- de ongunstige tijd? - de entree?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "- de ongunstige tijd? - de entree?"

Transcriptie

1

2

3 Via publicatie in de dagbladen zal het weinigen ontgaan zijn dat de gemeente Heerlen druk doende is de tentfeesten aan banden te leggen. Ondanks protest van tal van verenigingen houdt een en ander in dat slechts drie dagen een feesttent geplaatst mag worden. Dit zal voor vele verenigingen problemen met zich mee brengen daar de tenthuur zowel voor drie dagen als voor vier dagen nagenoeg gelijk is. De entree opbrengst van het afgelopen tentfeest kon slechts de helft van de huur van de tent dekken. Ondanks deze moeilijke situatie hebben wij als comité toch besloten het 65 jarig bestaan van onze vereniging en wat het comité betreft haar eerste lustrum te vieren tijdens het tentfeest van 28 augustus tot 30 augustus Als wij terugzien op ons laatste tentfeest dan heeft het ons zeer verbaasd hoe weinig leden acte de présence gegeven hebben. Wij hebben ons de vraag gesteld wat kan de oorzaak hiervan zijn? - de ongunstige tijd? - de entree? Voor beide vragen hebben wij gemeend een oplossing gevonden te hebben. Wij hopen dan ook eind augustus 1981 de grote SV Heerlen familie weer in de tent te mogen begroeten. Het comité Noot van de redactie: Wij willen het tent comité uit de tent lokken door voor ons in het volgende clubblad een tipje van de sluier op te lichten en ons iets te vertellen over de gevonden oplossing.

4 In het eerste weekend van het nieuwe jaar was de SV Heerlen jeugd, met familieleden en jeugdleiders te vinden rond en in de Vijlenerbossen. Daar vond dit jaar de traditionele Driekoningentocht plaats. Begin en eindpunt vormde de kinderboerderij Vijlen, die hiervoor gedurende deze twee dagen geopend werd. Zaterdag liep de A, B en C jeugd een drie en een halfuur parcours via Holset en Raren. Zondag stond een twee en halfuur parcours voor de pupillen i het Vijlenerbos op het programma. Zaterdag: Steeds mochten wij ons verheugen op de gunsten van de weergoden, maar vandaag liep het mis. Pluvius keilde het water met bakken uit de hemel en met windkracht 7 striemde Aeolus dit water over onze lichamen. Ter afwisseling een fikse hagelbui, begeleid door het gedonder van Donar. De zestig Heerlenaren die, verdeeld over elf groepen, onder dit geweld hun weg zochten door modder en plassen, waren echter niet kapot te krijgen, zelfs niet de twee jaar oude Thamar Welling die, onverstoorbaar op de rug van haar vader, geen enkel teken van zwakte gaf. Onderweg werden vragen en opdrachten beantwoord en uitgevoerd, waar nodig met de hulp van pastoor, brandweer en de plaatselijke bevolking en halverwege de route zorgde een erwtensoep post er voor, dat de laatste loodjes niet te zwaar werden. Drie dolle musketiers van het B1 deden het iets anders. De dorpskroeg werd niet overgeslagen, bij een bejaarde dame werd uitbundig pudding gegeten, lopend en liftend werden soms verkeerde wegen ingeslagen en toch misten zij slechts een controlepost.

5 Uitslag: 1. groep Mütze (A1) 7. groep van Wersch (B2) 2. groep Welling (A1) 8. groep Smeets (B2) 3. groep Femer (C1) 9. groep Bosch (B2) 4. groep Jaspers (C1) 10. groep Thyssen (B1) 5. groep Joosten (A1) 11. de drie musketiers (B1) 6. groep Derrez/Gransier (C1) Zondag: Lekker fris, maar de Gode zij dank, droog. Om uur wemelde het van de Heerlenaren in het Vijlenerbos. Zestien groepen (totaal 109 man) waren onderweg, beoefenden bij de ene controlepost een nieuw soort Langlauf, poepten bij een andere post spijkers en deden zich te goed aan de erwtensoep. Uitbundig wuifden de meeste groepen naar twee leiders op een bankje, dat was een nep post, nietwaar? Terwijl een groep de Romeinen als uitvinders van de Mergellandroute beschouwde, zocht een andere groep in een sparrenbos naar niet aanwezig kerstballen. Zo vloog de tijd om en rond uur meldde de laatste groep zich terug bij de kinderboerderij. Uitslag: 1. groep Kisters/Moonen 9. groep Paulissen 2. groep Habets/Kull 10. groep Femer/Geraedts 3. groep v. Uum/Aarden 11. groep de Boer 4. groep Huntjens/Roland 12. groep Nagelhout/Hartgerink 5. groep Philips/ Mütze 13. groep Houben/Huibers 6. groep Köster/El Aouad/Tackenberg 14. groep v. Kan/v. Berlo 7. groep v.d. Vliet 15. groep Hurkens 8. groep Smeets/ de Smet 16. groep Grimbergen Mevr. Moonen wist ook al de Driekoningentocht van 1979 op haar naam te schrijven. De toekomstige winnaar van 1982 zal vooral haar dus moeten kloppen. Op beide dagen vond na afloop, in clublokaal Adriaans, de prijsuitreiking plaats. Tevens werden hier de resultaten bekend gemaakt en de diploma s uitgereikt aan de deelnemers van het jeugdsportfeest De winnaars: A1 John Jeninga D1 Patrick Vreuls B1 Hugo Schiffers E1 Frank Ortmans B2 Marcel v. Bun E2 Ronny Houben C1 Roger Derrez F1 Roman Vinken

6 Na twee jaren rommelmarkt wil de jeugd wel eens iets anders en zo ontstond het plan om samen met de St. Servaasschool een groot ouderwets weidefeest te houden. En wat leent zich daar beter voor dan de St. Servaasschool zelf, met zijn ruime speelplaats en zijn grote grasvelden. Het plan viel in goede aarde en al tijdens de eerste bijeenkomst in januari blaken wij in het oudercomité een prettige en enthousiaste groep medewerkers gevonden te hebben. De datum van het feest staat al vast: het weekend van 16 en 17 mei. Langs de randweg tegenover het SV Heerlen terrein draait dan twee dagen lang een heerlijke kermis op volle toeren, met tientallen attracties voor de jeugd, gezellige zitjes voor de ouderen, muziek en een compleet restaurant. Voor half mei moet nog veel werk worden verzet en nog menige hindernis worden opgeruimd maar met die enthousiaste St. Servaasschool rekenen wij er vast op, dat dit weidefeest een groot succes gaat worden.

