Laboratorium apparatuur

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Laboratorium apparatuur"

Transcriptie

1 Laboratorium apparatuur

2 Engineered for you Toonaangevende leverancier van laboratoriumapparatuur ettich Benelux is uw toonaangevende leverancier en producent van laboratoriumapparatuur, afgestemd op uw specifieke toepassingen en wensen. Wij beseffen dat in lang niet alle gevallen kan worden volstaan met een standaardoplossing. Daarom ontwikkelt ettich Benelux steeds weer individuele oplossingen voor uw situatie. Engineered for you. Van ettich Benelux mag u kwaliteit, innovatie en service verwachten in alles wat wij doen. U ziet het terug in onze producten, A-kwaliteit onderdelen, certificeringen, milieubewustzijn en service. Daarbij is niet alleen innovatie van belang, ook het onderhoud van uw apparatuur is bij ons in goede handen.

3 Afzuigsystemen ettich Benelux ontwikkelt en produceert afzuigsyste- men. Deze zijn alle voorzien van een standaard snelsluiting voor het makkelijk wegnemen van flessen. De afzuigsystemen hebben een gering oppervlak nodig en individuele vacuüm- en niveaucontrole. Ze beschikken over diverse opzetstukken voor alle toepassingen met Luer-Lockadapters.

4 A20 Advanced Automated Osmometer Analyseren Advanced 3320 Micro Osmometer ettich Benelux is distributeur van Advanced Instruments, een belangrijke Amerikaanse leverancier van analyse apparatuur in de medische, farmaceutische, biotech- en voedingsmiddelenindustrie. et gerenommeerde bedrijf produceert sinds 1955 onder andere osmometers en cryoscopen. Advanced 4250 Single Sample Cyroscope

5 Bacteriënkweek e Advanced Instruments D Anoxomat maakt het mogelijk bacteriën te kweken onder reproduceerbare en anaërobe, micro-aerofiele of capnophile condities (zuurstof en/of CO 2 percentages). De Anoxomat is een compleet en uniek systeem dat dit snel en automatisch doet. De geënte petrischalen of buisjes worden in de anaërobe pot onder de gewenste omstandigheden gebracht, waarna deze in een incubator wordt geplaatst. Door gebruik te maken van de evacuatie-vul methode, worden snel zeer precieze en reproduceerbare condities bereikt. De kwaliteitscontrole van de Anoxomat zorgt ervoor dat de condities in de pot zijn gegarandeerd, waardoor het proces tijdens de incubatie goed verloopt. et proces is volgbaar door de documentatieen track & tracemogelijkheden. Door gebruik te maken van de Anoxomat voor anaërobische, micro-aerofiele en capnophile culturen, beschikt u over een reproduceerbaar proces en een flexibel systeem ten opzichte van de traditionele cultiveringsmethoden zoals anaërobe kamers en gaszakjes.

6 elmer ipf105 Bloedconditionering ettich Benelux is distributeur van het Amerikaanse elmer. Dit is een fabrikant van ontdooisystemen voor ingevroren bloedplasma, schud- en incubatie apparatuur voor trombocyten, koelkasten en plasmavriezers. elmer is een ervaren bedrijf op het gebied van bloedbankapparatuur. elmer D4

7 ettich Eba 200 ettich Rotina 420 ettich Rotina 420 R Centrifugeren ettich Rotanta 460 RF ettich centrifuges bestaan in diverse modellen met een verschillende capaciteit, werktemperatuur en toepassing. U heeft een ruime keus uit gekoelde of ongekoelde kleine modellen, haematocrit centrifuges, microcentrifuges, benchtopuitvoeringen, vloermodellen en wascentrifuges. De centrifuges zijn zowel geschikt voor de medische branche als de industrie. ettich Rotixa 500 RS

8 Memmert PP110 Conserveren en incuberen ettich Benelux ontwerpt, ontwikkelt en produceert incubatoren, koelincubatoren, koelkasten en vriezers. Deze hebben volledig benutbare plateaus en zijn energiezuinig. De kasten kunnen we aanpassen aan uw specifieke eisen en wensen; vrijstaand en afgewerkt in de wand. ettich Benelux apparatuur staat bekend om haar nauwkeurige temperatuur en maximaal valideerbare oppervlak. Ook voor incubatoren van de Duitse fabrikant Memmert bent u bij ons aan het juiste adres.

9 Farmaceutische stabiliteit ettich Benelux ontwerpt, ontwikkelt en produceert farmaceutische stabiliteitskasten onder de naam Pharmaceutical Stability Cabinet (PSC). Deze kasten worden gebruikt voor het testen van de stabiliteit van farmaceutische producten bij de diverse klimaten, volgens IC richtlijnen.

10 Erlab Smart 321 (Laminaire) flowkasten en afzuigkasten Labogene Mars Silence ettich Benelux is leverancier van diverse flowkasten voor product-, persoonsbe- recirculerende afzuigkasten en opslagkasten voor chemicaliën, is innovator op het gebied van veiligheid, prestaties en leveren wij verschillende (geluidsarme) modellen van het merk Labogene. De Deense producent van (laminaire) flow- scherming of beide. Erlab, duurzaamheid. Kiest u voor kasten heeft meer dan dertig marktleider in (gefilterde) een laminaire flowkast? Dan jaar internationale ervaring.

11 ypothermiekasten ettich Benelux hypothermiekasten vindt u wereldwijd terug in operatiekamers, verkoeverkamers en op de SE. De hypothermiekast wordt gebruikt voor het op temperatuur houden van vloeistoffen (koelen en verwarmen), gevulde injectiespuiten, (synthetische)dekens, handdoeken en medicatie. ypothermiekasten zijn leverbaar als losse of ingebouwde maatwerkkasten met laden of deuren. Ze hebben een laag energieverbruik en snelle hersteltijden. Uniek is de visuele alarmering, op grote afstand herkenbaar door rode en groene LED signalering.

12 Memmert PP750 Klimaatkamers en -kasten ettich Benelux ontwerpt, ontwikkelt en produceert klimaatkasten en -kamers voor diverse industriële en laboratoriumtoepassingen naar uw wensen. ierbij kunnen we zeer nauwkeurig temperatuur, vocht, licht en/of gassen reguleren. Ook zijn we leverancier van Memmert conditionerings- en testklimaatkasten. Deze kasten worden onder andere gebruikt voor materiaaltesten en verouderingstesten.

13 Gram BioLine RF1270 Liebherr LKPf 8420 elmer IB111 Koel- en vriesapparatuur V oor specifieke situaties ontwerpt, ontwikkelt en produceert ettich Benelux koel- en vriesapparatuur. Daarbij zijn wij distributeur van Gram, elmer en Liebherr, belangrijke wereldwijde producenten van hoogwaardige koel- en vriesapparatuur voor de veeleisende professionele gebruikers. U kunt kiezen uit diverse indelingen en verschillende laden en schappen.

