Nieuwsmaat. Agenda. Maatje aan het woord. Intervisie en themabijeenkomsten starten weer vanaf september 2016.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsmaat. Agenda. Maatje aan het woord. Intervisie en themabijeenkomsten starten weer vanaf september 2016."

Transcriptie

1 Nieuwsmaat Jaargang: 1 nr: 3 Juni 2016 Al weer de 3e editie Nieuwsmaat voor alle maatjes van MaatjesApeldoorn online. De tijd is weer voorbij gevlogen en er is ook veel gebeurt wat we met jullie willen delen. Heel blij zijn we 3 nieuwe vrijwillige coördinatoren te mogen verwelkomen, verder op in de nieuwsmaat stellen ze zich zelf voor. Blij zijn we ook dat de website een feit is. We zijn hier erg blij mee en hopen zo voor iedereen goed te vinden en te volgen zijn. Ook hopen we dat het een mooie zomer gaat worden voor iedereen. Wij wensen het jullie in elk geval toe of het nu lekker thuis is of een vakantie bestemming. Een zonnige vakantie groet, José, Margot, Mariet, Truus Agenda Intervisie en themabijeenkomsten starten weer vanaf september t/m 12 juni: Culturele pleinmarkt Orpheus. Afsluiting theaterseizoen gratis toegang! Een aanrader!! 25 juni: een ander mens theater voorstelling. Kosten 5,00 incl koffie en thee. Tijd: van uur tot uur. Inloop vanaf uur. Locatie: Het Kristal, Distelvlinder 200. Voor wie? Het wordt gespeeld door mensen met een hersenletsel en is bedoeld voor iedereen die belangstelling heeft. 26 augustus: Maatjes-Café Tijd: uur Locatie: Ontmoet&Co Roggestraat 35 Voor wie: deelnemers en maatjes Maatje aan het woord Hieronder volgt een samenvatting van een interview met Corrie en Azam dat is gehouden voor het blad INFORMEEL van De Kap. Corrie helpt Azam haar Nederlandse taal verbeteren. Ze kennen elkaar vanaf oktober Azam komt uit Iran en woont met haar dochter van 14 in Apeldoorn. Haar dochter zit op school en leert daar goed Nederlands spreken. Om niet de hele tijd op haar te hoeven leunen heeft ze om een taal maatje gevraagd bij MaatjesApeldoorn. Corrie bezoekt haar elke vrijdagmiddag om Nederlands te leren praten, het is niet alleen leerzaam maar ze hebben het ook heel gezellig samen en lachen veel. Daarnaast bezoekt Azam ook 3 keer in de week Dacapo om de Nederlandse grammatica te leren.

2 Maatje aan het woord Vervolg pag.1 Azam en Corrie praten over gewoon van alles maar oefenen ook heel gericht en fouten maken is goed daar leer je van. Vooral de lidwoorden vind Azam moeilijk. Azam is heel leergierig daarom nam Corrie haar mee naar de bibliotheek om het Taalpunt te laten zien. Dit is een plek in de bibliotheek waar oefenleesboeken te vinden zijn speciaal voor mensen die de Nederlandse taal willen leren. Nu ze de weg weet gaat Azam alleen. Azam vindt lezen heel fijn en leest wel 5 uur per dag dus ze haalt regelmatig nieuwe boeken. Corrie heeft Azam met haar dochter en de buurvrouw in december meegenomen naar de Eindejaars Oliebollenparty in het Maatjes-café. Op die manier ontmoeten en kwamen ze ook in contact met andere mensen en het was ook nog eens heel gezellig! Azam nam op haar beurt Corrie mee naar de kerst bijeenkomst op haar school. Corrie helpt Azam ook met brieven uitleggen die zijn soms zo formeel geschreven waardoor het helemaal moeilijk te begrijpen is. Het gaat niet alleen om de taal maar ook de regels die in onze Nederlandse samenleving gelden die heel anders zijn dan in Iran. Fietsen is een mooi voorbeeld, In Iran mogen vrouwen niet fietsen en wij leren het al van kinds af aan, dus voor ons zo van zelfsprekend. Sinds kort helpt Azam op een middelbare school met de gym lessen en dat is hier gemengd. In Iran was ze sportleraar maar niet met mannen maar ze gaat het hier aan en vindt het goed om te leren. Haar drijfveer is contacten leggen met Nederlandse mensen, vrienden maken en ook werk vinden. Corrie heeft op haar beurt beleefd veel plezier aan het maatje zijn van Azam en ze leert er zelf ook van. Ze vindt als je maatje bent het heel belangrijk is open te staan voor andere mensen en niet snel een oordeel hebben over iets. Mensen accepteren zoals ze zijn, kijken hoe het loopt en kijken wat die ander nodig heeft. Samen oplopen niet teveel je eigen idee opleggen. Het liefst zou Azam 2 keer in de week met Corrie afspreken omdat ze veel leert en heel blij is met haar en eigenlijk vindt dat een jaar te kort is. Corrie oppert nog een idee: wat zou het leuk zijn 2 koppels aan elkaar te verbinden en dan eenmaal per maand met zijn vieren af te spreken. Op die manier leg je nieuwe contacten en je leert van elkaar. Corrie en Azam bedankt jullie wel voor het mooie verhaal en ook de tip!

