Hoe gaat het eigenlijk met jou?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hoe gaat het eigenlijk met jou?"

Transcriptie

1 Hoe gaat het eigenlijk met jou? Amarins (medewerker) en Debbie (medewerker) vanboeijen.nl

2 Hoe gaat het eigenlijk met jou? Een Goed leven voor cliënten. En Mooi werk voor medewerkers. Met elkaar. Daar staat Vanboeijen voor. Daarom bieden we je een aantrekkelijke werkomgeving waar je met plezier kunt werken. En tal van mogelijkheden om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen. Maar minstens zo belangrijk: je krijgt collega s die oprecht in jou geïnteresseerd zijn. En die net als jij werken vanuit onze waarden: samen verantwoordelijk, onvoorwaardelijk en ontdekken.

3 Goed Leven voor mensen met een verstandelijke beperking. Bij Vanboeijen werken zo n 1600 gedreven en enthousiaste professionals die dat mogelijk maken. We vinden het belangrijk dat alle medewerkers Mooi Werk hebben. Daarom biedt Vanboeijen volop mogelijkheden om je talenten tot bloei te laten komen en verder te ontwikkelen. We hebben uiteenlopende functies verspreid in Drenthe: in de directe zorg, begeleiding en in de ondersteunende dienstverlening. Ben je enthousiast, ontwikkelingsgericht en wil je het samen doen? Kom dan bij ons werken! Begeleiders, stagiaires en vrijwilligers bieden samen zorg en begeleiding aan meer dan 700 kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Het zijn 700 heel verschillende mensen met een eigen leven, wensen en mogelijkheden. Wat ze met elkaar gemeen hebben is een verstandelijke beperking en een (complexe) zorgvraag bij wonen, werken, leren en vrije tijd. Goed leven Mooi werk Met elkaar Alle mensen met een handicap een Goed Leven. En alle mede werkers Mooi werk. Met elkaar. Daar gaan we voor bij Vanboeijen. Wij vinden persoonlijke aandacht, oprecht contact en goed naar elkaar luisteren heel belangrijk. Daarom staat bij ons kleinschaligheid voorop. We bieden een individuele aanpak, binnen een grote organisatie. We willen zoveel mogelijk alles samen doen. Met cliënten, met familie en met begeleiders bij Vanboeijen. Met elkaar bepalen we welke zorg en ondersteuning een cliënt nodig heeft. En dat leggen we vast in een persoonlijk plan. Werken bij Vanboeijen

4 Werken bij Vanboeijen Zo werken wij met elkaar Vanboeijen wil bijdragen aan een Goed Leven voor mensen met een verstandelijke beperking en Mooi werk voor de medewerkers. Om dit te bereiken hebben medewerkers, cliënten en verwanten bij Vanboeijen sámen de verantwoordelijkheid over wat er gebeurt op hún locatie. Dit noemen wij Regie op locatie. Op die manier heeft iedereen zeggenschap over zijn eigen werk en eigen leven. En daarmee bedoelen we niet alleen meepraten, maar ook mee beslissen! Als rode draad door het leven bij Vanboeijen lopen onze waarden: Samen verantwoordelijk, onvoorwaardelijk en ontdekken. We mogen en willen elkaar hierop aanspreken: in de omgang met cliënten en hun familie, medewerkers onderling en ook in het contact met verwijzende instellingen en samenwerkingspartners. Samen verantwoordelijk In alles wat wij doen staat de samenwerking tussen de cliënt, zijn of haar familie en onze medewerkers centraal. Iedereen bij Vanboeijen mag meepraten en beslissen over de dagelijkse gang van zaken: op een locatie, maar ook over de organisatie. Iedereen kan invloed uitoefenen. Iedere stem doet ertoe. Onvoorwaardelijk In onze samenwerking met cliënten geven we nooit op: ook niet bij de meest complexe zorgvragen. De medewerkers van Vanboeijen zoeken samen met cliënten en hun familie naar de beste oplossingen. Ontdekken Een situatie is nooit een gegeven. We bekijken deze altijd vanuit verwondering en oprechte interesse. Omdat elke cliënt anders is en ook omdat wat op het ene moment wel werkt dat op het andere moment misschien niet doet. Iedereen bij Vanboeijen mag meepraten en beslissen over de dagelijkse gang van zaken. Dát is regie op locatie!

5 Aan de slag Vanboeijen biedt de dagelijkse zorg en begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking. We ondersteunen hen in wonen, werk- en dagbesteding, leren en vrije tijd. Je kunt bij Vanboeijen aan de slag als bijvoorbeeld (persoonlijk) begeleider, zorgassistent, activiteitenbegeleider, orthopedagoog, fysiotherapeut, logopedist, diëtist, geestelijk verzorger en teamleider. Al onze locaties worden ondersteund bij wettelijke en administratieve zaken door medewerkers van de ondersteunende dienst, bijvoorbeeld de afdeling ICT, Personeelszaken en de Salarisadministratie. Inservice opleiding voor bijzondere leef- en werkkernen In de Bijzondere Leefkernen (BLK) en Bijzondere Werkkernen (BWK) van Vanboeijen wonen en werken cliënten met meervoudige problematiek en complexe gedragsproblemen, zoals fysieke en verbale agressie, extreem autisme en seksueel ontremd gedrag. Wij willen dat cliënten hun leefen werkkern als hun thuis kunnen ervaren. Hier krijgen zij de mogelijkheid om hun dag in een veilige omgeving in te vullen op een manier die past bij hun interesse, mogelijkheden en levensritme. Kortom: onder begeleiding kunnen ze zelf vormgeven aan hun leven. Het begeleiden van deze mensen vraagt specifieke kennis en vaardigheden. Daarom heeft Vanboeijen een speciale, inservice opleiding van twee jaar ontwikkeld die door BLK- en BWK-medewerkers gevolgd wordt. Op basis van aantoonbare kennis en werkervaring kan de lengte van deze inservice opleiding ingekort worden.

