VK HEINDONK vzw KBVB STAMNUMMER 5906 INFO BROCHURE VK HEINDONK

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VK HEINDONK vzw KBVB STAMNUMMER 5906 INFO BROCHURE VK HEINDONK"

Transcriptie

1 INFO BROCHURE VK HEINDONK

2 1. Club info: VK Heindonk vzw - Terreinen Jean Staldeur Kleine Bergen 4a 2830 Heindonk 0478/ (Johan Steenackers, voorzitter) 0479/ (Nico Smedts, secretaris) 03/ (terrein) info@vkheindonk.com jeugd@vkheindonk.com Stamnummer: 5906 Clubkleuren: Oranje / Blauw Adres vzw: Kleine Bergen 4a 2830 Heindonk BTW nr: BE Dagelijks bestuur: Voorzitter: Johan Steenackers Ondervoorzitter: Fons Smedts Secretaris: Nico Smedts Communicatieverantwoordelijke: Haidé van Gheluwe Lid: Gerrit De Pauw Lid: Eduard De Cock 3. Missie en Visie: Door de hernieuwde werking is VK Heindonk sinds een door ouders en vrijwilligers gedragen club. Door middel van een bevraging bij de trainers en alle ouders van de jeugdspelers einde 2014 is de hieronder vermelde Missie en Visie en bestaansreden van de jeugdopleiding herwerkt, werden de kernwaarden van de club aangeduid en werd een nieuwe slogan gekozen. Onze visie: Bij VK Heindonk staan de (jeugd)spelers centraal. VK Heindonk is een club die gebouwd is op inzet van vrijwilligers, spelers en niet-spelers, ouders die zich belangeloos inzetten, met een groot hart voor voetbal in Heindonk en alles wat daarbij komt kijken.

3 Voetbal is een sport, met respect, een teamsport en inzicht, voetbal is emotie, amusement en teamwerk, voetbal is deel van ons sociale leven, voetbal is een ontspannende sportinspanning met kameraden en een plaats waar onze spelers en hun familie, supporters, sympathisanten zich goed voelen, dit alles is meer dan voetbal. Onze slogan is dan ook: VK Heindonk,... meer dan voetbal! Onze missie: VK Heindonk staat voor een gedragen en onderbouwde visie. Een voetbalclub die via een gezonde ambitie en een duidelijk afgelijnd budget, een stabiele positie in het provinciaal voetbal behoudt. VK Heindonk stelt zich tot doel dit te realiseren door fair-play en respectvol voetbal te brengen. Verder is het een doel om binnen enkele jaren in de seniores te spelen met zoveel mogelijk spelers, opgeleid in eigen jeugdreeksen, of kwalitatieve spelers aan te trekken die zich thuis voelen bij onze club en de waarden van onze club onderschrijven. Dit gekoppeld aan een lange termijn focus op de jeugdopleiding. Deze missie en waarden lopen door van ons bestuur, naar onze spelers (jeugd en seniors), ouders, supporters en onderlinge dialoog via een systeem van ploegmanagers die op regelmatige basis samenzitten met het bestuur en de jeugdcoördinator. Wij hopen met onze voetbalclub tevens een bijdrage te leveren aan het sociale leven van de gemeente Heindonk. Bestaansreden van de jeugdopleiding: In een familiaal en lokaal kader en onder begeleiding van zoveel mogelijk gediplomeerde trainers, goed opgebouwd, doordacht en fair-play voetbal (leren) spelen. Dit via sportieve en pedagogisch begeleiding met oog voor het kind. Het trainen en aanleren van de voetbalsport, maar ook het ontwikkelen van sociale vaardigheden en er een prettige & gezonde vrijetijdsbesteding van maken. Onze club kernwaarden zijn: - Respect - Fun - Kameraadschap - Teamwerk - Discipline

4 4. Jeugdwerking: Sportieve leiding: TVJO - Danny Dignef 0497/ d.dignef@telenet.be Lidgeld: Het lidgeld voor seizoen bedraagt 200. We vragen aan de ouders om het lidgeld voor 1/08/2015 over te schrijven. Nieuwe spelers mogen eerst 3 weken meetrainen, in die periode kunnen ze kennismaken met het voetbal zonder lidgeld te betalen. Nieuwe spelers kunnen echter niet deelnemen aan wedstrijden (uitgezonderd het VKH tornooi). Na de probeerperiode kunnen ze beslissen om zich aan te sluiten bij VKH en de voetbalbond. Ook voor hen bedraagt het lidgeld 200 (aansluitingen tot 31/11/2015). Spelers die aansluiten na 31/11/2015 betalen 125 BELANGRIJK. Nieuwe spelers kunnen bij eventuele kwetsuren, tijdens de proefperiode, NIET terugvallen op de verzekering van de voetbalbond. VKH is tijdens de proefperiode ook niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen. In het lidgeld is inbegrepen: Verzekering via voetbalbond. Opgelet, er moet aan een aantal voorwaarden voldaan worden om deze verzekering te kunnen aanspreken. Vraag meer info aan Johan of Nico. Trainingspak van de club. Gratis drankje na de wedstrijden. Indoortrainingen (november tot maart). Kerstcadeau Ploegmanagers: Elke jeugdreeks wordt vertegenwoordigd vanuit de ouders en spelers door een ploegmanager. De ploegmanagers vormen op het extra-sportieve vlak een brug tussen het bestuur en de ouders, tussen de ouders onderling en ook tussen de verschillende ploegen. Het betreft het extra-sportieve, geen sportieve zaken, zoals bvb bezorgen kledij, verzamelen formulieren mutualiteit, (helpen) organiseren en coördineren van allerhande activiteiten, enz... Samen met het bestuur staan zij achter de missie en visie van de jeugdwerking. De ploegmanagers creëren een dynamiek met het doel spelers en ouders zoveel als mogelijk te betrekken bij het clubgebeuren. Intensieve en regelmatige contacten vormen hiervoor de basis. Zij zijn het aanspreekpunt voor ouders.

