Wellnesspraktijk Lali en Angelika uur: Angelika verteld wat Jikiden Reiki is. De groepsgrootte is maximaal 5 personen lokaal 63 C2

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wellnesspraktijk Lali en Angelika uur: Angelika verteld wat Jikiden Reiki is. De groepsgrootte is maximaal 5 personen lokaal 63 C2"

Transcriptie

1 Feestelijke Openingsprogramma Broedplaats Vinkeveen Herenweg 63 Vinkeveen woensdag 5 april t/m zondag 9 april Op zaterdag 8 april om uur wordt de Broedplaats in Vinkeveen officieel geopend door Wethouder Anco Goldhoorn. Iedereen is al vanaf uur van harte welkom om kennis te maken met de organisaties die in de Broedplaats zijn gehuisvest. Maar ook eerder al, vanaf woensdag 5 april kan er aan diverse kennismakingsactiviteiten worden deelgenomen. Het programma vanaf woensdag 5 april tot en met (jawel!) zondagochtend 9 april treft u hier aan. Deelname aan deze activiteiten is gratis. Woensdag 5 april Servicepunt Vinkeveen deelt vanaf maandag 27 maart kleurplaten uit voor kinderen en volwassenen. Wanneer zij de kleurplaten inleveren, krijgen ze een lootje. De presentjes worden uitgereikt op zaterdagmiddag 8 april om uur. Eén presentje is voor de mooiste kinder- en volwassen kleurplaat. Daarnaast heeft iedereen kans op een presentje voor het uitgegeven lootje. Wellnesspraktijk Lali en Angelika Angelika Pelsink en Lali Wiedijk starten samen een Wellness-praktijk in de Broedplaats. Vier dagen geeft Lali hier massages, meditatie en workshops, de vijfde dag verzorgt Angelika hier workshops en sessies in Reiki uur: Angelika verteld wat Jikiden Reiki is. De groepsgrootte is maximaal 5 personen lokaal 63 C uur: Geef uw kapotte huisraad een nieuwe kans en laat het repareren in het Repair Café: kleding, stofzuigers, ipad s, koffiezetapparaten, Senseo s of dat mooie oude lampje. Wellnesspraktijk Lali en Angelika uur: Angelika verteld wat Jikiden Reiki is. De groepsgrootte is maximaal 5 personen lokaal 63 C2 Servicepunt Vinkeveen uur: kinderen kunnen zich laten schminken door vrijwilligers van Kinderen helpen Kinderen. Er staat een spaarpotje voor een vrijwillige donatie. De opbrengst is voor het Liliane-fonds.

2 Bibliotheek uur: In de Bibliotheek is er een doorlopende voorleesmiddag voor kinderen tot 6 jaar. Voor de oudere kinderen is er een speurtocht door de Bibliotheek. Iedereen is van harte welkom tussen en uur. U hoeft geen lid te zijn. Buurtcafé / Tympaan-De Baat uur: Spelletjesmiddag in het Buurtcafé van Tympaan-De Baat voor kinderen uur: Open inloop. Kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar kunnen kennis maken met het Kinderatelier. Je kunt je eigen kunstwerkje maken (doekje beschilderen van cm). Het wordt als groepskunstwerk opgehangen. Karin geeft kindertherapie gericht op weerbaarheid en de motoriek en ze geeft lessen in weerbaarheid, yoga, ontspanning, zumba en bewegen voor kinderen. Voor volwassenen geeft ze relaxercise, cesaerobics, valpreventie, zumba en Rots en Water voor vrouwen. Karin verzorgt deze middag aan kleine groepen: uur Rainbowkinderyoga Deze yoga gericht op Plezier en Ontspanning: 6-8 jaar (max 12) uur Rots en Water Weerbaarheid tegen Pesten: 8-12 jaar (max 14) uur Motoriekgym Door gericht en leuk te bewegen wordt via spelvormen de hersenontwikkeling gestimuleerd. Hierdoor zal het evenwicht, grove en fijne motoriek verbeteren. Voor kinderen die niet zo soepel bewegen: 4-7 jaar (max 10) De Kracht van uw Kind / Laura Passet Laura richt zich op integratieve psychotherapie voor kinderen en jeugd. Een therapie waarbij niet de klacht centraal staat, maar juist de autonomie van het kind of jeugdige. Laura verzorgt deze middag workshops Mindset voor kinderen in de leeftijd van 8-12 jaar en van jaar. Mindset: hoe ziet jouw mindset eruit? Denk jij snel dat je iets niet kunt of ben jij iemand die denkt dat je door oefenen beter kan worden. Wat is mindset en wat kun je ermee? We gaan met elkaar uitzoeken wat jouw mindset is in verschillende situaties die bij jou van toepassing zijn. Aan het eind van deze workshop heb je een idee wat mindset is en welke rol dit speelt uur: Voor kinderen in de leeftijdsgroep van 8-12 jaar uur: Voor kinderen in de leeftijdsgroep van jaar Maximaal 5 deelnemers per keer. Je kunt je inschrijven op de lijst of opgeven via lpasset@xs4all.nl Ouders zijn uiteraard ook welkom. Koffie en thee staan klaar. Er is altijd wel een gezellig plekje te vinden in bijvoorbeeld de Bibliotheek of het Buurtcafé van Tympaan De Baat dat via de Bibliotheek bereikbaar is.