6 Je blijft je ontwikkelen Bij Vanboeijen staan de cliënten voorop! Daarom doen wij alles om de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening optimaal te houden. Onze medewerkers zijn daarbij onmisbaar. Daarom bieden we je een aantrekkelijke werkomgeving waar je met plezier kunt werken. Wij vinden het daarbij belangrijk dat je je kunt blijven ontwikkelen en op onze locaties kunt meedenken en -beslissen. Je krijgt daarvoor tal van mogelijkheden: van een korte training tot een volledige opleiding of coaching op je werkplek. We stimuleren je om door te groeien naar een andere functie, zowel in de hoogte als in de breedte. Eigen initiatief en verantwoordelijkheid van onze medewerkers wordt gestimuleerd. Bij Vanboeijen doen we het samen! Als organisatie wil Vanboeijen midden in de maatschappij staan. Wij zijn samenwerkings partner van personen en organisaties die belangrijk zijn voor onze cliënten. In de eerste plaats zijn dat natuurlijk de ouders en verwanten en onze medewerkers. Maar we voelen ons ook nauw betrokken bij onze vrijwilligers, collega-zorginstellingen en instanties waarmee we samenwerken. Tenslotte hebben we intensief contact met adviesraden zoals onze locatieraden, de bewonersraad, verwantenraad en medezeggenschapsraad.we doen het met elkaar, in volledige samenwerking. Dat is een belangrijk uitgangspunt van onze organisatie.

7 Gunstige arbeidsvoorwaarden Dat bepalen we samen. Wanneer je aan het werk gaat bij Vanboeijen, dan val je onder de CAO Gehandicaptenzorg. Je kunt rekenen op gunstige arbeidsvoor waarden en een goede pensioenregeling via het PFZW. Daarnaast heeft Vanboeijen een Meerkeuze Systeem Arbeidsvoorwaarden, een goede studiekostenregeling en collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen. Bij Vanboeijen doen we aan Regie op locatie. Dit betekent dat medewerkers, cliënten en hun familie meebeslissen over de dagelijkse gang van zaken. Op de locatie, maar ook binnen de hele organisatie. Iedereen kan invloed uitoefenen. Iedere stem doet ertoe. Echte samenwerking dus. Hoe we met elkaar leven en werken? Dat bepalen we samen!

8 Stage, werken en leren of vrijwilligerswerk? Stage Volg je nu een opleiding en lijkt het je leuk om je stage bij Vanboeijen te lopen? Dat kan! Per schooljaar hebben wij ongeveer honderd stageplaatsen, vaak voor een periode van zes tot twaalf maanden. Je kunt bij ons een leuke en leerzame stage volgen in de directe zorg, maar ook bij één van onze ondersteunende diensten, zoals ICT of kwaliteit en financiën. Scholieren kunnen bij Vanboeijen ook terecht voor een maatschappelijke stage. Vanboeijen is een erkend leerbedrijf voor Calibris (zorg, welzijn en sport), ECABO (administratief, secretarieel en ondersteuning) en Aequor (groene sectoren). Leren en werken Bij Vanboeijen zijn er regelmatig mogelijkheden voor het volgen van een traject waarin je tegelijkertijd kunt leren en werken; de beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Je werkt dan op een van onze locaties en volgt daarnaast een opleiding tot Helpende, Sociaal Agogisch Werker of Verzorgende/Verpleegkundige. Om in aanmerking te komen voor een BBL-traject, kun je alleen gericht solliciteren op een vacature. Kijk op ons vacatureoverzicht op de website of er vacatures zijn. Net dat beetje extra aandacht...

9 Vrijwilliger bij Vanboeijen Net dat beetje extra aandacht... De vrijwilligers van Vanboeijen zijn onmisbaar in het leven van onze cliënten. Samen koffie drinken, koken, muziek maken, tuinieren of klussen. Of extra begeleiding bij een uitje of bezoek. Cliënten waarderen de aandacht en betrokkenheid vaak enorm. En zelf doe je er in een plezierige omgeving nieuwe ervaringen en contacten mee op. Wil je weten of er binnen Vanboeijen vrijwilligerswerk is dat aansluit op jouw wensen en interesses? Neem dan contact op met één van de vrijetijdscoaches. Ervaren begeleiders Wij vinden het belangrijk om je goede ondersteuning te bieden als je bij ons stage loopt, vrijwilligerswerk doet of een BBLtraject volgt. Daarom word je gecoacht door ervaren begeleiders. Zo kun je werken aan je persoonlijke én eventueel je beroepsontwikkeling. Voor de gezelligheid. Martin (vrijwilliger) en Albert (cliënt) Vrijwilligers maken het leven van onze cliënten een stuk gezelliger en afwisselender. Neem bijvoorbeeld Martin. Hij is een buurtbewoner die regelmatig samen met Albert een stukje gaat fietsen. Gewoon, voor de gezelligheid. Cliënten waarderen de aandacht en betrokkenheid en onze vrijwilligers doen er nieuwe ervaringen en contacten mee op.

10 Wil je bij ons werken? Ben jij enthousiast en wil je, samen met anderen, een bijdrage leveren aan een Goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking? Haal je voldoening uit grote en kleine successen? Wil je werken bij een dynamische organisatie die zeggenschap voor cliënten, familie en medewerkers belangrijk vindt? Dan is Vanboeijen wat voor jou! Wil je meer weten of heb je vragen over werk of een stage bij Vanboeijen? Kijk op of neem contact met ons op. Onze medewerkers staan je graag te woord en helpen je verder. Voor werk en vacatures: Werving & selectie T (0592) E werving.selectie@vanboeijen.nl Voor stage: Opleiden & ontwikkelen (O2) T (0592) E opleidingen@vanboeijen.nl Voor vrijwilligerswerk: Vrijetijdscoaches Via het algemene nummer van Vanboeijen. T (0592) Een overzicht van onze vacatures vind je op youtube.com/vanboeijen

11 Locaties Vanboeijen Vanboeijen heeft ruim 80 locaties verspreid over Drenthe en daarbuiten. Roden Assen Grolloo Hooghalen Havelte Steenwijk Anderen Meppel Broekhuizen Hoogeveen Ons uitgebreide, actuele zorg- en locatieaanbod vindt u op onze website

12 Vanboeijen Industrieweg AA Assen Postbus RA Assen T (0592) E info@vanboeijen.nl I

Begeleiding, wonen en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking

Begeleiding, wonen en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking Begeleiding, wonen en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking 1 Er zíjn in zorg Ieder mens is uniek. Mensen met een verstandelijke beperking hebben vaak wat meer hulp nodig om hun eigen,

Nadere informatie

De Winckelsteegh. voor mensen met een ernstig verstandelijke handicap

De Winckelsteegh. voor mensen met een ernstig verstandelijke handicap De Winckelsteegh voor mensen met een ernstig verstandelijke handicap Maak kennis met De Winckelsteegh Wil je deze brochure lezen in eenvoudige taal? Zoek de plaatjes van het vergrootglas. Daaronder staan

Nadere informatie

Begeleiding, wonen en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking

Begeleiding, wonen en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking Begeleiding, wonen en dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking Wij zíjn er voor jou Prezzent ondersteunt je om zo zelfstandig mogelijk te wonen, op onze woonlocaties of met ambulante begeleiding.

