INFORMATIE JEUGD SEIZOEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INFORMATIE JEUGD SEIZOEN"

Transcriptie

1 INFORMATIE JEUGD SEIZOEN

2 Informatie jeugd - seizoen WELKOM Het bestuur en jeugdbestuur, de trainers, speelsters en alle vrijwilligers van onze club verwelkomen jou graag bij Bidavo Bissegem. In deze brochure geven we jou wat nuttige informatie in verband met onze jeugdopleiding. Maar weet dat je ons altijd mag contacteren met bijkomende vrage. We wensen jou heel veel plezier bij Bidavo Bissegem. Sportieve groeten, Jean-Marie Tanghe Jeugdcoördinator ALGEMENE VOORSTELLING - VISIE Bidavo Bissegem is de damesvolleybalclub van Bissegem. Onze eerste ploeg speelt in 1 ste divisie en kan al een aardig palmares voorleggen. Met Bidavo B zijn we actief in 4 e provinciale. Verder telt Bidavo in alle jeugdcategorieën één of meerdere ploegen onder leiding van bekwame trainers. Onze club telt intussen meer dan 100 leden. Met deze visie willen we aangeven wat de drijfveer is van onze club, haar bestuur en de vele vrijwilligers. Hoe zien wij onze club verder evolueren? Bidavo wil meewerken aan een positief sociaal samenlevingsklimaat in Bissegem (en bij uitbreiding Stad Kortrijk) door jongeren actief te stimuleren om zinvol te bewegen dankzij de volleybalsport. Bidavo Bissegem erkent hierbij het belang van samenwerkingsverbanden met andere clubs in de regio (via het Volleybaloverleg Kortrijk) en de bestaande bondstructuren. Bidavo Bissegem wil bovenal een gezellige, sociale club zijn waarin iedereen (jong en oud, speelster én vrijwilliger) zich thuis voelt en waar elke betrokkene met plezier naar toe komt.

3 Het beoefenen van volleybal heeft een duidelijke vormende waarde. Al doende leert men een aantal elementen die ook buiten de sportclub belangrijk zijn: afspraken maken en nakomen, zelfdiscipline, groepsbewustzijn, verantwoordelijkheidsgevoel, doorzettingsvermogen. CONTACTGEGEVENS BIDAVO BISSEGEM (Stamnummer W-0924) Correspondentie-adres Bidavo Bissegem t.a.v. Alberic Wittebolle Zomertij Heule Algemeen mailadres bidavo@gmail.com Website Sociale Media Nieuwsbrief Schrijf u in op onze wekelijkse nieuwsbrief door een mailtje te sturen naar bidavo@gmail.com. HOE OFFICEEL LID WORDEN VAN BIDAVO BISSEGEM? * Vooreerst is het belangrijk te weten wanneer de speelster geboren is. En dit om te weten in welke jeugdreeks ze mag uitkomen - geboren in 2003 en later: preminiemen (U9) - geboren in 2001 en later: miniemen (U11) Omdat volleybal een moeilijke sport is om aan te leren, is het van belang dat de speelster zo vroeg mogelijk instapt. De trainingen worden altijd aangepast aan de leeftijd / niveau. * Vooraleer te beslissen om definitief aangesloten te worden, mag elke speelster gerust enkele keren naar een training komen om het eens te proberen. Iedereen is om het even wanneer welkom. We vragen wel vooraf even te verwittigen via bidavo@gmail.com.

4 * Daarna brengen we alles administratief in orde zodat de speelster zich officieel lid van de Bidavofamilie mag noemen. Hiervoor vragen we je de invulfiche (zie einde) ingevuld terug te mailen naar Je ontvangt daarna van ons een officieel document waarmee u eerst nog eens naar de dokter moet gaan (medische screening). * De lidgelden voor het seizoen bedragen: - preminiem (U11): 70 euro - miniem (U13): 100 euro Het rekeningnummer van onze club is: TRAININGEN & WEDSTRIJDEN De preminiemen trainen enkel op dinsdag van 18u tot 19u30 in sporthal Ter Biezen (Heulsestraat 82, Bissegem). Ze spelen voor januari '14 nog geen wedstrijden. Afhankelijk van het niveau schrijven we wellicht één of meerdere ploegjes in voor de Sportline VolleyTour. Dit is een soort mini-competitie waarbij er specifieke wedstrijdvormen worden aangeleerd. Indien ze thuis spelen, gaat de wedstrijd steeds door op zaterdagochtend om 11u. Specifieke kledij is niet vereist. Een sportbroekje- en T-shirt is voldoende. Sportschoenen (met zolen die niet afgaan) zijn verplicht. Bij wedstrijden wordt er een broekje en T-shirt voorzien door de club. Indien de speelster tijdens training / wedstrijden een blessure zou oplopen, dan wordt dit geregeld via de ongevallenverzekering van de club. Als officieel lid, is de speelster hiervoor verzekerd bij de volleybalbond. Meer informatie kan altijd bekomen worden bij onze secretaris, Alberic Wittebolle (alberic.wittebolle@telenet.be / ). TRAINERS De trainers van de preminiemen zijn: - Ruth Tanghe - ruth_tanghe@hotmail.com - Lien Vandorpe - vandorpelien@hotmail.com - In Vandorpe - inevandorpe@telenet.be

5 JEUGDBELEID Hierbij geven we graag het hoofdstuk 'jeugd' mee uit ons beleidsplan Het volledige beleidsplan is na te kijken via en op te vragen via Voor het seizoen brengen we volgende jeugdploegen in competitie: - scholieren - kadetten: 2 ploegen - miniemen: 3 ploegen - preminiemen: voorlopig geen competitie. Wellicht SportlineVolley Tour vanaf januari 2014 De jeugd is de toekomst van onze club. Zo simpel is het. We formuleren enkele beloften die we als club willen nakomen. Maar evenzo verwachten we één en ander van onze leden en hun entourage Beloftes - Belofte 1 We engageren jeugdtrainers met de nodige kennis van zaken. Door hun motivatie en enthousiasme moeten ze de jeugd stimuleren om de moeilijke volleybalsport aan te leren. We stimuleren de trainers tot het volgen van extra cursussen / clinics. De trainers hebben een voorbeeldfunctie en zijn dus zeker steeds in orde met kledij, op tijd komen, naleven van gemaakte afspraken, e.d. Deze zaken leren ze de jeugdspeelsters ook aan. Ze zijn verantwoordelijk voor een duidelijke communicatie naar de speelsters en ouders en dus steeds bereid hen te woord te staan indien zij hierom vragen. Uiteraard gebeurt dit niet tijdens de training of wedstrijd. En bovenal staat de trainer er om de speelster vertrouwen te geven. Kleineren, belachelijk maken of uitsluiten wordt niet getolereerd. Zo staan wij ook steeds op een correcte houding van onze trainers naar scheidsrechters en tegenstanders toe. - Belofte 2 Resultaten komen bij de jeugd nooit op de eerste plaats voor het bestuur en trainers. De nadruk wordt gelegd op vorming en vooruitgang. Iedereen moet speelkansen krijgen. Bij de jeugd primeert de techniek op de prestatie.

