ICEBITZZZ een wereld vol koele verrassingen en mogelijkheden.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ICEBITZZZ een wereld vol koele verrassingen en mogelijkheden."

Transcriptie

1 ICEBITZZZ een wereld vol koele verrassingen en mogelijkheden.

2 ICEBITZZZ meer dan droogijs alleen. Innovatieve oplossingen op een veelheid aan gebieden. Als een van de grootste producenten van droogijs wereldwijd bieden wij u oplossingen voor: reinigingsprocessen temperatuur-gecontroleerd transport koeltoepassingen koeriersdiensten en faciliteiten entertainment en special effects. Naast deze werkgebieden is maatwerk altijd mogelijk. Een aantal specialisten op verschillende toepassingsgebieden kunnen u maatwerk leveren. Naast het droogijs leveren wij ook de apparatuur die daarbij nodig is. Laat u verrassen door innovatieve oplossingen bedacht door specialisten!

3 3 Net zo veelzijdig als uw bedrijf: ICEBITZZZ, een wereld aan koude. Droogijs: vaste CO 2. Afhankelijk van druk en temperatuur kan kooldioxide (CO 2 ) voorkomen in drie vormen: gas, vloeibaar of vast. Droogijs is CO 2 in vaste vorm. Het wordt gemaakt door het gecontroleerd verlagen van druk en temperatuur van vloeibare CO 2 ; er ontstaat dan een witte sneeuw. Deze sneeuw wordt vervolgens onder hoge druk geperst tot blokken, plakken en pellets. Droogijs-kenmerken: reuk- en geurloos geen residu, dankzij sublimatie kiem- en bacterievrij niet toxisch niet brandbaar zwaarder dan lucht en daardoor gemakkelijk af te zuigen geen elektriciteit nodig op de werkplek veel hogere koelcapaciteit dan waterijs leverbaar in Foodgrade kwaliteit (HACCP). Fysische gegevens droogijs en CO 2 Sublimatietemperatuur: 78,5 C (1013 hpa) Sublimatiewarmte: 573 kj Sublimatieverhouding: 1 kg droogijs = 540 L CO 2 gas Dichtheid van droogijs: 1,2 tot 1,6 kg/m 3 Specific heat van CO 2 gas ( 78,5 C tot +25 C): 0,77 tot 0,85 Dichtheid CO 2 gas bij 20 C: 1,84 kg/m 3 Gewichtsratio t.o.v. lucht: 1,5 maal zwaarder MAC-waarde: vol. ppm (0,5 vol. %) Koelcapaciteit: 3,3 maal groter dan waterijs

4 4 ICEBITZZZ Clean schoner kan niet. Het verwijderen van vuil is nog nooit zo snel gegaan. Industriële reiniging met ICEBITZZZ Clean producten is efficiënter en effectiever dan met andere processen. Het CRYOCLEAN proces vormt de sleutel tot dit succes. In dit CRYOCLEAN proces worden kleine ICEBITZZZ pellets van 78,5 C, CRYOPELLETS genoemd, met hoge snelheid direct op het te reinigen oppervlak gespoten. De extreme koude veroorzaakt een koudeshock op het vervuilde oppervlak en het explosief verdampen van het droogijs zorgt voor straaleffect. Het resultaat is een schoon oppervlak, zonder residu tussen het vuil van het straalmiddel. Het CRYOCLEAN proces is niet abrasief.

5 ICEBITZZZ voor industriële reiniging: mobiele straalapparatuur, die het werken flexibel maakt geen oplosmiddelen, geen water, geen residu niet abrasief in-line schoonmaken is mogelijk korte reinigingsstop toepasbaar bij een groot aantal verontreinigingen, zoals olie, vet, verf, bitumen, voedingsresten. ICEBITZZZ Clean apparatuur: Voor het droogijsstralen wordt de volgende apparatuur gebruikt: CRYOMINI : laag luchtverbruik en efficiënt in gebruik van CRYOPELLETS CRYOMAX : levert de kracht voor het zware werk. Beide systemen zijn zeer mobiel en eenvoudig in gebruik. Door perslucht op de machines aan te sluiten en CRYOPELLETS in het reservoir van het apparaat te storten, kan er direct gestraald worden. Toepassingen: CRYOCLEAN kan ingezet worden voor een groot aantal reinigingstoepassingen zoals: vormen voor rubber of PU-schuim warmtewisselaars schoonmaken van gladde vloeren of muren gevelreiniging bij niet-poreuze steen reiniging van de rollen van drukpersen vet- en olieverwijdering in de voedingsmiddelenindustrie reiniging van afzuig- en luchtverversingskanalen het verwijderen van bitumen coatings bij auto s coatings verwijderen bij plezierjachten reiniging van meelsilo s en andere silo s met grondstoffen voor de voedingsmiddelenindustrie reiniging van transportbanden.

6 ICEBITZZZ Fresh. Vers helpen om vers te blijven. ICEBITZZZ Fresh ontwikkelde oplossingen om uw producten te koelen. Het is belangrijk om verse voedingsmiddelen altijd laag in temperatuur te brengen en te houden. Met name maaltijden, vleessalade, groenten en dessertproducten zijn temperatuurgevoelig. Hiervoor leveren wij speciale ICEBITZZZ Foodgrade. Deze ICEBITZZZ zijn geborgd door het HACCP-systeem. Deegkoeling: De temperatuur van grondstoffen voor bakkerijen varieert, afhankelijk van het jaargetijde. Toch is het belangrijk om de deegtemperatuur in de zomer laag te houden om hetzelfde eindresultaat te bereiken als in de koele jaargetijden. Met ICEBITZZZ Foodgrade kan dit eenvoudig gerealiseerd worden. Enkele scheppen ICEBITZZZ Foodgrade tijdens de deegbereiding toevoegen en het deeg heeft de juiste temperatuur. De receptuur hoeft niet aangepast te worden, omdat er geen extra water aan het deeg toegevoegd wordt!

7 7 Vleesbereiding: Ook bij vleesbereiding is het belangrijk dat de temperatuur zo laag mogelijk blijft. Bijvoorbeeld bij gehaktbereiding kan na het wolven met enkele scheppen ICEBITZZZ Foodgrade het gehakt teruggekoeld worden naar de gewenste temperatuur. Het grote voordeel is dat het gehakt, na verdamping van het droogijs, bij de laagst mogelijk temperatuur onder beschermende atmosfeer verpakt kan worden. Uitbenen van vlees: Bij het uitbenen in slachterijen moeten de vleesdelen, om hun kwaliteit te behouden, bewaard worden bij lage temperatuur. Om de delen terug te koelen kunnen ICEBITZZZ Foodgrade toegevoegd worden. Hierdoor gaat het terugkoelen veel sneller dan bij de normale luchtkoeling in koelcellen. De kwaliteit is nu beter te handhaven en kiemgetallen blijven lager! Ook ingewanden kunnen met deze werkwijze sneller teruggekoeld worden, alsook slachtafval. Farmaceutische industrie: Temperatuurbeheersing is bij het vervaardigen van geneesmiddelen belangrijk. Vooral tijdens de productie kunnen halffabrikaten of grondstoffen gemakkelijk teruggekoeld worden met ICEBITZZZ Foodgrade. Ook het aanbrengen van coatings zal vaak sneller gaan bij een lage temperatuur. Koudkrimpen van metaaldelen: Door metaaldelen te koelen met ICEBITZZZ kan de temperatuur verlaagd worden tot 78,5 ºC. Hierdoor is het mogelijk om delen met elkaar te verbinden door middel van koudkrimpen. Het voordeel hierbij is dat de structuur van het metaal niet verandert. Dit risico is wel aanwezig bij warmkrimpen door middel van heetstoken van de metaaldelen. Met ICEBITZZZ kunt u efficiënt en met behoud van structuur en sterkte twee metalen delen met elkaar te verbinden.

