SEVERINUS WERKT!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SEVERINUS WERKT! www.severinus.nl/werkt"

Transcriptie

1 SEVERINUS WERKT!

2 Severinus Werkt! Severinus Werkt! ondersteunt Severinus Werkt! biedt ondersteuning aan mensen die een zinvolle invulling willen geven aan hun dag. Wij bieden ondersteuning in het terugvinden van zelfstandigheid op alle levensgebieden. We doen niet meer dan nodig is en stemmen dit af op de ontwikkeling van de persoon. De kracht van Severinus Werkt!? Het verbinden van doelgroepen en gebruikmaken van ieders mogelijkheden en kwaliteiten. Naschoolse opvang. Maar ook het aanbieden van diverse cursussen om de mantelzorger meer in eigen kracht te laten staan. Severinus Werkt! is een professionele organisatie met tal van mogelijkheden. Wij werken samen met diverse organisaties en bedrijven om zo de beste totaaloplossing te bieden. Severinus Werkt! Mantelzorgers in eigen kracht We bieden ondersteuning aan mantelzorgers op verschillende gebieden. De tijdelijke ontlasting van een gezin door inzet van de kind- en jeugddiensten zoals Logeren en

3 Wegwijzer Arbeid & Techniek Winkel Groen & Dier Creatief Welzijn Kind & Jeugd Vrije tijd & Sport Horeca & Dienstverlening Severinus Academie Specialistische zorg

4 Inleiding Je leven op de rit Hulp om je leven weer wat meer op de rit te krijgen, kan iedereen weleens gebruiken. Dit kan vanuit het sociale netwerk komen, maar dit kan ook extra ondersteund worden door een organisatie. Severinus Werkt! helpt mensen om weer in de eigen kracht terug te komen. Wij bieden een tal van oplossingen om weer structuur in je leven terug te krijgen, vaardigheden aan te leren of eenzaamheid te bestrijden. Eigen regie Bij Severinus Werkt! ben je geen cliënt, maar een deelnemer. Samen kijken we welke ondersteuning het beste bij jou of het gezin past. De vraag van de deelnemer is voor ons het vertrekpunt. We gaan uit van de mogelijkheden van de deelnemer of het gezin. Zij hebben én houden de eigen regie over hun leven. Severinus Werkt! kijkt welke ondersteuning of aanvulling zij kan bieden in het leven van de deelnemer. Neem een kijkje in deze waaier en zie welke mogelijkheden en kansen er allemaal zijn. Meer informatie Severinus Werkt! Platanenlaan MD Veldhoven I Severinus is een HKZ-gecertificeerde en erkende AWBZ-zorgaanbieder. We werken nauw samen met gemeenten en andere partners.

5 Arbeid & Techniek Samsam houtwerkplaats Bij Samsam leer je producten van hout maken zoals vogelhuisjes, theekisten, dienbladen en gegraveerde sleutelhangers. Wil je nog meer uitdaging? Ga aan de slag met het opknappen van oude meubels. Onze deskundige werkbegeleider begeleidt de deelnemers vakinhoudelijk. Maandag tot en met vrijdag van uur.

6 Arbeid & Techniek t Goed Dit project is een samenwerking met kringloopwinkel t Goed. Techniek is het mooiste wat er is, volgens de deelnemers. Je leert hoe je allerlei materialen kunt opknappen. Je leert stap voor stap het hele proces van fietsreparatie voor tweedehandsfietsen of hoe je oud gereedschap weer als nieuw maakt. Binnen t Goed zijn tal van mogelijkheden en je wordt meegenomen in het gehele proces. Je haalt tweedehandsspullen op bij mensen thuis, sorteert ze in het magazijn, knapt ze eventueel op en verkoopt ze in de winkel. Dit alles onder toezicht van persoons- en vakgebonden begeleiding van een ervaren kracht. Maandag tot en met vrijdag van uur. B E S T B E S T B E S T B E S T B E S T B E S T B E S T

7 Arbeid & Techniek Keldershoeve klusgroep Hou je van klussen? De klusgroep onderhoudt bedrijventerreinen, doet tuinonderhoud en voert verschillende kluswerkzaamheden uit. Dit alles binnen locaties van Severinus, bij bedrijven en bij kwetsbare burgers, zoals senioren en hulpbehoevenden. Op deze werkplek zijn de werkzaamheden afwisselend, waardoor je dus veel ervaring opdoet op verschillende gebieden. Maandag tot en met vrijdag van uur.

8 Arbeid & Techniek SchippersStop Werk je graag met auto s? Het kan bij SchippersStop! Hier kun je auto s wassen, stofzuigen en tanken. Ook kun je meewerken in de bandencentrale, het tankstation of bij andere voorkomende werkzaamheden. Er is zelfs een mogelijkheid om te werken in de winkel of de catering op het spottersterras. SchippersStop ligt namelijk vlak bij de starten landingsbaan van Eindhoven Airport. Bij alle werkzaamheden staan deskundige collega s voor je klaar om je te ondersteunen. Maandag tot en met vrijdag van uur.

9 Arbeid & Techniek De Plank - Montagewerkplaats Industrieel werk, in een prettige werkomgeving, vind je bij De Plank. Er zijn tal van werkzaamheden die deel uitmaken van het productieproces van de meest uiteenlopende bedrijven. Bedrijven vragen ons producten te demonteren en op onderdelen te scheiden of eenvoudig montagewerk, waarbij de onderdelen juist in elkaar gezet moeten worden. Er zijn afwisselende werkzaamheden, maar ook vaste werkzaamheden die steeds terugkomen. Onze deelnemers kiezen zelf voor variatie of vaste werkzaamheden. Maandag tot en met vrijdag van uur.

10 Horeca & Dienstverlening Gasterij t Dorpsgenot Wil je in de bediening werken? Dan verwen je de gasten van Gasterij t Dorpsgenot met een lekkere kop koffie met gebak. Of met een gezonde lunch. Gasten kunnen kiezen uit diverse broodjes, salades en huisgemaakte soepen. Werk je liever in de keuken? Dan bereid je alles met verse streekproducten. De Gasterij is een leer- en werkbedrijf. Wil je wat leren in de horeca? Kom dan bij ons langs! En het leukste? De complimenten van tevreden gasten. Maandag tot en met vrijdag van uur.

11 Bij de Dienstengroep komen je talenten tot bloei. In een sociale omgeving zorg je samen met de rest van het team voor het reilen en zeilen van de diensten binnen Severinus. Je zorgt dat er voor vergaderingen voldoende koffie en thee is. Of je verzorgt andere diensten binnen Severinus. We passen de werkzaamheden aan jouw interesses, kwaliteiten en wensen aan! Maandag tot en met vrijdag van uur. Horeca & Dienstverlening Dienstengroep

12 Horeca & Dienstverlening Libra Het eten van banket is leuk, maar het maken ervan is nog leuker! Daar weten ze bij Libra alles van. Uit de oven komen de lekkerste geuren. Je leert op professionele wijze allerlei taarten, koekjes en gebakjes bakken. De werkzaamheden zijn zeer divers: van deeg maken en rollen tot taarten vullen en decoreren. Dit alles in onze eigen bakkerij. Je hebt daarnaast contact met klanten, zoals bij het opnemen van bestellingen of het verkopen en bezorgen van gebak. De taken voer je in je eigen tempo uit met de andere deelnemers en de werkbegeleider. Beslis zelf welke kneepjes van het bakkersvak je wilt leren, dan zorgen wij dat daar ruimte voor is. Maandag tot en met vrijdag van uur.

