Informatiebrochure en huisregels van Koninklijke Deurne O.B.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informatiebrochure en huisregels van Koninklijke Deurne O.B."

Transcriptie

1 Informatiebrochure en huisregels van Koninklijke Deurne O.B. Lidmaatschap: Een aansluiting bij Kon. Deurne O.B. en daarmee ook bij de KVV (Koninklijke Vlaamse Voetbalbond) kan worden aangevraagd voor elke jongen of meisje die (minimum) 5 jaar oud is. Hij of zij mag pas worden opgesteld in officiële competitiewedstrijden vanaf de eerste januari van het (kalender)jaar waarin de speler de leeftijd van 6 jaar bereikt. Met deze aansluiting bij de KVV is de speler, als lid van Kon.Deurne O.B., meteen ook verzekerd tegen sportongevallen. Het lidgeld wordt jaarlijks vastgelegd door het bestuur van de VZW en dient te worden betaald ten laatste tegen het eerste competitieweekend. Allen die betalen voor eind mei van het vorige seizoen genieten van een mooie korting. Laattijdige betaling kan aanleiding geven tot voorlopige inactiviteit van de speler. Het lidgeld wordt betaald via een bankoverschrijving naar het rekeningnummer van Kon.Deurne O.B. : BE (met vermelding: naam van de speler en ploeg). Een speler die een aansluitingskaart heeft ondertekend, is en blijft lid van de KVV als speler van Kon..Deurne O.B. Spelers die om een of andere reden de club wensen te verlaten, moeten de door de KVV vastgelegde procedures en termijnen respecteren. Een ontslag wordt steeds schriftelijk gevraagd aan de voorzitter voetbal. Gedrag op en naast het veld: Wij vragen aan onze spelers dat zij zich tijdens de trainingen en zeker ook voor, tijdens en na de wedstrijden beleefd en sportief gedragen tegenover iedereen. De spelers zijn het visitekaartje van de club. Wij wensen ten zeerste als club een voorbeeld te zijn en vragen dan ook aan onze begeleiders, spelers en aan hun ouders en vrienden om zich in alle omstandigheden sportief en beleefd te gedragen. Spelers die uitgesloten worden tijdens wedstrijden als gevolg van opzettelijk onsportief gedrag of naar aanleiding van beledigingen ten opzichte van de scheidsrechter, zullen ook door de club gesanctioneerd worden. Eventueel wangedrag voor of na wedstrijden, trainingen, tornooien en/of festiviteiten kunnen door de club bestraft worden. Er dient zorg gedragen te worden voor de infrastructuur en de uitrusting, zowel bij thuiswedstrijden als op verplaatsing. De kleedkamers worden netjes achtergelaten. Het is de spelers niet toegelaten te roken, te eten of alcoholische dranken te gebruiken in de kleedkamers, noch op en rond de terreinen.

2 Aan ouders en begeleiders vragen we hier specifiek om nooit in de kleedkamers te roken, het is niet alleen ongezond, het is ook uiterst storend. We vragen aan spelers en begeleiders om in de kantine, de kleedkamers en op de sportvelden de geldende regels te respecteren, zowel thuis op Ruggeveld, als op verplaatsing. Het formulier STANDPUNTEN (achteraan) dient te worden ondertekend voor gelezen en akkoord. Wedstrijden: Wij appreciëren dat de ouders hun kind(eren) in de mate van het mogelijke komen aanmoedigen, zowel thuis als op verplaatsing. Probeer ook zoveel als mogelijk te overleggen met de begeleiders en met de andere ouders, om er zeker van te zijn dat er genoeg auto s (en plaatsen!) zijn om alle spelers mee te nemen. De nieuwe wetgeving hieromtrent is duidelijk: er kunnen maar zoveel personen vervoerd worden als er plaatsen voorzien zijn in de wagen, m.a.w. elke persoon dient een veiligheidsgordel te dragen. Bij thuiswedstrijden worden de spelers 45min. voor het aanvangsuur van de wedstrijd verwacht. Voor de uitwedstrijden komen begeleider en spelers samen op Ruggeveld (of andere afgesproken plaats). Afspraken worden geregeld door de ploegafgevaardigde. Zij die rechtstreeks naar het veld rijden geldt dezelfde regel als thuiswedstrijden 45min. voor aanvang wedstrijd. Wanneer uw kind niet kan komen trainen of spelen, dan appreciëren wij zeer dat u dat op voorhand en zo snel als mogelijk meldt aan de trainer of de begeleider. Zeker voor de wedstrijden vragen wij u om te verwittigen. Een afzegging op het laatste moment (of erger nog: niet komen opdagen zonder te verwittigen) is immers onaangenaam, niet alleen voor de begeleiders, maar vooral ook voor alle ploegmaats. Laat je ploeg dus niet in de steek. Beslissingen om wedstrijden collectief af te gelasten worden meestal op vrijdagnamiddag of avond door de KVV meegedeeld. Bij onvoorziene slechte weersomstandigheden, kan dat ook op zaterdagochtend gebeuren. De lijst met de afgelastingen vindt u op Teletekst, pagina 598 en op de website: Ook op onze website is een link naar die site voorzien. Bij onduidelijkheden kan u contact opnemen met uw ploegafgevaardigde. Vanaf cadetten zijn de spelers verplicht hun identiteitsbewijs te tonen aan de scheidsrechter. Bij gebrek aan dit identiteitsbewijs zal de betrokken speler de betreffende boete moeten betalen. Verboden: Alle sieraden (kettingen, ringen, piercings, horloges, ) dienen voor de wedstrijd te worden verwijderd, tegenspraak kan leiden tot schorsing door het KVV.