3 Nieuws uit de buurt Drie vrijwillig coördinatoren stellen zich aan jullie voor Anita Groenestijn Conny van Wijhe Lara van den Hooff Ik ben Anita Groenestijn, 55 jaar. Moeder van twee zoons. Heb mijn hele leven allerlei vormen van vrijwilligerswerk gedaan. Ik ervaar het als een verrijking. Groetjes Anita Mag ik mij even voorstellen: ik ben Conny van Wijhe, en sinds april vrijwillige coördinator van MaatjesApeldoorn. Ik ben vertrouwd met vrijwilligerswerk en enthousiast begonnen. Ik hoop in de toekomst jullie te zien en leren kennen. Omdat ik naast mijn werk als levenscoach- en trainer nog voldoende tijd over had voor vrijwilligerswerk, ben ik eens om me heen gaan kijken waar ik een voldoeninggevende bijdrage aan zou kunnen leveren. Zo schoot mij ineens De Kap te weer te binnen, en heb gevraagd of ze me konden gebruiken? Daar had ik mij zeven jaar geleden gemeld voor vrijwilligerswerk, toen ik net ik Apeldoorn was komen wonen. Het leek mij een goede manier om zowel Apeldoorn als nieuwe mensen te leren kennen. Een schot in de roos bleek toen. Aangezien mijn praktijk al mijn aandacht ging opeisen, stopte ik na ongeveer een jaar met het vrijwilligerswerk. Nu, na een jaar of zes nam ik dus weer contact op met De Kap. Daar bleken de vaste medewerkers mij nog goed te kennen en ik werd van harte verwelkomd. Of ik misschien vrijwilligers coördinator van Maatjes Apeldoorn wilde worden? Na twee gesprekken met José en Truus zag ik deze afwisselende baan helemaal zitten. Inmiddels werk ik een maand in die functie en ik word alleen maar enthousiaster. Zoveel mooie en bijzondere mensen te ontmoeten die iets voor elkaar kunnen betekenen. Daar word je toch blij van? er een zomerstop is voor het Maatjescafé? In de maanden juni en juli zal er geen Maatjescafé georganiseerd worden. Vrijdag 26 augustus weer de eerste is van het nieuwe seizoen en jullie dan weer van harte welkom zijn. Er voor alle maatjes een bonnencoupon klaar ligt? Je met deze bonnen op verschillende locaties in Apeldoorn met korting een kopje koffie kunt drinken met je deelnemer. Je hiervoor ook de tandem kunt lenen om er gezellig samen op uit te gaan! Je kunt de bonnen afhalen bij je coördinator. Zonde toch om er geen gebruik van te maken? een hele leuke en informatieve website is. Op deze website vind je leuk nieuws over alles dat in Apeldoorn is gebeurd of staat te gebeuren. Dit op het gebied van activiteiten, ontspanning, blogs en vermaak.

4 Nieuws uit de buurt MaatjesApeldoorn heeft op feestelijke wijze een nieuwe tandem in gebruik genomen. Deze feestelijke gebeurtenis vond plaats in het Maatjes-café, bij Ontmoet&Co aan de Roggestraat te Apeldoorn. Mark Dekker (Autohopper) en Mariet van der Bijl (één van de coördinatoren van MaatjesApeldoorn) hebben de fiets van het slot gehaald. Aansluitend hebben zij een openingsrondje over de dansvloer gefietst, onder muziek van Bert Louissen en luid applaus van alle aanwezigen. Rasentertainer Bert Louissen speelde de hele avond aan één stuk door. Zijn brede repertoire viel goed in de smaak en er werd dan ook flink gedanst. De nieuwe tandem komt goed van pas. Hierdoor heeft MaatjesApeldoorn een extra mogelijkheid om mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen. De aanschaf van de tandem is mogelijk gemaakt door een gulle gift van Autohopper uit Apeldoorn en de Rabobank. MaatjesApeldoorn is hier heel blij mee.,,die beweging is voor onze hulpvragers erg belangrijk, vertelt Truus de Boer, coördinator van MaatjesApeldoorn.,,Bijvoorbeeld ter ontspanning of om weer te leren bewegen, maar ook als vervoer ergens naar toe. Autohopper wilde graag bijdragen aan een maatschappij waarin iedereen mee kan doen en mensen zich kunnen bewegen. De activiteiten van MaatjesApeldoorn passen bij deze gedachte. Dat de tandem veel gebruikt gaat worden, staat nu al vast. Zie voor het volledige gepubliceerde artikel: Nieuws uit de buurt Coördinatoren MaatjesApeldoorn bakten tientallen pannenkoeken voor bewoners van Verpleeghuis de Heemhof tijdens NL Doet Op zaterdag 12 maart hebben José, Mariet, Margot en Truus meegedaan aan NL Doet. In de ochtend zijn we begonnen met het bakken van de pannenkoeken. Hierbij werden we in tweetallen verdeeld over de verschillende woonkamers. Tientallen pannenkoeken hebben we gebakken en gelukkig vielen ze goed in de smaak! In de middag was er een leuke muzikale activiteit waarbij alle NL Doet vrijwilligers in het zonnetje werden gezet. We hebben lekkere hapjes gemaakt en heerlijk gedanst met de bewoners. We kijken terug op een mooie dag die we afsloten met een item op de radio.