3 mind n motion / Karin Verreussel uur: Familieopstelling (L.van den Broek, M. Buskermolen) Als individu behoor je tot verschillende groepen of systemen. Daar is je familie er een van. Een familie heeft zijn geschreven en ongeschreven regels die ons als kind met de paplepel worden ingegoten. Die regels beïnvloeden ons gedrag en functioneren. Sommigen zijn helpend, maar je kunt ook gevangen zitten in een patroon. Zo kan iemand met pleasegedrag geleerd hebben om voor anderen te zorgen en eigen behoeften (onbewust) opzij te zetten. Een familieopstelling, die gebruik maakt van representanten, kan inzicht geven in hoe je vastzit in zo n patroon en maakt zichtbaar wat een stap in de goede richting zou kunnen zijn. De werkelijkheid onder ogen zien en benoemen, heeft een helende werking en kan ervoor zorgen dat jij je eigen geschiedenis beter kan plaatsen en dat je in het heden beter je plek in kan nemen. Lokaal 63A Donderdag 6 april uur: Geef uw kapotte huisraad een nieuwe kans en laat het repareren in het Repair Café: kleding, stofzuigers, Ipad s, koffiezetapparaten, Senseo s of dat mooie oude lampje etc uur Meditatie. De stilte in mijzelf ervaren. lokaal 63 C uur 14 kleuren, de reis door de emoties. lokaal 63 C uur: Zumba. Zumba betekent zoveel als snel bewegen en lol hebben. Het is een vrolijke en swingende beweegles die is gebaseerd op de Latijns-Amerikaanse dans waarbij het aerobe uithoudingsvermogen wordt aangesproken. (Max 10) Praktijk voor Creatieve Therapie/ Dieuwer Elema uur: Werken op papier voor volwassenen Er wordt gewerkt met verschillende tekenmaterialen. Door middel van eenvoudige oefeningen raken de deelnemers spelenderwijs vertrouwd met het witte papier. Het is absoluut niet nodig om teken-of schilderervaring te hebben. Buurtcafé / Tympaan-De Baat uur: Financieel inloopspreekuur. Er zijn enkele belastingvrijwilligers van Tympaan-De Baat aanwezig waar u met vragen omtrent het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte terecht kunt. Maar ook met vragen op andere financiële gebieden, bijvoorbeeld schulden, studiefinanciering e.d. kunt u terecht bij Financieel Raadsman Ismael Zerkani uur Klankschaalsessie, massage van de ziel ( 20 minuten ) lokaal 63 C uur: Workshop Tekenen met soft pastel op papier voor ouderen.

4 uur Valpreventie (voor ouderen) Valpreventie: voor een betere balans en veerkracht. (Max 10) uur Zumba 4 kids: (va. 9 jaar) Gezellig bewegen op muziek waarbij er vooral veel lol ontstaat. (Max 10) uur 14 kleuren, een reis door de emoties. lokaal 63 C uur Cesaerobics Sportles gebaseerd op Oefentherapie Cesar en gericht op het voorkomen van klachten door een verkeerde houding of verkeerd bewegen. Vooral geschikt voor mensen met nek/schouderklachten. (Max 12) - Lokaal 63A uur Relaxercise Relaxercise is mindful bewegen en is een combinatie van Tai Chi, Yoga, dans en ontspanningstherapie. Accent ligt op ademhaling, ontspanning en het verstevigen van de balans. Ook geschikt voor mensen met lichamelijke klachten en/of een systeemziekte. (max. 12) - Lokaal 63A Vrijdag 7 april uur: Geef uw kapotte huisraad een nieuwe kans en laat het repareren in het Repair Café: kleding, stofzuigers, ipad s, koffiezetapparaten, Senseo s of dat mooie oude lampje uur Klankschaalsessie, massage van de ziel. Lokaal 63 C kleien voor kleuters en (groot)ouders kleien voor kleuters en (groot)ouders uur: 14 kleuren, een reis door de emoties. Lokaal 63 C Zumba 4 kids Gezellig bewegen op muziek waarbij er vooral veel lol ontstaat. Vanaf 9 jaar (Max 12) Lokaal 63A Motoriekgym Door gericht en leuk te bewegen wordt via spelvormen de hersenontwikkeling gestimuleerd. Hierdoor zal het evenwicht, grove en fijne motoriek verbeteren. Voor kinderen die niet zo soepel bewegen. Leeftijd: 4 tot 7 jaar. (Max 12)

5 Zaterdag 8 april Programma Feestelijke Opening Broedplaats : ontvangst gasten / bezoekers / belangstellenden : Oud Hollandse Spelen circuit Geef uw kapotte huisraad een nieuwe kans en laat het repareren in het Repair Café: kleding, stofzuigers, Ipad s, koffiezetapparaten, Senseo s of dat mooie oude lampje etc de Bibliotheek: Laat uw oude boeken taxeren Taxateur Arie Molendijk is expert op het gebied van oude en antieke boeken. Boekfacefoto Mirjam Schiethart maakt boekfacefoto's. Met een stukje van een gezicht op de omslag van een boek en een stukje van jezelf krijg je bijzondere effecten : Start workshops 1 ste ronde 14 Kleuren, een reis door de emoties 20 minuten (max. 5 volwassenen) De Kracht van uw Kind / Laura Passet Workshop Mindset: 45 minuten. Voor kinderen in de leeftijd van 8-12 jaar Maximaal 5 kinderen. (Voor jaar om uur). Je kunt je inschrijven op de lijst of opgeven via lpasset@xs4all.nl Rots en Water: 30 minuten (max. 14 kinderen) Tekenen/schilderen voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. 8 kinderen (bij mooi weer buiten) Massage en etherisch olie. 20 minuten (alleen volwassenen) Officiële opening door wethouder Anco Goldhoorn (diverse sprekers)