6 Om onze leden een optimale kans te geven zich te ontwikkelen, willen we hen vanaf het begin van de opleiding een niveau aanbieden dat voldoende kwaliteit waarborgt om de spelvreugde en honger te stimuleren. We stimuleren talenten om extra inspanningen te doen: Ipjot, organisatie talenttrainingen, Belofte 3 We willen de jeugd de specifieke vaardigheden aanleren om te functioneren binnen een team. Hierbij leren we hoe men op een sportieve manier moet omgaan met elkaar op en naast het terrein. We leren hen een houding van verantwoordelijkheid. Men moet op elkaar kunnen rekenen. - Belofte 4 Een positieve sfeer creëren binnen de club waarin iedereen elkaar met respect behandelt. Het is hierbij minstens even belangrijk dat ook de ouders en familie zich thuisvoelen in de club. Ouders dienen zich betrokken te voelen en mogen / moeten vertrouwen hebben in de club. Bidavo wil dat 'familiegevoel' blijven stimuleren. - Belofte 5 Niemand wordt aan haar lot overgelaten. Iedereen kan bij bestuur en trainers terecht. In alle discretie. - Belofte 6 We doen veel inspanningen om te blijven rekruteren. - contacten met scholen - september = opendeurmaand - bus aan bus verspreiding flyer - organisatie vriendjesdag voor miniemen en preminiemen Onze club moet een aantrekkingspool zijn voor talentvolle jeugd uit onze gemeente en omstreken Verwachtingen naar onze leden toe én hun entourage - Verwachting 1 Iedereen doet z n best om de kernwaarden uit te dragen.

7 - Verwachting 2 We verwachten dat iedereen alles in het werk stelt om mee te helpen bij de activiteiten van de club. - Verwachting 3 We verwachten een positieve houding ten aanzien van trainingen en wedstrijden. En dit uit respect voor de trainers. Op tijd komen en verwittigen bij afwezigheid zijn belangrijke afspraken. Afwezigheid wordt enkel getolereerd voor uitzonderlijke omstandigheden en schoolwerk. - Verwachting 4 We verwachten ook wat hulp van de ouders: * Motiveer je dochter om te trainen en wedstrijden te spelen. Zo wordt de inzet van de trainers beloond. * Toon belangstelling voor de sport en de club en ga regelmatig kijken en supporteren * Motiveer je dochter door het team positief aan te moedigen * Motiveer je dochter door regelmatig in te staan voor vervoer voor haar en haar teamgenoten. * Vraag uw dochter om ervoor te gaan, altijd haar best te doen, maar vooral plezier te beleven aan hetgeen ze doet. * Zie onze club niet als een handige/nuttige vorm van kinderopvang. * Jaag (fok) uw dochter niet op, leg geen overdreven druk op haar schouders. * Stimuleer je dochter zich aan afspraken van de club/het team en de regels van het spel en fairplay te houden. * Help waar mogelijk, bv. als ploegverantwoordelijke, markeerder, aan het scorebord, of bij georganiseerde activiteiten die het mogelijk maken uw dochter aan een correcte prijs te laten sporten VEEL PLEZIER BIJ BIDAVO BISSEGEM Vergeet niet bijgaande fiche ingevuld terug te mailen naar bidavo@gmail.com Of vul de fiche in via de website (rubriek jeugd > inschrijven)

8 INFOFICHE Gegevens speelster Naam & voornaam Geboortedatum Geboorteplaats GSMnr speelster (indien van toepassing) Mailadres speelster (indien van toepassing) Naam school Hobby's (naast volleybal) Algemene gegevens Straat + nr Gemeente Naam & voornaam mama Telnr mama Mailadres mama Naam & voornaam papa Telnr papa Mailadres papa Hebt u nog vragen voor ons, aarzel niet ze hier te noteren.

1. Inleiding. 2. Structuur. De club bestaat uit bestuur, spelers, trainers en begeleiders.

1. Inleiding. 2. Structuur. De club bestaat uit bestuur, spelers, trainers en begeleiders. 1. Inleiding Volleybalclub Kuros Zulte Damesvolley werd opgericht in 1969 in Zulte en heeft haar thuisbasis in de gemeentelijke sporthal te Zulte. De club heeft een ledenaantal dat schommelt rond de 110-120

Nadere informatie

Sportief beleid

Sportief beleid 1. Algemene visie Sportief beleid 2018-2019 Als één van de toonaangevende clubs in de provincie streeft MAVOC Mechelen naar een steeds vernieuwend beleid. Enerzijds trachten we onze eerste ploegen op landelijk

Nadere informatie

CLUBCHARTER UVOC UIKHOVEN (L-0690)

CLUBCHARTER UVOC UIKHOVEN (L-0690) CLUBCHARTER UVOC UIKHOVEN (L-0690) UVOC Uikhoven is een volleybalclub waar iedereen op zijn eigen niveau kan volleyballen. Wij trachten een gebalanceerde opleiding te bieden aan alle jeugdspelers, en dit

Nadere informatie

Basketbalclub GSG AARSCHOT. Informatiebrochure

Basketbalclub GSG AARSCHOT. Informatiebrochure Basketbalclub GSG AARSCHOT Informatiebrochure Basketbalclub GSG Aarschot is één van de grootste sportclubs in het Hageland en telt ongeveer 370 bij Basketbal Vlaanderen aangesloten leden. Hieronder bevinden

Nadere informatie

2. VISIE EN MISSIE. Jong KVK Tienen wil bekendstaan voor haar uitstekende jeugdopleiding met zowel een sociaal als sportief oogmerk.