13 Horeca & Dienstverlening Passaat-Hof van Strijp Dit project is een samenwerking met Archipel; een organisatie voor kwetsbare ouderen. In Passaat-Hof van Strijp werk je in de horeca, je onderhoudt de tuin rondom het complex of je voert dienstverlenend werk uit. We stimuleren contacten tussen bewoners van deze locaties en deelnemers van dit project. We denken graag met je mee hoe je jouw kwaliteiten zo optimaal mogelijk kunt benutten. Maandag tot en met vrijdag van uur. E I N D H O V E N E I N D H O V E N E I N D H O V E N

14 Winkel Speesjaal Speesjaal is een kleurrijke werkwinkel in het City Centrum in Veldhoven. Speesjaal, omdat we werkstukken tentoonstellen en verkopen die zelfgemaakt en uniek zijn. Voor in de winkel zoeken we deelnemers die willen etaleren, verkopen, schoonmaken en administratief werk uitvoeren of zelf creatief aan de slag willen. De deelnemers ondersteunen de andere ondernemers in het City Centrum met diverse werkzaamheden. Maandag tot en met zaterdag, maar ook feestdagen en koopzondag van uur.

15 Winkel Makro Zoek je uitdaging en afwisseling in je werk? Dan ben je bij Makro aan het goede adres. Je werkt in een leuk en enthousiast team. We hebben in de winkel meer dan voldoende mogelijkheden. Je werkt binnen één van de vier Makro-specialismen: Food, Horeca, Office and Cleaning en Non-food. Op de werkvloer krijg je professionele en vakgerichte ondersteuning van medewerkers met veel kennis en ervaring. Maandag tot en met vrijdag van uur. B E S T B E S T B E S T B E S T B E S T B E S T B E S T

16 Groen & Dier Boerderijen Houd je van buitenleven en actief bezig zijn? Op onze boerderijen kun je op een ongedwongen manier kennismaken met het werken op de boerderij. Onder professionele, vakkundige begeleiding voer je werkzaamheden uit als het verzorgen van dieren, biologische producten verkopen of werken op het land of in de kas. De boerderij is voor iedereen vrij toegankelijk, waardoor het ook een ontmoetingsplek is voor wijkbewoners. Lijkt het jou wat om op een sociale, sfeervolle en ongedwongen manier kennis te maken met het boerenleven? Dan is de boerderij iets voor jou. Maandag tot en met vrijdag van uur.

17 Creatief t Heuveltje Ben je creatief in denken en doen? Dan is t Heuveltje een werkplek voor jou. Tekenen, schilderen, boetseren, papier-maché en decoreren zijn verschillende creatieve mogelijkheden. In een gezellige, sfeervolle omgeving laat je je creativiteit tot uiting komen. Je werkt uit vrije expressie of volgens een opdracht. Binnen dit project doe je veel voorbereidend werk voor onze werkwinkel Speesjaal in het City Centrum. Maandag tot en met vrijdag van uur.

18 Creatief Samsam Keramiek Creatief bezig zijn op je eigen niveau? Dat kan binnen het Keramiekatelier. Je maakt gebruiksvoorwerpen en kunst uit aardewerk. Vanuit je eigen creatieve ideeën, aan de hand van een opdracht of met behulp van mallen. Bij het Keramiekatelier leer je verschillende technieken op dit gebied en maak je kunstzinnige producten van mozaïek. Bij verschillende exposities verkopen we de producten of stellen deze tentoon. Wil jij ook unieke kunstvoorwerpen maken en tentoonstellen? Kom dan werken bij het Keramiekatelier. Maandag tot en met vrijdag van uur.

19 Creatief Atelier Atelier Severinus bevindt zich in het City Centrum in Veldhoven. Het is een werkplaats voor kunstenaars. Zij werken aan hun kunstzinnige ontwikkeling door interne en externe opdrachten uit te voeren. Op deze creatieve werkplek passen de kunstenaars diverse technieken toe en werken met professionele materialen onder deskundige begeleiding. In onze galerie tonen we de kunstwerken. Deze unieke werken zijn te koop en te huur. Neem eens een kijkje in onze galerie! Maandag tot en met vrijdag van uur.

20 Welzijn SWOVE & Severinus Werkt! Het Eetpunt Het kan zijn dat u niet zelf kunt koken vanwege gezondheid, andere zorgtaken of omdat het er niet van komt. In dat geval zorgen wij voor uw dagelijkse warme maaltijd aan een gezellige, gedekte tafel. Op onze eetpunten eet u gezellig samen met anderen. U bent er even uit en heeft de gelegenheid om een praatje te maken. Indien u wilt, krijgt u voor het weekend een koude maaltijd mee, die u zelf opwarmt in uw magnetron of oven. Doordeweekse dagen. Neem voor adressen of meer informatie contact op met: SWOVE T E info@swove.nl I

21 Welzijn SWOVE & Severinus Werkt! Samen de dag door dagopvang voor (kwetsbare) ouderen Samen de dag door is bedoeld voor ouderen die het moeilijk vinden alleen de dag door te komen. Onze dagopvang is ook voor mensen die even geen beroep kunnen doen op hun mantelzorger of familielid. Andersom kunnen mantelzorgers die in de knel komen met hun zorgtaken, gebruikmaken van deze dagopvang voor hun naaste. Geschoolde vrijwillige gastvrouwen en -heren van SWOVE begeleiden het project in een rustige en huiselijke omgeving. Doordeweekse dagen. Neem voor adressen of meer informatie contact op met: SWOVE T E info@swove.nl I

22 Severinus Academie biedt vanaf 2015 cursussen voor ouders, vrijwilligers en mantelzorgers. Een greep uit ons aanbod: De kracht van vrijwilligerszorg Mantelzorgers, zorg de baas Cursus Verpleegtechnische vaardigheden Cursus Tilvaardigheden Cursus Omgaan met dementie We bieden onze cursussen op maat aan en stemmen deze af op andere doelgroepen. Dagelijks, op locatie. Severinus Academie Cursusaanbod

23 Kind & Jeugd Naschoolse 0pvang (NSO) Op de naschoolse opvang bieden we allerlei activiteiten aan. Afgestemd op het niveau en de interesse van de kinderen. Van voetballen, wandelen en zwemmen tot samen spelen en knutselen. Ook stimuleren we de kinderen om mee te helpen met koken, tafeldekken en afruimen. Een vast team vermaakt de kinderen na schooltijd en eet met hen de warme maaltijd. Rond uur gaan de kinderen uiterlijk weer naar huis. Op schooldagen op diverse locaties, zoals MFA-Noord en in woonwijk De Berkt. Wil je meer weten of wil je je kind aanmelden?