8 8 ICEBITZZZ Cool simpelweg koud. Hoe heter het is, des te kouder u het houdt.

9 ICEBITZZZ Cool is een eenvoudige manier van koeling bij een groot aantal toepassingen. Te denken valt aan het koelen van voedingsmiddelen bij catering, in laboratoria en zelfs in de autoracesport. Voedingsmiddelen: Het koel houden van voedingsmiddelen tijdens het transport is vooral in de zomer zeer belangrijk. Door gebruik te maken van ICEBITZZZ pellets of plakken blijft het product tijdens transport of opslag goed gekoeld. Een buitentemperatuur onafhankelijk systeem ontstaat door het inzetten van goed geïsoleerde containers en droogijs; hierdoor wordt de koude keten niet onderbroken. Catering: In vliegtuigen en treinen worden drankjes en maaltijden gekoeld met behulp van ICEBITZZZ plakken. Deze plakken worden in een speciale lade van de trolley gelegd, waarin de gekoelde producten zich bevinden. Hierdoor blijven deze producten voor meerdere uren gekoeld. Zo eenvoudig en effectief werkt koeling met ICEBITZZZ. Onderzoeksinstituten: ICEBITZZZ worden hier veelvuldig toegepast. Soms bij laboratoriumtesten voor het snel afkoelen of invriezen, maar vooral ook voor het versturen van gekoelde of bevroren samples van het ene lab naar het andere. Autosport: In de Formule 1-sport worden ICEBITZZZ gebruikt om de lucht voor de radiateurs te koelen. Bij een onverwachte pitsstop of een uitgestelde start loopt de motortemperatuur dan niet te hoog op. Met ICEBITZZZ wordt uitval voorkomen. ICEBITZZZ Cool apparatuur: Droogijs kan men ook zelf maken. Hiervoor is speciale apparatuur verkrijgbaar om, met behulp van een speciale cilinder CO 2 met stijgbuis, kleine schijfjes of blokken droogijs te maken. Een kleine hoeveelheid droogijs kan dan te allen tijde door uzelf gemaakt worden. Droogijs is altijd beschikbaar!

10 10 ICEBITZZZ Express gewoon snel en betrouwbaar. U houdt toch liever tijd over voor belangrijker zaken?

11 11 ICEBITZZZ Express is een koeriersconcept, waarbij lage temperaturen in speciaal ontworpen verpakkingen gegarandeerd zijn. Door samen te werken met gerenommeerde expresse en logistieke dienstverleners heeft Linde Gas een professionele service gecreëerd die uw behoefte volledig dekt. Lab2Lab: Lab2Lab is een one-stop-shopping concept voor (bio)medische en farmaceutische zendingen. Wat betekent Lab2Lab voor u? een uitgebreid assortiment aan verpakkingen maatwerk in de keuze van ICEBITZZZ voor uw zending betrouwbare verzending van diagnostische monsters koeriersservice naar alle bestemmingen in Europa. Cold2Move: Cold2Move is een nieuw all-inclusive-shopping concept voor temperatuurbeheerste zendingen van voedingsmiddelen. Gelijk aan het Lab2Lab concept biedt Cold2Move u een speciaal assortiment aan verpakkingen voor het versturen van uw unieke producten. U kunt uw producten die met behulp van ICEBITZZZ gekoeld worden versturen naar alle Europese bestemmingen. Voordelen voor u: unieke concepten door het uitgebreide assortiment voor het verpakken van voedingsmiddelen, (bio)medische en farmaceutische producten maatwerk in koude door de combinatie tussen verpakking en ICEBITZZZ betrouwbaar: producten worden op tijd afgeleverd tijdsbesparende one-stop-shopping flexibel: u hoeft immers geen droogijs op voorraad te houden en er is geen minimum ordergrootte snel: binnen 24 of 48 uur wordt de zending bij uw klant of relatie afgeleverd geruststellend: uw zending is in veilige handen gecontroleerd, door de lage temperatuur en koelcapaciteit van ICEBITZZZ efficiënt: eenvoudiger kunnen we het u niet bieden! gemakkelijk: alle formaliteiten worden voor u afgehandeld. Binnen Europa kunt u op ons rekenen. Uw producten arriveren op tijd op de juiste bestemming en altijd koud dankzij ICEBITZZZ!

12 12 ICEBITZZZ Fun gewoonweg eigentijds. Er zijn momenten dat

13 Blijvend opvallend zijn. Het kan met ICEBITZZZ Fun ideeën. Deze ideeën zijn vaak omgeven met een magische sfeer. Niet alleen de sfeer is belangrijk, maar ook het gemak waarmee die gerealiseerd kan worden. Dit alles met het magische droogijs. Eenvoudig, kosteneffectief, gemakkelijk en milieuvriendelijk in gebruik bij live optredens, beurzen, productintroducties of bedrijfsfeesten. Neveleffecten: Weet u dat bij grote theatershows de rook- en neveleffecten tot stand komen door ICEBITZZZ te gebruiken? Wilt u een lage grondmist, dan heeft u ICEBITZZZ nodig. Wilt u een professioneel uitziende rookfontein, dan heeft u hoge druk CO 2 nodig uit gascilinders, zoals u kunt zien bij rockconcerten. Fantastische effecten en opvallende resultaten, gegarandeerd met ICEBITZZZ! Chillco: Chillco is een innovatief product binnen ICEBITZZZ Fun. Wilt u uw producten opvallend presenteren, gebruik dan de Chillco! De Chillco kan voorzien worden van een op maat gemaakt opdruk van uw product. Ook wordt de Chillco gekoeld met ICEBITZZZ en is hierdoor uitermate geschikt voor de promotie van dranken en frisdranken, maar ook belegde broodjes en chocolade. Uniek aan de Chillco is, dat er geen elektrische aansluiting nodig is! Zowel binnen als buiten is de attentiewaarde groot door met name de vormgeving. U creëert verkooppunten die voorheen niet mogelijk waren! SpaceCups: Een aparte en unieke drinkbeleving! Door de dubbele bodemcup met daarin ICEBITZZZ Foodgrade wordt de drank op een ongebruikelijke en opvallende wijze gepresenteerd. Naast een koeleffect zorgen de ICEBITZZZ ook voor een mystiek rokend drankje. Hierdoor ontstaat een hoge attentiewaarde bij party s en andere evenementen. En de uitdaging: wie durft de eerste slok te nemen?