3 Trainingen: De trainingen beginnen stipt op tijd, aan de spelers wordt gevraagd om minstens 15 minuten voor aanvang van de training aanwezig te zijn. Elke speler moet zijn eigen voetbalschoenen en sportkledij meenemen incl. beenbeschermers. Tijdens de wedstrijden wordt er rekening gehouden met de aanwezigheid en de inzet tijdens de trainingen. Uitrusting: De klassieke uitrusting van een voetballer bestaat uit: shirt, short en kousen*, deze worden voor de wedstrijden ter beschikking gesteld door de club. Beenbeschermers en voetbalschoenen** zijn verplicht en dienen zelf te worden aangekocht, voor doelmannen stelt de club handschoenen ter beschikking. Opmerking: * Aan het begin van het seizoen of bij de 1 ste wedstrijd krijgt elke speler een paar kousen. Deze moeten zij zelf wassen en bij elke wedstrijd meebrengen. Indien de spelers hun kousen of beenbeschermers niet bij hebben kan de club hiervoor een boete opleggen. ** Bij de jeugdspelers zijn voetbalschoenen met vaste multistuds verplicht. Voetbalschoenen met dikke vervangbare studs zijn verboden in de jeugdreeksen tot en met scholieren. Het volgende materiaal kan via de club tegen gunstige prijzen worden verkregen: sporttas, trainingspak, regenjas en coachvest. Opmerkingen aan de ouders: U weet hoe kinderen zijn! Regelmatig vinden we na trainingen en wedstrijden in de kleedkamers kledingstukken, (hand)schoenen en diverse andere voorwerpen terug. Die houden we enkele weken bij in onze "materiaalcontainer" naast de kleedkamers. U kunt steeds aan de trainers of ploegafgevaardigden vragen om samen met hen een kijkje te nemen. Indien u in de tas van uw dochter of zoon voorwerpen of kledingstukken vindt die niet van haar of hem zijn, geef ze (gewassen) terug aan de trainer, de eigenaar zal u zeker dankbaar zijn. We raden u ten zeerste aan de kledij (sport en andere kledij) te voorzien van een naam of een herkenningsteken. Doe dit zeker ook met de voetballen.

4 Sportverzekering: Elke aangesloten speler is verzekerd voor sportongevallen tijdens trainingen en wedstrijden en dit volgens de polisvoorwaarden van onze federatie KVV (Ethias verzekering). Bij een sportongeval vraagt de speler een ongeval formulier aan zijn ploegafgevaardigde of aan de secretaris voetbal. Dit formulier moet zo vlug mogelijk correct ingevuld worden en daarna terugbezorgd worden aan de ploegafgevaardigde of aan de secretaris voetbal. De secretaris voetbal doet verder het nodige bij de verzekeringsmaatschappij. De te volgen procedure vindt U terug in ons maandblad Supporterke, op onze website, of bij de secretaris voetbal. Info:... krijgt u via ons clubblad t Supporterke dat naar alle leden wordt gestuurd. Voor andere informatie kunt u ook steeds een bezoekje brengen aan onze website. Zowel in t Supporterke als op onze website ( Gastenboek ) kunt u zelf ook uw mening geven of voorstellen formuleren. Alle reacties zijn meer dan welkom! Wij danken u voor het vertrouwen en wensen u en/of uw kind(eren) een sportief en aangenaam seizoen. Het bestuur Kon.Deurne O.B. vzw

5 Standpunten inzake sportiviteit Doel: Kon.Deurne O.B. wil een respectvolle en gerespecteerde club zijn naar de tegenstanders, de scheidsrechters, het KVV-verbond, de supporters,... Deze standpunten moeten daartoe bijdragen. Zij zullen daarom zo breed mogelijk gecommuniceerd worden naar alle leden en sympathisanten van de club, voor gelezen en akkoord ondertekend worden door alle leden van de club. Standpunt 1: Elementair respect als speler of begeleider tegenover de tegenstander, medespeler en het materiaal. Elke sporter wil winnen, maar moet kunnen verliezen. De club duldt in geen enkel geval, racistische opmerkingen, vrijwillig toebrengen van kwetsuren, vechtpartijen en handtastelijkheden,... Standpunt 2: Elementair respect als speler of begeleider tegenover de scheidsrechter. De scheidsrechter is een vrijwilliger met een moeilijke taak. Het verbond heeft een tekort aan scheidsrechters, zij verdienen dus onze steun, want zonder scheidsrechters zijn er geen wedstrijden. De club duldt in geen enkel geval aanhoudende kritiek aan het adres van de scheidsrechter, beledigingen, eender welke vorm van handtastelijkheden,... Standpunt 3: Elementair respect als supporter of als bankzitter tegenover de tegenstander en de scheidsrechter. Supporter steeds voor uw ploeg, niet tegen de andere ploeg. De club duldt in geen enkel geval aanhoudende beledigende of neerbuigende opmerkingen naar tegenstander of scheidsrechter, racistische opmerkingen,... Sancties: In het clubbestuur zal elke rode kaart en elke schorsing (ten gevolge van een rode kaart of van diverse gele kaarten) besproken worden. Het bestuur beslist dan: geen/ of wel een sanctie, blaam (vermelding in clubblad / website) of geldboete. Indien de club een geldboete moet betalen wegens schorsing, dan kan de club dit bedrag terugeisen van de geschorste, bij herhaalde problemen uitsluiting uit de club. Gelezen en akkoord verklaard: Naam: : Datum: : Handtekening:

Intern reglement voor jeugdspelers en hun ouders van KFC Houtvenne

Intern reglement voor jeugdspelers en hun ouders van KFC Houtvenne Intern reglement voor jeugdspelers en hun ouders van KFC Houtvenne 1. ALGEMEEN 1.1. Elke speler en ouder (of verantwoordelijke) van deze speler wordt geacht bij het aangaan van het lidmaatschap kennis

Nadere informatie

KFC AARSELE HUISHOUDELIJK REGLEMENT. SEIZOEN U7 t/m U17

KFC AARSELE HUISHOUDELIJK REGLEMENT. SEIZOEN U7 t/m U17 KFC AARSELE HUISHOUDELIJK REGLEMENT SEIZOEN 2016-2017 U7 t/m U17 1. Waarom een huishoudelijk reglement? 1.1. De laatste jaren is de jeugdwerking van KFC Aarsele gegroeid. Meer ploegen betekent ook meer

Nadere informatie

Charter Ouders. Het charter

Charter Ouders. Het charter Charter Ouders Vooreerst willen wij alle ouders, begeleiders en spelers danken voor het vertrouwen dat jullie stellen in SK Reningelst. Goede afspraken maken goede vrienden, daarom hebben wij dit charter

Nadere informatie

Belfius: BE /

Belfius: BE / Intern reglement - Kon. Groenenhoek Sport vzw 2016 2018 Algemeen : De (of KGS) is sinds 1929 een voetbalvereniging waar de familiale sfeer steeds primeert. In het sportcomplex aan de Ruimtevaartlaan kent

Nadere informatie

Intern reglement FCV Dender EH. Jeugdopleiders

Intern reglement FCV Dender EH. Jeugdopleiders Stiptheid: Voor de training ben je uiterlijk 30 minuten voor aanvang aanwezig. Het oefenterrein dient één kwartier voor aanvang van de training te zijn georganiseerd. Stipt op het aanvangsuur van de training

Nadere informatie

Intern Reglement spelers, ouders en supporters jeugd Eendracht Mazenzele Opwijk

Intern Reglement spelers, ouders en supporters jeugd Eendracht Mazenzele Opwijk (HQGUDFKW 0D]HQ]HOH 2SZLMN GH FO XE PH W H HQ Intern Reglement spelers, ouders en supporters jeugd Eendracht Mazenzele Opwijk!! Intern reglement Eendracht Mazenzele Opwijk 1/5 1. Houding Behandel je medespelers,