5 Contactgegevens MaatjesApeldoorn is een samenwerking tussen de Kap en Stimenz. De medewerkers zijn te bereiken via: Mariet van der Bijl, Truus de Boer, Margot Schuurmans, Jose Scheers, of via onderstaande gezamenlijke contactgegevens (Stimenz) of (de Kap) Heb je ideeën/tips voor een volgende nieuwsbrief? Of wil je meewerken aan de volgende editie. Laat ons dit weten, we laten jullie graag aan het woord! Wij zijn ook te vinden op Social media Facebook: MaatjesApeldoorn de Kap Stimenz Twitter: 055Maatjes Website: Maatjesapeldoorn tandem lenen? Mail naar of bel naar Truus de Boer Tijdens kantooruren te bereiken

Nieuwsmaat. Agenda. Maatje aan het woord

Nieuwsmaat. Agenda. Maatje aan het woord Nieuwsmaat Jaargang: 1 nr: 3 Juni 2016 Hierbij presenteren wij de 3e editie Nieuwsmaat voor alle maatjes van Maatjes- Apeldoorn. Zomereditie??? blablablabla Wil je iets kwijt aan de andere maatjes? Laat

Nadere informatie

Nieuwsmaat. Tijd: uur. Voor wie: maatjes. Maatjes-Café. Tijd: uur. Tijd: uur.

Nieuwsmaat. Tijd: uur. Voor wie: maatjes. Maatjes-Café. Tijd: uur. Tijd: uur. Nieuwsmaat Jaargang: 1 nr: 4 Sept 2016 Beste Maatjes, We hopen dat jullie allemaal een fijne zomer hebben gehad. Het 2e deel van 2016 beginnen we fris met een 4e editie van de Niewsmaat. Weer boordevol

Nadere informatie

Nieuwsmaat. Agenda. Maatje aan het woord

Nieuwsmaat. Agenda. Maatje aan het woord Nieuwsmaat Jaargang: 3 nr: 6 Maart 2017 Beste Maatjes, Het nieuwe jaar is al weer in volle gang, en dat geldt ook voor de activiteiten van en voor MaatjesApeldoorn. En als je zo naar buiten kijkt krijg

Nadere informatie

Nieuwsmaat. Daarna...

Nieuwsmaat. Daarna... Nieuwsmaat Jaargang: 3 nr: 7 Juni 2017 Beste Maatjes, Het laatste nieuws van ons voor de zomer gaat beginnen. Hoewel het er nu nog niet echt op lijkt, de regen klettert tegen de ramen. Maaááár na regen

Nadere informatie

Jaargang: 4 nr: 10 Maart Nieuwsmaat

Jaargang: 4 nr: 10 Maart Nieuwsmaat Nieuwsmaat Jaargang: 4 nr: 10 Maart 2018 Beste Maatjes, De dagen worden weer langer, de lente komt eraan. Ondanks dat de kou nog niet verdwenen is kijken we uit naar warme lentedagen. Het is weer tijd

Nadere informatie

Nieuwsmaat. Agenda. Jose, Mariet, Margot en Truus. De planning voor het nieuwe jaar volgt zo spoedig mogelijk

Nieuwsmaat. Agenda. Jose, Mariet, Margot en Truus. De planning voor het nieuwe jaar volgt zo spoedig mogelijk Nieuwsmaat Jaargang: 3 nr: 9 December 2017 Beste Maatjes, Wat vliegt het jaar voorbij! We zijn alweer toegekomen aan de laatste nieuwsmaat van 2017. We hebben Sinterklaas zojuist achter ons gelaten en