14 ICEBITZZZ, een wereldproduct! Wereldwijde service en verkrijgbaarheid bij Linde: productie van droogijs over de gehele wereld klantspecifieke oplossingen mogelijk eigen onderzoeks- en ontwikkelcentrum groeiend aantal verkooppunten wereldwijd Linde Gas als bekende en betrouwbare partner bij o.a. luchtvaartmaatschappijen, cateraars, farmaceutische bedrijven, metaalindustrie, voedingsmiddelenindustrie, onderwijs en wetenschap Partnerships op projectbasis met internationale bedrijven zijn mogelijk Eigen engineering On-site productieapparatuur is mogelijk Veiligheidstrainingen voor gebruikers van ICEBITZZZ. Indien u gebruik maakt van de juiste apparatuur en de veiligheidsinformatie naleeft, is droogijs (ICEBITZZZ ) een veilig en milieuvriendelijk product voor uw koudevraag. Meer weten over ICEBITZZZ : CRYOCLEAN, CRYOMINI, CRYOMAX, CRYOPELLETS ICEBITZZZ, SNOWCOOL zijn merken van de Linde Group.

15 15 ICEBITZZZ leveringsvormen: ICEBITZZZ (droogijs) wordt geleverd als pellets van 2 1 / 2 of 13 millimeter, plakken of staven. De plakken kunnen onverpakt of verpakt in plasticfolie geleverd worden. Staven van 10 kilo kunnen alleen onverpakt geleverd worden. ICEBITZZZ verpakkingen: De kleine verpakkingen worden in piepschuimen (EPS) dozen geleverd. Pellets in 6, 12 en 25 kilo-verpakkingen en plakken in 8, 15 en 30 kilo-verpakkingen. Grotere hoeveelheden worden geleverd in speciale, geïsoleerde containers.

16 Vooruitgang door innovatie. Stilstand is achteruitgang. En omdat u juist vooruit wilt, is continue innovatie voor uw organisatie een belangrijke factor. Daar heeft u betrouwbare partners bij nodig. Dat geldt ook voor uw gassenleverancier. Met Linde Gas Benelux heeft u een partner die niet alleen voor u klaar staat, maar die ook bewust met u meedenkt. Met een eeuw ervaring (tot 2007 onder de bekende naam Hoek Loos) bieden wij oplossingen voor gastoepassingen in vrijwel alle marktsectoren. Daarom is Linde Gas Benelux uw betrouwbare partner in zaken. Een efficiënte, innovatieve en succesvolle dienstverlener in gassenvoorzieningen, aanverwante services en applicaties op maat. Waarbij úw organisatie en bedrijfsprocessen centraal staan. Door onze technologische kennis en ontwikkeling (door onze internationale R&D-afdeling) lopen wij wereldwijd steeds voorop met nieuwe concepten en gerichte toepassingen. Gedreven door ondernemerschap werken wij aan innovatie en oplossingen; ook voor uw organisatie. Het motto van Linde luidt: Ideas become solutions. Dat slaat op ónze ideeën, maar zeker ook op die van ú! Laten we daar samen verder aan werken! Linde Gas. Ideas become solutions (0906/2000) Linde Gas Benelux B.V. Havenstraat 1, Postbus 78, 3100 AB Schiedam Tel , Fax icebitzzz@nl.lindegasbenelux.com,

3 Sample Information. onbekend. Sed amet constructam in dubio esse sunt sed vulvere volupta in deriam tres. Daarom: ICC van Linde Gas.

3 Sample Information. onbekend. Sed amet constructam in dubio esse sunt sed vulvere volupta in deriam tres. Daarom: ICC van Linde Gas. 3 Sample Information Lorem Ongescand ipsum maakt dolor sit. onbekend. Sed amet constructam in dubio esse sunt sed vulvere volupta in deriam tres. Daarom: ICC van Linde Gas. Transparantie die alles inzichtelijker

Nadere informatie

3 Services. Onze winning game voor úw efficiency. Graag tot uw dienst met totaaloplossingen rondom gassen.

3 Services. Onze winning game voor úw efficiency. Graag tot uw dienst met totaaloplossingen rondom gassen. 3 Services Onze winning game voor úw efficiency. Graag tot uw dienst met totaaloplossingen rondom gassen. 02 Services Een forse stap verder dan het leveren van gasmoleculen. Uw concurrentie mijlen voor

Nadere informatie

Algemene veiligheidsen milieuvoorschriften.

Algemene veiligheidsen milieuvoorschriften. Algemene veiligheidsen milieuvoorschriften. Geachte bezoeker/chauffeur/ aannemer/leverancier, Hartelijk welkom op deze locatie van Linde Gas Benelux! Veiligheid is onze gezamenlijke verantwoordelijkheid.

Nadere informatie

Werken met acetyleenflessen.

Werken met acetyleenflessen. Werken met acetyleenflessen. Gelukkig komt het in ons land maar weinig voor, dat met acetyleen gevulde flessen aan vuur worden blootgesteld. Maar bijna altijd leidt zo n situatie bij de gebruiker tot een

Nadere informatie

Bouw een feestje met de GENIE!

Bouw een feestje met de GENIE! GENIE Bouw een feestje met de GENIE! De innovatieve ballongasfles Handig voor uw feest of evenement Ballonnen opblazen met de GENIE Heel uitgekiend en toch erg simpel De GENIE van Linde is niet alleen

Nadere informatie

Optimalisatie van het brouwproces met Foodgrade gassen

Optimalisatie van het brouwproces met Foodgrade gassen Foodgrade gassen voor brouwerijen Optimalisatie van het brouwproces met Foodgrade gassen Speciaal voor ambachtelijke brouwerijen. 2 Foodgrade gassen voor brouwerijen Welke gassen worden in het brouwproces

Nadere informatie

GENIE GENIE. Mobiele, intelligente gascilinders

GENIE GENIE. Mobiele, intelligente gascilinders GENIE GENIE Mobiele, intelligente gascilinders Handzamer Lichter Schoner Overal inzetbare gasverpakking Nu is hij er: de GENIE. Échte innovatie van The Linde Group. Gestylde, uit kunststof gemaakte 10-liter

Nadere informatie

Wat is zuurstofgebrek?

Wat is zuurstofgebrek? Zuurstofgebrek. Wat is zuurstofgebrek? Als de natuurlijke samenstelling van de omgevingslucht (zo n 21% zuurstof, 78% stikstof en 1% overige gassen) wordt veranderd, wordt het menselijk organisme in haar

Nadere informatie

Zicht op lasboogsystemen dankzij lichtboogprojector.

Zicht op lasboogsystemen dankzij lichtboogprojector. Zicht op lasboogsystemen dankzij lichtboogprojector. 2 Inzet lichtboogprojector verheldert het inzicht in uw lasboogsystemen. De lichtboogprojector maakt de gevolgen van diverse invloedsfactoren op het

Nadere informatie

Cryogene koel- en vriestoepassingen. ijskoude voordelen.