5 Ouders: Sinds het seizoen vormt de inzet van leden en vrijwilligers de basis van onze club. Voor een goede werking is VK Heindonk afhankelijk van de inzet van vrijwilligers, voetballers en niet-voetballers, kortom mensen met een hart voor voetbal. Daarom willen we ook de ouders van onze jeugdspelers in hoge mate betrekken bij de werking van de club want zonder hun inzet, is er geen voetbalplezier. Iedere bijdrage aan het vrijwilligerswerk hoe klein ook is belangrijk voor het voortbestaan van de club, want dit vormt de basis, het kloppende hart van onze club. Veel helpende handen tijdens de eetdagen, het tornooi, thuiswedstrijden van de 1ste ploeg en toogdiensten tijdens trainingen of thuismatchen, verlichten het werk van anderen. Dit versterkt tevens de band tussen ouders, spelers en club. Minstens even belangrijk is dat de ouders zich thuis voelen in de club. Ouders moeten zich betrokken voelen en een gevoel van vertrouwen kunnen ontwikkelen. Het zijn immers hun kinderen die door de trainers worden gecoacht, begeleid en gevormd. Daarom is het belangrijk dat ouders de trainer op de hoogte brengen van cruciale familiale, schoolse en/of medische informatie van hun kind. Zo kunnen de trainers rekening houden met eventueel veranderde of moeilijke situaties. Ouders kunnen ook steeds op een constructieve manier het sportieve aspect van de ploeg met de trainer en/of de jeugdcoördinator bespreken. Voor suggesties en/of opmerkingen rond de organisatie en de werking van de club kunnen ouders eveneens bij de ploegmanagers terecht. Spreek één van hen aan op een rustig moment of maak eerst een afspraak. Wij rekenen op jullie hulp. 10 sportieve geboden: 1. Bij VKH vormt zonevoetbal de basis van onze opstellingen. 2. VKH staat voor positief en aanvallend voetbal over de grond, met veel druk op de bal. 3. Om te kunnen aanvallen en scoren, moet je eerst de bal hebben! 4. T.e.m. U8 speelt men zoveel mogelijk op alle posities. Vanaf U9 evolueert men naar 3 of 2 voorkeursposities. 5. Het FUN aspect (met veel balbehandelingen, scoringskansen, vrij spel, ) staat centraal in de trainingsvormen. 6. Wedstrijdgerichte opleiding, met wedstrijdvormen als het kan, tussenvormen als het moet. 7. Spelers worden uitgedaagd om na te denken, juiste keuzes te maken en elkaar (positief) te coachen. 8. Afhaken en bewegen zonder bal wordt gestimuleerd. 9. Keepers van VKH trappen niet uit tem U13, VKH voetbalt steeds van achteruit. 10. Keepers van VKH brengen de bal zelf in het spel en nemen actief deel aan de wedstrijd door mee op te schuiven met hun verdediging.

6 Intern reglement en afspraken: Algemeen: Heb respect voor medespelers, trainers, scheidsrechters en bestuur. Zowel van VKH als voor de tegenstander. Een wedstrijd fluiten : weinigen zijn er voor te vinden. Scheidsrechters moeten ook de kans krijgen te leren, net zoals onze voetballers. Geef allen wat krediet, trouwens ook op het hoogste niveau maken ze soms fouten. Indien je niet aanwezig kan zijn op een training of wedstrijd, verwittig dan op voorhand de trainers. Kom liever 10 min te vroeg op de afspraak dan 10 min te laat. Weet je op voorhand op welke data je niet kan spelen of trainen, verwittig de trainers dan op tijd. Het onderhouden van een accommodatie kost handenvol geld. We vragen dus ook om ze met respect te behandelen, ook deze van de club waar we spelen. Papiertjes, blikjes horen in de vuilbak en niet op de grond! Flesjes terug naar het chalet brengen! Voetbal is een ploegsport, kom als ploeg naar buiten vóór, tijdens en na de wedstrijden en trainingen. Draag bij elke wedstrijd het trainingspak van de club. Drink na elke wedstrijd samen 1 consumptie. Draag zorg voor kledij en sportzakken. Aan de ouders waarvan de spelers alleen naar de voetbal komen vragen we, om misverstanden te vermijden, om de spelers geld mee te geven voor een drankje na de training. Voor ouders die liever geen geld meegeven bestaat er de drankkaart. De drankkaart kost 17,00 en geeft recht op 10 consumpties + 1 gratis. Trainingen en wedstrijden: We dringen er sterk op aan om de spelers ook na de training te laten douchen. Na trainingen gaan spelers, samen met de trainers, naar de kantine. De ouders kunnen de spelers daar opwachten. Iedereen wacht dus op iedereen. Ouders die na een training toch direct wensen te vertrekken spreken daar eerst de trainers over aan. Enkel de trainers en afgevaardigden staan in de neutrale zone, de ouders staan achter de afsluiting.

2. VISIE EN MISSIE. Jong KVK Tienen wil bekendstaan voor haar uitstekende jeugdopleiding met zowel een sociaal als sportief oogmerk.

2. VISIE EN MISSIE. Jong KVK Tienen wil bekendstaan voor haar uitstekende jeugdopleiding met zowel een sociaal als sportief oogmerk. 2. VISIE EN MISSIE Jong KVK Tienen wil bekendstaan voor haar uitstekende jeugdopleiding met zowel een sociaal als sportief oogmerk. Het doel van de Jeugdopleiding van KVK Tienen is in de eerste plaats

Nadere informatie

BELEID EN STRATEGIE JEUGDWERKING KSKL TERNAT

BELEID EN STRATEGIE JEUGDWERKING KSKL TERNAT BELEID EN STRATEGIE JEUGDWERKING KSKL TERNAT DE WAARDEN VAN ONZE JEUGDOPLEIDING KSKL TERNAT wil iedere jeugdspeler gelijke kansen bieden en dit ongeacht zijn of haar kwaliteiten. De ontwikkeling van de

Nadere informatie

Sporttechnische Commissie SK Steenhuffel

Sporttechnische Commissie SK Steenhuffel Sporttechnische Commissie SK Steenhuffel 12/07/2018 Sporttechnische Commissie Pagina 1 Inhoudstabel 1. Doel 2. Organigram 3. Leden 4. Takenpakket 12/07/2018 Sporttechnische Commissie Pagina 2 1. Doel De

Nadere informatie

Info Seizoen 2015-2016. April 2015

Info Seizoen 2015-2016. April 2015 Info Seizoen 2015-2016 April 2015 1 Jeugdcel Commissie die structuur geeft aan de jeugdopleiding: Patrick Nulens (voorzitter), Michael Linten (jeugdsecretaris) Dirk Smeets (communicatie), Steven Slegers

Nadere informatie

Belfius: BE /

Belfius: BE / Intern reglement - Kon. Groenenhoek Sport vzw 2016 2018 Algemeen : De (of KGS) is sinds 1929 een voetbalvereniging waar de familiale sfeer steeds primeert. In het sportcomplex aan de Ruimtevaartlaan kent

Nadere informatie

Tevens wil de club een sociale rol opnemen in het gemeenschapsleven te Gavere en Asper.

Tevens wil de club een sociale rol opnemen in het gemeenschapsleven te Gavere en Asper. Algemene missie, visie en doelstellingen KFC Gavere Asper 1) Algemene Missie KFC Gavere Asper wil meer zijn dan een voetbalclub alleen. De club wil via het voetbal de sociale verbondenheid van zijn leden

Nadere informatie

CHARTER KFC EENDRACHT ZOERSEL

CHARTER KFC EENDRACHT ZOERSEL CHARTER KFC EENDRACHT ZOERSEL 1. De missie van onze club Het bestuur wenst kinderen, jongeren en volwassenen de gelegenheid te bieden om te voetballen, ongeacht hun huidkleur, geslacht, cultuur of geloof.

