Nieuwsmaat. Agenda. Maatje aan het woord

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsmaat. Agenda. Maatje aan het woord"

Transcriptie

1 Nieuwsmaat Jaargang: 2 nr: 5 Dec 2016 Beste Maatjes, Het jaar is al weer bijna om en wat vliegt de tijd. In deze laatste editie van de nieuwsmaat weer een impressie van de afgelopen maanden. Er gebeuren mooie dingen, fijne contacten en geslaagde koppelingen. Boeiende thema bijeenkomsten en intervisies en jullie kregen veel info en tips via deze Nieuwsmaat. De aankomende tijd gaan we genieten van de feestdagen voor een ieder op zijn/haar eigen manier. Wij, Margot Jose, Mariet en Truus, willen jullie hele mooie dagen toewensen en een gezond en inspirerend Agenda Vrijdag 23 december Maatjes-Café thema: KERSTSPECIALMUZIEKBINGO Tijd: uur Locatie: Ontmoet&Co Roggestraat 35 Voor wie: deelnemers en maatjes Maatje aan het woord Ik ben Saskia zit ruim een jaar in de ziektewet. Van full time werken naar full time thuis werd ik niet echt vrolijker van. Ik dacht aan vrijwilligerswerk om toch onder de mensen te komen en iets goeds voor de maatschappij te kunnen doen. Via de stolp kwam ik een folder tegen van De Kap. Ben naar een bijeenkomst geweest en heb me ingeschreven bij MaatjesApeldoorn. Al snel hadden ze een deelnemer voor mij gevonden. Bij een jong stel ben ik samen met haar de administratie aan het ordenen. Ik doe dit om de week van half 11 tot 12 uur. Naast dat we al lekker opschieten hebben we het ook erg gezellig. Eerst aftasten wat ze prettig vond hoe we het gingen aanpakken heeft ze nu aardig handigheid in gevonden. Ik ga met veel plezier naar haar toe!

2 Nieuws uit de buurt Verslag themabijeenkomst over inburgering op maandag avond 7 november. Door Conny van Wijhe Margot merkte nog op: Er zijn ook verschillende psychiatrische problematieken binnen deze groep: Is hier aandacht voor en. hoe zit het met de inventarisatie hiervan.dit is nog een open vraag. Van deze lezing is een verslag gemaakt om het gehoorde van deze avond terug te lezen en de duidelijkheid van de informatie die Adrie ons wilde meegeven. Adrie nodigde ons uit om eens een Duo-les mee te maken. Ook zijn er nog vrijwilligers nodig die kunnen helpen met huiswerk en ondersteuning in de basis Nederlandse taal. Al met al was het een leerzame en boeiende avond. Nieuws uit de buurt Tegen uur waren alle deelnemers binnengestroomd en onder het genot van koffie, thee en een heerlijke versnapering geanimeerd met elkaar bij te praten. Er was een grote opkomst en het beloofde een interessante en leerzame avond te worden Margot gaf het woord aan Adrie Bakhuis Jobcoach van de school Inburgering Apeldoorn Jean Monet park 68. Adrie vertelde boeiend over de Vluchtelingen die binnenkomen bij Ter Apel en vervolgens een week moeten wachten totdat ze een plek in een AZC krijgen. Dan begint er een 10 maanden lange wachttijd: een proces waarin een BSN nr. wordt geregeld waarna de inburgering van start gaat en er een Lening bij de Duo kan worden aangevraagd. Adrie benadrukte hoe schrijnend de 10 maanden wachttijd is omdat er gedurende deze periode niets met en aan Nederlandse taal wordt gedaan, aan gebruiken en gewoontes. De dag invulling van deze vluchtelingen bestaat uit Pim Pam pet spelen en soortgelijke dagbesteding. Verder vertelde Adrie over de werkwijze en invullen van haar school aan het inburgeren: het verschil met een ROC. De klassen zijn kleiner (max. 9) en er staan 2 docenten die NT2 gespecificeerd zijn voor Lara van den Hooff de groep. Daarnaast is er nog een Job-coach die individueel met een deelnemer aan de slag gaat. Op deze school wordt ook in de avond lesgegeven. Ook wordt er op deze school aandacht besteed aan de waarden en normen hier in Nederland (respect,pet af hand geven, Burka uit ect.) Samen Dit verhalenplatform is een initiatief van de gemeente Apeldoorn en ontwikkeld door Bijbeeld. De wens is om het te laten uitgroeien tot een platform waar vele organisaties uit Apeldoorn verhalen delen. Verhalen die inspireren; die laten zien dat we het in Apeldoorn samen goed voor elkaar hebben. En verhalen die natuurlijk motiveren tot nieuwe initiatieven.

