Q3 Audi Q3. Audi Voorsprong door techniek

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Q3 Audi Q3. Audi Voorsprong door techniek"

Transcriptie

1 Q3 Audi Q3 Audi Voorsprong door techniek

2 Fascinatie voor Audi Pagina Fascinatie 4 Audi Q3 Verantwoord leven Techniek is een van de vaste waarden van het Audi met zijn modellen CO₂-neutrale mobiliteit mogelijk Audi beleid. We willen winst maken en internationale maken. In het totaalbeeld past ook dat Audi zijn fabrieken stap voor stap CO₂-neutraal maakt. Audi 34 heeft Dynamiek ook successen boeken, maar een verantwoorde 24werkgever Innovaties zijn, het milieu ontzien en zuinig omgaan met grondstoffen zijn voor ons net zo belangrijk. Daarbij 26 tellen Audi ultra de techniek en sociale betrokkenheid. We denken 36 Assistentiesystemen daarbij oog voor de maatschappij, met name voor onderwijs, kleine dingen (deze brochure is gedrukt op papier met uiterst toekomstgericht. Met het Audi Urban Future FSC-keurmerk) net zo zwaar als de grote. 28 Audi ontwikkelt auto s die sportief zijn, die iets met je doen en die uitvoerig naar toekomstige stedelijke uitdagingen en Audi connect Initiative kijkt Audi samen met internationale 38 Simplexity experts ook steeds efficiënter rijden. Op de langere 30termijn quattro wil trends op het gebied van mobiliteit. 40 LED-koplampen 32 Performance wereld van Audi. Uitrusting 44 Styleguides 70 Decoratielijsten Extra informatie via Audi QR-codes Beleef Audi nog directer: installeer een QR-app op uw smartphone en scan dan de QR-code of gebruik de vermelde link in uw browser. Teamgeest Autosport is een van de drijfveren van ons merk. Audi boekt al jarenlang successen in diverse raceklassen, zoals de 24 uur van Le Mans en de DTM. In elke sport draait het om precisie, passie en techniek, net zoals bij Audi. Daarom is Audi niet alleen als deelnemer, maar Overig ook als sponsor sinds jaar en dag betrokken bij sport- De uitrusting van de auto die in het Fascinatie-deel is afgebeeld, staat op pagina 99. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 88 en verder. Maatschappelijk verantwoord ondernemen 46 Audi ultra 72 Verlichting 48 Motoren 73 Design 50 Uitvoeringen 74 Stuurwielen/bedieningselementen 56 S line 75 Comfort De keuze voor Audi is een keuze voor een merk dat meer biedt: individualiteit, exclusiviteit en passie voor techniek en auto s. 58 Audi exclusive 78 Infotainment 62 Lakkleuren 80 Assistentiesystemen 64 Velgen/banden 83 Techniek/veiligheid 66 Stoelen/stoelbekledingen 83 Verlengde garantie 84 Audi Originele Accessoires 94 Index Kijk voor meer informatie over alle genoemde onderwerpen activiteiten. Ook in Nederland. Zo 88 sponsort Technische Audi de gegevens op onze website: Fascinatie voor Audi Nederlandse Ski Vereniging en golfer Joost Luiten. Ook steunt het merk de Johan Cruyff Foundation. 93 Afmetingen Internationaal is Audi onder meer sponsor van diverse voetbalclubs, configurator.audi.nl de Duitse skibond en zestien andere nationale wintersportploegen plus de Duitse olympische sportfederatie.

3 4 Q3 De Audi Onderweg verandert alles. Nu zijn we hier en morgen weer ergens anders. We zijn mobiel en denken niet volgens vaste patronen. Er is een auto die daaraan meedoet en die dit tempo bijhoudt: de vernieuwde Audi Q3. Sterk, wendbaar, compact maar ruim, karaktervol, efficiënt en sportief. De Audi Q3. Built from new expectations. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 88 en verder.

4 6 Audi Q3 De vernieuwde Audi Q3 laat zelfbewust zien wat moderne mobiliteit betekent. De karakteristieke singleframe grille oogt driedimensionaal. Diep gelegen luchtinlaten in de bumper. De nadruk op horizontale lijnen laat hem nog gespierder ogen. Dit zijn duidelijk de vormen van een onverzettelijke auto, gecombineerd met trekjes van een coupé. Bijzonder en vernieuwend, met een krachtige en sportieve uitstraling tot en met de diffusor en verchroomde uitlaatsierstukken. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 88 en verder.

5 8 Optioneel is de Audi Q3 er met LED-koplampen en LED-achterlichten, inclusief dynamische richtingaanwijzers achter. Verder zijn er nieuwe velgontwerpen en nog meer mogelijkheden om de auto te personaliseren. Nieuw zijn de Q3 sport en Q3 design. Beide staan ze op exclusieve 17-inch velgen. Dat lichtmetaal oogt schitterend. Hetzelfde geldt voor de sterrenhemel die u in het donker door het optionele glazen panoramadak kunt bewonderen. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 88 en verder.

6 10 Audi Q3 Onderweg met veel rijplezier. Instappen, wegrijden en dromen waarmaken. De tijd staat immers niet stil. In de vernieuwde Audi Q3 halen TFSI- en TDI-motoren uw reisdoel dichterbij. Deze krachtbronnen zijn volledig nieuw ontwikkeld en hebben vermogens van 88 tot 162 kw. De snelste versie haalt een topsnelheid van 233 km/h. Er is altijd veel trekkracht voorhanden en de motoren pakken soepel op. Dankzij het start-stopsysteem en energieterugwinning bespaart u brandstof en beperkt u de CO₂-uitstoot. De Audi Q3 1.4 TFSI ultra heeft zelfs Audi cylinder on demand-technologie onder de motorkap. Zuiniger en schoner, elke rit opnieuw. QR-code Als u de Audi Q3 in actie wilt zien, scan dan deze QR-code met uw smartphone. U betaalt eventuele kosten die uw provider voor de verbinding rekent. Of gebruik de volgende link in uw browser: Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 88 en verder.

7 12 Audi Q3 Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 88 en verder.

8 14 Audi Q3 Onderweg naar echte onafhankelijkheid. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 88 en verder.

9 16 De stad is een parcours vol bochten en rechte stukken. De rijomstandigheden veranderen er voortdurend. Onze moderne Audi technologieën komen dan goed van pas, zoals bijvoorbeeld quattro permanente vierwielaandrijving. Daarmee is de tractie in elk weertype beter en worden de aandrijfkrachten zo goed mogelijk over de voor- en achterwielen verdeeld. Dat merkt u aan het rijplezier. Ook de snel schakelende 7-traps S tronic, een versnellingsbak met twee koppelingen, geeft plezier in het rijden. Een andere interessante technologie is het in vier standen instelbare Audi drive select met demperregeling, waarmee de auto van sportief tot zuinig is in te stellen. Verder zijn er nog diverse assistentiesystemen en parkeerhulpen die het rijden in de stad en daarbuiten vergemakkelijken.

10 Onderweg met een goed gevoel. Het interieur van de vernieuwde Audi Q3 is zeer goed afgewerkt. Naar wens kunt u een geheel eigen draai aan de uitstraling van de binnenkant geven. Zo zijn er de nieuwe uitvoeringen Q3 sport en Q3 design, die elk hun eigen decoratielijsten hebben. De optionele LED-interieurverlichting draagt bij aan de aangename ambiance. Ook de moderne infotainmenttechnologie mag er zijn, zoals MMI navigatie plus en het connectivity-pakket met Bluetoothaansluiting, navigatievoorbereiding en de Audi music interface. Voor muziekliefhebbers is het Bose surround sound system aan te raden, dat voorziet in veertien krachtige luidsprekers. In deze auto voelt u zich snel thuis. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 88 en verder.

11 De stoelen en achterbank zijn met mooie stof bekleed. Naar wens is ook fraai leder mogelijk. Het interieur heeft een chique uitstraling. Er zijn veel opbergvakken en de beenruimte is groot. Dat geldt ook voor de bagageruimte, die nog is uit te breiden door de achterbank neer te klappen. Dankzij de uittrekbare bagageruimteafdekking en de optionele elektrische achterklep is ook in- en uitladen een comfortabele aangelegenheid. Audi Q3

12 22 U rijdt betrouwbaar en ontspannen naar elke bestemming. Met quattro en de krachtige motoren is reizen een genot. De vernieuwde Audi Q3. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 88 en verder.

13 24 Innovaties >>> Audi tron Moderne mobiliteit met minder CO₂. >>> Audi connect Moderne connectiviteit onderweg. >>> Design Moderne vormgeving. >>> Audi ultra Moderne efficiënte technologieën. durch Technik. >>> quattro Moderne vierwielaandrijving. De wereld verandert voortdurend. Technologische ontwikkelingen gaan steeds sneller. Daardoor is steeds meer mogelijk, ook als het uw mobiliteit betreft. Dankzij onze voorsprong door techniek zijn wij medeverantwoordelijk voor nieuwe ontwikkelingen. U gaat op weg met technologie die uw leven verrijkt, in de wetenschap dat we niet alleen aan uw huidige en toekomstige mobiliteitswensen voldoen, maar deze zelfs proberen te overtreffen.

14 26 >>> Aerodynamica Een lagere luchtweerstand, hogere efficiency. Door de carrosserielijnen, onderkant van de auto en spoilers zo aerodynamisch mogelijk te maken, is winst geboekt op het verbruiksvlak. Ook de banden met een lagere rolweerstand dragen bij aan de efficiency. Tests met snelheden tot 300 km/h in de Audi windtunnel hebben dat bewezen. >>> Remenergierecuperatie Remmen voor nog efficiënter rijden. Met het terugwinnen van remenergie (recuperatie). Een deel van de bewegingsenergie die vrijkomt tijdens remmen en uitrollen, wordt opgeslagen in de accu en vervolgens weer gebruikt tijdens accelereren. Afhankelijk van de rijsituatie scheelt dat tot drie procent brandstof. Audi ultra Audi ultra Een optimale combi. Toekomstgerichte efficiënte technologieën. >>> Excelleren in transmissies Een hogere efficiency dankzij verbeterde overbrengingsverhoudingen. Door het hogere koppel dat over een breed toerenbereik beschikbaar is, kunnen met name de hogere versnellingen langer zijn. Dankzij het forse koppel trekt de auto ook bij lagere toerentallen goed door, zodat het verbruik gunstig blijft en de sportieve rijprestaties behouden blijven. >>> Uitblinken door een lager gewicht Minder kilo s leiden tot extra besparingen, meer power en een grotere actieradius. Audi heeft veel ervaring met lichte constructies. Het begon met de carrosserie, maar inmiddels is het effect uitgebreid tot vrijwel alle andere delen van de auto. Innovatieve materialen zoals aluminium zijn gecombineerd met slimme bouwwijzes en fabricageprocessen met minder materiaalgebruik. Audi volgt voor elk model hetzelfde principe: alle componenten zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd om gezamenlijk bij te dragen aan een lagere uitstoot. De eerste aanzet hiertoe is eind jaren tachtig gegeven, toen Audi begon met lichtere constructies en het revolutionaire Audi Space Frame (ASF ). Tegenwoordig draait het om het doorbreken van de gewichtsspiraal: elk lichter onderdeel heeft een dominosteeneffect op andere componenten, omdat die dan ook lichter, compacter of kleiner zijn te maken. Met dit in het achterhoofd verbeteren wij voortdurend constructies en materialen, waarbij we op de functionaliteit, het gewicht en het productieproces letten. Daardoor worden onze auto s steeds zuiniger en zijn minder grondstoffen nodig. Ook verwerken we steeds meer efficiencytechnologieën in een Audi. Denk bijvoorbeeld aan de recuperatie- en start-stopsystemen. Ook vooruitstrevende en zuinige hightech motoren dragen bij aan onze doelstelling. Die krachtbronnen werken met een hogere compressie en een betere verbranding; goed voor minder CO₂ uit de uitlaat en extra rijdynamiek. Dit valt allemaal onder de vlag van Audi ultra. Voor mobiliteit die minder CO₂ oplevert, nu en in de toekomst. >>> Motorencompetentie Een krachtige en efficiënte aandrijving. De efficiencytechnologieën van Audi ultra zijn ook in de motoren terug te vinden. Voorbeelden zijn Audi cylinder on demand en het Audi valvelift system, die voor een lager verbruik zorgen. De clean diesel-technologie draagt bij aan geringere emissies.