7 Jeugdkamp 1981 Rond Hemelvaart en Pinksteren zwermt de SV Heerlen jeugd uit naar alle windstreken, om in binnen en buitenlandse jeugdkampen nog eens gezellig onderling samen te zijn op het einde van het seizoen. E1, E2 en F1 gaan met Hemelvaart naar Ravensbos. C1, D1 en D2 brengen met Pinksteren drie dagen door in De Leistert te Roggel. De B2 is met Pinksteren te vinden in en rond de jeugdherberg in Heimbach (Duitsland). De B1 vertrekt met Hemelvaart naar een Rotterdamse jeugdherberg. De A1 brengt Pinksteren door op een ons aloud bekend adres: de jeugdherberg in Eupen (België) SV Heerlen A seizoen 1981/1982 Als wij goed hebben geteld, dan beschikken wij het volgende seizoen 1981/1982 over twintig A junioren. Dit is te weinig voor twee elftallen, maar veel te veel voor een elftal Zo eenzelfde situatie kenden wij het vorig seizoen bij het A en dat liep toen behoorlijk fout. Wij moeten er met zijn allen dus voor zorgen dat wij nog een stuk of zes jongens van 14 tot 18 jaar naar onze vereniging toe trekken, dan zitten wij goed. Kom op dan oudere junioren, haal jullie vrienden er bij, zodat wij het komende seizoen met twee A elftallen uit kunnen komen in de competitie en waarin ook alle jongens aan de bak kunnen komen.

8 Wim Vrösch TRAINER VAN ORANJE Geruchten doen de ronde dat SV Heerlen trainer Wim Vrösch door de KNVB is benaderd voor de functie van Hoofdtrainer bij Oranje. Gezien de perikelen bij Oranje heeft men dar een sterke hand nodig. Een van de kandidaten voor deze functie als hoofdtrainer zou Wim Vrösch zijn door zijn opvallende resultaten bij SV Heerlen. Gisteravond was Wim Vrösch niet voor commentaar bereikbaar. Doordat Wim Vrösch onze vereniging gaat verlaten (trainer bij Oranje) wil het bestuur toch zo spoedig mogelijk een nieuwe man benoemen in de vrijgekomen vacature. Tweede trainer Sjef Quadvlieg wordt reeds in intieme kringen genoemd als zijn mogelijke opvolger. Berucht is Quadvlieg vooral door zijn ijzeren discipline en door zijn nachtelijk optreden in kantines waar hij dan als een dolleman te keer gaat tegen de daar nachtelijk verblijvende spelers van het eerste. Commentaar van Arno (Nero) Philips (bestuur SV Heerlen): De beul trainer? Je laat een aap lachen.

9 Fusie SV Heerlen Heerlen Sport Ja, u gelooft het misschien niet als u bovenstaande regel leest, maar toch is het gemeentebestuur van Heerlen serieus van plan om een fusie door te voeren. Binnenkort immers zal het voetbal van SV Heerlen moeten verdwijnen i.v.m. geplande woningbouw. Aanvankelijk ontstond het plan om voor SV Heerlen een nieuw sportcomplex te creëren op Zeswegen (voormalig mijnterrein ON I). Daar dit sportcomplex 3 miljoen gulden zou gaan kosten is de gemeenteraad van dit plan afgestapt. Wethouder Savelbergh kwam toen met het idee om te komen tot een samengaan van beide Heerlense verenigingen. Immers, zo opperde wethouder Savelbergh de belangen van beide Heerlense verenigingen worden in een grote Heerlense vereniging alleen nog maar vergroot. Gevraagd hoe de nieuwe naam voor deze club zou moeten worden antwoordde nij: SV Heerlen Sport! Ook op de vraag of hij voor de nieuwe vereniging een geschikte voorzitter wist, antwoordde hij ons, dat hij daarvoor al een uiterst capabel persoon op het oog had. Mensen die op deze fusie willen reageren kunnen dat doen door een briefje te schrijven naar de redactie van het clubblad. De brieven s.v.p. inleveren bij de kantinebeheerder W. Verlaek.

10 Wim en José Verlaek lieten ons weten dat de nieuwe openingstijden van de kantine zijn gewijzigd. Bij de gemeente Heerlen is een vergunning aangevraagd om voor het clublokaal een nachtvergunning te verlenen. De gemeente Heerlen heeft deze vergunning toegezegd op voorwaarde dat ook niet leden toegang wordt verleend. De nieuwe openingstijden zijn als volgt: Vrijdagavond: Zaterdagavond: Zondag: uur uur uur Voor verdere inlichtingen hierover kan men zich wenden tot W. Verlaek.

11 Tijdens de wedstrijd SV Heerlen 1 Walram 1 hebben wij de effectieve looptijd opgenomen van John Hameleers In de eerste helft bedroeg de tijd van John: 3 minuten en 59 seconden In de tweede helft konden wij een tijd van 3 minuten en 51 seconden Afdrukken. Dit maakt voor de gehele wedstrijd een tijd van 7 minuten en 50 seconden De stand is nu: 1. Leon Rothuizen 15 minuten en 34 seconden 2. Jos Smeets 14 minuten en 13 seconden 3. Frans Swieringa 10 minuten en 38 seconden 4. John Hameleers 7 minuten en 50 seconden 5. Math Coolen 6 minuten en 6 seconden

En zie het resultaat bij de oproep aan de diverse elftallen c.q. trainers en bestuurders.

En zie het resultaat bij de oproep aan de diverse elftallen c.q. trainers en bestuurders. Na vele gesprekken is het dan eindelijk zover dat wij beschikken over twee speelvelden, een oefenveld en fatsoenlijke kleedaccommodatie, althans dit wordt verondersteld. Met name ons oefenveld bleek achteraf

Nadere informatie

Voorwoord. Een nieuw begin

Voorwoord. Een nieuw begin Voorwoord Het is niet de eerste maal dat ik een voorwoord mag schrijven bij het begin of herbegin van ons clubblad. Van tijd tot tijd hebben wij Ons Doel moeten missen. Dat komt in de voetballerij wel

Nadere informatie

Toernooi zege SV Heerlen. Bert Jacobs bij SV Heerlen. SV Heerlen kampioen

Toernooi zege SV Heerlen. Bert Jacobs bij SV Heerlen. SV Heerlen kampioen Toernooi zege SV Heerlen Het Bekkerveld voetbaltoernooi, dat voor de negende keer in successie werd gehouden, leverde een overwinning op voor SV Heerlen. In de finale tegen Helios 23 kwam SV Heerlen weliswaar

Nadere informatie

Nieuwe trainers Sporting Heerlen. Hub Essers overleden. Fernando Ricksen eregast bij Sporting Heerlen - ZSV

Nieuwe trainers Sporting Heerlen. Hub Essers overleden. Fernando Ricksen eregast bij Sporting Heerlen - ZSV Nieuwe trainers Sporting Heerlen Sporting Heerlen heeft de technische staf voor het seizoen 2015/2016 compleet. Als trainer voor Sporting Heerlen 2 is Martè Streng aangesteld en als leider Wiel Ruminski.

