Audi Q7. Voorsprong door techniek

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Audi Q7. Voorsprong door techniek"

Transcriptie

1 Q7 Audi Q7 Audi Voorsprong door techniek

2

3 Fascinatie voor Audi Maatschappelijk verantwoord ondernemen Verantwoord leven is een van de vaste waarden van het Audi beleid. We willen winst maken en internationale successen boeken, maar een verantwoorde werkgever zijn, het milieu ontzien en zuinig omgaan met grondstoffen zijn voor ons net zo belangrijk. Daarbij tellen de kleine dingen (deze brochure is gedrukt op papier met FSC-keurmerk) net zo zwaar als de grote. Audi ontwikkelt auto s die sportief zijn, die iets met je doen en die ook steeds efficiënter rijden. Op de langere termijn wil Audi met zijn modellen CO₂-neutrale mobiliteit mogelijk maken. In het totaalbeeld past ook dat Audi zijn fabrieken stap voor stap CO₂-neutraal maakt. Audi heeft ook oog voor de maatschappij, met name voor onderwijs, techniek en sociale betrokkenheid. We denken daarbij uiterst toekomstgericht. Met het Audi Urban Future Initiative kijkt Audi samen met internationale experts uitvoerig naar toekomstige stedelijke uitdagingen en trends op het gebied van mobiliteit. wereld van Audi. De keuze voor Audi is een keuze voor een merk dat meer biedt: individualiteit, exclusiviteit en passie voor techniek en auto s. Teamgeest Autosport is een van de drijfveren van ons merk. Audi boekt al jarenlang successen in diverse raceklassen, zoals de 24 uur van Le Mans en de DTM. In elke sport draait het om precisie, passie en techniek, net zoals bij Audi. Daarom is Audi niet alleen als deelnemer, maar ook als sponsor sinds jaar en dag betrokken bij sportactiviteiten. Ook in Nederland. Zo sponsort Audi de Nederlandse Ski Vereniging en golfer Joost Luiten. Ook steunt het merk de Johan Cruyff Foundation. Internationaal is Audi onder meer sponsor van diverse voetbalclubs, de Duitse skibond en de Duitse olympische sportfederatie. Kijk voor meer informatie over alle genoemde onderwerpen op onze website: configurator.audi.nl

4 Pagina Fascinatie 4 Audi Q7 Techniek 30 Audi innovaties 36 Verlichtingstechnologieën 42 Performance 32 Audi connect 38 Assistentiesystemen 44 Audi ultra 34 Simplexity 40 quattro Uitrusting 48 Styleguides 60 Velgen/banden 71 Comfort 50 Motoren 62 Stoelen 74 Infotainment 52 S line 66 Decoratielijsten 77 Audi connect 54 Audi design selection 68 Verlichting 81 Assistentiesystemen 56 Audi exclusive 69 Design 83 Techniek/veiligheid 58 Lakkleuren 70 Stuurwielen/bedieningselementen 85 Verlengde garantie Overig 86 Audi Originele Accessoires 92 Afmetingen 102 Fascinatie voor Audi 90 Technische gegevens 94 Index De uitrusting van de auto die in het Fascinatie-deel is afgebeeld, staat op pagina 101. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 90.

5 Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 90.

6 Greatness starts when you don t stop

7

8 06 07 Een krachtige uiting van quattro en een progressief design. Dat is een sterke combinatie. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 90.

9 08 09

10 Zoals een Audi Q7 moet zijn: gespierd, tijdloos en bijzonder. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 90.

11

12 Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina

13

14 12 13 Precies de juiste uitstraling. Hij kan de hele wereld aan. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 90.

15 14 15 Wie de grenzen opzoekt, gaat altijd aan kop. Een opvallend dynamische auto die met krachtige en efficiënte TFSI- en TDI-motoren leverbaar is. Het vermogen bedraagt maximaal 245 kw (333 pk) en het koppel loopt op tot 600 Nm. Dat is zo riant dat altijd ruim voldoende power voorhanden is. Tegelijkertijd zijn het verbruik en de uitstoot geknepen. Kortom, deze bolide staat hoog in de hiërarchie. De achttraps tiptronic en Audi drive select passen zich aan uw rijstijl aan. Het spectrum loopt van zuiniger rijden in de efficiency-stand tot extra sportief in de dynamic-modus. Ook ligt hij beter in bochten dan ooit, zeker in combinatie met vierwielbesturing. Zo bouwt u snel een voorsprong op. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 90.

16

17

18 16 17 quattro. Soeverein in veel situaties. De quattro-aandrijving bestaat al 35 jaar en dat is een succes dat nog steeds voortduurt. De nieuwe Audi Q7 is daar letterlijk en figuurlijk een mooi voorbeeld van. De betrouwbare permanente vierwielaandrijving is standaard en zorgt zo voor een goede tractie en een plezierige portie rijdynamiek. Ter aanvulling zijn aan Audi drive select enkele nieuwe instellingen toegevoegd, waaronder een offroadstand. Met al deze techniek zijn de capaciteiten van deze auto ten volle te benutten. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 90.

19 18 19

20 Een vooruitziende blik brengt u verder. Hier gaat een licht op over de toekomst. Of liever gezegd aan, want de optionele Audi Matrix LED-koplampen met hun kristalachtige modules verlichten de weg helder en homogeen. Elke lichtdiode wordt apart en uiterst precies aangestuurd. Dat valt op, net zoals de LED-achterlichten. In combinatie met LED- of Matrix LED-koplampen zijn daar dynamische richtingaanwijzers in verwerkt. Al deze verlichtingsinnovaties dragen bij aan de veiligheid en het comfort.

21

22 20 21 Een ambiance van hoog niveau. Het interieur van de nieuwe Audi Q7 is in hoge mate zelf samen te stellen. Er is niet alleen keuze uit verschillende stoeltypes, maar ook uit veel fraaie bekledingen en andere materialen, mooie kleuren en bijzondere afwerkingsdetails. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 90.

23

24 De materialen van topkwaliteit en ongekend goede afwerking dragen bij aan de unieke interieurambiance. Twee voorbeelden zijn het schitterende en prettig aanvoelende leder Valcona en de dubbele decoratielijsten die naar wens zijn samen te stellen. De comfortairconditioning houdt met iedereen rekening en is zelfs leverbaar met vier afzonderlijk instelbare klimaatzones

25

26 Een nieuwe manier om uw doelen te bereiken De optionele Audi virtual cockpit is een volledig digitaal instrumentenpaneel dat op een 12,3-inch scherm met een hoge resolutie heel veel informatie kan tonen. Haarscherp, kleurrijk en vol contrast. Naar wens is MMI navigatie plus inclusief MMI touch aan de uitrusting toe te voegen. Bovendien is er nog een 8,3-inch uitschuifbaar MMI-display. Voor alle functies geldt dat ze dankzij een nieuw en doordacht MMI-bedieningsconcept intuïtief zijn te gebruiken. Er zijn minder knoppen en toch meer mogelijkheden om de auto-instellingen, navigatie, telefoon, Audi connect en overige media te regelen. Het vergrote touchpad helpt daar ook bij. Dankzij dit gebruiksgemak kunt u zich blijven richten op het behalen van nieuwe doelstellingen. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 90.

27 26 27 Er kan gewoon meer met een flexibele opstelling. Het zeer ruime interieur is op veel manieren aan te passen aan de inzittenden en hun bagage. Het komt vooral neer op de vraag: wie en wat moeten er mee? Een achterbank is standaard, maar in plaats daarvan is de auto ook leverbaar met een bank waarvan de drie zitplaatsen los van elkaar verschuifbaar zijn. Bovendien is ook een elektrisch bedienbare derde zitrij mogelijk voor twee passagiers. Zij kunnen gemakkelijk instappen door de buitenste zitplaatsen van de achterbank te verschuiven. Al naar gelang de configuratie heeft de nieuwe Audi Q7 dus twee, drie, vier, vijf, zes of zeven zitplaatsen. Er passen maar liefst zes kinderzitjes in. U merkt het: wat zitcomfort betreft hebben wij duidelijk alles op een rij. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 90.

28

29 Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 90.

30 28 29 Een innovatieve auto die de tijdgeest feilloos aanvoelt. De nieuwe Audi Q7 is gerust als de benchmark te omschrijven. Hij heeft een innemend design, levert goede prestaties, beschikt over innovatieve technologieën en toont wat er mogelijk is op het gebied van gewichtsbesparing. Ten opzichte van zijn voorganger schudt hij tot wel 325 kg van zich af. Een kwestie van vooruitstrevende ideeën combineren met slimme materiaaltoepassingen. Voor een nog betere rijdynamiek, toegenomen efficiency en een verlaagde CO₂-uitstoot. De tijden zijn immers veranderd.

31 Audi innovaties quattro Soevereine voorsprong. Audi connect Verbindende voorsprong. Simplexity Ongecompliceerde voorsprong. Verlichtingstechnologieën Performance Een schitterende voorsprong. Een snelle voorsprong. Audi ultra Duurzame voorsprong.

32 31 Voorsprong door techniek. Assistentiesystemen Een veilige voorsprong. Audi brengt u verder. De wereld verandert voortdurend. Technologische ontwikkelingen gaan steeds sneller. Daardoor kan er steeds meer, ook met uw mobiliteit. Wij zijn actief betrokken bij deze vooruitgang, door voortdurend nieuwe innovaties te presenteren. Die vindt u terug in auto s die iets toevoegen aan uw leven en die u op het gebied van mobiliteit daadwerkelijk een voorsprong geven.

33 Audi connect

34 Audi connect Verbindende voorsprong. Ook onderweg met iedereen contact houden. 33 mysmartphone¹ myservice¹ myroute mynetwork Blijf onderweg op de hoogte van wat er op social media zoals Facebook en Twitter gebeurt, spreek nieuwe sms jes in en laat binnengekomen berichten door de auto voorlezen. Gebruik smartphone-apps via Audi MMI. mycarmanager¹ Gebruik uw smartphone om diverse autogegevens te bekijken en als afstandsbediening, bijvoorbeeld voor de centrale vergrendeling. Rij met behulp van Google Earth ² en Google Street View ² naar uw bestemming. Het navigatiesysteem verwerkt online verkeersinformatie in de routeberekening en geeft nuttige aanvullende informatie. Kaartupdates zijn via de 4G-verbinding rechtstreeks in de auto te downloaden. myinfo Ontvang in de auto online weersverwachtingen, actuele brandstofprijzen en nieuwsberichten. Omdat uw auto gerichte informatie verzendt die van pas komt bij onderhoud en pechhulp, wordt u snel en doeltreffend geholpen op het moment dat u een afspraak met de dealer maakt. myroadmusic Een goede geluidskwaliteit en een heel groot muziek- en zenderaanbod, omdat u via Audi connect toegang heeft tot online radio, streaming diensten en de muziek die op uw smartphone staat. De wereld heeft veel te bieden. Met Audi connect haalt u diverse van deze mogelijkheden digitaal en rechtstreeks naar uw Audi. Met behulp van MMI heeft u onder meer toegang tot POI s, actueel nieuws, de weersverwachting en uw s. Het werkt met een druk op de knop en dankzij 4G nu zelfs tot tien keer sneller dan met een 3G-verbinding. Dankzij de WiFi-hotspot zijn laptops, tablets en smartphones in de auto met internet te verbinden. De door Audi connect ondersteunde functies en toepassingen laten zich configureren via de website van myaudi. De modelspecifieke Audi connect toepassingen, gebruiksvoorwaarden en gebruikerstips staan op pagina 77 en verder. ¹ Beschikbaar in de loop van het modeljaar. ² Google en het Google-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Google Inc.