15 28 Audi connect Mobiliteit en navigatie Communicatie Point-of-Interest-search (POI) met spraakbediening Met Google ¹. Online verkeersinformatie Dynamische routebegeleiding met realtime informatie over de verkeersdoorstroming. Landeninformatie² Weergave van specifieke informatie per land, zoals regels over veiligheidshesjes en vignetten en nationale snelheidslimieten. Altijd met een druk op de knop oproepbaar in MMI. Brandstofprijzen De goedkoopste tankstations op de bestemming of in uw buurt. Parkeerinformatie Hulp bij het zoeken naar parkeerplaatsen en -garages inclusief (indien beschikbaar) vermelding van tarieven en weergave van het aantal vrije plekken. Navigeren met Google Earth ¹ en Google Street View ¹ Brengt u met hoge resolutie lucht- en satellietfoto s, situatiefoto s en adresvermeldingen nog eenvoudiger naar uw bestemming. Bestemming invoeren via myaudi of Google Maps ¹, ³ Met uw computer alvast navigatiebestemmingen kiezen en die via myaudi en Google Maps ¹ naar de auto verzenden. Aan het begin van de rit zijn deze eenvoudig als reisdoel te kiezen. Au c di nnect. WiFi-hotspot Verbindt uw mobiele apparaten met internet. myaudi is uw eigen mobiele knooppunt Na eenmalige registratie op en beveiligd met een wachtwoord de door Audi connect ondersteunde diensten comfortabel vanuit huis configureren. Audi connect Moderne connectiviteit op reis. De wereld heeft veel te bieden. Met Audi connect haalt u diverse van deze mogelijkheden digitaal en rechtstreeks naar uw Audi. Het werkt met een druk op de knop, op veel plekken ter wereld. Intuïtief, eenvoudig en comfortabel. De toepassingen zijn te personaliseren via de website van myaudi. Infotainment Weer Voorspellingen en kaarten van elke plaats. Audi music stream Met een smartphone-app en de WiFi-link toegang tot radiostations wereldwijd en tot de muziek op de smartphone. Online nieuws Actueel nieuws in woord en beeld. Reisinformatie Informatie over bezienswaardigheden. Inclusief overname als navigatiedoel. ¹ Google en het Google-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Google Inc. ² Deze functie is onderdeel van de optie Audi connect met telefoonfunctie. ³ Voor bestemmingsinvoer via Google Maps is een Google account nodig. De beschikbaarheid, schermweergave en kosten van de diensten variëren per land, auto, apparaat en tarief. Kijk voor meer details op pagina 80 en op

16 30 Grip houden op de weg, omdat de aandrijfkrachten permanent over alle vier de wielen richting asfalt gaan. Via een hydraulische lamellenkoppeling doet de achteras variabel mee, afhankelijk van de situatie. Met quattro rijstabiliteit, dynamiek en levendigheid op een nieuwe manier beleven en over- en onderstuur tegengaan. Voor meer tractie en betere voortstuwing. Elk traject de baas zijn. Het eigen doel steeds voor ogen hebben. In bochten. Op rechte stukken. Op elke ondergrond. Voor een fascinatie die blijft. Op de weg en in de herinnering. quattro quattro Voel de weg. Met quattro.

17 32 Performance Performance Maximale kracht. Maximaal benut. Elke bewegingsvorm kent een startpunt. Aan dat eerste moment ligt vaak een idee ten grondslag. Ook achter de motoren voor uw Audi schuilt een gedachte: meer vermogen en een lager verbruik. Deze ogenschijnlijke tegenstellingen verenigen wij in twee revolutionaire aandrijftechnologieën: TDI en TFSI. Maak kennis met beide. En kies voor de aandrijving die u het meeste aanspreekt. Audi cylinder on demand TDI Audi TDI-motoren zorgen met de combinatie van directe inspuiting en turbodruk voor buitengewone prestaties, dankzij het hoge koppel en de gelijkmatige vermogensopbouw over het gehele toerengebied. Met lagere emissies en een vertrouwd gunstig verbruik. Tegelijkertijd fascinerend dynamisch, zodat u uit elke weg het maximale kunt halen. TFSI Audi TFSI-motoren hebben een bijzonder hoge compressieverhouding. Het resultaat: uitmuntende efficiency en optimale prestaties. Door cilinderinhoud te vervangen door druklading zijn de motoren fors kleiner en lichter, terwijl de dynamiek als vanouds indrukwekkend is. De krachtopbouw zal u vanuit stilstand overtuigen. Ook cilinderkoppen kunnen slim zijn. Audi cylinder on demand bewijst het. In het deellastgebied schakelen cilinders twee en drie van de viercilinder TFSI-motor automatisch uit. Dat helpt om het brandstofverbruik te verlagen en de emissie te verminderen. Het omschakelen is niet merkbaar en beïnvloedt ook de rijdynamiek niet. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 88 en verder.

18 34 >>> S tronic De sportief-efficiënte versnellingsbak met dubbele koppeling maakt bliksemsnelle schakelacties mogelijk zonder voelbare trekkrachtonderbreking. >>> Comfortabel onderstel Het onderstel zorgt voor een wendbare auto en veel rijdynamiek. Dynamiek >>> Audi drive select Met Audi drive select past u de rijeigenschappen van uw Audi aan uw persoonlijke wensen aan. Met een druk op de knop. Sportiever, comfortabeler, evenwichtiger of zuiniger. U beslist. >>> Vierarms multilink achterophanging Met gescheiden vering en dempers. >>> Elektromechanische stuurbekrachtiging De stuurbekrachtiging geeft dankzij de snelheidsafhankelijke werking ook op hoge snelheid een precies stuurgevoel, ondersteunt u bij tegensturen en vergemakkelijkt inparkeren. Dynamiek Dynamiek die u niet meer loslaat. Instappen. Gordel om. Motor starten. Wat de bestemming ook is, laat u aansporen door de indrukwekkende dynamiek. U weet immers dat u in een Audi alle kanten op kunt. Bepaal de richting, de rijstijl, de snelheid. En geniet van de vrijheid die de reserves u geven. Voldoende om het beste uit elke route te halen. >>> quattro De permanente vierwielaandrijving verdeelt de aandrijfkracht afhankelijk van de rijsituatie over elk wiel, voor een betere tractie en meer dynamiek. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 88 en verder. De modelspecifieke standaarduitrusting en meeruitvoeringen staan in de index vanaf pagina 94.

19 36 Assistentiesystemen Assistentiesystemen Een geruststellend idee >>> Verkeersbordherkenning met een camera Herkent inhaalverboden en snelheidslimieten en informeert u daarover in het bestuurdersinformatiesysteem. tijdens elke reis. >>> Audi active lane assist Ondersteunt bij herkende wegbelijning met zachte stuuringrepen om de eigen rijstrook te volgen. >>> Audi side assist Herkent achteropkomend verkeer en ondersteunt u daardoor bij het wisselen van rijstrook. De assistentiesystemen in de Audi Q3. Elke rit is anders. Eén ding is echter telkens hetzelfde: het beschermende gevoel dat elke Audi geeft. Diverse assistentiesystemen in uw Audi ondersteunen u onder het rijden en zorgen voor nog meer comfort onderweg. Maak kennis met de belangrijkste assistentiesystemen. >>> Parkeerhulp plus met achteruitrijcamera Geeft een beter overzicht tijdens parkeren en rangeren dankzij een optische weergave van de ruimte voor en achter de auto. Camerabeeld met dynamische hulplijnen aan de achterzijde. >>> Parkeerassistent Ondersteunt u tijdens in- en uitparkeren door tijdelijk het sturen over te nemen. >>> Automatische snelheidsregeling Houdt elke ingestelde snelheid vanaf 30 km/h verregaand constant en ondersteunt zo veilig en ontspannen rijden. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 88 en verder. De modelspecifieke standaarduitrusting en meeruitvoeringen staan in de index vanaf pagina 94. Goed om te weten: de systemen werken alleen binnen de systeemgrenzen. Zij ondersteunen de bestuurder. Die blijft zelf verantwoordelijk, onder andere door goed op te letten in het verkeer.

20 38 Simplexity >>> Audi connect Maak via MMI navigatie plus snel en handig gebruik van alle door Audi connect ondersteunde optionele functies en toepassingen. Door de intuïtieve bediening van MMI werken de webbased functies indrukwekkend eenvoudig. y >>> Car Voor het gemakkelijk en in korte stappen instellen van de assistentiesystemen, auto-instellingen, klimaatfuncties en servicefuncties. u >>> Media Toont de covers van uw muziekverzameling via alle beschikbare mediabronnen, zoals de jukebox, ingestoken SD-kaarten, Audi music interface, CD s en DVD s. >>> Navigatie Laat u nog comfortabeler naar uw bestemmingen navigeren met de 3D-kaarten van MMI navigatie plus, inclusief 3D-weergave van bezienswaardigheden en bekende gebouwen. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 88 en verder. De modelspecifieke standaarduitrusting en meeruitvoeringen staan in de index vanaf pagina 94. >>> Telefoon Veilig en prettig telefoneren via de handsfree-installatie. Scroll in MMI door de lijst met contactpersonen of voer intuïtief een nummer in. Simplexity MMI is doordacht, persoonlijk en intuïtief. Eenvoudig. Gemakkelijk. Logisch. De Multi Media Interface (MMI) is een nieuw ijkpunt in de wereld van mobiel infotainment. Telefoneren, navigeren en internetten via Audi connect: het werkt allemaal vanzelfsprekend, handig en praktisch. Spraakb ed i en in g maa kt h et u h e le ma al g ema kkel i jk. D ank zi j MM I we r ke n ve e l ge br ui kt e functies in uw Audi uiterst eenvoudig.

