlage 9 Specificaties en prijzen E-Klasse 5-traps automaat

Nadere informatie

Volkswagen Zekerheidspolis

Volkswagen Zekerheidspolis Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Uitgave februari 2016. Wijzigingen voorbehouden. Bestelnummer: SMV100500FO213 1 Financieren. Leasen. Verzekeren.

Nadere informatie

SEAT ZEKERHEIDSPOLIS Ongecompliceerd genieten

SEAT ZEKERHEIDSPOLIS Ongecompliceerd genieten SEAT ZEKERHEIDSPOLIS Ongecompliceerd genieten SEAT BANK Financieren. Leasen. Verzekeren. DE SEAT ZEKERHEIDSPOLIS Een SEAT is gemaakt om te rijden. En dankzij de SEAT Zekerheidspolis blijf je dat zorgeloos

Nadere informatie

CITROËN Financial Lease

CITROËN Financial Lease CITROËN Financial Lease EEN UITSTEKENDE DEAL VOOR ONDERNEMERS ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN Als zelfstandig ondernemer of freelancer bent u gewend de zaken zelf in de hand te hebben. Ook als het om

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Volkswagen Up!

Finnik Autorapport - Volkswagen Up! Finnik Autorapport - Volkswagen Up! Personenauto Kentekenstatus (Geldig, gedemonteerd, geëxporteerd of ongeldig) Kleur Brandstof (bijv. benzine, diesel, electrisch) G3 (is er een gastank ingebouwd) 7-XHF-11

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2019 ŠKODA FABIA

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2019 ŠKODA FABIA ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2019 ŠKODA FABIA ONDERHOUD is preventief en vindt plaats volgens vooraf vastliggend schema op basis van tijd èn kilometers Vast Onderhoud (FABIA t/m modeljaar 2012) Bij

Nadere informatie

ŠKODA ZEKERHEIDSPOLIS UW ZEKERHEID VOOR ONTSPANNEN GENIETEN

ŠKODA ZEKERHEIDSPOLIS UW ZEKERHEID VOOR ONTSPANNEN GENIETEN ŠKODA ZEKERHEIDSPOLIS UW ZEKERHEID VOOR ONTSPANNEN GENIETEN ŠKODA Bank ŠKODA Leasing FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. SIMPLY SIMPLY CLEVER CLEVER De ŠKODA Zekerheidspolis De aanschaf van een nieuwe ŠKODA

Nadere informatie

Volkswagen Bedrijfswagens Zekerheidspolis. Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft.

Volkswagen Bedrijfswagens Zekerheidspolis. Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Volkswagen Bedrijfswagens Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. De Volkswagen Bedrijfswagens Zekerheidspolis. Een reparatie aan uw auto komt eigenlijk altijd ongelegen.

Nadere informatie

Baan Vaste Klant Voordeel voor onderhoud & reparatie*

Baan Vaste Klant Voordeel voor onderhoud & reparatie* * Reparatie alleen bij Baan reparatie en onderhoudspakket. Baan Vaste Klant Voordeel voor onderhoud & reparatie* De voordelen van het Baan Vaste Klant Voordeel - Onderhoud tegen een gunstiger vast tarief

Nadere informatie

SEAT FINANCIAL SERVICES. Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. Eindeloos rijplezier. SEAT regelt de rest

SEAT FINANCIAL SERVICES. Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. Eindeloos rijplezier. SEAT regelt de rest SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. Eindeloos rijplezier SEAT regelt de rest Alles in een keer goed geregeld SEAT-rijders hebben sowieso al weinig reden om zich zorgen

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2017 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

PARTICULIER ŠKODA RIJDEN

PARTICULIER ŠKODA RIJDEN PARTICULIER ŠKODA RIJDEN ŠKODA Financial Services Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. 3 Kiezen voor ŠKODA is een keuze voor kwaliteit Zorgeloos genieten van uw nieuwe ŠKODA met de zekerheid dat

Nadere informatie

FLoor F-LINE. V l a k k e O p l e g g e r s SOLID AS A ROCK M E M B E R O F T H E N O O T E B O O M G R O U P

FLoor F-LINE. V l a k k e O p l e g g e r s SOLID AS A ROCK M E M B E R O F T H E N O O T E B O O M G R O U P FLoor F-LINE V l a k k e O p l e g g e r s FLoor F-LINE FLO-18-27 3-assige vlakke oplegger De Floor F-LINE vlakke oplegger is de ideale transportoplossing voor vervoerders die zowel zware deelbare lading

Nadere informatie

ONDERHOUDSPRIJZEN 2014 ALTEA ALTEA XL ALTEA FREETRACK ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE

ONDERHOUDSPRIJZEN 2014 ALTEA ALTEA XL ALTEA FREETRACK ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE ONDERHOUDSPRIJZEN 2014 ALTEA ALTEA XL ALTEA FREETRACK SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen ONDERHOUD Bij SEAT kennen we verschillende soorten onderhoud. Voor de meeste oudere auto s geldt

Nadere informatie

De autoleasemaatschappij met een eerlijk geluid.

De autoleasemaatschappij met een eerlijk geluid. De autoleasemaatschappij met een eerlijk geluid. Over Claxion Toonaangevend in autolease Claxion is een eigentijds leasebedrijf voor de particuliere en zakelijke markt in Midden- Nederland met een geheel

Nadere informatie

1 Zakelijk Audi rijden. Zakelijk Audi rijden.

1 Zakelijk Audi rijden. Zakelijk Audi rijden. 1 Zakelijk Audi rijden Zakelijk Audi rijden. 2 Zakelijk Audi rijden Kiezen voor Audi is kiezen voor kwaliteit. Als zakelijke rijder mag u hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid. Voor uw mobiliteit moet

Nadere informatie

www.deburgh.com www.deburgh.com Post NL Aanbieding Fiat Fiorino Nu met gratis Airco! -1-

www.deburgh.com www.deburgh.com Post NL Aanbieding Fiat Fiorino Nu met gratis Airco! -1- Post NL Aanbieding Fiat Fiorino Nu met gratis Airco! Contactpersoon: Marc Meeuwissen Telefoon: 040-8447441 Mobiel: 06-53597852 Email: m.meeuwissen@deburgh.com Website: -1- Eindhoven, 16 april 2012 Geachte

Nadere informatie

STABIEL EFFICIËNT VEILIG

STABIEL EFFICIËNT VEILIG STABIEL EFFICIËNT VEILIG SINDS 1873 TOEKOMSTGERICHT 0,92 0,92 0,92 catalogus 0,92 0,92 0,92 0,6 10,25 U n i t r a 1 1 0,3 0,7 WIJ MAKEN UW MOBILITEIT WERKEND WIE ZIJN WIJ? 0,92 0,92 0,92 Wij zijn Lansing-Unitra,

Nadere informatie