Cryogene koel- en vriestoepassingen. ijskoude voordelen. 3 Product/Application Klantinformatie Information Cryogene koel- en vriestoepassingen met ijskoude voordelen. Over extreme koude die kwaliteit in stand houdt. 02 Over koude die u tijd bespaart en kwaliteit

Nadere informatie

Cryobanking. Cryobanking. Professionele koude-opslag en dienstverlening

Cryobanking. Cryobanking. Professionele koude-opslag en dienstverlening Professionele koude-opslag en dienstverlening 02 03 Cryobank Externe opslag Al sinds 2002 zijn biologische en (bio)medische materialen bij Linde Gas Benelux verzekerd van een betrouwbare, veilige en professionele

Nadere informatie

CarboCool. CO2 in minibulk. CarboCool. Vloeibare food grade CO2 in minibulk

CarboCool. CO2 in minibulk. CarboCool. Vloeibare food grade CO2 in minibulk CarboCool. CO2 in minibulk. CarboCool Vloeibare food grade CO2 in minibulk 2 CarboCool. CO 2 in minibulk. CarboCool. Onze leverservice voor kooldioxide. Kooldioxide voor de voeding- en drankenindustrie

Nadere informatie

Voorsprong door innovatie.

Voorsprong door innovatie. Voorsprong door innovatie. VIVANTOS De nieuwe norm voor Stilstand is achteruitgang. En omdat u juist vooruit wilt, is continue innovatie voor uw organisatie een belangrijke factor. Daar heeft u betrouwbare

Nadere informatie

Catalogus 2003/2004. Verpakkingen, Europese logistieke service en droogijs voor farmaceutische, medische en biomedische zendingen 4,95

Catalogus 2003/2004. Verpakkingen, Europese logistieke service en droogijs voor farmaceutische, medische en biomedische zendingen 4,95 Verpakkingen, Europese logistieke service en droogijs voor farmaceutische, medische en biomedische zendingen Catalogus 2003/2004 Icebitzzz en Lab2Lab zijn geregistreerde handelsmerken van Hoek Loos 4,95

Nadere informatie

Linde CRYOPRO. Linde CRYOPRO. Hét totaalconcept voor een uitgekiende invulling van uw gasbehoefte

Linde CRYOPRO. Linde CRYOPRO. Hét totaalconcept voor een uitgekiende invulling van uw gasbehoefte Hét totaalconcept voor een uitgekiende invulling van uw gasbehoefte In uw bedrijf gaat het nodige om aan gasflessen of cilinderpakketten. Dus wordt er wat af gesleept met volle en lege verpakkingen. Zijn

Nadere informatie

CONTAINERS KOELCONTAINERS. Het gamma ONZE OPLOSSING VOOR GEKOELDE OPSLAG. www.petitforestier.nl

CONTAINERS KOELCONTAINERS. Het gamma ONZE OPLOSSING VOOR GEKOELDE OPSLAG. www.petitforestier.nl VOERTUIGEN MEUBELEN CONTAINERS KOELCONTAINERS Het gamma ONZE OPLOSSING VOOR GEKOELDE OPSLAG www.petitforestier.nl EEN EFFICIËNTE OPSLAG VO OR CONSTANTE TEMPERATUUR VOORRAADBEHEER, SEIZOENSPIEKEN, TIJDELIJKE

Nadere informatie

HVAC (verwarming, ventilatie en airconditioning) en Koeling zijn essentiële elementen voor gezondheid, welzijn en comfort in ons dagelijks leven

HVAC (verwarming, ventilatie en airconditioning) en Koeling zijn essentiële elementen voor gezondheid, welzijn en comfort in ons dagelijks leven HVAC en Koeling HVAC (verwarming, ventilatie en airconditioning) en Koeling zijn essentiële elementen voor gezondheid, welzijn en comfort in ons dagelijks leven Huizen, commerciële en industriële gebouwen

Nadere informatie

Zomaar negen redenen waarom een verkooppunt van Linde een partner van formaat is

Zomaar negen redenen waarom een verkooppunt van Linde een partner van formaat is Zomaar negen redenen waarom een verkooppunt van Linde een partner van formaat is Eindelijk een visitekaartje waar u écht iets aan heeft: Linde Gas Benelux, aangenaam! Linde Gas Benelux is onderdeel van

Nadere informatie

Hygiëne in de praktijk

Hygiëne in de praktijk Hygiëne in de praktijk Specifieke documentatie voor inrichtingen, bedrijfs- en persoonshygiëne Complete oplossing Uw partner voor de gehele vlees-, bakkerij-, levensmiddelenindustrie & farmacie Project

Nadere informatie

TRANSPORTBAND BLANCHEUR/KOKER

TRANSPORTBAND BLANCHEUR/KOKER Food Processing Equipment NEAEN ContiBlanch TRANSPORTBAND BLANCHEUR/KOKER De NEAEN ContiBlanch transportband blancheur/koker is bedoeld voor de warmtebehandeling van een groot aantal producten waarvan

Nadere informatie

Droogijsstraaltechniek

Droogijsstraaltechniek Eco Trust Droogijsstraaltechniek INFOBUNDEL WAT IS DROOGIJSSTRALEN? Het betreft een reinigingsproces waarbij kleine korrels koolzuurijs CO 2 -deeltjes-, bij een temperatuur van 79,8 C, aan hoge snelheid

Nadere informatie

SHUFFLE-MIX. www.shufflemix.nl. Shuffle-Mix

SHUFFLE-MIX. www.shufflemix.nl. Shuffle-Mix SHUFFLE-MIX www.shufflemix.nl Shuffle-Mix Shuffle-Mix Bent u op zoek naar een compact systeem om uw producten te beluchten? Wilt u ook kosten besparen? Lees dan deze brochure met daarin het volledige Shuffle-Mix

Nadere informatie

Wilt u uw producten en processen slimmer, veiliger en efficiënter maken?

Wilt u uw producten en processen slimmer, veiliger en efficiënter maken? you make it work Wilt u uw producten en processen slimmer, veiliger en efficiënter maken? ERIKS levert werktuigbouwkundige componenten in alle industriële sectoren. Maar we gaan verder dan dat. Als specialist

Nadere informatie

Up-to-date kennis van beschermgassen voor al uw las- en snijprocessen met RVS

Up-to-date kennis van beschermgassen voor al uw las- en snijprocessen met RVS Up-to-date kennis van beschermgassen voor al uw las- en snijprocessen met RVS Een prima eindresultaat in beider belang. De technologische vorderingen op het gebied van RVS-processen nemen alsmaar toe.