35 Simplexity Simplexity Ongecompliceerde voorsprong. Onze technologie is toegankelijk. De wereld van mobiel infotainment is heel toegankelijk in een Audi. De Multi Media Interface (MMI) en andere bedieningsmogelijkheden hebben logische menu s, zodat uw aandacht bij het verkeer kan blijven. Telefoneren, navigeren en internetten via Audi connect: het werkt allemaal vanzelfsprekend, handig en praktisch. Extra s zoals spraakbediening, het head-up display, de Audi virtual cockpit en de Audi phone box met wireless charging maken het u nog gemakkelijker.

36 35 Audi tablet* Volledige integratie met alle info- en entertainmentfuncties van de auto. Uitneembaar, dus ook buiten de auto te gebruiken. Multifunctioneel stuurwiel Voorzien van schakelpaddels. Voor de bediening van veel functies, zoals het bestuurdersinformatiesysteem, kunnen de handen aan het stuur blijven. Head-up display Toont informatie aan de binnenkant van de voorruit, dus in het blikveld van de bestuurder. Weergave van onder andere verkeersborden, waarschuwingen en door de nachtzichtassistent opgemerkt groot wild. Spraakbediening Bedien veelgebruikte functies van de telefoon, radio, cd-speler, dvd-wisselaar, tv-tuner en het navigatiesysteem met gesproken instructies. Audi virtual cockpit Veel functies, waaronder die van MMI, zijn via dit digitale instrumentenpaneel op een optimale kijkhoogte voor de bestuurder te zien en te bedienen. U heeft keuze uit een klassieke of progressieve scherminstelling, beide haarscherp en contrastrijk. Audi MMI Draagt bij aan het comfort dankzij een logische bediening en weergave van infotainmenten autofuncties. Zoekfunctie binnen het volledige systeem met vrije zoekopdracht. Audi phone box mit wireless charging* Een telefoonvak in de middenconsole dat voor een betere ontvangstkwaliteit zorgt en het toestel draadloos oplaadt. Meer informatie over de hier genoemde uitrusting staat op pagina 70 en verder. * Beschikbaar in de loop van het modeljaar.

37 Verlichtingstechnologieën Verlichtingstechnologieën Een schitterende voorsprong. Beter zien en gezien worden. Duisternis is een relatief begrip. Met de optionele Audi Matrix LED-koplampen lijkt het s nachts of het overdag is. Deze baanbrekende technologie laat de weg baden in het licht. Niet alleen in het donker zijn de Audi Matrix LED-koplampen opzienbarend. Overdag mogen ze er ook zijn.

38 37 Audi Matrix LED-koplampen Passen zich met behulp van een camera en software aan het wegverloop en de positie van andere verkeersdeelnemers aan. De innovatief gerangschikte, dimbare LEDs verlichten de weg alsof het daglicht betreft. Dit draagt bij aan de verkeersveiligheid.

39 Assistentiesystemen Parking Assistentiesystemen Een veilige voorsprong. Een prettig idee tijdens elke reis. Vergemakkelijk met parkeersensoren, parkeerassistenten en camera s inparkeren en manoeuvreren. Tour City Aan elkaar gekoppelde assistentiesystemen dragen bij aan de veiligheid en het comfort in de stad. De techniek ondersteunt bij het veranderen van rijstrook, achteruit de weg opdraaien en tijdens het uitstappen. Hierdoor kan het ongevalsrisico afnemen. Helpt de bestuurder met sensorgestuurde systemen die bijdragen aan de oplettendheid om veiliger, comfortabeler en zuiniger te rijden op snelwegen en andere doorgaande wegen. Elke rit is anders. Eén ding is echter telkens hetzelfde: het beschermende gevoel dat elke Audi geeft. Diverse optionele assistentiesystemen in uw nieuwe Audi Q7 ondersteunen u onder het rijden en zorgen voor nog meer comfort onderweg. Maak kennis met de belangrijkste assistentiesystemen. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 90.

40 39 Parkeerhulp achter Parkeerhulp plus Parkeerassistent Achteruitrijcamera Parken Aanhangerassistent Top view Instelbare snelheidsbegrenzer Bergwegrij- en bergafdaalassistent Kantelhoekweergave Audi pre sense basic Audi pre sense city Audi pre sense front Audi pre sense rear Wegrijassistent Afbuigassistent Stadt Verkeersbordherkenning met behulp van een camera Kruisend verkeerassistent Uitstapwaarschuwing Automatische snelheidsregeling Audi side assist Nachtzichtassistent Grootlichtassistent adaptive cruise control Audi active lane assist Fileassistent Voorspellende efficiencyassistent Tour Uitwijkassistent Stop- & go-functie De Audi dealer geeft u graag meer informatie.

41 quattro t

42 41 quattro Soevereine voorsprong. Alle omstandigheden zijn ideaal. Grip houden op de weg, omdat de aandrijfkrachten permanent over alle vier de wielen richting asfalt gaan. Via het zelfsperrende middendifferentieel wordt de achteras variabel aangestuurd, selectief en afhankelijk van de situatie. Met quattro rijstabiliteit, dynamiek en agiliteit op een nieuwe manier beleven en over- en onderstuur tegengaan. Voor meer tractie en betere voortstuwing. Elk traject de baas zijn. Het eigen doel steeds voor ogen hebben. In bochten. Op rechte stukken. Op vrijwel elke ondergrond. Voor een fascinatie die blijft. Op de weg en in de herinnering. Wielafhankelijke koppelverdeling Torque vectoring verbetert de rijstabiliteit tijdens snel bochten nemen. Middendifferentieel Verdeelt de aandrijfkracht naar behoefte over de assen.

43 Performance Performance Een snelle voorsprong. Uit elke rit het optimale halen Instappen, gordel om, de motor starten. Wat de bestemming ook is, laat u aansporen door de indrukwekkende dynamiek. U weet immers dat u in uw nieuwe Audi Q7 alle kanten op kunt. Bepaal de richting, de rijstijl, de snelheid. Er is meer vermogen voorhanden en het verbruik is verlaagd. Geniet van de vrijheid die de reserves u geven. Voldoende om het beste uit elke route te halen. TFSI Audi TFSI-motoren hebben een bijzonder hoge compressieverhouding. Het resultaat: uitmuntende efficiency en optimale prestaties. Door cilinderinhoud te vervangen door druklading zijn de motoren kleiner en lichter, terwijl de dynamiek als vanouds indrukwekkend is. De krachtopbouw zal u vanuit stilstand overtuigen TDI Audi TDI-motoren zorgen dankzij een combinatie van directe inspuiting en turbodruk voor buitengewone prestaties, mede ook door het hoge koppel en de gelijkmatige vermogensopbouw over het gehele toerengebied. Met lagere emissies en een vertrouwd gunstig verbruik. Tegelijkertijd fascinerend dynamisch, zodat u uit elke weg het maximale kunt halen Audi drive select Met het standaard Audi drive select past u de rijeigenschappen van uw nieuwe Audi Q7 aan uw persoonlijke wensen aan. Met een druk op de knop. Sportiever, comfortabeler, evenwichtiger, zuiniger of volgens een volledig eigen configuratie. U beslist. Vermogen in kw Koppel in Nm Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 90. Toerental in min ¹ Vermogen in kw Koppel in Nm

44 43 adaptive air suspension De optionele, elektronisch geregelde luchtvering inclusief kantelhoekweergave werkt voor elk wiel onafhankelijk en zorgt er zelfs met zware belading voor dat de rijeigenschappen in balans blijven. Er is ook een sportvariant leverbaar met een stevigere demping. Vierwielbesturing De optionele vierwielbesturing verkleint op lagere snelheid de draaicirkel aanmerkelijk. Op hogere snelheid ondersteunt de besturing de rijdynamiek.

45 Audi ultra Audi volgt voor elk model hetzelfde principe: alle componenten zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd om gezamenlijk bij te dragen aan een lagere uitstoot. De eerste aanzet hiertoe is eind jaren tachtig gegeven, toen Audi begon met lichtere constructies en het revolutionaire Audi Space Frame (ASF ). Tegenwoordig draait het om het doorbreken van de gewichtsspiraal: elk lichter onderdeel heeft een dominosteeneffect op andere componenten, omdat die dan ook lichter, compacter of kleiner zijn te maken. Met dit in het achterhoofd verbeteren wij voortdurend constructies en materialen, waarbij we op de functionaliteit, het gewicht en het productieproces letten. Daardoor worden onze auto s steeds zuiniger en zijn minder grondstoffen nodig. Ook verwerken we steeds meer efficiencytechnologieën in een Audi. Denk bijvoorbeeld aan de recuperatie- en start-stopsystemen. Ook vooruitstrevende en zuinige hightech motoren dragen bij aan onze doelstelling. Die krachtbronnen werken met een hogere compressie en een betere verbranding; goed voor minder CO₂ uit de uitlaat en extra rijdynamiek. Dit valt allemaal onder de vlag van Audi ultra. Voor mobiliteit die minder CO₂ oplevert, nu en in de toekomst. Uitblinken door een lager gewicht Minder kilo s leiden tot extra besparingen, meer power en een grotere actieradius. Audi heeft veel ervaring met lichte constructies. Het begon met de carrosserie, maar inmiddels is het effect uitgebreid tot vrijwel alle andere delen van de auto. Innovatieve materialen zoals aluminium, carbon en magnesium zijn gecombineerd met slimme bouwwijzes en fabricageprocessen met minder materiaalgebruik. Aerodynamica Een lagere luchtweerstand, hogere efficiency. Door de carrosserielijnen, onderkant van de auto en spoilers zo aerodynamisch mogelijk te maken, is winst geboekt op het verbruiksvlak. Ook de banden met een lagere rolweerstand dragen bij aan de efficiency. Tests met snelheden tot 300 km/h in de Audi windtunnel hebben dat bewezen. Motorencompetentie Een krachtige en efficiënte aandrijving. De efficiencytechnologieën van Audi ultra zijn ook in de motoren terug te vinden. Zoals bijvoorbeeld de efficiënte warmtehuishouding die de motor zuiniger maakt en de Audi TDI clean diesel-technologie, waarmee de uitstoot is te verlagen.