2. VISIE EN MISSIE. Jong KVK Tienen wil bekendstaan voor haar uitstekende jeugdopleiding met zowel een sociaal als sportief oogmerk. 2. VISIE EN MISSIE Jong KVK Tienen wil bekendstaan voor haar uitstekende jeugdopleiding met zowel een sociaal als sportief oogmerk. Het doel van de Jeugdopleiding van KVK Tienen is in de eerste plaats

Nadere informatie

VOLLEYBALCLUB BEVO ROESELARE vzw

VOLLEYBALCLUB BEVO ROESELARE vzw VOLLEYBALCLUB BEVO ROESELARE vzw MISSIE : Wat zien we als onze bestaansreden? BEVO wil meisjes uit de regio Roeselare in groepsverband sportief opleiden tot volwaardige volleybalspeelsters, met de nodige

Nadere informatie

S P O R T I E F B E L E I D K O N. V L I M M E R E N S P O R T V Z W

S P O R T I E F B E L E I D K O N. V L I M M E R E N S P O R T V Z W S P O R T I E F B E L E I D K O N. V L I M M E R E N S P O R T V Z W Versie: seizoen 2011-2012 VISIE VAN DE CLUB KON. VLIMMEREN SPORT VZW IS EEN SPELERSGERICHTE VERENIGING, D.W.Z.: - Alles wordt in het

Nadere informatie

Afspraken met ouders en supporters

Afspraken met ouders en supporters Afspraken met ouders en supporters VV Houtem is de laatste jaren uitgegroeid van een regionale naar een provinciale club. Dankzij de inzet van onze bekwame en gemotiveerde trainers, het bestuur en de vele

Nadere informatie

1)Missie. 2)Visie. 4)Inkomsten

1)Missie. 2)Visie. 4)Inkomsten 1)Missie 2)Visie 3)Organogram Bevo 4)Inkomsten 5)Evolutie ledenaantal Missie Bevo Geetbets is een vaste waarde binnen het divisie en provinciaal volleybal en wil dit ook blijven. Binnen onze club vormt

Nadere informatie

Beleidsplan Kuros Zulte Damesvolley

Beleidsplan Kuros Zulte Damesvolley Beleidsplan 2013 Kuros Zulte Damesvolley 01-06-2013 1. Inleiding Volleybalklub Kuros Zulte Dames werd opgericht in de jaren 70 in Zulte en heeft zijn thuisbasis in de gemeentelijke sporthal te Zulte. De

Nadere informatie

JEUGDCHARTER DYNACO LEDE

JEUGDCHARTER DYNACO LEDE JEUGDCHARTER DYNACO LEDE Aan Alle jeugdleden Alle trainers Alle ouders Alle supporters In 2003 gestart met jeugdopleiding, is DYNACO LEDE (vroeger VC Leeuwerik Lede) in de regio uitgegroeid tot een sterk

Nadere informatie

Ouderavond Middenbouw Sportclub Excelsior. 2 oktober 2018

Ouderavond Middenbouw Sportclub Excelsior. 2 oktober 2018 Ouderavond Middenbouw Sportclub Excelsior 2 oktober 2018 Welkom Presentatie Technisch beleidsplan 2018-2025 Kort vragenrondje Korte pauze Presentatie Excelsior 4All Vragenrondje Afronding Stichting Woudestein

Nadere informatie

JEUGD BELEIDSPLAN Seizoen

JEUGD BELEIDSPLAN Seizoen JEUGD BELEIDSPLAN Seizoen 2018-2019 ALGEMENE DOELSTELLINGEN Het beleid en de visie van de jeugdwerking van VOLLEYBALCLUB HZ93 is gebaseerd op volgende zes pijlers: 1. VOLLEYBALCLUB HZ93 = Dé volleybalclub

Nadere informatie

Intern Reglement spelers, ouders en supporters jeugd Eendracht Mazenzele Opwijk

Intern Reglement spelers, ouders en supporters jeugd Eendracht Mazenzele Opwijk (HQGUDFKW 0D]HQ]HOH 2SZLMN GH FO XE PH W H HQ Intern Reglement spelers, ouders en supporters jeugd Eendracht Mazenzele Opwijk!! Intern reglement Eendracht Mazenzele Opwijk 1/5 1. Houding Behandel je medespelers,

Nadere informatie

PLOEG IN DE KIJKER W 1510 GIDAS GITS

PLOEG IN DE KIJKER W 1510 GIDAS GITS Ploeg in de kijker PLOEG IN DE KIJKER W 1510 GIDAS GITS Een beetje geschiedenis : het ontstaan van Gidas Toen op 6 september 1975 de gemeentelijke sporthal te Gits officieel werd geopend waren er enkele

Nadere informatie

Korfbalclub Limes Vereniging Zonder Winstoogmerk

Korfbalclub Limes Vereniging Zonder Winstoogmerk GEDRAGSCODE VOOR DE SPELERS Als speler engageer ik mij om: steeds tijdig op het afspraakuur aanwezig te zijn voor trainingen en wedstrijden opgegeven door de trainer; steeds de trainer te verwittigen indien

Nadere informatie

AVC Harelbeke BELEIDSPLAN

AVC Harelbeke BELEIDSPLAN AVC Harelbeke BELEIDSPLAN 2017-2020 Inhoudsopgave Inleiding ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 3 1 Missie Volleybalclub AVC Harelbeke

Nadere informatie

SEIZOEN 2015-2016. Infoavond zondag 28 juni 2015

SEIZOEN 2015-2016. Infoavond zondag 28 juni 2015 SEIZOEN 2015-2016 Infoavond zondag 28 juni 2015 Introductie Verwelkoming Korte terugblik Programma Infosessie seizoen 2015 2016 Teamoverleg Gezellig samenzijn Terugblik Senioren Terugblik Senioren Terugblik

Nadere informatie

SINT-MARTINUS SPORT LUBBEEK Charter ouders en supporters

SINT-MARTINUS SPORT LUBBEEK Charter ouders en supporters SINT-MARTINUS SPORT LUBBEEK Charter ouders en supporters JEUGDSPELER STAAT CENTRAAL Mario Lermitte Jeugdcoördinator SMS Lubbeek De jeugd neemt binnen onze club SMS Lubbeek een centrale plaats in, want

Nadere informatie

CHARTER KFC EENDRACHT ZOERSEL

CHARTER KFC EENDRACHT ZOERSEL CHARTER KFC EENDRACHT ZOERSEL 1. De missie van onze club Het bestuur wenst kinderen, jongeren en volwassenen de gelegenheid te bieden om te voetballen, ongeacht hun huidkleur, geslacht, cultuur of geloof.

Nadere informatie

Beleidsplan B.B.C. Haacht

Beleidsplan B.B.C. Haacht Beleidsplan B.B.C. Haacht 2012-2016 Visie en Missie B.B.C. Haacht Visie (algemeen) Basketbal is er voor iedereen. Jeugd en senioren moeten naast een opleiding ook hun ontspanning hierin vinden. De toegangsdrempel

Nadere informatie

Met heel veel trots stellen we graag onze 2de nieuwsbrief, Februari 2018 aan U voor. Wij wensen U dan ook heel veel leesplezier!