Nadere informatie

SINT-MARTINUS SPORT LUBBEEK Charter ouders en supporters

SINT-MARTINUS SPORT LUBBEEK Charter ouders en supporters SINT-MARTINUS SPORT LUBBEEK Charter ouders en supporters JEUGDSPELER STAAT CENTRAAL Mario Lermitte Jeugdcoördinator SMS Lubbeek De jeugd neemt binnen onze club SMS Lubbeek een centrale plaats in, want

Nadere informatie

JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie!

JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie! JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie! 1 Wie is Antonia? Koninklijke Antonia FC werd opgericht in 1927 en speelt in de Koninklijke Belgische Voetbalbond. Onze Jeugdwerking werd in

Nadere informatie

Herk Sport: Jouw Club voor Passie & Plezier

Herk Sport: Jouw Club voor Passie & Plezier Herk Sport: Jouw Club voor Passie & Plezier Herk Sport is een club die dag in dag uit drijft op de inzet van vrijwilligers, voetballers en begeleiders, kortom mensen met een hart voor de club. Daarom willen

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE JEUGDVOETBAL ST. DENDERLEEUW

INFORMATIEBROCHURE JEUGDVOETBAL ST. DENDERLEEUW Contactgegevens Club en bestuur: Hebt u suggesties, vragen of loopt er iets niet zoals het hoort, laat het ons dan weten. Hiervoor kunt u op de eerste plaats steeds terecht bij de trainer. Het jeugdbestuur:

Nadere informatie

Betreft seizoen 2014-2015 PRAKTISCH: inschrijven / lidgeld / trainingen jeugdploegen

Betreft seizoen 2014-2015 PRAKTISCH: inschrijven / lidgeld / trainingen jeugdploegen Linden, 5 juni 2014 Betreft seizoen 2014-2015 PRAKTISCH: inschrijven / lidgeld / trainingen jeugdploegen Beste voetbalvrienden, spelers, ouders, Het WK in Brazilië, schoolexamens en de zomer staan voor

Nadere informatie

S P O R T I E F B E L E I D K O N. V L I M M E R E N S P O R T V Z W

S P O R T I E F B E L E I D K O N. V L I M M E R E N S P O R T V Z W S P O R T I E F B E L E I D K O N. V L I M M E R E N S P O R T V Z W Versie: seizoen 2011-2012 VISIE VAN DE CLUB KON. VLIMMEREN SPORT VZW IS EEN SPELERSGERICHTE VERENIGING, D.W.Z.: - Alles wordt in het

Nadere informatie

INFO VERGADERING WELKOM

INFO VERGADERING WELKOM INFO VERGADERING WELKOM Algemene vergadering 13 April 2012 STRUCTUUR JEUGDBESTUUR VOORSTELLING JEUGDBESTUUR Guy Jeugdvoorzitter vertegenwoordigd de jeugd in de beheerraad, verantwoordelijke jeugdsponsoring,

Nadere informatie

Missie & visie jeugdopleiding Standaard Denderleeuw.

Missie & visie jeugdopleiding Standaard Denderleeuw. Missie & visie jeugdopleiding Standaard Denderleeuw. Missie en visie. Wij Standaard Denderleeuw jeugdopleiding hun hebben als doel om zoveel mogelijk spelers uit eigen jeugdwerking te laten doorstromen

Nadere informatie

JEUGDBELEIDSPLAN. Sporting Club Aarschot

JEUGDBELEIDSPLAN. Sporting Club Aarschot JEUGDBELEIDSPLAN Sporting Club Aarschot 2012-2013 1. Doel, visie en organisatie van de jeugdwerking a. Missie waarom bestaan we? SC Aarschot (SCA) is sinds 2009 begonnen met een jeugdwerking en heeft haar

Nadere informatie

Intern reglement voor jeugdspelers en hun ouders van KFC Houtvenne

Intern reglement voor jeugdspelers en hun ouders van KFC Houtvenne Intern reglement voor jeugdspelers en hun ouders van KFC Houtvenne 1. ALGEMEEN 1.1. Elke speler en ouder (of verantwoordelijke) van deze speler wordt geacht bij het aangaan van het lidmaatschap kennis

Nadere informatie

MISSIE en VISIE Koninklijke Voetbal Club Haacht

MISSIE en VISIE Koninklijke Voetbal Club Haacht MISSIE en VISIE Koninklijke Voetbal Club Haacht MISSIE K.V.C. HAACHT SENIORS: MET EIGEN JEUGD ZO HOOG MOGELIJK SPELEN JEUGD: ZORGEN VOOR EEN KWALITEITSVOLLE JEUGDOPLEIDING MET OOK AANDACHT VOOR DE MINDERE

Nadere informatie

Public WELKOM BIJ MERCURIUS

Public WELKOM BIJ MERCURIUS WELKOM BIJ MERCURIUS Lid worden bij Mercurius : administratie en lidgeld Lid zijn bij Mercurius : Wat mag je van Mercurius verwachten? Wat verwacht Mercurius van jou? Sponsoring Vragen? Informatie nodig?

Nadere informatie

MISSIE en VISIE Koninklijke Voetbal Club Haacht

MISSIE en VISIE Koninklijke Voetbal Club Haacht MISSIE en VISIE Koninklijke Voetbal Club Haacht MISSIE K.V.C. HAACHT SENIORS: MET EIGEN JEUGD ZO HOOG MOGELIJK SPELEN JEUGD: ZORGEN VOOR EEN KWALITEITSVOLLE JEUGDOPLEIDING MET OOK AANDACHT VOOR DE MINDERE

Nadere informatie

SINT-MARTINUS SPORT LUBBEEK

SINT-MARTINUS SPORT LUBBEEK SINT-MARTINUS SPORT LUBBEEK Missie en visie JEUGDSPELER STAAT CENTRAAL Mario Lermitte Jeugdcoördinator SMS Lubbeek Missie en visie SMS Lubbeek wil binnen de gemeente en regio een vooraanstaande maatschappelijke

Nadere informatie

MEER DAN VOETBAL ALLEEN

MEER DAN VOETBAL ALLEEN MEER DAN VOETBAL ALLEEN INFOAVOND OUDERS U7 6 september 2017 Evolutie van de jeugdwerking FOOTPASS: In 2011 een eerste audit: Resultaat: 1 ster (kwaliteitslabel voor een goede regionale club) In 2014 een

Nadere informatie

Seizoen JEUGDOPLEIDING

Seizoen JEUGDOPLEIDING Seizoen 2016-2017 2017 Infomoment 11 juni 2016 JEUGDOPLEIDING 11 juni 2016 1 AGENDA Evaluatie seizoen 2015-2016 Visie en prioriteiten seizoen 2016-2017 Afspraken - verwachtingen Lidgeld - Uitrusting Trainings-