3 Wist je dat... We alweer in ons 3e jaar van samenwerking zitten met MaatjesApeldoorn? Dat we elk jaar een plan van aanpak maken waarin we een aantal activiteiten willen realiseren. Dat we dit ook dienen te verantwoorden naar onze subsidiegever, de Gemeente Apeldoorn. Zo hebben we voorgaande jaren gewerkt aan een gezamenlijk registratiesysteem, deskundigheid (intervisie en thema's), een website, folders, de nieuwsmaat en het werken met vrijwillige coördinatoren. Voor 2017 staat op onze activiteitenlijst een "Tevredenheidsonderzoek voor deelnemers" en een "Behoefte en tevredenheidsonderzoek voor de maatjes". We streven ernaar dit medio 2017 te realiseren. Indien het zover is zullen we het jullie laten weten zodat je ook je deelnemer hierover kunt infomeren en misschien vraagt deze ook je hulp hierbij. Wist je dat... Na de huldiging werden we door t HuisTheather getrakteerd op een mooie voorstelling met de titel: Ode aan de vrijwilliger. Voor velen een feest herkenning want er kwamen veel liedjes van Annie M.G Schmidt voorbij. Als afsluiting was er nog een uitgebreid chinees buffet. Het was een prachtige middag voor en met een stel ontzettend mooie fijne enthousiaste en betrokken vrijwilligers. Dank jullie wel!! Wist je dat... Bewegen goed voor iedereen is maar zelf naar de sportschool gaan of lid worden van een vereniging niet altijd vanzelfsprekend is. Dit komt ook regelmatig voor bij onze deelnemers. Je daar vanaf nu bij geholpen kunt worden en ontdekken wat je leuk vindt. Samen met een professional ga je op zoek naar een passende plek bij een gewone vereniging of sportschool. Voor meer info; google op: Apeldoorn kom in Beweging of Kijk op de website: Wist je dat... 5 november alle maatjes/vrijwilligers bij de Kap in het zonnetje zijn gezet. We hebben een mooie middag gehad bij het Vierhuis van s Heerenloo. Het eerste deel heeft Erna van Bussel (direkteur van de Kap) alle aanwezigen (265) even kort bijgepraat over de stand van zaken. Daarna was het podium voor de jubilarissen. Er waren er bijna 70, waaronder 3 van MaatjesApeldoorn. De meeste vielen in de groep van 5 jarigen een aantal 10 jarigen 15 jarigen en zelfs een aantal 25 jarigen. Er was een hele mooie foto reportage gemaakt van alle jubilarissen die op groot scherm tijdens de huldiging getoond werd. De foto s waren gemaakt door fotografen van Bij Beeld, onderdeel van Geluk&Co. De tandem bij de Kap staat te popelen om de weg op te gaan en je hiervoor alleen maar een telefoontje hoeft te plegen naar om de fiets te reserveren? Voor 1 dag of... in overleg zijn er meerdere mogelijkheden. Doen? Doen!

4 Nieuws uit de buurt MaatjesApeldoorn, Daar zit muziek in: door Marion Koldewijn. Op 16 september jl. werden de vrijwilligers uitgenodigd in gebouw Mudanthe. Het programma zag er leuk en gevarieerd uit. Vanaf uur werden we gastvrij ontvangen en onder het genot van een kop koffie of thee was er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en even bij te praten. Daarna werden we getrakteerd op een workshop waarin de Djembe centraal stond. Voor menigeen een eerste keer om met dit instrument kennis te maken. Door de uitstekende begeleiding van de leraar werd het een groot feest. Zelf was ik eerst nog afwachtend maar mede door het enthousiasme van Margot (had haar eigen Djembe meegebracht ) werden we meegesleept en werd het een prachtige concert. Moe maar ook voldaan gingen we aan het Koerdisch buffet. Bestaande uit gele en witte rijst, heerlijk gekruid vlees en smeuïge kip. Zelfs het toetje ontbrak niet. Er werd nog gezellig nagetafeld. Al met al een zeer geslaagde middag en avond! Nieuws uit de buurt Apeldoorn Pakt Aan biedt ruimte aan iedereen die te maken heeft met vrijwilligerswerk in Apeldoorn. Op welke manier dan ook. Misschien zoek je vrijwilligerswerk? Of ben je een ervaren aanpakker die zich wil blijven ontwikkelen? Maar we zijn er ook voor jou als je op weg bent naar een betaalde baan en via vrijwilligerswerk een nuttige en leuke tijdsbesteding zoekt. Natuurlijk zijn we er ook als steun voor verenigingen en vrijwilligers. We zijn het knooppunt dat verbindt, dat kennis deelt en doorgeeft, dat belangrijke signalen oppikt en doorgeeft om daar gezamenlijk mee aan de slag te gaan. Jij krijgt informatie en advies, krijgt zicht op trainingen en relevante evenementen. Daarnaast zijn we er voor leerlingen die een maatschappelijke stage zoeken en voor organisaties die met Apeldoorn Pakt Aan samenwerken.

5 Nieuws uit de buurt Collega Mariet is getrouwd! Op 2 september gaven Mariet en Joost elkaar het ja-woord in de Kapel in Hoog Soeren. De dag verliep zoals gedroomd en ze kijken dan ook terug op een dag om nooit meer te vergeten. Getrouwd in Hoog Soeren, geborreld op het veld bij de Schaapskooi, gedineerd middenin de moestuin bij de Cantharel en gefeest in de jachtzaal. Op 6 september vlogen wij naar Tanzania waar wij 10 september begonnen aan de 8-daagse klim naar wat ze zeggen The roof of Africa op 5895 meter. (in 6,5 dag omhoog en in 1,5 dag naar beneden) Een tocht waarbij je niet kunt voorstellen wat je gaat ervaren. Een tocht waarbij je brein weet dat je het kunt, je lichaam kan alleen niet zo snel. Dit door de hoogte en het zuurstofgebrek. Een tocht waarbij je ervaart wat kou nu werkelijk is (-18 C) en bovenal een tocht waarbij je ziet wat je anders nooit zal zien, van de omgeving maar ook bij jezelf. En die ervaring is goud waard! 16 september bereikten we om 8.30 uur in de ochtend, na een zware tocht van 7,5 uur de top van de Kilimanjaro Uhuru Peak op 5895 meter. Flyer Maatje worden Wil je deze flyer verspreiden in je buurt of vriendenkring? Neem dan contact op met één van de coördinatoren. Zij sturen je dan een aantal dubbelzijdig geprinte flyers toe!