Nadere informatie

JEUGDVOETBALTOERNOOI Deelnemende Clubs. Pagina 2

JEUGDVOETBALTOERNOOI Deelnemende Clubs. Pagina 2 Pagina 1 Deelnemende Clubs Pagina 2 Beste deelnemer, Van harte welkom bij de 2018 editie van het VSC Jeugdvoetbaltoernooi! In dit programmaboekje vindt u alle informatie die nodig is om aan het toernooi

Nadere informatie

Redactie adres: Marshallsingel 6. Secretaris: Prinses Irenstraat 8. Opgericht Aangesloten bij de KNVB en Afdeling Limburg

Redactie adres: Marshallsingel 6. Secretaris: Prinses Irenstraat 8. Opgericht Aangesloten bij de KNVB en Afdeling Limburg Redactie adres: Marshallsingel 6 Secretaris: Prinses Irenstraat 8 Opgericht 1971 Aangesloten bij de KNVB en Afdeling Limburg Uithuilen en opnieuw beginnen Nu de competitie 1974-1975 er weer opzit en de

Nadere informatie

Jaargang 21, nr. 4 - juni / juli 2019

Jaargang 21, nr. 4 - juni / juli 2019 t Lopertje Jaargang 21, nr. 4 - juni / juli 2019 t Lopertje is het clubblad van Loopgroep Waalre en verschijnt 7x per jaar. Redactie: lopertje@loopgroepwaalre.nl Het volgende nummer (nr. 5) verschijnt

Nadere informatie

Tijdens de wedstrijd. SV Heerlen 1 Sittard 1. hebben wij de effectieve looptijd opgenomen van. Frans Swieringa

Tijdens de wedstrijd. SV Heerlen 1 Sittard 1. hebben wij de effectieve looptijd opgenomen van. Frans Swieringa Onder dit opschrift starten wij een nieuwe rubriek in ons clubblad. Het is de bedoeling om van de eerste elftal spelers de effectieve looptijd te klokken. Deze rubriek is alleen maar bedoeld als ludiek

Nadere informatie

Eindelijk was het 21 mei!!

Eindelijk was het 21 mei!! Eindelijk was het 21 mei!! Na maandenlange voorbereidingen en lange gesprekken met kandidaat Trainers en Spelers en BVO Teams, en afmelder en weer nieuwe enthousiaste deelnemers, en vele telefoongesprekken

Nadere informatie

Hoofdsponsor pakketten

Hoofdsponsor pakketten Hoofdsponsor pakketten Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit 81 Email: sponsorcommissie@blauwwit81.nl Website: Inhoudsopgave 1 Voorwoord: Verleden, Heden en Toekomst van Blauw Wit '81... 3 2 Algemene informatie...

Nadere informatie

Het Jubelcomité. Het comité

Het Jubelcomité. Het comité Het Jubelcomité Bij de wedergeboorte van ons clubblad willen wij als comité ook ons steentje bijdragen d.m.v. het zorgen voor kopij. Als eerste zullen wij ons gaan voorstellen. Het comité bestaat uit de

Nadere informatie

Sponsor pakketten. Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit Website:

Sponsor pakketten. Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit Website: Sponsor pakketten Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit 81 Email: sponsorcommissie@blauwwit81.nl Website: Inhoudsopgave 1 Voorwoord: Verleden, Heden en Toekomst van Blauw Wit '81... 3 2 Algemene informatie...

Nadere informatie

Sporting Heerlen Kickoffparty

Sporting Heerlen Kickoffparty Sporting Heerlen Kickoffparty Op zaterdag 25 augustus 2012 zal de Sporting Heerlen Fusie Kickoffparty georganiseerd worden met daarbij een leuk programma dat geheel in het teken zal staan van onze nieuwe

Nadere informatie

ZUIDERDUIN TOERNOOI HOOFDSPONSOR

ZUIDERDUIN TOERNOOI HOOFDSPONSOR ZUIDERDUIN TOERNOOI HOOFDSPONSOR Voorwoord Poul indeling zuiderduin toernooi Beste voetballers, coaches en supporters, Van harte welkom op alweer het vijfde Zuiderduintoernooi bij V.V. Egmondia. Met trots

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

Hallo voetballiefhebbers,

Hallo voetballiefhebbers, Hallo voetballiefhebbers, Ongeveer 6 jaar terug kwam het idee naar voren om een meerdaags voetbaltoernooi te organiseren voor A en B junioren. Nu 6 jaar later zijn we enorm trots dat we ons eerste lustrum

Nadere informatie

SV Heerlen heeft een B scheidsrechter te kort

SV Heerlen heeft een B scheidsrechter te kort SV Heerlen heeft een B scheidsrechter te kort Welk lid van ons, durft het aan om als B Scheidsrechter de cursus te gaan volgen, om zodoende de vereniging uit de nood te helpen. Dit kost de vereniging elk

Nadere informatie

Deelnemers Reünie (214)

Deelnemers Reünie (214) Laatste wijziging: 14-3-2017 Deelnemers Reünie (214) Naam: Voormalig lid van: Leeftijdscategorie: Komt met partner: Aarts, Nico SV Heerlen 61 70 ja Adams, Herm SV Heerlen 61 70 ja Aerts, Wim Heerlen Sport

Nadere informatie

PROGRAMMAOVERZICHT SCHALKHAAR LIFE! 2013

PROGRAMMAOVERZICHT SCHALKHAAR LIFE! 2013 PROGRAMMAOVERZICHT SCHALKHAAR LIFE! 2013 De organisatie van Schalkhaar Life! is trots u het prachtige programma voor 2013 bekend te kunnen maken. We hopen ook dit jaar weer dat dit spetterende programma

Nadere informatie

Gerben: voor mijn niet, ik ben al bezig met de selectie als keepertrainer. Dus heb al wat ervaring als zelfstandig trainer.