Nadere informatie

Nieuwsmaat. Agenda. Maatje aan het woord

Nieuwsmaat. Agenda. Maatje aan het woord Nieuwsmaat Jaargang: 2 nr: 5 Dec 2016 Beste Maatjes, Het jaar is al weer bijna om en wat vliegt de tijd. In deze laatste editie van de nieuwsmaat weer een impressie van de afgelopen maanden. Er gebeuren

Nadere informatie

Nieuwe A. Amsterdammers en taalcoaches gaan samen op stap

Nieuwe A. Amsterdammers en taalcoaches gaan samen op stap Nieuwe A Amsterdammers en taalcoaches gaan samen op stap Mixen in Mokum Nieuwe Amsterdammers en taalcoaches gaan samen op stap Volwassen Amsterdammers met verschillende culturele achtergronden ontmoeten

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt.

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt. Jaargang 10 Nummer 10 11 januari 2019 Agenda Vrijdag 11 januari 2019 Woensdag 16 januari 2019 Vrijdag 18 januari 2019 Zondag 20 januari 2019 Maandag 21 januari t/m Vrijdag 1 februari Woensdag 23 januari

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019 Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Cliënten. Een uitgave van Careander Contact. THEMANUMMER: De strategische koers

Cliënten. Een uitgave van Careander Contact. THEMANUMMER: De strategische koers Een uitgave van Careander - 1 2018 Cliënten Contact THEMANUMMER: De strategische koers VAN DE BESTUURDER: Aan de slag Careander heeft een nieuwe visie. We hebben de visie opgeschreven, hier staat in hoe

Nadere informatie

Een uitgave van Careander Kort & Krachtig. Talent ontwikkelen

Een uitgave van Careander Kort & Krachtig. Talent ontwikkelen Contact Een uitgave van Careander - 1 2019 Kort & Krachtig Talent ontwikkelen VAN DE BESTUURDER: Ontdek je talent Talent. Dat betekent dat je iets goed kunt. Zoals eten koken. Of genieten van muziek. Je

Nadere informatie

Thema Nederlandse cultuur en gewoontes

Thema Nederlandse cultuur en gewoontes http://www.edusom.nl Thema Nederlandse cultuur en gewoontes Lesbrief 32. Mag ik even uitpraten? Wat leert u in deze les? Eén lange zin maken van twee korte zinnen. Je mening geven. Veel succes! Deze les

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Cliënten. Een uitgave van Careander Contact. THEMANUMMER: Hoera voor de vrijwilliger

Cliënten. Een uitgave van Careander Contact. THEMANUMMER: Hoera voor de vrijwilliger Een uitgave van Careander - 3 2018 Cliënten Contact THEMANUMMER: Hoera voor de vrijwilliger VAN DE BESTUURDER: Vrijwilligers Op 7 december is het Nationale vrijwilligersdag. Dan bedanken we alle vrijwilligers

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Beste ouders De afgelopen maanden hebben er heel wat leuke en leerzame activiteiten plaatsgevonden op de Voorschool. In het kader van Koningsdag hebben de kinderen

Nadere informatie

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd.

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. Grammaticaoefeningen 3 Wonen en vervoer Werkwoorden in een andere tijd Oefening 1 Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. 1 Begrijp je deze informatie? ja / nee,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Als het om geld gaat... Mei / Juni In je agenda :

NIEUWSBRIEF. Als het om geld gaat... Mei / Juni In je agenda : Als het om geld gaat... De Noordrand hield in maart in het Rundgraafpark een alternatieve spellenmiddag. We begonnen uiteraard met een kop koffie en iets lekkers erbij. Daarna werd de bedoeling van de

Nadere informatie

Utrecht 26 september Tijd voor thee

Utrecht 26 september Tijd voor thee Utrecht 26 september 2013 Tijd voor thee Met dank aan deze Utrechtse migranten zelforganisaties Stichting CSP Het Zonnetje Mandaeers club Utrecht Nos Bohios Club Moria Stichting Asha Stichting Nisbo Vrouwengroep

Nadere informatie

Nr november 2017 ALGEMEEN

Nr november 2017 ALGEMEEN Nr. 07 13 november 2017 ALGEMEEN OR Afgelopen maand is de vernieuwde OR vol enthousiasme aan de slag gegaan om Sint, kerst, schoolfeest ( 60 jarig bestaan) en Serious Request met ons voor te bereiden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Augustus 2014

Nieuwsbrief Augustus 2014 Nieuwsbrief Augustus 2014 Lieve Mensen, Wat een zomer hebben we hè? Ik hoor nu af en toe mensen puffen dat het wel wat minder mag.toch is het wel genieten hoor. De wens die ik koesterde om eindelijk weer