24 Kind & Jeugd Logeren Severinus Werkt! heeft een aantal logeerhuizen in Veldhoven. Logeren ontlast u tijdelijk, zodat uw kind langer thuis kan blijven wonen. In een veilige en vertrouwde omgeving ondernemen we gezellige en leerzame activiteiten, afgestemd op uw kind en de groep. Betrokken professionals geven deskundige begeleiding om u te ondersteunen in deze soms zo moeilijke taak. En door kinderen ondersteuning te bieden, ontlasten we u en uw gezin. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wil je meer weten of wil je je kind aanmelden?

25 Kinderen ontwikkelen door spelen. Speelgoed kan daarbij een goed hulpmiddel zijn. Kinderen met een ontwikkelingsprobleem hebben vaak baat bij aangepast speelgoed. U kunt dit speelgoed met extra tijd en aandacht uitzoeken in onze Speel-o-theek. De betrokken vrijwilligers van Severinus Werkt! ondersteunen uw kind en u hierbij. Loop eens vrijblijvend binnen samen! Neem voor openingstijden contact op met werkt@severinus.nl. Kind & Jeugd Speel-o-theek

26 Kind & Jeugd Individuele begeleiding (Meer) zelfstandigheid zorgt ervoor dat je kunt meedoen in de samenleving. Je kunt hiervoor individuele begeleiding en training krijgen. De begeleiding die je krijgt, is gericht op jouw individuele vraag. Je kunt denken aan reizen met de bus of trein, structuur aanbrengen in huishouden of financiën, sociale vaardigheden aanleren, helpen bij huiswerk, aankleden of thuiszorg. Op vraag en op elke mogelijke locatie.

27 Zwemmen is gezellig en gezond! In de zwembaden van Severinus kun je in extra warm water en onder deskundige begeleiding zwemmen. Dit kan recreatief zwemmen zijn, maar ook het aanleren van zwemvaardigheden. De beide zwembaden zijn voorzien van diverse hulpmiddelen, zoals tilliften en een verstelbare bodem. Als een regulier zwembad te druk, te koud of onvoldoende aangepast is, zijn de zwembaden van Severinus een uitkomst! Op afspraak. Vrije tijd & Sport Zwemmen

28 Bij een gezonde leefstijl zijn fysieke fitheid en gezondheid nauw met elkaar verbonden. Door onze specifieke kennis en werkwijze is het uitstekend mogelijk om op eigen niveau deel te nemen aan de aangeboden sport-, zwem- of fitnessactiviteiten. In een ontspannen sfeer. Zowel individueel als in groepsverband. Dus wil je fit zijn en aan je gezondheid werken? Je bent van harte welkom! Op afspraak. Vrije tijd & Sport Sporten

29 Specialistische zorg Begeleidingsintensieve vragen Severinus is specialist in het begeleiden en ondersteunen van mensen met (complexe) gedragsproblemen. Onze specialisten hebben hier brede kennis van en veel ervaring mee. We bieden daarnaast belevingsgerichte zorg aan kwetsbare mensen. We richten ons hierbij op een zinvolle daginvulling met of zonder arbeidsmatig karakter. Dit is beide in groepsverband, maar ook als individuele maatwerkvoorziening mogelijk. Op vraag en op diverse locaties.

30 Specialistische zorg Multidisciplinair Behandelcentrum Alle kennis en expertise hebben we gebundeld in een Multidisciplinair Behandelcentrum in Veldhoven. Samen werken we aan het verbeteren van jouw welzijn. De specialisten van Severinus: Orthopedagoog / Psycholoog / Therapeut AVG-arts Fysiotherapeut / Ergotherapeut Logopedist Tandarts / Mondhygiënist Pedicure We bieden onze ondersteuning op maat aan en stemmen deze af op jouw behoefte. Op vraag.

31 SEVERINUS WERKT! SEVERINUS BIJZONDER IN SAMENLEVEN SEVERINUS WERKT! Platanenlaan MD Veldhoven T E werkt@severinus.nl I

De Winckelsteegh. voor mensen met een ernstig verstandelijke handicap

De Winckelsteegh. voor mensen met een ernstig verstandelijke handicap De Winckelsteegh voor mensen met een ernstig verstandelijke handicap Maak kennis met De Winckelsteegh Wil je deze brochure lezen in eenvoudige taal? Zoek de plaatjes van het vergrootglas. Daaronder staan

Nadere informatie

werk, Dagbesteding en leren voor volwassenen met een verstandelijke beperking Promens Care

werk, Dagbesteding en leren voor volwassenen met een verstandelijke beperking Promens Care werk, Dagbesteding en leren voor volwassenen met een verstandelijke beperking Promens Care Zinvol bezig zijn Een vrije dag is pas genieten als het een uitzondering is. Een vakantie is vooral heerlijk na

Nadere informatie

Je talenten komen tot bloei bij Bloesem Theehuis Sterker in de samenleving.

Je talenten komen tot bloei bij Bloesem Theehuis Sterker in de samenleving. Je talenten komen tot bloei bij Bloesem Theehuis Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Rita deed werkervaring op bij Bloesem Theehuis in Herpen. Gasten genieten er van de lekkerste thee, taart en

Nadere informatie

&Ons Tweede Thuis VOLWASSENEN

&Ons Tweede Thuis VOLWASSENEN &Ons Tweede Thuis VOLWASSENEN & & VOLWASSENEN Ondersteuning voor mensen met een beperking Heb je een beperking of heeft je zoon of dochter een beperking? Dan is wat ondersteuning soms erg welkom. Ons Tweede

Nadere informatie

Dagbesteding en dagbehandeling in Rotterdam

Dagbesteding en dagbehandeling in Rotterdam Dagbesteding en dagbehandeling in Rotterdam In Rotterdam wonen veel actieve senioren. Bent u één van hen? Voor u wil Lelie zorggroep graag het bruisende middelpunt van de wijk zijn! Wij doen dit door activiteiten

Nadere informatie

Werken en dagbesteding

Werken en dagbesteding Werken en dagbesteding Leven zoals jij dat wilt Minke wil ervaring opdoen voor een baan in de bediening Ondersteund door SDW Welke informatie vind je in deze brochure? SDW helpt je verder pagina 3 Activiteiten

Nadere informatie

Angela is. gelukkig. hier. Wij dus ook. Hannie, moeder. groeien geluk

Angela is. gelukkig. hier. Wij dus ook. Hannie, moeder. groeien geluk Angela is hier gelukkig. Wij dus ook. Hannie, moeder groeien geluk van 1 GROEIEN VAN GELUK Vakantiefoto s kijken met Rob, met Alex een boekje lezen op de bank, samen met Jeroen naar de sportschool. Al

Nadere informatie

Dagbesteding & Leer- en Werktrajecten

Dagbesteding & Leer- en Werktrajecten Leekerweide Dagbesteding & Leer- en Werktrajecten Leekerweide geeft kleur aan je dag www.leekerweide.nl Dagbesteding Inhoud Goede dagbesteding geeft zin 3 Atelier De Specht in Enkhuizen 4 De Kolk in Hoogkarspel

Nadere informatie

Dagbehandeling De Horst

Dagbehandeling De Horst Dagbehandeling De Horst U wilt graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen, maar zonder extra ondersteuning lukt dat niet meer. U wordt ouder en krijgt geheugenproblemen. Het is niet meer zo gemakkelijk

Nadere informatie

Wat wil jij doen? + + Werken. Leren / Trainen. Meedoen. Ontmoeten. Leerlijnen. Intake. Uitstroom. Oriëntatiefase. School. School.