Gerben: voor mijn niet, ik ben al bezig met de selectie als keepertrainer. Dus heb al wat ervaring als zelfstandig trainer. Interview Rene Schalken en Gerben Kuijsten We zijn alweer aanbeland bij het laatste interview van dit seizoen. Ons 1 e elftal is gepromoveerd naar de 3 e klasse en RWB 2 is na een moeilijk seizoen toch

Nadere informatie

BUMĒ Zilveren Bal Toernooi 2019

BUMĒ Zilveren Bal Toernooi 2019 BUMĒ Zilveren Bal Toernooi 2019 10 t/m 13 januari 2019 - Sportpark de Pinkenberg, Rozendaal Bumē Zilveren Bal: toernooivoetbal in de winter(stop) Toernooivoetbal in de winter(stop), dat blijft bijzonder.

Nadere informatie

Aan de leden van voetbalvereniging SV Heerlen

Aan de leden van voetbalvereniging SV Heerlen Aan de leden van voetbalvereniging SV Heerlen Het seizoen 1987/1988 staat voor de deur. Een belangrijk seizoen zoals jullie weten. We hopen namelijk dit jaar de nieuwe kleedaccommodatie en kantine in gebruik

Nadere informatie

Egede Hancate Eelen & Rhaan. Draaiboek Egede Hancate Eelen & Rhaan

Egede Hancate Eelen & Rhaan. Draaiboek Egede Hancate Eelen & Rhaan Egede Hancate Eelen & Rhaan Draaiboek 2016 Egede Hancate Eelen & Rhaan INHOUD Voorwoord Reglement Spel 1 De playbackshow Spel 2 Baljart Spel 3 Jenga spel Spel 4 Tafeltje dekje Spel 5 Fotospel, zoek de

Nadere informatie

Hartelijk welkom allemaal,

Hartelijk welkom allemaal, ! " #! $" %&' $( )*+! )!,&' Eerste interland België 1-4 Nederland (Antwerpen, België; 30 april 1905) Grootste overwinning Nederland 9-0 Noorwegen (Rotterdam, Nederland; 1 november 1972) Zwaarste verlies

Nadere informatie

Jeugdtoernooien 2014 Boeimeer D1- D6 Zaterdag 10 mei 2014 Boeimeer F1 - F6 Zondag 18 mei 2014 Boeimeer E1 - E9 Zaterdag 24 mei 2014

Jeugdtoernooien 2014 Boeimeer D1- D6 Zaterdag 10 mei 2014 Boeimeer F1 - F6 Zondag 18 mei 2014 Boeimeer E1 - E9 Zaterdag 24 mei 2014 Jeugdtoernooien 2014 Boeimeer D1- D6 Zaterdag 10 mei 2014 Boeimeer F1 - F6 Zondag 18 mei 2014 Boeimeer E1 - E9 Zaterdag 24 mei 2014 Meedoen is belangrijker dan winnen Ik heet alle teams, begeleiders, scheidsrechters,

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

S.C. Dynamo RICOH jeugdtoernooi 2015

S.C. Dynamo RICOH jeugdtoernooi 2015 S.C. Dynamo RICOH zaterdag 6 juni 09:00-17:00 uur -1- Toernooiboekje -2- Beste voetbalvrienden, Welkom op ons sportcomplex van S.C. Dynamo. Voetbal en het kijken hiernaar valt of staat met mooi weer. Laten

Nadere informatie

MAICO Cup België. 23 Juli te Pulderbos

MAICO Cup België. 23 Juli te Pulderbos MAICO Cup België 23 Juli te Pulderbos Ondanks de slechte weersverwachting hebben 27 MAICO Rijders, uit België en Nederland, de moeite genomen om het graslandcicuit in Pulderbos op te zoeken. Aanvankelijk

Nadere informatie

STOMPWIJK & 10 juni 2017

STOMPWIJK & 10 juni 2017 STOMPWIJK 92 Beter laat dan nooit - toernooi 9 & 10 juni 2017 A-B-C-D-E-F toernooi BETER LAAT DAN NOOIT TOERNOOI in teken van 25 jarig jubileum Stompwijk 92 Blij.. Wat zijn wij blij met uw komst. Daarom

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord Toernooi reglement... 5 NIX

Inhoudsopgave. Voorwoord Toernooi reglement... 5 NIX GVAV- Toernooi 2018 Inhoudsopgave Voorwoord... 4 Toernooi reglement... 5 NIX 18... 6 Aandachtspunten voor een sportief en ordelijk verloop van het toernooi... 6 Vrijdag 15-06-18 JO17... 7 Vrijdag 15-06-18

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

Conventus 03 nieuws C-jeugd Conventus 03 kampioen: 3e elftal Conventus 03 kampioen:

Conventus 03 nieuws C-jeugd Conventus 03 kampioen: 3e elftal Conventus 03 kampioen: Conventus 03 nieuws C-jeugd Conventus 03 kampioen: Zaterdag 14 mei heeft de C-jeugd van Conventus 03 het kampioenschap behaald. In de laatste wedstrijd moest het gaan gebeuren, een gelijkspel zou voldoende

Nadere informatie

BRUSE BOYS TOERNOOIEN 2015 Vrouwen en meiden A, B & C JUNIOREN D, E & F PUPILLEN Mini s

BRUSE BOYS TOERNOOIEN 2015 Vrouwen en meiden A, B & C JUNIOREN D, E & F PUPILLEN Mini s BRUSE BOYS TOERNOOIEN 2015 Vrouwen en meiden A, B & C JUNIOREN D, E & F PUPILLEN Mini s Beste voetbalvrienden, Hierbij ontvangt u het programma voor de Bruse Boys toernooien, die worden gehouden op de

Nadere informatie

Zaterdag 7 september Pim Mulier sportpark. Loten 2 2,- 3 voor 2 5,- DSS. Ex-internationals

Zaterdag 7 september Pim Mulier sportpark. Loten 2 2,- 3 voor 2 5,- DSS. Ex-internationals PROGRAMMABOEKJE Zaterdag 7 september 2013 Loten 2 2,- 3 voor 2 5,- Pim Mulier sportpark DSS - Ex-internationals Welkom Trainer DSS DSS van 7 oktober 1919 is bijna 94 jaar oud en, met ruim 1200 leden, één