Nadere informatie

Decembermail. Pepernoten bakken

Decembermail. Pepernoten bakken Decembermail Pepernoten bakken Wat rook het heerlijk in de school! Kinderen van groep 1 en 2 hebben de eerste week van december pepernoten gebakken. In kleine groepjes onder leiding van een ouder hebben

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Schouwen Duiveland. Oktober 2018

Vrije tijd. Activiteiten Schouwen Duiveland. Oktober 2018 Activiteiten Schouwen Duiveland Oktober 2018 2 Programma Wanneer Wat Bijzonderheden Kosten Dinsdag 2 oktober Eethuis Inloop Groentesoep, Kipschnitzel met chiliboontjes, gemengde salade en gebakken krieltjes

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

(TAAL)ACTIVITEITEN VOOR JONGEREN. Tilburgse jongeren van Campus 013 en ROC Tilburg locatie Wandelboslaan in gesprek met onderzoeksbureau Youngworks.

(TAAL)ACTIVITEITEN VOOR JONGEREN. Tilburgse jongeren van Campus 013 en ROC Tilburg locatie Wandelboslaan in gesprek met onderzoeksbureau Youngworks. (TAAL)ACTIVITEITEN VOOR JONGEREN Tilburgse jongeren van Campus 013 en ROC Tilburg locatie Wandelboslaan in gesprek met onderzoeksbureau Youngworks. INLEIDING Veel mensen in Nederland kunnen niet goed lezen

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse?

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse? RijnWaal Zorggroep zoekt Vrijwilligers! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en betrokken vrijwilligers, die het leuk vinden om onze bewoners te ondersteunen bij verschillende activiteiten. Wilt u

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 9 November 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar:

Nadere informatie

werkbladen thema 7 DE BASISSCHOOL

werkbladen thema 7 DE BASISSCHOOL werkbladen thema 7 DE BASISSCHOOL 7.0 vragen bij de film alleen Kijk naar de film. Geef antwoord op de vragen. eerste ronde filmkijken 1 2 3 Badria vindt Nederlands moeilijk. De juf komt op huisbezoek.

Nadere informatie

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT Maandag 31 augustus 19.00 uur Ouderavonden groepen 8 19.30 uur Ouderavonden groepen 1/2, 3 en 6 Dinsdag 1 september Meester Tim s ochtends afwezig Juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli t/m 9 juli 2017

Nieuwsbrief 3 juli t/m 9 juli 2017 Nieuwsbrief 3 juli t/m 9 juli 2017 ROLLATOR 2-DAAGSE MAANDAG 3 EN WOENSDAG 5 JULI Op maandag en woensdag 3 en 5 juli zal de 6 e rollator 2-daagse plaatsvinden vanuit het project DE PADEN OP. Wij hopen

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

VRIJWILLIGERS BEDANKT!

VRIJWILLIGERS BEDANKT! VRIJWILLIGERS BEDANKT! View this email in your browser Vrijwilligers bedankt! Jullie hebben ons doel voor 2015 gehaald! Beste lezers, Allereerst wensen wij alle vrijwilligers en relaties een mooi, zinvol

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Weesp Dementievriendelijk

Weesp Dementievriendelijk Weesp Dementievriendelijk NIEUWSBRIEF, april 2018, jaargang 3 Synagoge Weesp 1. Het Alzheimer café Weesp van 3 mei 2018. Vanavond is het thema: bewegen en dementie. Gastspreekster is Dionne Soesbergen,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BOSHOEK juli/augustus 2017 (16)

NIEUWSBRIEF DE BOSHOEK juli/augustus 2017 (16) NIEUWSBRIEF DE BOSHOEK juli/augustus 2017 (16) Careander ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking, bij wonen, bij dagbesteding of bij werken. En ook bij het invullen van de vrije tijd. Deze

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Vrijwillige hulp Maatjes Ontmoeten Mantelzorg

Vrijwillige hulp Maatjes Ontmoeten Mantelzorg Met elkaar, voor elkaar! Vrijwillige hulp Vrijwilligers zijn mannen en vrouwen die om een ander denken. Zij voelen zich betrokken bij hun medemens. Vrijwilligerswerk is voor hen een keuze. Ze zijn blij

Nadere informatie

Ons kent ons in De Spiker

Ons kent ons in De Spiker Ons kent ons in De Spiker DE SPIKER EEN KEER PER WEEK HELP IK DEZE CLIËNT MEE MET ZIJN GROTE HOBBY: BOUWEN MET LEGO. DAT GAAT HEEL GOED ZO SAMEN. In De Spiker is altijd wat te doen. Het is een plek van

Nadere informatie

HANDOUT. Waarover moet ik nadenken als ik vrijwilligerswerk wil doen?