21 40 LED-koplampen LED-koplampen Licht punt Moderne LED-technologie. Uitmuntende verlichting van de weg. Kwestie van een natuurlijke basisregel volgen: overdag is het zicht het beste. Met een daglichtachtige kleurtemperatuur gaat het licht van de Audi LED-koplampen vermoeide ogen tegen. Met behulp van routegegevens past de lichtverdeling zich aan de situatie aan. Vooruitkijkend. Dankzij de koppeling met MMI navigatie plus. Zodat vrijwel niets u ontgaat en uw Audi alle blikken naar zich toetrekt.

22 42 Uitrusting Voor een uniek karakter. De uitrusting van uw Audi. Sportiviteit, comfort, design, functionaliteit: welke eisen u ook aan uw Audi stelt, hij biedt veel mogelijkheden tot personalisering. De uitrusting van een Audi is hoogwaardig en door u aan uw wensen aan te passen.

23 44 Styleguides Karakter is er in vele vormen. Hier zijn er twee. Wat maakt van een Audi uw Audi? Een volledig op uw wensen afgestemde uitrusting. Er zijn veel mogelijkheden om uw auto precies zo samen te stellen als u voor ogen heeft. Sportiever? Eleganter? Laat u inspireren. Audi Q3 in Misanorood pareleffect Gegoten lichtmetalen velgen in 5-parallelspaak design Sportstoelen met zwarte stof Sprint/leder Decoratielijsten geborsteld mat aluminium S line-multifunctioneel driespaaks lederen sportstuurwiel Audi Q3 in Monsoongrijs metallic Audi Sport gegoten lichtmetalen velgen in 5-dubbelspaak offroad design¹, ² Audi exclusive designpakket exterieur² Sportstoelen met madrasbruin leder fijnnappa met granietgrijze stiksels¹, ² Decoratielijsten zilver 3D-honingraat aluminium¹, ² Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 88 en verder. ¹ Onderdeel van het Audi exclusive designpakket. ² Van quattro GmbH.

24 46 Audi ultra Maximale efficiency heeft bij Audi een label. De Audi Q3 ultra-modellen zijn de duurzaamste TFSI - en TDI -versies uit de reeks. Audi ultra staat voor verbruiksverlagende en emissiebeperkende technologieën en maatregelen die het rijplezier intact laten. Standaard in elk model Audi. De langetermijndoelstelling is volledig emissievrije mobiliteit. Wij werken hier gestaag verder aan, bijvoorbeeld door steeds efficiëntere aandrijvingen te presenteren. De zuinige benzine- en dieselmotoren zijn daar een goed voorbeeld van. De duurzaamste versies krijgen als eerbetoon een ultra-badge achterop. Dit label verraadt dat sprake is van maximale efficiency. Zo bedraagt de gemiddelde CO₂-emissiewaarde van de Audi Q3 2.0 TDI ultra 114 g/km en heeft de 1.4 TFSI ultra een vanafwaarde van 127 g/km. De typische Audi dynamiek blijft behouden. Ervaar zelf de auto s die een nieuwe betekenis geven aan zuinig rijden: de Audi Q3 ultra-modellen. De 110 kw sterke 1,4-liter TFSI-ultra-motor met Audi cylinder on demand-technologie heeft in de officiële meetcyclus een gemiddelde CO₂-emissie vanaf 127 g/km. De 2,0-liter TDI-ultra-motor met 110 kw heeft in die meetcyclus een gemiddelde CO₂-emissie van 114 g/km. De modelspecifieke standaarduitrusting en meeruitvoeringen staan in de index vanaf pagina 94. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 88 en verder.

25 48 Motoren Voor elke persoonlijkheid de juiste kracht. Welke Audi motor u ook kiest, alle krachtbronnen werken met een hoge compressie, een zeer efficiënte verbranding en een hoge efficiency. Samengevat: meer power, een lager verbruik en geringere emissies. 1.4 TFSI 2.0 TDI TFSI TDI De Audi TFSI-motoren: indrukwekkende efficiency, goede prestaties en vertrouwde dynamiek. Bijvoorbeeld de 1.4 TFSI ultra 110 kw met Audi cylinder on demand-technologie. Daarmee accelereert de Audi Q3 in 9,2 seconden van 0 naar 100 km/h en behaalt hij een topsnelheid van 204 km/h. 1.4 TFSI ultra (110 kw) met Audi cylinder on demand 1.4 TFSI (110 kw) met Audi cylinder on demand 2.0 TFSI (132 kw)* 2.0 TFSI quattro (162 kw) De Audi TDI-motoren: veel trekkracht bij elk toerental. Er is altijd soepel vermogen voorhanden. Met een lagere uitstoot en zoals bekend een gunstig verbruik. Zoals de 2.0 TDI: 110 kw, een topsnelheid van 204 km/h en een acceleratie in 9,6 seconden van 0 naar 100 km/h. 2.0 TDI (88 kw) 2.0 TDI ultra (110 kw) 2.0 TDI (110 kw)* 2.0 TDI (135 kw)* Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 88 en verder. * Ook leverbaar met quattro permanente vierwielaandrijving.

26 50 Uitvoeringen en pakketten Q3 Q3 sport Q3 design S line Van sportief tot luxe. De keus is aan u. U kunt uw Audi Q3 volledig naar wens samenstellen op basis van diverse uitvoeringen. Benadruk de sportieve kant of versterk het design. De keuze is aan u. Wat uw wensen ook zijn, elke uitvoering maakt van een rit in een Audi een exclusieve beleving. Q3 Het vertrekpunt voor het personaliseren van uw auto. De Audi Q3 heeft een aantrekkelijke uitrusting, die als basis dient om uw auto een eigen karakter te geven. Dat geldt zowel voor de buitenkant als het interieur. Welke keuzes u ook maakt, u kunt voor alle opties en accessoires vertrouwen op de spreekwoordelijke Audi kwaliteit. Modelspecifieke standaarduitrusting Exterieur Gegoten lichtmetalen velgen in 10-spaak design, maat 7 J x 17 met 235/55 R 17* banden Zwarte dakreling en sierlijsten Interieur Decoratielijsten micrometallic zilver op de portierpanelen en het dashboard Stoelbekleding stof Initial Functioneel Standaardstoelen voor Vierspaaks lederen stuurwiel De modelspecifieke standaarduitrusting en meer uitvoeringen staan in de index vanaf pagina 94. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 88 en verder. * Een korte uitleg over het EU-bandenlabel staat bij punt 3 op pagina 91.

27 52 Uitvoeringen en pakketten Q3 Q3 sport Q3 design S line Versterk het dynamische karakter met de sportieve uitvoering van de Audi Q3. Q3 sport Benadruk de sportieve kant van uw Audi Q3 door de Q3 sport te kiezen. Een specifieke aankleding van het interieur en fraaie details aan de buitenkant wijzen op het temperament van deze auto. Modelspecifieke standaarduitrusting Exterieur Gegoten lichtmetalen velgen in 5-spaak Y-design, maat 7 J x 17 met 235/55 R 17* banden Volledig in carrosseriekleur Blanke sierlijsten Dakreling van geanodiseerd aluminium Interieur Decoratielijsten micrometallic zilver op de portierpanelen en het dashboard Stoelbekleding stof Energie Aluminiumoptiek interieur Functioneel Sportstoelen voor Viervoudig instelbare lendensteunen in de voorstoelen Driespaaks lederen stuurwiel Audi drive select De modelspecifieke standaarduitrusting en meeruitvoeringen staan in de index vanaf pagina 94. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 88 en verder. * Een korte uitleg over het EU-bandenlabel staat bij punt 3 op pagina 91.

28 54 Uitvoeringen en pakketten Q3 Q3 sport Q3 design S line Rijden met stijl en allure in de Audi Q3 design. Q3 design Elke Audi staat bekend om de uitmuntende afwerking en het strakke design. De uitrusting van de Q3 design benadrukt de schoonheid van dit model met details die letterlijk en figuurlijk nog meer glans geven aan zijn uitstraling. Modelspecifieke standaarduitrusting Exterieur Gegoten lichtmetalen velgen in 5-V-spaak design, maat 7 J x 17 met 235/55 R 17* banden Contrastkleur Blanke sierlijsten Dakreling van geanodiseerd aluminium Interieur Decoratielijsten zilver of brons aluminium Tangens op de portierpanelen en het dashboard Stoelbekleding stof Inspiration Aluminiumoptiek interieur Functioneel Standaardstoelen voor Viervoudig instelbare lendensteunen in de voorstoelen Vierspaaks lederen stuurwiel Audi drive select De modelspecifieke standaarduitrusting en meeruitvoeringen staan in de index vanaf pagina 94. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 88 en verder. * Een korte uitleg over het EU-bandenlabel staat bij punt 3 op pagina 91.

29 56 Uitvoeringen en pakketten Q3 Q3 sport Q3 design S line Trouw de sportieve lijn volgen: de S line-uitvoeringen. Met de S line-uitvoeringen versterkt u de sportieve eigenschappen van uw Audi Q3. Benadruk bijvoorbeeld het dynamische design, geef het inte rieur nog meer karakter of maak het onderstel nog sportiever voor nog meer rijdynamiek. Zo wordt uw Audi een echte topsporter. S line exterieur Voor- en achterbumper en diffusorgedeelte In een sportief design. Bumpers, portierlijsten en spatbordranden In carrosseriekleur. S line S line bestaat uit de volgende uitrusting: Gegoten lichtmetalen velgen in 5-parallelspaak design (S-design) Maat 7 J x 18, banden 235/50 R 18¹. S line-sportonderstel Met dynamischere afstemming en met 20 mm verlaagd. Instaplijsten met aluminium segmenten Met S line-logo s. Roestvrijstalen laadrandprotectie S line-logo s Op de voorspatborden. Interieur, dashboard en hemelbekleding In het zwart. Met gekleurde stiksels op stoelbekleding, stuurwiel en versnellingspook-/transmissiehendelmanchet (in combinatie met stof Sprint/leder of geperforeerd alcantara/leder). Sportstoelen voor Met elektrisch viervoudig verstelbare lendensteunen. S line-stoelbekleding van zwarte stof Sprint/leder Met S line-logo s gepreegd in de voorstoelrugleuningen. S line-driespaaks lederen sportstuurwiel Zwart leder, gedeeltelijk geperforeerd, met S line-logo. Optioneel leverbaar: Andere velgen in 18 inch of groter. Hier afgebeeld: Audi Sport gegoten lichtmetalen velgen in 5-V-spaak design in titaanoptiek mat, glanzend gefreesd², ³ Maat 8,5 J x 20, banden 255/35 R 20¹. S line-stoelbekledingen geperforeerd alcantara/leder of leder fijnnappa Zwart. Leder fijnnappa is er ook in het rotorgrijs. Met S line-logo s gepreegd in de voorstoelrugleuningen. S line-multifunctioneel driespaaks lederen sportstuurwiel Voorzien van zwart leder, gedeeltelijk geperforeerd, en S line-logo. In combinatie met automatische transmissie naar keuze met schakelpaddels achter het stuurwiel. S line-multifunctioneel driespaaks lederen sportstuurwiel, afgevlakt aan de onderzijde⁴ In combinatie met automatische transmissie naar keuze met schakelpaddels achter het stuurwiel. Decoratielijsten Zwarte pianolak³. Keuze uit alle standaard en optionele lakkleuren en de speciale kleur Daytonagrijs pareleffect Deel van de achterbumper In honingraatstructuur. Versnellingspook-/transmissiehendelknop Van geperforeerd leder. Grille Glanzend zwart. S line-decoratielijsten Geborsteld mat aluminium. Instaplijsten met aluminium segmenten Met S line-logo s. Roestvrijstalen laadrandprotectie De modelspecifieke standaarduitrusting en meeruitvoeringen staan in de index vanaf pagina 94. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 88 en verder. S line-logo s Op de voorspatborden. ¹ Een korte uitleg over het EU-bandenlabel staat bij punt 3 op pagina 91. ² Kijk voor gebruikerstips over de velgen op pagina 91. ³ Van quattro GmbH. ⁴ Leverbaar in de loop van het modeljaar.