14 Monitoring ettich Benelux SYCL ondersteunt u bij het bewaken van systemen. De door ettich Benelux ontwikkelde software registreert en alarmeert bij afwijkende temperaturen, druk, vochtigheid en CO 2. Zo kunt u voldoen aan kwaliteitssystemen als GMP, GLP, ISO en CCKL. SYCL bewaart alle data in een beveiligde database en beschikt over een audit trail; alle wijzigingen worden gelogd en digitaal opgeslagen. Bij een alarm kunt er u ervoor kiezen gewaarschuwd te worden via een /sms, een akoestisch of visueel signaal. Ook is het mogelijk een doormelding per meetpunt te geven aan een gebouwbeheerssysteem of bewaking. SYCL maakt gebruik van Microsoft componenten, waardoor de integratie met uw netwerk soepel verloopt.

15 Olie- en (schud)waterbaden Memmert WNE7 ettich Benelux ontwerpt, ontwikkelt en produceert olie- en (schud)waterbaden. Deze kunnen wij afstemmen op uw toepassingsgebieden en wensen. Een rondpompsysteem, automatische niveauregeling, koeling en overloop/afvoer behoren tot de mogelijkheden. Ook voor een waterbad van het gerenommeerde merk Memmert bent u bij ons aan het juiste adres.

16 Memmert UF55 ettich Benelux (Droog)ovens en sterilisatoren ettich Benelux ontwerpt, ontwikkelt en produceert (droog) ovens en sterilisatoren. Deze kunnen we helemaal afstemmen op uw toepassingsgebied en wensen. Voorbeelden daarvan zijn transportwagens, laden en stoffilters. Daarbij zijn wij distributeur van het Duitse Memmert. Deze producent biedt een breed scala aan (droog)ovens en sterilisatoren, geschikt voor verschillende gebruiksdoeleinden. U hebt keuze uit diverse accessoires en opties.

17 Plantonderzoek ettich Benelux Plant Research Cabinets (PRC) kunnen worden aangepast aan uw specifieke toepassingen, omdat wij deze zelf ontwikkelen en produceren. De PRC maakt gebruik van een web based controller met touch screen interface en breed spectrum, homogene lichtverdeling met LED verlichting in diverse sterktes. De groeihoogte tussen de lichtbron en het plateau is hoog en aanpasbaar.

18 SMEG GW4190 Spoelmachines SMEG GW6010 ettich Benelux is dealer van SMEG Instruments. De Italiaanse fabrikant heeft meer dan 20 jaar ervaring in de laboratoriumsector en biedt vele oplossingen op het gebied van het reinigen van gespecialiseerd glaswerk. SMEG combineert de beste technieken met uniek design. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel.

19 Systec serie Steriliseren en mediabereiding Systec V serie ettich Benelux is distributeur van Systec, een Duitse onderneming die sinds 1991 hoogwaardige laboratorium autoclaven en mediabereiders ontwerpt en produceert. Alle apparaten die Systec levert zijn niet alleen functioneel en van hoogwaardige kwaliteit, maar hebben ook aandacht van de designafdeling gekregen. De apparaten hebben een veelvoud aan opties.

20 Thermomixers, blokthermostaten en schudders ettich Benelux produceert thermomixers, blokthermostaten en schudders. De thermomixers en blokthermostaten leveren we met meer dan veertig blokken voor uw applicaties; ze hebben een groot temperatuurbereik zowel koelen als verwarmen- en zijn zeer nauwkeurig over de hele temperatuurrange. Als het gaat om schudders kunt u kiezen uit de orbitale en 3D uitvoering. De 3D schudders bestaan in drie uitvoeringen; voor de orbitaal schudders zijn maar liefst zeven platformen beschikbaar.

21 Scanvac CoolSafe 95/55-80 Superior Vriesdrogen ettich Benelux levert u diverse oplossingen op het gebied van vriesdrogen van het merk Labogene. Deze hoogwaardige, state of the art vriesdrogers zijn op de markt onder de naam Scanvac. De vriesdrogers variëren in temperatuur en capaciteit. U kunt kiezen voor de Basic, PRO of Superior uitvoering. Voor de vriesdrogers bestaan diverse accessoires zoals rekken, platen en manifolds met flessen.

22 ettich Benelux MoPlant ettich Benelux fermentatiebad Zuivelonderzoek ettich Benelux ontwerpt, ontwikkelt en produceert de MoPlant, een compleet product voor de determinatie van botervet en vaste stof in melk en zuivelproducten volgens de methode van Mojonnier. De MoPlant is leverbaar in een single en double model en veilig te bedienen. Ook leveren wij fermentatiebaden voor de zuivelindustrie.

23 ISO 9001 ISO Lid van SEDEX ettich Benelux B.V. De Aaldor PC Geldermalsen Nederland (0) info@hettichbenelux.com Vraag naar de ettich Benelux Versienummer/Ordernummer BOjuli2016

Laboratorium apparatuur

Laboratorium apparatuur Laboratorium apparatuur Engineered for you Toonaangevende leverancier van laboratoriumapparatuur ettich Benelux is uw toonaangevende leverancier en producent van laboratoriumapparatuur, afgestemd op uw

Nadere informatie

Engineered for you. Uw toonaangevende leverancier van hypothermiekasten

Engineered for you. Uw toonaangevende leverancier van hypothermiekasten hypothermie Engineered for you Uw toonaangevende leverancier van hypothermiekasten H ettich Benelux is uw toonaangevende leverancier van hypothermiekasten, afgestemd op uw specifieke toepassingen en wensen.

Nadere informatie

Engineered for you. Uw toonaangevende leverancier van plantonderzoekkasten

Engineered for you. Uw toonaangevende leverancier van plantonderzoekkasten plantonderzoek Engineered for you Uw toonaangevende leverancier van plantonderzoekkasten H ettich Benelux is uw toonaangevende leverancier van plantonderzoekkasten, afgestemd op uw specifieke toepassingen

Nadere informatie

Engineered for you. Uw toonaangevende leverancier van klimaatapparatuur

Engineered for you. Uw toonaangevende leverancier van klimaatapparatuur klimaat apparatuur Engineered for you Uw toonaangevende leverancier van klimaatapparatuur H ettich Benelux is uw toonaangevende leverancier van klimaatapparatuur, afgestemd op uw specifieke toepassingen

Nadere informatie

Farmaceutische Stabiliteits Kasten

Farmaceutische Stabiliteits Kasten Farmaceutische Stabiliteits Kasten Klimaatkasten voor farmaceutische stabiliteitstesten volgens de ICH-Q1A richtlijn H ettich Benelux is een ISO 9001, ISO 13485 en ISO 14001 gecertificeerde producent van