Wat wil jij doen? + + Werken. Leren / Trainen. Meedoen. Ontmoeten. Leerlijnen. Intake. Uitstroom. Oriëntatiefase. School. School. Meedoen Welkom! Meedoen Meedoen, iets betekenen, iets bijdragen, actief zijn, iets hebben om naar uit te kijken. Waar ligt jouw talent? Vind een plek waar je je veilig en prettig voelt en waar je in je

Nadere informatie

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF VOOR EEN LEVEN MET KLEUR Welkom bij De Lingehof het huis in het hart van het Over-Betuwse Bemmel In De Lingehof kunt u aangenaam wonen met gespecialiseerde verzorging

Nadere informatie

Begeleiding, wonen en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking

Begeleiding, wonen en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking Begeleiding, wonen en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking Wij zíjn er voor jou Prezzent ondersteunt je om zo zelfstandig mogelijk te wonen, op onze woonlocaties of met ambulante begeleiding.

Nadere informatie

Je talenten komen tot BlOei BiJ BlOesem theehuis. Voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke handicap en NAH

Je talenten komen tot BlOei BiJ BlOesem theehuis. Voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke handicap en NAH Je talenten komen tot BlOei BiJ BlOesem theehuis Voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke handicap en NAH kies het Werk dat BiJ Je Past! Bloesem Theehuis in Herpen is een unieke plek om te

Nadere informatie

Bij ons draait het om u.

Bij ons draait het om u. Bij ons draait het om u. En om de mensen die voor u belangrijk zijn. Als u wilt, kunnen wij u en uw naasten ondersteunen. Bijvoorbeeld met goede zorg, hulp bij het huishouden of een personenalarm. En alles

Nadere informatie

Het Zonnelied Ammerzoden

Het Zonnelied Ammerzoden Het Zonnelied Ammerzoden Acute zorg Bij Bij een noodgeval bent u met één druk op op de de alarmknop verzekerd van snelle hulp. U kunt deze service ontvangen als aanvulling op op uw bestaande zorg of of

Nadere informatie

Waar zijn we naar op zoek: Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om in de bediening te werken.

Waar zijn we naar op zoek: Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om in de bediening te werken. Het Bruisnest is een ontwikkelingsplaats waar mensen zijn of haar kwaliteiten en talenten kan inzetten om zo te groeien naar een plek in de maatschappij. Wil je meer weten ga naar onze website, www.hetbruisnest.nl

Nadere informatie

CVD Aanbod Dagbesteding

CVD Aanbod Dagbesteding CVD Aanbod Dagbesteding Waar kunnen we u mee van dienst zijn? Centrum Voor Dienstverlening / www.cvd.nl Voor veel mensen is werk een belangrijk onderdeel in het leven. Wie zich prettig voelt in zijn werk

Nadere informatie

Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt

Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt Dé zorgorganisatie voor (thuis)zorg, wonen en welzijn in Groningen, Haren en Hoogezand ZINN Thuis Zo lang mogelijk thuis Persoonsalarmering Ook liever

Nadere informatie

Kinderdagcentrum Joris, Amsterdam

Kinderdagcentrum Joris, Amsterdam Kinderdagcentrum Joris, Amsterdam Kinderdagcentrum Joris in hartje Amsterdam is onderdeel van de Joriskring en biedt gespecialiseerde dagopvang aan kinderen en jongeren van 0-24 jaar met een verstandelijke

Nadere informatie

Werken bij Brood op de Plank Dit is het bakkerscafé Genieten in de horeca Ons adres is: Openingstijden: Samen succesvol

Werken bij Brood op de Plank Dit is het bakkerscafé Genieten in de horeca Ons adres is: Openingstijden: Samen succesvol Samen succesvol Brood van de bovenste plank Brood, lekker brood, daar draait het om bij bakkerscafé Brood op de Plank in Nijmegen. Ambachtelijk gebakken van biologische ingrediënten. Een halfje wit, desem,

Nadere informatie

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM voor mensen met een beperking Overzicht activiteiten maandag ochtend bakken, computer dinsdag ochtend tekenen & schilderen, creatief met papier, winkel, computer

Nadere informatie

Dagbesteding Bijzonder

Dagbesteding Bijzonder Dagbesteding Bijzonder Bijzonder biedt dagbesteding met een kleinschalig karakter. Hierdoor is er veel tijd voor persoonlijke aandacht, en sta je als mens centraal. De cliënt moet zich hier thuis en beschermd

Nadere informatie

Prettig wonen zoals u het wilt. In één van onze locaties. Wonen

Prettig wonen zoals u het wilt. In één van onze locaties. Wonen Prettig wonen zoals u het wilt In één van onze locaties Wonen Welkom De Uiterton Vertrouwd en verantwoord Woonzorg Flevoland is een organisatie die een breed aanbod heeft aan zorg, diensten en welzijnsactiviteiten.

Nadere informatie

Enquêtevragen Zorg en Welzijn Dirkshorn e.o. april 2014

Enquêtevragen Zorg en Welzijn Dirkshorn e.o. april 2014 Dit is het begin van de enquête. De eerste 4 vragen gaan over uw persoonlijke kenmerken. Aankruisen wat van toepassing is. 1. Wat is uw gezinssamenstelling? Alleenstaand zonder kind(eren) Samenwonend /

Nadere informatie

Hoe gaat het eigenlijk met jou?

Hoe gaat het eigenlijk met jou? Hoe gaat het eigenlijk met jou? Amarins (medewerker) en Debbie (medewerker) vanboeijen.nl Hoe gaat het eigenlijk met jou? Een Goed leven voor cliënten. En Mooi werk voor medewerkers. Met elkaar. Daar staat

Nadere informatie

De Lindeboom Ammerzoden

De Lindeboom Ammerzoden De Lindeboom Ammerzoden BrabantZorg Zorg en ondersteuning bieden tijdens het ouder worden. Dat is de kern van ons werk. Niet alleen op de momenten dat het nodig is, maar ook omdat we ouder worden zo aangenaam

Nadere informatie

0060-0511 Woonhuis : Lohengrin Scorlewald Tijdsvraag : 2 uur, op woensdagmiddag Omschrijving : Wandelen met Matheno in de mooie omgeving van Schoorl.