Nadere informatie

Intern Reglement spelers, ouders en supporters jeugd Eendracht Mazenzele Opwijk

Intern Reglement spelers, ouders en supporters jeugd Eendracht Mazenzele Opwijk (HQGUDFKW 0D]HQ]HOH 2SZLMN GH FO XE PH W H HQ Intern Reglement spelers, ouders en supporters jeugd Eendracht Mazenzele Opwijk!! Intern reglement Eendracht Mazenzele Opwijk 1/5 1. Houding Behandel je medespelers,

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 35

FC KERKSKEN: programma week 35 FC KERKSKEN: programma week 35 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 35 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: 1. GROOT MOSSELFESTIJN (zie

Nadere informatie

Infomoment ouders 6 augustus 2016

Infomoment ouders 6 augustus 2016 Infomoment ouders 6 augustus 2016 Voorstelling KSK Kasterlee 18 jeugdploegen 3 seniorenploegen Samenwerking met FC Zwaneven >200 leden 1 e ploeg:- 3 e provinciale - thuiswedstrijden op zaterdagavond Jeugdbestuur

Nadere informatie

Senioren beleidsplan

Senioren beleidsplan Senioren beleidsplan 2011-2012 Voetbal engagement op maat van elke speler Seniorenbestuur van K.Noorse S.V --- - --- 5 juni 2011 Inleiding In dit beleidsplan is beschreven welke doelstellingen we wensen

Nadere informatie

KFC Gavere Asper wil meer zijn dan een voetbalclub. Bij KFC Gavere Asper zijn we voetbal als een middel om de sociale verbondenheid te verhogen

KFC Gavere Asper wil meer zijn dan een voetbalclub. Bij KFC Gavere Asper zijn we voetbal als een middel om de sociale verbondenheid te verhogen Algemene missie, visie en doelstellingen KFC Gavere Asper 1) Algemene Missie KFC Gavere Asper wil meer zijn dan een voetbalclub. Bij KFC Gavere Asper zijn we voetbal als een middel om de sociale verbondenheid

Nadere informatie

Afspraken met ouders en supporters

Afspraken met ouders en supporters Afspraken met ouders en supporters VV Houtem is de laatste jaren uitgegroeid van een regionale naar een provinciale club. Dankzij de inzet van onze bekwame en gemotiveerde trainers, het bestuur en de vele

Nadere informatie

F U N. 1 Onze Visie 1 op Onze Jeugd F O R M A T I O N. 1.1 Algemeen. Jeugdspeler. Volwassen voetballer

F U N. 1 Onze Visie 1 op Onze Jeugd F O R M A T I O N. 1.1 Algemeen. Jeugdspeler. Volwassen voetballer 1 Jeugdbeleidsplan 1. Onze Visie op Onze Jeugd 1.1. Algemeen 1.2. Fun & Formation 1.3. Zonevoetbal 1.4. Programma: het leerplan 1.5. Wedstrijd- en tussenvormen 1.6. De speler staat centraal 2. Taakomschrijvingen

Nadere informatie

De organisatie van FC Gierle bestaat uit een hoofdbestuur aangevuld met een aantal werkgroepen. 1. Voorzitter 1. Ondervoorzitter

De organisatie van FC Gierle bestaat uit een hoofdbestuur aangevuld met een aantal werkgroepen. 1. Voorzitter 1. Ondervoorzitter De organisatie van FC Gierle bestaat uit een hoofdbestuur aangevuld met een aantal werkgroepen. HOOFDBESTUUR: 1. Voorzitter 1. Ondervoorzitter 1. Secretaris 1. Penningmeester 6. Bestuurders Werkgroepen:

Nadere informatie

KFC AARSELE HUISHOUDELIJK REGLEMENT. SEIZOEN U7 t/m U17

KFC AARSELE HUISHOUDELIJK REGLEMENT. SEIZOEN U7 t/m U17 KFC AARSELE HUISHOUDELIJK REGLEMENT SEIZOEN 2016-2017 U7 t/m U17 1. Waarom een huishoudelijk reglement? 1.1. De laatste jaren is de jeugdwerking van KFC Aarsele gegroeid. Meer ploegen betekent ook meer

Nadere informatie

K.RUPEL BOOM F.C. INFOVERGADERING Jeugdwerking K.Rupel BoomFC 20 Maart 2014 AGENDAPUNTEN Visie jeugdwerking K.Rupel Boom FC - Afspraken & Regels Hervorming Jeugdvoetbal vlaanderen Samenstelling jeugdploegen

Nadere informatie

K. Excelsior Zedelgem Jeugd

K. Excelsior Zedelgem Jeugd K. Excelsior Zedelgem Jeugd Werkmethode: Spelersindeling - talenontwikkeling Debutantjes Pagadders U6-U7 (2009-2010 ) Kernlijnen jeugdplan: Spelers al spelend zo veel mogelijk baltoetsen aanbieden met

Nadere informatie

Infobrochure. Jeugdwerking. seizoen

Infobrochure. Jeugdwerking. seizoen Infobrochure Jeugdwerking seizoen 2015-16 Tijdens de training hebben de spelers dezelfde outfit aan. (pakket) Voor en na de wedstrijden dragen we dezelfde training als één team. Gelieve op tijd te komen

Nadere informatie

Seizoen 2015 / 2016. Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 17 juli om 19u00 in kantine. Start trainingen: 10 augustus

Seizoen 2015 / 2016. Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 17 juli om 19u00 in kantine. Start trainingen: 10 augustus Seizoen 2015 / 2016 Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 17 juli om 19u00 in kantine LIDGELD JEUGD vóór einde juli 150 daarna 170 Rekeningnr: 850-0191582-05 Mededeling: naam+voornaam speler + geboortedatum

Nadere informatie

SDOB Jeugdopleiding. SDOB is een vooruitstrevende en toonaangevende voetbalopleiding voor de regio Waterland en omstreken.

SDOB Jeugdopleiding. SDOB is een vooruitstrevende en toonaangevende voetbalopleiding voor de regio Waterland en omstreken. Missie, Visie & Doelstellingen Missie SDOB is een vooruitstrevende en toonaangevende voetbalopleiding voor de regio Waterland en omstreken. SDOB is vooruitstrevend op het gebied van: Trainingsmethodes

Nadere informatie

JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie!

JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie! JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie! 1 Wie is Antonia? Koninklijke Antonia FC werd opgericht in 1927 en speelt in de Koninklijke Belgische Voetbalbond. Onze Jeugdwerking werd dit

Nadere informatie

FC Weesp, dat zijn wij allemaal Thuis bij vrienden

FC Weesp, dat zijn wij allemaal Thuis bij vrienden FC Weesp, dat zijn wij allemaal Thuis bij vrienden Introductie FC Weesp dat zijn wij allemaal! Dat is een mooie kreet, hoe vullen we dat nu in en wat betekent het concreet? Hieronder vind je de verdere

Nadere informatie

HBW HEIDEBLOEM WIJSHAGEN VOETBALCLUB WELKOMSTWOORD ONZE CLUB SAMENSTELLING BESTUUR LOGO. Heidebloem Wijshagen

HBW HEIDEBLOEM WIJSHAGEN VOETBALCLUB WELKOMSTWOORD ONZE CLUB SAMENSTELLING BESTUUR LOGO. Heidebloem Wijshagen ONZE CLUB WELKOMSTWOORD Heidebloem Wijshagen Parklaan 12, 3670 Wijshagen Tel.: 098/46 34 15 Opgericht in 1966 Stamnummer : 06894 Clubkleuren: Paars/wit Website www.heidebloemwijshagen.be Rekeningnummer:

Nadere informatie

OLEN UNITED Visie

OLEN UNITED Visie OLEN UNITED Visie 2020-2030 Geschiedenis AOVV - KAC AOVV KAC Opmerkingen AOVV 2010-11 9 jeugd + 2 senior 9 + 2 2011-12 9 + 2 9 + 2 Lid van Westel Circle 2012-13 10 + 2 8 + 2 2013-14 11 + 2 4 + 2 Uitbreiding

Nadere informatie

De voorzitter, de jeugdcoördinatoren en de sportieve cel zullen toezien op het navolgen van dit sportief charter.

De voorzitter, de jeugdcoördinatoren en de sportieve cel zullen toezien op het navolgen van dit sportief charter. WeGi Volley Groot Lille: Sportief Charter geupdate 2014-03-02 WeGi Volley Groot Lille is een sportclub met een aanbod op maat. Hiermee bedoelen we dat iedereen volgens zijn/haar niveau aan volleybal kan

Nadere informatie

KSK Tongeren: Een Visie, missie,...

KSK Tongeren: Een Visie, missie,... KSK Tongeren: Een Visie, missie,... www.ksktongeren.be KSK Tongeren Op het Klein Veldje 1, B-3700 Tongeren Tel.: 012/23.82.22 Email: Info@KskTongeren.be INHOUDSTAFEL 1 Visie... 3 2 Missie... 3 3 Bestaansreden

Nadere informatie

Basketbalclub GSG AARSCHOT. Informatiebrochure

Basketbalclub GSG AARSCHOT. Informatiebrochure Basketbalclub GSG AARSCHOT Informatiebrochure Basketbalclub GSG Aarschot is één van de grootste sportclubs in het Hageland en telt ongeveer 370 bij Basketbal Vlaanderen aangesloten leden. Hieronder bevinden

Nadere informatie

ETHISCH CHARTER KONINKLIJKE VLAAMSE VOETBALBOND vzw

ETHISCH CHARTER KONINKLIJKE VLAAMSE VOETBALBOND vzw ETHISCH CHARTER KONINKLIJKE VLAAMSE VOETBALBOND vzw ALGEMENE GEDRAGSREGELS Respecteer de regels van het voetbal en de beslissingen van de scheidsrechter of zijn assistent Trek nooit de integriteit van

Nadere informatie

CLUBCHARTER UVOC UIKHOVEN (L-0690)

CLUBCHARTER UVOC UIKHOVEN (L-0690) CLUBCHARTER UVOC UIKHOVEN (L-0690) UVOC Uikhoven is een volleybalclub waar iedereen op zijn eigen niveau kan volleyballen. Wij trachten een gebalanceerde opleiding te bieden aan alle jeugdspelers, en dit

Nadere informatie

Jeugdbeleid FC Gierle

Jeugdbeleid FC Gierle Jeugdbeleid FC Gierle Structuur van het jeugdbestuur Organogram jeugdbestuur FC Gierle Opleidingsprogramma jeugdspelers Jaarprogramma jeugdwerking, infrastructuur en materiaal Medewerkers Jeugdwerking

Nadere informatie

Jeugdopleiding Vaartland. Oudervergadering 27/03/2014

Jeugdopleiding Vaartland. Oudervergadering 27/03/2014 Jeugdopleiding Vaartland Oudervergadering 27/03/2014 Agenda Welkom Deel 1: Jeugdhervormingen KBVB/VFV Deel 2: JOV historiek Deel 3: JOV seizoen 2014-2015 1 ste Vaartlanddag Vragen DEEL 1 Jeugdhervormingen

Nadere informatie

Inleidend zouden wij jullie graag willen bedanken voor het gestelde vertrouwen in onze club.

Inleidend zouden wij jullie graag willen bedanken voor het gestelde vertrouwen in onze club. Beste spelers, ouders, sportvrienden, Inleidend zouden wij jullie graag willen bedanken voor het gestelde vertrouwen in onze club. We zullen al het nodige doen om jullie kinderen een aangenaam en leerrijk

Nadere informatie

Afspraken volleybal seizoen 2014-2015

Afspraken volleybal seizoen 2014-2015 Afspraken volleybal seizoen 2014-2015 Tijdens het volleybalseizoen ben je verschillende dagen per week bezig met sport. Dikwijls ben je samen in een grote groep speelsters en daarom zijn enkele regels

Nadere informatie

INFOAVOND JEUGD TK MELDERT. 26/06/2015 19u

INFOAVOND JEUGD TK MELDERT. 26/06/2015 19u INFOAVOND JEUGD TK MELDERT 26/06/2015 19u 1 WELKOM Spelers, ouders, trainers,sympathisanten, medewerkers. 2 TWEE DELEN DEEL 1 ALGEMENE INFO DEEL 2 SPORTIEVE INFO 3 DEEL 1 DIRK MEULENIJZER JEUGDSECRETARIAAT

Nadere informatie

Ouderavond VV Gorecht. Presentatie ouderavond voor ouders van kinderen van F- en E leeftijdsgroepen.

Ouderavond VV Gorecht. Presentatie ouderavond voor ouders van kinderen van F- en E leeftijdsgroepen. Ouderavond VV Gorecht Presentatie ouderavond voor ouders van kinderen van F- en E leeftijdsgroepen. Programma Opening Doel van de ouderavond Kernwaarden VV Gorecht Wat zijn de kenmerken van E-pupillen?