Nadere informatie

Productinformatie. Linde CRYOPRO. Hét totaalconcept voor een uitgekiende invulling van uw gasbehoefte

Productinformatie. Linde CRYOPRO. Hét totaalconcept voor een uitgekiende invulling van uw gasbehoefte Productinformatie Linde CRYOPRO Hét totaalconcept voor een uitgekiende invulling van uw gasbehoefte In uw bedrijf gaat het nodige om aan gasflessen of cilinderpakketten. Dus wordt er wat af gesleept met

Nadere informatie

Werken met kooldioxide. (CO 2. / koolzuur / koolstofdioxide)

Werken met kooldioxide. (CO 2. / koolzuur / koolstofdioxide) Werken met kooldioxide. ( / koolzuur / koolstofdioxide) Inleiding Wie veilig wil werken met kooldioxide, moet de eigenschappen van dit gas kennen en de juiste veiligheidsmaatregelen nemen. Deze folder

Nadere informatie

MISON beschermgassen: met het oog op het werkgebied van uw lassers.

MISON beschermgassen: met het oog op het werkgebied van uw lassers. MISON beschermgassen: met het oog op het werkgebied van uw lassers. Ons assortiment MISON beschermgassen is een probaat middel om te zorgen dat lastige gaskeuzes gewoon niet meer hoeven. MISON is een serie

Nadere informatie

VERPAKKINGS- HANDLEIDING VOOR TEMPERATUURGEVOELIGE ZENDINGEN

VERPAKKINGS- HANDLEIDING VOOR TEMPERATUURGEVOELIGE ZENDINGEN VERPAKKINGS- HANDLEIDING VOOR TEMPERATUURGEVOELIGE ZENDINGEN Verpakkingshandleiding voor temperatuurgevoelige zendingen 1 TEMPERATUURGEVOELIGE ZENDINGEN Bij DHL Express weten we hoe cruciaal het is om

Nadere informatie

Voorop in de ontwikkeling van multimodale ketenregie

Voorop in de ontwikkeling van multimodale ketenregie Voorop in de ontwikkeling van multimodale ketenregie Overseas Logistics Multimodal Inland Locations Supply Chain Solutions Advanced logistics for a smaller world Als het gaat om het optimaal beheersen

Nadere informatie

P R O F I L E R E N N A A R S P E C I F I C A T I E A A N B R E N G E N V A N P R O F I E L E N

P R O F I L E R E N N A A R S P E C I F I C A T I E A A N B R E N G E N V A N P R O F I E L E N P R O F I L E R E N N A A R S P E C I F I C A T I E A A N B R E N G E N V A N P R O F I E L E N P R O F I L E R E N Uw bandmateriaal naar specificatie geprofileerd Ook gesneden stukken of gedeelte van

Nadere informatie

Overzicht codeeroplossingen

Overzicht codeeroplossingen Overzicht codeeroplossingen Codeeroplossingen van product tot pallet Over de hele wereld spelen de Domino producten en technologieën een cruciale rol in het productieproces. We werken met klanten in de

Nadere informatie

Poetsdoekenassortiment voor de industrie

Poetsdoekenassortiment voor de industrie Poetsdoekenassortiment voor de industrie Duidelijk beter Poetsdoeken voor het zwaardere werk WYPALL assortiment Altijd beter In tegenstelling tot de conventionele textielen doeken levert iedere poetsdoek

Nadere informatie

Autoherstelwerkplaatsen. Alles wat u nodig hebt om uw garage schoon, veilig en efficiënt te houden

Autoherstelwerkplaatsen. Alles wat u nodig hebt om uw garage schoon, veilig en efficiënt te houden Autoherstelwerkplaatsen Alles wat u nodig hebt om uw garage schoon, veilig en efficiënt te houden Verbeter uw werkplaats De oplossingen van Nederman dragen bij tot: Veilige en ergonomische werkplaatsen

Nadere informatie

WYPALL X Poetsdoeken. De universele poetsdoek die steeds opnieuw gebruikt kan worden om te poetsen en te reinigen

WYPALL X Poetsdoeken. De universele poetsdoek die steeds opnieuw gebruikt kan worden om te poetsen en te reinigen WYPALL X Poetsdoeken De universele poetsdoek die steeds opnieuw gebruikt kan worden om te poetsen en te reinigen De universele poetsdoek die steeds opnieuw gebruikt kan worden om te poetsen en te reinigen

Nadere informatie

Metaal vormt de basis

Metaal vormt de basis Metaal vormt de basis Geerts, dé specialist in dieptrekken geertsmetaalwaren.nl Een staaltje van dieptrekwerk Dieptrekken is het naadloos vervormen van staal, aluminium, koper, messing en rvs in welke

Nadere informatie

DE DRAAITROMMEL BLANCHEUR/KOKER

DE DRAAITROMMEL BLANCHEUR/KOKER Food Processing Equipment DE DRAAITROMMEL BLANCHEUR/KOKER NEAEN RotaBlanch De draaitrommel blancheur NEAEN RotaBlanch wordt gebruikt voor het blancheren van groente, fruit, peulvruchten, pasta en vis,

Nadere informatie

Palletways Express distributie van palletzendingen

Palletways Express distributie van palletzendingen Palletways Express distributie van palletzendingen Het netwerk van Palletways Europe strekt zich uit over de Benelux, Noord-Frankrijk en West-Duitsland. Londen BELGIË NEDERLAND Hamburg Nijmegen DUITSLAND

Nadere informatie

Minder rook en stof in de werkomgeving is zijn gewicht in goud waard voor zowel uw gezondheid als uw productiviteit

Minder rook en stof in de werkomgeving is zijn gewicht in goud waard voor zowel uw gezondheid als uw productiviteit Minder rook en stof in de werkomgeving is zijn gewicht in goud waard voor zowel uw gezondheid als uw productiviteit Camfil Farr Gold Series zijn nu leverbaar in Nederland Wereldklasse in stofafscheiden

Nadere informatie

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring Alles Over Verbranding KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring 100 JAAR ERVARING Verbranden mag dan eenvoudig lijken, maar thermische conversie van biomassa is een complex proces. Voor een optimale

Nadere informatie

Hogedruk- en vacuümequipment

Hogedruk- en vacuümequipment Hogedruk- en vacuümequipment 2011.2 Your environmental High Pressure Solutions Doornbos Equipment BV Breevaartstraat 12 3044 AH Rotterdam T +31 (0)10-8508000 F +31 (0)10-8508000 E info@doornbosequipment.com

Nadere informatie

DROOGIJSSTRALEN INFOBUNDEL. Voor meer info, foto s, video s zie

DROOGIJSSTRALEN INFOBUNDEL. Voor meer info, foto s, video s zie DROOGIJSSTRALEN INFOBUNDEL Voor meer info, foto s, video s zie www.ecotrust.be Droogijsstralen: professionele industriële reiniging door Ecotrust voor verschillende bedrijfstakken. Industriële reiniging

Nadere informatie

De grootste specialist in industriële luchtzuivering. Luchtzuivering - Afzuiginstallaties - Filtertechnieken - Dampafzuiging - Transportsystemen

De grootste specialist in industriële luchtzuivering. Luchtzuivering - Afzuiginstallaties - Filtertechnieken - Dampafzuiging - Transportsystemen De grootste specialist in industriële luchtzuivering Luchtzuivering - Afzuiginstallaties - Filtertechnieken - Dampafzuiging - Transportsystemen Specialist in schone lucht Als het om innovatieve installaties