30 58 Audi exclusive Audi exclusive designpakketten Audi exclusive Benadruk zijn stoere kant. Die staat hem altijd goed. Audi exclusive designpakket exterieur¹ Neemt u graag uw eigen beslissingen? Zo ja, dan is het Audi exclusive designpakket exterieur echt iets voor op uw Audi Q3. Overal waar u heengaat benadrukken de karakteristieke looks het go anywhere ideaal van uw auto. Alle items uit dit pakket versterken de krachtige uitstraling, zonder in te boeten aan elegantie. Audi exclusive designpakket¹ Gegoten lichtmetalen velgen in 5-arm turbine design Gedeeltelijk gepolijst², maat 7 J x 18, bandenmaat 235/50 R 18³. Instaplijsten met Audi exclusive-logo s. Portierpanelen en hemelbekleding in het zwart. Sportstoelen voor bekleed met stof en leder. Het Audi exclusive designpakket exterieur¹ bestaat uit de volgende uitrusting: Voor- en achterbumper In een markant design, met delen gespoten in mat steengrijs. Bodembescherming In de voor- en achterbumper gespoten in mat Barcelonetazilver. Portierlijsten in een afwijkend design en spatbordranden Mat steengrijs gespoten. Roestvrijstalen laadrandprotectie Instaplijsten Met Audi exclusive-logo s. Stoelzijwangen, middenarmsteun voor (indien meebesteld) en hoofdsteunen Bekleed met madrasbruin leder parelnappa met granietgrijze stiksels. Stoelmiddenbanen Stof Norit, voorzien van sportstrepen in stof Rallye uni. Multifunctioneel vierspaaks lederen stuurwiel Inclusief versnellingspook-/transmissiehendelknop en -manchet met zwart leder met madrasbruine stiksels. Voetmatten zwart met madrasbruine nubuck biezen. Decoratielijsten zilver 3D-honingraat aluminium. Onderstel met comfortafstelling Optioneel leverbaar Sportstoelen en middenarmsteun voor (indien meebesteld) bekleed met madrasbruin leder fijnnappa met granietgrijze stiksels. of: Sportstoelen en middenarmsteun voor (indien meebesteld) bekleed met zwart leder fijnnappa met madrasbruine stiksels. Multifunctioneel driespaaks lederen Q-sportstuurwiel, naar keuze met schakelpaddels, met zwart leder en madrasbruine stiksels. Decoratielijsten zwarte pianolak of balsamicobruin wortelnotenhout. De modelspecifieke standaarduitrusting en meeruitvoeringen staan in de index vanaf pagina 94. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 88 en verder. ¹ Van quattro GmbH. ² Kijk voor gebruikerstips over de velgen op pagina 91. ³ Een korte uitleg over het EU-bandenlabel staat bij punt 3 op pagina 91.

31 60 Audi exclusive Audi exclusive designpakketten Audi exclusive Als u een exclusieve smaak heeft, past uw Audi daar goed bij. Nomen est omen: Audi exclusive staat garant voor exclusiviteit. Fraaie decoratielijsten, mooie ledertinten en een individuele lakkleur uit het grote kleurenpalet van Audi exclusive: precies volgens uw wensen. Zo legt u nog meer nadruk op het buitengewone karakter van uw auto. Uw Audi dealer en de Audi exclusive studio in Audi Forum Neckarsulm (Duitsland) staan open voor uw wensen. QR-code Als u meer wilt weten over de vele mogelijkheden met Audi exclusive en de kwaliteit ervan, scan dan deze QR-code met uw smartphone. Of gebruik de volgende link in uw browser: Audi Q3 in de individuele lakkleur Audi exclusive Speedgeel en voorzien van Audi exclusive zwarte sierlijsten Audi Sport gegoten lichtmetalen velgen in 5-V-spaak design in titaanoptiek mat, glanzend gefreesd* Zwart Audi exclusive leder fijnnappa met calendulagele banen en stiksels op de sportstoelen Audi exclusive lederen bedieningselementen in het zwart met calendulagele stiksels Zwart leder fijnnappa op de portierpanelen Decoratielijsten zwarte pianolak Audi exclusive zwarte voetmatten met calendulagele lederen biezen en stiksels Audi exclusive, aangeboden door quattro GmbH. Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie staan op pagina 88 en verder. * Kijk voor gebruikerstips over de velgen op pagina 91.

32 Exterieur Lakkleuren Velgen/banden Pareleffect lakkleuren Contrastkleur Kleur naar klantenwens Uw Audi spuiten is niet eenvoudig, maar gebeurt viervoudig. Metallic/pareleffect lakkleuren Zwarte, ongespoten onderste bumpergedeeltes, bodembescherming, portierlijsten en spatbordranden, met nerfstructuur. Kies de lakkleur die uw persoonlijkheid het beste reflecteert. Welke tint het ook wordt, u kunt erop vertrouwen dat in het spuitprocedé absolute topkwaliteit vooropstaat. De lak op een Audi is niet dikker dan een mensenhaar, maar bestaat toch uit vier lagen. Daarin weerspiegelt niet alleen uw karakter, maar uw Audi is er ook zo goed mogelijk mee beschermd tegen milieu-invloeden en slijtage. Een autoleven lang. Daytonagrijs pareleffect Mat antraciet Audi exclusive individuele lakkleuren Van quattro GmbH. Contrastkleur Mat antraciet gespoten voor- en achterbumper, spatbordranden en portierlijsten. Voorspoilerrand, portierlijsten en bodemscherming achter gespoten in mat Barcelonetazilver. Volledig in carrosseriekleur In carrosseriekleur gespoten onderste bumpergedeeltes, portierlijsten, spatbordranden en bodembescherming voor. Bodembescherming achter in mat antraciet. Misanorood pareleffect

33 62 Exterieur Lakkleuren Velgen/banden Uni lakkleuren Metallic lakkleuren Pareleffect lakkleuren Contrastkleur Kleur naar klantenwens Metallic/pareleffect lakkleuren Zwarte, ongespoten onderste bumpergedeeltes, bodembescherming, portierlijsten en spatbordranden, met nerfstructuur. Cortinawit Gletsjerwit metallic Monsoongrijs metallic Toendrabruin metallic Daytonagrijs pareleffect Mat antraciet Audi exclusive individuele lakkleuren Van quattro GmbH. Contrastkleur Mat antraciet gespoten voor- en achterbumper, spatbordranden en portierlijsten. Voorspoilerrand, portierlijsten en bodemscherming achter gespoten in mat Barcelonetazilver. Volledig in carrosseriekleur In carrosseriekleur gespoten onderste bumpergedeeltes, portierlijsten, spatbordranden en bodembescherming voor. Bodembescherming achter in mat antraciet. Om ervoor te zorgen dat uw Audi in uw favoriete kleur er ook na duizenden kilometers nog fraai bij staat, is het lakprocedé geen millimeterwerk, maar micrometerwerk. Die nauwkeurigheid begint al bij het aanbrengen van de grondverf. Deze eerste laag beschermt de carrosserie tegen roest en andere verouderingen. Een deklaag werkt daarna zelfs de kleinste oneffenheden weg. Deze verf is elastisch, waardoor de autolak beter bestand is tegen bijvoorbeeld steenslag. De derde laag zorgt pas voor de gewenste kleur. Tot slot komt er een vierde laag bovenop in de vorm van heldere lak. Die beschermt tegen UVlicht, geeft glans en creëert kleurdiepte. En dat indien mogelijk net zolang totdat u een nieuwe lievelingstint uitkiest. Briljantzwart Cuvéezilver metallic Hainanblauw metallic Mythoszwart metallic Misanorood pareleffect Primer Filler coat Lakkleur Heldere lak Floretzilver metallic Utopiablauw metallic De modelspecifieke standaarduitrusting en meeruitvoeringen staan in de index vanaf pagina 94.

34 Exterieur Lakkleuren Velgen/banden Bandenspanningscontrolesysteem Houdt de door de bestuurder ingestelde bandenspanning in de gaten. In het geval van een dalende spanning waarschuwt het systeem met een symbool en een geluidssignaal. Ook met dit systeem is het verstandig om regelmatig de bandenspanning te controleren. Audi Sport gegoten lichtmetalen velgen in 5-dubbelspaak offroad design Maat 8,5 J x 19, banden 255/40 R19¹. Van quattro GmbH. Audi Sport gegoten lichtmetalen velgen in 5-arm rotor design in titaanoptiek mat, glanzend gefreesd² Maat 8,5 J x 20, banden 255/35 R 20¹. Van quattro GmbH. Kwaliteit in vorm gebracht en glansrijk vervolmaakt. Audi velgen. Om u met een goed gevoel te laten rijden, moeten Audi velgen tijdens strenge tests hun kwaliteit bewijzen. Zo zijn er bijvoorbeeld hardheidstests om de materiaalstabiliteit te garanderen. De Copper Accelerated Salt Spray test, kortweg CASS, zorgt voor een zo goed mogelijke bescherming tegen corrosie. Dankzij deze en vele andere maatregelen zorgen wij dat de kwaliteit van elke Audi velg zo goed mogelijk is, ook na vele kilometers. Dat geldt voor al onze velgen, dus ook die met het design van uw voorkeur. Audi Sport gegoten lichtmetalen velgen in 5-segmentspaak design Maat 8,5 J x 19, banden 255/40 R 19¹. Van quattro GmbH. Audi Sport gegoten lichtmetalen velgen in 5-V-spaak design in titaanoptiek mat, glanzend gefreesd² Maat 8,5 J x 20, banden 255/35 R 20¹. Van quattro GmbH. Audi Sport gegoten lichtmetalen velgen in 10-spaak design in titaanoptiek mat, glanzend gefreesd² Maat 8,5 J x 19, banden 255/40 R 19¹. Van quattro GmbH. ¹ Een korte uitleg over het EU-bandenlabel staat bij punt 3 op pagina 91. ² Kijk voor gebruikerstips over de velgen op pagina 91.