Nadere informatie

Sportieve werking 2015-2016

Sportieve werking 2015-2016 Sportieve werking 2015-2016 Wie is wie? Jeugdbestuur Filip Helsen Jeugdvoorzitter 0495/91.66.71 filip.wendy@telenet.be Kurt s'jongers Jeugdsecretaris 0479/53.87.74 kurtsjongers@gmail.com Kurt Paepen Kledij-

Nadere informatie

MEER DAN VOETBAL ALLEEN

MEER DAN VOETBAL ALLEEN MEER DAN VOETBAL ALLEEN INFO MOMENT OUDERS U6 SEPTEMBER 2017 Geschiedenis van de club KVC Haacht is het resultaat van een geslaagde fusie tussen Stade Haacht en KV Olympia Haacht Wespelaar. Deze kwam tot

Nadere informatie

1.1 Strategisch plan van de club ( corporate level)

1.1 Strategisch plan van de club ( corporate level) Missie & visie 1.1 Strategisch plan van de club ( corporate level) 1.1.1. Missie/visie van de club Stokkem VV is een voetbalclub die meerdere doelen nastreeft!! Kernactiviteit van de club Uitbouw van een

Nadere informatie

Sint-Martinus Sport Lubbeek. Infoavond ouders 22 april 2015 Jeugdspeler staat centraal

Sint-Martinus Sport Lubbeek. Infoavond ouders 22 april 2015 Jeugdspeler staat centraal Sint-Martinus Sport Lubbeek Infoavond ouders 22 april 2015 Jeugdspeler staat centraal Sint-Martinus Sport Lubbeek Mario Lermitte Jeugdcoördinator 0485/71.44.45 E-mail: jeugd@smslubbeek.be Agenda Onze Visie.

Nadere informatie

3 3. TALENTIDENTIFICATIE- EN OPLEIDING

3 3. TALENTIDENTIFICATIE- EN OPLEIDING 3 3. TALENTIDENTIFICATIE- EN OPLEIDING VOETBALSPECIFIEKE (OPLEIDINGS)VISIE VOETBALVISIE VAN DE CLUB(EERSTE ELFTAL EN JO) A.SPEELSTIJL:HUISSTIJL/CULTUUR K Hove Sport streeft er naar om aanvallend en attractief

Nadere informatie

Jeugd Ksv Bornem. Infobrochure seizoen 2015 2016. Patrick De Cauwer TVJO. GSM: 0471/79.27.96 patrick.decauwer@skynet.be

Jeugd Ksv Bornem. Infobrochure seizoen 2015 2016. Patrick De Cauwer TVJO. GSM: 0471/79.27.96 patrick.decauwer@skynet.be Infobrochure seizoen 2015 2016 Jeugd Ksv Bornem Patrick De Cauwer TVJO GSM: 0471/79.27.96 patrick.decauwer@skynet.be Stamnummer 342 Sport en recreatiedomein Breeven Breevendreef 56B 2880 Bornem Tel 03/889.34.10

Nadere informatie

voor trainers en begeleiders

voor trainers en begeleiders INFORMATIEBROCHURE voor trainers en begeleiders LOENHOUT S.K. VOORWOORD In Loenhout mogen wij terecht trots zijn op onze voetbalclub, Loenhout S.K. Dit seizoen zullen we weer meer dan 20 ploegen in competitie

Nadere informatie

Jeugd Ksv Bornem. Infobrochure seizoen 2014 2015. Patrick De Cauwer TVJO. GSM: 0471/79.27.96 patrick.decauwer@skynet.be

Jeugd Ksv Bornem. Infobrochure seizoen 2014 2015. Patrick De Cauwer TVJO. GSM: 0471/79.27.96 patrick.decauwer@skynet.be Infobrochure seizoen 2014 2015 Jeugd Ksv Bornem Patrick De Cauwer TVJO GSM: 0471/79.27.96 patrick.decauwer@skynet.be Stamnummer 342 Recreatie en Sportdomein Breeven Brevendreef 56B 2880 Bornem Tel 03/889.34.10

Nadere informatie

Basket Zonhoven wil zijn eigen spelers een gezonde vrijetijdsbesteding aanbieden die onder deskundige begeleiding kan uitgevoerd worden.

Basket Zonhoven wil zijn eigen spelers een gezonde vrijetijdsbesteding aanbieden die onder deskundige begeleiding kan uitgevoerd worden. BASKET ZONHOVEN Missie Basket Zonhoven VZW streeft ernaar een sportclub te zijn die voor iedereen in Zonhoven (en onmiddellijke omgeving) de mogelijkheid biedt om aan basketbal te doen in competitieverband.

Nadere informatie

Jeugdwerking Trainers Juli 2015

Jeugdwerking Trainers Juli 2015 Jeugdwerking Trainers Juli 2015 1 Jeugdcel Commissie die structuur geeft aan de jeugdopleiding: Patrick Nulens (voorzitter), Michael Linten (jeugdsecretaris) Dirk Smeets (communicatie), Steven Slegers

Nadere informatie

GDWERKINerboelare INTERN REGLEMENT. 1. Inleiding. 1.1 Kinderen hebben rechten.

GDWERKINerboelare INTERN REGLEMENT. 1. Inleiding. 1.1 Kinderen hebben rechten. GDWERKINerboelare INTERN REGLEMENT KVRO-jeugdreglement 1. Inleiding 1.1 Kinderen hebben rechten. Geen enkel kind dat daaraan twijfelt. Deze rechten werden zelfs in een internationaal verdrag gegoten :

Nadere informatie

Missie & Visie van KSCT Menen

Missie & Visie van KSCT Menen Missie & Visie van KSCT Menen K. SCT Menen met stamnummer 56, aangesloten bij de Koninklijke Belgische Voetbalbond, is sedert 1 juli 2014 de fusie tussen KSC Menen en KFC Toek Menen Missie Onze missie,

Nadere informatie

KFC HOUTVENNE JEUGD SEIZOEN 2014-2015. Info voor de trainer

KFC HOUTVENNE JEUGD SEIZOEN 2014-2015. Info voor de trainer KFC HOUTVENNE JEUGD SEIZOEN 2014-2015 Info voor de trainer Als jeugdbestuur waarderen we het bijzonder dat u zich bereid heeft verklaard zich in te willen zetten voor KFC Houtvenne door de taak van trainer

Nadere informatie

Seizoen: Kijk! Een overzicht? Waar? Tja... In deze brochure INFORMATIE BROCHURE SENIORS. Natuurlijk!!

Seizoen: Kijk! Een overzicht? Waar? Tja... In deze brochure INFORMATIE BROCHURE SENIORS. Natuurlijk!! Seizoen: 2016-2017 Kijk! Een overzicht? Waar? Tja... INFORMATIE BROCHURE SENIORS In deze brochure Natuurlijk!! Inhoud Over Hebad VZW... 2 Het Bestuur... 2 Algemene doelstelling van onze club... 3 Doestellingen

Nadere informatie

BELEIDSNOTA KSV BREDENE. Opleidingsbrochure KSV Bredene 0. Missie en visie van de club. Missie en visie van de jeugdopleiding

BELEIDSNOTA KSV BREDENE. Opleidingsbrochure KSV Bredene 0. Missie en visie van de club. Missie en visie van de jeugdopleiding BELEIDSNOTA Missie en visie van de club. KSV BREDENE Missie en visie van de jeugdopleiding Voetbalvisie jeugdopleiding Seizoen 2015-2016 Opleidingsbrochure KSV Bredene 0 VOORWOORD Deze nota is een leidraad