Nadere informatie

GEDRAGSCODE VOOR SPELERS EN OUDERS VAN SVELTA JEUGD

GEDRAGSCODE VOOR SPELERS EN OUDERS VAN SVELTA JEUGD Dit huishoudelijk reglement bevat een aantal bepalingen van praktische aard voor spelers, ouders, begeleiders en trainers. Begeleiders en trainers zijn er verantwoordelijk voor dat deze afspraken geduid

Nadere informatie

Gedragscode z.v.v. Blauw Wit 66

Gedragscode z.v.v. Blauw Wit 66 Gedragscode z.v.v. Blauw Wit 66 Wanneer er binnen een vereniging afspraken worden gemaakt, dan dient iedereen zich daaraan te houden. In de gedragscode z.v.v. BlauwWit '66 is een aantal gedragsregels opgenomen

Nadere informatie

Intern Reglement Jeugdspelers

Intern Reglement Jeugdspelers Intern Reglement Jeugdspelers 1 Iedere speler behoort op tijd op de training en de wedstrijd te zijn. Bij wedstrijden is dat op het tijdstip vermeld op de wekelijkse mededelingen. Deze zullen zichtbaar

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT JEUGD

HUISHOUDELIJK REGLEMENT JEUGD HUISHOUDELIJK REGLEMENT JEUGD 1. Algemeen Iedere aangesloten speler onderwerpt zich aan het huishoudelijk reglement dat hem overhandigd wordt. Mogelijke meningsverschillen, kritiek of voorstellen worden

Nadere informatie

De gedragsregels voor de speler

De gedragsregels voor de speler De gedragsregels voor de speler 1. Is sportief, vertoont teamgeest als onderdeel van een team en helpt en steunt zijn medespelers in het veld. 2. Neemt deel aan alle trainingen en wedstrijden en meldt

Nadere informatie

1. De gedragsregels voor de speler. 2. De gedragsregels voor de trainer. 3. De gedragsregels voor de begeleider

1. De gedragsregels voor de speler. 2. De gedragsregels voor de trainer. 3. De gedragsregels voor de begeleider De 80 gedragsregels bij Reusel Sport / Faes Group Inhoudsopgave: 1. De gedragsregels voor de speler 2. De gedragsregels voor de trainer 3. De gedragsregels voor de begeleider 4. De gedragsregels voor de

Nadere informatie

De gedragsregels voor iedereen

De gedragsregels voor iedereen De gedragsregels voor iedereen Iedereen maken we rommel, dan ruimen we dat zelf op. er wordt geen glas en aardewerk mee naar buiten genomen. ga je op het terras zitten, dan is dat geen probleem, maar breng

Nadere informatie

We gedragen ons altijd sportief, ook als anderen minder sportief zijn. We hebben altijd respect voor de scheidsrechter, ook als deze een fout maakt.

We gedragen ons altijd sportief, ook als anderen minder sportief zijn. We hebben altijd respect voor de scheidsrechter, ook als deze een fout maakt. 1. Algemene gedragsregels s.v. NOAD 32 Voetbalvereniging s.v. NOAD 32 vraagt nadrukkelijk aandacht voor Normen en waarden tijdens en na de beoefening van de voetbalsport. Hieronder volgt een aantal algemene

Nadere informatie

ETHISCH CHARTER KONINKLIJKE VLAAMSE VOETBALBOND vzw

ETHISCH CHARTER KONINKLIJKE VLAAMSE VOETBALBOND vzw ETHISCH CHARTER KONINKLIJKE VLAAMSE VOETBALBOND vzw ALGEMENE GEDRAGSREGELS Respecteer de regels van het voetbal en de beslissingen van de scheidsrechter of zijn assistent Trek nooit de integriteit van

Nadere informatie

GEDRAGSCODE VOOR JEUGDSPELERS EN OUDERS VAN KFC VRASENE

GEDRAGSCODE VOOR JEUGDSPELERS EN OUDERS VAN KFC VRASENE Dit gedragscode bevat een aantal bepalingen van praktische aard voor spelers, ouders, begeleiders en trainers. Begeleiders en trainers zijn er verantwoordelijk voor dat deze afspraken geduid en gerespecteerd

Nadere informatie

CLUBREGLEMENT K.ZONHOVEN VV

CLUBREGLEMENT K.ZONHOVEN VV CLUBREGLEMENT K.ZONHOVEN VV WAT VERWACHTEN WE VAN SPELERS, TRAINERS, AFGEVAARDIGDEN EN OUDERS? WAT VERWACHTEN WE VAN ONZE SPELERS? ALGEMENE AFSPRAKEN Alle hieronder beschreven regels worden strikt opgevolgd

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BOUTERSEM UNITED. Inhoudsopgave

HUISHOUDELIJK REGLEMENT BOUTERSEM UNITED. Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1. Algemeen... 2 2. Publicatie... 2 3. Houding... 2 4. Stiptheid... 3 a. Training... 3 b. Wedstrijd... 3 5. Afgelasting/Uitstellen van training/wedstrijden... 4 6. Gebruik van de kleedkamers...

Nadere informatie

HBW HEIDEBLOEM WIJSHAGEN VOETBALCLUB WELKOMSTWOORD ONZE CLUB SAMENSTELLING BESTUUR LOGO. Heidebloem Wijshagen

HBW HEIDEBLOEM WIJSHAGEN VOETBALCLUB WELKOMSTWOORD ONZE CLUB SAMENSTELLING BESTUUR LOGO. Heidebloem Wijshagen ONZE CLUB WELKOMSTWOORD Heidebloem Wijshagen Parklaan 12, 3670 Wijshagen Tel.: 098/46 34 15 Opgericht in 1966 Stamnummer : 06894 Clubkleuren: Paars/wit Website www.heidebloemwijshagen.be Rekeningnummer:

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van BBC Zulte ID recruitment

Huishoudelijk reglement van BBC Zulte ID recruitment Huishoudelijk reglement van BBC Zulte ID recruitment Inhoudstafel Inhoudstafel... 1 Sporthal... 2 Gebruik van de kleedkamers... 2 Materiaal van de club... 2 Gedrag tijdens wedstrijden... 3 Vergeten van

Nadere informatie

Voorwoord. Beste kinderen,ouders en begeleiders van de sjo NEC.