Met heel veel trots stellen we graag onze 2de nieuwsbrief, Februari 2018 aan U voor. Wij wensen U dan ook heel veel leesplezier! Nieuwsbrief Februari 2018 Beste sportvrienden, Met heel veel trots stellen we graag onze 2de nieuwsbrief, Februari 2018 aan U voor. Wij wensen U dan ook heel veel leesplezier! Bart Verhaeghe Voorzitter

Nadere informatie

RAPID HOCKEY CLUB TEMSE

RAPID HOCKEY CLUB TEMSE RAPID HOCKEY CLUB TEMSE september 10 Beste ouders, spelers en speelsters, Het Bestuur van de R.H.C. Temse heet u van harte welkom op onze club. Wij zijn blij dat u enthousiast bent geworden voor de hockeysport.

Nadere informatie

Jeugdbeleidsplan. HC Hades

Jeugdbeleidsplan. HC Hades Jeugdbeleidsplan. HC Hades 2016-2017 Hades Hamont Inhoud Deel 1 Visie: HC HADES Hamont is een handbalclub die drijft op de inzet van vrijwilligers, handballers en niethandballers, kortom mensen met een

Nadere informatie

De voorzitter, de jeugdcoördinatoren en de sportieve cel zullen toezien op het navolgen van dit sportief charter.

De voorzitter, de jeugdcoördinatoren en de sportieve cel zullen toezien op het navolgen van dit sportief charter. WeGi Volley Groot Lille: Sportief Charter geupdate 2014-03-02 WeGi Volley Groot Lille is een sportclub met een aanbod op maat. Hiermee bedoelen we dat iedereen volgens zijn/haar niveau aan volleybal kan

Nadere informatie

Public WELKOM BIJ MERCURIUS

Public WELKOM BIJ MERCURIUS WELKOM BIJ MERCURIUS Lid worden bij Mercurius : administratie en lidgeld Lid zijn bij Mercurius : Wat mag je van Mercurius verwachten? Wat verwacht Mercurius van jou? Sponsoring Vragen? Informatie nodig?

Nadere informatie

VOORSTELLING PROJECT BEVO 2020 DONDERDAG 31 JANUARI 2013

VOORSTELLING PROJECT BEVO 2020 DONDERDAG 31 JANUARI 2013 VOORSTELLING PROJECT BEVO 2020 DONDERDAG 31 JANUARI 2013 - Welkom! - Onderwerp : Bevo 2020 - toekomstgericht actieplan : In 2020 minstens even succesvol zijn als nu, en als het kan nog succesvoller - tot

Nadere informatie

PLOEG IN DE KIJKER W 1843 DIVO INGELMUNSTER

PLOEG IN DE KIJKER W 1843 DIVO INGELMUNSTER Ploeg in de kijker PLOEG IN DE KIJKER W 1843 DIVO INGELMUNSTER Als ploeg in de kijker stellen we jullie ditmaal Divo Ingelmunster voor, onze gesprekspartner was secretaris Katrien Eggermont. Het huidige

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 4

FC KERKSKEN: programma week 4 FC KERKSKEN: programma week 4 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 4 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie agenda!

Nadere informatie

JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie!

JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie! JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie! 1 Wie is Antonia? Koninklijke Antonia FC werd opgericht in 1927 en speelt in de Koninklijke Belgische Voetbalbond. Onze Jeugdwerking werd in

Nadere informatie

K.RUPEL BOOM F.C. INFOVERGADERING Jeugdwerking K.Rupel BoomFC 20 Maart 2014 AGENDAPUNTEN Visie jeugdwerking K.Rupel Boom FC - Afspraken & Regels Hervorming Jeugdvoetbal vlaanderen Samenstelling jeugdploegen

Nadere informatie

Antwerp Ski Team Club reglement 2015-2016

Antwerp Ski Team Club reglement 2015-2016 Antwerp Ski Team Club reglement 2015-2016 Lidmaatschap: - Steunend Lid = steun aan club. - Lid = lidmaatschap AST, SNEEUWSPORT VLAANDEREN licentie - Lid met piste = lidmaatschap AST + SNEEUWSPORT VLAANDEREN

Nadere informatie

GEDRAGSCODE G-LYMNASTIEK VZW

GEDRAGSCODE G-LYMNASTIEK VZW GEDRAGSCODE G-LYMNASTIEK VZW Voorwoord G-lymnastiek staat voor gymmen met een glimlach. G-lymnastiek vindt het belangrijk dat elke sporter zich goed voelt in de sportclub en plezier kan beleven aan sport.

Nadere informatie

Afspraken volleybal seizoen 2014-2015

Afspraken volleybal seizoen 2014-2015 Afspraken volleybal seizoen 2014-2015 Tijdens het volleybalseizoen ben je verschillende dagen per week bezig met sport. Dikwijls ben je samen in een grote groep speelsters en daarom zijn enkele regels

Nadere informatie

Charter voor ouders en supporters (versie 9/2015)

Charter voor ouders en supporters (versie 9/2015) Charter voor ouders en supporters (versie 9/2015) KSVOOSTKAMP Vooreerst verwijzen we naar de Visie van KSVO, bevat oa de kernwaarden (bevat ook paragraaf rond respect en waarden/normen). Laatste versie

Nadere informatie

WERKINGSVERSLAG INDIVIDUELE SPORTEN

WERKINGSVERSLAG INDIVIDUELE SPORTEN WERKINGSVERSLAG INDIVIDUELE SPORTEN 1.KWANTITEITSSUBSIDIE (30% van het te verdelen bedrag individuele- + ploegsporten) 1.1.LEDENLIJST CLUB:... Deze hebben jullie al bijgevoegd bij het formulier clubgegevens.

Nadere informatie

MEER DAN VOETBAL ALLEEN

MEER DAN VOETBAL ALLEEN MEER DAN VOETBAL ALLEEN INFOAVOND OUDERS U7 6 september 2017 Evolutie van de jeugdwerking FOOTPASS: In 2011 een eerste audit: Resultaat: 1 ster (kwaliteitslabel voor een goede regionale club) In 2014 een

Nadere informatie

Jeugdbeleidsplan. Voor de vlotte leesbaarheid van het jeugdbeleidsplan gebruiken we speler voor speler en speelster.