Nadere informatie

INP Quality. Wij danken u voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groeten, INP Team

INP Quality. Wij danken u voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groeten, INP Team Het meest up-to-date overzicht van onze artikelen vindt u op onze website. Staat het product wat u zoekt er toch niet tussen neem dan contact op met onze verkoopafdeling, zij helpen u graag verder. Deze

Nadere informatie

Dé nieuwe norm van schoon

Dé nieuwe norm van schoon robotic cleaning solutions Dé nieuwe norm van schoon Infectiepreventie in ziekenhuizen wordt steeds belangrijker. De reiniging van bedden en matrassen speelt hierbij een belangrijke rol. Hoe schoner het

Nadere informatie

Multiparts Bocht. Transporten. Member of the

Multiparts Bocht. Transporten. Member of the Multiparts Bocht Transporten Member of the Multiparts een introductie Multiparts is het aanspreekpunt binnen de Kaak-Groep als het gaat om snelle levering van hoogwaardige transportsystemen die direct

Nadere informatie

1. Belang Hygiënecode

1. Belang Hygiënecode 1. Belang Hygiënecode 1. Waarom wordt er in de slagerij met een Hygiënecode gewerkt? Om op een structurele manier hygiënisch en veilig met voedsel te werken. Om mensen te leren om gezonder en gevarieerder

Nadere informatie

StackAssist is een product van. Online stapeladvies

StackAssist is een product van. Online stapeladvies is een product van Online stapeladvies , online stapeladvies analyseert uw verpakkingen en stelt een optimale productstapeling voor om een logistieke kosten reductie te verkrijgen. Het adviseert op welke

Nadere informatie

1 e. n '- '- Snel en zeker vervoer. VDH Koeriers. Specialiteiten. Onze geschiedenis

1 e. n '- '- Snel en zeker vervoer. VDH Koeriers. Specialiteiten. Onze geschiedenis Specialiteiten VDH Koeriers Snel en zeker vervoer Soms is morgen niet snel genoeg, simpelweg omdat uw zending er voor een bepaalde tijd moet zijn. Geen probleem. VDH Koeriers bewrgt uw internationale e:xpre557.ending

Nadere informatie

Global Packaging & Logistics Solutions

Global Packaging & Logistics Solutions Vouwkisten Export verpakkingen Verpakkings materialen Global Packaging & Logistics Solutions Foldy Pac Wie zijn wij Foldy Pac International levert innovatieve en efficiënte verpakkingsproducten. Of het

Nadere informatie

Vanuit Nederland de hele wereld over. Continenten verbonden. Personally worldwide.

Vanuit Nederland de hele wereld over. Continenten verbonden. Personally worldwide. Vanuit Nederland de hele wereld over. Continenten verbonden. Personally worldwide. Wij staan voor u klaar. Wereldwijd. Al sinds 1921 vervoeren wij goederen voor onze klanten over de gehele wereld. Van

Nadere informatie

DROOGIJSSTRALEN ELECTRONICA & SCHAKELKASTEN GEVEL- REINIGING INDUSTRIËLE INSTALLATIES FLANCCO.BE

DROOGIJSSTRALEN ELECTRONICA & SCHAKELKASTEN GEVEL- REINIGING INDUSTRIËLE INSTALLATIES FLANCCO.BE DROOGIJSSTRALEN ELECTRONICA & SCHAKELKASTEN GEVEL- REINIGING INDUSTRIËLE INSTALLATIES PROJECTCOÖRDINATOR CO2-stralen : PIETER CLEMENS INFO@ PC, Rev 12.5 PRINCIPE VOOR TIJDENS NA 1. Mechanisch reinigen:

Nadere informatie

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-10 - 2015

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-10 - 2015 Duurzame systemen Comfortabel genieten, maximale energiebesparing 01-10 - 2015 Het goede gevoel, het juiste te doen. Onbezorgde luxe, duurzaam leven! Energiezuinig dankzij bodem-, lucht- en zonnewarmte

Nadere informatie

WIN TIJD, WIN GELD WERELDWIJD

WIN TIJD, WIN GELD WERELDWIJD WIN TIJD, WIN GELD WERELDWIJD TNT GAAT EEN STAPJE VERDER Het zeer uitgebreide lucht- en wegennetwerk van TNT heeft nu een nog groter geografisch bereik: tot wel 99,9 % van de wereldwijde bestemmingen.

Nadere informatie

VDL Industrial Products

VDL Industrial Products VDL Industrial Products Kracht door samenwerking VDL Industrial Products Alleen het beste is goed genoeg voor uw organisatie. Daarom nodigen wij van VDL Industrial Products u uit voor een nadere kennismaking

Nadere informatie

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Als een ideale werking en een goed design elkaar innovatief aanvullen, hebben wij alles goed gedaan. Esthetische eisen vertalen in een goed design is één ding

Nadere informatie

CreaCooling. We link less costs with sustainability

CreaCooling. We link less costs with sustainability CreaCooling We link less costs with sustainability Disclaimer: de vloeibaar waterijs technologie is gepatenteerd door ColruytGroup. De inhoud van dit bericht is eigendom van ColruytGroup en louter ter

Nadere informatie

Innovation & Service in Belting

Innovation & Service in Belting NL Innovation & Service in Belting 1 Welkom bij Ammeraal Beltech Feiten en getallen Ammeraal Beltech is een toonaangevende producent van proces- en transportbanden die worden toegepast in vele applicaties

Nadere informatie

meilink groep meilink groep meilink industriële verpakkingen varekamp exportpacking & logistics schijndel industriële verpakkingen meilink kartonnage

meilink groep meilink groep meilink industriële verpakkingen varekamp exportpacking & logistics schijndel industriële verpakkingen meilink kartonnage meilink groep Een uniek totaalconcept in industriële verpakkingen De Meilink Groep biedt een totaalpakket in industriële verpakkingen. Wij zijn op dit gebied zelfs marktleider in de Benelux en behoren

Nadere informatie

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant Hoe kun je de race tegen de klok winnen? HOE KUN JE DE RACE TEGEN DE KLOK WINNEN? PTV. The Mind of Movement De PTV Group levert software en consultancy diensten voor transport, logistiek en geomarketing.

Nadere informatie

Uw markt is er klaar voor. En u?