Voorwoord. Beste kinderen,ouders en begeleiders van de sjo NEC. Voorwoord. Beste kinderen,ouders en begeleiders van de sjo NEC. In dit boek komen verschillende gedragsregels aan bod. Het gaat over de normen en waarden die bij onze voetbalvereniging gelden. Er komen

Nadere informatie

Informatieboekje HVV Hengelo

Informatieboekje HVV Hengelo Informatieboekje HVV Hengelo HVV Hengelo Twekkelerweg 311 7553 LZ Hengelo info@hvvhengelo.nl www.hvvhengelo.nl versie 05-2017 Lid worden bij HVV Hengelo! Allereerst willen we je van harte welkom heten

Nadere informatie

SPORTCLUB GENEMUIDEN

SPORTCLUB GENEMUIDEN SPORTCLUB GENEMUIDEN Informatie en regels voor (nieuwe) leden Inhoudsopgave 1. Welkom 2. Wat heb je nodig om te voetballen 3. Contributie (per maand) 4. Organisatie 5. Wat mag jij van de vereniging verwachten

Nadere informatie

De voorzitter, de jeugdcoördinatoren en de sportieve cel zullen toezien op het navolgen van dit sportief charter.

De voorzitter, de jeugdcoördinatoren en de sportieve cel zullen toezien op het navolgen van dit sportief charter. WeGi Volley Groot Lille: Sportief Charter geupdate 2014-03-02 WeGi Volley Groot Lille is een sportclub met een aanbod op maat. Hiermee bedoelen we dat iedereen volgens zijn/haar niveau aan volleybal kan

Nadere informatie

INTERN REGLEMENT STIPHEID. HOUDING HYGIENE KWETSUREN

INTERN REGLEMENT STIPHEID. HOUDING HYGIENE KWETSUREN INTERN REGLEMENT STIPHEID. Voor de training ben je uiterlijk 15 minuten voor de start van de training in de kleedkamer aanwezig. Stipt op het aanvangsuur van de training verlaten de spelers te samen met

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement Om meer dan 250 jeugdspelers te laten trainen en spelen zijn een goede organisatie en degelijke afspraken noodzakelijk. KVK Tienen verwacht daarom van al haar jeugdspelers, naast

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT OXACO BBC BOECHOUT VERSIE 01/07/2017

HUISHOUDELIJK REGLEMENT OXACO BBC BOECHOUT VERSIE 01/07/2017 HUISHOUDELIJK REGLEMENT OXACO BBC BOECHOUT VERSIE 01/07/2017 A - Bevestiging van akkoord 1. Door de ondertekening van de aanvraag tot aansluiting en vergunning verklaart het lid (desgevallend samen met

Nadere informatie

STRAFBEPALINGEN SPORTCOMITÉ BEROEPSCOMITÉ

STRAFBEPALINGEN SPORTCOMITÉ BEROEPSCOMITÉ STRAFBEPALINGEN SPORTCOMITÉ BEROEPSCOMITÉ MAASLANDSE VERSTANDHOUDING VETERANENCLUBS VOETBAL vzw HOOFDSTUK 1: ALGEMENE BEPALINGEN 1 HOOFDSTUK 2: STRAFBEPALING VOOR DE VETERANENCLUB 3 HOOFDSTUK 3: STRAFBEPALING

Nadere informatie

INTERN REGLEMENT STIPHEID.

INTERN REGLEMENT STIPHEID. INTERN REGLEMENT STIPHEID. Voor de training ben je uiterlijk 15 minuten voor de start van de training in de kleedkamer aanwezig. Stipt op het aanvangsuur van de training verlaten de spelers te samen met

Nadere informatie

Gedragsregels v.v.wapserveen

Gedragsregels v.v.wapserveen Voor de leden,begeleiders,trainers,publiek en bestuur van de v.v.wapserveen staat het plezier in de sport voorop. Om dit te bereiken zijn er een aantal gedragsregels en richtlijnen opgesteld. De hieronder

Nadere informatie

FC BOSDAM BEVEREN Afspraken voor jeugdspelers van de onderbouw U6 U7 U8 U9 U10 U11

FC BOSDAM BEVEREN Afspraken voor jeugdspelers van de onderbouw U6 U7 U8 U9 U10 U11 FC BOSDAM BEVEREN Afspraken voor jeugdspelers van de onderbouw U6 U7 U8 U9 U10 U11 1. Algemeen Na een training of een wedstrijd ben je erg bezweet. Om netjes naar huis te gaan, nemen we eerst een verfrissende

Nadere informatie

3. Algemene gedragsregels

3. Algemene gedragsregels 3. Algemene gedragsregels WAT ZIJN ONZE UITGANGSPUNTEN Voetbal is een teamsport, die we met elkaar en met de tegenstander samen beoefenen. Zonder samenspel geen voetbal. Zonder tegenstander geen voetbal.

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement BBC Lions Gent

Huishoudelijk reglement BBC Lions Gent Huishoudelijk reglement BBC Lions Gent Inhoud WIE EN WAT IS HET BESTUUR?... 2 AANSLUITING... 2 VERZEKERING... 2 TRAININGEN en WEDSTRIJDEN... 3 Training... 3 AFWEZIGHEID... 3 KLEDIJ en SPORTHYGIENE... 3

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement sportclub EDS. Inleiding

Huishoudelijk reglement sportclub EDS. Inleiding Huishoudelijk reglement sportclub EDS Inleiding Sportclub EDS wil er aan bijdragen dat onze leden met plezier kunnen voetballen en zich verder kunnen ontwikkelen. Normen en waarden bij de beoefening van

Nadere informatie

Intern reglement FCV Dender EH. Spelers

Intern reglement FCV Dender EH. Spelers Stiptheid: Voor de training ben je uiterlijk 15 minuten voor aanvang in de kleedkamer aanwezig. Stipt op het aanvangsuur van de training begeven we ons samen met de jeugdopleider naar het oefenveld. Voor

Nadere informatie

Gedragsregels Sportiviteit en Respect van VV Valken 68. Zij die niets doen kunnen geen fouten maken

Gedragsregels Sportiviteit en Respect van VV Valken 68. Zij die niets doen kunnen geen fouten maken Gedragsregels Sportiviteit en Respect van VV Valken 68 Het reglement is ontworpen door het bestuur in 2012 en is goedgekeurd door de leden op de Algemene Ledenvergadering van 23 november 2012. Het reglement

Nadere informatie

Sportief Charter. 1. We verwachten van elke ouder/voogd/begeleider: 2. We verwachten van elke speler:

Sportief Charter. 1. We verwachten van elke ouder/voogd/begeleider: 2. We verwachten van elke speler: Sportief Charter Door de lichamelijkheid van de sport lopen bij de spelers de emoties vaak hoog op. Voeg daaraan toe dat er in de sport soms andere regels en gewoonten gelden dan in de samenleving, dan

Nadere informatie

Gedragsreglement. De winnaar is diegene die tegen zijn verlies kan.