Nadere informatie

HettCubes stoven, koelers en vriezers

HettCubes stoven, koelers en vriezers HettCubes stoven, koelers en vriezers HettCubes stoven, koelers en vriezers Hettich Benelux investeert al jarenlang in ontwikkeling om de best mogelijke systeemspecificaties te verkrijgen. Hierdoor is

Nadere informatie

Hypothermie warmtekasten

Hypothermie warmtekasten Hypothermie warmtekasten Hettcube ESP Hypothermie warmtekast Helpt hypothermie voorkomen! Hettcube ESP Hypothermie warmtekasten zijn speciaal ontworpen voor het gebruik op o.a. de OK, de verkoeverkamer

Nadere informatie

Hettich Benelux Thermomixers en BlokThermostaten

Hettich Benelux Thermomixers en BlokThermostaten Hettich Benelux Thermomixers en BlokThermostaten brochure_ditabis_mixers_nl_2016_01.indd 1 08-02-16 12:22 2 brochure_ditabis_mixers_nl_2016_01.indd 2 08-02-16 12:22 Engineered for you Kwaliteit, innovatie

Nadere informatie

Multi Purpose Cabinets

Multi Purpose Cabinets Multi Purpose Cabinets (Koel)incubatoren, koelkasten, vriezers en klimaatkasten H ettich Benelux is een ISO 9001, ISO 13485 en ISO 14001 gecertificeerde producent van laboratoriumapparatuur. Wij ontwerpen

Nadere informatie

HETTICH BENELUX LEVERINGSPROGRAMMA

HETTICH BENELUX LEVERINGSPROGRAMMA LEVERINGSPROGRAMMA WWW.HETTICHBENELUX.COM 2018 MEER DAN 72 JAAR ERVARING ENGINEERING & SERVICE In 2011 is Hettich Benelux ontstaan uit een fusie van de bedrijven Dépex (1946) en Elbanton (1986) en is gevestigd

Nadere informatie

Hettich Benelux Thermomixers en BlokThermostaten

Hettich Benelux Thermomixers en BlokThermostaten Hettich Benelux Thermomixers en BlokThermostaten Engineered for you Kwaliteit, innovatie en service H ettich Benelux ontwikkelt en produceert thermomixers en blokthermostaten. Daarbij mag u kwaliteit,

Nadere informatie

Hettich Benelux Afzuigsystemen

Hettich Benelux Afzuigsystemen Hettich Benelux Afzuigsystemen Engineered for you Kwaliteit, innovatie en service H ettich Benelux ontwikkelt en produceert laboratoriumapparatuur. Daarbij mag u kwaliteit, innovatie en service verwachten.

Nadere informatie

Levering en onderhoud van hoogwaardige laboratorium apparatuur

Levering en onderhoud van hoogwaardige laboratorium apparatuur Levering en onderhoud van hoogwaardige laboratorium apparatuur part of your team! Part of your team! De apparatuur die wij leveren is voor ons meer dan een gebruiksvoorwerp in het lab. In de dertig jaar

Nadere informatie

Plant research kasten

Plant research kasten Plant research kasten ALGEMENE PLANTENGROEI STUDIES PLANTPATHOLOGIE ONDERZOEK ARABIDOPSIS ONDERZOEK WEEFSELKWEEK ONDERZOEK ALGEMENE INCUBATOR TOEPASSINGEN ZAADKIEMING STUDIES DROSOPHILA ONDERZOEK ENTOMOLOGIE

Nadere informatie

EVOSAFE-SERIES TM INDEELSYSTEMEN ONTWIKKELD VOOR EEN MAXIMALE OPSLAG VAN MONSTERS VOOR ALLE (ULTRA) LAGE TEMPERATUUR VRIEZERS

EVOSAFE-SERIES TM INDEELSYSTEMEN ONTWIKKELD VOOR EEN MAXIMALE OPSLAG VAN MONSTERS VOOR ALLE (ULTRA) LAGE TEMPERATUUR VRIEZERS EVOSAFE-SERIES TM INDEELSYSTEMEN ONTWIKKELD VOOR EEN MAXIMALE OPSLAG VAN MONSTERS VOOR ALLE (ULTRA) LAGE TEMPERATUUR VRIEZERS ORGANISEER UW VRIEZER Snijders Labs produceert al meer dan 30 jaar Ultra Lage

Nadere informatie

MICRO CLIMA-SERIES TM KOELBROED- EN BROEDSTOVEN

MICRO CLIMA-SERIES TM KOELBROED- EN BROEDSTOVEN MICRO CLIMA-SERIES TM KOELBROED- EN BROEDSTOVEN KOELBROED- EN BROEDSTOVEN De jarenlange productie ervaring met geavanceerde klimaat- en koude systemen is de basis geweest voor de ontwikkeling van deze

Nadere informatie

Gamko Maxiglass. flessenkoelingen

Gamko Maxiglass. flessenkoelingen Maxiglass Noverta Premium Ongekend zuinig met stroom Maximale presentatie Leverbaar met deurlijst in antraciet en chroomstaal Direct geld besparen op stroomverbruik tot wel 65% per jaar Koelingen verkrijgbaar

Nadere informatie

Gamko Maxiglass. flessenkoelingen

Gamko Maxiglass. flessenkoelingen Maxiglass Noverta Premium De groene revolutie in professioneel koelen Ongekend zuinig met stroom Nieuwe vormgeving Maximale presentatie Leverbaar met deurlijst in antraciet en chroomstaal Direct geld besparen

Nadere informatie

micro clima-series TM Economic Lux Kast

micro clima-series TM Economic Lux Kast micro clima-series TM Economic Lux Kast klimaatkasten Als het gaat om in-vivo plantengroei, weefselkweek, zaadkieming of insectenkweek, de ECONOMIC LUX is universeel inzetbaar. Snijders Labs produceert

Nadere informatie

CrossFlow Serie HORIZONTALE LAMINAIRE-FLOWBANK PRODUCTBESCHERMING

CrossFlow Serie HORIZONTALE LAMINAIRE-FLOWBANK PRODUCTBESCHERMING CrossFlow Serie HORIZONTALE LAMINAIRE-FLOWBANK PRODUCTBESCHERMING 2 Professionals in laminaire flow- en microbiologische veiligheidswerkbanken Hoogwaardige kwaliteit Betrouwbare prestaties Ergonomisch

Nadere informatie

Hoe zorgt u voor uw continu kwaliteitsbewaking?