6 Contactgegevens MaatjesApeldoorn is een samenwerking tussen de Kap en Stimenz. De medewerkers zijn te bereiken via: Mariet Hamming, Truus de Boer, Margot Schuurmans, Jose Scheers, of via onderstaande gezamenlijke contactgegevens (Stimenz) of (de Kap) Heb je ideeën/tips voor een volgende nieuwsbrief? Of wil je meewerken aan de volgende editie. Laat ons dit weten, we laten jullie graag aan het woord! Wij zijn ook te vinden op Social media Facebook: MaatjesApeldoorn Twitter: 055Maatjes Website: Maatjesapeldoorn tandem lenen? Mail naar of bel naar Truus de Boer Tijdens kantooruren te bereiken

Nieuwsmaat. Agenda. Maatje aan het woord

Nieuwsmaat. Agenda. Maatje aan het woord Nieuwsmaat Jaargang: 3 nr: 6 Maart 2017 Beste Maatjes, Het nieuwe jaar is al weer in volle gang, en dat geldt ook voor de activiteiten van en voor MaatjesApeldoorn. En als je zo naar buiten kijkt krijg

Nadere informatie

Nieuwsmaat. Tijd: uur. Voor wie: maatjes. Maatjes-Café. Tijd: uur. Tijd: uur.

Nieuwsmaat. Tijd: uur. Voor wie: maatjes. Maatjes-Café. Tijd: uur. Tijd: uur. Nieuwsmaat Jaargang: 1 nr: 4 Sept 2016 Beste Maatjes, We hopen dat jullie allemaal een fijne zomer hebben gehad. Het 2e deel van 2016 beginnen we fris met een 4e editie van de Niewsmaat. Weer boordevol

Nadere informatie

Nieuwsmaat. Agenda. Maatje aan het woord

Nieuwsmaat. Agenda. Maatje aan het woord Nieuwsmaat Jaargang: 1 nr: 3 Juni 2016 Hierbij presenteren wij de 3e editie Nieuwsmaat voor alle maatjes van Maatjes- Apeldoorn. Zomereditie??? blablablabla Wil je iets kwijt aan de andere maatjes? Laat

Nadere informatie

Jaargang: 4 nr: 10 Maart Nieuwsmaat

Jaargang: 4 nr: 10 Maart Nieuwsmaat Nieuwsmaat Jaargang: 4 nr: 10 Maart 2018 Beste Maatjes, De dagen worden weer langer, de lente komt eraan. Ondanks dat de kou nog niet verdwenen is kijken we uit naar warme lentedagen. Het is weer tijd

Nadere informatie

Nieuwsmaat. Agenda. Jose, Mariet, Margot en Truus. De planning voor het nieuwe jaar volgt zo spoedig mogelijk

Nieuwsmaat. Agenda. Jose, Mariet, Margot en Truus. De planning voor het nieuwe jaar volgt zo spoedig mogelijk Nieuwsmaat Jaargang: 3 nr: 9 December 2017 Beste Maatjes, Wat vliegt het jaar voorbij! We zijn alweer toegekomen aan de laatste nieuwsmaat van 2017. We hebben Sinterklaas zojuist achter ons gelaten en

Nadere informatie

Nieuwsmaat. Daarna...

Nieuwsmaat. Daarna... Nieuwsmaat Jaargang: 3 nr: 7 Juni 2017 Beste Maatjes, Het laatste nieuws van ons voor de zomer gaat beginnen. Hoewel het er nu nog niet echt op lijkt, de regen klettert tegen de ramen. Maaááár na regen

Nadere informatie

Nieuwsmaat. Agenda. Maatje aan het woord. Intervisie en themabijeenkomsten starten weer vanaf september 2016.

Nieuwsmaat. Agenda. Maatje aan het woord. Intervisie en themabijeenkomsten starten weer vanaf september 2016. Nieuwsmaat Jaargang: 1 nr: 3 Juni 2016 Al weer de 3e editie Nieuwsmaat voor alle maatjes van MaatjesApeldoorn online. De tijd is weer voorbij gevlogen en er is ook veel gebeurt wat we met jullie willen

Nadere informatie

Het jaar is alweer bijna voorbij. De balans kan bijna opgemaakt worden en ik wil toch een verhaal met jullie delen die veel indruk heeft gemaakt.

Het jaar is alweer bijna voorbij. De balans kan bijna opgemaakt worden en ik wil toch een verhaal met jullie delen die veel indruk heeft gemaakt. NIEUWSBRIEF VRIJWILLIGERSRAAD STICHTING PULSE Nummer 32- December 2017 Voorwoord Het jaar is alweer bijna voorbij. De balans kan bijna opgemaakt worden en ik wil toch een verhaal met jullie delen die veel

Nadere informatie

Agenda. Mededelingen. Verjaardagen. 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35

Agenda. Mededelingen. Verjaardagen. 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35 Agenda 21-12-15 t/m 01-01-16 Kerstvakantie 04-01 Luizencontrole 06-01 Inloop van 08.15 uur 08.30 uur Mededelingen Onze Facebookpagina heeft inmiddels ruim 100 volgers.

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

Gastlessen in het Heerbeeckcollege

Gastlessen in het Heerbeeckcollege December 2018 Gastlessen in het Heerbeeckcollege In november werden we benaderd door een docent maatschappijleer en Global Perspectives met de vraag of er mogelijk een statushouder was die zijn of haar

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Week van de Alfabetisering Taal voor Thuis Tussendoortje: Gedicht van de stadsdichter Tip van de maand: Tel je geld

In deze nieuwsbrief: Week van de Alfabetisering Taal voor Thuis Tussendoortje: Gedicht van de stadsdichter Tip van de maand: Tel je geld In deze nieuwsbrief: Week van de Alfabetisering Taal voor Thuis Tussendoortje: Gedicht van de stadsdichter Tip van de maand: Tel je geld Twintigste editie Oktober 2017 Verslag van de studiedag Week van

Nadere informatie

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf.