46 45 Audi ultra Duurzame voorsprong. Een optelsom van onze efficiency-ideeën. Recuperatie Remmen voor nog efficiënter rijden. Met het terugwinnen van remenergie (recuperatie). Een deel van de bewegingsenergie die vrijkomt tijdens remmen en uitrollen, wordt opgeslagen in de accu en vervolgens weer gebruikt tijdens accelereren. Afhankelijk van de rijsituatie scheelt dat tot drie procent brandstof. Excelleren in transmissies Een hogere efficiency dankzij verbeterde overbrengingsverhoudingen. Door het hogere koppel dat over een breed toerenbereik beschikbaar is, kunnen met name de hogere versnellingen langer zijn. Dankzij het forse koppel trekt de auto ook bij lagere toerentallen goed door, zodat het verbruik gunstig blijft en de sportieve rijprestaties behouden blijven.

47 46

48 Uitrusting Voor een uniek karakter. De uitrusting van uw Audi. Sportiviteit, comfort, design, functionaliteit: welke eisen u ook aan uw Audi stelt, hij biedt veel mogelijkheden tot personalisering. De uitrustingsvarianten van Audi zijn hoogwaardig en door u aan uw wensen aan te passen.

49 48 Karakter is er in vele vormen. Hier zijn er twee. Wat maakt van een Audi uw Audi? Een volledig op uw wensen afgestemde uitrusting. Er zijn veel mogelijkheden om uw auto precies zo samen te stellen als u voor ogen heeft. Sportiever? Eleganter? Laat u inspireren. Audi Q7 in Grafietgrijs metallic LED-koplampen De carrosseriekleur is Grafietgrijs metallic. De bumperonderzijdes, dorpellijsten en spatbordranden zijn antraciet met nerfstructuur. In de portierlijsten staat het quattro-logo. De bodembescherming voor en achter is in Barcelonetta zilver. Gegoten lichtmetalen velgen in 10-spaak ster design, contrastgrijs, gedeeltelijk gepolijst* Sportstoelen met zwart alcantara en leder Bovenste decoratielijsten in geborsteld aluminium Sono en de onderste lijsten in grijs eikenhout Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 90.

50 Styleguides Audi Q7 in Argusbruin metallic Volledig in carrosseriekleur Argusbruin metallic Gesmede lichtmetalen velgen in 5-arm turbine design, contrastgrijs, gedeeltelijk gepolijst* Individuele contourstoelen met pistachebeige leder Valcona Bovenste decoratielijsten in hoogglans zwart en de onderste lijsten in Beaufort notenhout * Kijk voor gebruikerstips over de velgen op pagina 91.

51 50 Voor elke persoonlijkheid de juiste kracht. Welke Audi motor u ook kiest, alle krachtbronnen werken met een hoge compressie, een zeer efficiënte verbranding en een hoge efficiency. Samengevat: meer power, een lager verbruik en geringere emissies.

52 Motoren 3.0 TFSI 3.0 TDI TFSI TDI De Audi TFSI-motoren: indrukwekkende efficiency, goede prestaties en vertrouwde dynamiek. Bijvoorbeeld de nieuwe Audi Q7 als 245 kw (333 pk) sterke 3.0 TFSI quattro. Die accelereert van 0 naar 100 km/h in 6,1 seconden en haalt een topsnelheid van 250 km/h.* De Audi TDI-motoren: veel trekkracht bij elk toerental. Er is altijd soepel vermogen voorhanden. Met een lagere uitstoot en zoals bekend een gunstig verbruik. Zoals de 3.0 TDI quattro: 200 kw (272 pk), een topsnelheid van 234 km/h en een acceleratie van 0 naar 100 km/h in 6,3 seconden.* Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 90. * Deze waarden gelden voor de 5-zitter.

53 52 Trouw de sportieve lijn volgen: S line en S line exterieur. Met de S line-pakketten versterkt u de sportieve eigenschappen van uw Audi Q7. Benadruk bijvoorbeeld het dynamische design, geef het interieur nog meer karakter of maak het onderstel nog sportiever voor nog meer rijdynamiek. Zo wordt uw Audi een echte topsporter. S line exterieur Voor- en achterbumper, portierlijsten, luchtinlaten in de voorbumper en diffusorgedelte In een sportief-markant design. Onderzijde van de voor- en achterbumper, portierlijsten en spatbordranden In carrosseriekleur gespoten. Diffusorgedeelte Platinagrijs met een zwart gedeelte met honingraatstructuur. S line-dakspoiler Roestvrijstalen laadrandprotectie Koplampreinigingsinstallatie Instaplijsten Met S line-logo s. De modelspecifieke standaarduitrusting en meeruitvoeringen staan in de index vanaf pagina 94. S line-logo s Op de voorspatborden.

54 Uitvoeringen en pakketten S line Audi design selection S line S line bestaat uit de volgende uitrusting: Gegoten lichtmetalen velgen in 5-parallelspaak design Maat 9 J x 20, banden 285/45 R 20¹. adaptive air suspension sport Instaplijsten Met S line-logo s. S line-logo s Op de voorspatborden. Interieur, dashboard en hemelbekleding In het zwart. Met gekleurde stiksels op stoelen, lederen sportstuurwiel, middenarmsteun, voetmatten en (indien meebesteld) met leder beklede portierarmsteunen. Sportstoelen voor Elektrisch verstelbaar, inclusief elektrisch viervoudig instelbare lendensteunen. S line-stoelbekleding Zwart. Geperforeerd alcantara/leder met S line-logo s gepreegd in de leuningen van de voorstoelen. Optioneel leverbaar: Andere velgen in 20 inch of groter S line-stoelbekleding leder Valcona, zwart of rotorgrijs Met S line-logo s gepreegd in de leuningen van de voorstoelen. Bovenste decoratielijsten Geborsteld aluminium Sono. Onderste decoratielijsten Grijs eikenhout. S line-multifunctioneel driespaaks lederen sportstuurwiel met schakelpaddels, verwarmbaar, of een S line-multifunctioneel driespaaks lederen sportstuurwiel, afgevlakt aan de onderzijde, inclusief schakelpaddels Voorzien van zwart leder, gedeeltelijk geperforeerd, en S line-logo. Keuze uit alle standaard en optionele lakkleuren en de speciale kleur Daytonagrijs pareleffect S line-multifunctioneel driespaaks lederen sportstuurwiel met schakelpaddels Voorzien van zwart leder, gedeeltelijk geperforeerd, en S line-logo. Transmissiehendelknop Van geperforeerd zwart leder. Bovenste decoratielijsten Geborsteld aluminium Sono. Onderste decoratielijsten Leisteengrijze chroomlak. Afgebeeld zijn gesmede lichtmetalen velgen in 5-arm turbine design, contrastgrijs, gedeeltelijk gepolijst.² Laadrandprotectie Van roestvrijstaal. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 90. ¹ Op het EU-bandenlabel staan de rolweerstand, geluidsproductie en grip op een natte weg. ² Kijk voor gebruikerstips over de velgen op pagina 91.

55 54 Passend bij persoonlijke wensen: de Audi design selection. De Audi design selection biedt u een esthetische voorselectie van bijzondere interieurmaterialen en -kleuren. De fraaie murillobruine lederen bekleding en de gekleurde stiksels zorgen voor een exclusieve interieurambiance. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 90.

56 Uitvoeringen en pakketten S line Audi design selection Audi design selection murillobruin In de Audi design selection murillobruin is de volgende uitrusting inbegrepen: individuele contourstoelen met murillobruin leder Valcona en granietgrijze stiksels, inclusief stoelverwarming voor en stoelventilatie hemelbekleding, bovenste gedeelte van de portierstijlen en de dubbele zonnekleppen bekleed met maanzilver alcantara deel van portierpanelen bekleed met murillobruin alcantara dashboardbovenzijde en portierranden bekleed met granietgrijs leder voorzien van murillobruine sierstiksels murillobruin leder op de dashboardonderzijde middenconsole, portierarmsteunen en comfortmiddenarmsteun voor bekleed met murillobruin leder voorzien van granietgrijze sierstiksels achterkant van de voorstoelen bekleed met murillobruin leder multifunctioneel en verwarmbaar driespaaks lederen sportstuurwiel met schakelpaddels bekleed met granietgrijs leder voorzien van murillobruine stiksels bovenstrook decoratielijsten in geborsteld aluminium Sono, onderste decoratielijsten in donkerbruin naturel plataanhout donkerbruin naturel plataanhout en geborsteld aluminium Sono op de middenconsole mechanische zonwering voor de achterruit en achterportierramen voetmatten in luxe granietgrijs velours aluminiumplaquette design selection op de portieren volledig lederpakket met de volgende elementen bekleed met leder: portierarmsteunen, onderste gedeelte van de portierpanelen, portierranden, middenconsole, dashboardonderzijde, dashboardkastje, dashboardbovenzijde en panelen van de voorstoelen

57 56 Als u een exclusieve smaak heeft, past uw Audi daar goed bij. Nomen est omen: Audi exclusive staat garant voor exclusiviteit. Fraaie decoratielijsten, kleurrijk leder en een individuele lakkleur uit het grote kleurenpalet van Audi exclusive: precies volgens uw wensen. Zo legt u nog meer nadruk op het buitengewone karakter van uw auto. Uw Audi dealer en de Audi exclusive studio in Audi Forum Neckarsulm (Duitsland) staan open voor uw wensen. QR-code Als u meer wilt weten over de vele mogelijkheden met Audi exclusive en de kwaliteit ervan, scan dan deze QR-code met uw smartphone. Of gebruik de volgende link in uw browser: Audi exclusive wordt aangeboden door quattro GmbH.