Nadere informatie

S.V. DEN HOORN Toernooi E-pupillen 30 mei 2015

S.V. DEN HOORN Toernooi E-pupillen 30 mei 2015 S.V. DEN HOORN Toernooi E-pupillen 30 mei 2015 Beste sportieve voetballers, Het is weer zover. Het PLUS Van Leeuwen E & F toernooi staat op het programma. Mijn naam is Robert van Leeuwen, ik ben de eigenaar

Nadere informatie

Wedstrijdboekje KV De Geuzen Versie: 1.2 Datum: 15 april 2014 1

Wedstrijdboekje KV De Geuzen Versie: 1.2 Datum: 15 april 2014 1 Wedstrijdboekje KV De Geuzen Versie: 1.2 Datum: 15 april 2014 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Hoe gaat zo n wedstrijd in zijn werk... 3 3. Aan welke wedstrijden kun je meedoen?... 3 4. Categorieën

Nadere informatie

Jan Weegink Memorial Cup. 20 & 22 Augustus Sportpark De Waarbeek

Jan Weegink Memorial Cup. 20 & 22 Augustus Sportpark De Waarbeek Jan Weegink Memorial Cup 20 & 22 Augustus 2015 Sportpark De Waarbeek Namens HVV Hengelo mag ik u van harte welkom heten op ons mooie sportpark De Waarbeek Dit jaar houden wij voor de 12 e keer ons tweedaagse

Nadere informatie

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully:

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully: B U L L Y W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5 In deze Bully: ME8-1 bezoekt de Hockey World League in Brasschaat. Nieuwe jas???? TEAMINDELING INFORMATIE Aanleveren van kopij (maandag vóór 20.00 uur) Wijzigingen

Nadere informatie

GEUZENMIDDENMEER. Junioren toernooi. Zaterdag 24 mei

GEUZENMIDDENMEER. Junioren toernooi. Zaterdag 24 mei GEUZENMIDDENMEER D Junioren toernooi Zaterdag 24 mei REGLEMENTEN EN BEPALINGEN JEUGDTOERNOOI GEUZENMIDDENMEER 1. De wedstrijden worden gespeeld volgens de geldende bepalingen en reglementen van de K.N.V.B.

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste deelnemers,

VOORWOORD. Beste deelnemers, VOORWOORD Beste deelnemers, Van harte welkom bij het E-toernooi 2014 van Sportclub Monster op sportpark Polanen. Vandaag zullen 30 teams in actie komen in 6 verschillende poules en strijden om de eer in

Nadere informatie

Speech gegeven door de Voorzitter tijdens de Informatie avond.

Speech gegeven door de Voorzitter tijdens de Informatie avond. Speech gegeven door de Voorzitter tijdens de Informatie avond. Afgelopen vrijdagavond hebben wij als bestuur van Sportclub Franeker in een extra bestuursvergadering het besluit genomen om met ingang van

Nadere informatie

S.V. DEN HOORN Toernooi E-pupillen 21 mei 2016

S.V. DEN HOORN Toernooi E-pupillen 21 mei 2016 S.V. DEN HOORN Toernooi E-pupillen 21 mei 2016 Beste sportieve voetballers, Het is weer zover. Het PLUS Van Leeuwen E & F toernooi staat op het programma. Mijn naam is Robert van Leeuwen, ik ben de eigenaar

Nadere informatie

Meer informatie over Ars en de activiteiten is ook terug te vinden op onze website:

Meer informatie over Ars en de activiteiten is ook terug te vinden op onze website: Hoi Ars vrienden, Weer een nieuw jaar, weer een nieuw clubblad, hoeveel jaar houden wij dit nog vol? Hebben jullie enig idee hoelang het Ars clubblad bestaat en welke uitgave dit is. Het antwoord is in

Nadere informatie

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Communicatieplan R.K.V.V. St. Odiliënberg www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Inhoud: 1. Inleiding... 3 2. Doelgroepen... 4 3. Communicatiemiddelen... 5 4. Interne en externe

Nadere informatie

Programmaboekje. Patrijzen Jeugdtoernooien 2015

Programmaboekje. Patrijzen Jeugdtoernooien 2015 Programmaboekje Patrijzen Jeugdtoernooien 2015 Graag heten wij u van harte welkom bij de VV De Patrijzen voetbaltoernooien 2015. Inmiddels houden we de jeugdtoernooien nu voor de 7 e keer. Elk jaar overtreffen

Nadere informatie

Protocol kampioenschappen Beuningse Boys:

Protocol kampioenschappen Beuningse Boys: Protocol kampioenschappen Beuningse Boys: Hierbij een overzicht van de actielijst van eventueel te organiseren activiteiten bij het behalen van een kampioenschap: SENIOREN: - Selectie elftallen: Ter info,

Nadere informatie

Voorwoord van de voorzitter

Voorwoord van de voorzitter Eindelijk is het dan zover het nieuwe clubblad is uit. Het heeft lang geduurd, maar jullie begrijpen zeker, dat het verzorgen van een clubblad niet alleen veel inspanning maar ook veel tijd vergt. Waarom

Nadere informatie

Nieuwsbrief FZO. Nieuwe stijl. FZO 1 bijna klaar voor competitie

Nieuwsbrief FZO. Nieuwe stijl. FZO 1 bijna klaar voor competitie Nieuwsbrief FZO 29 augustus : 1e bekerwedstrijden +++ 5 september: Start competitie FZO 1 & Seizoensopening +++ 12 september: Start competitie lagere elftallen & Jeugd +++ Nieuwe stijl Bij de ingang van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF stichting KIST

NIEUWSBRIEF stichting KIST View this email in your browser NIEUWSBRIEF stichting KIST Stichting Kist houdt u graag op de hoogte van haar bezigheden, vorderingen en leuke nieuwtjes! TERUGBLIK OP PROJECT CASTRICUM '67 In het weekend

Nadere informatie

Zaterdag 21 mei 2016

Zaterdag 21 mei 2016 Welkom bij het derde e Mona Burgeringtoernooi! Zaterdag 21 mei 2016 Informatie en contactadressen: v.v. H.S.V. Het Maalwater 4, 1852 HR HEILOO Wedstrijdsecretariaat: 072-5332890 / 06-20012064 DIT TOERNOOI

Nadere informatie

Hierbij een verslag van het Rattenfänger Trophy toernooi in Hameln Duitsland.