Hoe zorgt u voor uw continu kwaliteitsbewaking? Zeichen Committing setzen für to die the Zukunft future Hoe zorgt u voor uw continu kwaliteitsbewaking? Kwaliteitsbewaking in (ziekenhuis) laboratoria en pharma GMP-z ISO 13485:2003 ISO 9001 GMP Richtlijn

Nadere informatie

DLF Serie VERTICALE LAMINAIRE FLOWBANKEN PRODUCTBESCHERMING

DLF Serie VERTICALE LAMINAIRE FLOWBANKEN PRODUCTBESCHERMING DLF Serie VERTICALE LAMINAIRE FLOWBANKEN PRODUCTBESCHERMING 2 Professionals in laminaire flow- en microbiologische veiligheidswerkbanken Hoogwaardige kwaliteit Betrouwbare prestaties Ergonomisch ontwerp

Nadere informatie

Onderbouw koel- en vrieskasten. HD SMART Gekoelde werktafel liter - 2 Deuren. Onderbouw koel- en vrieskasten. Omschrijving

Onderbouw koel- en vrieskasten. HD SMART Gekoelde werktafel liter - 2 Deuren. Onderbouw koel- en vrieskasten. Omschrijving ITEM # MODEL # NAAM # SIS # AIA # 726583 (RCER2M2) Gekoelde werktafel 290lt, 2 deuren, vlak bovenblad, -2/+10 C, Smart Electronic Omschrijving Punt nr Gekoelde werkbank van de HD line met 2 draaideuren

Nadere informatie

LABORATORIUMAPPARATUUR

LABORATORIUMAPPARATUUR overzicht LABORATORIUMAPPARATUUR BASic LABoRAtoRy Biotech & LiFe Science chemistry & PRoceSS AgRo & Food Laboratorium apparatuur webshop Begin maart 2013 hebben wij een webshop gelanceerd. ons assortiment

Nadere informatie

Gamko Maxiglass ZUINIGER! flessenkoelingen Maxiglass Noverta Premium & Maxiglass NU NOG

Gamko Maxiglass ZUINIGER! flessenkoelingen Maxiglass Noverta Premium & Maxiglass NU NOG Maxiglass Noverta Premium De groene revolutie in professioneel koelen Ongekend zuinig met stroom Milieuvriendelijk Nieuwe vormgeving Maximale presentatie Leverbaar met deurlijst in antraciet en chroomstaal

Nadere informatie

Gamko ECO-Line. flessenkoelingen Noverta Premium & ECO-Line splitopstelling

Gamko ECO-Line. flessenkoelingen Noverta Premium & ECO-Line splitopstelling ECO-Line Noverta Premium De groene revolutie in professioneel koelen Nog sneller inkoelen van uw dranken Meer zichtbare presentatie door groter glasoppervlak Vertrouwde en bewezen Nederlandse kwaliteit

Nadere informatie

OVERZICHT LABORATORIUMAPPARATUUR 2015

OVERZICHT LABORATORIUMAPPARATUUR 2015 OVERZICHT LABORATORIUMAPPARATUUR 2015 BASIC LABORATORY BIOTECH & LIFE SCIENCE CHEMISTRY & PROCESS AGRO & FOOD Laboratorium apparatuur webshop Begin maart 2013 hebben wij een webshop gelanceerd. Ons assortiment

Nadere informatie

Typische ontwerpaspecten ATMP faciliteit

Typische ontwerpaspecten ATMP faciliteit Typische ontwerpaspecten ATMP faciliteit Ir. Frans Saurwalt Kropman Contamination Control Ervaring 30 + jaar: ontwerp, bouw, commissioning, testen, documenteren en kwalificeren van contamination control

Nadere informatie

MICRO CLIMA-SERIES TM PREMIUM ICH INSECTEN KAST

MICRO CLIMA-SERIES TM PREMIUM ICH INSECTEN KAST MICRO CLIMA-SERIES TM INSECTEN KAST De klimaatkast voor moderne insecten onderzoeken. Snijders Labs, experienced innovators. Vanuit dit motto heeft Snijders Labs de PREMIUM ICH INSECTEN KAST ontwikkeld

Nadere informatie

Draadloze registratie en alarmering

Draadloze registratie en alarmering Draadloze registratie en alarmering www.re5al.nl Draadloze (temperatuur)registratie IceSpy Notion Pro is de opvolger van het succesvolle System5 en maakt gebruik van de nieuwste draadloze technieken. Niet

Nadere informatie

Draadloze registratie en alarmering

Draadloze registratie en alarmering Draadloze registratie en alarmering www.re5al.nl Draadloze (temperatuur)registratie IceSpy Notion Pro is de opvolger van het succesvolle System5 en maakt gebruik van de nieuwste draadloze technieken. Niet

Nadere informatie

Incubator met Natuurlijke convectie

Incubator met Natuurlijke convectie BD-serie 400 Broedstoven en koelincubatoren Incubator met Natuurlijke convectie BINDER incubatoren uit de BD-serie met Natuurlijke convectie geven de toon aan op het gebied van duurzame en stabiele continue

Nadere informatie

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Atlas Copco

Nadere informatie

U bewaart uw medicijnen goed? Een koelkast is niet zomaar een koelkast! Biostorage you can depend on

U bewaart uw medicijnen goed? Een koelkast is niet zomaar een koelkast! Biostorage you can depend on b i o l ine U bewaart uw medicijnen goed? Een koelkast is niet zomaar een koelkast! Biostorage you can depend on Biostorage you can depend on Een koelkast is niet zomaar een koelkast Huishoud koelkasten

Nadere informatie

Measurement & Control Technology

Measurement & Control Technology Measurement & Control Technology voor proces en laboratorium analyse s Materiaaleigenschappen s Kleurmeting s Stralingstechnologie s Vochtmeting (NIR-microgolf-RF) s Refractometers M.C. TEC M.C. TEC is

Nadere informatie

Assortimentsoverzicht. Koelkasten TECHNIEK

Assortimentsoverzicht. Koelkasten TECHNIEK Assortimentsoverzicht Koelkasten TECHNIEK Koelkasten van Spruyt hillen Spruyt hillen levert een breed assortiment aan koelkasten. In deze brochure hebben wij weergegeven waar het assortiment uit bestaat

Nadere informatie

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Als een ideale werking en een goed design elkaar innovatief aanvullen, hebben wij alles goed gedaan. Esthetische eisen vertalen in een goed design is één ding

Nadere informatie

Verwarmingskast met mechanische convectie

Verwarmingskast met mechanische convectie FED-serie 115 Droog-ovens Verwarmingskast met mechanische convectie De veelzijdige BINDER Droog-ovens van de FED-serie bieden een bijna onbeperkte productiecapaciteit en zijn zeer eenvoudig aan te passen.