58 Audi exclusive Audi Q7 in de individuele lakkleur Audi exclusive Nardogrijs Audi Sport gegoten lichtmetalen velgen in 5-dubbelspaak design* Individuele contourstoelen bekleed met alabasterwit Audi exclusive leder Valcona en jetgrijze stiksels op de hoofdsteunen en zijwangen Jetgrijs Audi exclusive leder met alabasterwitte stiksels op de bedieningselementen Deel van portierpanelen (in alcantara), portiergrepen en -armsteunen, middenarmsteun, middenconsole, dashboardonderzijde en onderste gedeelte van de portierpanelen bekleed met alabasterwit leder Valcona met jetgrijze stiksels. Dashboardbovenzijde en portierranden bekleed met jetgrijs leder Valcona met jetgrijze stiksels Bovenste decoratielijsten in geborsteld aluminium Sono en onderste stroken in aluminium/zwart Beauforthout Jetgrijze Audi exclusive vloerbekleding en voetmatten met alabasterwitte lederen biezen en stiksels Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 90. * Op het EU-bandenlabel staan de rolweerstand, geluidsproductie en grip op een natte weg.

59 Uw Audi spuiten is niet eenvoudig, maar gebeurt viervoudig. Kies de lakkleur die uw persoonlijkheid het beste reflecteert. Welke tint het ook wordt, u kunt erop vertrouwen dat in het spuitprocedé absolute topkwaliteit vooropstaat. De lak op een Audi is niet dikker dan een mensenhaar, maar bestaat toch uit vier lagen. Daarin weerspiegelt niet alleen uw karakter, maar uw Audi is er ook zo goed mogelijk mee beschermd tegen milieu-invloeden en slijtage. Een autoleven lang.

60 Om ervoor te zorgen dat uw Audi in uw favoriete kleur er ook na duizenden kilometers nog fraai bij staat, is het lakprocedé geen millimeterwerk, maar micrometerwerk. Die nauwkeurigheid begint al bij het aanbrengen van de grondverf. Deze eerste laag beschermt de carrosserie tegen roest en andere verouderingen. Een deklaag werkt daarna zelfs de kleinste oneffenheden weg. Deze verf is elastisch, waardoor de autolak beter bestand is tegen bijvoorbeeld steenslag. De derde laag zorgt pas voor de gewenste kleur. Tot slot komt er een vierde laag bovenop in de vorm van heldere lak. Die beschermt tegen UV-licht, geeft glans en creëert kleurdiepte. En dat indien mogelijk net zolang totdat u een nieuwe lievelingstint uitkiest. Primer Filler coat Lakkleur Heldere lak

61 58 Uni lakkleuren Metallic lakkleuren Carrarawit Gletsjerwit metallic Argusbruin metallic Orkazwart metallic Diepzwart Floretzilver metallic Inktblauw metallic Karaatbeige metallic Grafietgrijs metallic De modelspecifieke standaarduitrusting en meeruitvoeringen staan in de index vanaf pagina 94.

62 Exterieur Lakkleuren Velgen/banden Pareleffect lakkleur Kleur naar klantenwens Lakkleuren uni/metallic/pareleffect De bumperonderzijdes, dorpellijsten en spatbordranden zijn antraciet met nerfstructuur. In de portierlijsten staat het quattro-logo. De bodembescherming voor en achter is in Barcelonetta zilver. Daytonagrijs pareleffect Audi exclusive individuele lakkleuren Aangeboden door quattro GmbH. Volledig in carrosseriekleur De bumperonderzijdes, dorpellijsten en spatbordranden zijn in carrosseriekleur. In de portierlijsten staat het quattro-logo. De bodembescherming voor en achter is in Barcelonetta zilver.

63 Kwaliteit in vorm gebracht en glansrijk vervolmaakt. Audi velgen. Om u met een goed gevoel te laten rijden, moeten Audi velgen tijdens strenge tests hun kwaliteit bewijzen. Zo zijn er bijvoorbeeld hardheidstests om de materiaalstabiliteit te garanderen. De Copper Accelerated Salt Spray test, kortweg CASS, zorgt voor een zo goed mogelijke bescherming tegen corrosie. Dankzij deze en vele andere maatregelen zorgen wij dat de kwaliteit van elke Audi velg zo goed mogelijk is, ook na vele kilometers. Dat geldt voor al onze velgen, dus ook die met het design van uw voorkeur.

64 Het beste contact tussen een Audi en de weg. Uiteenlopende designs en topkwaliteit afwerking met ons grote assortiment aan velgen zet u voor uw Audi de puntjes op de i. Alle velgen zijn afgestemd op een specifiek model Audi. Versterk het karakter van uw Audi volgens uw persoonlijke wensen. Mag uw auto bijvoorbeeld een dynamischere uitstraling hebben? Kies dan voor de speciale Audi Sport-velgen. Laat u inspireren. Welke keuze u ook maakt, uw smaak is bepalend.

65 60 Zomervelgen Gesmede lichtmetalen velgen in 5-arm design Maat 8 J x 18, banden 255/60 R 18¹. Gegoten lichtmetalen velgen in 5-spaak ster design Maat 8,5 J x 19, banden 255/55 R 19¹. Gegoten lichtmetalen velgen in 5-parallelspaak design (S-design) Maat 9 J x 20, banden 285/45 R 20¹. Gesmede lichtmetalen velgen in 5-arm turbine design, contrastgrijs, gedeeltelijk gepolijst² Maat 9,5 J x 21, banden 285/40 R 21¹. Gegoten lichtmetalen velgen in 5-V-spaak design Maat 8,5 J x 19, banden 255/55 R 19¹. Audi Sport gegoten lichtmetalen velgen in 7-dubbelspaak design met RS-logo³, ⁴ Maat 8,5 J x 19, banden 255/55 R 19¹. Audi Sport gegoten lichtmetalen velgen in 10-Y-spaak design³, ⁴ Maat 9 J x 20, banden 285/45 R 20¹. Audi Sport gegoten lichtmetalen velgen in 5-dubbelspaak design met RS-logo³ Maat 9,5 J x 21, banden 285/40 R 21¹. Gegoten lichtmetalen velgen in 10-spaak ster design, contrastgrijs, gedeeltelijk gepolijst² Maat 9 J x 20, banden 285/45 R 20¹. Audi Sport gegoten lichtmetalen velgen in 5-arm offroad design in titaanoptiek mat, glanzend gefreesd², ³, ⁴ Maat 9 J x 20, banden 285/45 R 20¹. Audi Sport gegoten lichtmetalen velgen in 5-dubbelspaak design in titaanoptiek mat, glanzend gefreesd met RS-logo², ³, ⁴ Maat 9,5 J x 21, banden 285/40 R 21¹. De modelspecifieke standaarduitrusting en meeruitvoeringen staan in de index vanaf pagina 94.

66 Exterieur Lakkleuren Velgen/banden Bandenspanningscontrolesysteem Sensoren letten onder het rijden op de door de bestuurder ingestelde bandenspanning. In het geval van een dalende spanning in een of meer banden waarschuwt het systeem via het bestuurdersinformatiesysteem, MMI en een geluidssignaal. Onder het rijden zijn de bandenspanning en temperatuur van de afzonderlijke banden in MMI op te roepen. ¹ Op het EU-bandenlabel staan de rolweerstand, geluidsproductie en grip op een natte weg. ² Kijk voor gebruikerstips over de velgen op pagina 91. ³ Aangeboden door quattro GmbH. ⁴ Leverbaar in de loop van het modeljaar.

67 62 Gestoeld op premium kwaliteit. In uw Audi neemt u een bijzondere plaats in. Op de voorstoelen en achterin is het exclusieve comfort voelbaar aan de topklasse materialen en zeer goede afwerking. Kies voor de standaardstoelen met stoffen of lederen bekleding, de sportstoelen of individuele contourstoelen. Ze zitten comfortabel en bieden houvast tijdens een dynamische rit. Eén ding weet u daarom zeker: u zit altijd goed. handmatig verstelbare hoofdsteunhoogte elektrisch* verstelbare rugleuning handmatig verstelbare gordelhoogte elektrisch verstelbare rugleuning leuningachterkant met bagagenet leuningachterkant met bagagenet elektrisch 4-voudig instelbare lendensteunen zitgedeelte geventileerd en verwarmd elektrisch* verstelbare zithoogte elektrisch verstelbare zithoogte elektrisch* verstelbaar in lengterichting elektrisch verstelbaar in lengterichting elektrisch verstelbare zithoek Standaardstoelen 1 Afgebeeld is een standaardstoel met rotsgrijs leder Cricket. Standaardstoelen met stoelventilatie 2 Afgebeeld is een standaardstoel met ventilatie en rotsgrijs geperforeerd leder Cricket. De modelspecifieke standaarduitrusting en meeruitvoeringen staan in de index vanaf pagina 94.

68 Interieur Stoelen Decoratielijsten handmatig verstelbare hoofdsteunhoogte handmatig verstelbare hoofdsteunhoogte, -hoek en -afstand handmatig verstelbare gordelhoogte elektrisch 4-voudig instelbare lendensteunen forse zijwangen voor extra zijdelingse steun in bochten leuningachterkant met bagagenet elektrisch verstelbare zithoogte elektrisch verstelbaar in lengterichting elektrisch verstelbare rugleuning pneumatisch instelbare lendensteunen pneumatisch instelbare leuningwangen elektrisch verstelbare zithoogte elektrisch verstelbare zitdiepte elektrisch verstelbare zithoek leuningachterkant met bagagenet zitgedeelte geventileerd en verwarmd pneumatisch instelbare zittingwangen uitstaphulp elektrisch verstelbare zitdiepte elektrisch verstelbaar in lengterichting Sportstoelen 3 Individuele contourstoelen 4 Afgebeeld is een sportstoel met zwart alcantara/leder. Afgebeeld is een individuele contourstoel met rotsgrijs geperforeerd leder Valcona. * Handmatig verstelbaar in combinatie met stoffen bekleding.

69 Stof Alcantara/leder Stof Initial zwart 1 Leder/kunstleder nougatbruin 2 geperforeerd Alcantara/leder zwart 3 Leder Cricket zwart 2 geperforeerd Leder/kunstleder Leder/kunstleder rotsgrijs 1 Geperforeerd alcantara/leder zwart 3 met gekleurde stiksels Leder Cricket rotsgrijs 1 Leder/kunstleder zwart 1 Leder/kunstleder rotsgrijs 2 geperforeerd Alcantara/leder rotsgrijs 3 Leder Cricket rotsgrijs 2 geperforeerd Leder/kunstleder zwart 2 geperforeerd Leder/kunstleder pistachebeige 1 Leder Leder Cricket pistachebeige 1 Leder/kunstleder nougatbruin 1 Leder/kunstleder pistachebeige 2 geperforeerd Leder Cricket zwart 1 Leder Cricket pistachebeige 2 geperforeerd De modelspecifieke standaarduitrusting en meeruitvoeringen staan in de index vanaf pagina 94.