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf. Jaargang 10 Nummer 16 15 april 2019 Agenda Dinsdag 16 en woensdag 18 april Vrijdag 19 april Maandag 22 april t/m Vrijdag 3 mei Zondag 5 mei Maandag 7 mei Woensdag 8 mei Vrijdag 10 mei Woensdag 15 mei Eindtoets

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2014-2015. Allemaal heel erg bedankt!! Met dank aan de oud papier ophalers..

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2014-2015. Allemaal heel erg bedankt!! Met dank aan de oud papier ophalers.. Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 9, 30-04-2015 Nieuwsbrief 2014-2015 NB 9, 30-04-2015 In dit nummer: Met dank aan de oud papier ophalers.. Met dank aan oud papier

Nadere informatie

Met een rugzakje vol info ga ik naar huis, veel gesprekken, leuke manier van middagvulling.

Met een rugzakje vol info ga ik naar huis, veel gesprekken, leuke manier van middagvulling. Leerzaam, leuk, nieuwe contacten opgedaan, nieuwe ideeën. Het open Space concept is geweldig. Met een rugzakje vol info ga ik naar huis, veel gesprekken, leuke manier van middagvulling. Ontspannen maar

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Verslag van de vrijwilligersbijeenkomst

In deze nieuwsbrief:  Verslag van de vrijwilligersbijeenkomst In deze nieuwsbrief: Verslag van de vrijwilligersbijeenkomst Koninklijke belangstelling Tussendoortje: Klantenservice Tip van de maand: netinnederland.nl Negentiende editie Augustus 2017 Aankomende trainingen

Nadere informatie

Talismanbulletin

Talismanbulletin Talismanbulletin 09-01-2019 Woensdag 16 januari Ouderavond door de MR. Start om 20.00u. Vrijdag 18 januari Kleutervrije vrijdag Vrijdag 18 januari Creamiddag groep 7-8 Woensdag 23 januari Voorleesontbijt

Nadere informatie

Jaaroverzicht Jane Piets-Hardenberg, Coördinator Vrijwilligerswerk Monique Hollanders, Coördinator Vrije Tijd

Jaaroverzicht Jane Piets-Hardenberg, Coördinator Vrijwilligerswerk Monique Hollanders, Coördinator Vrije Tijd Jaaroverzicht 2018 2018 was weer een bijzonder vrijwilligersjaar. Een jaar met heel veel vreugde en soms ook met verdriet. Er waren leermomenten, gezellige activiteiten, bijzondere ontmoetingen, nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert

Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert Editie 12-2018 Ter info In de afgelopen periode zijn er 3 vacatures ingevuld. Er zijn ook vacatures ingevuld die niet in de nieuwsbrief hebben gestaan. In dit nummer

Nadere informatie

HANDOUT. Waarover moet ik nadenken als ik vrijwilligerswerk wil doen?

HANDOUT. Waarover moet ik nadenken als ik vrijwilligerswerk wil doen? Waarover moet ik nadenken als ik vrijwilligerswerk wil doen? Je hebt overwogen om vrijwilligerswerk te gaan doen. Wat goed! Als je vrijwilligerswerk wilt gaan doen zijn er veel dingen om over na te denken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 4 23 Januari 2018 Nieuws Agenda 24 jan: Zeist woensdagmiddag (zintuigen) 27 jan: Optreden van het Jan Wonderlicht Trio (VOL) 2 febr: Carnaval Doorn 3 febr: Lunchen in Zeist

Nadere informatie

Het programma Onbeperkt Talent is ontwikkeld door Qidos, in opdracht van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Het programma Onbeperkt Talent is ontwikkeld door Qidos, in opdracht van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Het programma Onbeperkt Talent is ontwikkeld door Qidos, in opdracht van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Deze brochure is een uitgave van: Rijksoverheid Postbus 20011 2500

Nadere informatie

Speech van commissaris van de koningin Max van den Berg, opening vmbo-schooljaar , Grootegast, 31 augustus 2010

Speech van commissaris van de koningin Max van den Berg, opening vmbo-schooljaar , Grootegast, 31 augustus 2010 Speech van commissaris van de koningin Max van den Berg, opening vmbo-schooljaar 2010-2011, Grootegast, 31 augustus 2010 Er was eens een boerin die twee emmers verse, romige melk buiten zette. Vlakbij

Nadere informatie

jaargang 19, nummer 16 8 juni 2018 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis Buiten is rennen oké. Binnen is lopen een goed idee.

jaargang 19, nummer 16 8 juni 2018 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis Buiten is rennen oké. Binnen is lopen een goed idee. Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 19, nummer 16 8 juni 2018 Belangrijke data! 12 juni Schoolreis Groepen 5, 6 en 7 13 juni Zeester vrij 14 juni Schoolreis Kleuters, Groepen

Nadere informatie

Utrecht 26 september Tijd voor thee

Utrecht 26 september Tijd voor thee Utrecht 26 september 2013 Tijd voor thee Met dank aan deze Utrechtse migranten zelforganisaties Stichting CSP Het Zonnetje Mandaeers club Utrecht Nos Bohios Club Moria Stichting Asha Stichting Nisbo Vrouwengroep

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Partner in beeld: Budget Advies Teams Feestelijk jubileum met de Koningin