Hierbij een verslag van het Rattenfänger Trophy toernooi in Hameln Duitsland. Hallo allemaal, Hierbij een verslag van het Rattenfänger Trophy toernooi in Hameln Duitsland. In januari kwamen wij de leiders van de B4, Berry Legters en Freddy Wortman op het idee om met ons elftal GVVVB4

Nadere informatie

Nieuwsbrief. A q u a - N o v i o 9 4 O p l e i d i n g e n N a t i o n a l e Zw e m d i p l o m a s

Nieuwsbrief. A q u a - N o v i o 9 4 O p l e i d i n g e n N a t i o n a l e Zw e m d i p l o m a s Nieuwsbrief A q u a - N o v i o 9 4 O p l e i d i n g e n N a t i o n a l e Zw e m d i p l o m a s januari2017, nummer 45 VERGADERING COMMISSIE DIPLOMAZWEMMEN -Beheer zwembad Dukenburg. Het beheer is ingegaan

Nadere informatie

WSC Meerkamp. Seizoen 2016/2017 Programma boekje. Zaterdag 27 mei

WSC Meerkamp. Seizoen 2016/2017 Programma boekje. Zaterdag 27 mei WSC Meerkamp Seizoen 2016/2017 Programma boekje Zaterdag 27 mei Beste voetballers, begeleiders en supporters. Hierbij vinden jullie het programmaboekje voor de WSC Meerkamp 2016/207. Dit toernooi worden

Nadere informatie

Contractverlenging in december is een teken van vertrouwen tussen club en trainer

Contractverlenging in december is een teken van vertrouwen tussen club en trainer Marcel Dekker jeugdtrainer bij Wijhe 92 Contractverlenging in december is een teken van vertrouwen tussen club en trainer Ook in het seizoen 2013-2014 is Marcel Dekker als jeugdtrainer aan Wijhe 92 verbonden.

Nadere informatie

Let op! Indien nodig kan de indeling van een team aan het begin van het seizoen nog worden gewijzigd!!!

Let op! Indien nodig kan de indeling van een team aan het begin van het seizoen nog worden gewijzigd!!! Juli 2014 Beste Gooiers, Allereerst een bijzonder hartelijk welkom aan alle nieuwe leden en hun ouder(s) / verzorger(s). Natuurlijk ook een welkom aan de nieuwe trainers en leiders binnen SC t Gooi. Wij

Nadere informatie

Zaterdag 16 juni Wat een feestje!

Zaterdag 16 juni Wat een feestje! Nieuwsbrief 6 Juni 2018 In dit nummer: Zaterdag 16 juni 2018 - Wat een feestje! PADEL bij TOZ: IT GIET OAN KC tennis-toernooi 2018 Inschrijven trainingen 2018-2019 Belangrijke data Van de redactie Zaterdag

Nadere informatie

Sportpark Het Hoge Land Berkel en Rodenrijs

Sportpark Het Hoge Land Berkel en Rodenrijs de Cup met de kleine oren De is in het seizoen 20122013 gewonnen door: Soccer Boys voor C junioren en D, E en F pupillen Sportvereniging T.O.G.B. Voetbalvereniging C.V.V. Berkel Sportpark Het Hoge Land

Nadere informatie

Arbitrageplan HSC 28

Arbitrageplan HSC 28 Arbitrageplan HSC 28 Heerle, 20 september 2013 Inhoudsopgave: 1. Inleiding 2. Doelstelling 3. Organisatie en structuur 4. Profielschets verenigingscheidsrechter 5. Organisatie rond wedstrijden 6. Werving

Nadere informatie

Programmaboekje zaterdag 3 januari 2015 Delfts kampioenschap voor D-junioren Deelnemende verenigingen

Programmaboekje zaterdag 3 januari 2015 Delfts kampioenschap voor D-junioren Deelnemende verenigingen Programmaboekje zaterdag 3 januari 2015 Delfts kampioenschap voor D-junioren Deelnemende verenigingen Concordia Delft DHC DHL Oliveo SEP Vitesse Delft Wippolder Spelvreugde, sportiviteit en leuk voetbal

Nadere informatie

Redactie. F. Parren J. Gelissen Stijn Streuvelstraat 15 Oogstweg

Redactie. F. Parren J. Gelissen Stijn Streuvelstraat 15 Oogstweg Redactie F. Parren J. Gelissen Stijn Streuvelstraat 15 Oogstweg 19 Schaesberg Heerlen 045-315579 045-420147 P. Roosendaal G. Gerards Oud Valkenburgerweg 21 Het Ambacht 11 Schin op Geul Brunssum 4459-1653

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

Het nieuwe seizoen! Wij hebben er zin in!

Het nieuwe seizoen! Wij hebben er zin in! Infonummer Bovenbouwvv S.J.C. Inhoud 1. Toelichting m.b.t. nieuwe seizoen Training tot aan de zomervakantie 2. Trainingstijden 3. Hoofdtrainers per lichting 4. Jaarkalender 5. Alle hulp is welkom 6. Contactgegevens

Nadere informatie

Jeugdzaalvoetbal. Meer voetbal per m2

Jeugdzaalvoetbal. Meer voetbal per m2 KONILIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Jeugd Meer voetbal per m2 Vaker voetballen, sneller denken en sneller handelen Vaker voetballen in de zaal, op de straat en op het veld, leidt tot betere

Nadere informatie

Toernooiboekje C junioren

Toernooiboekje C junioren Toernooiboekje C junioren 4 juni 2016 27-5-2016 Beste Sportvrienden, Het voetbalseizoen zit er voor de meesten al weer op en ik hoop dat iedereen met tevredenheid kan terug kijken op een geslaagd seizoen.

Nadere informatie

Seizoen 2014 / 2015 Clubblad nummer 21 dinsdag 2 juni één. Hoofdsponsors

Seizoen 2014 / 2015 Clubblad nummer 21 dinsdag 2 juni één. Hoofdsponsors dinsdag Samen één 2 / 7 Algemeen bestuur Naam Functie Telefoon Johan Bloothoofd Voorzitter 072-5044424 Michel Konijn Penningmeester 075-6413663 Djamilja Timmer Secretaris 075-6411802 Karin Koek-Bloemendaal

Nadere informatie

WK sen Amsterdam klik op de afbeelding voor de resultaten Eveline Peleman wereldkampioene 1X LW

WK sen Amsterdam klik op de afbeelding voor de resultaten Eveline Peleman wereldkampioene 1X LW Klik op het logo hiernaast voor de resultaten senior tijdens de WK 2016 in Rotterdam Klik op het logo voor de uitslagen Voorzitter van de jury: Patrick Rombaut Belgische kamprechter: Jean-Pierre Follet

Nadere informatie

FUNCTIE - EN BEZETTINGSOVERZICHT SV COLMSCHATE '33

FUNCTIE - EN BEZETTINGSOVERZICHT SV COLMSCHATE '33 S. V. COLMSCHATE '33 DAGELIJKS BESTUUR 1.1 BS DB VOORZITTER (tvs Hfd Afd Maatschappelijke betrokkenheid) 1 J 1.2 BS DB SECRETARIS (tvs Hfd Afd Secretariaat) 1 J 1.3 BS DB PENNINGMEESTER 1 J BESTUURSONDERSTEUNING

Nadere informatie

Bijbellezing: Johannes 4 vers Zit je in de put? Praat es met Jezus!