0060-0511 Woonhuis : Lohengrin Scorlewald Tijdsvraag : 2 uur, op woensdagmiddag Omschrijving : Wandelen met Matheno in de mooie omgeving van Schoorl. Vrijwilligers Scorlewald Een inventarisatie van Wensen 12 mei 2011 Maatjes gezocht: Scorlewalders zitten te springen om jouw hulp! Samen iets leuks ondernemen je krijgt er veel voor terug! Er even tussenuit

Nadere informatie

0035-0910 Werkplaats : Fermento (Alkmaar) Tijdsvraag : 2 uur, dinsdag, donderdag of vrijdag van 09:00-11:00 uur, of woensdag van 09:00-13:00 uur.

0035-0910 Werkplaats : Fermento (Alkmaar) Tijdsvraag : 2 uur, dinsdag, donderdag of vrijdag van 09:00-11:00 uur, of woensdag van 09:00-13:00 uur. Vrijwilligers Scorlewald Een inventarisatie van Wensen 14 februari 2011 Maatjes gezocht: Scorlewalders zitten te springen om jouw hulp! Samen iets leuks ondernemen je krijgt er veel voor terug! Er even

Nadere informatie

Gewoon meedoen! www.estinea.nl

Gewoon meedoen! www.estinea.nl Gewoon meedoen! Hoe wil jij meedoen? Dat vragen we aan iedereen die bij Estinea komt voor ondersteuning bij wonen, werken of leren. Meedoen in de samenleving - op je eigen niveau en je eigen manier - levert

Nadere informatie

Producten- en Dienstencatalogus 2017

Producten- en Dienstencatalogus 2017 Producten- en Dienstencatalogus 2017 Voor thuiswonenden December 2016 Inhoud Voorwoord blz. 3 Thuiszorg blz. 5 Huishoudelijke zorg blz. 6 Dagbesteding blz. 7 Behandeling blz. 8 Maaltijd aan huis blz. 9

Nadere informatie

Revalideren bij Pleyade

Revalideren bij Pleyade Revalideren bij Pleyade www.pleyade.nl Wat de cliënt wil bereiken, staat bij ons voorop. Jelle Kruysmulder, fysiotherapeut Samenvattend In een prettige omgeving revalideren kan bij Pleyade Revalidatie.

Nadere informatie

c A r i N t r E g g E l A N D h u i s DoKtEr EEKMANhof D E N E K A M P

c A r i N t r E g g E l A N D h u i s DoKtEr EEKMANhof D E N E K A M P carintreggeland huis Dokter Eekmanhof DENEKAMP Veilig thuis in het centrum van Denekamp Van harte welkom! Wilt u graag een woning met op een levendige en toegankelijke locatie? Met een afgeschermd terras?

Nadere informatie

De Hassinkhof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Appartementen te huur. Woonzorgcentrum. Tijdelijke zorg. Groepswonen

De Hassinkhof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Appartementen te huur. Woonzorgcentrum. Tijdelijke zorg. Groepswonen De Hassinkhof Appartementen te huur Woonzorgcentrum Tijdelijke zorg Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in De Hassinkhof De Hassinkhof ligt in het kloppend hart van Beltrum en is onderdeel

Nadere informatie

Of misschien zoek je een leuke werkplek of dagbesteding voor jezelf of voor een familielid. Of je wilt iets zinnigs doen in je vrije tijd.

Of misschien zoek je een leuke werkplek of dagbesteding voor jezelf of voor een familielid. Of je wilt iets zinnigs doen in je vrije tijd. Welkom bij De Zijlen Wie wil het niet? Wonen in een prettig dorp of in een leuke buurt. Waar je kunt zijn wie je bent en je leven kunt leiden zoals dat bij jou past. Waar je meedoet aan dat wat er om je

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk Vrijwillige hulp

Vrijwilligerswerk Vrijwillige hulp Vrijwilligerswerk Mantelzorg Vrijwillige hulp Burenhulp Maak samen het verschil. Vrijwilligerswerk Vrijwilligers maken het verschil. Hun inzet op het gebied van onder andere cultuur, zorg, sport, natuur

Nadere informatie

carintreggeland huis Anholtskamp Markelo

carintreggeland huis Anholtskamp Markelo carintreggeland huis Anholtskamp Markelo Een warme sfeer met een lokale knipoog Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

Stichting Breder is een zorgaanbieder die hulp biedt aan kinderen, tieners, volwassenen en gezinnen.

Stichting Breder is een zorgaanbieder die hulp biedt aan kinderen, tieners, volwassenen en gezinnen. Stichting Breder is een zorgaanbieder die hulp biedt aan kinderen, tieners, volwassenen en gezinnen. Wij bieden verschillende vormen van ondersteuning en zijn altijd bereid om mee te denken over wat bij

Nadere informatie

Voor jou als deelnemer. Sterk in Werk helpt je aan een baan die bij je past

Voor jou als deelnemer. Sterk in Werk helpt je aan een baan die bij je past Voor jou als deelnemer Sterk in Werk helpt je aan een baan die bij je past Vind je het lastig om een baan te vinden of te houden? Weet je nog niet waar je talenten liggen, heb je nog geen keuze kunnen

Nadere informatie

UNAL COLLEGE NIEUW. Professionele zorg, aandacht voor culturele achtergrond. Kan ik straks zelfstandig wonen?

UNAL COLLEGE NIEUW. Professionele zorg, aandacht voor culturele achtergrond. Kan ik straks zelfstandig wonen? NIEUW UNAL COLLEGE Kan ik straks zelfstandig wonen? Wat moet ik allemaal leren om zelfstandig te zijn? Kan ik ook financieel zelfstandig worden? Hoe kom ik aan een inkomen? Professionele zorg, aandacht

Nadere informatie

Behandeling. Leven zoals jij dat wilt. Rian leerde voor zichzelf opkomen. Ondersteund door SDW

Behandeling. Leven zoals jij dat wilt. Rian leerde voor zichzelf opkomen. Ondersteund door SDW Behandeling Leven zoals jij dat wilt Rian leerde voor zichzelf opkomen Ondersteund door SDW Welke informatie vind je in deze brochure? SDW helpt je verder pagina 3 Therapie pagina 9 Onderzoek en behandelplan

Nadere informatie

Meer info over Prisma en WMO?