6 : Oud Hollandse Spelen circuit de Bibliotheek: Laat uw oude boeken taxeren Taxateur Arie Molendijk is expert op het gebied van oude en antieke boeken. Boekfacefoto s Mirjam Schiethart maakt boekfacefoto's. Met een stukje van een gezicht op de omslag van een boek en een stukje van jezelf krijg je bijzondere effecten uur: Start workshops 2 de ronde Klankschaalsessie, massage van de ziel, 20 minuten (max. 5 volwassenen) Aansluitend (15.30 tot uur) verteld Angelika wat Jikiden Reiki is De Kracht van uw Kind / Laura Passet Workshop Mindset: 45 minuten. Voor kinderen in de leeftijd van jaar. Je kunt je inschrijven op de lijst of opgeven via lpasset@xs4all.nl mind n motion / Karin Zumba 30 minuten, 12 deelnemers Klankschaalsessie 20 minuten (max. 5 volwassenen) Tekenen/schilderen voor 8 kinderen van 6-12 jaar (bij mooi weer buiten) uur Servicepunt Vinkeveen: Prijsuitreiking kleurplaten en loterij Bij het Servicepunt Vinkeveen worden door een medewerker de prijswinnaars (kind en volwassene) bekend gemaakt die hebben deelgenomen aan de kleurwedstrijd. Alle deelnemers aan de kleurwedstijd hebben eveneens een lootje ontvangen. Op een tafel staan prijsjes klaar voor de winnende lootjes uur: Start workshops 3 de ronde mind n motion / Karin Relaxercise 30 minuten 12 mensen in: 63A Tekenen/schilderen voor 8 kinderen van 6-12 jaar (bij mooi weer buiten) massage en etherisch olie, 20 minuten (geen kinderen erbij) Servicepunt Zorg en Zekerheid, gebruiker van een flexruimte op maandag van uur tot uur, zal vandaag eveneens aanwezig zijn vanaf uur uur einde

7 En tot slot op zondag 9 april uur Relaxercise Relaxercise is mindful bewegen en is een combinatie van Tai Chi, Yoga, dans en ontspanningstherapie. Accent ligt op ademhaling, ontspanning en het verstevigen van de balans. Ook geschikt voor mensen met lichamelijke klachten en/of een systeemziekte. Er is een maximum van 12 personen uur Family Yoga: FunYoga voor het hele gezin (maximaal 16 personen)

Broedplaats Vinkeveen Feestelijke Openingsprogramma Herenweg 63 Vinkeveen (van woensdag 5 april t/m zondag 9 april)

Broedplaats Vinkeveen Feestelijke Openingsprogramma Herenweg 63 Vinkeveen (van woensdag 5 april t/m zondag 9 april) Broedplaats Vinkeveen Feestelijke Openingsprogramma Herenweg 63 Vinkeveen (van woensdag 5 april t/m zondag 9 april) Op zaterdag 8 april om 14.00 uur wordt de Broedplaats in Vinkeveen officieel geopend

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 31 29 Juli tot en met 04 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 18 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 18 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 33 12 tot en met 18 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier!

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier! Beste ouder(s)/verzorger(s), Begin februari starten wij weer met een nieuw blok Naschoolse Activiteiten in Maarssenbroek. Het vorig blok zijn alle aangeboden activiteiten doorgegaan en het zou mooi zijn

Nadere informatie

Naschoolse activiteiten

Naschoolse activiteiten NSA Onder De Bogen Beste ouder(s)/verzorger(s), In januari 2019 hebben we weer een boeiend aanbod aan Naschoolse Activiteiten (NSA) dat vanuit KMN Kind & Co wordt georganiseerd. Hoe gaat dat in zijn werk?

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 2 20 februari 2015 VOORJAARSVAKANTIE Van maandag 23 februari 2015 t/m zondag 1 maart 2015 zijn er geen yogalessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Centrum voor BewustZijn

Nieuwsbrief. Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief Follow your it knows the way Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief nr. 1 28 januari 2016 Lieve mensen, In het Centrum voor BewustZijn hebben wij (Angela en Marjolein) onze krachten gebundeld.

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 29 15 tot en met 21 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 32 05 tot en met 11 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Zondag 7 oktober Verbindingsmiddag voor jongeren (Roby Schaap) 14.00u 15.30u

Zondag 7 oktober Verbindingsmiddag voor jongeren (Roby Schaap) 14.00u 15.30u NIEUWSBRIEF nr.9 5 oktober 2018 AGENDA OKTOBER 2018 Zondag 7 oktober Verbindingsmiddag voor jongeren (Roby Schaap) 14.00u 15.30u Donderdag 11 oktober Informatie avond cursus Ayurveda & Yoga 19.30u 21.00

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019 NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019 Het heeft even geduurd, maar eindelijk. Onze nieuwsbrief is weer uit. Boordevol nieuws (let op; belangrijk nieuws over de lessen) en weetjes (bijv.workshops etc.). Mocht

Nadere informatie

Hallo Meditatie en Dans Liefhebber!

Hallo Meditatie en Dans Liefhebber! 19 juli 11 Deze nieuwsbrief verschijnt per kwartaal. Je ontvangt deze omdat je een keer mee hebt gedaan aan een workshop of klant bent of omdat je opgaf als abonnee. Opzeggen/wijzigen of aanmelden voor

Nadere informatie

Wijkcentrum De Gasterij

Wijkcentrum De Gasterij Wijkcentrum De Gasterij Wat gezellig dat u gekomen bent Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf een activiteit.

Nadere informatie

Kalender oktober en november

Kalender oktober en november obs De Phoenix Week 40-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), De afgelopen weken zijn er verschillende activiteiten geweest waarvan u in deze nieuwsbrief een verslag kunt lezen. Volgende week woensdag begint

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 30 22 tot en met 28 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Nieuwsbrief.