Bijbellezing: Johannes 4 vers Zit je in de put? Praat es met Jezus! Bijbellezing: Johannes 4 vers 7-27 Zit je in de put? Praat es met Jezus! Wij hadden vroeger een waterput Vroeger is meer dan 55 jaar geleden Naast ons huis aan de Kerkstraat in Harkema Ik weet nog hij

Nadere informatie

Nieuws Selectie 2019/2020

Nieuws Selectie 2019/2020 Nieuws Selectie 2019/2020 Tamer Ugur. Ik ben 32 jaar, afkomstig uit IJsselstein nu woonachtig in Nieuwegein. Positie: 10 of voor de verdediging. In het verleden ook veelal als linker middenvelder-buitenspeler

Nadere informatie

Inschrijfformulier seizoen 2009-2010

Inschrijfformulier seizoen 2009-2010 Inschrijfformulier seizoen 2009-2010 Naam : Voornaam : Adres : Postcode/woonplaats : / Telefoonnummer : / Mobiel: Geboortedatum : / E-mail adres Geslacht : M / V* *doorstrepen wat niet van toepassing is.

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering V.V. Handel

Notulen Algemene Ledenvergadering V.V. Handel Marc Penninx R. Coppensstr. 8 5423 TB Handel Notulen Algemene Ledenvergadering V.V. Handel 14-04-2016 1. Opening Om 21.50 uur opent voorzitter Niels van Zon de ledenvergadering 2016 en heet de 36 aanwezigen,

Nadere informatie

Een speciale dank gaat uit naar de Club van 100 voor het sponseren van de bekers.

Een speciale dank gaat uit naar de Club van 100 voor het sponseren van de bekers. Hartelijk welkom op het Cobu Boys Jeugdtoernooi. De afgelopen periode is er door de Toernooi commissie hard gewerkt om dit jaar het Cobu Boys jeugdtoernooi gestalte te geven. Voor u ligt het eindresultaat:

Nadere informatie

Het nieuwe seizoen! Wij hebben er zin in!

Het nieuwe seizoen! Wij hebben er zin in! Infonummer Bovenbouwvv S.J.C. Het nieuwe seizoen! Wij hebben er zin in! Trainingstijden Trainers/leiders JO17 Trainer per lichting Jaarkalender 2018/2019 Hieronder een overzicht van de kalender voor 2018

Nadere informatie

Informatie / ouderavond R.K.S.V. Groesbeekse Boys 22-06-2015

Informatie / ouderavond R.K.S.V. Groesbeekse Boys 22-06-2015 Informatie / ouderavond R.K.S.V. Groesbeekse Boys 22-06-2015 Agenda: Voetbal in Groesbeek Gelderse sportfederatie Vrijwilligersbeleid Aanpassingen K.N.V.B. Gedrag langs de lijn Technisch jeugdplan Voetbal

Nadere informatie

S.V. DEN HOORN Toernooi JO mei 2017

S.V. DEN HOORN Toernooi JO mei 2017 S.V. DEN HOORN Toernooi JO-11 13 mei 2017 Beste sportieve voetballers, Het is weer zover. Het PLUS Van Leeuwen JO9 & JO11 toernooi staat op het programma. Mijn naam is Robert van Leeuwen, ik ben de eigenaar

Nadere informatie

GRAAF WILLEM II VAC TOERNOOI D JEUGD

GRAAF WILLEM II VAC TOERNOOI D JEUGD GRAAF WILLEM II VAC TOERNOOI D JEUGD Zondag 22 mei 2016 Inhoud Terrein : Sportcomplex de Roggewoning Welkom 3 Deelnemende verenigingen 4 Wedstrijd- en invulschema s 5 Veldindeling 9 Toernooi regelement

Nadere informatie

Verslag voorjaarstocht tot 25 april. Lemmer Joure

Verslag voorjaarstocht tot 25 april. Lemmer Joure Verslag voorjaarstocht 2016 21 tot 25 april Lemmer Joure Verslag: Frans Armee Donderdag 21 april In de loop van de dag komen er 11 Smelne jachten aan in de Binnenjachthaven Lemsterland. Het palaver vervroegen

Nadere informatie

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Programma Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang 22-11 De Valk A1 - Bladella A2 13.45 14.45 22-11 Eindhoven

Nadere informatie

Voetbalvereniging De Merino s

Voetbalvereniging De Merino s Voetbalvereniging De Merino s Introbouw 35+ toernooi 8 juli 2017 Beste deelnemers, Namens het bestuur van de v.v. De Merino s heten wij alle deelnemende teams van harte welkom op ons Sportpark De Groene

Nadere informatie

SV Heerlen/IDB C1 najaarskampioen

SV Heerlen/IDB C1 najaarskampioen SV Heerlen/IDB C1 najaarskampioen SV Heerlen/IDB C1 heeft zaterdag 26 november 2011 het kampioenschap in de najaarscompetitie 2011/2012 weten te veroveren. Voor de wedstrijd was het voor beide teams duidelijk

Nadere informatie

SV Heerlen/IDB C1 najaarskampioen

SV Heerlen/IDB C1 najaarskampioen SV Heerlen/IDB C1 najaarskampioen SV Heerlen/IDB C1 heeft zaterdag 26 november 2011 het kampioenschap in de najaarscompetitie 2011/2012 weten te veroveren. Voor de wedstrijd was het voor beide teams duidelijk

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2017

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2017 PROGRAMMABOEKJE Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2017 Beste sportvrienden, Dit jaar wordt voor de 31 e keer het schoolvoetbaltoernooi in de gemeente Hellendoorn georganiseerd. De organisatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora.

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis  Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. Nieuwsbrief nr.8 SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. De nieuwsbrief verschijnt als er nieuws is. VOOR IN JE AGENDA: Elke dinsdag v.a. 19.30 uur

Nadere informatie

Sport Vereniging Langbroek

Sport Vereniging Langbroek Sport Vereniging Langbroek Beleidsplan 2011/2012 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding... 2. Doelstelling... 3. Voorwaarden voor continuïteit... 4. Afspraken voetbaltechnisch beleid... 5. Fair Play beleid KNVB...