Nadere informatie

Je talenten komen tot bloei bij Bloesem Theehuis Sterker in de samenleving.

Je talenten komen tot bloei bij Bloesem Theehuis Sterker in de samenleving. Je talenten komen tot bloei bij Bloesem Theehuis Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Rita deed werkervaring op bij Bloesem Theehuis in Herpen. Gasten genieten er van de lekkerste thee, taart en

Nadere informatie

WERKEN BIJ LUCIVER. Passie voor goed leven

WERKEN BIJ LUCIVER. Passie voor goed leven WERKEN BIJ LUCIVER Werken bij LuciVer is werken aan goed leven. Wat geldt voor cliënten van LuciVer geldt ook voor de medewerkers: de aandacht voor goed leven en de gerichtheid op zingeving en spiritualiteit

Nadere informatie

Begeleider gehandicaptenzorg BBL

Begeleider gehandicaptenzorg BBL Crebo Duur Niveau Leerweg 25475 3 jaar Niveau 3 BeroepsBegeleidende Leerweg (BBL) Start Augustus Locatie(s) Kronenburgsingel, Arnhem DIT KUN JE DOEN NA JE STUDIE Je werkt met cliënten die door hun beperking

Nadere informatie

&Ons Tweede Thuis VOLWASSENEN

&Ons Tweede Thuis VOLWASSENEN &Ons Tweede Thuis VOLWASSENEN & & VOLWASSENEN Ondersteuning voor mensen met een beperking Heb je een beperking of heeft je zoon of dochter een beperking? Dan is wat ondersteuning soms erg welkom. Ons Tweede

Nadere informatie

Welkom bij SOVAK werken flexpool praktijkleren (BBL) stage lopen (BOL) vrijwilligerswerk

Welkom bij SOVAK werken flexpool praktijkleren (BBL) stage lopen (BOL) vrijwilligerswerk Welkom bij SOVAK een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking werken flexpool praktijkleren (BBL) stage lopen (BOL) vrijwilligerswerk 1 voorwoord Welkom bij SOVAK, een organisatie voor

Nadere informatie

OP jezelf LereN WONeN Met begeleiding

OP jezelf LereN WONeN Met begeleiding OP jezelf LereN WONeN Met begeleiding Training Begeleid Wonen training begeleid WONeN de beste voorbereiding voor LAter Wil je als jongere of volwassene graag zelfstandig wonen? Maar moet je daarvoor eerst

Nadere informatie

Sociaal Agogisch Werk

Sociaal Agogisch Werk Sociaal Agogisch Werk Het werkveld van de sociaal agogisch werker is heel breed. Zo kun je aan de slag bij bijvoorbeeld basisscholen, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen, maar ook in club- en buurthuizen

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSWERK BIJ DE GEMIVA-SVG GROEP

VRIJWILLIGERSWERK BIJ DE GEMIVA-SVG GROEP Winst voor twee VRIJWILLIGERSWERK BIJ DE GEMIVA-SVG GROEP Foto omslag: De jongens hebben een goede conditie en willen in weer en wind trainen. Ze hebben hun doel al bijgesteld. Ze willen zeker 10 kilometer

Nadere informatie

Sociaal agogisch werk

Sociaal agogisch werk #5 Sociaal agogisch werk Groningen, Hoogeveen, Hardenberg lzijnswerk! e Jij? In het w! nt groeien * Laat je tale www.alfa-college.nl Bel voor informatie: 0800-235 825 368 Jouw mbo-opleiding volg je bij

Nadere informatie

Welzijn-breed (Begeleider Gehandicaptenzorg)

Welzijn-breed (Begeleider Gehandicaptenzorg) Crebo Duur Niveau Leerweg Start Locatie(s) 25475 3 jaar Niveau 3 BeroepsOpleidende Leerweg (BOL) Augustus Einsteinweg, Elst Onze opleidingen in Elst kenmerken zich door kleinschaligheid en persoonlijk

Nadere informatie

Zelfstandiger leren leven bij Next Level Sterker in de samenleving.

Zelfstandiger leren leven bij Next Level Sterker in de samenleving. Zelfstandiger leren leven bij Next Level Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Anouk woont al jaren bij een leefgroep voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Maar ze wil zelfstandiger

Nadere informatie

Ondersteuning bij wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd

Ondersteuning bij wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd Ondersteuning bij wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd Voor mensen met een handicap en complexere problematiek en jongeren met gedragsproblemen Sterker in de samenleving Een mens kijkt van

Nadere informatie

Samen bruggen bouwen. Het manifest: de basis van en voor SDW

Samen bruggen bouwen. Het manifest: de basis van en voor SDW Samen bruggen bouwen Het manifest: de basis van en voor SDW Inhoud Samen bruggen bouwen 10 4 6 De basis van en voor SDW Waarom bestaat SDW? 8 Waar willen we naar toe? Van waaruit handelen wij? Onze belofte

Nadere informatie

Zorghulp Helpende zorg welzijn

Zorghulp Helpende zorg welzijn Groningen, Hoogeveen, Hardenberg 01 2014-2015 Zorghulp Helpende zorg welzijn www.alfa-college.nl Jouw opleiding volg je bij het Alfa-college Het Alfa-college is het christelijk regionaal opleidingencentrum

Nadere informatie

Gewoon meedoen! www.estinea.nl

Gewoon meedoen! www.estinea.nl Gewoon meedoen! Hoe wil jij meedoen? Dat vragen we aan iedereen die bij Estinea komt voor ondersteuning bij wonen, werken of leren. Meedoen in de samenleving - op je eigen niveau en je eigen manier - levert

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk. Iets voor jou? Sterker in de samenleving.

Vrijwilligerswerk. Iets voor jou? Sterker in de samenleving. Vrijwilligerswerk. Iets voor jou? Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Monique is maatje van Ellen. Een aantal keren per maand gaan ze samen leuke dingen doen. Dingen die Ellen door haar beperking

Nadere informatie

Leerling- werknemer bij Cosis. ...omdat je graag mensen met een verstandelijke en/ of psychische beperking begeleidt.