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief https://www.budosportarnhem.nl/ Contributie Lange tijd zijn de lesgelden voor onze sporters op hetzelfde niveau gebleven. We komen er echter niet onderuit om toch af en toe de prijzen aan te

Nadere informatie

Schiedamse Week van het Geluk 2017

Schiedamse Week van het Geluk 2017 Schiedamse Week van het Geluk 2017 Schiedammers maken geluk Geluk zit in kleine dingen, een boodschapje meenemen, een arm om de schouder, een goed gesprek, samen iets leuks doen en plezier hebben. Zo wordt

Nadere informatie

Vrijwilligers Bedankt! Keuze uit 10 inspirerende activiteiten!

Vrijwilligers Bedankt! Keuze uit 10 inspirerende activiteiten! Programma GEMEENTE HEERHUGOWAARD 2015 Vrijwilligers Bedankt! Keuze uit 10 inspirerende activiteiten! Vrijwilligers in Heerhugowaard kunnen van 14 t/m 22 november 2015 gratis deelnemen aan boeiende en inspirerende

Nadere informatie

Activiteiten in centrum voor Wonen & Zorg De Bloemschevaert

Activiteiten in centrum voor Wonen & Zorg De Bloemschevaert Activiteiten in centrum voor Wonen & Zorg De Bloemschevaert Inleiding Van harte welkom in De Bloemschevaert. In dit boekje vindt u een overzicht van al onze activiteiten. Bij elke activiteit staat kort

Nadere informatie

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier!

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier! Beste ouder(s)/verzorger(s), Begin februari starten wij weer met een nieuw blok naschoolse activiteiten. In het vorige blok zijn alle aangeboden activiteiten doorgegaan en het zou mooi zijn dat in blok

Nadere informatie

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij!

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Yoga Retreat at Sea 16-18 november 2018 Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Voel je vitaal bij ROOTZ! Vitale groet,

Nadere informatie

Vitaliteits 3-daagse. Voel je vitaal bij ROOTZ! 24, 25 en 26 september 2018

Vitaliteits 3-daagse. Voel je vitaal bij ROOTZ! 24, 25 en 26 september 2018 Vitaliteits 3-daagse 24, 25 en 26 september 2018 Maak het mee! Wij gaan vitaliteit onder de aandacht brengen met fijne lessen, workshops en lezingen bedoeld voor iedereen, die zich op dit gebied wil laten

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief nr. 6 23 augustus 2015 De lessen gaan weer beginnen! De zomervakantie is voorbij, wat gaat de tijd toch snel.

Nadere informatie

Programma Juni 2012 DAC Ten Kate

Programma Juni 2012 DAC Ten Kate Programma Juni 2012 DAC Ten Kate ochtend middag Vrijdag 1 Zaterdag 2 Zondag 3 Maandag 4 Ontmoeten,& chillen Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Kookworkshop door de meiden van Rochelle We gaan leren hoe we

Nadere informatie

Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 13 oktober t/m 20 oktober

Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 13 oktober t/m 20 oktober Kids 11+ Sport Familie Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 13 oktober t/m 20 oktober Van harte welkom op Molecaten Park Bosbad Hoeven. We hebben weer een ontzettend leuk programma voor jullie

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien Met otto, elle of izzi!... Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien SPORT EN SPEL Iedere middag is er van alles te doen. Kijk snel wat we deze week gaan doen! Elke dag

Nadere informatie

Mind & Motion, December de maand van de VREDE. Thema: Vrede 10.00u tot 11.30u. Klankschalenconcert door Ineke en Mart Bijwaard 20.00u tot 21.

Mind & Motion, December de maand van de VREDE. Thema: Vrede 10.00u tot 11.30u. Klankschalenconcert door Ineke en Mart Bijwaard 20.00u tot 21. NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 28 november 2016 December de maand van de VREDE Agenda Zondag 11 december Yoga en meditatie (volwassenen) Thema:

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 9 14 december 2014 December: de maand van STILTE Een moment de tijd nemen voor jezelf. Om je naar binnen te richten

Nadere informatie

Cursus - en activiteitenoverzicht Samen doen! Doe je ook mee?

Cursus - en activiteitenoverzicht Samen doen! Doe je ook mee? Cursus - en activiteitenoverzicht 2018 2019 Samen doen! Doe je ook mee? VOORWOORD Hierbij vind je het overzicht van de activiteiten en cursussen in 2018 2019. Welzijn De Meierij organiseert activiteiten

Nadere informatie

Activiteit Datum start & tijdstip Duur Prijs Tabblad. 19.30 21.30 uur Maandelijks gratis 1. Vrijdagmiddag van 14.00 16.00 uur

Activiteit Datum start & tijdstip Duur Prijs Tabblad. 19.30 21.30 uur Maandelijks gratis 1. Vrijdagmiddag van 14.00 16.00 uur Activiteit Datum start & tijdstip Duur Prijs Tabblad Alzheimercafé 19.30 21.30 uur Maandelijks gratis 1 Contact: Mevrouw M. de Leeuw Aquarelleren club Donderdagmiddag van 14.00-16.00 uur Vrijdagmorgen

Nadere informatie

De huiskamer van WIJ Ouder en Kind, is dé plek in de wijk voor ouders van kinderen van - 9 mnd tot 23 jaar. Een overzicht van de openingstijden:

De huiskamer van WIJ Ouder en Kind, is dé plek in de wijk voor ouders van kinderen van - 9 mnd tot 23 jaar. Een overzicht van de openingstijden: WIJ Korrewegwijk Wat staat er op de agenda bij WIJ Ouder en Kind? De huiskamer van WIJ Ouder en Kind, is dé plek in de wijk voor ouders van kinderen van - 9 mnd tot 23 jaar. Een overzicht van de openingstijden:

Nadere informatie

7 TIPS VOOR EEN BETER LEVEN

7 TIPS VOOR EEN BETER LEVEN 7 TIPS VOOR EEN BETER LEVEN Met deze tips wil ik je kennis laten maken met mijn werk en een heel bijzondere dienst die ik aanbied, namelijk: De Helende Reis De Helende Reis is een uiterst krachtige manier

Nadere informatie

MAANDELIJKSE ACTIVITEITEN DE EESTER SEPTEMBER 2017 NIEUW

MAANDELIJKSE ACTIVITEITEN DE EESTER SEPTEMBER 2017 NIEUW MAANDELIJKSE ACTIVITEITEN DE EESTER SEPTEMBER 2017 NIEUW Data: 9 september 13:30 14 oktober 13:30 11 november 13:30 Data: vanaf 13 september wekelijks iedere woensdag ochtend WORKSHOP BUIKDANS door Alyza

Nadere informatie

Activiteitenfolder november 2015

Activiteitenfolder november 2015 Activiteitenfolder november 2015 Wat kunt u deze maand allemaal van ons verwachten? We openen onze deuren waarbij u een kijkje kan nemen achter de schermen van Prinsenhof. Daarnaast hebben we onze maandelijkse

Nadere informatie

Lesprogramma LeS-Lokaal Breda

Lesprogramma LeS-Lokaal Breda Lesprogramma LeS-Lokaal Breda Bij LeS-Lokaal kun je (weer) ervaren hoe het is om te leren. LeS staat voor Leren En Samen doen. Iedereen is gewoon student en alle lessen zijn gratis te volgen. Persoonlijke

Nadere informatie

Vrijdag 4 juli. Zaterdag 5 juli

Vrijdag 4 juli. Zaterdag 5 juli Vrijdag 4 juli 19.30-01.00 12-17 jaar The BOX open 20.00-21.30 Family time Meet the Fun Brigade! Wij stellen ons team aan jullie voor! 18.00-00.00 Family time Kwartfinales WK voetbal Kom voetbal kijken

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei ACTIVITEITEN. Hallo lieve leden,

Nieuwsbrief mei ACTIVITEITEN. Hallo lieve leden, +6 Nieuwsbrief mei ACTIVITEITEN Woensdag 2 Thema avond Diëtiste Donderdag 3 Maandag 7 Woensdag 9 Donderdag 10 GESLOTEN Maandag 14 Workshop Kleurrijk jezelf Hallo lieve leden, Na een verrassende warme april

Nadere informatie

Bijlagen nieuwsbrief donderdag 28 september 2017

Bijlagen nieuwsbrief donderdag 28 september 2017 Bijlagen nieuwsbrief donderdag 28 september 2017 Kindertherapie Westland KINDERTHERAPIE WESTLAND helpt kinderen het vertrouwen in eigen kunnen te herstellen! Natuurlijk wil je als ouders dat het goed gaat

Nadere informatie

Activiteitenfolder maart 2016

Activiteitenfolder maart 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder maart 2016 Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur (keuken sluit om 19.30 uur) Zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur Ontmoetingscentrum

Nadere informatie

Donderdag 18 september 2014

Donderdag 18 september 2014 Donderdag 18 september 2014 Informatieavonden op de Vroonhoeve Beste ouders en verzorgers, de leden van de MR en de AC nodigen u bij deze van harte uit voor de informatieavonden van a.s. maandag (onderbouw)

Nadere informatie

Kom naar De Bieb in Zaandam en maak gratis kennis met najaarsaanbod van de Volksuniversiteit Zaanstreek en doe mee aan een korte cursus.

Kom naar De Bieb in Zaandam en maak gratis kennis met najaarsaanbod van de Volksuniversiteit Zaanstreek en doe mee aan een korte cursus. Kom naar De Bieb in Zaandam en maak gratis kennis met najaarsaanbod van de Volksuniversiteit Zaanstreek en doe mee aan een korte cursus. Programma 13.45 uur: Inloop 14.00 uur: Welkom namens de Volksuniversiteit

Nadere informatie

Nieuwsbrief Februari 2017

Nieuwsbrief Februari 2017 Nieuwsbrief Februari 2017 Ons Inloophuis is niet het enige huis in de Haarlemmermeer, maar wel een inloophuis dat nu, na bijna twee jaar, steeds meer bezoekers trekt. Toch blijkt de politiek dat niet voldoende

Nadere informatie

Periode: Kerstvakantievoorjaarsvakantie

Periode: Kerstvakantievoorjaarsvakantie . Periode: Kerstvakantievoorjaarsvakantie Inschrijvingsvoorwaarden NSA De Watermolen Inschrijvingen geschiedt per kind per activiteit. Bij onvoldoende aanmeldingen voor een cursus heeft de organisatie

Nadere informatie

Kinder Taijiquan. De cursusdagen voor Beatrixschool Blinkertpad EX Haarlem

Kinder Taijiquan. De cursusdagen voor Beatrixschool Blinkertpad EX Haarlem Kinder Taijiquan Opleiding kinder Tai Chi voor docenten Organisatie van Stichting Taijiquan Nederland STN 2016 te Haarlem Tái Chi School Kennemerland www.taichikennemerland.nl Een samenwerking van de volgende

Nadere informatie

VRIJDAG 14 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KLOMPJE SCHILDEREN Locatie: Feestzaal Leeftijd: ,- per klompje 11:30 uur 12:00 uur FLESSEN VOETBAL