35 Het beste contact tussen een Audi en de weg. Uiteenlopende designs en topkwaliteit afwerking met ons grote assortiment aan velgen zet u voor uw Audi de puntjes op de i. Alle velgen zijn afgestemd op een specifiek model Audi. Versterk het karakter van uw Audi volgens uw persoonlijke wensen. Mag uw auto bijvoorbeeld een dynamischere uitstraling hebben? Kies dan voor de speciale Audi Sport-velgen. Laat u inspireren. Welke keuze u ook maakt, uw smaak is bepalend. 64 Velgen Gegoten lichtmetalen velgen in 5-arm Trias design Maat 7 J x 17, banden 235/55 R 17¹. Gegoten lichtmetalen velgen in 5-V-spaak design Maat 7 J x 17, banden 235/55 R 17¹. Audi Sport gegoten lichtmetalen velgen in 5-dubbelspaak design Maat 7 J x 18, banden 235/50 R 18¹. Van quattro GmbH. Gegoten lichtmetalen velgen in 5-arm turbine design, gedeeltelijk gepolijst² Maat 7 J x 18, banden 235/50 R 18¹. Audi Sport gegoten lichtmetalen velgen in 5-dubbelspaak offroad design Maat 8,5 J x 19, banden 255/40 R19¹. Van quattro GmbH. Audi Sport gegoten lichtmetalen velgen in 5-arm rotor design in titaanoptiek mat, glanzend gefreesd² Maat 8,5 J x 20, banden 255/35 R 20¹. Van quattro GmbH. Bandenspanningscontrolesysteem Houdt de door de bestuurder ingestelde bandenspanning in de gaten. In het geval van een dalende spanning waarschuwt het systeem met een symbool en een geluidssignaal. Ook met dit systeem is het verstandig om regelmatig de bandenspanning te controleren. Exterieur Lakkleuren Velgen/banden Gegoten lichtmetalen velgen in 10-spaak design Maat 7 J x 17, banden 235/55 R 17¹. Gegoten lichtmetalen velgen in 5-spaak Y-design Maat 7 J x 17, banden 235/55 R 17¹. Audi Sport gegoten lichtmetalen velgen in 5-arm structuur design Maat 8 J x 18, banden 235/50 R 18¹. Van quattro GmbH. Gegoten lichtmetalen velgen in 5-arm turbine design, contrastgrijs, gedeeltelijk gepolijst² Maat 7 J x 18, banden 235/50 R 18¹. Audi Sport gegoten lichtmetalen velgen in 5-segmentspaak design Maat 8,5 J x 19, banden 255/40 R 19¹. Van quattro GmbH. Audi Sport gegoten lichtmetalen velgen in 5-V-spaak design in titaanoptiek mat, glanzend gefreesd² Maat 8,5 J x 20, banden 255/35 R 20¹. Van quattro GmbH. Audi Sport gegoten lichtmetalen velgen in 5-arm offroad design Maat 7 J x 18, banden 235/50 R 18¹. Van quattro GmbH. Gegoten lichtmetalen velgen in 5-spaak dynamiek design Maat 7 J x 18, banden 235/50 R 18¹. Gegoten lichtmetalen velgen in 5-parallelspaak design (S-design) Maat 7 J x 18, banden 235/50 R 18¹. Audi Sport gegoten lichtmetalen velgen in 10-spaak design in titaanoptiek mat, glanzend gefreesd² Maat 8,5 J x 19, banden 255/40 R 19¹. Van quattro GmbH. De modelspecifieke standaarduitrusting en meeruitvoeringen staan in de index vanaf pagina 94. ¹ Een korte uitleg over het EU-bandenlabel staat bij punt 3 op pagina 91. ² Kijk voor gebruikerstips over de velgen op pagina 91.

36 Gestoeld op premium kwaliteit. Interieur Stoelen Decoratielijsten In uw Audi neemt u een bijzondere plaats in. Op de voorstoelen en achterin is het exclusieve comfort voelbaar aan de topklasse materialen en zeer goede afwerking. Kies voor de standaardstoelen met stoffen of lederen bekleding of de sportstoelen. Deze stoelen zitten comfortabel en bieden houvast tijdens een dynamische rit. Eén ding weet u zeker: u zit altijd goed. handmatig verstelbare hoofdsteunhoogte handmatig verstelbare gordelhoogte handmatig verstelbare rugleuning forsere zijwangen 4-voudig instelbare lendensteunen (optioneel) handmatig verstelbare zithoogte verstelbare zithoek handmatig verstelbaar in lengterichting uittrekbare bovenbeensteun opbergvak onder de passagiersstoel (optioneel) Standaardstoelen voor 1 Afgebeeld is een standaardstoel voor met zwarte stof Initial. Sportstoelen voor 2 Afgebeeld is een elektrisch verstelbare sportstoel voor met madrasbruin leder fijnnappa. De modelspecifieke standaarduitrusting en meeruitvoeringen staan in de index vanaf pagina 94.

37 Interieur Stoelen Decoratielijsten Stof Stof/leder Leder/kunstleder Alcantara/leder Leder Audi exclusive designpakket Audi exclusive Stof Initial zwart 1 Stof Sprint/leder zwart 2 Met gekleurde stiksels. Leder/kunstleder zwart 1 Alcantara/leder zwart 2 Leder Milano zwart 1 2 Leder fijnnappa pistachebeige 1 Stof Norit/stof Rallye uni/ 2 leder parelnappa madrasbruin Met granietgrijze stiksels*. Audi exclusive lederen bekledingen* 1 2 Vrije kleurkeuze leder/stiksels. Stof Inspiration zwart 1 Leder/kunstleder kastanjebruin 1 Alcantara/leder rotsgrijs 2 Leder fijnnappa zwart 1 2 Leder fijnnappa rotorgrijs 2 Met gekleurde stiksels. Leder fijnnappa madrasbruin 2 Met granietgrijze stiksels*. Stof Inspiration rotsgrijs 1 Leder/kunstleder rotsgrijs 1 Geperforeerd alcantara/leder zwart 2 Met gekleurde stiksels. Leder fijnnappa zwart 2 Met gekleurde stiksels. Leder fijnnappa zwart 2 Met madrasbruine stiksels*. Stof Energie zwart 2 Leder/kunstleder pistachebeige 1 Leder fijnnappa kastanjebruin 1 2 Stoelvarianten 1 Standaardstoelen voor 2 Sportstoelen voor Leder fijnnappa rotsgrijs 1 De modelspecifieke standaarduitrusting en meeruitvoeringen staan in de index vanaf pagina 94. * Van quattro GmbH.

38 Gefixeerd op kwaliteit. Stoffen en lederen bekledingen 68 Lederpaket Zitcomfort Achterbank Leder Audi exclusive designpakket Audi exclusive Interieur Stoelen Decoratielijsten Met Audi stoelen kunt u niet alleen op de fraaie materialen en hoge afwerkingskwaliteit vertrouwen, maar ook op de uitgebreide testprocedures. Zo controleert Audi bijvoorbeeld in het eigen laboratorium de kwaliteit van alle lederen bekledingen. Alleen om de duurzaamheid vast te stellen zijn er al 45 tests. Vastgemaakt in automatische installaties moeten de lederstalen tonen hoe gelijkmatig ze plooien, waar ze beginnen te scheuren, wanneer vouwen ontstaan, hoe slijtvast ze zijn en of ze gemakkelijk ontvlammen. Op Audi stoelen wordt alleen leder gebruikt dat alle tests glansrijk doorstaat. Stof Initial resp. Inspiration Voor standaardstoelen. Stoelmiddenbanen bekleed met stof Initial resp. Inspiration. Zijwangen, hoofdsteunen, portierpanelen en middenarmsteun voor ( indien mee besteld) bekleed met uni stof. Stof Energie Voor sportstoelen. Stoelmiddenbanen bekleed met stof Energie. Zijwangen, hoofdsteunen, portierpanelen en middenarmsteun voor (indien meebesteld) bekleed met uni stof. Alcantara/leder Oogt exclusief en sportief. Dankzij de snelle temperatuurnivellering zorgt deze combinatie voor veel zitcomfort en een aangenaam stoelklimaat. De bekleding kan tegen een stootje en is gemakkelijk schoon te houden. De alcantara middenbanen geven veel grip, wat prettig is tijdens dynamisch rijden. Het leder op de zijwangen maakt de uitstraling compleet. Leder fijnnappa Een hoogwaardig, soepel leder met uitgebalanceerde laklaag. Dankzij de natuurlijke bovenlaag kan het ademen, wat bijdraagt aan een prettig zitklimaat. Het leder is zeer slijtbestendig, duurzaam en kleurvast. De verfijnde structuur onderstreept het exclusieve karakter. Voor standaard- en sportstoelen. Stoelmiddenbanen, stoelzijwangen en hoofdsteunmiddenbanen bekleed met leder fijnnappa. Middenarmsteun voor (indien meebesteld) bekleed met leder. Deel van portierpanelen bekleed met kunstleder. Leder/kunstleder Voor standaardstoelen. Stoelmiddenbanen van de voorstoelen, beide buitenste achterzitplaatsen en de linker zijwang van de bestuurdersstoel bekleed met leder. Stoelzijwangen, middelste zitplaats achterin, hoofdsteunen, deel van portierpanelen en middenarmsteun voor (indien meebesteld) bekleed met kunstleder. Audi exclusive leder fijnnappa* Stoelmiddenbanen, stoelzijwangen, hoofdsteunen en middenarmsteun voor (indien meebesteld) bekleed met leder fijnnappa. Deel van portierpanelen in een bijpassende tint. Zwarte voetmatten met gekleurde lederen biezen. Vrije kleurkeuze voor het leder en de stiksels uit het Audi exclusive kleurenaanbod. Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel Zithoogte, lengterichting, zithoek en rugleuning elektrisch instelbaar. Passagiersstoel handmatig verstelbaar. Elektrisch verstelbare voorstoelen Zithoogte, lengterichting, zithoek en rugleuning zijn elektrisch instelbaar. Stoelverwarming voor Verwarmt middenbanen van de zitting en rugleuning. Met lederen bekleding en van sportstoelen ook de zijwangen. Per zitplaats in diverse standen instelbaar. Middenarmsteun voor Hellingshoek instelbaar en in lengterichting verschuifbaar. Met opbergvak en een 12V-aansluiting in de middenconsole achter. Neerklapbare achterbankleuning Leuning 40 : 60 gedeeld of volledig neerklapbaar. Hemelbekledingen Hemelbekleding van stof Afgestemd op de interieurkleur. Maanzilver of pistachebeige. Zwart in combinatie met madrasbruine stoel bekleding. Hemelbekleding van zwarte stof Leder Milano zwart 1 2 Leder fijnnappa zwart 1 2 Leder fijnnappa pistachebeige 1 Leder fijnnappa rotorgrijs 2 Met gekleurde stiksels. Stof Norit/stof Rallye uni/ 2 leder parelnappa madrasbruin Met granietgrijze stiksels*. Leder fijnnappa madrasbruin 2 Met granietgrijze stiksels*. Audi exclusive lederen bekledingen* 1 2 Vrije kleurkeuze leder/stiksels. Voor sportstoelen. Stoelmiddenbanen en deel van portierpanelen bekleed met alcantara. Zijwangen en middenarmsteun voor (indien meebesteld) bekleed met leder. Leder Milano Zeer slijtbestendig leder dat lang meegaat. Oogt hoogwaardig door de verfijnde structuur. Door en door geverfd chroomvrij gelooid leder, dat dankzij een laklaag optimaal is beschermd. Leder fijnnappa zwart 2 Met gekleurde stiksels. Leder fijnnappa zwart 2 Met madrasbruine stiksels*. Voor standaard- en sportstoelen. Stoelmiddenbanen, stoelzijwangen, hoofdsteunmiddenbanen en middenarmsteun voor (indien meebesteld) bekleed met leder Milano. Deel van portierpanelen bekleed met kunstleder. Leder fijnnappa kastanjebruin 1 2 Stoelvarianten 1 Standaardstoelen voor 2 Sportstoelen voor Leder fijnnappa rotsgrijs 1 De modelspecifieke standaarduitrusting en meeruitvoeringen staan in de index vanaf pagina 94. * Van quattro GmbH.