Nadere informatie

Droog-ovens met natuurlijke convectie

Droog-ovens met natuurlijke convectie ED-serie 115 Droog-ovens Droog-ovens met natuurlijke convectie De kracht van de BINDER ED-serie Droog-ovens: routinedroog- en sterilisatietoepassingen tot 300 C. Dankzij de Natuurlijke convectie verlopen

Nadere informatie

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS LG biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit Standard Plus RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS Betere oplossingen voor uitstekende luchtkwaliteit LG

Nadere informatie

Tickets.com - introductie

Tickets.com - introductie Tickets.com - introductie Tickets.com, voorheen Select Ticketing Systems, is een fusie van een aantal kaartverkoopsysteemleveranciers en bestaat in Nederland sinds 1993. [leverancier] Tegenwoordig is Tickets.com

Nadere informatie

GENERATION 5.0 GRAM KOEL- EN VRIESKASTEN VOOR PROFESSIONALS SUPERIORPLUS ECOPLUS. SUPERIOR :: ECO

GENERATION 5.0 GRAM KOEL- EN VRIESKASTEN VOOR PROFESSIONALS SUPERIORPLUS ECOPLUS.  SUPERIOR :: ECO GENERATION 5.0 GRAM KOEL- EN VRIESKASTEN VOOR PROFESSIONALS SUPERIORPLUS ECOPLUS www.lease4horeca.com SUPERIOR :: ECO SUPERIOR :: ECO Goed nieuws voor personeel in grootkeukens en inkopers met oog voor

Nadere informatie

Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden

Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden 2 Praesideo Public Address- en ontruimingssystemen van Bosch Informeer en bescherm uw

Nadere informatie

Verfrissende inzichten en een betrouwbare aanpak

Verfrissende inzichten en een betrouwbare aanpak Lab solutions Gezamenlijk laboratoriumuitdagingen aangaan Al sinds 1991 biedt INTOS interieuroplossingen voor ziekenhuizen, verzorgingshuizen, operatiekamers en onderzoeksruimtes. Vanaf 2009 ontwikkelt

Nadere informatie

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS. LG biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS. LG biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS LG biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS Betere oplossingen voor uitstekende luchtkwaliteit LG snapt dat wanneer

Nadere informatie

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS LG biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit Standard Plus RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS Betere oplossingen voor uitstekende luchtkwaliteit LG

Nadere informatie

sia Abrasives Schuuroplossing

sia Abrasives Schuuroplossing sia Abrasives Schuuroplossing Het bedrijf De in het Zwitserse Frauenfeld gevestigde sia Group is een van s werelds grootste leveranciers van innovatieve schuurmiddelen. De groep ontwikkelt, produceert

Nadere informatie

Gamko Maxiglass. flessenkoelingen

Gamko Maxiglass. flessenkoelingen Maxiglass Noverta Premium De groene revolutie in professioneel koelen Ongekend zuinig met stroom Nieuwe vormgeving Leverbaar met deurlijst in antraciet en chroomstaal Direct geld besparen op stroomverbruik

Nadere informatie

medisch farmacie TempWeb draadloze bewaking en registratie via internet Pa kwh ºC %rv IO CO 2

medisch farmacie TempWeb draadloze bewaking en registratie via internet Pa kwh ºC %rv IO CO 2 medisch farmacie TempWeb draadloze bewaking en registratie via internet ºC %rv IO CO 2 Pa kwh Eén systeem voor opslag en transport Met TempWeb voldoen we volledig aan de strenge richtlijnen voor laboratoria.

Nadere informatie

Facility sharing laboratoriumruimten. LabForRent 28 juni 2017

Facility sharing laboratoriumruimten. LabForRent 28 juni 2017 Facility sharing laboratoriumruimten LabForRent 28 juni 2017 Advies bij ontwerp en bouw van flexibele, veilige, hoogwaardige laboratoria Een goed labgebouw: Kennis ontwikkelen en delen Medewerkers ervaren

Nadere informatie

Gamko Maxiglass (Noverta)

Gamko Maxiglass (Noverta) Maxiglass Noverta Groene professionele koelingen Verlaagd stroomverbruik Milieuvriendelijk Nieuwe vormgeving Maximale presentatie Leverbaar met deurlijst in antraciet en chroomstaal Gamko Maxiglass (Noverta)

Nadere informatie

ISCO Produkt Overzicht Monsternemers & Debietmeters

ISCO Produkt Overzicht Monsternemers & Debietmeters ISCO Produkt Overzicht Monsternemers & Debietmeters Robuuste, betrouwbare instrumenten voor het monitoren van: * industrieel afvalwater * rivieren en kanalen * rioolstelsels * regenwateroverstort Monsternemers

Nadere informatie

Elk moment het klimaat van een zomerochtend in huis. Consumenteninformatie

Elk moment het klimaat van een zomerochtend in huis. Consumenteninformatie Elk moment het klimaat van een zomerochtend in huis. Consumenteninformatie Een comfortabele leefomgeving is uw goed recht. Door de opwarming van de aarde is dat niet meer zo vanzelfsprekend. Om u toch

Nadere informatie

INSTRUMENTS. Professionele koel- en vries apparatuur

INSTRUMENTS. Professionele koel- en vries apparatuur INSTRUMENTS Professionele koel- en vries apparatuur Catalogus Juli 2016 INSTRUMENTS Smeg Instruments heeft meer dan 30 jaar ervaring in de medische en laboratorium sector. Alle apparatuur is ontworpen

Nadere informatie

Bepaling van totaal kiemgetal

Bepaling van totaal kiemgetal Compendium voor analyse van water juli 2005 1/6 WAC/V/A/001 INHOUD 1 TOEPASSINGSGEBIED... 3 2 PRINCIPE... 3 3 OPMERKINGEN... 3 4 APPARATUUR EN MATERIAAL... 4 4.1 APPARATUUR... 4 4.2 MATERIAAL... 4 5 REAGENTIA

Nadere informatie

UW LICHAAM IS UW BELANGRIJKSTE WERKTUIG.

UW LICHAAM IS UW BELANGRIJKSTE WERKTUIG. UW LICHAAM IS UW BELANGRIJKSTE WERKTUIG. 9 OVER COMFORT ONZE FOCUS TIJDENS HET ONTWERP PROCES LIGT OP U EN UW LICHAAM. Maar ook de omgeving waarin u werkt is van belang. We ontwikkelen functionele werkkleding

Nadere informatie

AIRCONDITIONING. Cool projects, Great experience AIRCONDITIONING LUCHTBEHANDELING SERVICE & ONDERHOUD

AIRCONDITIONING. Cool projects, Great experience AIRCONDITIONING LUCHTBEHANDELING SERVICE & ONDERHOUD AIRCONDITIONING Cool projects, Great experience AIRCONDITIONING LUCHTBEHANDELING SERVICE & ONDERHOUD IBK AIRCONDITIONING: EEN STERKE DIVISIE VAN DE IBK GROEP IBK Airconditioning levert alle denkbare componenten

Nadere informatie

Neutraliseren doe je zo. Meting/regeling upgraden naar industrie 4.0? Spreker: Joran Paets Product manager sensors