70 Stoffen en lederen bekledingen Lederpakketten Stof Initial Voor standaardstoelen. Stoelmiddenbanen bekleed met stof Initial. Zijwangen, hoofdsteunen, middenarmsteun voor en portierpanelen bekleed met uni stof. Leder Cricket Leder Cricket is door en door geverfd. Het leder is dankzij een laklaag optimaal beschermd, kan tegen een stootje en gaat lang mee. Ook is het chroomvrij gelooid en oogt het hoogwaardig door de verfijnde structuur. Voor standaardstoelen: middenbanen, zijwangen, hoofdsteunmiddenbanen, middenarmsteun voor, middenarmsteun achter en derde zitrij (indien meebesteld) bekleed met leder Cricket. Deel van portierpanelen bekleed met kunstleder. Voor standaardstoelen met stoelventilatie: middenbanen van de voorstoelen en van de niet-geventileerde buitenste achterzitplaatsen bekleed met geperforeerd leder Cricket. Zijwangen, middelste zitplaats achterin, hoofdsteunmiddenbanen, middenarmsteun voor, middenarmsteun achter en derde zitrij (indien meebesteld) bekleed met leder Cricket. Deel van portierpanelen bekleed met kunstleder. Alcantara/leder Oogt exclusief en sportief. Dankzij de snelle temperatuurnivellering zorgt deze combinatie voor veel zitcomfort en een aangenaam stoelklimaat. De bekleding kan tegen een stootje en is gemakkelijk schoon te houden. De alcantara middenbanen geven veel grip, wat prettig is tijdens dynamisch rijden. Het leder op de zijwangen maakt de uitstraling compleet. Voor sportstoelen: de middenbanen van de voorstoelen, buitenste zitplaatsen op de tweede zitrij en de zitplaatsen op de derde zitrij (indien meebesteld) alsmede een deel van de portierpanelen bekleed met alcantara. Zijwangen, hoofdsteunmiddenbanen, middenarmsteun voor en middenarmsteun achter bekleed met leder. Leder Valcona Hoogwaardig leder dat bijdraagt aan de elegante interieuruitstraling. Dankzij de dunne laklaag kan het goed ademen en de onbewerkte bovenlaag benadrukt het hoogwaardige karakter. Leder Valcona is chroomvrij gelooid, door en door geverfd en voorzien van lichtbestendige verfpigmenten. Voor sportstoelen: middenbanen, zijwangen, hoofdsteunen, middenarmsteun voor, middenarmsteun achter en derde zitrij (indien meebesteld) bekleed met leder Valcona. Deel van portierpanelen bekleed met alcantara. Voor individuele contourstoelen met stoelventilatie: middenbanen van de voorstoelen en van de niet-geventileerde buitenste achterzitplaatsen bekleed met geperforeerd leder Valcona. Zijwangen, middelste achterzitplaats, derde zitrij (indien meebesteld), hoofdsteunen, middenarmsteun voor en middenarmsteun achter bekleed met leder Valcona. Deel van portierpanelen bekleed met alcantara. Leder/kunstleder Voor standaardstoelen: de middenbanen van de voorstoelen, buitenste zitplaatsen op de tweede zitrij en de zitplaatsen op de derde zitrij (indien meebesteld) alsmede de instapwang aan bestuurderskant bekleed met leder. Zijwangen, middelste achterzitplaats, hoofdsteunen, middenarmsteun en deel van portierpanelen bekleed met kunstleder. Voor standaardstoelen met stoelventilatie: de middenbanen van de voorstoelen en niet-geventileerde buitenste achterzitplaatsen bekleed met geperforeerd leder. De instapwang aan bestuurderskant en de zitplaatsen op de derde zitrij (indien meebesteld) bekleed met leder. Zijwangen, middelste achterzitplaats, hoofdsteunen, middenarmsteun en deel van portierpanelen bekleed met kunstleder. Lederpakket Portierarmsteunen, portiergrepen, middenconsole voor, dashboardonderzijde en het onderste gedeelte van de portierpanelen bekleed met leder in stoelkleur, inclusief sierstiksels in een bijpassende tint. Uitgebreid lederpakket Portierarmsteunen, portiergrepen, middenconsole voor, dashboardonderzijde, het onderste gedeelte van de portierpanelen, dashboardbovenzijde¹ en het bovenste gedeelte van de portierpanelen inclusief portierranden bekleed met leder fijnnappa in stoelkleur, inclusief sierstiksels in een bijpassende tint. Zonwering voor de achterruit en achterzijramen, alcantara hemelbekleding en met alcantara beklede dubbele zonnekleppen. Volledig lederpaket Portierarmsteunen, portiergrepen, middenconsole voor, dashboardbovenzijde¹, dashboardonderzijde en de onderste en bovenste gedeelten van de portierpanelen inclusief portierranden bekleed met leder fijnnappa in stoelkleur, inclusief sierstiksels in een bijpassende tint. Zonwering voor de achterruit en achterzijramen, alcantara hemelbekleding en met alcantara beklede dubbele zonnekleppen. Audi exclusive leder Valcona pakket 1² Stoelen en middenarmsteun bekleed met leder Valcona, deel van portierpanelen bekleed met alcantara. De kleuren van het leder, alcantara en de stiksels zijn vrij te kiezen uit het kleurenaanbod van Audi exclusive. Audi exclusive leder Valcona pakket 2² Als aanvulling op pakket 1 zijn ook de portierarmsteunen, portiergrepen, middenconsole voor, dashboardonderzijde en het onderste gedeelte van de portierpanelen bekleed met leder Valcona. De kleuren van het leder, alcantara en de stiksels zijn vrij te kiezen uit het kleurenaanbod van Audi exclusive. Audi exclusive alcantara/leder Valcona pakket 2² Stoelen, middenarmsteun, portierarmsteunen, portiergrepen, middenconsole voor, dashboardonderzijde en het onderste gedeelte van de portierpanelen bekleed met leder Valcona. De stoelmiddenbanen en een deel van de portierpanelen zijn bekleed met alcantara. De kleuren van het leder, alcantara en de stiksels zijn vrij te kiezen uit het kleurenaanbod van Audi exclusive. Audi exclusive leder Valcona pakket 3² Als aanvulling op pakket 1 zijn ook de portierarmsteunen, portiergrepen, middenconsole voor, dashboardbovenzijde en het bovenste gedeelte van de portierpanelen inclusief portierranden bekleed met leder Valcona. Het dashboard is er in de volgende Audi exclusive-lederkleuren: havanna bruin, zadelbruin, kastanjebruin, karmijnrood, classic rood, jetgrijs, rookblauw, nachtblauw en ijslandgroen. De kleuren van het leder, alcantara en de stiksels zijn vrij te kiezen uit het kleurenaanbod van Audi exclusive. Audi exclusive leder Valcona pakket 4² Als aanvulling op pakket 3 zijn ook de dashboardonderzijde, het onderste gedeelte van de portierpanelen en de stoelpanelen bekleed met leder. Het dashboard is er in de volgende Audi exclusive-lederkleuren: havanna bruin, zadelbruin, kastanjebruin, karmijnrood, classic rood, jetgrijs, rookblauw, nachtblauw en ijslandgroen. De kleuren van het leder, alcantara en de stiksels zijn vrij te kiezen uit het kleurenaanbod van Audi exclusive. Audi exclusive alcantara/leder Valcona pakket 4² Stoelen, middenarmsteun, portierarmsteunen, portiergrepen, middenconsole voor, dashboardonderzijde, het onderste gedeelte van de portierpanelen, dashboardbovenzijde en het bovenste gedeelte van de portierpanelen inclusief portierranden en de stoelpanelen bekleed met leder. De stoelmiddenbanen en een deel van de portierpanelen zijn bekleed met alcantara. De kleuren van het leder, alcantara en de stiksels zijn vrij te kiezen uit het kleurenaanbod van Audi exclusive. ¹ In combinatie met het head-up display is de afdekrand daarvan niet met leder bekleed. ² Aangeboden door quattro GmbH.

71 64 Zitcomfort Zitplaatsen achterin Hemelbekledingen Elektrisch verstelbare voorstoelen inclusief geheugenfunctie voor de bestuurdersstoel Zithoogte, lengterichting, zithoek en rugleuning elektrisch verstelbaar. Elektrisch viervoudig instelbare lendensteunen. Twee geheugenposities voor de elektrisch verstelbare bestuurdersstoel, buitenspiegels en stuurkolom (indien meebesteld). Elektrisch verstelbare voorstoelen, inclusief geheugenfunctie voor beide voorstoelen Hemelbekleding van zwarte stof Inclusief zwarte aanbouwdelen. Hemelbekleding van alcantara Inclusief alcantara aanbouwdelen en dubbele zonnekleppen, afgestemd op de interieurkleur. Hemelbekleding van zwart alcantara Inclusief zwarte alcantara aanbouwdelen en dubbele zonnekleppen. Comfortmiddenarmsteun voor Met opbergvak. Voor bestuurder en passagier gescheiden verschuifbare armsteunhelften. Stoelventilatie voor Actieve ventilatie in de middenbanen van de zitting en rugleuning alsmede de bovenbeensteun van beide voorstoelen. Zorgt met een ventilator in de standaardstoel of door het aanzuigen van lucht in de individuele contourstoel voor een aangenaam stoelklimaat, ook als het buiten warm is. Via het aircopaneel regelbaar in drie standen. Bescherming tegen te sterke afkoeling door automatisch bijverwarmen door de stoelverwarming. In combinatie met stoelventilatie is het leder op de geventileerde voorstoelen en niet-geventileerde buitenste achterzitplaatsen geperforeerd. Middenarmsteun achter In de achterbankleuning, opklapbaar, met twee bekerhouders. Achterbank plus De zitplaatsen op de tweede zitrij zijn in de verhouding 35 : 30 : 35 handmatig te verschuiven en de leuninghoeken zijn instelbaar. Ook zijn de zittingen in dezelfde verhouding neerklapbaar. Met volledig neergeklapte bank ontstaat een vlakke laadvloer. In- en wegklapbare buitenste zitplaatsen. Twee bekerhouders in de middenarmsteun. ISOFIX-kinderzitjesbeves tiging en top tethers op alle drie de zitplaatsen. Stoelventilatie en massagefunctie voor Stoelventilatie en spiermassage met behulp van tien pneumatische kussens. Vijf instellingen (golven, kloppen, stretchen, rug, schouders) in vijf standen instelbaar met de multifunctionele knop op de stoel en via MMI. Stoelverwarming voor Gescheiden temperatuurinstelling per stoel. Werkt snel en onafhankelijk van de motortemperatuur. Is ontspannend op koude dagen. Verwarmt middenbanen en zijwangen van zitting en rugleuning. Door bestuurder en voorpassagier individueel in diverse standen instelbaar met knoppen op het aircopaneel. Via MMI is de verwarming van zitting en rugleuning apart te configureren. Stoelverwarming voor en achter Zoals de stoelverwarming voor, maar uitgebreid voor de buitenste zitplaatsen achter. Gescheiden regelbaar. Gedeeld neerklapbare achterbankleuning 35 : 30 : 35 gedeeld of volledig neerklapbare achterbankleuning. Ook de rugleuninghoek is 35 : 30 : 35 gedeeld instelbaar. ISOFIX-kinderzitjesbeves tiging en top tethers op alle drie de zitplaatsen. In combinatie met lederen bekleding inclusief een middenarmsteun met twee bekerhouders. Derde zitrij Als aanvulling op de achterbank plus : een tweezits derde zitrij achterin inclusief twee ISOFIX-kinderzitjesbevestigingen en top tethers. Deelbaar. Elektrisch inklapbaar voor een vlakke bagagevloer; dit werkt vanuit de bagageruimte en ter hoogte van de tweede zitrij. Verbeterde comfortinstap (samenvouwen en wegklappen) op de tweede zitrij. Inclusief spankrachtbegrenzers voor de veiligheidsgordels, waardoor de derde zitrij is goedgekeurd als groep 3-kinderzitje. De modelspecifieke standaarduitrusting en meeruitvoeringen staan in de index vanaf pagina 94.