Meer info over Prisma en WMO? Meer info over Prisma en WMO? wmo@prismanet.nl www.prismanet.nl Plan een bezoekje! U kunt het Prisma-aanbod pas echt ervaren als u het ook met eigen ogen gezien heeft. Prisma heet u van harte welkom voor

Nadere informatie

Wat is er te zien en te doen tijdens de open dag? Regio Noordwijk en Zuid-Holland Noord/Kind & Gezin

Wat is er te zien en te doen tijdens de open dag? Regio Noordwijk en Zuid-Holland Noord/Kind & Gezin Wat is er te zien en te doen tijdens de open dag? Regio Noordwijk en Zuid-Holland Noord/Kind & Gezin Welke locaties er open zijn en wat er deze dag te doen is in de regio, leest u in dit overzicht. Werken

Nadere informatie

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid 18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid Goed, gezond en gemotiveerd aan het werk tot je pensioen? Dat bereik je door kansen te pakken op het werk. Leer aan de hand van onderstaande punten hoe je

Nadere informatie

Ambthuis. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen

Ambthuis. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen Ambthuis Woonzorgcentrum Appartementen te huur Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in het Ambthuis In het centrum van het stadje Bredevoort staat het Ambthuis. Wonen in het Ambthuis betekent

Nadere informatie

Zorg met aandacht, puur en intens.

Zorg met aandacht, puur en intens. Zorg met aandacht, puur en intens. Kinderdienstencentrum Heimdal Ieder kind is bijzonder. Kinderdienstencentrum Heimdal Het kleinschalige Kinderdienstencentrum Heimdal is er voor kinderen en jongeren met

Nadere informatie

&Ons Tweede Thuis KINDEREN

&Ons Tweede Thuis KINDEREN &Ons Tweede Thuis KINDEREN & & KINDEREN Inleiding Het liefst zorg je als ouder zelf voor je kind maar soms heb je hulp nodig. Bijvoorbeeld als je kind een achterstand in de ontwikkeling of een verstandelijke,

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo

Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

Frion ondersteunt talenten. Regie in eigen hand

Frion ondersteunt talenten. Regie in eigen hand Frion ondersteunt talenten Regie in eigen hand Welke rol kan Frion spelen in het leven van een cliënt? niveau. Bij de woonlocaties zorgen medewerkers en het netwerk van de cliënt dat cliënten zo prettig

Nadere informatie

De Berkhof. Wonen Welzijn Zorg. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen

De Berkhof. Wonen Welzijn Zorg. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen De Berkhof Dagcentrum Woonzorgcentrum Groepswonen Wonen Welzijn Zorg Welkom in De Berkhof Nabij het centrum van Winterswijk en landelijk gelegen door het aangrenzende park ligt woonzorgcentrum De Berkhof.

Nadere informatie

ditie E Markenhof www.atlant.nl

ditie E Markenhof www.atlant.nl Wonen in Markenhof Markenhof ligt op een prachtige locatie Verpleeghuis Markenhof ligt midden in de bosrijke omgeving van Beekbergen. De geur van dennenbomen maakt deze locatie tot een bijzonder rustige

Nadere informatie

CARINTREGGELAND HUIS DOKTER EEKMANHOF DENEKAMP

CARINTREGGELAND HUIS DOKTER EEKMANHOF DENEKAMP CARINTREGGELAND HUIS DOKTER EEKMANHOF DENEKAMP Een veilige, warme omgeving in het centrum van Denekamp Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een levendige en toegankelijke locatie? Met een afgeschermd

Nadere informatie

Zorg op maat voor het jonge kind en zijn ouders

Zorg op maat voor het jonge kind en zijn ouders Zorg op maat voor het jonge kind en zijn ouders Wie zijn wij? Iedere ouder maakt zich wel eens zorgen om zijn kind. Eet mijn kind goed? Speelt hij genoeg met andere kinderen? Zijn die woedeaanvallen normaal?

Nadere informatie

Van zinvolle activiteiten tot gerichte behandeling

Van zinvolle activiteiten tot gerichte behandeling Dagbesteding/dagbehandeling Van zinvolle activiteiten tot gerichte behandeling Dagbesteding en dagbehandeling bij TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) Breng uw dag door in een prettige, gastvrije en gezellige omgeving

Nadere informatie

Dagbesteding laat je groeien! Dagbesteding en activiteiten bij leekerweide

Dagbesteding laat je groeien! Dagbesteding en activiteiten bij leekerweide Dagbesteding laat je groeien! Dagbesteding en activiteiten bij leekerweide www.leekerweide.nl Dagbesteding Goede dagbesteding geeft zin Goede dagbesteding geeft zin aan je dag. Het biedt structuur en daagt

Nadere informatie

De Morgenster. Een nieuwe zorgleefgemeenschap in t Blauwbörgje. Morgenster.notitie.versie 30 januari 2013 1

De Morgenster. Een nieuwe zorgleefgemeenschap in t Blauwbörgje. Morgenster.notitie.versie 30 januari 2013 1 De Morgenster Een nieuwe zorgleefgemeenschap in t Blauwbörgje Morgenster.notitie.versie 30 januari 2013 1 Inleiding Er is in Groningen en omgeving behoefte gebleken aan diverse woongroepen voor mensen

Nadere informatie

c A R i n T R E G G E L A n D h u i S DE STOEVELAAR G O O R

c A R i n T R E G G E L A n D h u i S DE STOEVELAAR G O O R carintreggeland huis DE STOEVELAAR GOOR Aan de rand van Goor, met uitzicht over het Twentse landschap. Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige

Nadere informatie

Overzicht vacatures vrijwilligerswerk Attent wonen welzijn zorg. Rhederhof, centrum voor wonen met zorg in Rheden

Overzicht vacatures vrijwilligerswerk Attent wonen welzijn zorg. Rhederhof, centrum voor wonen met zorg in Rheden Overzicht vacatures vrijwilligerswerk Attent wonen welzijn zorg. Rhederhof, centrum voor wonen met zorg in Rheden Vrijwilligers om cliënten te bezoeken voor een praatje of evt. een spelletje doen; Vrijwilligers

Nadere informatie

Aangenaam... De Friese Wouden. www.friesewouden.nl

Aangenaam... De Friese Wouden. www.friesewouden.nl Aangenaam... De Friese Wouden www.friesewouden.nl Wij zijn er voor u De Friese Wouden levert diensten op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Als klant houdt u hierbij de regie in eigen handen, het gaat

Nadere informatie

t Talma Wonen Welzijn Zorg en behandeling Eind 2015 klaar voor bewoning

t Talma Wonen Welzijn Zorg en behandeling Eind 2015 klaar voor bewoning t Talma Groepswonen voor mensen met dementie of een somatische (lichamelijke) aandoening Eind 2015 klaar voor bewoning Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in t Talma Midden in het centrum van Laren,

Nadere informatie

Arbeidsmatige dagbesteding. Een overzicht van de mogelijkheden!