In deze nieuwsbrief: Partner in beeld: Budget Advies Teams Feestelijk jubileum met de Koningin In deze nieuwsbrief: Partner in beeld: Budget Advies Teams Feestelijk jubileum met de Koningin Tussendoortje: Referentiekader Tip van de maand: TPRS Vooraankondiging Studiedag Taalvrijwilligers drieëntwintigste

Nadere informatie

Geestelijke Gezondheidszorg Eindhoven en de Kempen. Vrijwilligerswerk. GGzE zoekt maatjes. Algemene informatie >>

Geestelijke Gezondheidszorg Eindhoven en de Kempen. Vrijwilligerswerk. GGzE zoekt maatjes. Algemene informatie >> Geestelijke Gezondheidszorg Eindhoven en de Kempen Vrijwilligerswerk GGzE zoekt maatjes Algemene informatie >> ggze ondersteunt jaarlijks meer dan 18.000 mensen, jong en oud. GGzE biedt hulp aan mensen

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert

Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert Ter info Editie 5-2019 Vrijwilliger aan het woord. In dit nummer 1 Vrijwilliger aan het woord. 2 Nieuwe vacatures 3 Openstaande vacatures 4 Activiteiten SWZ Het lijkt

Nadere informatie

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes!

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21 december 2018

Nieuwsbrief 21 december 2018 Nieuwsbrief 21 december 2018 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de achtste nieuwsbrief van het schooljaar 2018-2019. Kerstvieringen De afgelopen week is met alle leerlingen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

Nieuwsbrief van het Parkinson Café jaargang 6 nr. 5;mei 2018 Jubileumnummer

Nieuwsbrief van het Parkinson Café jaargang 6 nr. 5;mei 2018 Jubileumnummer Nieuwsbrief van het Parkinson Café jaargang 6 nr. 5;mei 2018 Jubileumnummer Parkinson Vereniging regio t Gooi website: www.parkinsoncafelaren.nl Email: parkinsoncafelaren@gmail.com Adres verschillende

Nadere informatie

Jarig Op vrijdag 29 september is Nova uit de onderbouw jarig. Alvast gefeliciteerd en we wensen je een fijne dag! Uit de groepen

Jarig Op vrijdag 29 september is Nova uit de onderbouw jarig. Alvast gefeliciteerd en we wensen je een fijne dag! Uit de groepen Weekbrief CBS De Til 25 september t/m 1 oktober 2017 Week 39 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Vanuit de directie Wat was het gezellig gisteren tijdens het zomerfeest!

Nadere informatie

TRAININGEN & WORKSHOPS

TRAININGEN & WORKSHOPS Een creatieve start van het nieuwe seizoen Deze herfst staat in het teken van creativiteit bij het ZRCN. Zo kun je toneelspelen bij Trias en zijn wij benieuwd naar jouw ervaringsverhalen. Wil je liever

Nadere informatie

Volgend jaar zullen we zeker weer een dergelijke ochtend organiseren.

Volgend jaar zullen we zeker weer een dergelijke ochtend organiseren. Juli 2018 Opbrengst RABO clubkascampagne Zaterdag 2 juni was de uitreiking van de RABO clubkascampagne. We hebben 14 stemmen gekregen en de opbrengst was 81,60. Niet zo n hoog bedrag, maar toch mooi meegenomen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid 18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid Goed, gezond en gemotiveerd aan het werk tot je pensioen? Dat bereik je door kansen te pakken op het werk. Leer aan de hand van onderstaande punten hoe je

Nadere informatie

03 05 09 13 17 19 21 08 17 03 05 21 31 03 13 19 09 50 "In mijn praktijk zie ik vaak mensen met klachten die passen bij overspannenheid, vermoeidheid. Vaak is dat gerelateerd aan het werk. Zeker als

Nadere informatie

MEER! met elkaar West Activiteiten september - december 2016

MEER! met elkaar West Activiteiten september - december 2016 MEER! met elkaar West Activiteiten september - december 2016 MEER! met elkaar is een plek waar bewoners van alle nationaliteiten en leeftijden elkaar kunnen ontmoeten. Waar veel vrijwilligers actief zijn.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer: 29 augustus 2017 Nieuwsbrief Welkom! Graag heet ik alle leerlingen en ouders weer van harte welkom op school! We zijn alweer een week bezig en iedereen is inmiddels al een beetje gewend aan de nieuwe juf

Nadere informatie

18 september Kalender: ANWB Streetwise

18 september Kalender: ANWB Streetwise Kalender: Agenda: 30 september info-avond Canisius 10 oktober 2014 studiedag ; alle leerlingen vij 2 oktober volgende Nieuwsflits 18 september 2014 In deze nieuwsflits o.a.: ANWB Streetwise Actie Jantje

Nadere informatie

NIEUWSBULLETIN7 UITGAVE STICHTING EBRU,JANUARI, FEBRUARI, MAART

NIEUWSBULLETIN7 UITGAVE STICHTING EBRU,JANUARI, FEBRUARI, MAART 2018 Politiek Debat pagina 2 EBRUSTICHTING Politiek Debat de Wonne pagina 4 Afsluiting Bezoek je buren pagina 5 Paas Programma pagina 7 NIEUWSBULLETIN7 UITGAVE STICHTING EBRU,JANUARI, FEBRUARI, MAART Hierbij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2e kwartaal 2018

Nieuwsbrief 2e kwartaal 2018 Nieuwsbrief 2e kwartaal 2018 Nieuws van de Vrijwilligerscentrale De maand juni staat voor de Vrijwilligerscentrale in het teken van waardering. Veel inwoners uit Zutphen en Warnsveld zetten zich vrijwillig

Nadere informatie

Stappenplan voor sportclubs ##NSW2018 #BEACTIVE. jouw sport,, jouw club. 15 t//m 29 september.