Uw markt is er klaar voor. En u? Uw markt is er klaar voor. En u? Een verpakking vol kansen Ready2Cook is uw kans om verse en gezonde kanten-klaarmaaltijden te verzorgen voor moderne consumenten, die ze na aankoop direct thuis in de oven

Nadere informatie

Natuurlijke koudemiddelen in beweging

Natuurlijke koudemiddelen in beweging Natuurlijke koudemiddelen in beweging Raimond Bakker Week van de Koude 2010 Amersfoort, 7 december 06.12.2010 1 Agenda 1. Achtergrond over Linde Gas rol in de keten 2. Natuurlijke koudemiddelen niets nieuws

Nadere informatie

Specialist in maatwerk oplossingen

Specialist in maatwerk oplossingen Specialist in maatwerk oplossingen ontwerpt, produceert en levert pneumatische producten Dé expert voor pneumatische oplossingen Inhoudsopgave 1 Corrosiebestendige gebufferde cilinder, T-415 / T-416 2

Nadere informatie

Great variety. Great solutions. Nederlands. 1 2 3 lifting

Great variety. Great solutions. Nederlands. 1 2 3 lifting Great variety. Great solutions. Nederlands 1 2 3 lifting 2 aansluiting cilinder Your solution producer cilinder gas (stikstof) Over ons Het nieuwe merk GASSPRINGS.EU is binnen Europa dé specialist op het

Nadere informatie

Belangrijker nog HS PROTECT EPOX beschermt uw relatie met uw klant!

Belangrijker nog HS PROTECT EPOX beschermt uw relatie met uw klant! H S PRO TECT EPO X is een luchtdrogende coating ter bescherming van gepolierde beton en epoxy. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel. H S PRO TECT EPO X beschermt

Nadere informatie

de frituur & horeca (Foodservice) waarbij producten aangeboden worden onder eigen merknaam en de mogelijkheid gelaten wordt voor private label.

de frituur & horeca (Foodservice) waarbij producten aangeboden worden onder eigen merknaam en de mogelijkheid gelaten wordt voor private label. A. INLEIDING A.1 Missie Wouters N.V. is een dynamische, innovatieve, klant - en service gerichte onderneming met internationale ambities, die aan de bakkerij sector, de food services en de voedingsindustrie

Nadere informatie

Hygiënisch werken Grote pluimveeslachthuizen

Hygiënisch werken Grote pluimveeslachthuizen De NVWA heeft het toezicht op pluimveeslachthuizen aangescherpt. De naleefmonitor geeft de naleving van de regels weer op het gebied van hygiënisch werken bij grote pluimveeslachthuizen. Daar wordt 99,9%

Nadere informatie

Samenwerken aan oplossingen in roestvrijstaal

Samenwerken aan oplossingen in roestvrijstaal Samenwerken aan oplossingen in roestvrijstaal De historie en de dynamiek van nu Meer dan een halve eeuw geleden begon De Jager RVS met het ontwikkelen en bouwen van machines en apparaten in roestvrijstaal

Nadere informatie

rubber stoomslangen & koppelingen

rubber stoomslangen & koppelingen rubber stoomslangen & koppelingen STOOM: een kritische toepassing Stoom vormt een kritische toepassing in veel bedrijfsprocessen. Het werken met stoom is echter gevaarlijk! De keuzebepaling van de juiste

Nadere informatie

KARPI Karpi Group home fashion is het label dat een groep van ondernemingen vertegenwoordigt actief op het gebied van de productie en verkoop van karpetten, kamerbreed/natuur -en fusion bonded tapijt

Nadere informatie

Duurzame energie in de afvalton

Duurzame energie in de afvalton stroom warmte biodiesel meststof Duurzame energie in de afvalton etensresten van vandaag de energie van morgen pagina 1 / 12 Voedselresten - een actueel thema Veel aandacht voor preventie - Effectiever

Nadere informatie

Alles over aluminium. Beschermgassen voor al uw las- en snijprocessen.

Alles over aluminium. Beschermgassen voor al uw las- en snijprocessen. Alles over aluminium. Beschermgassen voor al uw las- en snijprocessen. 2 Een prima eindresultaat in beider belang. De kwaliteit en de efficiency van het lassen van aluminium hebben alles te maken met een

Nadere informatie

ITBB. Toppers in Techniek

ITBB. Toppers in Techniek ITBB. Elektrotechniek Innovatie door kennisoverdracht www.itbb.nl www.zonderman.nl Elektrotechniek Meet- en regeltechniek Signalering en beveiliging Brandbeveiliging Energievoorziening Telematica/netwerken/infrastructuren

Nadere informatie

WAT IS DROOGIJSSTRALEN?

WAT IS DROOGIJSSTRALEN? www.ecotrust.be ECOTRUST WAT IS DROOGIJSSTRALEN? Industriële reiniging door middel van droogijsstralen is dé oplossing voor het droog reinigen van o.a. ventilatoren, motoren, elektrische kasten, verdampers,

Nadere informatie

Precies wat u nodig heeft

Precies wat u nodig heeft Precies wat u nodig heeft Omdat u door wilt gaan Schilderen is een vak. Een vak vol verrassingen. U treft schilderwerk aan in alle mogelijke toestanden, u stuit op ondergronden die extra behandeling verdienen,

Nadere informatie

TIJDELIJKE KOELING VOOR VEELEISENDE OMGEVINGEN EXPERTISE EN SERVICE OM U TE ONTZORGEN

TIJDELIJKE KOELING VOOR VEELEISENDE OMGEVINGEN EXPERTISE EN SERVICE OM U TE ONTZORGEN Kantoor België: Andrews Sykes, Industrialaan 35 1702 Groot-Bijgaarden tel: 02-464 93 80 fax: 02-463 32 81 e-mail: info@andrewssykes.be www.andrewssykes.be TIJDELIJKE KOELING VOOR VEELEISENDE OMGEVINGEN

Nadere informatie

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen Duurzame systemen Comfortabel genieten, maximale energiebesparing 01-09 - 2016 Het goede gevoel, het juiste te doen. Onbezorgde luxe, duurzaam leven! Energiezuinig dankzij bodem-, lucht- en zonnewarmte

Nadere informatie

Nijhuis & Wigger Flanges and Fittings. the smart connection

Nijhuis & Wigger Flanges and Fittings. the smart connection Nijhuis & Wigger Flanges and Fittings the smart connection Totaalpakket aan expertise, voorraad en specials! Nijhuis & Wigger, sinds 1969 professionele specialisten in stalen fl enzen en fi ttingen uit

Nadere informatie

Live data, 24/7/365. Pharma & Healthcare

Live data, 24/7/365. Pharma & Healthcare 1 Live data, 24/7/365 Pharma & Healthcare 2 Dyzle Pharma & Healthcare Index 04 06 Vision Control Met behulp van DyzleLiveWare krijgt u meer inzicht in kritische processen die bepalend zijn voor de kwaliteit

Nadere informatie

John Leyssen en Andre Matthijssen

John Leyssen en Andre Matthijssen John Leyssen en Andre Matthijssen Waarom Haccp? Miljoenen mensen worden per jaar ziek door het eten van besmet voedsel. Duizenden mensen sterven elk jaar door een voedselvergiftiging of infectie. Deze

Nadere informatie

Engineered for you. Uw toonaangevende leverancier van hypothermiekasten

Engineered for you. Uw toonaangevende leverancier van hypothermiekasten hypothermie Engineered for you Uw toonaangevende leverancier van hypothermiekasten H ettich Benelux is uw toonaangevende leverancier van hypothermiekasten, afgestemd op uw specifieke toepassingen en wensen.