Arbeidsmatige dagbesteding. Een overzicht van de mogelijkheden! Arbeidsmatige dagbesteding Een overzicht van de mogelijkheden! 1 2 Inhoudsopgave Arbeidsmatige dagbesteding in Tilburg 4 Prins Heerlijk Horeca 6 Winkel 7 Zorg 8 Diamant-groep Dierenopvangcentrum Tilburg

Nadere informatie

Vredense Hof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagopvang speciaal. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen

Vredense Hof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagopvang speciaal. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen Vredense Hof Dagopvang speciaal Woonzorgcentrum Appartementen te huur Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in de Vredense Hof Aan de oostelijke rand van Winterswijk nabij weilanden en de

Nadere informatie

Academie voor Zelfstandigheid Leiden

Academie voor Zelfstandigheid Leiden Academie voor Zelfstandigheid Leiden Zoveel mogelijk een zelfstandig leven leiden, en zo meer regie krijgen over je eigen leven, dat is waar de academie voor Zelfstandigheid voor gaat. Bij de academie

Nadere informatie

Het Leerwerkbedrijf van de Drechtsteden. Ontdek je talent bij DrechtwerkActief. Leerwerktrajecten Dagbesteding Participeren

Het Leerwerkbedrijf van de Drechtsteden. Ontdek je talent bij DrechtwerkActief. Leerwerktrajecten Dagbesteding Participeren Het Leerwerkbedrijf van de Drechtsteden Ontdek je talent bij DrechtwerkActief Leerwerktrajecten Dagbesteding Participeren Je dag op een leuke manier doorbrengen? Wij bieden verschillende activiteiten aan

Nadere informatie

c A R i N T R E G G E L A N D H u i s T GERBRAND H E N G E LO

c A R i N T R E G G E L A N D H u i s T GERBRAND H E N G E LO carintreggeland huis T GERBRAND HENGELO Een warme sfeer in een modern jasje. Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving belangrijk?

Nadere informatie

Op de Bies, dat zijn we samen...

Op de Bies, dat zijn we samen... Op de Bies, dat zijn we samen... Je leven invullen zoals jij dat wilt, met hulp van anderen... Inhoud 5 Welkom bij Op de Bies 7 Jezelf thuisvoelen, waar je ook woont 9 Zinvolle dagbesteding die bij je

Nadere informatie

Werken, leren en activiteiten

Werken, leren en activiteiten Werken, leren en activiteiten Het beste uit het leven halen Meedoen in de samenleving. Voor sommige mensen is dat niet vanzelfsprekend. Ze hebben door psychische of psychosociale problematiek bijvoorbeeld

Nadere informatie

Dagbehandeling Beweging 3.0

Dagbehandeling Beweging 3.0 Dagcentra Beweging 3.0 Postbus 1599 3800 BN Amersfoort T (033) 469 20 20 E dagcentra@beweging3.nl www.beweging3.nl VBD-006-0513 Dagbehandeling Beweging 3.0 Welkom In deze brochure vindt u informatie over

Nadere informatie

Wonen voor mensen met geheugenproblemen. beneden-leeuwen

Wonen voor mensen met geheugenproblemen. beneden-leeuwen Wonen voor mensen met geheugenproblemen beneden-leeuwen Wonen zoals mensen thuis wonen Vreemd toch, dat gewone ouderenzorg zo bijzonder is geworden. In Herbergier Beneden-Leeuwen wonen mensen. Ze wandelen

Nadere informatie

De Molenberg. Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling

De Molenberg. Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling De Molenberg Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in De Molenberg In het centrum van Groenlo, nabij parken en winkels, ligt

Nadere informatie

Archipel Kanidas. Uw wensen, onze zorg en ervaring. het gevoel van samen

Archipel Kanidas. Uw wensen, onze zorg en ervaring. het gevoel van samen Archipel Kanidas Uw wensen, onze zorg en ervaring het gevoel van samen Archipel Kanidas Het leven houdt niet op zodra je ouder bent en in meer of mindere mate afhankelijk wordt van anderen. Ook niet als

Nadere informatie

Welkom bij Maasveld 1

Welkom bij Maasveld 1 Welkom bij Maasveld 1 Inhoud Mensen met een verstandelijke beperking in staat stellen het leven te leiden waar ze voor kiezen 7 Wonen met de juiste zorg Ons aanbod Iedereen een persoonlijk plan Werken

Nadere informatie

Gewoon zo! WONEN: HOE ONTMOET JE BUURTBEWONERS?

Gewoon zo! WONEN: HOE ONTMOET JE BUURTBEWONERS? Gewoon zo! WONEN: HOE ONTMOET JE BUURTBEWONERS? Inhoud WELKE INFORMATIE VIND JE IN DIT BOEKJE? Bladzijde 3 - Waarom een boekje over je buurt? Bladzijde 4 - Ontdek je buurt Bladzijde 6 - Een buurtkaart

Nadere informatie

Woon- zorg- en dienstencentrum Menno Simons

Woon- zorg- en dienstencentrum Menno Simons zonnehuisgroep amstelland Woon- zorg- en dienstencentrum Menno Simons Fijne sfeer en vriendelijke mensen. Levendig door het Grand Café en de vele activiteiten. Je loopt hier met plezier naar binnen. onze

Nadere informatie

Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt

Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt Een korte kennismaking met ZINN waar zorg samenkomt Levendig en veelzijdig Dat is ZINN Dé zorgorganisatie voor (thuis)zorg, wonen en welzijn in Groningen, Haren en Hoogezand ZINN Thuis Zo lang mogelijk

Nadere informatie

Dagbesteding bij Archipel Kanidas

Dagbesteding bij Archipel Kanidas Dagbesteding bij Archipel Kanidas Voor ouderen in Best en omgeving het gevoel van samen Dagbesteding bij Archipel Kanidas De dagbestedingsactiviteiten zijn bedoeld voor ouderen in Best en omgeving, zelfstandig

Nadere informatie

Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen in De Stichtse Hof?

Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen in De Stichtse Hof? Meer informatie? Welzijnsprogramma 2015 Vivium De Stichtse Hof Neem voor meer informatie gerust even contact op met het Uitbureau van De Stichtse Hof. Wij helpen u graag! Op zoek naar leuke activiteiten

Nadere informatie

Mariënhof. Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling

Mariënhof. Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling Mariënhof Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Mariënhof Mariënhof ligt aan de Lievelderweg in Lichtenvoorde. Naast Mariënhof staan woningen en in de buurt zijn bedrijven gevestigd.

Nadere informatie

Cliëntondersteuning. Tips voor het keukentafelgesprek. Hoe kan ik mij voorbereiden op het gesprek met de Wmo-consulent van de gemeente?