Neutraliseren doe je zo. Meting/regeling upgraden naar industrie 4.0? Spreker: Joran Paets Product manager sensors Neutraliseren doe je zo. Meting/regeling upgraden naar industrie 4.0? Spreker: Joran Paets Product manager sensors Agenda 1. Neutraliseren 2. Industrie 4.0 3. Upgraden 4. Voordeel van de upgrade? 5. Voorbeelden

Nadere informatie

Droog-ovens met natuurlijke convectie

Droog-ovens met natuurlijke convectie ED-serie 400 Droog-ovens Droog-ovens met natuurlijke convectie De kracht van de BINDER ED-serie Droog-ovens: routinedroog- en sterilisatietoepassingen tot 300 C. Dankzij de Natuurlijke convectie verlopen

Nadere informatie

levensmiddelen industrie TempWeb draadloze bewaking en registratie via internet Pa kwh ºC %rv IO CO 2

levensmiddelen industrie TempWeb draadloze bewaking en registratie via internet Pa kwh ºC %rv IO CO 2 levensmiddelen industrie TempWeb draadloze bewaking en registratie via internet ºC %rv IO CO 2 Pa kwh Eén systeem voor opslag en transport Ik word gewaarschuwd als er iets mis is, waar ik ook ben. Dat

Nadere informatie

SOLUSCOPE 3. indrukwekkende prestaties in 20 minuten

SOLUSCOPE 3. indrukwekkende prestaties in 20 minuten SOLUSCOPE 3 indrukwekkende prestaties in 20 minuten SOLUSCOPE 3 Een Snel systeem... voor efficiënte reiniging Een complete cyclus in 20 minuten OPTIMALE BEHANDELINGSTIJD VOOR REINIGING EN DESINFECTIE De

Nadere informatie

DE 5 BELANGRIJKSTE FACTOREN BIJ AANKOOP VAN MILIEUSIMULATIEKASTEN IN DE AUTO INDUSTRIE EN ELEKTRONICABRANCHE

DE 5 BELANGRIJKSTE FACTOREN BIJ AANKOOP VAN MILIEUSIMULATIEKASTEN IN DE AUTO INDUSTRIE EN ELEKTRONICABRANCHE DE 5 BELANGRIJKSTE FACTOREN BIJ AANKOOP VAN MILIEUSIMULATIEKASTEN IN DE AUTO INDUSTRIE EN ELEKTRONICABRANCHE Normconforme testresultaten vormen de kern bij materiaaltesten. Dat geldt des te meer bij complexe

Nadere informatie

GENERATION 5.0 GRAM KOEL- EN VRIESKASTEN VOOR PROFESSIONALS SUPERIORPLUS ECOPLUS

GENERATION 5.0 GRAM KOEL- EN VRIESKASTEN VOOR PROFESSIONALS SUPERIORPLUS ECOPLUS GENERATION 5.0 GRAM KOEL- EN VRIESKASTEN VOOR PROFESSIONALS SUPERIORPLUS ECOPLUS SUPERIOR :: ECO SUPERIOR :: ECO Goed nieuws voor personeel in grootkeukens en inkopers met oog voor het milieu BEKIJK HET

Nadere informatie

PRIJSLIJST EINDVERBRUIKER 3de Kwartaal 2013 B2B. Grootformaat Touch-screen LED monitoren voor presentaties. 5e Generatie

PRIJSLIJST EINDVERBRUIKER 3de Kwartaal 2013 B2B. Grootformaat Touch-screen LED monitoren voor presentaties. 5e Generatie PRIJSLIJST EINDVERBRUIKER 3de Kwartaal 2013 B2B Grootformaat Touch-screen LED monitoren voor presentaties 5e Generatie Prijzen geldig van 1 juli t/m 30 september 2013 Voordelen Focus Touch Het Focus Touch

Nadere informatie

Creators of Air R32. Airconditioners R32 Wandmodellen

Creators of Air R32. Airconditioners R32 Wandmodellen Creators of Air Airconditioners Wandmodellen Bedieningen Fuji Electric en, voor elk wat wils. Met onze uitgebreide wand is het instellen en beheren van onze airconditioner kinderspel. Fuji Electric levert

Nadere informatie

Nedap Varkens Prestatie Test

Nedap Varkens Prestatie Test Complete oplossingen voor varkenshouderij Nedap biedt middels elektronische individuele dieridentificatie efficiënte en slimme oplossingen voor dierverzorging in de gehele varkenshouderij. Nedap Varkens

Nadere informatie

voeding TempWeb draadloze bewaking en registratie via internet Pa kwh ºC %rv IO CO 2

voeding TempWeb draadloze bewaking en registratie via internet Pa kwh ºC %rv IO CO 2 voeding TempWeb draadloze bewaking en registratie via internet ºC %rv IO CO 2 Pa kwh Eén systeem voor opslag en transport Ik word gewaarschuwd als er iets mis is, waar ik ook ben. Dat geeft zekerheid en

Nadere informatie

Man-up Hoogbouwtrucks

Man-up Hoogbouwtrucks Man-up Hoogbouwtrucks 24/7 service wereldwijd netwerk Combitrucks EK Man-up hoogbouwtrucks Hoge performance gecombineerd met smalle gangen Compact, krachtig, manoeuvreerbaar, eenvoudig te bedienen en boven

Nadere informatie

1799,- Gratis bezorgd in Nederland

1799,- Gratis bezorgd in Nederland LIEBHERR koelkast wijn UWKes1752-20 1799,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 89,00 Wijzigen draairichting deur(en) + 10,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving

Nadere informatie

Hoe ga je van idee naar product? Jan Leideman

Hoe ga je van idee naar product? Jan Leideman Hoe ga je van idee naar product? Jan Leideman 1 Demcon Demcon ontwikkelt en produceert producten en modules voor de medisch, industrial en high tech markt Opgericht in 1993, ~200 medewerkers, Vestigingen

Nadere informatie

Een overzicht van de voordelen

Een overzicht van de voordelen Laboratorium vrieskisten tot - 45 C Een overzicht van de voordelen Een optisch en akoestisch temperatuuralarm waarschuwt bij overschrijding van de temperatuurgrenzen. De alarmparameters voor het temperatuuralarm

Nadere informatie

Snowflake GII 2 JAAR. Koeling GARANTIE. Ontwikkeld en geproduceerd in Denemarken en Japan OP ONDERDELEN EN ARBEID.