Stappenplan voor sportclubs ##NSW2018 #BEACTIVE. jouw sport,, jouw club. 15 t//m 29 september. Stappenplan voor sportclubs ##NSW2018 #BEACTIVE jouw sport,, jouw club 15 t//m 29 september www.nationalesportweek.nl ##NSW2018 #BEACTIVE De Nationale Sportweek 2018 Het is bijna zover. In september gaat

Nadere informatie

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 NIEUWSFLITS DON BOSCO Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 donboscoroosendaal@juzt.nl ALLE BELANGRIJKE INFO

Nadere informatie

Winterbraam

Winterbraam Winterbraam 2015 www.bvbramerland.nl Woordje vanuit het bestuur Input Braam Angelique Leenheers Haagakker 7 We zitten aan het einde van het jaar. We hebben er weer een mooi jaar op zitten met de buurtvereniging.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 18 september 2013

Nieuwsbrief 11 18 september 2013 Nieuwsbrief 11 18 september 2013 Twaalf augustus tweeduizenddertien. Wat hebben wij allemaal wel gezien. De lange mooie zomervakantie is opnieuw voorbij. De kinderen met rugzak gezadeld staan weer in de

Nadere informatie

NIEUWSBULLETIN 5 UITGAVE STICHTING EBRU, JULI, AUGUSTUS, SEPTEMBER

NIEUWSBULLETIN 5 UITGAVE STICHTING EBRU, JULI, AUGUSTUS, SEPTEMBER 2017 Makreel Vissen pagina 2 EBRUSTICHTING Picknick pagina 3 Barbeque pagina 5 Ashoera pagina 8 NIEUWSBULLETIN 5 UITGAVE STICHTING EBRU, JULI, AUGUSTUS, SEPTEMBER Hierbij ontvangen jullie een verse editie

Nadere informatie

Inhoud. Algemeen. Eerste paal De Fliert. Troelstralaan LK Twello

Inhoud. Algemeen. Eerste paal De Fliert. Troelstralaan LK Twello Troelstralaan 3 7391LK Twello T (0571) 27 24 00 @ info@deoase-twello.nl nummer: 2016/2017-04 W www.deoase-twello.nl Inhoud Algemeen... 1 Eerste paal De Fliert... 1 Afscheid juf Joukje... 2 Pesten plagen

Nadere informatie

12e Nieuwsbrief Noaber Goud

12e Nieuwsbrief Noaber Goud 12e Nieuwsbrief Noaber Goud Januari 2019 volgende nieuwsbrief in maart Een Gronings experiment van Lentis, in samenwerking met o.a. wij-team en Lefier. Op basis van positieve gezondheid en drie pijlers

Nadere informatie

Waar zijn we naar op zoek: Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om in de bediening te werken.

Waar zijn we naar op zoek: Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om in de bediening te werken. Het Bruisnest is een ontwikkelingsplaats waar mensen zijn of haar kwaliteiten en talenten kan inzetten om zo te groeien naar een plek in de maatschappij. Wil je meer weten ga naar onze website, www.hetbruisnest.nl

Nadere informatie

GEWOON HOOGGEVOELIG BEN JE HSP? TRAINING

GEWOON HOOGGEVOELIG BEN JE HSP? TRAINING TRAINING GEWOON BEN JE HSP? Elaine Aron zei daarover in haar 1e boek: De HSP is als een plantje. Het soort zaad dat de grond ingaat je aangeboren karakter is maar een deel van het verhaal. De kwaliteit

Nadere informatie

Wat bijzonder dat wij hier vandaag tijdens jullie jaarafsluiting aanwezig mogen zijn en iets mogen vertellen.

Wat bijzonder dat wij hier vandaag tijdens jullie jaarafsluiting aanwezig mogen zijn en iets mogen vertellen. Beste vrouwen, beste Soroptiminsten, Wat bijzonder dat wij hier vandaag tijdens jullie jaarafsluiting aanwezig mogen zijn en iets mogen vertellen. Mijn naam is Clemy de Rooy en ik ben hier met Zakeya Hashemi.

Nadere informatie

Evaluatierapport. Workshop ADHD. Fontys PABO Limburg. Drs. Arno de Poorter Drs. Anne van Hees

Evaluatierapport. Workshop ADHD. Fontys PABO Limburg. Drs. Arno de Poorter Drs. Anne van Hees Evaluatierapport Workshop ADHD Fontys PABO Limburg Drs. Arno de Poorter Drs. Anne van Hees Inhoudsopgave Pag. 1. Inleiding 2 2. Deelnemers/respondenten 2 3. Opzet en inhoud evaluatie 2 4. Resultaten 2

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Agenda 6 september Verkiezing leerlingenraad 12 september Ouderavond 19.00-20.00 uur 12 september Informatie overgang naar VO leerlingen groep 8, 19.30 uur 20 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Algemene informatie. Belangrijke data: Studiedag. Informatieavond social media

Nieuwsbrief 3. Algemene informatie. Belangrijke data: Studiedag. Informatieavond social media Nieuwsbrief 3 20 september 2018 Belangrijke data: 20 september MR-vergadering (openbaar) 21 september Teambuildingsdag groepen 8 24 t/m 28 september Start Gezonde Week. 4 oktober Studiedag (kinderen vrij)

Nadere informatie

Stappenplan voor sportservices ##NSW2018 #BEACTIVE. jouw sport,, jouw club. 15 t//m 29 september.