Leerling- werknemer bij Cosis. ...omdat je graag mensen met een verstandelijke en/ of psychische beperking begeleidt. Leerling- werknemer bij Cosis...omdat je graag mensen met een verstandelijke en/ of psychische beperking begeleidt. Waar staan we voor? Bij Cosis werken meer dan 3.700 medewerkers en 1.500 vrijwilligers

Nadere informatie

(Of naar een van onze andere aansprekende projecten natuurlijk.)

(Of naar een van onze andere aansprekende projecten natuurlijk.) (Of naar een van onze andere aansprekende projecten natuurlijk.) www.ulcinstallatietechniek.nl Jij...... verstaat je vak. Techniek heeft je altijd al geïnteresseerd. Je hebt een technische opleiding gevolgd.

Nadere informatie

Dagbesteding & Leer- en Werktrajecten

Dagbesteding & Leer- en Werktrajecten Leekerweide Dagbesteding & Leer- en Werktrajecten Leekerweide geeft kleur aan je dag www.leekerweide.nl Dagbesteding Inhoud Goede dagbesteding geeft zin 3 Atelier De Specht in Enkhuizen 4 De Kolk in Hoogkarspel

Nadere informatie

Begeleider specifieke doelgroepen BBL

Begeleider specifieke doelgroepen BBL Crebo Duur Niveau Leerweg 25476 3 jaar Niveau 3 BeroepsBegeleidende Leerweg (BBL) Start Augustus (december, februari of april als er voldoende aanmeldingen zijn) Locatie(s) Kronenburgsingel, Arnhem DIT

Nadere informatie

Ga jij ook voor een baan die iedereen energie geeft?

Ga jij ook voor een baan die iedereen energie geeft? Ga jij ook voor een baan die iedereen energie geeft? Netwerkbedrijf Endinet, de werkgever met energie Maar liefst 416.000 klanten in Zuidoost Brabant krijgen via kabels en leidingen van Endinet stroom

Nadere informatie

ASVZ staat midden in de maatschappij. Samen met cliënten, mantelzorgers en vrijwilligers geven we vorm aan onze zorg. Hoe we dat doen, staat in deze

ASVZ staat midden in de maatschappij. Samen met cliënten, mantelzorgers en vrijwilligers geven we vorm aan onze zorg. Hoe we dat doen, staat in deze Onze kijk op zorg ASVZ staat midden in de maatschappij. Samen met cliënten, mantelzorgers en vrijwilligers geven we vorm aan onze zorg. Hoe we dat doen, staat in deze zorgvisie. Onze zorgvisie is een weerslag

Nadere informatie

Werving Selectie Mobiliteit. De Amarant Groep werkt aan jouw toekomst

Werving Selectie Mobiliteit. De Amarant Groep werkt aan jouw toekomst Werving Selectie Mobiliteit De Amarant Groep werkt aan jouw toekomst Je loopbaan ligt in jouw handen en wij helpen je graag op weg Ben je op dit moment tevreden met je functie binnen de Amarant Groep maar

Nadere informatie

> TAALWERKBLAD PARTICIPATIE

> TAALWERKBLAD PARTICIPATIE TAALWERKBLAD PARTICIPATIE aanpak coach cultuur deelnemen doel eigenschappen heden integreren kwaliteiten meedoen mentor nu plan samenleving toekomst vaardigheden verleden verwachtingen wensen DE WERKWOORDSTIJDEN

Nadere informatie

School voor. welzijn. Sociaal Werker Maatschappelijke Zorg

School voor. welzijn. Sociaal Werker Maatschappelijke Zorg School voor welzijn Sociaal Werker Maatschappelijke Zorg School voor welzijn sociaal werker maatschappelijke zorg Niveau 3 maatschappelijke zorg Niveau 4 Deze opleidingen kun je er volgen Lees meer op

Nadere informatie

UNAL COLLEGE NIEUW. Professionele zorg, aandacht voor culturele achtergrond. Kan ik straks zelfstandig wonen?

UNAL COLLEGE NIEUW. Professionele zorg, aandacht voor culturele achtergrond. Kan ik straks zelfstandig wonen? NIEUW UNAL COLLEGE Kan ik straks zelfstandig wonen? Wat moet ik allemaal leren om zelfstandig te zijn? Kan ik ook financieel zelfstandig worden? Hoe kom ik aan een inkomen? Professionele zorg, aandacht

Nadere informatie

Zelfstandig mét onder steuning. Heliomare onderwijs revalidatie wonen arbeidsintegratie dagbesteding sport

Zelfstandig mét onder steuning. Heliomare onderwijs revalidatie wonen arbeidsintegratie dagbesteding sport Heliomare Zelfstandig mét onder steuning Heliomare onderwijs revalidatie wonen arbeidsintegratie dagbesteding sport Heliomare Zelfstandig mét ondersteuning Heliomare Heliomare ondersteunt mensen met een

Nadere informatie

Voel je thuis in Noord-Limburg Sterker in de samenleving.

Voel je thuis in Noord-Limburg Sterker in de samenleving. Voel je thuis in Noord-Limburg Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn De blijdschap bij Charley was groot toen er een plek voor haar vrijkwam in een woongroep van Pluryn in Horst. Zij voelt zich

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk. Iets betekenen voor een ander? Word vrijwilliger bij Promens Care! Promens Care

Vrijwilligerswerk. Iets betekenen voor een ander? Word vrijwilliger bij Promens Care! Promens Care Vrijwilligerswerk Iets betekenen voor een ander? Word vrijwilliger bij Promens Care! Promens Care Harry houdt van biljarten. Elke dinsdagmiddag is hij te vinden in het Inloophuis in Emmen. Hij geniet er

Nadere informatie

&Ons Tweede Thuis KINDEREN

&Ons Tweede Thuis KINDEREN &Ons Tweede Thuis KINDEREN & & KINDEREN Inleiding Het liefst zorg je als ouder zelf voor je kind maar soms heb je hulp nodig. Bijvoorbeeld als je kind een achterstand in de ontwikkeling of een verstandelijke,

Nadere informatie

Eigenzinnige zorg van Zideris Wij zijn er voor jou!

Eigenzinnige zorg van Zideris Wij zijn er voor jou! Eigenzinnige zorg van Zideris Wij zijn er voor jou! Eigenzinnige zorg, wat verstaan jullie daar onder? vragen mensen mij wel eens. De claim zet je ook aan het denken, want het betekent ook dat je eigenwijs

Nadere informatie

Zelfstandiger leren leven bij Next Level Sterker in de samenleving.