Snowflake GII 2 JAAR. Koeling GARANTIE. Ontwikkeld en geproduceerd in Denemarken en Japan OP ONDERDELEN EN ARBEID. Snowflake GII Koeling 2 JAAR GARANTIE OP ONDERDELEN EN ARBEID Ontwikkeld en geproduceerd in Denemarken en Japan www.hoshizaki-snowflake.nl FOCUS OP U U bent onze inspiratie en motivatie. Uw ervaring vormt

Nadere informatie

HET IA-VAKBLAD VOOR NEDERLAND EN BELGIE 61STE JAARGANG Nimendus denienis eosa. Nimendus denienis eosa

HET IA-VAKBLAD VOOR NEDERLAND EN BELGIE 61STE JAARGANG Nimendus denienis eosa. Nimendus denienis eosa HET IA-VAKBLAD VOOR NEDERLAND EN BELGIE 61STE JAARGANG 2017 Nimendus denienis eosa Nimendus denienis eosa #waaromlezen Meten is weten, maar is de meter goed? Endress+Hauser mag druk- en flowmeters kalibreren.

Nadere informatie

GENERATION 5.0 GRAM KOEL- EN VRIESKASTEN VOOR PROFESSIONALS SUPERIORPLUS SUPERIORTWIN SUPERIOREURO ECOPLUS ECOTWIN ECOEURO ECOMIDI SUPERIOR :: ECO

GENERATION 5.0 GRAM KOEL- EN VRIESKASTEN VOOR PROFESSIONALS SUPERIORPLUS SUPERIORTWIN SUPERIOREURO ECOPLUS ECOTWIN ECOEURO ECOMIDI SUPERIOR :: ECO GENERATION 5.0 GRAM KOEL- EN VRIESKASTEN VOOR PROFESSIONALS SUPERIORPLUS SUPERIORTWIN SUPERIOREURO ECOPLUS ECOTWIN ECOEURO ECOMIDI SUPERIOR :: ECO SUPERIOR :: ECO Goed nieuws voor personeel in grootkeukens

Nadere informatie

STANDARD Koel- en vriesapparatuur

STANDARD Koel- en vriesapparatuur Product Catalogus - Versie 4.0 STANDARD Koel- en vriesapparatuur STANDARD STANDARD Koel- en vriesapparatuur Dit assortiment bestaat uit gastronomische 2/1 kasten en 1/1 werkbanken, verkrijgbaar als koelkast

Nadere informatie

LOMA SYSTEMS EN LOCK INSPECTION SYSTEMS BUNDELEN DE KRACHTEN TIJDENS EMPACK

LOMA SYSTEMS EN LOCK INSPECTION SYSTEMS BUNDELEN DE KRACHTEN TIJDENS EMPACK PERSBERICHT EMPACK-BEURS 27 en 28 MAART 2013 Brabanthallen 's-hertogenbosch, Nederland Stand D300 LOMA SYSTEMS EN LOCK INSPECTION SYSTEMS BUNDELEN DE KRACHTEN TIJDENS EMPACK Etten-Leur (januari 2013) Loma

Nadere informatie

Prostore lt, 0+10 C, 1 deur, rvs AISI 304 uitvoering. Prostore 500

Prostore lt, 0+10 C, 1 deur, rvs AISI 304 uitvoering. Prostore 500 ITEM # MODEL # NAAM # SIS # AIA # 691199 (PS04R1F) KOELKAST PROSTORE 470lt, 0+10 C, 1 deur, rvs AISI 304 Gekeurd: Electrolux Professional professional.electrolux.be professional@electrolux.be Belangrijkste

Nadere informatie

OLIEGESMEERDE SCHOTTENVACUÜMPOMPEN. GVS , m 3 /u, cfm

OLIEGESMEERDE SCHOTTENVACUÜMPOMPEN. GVS , m 3 /u, cfm OLIEGESMEERDE SCHOTTENVACUÜMPOMPEN GVS 20-300, 20-365 m 3 /u, 12-215 cfm ATLAS COPCO UW VACUÜMSPECIALIST Atlas Copco ontwikkelt al jaren ultramoderne vacuümpompen, met gebruikmaking van de eigen beproefde

Nadere informatie

ECO onderdrukmachines made by Deconta Exclusief verkrijgbaar bij Dehaco. T +31 (0)

ECO onderdrukmachines made by Deconta  Exclusief verkrijgbaar bij Dehaco. T +31 (0) ECO onderdrukmachines made by Deconta Exclusief verkrijgbaar bij Dehaco T +31 (0)252-41 79 50 info@dehaco.nl www.dehaco.nl WWW.DEHACO.NL LICHT VAN GEWICHT TOT 75% ENERGIE ZUINIGER INNOVATIEF ROBUUST TRAPLOOS

Nadere informatie

Luchtwarmtewisselaars Algemene Brochure

Luchtwarmtewisselaars Algemene Brochure TEE Luchtwarmtewisselaars Algemene Brochure Co.ma. spa Heatex levert verwarming en koeling coils van Co.ma. Spa uit Italië. Co.ma. spa is opgericht in 1973, in de regio Verona. Elke coil wordt geselecteerd

Nadere informatie

S O L L U U C T H I O T N B S E H D A E N T D

S O L L U U C T H I O T N B S E H D A E N T D Solutions LUCHTBEHANDELINGSOPLOSSINGEN de traitement de l air Cassette 42GW Cassette Idrofan: 10 jaar van succes Sleutels voor dit succes In de afgelopen 10 jaar zijn in Europa ongeveer 600.000 Idrofan

Nadere informatie

PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO

PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO ProSafe PROSAFE CLEAN AIR SOLUTIONS DIE ALLE PROCESSEN BESCHERMEN, VAN MELK TOT MEDICIJNEN PROCESVEILIGHEID, HOE GARANDEREN WIJ DIE?

Nadere informatie

PRODUCTBLAD BEDIENINGEN PAC i ECO i

PRODUCTBLAD BEDIENINGEN PAC i ECO i PRODUCTBLAD BEDIENINGEN PAC i ECO i In dit productblad kunt u tal van oplossingen vinden op het gebied van centrale en decentrale regelingen, evenals aansturingen van externe apparaten en door externe

Nadere informatie

SERELIS ONE. De gebruiksvriendelijke wagen voor multi-portiemaaltijden en à-la-carte service. Ergonomisch Uitstekende prestaties Makkelijk te reinigen

SERELIS ONE. De gebruiksvriendelijke wagen voor multi-portiemaaltijden en à-la-carte service. Ergonomisch Uitstekende prestaties Makkelijk te reinigen SERELIS ONE De gebruiksvriendelijke wagen voor multi-portiemaaltijden en à-la-carte service Ergonomisch Uitstekende prestaties Makkelijk te reinigen ALL IN ONE Voor een gezonde en smakelijke maaltijd Lekker

Nadere informatie

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid 2 Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Het Plena Public Address

Nadere informatie

Structureel resultaat. Eenvoudige integratie. Helder inzicht. Onze klanten

Structureel resultaat. Eenvoudige integratie. Helder inzicht. Onze klanten Structureel resultaat Met INSIGHTNOW wordt de kwaliteit van het binnenmilieu op hoog niveau gehandhaafd tegen een fractie van de kosten van infrastructurele maatregelen en verbeteringen. Het inzicht in