VRIJDAG 14 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KLOMPJE SCHILDEREN Locatie: Feestzaal Leeftijd: ,- per klompje 11:30 uur 12:00 uur FLESSEN VOETBAL VRIJDAG 14 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KLOMPJE SCHILDEREN Vandaag maak je jou eigen klompje. Je kan hem gebruiken als bloempotje, pennenbakje of iets anders leuks! Locatie: Feestzaal Leeftijd: 4+ - 3,- per

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 Rabobank Baarlo naar MFC de Engelbewaarder. Vanaf 3 juli 2018 kunnen klanten van de Rabobank uit Baarlo

Nadere informatie

Nieuwsbrief Breda, februari 2014

Nieuwsbrief Breda, februari 2014 Nieuwsbrief Breda, februari 2014 Op 21 september 2013 heeft er een minisymposium met het thema Sociaal onhandig plaats gevonden bij Centrum Le Bon Départ. Op onze website www.centrumlebondepart.nl kunt

Nadere informatie

I N H O U D. Voorwoord. Terugblik Dag van de Mantelzorg. Wakker blijven na een slechte nacht. Mantelzorg en zorgverzekeringen

I N H O U D. Voorwoord. Terugblik Dag van de Mantelzorg. Wakker blijven na een slechte nacht. Mantelzorg en zorgverzekeringen I N H O U D Voorwoord Terugblik Dag van de Mantelzorg Wakker blijven na een slechte nacht Mantelzorg en zorgverzekeringen Activiteiten voor mantelzorgers Boekentip! Alzheimer café Nijkerk Voorwoord Beste

Nadere informatie

Wekelijkse inloopavonden familieopstellingen

Wekelijkse inloopavonden familieopstellingen Subscribe Nieuwsbrief Transparant Juli 2014 View this email in your browser Beste lezer, Vol trots presenteren wij de vernieuwde nieuwsbrief van Transparant. Transparant maakt op dit ogenblik een positieve

Nadere informatie

Jaarplanning Trefwoorden: Mind-Walk, wandelen, natuur, mindfulness, meditatie

Jaarplanning Trefwoorden: Mind-Walk, wandelen, natuur, mindfulness, meditatie Jaarplanning 2019 Februari Mind-Walk Valentijn: With Love to Yourself Startpunt: Praktijk-Coach Marianne, Bikkelen 2a, 6658 AS, Beneden-Leeuwen Datum: 17 februari 2019 (Opgeven voor 15 februari 2019) Tijd:

Nadere informatie

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019 Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting Juli, Augustus en September 2019 Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cursusjaar

Nieuwsbrief Cursusjaar Nieuwsbrief Cursusjaar 2016-2017 Redactie: Team Prins Maurits In deze nieuwsbrief informatie: Startfeest Namenlijst Schoolgids en kalender Fotograaf Interne begeleider informatieavond Interne begeleider

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni uit de Praktijk van Marja Tames

Nieuwsbrief Juni uit de Praktijk van Marja Tames Nieuwsbrief Juni uit de Praktijk van Marja Tames Lieve allemaal, Nog een laatste nieuwsbrief voor de zomervakantie. Misschien maak je plannen voor je vakantie of heb je die al gemaakt. Sommige van jullie

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 20 februari 2015 Ma 23- Vrij 26 Ma 2 Di 3 Woe 4 Do 5 Vrij 6 Za 7 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

CSPE GL 2014. bijlage 1. opdracht 1. verzorging - uiterlijke verzorging - zorg en welzijn-breed. PG-5016-b-14-1-b1 1 / 5 lees verder

CSPE GL 2014. bijlage 1. opdracht 1. verzorging - uiterlijke verzorging - zorg en welzijn-breed. PG-5016-b-14-1-b1 1 / 5 lees verder CSPE GL 2014 verzorging - uiterlijke verzorging - zorg en welzijn-breed bijlage 1 opdracht 1 PG-5016-b-14-1-b1 1 / 5 lees verder Sportcentrum Sports4All is een sportieve, sfeervolle plek om mensen te ontmoeten,

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: info@obs-apollo.nl 28 oktober Koffie morgen vanaf 8.30

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Camping Vossenberg Centrumweg 17 8162 PT Epe Tel: 0578-613800 info@campingvossenberg.nl www.campingvossenberg.nl SPORT EN SPEL SPROOKJES Iedere dag (m.u.v. zaterdag) leuke sporten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn. Follow your. it knows the way. Zomervakantie. Nieuwsbrief 25 juni 2015

NIEUWSBRIEF. Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn. Follow your. it knows the way. Zomervakantie. Nieuwsbrief 25 juni 2015 NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 25 juni 2015 Zomervakantie Nog enkele weken en dan is het alweer zomervakantie. Hieronder staan de laatste lessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. November 2015. Aan de ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief. November 2015. Aan de ouders/verzorgers, Nieuwsbrief November 2015 Aan de ouders/verzorgers, Nadat na de herfstvakantie de lokalen van de groepen 1-2a, 3 en 6-7 in gebruik zijn genomen zijn vrijdagmiddag de groepen 4-5 en 7-8 overgegaan naar

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * VALENTINO Helaas hebben wij vorige week afscheid moeten nemen van ons manegepaard Valentino. Nadat hij opnieuw last kreeg van een peesblessure hebben wij helaas

Nadere informatie

De Heksenketel EXPRESS

De Heksenketel EXPRESS 1 eehttps:/www.facebook.com/pages/mc-de-heksenketel Bel mij 045-5723372 http://www.mcdeheksenketel.nl/ mailto:mcdeheksenketel@gmail.com De Heksenketel EXPRESS 2 3 Inhoudsopgave Wandelingen Knoppenproject

Nadere informatie

Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht

Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht Januari - februari 2013 Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht Ontmoetingen en activiteiten Heeft u behoefte aan ontspanning, ontmoeting en/of activiteiten? Laurens en KijkopWelzijn bieden met het Ontmoetingsplein