Zelfstandiger leren leven bij Next Level Sterker in de samenleving. Zelfstandiger leren leven bij Next Level Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Anouk woont al jaren bij een leefgroep voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Maar ze wil zelfstandiger

Nadere informatie

Werken bij Het Poortje Jeugdinrichtingen. Werken aan een verantwoorde toekomst voor jongeren

Werken bij Het Poortje Jeugdinrichtingen. Werken aan een verantwoorde toekomst voor jongeren Werken bij Het Poortje Jeugdinrichtingen Werken aan een verantwoorde toekomst voor jongeren Werken bij Het Poortje Jeugdinrichtingen Werken aan een verantwoorde toekomst voor jongeren Het is nooit saai,

Nadere informatie

De Trans. Ondersteuning thuis

De Trans. Ondersteuning thuis De Trans Ondersteuning thuis Stichting De Trans Postbus 8 9450 AA Rolde telefoon (0592) 24 74 74 e-mail: info@detrans.nl e-mail: sociaaldomein@detrans.nl (uitsluitend voor gemeenten) www.detrans.nl MA042016

Nadere informatie

Leerplaatsomschrijving

Leerplaatsomschrijving Leerplaatsomschrijving Locatie/werkplek: De Campinglaan Onderdeel van KDC de Kleine Beer Adres: Postcode en woonplaats Vastgesteld: Campinglaan 1 a 9727 KH Groningen mei-2016 De Kleine Beer Kinderen/jongeren

Nadere informatie

Zorg en Ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. Dit zijn wij we zijn er voor jou!

Zorg en Ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. Dit zijn wij we zijn er voor jou! Zorg en Ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking Dit zijn wij we zijn er voor jou! Graag stellen we ons voor! Careander ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking op het gebied

Nadere informatie

Biedt u graag de helpende hand? Word vrijwilliger bij Zorggroep Noordwest-Veluwe

Biedt u graag de helpende hand? Word vrijwilliger bij Zorggroep Noordwest-Veluwe Biedt u graag de helpende hand? Word vrijwilliger bij Zorggroep Noordwest-Veluwe Biedt u graag de helpende hand? Word vrijwilliger bij de Zorggroep Zomaar een stukje door het centrum fietsen of gezellig

Nadere informatie

Werkboek. In 7 stappen aan de slag met maatschappelijke stage. Maatschappelijke stage in en rond de kerk. In 7 stappen

Werkboek. In 7 stappen aan de slag met maatschappelijke stage. Maatschappelijke stage in en rond de kerk. In 7 stappen kerk en stage Maatschappelijke stage in en rond de kerk In 7 stappen Werkboek In 7 stappen aan de slag met maatschappelijke stage Inhoudsopgave In zeven stappen aan de slag met maatschappelijke stage 4

Nadere informatie

Op de Bies, dat zijn we samen...

Op de Bies, dat zijn we samen... Op de Bies, dat zijn we samen... Je leven invullen zoals jij dat wilt, met hulp van anderen... Inhoud 5 Welkom bij Op de Bies 7 Jezelf thuisvoelen, waar je ook woont 9 Zinvolle dagbesteding die bij je

Nadere informatie

werk, Dagbesteding en leren voor volwassenen met een verstandelijke beperking Promens Care

werk, Dagbesteding en leren voor volwassenen met een verstandelijke beperking Promens Care werk, Dagbesteding en leren voor volwassenen met een verstandelijke beperking Promens Care Zinvol bezig zijn Een vrije dag is pas genieten als het een uitzondering is. Een vakantie is vooral heerlijk na

Nadere informatie

Waar gaat het om bij De Lichtenvoorde?

Waar gaat het om bij De Lichtenvoorde? Waar gaat het om bij De Lichtenvoorde? De Lichtenvoorde actief in zorg Onze missie, visie en kernwaarden Waar staan we voor en waar gaan we voor als De Lichtenvoorde? Met collega s, cliënten en verwanten

Nadere informatie

Of misschien zoek je een leuke werkplek of dagbesteding voor jezelf of voor een familielid. Of je wilt iets zinnigs doen in je vrije tijd.

Of misschien zoek je een leuke werkplek of dagbesteding voor jezelf of voor een familielid. Of je wilt iets zinnigs doen in je vrije tijd. Welkom bij De Zijlen Wie wil het niet? Wonen in een prettig dorp of in een leuke buurt. Waar je kunt zijn wie je bent en je leven kunt leiden zoals dat bij jou past. Waar je meedoet aan dat wat er om je

Nadere informatie

Vrijwilligers maken het verschil voor de bewoners van Vilente.

Vrijwilligers maken het verschil voor de bewoners van Vilente. Vrijwilligers maken het verschil voor de bewoners van Vilente. Wil jij ook iets extra s betekenen voor een ander? Kijk op www.vilente.nl/vrijwilligers voor de vacatures! Als vrijwilliger geef je kleur

Nadere informatie

Samen doen. Zorgvisie. Zorg- en dienstverlening van A tot Z

Samen doen. Zorgvisie. Zorg- en dienstverlening van A tot Z Samen doen Zorgvisie Zorg- en dienstverlening van A tot Z Wat en hoe? 3 W Samen met de cliënt bepalen we wát we gaan doen en hóe we het gaan doen. Mensen met een verstandelijke beperking kunnen op diverse

Nadere informatie

Zelfstandiger leren leven bij Next Level. Sterker in de samenleving.

Zelfstandiger leren leven bij Next Level. Sterker in de samenleving. Zelfstandiger leren leven bij Next Level. Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Anouk (21) woonde drie jaar op een leefgroep voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Ze maakte in haar

Nadere informatie

bewust Alternatieve Leerweg

bewust Alternatieve Leerweg bewust Alternatieve Leerweg leren werken in de echte wereld inleiding waar staat ambachts plein voor 3 Jonge mensen een vak leren zodat zij op eigen kracht werk vinden. Daar staat Ambachtsplein voor. We

Nadere informatie

Werken bij Russell Advocaten.