Nadere informatie

DEEL III : DE VOETBALVISIE. TVJO KSC MENEN Denis de Tand 9

DEEL III : DE VOETBALVISIE. TVJO KSC MENEN Denis de Tand 9 DEEL III : DE VOETBALVISIE TVJO KSC MENEN Denis de Tand 9 K S C WALITEIT PORTIEF SAMEN STERK OMMUNICATIE M OTIVATIE + ENTHOUSIASME TVJO KSC MENEN Denis de Tand 10 K waliteit Een goed doordachte manier

Nadere informatie

Interprovinciaal voetbal. Seizoen

Interprovinciaal voetbal. Seizoen KSK DE JEUGD LOVENDEGEM Stamnummer 4732 Interprovinciaal voetbal Seizoen 2019-2020 Infoavond 9 november 2018 Vooraf KSK De Jeugd Lovendegem wil de regionale referentieclub worden (blijven) van Lievegem

Nadere informatie

1. Krachtlijnen van onze jeugdwerking 2. Uitrusting & webshop 3. Activiteiten 4. Bestuur 5. Trainers & schema s Q & A

1. Krachtlijnen van onze jeugdwerking 2. Uitrusting & webshop 3. Activiteiten 4. Bestuur 5. Trainers & schema s Q & A 28 Mei 2019 Agenda 2 1. Krachtlijnen van onze jeugdwerking 2. Uitrusting & webshop 3. Activiteiten 4. Bestuur 5. Trainers & schema s 2019-2020 6. Q & A 3 Krachtlijnen van onze jeugdwerking 4 1. Missie

Nadere informatie

MISSIE, VISIE en DOELSTELLING

MISSIE, VISIE en DOELSTELLING MISSIE, VISIE en DOELSTELLING 1. SPORTIEF In de onderbouw moeten alle kinderen de kans krijgen de voetbalsport te beoefenen in de best mogelijke omstandigheden. Iedere speler moet dus effectief kunnen

Nadere informatie

Kennismakingmoment (onderbouw U6-U7)

Kennismakingmoment (onderbouw U6-U7) Kennismakingmoment (onderbouw U6-U7) Bosmans Tom J.C. Onderbouw KBVV + J.C. Kaulille FC Inhoud Organisatie Missie en visie Hoe aanpakken? Team van trainers Aandachtspunten Evaluaties / testing Communicatie

Nadere informatie

FCK TIME: WEEK 45 (van t.e.m )

FCK TIME: WEEK 45 (van t.e.m ) FCK TIME: WEEK 45 (van 05-11 t.e.m. 11-11-2018) Beste trainers, afgevaardigden en spelers van FC KERKSKEN, Vooraleer het programma van week 45 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer

Nadere informatie

RCFC Jeugd INFO-AVOND Seizoen

RCFC Jeugd INFO-AVOND Seizoen RCFC Jeugd INFO-AVOND Seizoen 2016-2017 WELKOM NIEUWE SPELERS! RCFC JEUGD SPORTIEVE AMBITIE UITSTEKENDE VOETBALOPLEIDING AANBIEDEN REGIOTALENTEN AANTREKKEN JAARLIJKS SPELERS AFLEVEREN VOOR DE A-KERN COMPETITIE

Nadere informatie

RCFC Jeugd INFO-AVOND Seizoen

RCFC Jeugd INFO-AVOND Seizoen RCFC Jeugd INFO-AVOND Seizoen 2016-2017 WELKOM NIEUWE SPELERS! 1 RCFC JEUGD SPORTIEVE AMBITIE UITSTEKENDE VOETBALOPLEIDING AANBIEDEN REGIOTALENTEN AANTREKKEN JAARLIJKS SPELERS AFLEVEREN VOOR DE A-KERN

Nadere informatie

presentatie REALITEIT OF FICTIE???

presentatie REALITEIT OF FICTIE??? presentatie REALITEIT OF FICTIE??? DE REALITEIT!!!! Dalend aantal jeugdspelers : drop-outs ; probleem vanaf U13 om volwaardige teams te vormen ; zelfs de betere gewestelijke spelers trekken weg en komen

Nadere informatie

KVK AVELGEM FOOT FUN FORMATION FUTURE

KVK AVELGEM FOOT FUN FORMATION FUTURE KVK AVELGEM FOOT FUN FORMATION FUTURE Progredi progressio(lat.) = vooruitgang, groei, climax Synonyms of "Progress" : Advance, advancement, attainment, increase, improvement, proficiency, progression,

Nadere informatie

INTERN REGLEMENT STIPHEID. HOUDING HYGIENE KWETSUREN

INTERN REGLEMENT STIPHEID. HOUDING HYGIENE KWETSUREN INTERN REGLEMENT STIPHEID. Voor de training ben je uiterlijk 15 minuten voor de start van de training in de kleedkamer aanwezig. Stipt op het aanvangsuur van de training verlaten de spelers te samen met

Nadere informatie

Verantwoordelijken jeugd KSKL Ternat Frank Wermoes Jeugdvoorzitter Frederik Wauters Jeugdsecretaris Patrick Van Hamme Gerechtigd correspondent (GC) Herwig Platteau Feestcomité - Integratie Patrick Wyns

Nadere informatie

JEUGDSPROKKEL 2015. Lidgeld : Rekeningnummer ING BE35 3200 1148 1537

JEUGDSPROKKEL 2015. Lidgeld : Rekeningnummer ING BE35 3200 1148 1537 JEUGDSPROKKEL 2015 Beste Voetballers, beste ouders, Een nieuw seizoen, een nieuwe start! Weldra begint een nieuw voetbalseizoen! Wij hopen dat het voor ieder van jullie terug een jaar vol voetbalplezier

Nadere informatie

SINT MARTINUS SPORT LUBBEEK

SINT MARTINUS SPORT LUBBEEK SINT MARTINUS SPORT LUBBEEK Charter jeugdspelers. JEUGDSPELER STAAT CENTRAAL Mario Lermitte Jeugdcoördinator SMS Lubbeek 45 belangrijke punten. 1. Stiptheid is zeer belangrijk. Zorg dat je steeds aanwezig

Nadere informatie

Huishoudelijkreglement

Huishoudelijkreglement Huishoudelijkreglement Samenwerken aan een solide gestructureerde club dankzij het navolgen van onze huisregels door de spelers, trainers, bestuur alsook de ouders. Het familiale karakter van de club terug

Nadere informatie

1.2.1 VISIE, MISSIE EN KERNWAARDEN

1.2.1 VISIE, MISSIE EN KERNWAARDEN 1.2.1 VISIE, MISSIE EN KERNWAARDEN VISIE Een goede organisatie moet een basisfilosofie hebben. Die zal dan ook aan de basis liggen van wat er, en hoe, dat precies georganiseerd moet worden. Onze club heeft

Nadere informatie

Doelstellingen op lange termijn

Doelstellingen op lange termijn Doelstellingen op lange termijn Kwalitatieve jeugdopleiding waarin sportieve kansen worden gegeven aan alle jeugdspelers op hun eigen niveau Van alle jeugdspelers betere voetballers proberen te maken en

Nadere informatie

Opgesteld door Peter Cooreman juni 2012. Jeugdopleidingsplan SKV Overmere

Opgesteld door Peter Cooreman juni 2012. Jeugdopleidingsplan SKV Overmere Jeugdopleidingsplan SKV Overmere seizoen 2013 2014 1 Inhoud Missie en visie... 3 Missie... 3 Visie en doelstellingen... 3 Opleidingsvisie... 4 Algemeen... 4 Zonevoetbal... 4 Veldbezetting... 5 Wedstrijdvisie...