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2012

Informatie tweede clubperiode 2012 Informatie tweede clubperiode 2012 De eerste clubperiode van 2012 zit er alweer op. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van Bureau Vrije Tijd voor het tweede half jaar van 2012! De clubperiode loopt deze

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Poort 20 Activiteiten overzicht

Poort 20 Activiteiten overzicht Poort 20 Activiteiten overzicht Recreatie voorjaar 2014 Kienen Vrij biljarten Dames biljarten Competitie biljarten 2 e dinsdag vd mnd. 14.30 u. tot 1630 u. Kosten : 3,50 per plankje Iedere dag met uitzondering

Nadere informatie

Radio Bartje vervalt aankomende week en de week er na is het alleen op dinsdag 22 mei. Woensdag middag Praatjes Café in Zeist

Radio Bartje vervalt aankomende week en de week er na is het alleen op dinsdag 22 mei. Woensdag middag Praatjes Café in Zeist Nieuwsbrief Vrije Tijd week 19 11 Mei 2018 Nieuws Agenda 16 mei : Theatergroep Heuvelrug 19 mei : Workshop vogeltjesmobiel 26 mei : De hongerige klant 26 mei : Orkest Ludiek (nieuw) 1 juni : Cinebartje

Nadere informatie

Musicalweek. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

Musicalweek. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Recreatiebospark De Reehorst Enzerinckweg 12 7251 KA Vorden tel (0575) 551582 www.dereehorst.nl info@dereehorst.nl SPORT EN SPEL Musicalweek Iedere dag (m.u.v. maandag) leuke

Nadere informatie

Activiteitenfolder januari 2016

Activiteitenfolder januari 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder januari 2016 Namens iedereen van Ontmoetingscentrum Prinsenhof, wensen wij u een mooi en gelukkig nieuwjaar! Om het nieuwe jaar goed te beginnen,

Nadere informatie

Animatieprogramma Molecaten Park De Leemkule 20 oktober t/m 28 oktober

Animatieprogramma Molecaten Park De Leemkule 20 oktober t/m 28 oktober Kids 11+ Sport Familie Animatieprogramma Molecaten Park De Leemkule 20 oktober t/m 28 oktober Van harte welkom op Molecaten Park De Leemkule. We hebben weer een ontzettend leuk programma voor jullie samengesteld.

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. September

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. September Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender September 2015 DINSDAG 1 SEPTEMBER, momenteel een 9.30-11.30 uur Hobbycafé Gezellig samen inspiratie opdoen. Vrije inloop maakt u een schilderij naar eigen

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE BREDE SCHOOLACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2014/2015 Blok 1 Voorwoord Voor jullie ligt het programma van de Brede schoolactiviteiten, voor schooljaar 2014/2015 De

Nadere informatie

Schiedammers maken geluk

Schiedammers maken geluk Schiedam Groenoord van 21 september t/m 28 september 2018 Schiedammers maken geluk tijdens de Week van het Geluk 2018 Er zijn zoveel wegen naar Geluk en hopelijk is deze week er 1 van. Even aandacht voor

Nadere informatie

Programma - doorlopend

Programma - doorlopend Programma - doorlopend Jouw tentje Lekker slapen in de buitenlucht en genieten van een eigen plekje midden in het. Er zijn 2 grote velden met per veld maximaal 75 tentjes. De precieze invulling bepaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart ACTIVITEITEN. Hallo lieve leden,

Nieuwsbrief maart ACTIVITEITEN. Hallo lieve leden, +6 Nieuwsbrief maart ACTIVITEITEN Donderdag 1 Greta Noordenbos Maandag 5 Hallo lieve leden, Hoewel maart bekend staat zijn staart te roeren en wij wellicht de laatste sneeuw en ijs nog niet gezien hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

Elke dag een kans. Zo maak je het leven van anderen en jezelf dag voor dag gelukkiger

Elke dag een kans. Zo maak je het leven van anderen en jezelf dag voor dag gelukkiger Elke dag een kans Zo maak je het leven van anderen en jezelf dag voor dag gelukkiger Meer kansen zoals in dit Kansboekje? Ze staan op kansfonds.nl/kansen Elke dag een kans Dit is jouw Kansboekje! Hiermee

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Spel en Bewegen Wat Onder begeleiding gezellig en sportief bewegen voor dames en heren: conditieverbetering, Wandelen Wat Vanuit het Bewegingscentrum

Spel en Bewegen Wat Onder begeleiding gezellig en sportief bewegen voor dames en heren: conditieverbetering, Wandelen Wat Vanuit het Bewegingscentrum Spel en Bewegen Wat Onder begeleiding gezellig en sportief bewegen voor dames en heren: conditieverbetering, spierversteviging en oefeningen op muziek. Wanneer Maandag 10.15-11.15 uur Spel en Sport Wat

Nadere informatie

WINTERBLOK

WINTERBLOK WINTERBLOK 0-0 WAT DOEN WE IN DE WINTER? Het mooie weer is weer voorbij en de blaadjes aan de bomen krijgen prachtige kleuren. Het wordt tijd om de binnen activiteiten te starten. Schrijf jij je ook weer

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

Elegance Fitness Femme D Elegance Elegance Squash Elegance Sun LESROOSTER ELEGANCE

Elegance Fitness Femme D Elegance Elegance Squash Elegance Sun LESROOSTER ELEGANCE LESROOSTER ELEGANCE Elegance Health Centre Waalwijk Eerste Zeine 120a 5144 AM Waalwijk T. 0416 363 525 F. 0416 363 592 E. info@elegance-health-centre.nl W. www.elegancewaalwijk.nl Elegance Fitness Femme