Gedragsreglement. De winnaar is diegene die tegen zijn verlies kan. Gedragsreglement De winnaar is diegene die tegen zijn verlies kan. 1 Inleiding Voetbalvereniging Meeuwenplaat draagt bij aan het door leden met plezier kunnen voetballen en zich positief en sportief ontwikkelen,

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Zoals ieder sportclub rekenen wij op het engagement van speler, ouders, coaches, medewerkers, Zonder dit engagement kan geen enkele club bestaan. Hierbij verwachten wij, als club,

Nadere informatie

Gedragregels v.v.dkb 44

Gedragregels v.v.dkb 44 Gedragregels v.v.dkb 44 Iedere vereniging wil dat er op een onbezorgde en prettige manier wordt gevoetbald. Dit gaat niet altijd vanzelf. Wat een enorme bijdrage kan leveren is het maken van afspraken

Nadere informatie

Intern Reglement. Spelers

Intern Reglement. Spelers Spelers Algemeen gedrag en houding Wees altijd en overal beleefd. Wie in een team speelt toont respect voor bestuursleden, trainers, begeleiders, scheidsrechters, tegenstanders, medespelers en supporters.

Nadere informatie

Afspraken volleybal seizoen 2014-2015

Afspraken volleybal seizoen 2014-2015 Afspraken volleybal seizoen 2014-2015 Tijdens het volleybalseizoen ben je verschillende dagen per week bezig met sport. Dikwijls ben je samen in een grote groep speelsters en daarom zijn enkele regels

Nadere informatie

FCK TIME: WEEK 45 (van t.e.m )

FCK TIME: WEEK 45 (van t.e.m ) FCK TIME: WEEK 45 (van 05-11 t.e.m. 11-11-2018) Beste trainers, afgevaardigden en spelers van FC KERKSKEN, Vooraleer het programma van week 45 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer

Nadere informatie

KVV-JEUGDCUP Zondag 1 mei 2016 op de terreinen van Groenenhoek te Deurne. In samenwerking met:

KVV-JEUGDCUP Zondag 1 mei 2016 op de terreinen van Groenenhoek te Deurne. In samenwerking met: KVV-JEUGDCUP 2016 Zondag 1 mei 2016 op de terreinen van Groenenhoek te Deurne In samenwerking met: BELANGRIJKE INFORMATIE Datum: Zondag 1 mei 2016 Alle clubs worden minstens 45 minuten voor de start van

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SEIZOEN

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SEIZOEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT SEIZOEN 2019 2020 Lidmaatschap 1. Indien een lid zich aansluit bij de club, verklaart het lid zich door deze aansluiting akkoord met dit huishoudelijk reglement, waarvan het lid

Nadere informatie

Reglement Genker VV. Werking 2016-2019 1/01/2016. 1 Reglement Genk VV

Reglement Genker VV. Werking 2016-2019 1/01/2016. 1 Reglement Genk VV Reglement Genker VV Werking 2016-2019 1/01/2016 1 1. Algemene bepalingen a. Toepassing van het reglement b. Verantwoordelijkheid ten opzichte van derden 2. aansluiten bij Genk VV 3. uitrusting en lidgeld

Nadere informatie

Speelgelegenheid. SK Kampenhout INTERN REGLEMENT

Speelgelegenheid. SK Kampenhout INTERN REGLEMENT SK Kampenhout INTERN REGLEMENT Hoewel wij, in de geest van de traditie van onze club, de absolute voorrang geven aan een sfeer van wederzijds vertrouwen, waarbij door middel van persoonlijke contacten

Nadere informatie

Jeugd Ksv Bornem. Infobrochure seizoen 2015 2016. Patrick De Cauwer TVJO. GSM: 0471/79.27.96 patrick.decauwer@skynet.be

Jeugd Ksv Bornem. Infobrochure seizoen 2015 2016. Patrick De Cauwer TVJO. GSM: 0471/79.27.96 patrick.decauwer@skynet.be Infobrochure seizoen 2015 2016 Jeugd Ksv Bornem Patrick De Cauwer TVJO GSM: 0471/79.27.96 patrick.decauwer@skynet.be Stamnummer 342 Sport en recreatiedomein Breeven Breevendreef 56B 2880 Bornem Tel 03/889.34.10

Nadere informatie

REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE NIEUW BOECHOUT

REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE NIEUW BOECHOUT Waarom Regels en Afspraken opstellen? Nieuw Boechout is een vereniging (Duboco vzw) die voetbalsport organiseert voor jongens, meisjes, mannen en vrouwen en dit in de beste omstandigheden. In onze statuten

Nadere informatie

Clubreglement voor spelers en ouders Seizoen laatste update 15 juli 2016

Clubreglement voor spelers en ouders Seizoen laatste update 15 juli 2016 Clubreglement voor spelers en ouders Seizoen 2016-2017 laatste update 15 juli 2016 Deelnemen aan een clubleven brengt ook verantwoordelijkheden met zich mee. Om het bos door de bomen niet te verliezen

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement/gedragscode Voetbal Vereniging Musketiers

Huishoudelijk reglement/gedragscode Voetbal Vereniging Musketiers Huishoudelijk reglement/gedragscode Voetbal Vereniging Musketiers VV Musketiers wil ieder lid de optimale mogelijkheid bieden te genieten van de voetbalsport. Deze voetbalclub wil een vereniging zijn waar

Nadere informatie

Seizoen 2012-2013. Spelersreglement FCV Hofstade. FC Verbroedering Hofstade Ossebeemden Gasthuishofweg 30 1981 Hofstade

Seizoen 2012-2013. Spelersreglement FCV Hofstade. FC Verbroedering Hofstade Ossebeemden Gasthuishofweg 30 1981 Hofstade Seizoen 2012-2013 Spelersreglement FCV Hofstade Contactgegevens Trainers A KERN Brabant 3 de Prov. E o Kristof Schippers kristofschippers223@gmail.com 0491/56.66.12 o Bruno Lociuro bruno_lociuro@hotmail.com

Nadere informatie

Informatieboekje. Postbus 79, 4255ZH Nieuwendijk

Informatieboekje. Postbus 79, 4255ZH Nieuwendijk Informatieboekje v.v. Altena opgericht 17 juli 1945 Sportcomplex Altena Postadres Rijksweg 202-204 Nieuwendijk Postbus 79, 4255ZH Nieuwendijk Welkom bij v.v. Altena. We hopen dat je een fijne en sportieve

Nadere informatie

SK RAPID LEEST JEUGDWERKING:

SK RAPID LEEST JEUGDWERKING: SK RAPID LEEST JEUGDWERKING: 1. Doelstellingen SK Rapid Leest wil streven naar een kwalitatieve begeleiding en opleiding van onze voetballende jeugd, met respect voor de kwaliteiten en/of onvolkomenheden

Nadere informatie

Gedragscode sc Buitenveldert. respect. veilige omgeving. Plezier. continu leren. respect. veilige omgeving. sportief. Plezier. continu leren.