Jeugdbeleidsplan. Voor de vlotte leesbaarheid van het jeugdbeleidsplan gebruiken we speler voor speler en speelster. Jeugdbeleidsplan Voor de vlotte leesbaarheid van het jeugdbeleidsplan gebruiken we speler voor speler en speelster. 1. DOELSTELLINGEN ALGEMENE DOELSTELLINGEN 1. BEIVOC wil iedere jongere naar zijn maximaal

Nadere informatie

Wavoc Jeugdcharter 2015-2016

Wavoc Jeugdcharter 2015-2016 Wavoc Jeugdcharter 2015-2016 1. Inleiding Beste jeugdleden en ouders, Met dit charter willen we jullie een gedetailleerd overzicht geven van de regels en afspraken die gelden binnen de jeugdwerking van

Nadere informatie

PLOEG IN DE KIJKER W 0924 Bidavo Bissegem

PLOEG IN DE KIJKER W 0924 Bidavo Bissegem Ploeg in de kijker PLOEG IN DE KIJKER W 0924 Bidavo Bissegem Voor deze Ploeg in de kijker gingen we langs bij Bidavo Bissegem, met stamnummer W0924. We spraken met Alberic Wittebolle, die er op 1 september

Nadere informatie

PUURS 2005-2010. Puurs 2005-2010. K. Puurs Excelsior F.C. K.B.V.B. Stamnr. 3855 TERREINEN Kerkhofstraat Puurs. Beleidsplan 2005-2010

PUURS 2005-2010. Puurs 2005-2010. K. Puurs Excelsior F.C. K.B.V.B. Stamnr. 3855 TERREINEN Kerkhofstraat Puurs. Beleidsplan 2005-2010 PUURS 2005-2010 Puurs 2005-2010 K. Puurs Excelsior F.C. K.B.V.B. Stamnr. 3855 TERREINEN Kerkhofstraat Puurs Beleidsplan 2005-2010 VOETBAL IS VERANDERD VOETBAL IS IN BEWEGING Kinderen zijn veranderd Maatschappij

Nadere informatie

Jeugdbeleid FC Gierle

Jeugdbeleid FC Gierle Jeugdbeleid FC Gierle Structuur van het jeugdbestuur Organogram jeugdbestuur FC Gierle Opleidingsprogramma jeugdspelers Jaarprogramma jeugdwerking, infrastructuur en materiaal Medewerkers Jeugdwerking

Nadere informatie

Driejarig Uitvoeringsplan afdeling Jeugd sv Enter Periode 1 januari 2012 tm 31 december 2014

Driejarig Uitvoeringsplan afdeling Jeugd sv Enter Periode 1 januari 2012 tm 31 december 2014 CONCEPT Driejarig Uitvoeringsplan afdeling Jeugd sv Enter Periode 1 januari 2012 tm 31 december 2014 JEUGDBESTUUR sv ENTER November 2012 Binden en Groeien Jeugdbestuur sv Enter 1 Inleiding Recent heeft

Nadere informatie

Seizoen 2015 / 2016. Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 17 juli om 19u00 in kantine. Start trainingen: 10 augustus

Seizoen 2015 / 2016. Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 17 juli om 19u00 in kantine. Start trainingen: 10 augustus Seizoen 2015 / 2016 Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 17 juli om 19u00 in kantine LIDGELD JEUGD vóór einde juli 150 daarna 170 Rekeningnr: 850-0191582-05 Mededeling: naam+voornaam speler + geboortedatum

Nadere informatie

HANDBALCLUB GROOT-BIJGAARDEN INFO BROCHURE

HANDBALCLUB GROOT-BIJGAARDEN INFO BROCHURE HANDBALCLUB GROOT-BIJGAARDEN INFO BROCHURE SEIZOEN 2016 2017 HISTORIEK Onze club werd opgericht tijdens een vergadering in vzw Zolder op 18 februari 1978. De club zou zich officieel aansluiten bij de Bond

Nadere informatie

Sponsorplan

Sponsorplan Sponsorplan 2017-2021 Inhoud Introductie Vovem 90 a. Wie zijn wij? b. Doelstellingen c. Waar staan we voor? d. Vovemshop Waarom Vovem 90 sponsoren? Wat doen wij voor u? Bijlage: Sponsoropties Wedstrijdhal:

Nadere informatie

Voetbalvereniging Zuidland

Voetbalvereniging Zuidland Missie en Visie 2017-2020 Voetbalvereniging Zuidland Door Eendracht Sterk TABLE OF CONTENTS 1. INLEIDING 3 2. Missie voetbalvereniging Zuidland 4 3. Visie voetbalvereniging Zuidland 4 P. 2 1. INLEIDING

Nadere informatie

SINT-MARTINUS SPORT LUBBEEK

SINT-MARTINUS SPORT LUBBEEK SINT-MARTINUS SPORT LUBBEEK Missie en visie JEUGDSPELER STAAT CENTRAAL Mario Lermitte Jeugdcoördinator SMS Lubbeek Missie en visie SMS Lubbeek wil binnen de gemeente en regio een vooraanstaande maatschappelijke

Nadere informatie

MISSIE en VISIE Koninklijke Voetbal Club Haacht

MISSIE en VISIE Koninklijke Voetbal Club Haacht MISSIE en VISIE Koninklijke Voetbal Club Haacht MISSIE K.V.C. HAACHT SENIORS: MET EIGEN JEUGD ZO HOOG MOGELIJK SPELEN JEUGD: ZORGEN VOOR EEN KWALITEITSVOLLE JEUGDOPLEIDING MET OOK AANDACHT VOOR DE MINDERE

Nadere informatie

JEUGDWERKING K. HUMBEEK F.C.

JEUGDWERKING K. HUMBEEK F.C. Humbeek, 29 april 2016 Beste mama s en papa s, Het einde van het voetbalseizoen 2015-2016 nadert met rasse schreden. Het wordt aldus tijd dat we vooruit kijken naar het seizoen 2016-2017. Dankzij een samenwerkingsakkoord

Nadere informatie

VLAAMSE TAEKWONDO BOND VZW GEDRAGSREGELS. Vlaamse Taekwondo Bond vzw

VLAAMSE TAEKWONDO BOND VZW GEDRAGSREGELS. Vlaamse Taekwondo Bond vzw VLAAMSE TAEKWONDO BOND VZW GEDRAGSREGELS Vlaamse Taekwondo Bond vzw De bijgevoegde regels gelden op en rond elke dojang en wedstrijdterrein. Lees ze goed en verspreid ze onder uw leden, zodat we er samen

Nadere informatie

Gedragsregels v.v.wapserveen

Gedragsregels v.v.wapserveen Voor de leden,begeleiders,trainers,publiek en bestuur van de v.v.wapserveen staat het plezier in de sport voorop. Om dit te bereiken zijn er een aantal gedragsregels en richtlijnen opgesteld. De hieronder

Nadere informatie

Infobrochure. In samenwerking met judoclub Zolder en Sporta judoclub Heusden

Infobrochure. In samenwerking met judoclub Zolder en Sporta judoclub Heusden Infobrochure Judoclub Heusden Judoclub Zolder In samenwerking met judoclub Zolder en Sporta judoclub Heusden 1. Inleiding Welkom bij judoclub Sporta Heusden en judoclub Zolder. Deze brochure geeft u veel

Nadere informatie

Intern Reglement Jeugdspelers

Intern Reglement Jeugdspelers Intern Reglement Jeugdspelers 1 Iedere speler behoort op tijd op de training en de wedstrijd te zijn. Bij wedstrijden is dat op het tijdstip vermeld op de wekelijkse mededelingen. Deze zullen zichtbaar

Nadere informatie

Jaarverslag Jeugdbestuur VV Sleen seizoen t.b.v. de Algemene ledenvergadering

Jaarverslag Jeugdbestuur VV Sleen seizoen t.b.v. de Algemene ledenvergadering Sleen, november 2016 Jaarverslag Jeugdbestuur VV Sleen seizoen 2015-2016 t.b.v. de Algemene ledenvergadering Kerngetallen In het seizoen 2015-2016 waren 170 jeugdleden actief verdeeld over 14 jeugdteams.