Cliëntondersteuning. Tips voor het keukentafelgesprek. Hoe kan ik mij voorbereiden op het gesprek met de Wmo-consulent van de gemeente? Cliëntondersteuning Tips voor het keukentafelgesprek Hoe kan ik mij voorbereiden op het gesprek met de Wmo-consulent van de gemeente? Inleiding...3 Leeswijzer...4 Wet maatschappelijke ondersteuning...5

Nadere informatie

Compleet wonen in woonzorgcentrum Schavenweide

Compleet wonen in woonzorgcentrum Schavenweide Compleet wonen in woonzorgcentrum Appartementen gebouw B, C & D Woonzorgcentrum In november 2013 is het nieuwe geopend: een eigentijds woonzorgcentrum dat van alle gemakken is voorzien. Voor senioren een

Nadere informatie

Dignis. De Kombuis. Dagbehandeling voor mensen met (beginnende) geheugenproblemen

Dignis. De Kombuis. Dagbehandeling voor mensen met (beginnende) geheugenproblemen Dignis De Kombuis Dagbehandeling voor mensen met (beginnende) geheugenproblemen Zo lang mogelijk thuis, in de eigen vertrouwde omgeving blijven wonen. Dat is de wens van veel mensen. Soms lukt dat niet

Nadere informatie

Cliënten. Een uitgave van Careander Contact. THEMANUMMER: Hoera voor de vrijwilliger

Cliënten. Een uitgave van Careander Contact. THEMANUMMER: Hoera voor de vrijwilliger Een uitgave van Careander - 3 2018 Cliënten Contact THEMANUMMER: Hoera voor de vrijwilliger VAN DE BESTUURDER: Vrijwilligers Op 7 december is het Nationale vrijwilligersdag. Dan bedanken we alle vrijwilligers

Nadere informatie

Passend Vertrouwd Dichtbij. Dagbesteding

Passend Vertrouwd Dichtbij. Dagbesteding Passend Vertrouwd Dichtbij Dagbesteding Werk is voor veel mensen een belangrijk deel van hun leven. Het draagt bij aan een zinvolle daginvulling, voldoening, een gevoel van eigenwaarde en sociale contacten.

Nadere informatie

Beth San. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen. Uitleenbalie hulpmiddelen

Beth San. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen. Uitleenbalie hulpmiddelen Beth San Dagcentrum Woonzorgcentrum Groepswonen Uitleenbalie hulpmiddelen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Beth San Op loopafstand van het centrum van Aalten, vlakbij het station, ligt Beth

Nadere informatie

Archipel Kanidas. Uw wensen, onze zorg en ervaring. het gevoel van samen

Archipel Kanidas. Uw wensen, onze zorg en ervaring. het gevoel van samen Archipel Kanidas Uw wensen, onze zorg en ervaring het gevoel van samen Archipel Kanidas Het leven houdt niet op zodra je ouder bent en in meer of mindere mate afhankelijk wordt van anderen. Ook niet als

Nadere informatie

Wonen bij Markenhof. Wonen, welzijn en zorg onder één dak. Wat biedt Markenhof u? Waar vindt u Markenhof? Hoe meldt u zich aan?

Wonen bij Markenhof. Wonen, welzijn en zorg onder één dak. Wat biedt Markenhof u? Waar vindt u Markenhof? Hoe meldt u zich aan? Wonen, welzijn en zorg onder één dak Wat biedt u? Waar vindt u? Hoe meldt u zich aan? Een rustige plek in een bosrijke omgeving Verpleeghuis ligt midden in de bosrijke omgeving van Beekbergen. De dennenbomen

Nadere informatie

Contact Warande Sociëteit de Boulevard Valckenboschlaan 14a 3707 CR Zeist T 030 691 19 24 E dagbehandeling@warandeweb.nl W www.warandeweb.

Contact Warande Sociëteit de Boulevard Valckenboschlaan 14a 3707 CR Zeist T 030 691 19 24 E dagbehandeling@warandeweb.nl W www.warandeweb. Contact Warande Sociëteit de Boulevard Valckenboschlaan 14a 3707 CR Zeist T 030 691 19 24 E dagbehandeling@warandeweb.nl W www.warandeweb.nl Meer informatie Voor meer informatie, het beantwoorden van vragen

Nadere informatie

Dagbesteding en werk

Dagbesteding en werk Dagbesteding en werk Dagbesteding is werken In het dagelijks leven maken we onderscheid tussen wonen, werken en vrije tijd. Dat geldt ook voor mensen met een verstandelijke beperking. In plaats van werken

Nadere informatie

Tussenschoolse opvang. Welkom bij Vlietkinderen. Tussenschoolse opvang

Tussenschoolse opvang. Welkom bij Vlietkinderen. Tussenschoolse opvang Tussenschoolse opvang Welkom bij Vlietkinderen Tussenschoolse opvang 1 Welkom! Het verhaal van Vlietkinderen gaat over veel meer dan alleen opvang. Ons verhaal gaat over ontdekken, ontwikkelen, spelen,

Nadere informatie

Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE

Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE VANUIT MIJN WOONKAMER MAAK IK ELKE WEEK EEN RADIO PROGRAMMA VAN EEN UUR, SAMEN MET MIJN ZOON. In Florastate staan zelfstandigheid, privacy en eigen regie voorop.

Nadere informatie

Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Zorgeloos wonen Vivium Zorggroep

Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Zorgeloos wonen Vivium Zorggroep Zorgeloos wonen Vivium Zorggroep Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 os Zorgelo Wonen Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Vivium helpt u verder Kies foto 2 Welkom bij Zorgeloos

Nadere informatie

Vrijwilligers maken het verschil. Word ook vrijwilliger bij Zorggroep Almere!

Vrijwilligers maken het verschil. Word ook vrijwilliger bij Zorggroep Almere! Vrijwilligers maken het verschil Word ook vrijwilliger bij Zorggroep Almere! Mark, Hanneke en Carola zijn drie enthousiaste vrijwilligers van Zorggroep Almere. Mark is lid van de Cliëntenraad, Hanneke

Nadere informatie

c A r i n t r E g g E L A n D h u i s DE ELshOf A L M E LO

c A r i n t r E g g E L A n D h u i s DE ELshOf A L M E LO carintreggeland huis De Elshof ALMELO Een warme sfeer met een lokale knipoog Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooie en comfortabele studio? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving belangrijk?

Nadere informatie

VACATURES Shalom Creatief

VACATURES Shalom Creatief VACATURES Creatief Atelier zoekt 2 rechterhanden Creatief bezig zijn voor ca. 4 uur per week Ben je actief met hout of kan je goed schilderen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We zoeken twee actieve, creatieve

Nadere informatie

Wonen, werken, meedoen

Wonen, werken, meedoen Wonen, werken, meedoen zoals jíj dat wilt Bij Prezzent is er van alles te doen Wij zíjn er voor jou Bij Prezzent kun je wonen, werken en meedoen zoals jij dat wilt. Wij hebben woonlocaties met zelfstandige

Nadere informatie

Horeca en Facility 2016/2017

Horeca en Facility 2016/2017 novacollege.nl/horecafacility Facilitair management Gastheer/gastvrouw Horeca management en ondernemen Kok Horeca en Facility 2016/2017 Op het Nova College leer ik niet alleen veel over eten, drinken en

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon 0597-565500 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBÖRG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM

VRIJWILLIGERSWERK. Telefoon 0597-565500 STICHTING ZORGCENTRUM DE BLANCKENBÖRG EIKENLAAN 34 9697 RW BLIJHAM TOT SLOT Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet vrijblijvend. We verwachten dat zowel de organisatie als de vrijwilliger zich aan de gemaakte afspraken houdt. Dit is een van de basisregels voor een

Nadere informatie