Nadere informatie

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen,

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen, APRIL en MEI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden April en Mei 2019 We hopen dat u allen

Nadere informatie

Win een VIPkaart voor de nostalgische kermis Coffeecorner De Huiskamer groep 1 t/m 8 februari - maart

Win een VIPkaart voor de nostalgische kermis Coffeecorner De Huiskamer groep 1 t/m 8 februari - maart Win een VIPkaart voor de nostalgische kermis Coffeecorner De Huiskamer groep 1 t/m 8 februari - maart Win een VIP kaart voor de nostalgische kermis Coffeecorner De Huiskamer Kleurwedstrijd voor basisschoolleerlingen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. 2 maart Hallo allemaal,

Nieuwsbrief 2. 2 maart Hallo allemaal, Nieuwsbrief 2 Hallo allemaal, Bij deze alweer de tweede nieuwsbrief van ons huis. En ook hier geldt weer: heeft u interesse in één of meerdere activiteiten, meldt u dan aan via onze site: of gewoon als

Nadere informatie

Quilten Onder deskundige begeleiding leert u deze techniek. Dag: Maandag Start: 3 september 2018

Quilten Onder deskundige begeleiding leert u deze techniek. Dag: Maandag Start: 3 september 2018 Speksteen snijden Tijdens deze activiteit worden verschillende werkstukken naar eigen keuze uit speksteen gesneden. Dag: Maandag Start 3 september 2018 Tekenen/schilderen Aandacht wordt besteed aan een

Nadere informatie

Activiteiten & Workshop aanbod Ontmoetingshuis

Activiteiten & Workshop aanbod Ontmoetingshuis Activiteiten & Workshop aanbod Ontmoetingshuis Voorjaar/zomer 2017 ONTMOETINGSHUIS voorwoord Beste ouders/verzorgers, Met veel plezier presenteren wij ons programmaboekje met het naschoolse activiteiten

Nadere informatie

Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u

Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u NIEUWSBRIEF nr.1 21 januari 2019 AGENDA JANUARI 2019 Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) FEBRUARI Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u Vervolg 8-2, 15-2, 01-03,

Nadere informatie

Recreatief, creatief, sportief en workshops

Recreatief, creatief, sportief en workshops Recreatief, creatief, sportief en workshops t Binnenhuys De Meent 4 3833 EA Leusden U bent van harte welkom! t Binnenhuys: Dé plek voor recreatie, creativiteit, sport en workshops Voorwoord Midden in Leusden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 6 06 Februari 2018 Nieuws Agenda 7 febr: Fablab in Zeist 7 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Sparta 9 febr: DDK met SMASH 9 febr: Carnaval Zeist(nieuw) 10 febr: Voetbal FC Utrecht

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

I N H O U D. Week van de Mantezorg; een terugblik. Dag van de Mantelzorg; vooruitblik. Uitnodiging lezing Cora Postema. Veranderingen in het PGB

I N H O U D. Week van de Mantezorg; een terugblik. Dag van de Mantelzorg; vooruitblik. Uitnodiging lezing Cora Postema. Veranderingen in het PGB I N H O U D Week van de Mantezorg; een terugblik Dag van de Mantelzorg; vooruitblik Uitnodiging lezing Cora Postema Ordenen administratie Veranderingen in het PGB Activiteiten steunpunt Mantelzorg Workshop

Nadere informatie

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden December 2016 en

Nadere informatie

ACTIVITEITEN RONDEDANS

ACTIVITEITEN RONDEDANS ACTIVITEITEN In de RONDEDANS Dienstencentrum Rondedans Julianastraat 74 2316 NZ Leiden Tel: 071-7074200 E-mail: g.zanda@radiuswelzijn.nl Dienstencentrum Rondedans Weekoverzicht vaste activiteiten Maandag

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juni

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juni Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender Juni 2015 MAANDAG 1 JUNI 10.00-11.00 uur Leesclub Grootletterboeken te leen voor de leesliefhebbers 0,25 per boek oplossen van allerlei puzzels 14.45-16.00

Nadere informatie

Hudsonhof Activiteitenlijst maart Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof KP Amsterdam Tel:

Hudsonhof Activiteitenlijst maart Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof KP Amsterdam Tel: Hudsonhof Activiteitenlijst maart 2017 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 1 Activiteiten en voorlichtingen in ruimte 1 wordt Nederlands gesproken.

Nadere informatie

Dankbaarheid Dagboek. Succesvol in Balans. Dankbaarheid dagboek

Dankbaarheid Dagboek. Succesvol in Balans. Dankbaarheid dagboek Dankbaarheid Dagboek Succesvol in Balans Dankbaarheid dagboek Lieve creator van jouw leven, Dankbaarheid is super belangrijk voor geluk in jouw leven. Wie dankbaar is zal nog meer krijgen, en het zal overvloedig

Nadere informatie

TRAININGEN & WORKSHOPS

TRAININGEN & WORKSHOPS Een creatieve start van het nieuwe seizoen Deze herfst staat in het teken van creativiteit bij het ZRCN. Zo kun je toneelspelen bij Trias en zijn wij benieuwd naar jouw ervaringsverhalen. Wil je liever

Nadere informatie

Nieuwsbrief Yoga-Touch

Nieuwsbrief Yoga-Touch Nieuwsbrief Yoga-Touch Januari/Februari 2017 SUPER YIN-YANG WORKSHOP! Zaterdag, 4 februari, 14.00 17.00 uur Adres ; Pasteurweg 53, R veen W; www.yoga-touch.nl E; info@yoga-touch.nl www.facebook.com/studioyogatouch?fref=ts

Nadere informatie