Werken bij Russell Advocaten. Werken bij Russell Advocaten. RUSSELL ADVOCATEN KAN TOOR Russell Advocaten is een middelgroot commercieel advocatenkantoor in Amsterdam met circa 35 medewerkers. Door onze overzichtelijke omvang zijn de

Nadere informatie

Vrijwilligerscollege Roosendaal

Vrijwilligerscollege Roosendaal Vrijwilligerscollege Roosendaal Wie zijn wij? Wat doen wij? Wat kunnen wij voor jou betekenen? Wat is het vrijwilligerscollege? Onze missie en visie Het motto is leren van elkaar. Het vrijwilligerscollege

Nadere informatie

Dagbesteding Ons Plekske Professionele kleinschalige dagbesteding

Dagbesteding Ons Plekske Professionele kleinschalige dagbesteding Brugstraat 60, 5382 JE Vinkel. Luuk Broos, Oprichter 06-22993301 info@onsplekske.com Dagbesteding Ons Plekske Professionele kleinschalige dagbesteding Sportief werk ontspanning Wij verzorgen dag- en vrijetijdsbesteding

Nadere informatie

De nieuwe zorgmedewerker

De nieuwe zorgmedewerker Werkblad De nieuwe zorgmedewerker De zorg verandert in snel tempo. Ook jouw rol als verzorgende of helpende verandert: meer aandacht voor individuele cliënten en hun netwerk. Werken met een zorg-leefplan

Nadere informatie

PERSONEEL ARCHITECTUUR & BOUW = VASTGOED BEL VOOR INFO: 020 65 88 888 WWW.LAROTONDA.COM

PERSONEEL ARCHITECTUUR & BOUW = VASTGOED BEL VOOR INFO: 020 65 88 888 WWW.LAROTONDA.COM PERSONEEL Interim Team Mascotte Excursies Bedrijsuitjes Arbeidsvoorwaarden Opleidingen Erkend leerbedrijf Stageplaatsen Vacatures Solliciteer Contact INTERIM PERSONEEL La Rotonda Projectondersteuning biedt

Nadere informatie

In de Visie is beschreven waar SGL in de toekomst voor wil staan, rekening houdend met ontwikkelingen die op dit moment aan de orde zijn.

In de Visie is beschreven waar SGL in de toekomst voor wil staan, rekening houdend met ontwikkelingen die op dit moment aan de orde zijn. Bijlage 1 meerjarenbeleidsplan Missie, visie en kernwaarden SGL In dit document vindt u de hernieuwde Missie, Visie en kernwaarden. In de Missie is beschreven wat SGL uit wil dragen naar buiten. Daarbij

Nadere informatie

ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer!

ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer! ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer! Welkom Met ons onderwijs willen we voor elke vmbo-leerling relevant zijn. Door ons onderwijs ontdekken leerlingen wat hen boeit, wat ze kunnen en waar

Nadere informatie

Doe maar gewoon, doe Blömer

Doe maar gewoon, doe Blömer Open cultuur met informele sfeer Ons team bestaat uit jonge en enthousiaste mensen die het kapitaal vormen van onze organisatie. Zij dragen bij aan onze informele en open sfeer. Naast hard werken en het

Nadere informatie

Aveleijn ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. Leven vol betekenis

Aveleijn ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. Leven vol betekenis Aveleijn ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. Leven vol betekenis We gaan uit van eigen kracht, eigen keuzes en eigen mogelijkheden. 02 Aveleijn Inhoud Missie

Nadere informatie

LEREN VOOR DE PRAKTIJK

LEREN VOOR DE PRAKTIJK LEREN VOOR DE PRAKTIJK Een nieuwe school, heel anders dan de basisschool. Veel verschillende docenten. Andere vakken. Krijg je al de kriebels in je buik? Niet nodig, hoor. Op Het Streek aan de Zandlaan

Nadere informatie

brunel.nl/ysp Young Financial Specialist Program Traineeship financiële dienstverlening

brunel.nl/ysp Young Financial Specialist Program Traineeship financiële dienstverlening brunel.nl/ysp Young Financial Specialist Program Traineeship financiële dienstverlening Young Financial Specialist Program Traineeship financiële dienstverlening Je weet dat je vooruit wilt maar je zoekt

Nadere informatie

IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR GEZONDHEIDSZORG

IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR GEZONDHEIDSZORG IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR GEZONDHEIDSZORG MBOAMERSFOORT.NL JE KAN JE GOED INLEVEN IN EEN ANDER In de gezondheidszorg is veel werk en het is mooi en belangrijk werk. Je begeleidt, verzorgt of verpleegt

Nadere informatie

Overzicht vacatures vrijwilligerswerk Attent wonen welzijn zorg. Rhederhof, centrum voor wonen met zorg in Rheden

Overzicht vacatures vrijwilligerswerk Attent wonen welzijn zorg. Rhederhof, centrum voor wonen met zorg in Rheden Overzicht vacatures vrijwilligerswerk Attent wonen welzijn zorg. Rhederhof, centrum voor wonen met zorg in Rheden Vrijwilligers om cliënten te bezoeken voor een praatje of evt. een spelletje doen; Vrijwilligers

Nadere informatie

Samen aan de slag met Regie op locatie Een ROL voor iedereen

Samen aan de slag met Regie op locatie Een ROL voor iedereen Samen aan de slag met Regie op locatie Een ROL voor iedereen Versie 1.0 september 2010 Verwanten, medewerkers en de teamleider in overleg tijdens de pré-pilot van Regie op locatie aan de Sleutelbloem in

Nadere informatie

Erkenningen voor:... (niveau) Sociaal-maatschappelijke dienstverlener (4)

Erkenningen voor:... (niveau) Sociaal-maatschappelijke dienstverlener (4) Erkenningen 1 en stageplekken voor MBO-studenten schooljaar 2018-2019 Rel. nr Locatie Stageplek functie/ type/ aantal 100054606 Centraal kantoor Receptie ontvangt cliënten, Krommerijn 101 afhandelen telefoon

Nadere informatie

Thuis in de Hoeksche Waard

Thuis in de Hoeksche Waard 1 Thuis in de Hoeksche Waard 2 De rust en ruimte van de Hoeksche Waard is onze plek, ons thuis. Hier betekenen wij al bijna vijftig jaar met kleinschalige zorg iets groots in het persoonlijke leven van

Nadere informatie

Bij ons werken. Stage, leerwerkplekken en afstuderen

Bij ons werken. Stage, leerwerkplekken en afstuderen Bij ons werken Stage, leerwerkplekken en afstuderen 2 Bij ons werken We doen belangrijk werk We bieden specialistische behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en vaak

Nadere informatie

Bij ons werken. Stage, leerwerkplekken en afstuderen

Bij ons werken. Stage, leerwerkplekken en afstuderen Bij ons werken Stage, leerwerkplekken en afstuderen Bij ons werken We doen belangrijk werk We bieden specialistische behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en vaak