HANDOUT. Waarover moet ik nadenken als ik vrijwilligerswerk wil doen? Waarover moet ik nadenken als ik vrijwilligerswerk wil doen? Je hebt overwogen om vrijwilligerswerk te gaan doen. Wat goed! Als je vrijwilligerswerk wilt gaan doen zijn er veel dingen om over na te denken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2018

Nieuwsbrief 17 december 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 17 december 2018 Beste ouders, Aanstaande donderdag begint de kerstvakantie voor de groepen 3 t/m 8. Voor de leerkrachten nog niet,

Nadere informatie

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse?

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse? RijnWaal Zorggroep zoekt Vrijwilligers! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en betrokken vrijwilligers, die het leuk vinden om onze bewoners te ondersteunen bij verschillende activiteiten. Wilt u

Nadere informatie

Hertaling augustus 2017 Annemiek Denissen

Hertaling augustus 2017 Annemiek Denissen Hertaling augustus 2017 Annemiek Denissen 1 Het regionaal platform ervaringskennis Wie zijn wij? Wij zijn mensen uit cliëntenraden in Nijmegen en begonnen in 2013.Wij vinden het belangrijk om wat cliënten

Nadere informatie

Voor u ziet u onze Nieuwsbrief van mei Er is weer heel wat te melden, veel leesplezier gewenst!

Voor u ziet u onze Nieuwsbrief van mei Er is weer heel wat te melden, veel leesplezier gewenst! Geachte ouders en/of verzorgers en andere belangstellenden, Voor u ziet u onze Nieuwsbrief van mei 2017. Er is weer heel wat te melden, veel leesplezier gewenst! Thema Smakelijk eten Op 2 mei vond, samen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34 Inleiding Hallo allemaal, Wat een prachtig voorjaar hebben we nu al gehad! Ons Lentefeest was zeer geslaagd met heel mooi weer, een grote opkomst en veel

Nadere informatie

lezen de kinderen samen met u wat er in de brief staat en schrijven gezamenlijk een brief terug. Groep 1 Groep 2

lezen de kinderen samen met u wat er in de brief staat en schrijven gezamenlijk een brief terug. Groep 1 Groep 2 1. Een brief van Tom Tijdens deze activiteit: lezen de kinderen samen met u wat er in de brief staat en schrijven gezamenlijk een brief terug. Taal Ontluikende en beginnende geletterdheid Oriëntatie op

Nadere informatie

Beste ouder(s), Met vriendelijke groet, Heidi van Pinxteren Directeur

Beste ouder(s), Met vriendelijke groet, Heidi van Pinxteren Directeur Beste ouder(s), Nog een paar dagen en dan kunnen de leerlingen gaan genieten van een welverdiende vakantie. Voor groep 1 t/m 4 start 24 april de vakantie om 12.30 uur. Groep 5 t/m 8 mag om 14.30 uur gaan

Nadere informatie

Wat doet Samen Oplopen?

Wat doet Samen Oplopen? Samen oplopen Wat doet Samen Oplopen? verbetering van het gezinsklimaat (kinderen en ouders hebben een gezonde sociaal emotionele ontwikkeling en leefwereld) voorkomen van zware problematiek (preventie)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen Nieuwsbrief 8 Agenda 7 januari 2019 Eerste schooldag 9 januari 2019 Luizencontrole 11 januari 2019 Nieuwsbrief 9, Oudercafé 14 januari 2019 Studiedag, alle leerlingen vrij 23 januari 2019 Open dag 25 januari

Nadere informatie

Creatief en flexibel toepassen van Triplep. Maarten Vos Doe, laat zien, lach, oefen en geef applaus

Creatief en flexibel toepassen van Triplep. Maarten Vos Doe, laat zien, lach, oefen en geef applaus Creatief en flexibel toepassen van Triplep Maarten Vos Doe, laat zien, lach, oefen en geef applaus Programma Overzicht Kennismaking Persoonlijke werving van ouders Een goede relatie opbouwen met de ouders

Nadere informatie

Vrijwilligersvacatures

Vrijwilligersvacatures Vrijwilligersvacatures Houtbewerking Voor onze wekelijkse groep houtbewerking zoeken we een handige man (of vrouw) om samen met andere vrijwilligers de groep te begeleiden. De ochtend is op donderdag van

Nadere informatie

Het jaar is alweer bijna voorbij. De balans kan bijna opgemaakt worden en ik wil toch een verhaal met jullie delen die veel indruk heeft gemaakt.