72 Interieur Stoelen Decoratielijsten Leder Audi design selection Leder Valcona zwart 3 Leder Valcona cederbruin 3 Leder Valcona rotsgrijs, geperforeerd 4 Leder Valcona murillobruin, geperforeerd, 4 met granietgrijze stiksels Leder Valcona zwart, geperforeerd 4 Leder Valcona cederbruin, geperforeerd 4 Leder Valcona rotorgrijs 3 met gekleurde stiksels Audi exclusive Leder Valcona zwart 3 met gekleurde stiksels Leder Valcona rotsgrijs 3 Leder Valcona pistachebeige, geperforeerd 4 Audi exclusive lederen bekledingen* 3 4 Kleur leder/stiksels naar keuze. Stoelvarianten 1 Standaardstoelen 2 Standaardstoelen met stoelventilatie 3 Sportstoelen 4 Individuele contourstoelen * Aangeboden door quattro GmbH.

73 Beleef de fascinatie. In elk detail. Een exclusieve ambiance is een kwestie van stijl. Uw stijl. Die u tot in detail kunt verfijnen. Zorg voor voelbare accenten met de hoogwaardige Audi decoratielijsten. Raak onder de indruk van glad hout met een natuurlijke, warmeuitstraling. Bewonder hout met open poriën, waar de exclusiviteit van afstraalt. Of maak een persoonlijk statement met een combinatie van verfijnd hout en aluminium. Uw eigen smaak bepaalt het karakter.

Q3 Audi Q3. Audi Voorsprong door techniek

Q3 Audi Q3. Audi Voorsprong door techniek Q3 Audi Q3 Audi Voorsprong door techniek Fascinatie voor Audi Pagina Fascinatie 4 Audi Q3 Verantwoord leven Techniek is een van de vaste waarden van het Audi met zijn modellen CO₂-neutrale mobiliteit mogelijk

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

De nieuwe Audi Q2. #untaggable. Audi Voorsprong door techniek

De nieuwe Audi Q2. #untaggable. Audi Voorsprong door techniek De nieuwe Audi Q2 #untaggable Audi Voorsprong door techniek #allroad? #noroad? #untaggable #untaggable De nieuwe Audi Q2: sportief en hightech. Compact, maar toch ruim en praktisch als een SUV. Door de

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Audi A3 Sportback e-tron

Audi A3 Sportback e-tron Audi A3 Sportback e-tron Bijgaand het overzicht aan beschikbare Audi A3 Sportback E-Tron met 7% bijtelling. Een aantal auto s is uit voorraad op kenteken te leveren en dus per direct beschikbaar. Het overzicht

Nadere informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi Q2 2.0 TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW 47.895 U BESPAART: 6.234 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: Q2 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Half

Nadere informatie

Audi A4 Limousine A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 Limousine S4 Avant Audi Voorsprong door techniek

Audi A4 Limousine A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 Limousine S4 Avant Audi Voorsprong door techniek A4 Audi A4 Limousine A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 Limousine S4 Avant Audi Voorsprong door techniek Pagina Fascinatie 4 Audi A4 Limousine en A4 Avant 26 Audi A4 allroad quattro 36 Audi S4 Limousine

Nadere informatie

Audi A8 A8 L A8 L W12. Audi S8. Voorsprong door techniek

Audi A8 A8 L A8 L W12. Audi S8. Voorsprong door techniek A8 Audi A8 A8 L A8 L W12 Audi S8 Audi Voorsprong door techniek Audi A8 Bedankt voor het downloaden van deze brochure Audi Configurator app Ontdek de voorsprong van Audi Hieronder treft u de brochure die

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Audi A Cabriolet S5 3.0TFSI Quattro 354pk Pro Line Plus NIEUW. Algemene informatie

Audi A Cabriolet S5 3.0TFSI Quattro 354pk Pro Line Plus NIEUW. Algemene informatie VOORRAAD NIEUW Audi A5 Cabriolet S5 3.0TFSI Quattro 354pk Pro Line Plus NIEUW 99.950 U BESPAART: 18.537 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 151 km Kleur: grijs Bekleding:

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Specificaties Voertuignummer: 1104323 Datum: 26-01-2018 Tellerstand: 42.562 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

wereld van Audi. De keuze voor Audi is een keuze voor een merk dat meer biedt: individualiteit, exclusiviteit en passie voor techniek en auto s.

wereld van Audi. De keuze voor Audi is een keuze voor een merk dat meer biedt: individualiteit, exclusiviteit en passie voor techniek en auto s. TT TTS Audi TT Coupé TT Roadster Audi TTS Coupé TTS Roadster Audi Voorsprong door techniek Fascinatie voor Audi Verantwoordelijkheid nemen Pagina Verantwoord leven is een van de vaste waarden van het Audi

Nadere informatie

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW http://www.autozaak.nl/images/aanbod/5881993-audi-s5-cabriolet-quattro-s-tronic-pro-line-245kw-1.jpg Uitrusting 4-wiel aandrijving permanent ingeschakeld

Nadere informatie

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. Avant 2.0 TDI Quattro 190PK S-Tronic Aut. Climate, Led, Cruise-control, Trekhaak, Parkeersensoren

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. Avant 2.0 TDI Quattro 190PK S-Tronic Aut. Climate, Led, Cruise-control, Trekhaak, Parkeersensoren B.V. 5626AG Eindhoven Audi A4 Avant 2.0 TDI Quattro 190PK S-Tronic Aut. Climate, Led, Cruise-control, Trekhaak, Parkeersensoren Specificaties Datum: 28-10-2016 Tellerstand: 11.400 km Brandstof: Diesel

Nadere informatie

De nieuwe Sharan. Overal thuis.

De nieuwe Sharan. Overal thuis. De nieuwe Sharan. De nieuwe Sharan. veral thuis. Thuiskomen is voor veel mensen net zo fijn als op reis gaan. Mooi dat deze twee nu samenkomen in de nieuwe Sharan. Dankzij het flexibele ruimteconcept,

Nadere informatie

Limousine Avant. Audi Voorsprong door techniek

Limousine Avant. Audi Voorsprong door techniek A4 Limousine Avant Audi Voorsprong door techniek Audi A4 Bedankt voor het downloaden van deze brochure Audi Configurator app Ontdek de voorsprong van Audi Hieronder treft u de brochure die u op Audi. nl

Nadere informatie

De E-Klasse Edition Sport. In topvorm.

De E-Klasse Edition Sport. In topvorm. Gecombineerd verbruik: 4,1-9,5 l/100 km, 24,3-10,5 km/l. CO 2 -uitstoot: 110-222 g/km. Dit aanbod is geldig bij aanschaf van een E-Klasse Limousine, Estate, Coupé of Cabriolet t/m 31 maart 2014. De E-Klasse

Nadere informatie

De nieuwe Audi A4 Limousine en Avant

De nieuwe Audi A4 Limousine en Avant A4 De nieuwe Audi A4 Limousine en Avant Modellen Model Type Motor Transmissie Ex. BTW / BPM BPM Ex. BTW / incl. BPM incl. BTW / BPM Bijtelling 2015 A4 Limousine 1.4 TFSI 110 kw/150 pk S tronic 7 27.796,-

Nadere informatie

Audi Q ,- Specificaties. Omschrijving. 3.0 TDI Quattro Aut. S-Line 7-Pers, Panoramadak, Luchtvering, Bose, Xenon, Camera

Audi Q ,- Specificaties. Omschrijving. 3.0 TDI Quattro Aut. S-Line 7-Pers, Panoramadak, Luchtvering, Bose, Xenon, Camera B.V. 5626AG Eindhoven Audi Q7 3.0 TDI Quattro Aut. S-Line 7-Pers, Panoramadak, Luchtvering, Bose, Xenon, Camera Specificaties Voertuignummer: 1103307/114 Datum: 02-01-2012 Tellerstand: 206.867 km Brandstof:

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

Audi Q7/Q7 V12 TDI quattro

Audi Q7/Q7 V12 TDI quattro Standaarduitrusting 12-volt aansluitingen 94 Aandrijfslipregeling ASR 103 Aansteker en asbakken 94 Accu-energiemanagement 102 Achterbank (tweede zitrij) 88 Achterruitverwarming 86 Audi Service 106 Audi

Nadere informatie

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. Sportback 1.6 TDI Navi, Xenon, Adaptive Cruise Control, Stoelverwarming, Bluetooth, 17inch

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. Sportback 1.6 TDI Navi, Xenon, Adaptive Cruise Control, Stoelverwarming, Bluetooth, 17inch B.V. 5626AG Eindhoven Audi A3 Sportback 1.6 TDI Navi, Xenon, Adaptive Cruise Control, Stoelverwarming, Bluetooth, 17inch Specificaties Voertuignummer: 1103898 Datum: 12-10-2016 Tellerstand: 16.983 km Brandstof:

Nadere informatie

PEUGEOT 308 GT Berline & SW

PEUGEOT 308 GT Berline & SW PEUGEOT 308 GT Berline & SW ROOFDIER ZONDER POESPAS Het gamma van de 308 is opnieuw uitgebreid: de 308 en 308 SW zijn er voor de verwende autoliefhebbers vanaf nu ook in een dynamische GT-uitvoering. De

Nadere informatie

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS STYLING 04 COMFORT 07 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 STYLING De CITROËN C4 Aircross verenigt kracht met dynamiek en stijl met functionaliteit.