Nadere informatie

Welzijn-Breed (Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen) BOL

Welzijn-Breed (Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen) BOL Crebo Duur Niveau Leerweg Start Locatie(s) 25478 3,5 jaar Niveau 4 BeroepsOpleidende Leerweg (BOL) Augustus Auditorium, Elst Onze opleidingen in Elst kenmerken zich door kleinschaligheid en persoonlijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief over kwaliteit

Nieuwsbrief over kwaliteit Nieuwsbrief over kwaliteit april 2013 Abrona heeft in 2012 extra geld gekregen van de regering. Geld om de zorg te verbeteren. Geld om de begeleiding van cliënten te verbeteren. Dit heet kwaliteit. Abrona

Nadere informatie

Hartekamp Collectief, schilderij nr. 223: Feest. Informatie over beroepsopleidingen bij de Hartekamp Groep

Hartekamp Collectief, schilderij nr. 223: Feest. Informatie over beroepsopleidingen bij de Hartekamp Groep Hartekamp Collectief, schilderij nr. 223: Feest Informatie over beroepsopleidingen bij de Hartekamp Groep 2019-2020 Inhoud 1. Leren en werken bij de Hartekamp Groep... 3 Beroeps-Begeleidende Leerweg (BBL)...

Nadere informatie

WONEN. Voor kinderen en jongeren met een psychische beperking. Promens Care

WONEN. Voor kinderen en jongeren met een psychische beperking. Promens Care WONEN Voor kinderen en jongeren met een psychische beperking Promens Care Een eigen plek onder de zon Kinderen en jongeren met een psychische beperking groeien op en willen net als leeftijdsgenoten zo

Nadere informatie

WERKEN BIJ TICOHUIS. De bewoners doen samen met de zorgmedewerkers zelf het huishouden. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig.

WERKEN BIJ TICOHUIS. De bewoners doen samen met de zorgmedewerkers zelf het huishouden. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. WERKEN BIJ TICOHUIS Op dit moment wordt in het centrum van Oosterhout hard gewerkt aan het TICOhuis: een thuis (woon-zorgvoorziening) voor zestien jongvolwassenen met een verstandelijke beperking (ZZP

Nadere informatie

Waarde-volle zorg is ook nog JONG!

Waarde-volle zorg is ook nog JONG! Waarde-volle zorg is ook nog JONG! LOC maakte een nieuwe visie op de zorg. Die heet Waarde-volle zorg. Allerlei mensen herkennen zich daar in. Dat komt doordat die gaat over dingen die voor ons allemaal

Nadere informatie

ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer!

ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer! ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer! Welkom Met ons onderwijs willen we voor elke VMBO leerling relevant zijn. Door ons onderwijs ontdekken leerlingen wat hen boeit, wat ze kunnen en waar

Nadere informatie

IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR GEZONDHEIDSZORG

IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR GEZONDHEIDSZORG IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR GEZONDHEIDSZORG MBOAMERSFOORT.NL JE KAN JE GOED INLEVEN IN EEN ANDER In de gezondheidszorg is veel werk. En het is mooi werk. Je werk is heel belangrijk voor de mensen die jij

Nadere informatie

GEZONDHEIDSZORG MEER INFORMATIE EN AANMELDEN ONZE OPLEIDINGEN

GEZONDHEIDSZORG MEER INFORMATIE EN AANMELDEN ONZE OPLEIDINGEN GEZONDHEIDSZORG GEZONDHEIDSZORG Ben je het liefst praktisch bezig en houd je van afwisseling? Vind je het leuk om met mensen samen te werken? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en wil je anderen

Nadere informatie

Welzijn. > gereformeerd mbo Zwolle 2016-2017. Ben jij: sociaal, zorgzaam en vol initiatief? Kom dan bij ons studeren!

Welzijn. > gereformeerd mbo Zwolle 2016-2017. Ben jij: sociaal, zorgzaam en vol initiatief? Kom dan bij ons studeren! > gereformeerd mbo Zwolle 2016-2017 Ben jij: sociaal, zorgzaam en vol initiatief? Kom dan bij ons studeren! Welzijn PEDAGOGISCH MEDEWERKER KINDEROPVANG > GESPECIALISEERD PEDAGOGISCH MEDEWERKER > ONDERWIJSASSISTENT

Nadere informatie

JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN. Werk voor mensen met een (arbeids)handicap

JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN. Werk voor mensen met een (arbeids)handicap JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN Werk voor mensen met een (arbeids)handicap JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN Koffiehuis & branderij Coffyn is al jaren een geliefde plek in Nijmegen. Gasten komen bij Coffyn genieten

Nadere informatie

Expertisecentrum Plato. jong talent

Expertisecentrum Plato. jong talent Expertisecentrum Plato jong talent Inhoud De toekomst begint nu! 04 Het maatschappelijk project als onderdeel van het traineeship 09 Hoe werkt het traineeship? 05 Over Expertisecentrum Plato 12 Het ontwikkelprogramma

Nadere informatie

Ik wil graag. specialistische. behandeling en begeleiding

Ik wil graag. specialistische. behandeling en begeleiding Ik wil graag specialistische behandeling en begeleiding Specialistische behandeling en begeleiding Geen mens is hetzelfde. Dat vinden we heel normaal. Iedereen heeft daarom ook andere hulp nodig. Bij ORO

Nadere informatie

Op de Bies, dat zijn we samen...

Op de Bies, dat zijn we samen... Op de Bies, dat zijn we samen... Je leven invullen zoals jij dat wilt, met hulp van anderen... Inhoud 5 Welkom bij Op de Bies 7 Jezelf thuisvoelen, waar je ook woont 9 Zinvolle dagbesteding die bij je

Nadere informatie

Zideris eigenzinnige zorg

Zideris eigenzinnige zorg 2017 Zideris eigenzinnige zorg www.zideris.nl Kleinschalige organisatie voor professionele begeleiding en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking Wonen, werk, dagbesteding, ambulante

Nadere informatie

Medewerker Maatschappelijke Zorg Gehandicaptenzorg 2010/2011

Medewerker Maatschappelijke Zorg Gehandicaptenzorg 2010/2011 Medewerker Maatschappelijke Zorg Gehandicaptenzorg 2010/2011 Wij zijn Zuidwester Stichting Zuidwester biedt ondersteuning aan ruim 1000 mensen met een handicap, in Zuid-Holland, Zeeland en West-Brabant.