Nadere informatie

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Starten met een jeugdclub seizoen 2017 2018 Erkende recreatieve sportfederatie 1 Inleiding Een van de doelstellingen van de Vlaamse Zaalvoetbalbond is om de jeugdcup verder

Nadere informatie

Club- en gedragsregels van CARTOUCHE. Cartouche is een hockeyclub waar sportiviteit, gezelligheid en prestatie hand in hand gaan.

Club- en gedragsregels van CARTOUCHE. Cartouche is een hockeyclub waar sportiviteit, gezelligheid en prestatie hand in hand gaan. Club- en gedragsregels van CARTOUCHE Cartouche is een hockeyclub waar sportiviteit, gezelligheid en prestatie hand in hand gaan. Bij die sportiviteit, gezelligheid en prestatie hoort voor een belangrijk

Nadere informatie

VLAAMSE TAEKWONDO BOND VZW GEDRAGSREGELS. Vlaamse Taekwondo Bond vzw

VLAAMSE TAEKWONDO BOND VZW GEDRAGSREGELS. Vlaamse Taekwondo Bond vzw VLAAMSE TAEKWONDO BOND VZW GEDRAGSREGELS Vlaamse Taekwondo Bond vzw De bijgevoegde regels gelden op en rond elke dojang en wedstrijdterrein. Lees ze goed en verspreid ze onder uw leden, zodat we er samen

Nadere informatie

Seizoen 2017 / Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 23 juni om 18u00 in kantine. Start trainingen: 7 augustus

Seizoen 2017 / Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 23 juni om 18u00 in kantine. Start trainingen: 7 augustus Seizoen 2017 / 2018 Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 23 juni om 18u00 in kantine LIDGELD JEUGD vóór 1 juli 160 vóór 1 augustus 170 daarna 200 Rekeningnr: 850-0191582-05 Mededeling: naam+voornaam

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 35

FC KERKSKEN: programma week 35 FC KERKSKEN: programma week 35 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 35 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: 1. GROOT MOSSELFESTIJN (zie

Nadere informatie

VK HEINDONK vzw KBVB STAMNUMMER 5906 INFO BROCHURE VK HEINDONK

VK HEINDONK vzw KBVB STAMNUMMER 5906 INFO BROCHURE VK HEINDONK INFO BROCHURE VK HEINDONK 1. Club info: VK Heindonk vzw - Terreinen Jean Staldeur Kleine Bergen 4a 2830 Heindonk 0478/96.76.45 (Johan Steenackers, voorzitter) 0479/40.92.30 (Nico Smedts, secretaris) 03/886.52.20

Nadere informatie

Infobrochure. Jeugdwerking. seizoen

Infobrochure. Jeugdwerking. seizoen Infobrochure Jeugdwerking seizoen 2015-16 Tijdens de training hebben de spelers dezelfde outfit aan. (pakket) Voor en na de wedstrijden dragen we dezelfde training als één team. Gelieve op tijd te komen

Nadere informatie

Wie zijn wij : de club en het bestuur Financiën - lidgeld Wat kunnen de speelsters en de ouders van de club verwachten? Wat verwacht de club van de

Wie zijn wij : de club en het bestuur Financiën - lidgeld Wat kunnen de speelsters en de ouders van de club verwachten? Wat verwacht de club van de Info-avond Jeugd Wie zijn wij : de club en het bestuur Financiën - lidgeld Wat kunnen de speelsters en de ouders van de club verwachten? Wat verwacht de club van de speelsters? Wat verwacht de club van

Nadere informatie

WELKOM BIJ BASKETBALCLUB

WELKOM BIJ BASKETBALCLUB WELKOM BIJ BASKETBALCLUB www.dynamobertem.be Sportjaar 2019-2020 Ben je sportief en hou je van basketbal? Dan is Dynamo Bertem de ideale club, ook voor de kleinsten. Je wordt er opgevangen door een gemotiveerd

Nadere informatie

! In deze brochure vindt u nog enkele praktische richtlijnen.!

! In deze brochure vindt u nog enkele praktische richtlijnen.! Beste ouder, We ontvingen van u een inschrijving voor één van onze voetbalstages. Dit betekent dat uw toekomstige topvoetballer op het punt staat om de week van zijn leven te beleven. In deze brochure

Nadere informatie

Reglementering coachlicenties Seizoen

Reglementering coachlicenties Seizoen Reglementering coachlicenties Seizoen 2019-2020 INHOUD 1 REGLEMENTERING... 2 2 DE VERSCHILLENDE COACHLICENTIES... 3 2.1 COACHLICENTIE A... 3 2.2 COACHLICENTIE B... 3 2.3 COACHLICENTIE C... 3 2.4 COACHLICENTIE

Nadere informatie

ETHISCH CHARTER KONINKLIJKE VLAAMSE VOETBALBOND vzw

ETHISCH CHARTER KONINKLIJKE VLAAMSE VOETBALBOND vzw ETHISCH CHARTER KONINKLIJKE VLAAMSE VOETBALBOND vzw ALGEMENE GEDRAGSREGELS Respecteer de regels van het voetbal en de beslissingen van de scheidsrechter of zijn assistent Trek nooit de integriteit van

Nadere informatie

Informatievergadering ouders

Informatievergadering ouders Informatievergadering ouders Agenda Voorstelling Dynamo Bertem Jeugdbeleid & jeugdcoördinator Filosofie, beleid & aanpak Taken jeugdcoördinator Het sportprogramma 2016 2017 Positie & gedragscodes coaches

Nadere informatie

Functiebeschrijvingen en toewijzingen SKVO versie 09-03-2012 Jeugdvoorzitter

Functiebeschrijvingen en toewijzingen SKVO versie 09-03-2012 Jeugdvoorzitter Functiebeschrijvingen en toewijzingen SKVO versie 09-03-2012 Jeugdvoorzitter Algemene leiding van de jeugdafdeling. Vertegenwoordigt het jeugdbestuur in het hoofdbestuur (Raad van Beheer) en dagelijks

Nadere informatie

FCK TIME: WEEK 45 (van t.e.m )

FCK TIME: WEEK 45 (van t.e.m ) FCK TIME: WEEK 45 (van 05-11 t.e.m. 11-11-2018) Beste trainers, afgevaardigden en spelers van FC KERKSKEN, Vooraleer het programma van week 45 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer

Nadere informatie

TAKEN PLOEGAFGEVAARDIGDE. KVE DRONGEN JEUGDWERKING Seizoen 2014-2015

TAKEN PLOEGAFGEVAARDIGDE. KVE DRONGEN JEUGDWERKING Seizoen 2014-2015 TAKEN PLOEGAFGEVAARDIGDE KVE DRONGEN JEUGDWERKING Seizoen 2014-2015 Twee hoofdtaken 1. Officiële afgevaardigde bij wedstrijden 2. Sleutelpositie communicatie en uitstraling 2/22 1. Wedstrijdafgevaardigde

Nadere informatie

Missie & Clubvisie. Missie. Visie.