Nadere informatie

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011.

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. Een sterk karakter in een bijzonder jasje. De M-Klasse Edition 1. heeft een preview van deze prijslijst De gefotografeerde M-Klasse modellen

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport 52.695 U BESPAART: 7.410 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO De nieuwe Renault CLIO, een onweerstaanbaar verleidelijke look Sensuele vormen, een dynamisch profiel en scherp gesneden flanken - de nieuwe Clio is nu nog onweerstaanbaarder. De nieuwe

Nadere informatie

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015.

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. GLC Edition 1 Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Best of the best. Met het speciale model Edition 1 vieren we de première van de nieuwe GLC op een bijzondere manier: met meer sportiviteit, meer exclusiviteit

Nadere informatie

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. Sportback 1.4 TFSI S-Tronic Sport 150pk, Navi, Xenon, Sportstoelen, Climate

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. Sportback 1.4 TFSI S-Tronic Sport 150pk, Navi, Xenon, Sportstoelen, Climate Audi A3 Sportback 1.4 TFSI S-Tronic Sport 150pk, Navi, Xenon, Sportstoelen, Climate Specificaties Datum: 28-02-2017 Tellerstand: 11.961 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat / 7 Vermogen: 150 PK

Nadere informatie

de nieuwe Stylingaccessoires

de nieuwe Stylingaccessoires de nieuwe Stylingaccessoires volvo XC90 Zoals alle ontwerpers weten, kan een elegante vorm versterkt worden door de juiste accessoires. SCANDINAVISCHE STIJL DOOR VOLVO. Laat de nieuwe XC90 echt van ú worden.

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

Mercedes-Benz A-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. Nieuwprijs ,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led

Mercedes-Benz A-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. Nieuwprijs ,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz A-Klasse 200 Aut. Nieuwprijs 48.160,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led Specificaties Datum: 03-05-2018 Tellerstand: 3.635 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport 66.550 U BESPAART: 9.738 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

Prijs: ,00. Audi Code

Prijs: ,00. Audi Code Audi SQ5 SQ5 3.0 TFSI quattro 260(354) kw(pk) tiptronic Prijs: 79.900,00 Audi Code AX9UB74V www.audi.nl/ax9ub74v Overzicht Audi Audi SQ5 SQ5 3.0 TFSI quattro 260(354) kw(pk) tiptronic Prijs 79.900,00 Meer

Nadere informatie

De Golf GTI Clubsport

De Golf GTI Clubsport De Golf GTI Clubsport 01 Standaard uitrusting S Meeruitvoering MU 1) Brandstofverbruik in l/100 km: tussen 9,1 en 8,5 (stadscyclus)/tussen 6,0 en 5,9 (buitenwegcyclus)/tussen 7,0 en 6,9 (gecombineerd),

Nadere informatie

S 500 PLUG-IN HYBRID.

S 500 PLUG-IN HYBRID. S 500 PLUG-IN HYBRID. Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort, voortreffe

Nadere informatie

De Audi A3 Sportback e-tron. ARS Brochure Audi e-tron V4.indd 1

De Audi A3 Sportback e-tron. ARS Brochure Audi e-tron V4.indd 1 De Audi A3 Sportback e-tron ARS3632-03 Brochure Audi e-tron V4.indd 1 28-07-14 13:56 Verandert de wereld. Niet het dagelijks leven. Toekomstige mobiliteit brengt veel uitdagingen met zich mee. Wij hebben

Nadere informatie

3.0 TDI Quattro Aut. 272pk Pro Line S 7-Pers. S-Line, Panoramadak, Luchtvering, Head-Up, Servosluiting

3.0 TDI Quattro Aut. 272pk Pro Line S 7-Pers. S-Line, Panoramadak, Luchtvering, Head-Up, Servosluiting B.V. 5626AG Eindhoven Audi Q7 3.0 TDI Quattro Aut. 272pk Pro Line S 7-Pers. S-Line, Panoramadak, Luchtvering, Head-Up, Servosluiting Specificaties Voertuig nummer: 1102897/17 1 Datum: 03-07- 2015 T ellerstand:

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS DYNAMISCH, EIGENTIJDS, EFFICIENT De oorspronkelijke Prius was bij zijn introductie in 1997 een regelrechte sensatie. Met de

Nadere informatie

Groot. Krachtig. Mooi.

Groot. Krachtig. Mooi. De nieuwe Touareg Groot. Krachtig. Mooi. Extreme offroad kwaliteit en geavanceerde onroad technologie. De kracht van een SUV en het comfort van een limousine. Het is duidelijk. Met de Touareg hoeft u geen

Nadere informatie

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. smart infocenter (Gratis. Kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon zijn afhankelijk van de serviceprovider.) 00800 2 7777 777 NL smart fortwo: brandstofverbruik (gecombineerd): 5,2-4,2 l/100 km

Nadere informatie

Exclusive Cayenne. Nog meer individualiteit

Exclusive Cayenne. Nog meer individualiteit Exclusive Cayenne Nog meer individualiteit Inhoud Porsche Exclusive 4 Interieurpakket afwijkende lederkleur Armsteunen 6 Middenbaan stoelen 6 Interieurpakket sierstiksels in afwijkende kleur Basis 8 Stoelen

Nadere informatie

Zeer complete nieuwe Mercedes-Benz E200 Cabriolet zonder kilometers en voorzien van het sportieve AMG-styling pakket!

Zeer complete nieuwe Mercedes-Benz E200 Cabriolet zonder kilometers en voorzien van het sportieve AMG-styling pakket! B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio 200 AMG Aut. - 17.250 KORTING! Comand, Keyless-Go, Burmester, Memory, Led Specificaties Voertuignummer: 1103682 Datum: 20-08-2018 Tellerstand: 10 km

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

Inspectierapport GN-925-V

Inspectierapport GN-925-V Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Volvo V60 Tellerstand (km): 144478 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Pure Limited GN925V Meldcode: 8075 Chassisnummer: Autotype: YV1GWAA50D1128075

Nadere informatie

Tot ruim 3.800. Tot ruim 6.000. voordeel. voordeel. BWG728-03 Boekje Fast Start 210x148 c1 v7.indd 1 12-01-16 15:30

Tot ruim 3.800. Tot ruim 6.000. voordeel. voordeel. BWG728-03 Boekje Fast Start 210x148 c1 v7.indd 1 12-01-16 15:30 Tot ruim 6.000 voordeel Tot ruim 3.800 voordeel BWG728-03 Boekje Fast Start 210x148 c1 v7.indd 1 12-01-16 15:30 50% Korting op navigatie op Comfortline en Highline Gratis Cruise Control op de Trendline

Nadere informatie

ACCESSOIRES Citroën DS5

ACCESSOIRES Citroën DS5 ACCESSOIRES Citroën DS5 INHOUD STYLING 04 COMFORT 10 VEILIGHEID 12 FAMILIE EN RECREATIE 16 BESCHERMING 20 MULTIMEDIA 24 02 PERSOONLIJKE STYLING De Citroën DS5 onderscheidt zich op een groot aantal punten.

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. AMG Ambition W213, Panoramadak, Head-Up, Memory, Keyless-Go

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. AMG Ambition W213, Panoramadak, Head-Up, Memory, Keyless-Go Mercedes-Benz E-Klasse 200 Aut. AMG Ambition W213, Panoramadak, Head-Up, Memory, Keyless-Go Specificaties Voertuignummer: 1103077 Datum: 02-01-2017 Tellerstand: 10 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport 69.575 U BESPAART: 8.930 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

DE NIEUWE KAROQ SPORTLINE

DE NIEUWE KAROQ SPORTLINE DE NIEUWE KAROQ SPORTLINE SPORTIEVELING VOOR ELKE GELEGENHEID Wie beweert dat een SUV er ook als zodanig uit moet zien? De nieuwe ŠKODA KAROQ SPORTLINE bewijst dat je sportief voor de dag kunt komen, ongeacht

Nadere informatie

Audi A1 Sportback. Epic mo de on. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie vind je op pagina 10.

Audi A1 Sportback. Epic mo de on. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie vind je op pagina 10. A1 Sportback 02 03 Epic mo de on 04 05 Understatement is geen statement Sterke persoonlijkheden waarderen een krachtige uitstraling. Een herkenbaar design, verwijzingen naar beroemde rallyauto s, volop

Nadere informatie

I AM MORE THAN ONE THING.

I AM MORE THAN ONE THING. De nieuwe T-Cross. I AM MORE THAN ONE THING. Bestelbaar vanaf 22.620 ALLE REDEN VOOR EEN VOLKSWAGEN T-CROSS. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 De T-Cross heeft het kenmerkende design en de hoge zit van een echte Volkswagen

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé ,- Specificaties. Omschrijving M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr.

Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé ,- Specificaties. Omschrijving M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr. Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé 250 4M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr. Navi, LED Specificaties Voertuignummer: 1104315 Datum: 18-06-2018 Tellerstand: 21.968 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016.

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016. Leverbaar als Limousine, Estate én Coupé. De C-Klasse vanaf 38.995,-. Standaard al zeer rijk uitgerust, met een voordeel van ruim 5.000,-! Bijtelling vanaf 252,-* per maand. v.a. 15% bijtelling Prijslijst

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen Specificaties Voertuignummer: 1104309 Datum: 18-11-2017 Tellerstand: 19.980 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

Citroën C3 1.6 VTi Exclusive

Citroën C3 1.6 VTi Exclusive Harold Rolloos 7 april 2010 Leven in de brouwerij Het B-segment staat niet bekend om de grote keuze uit originele auto's. Eigenlijk is het allemaal wat saai en kleurloos. De nieuwe Citroën C3 vormt daar

Nadere informatie

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Info Gepubliceerd op: 18 februari 2014 Samenvatting Met twee nieuwe premium uitvoeringen introduceert Land

Nadere informatie

Daihatsu Terios 1.5 DVVT Trophy

Daihatsu Terios 1.5 DVVT Trophy Harold Rolloos 3 mei 2010 Tijden veranderen Het bescheiden Daihatsu staat tegenwoordig in ons land vooral bekend om haar zuinige modellen. In het verleden waren de Japanners vooral bekend om hun terreinwagens

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Uitrusting 65% getint glas achter Abs en ebd Achterbank in delen neerklapbaar Achteruitrijcamera Adaptive Cruise Control incl. Front Assist Airbag(s)

Nadere informatie

TONE UITVOERING. DYNAMIEK OP EEN ZELDZAAM NIVEAU.