Nadere informatie

Advies- en Behandel Centrum

Advies- en Behandel Centrum Advies- en Behandel Centrum Voor wie is deze folder bedoeld? Woon je nog thuis of bij een andere zorgaanbieder dan De Twentse Zorgcentra, heb je een verstandelijke beperking én een behandelvraag? Dan is

Nadere informatie

Informatiegids. Voor vrijwilligers bij Reinaerde

Informatiegids. Voor vrijwilligers bij Reinaerde Informatiegids Voor vrijwilligers bij Reinaerde Reinaerde waardeert het dat er veel vrijwilligers binnen de organisatie actief zijn en hecht veel belang aan het vrijwilligerswerk. Vrijwilligerswerk heeft

Nadere informatie

Samen beter werken bij Vecht en IJssel

Samen beter werken bij Vecht en IJssel Samen beter werken bij Vecht en IJssel Meneer Versteeg krijgt dagelijks een pilletje voor zijn hart. Maar soms moet hij ook even zijn hart luchten. Samen beter werken bij Vecht en IJssel Investeren in

Nadere informatie

Werken en leren. bij Valkenhof

Werken en leren. bij Valkenhof bij Valkenhof 1 bij Valkenhof Werk je graag met en voor ouderen? Ben je enthousiast, zorgzaam en deins je niet terug voor flexibele werktijden en veel afwisseling? In deze brochure lees je meer over de

Nadere informatie

Welzijn-breed (Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg BOL)

Welzijn-breed (Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg BOL) Crebo Duur Niveau Leerweg Start Locatie(s) 25477 3,5 jaar Niveau 4 BeroepsOpleidende Leerweg (BOL) Augustus Auditorium, Elst Onze opleidingen in Elst kenmerken zich door kleinschaligheid en persoonlijk

Nadere informatie

Enquête onder de vrijwilligers van de Gemiva-SVG Groep 2010

Enquête onder de vrijwilligers van de Gemiva-SVG Groep 2010 Enquête onder de vrijwilligers van de Gemiva-SVG Groep 2010 De Gemiva-SVG Groep heeft ruim 900 vrijwilligers die op zeer uiteenlopende momenten hun diensten verlenen bij activiteiten voor mensen met een

Nadere informatie

Kom naar Werkzin in Elst. Voor wie is Werkzin?

Kom naar Werkzin in Elst. Voor wie is Werkzin? Maatwerk in leren Kom naar Werkzin in Elst Wil jij een vak leren? Jezelf ontwikkelen? En wil het op een gewone school niet lukken? Dan is Werkzin in Elst echt iets voor jou. Bij dit opleidingscentrum leer

Nadere informatie

de opleiding tot verzorgende individuele gezondheidszorg (vig) / medewerker maatschappelijke zorg (mmz) niveau 3

de opleiding tot verzorgende individuele gezondheidszorg (vig) / medewerker maatschappelijke zorg (mmz) niveau 3 de opleiding tot verzorgende individuele gezondheidszorg (vig) / medewerker maatschappelijke zorg (mmz) niveau 3 in deze folder vind je informatie over de beroepsbegeleidende leerweg (werken en leren)

Nadere informatie

Hartekamp Collectief, schilderij nr. 223: Feest INFORMATIE OVER BEROEPSOPLEIDINGEN BIJ DE HARTEKAMP GROEP

Hartekamp Collectief, schilderij nr. 223: Feest INFORMATIE OVER BEROEPSOPLEIDINGEN BIJ DE HARTEKAMP GROEP Hartekamp Collectief, schilderij nr. 223: Feest INFORMATIE OVER BEROEPSOPLEIDINGEN BIJ DE HARTEKAMP GROEP 2015-2016 Inhoudsopgave Inleiding Pagina 3 Opleidingen in de sector Welzijn Pagina 5 Medewerker

Nadere informatie

NVTG Zorgvastgoed Congres "Begrijpen wij elkaar nog wel"

NVTG Zorgvastgoed Congres Begrijpen wij elkaar nog wel pagina 1 pagina 2 Agenda 1) Voorstellen 2) Onderwerp: Bouwen is meer dan alleen stenen stapelen 3) Positie van de vastgoedportefeuille. 4) Bedrijfswaarde 5) Bouwen doe je samen (cliënt bestuur - zorg vastgoed)

Nadere informatie

EEN LEVEN LANG LEREN

EEN LEVEN LANG LEREN EEN LEVEN LANG LEREN Martin van der Dong, 48 allround operator mengvoeder Agrifirm, Meppel Waarom ben je een EVC-traject gaan volgen? Wat was je motivatie? Mijn werkgever Agrifirm besloot om voor alle

Nadere informatie

Overdag bij ons. Contact met anderen en lekker bezig zijn

Overdag bij ons. Contact met anderen en lekker bezig zijn 0348-44 17 14 info@rijnhoven.nl Overdag bij ons Contact met anderen en lekker bezig zijn Een thuis voor ouderen. Met zelfstandigheid waar mogelijk. En precies de zorg die nodig is. Welkom bij De Rijnhoven.

Nadere informatie

Vacature Vrijwilliger Administratief ondersteuner

Vacature Vrijwilliger Administratief ondersteuner Vacature Vrijwilliger Administratief ondersteuner Werkvisie De Hoop Werkvisie De Hoop is een stichting die jaarlijks bijna 500 deelnemers met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleidt bij en naar passend

Nadere informatie

ORO ziet kansen. Zorg in de regio voor mensen met een verstandelijke beperking en kinderen met een ontwikkelingsachterstand

ORO ziet kansen. Zorg in de regio voor mensen met een verstandelijke beperking en kinderen met een ontwikkelingsachterstand ORO ziet kansen Zorg in de regio voor mensen met een verstandelijke beperking en kinderen met een ontwikkelingsachterstand ORO is er voor alle mensen met een verstandelijke beperking in de regio Zuidoost

Nadere informatie

Profielschets Managers Het Nieuwe Maranatha. 1. Op weg naar een nieuw Maranatha

Profielschets Managers Het Nieuwe Maranatha. 1. Op weg naar een nieuw Maranatha 1. Op weg naar een nieuw Maranatha Op het terrein van Maranatha in Rijssen is een prachtig nieuw zorgcomplex verschenen. Aan de laatste fase van de nieuwbouw wordt nog gewerkt. De oude woontoren is gesloopt

Nadere informatie

Samen voor een sociale stad

Samen voor een sociale stad Samen voor een sociale stad 2015-2018 Samen werken we aan een sociaal en leefbaar Almere waar iedereen naar vermogen meedoet 2015 Visie VMCA 2015 1 Almere in beweging We staan in Almere voor de uitdaging

Nadere informatie