39 70 Interieur Stoelen Decoratielijsten Beleef de fascinatie. In elk detail. Een exclusieve ambiance is een kwestie van stijl. Uw stijl. Die u tot in detail kunt verfijnen. Zorg voor voelbare accenten met de hoogwaardige Audi decoratielijsten. Raak onder de indruk van glad hout met een natuurlijke, warme uitstraling. Bewonder hout met open poriën, waar de exclusiviteit van afstraalt. Of maak een persoonlijk statement met een combinatie van verfijnd hout en aluminium. Uw eigen smaak bepaalt het karakter. Decoratielijsten Op dashboard, portieren en middenconsole. Aluminium of houten decoratielijsten Inclusief aluminiumoptiek interieur: elementen van de ventilatieroosters, versnellingspook-/transmissiehendelmanchet, lichtschakelaar, 12V-aansluiting, raambediening en spiegelverstelknop in aluminiumoptiek. Onderrand van de ventilatieroosters in glanzend zwart. Micrometallic zilver Aluminium Satellite Balsamicobruin wortelnotenhout Audi exclusive houten decoratielijsten* Keuze uit nougat gevlamd essenhout, sepia eikenhout, nootmuskaatbruin gevlamd mirtehout, brons vavonahout, goud modronehout en donkerbruin naturel tamohout. Zilver 3D-honingraat aluminium Zilver aluminium Tangens Zwarte pianolak* Geborsteld mat aluminium Brons aluminium Tangens Audi exclusive houten decoratielijsten* De modelspecifieke standaarduitrusting en meeruitvoeringen staan in de index vanaf pagina 94. * Van quattro GmbH.

Audi A4 Limousine A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 Limousine S4 Avant Audi Voorsprong door techniek

Audi A4 Limousine A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 Limousine S4 Avant Audi Voorsprong door techniek A4 Audi A4 Limousine A4 Avant A4 allroad quattro Audi S4 Limousine S4 Avant Audi Voorsprong door techniek Pagina Fascinatie 4 Audi A4 Limousine en A4 Avant 26 Audi A4 allroad quattro 36 Audi S4 Limousine

Nadere informatie

Audi Q7. Voorsprong door techniek

Audi Q7. Voorsprong door techniek Q7 Audi Q7 Audi Voorsprong door techniek Fascinatie voor Audi Maatschappelijk verantwoord ondernemen Verantwoord leven is een van de vaste waarden van het Audi beleid. We willen winst maken en internationale

Nadere informatie

wereld van Audi. De keuze voor Audi is een keuze voor een merk dat meer biedt: individualiteit, exclusiviteit en passie voor techniek en auto s.

wereld van Audi. De keuze voor Audi is een keuze voor een merk dat meer biedt: individualiteit, exclusiviteit en passie voor techniek en auto s. TT TTS Audi TT Coupé TT Roadster Audi TTS Coupé TTS Roadster Audi Voorsprong door techniek Fascinatie voor Audi Verantwoordelijkheid nemen Pagina Verantwoord leven is een van de vaste waarden van het Audi

Nadere informatie

De nieuwe Audi Q2. #untaggable. Audi Voorsprong door techniek

De nieuwe Audi Q2. #untaggable. Audi Voorsprong door techniek De nieuwe Audi Q2 #untaggable Audi Voorsprong door techniek #allroad? #noroad? #untaggable #untaggable De nieuwe Audi Q2: sportief en hightech. Compact, maar toch ruim en praktisch als een SUV. Door de

Nadere informatie

Audi A3 Sportback e-tron

Audi A3 Sportback e-tron Audi A3 Sportback e-tron Bijgaand het overzicht aan beschikbare Audi A3 Sportback E-Tron met 7% bijtelling. Een aantal auto s is uit voorraad op kenteken te leveren en dus per direct beschikbaar. Het overzicht

Nadere informatie

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011.

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. Een sterk karakter in een bijzonder jasje. De M-Klasse Edition 1. heeft een preview van deze prijslijst De gefotografeerde M-Klasse modellen

Nadere informatie

Audi A8 A8 L A8 L W12. Audi S8. Voorsprong door techniek

Audi A8 A8 L A8 L W12. Audi S8. Voorsprong door techniek A8 Audi A8 A8 L A8 L W12 Audi S8 Audi Voorsprong door techniek Audi A8 Bedankt voor het downloaden van deze brochure Audi Configurator app Ontdek de voorsprong van Audi Hieronder treft u de brochure die

Nadere informatie

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015.

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. GLC Edition 1 Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Best of the best. Met het speciale model Edition 1 vieren we de première van de nieuwe GLC op een bijzondere manier: met meer sportiviteit, meer exclusiviteit

Nadere informatie

Audi Q5 Q5 hybrid quattro. Audi Voorsprong door techniek

Audi Q5 Q5 hybrid quattro. Audi Voorsprong door techniek Q5 Audi Q5 Q5 hybrid quattro Audi Voorsprong door techniek Pagina Fascinatie 4 Audi Q5 32 Audi Q5 hybrid quattro Techniek 36 Audi efficiency 50 Onderstel, ESC 38 Audi ultra 52 Audi drive select 40 TFSI

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

De E-Klasse Edition Sport. In topvorm.

De E-Klasse Edition Sport. In topvorm. Gecombineerd verbruik: 4,1-9,5 l/100 km, 24,3-10,5 km/l. CO 2 -uitstoot: 110-222 g/km. Dit aanbod is geldig bij aanschaf van een E-Klasse Limousine, Estate, Coupé of Cabriolet t/m 31 maart 2014. De E-Klasse

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

Limousine Avant. Audi Voorsprong door techniek

Limousine Avant. Audi Voorsprong door techniek A4 Limousine Avant Audi Voorsprong door techniek Audi A4 Bedankt voor het downloaden van deze brochure Audi Configurator app Ontdek de voorsprong van Audi Hieronder treft u de brochure die u op Audi. nl

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart Persinformatie 14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart De volledig nieuwe Toyota Auris is sterker dan ooit een

Nadere informatie

De nieuwe Sharan. Overal thuis.

De nieuwe Sharan. Overal thuis. De nieuwe Sharan. De nieuwe Sharan. veral thuis. Thuiskomen is voor veel mensen net zo fijn als op reis gaan. Mooi dat deze twee nu samenkomen in de nieuwe Sharan. Dankzij het flexibele ruimteconcept,

Nadere informatie

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW http://www.autozaak.nl/images/aanbod/5881993-audi-s5-cabriolet-quattro-s-tronic-pro-line-245kw-1.jpg Uitrusting 4-wiel aandrijving permanent ingeschakeld

Nadere informatie

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO.

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. VOLVO R-DESIGN 2 VOLVO R-DESIGN HALLO KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. Wilt u de dynamische persoonlijkheid van uw Volvo nog meer accentueren? Dan is er de R-Design versie die beschikbaar is op 5 Volvo-modellen.

Nadere informatie

De nieuwe C-Klasse. Merkbaar meer klasse.

De nieuwe C-Klasse. Merkbaar meer klasse. C-Klasse. De nieuwe C-Klasse. Merkbaar meer klasse. De C-Klasse geeft een heel nieuwe betekenis aan vooruitgang. De aerodynamische vormgeving buigt de luchtstroom op elegante wijze af, waardoor de weerstand

Nadere informatie

Audi Q7/Q7 V12 TDI quattro

Audi Q7/Q7 V12 TDI quattro Standaarduitrusting 12-volt aansluitingen 94 Aandrijfslipregeling ASR 103 Aansteker en asbakken 94 Accu-energiemanagement 102 Achterbank (tweede zitrij) 88 Achterruitverwarming 86 Audi Service 106 Audi

Nadere informatie

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016.

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016. Leverbaar als Limousine, Estate én Coupé. De C-Klasse vanaf 38.995,-. Standaard al zeer rijk uitgerust, met een voordeel van ruim 5.000,-! Bijtelling vanaf 252,-* per maand. v.a. 15% bijtelling Prijslijst

Nadere informatie

Groot. Krachtig. Mooi.

Groot. Krachtig. Mooi. De nieuwe Touareg Groot. Krachtig. Mooi. Extreme offroad kwaliteit en geavanceerde onroad technologie. De kracht van een SUV en het comfort van een limousine. Het is duidelijk. Met de Touareg hoeft u geen

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

S 500 PLUG-IN HYBRID.

S 500 PLUG-IN HYBRID. S 500 PLUG-IN HYBRID. Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort, voortreffe

Nadere informatie

The new up! Small is great! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011. Internet: www.volkswagen.nl

The new up! Small is great! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011. Internet: www.volkswagen.nl The new up! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011 Internet: www.volkswagen.nl Small is great! Er zijn genoeg goede redenen om uit te kijken naar de komst van de nieuwe up!.

Nadere informatie

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Exterieur Aantrekkelijk Om het unieke uiterlijk van uw Hyundai Veloster verder te personaliseren, ontwikkelde Hyundai diverse aantrekkelijke accessoires.

Nadere informatie

De Mercedes-Benz Lease Editions.

De Mercedes-Benz Lease Editions. Prijslijst. Geldig vanaf 2 februari 2015. De Mercedes-Benz Lease Editions. Je verdient meer dan je denkt! Uitrusting C 350 e Lease Edition. Extern opladen van accu Laadklep geopend 7G-TRONIC PLUS KEYLESS

Nadere informatie

De nieuwe C-Klasse Estate. The Best Knows no Alternative.