Stappenplan voor sportservices ##NSW2018 #BEACTIVE. jouw sport,, jouw club. 15 t//m 29 september. Stappenplan voor sportservices ##NSW2018 #BEACTIVE jouw sport,, jouw club 15 t//m 29 september www.nationalesportweek.nl ##NSW2018 #BEACTIVE De Nationale Sportweek 2018 In 2018 hebben we iets te vieren:

Nadere informatie

activiteitenoverzicht Mei 19

activiteitenoverzicht Mei 19 activiteitenoverzicht Cjoe@curtisslaan Mei 19 Inhoud 1. Nieuws 3 2. Interview 3 3. Activiteitenoverzicht 4 Groepsbegeleiding 4 Inloop Curtisslaan 4 Inloop Ypendael Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Kerkdienst

Nadere informatie

Sportweetje. Het Katwijkse. sportieve toekomst! naar een. Nieuws, trends en tips voor een gezond en sportief verenigingsleven

Sportweetje. Het Katwijkse. sportieve toekomst! naar een. Nieuws, trends en tips voor een gezond en sportief verenigingsleven Het Katwijkse Sportweetje Nieuws, trends en tips voor een gezond en sportief verenigingsleven digitale nieuwsbrief voor het verenigingsleven editie 2015.1 klik en lees het artikel van uw interesse volg

Nadere informatie

Verder in deze Nieuwsbrief... Nieuwe vrijwilliger * Oproepje * Cliëntenraad * Afscheid Floor

Verder in deze Nieuwsbrief... Nieuwe vrijwilliger * Oproepje * Cliëntenraad * Afscheid Floor DE ONTMOETING VRIENDSCHAP IN UTRECHT Editie 30 juni 2019 Verder in deze Nieuwsbrief... Nieuwe vrijwilliger * Oproepje * Cliëntenraad * Afscheid Floor Vriendschap in Utrecht Kromme Nieuwegracht 50 3512

Nadere informatie

Hieronder per onderdeel een korte omschrijving, een foto en reacties van deelnemers over dat onderdeel.

Hieronder per onderdeel een korte omschrijving, een foto en reacties van deelnemers over dat onderdeel. Een geslaagde super grote kenniskring! `We hebben ontzettend veel van de dag opgestoken, het heeft ons een heel aantal nieuwe inzichten gegeven, de dag was heel rijk aan informatie en een mooie impuls

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt.

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt. Jaargang 10 Nummer 10 11 januari 2019 Agenda Vrijdag 11 januari 2019 Woensdag 16 januari 2019 Vrijdag 18 januari 2019 Zondag 20 januari 2019 Maandag 21 januari t/m Vrijdag 1 februari Woensdag 23 januari

Nadere informatie

25 SEPTEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 5. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! Zina Heikamp en Raphaëla van Onna

25 SEPTEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 5. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! Zina Heikamp en Raphaëla van Onna @-mail 25 SEPTEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 5 OBS Prinses Catharina Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl Wij leren hier met

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr februari 2017 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr februari 2017 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 23 15 februari 2017 In dit nummer: Ouderavond en koffie-uurtje MT Bereikbaarheid school Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws Ouderavond woensdag 22

Nadere informatie

Talenten laten groeien. de Ambelt. NIEUWSBRIEF Piet Heinstraat VSO Hardenberg. In deze Nieuwsbrief o.a.:

Talenten laten groeien. de Ambelt. NIEUWSBRIEF Piet Heinstraat VSO Hardenberg. In deze Nieuwsbrief o.a.: NIEUWSBRIEF Piet Heinstraat VSO Hardenberg Uitgave 9 December 2017 Trots Als ik terugblik op afgelopen kalenderjaar, dan is een van de gevoelens die bij mij naar boven komt, het gevoel van TROTS. Trots

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief,

Nieuwsbrief 25 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief, 160625 Nieuwsbrief 25 juni 2016 Beste lezers van onze Nieuwsbrief, Inloopavond De hoeken gaan er steeds meer uitnodigend uit zien nu de aankleding ook aardig voor elkaar is. Het is echter nog niet klaar!

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

26 maart Stan Gebben 1 april Jeffrey Chi 29 maart Mathijs Langenhuijsen 1 april Tom Gevers 31 maart Yenthe Schaap 4 april Lily van Hout

26 maart Stan Gebben 1 april Jeffrey Chi 29 maart Mathijs Langenhuijsen 1 april Tom Gevers 31 maart Yenthe Schaap 4 april Lily van Hout 24 maart 2017 - nummer 13 Belangrijke data Dinsdag 28 maart *Afsluiting Week van de Lentekriebels *Kijkavond gr 1 t/m 8, van 18.00-19.00 uur Woensdag 29 maart OR-vergadering Donderdag en vrijdag 30 en

Nadere informatie

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg ICBS De Vredeburg Schuilenburg 88 + Spannenburg 2 2135 GM / 2135 GP Hoofddorp info@devredeburg.nl Tel: 0235571690 Flits 29 maart 2019 Jaargang 1 Nummer 21 Beste

Nadere informatie

Ik wens de bewoners van de Liendert een muzikaal jaar waarin we met zijn allen veel zangplezier zullen hebben. Groetjes Ina

Ik wens de bewoners van de Liendert een muzikaal jaar waarin we met zijn allen veel zangplezier zullen hebben. Groetjes Ina Bij deze wens ik een ieder fijne feestdagen en een gezond 2017 toe Met vriendelijke groet Jan Akster Uitbater Leef3.nu een activiteit van Beweging 3.0 Ik wens u hele warme en leuke kerstdagen en een heel

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Wijboom

Nieuwsbrief Kindcentrum de Wijboom Nieuwsbrief Kindcentrum de Wijboom april 2017, nummer 1 Inhoud Nieuwsbrief in een nieuw jasje 1 Algemeen nieuws 1 Belangrijke datums 1 Nieuws vanuit de kinderopvang 2 Nieuws vanuit de onderbouw 4 Nieuws

Nadere informatie

Inleiding IN DIT BOEK LEES JE WAAROM STEUN, RESPECT EN VERTROUWEN BIJ VRIENDSCHAP HOREN.