Gedragscode sc Buitenveldert. respect. veilige omgeving. Plezier. continu leren. respect. veilige omgeving. sportief. Plezier. continu leren. Inleiding In deze publicatie vind je de gedragscode van sc Buitenveldert. Met deze gedragscode willen we iedereen die met sc Buitenveldert in aanraking komt duidelijke richtlijnen bieden omtrent de gewenste

Nadere informatie

Gedragsregels SJO ZVC 14. Gedragsregels SJO ZVC 14

Gedragsregels SJO ZVC 14. Gedragsregels SJO ZVC 14 Gedragsregels SJO ZVC 14 Gedragsregels spelers SJO ZVC 14 1. Spelers moeten zich correct gedragen t.o.v. medespelers, tegenstanders, bestuursleden, scheidsrechters, leiders, trainers, enz. Schelden, vloeken

Nadere informatie

De 80 gedragsregels bij je voetbalamateurclub Hendri Visser

De 80 gedragsregels bij je voetbalamateurclub Hendri Visser Copyright Voetbalamateurclub.nl Pagina 1 van 1 Dit is versie 1.0 van dit rapport Download de nieuwste versie van dit rapport op: http://voetbalamateurclub.nl/ebooks Disclaimer: Bij het samenstellen van

Nadere informatie

KONINKLIJKE SPORTING F.C. HAREN V.Z.W.

KONINKLIJKE SPORTING F.C. HAREN V.Z.W. KONINKLIJKE SPORTING F.C. HAREN V.Z.W. INTERN REGLEMENT Algemeen : Deze richtlijnen hebben tot doel de werking van onze voetbalvereniging op een sportieve wijze te aanzien. De club staat open voor iedere

Nadere informatie

HUIS- EN GEDRAGSREGELS HOCKEY CLUB HOUTEN NOVEMBER 2017

HUIS- EN GEDRAGSREGELS HOCKEY CLUB HOUTEN NOVEMBER 2017 HUIS- EN GEDRAGSREGELS HOCKEY CLUB HOUTEN NOVEMBER 2017 De Houten 5 Kernwaarden van HC Houten We hebben De HC Houten 5 opgesteld. Het zijn de 5 kernwaarden die invulling geven aan het gedachtegoed van

Nadere informatie

VOETBALVERENIGING GASSELTERNIJVEEN

VOETBALVERENIGING GASSELTERNIJVEEN SAMENWERKING JEUGDOPLEIDINGEN '------------' vv Gieterveen vv Gasselternijveen vv G.K.C. VOETBALVERENIGING GASSELTERNIJVEEN Versie 14 oktober 2013 Gedragsregels spelers SJO Oostermoer 1. Spelers moeten

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement en gedragscode Herk Sport Hasselt

Huishoudelijk reglement en gedragscode Herk Sport Hasselt Huishoudelijk reglement en gedragscode Herk Sport Hasselt 1. Inleiding Bij onze club Herk Sport Hasselt vinden wij het naleven van de juiste Normen en Waarden bij de beoefening van de voetbalsport zeer

Nadere informatie

Koninklijke Sporting F.C. HAREN v.z.w. Intern Reglement

Koninklijke Sporting F.C. HAREN v.z.w. Intern Reglement Koninklijke Sporting F.C. HAREN v.z.w. Intern Reglement 1. Algemeenheden : Deze richtlijnen hebben tot doel de werking van onze voetbalvereniging op een sportieve wijze te aanzien. De club staat open voor

Nadere informatie

Charter JAGO SINT-AMANDSBERG

Charter JAGO SINT-AMANDSBERG Charter JAGO SINT-AMANDSBERG 1. Inleiding JAGO SINT-AMANDSBERG wil er toe bijdragen dat onze leden met plezier voetballen en zich verder kunnen ontwikkelen. Normen en waarden vinden we daarbij heel belangrijk.

Nadere informatie

Intern reglement Eendracht Termien

Intern reglement Eendracht Termien Intern reglement Eendracht Termien 1. Inleiding Eendracht Termien staat voor gezelligheid, gemoedelijkheid en kwaliteit. Om de "goede gang van zaken" binnen een jeugdopleiding te kunnen garanderen, zijn

Nadere informatie

Reglement Genker VV. Werking /01/2019. Genk VV Reglement

Reglement Genker VV. Werking /01/2019. Genk VV Reglement Reglement Genker VV Werking 2019-2022 19/01/2019 1. Toepassing van het reglement 2. aansluiten bij Genk VV 3. Verantwoordelijkheid t.o.v. derden 4. uitrusting en lidgeld 5. trainingen en wedstrijden 6.

Nadere informatie

Gedragsregels SV Rijnstreek

Gedragsregels SV Rijnstreek Gedragsregels SV Rijnstreek 1. Inleiding SV Rijnstreek wil er aan bijdragen dat onze leden met plezier kunnen handballen en zich verder kunnen ontwikkelen. Normen en waarden bij de beoefening van de handbalsport

Nadere informatie

FC Bosdam Beveren Gedragsregels en richtlijnen voor jeugdspelers Onderbouw

FC Bosdam Beveren Gedragsregels en richtlijnen voor jeugdspelers Onderbouw FC Bosdam Beveren Gedragsregels en richtlijnen voor jeugdspelers Onderbouw 1. Algemeen Na een training of een wedstrijd ben je erg bezweet. Om netjes naar huis te gaan, nemen we eerst een verfrissende

Nadere informatie

Jeugd Ksv Bornem. Infobrochure seizoen 2014 2015. Patrick De Cauwer TVJO. GSM: 0471/79.27.96 patrick.decauwer@skynet.be

Jeugd Ksv Bornem. Infobrochure seizoen 2014 2015. Patrick De Cauwer TVJO. GSM: 0471/79.27.96 patrick.decauwer@skynet.be Infobrochure seizoen 2014 2015 Jeugd Ksv Bornem Patrick De Cauwer TVJO GSM: 0471/79.27.96 patrick.decauwer@skynet.be Stamnummer 342 Recreatie en Sportdomein Breeven Brevendreef 56B 2880 Bornem Tel 03/889.34.10

Nadere informatie

Public WELKOM BIJ MERCURIUS

Public WELKOM BIJ MERCURIUS WELKOM BIJ MERCURIUS Lid worden bij Mercurius : administratie en lidgeld Lid zijn bij Mercurius : Wat mag je van Mercurius verwachten? Wat verwacht Mercurius van jou? Sponsoring Vragen? Informatie nodig?