Nadere informatie

Charter Ouders. Het charter

Charter Ouders. Het charter Charter Ouders Vooreerst willen wij alle ouders, begeleiders en spelers danken voor het vertrouwen dat jullie stellen in SK Reningelst. Goede afspraken maken goede vrienden, daarom hebben wij dit charter

Nadere informatie

Informatiebrochure en huisregels van Koninklijke Deurne O.B.

Informatiebrochure en huisregels van Koninklijke Deurne O.B. Informatiebrochure en huisregels van Koninklijke Deurne O.B. Lidmaatschap: Een aansluiting bij Kon. Deurne O.B. en daarmee ook bij de KVV (Koninklijke Vlaamse Voetbalbond) kan worden aangevraagd voor elke

Nadere informatie

PUURS 2005-2010. Puurs 2005-2010. K. Puurs Excelsior F.C. K.B.V.B. Stamnr. 3855 TERREINEN Kerkhofstraat Puurs. Beleidsplan 2005-2010

PUURS 2005-2010. Puurs 2005-2010. K. Puurs Excelsior F.C. K.B.V.B. Stamnr. 3855 TERREINEN Kerkhofstraat Puurs. Beleidsplan 2005-2010 PUURS 2005-2010 Puurs 2005-2010 K. Puurs Excelsior F.C. K.B.V.B. Stamnr. 3855 TERREINEN Kerkhofstraat Puurs Beleidsplan 2005-2010 VOETBAL IS VERANDERD VOETBAL IS IN BEWEGING Kinderen zijn veranderd Maatschappij

Nadere informatie

Infobrochure. KVK Tienen Interprovinciale Jeugdopleiding U6-U Where football meets passion

Infobrochure. KVK Tienen Interprovinciale Jeugdopleiding U6-U Where football meets passion Infobrochure KVK Tienen Interprovinciale Jeugdopleiding U6-U19 2016-2017 Where football meets passion Welkom Beste speler, beste ouder, Foot Pass en VFV hebben de jeugdwerking van KVK Tienen voor de tweede

Nadere informatie

K.RUPEL BOOM FC. ONDERBOUW 2013-2014 Speeltuin Debutantjes U7 U8 en U9

K.RUPEL BOOM FC. ONDERBOUW 2013-2014 Speeltuin Debutantjes U7 U8 en U9 K.RUPEL BOOM FC ONDERBOUW 2013-2014 2013 Speeltuin Debutantjes U7 U8 en U9 1 ste KICK-OFF vergadering seizoen 2013-2014 Onderwerpen: 1. Verwelkoming 2. Voorstelling structuur Onderbouw 3. Werking seizoen

Nadere informatie

Speelgelegenheid. SK Kampenhout INTERN REGLEMENT

Speelgelegenheid. SK Kampenhout INTERN REGLEMENT SK Kampenhout INTERN REGLEMENT Hoewel wij, in de geest van de traditie van onze club, de absolute voorrang geven aan een sfeer van wederzijds vertrouwen, waarbij door middel van persoonlijke contacten

Nadere informatie

MISSIE EN VISIE VAN DE CLUB

MISSIE EN VISIE VAN DE CLUB MISSIE EN VISIE VAN DE CLUB Visie; Voetbal is een spel gebaseerd op fair play waarbij recreatie,sportiviteit en competitie Elkaar vinden met behoud van respect voor ieders niveau,kennen en kunnen,dit in

Nadere informatie

GIDS VO OR DE JEUGD Seizoen 2010-2011

GIDS VO OR DE JEUGD Seizoen 2010-2011 GIDS VOOR DE JEUGD Seizoen 2010-2011 GIDS VOOR DE JEUGD In deze handleiding stelt FC Galmaarden zijn nieuwe aanpak voor in het kader van de jeugdopleiding. Deze is bedoeld om iedereen een zicht te geven

Nadere informatie

Informatieboekje HVV Hengelo

Informatieboekje HVV Hengelo Informatieboekje HVV Hengelo HVV Hengelo Twekkelerweg 311 7553 LZ Hengelo info@hvvhengelo.nl www.hvvhengelo.nl versie 05-2017 Lid worden bij HVV Hengelo! Allereerst willen we je van harte welkom heten

Nadere informatie

FC DESTELBERGEN Seizoen

FC DESTELBERGEN Seizoen FC DESTELBERGEN Seizoen 2017-2018 WIE IS WIE Beheerraad FC Destelbergen Voorzitter Patrick Huughe Kristof De Prest Martine Sandrap Philippe Leneeuw Gerechtelijk Correspondent Martin De Witte JeugdCoördinator

Nadere informatie

Informatienota

Informatienota Vooraf : Dit document werd door het bestuur van de vzw Basket Betekom opgesteld om de leden van de club te informeren betreffende enkele afspraken en gedragsregels die gelden binnen de club. Met dit document

Nadere informatie

FCK TIME: WEEK 38 (van t.e.m )

FCK TIME: WEEK 38 (van t.e.m ) FCK TIME: WEEK 38 (van 17-09 t.e.m. 23-09-2018) Beste trainers, afgevaardigden en spelers van FC KERKSKEN, Vooraleer het programma van week 38 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer

Nadere informatie

Informatieavond vv Sweel. Plezier en ontwikkeling voorop!

Informatieavond vv Sweel. Plezier en ontwikkeling voorop! Informatieavond vv Sweel Plezier en ontwikkeling voorop! Wat bespreken we vanavond: Organisatie jeugdvoetbal vv Sweel Clubregels voor jeugdspelers vv Sweel Clubregels voor ouders van jeugdspelers Introductie

Nadere informatie

Infomap PAASSTAGE THEO CUSTERS JEUGDWERKING FC Sint-Jozef Londerzeel

Infomap PAASSTAGE THEO CUSTERS JEUGDWERKING FC Sint-Jozef Londerzeel Infomap PAASSTAGE THEO CUSTERS JEUGDWERKING FC Sint-Jozef Londerzeel Voetbal is simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen. (Johan Cruijff) Beste ouders, Bedankt voor de inschrijving

Nadere informatie

Informatienota

Informatienota Vooraf : Dit document werd door het bestuur van de vzw Basket Betekom opgesteld om de leden van de club te informeren betreffende enkele afspraken en gedragsregels die gelden binnen de club. Met dit document

Nadere informatie