De nieuwe C-Klasse Estate. The Best Knows no Alternative. C-Klasse. Estate. De nieuwe C-Klasse Estate. The Best Knows no Alternative. Royaal is een begrip dat alleen dan tot in perfectie is uitgevoerd als u het echt overal aantreft. Bijvoorbeeld in design waar

Nadere informatie

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS DYNAMISCH, EIGENTIJDS, EFFICIENT De oorspronkelijke Prius was bij zijn introductie in 1997 een regelrechte sensatie. Met de

Nadere informatie

S 500 PLUG-IN HYBRID. 14% bijtelling

S 500 PLUG-IN HYBRID. 14% bijtelling S 500 PLUG-IN HYBRID. 4% bijtelling Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort,

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Uitrusting 65% getint glas achter Abs en ebd Achterbank in delen neerklapbaar Achteruitrijcamera Adaptive Cruise Control incl. Front Assist Airbag(s)

Nadere informatie

de nieuwe Stylingaccessoires

de nieuwe Stylingaccessoires de nieuwe Stylingaccessoires volvo XC90 Zoals alle ontwerpers weten, kan een elegante vorm versterkt worden door de juiste accessoires. SCANDINAVISCHE STIJL DOOR VOLVO. Laat de nieuwe XC90 echt van ú worden.

Nadere informatie

A-Klasse Motorsport Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016.

A-Klasse Motorsport Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. A-Klasse Motorsport Edition Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Gebouwd voor pole position. De perfecte start van het seizoen: de nieuwe A-Klasse als gelimiteerde Motorsport Edition. Uiterst stijlvol

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

Audi A7 Sportback Audi S7 Sportback. Voorsprong door techniek

Audi A7 Sportback Audi S7 Sportback. Voorsprong door techniek A7 Audi A7 Sportback Audi S7 Sportback Audi Voorsprong door techniek Pagina Fascinatie 4 Audi A7 Sportback 24 Audi S7 Sportback Techniek 38 Audi efficiency 52 adaptive air suspension 40 Audi ultra 54

Nadere informatie

G-Klasse 35th Anniversary Edition. Het exclusieve speciale model voor de G 350 BlueTEC en de G 500. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015.

G-Klasse 35th Anniversary Edition. Het exclusieve speciale model voor de G 350 BlueTEC en de G 500. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. G-Klasse 35th Anniversary Edition. Het exclusieve speciale model voor de G 350 BlueTEC en de G 500. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2015. De eigen lijn - de enige lijn waar de G-Klasse nooit van afwijkt.

Nadere informatie

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop!

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! pagina 04-05 pagina 06-09 pagina 10-15 - 1.8 Hybride aandrijving met CVT-automaat - 1.8 Hybride aandrijving - Gecombineerd met CVT-automaat - vermogen Gecombineerd

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

De nieuwe Audi A4 Limousine en Avant

De nieuwe Audi A4 Limousine en Avant A4 De nieuwe Audi A4 Limousine en Avant Modellen Model Type Motor Transmissie Ex. BTW / BPM BPM Ex. BTW / incl. BPM incl. BTW / BPM Bijtelling 2015 A4 Limousine 1.4 TFSI 110 kw/150 pk S tronic 7 27.796,-

Nadere informatie

N 1 zonder autorijbewijs

N 1 zonder autorijbewijs e e N 1 zonder autorijbewijs e De e City is het meest compacte model in het e AIXAM assortiment. Het ideale stadsvoertuig van een onvergelijkbare kwaliteit en een uitgesproken design. De e City is speels;

Nadere informatie

Audi A3 Sportback e-tron

Audi A3 Sportback e-tron Pon s Automobielhandel B.V. Leusden www.audi.nl Geldig vanaf juli 2014 Printed in Germany 433/1131.30.33 De in deze brochure afgebeelde en beschreven modellen zijn voor een deel uitgerust met tegen meerprijs

Nadere informatie

EEN KLASSIEKE SCHOONHEID

EEN KLASSIEKE SCHOONHEID MONROE 2 Monroe Monroe 3 MONROE Elke welving van Monroe heeft een betekenis; elke lijn heeft een doel. Ontworpen door Idesign en vernoemd naar een klassieke schoonheid: een onweerstaanbaar mooie stoel

Nadere informatie

Audi A5 Sportback. Audi Voorsprong door techniek

Audi A5 Sportback. Audi Voorsprong door techniek A5 Audi A5 Sportback Audi Voorsprong door techniek 02 Inhoud 04 06 14 16 Inleiding Onderstel Veiligheid Interieur 18 20 Design Motor Rijplezier Audi S5 Sportback S line 22 28 30 34 38 Audi exclusive, Audi

Nadere informatie

>> Van een origineel naar een uniek exemplaar. smart BRABUS tailor made.

>> Van een origineel naar een uniek exemplaar. smart BRABUS tailor made. >> Van een origineel naar een uniek exemplaar. smart BRABUS tailor made. >> Niet zomaar een smart. Mijn smart. smart BRABUS tailor made. Allesbehalve conventioneel: met het individualiseringsprogramma

Nadere informatie

Tot ruim 3.800. Tot ruim 6.000. voordeel. voordeel. BWG728-03 Boekje Fast Start 210x148 c1 v7.indd 1 12-01-16 15:30

Tot ruim 3.800. Tot ruim 6.000. voordeel. voordeel. BWG728-03 Boekje Fast Start 210x148 c1 v7.indd 1 12-01-16 15:30 Tot ruim 6.000 voordeel Tot ruim 3.800 voordeel BWG728-03 Boekje Fast Start 210x148 c1 v7.indd 1 12-01-16 15:30 50% Korting op navigatie op Comfortline en Highline Gratis Cruise Control op de Trendline

Nadere informatie

ACCESSOIRES Citroën DS5

ACCESSOIRES Citroën DS5 ACCESSOIRES Citroën DS5 INHOUD STYLING 04 COMFORT 10 VEILIGHEID 12 FAMILIE EN RECREATIE 16 BESCHERMING 20 MULTIMEDIA 24 02 PERSOONLIJKE STYLING De Citroën DS5 onderscheidt zich op een groot aantal punten.

Nadere informatie

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

>> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. smart infocenter (Gratis. Kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon zijn afhankelijk van de serviceprovider.) 00800 2 7777 777 NL smart fortwo: brandstofverbruik (gecombineerd): 5,2-4,2 l/100 km

Nadere informatie

GEEN DAG GAAT MEER ONGEMERKT VOORBIJ.

GEEN DAG GAAT MEER ONGEMERKT VOORBIJ. opel astra GTC GEEN DAG GAAT MEER ONGEMERKT VOORBIJ. De GTC: indrukwekkend vanaf de eerste seconde. Slank en gespierd, met geprononceerde schouders en het brede, lage postuur van een echte sprinter. De

Nadere informatie

Betrouwbare, robuuste scootmobielen...

Betrouwbare, robuuste scootmobielen... Betrouwbare, robuuste scootmobielen... met een indrukwekkende actieradius, een sterke motor en een prachtig design. www.prestonability.com www.afikim.nu info@prestonability.com Tel NL 036 53 53 580 Tel

Nadere informatie

3.0 TDI Quattro Aut. 272pk Pro Line S 7-Pers. S-Line, Panoramadak, Luchtvering, Head-Up, Servosluiting

3.0 TDI Quattro Aut. 272pk Pro Line S 7-Pers. S-Line, Panoramadak, Luchtvering, Head-Up, Servosluiting B.V. 5626AG Eindhoven Audi Q7 3.0 TDI Quattro Aut. 272pk Pro Line S 7-Pers. S-Line, Panoramadak, Luchtvering, Head-Up, Servosluiting Specificaties Voertuig nummer: 1102897/17 1 Datum: 03-07- 2015 T ellerstand:

Nadere informatie

Kies je eigen weg. Compacte reisscooter met vering

Kies je eigen weg. Compacte reisscooter met vering Scootmobielen Kies je eigen weg De paden op, de lanen in. Op visite bij familie, even een boodschap halen of volop genieten van een tochtje in de natuur. Met de topklasse comfort scootmobielen van Life

Nadere informatie

Audi A1 Sportback. Voorsprong door techniek

Audi A1 Sportback. Voorsprong door techniek A1 Audi A1 Sportback Audi Voorsprong door techniek Pagina Fascinatie 4 Audi A1 Sportback Techniek 28 TFSI /TDI 32 Onderstel en besturing 30 MMI Multi Media Interface 33 Veiligheid 31 Audi connect 34 Audi

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS STYLING 04 COMFORT 07 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 STYLING De CITROËN C4 Aircross verenigt kracht met dynamiek en stijl met functionaliteit.

Nadere informatie

WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND

WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND J E E P W R A N G L E R JEEP WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND Sommige mensen zijn gebon met een onstilba honger naar avontuur. Ze zijn altijd op zoek naar spannende dingen: in de stad, in de natuur of

Nadere informatie

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET Bent u een zakelijke rijder? Dan is het leasen van een Renault zéér interessant. Zowel zakelijk als privé! Elke Renault is zeer

Nadere informatie

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Simpelweg mobiel. Elektrische hulpaandrijving Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Weer meer dingen samen doen, daar hebben we naar uitgekeken. Geniet van meer mobiliteit Van handbewogen naar elektrisch

Nadere informatie

Uw C-Klasse: C 350 e Estate Lease Edition

Uw C-Klasse: C 350 e Estate Lease Edition Afbeelding voorbeeld Afbeelding voorbeeld Samenvatting Motor C 350 e Estate Lease Edition Speciaal model en pakketten Kleur Metallic tenorietgrijs Wiel 43,2 cm (17 inch) vijf-dubbelspaaks LM-velgen Bekleding

Nadere informatie

VERRASSEND UITGESPROKEN. ONMISKENBAAR POLO.

VERRASSEND UITGESPROKEN. ONMISKENBAAR POLO. De nieuwe Polo 1 02 VERRASSEND UITGESPROKEN. ONMISKENBAAR POLO. 03 AANGESCHERPT TOT IN DETAIL. Bij een eerste blik op de nieuwe Polo valt direct het stijlvolle samenspel tussen de sportieve lijnen en praktische

Nadere informatie

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d De nieuwe Kia De ster van de show Puur rijplezier bent u er klaar voor? De nieuwe Kia pro_cee d laat uw hart sneller kloppen met zijn superscherpe design en zijn vernieuwende technologie. Ermee rijden

Nadere informatie

Originele individualisering voor de E-Klasse.

Originele individualisering voor de E-Klasse. Originele individualisering voor de E-Klasse. Maak van uw E-Klasse een klasse op zich. MercedesSport 04 05 Elegante stijl. Dynamisch geïnterpreteerd. U rijdt in een Mercedes-Benz. Daar zijn goede redenen

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Samenvatting Jimny 3 deurs 1.3 benzine 5 M/T

Nadere informatie

ALLES DRAAIT OM DE LOOKS VINDEN WIJ

ALLES DRAAIT OM DE LOOKS VINDEN WIJ LEON ENJOYNEERING DE NIEUWE SEAT LEON De nieuwe SEAT Leon zit boordevol nieuwe technologie om van te genieten. Over elk onderdeel en elk detail is nagedacht. Zo creëren we het ultieme rijplezier, ieder

Nadere informatie

De nieuwe Beetle en Beetle Cabriolet

De nieuwe Beetle en Beetle Cabriolet e nieuwe Beetle en Beetle Cabriolet Strak. Maar niet hoekig. e nieuwe Beetle en de nieuwe Beetle Cabriolet zijn hun oorspronkelijke ontwerp meer dan trouw gebleven. En tegelijkertijd is hun uitstraling

Nadere informatie

De Kia-garantie van 7 jaar De eerste drie jaar geldt geen kilometerbeperking, daarna geldt een maximum van 150.000 km.