Inleiding IN DIT BOEK LEES JE WAAROM STEUN, RESPECT EN VERTROUWEN BIJ VRIENDSCHAP HOREN. Inleiding Met wie heb je de meeste lol? En wie bel je als je een probleem hebt? Vaak zijn dat je. Sommige mensen hebben veel, andere mensen hebben er maar een paar. Vriendschap is belangrijk in ons leven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer En omgeving 30 september 2016

Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer En omgeving 30 september 2016 Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer En omgeving 30 september 2016 Wijkkamer.de.Dommer@ribw-nr.nl Dommer van Poldersveldtweg 73 Nijmegen Mail ons als je een bijdrage hebt! Nieuwe kunst in Wijkkamer de Dommer!

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief NSR Januari 2015

Nieuwsbrief NSR Januari 2015 Nieuwsbrief NSR Januari 2015 Lieve Ladies, Allereerst willen wij jullie nog een heel mooi 2015 toewensen met veel Service en Vriendschap. Inmiddels zit iedereen na de kerstvakantie weer in zijn alledaagse

Nadere informatie

Informatie van het Odensehuis

Informatie van het Odensehuis Deze informatie is bedoeld voor iedereen die regelmatig bij het Odensehuis komt. Dit zijn alle mensen die het Odensehuis bezoeken, deelnemen aan activiteiten of op andere wijze betrokken zijn: wekelijkse

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Sinterklaas Op woensdag 5 december kwam Sinterklaas met vier pieten op school.alle kinderen stonden op het plein opgesteld om Sinterklaas welkom te heten. De ouderejaars

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief SG De Dijk september 2015

Nieuwsbrief SG De Dijk september 2015 Nieuwsbrief SG De Dijk september 2015 Van de directie Het nieuwe schooljaar is alweer in volle gang en de nieuwe brugklassers beginnen hun draai op SG De Dijk al aardig te vinden. Hierbij wensen we alle

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer 5 12 oktober Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer 5 12 oktober Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. De nieuwsbrief nummer 5 12 oktober 2018 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs 010 820 8660

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Nog een paar dagen en dan barst het carnavalsfeest weer los. Even een periode lekker uit ons dak gaan en daarna hebben we nog enkele

Nadere informatie

Wervelwindt. Kentalis Terwindt. Informatieblad van Kentalis Terwindt voor ouders/verzorgers, schooljaar , week 29.

Wervelwindt. Kentalis Terwindt. Informatieblad van Kentalis Terwindt voor ouders/verzorgers, schooljaar , week 29. Wervelwindt Kentalis Terwindt Informatieblad van Kentalis Terwindt voor ouders/verzorgers, schooljaar 2014-2015, week 29 Wervelwindt Vanuit het managementteam De laatste schoolweken zijn heel snel voorbij

Nadere informatie

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers,

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers, JAARGANG 2018-2019 NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) editie Engelandlaan Agenda Woensdag 10 juli Zomeruitje kleuterklas 1 Donderdag 11 juli Laatste schooldag tot 12:00uur Vrijdag 12 juli start

Nadere informatie

Jarigen t/m 18 december. Agenda. Huiswerk. 12 dec Yasmine. 13 dec Luciano. 17 dec Damian. 15 dec Leestalent

Jarigen t/m 18 december. Agenda. Huiswerk. 12 dec Yasmine. 13 dec Luciano. 17 dec Damian. 15 dec Leestalent Vrijdag 11 december 2015, 1 ste jaargang Nummer 16, week 50 Jarigen t/m 18 december 12 dec Yasmine 13 dec Luciano 17 dec Damian Agenda 15 dec Leestalent 17 dec Kerstviering: Kinderen bestek mee geven 18

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 21 12 e jaargang Vrijdag 17 juli 2015 De Fairytale

Nadere informatie

activiteitenoverzicht April 19

activiteitenoverzicht April 19 activiteitenoverzicht Cjoe@curtisslaan April 19 Inhoud 1. Nieuws 3 2. Interview 3 3. Activiteitenoverzicht 4 Groepsbegeleiding 4 Inloop Curtisslaan 4 Inloop Ypendael 4 Kerkdienst 4 Met het nieuws de week

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda:

In deze nieuwsbrief: Agenda: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Vrijdag 26 februari informatie leesproject klaar voor de start voor ouders van groep 3. - 2 en 3 maart rapportgesprekken - Scouting Livingstone - Open dag - Interne Begeleiding

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer 19 7 juli Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer 19 7 juli Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 15 De nieuwsbrief nummer 19 7 juli 2017 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs 010

Nadere informatie

Meivakantie. Agenda t/m Meivakantie Weer naar school tegen 4 voetbaltoernooi Opnames Leraar24

Meivakantie. Agenda t/m Meivakantie Weer naar school tegen 4 voetbaltoernooi Opnames Leraar24 Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 33-29 april Met deze week: Sporten in de meivakantie - 4 tegen 4 voetbal - Maandagen na de meivakantie - Avond4Daagse - Nieuwe leerlingen - Uitslag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Beste ouders De afgelopen maanden hebben er heel wat leuke en leerzame activiteiten plaatsgevonden op de Voorschool. In het kader van Koningsdag hebben de kinderen

Nadere informatie