Nadere informatie

Gezellig jeugdkamp op de Berghoeve te Epe

Gezellig jeugdkamp op de Berghoeve te Epe Gezellig jeugdkamp op de Berghoeve te Epe Van vrijdag 14 t/m zondag 16 juni is de jeugd van voetbal-d en handbal-c met kamp geweest naar de Berghoeve in Epe. Bijna 60 kinderen hebben een prachtig weekend

Nadere informatie

editie 7, september 2016

editie 7, september 2016 digitale Clubkrant editie 7, september 2016 Voorzitter aan het woord Na alle voorbereidingen is nu eindelijk de competitie begonnen. Dit is waar het om gaat. Na drie competitie-loze maanden weer aan de

Nadere informatie

Het bestuur onderzoekt de opties om een nieuwe website te (laten) maken. De huidige website voldoet niet maar aan de eisen.

Het bestuur onderzoekt de opties om een nieuwe website te (laten) maken. De huidige website voldoet niet maar aan de eisen. DROPSHOT Mei 2015, Jaargang 6, Nummer 1 Teteringse Tennis Vereniging Opgericht 28 juli 1956 Paviljoen: Donkerstraat 44 4847 KJ Teteringen Tel.: 076 5812555 Bestuursmededelingen - Jaargang 11 nr. 1- Het

Nadere informatie

Notitie sluitingstijden horeca tijdens zon- en feestdagen 2014 t/m 2017, gemeente Deurne

Notitie sluitingstijden horeca tijdens zon- en feestdagen 2014 t/m 2017, gemeente Deurne Gemeenteblad nr. 75, 23 oktober 2013 Notitie sluitingstijden horeca tijdens zon- en feestdagen 2014 t/m 2017, gemeente Deurne Deurne, 10 oktober 2013. Versie 1.0. Colofon: Portefeuillehouder : H.J. Mak,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT De periode tot aan de zomervakantie zal worden ingevuld met o.a. de trainingen, externe toernooien, de clubkampioenschappen, een ouder-kind toernooi

Nadere informatie

Jaarverslag KSH-voetbal

Jaarverslag KSH-voetbal Jaarverslag KSH-voetbal 2013-2014 Seizoen 2013-2014 is weer voorbij gevlogen en wederom is er door al onze vrijwilligers een enorme hoeveelheid werk verzet zodat al onze voetballers, jong en oud, weer

Nadere informatie

S.V. DEN HOORN Toernooi E/F-pupillen 21 mei 2016

S.V. DEN HOORN Toernooi E/F-pupillen 21 mei 2016 S.V. DEN HOORN Toernooi E/F-pupillen 21 mei 2016 este sportieve voetballers, Het is weer zover. Het PLUS Van Leeuwen E & F toernooi staat op het programma. Mijn naam is Robert van Leeuwen, ik ben de eigenaar

Nadere informatie

PROGRAMMA UDDEL 1226 TOERNOOI ZATERDAG 16 JUNI. 27 e EDITIE

PROGRAMMA UDDEL 1226 TOERNOOI ZATERDAG 16 JUNI. 27 e EDITIE PROGRAMMA UDDEL 1226 TOERNOOI ZATERDAG 16 JUNI 27 e EDITIE VOORWOORD Namens sv Prins Bernhard heten wij u van harte welkom op sportcomplex De Zandsteeg te Uddel waar vandaag de 27e editie op de rol staat

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2018

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2018 PROGRAMMABOEKJE Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2018 Beste meisjes en jongens, Het hele jaar door zijn er allerlei sportieve evenementen in onze gemeente. We zijn niet voor niets tot sportgemeente

Nadere informatie

35 e Hoekman Toernooi [Typ de ondertitel van het document]

35 e Hoekman Toernooi [Typ de ondertitel van het document] 35 e Hoekman Toernooi 2017 [Typ de ondertitel van het document] 35 e Hoekman Toernooi 20 mei 2017 Wij heten de deelnemende verenigingen van harte welkom bij het Hoekman Toernooi voor JO15- en JO13-teams

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2012

Nieuwsbrief februari 2012 Nieuwsbrief februari 2012 Inhoud: Algemeen 1 Indeling voorjaars competitie 2012 WVW en KNVB zaaltoernooi Activiteiten Carnaval De Hunt Algemeen In deze nieuwsbrief vindt u de nieuwe indeling van de jeugdteams

Nadere informatie

Programmaboekje. Mini pupillen toernooi 2017

Programmaboekje. Mini pupillen toernooi 2017 Programmaboekje Mini pupillen toernooi 2017 Zaterdag 20 mei 2017 INHOUDSOPGAVE Voorwoord 3. Toernooicommissie 4. Melden 5. Hoofdsponsor 6. POULE A 8. POULE B 10. POULE C 12. POULE D 14. POULE E 16. Prijsuitreiking

Nadere informatie

Bijlage 4: Scheidsrechterplan VVR-jeugd. Inhoudsopgave:

Bijlage 4: Scheidsrechterplan VVR-jeugd. Inhoudsopgave: Bijlage 4: Scheidsrechterplan VVR-jeugd Inhoudsopgave: 1. Inleiding 2. Doelstelling 3. Organisatie en structuur 4. Profielschets verenigingscheidsrechter 5. Organisatie rond wedstrijden 6. Werving, selectie

Nadere informatie

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014.

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Dit jaar wordt het Zilveren Trawler toernooi in Katwijk gehouden en niet in IJmuiden. vv Katwijk en IJ.V.V.

Nadere informatie

Uitwisselingsprogramma Engeland;

Uitwisselingsprogramma Engeland; VS. Uitwisselingsprogramma Engeland; Beste spelers en ouders, Bij deze krijgen jullie het programma van het jaarlijkse uitwisselingsprogramma met voetbalvereniging The Trimley Red Devils. Elk jaar zijn

Nadere informatie

RKVV Westlandia. Ik ben een echte Westlandiaan. Jeroen Spruijt

RKVV Westlandia. Ik ben een echte Westlandiaan. Jeroen Spruijt Ik ben een echte Westlandiaan. Jeroen Spruijt 1 Ik ben een echte Westlandiaan. Een van de spelers die na dit seizoen Westlandia gaat verlaten is Jeroen Spruijt. Hij kwam bij Westlandia op 2 september 2006.

Nadere informatie