De Kia-garantie van 7 jaar De eerste drie jaar geldt geen kilometerbeperking, daarna geldt een maximum van 150.000 km. De Kia-garantie van 7 jaar De eerste drie jaar geldt geen kilometerbeperking, daarna geldt een maximum van 150.000 km. 2 Kia Optima Hybrid Maak u op voor een ervaring die alle records breekt De nieuwe

Nadere informatie

>> Originele accessoires

>> Originele accessoires >> Originele accessoires voor de smart fortwo en smart forfour. 2015. >> Voor stijl, plezier, veiligheid en meer. Graag wijzen we je op het volgende: sommige van de hier gepresenteerde artikelen zijn alleen

Nadere informatie

De nieuwe Mercedes-AMG GT.

De nieuwe Mercedes-AMG GT. Mercedes-AMG GT. T De nieuwe Mercedes-AMG GT. Handcrafted by Racers. S Hij is ONTWORPEN om u eindeloos te fascineren. Hij is er. Het ultieme statement uit Affalterbach. Een lange motorkap, een ver naar

Nadere informatie

> eens een batavus...

> eens een batavus... 2 Vrienden zijn belangrijk voor je, dat zag je als kind al. De leukste dingen doe je gewoon samen. Je hecht aan trouw en onvoorwaardelijkheid. Je vrienden staan altijd voor je klaar. En dat geldt ook voor

Nadere informatie

Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek.

Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek. Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek. Geniet van het unieke Mercedes-Benz gevoel. Gemakkelijk en zelfstandig op uw bestemming aankomen. Ook met een handicap is dat

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

Uw BMW 118i 5-deurs mybmw.nl/k3y8f7t3

Uw BMW 118i 5-deurs mybmw.nl/k3y8f7t3 Uw BMW 118i 5-deurs mybmw.nl/k3y8f7t3 www.bmw.nl Pagina 1/ 14 Model BMW 118i 5-deurs 100 kw [136 pk] Bijtelling 25% [1] Gemiddeld verbruik 5,4 l/100km [1] CO 2 -emissie 126,0 g/km [1] Laag verbruik Hoog

Nadere informatie

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE NIEUWE LF EURO 6, GEMAAKT OM TE LEVEREN De nieuwe LF biedt alles wat u mag verwachten van een moderne distributietruck. Hij is

Nadere informatie

Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden.

Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Geschikt voor landeigenaren die de vraag superieure efficiency, wendbaarheid

Nadere informatie

Exclusive Cayenne. Nog meer individualiteit

Exclusive Cayenne. Nog meer individualiteit Exclusive Cayenne Nog meer individualiteit Inhoud Porsche Exclusive 4 Interieurpakket afwijkende lederkleur Armsteunen 6 Middenbaan stoelen 6 Interieurpakket sierstiksels in afwijkende kleur Basis 8 Stoelen

Nadere informatie

[ Suzuki 2014 ] scooter

[ Suzuki 2014 ] scooter [ Suzuki 2014 ] scooter w w w. s u z u k i. n l [ scooter ] burgman 650A EXECUTIVE Burgman 650A Executive, ultiem comfort De Suzuki Burgman 650A Executive mag zich met recht de limousine onder de motorscooters

Nadere informatie

I Scootmobielen

I  Scootmobielen www.life-mobility.com I www.mijnscootmobiel.nl Scootmobielen Kies je eigen weg Het kleintje dat uw wereld groter maakt De paden op, de lanen in. Op visite bij familie, even een boodschap halen of volop

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

BMW STERBANDEN. BMW EfficientDynamics GOEDGEKEURD DOOR BMW ÉN MET 24 MAANDEN GARANTIE. Minder uitstoot. Meer rijplezier. Originele BMW banden

BMW STERBANDEN. BMW EfficientDynamics GOEDGEKEURD DOOR BMW ÉN MET 24 MAANDEN GARANTIE. Minder uitstoot. Meer rijplezier. Originele BMW banden Originele BMW banden Sterbandengarantie Echt rijplezier BMW STERBANDEN. GOEDGEKEURD DOOR BMW ÉN MET 24 MAANDEN GARANTIE. BMW EfficientDynamics Minder uitstoot. Meer rijplezier. WAT DEKT DE BMW STERBANDENGARANTIE?

Nadere informatie

ENTRADA II. Entrada II 3

ENTRADA II. Entrada II 3 ENTRADA II 2 Entrada II Entrada II 3 ENTRADA II Vandaag zetten we de deur open naar iets nieuws. We nemen iets goeds en maken het nog veel beter. Entrada II is de volgende generatie van een populaire bureaustoel;

Nadere informatie

COLOURS. >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo.

COLOURS. >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. COLOURS >> New Colours New Urban Characters. Nieuwe energie voor de smart fortwo. Het is altijd het bijzondere dat opvalt. Dat geldt niet alleen voor mensen. Ook desmart fortwo valt op omdat hij nu eenmaal

Nadere informatie

BMW Group Nederland Public Relations

BMW Group Nederland Public Relations 16 januari 2015 Vier dieselversies met 20 procent bijtelling. Rijswijk. Grille, voorbumper en achterzijde van de BMW 1 Serie zijn flink gerestyled en het interieur oogt nog stijlvoller. Tevens introduceert

Nadere informatie

Where you want to be.

Where you want to be. Where you want to be. Where you want to be. 2 Betrouwbaar en uiterst functioneel in al zijn eenvou d. Ontworpen voor een mobiel leven voor iederee n die dit anders niet zouden hebben. De Sterling scooters

Nadere informatie

AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE AIXAM TEST 13-03-2008 09:49 Pagina 1

AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE AIXAM TEST 13-03-2008 09:49 Pagina 1 AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE AIXAM TEST 13-03-2008 09:49 Pagina 1 D E W E G N A A R N AT U U R L I J K E G R A N D E U R S T E L H O G E E I S E N w w w. a i x a m. n l AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE

Nadere informatie

Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid

Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid Renault zoe Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid Maakt u zich geen zorgen over afstanden en geniet nog meer van het rijplezier dat 100% elektrische ZOE biedt. Rijd verder op een volgeladen

Nadere informatie

Keuzevak Automotive Design

Keuzevak Automotive Design Keuzevak Automotive Design Roeland Wielaard 0914800 Automotive Engineering 11-04-16 1 Inhoudsopgave Opdracht 1 blz 3 Opdracht 2 blz 4 Opdracht 3 blz 7 Opdracht 4 blz 10 Opdracht 5 blz 15 Opdracht 6 blz

Nadere informatie

N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL. Accessoires

N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL. Accessoires N 1 JULI 2014 VOLVOCARS.NL Accessoires Artio lichtmetalen velgen, 8x19, Diamond Cut/Matte Tech Black. Vier complete wielen bestaande uit velg plus band. 2.750 Fortuna lichtmetalen velgen, 8x18", Diamond

Nadere informatie

Audi A3 Limousine prijslijst Vanaf september 2013

Audi A3 Limousine prijslijst Vanaf september 2013 Audi A3 Limousine lijst Vanaf september 2013 Uitvoeringen Netto Bruto Bpm Consumentencatalogus catalogus bedrag excl. bpm incl. bpm incl. bpm Type Motor Versnellingsbak Bestelcode excl. btw excl. btw incl.

Nadere informatie

Taxatierapport. Taxatienummer: 1412134 Opdrachtgever:

Taxatierapport. Taxatienummer: 1412134 Opdrachtgever: Taxatierapport Taxatienummer: 1412134 Opdrachtgever: Dhr. A.H. Maaskant Uitvoeringsdatum: 19-09-2014 Vervaldatum: 23-09-2017 Taxatie uitgevoerd door: Ir. A.C. Wisse InterClassic s Jupiterweg 14 3893 GD

Nadere informatie

VOLVO FH PERFORMANCE EDITION. Optimale prestaties en meer comfort

VOLVO FH PERFORMANCE EDITION. Optimale prestaties en meer comfort VOLVO FH PERFORMANCE EDITION Optimale prestaties en meer comfort FOCUS OP PRESTATIES De Volvo FH Performance Edition is de perfecte combinatie tussen topprestaties, chauffeurscomfort, veiligheid en brandstofefficiency.

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

De nieuwe Toledo 2 KLIK, SCAN EN KIJK HOE AFBEELDINGEN TOT LEVEN KOEMEN 3 DUBBEL KLIK VOOR VOLLEDIG SCHERM 1 ZOEK EN DOWNLOAD DE SEAT EXPERIENCE APP

De nieuwe Toledo 2 KLIK, SCAN EN KIJK HOE AFBEELDINGEN TOT LEVEN KOEMEN 3 DUBBEL KLIK VOOR VOLLEDIG SCHERM 1 ZOEK EN DOWNLOAD DE SEAT EXPERIENCE APP TOLEDO Bij het ontwerpen van de nieuwe SEAT Toledo hielden we een aantal strikte stelregels in gedachten. Verandering betekent verbetering en is nooit een doel op zich. Innoveer, maar vergeet nooit het

Nadere informatie

B-Klasse. Electric Drive.

B-Klasse. Electric Drive. B-Klasse. Electric Drive. Geluidloos rijplezier. De eerste volledig elektrische Mercedes-Benz. De B-Klasse Electric Drive een mijlpaal op autogebied die u vrijwel geluidloos tegemoet rijdt. Ontdek het

Nadere informatie

Free to travel into the future WWW.QUADRO-NEDERLAND.NL

Free to travel into the future WWW.QUADRO-NEDERLAND.NL Free to travel into the future De Quadro 3 is een vernieuwende driewiel scooter. Sinds 2013 op de markt met uitgebreide technische en stylistische verbeteringen sinds zijn voorgangers. De Quadro 3 is uitgerust

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2017 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

Audi A1. Audi Voorsprong door techniek

Audi A1. Audi Voorsprong door techniek A1 Audi A1 Audi Voorsprong door techniek Pagina 16 Fascinatie Techniek Pagina 4 Ervaar de Audi A1 28 TFSI /TDI 30 Infotainment en connectivity Pagina 31 32 Onderstel en besturing/veiligheid Uitrusting

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT CLIO ORIGINELE ACCESSOIRES HATCHBACK EN ESTATE DRIVE THE CHANGE

NIEUWE RENAULT CLIO ORIGINELE ACCESSOIRES HATCHBACK EN ESTATE DRIVE THE CHANGE NIEUWE RENAULT CLIO ORIGINELE ACCESSOIRES HATCHBACK EN ESTATE DRIVE THE CHANGE REISLOGISTIEK IDEEËN VOOR MEER RUIMTE PAST PERFECT BIJ U IN HET DAGELIJKS LEVEN, IN UW VRIJE TIJD OF OP REIS DE ORIGINELE

Nadere informatie

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET VOLT DE NIEUWE CHEVROLET Chevrolet Volt De elektrische droom De nieuwe Chevrolet Volt is een unieke, multi-award winnende auto. Door het combineren van de voordelen van een elektrische auto met de actieradius

Nadere informatie