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SEIZOEN 2017/2018

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SEIZOEN 2017/2018 HUISHOUDELIJK REGLEMENT Stiptheid Voor de training ben je uiterlijk 15 minuten voor de aanvang in de kleedkamer aanwezig zodat men de nodige tijd heeft om zich aan te kleden. Aanwezigheid op de training

Nadere informatie

Doelstellingen op lange termijn

Doelstellingen op lange termijn Doelstellingen op lange termijn Kwalitatieve jeugdopleiding waarin sportieve kansen worden gegeven aan alle jeugdspelers op hun eigen niveau Van alle jeugdspelers betere voetballers proberen te maken en

Nadere informatie

S P O R T I E F B E L E I D K O N. V L I M M E R E N S P O R T V Z W

S P O R T I E F B E L E I D K O N. V L I M M E R E N S P O R T V Z W S P O R T I E F B E L E I D K O N. V L I M M E R E N S P O R T V Z W Versie: seizoen 2011-2012 VISIE VAN DE CLUB KON. VLIMMEREN SPORT VZW IS EEN SPELERSGERICHTE VERENIGING, D.W.Z.: - Alles wordt in het

Nadere informatie

Groenendaal Voetbal van A tot Z!

Groenendaal Voetbal van A tot Z! Groenendaal Voetbal van A tot Z! Aansluiten bij SV Groenendaal Als je wil aansluiten, neem je contact op met de voorzitter of met de secretaris van de club. Alvorens in te schrijven vindt een kennismakingsgesprek

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement - Jeugdwerking KVC Jong Lede

Huishoudelijk reglement - Jeugdwerking KVC Jong Lede Huishoudelijk reglement - Jeugdwerking KVC Jong Lede onderbouw In een vereniging is het naleven van een huishoudelijk reglement een pure noodzaak. In het huishoudelijk reglement van onze jeugdwerking zijn

Nadere informatie

Groenendaal Voetbal van A tot Z!

Groenendaal Voetbal van A tot Z! Groenendaal Voetbal van A tot Z! Aansluiten bij SV Groenendaal Als je wil aansluiten kan je langskomen op één van de inschrijvingsmomenten of neem je contact op door te mailen naar groenendaal.info@gmail.com.

Nadere informatie

GEDRAGSCODE VOETBALVERENIGING WORKUM 1. INLEIDING

GEDRAGSCODE VOETBALVERENIGING WORKUM 1. INLEIDING GEDRAGSCODE VOETBALVERENIGING WORKUM 1. INLEIDING Voetbalvereniging Workum wil er aan bijdragen dat al onze leden met plezier kunnen voetballen en zich verder kunnen ontwikkelen. Normen en waarden bij

Nadere informatie

Betreft seizoen 2014-2015 PRAKTISCH: inschrijven / lidgeld / trainingen jeugdploegen

Betreft seizoen 2014-2015 PRAKTISCH: inschrijven / lidgeld / trainingen jeugdploegen Linden, 5 juni 2014 Betreft seizoen 2014-2015 PRAKTISCH: inschrijven / lidgeld / trainingen jeugdploegen Beste voetbalvrienden, spelers, ouders, Het WK in Brazilië, schoolexamens en de zomer staan voor

Nadere informatie

Clubreglement voor spelers en ouders

Clubreglement voor spelers en ouders Clubreglement voor spelers en ouders Seizoen 2016-2017 laatste update 1 juli 2016 U heeft ervoor gekozen om uw dochter of zoon te laten voetballen bij FC Beigem. Wij danken u van harte voor het vertrouwen

Nadere informatie

SINT MARTINUS SPORT LUBBEEK

SINT MARTINUS SPORT LUBBEEK SINT MARTINUS SPORT LUBBEEK Charter jeugdspelers. JEUGDSPELER STAAT CENTRAAL Mario Lermitte Jeugdcoördinator SMS Lubbeek 45 belangrijke punten. 1. Stiptheid is zeer belangrijk. Zorg dat je steeds aanwezig

Nadere informatie

Afspraken met ouders en supporters

Afspraken met ouders en supporters Afspraken met ouders en supporters VV Houtem is de laatste jaren uitgegroeid van een regionale naar een provinciale club. Dankzij de inzet van onze bekwame en gemotiveerde trainers, het bestuur en de vele

Nadere informatie

JEUGDSPROKKEL 2015. Lidgeld : Rekeningnummer ING BE35 3200 1148 1537

JEUGDSPROKKEL 2015. Lidgeld : Rekeningnummer ING BE35 3200 1148 1537 JEUGDSPROKKEL 2015 Beste Voetballers, beste ouders, Een nieuw seizoen, een nieuwe start! Weldra begint een nieuw voetbalseizoen! Wij hopen dat het voor ieder van jullie terug een jaar vol voetbalplezier

Nadere informatie

KFC DUFFEL. - witte armband dragen 1e afgevaardigde / gele armband dragen 2 e afgevaardigde

KFC DUFFEL. - witte armband dragen 1e afgevaardigde / gele armband dragen 2 e afgevaardigde TAKEN VAN EEN PLOEGAFGEVAARDIGDE KFC DUFFEL REGLEMENTAIR Thuiswedstrijden : - witte armband dragen 1e afgevaardigde / gele armband dragen 2 e afgevaardigde Uitwedstrijden : - zwart-geel-rode armband dragen

Nadere informatie

SKV Oostakker Huishoudelijk reglement Voetbalseizoen Stamnummer

SKV Oostakker Huishoudelijk reglement Voetbalseizoen Stamnummer SKV Oostakker Huishoudelijk reglement Voetbalseizoen 2012 2013 Stamnummer 8713 www.skvo.be Pagina 2 van 7 Inhoudsopgave 1.1 Inleiding... 3 1.2 Houding Hygiëne... 3 1.3 De SKVO-site (kleedkamers terreinen

Nadere informatie

FC Bosdam Beveren Gedragsregels en richtlijnen voor jeugdspelers Midden- en Bovenbouw

FC Bosdam Beveren Gedragsregels en richtlijnen voor jeugdspelers Midden- en Bovenbouw FC Bosdam Beveren Gedragsregels en richtlijnen voor jeugdspelers Midden- en Bovenbouw 1. Algemeen Douchen na de training en de wedstrijd is verplicht! Zorg voor een handdoek en douchegel. Het gebruik van