Nadere informatie

Ontzorgen Met alle denkbare diensten

Ontzorgen Met alle denkbare diensten In 1993 zijn Frank Scholten en Dion Awater een bedrijf gestart, omdat zij een duidelijke visie hadden op de IT-wereld: IT moet eenvoudiger! Samen met een aantal gedreven vakmensen begonnen zij aan hun

Nadere informatie

Presentatie Climalife Groep Dehon

Presentatie Climalife Groep Dehon Presentatie Climalife Groep Dehon Samenvatting 1. Groep Dehon De kracht van de groep in dienst van het merk Climalife 2. Climalife Samensteller van duurzame en vernieuwende oplossingen voor thermische

Nadere informatie

onze heldere kijk op professionele hygi ne

onze heldere kijk op professionele hygi ne onze heldere kijk op professionele hygi ne Professionele hygiëne al 50 jaar specialist Dagelijkse reiniging en desinfectie; het is noodzakelijk om een hygiënische en veilige omgeving te creëren. Hoewel

Nadere informatie

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze!

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Met Fischer realiseert u in 3 eenvoudige stappen complete, gebruiksklare koelsystemen voor uw klanten. Succes, door een warme samenwerking binnen de

Nadere informatie

Stellingen Wandschappen

Stellingen Wandschappen Stellingen Wandschappen HUPFER Grootkeukentechniek www.hupfer.nl Ergonomisch opslaan - de wandschappen van HUPFER! Opslaan of direct grijpbaar hebben van allerhande kleine spullen in de grootkeuken, daarvoor

Nadere informatie

ESED. ESED direct marketing ESED

ESED. ESED direct marketing ESED logistics druk direct en marketing print design logistics direct marketing LOGISTIEK UITBESTEDEN LOGISCH TOCH? design logistics direct marketing LogiStiEK UitBEStEDEN, LogiScH toch? Heeft u te weinig opslagruimte?

Nadere informatie

Laser codeersystemen. Veilig, flexibel, duurzaam

Laser codeersystemen. Veilig, flexibel, duurzaam Laser codeersystemen Veilig, flexibel, duurzaam lasersystem INDUSTRIËLE GOEDEREN cosmetica CHEMICALIËN kleur verwijderen hygiëne producten PHARMACEUTISCHE PRODUCTEN CONSUMENTEN GOEDEREN MEDISCHE INSTRUMENTEN

Nadere informatie

Ammeraal Beltech. Innovation & Service in Belting.

Ammeraal Beltech. Innovation & Service in Belting. BE Innovation & Service in Belting www.ammeraalbeltech.be Welkom bij Wie zijn wij is een toonaangevende producent van proces- en transportbanden die worden toegepast in vele applicaties in bijna alle industrieën.

Nadere informatie

DSV XPress. Global Transport and Logistics

DSV XPress. Global Transport and Logistics DSV XPress Global Transport and Logistics 1 2 DSV XPress DSV XPress; snel, flexibel en eenvoudig in gebruik. DSV XPress biedt verschillende express diensten aan. Wij verzorgen uw zending van afhaling tot

Nadere informatie

ROESTVRIJ STALEN SLANGEN

ROESTVRIJ STALEN SLANGEN ROESTVRIJ STALEN SLANGEN roestvrij stalen slangen Roestvrij stalen slangen worden binnen de gehele industrie ingezet voor een breed gamma aan applicaties. Daarom hebben we ons diep gespecialiseerd in het

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE - Containertoepassingen en Event-units -

INFORMATIEBROCHURE - Containertoepassingen en Event-units - INFORMATIEROCHURE - Containertoepassingen en Event-units - Flexibele inrichtingsmogelijkheden 1. Kessel Rental Modular Space - Tijdelijke keukenoplossingen Het huren van een tijdelijke keukenoplossing

Nadere informatie

HR WKK met CO 2 winning

HR WKK met CO 2 winning HR WKK met CO 2 winning Door: Herman Klein Teeselink HoSt Sheet 1 of 22 Inhoud HoSt HoSt ImtechVonkV.O.F. - Reinigen van rookgassen - Rookgascondensor / Scrubber - Nat elektrostatisch filter - Waterbehandeling

Nadere informatie

Experts in Noise Control Solutions

Experts in Noise Control Solutions Experts in Noise Control Solutions Alles in huis... Bij Alara-Lukagro zijn alle mogelijke technieken voor het oplossen van een lawaaiprobleem onder één dak te vinden. Vanuit ons eigen terrein van bijna

Nadere informatie

De Kracht van Flexibiliteit

De Kracht van Flexibiliteit Krachtig Schuren NIEUW Bona F 1.9 lexisand De Kracht van Flexibiliteit Bona FlexiSand Pro System de introductie van Bona FlexiSand 1.9 Eén Veelzijdig Systeem Bona FlexiSand Pro System Bona FlexiSand Pro

Nadere informatie

VLOEIBAAR RUBBER VAN DUURZAME KWALITEIT VOOR LUCHT-, WATERAFDICHTING EN BESCHERMING

VLOEIBAAR RUBBER VAN DUURZAME KWALITEIT VOOR LUCHT-, WATERAFDICHTING EN BESCHERMING VLOEIBAAR RUBBER VAN DUURZAME KWALITEIT VOOR LUCHT-, WATERAFDICHTING EN BESCHERMING Liquid Rubber Europe levert beschermende milieuvriendelijke vloeibare coatings voor een breed scala aan toepassingen.

Nadere informatie

Vitotherm Technische informatie. www.vitotherm.nl

Vitotherm Technische informatie. www.vitotherm.nl Vitotherm Technische informatie www.vitotherm.nl Deze folder informeert u over de producten en dienstverlening van Vitotherm B.V. Soms moet je iets durven investeren om vervolgens veel te besparen. Dit

Nadere informatie

CONTINU TRANSPORTBAND-FRITEUSE

CONTINU TRANSPORTBAND-FRITEUSE Food Processing Equipment De ProfiFry CONTINU TRANSPORTBAND-FRITEUSE De ProfiFry continu transportband-friteuse is een betrouwbare en universele oplossing voor het hoogwaardig frituren van een groot aantal

Nadere informatie

s Nachts actief voor uw succes

s Nachts actief voor uw succes s Nachts actief voor uw succes 00209_TNT_Innight_Image_NL.indd 1 23-07-2008 18:27:31 bis Vóór uw werkdag begint zijn uw zendingen al geleverd Terwijl anderen slapen, zijn wij voor u onderweg. Elke nacht

Nadere informatie

Introductie. Normen en goedkeuring > EU verordening n 1935/2004 > EU verordening n 2023/2006 > FDA verordening 21 CFR > DIN26054 /1/2

Introductie. Normen en goedkeuring > EU verordening n 1935/2004 > EU verordening n 2023/2006 > FDA verordening 21 CFR > DIN26054 /1/2 PTFE slangen 2 Introductie Klinger heeft een uitgebreid programma PTFE slangen en deskundige kennis om u een duurzaam advies te geven over deze kwaliteitsslangen. Ons motto is dan ook: in één keer het

Nadere informatie