Het jaar is alweer bijna voorbij. De balans kan bijna opgemaakt worden en ik wil toch een verhaal met jullie delen die veel indruk heeft gemaakt. NIEUWSBRIEF VRIJWILLIGERSRAAD STICHTING PULSE Nummer 32- December 2017 Voorwoord Het jaar is alweer bijna voorbij. De balans kan bijna opgemaakt worden en ik wil toch een verhaal met jullie delen die veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2012 Consultatiebureau Widar & Oudergroep

Nieuwsbrief April 2012 Consultatiebureau Widar & Oudergroep Nieuwsbrief April 2012 Consultatiebureau Widar & Oudergroep Zeist, april 2012 Beste ouders, Namens Sylvia Stroink en de oudergroep van consultatiebureau Widar bieden wij u deze nieuwsbrief aan. Met hierin

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 12 juni 2015

Nieuwsbrief 19 12 juni 2015 Nieuwsbrief 19 12 juni 2015 Inhoud Juffendag Nieuws uit groep 7 Hulp van groep 8 Nieuws uit groep 4 Uitslag leeswedstrijd Bezoek aan de bibliotheek Oudergesprekken Agenda JUFFENDAG Vandaag hebben wij voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2017 Jaargang:

Nieuwsbrief Maart 2017 Jaargang: Nieuwsbrief Maart 2017 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in maart en april 7 maart Week van de Techniek groep 7 8 maart Luizencontrole 14 maart Kijkmiddag groep 1 t/m 8 15 maart Open Dag 17 maart Voorstelling

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD 1 Nieuwsbrief Mei 2015 Mei 2015 In dit nummer: Nieuws Vanuit MR. Verkeers- examen groepen 7. Kunstpodium. Oudercommissie. Dammen. Overblijven. 1 2 3 4 Koningsspelen. 5 Uit de kunst. 6 NIEUWS VANUIT DE

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief Juli 2016 Jaargang: Nieuwsbrief Juli 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in juli 30 juni en 4 juli 10 minuten gesprekken 8 juli Strippenkaartverkoop 11 juli 14.00 uur doordraaimoment voor het nieuwe schooljaar 13 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

t nieuwskwartier Jarig!:

t nieuwskwartier Jarig!: t nieuwskwartier Agenda 27 november Start kernconcept Tijd & Ruimte 5 december Sinterklaas op school 6 december Studiedag Wijk West, alle kinderen zijn vrij 8 december Volgende nieuwsbrief Jarig!: 28 november:

Nadere informatie

Steunpunt Mantelzorg Veenendaal

Steunpunt Mantelzorg Veenendaal Steunpunt Mantelzorg Veenendaal Omdat u belangrijk bent! Omdat jij belangrijk bent! 1 Zorgt u langdurig en onbetaald voor een naaste die extra hulp nodig heeft? Zorgt u bijvoorbeeld voor een ouder, partner,

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers

Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers 0 Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers Workshops en bijeenkomsten Individuele begeleiding Mantelzorg, wat is dat? Je bent mantelzorger wanneer je de zorg voor een familielid of een bekende

Nadere informatie

Weekbrief 28 september

Weekbrief 28 september Weekbrief 28 september Ouders en verzorgers, Fotograaf Vandaag lopen er wel drie fotografen door het gebouw. Het lijkt wel een fotostudio. En wat zien alle kinderen er feestelijk uit. Dat moeten mooie

Nadere informatie

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse.

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 22 29 Mei 2018 Nieuws Agenda 5 t/m 8 juni: Avondvierdaagse Doorn 13 Juni : Praatjes café koffer vol muziek 16 Juni : Workshop aardbeibloempotje maken 20 juni : Jaarfeest 30

Nadere informatie

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers November 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers We wensen jullie allebei een fijne tijd op onze school. Afsluiting Kinderboekenweek Op vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

Wijkcentrum De Gasterij

Wijkcentrum De Gasterij Wijkcentrum De Gasterij Wat gezellig dat u gekomen bent Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf een activiteit.

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

Ouderbetrokkenheid Herdenking groep 7/8 MR

Ouderbetrokkenheid Herdenking groep 7/8 MR 16 april 2019 Ouderbetrokkenheid Op 13 mei vindt de voorkeuring plaats voor de certificering van het traject ouderbetrokkenheid 3.0 U krijgt in mei een aparte Nieuwsflits waarin beschreven wordt welke

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 1 Woensdag 26 augustus 2015 Agenda Vrijdag 28 augustus Woensdag 2 september Vrijdag 4 september Woensdag 16 september Vrijdag 18 september

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Wist je dat... Nieuwsbrief Opvoedwinkel Twinkeltje maart 2015. In deze nieuwsbrief:

Wist je dat... Nieuwsbrief Opvoedwinkel Twinkeltje maart 2015. In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Opvoedwinkel Twinkeltje maart 2015 In deze nieuwsbrief: Wist je dat... Thema's en cursussen in maart Lezersvraag: "Moet ik mijn zoon verplichten met andere kinderen te spelen?" Mamatijd Moeders

Nadere informatie

Klassennieuws. Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken.