Nadere informatie

GENERATION 5.0 GRAM KOEL- EN VRIESKASTEN VOOR PROFESSIONALS SUPERIORPLUS SUPERIORTWIN SUPERIOREURO ECOPLUS ECOTWIN ECOEURO SUPERIOR :: ECO

GENERATION 5.0 GRAM KOEL- EN VRIESKASTEN VOOR PROFESSIONALS SUPERIORPLUS SUPERIORTWIN SUPERIOREURO ECOPLUS ECOTWIN ECOEURO SUPERIOR :: ECO GENERATION 5.0 GRAM KOEL- EN VRIESKASTEN VOOR PROFESSIONALS SUPERIORPLUS SUPERIORTWIN SUPERIOREURO ECOPLUS ECOTWIN ECOEURO SUPERIOR :: ECO SUPERIOR :: ECO Goed nieuws voor personeel in grootkeukens en

Nadere informatie

S IJDERS SCIE TIFIC B.V.

S IJDERS SCIE TIFIC B.V. S IJDERS SCIE TIFIC LT-VRIEZERS -45 C Snijders Scientific BV produceert naast Ultra Lage Temperatuur vriezers (-86 C) ook Lage Temperatuur vriezers met een maximaal bereik van -45 C. Deze LT kastvriezers

Nadere informatie

Gamko E3. verbeterde flescapaciteit, ongekend energiezuinig

Gamko E3. verbeterde flescapaciteit, ongekend energiezuinig E3 flessenkoeling stekkerklaar en splitopstelling De groene revolutie in professioneel koelen Nog sneller inkoelen van uw dranken Meer zichtbare presentatie door groter glasoppervlak Vertrouwde en bewezen

Nadere informatie

Autoclaven Vriesdrogers Waterbehandeling Reiniging & desinfectie

Autoclaven Vriesdrogers Waterbehandeling Reiniging & desinfectie Autoclaven Vriesdrogers Waterbehandeling Reiniging & desinfectie Zirbus Technology Benelux B.V. Al meer dan 25 jaar produceert Zirbus autoclaven, vriesdrogers, mediabereiders, afvalwater sterilisatoren

Nadere informatie

#1 GLOBAL Z-SERIES. VRIJSTAAND (met top) PRODUCTSHEET ORGS2DBF60 ORGS2DBF6R ORGS2DBF6C ORGS2DBF6W ORGS2DBF6B ORGS2DBF6RAL CHOOSE CUSTOMIZE COOL

#1 GLOBAL Z-SERIES. VRIJSTAAND (met top) PRODUCTSHEET ORGS2DBF60 ORGS2DBF6R ORGS2DBF6C ORGS2DBF6W ORGS2DBF6B ORGS2DBF6RAL CHOOSE CUSTOMIZE COOL #1 GLOBAL Z-SERIES VRIJSTAAND (met top) PRODUCTSHEET ORGS2DBF60 ORGS2DBF6R ORGS2DBF6C ORGS2DBF6W ORGS2DBF6B ORGS2DBF6RAL CHOOSE CUSTOMIZE COOL KLEUREN CUSTOMIZE Vrijstaand volledig inox (rvs) ORGS2DBF60

Nadere informatie

Draadloze sensornetwerken in productiebesturing en procesbewaking

Draadloze sensornetwerken in productiebesturing en procesbewaking Draadloze sensornetwerken in productiebesturing en procesbewaking Jouke Miedema Wireless Value November 2011 Presentatie inhoud Wireless Value Belang van monitor en control in Food & Laboratoria Waar en

Nadere informatie

SHUFFLE-MIX. www.shufflemix.nl. Shuffle-Mix

SHUFFLE-MIX. www.shufflemix.nl. Shuffle-Mix SHUFFLE-MIX www.shufflemix.nl Shuffle-Mix Shuffle-Mix Bent u op zoek naar een compact systeem om uw producten te beluchten? Wilt u ook kosten besparen? Lees dan deze brochure met daarin het volledige Shuffle-Mix

Nadere informatie

Smart Automation, Quality and IT Excellence Solutions - our experience, your success. Versie

Smart Automation, Quality and IT Excellence Solutions - our experience, your success. Versie Versie 2.5 Page 1 Maak van een oceaan vol gegevens Essential Intelligence Maak van uw operationele data belangrijke KPI s, genereer besluitvormingsrapporten en voer kritieke data-analyses uit met. Manufacturing

Nadere informatie

TOUCH SCREEN BEDIENDEEL. Veiligheid en comfort binnen handbereik

TOUCH SCREEN BEDIENDEEL. Veiligheid en comfort binnen handbereik TOUCH SCREEN BEDIENDEEL Veiligheid en comfort binnen handbereik INT TSG De perfecte match voor zowel een traditioneel als modern interieur, dankzij het kleine formaat en het strakke design. touch screen

Nadere informatie

Sim as a Service. Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie

Sim as a Service. Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie Sim as a Service Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie RAM Mobile Data Sim as a Service Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie

Nadere informatie

EDEL COP ENERGIE. Een overgedimentioneerd apparaat betekent een te hoge energie rekening. gratis GREEN. Since 1892

EDEL COP ENERGIE. Een overgedimentioneerd apparaat betekent een te hoge energie rekening. gratis GREEN. Since 1892 Since 1892 EDEL PATENTED TECHNOLOGY Een overgedimentioneerd apparaat betekent een te hoge energie rekening 80, 100, 150, 200 or 270 L modellen Lucht als bron of vloerverwarming retour- leiding als bron

Nadere informatie

INFORMATIE & BEGRIPPEN

INFORMATIE & BEGRIPPEN INFORMATIE & BEGRIPPEN 1. Automatisatie & programmatie 3 2. Centralebouw 3 3. Isolatie 3 4. Meet- en registratie-instrumenten 4 5. Snelkoelingen en vriestunnels 4 6. Software 4 7. Studiedienst 5 8. U.L.O.

Nadere informatie

GROUNDWATER IS OUR BUSINESS

GROUNDWATER IS OUR BUSINESS GROUNDWATER IS OUR BUSINESS Diver-NETZ BEHEER UW DATA IN 3 STAPPEN Diver-NETZ is een compleet draadloos systeem voor het effectief en efficiënt beheren van grond- en oppervlaktewatermeetnetten. Diver-NETZ

Nadere informatie

Technologie geïntegreerd in verlichting. Rob Verbeelen. December, 2014

Technologie geïntegreerd in verlichting. Rob Verbeelen. December, 2014 Technologie geïntegreerd in verlichting Rob Verbeelen Luxendi - Xicato Benelux www.luxendi.com December, 2014 Welke technologie kan je integreren in licht? LED lichtbron(led array) Elektronische driver

Nadere informatie