TONE UITVOERING. DYNAMIEK OP EEN ZELDZAAM NIVEAU. Het opvallende silhouet van de Volvo 480 onthult zonder omwegen zijn sportieve karakter. De Volvo designers en ingenieurs hadden echter méér voor ogen: een auto voor mensen, voor wie opwindend rijplezier

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

De nieuwe C-Klasse. Merkbaar meer klasse.

De nieuwe C-Klasse. Merkbaar meer klasse. C-Klasse. De nieuwe C-Klasse. Merkbaar meer klasse. De C-Klasse geeft een heel nieuwe betekenis aan vooruitgang. De aerodynamische vormgeving buigt de luchtstroom op elegante wijze af, waardoor de weerstand

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KHN-29

Inspectierapport 1-KHN-29 Geïnspecteerd Door: Dennis Bartels Merk: Model: Type: Kenteken: Renault Megane 1.5 dci Bose 1KHN29 Tellerstand (km): 185338 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 9510 Voertuig

Nadere informatie

Inspectierapport 3-ZDZ-33

Inspectierapport 3-ZDZ-33 Geïnspecteerd Door: Nick Galama Merk: Model: Volvo V40 Tellerstand (km): 218682 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.0 D4 Summum Business 3ZDZ33 Meldcode: 0104 Chassisnummer: Autotype: YV1MVA851F2220104

Nadere informatie

Mercedes-Benz CLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go

Mercedes-Benz CLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz CLA-Klasse 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go Specificaties Voertuignummer: 1103476 Datum: 20-08-2015 Tellerstand: 10.794 km Brandstof: Benzine

Nadere informatie

Audi A4 Avant. Loon naar werken. Virtual Cockpit

Audi A4 Avant. Loon naar werken. Virtual Cockpit Audi A4 Avant Loon naar werken Autotest Hard werken mag beloond worden. Een bijzondere auto kan het werk en het privé-leven immers een stuk aangenamer maken. Een product van hoge kwaliteit ziet er beter

Nadere informatie

DE NIEUWE ŠKODA SCALA

DE NIEUWE ŠKODA SCALA DE NIEUWE ŠKODA SCALA EEN NIEUW TIJDPERK Met de nieuwe SCALA zet ŠKODA zelfverzekerd een grote stap vooruit. De geraffineerde vormgeving creëert een opvallend spel van licht en schaduw, dat tijdloos design

Nadere informatie

N 1 zonder autorijbewijs

N 1 zonder autorijbewijs e e N 1 zonder autorijbewijs e De e City is het meest compacte model in het e AIXAM assortiment. Het ideale stadsvoertuig van een onvergelijkbare kwaliteit en een uitgesproken design. De e City is speels;

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Auris Now 5- d Auris Aspiration 5- d Auris Dynamic 5-d Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.8 Hybrid Automaat 23.195,00 25.295,00

Nadere informatie

ALLES DRAAIT OM DE LOOKS VINDEN WIJ

ALLES DRAAIT OM DE LOOKS VINDEN WIJ LEON ENJOYNEERING DE NIEUWE SEAT LEON De nieuwe SEAT Leon zit boordevol nieuwe technologie om van te genieten. Over elk onderdeel en elk detail is nagedacht. Zo creëren we het ultieme rijplezier, ieder

Nadere informatie

Inspectierapport 98-LGS-8

Inspectierapport 98-LGS-8 Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Type: Kenteken: Audi Q5 2.0 TFSI quattro Pro Line 98LGS8 Tellerstand (km): 106584 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 7257

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK VERKOCHT Model: V60 D3 Bouwjaar: 05/2017 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

MOTOR TRANSMISSIE REMMEN WIELOPHANGING PRESTATIES. 1.0 VVT-i M/T 1.0 VVT-i x-shift (M-MT)

MOTOR TRANSMISSIE REMMEN WIELOPHANGING PRESTATIES. 1.0 VVT-i M/T 1.0 VVT-i x-shift (M-MT) Technische specificaties specificaties (vervolg) MOTOR Kleppenmechanisme VVT-i 12 kleppen DOHC VVT-i 12 kleppen DOHC Cilinderinhoud (cc) 998 998 Boring x slag (mm) 71,0 x 84,0 71,0 x 84,0 Compressieverhouding

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S.

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S. N I E U W E P E U G E OT 3 0 8 Création : extreme muse Réalisation : Altavia Paris édition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de EU Ref : T9MVLGHT Juni 2017 www.peugeot.nl

Nadere informatie

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop!

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! pagina 04-05 pagina 06-09 pagina 10-15 - 1.8 Hybride aandrijving met CVT-automaat - 1.8 Hybride aandrijving - Gecombineerd met CVT-automaat - vermogen Gecombineerd

Nadere informatie

De Mercedes-Benz Lease Editions.

De Mercedes-Benz Lease Editions. Prijslijst. Geldig vanaf 2 februari 2015. De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt! Uitrusting C 350 e Lease Edition. Extern opladen van accu Laadklep geopend 7G-TRONIC PLUS KEYLESS

Nadere informatie

DE VERNIEUWDE ŠKODA OCTAVIA

DE VERNIEUWDE ŠKODA OCTAVIA DE VERNIEUWDE ŠKODA OCTAVIA U ziet het meteen: de ŠKODA OCTAVIA is aangescherpt. Zijn nieuwe, markante koplampen verwijzen naar het beroemde Boheemse kristal, dat net als ŠKODA uit Tsjechië komt. Ook de

Nadere informatie

De gloednieuwe. volvo V40. it s you

De gloednieuwe. volvo V40. it s you De gloednieuwe volvo V40 it s you volvocars.be ontmoet de gloednieuwe V40 KLEINE VOLVO, GROOTS KARAKTER Bij Volvo draait bij elk ontwerp van een nieuwe wagen alles om mensen. U, als uitgangspunt dus een

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLE-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 350 d 4Matic Aut. AMG, Grijs Kenteken, ,- Excl Btw & Bpm, Comand, 360 gr.

Mercedes-Benz GLE-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 350 d 4Matic Aut. AMG, Grijs Kenteken, ,- Excl Btw & Bpm, Comand, 360 gr. Mercedes-Benz GLE-Klasse 350 d 4Matic Aut. AMG, Grijs Kenteken, 64.950,- Excl Btw & Bpm, Comand, 360 gr. Camera Specificaties Datum: 09-02-2017 Tellerstand: 3.986 km Brandstof: Diesel Transmissie: Automaat

Nadere informatie

Mercedes-Benz M-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. ML 420 CDI Aut. 4-Matic, Sport-pakket, Luchtvering, Trekhaak, Xenon, Navi

Mercedes-Benz M-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. ML 420 CDI Aut. 4-Matic, Sport-pakket, Luchtvering, Trekhaak, Xenon, Navi B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz M-Klasse ML 420 CDI Aut. 4-Matic, Sport-pakket, Luchtvering, Trekhaak, Xenon, Navi Specificaties Voertuignummer: 1103139/108 Datum: 16-03-2007 Tellerstand: 212.512 km

Nadere informatie

A6 Limousine Montevideo_Flyer33_2018_01.indd :27

A6 Limousine Montevideo_Flyer33_2018_01.indd :27 A6 Limousine 02 03 Benut uw t i j d optimaal. Tijd is een constante factor in elk leven. Met de nieuwe Audi A6 Limousine willen we de kwaliteit verbeteren van elke minuut die u in de auto doorbrengt. Daarom

Nadere informatie

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe.

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE: 34.995,- NETTO BIJTELLING V.A. 86,- De Ford C-MAX Plug-in Hybride biedt een soepele, energie-efficiënte en fluisterstille

Nadere informatie

VERLEIDING MAGNETISCHE

VERLEIDING MAGNETISCHE NIEUWE PEUGEOT 208 MAGNETISCHE VERLEIDING De nieuwe PEUGEOT 208 charmeert meteen, met zijn nieuwe, meer uitgesproken stijl. Robuust en strak. De nieuwe voorbumper is scherper, duidelijker en gespierder

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

Audi Q5 Q5 hybrid quattro. Audi Voorsprong door techniek

Audi Q5 Q5 hybrid quattro. Audi Voorsprong door techniek Q5 Audi Q5 Q5 hybrid quattro Audi Voorsprong door techniek Pagina Fascinatie 4 Audi Q5 32 Audi Q5 hybrid quattro Techniek 36 Audi efficiency 50 Onderstel, ESC 38 Audi ultra 52 Audi drive select 40 TFSI

Nadere informatie

Audi A5 Sportback Sport S Line 1.4 TFSI

Audi A5 Sportback Sport S Line 1.4 TFSI Audi A5 Sportback Sport S Line 1.4 TFSI Audi A5 Sportback Sport S Line 1.4 TFSI - Fiscale waarde excl. opties: 46.850,- - 110 kw/150 pk - Max. aanhangergewicht geremd: 1500 kg - Unilak - Achterruit, verwarmbaar

Nadere informatie

The new up! Small is great! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011. Internet: www.volkswagen.nl

The new up! Small is great! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011. Internet: www.volkswagen.nl The new up! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011 Internet: www.volkswagen.nl Small is great! Er zijn genoeg goede redenen om uit te kijken naar de komst van de nieuwe up!.

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 200 Aut. AMG, Designo, Widescreen, Panorama, Burmester, Head-Up, Memory

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 200 Aut. AMG, Designo, Widescreen, Panorama, Burmester, Head-Up, Memory B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 200 Aut. AMG, Designo, Widescreen, Panorama, Burmester, Head-Up, Memory Specificaties Datum: 13-06-2017 Tellerstand: 900 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

Audi A1 1.4 TFSI Ambition Pro Line

Audi A1 1.4 TFSI Ambition Pro Line Jarno van Maanen 28 november 2010 Size does matter Steeds meer mensen wonen in een grote stad, onze invloed op het milieu wordt alsmaar belangrijker gevonden en bij de huidige economische omstandigheden

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KZF-45

Inspectierapport 1-KZF-45 Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Volvo V60 Tellerstand (km): 138297 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Summum 1KZF45 Meldcode: 1025 Chassisnummer: Autotype: YV1GWAA50E1161025

Nadere informatie

Ford Fiesta 1.6 Sport

Ford Fiesta 1.6 Sport Harold Rolloos 7 augustus 2009 Partytime Sinds zijn introductie vorig jaar is de nieuwe Ford Fiesta een succesnummer. In de eerste plaats wordt hij vooral geroemd om zijn rijgedrag. En laten we zijn vlotte,

Nadere informatie