Missie & Clubvisie. Missie. Visie. carlier_defoor@telenet.be Missie & Clubvisie Missie Basketbalclub Foyer Molenbeek is een basketbalclub voor meisjes die de basketbalsport in Brussel en omgeving wil promoten bij jongeren, en meer bepaald

Nadere informatie

KAAS & WIJNAVOND TRAINING HERFST. Op dinsdag 1/11 en woensdag 2/11 is er geen training. Op vrijdag 4/11 gaat training wel door.

KAAS & WIJNAVOND TRAINING HERFST. Op dinsdag 1/11 en woensdag 2/11 is er geen training. Op vrijdag 4/11 gaat training wel door. smash@volleywevelgem.be - www.volleywevelgem.be oktober 2011 - jaargang 4 - nr 2 KAAS & WIJNAVOND TRAINING HERFST Op dinsdag 1/11 en woensdag 2/11 is er geen training. Op vrijdag 4/11 gaat training wel

Nadere informatie

INHOUD 1 REGLEMENTERING DE VERSCHILLENDE COACHLICENTIES... 3

INHOUD 1 REGLEMENTERING DE VERSCHILLENDE COACHLICENTIES... 3 Reglementering coachlicenties Seizoen 2018-2019 INHOUD 1 REGLEMENTERING... 2 2 DE VERSCHILLENDE COACHLICENTIES... 3 2.1 COACHLICENTIE A... 3 2.2 COACHLICENTIE B... 3 2.3 COACHLICENTIE C... 3 2.4 COACHLICENTIE

Nadere informatie

Basket Zonhoven wil zijn eigen spelers een gezonde vrijetijdsbesteding aanbieden die onder deskundige begeleiding kan uitgevoerd worden.

Basket Zonhoven wil zijn eigen spelers een gezonde vrijetijdsbesteding aanbieden die onder deskundige begeleiding kan uitgevoerd worden. BASKET ZONHOVEN Missie Basket Zonhoven VZW streeft ernaar een sportclub te zijn die voor iedereen in Zonhoven (en onmiddellijke omgeving) de mogelijkheid biedt om aan basketbal te doen in competitieverband.

Nadere informatie

K. Excelsior Zedelgem Jeugd

K. Excelsior Zedelgem Jeugd K. Excelsior Zedelgem Jeugd Werkmethode: Spelersindeling - talenontwikkeling Debutantjes Pagadders U6-U7 (2009-2010 ) Kernlijnen jeugdplan: Spelers al spelend zo veel mogelijk baltoetsen aanbieden met

Nadere informatie

LEEFREGELS KFC HERLEVING SINAAI

LEEFREGELS KFC HERLEVING SINAAI LEEFREGELS KFC HERLEVING SINAAI Om met 220 personen en 19 ploegen in enige harmonie samen voetbal te beleven, zijn een goede organisatie en degelijke afspraken tussen het bestuur, spelers, trainers, afgevaardigden

Nadere informatie

Huisreglement HC t Noorden vzw

Huisreglement HC t Noorden vzw Huisreglement HC t Noorden vzw Algemene informatie Ondernemingsnummer 0825.326.973 Maatschappelijk zetel Website club Website VHV Website PCAVLB 2040 Antwerpen www.handbal.be www.handbal-avb.be/ Verzekeringpolis

Nadere informatie

Sporthal De Vierklaver - Middelwijk - Gavere Sabine Vanremoortele - Baaigemstraat 261-9890 Gavere secretariaat@bbcwildcatsgavere.

Sporthal De Vierklaver - Middelwijk - Gavere Sabine Vanremoortele - Baaigemstraat 261-9890 Gavere secretariaat@bbcwildcatsgavere. voorzitter: Sabine Vanremoortele, Baaigemstraat 261, 9890 Gavere 0497 81 58 68 - sabinevanremoortele@hotmail.com secretaris / jeugdcoördinator: Didier Coppens, Baron De Gieylaan 36 b202 9840 De Pinte 0477

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 5

FC KERKSKEN: programma week 5 FC KERKSKEN: programma week 5 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 5 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie agenda!

Nadere informatie

Heb je vragen dan kun je altijd één van bovenstaande contactpersonen mailen of aanspreken.

Heb je vragen dan kun je altijd één van bovenstaande contactpersonen mailen of aanspreken. Leuk dat je lid bent geworden van TiVoC. Het bestuur heet je van harte welkom en we wensen je een leuke, sportieve tijd bij deze volleybalvereniging! We hopen dat je je snel thuis zult voelen. Daarom is

Nadere informatie

WERKINGSVERSLAG PLOEGSPORTEN

WERKINGSVERSLAG PLOEGSPORTEN WERKINGSVERSLAG PLOEGSPORTEN 1.KWANTITEITSSUBSIDIE (30% van het te verdelen bedrag individuele- + ploegsporten) 1.1. LEDENLIJST CLUB:... Deze hebben jullie al bijgevoegd bij het formulier clubgegevens.