Klassennieuws. Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken. Klassennieuws Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken. Thema post Na de voorjaarsvakantie zijn we bezig geweest met het thema post. Regelmatig komt de postbode langs

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Nieuwsbrief 18 november 2016 Belangrijke data 21 november Groep 1 en 2 naar de Tamboer 24 november Groep 3 en 4 naar de Tamboer 24 november Groep 1

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

Week. 24 september t/m 3 oktober 2015 tegen Eenzaamheid Soest 2015

Week. 24 september t/m 3 oktober 2015 tegen Eenzaamheid Soest 2015 Week 24 september t/m 3 oktober 2015 tegen Eenzaamheid Soest 2015 met medewerking van: B3.0 Mariënburg Idea King Arthur Groep KAG Lady s Circle Soest Museum Soest Rabobank Amersfoort en omstreken Stichting

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

Busselnieuws. Busselnieuws. 18 juni 2015. Het Busselnieuws! Agenda. We hebben nieuws over de toekomst! Jarigen. Musical groep 8. Alvast gefeliciteerd!

Busselnieuws. Busselnieuws. 18 juni 2015. Het Busselnieuws! Agenda. We hebben nieuws over de toekomst! Jarigen. Musical groep 8. Alvast gefeliciteerd! Het! We zijn begonnen aan de eindspurt van het schooljaar! De toetsen zijn achter de rug Volgende week ontvangt u het tweede rapport van uw kind We krijgen een enorm leuke sportdag We gaan de musical zien

Nadere informatie

Wat is uw leeftijd? jaar (Programmeur: leeftijd die door mag in het onderzoek is 65 jaar en ouder)

Wat is uw leeftijd? jaar (Programmeur: leeftijd die door mag in het onderzoek is 65 jaar en ouder) Doelgroeponderzoek 1, 2018 Selectievragen: Wat is uw geslacht? - Man - Vrouw Wat is uw leeftijd? jaar (Programmeur: leeftijd die door mag in het onderzoek is 65 jaar en ouder) In welke provincie woont

Nadere informatie

Steunpunt Mantelzorg Veenendaal

Steunpunt Mantelzorg Veenendaal Steunpunt Mantelzorg Veenendaal Omdat u belangrijk bent! Omdat jij belangrijk bent! 1 Zorgt u langdurig en onbetaald voor een naaste die extra hulp nodig heeft? Zorgt u bijvoorbeeld voor een ouder, partner,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18-12-2014

Nieuwsbrief 18-12-2014 Basisschool de Regenboog 18-12-2014 Nr 3 Belangrijke data Al weer bijna kerstfeest en een nieuw jaar. Een tijd om terug te kijken en te denken aan nieuwe kansen en mogelijkheden. Voor onze school zien

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 4 April 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar: Cliëntzeggenschap,

Nadere informatie

Agenda januari toelichting Deelname 2,50 tenzij anders vermeld; niet-leden betalen dubbele prijs

Agenda januari toelichting Deelname 2,50 tenzij anders vermeld; niet-leden betalen dubbele prijs Agenda januari 2019 + toelichting Deelname 2,50 tenzij anders vermeld; niet-leden betalen dubbele prijs Woensdag 2 januari 14 uur BuitenGewoon schilderen Huiskamer Heleen Schreurs, Ooievaarstraat 33 Donderdag

Nadere informatie

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 58 naar Verschillende vormen van werkwoorden. Onderstreep nu de werkwoorden in je zinnen.

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 58 naar Verschillende vormen van werkwoorden. Onderstreep nu de werkwoorden in je zinnen. Grammaticaoefeningen 2 Gezondheid Verschillende vormen van werkwoorden Oefening 1 Kijk nog eens in het boek op bladzijde 58 naar Verschillende vormen van werkwoorden. 1 Begrijp je deze informatie? ja /

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit In deze nieuwsbrief Schoolfruit Toestemming fotografie Volg De Fakkel op facebook Sportdag Dringend hulp gezocht! Ouderavond Vrijwillige ouderbijdrage Schoolfruit Voor komende week krijgen de leerlingen

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Talismanbulletin

Talismanbulletin Talismanbulletin 09-01-2019 Woensdag 16 januari Ouderavond door de MR. Start om 20.00u. Vrijdag 18 januari Kleutervrije vrijdag Vrijdag 18 januari Creamiddag groep 7-8 Woensdag 23 januari Voorleesontbijt

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Jaargang 18 nr februari 2018

Jaargang 18 nr februari 2018 t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.ark-ikt.nl Jaargang 18 nr. 12 22 februari 2018 Voorwoord Het is alweer bijna vakantie! Eerst hebben we morgen nog continurooster. Dit betekent voor de

Nadere informatie