Nadere informatie

KFC HOUTVENNE JEUGD SEIZOEN 2014-2015. Info voor de trainer

KFC HOUTVENNE JEUGD SEIZOEN 2014-2015. Info voor de trainer KFC HOUTVENNE JEUGD SEIZOEN 2014-2015 Info voor de trainer Als jeugdbestuur waarderen we het bijzonder dat u zich bereid heeft verklaard zich in te willen zetten voor KFC Houtvenne door de taak van trainer

Nadere informatie

Gedragscode FC Tenstar Melle

Gedragscode FC Tenstar Melle Gedragscode FC Tenstar Melle I. Algemeen: - De club FC Tenstar Melle wil er aan bijdragen dat haar leden met plezier kunnen voetballen en zich verder ontwikkelen. Aangezien zij normen en waarden bij de

Nadere informatie

Algemeen clubreglement K.Wolvertem S.C

Algemeen clubreglement K.Wolvertem S.C CLUBREGLEMENT VOOR SPELERS EN OUDERS U hebt ervoor gekozen om uw zoon of dochter bij onze vereniging te laten sporten. Dit betekent dat U vertrouwen hebt in de jeugdopleiding die wij bieden. Het garanderen

Nadere informatie

FC Netezonen VZW Huishoudelijk reglement

FC Netezonen VZW Huishoudelijk reglement FC Netezonen VZW Huishoudelijk reglement Algemeen Iedere aangesloten speler en medewerker onderwerpt zich aan het huishoudelijk reglement dat hem/haar overhandigd wordt bij inschrijving. Opmerkingen en

Nadere informatie

Bestuursreglement O.V.V. Animo "Gedrag, Normen & Waarden"

Bestuursreglement O.V.V. Animo Gedrag, Normen & Waarden Bestuursreglement O.V.V. Animo "Gedrag, Normen & Waarden" 01- Inleiding: Aangaande het bestuursreglement gedrag, normen en waarden, heeft O.V.V. Animo gedragsregels opgesteld die hierbij kunnen helpen.

Nadere informatie

Regelement en gedragscode Sportclub Leeuwen

Regelement en gedragscode Sportclub Leeuwen Regelement en gedragscode Sportclub Leeuwen 1. Inleiding Sportclub Leeuwen wil er aan bijdragen dat onze leden met plezier kunnen voetballen en zich verder kunnen ontwikkelen. Normen en waarden bij de

Nadere informatie

Gedragsregels. De Hazenkamp een Fairplay club :

Gedragsregels. De Hazenkamp een Fairplay club : De Hazenkamp een Fairplay club : De Hazenkamp staat bekend in de omgeving als een echte amateur vereniging waarbij de gezelligheid en korfbal plezier op en rond het veld centraal staat. Maar ook bij De

Nadere informatie

Gedragsregels Voetbalvereniging Lemelerveld (vastgesteld 15-2-2012)

Gedragsregels Voetbalvereniging Lemelerveld (vastgesteld 15-2-2012) Gedragsregels Voetbalvereniging Lemelerveld (vastgesteld 15-2-2012) Versie 1.0 Pagina 1 Inhoudsopgave 1 INLEIDING 3 2 ALGEMEEN 3 2.1 DOELSTELLING 3 2.2 OVER WIE GAAT HET? 3 2.3 WAAROVER GAAT HET? 4 3 ALGEMENE

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Antwerp Dynamics

Huishoudelijk reglement Antwerp Dynamics Huishoudelijk reglement Antwerp Dynamics 1. Algemeen De vereniging draagt als naam Antwerp Dynamics en is aangesloten bij de VBL onder het stamnummer 5016. Antwerp Dynamics gaat de verbintenis aan de statuten

Nadere informatie

TAKEN PLOEGAFGEVAARDIGDE. KVE DRONGEN JEUGDWERKING Seizoen 2014-2015

TAKEN PLOEGAFGEVAARDIGDE. KVE DRONGEN JEUGDWERKING Seizoen 2014-2015 TAKEN PLOEGAFGEVAARDIGDE KVE DRONGEN JEUGDWERKING Seizoen 2014-2015 Twee hoofdtaken 1. Officiële afgevaardigde bij wedstrijden 2. Sleutelpositie communicatie en uitstraling 2/22 1. Wedstrijdafgevaardigde

Nadere informatie

Normen en waarden. Eenieder die bij BWO betrokken is, is verantwoordelijk op naleving en toezicht van de afgesproken regels.

Normen en waarden. Eenieder die bij BWO betrokken is, is verantwoordelijk op naleving en toezicht van de afgesproken regels. Normen en waarden Doelstelling Het beleidsplan Normen en waarden heeft ten doel iedereen die bij BWO betrokken is op de hoogte stellen van het gewenste gedrag, binnen en buiten het veld. Tevens moet er

Nadere informatie

Normen en waarden, gedragsregels.

Normen en waarden, gedragsregels. Normen en waarden, gedragsregels. Bij EBOH staat het plezier voorop. Plezier in wat je doet, en plezier met elkaar. Het handhaven en bevorderen van normen en waarden draagt bij aan een plezierig en veilig

Nadere informatie

Bestuursreglement Gedrag, Normen & Waarden vv Westerwolde

Bestuursreglement Gedrag, Normen & Waarden vv Westerwolde Bestuursreglement Gedrag, Normen & Waarden vv Westerwolde 01 Inleiding: Aangaande het bestuursreglement gedrag, normen en waarden, heeft de vv Westerwolde gedragsregels opgesteld die hierbij kunnen helpen.

Nadere informatie

Clubreglement K. AS - Niel United

Clubreglement K. AS - Niel United Clubreglement K. AS - Niel United Voetbal is een leer- en groeiproces naar individueel beter worden, ieder in zijn tempo en met zijn mogelijkheden. Het ontwikkelen van het individu staat steeds voorop,

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement KSK Meeuwen. 1. Inleiding

Huishoudelijk reglement KSK Meeuwen. 1. Inleiding Huishoudelijk reglement KSK Meeuwen 1. Inleiding KSK Meeuwen wil er aan bijdragen dat onze leden met plezier kunnen voetballen en zich verder kunnen ontwikkelen. Normen en waarden bij de beoefening van

Nadere informatie

Gedragsregels. Beste Doskoanen, Wij onderscheiden specifieke gedragsregels voor: Accommodatie Sporters Ouders / verzorgers Trainers / leiders

Gedragsregels. Beste Doskoanen, Wij onderscheiden specifieke gedragsregels voor: Accommodatie Sporters Ouders / verzorgers Trainers / leiders Normen en waarden Beste Doskoanen, Het doet mij een genoegen om als voorzitter van s.v. DOSKO het woord tot u te richten in dit boekje over de NORMEN & WAARDEN bij en in onze club. Als bestuur hechten

Nadere informatie