Nadere informatie

Gedragsregels. De Hazenkamp een Fairplay club :

Gedragsregels. De Hazenkamp een Fairplay club : De Hazenkamp een Fairplay club : De Hazenkamp staat bekend in de omgeving als een echte amateur vereniging waarbij de gezelligheid en korfbal plezier op en rond het veld centraal staat. Maar ook bij De

Nadere informatie

HLB Van Daal/DS. Beleidsplan HLB Van Daal/DS. Bestuur HLB Van Daal/DS

HLB Van Daal/DS. Beleidsplan HLB Van Daal/DS. Bestuur HLB Van Daal/DS HLB Van Daal/DS Beleidsplan 2017-2022 24-07-2017 HLB Van Daal/DS Bestuur HLB Van Daal/DS HLB Van Daal/DS wil een sportieve en gezellige volleybalvereniging zijn waar sport en sfeer samen komen en waarin

Nadere informatie

Betreft seizoen 2014-2015 PRAKTISCH: inschrijven / lidgeld / trainingen jeugdploegen

Betreft seizoen 2014-2015 PRAKTISCH: inschrijven / lidgeld / trainingen jeugdploegen Linden, 5 juni 2014 Betreft seizoen 2014-2015 PRAKTISCH: inschrijven / lidgeld / trainingen jeugdploegen Beste voetbalvrienden, spelers, ouders, Het WK in Brazilië, schoolexamens en de zomer staan voor

Nadere informatie

Charter Ouders. Het charter

Charter Ouders. Het charter Charter Ouders Vooreerst willen wij alle ouders, begeleiders en spelers danken voor het vertrouwen dat jullie stellen in SK Reningelst. Goede afspraken maken goede vrienden, daarom hebben wij dit charter

Nadere informatie

Herk Sport: Jouw Club voor Passie & Plezier

Herk Sport: Jouw Club voor Passie & Plezier Herk Sport: Jouw Club voor Passie & Plezier Herk Sport is een club die dag in dag uit drijft op de inzet van vrijwilligers, voetballers en begeleiders, kortom mensen met een hart voor de club. Daarom willen

Nadere informatie

MISSIE en VISIE Koninklijke Voetbal Club Haacht

MISSIE en VISIE Koninklijke Voetbal Club Haacht MISSIE en VISIE Koninklijke Voetbal Club Haacht MISSIE K.V.C. HAACHT SENIORS: MET EIGEN JEUGD ZO HOOG MOGELIJK SPELEN JEUGD: ZORGEN VOOR EEN KWALITEITSVOLLE JEUGDOPLEIDING MET OOK AANDACHT VOOR DE MINDERE

Nadere informatie

Nieuwsbrief Feb 2017

Nieuwsbrief Feb 2017 Jeugdwerking KSCT Menen Nieuwsbrief Feb 2017 Voorwoord Jeugdbestuur Geachte spelers en ouders, Tijdens januari 2017 zijn we terug gestart met de nieuwe competitie. Onze KSCT ploegen zijn ingedeeld in een

Nadere informatie

Belfius: BE /

Belfius: BE / Intern reglement - Kon. Groenenhoek Sport vzw 2016 2018 Algemeen : De (of KGS) is sinds 1929 een voetbalvereniging waar de familiale sfeer steeds primeert. In het sportcomplex aan de Ruimtevaartlaan kent

Nadere informatie

INFO VERGADERING WELKOM

INFO VERGADERING WELKOM INFO VERGADERING WELKOM Algemene vergadering 13 April 2012 STRUCTUUR JEUGDBESTUUR VOORSTELLING JEUGDBESTUUR Guy Jeugdvoorzitter vertegenwoordigd de jeugd in de beheerraad, verantwoordelijke jeugdsponsoring,

Nadere informatie

KC Limes Beleidsplan

KC Limes Beleidsplan KC Limes Beleidsplan 2018-2023 MISSIE Korfbalclub Loenhout vernieuwd en wil zijn grenzen verleggen! Limes bouwt aan een gezonde sportieve beleving voor allen in de regio! VISIE Samen competent groeien

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. VOLLEYBALCLUB JTV BRIGAND Berlare Zele. Seizoen 2010 2011

INFORMATIEBROCHURE. VOLLEYBALCLUB JTV BRIGAND Berlare Zele. Seizoen 2010 2011 Seizoen 2010 2011 INFORMATIEBROCHURE VOLLEYBALCLUB JTV BRIGAND Berlare Zele Seizoen 2010 2011 EEN TERUGBLIK Linkerhand omhoog, rechterhand omhoog, van links, naar rechts en klappen! Inderdaad ook dit seizoen

Nadere informatie

KNCB GEDRAGSCODES. Dutch Lions & Lionesses. A player may win the match, but the team wins the tournament.

KNCB GEDRAGSCODES. Dutch Lions & Lionesses. A player may win the match, but the team wins the tournament. KNCB GEDRAGSCODES Dutch Lions & Lionesses A player may win the match, but the team wins the tournament. Spelers Begrijp de regels en speel volgens de regels. Houd je aan de regels en respecteer de beslissingen

Nadere informatie

MISSIE EN VISIE VAN DE CLUB

MISSIE EN VISIE VAN DE CLUB MISSIE EN VISIE VAN DE CLUB Visie; Voetbal is een spel gebaseerd op fair play waarbij recreatie,sportiviteit en competitie Elkaar vinden met behoud van respect voor ieders niveau,kennen en kunnen,dit in

Nadere informatie

Deze handleiding geeft antwoord op de tien belangrijkste vragen over Volar en volleybal.

Deze handleiding geeft antwoord op de tien belangrijkste vragen over Volar en volleybal. Aan ouders/verzorgers en jeugdleden van VOLAR Enthousiasme, spelplezier, inzet, respect en begrip: Volar gevat in vijf woorden. Natuurlijk kun je er vele doelen en belevingen aan toevoegen, maar deze vijf

Nadere informatie

WELKOM BIJ BASKETBALCLUB

WELKOM BIJ BASKETBALCLUB WELKOM BIJ BASKETBALCLUB www.dynamobertem.be Sportjaar 2016-2017 Ben je sportief en hou je van basketbal? Dan is Dynamo Bertem de ideale club, ook voor de kleinsten. Je wordt er opgevangen door een gemotiveerd

Nadere informatie

HET TORNOOI GAAT DOOR OP ONZE TERREINEN AAN DE SPORTHAL - LEEWEG 26 te 9270 LAARNE.

HET TORNOOI GAAT DOOR OP ONZE TERREINEN AAN DE SPORTHAL - LEEWEG 26 te 9270 LAARNE. 24 Jeugdtornooi KVV Laarne-Kalken 30 april & 1 mei 2017 KVV LAARNE-KALKEN dankt U voor uw deelname op zondag 30 april (U15) en maandag 1 mei 2016 (U6, U7, U8, U9, U10, U11, U13) aan ons 24 jeugdtornooi.

Nadere informatie

Interprovinciaal voetbal. Seizoen

Interprovinciaal voetbal. Seizoen KSK DE JEUGD LOVENDEGEM Stamnummer 4732 Interprovinciaal voetbal Seizoen 2019-2020 Infoavond 9 november 2018 Vooraf KSK De Jeugd Lovendegem wil de regionale referentieclub worden (blijven) van Lievegem

Nadere informatie

WINTERTRAINING

WINTERTRAINING WINTERTRAINING 2017-2018 Tenniscenter Wimbledon Zoutleeuwsesteenweg 120 3803 Wilderen Tel: +32 11 68 00 65 E-mail: info@wimbledon.be Website: www.wimbledon.be Voorwoord Beste ouders en jeugdspelers, Onze

Nadere informatie