Clubblad. DTS 48 September 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Clubblad. DTS 48 September 2016"

Transcriptie

1 Pagina 1 DTS 48 Jaargang 9 NR 15 Clubblad DTS 48 September 2016 Interessante informatie: Agenda: Website: Word Club 48 lid!!! sponsors@dts48.nl Kopij voor het clubblad. inleveren voor : 2 oktober uur Mailen naar; clubblad@dts48.nl Bestuursvergadering 28 september bij Paul Beemster Veiling SC Spirit 30 & Friends 8-10 Vriendentoernooi 4 juni Rommelmarkt 5 juni Mixtoernooi 11 juni Van het bestuur De eerste handbalwedstrijden op het veld zijn goed verlopen. Met dank aan het mooie weer en de scheidsrechters. Senioren Dames 1 hebben al 5 wedstrijden gespeeld, waarvan een paar door de week. Zij hebben al goede resultaten behaald en die worden keurig door de dames bijgehouden op het standenbord in de kantine. Ook de rest van de teams zijn fanatiek bezig. Op 7 september is er weer oud papier opgehaald voor DTS 48. Heren veel dank hiervoor. Mooi dat al die vrijwilligers er zijn voor de club. Op 8 oktober a.s. is de Spirit 30 & Friends Veiling in de Laurentiuskerk te Hoogkarspel. Wij bieden een aantal leuke koopjes aan. Voor meer informatie zie spirit30veiling.nl Op 22 september is er een afscheidsfeestje in de kantine van Woudia voor de vrijwilligers die bij het papieren clubblad waren betrokken. Zij hebben hiervoor als het goed is een uitnodiging ontvangen. Vanaf 1980 is het Balkontakt al het gezamenlijke clubblad van Woudia en DTS 48. Verder zijn we nog met een nieuwe vlag van DTS bezig. Als jullie nog vragen, opmerkingen of suggesties hebben, dan horen wij die graag van jullie. Onze volgende bestuursvergadering is op 28 september a.s.

2 Pagina 2 DTS 48 Jaargang 9 NR 15

3 Pagina 3 DTS 48 Jaargang 9 NR 15 ADRESSENLIJST Bestuur Voorzitter Paul Beemster (0228) voorzitter@dts48.nl Secretaris Tessa Vriend (06) secretaris@dts48.nl Matjador 53 Wervershoof Penningmeester Linda Caspers (06) penningmeester@dts48.nl Witte Dam 93 Westwoud Lid (Sponsorcommissie voorzitter) Meryam Boufouchk (06) sponsors@dts48.nl Lid Antoinette Bot (06) abot@quicknet.nl Technische commissie Coörd. Senioren Laura Beemster (06) tc@dts48.nl Coörd. Jeugd Wim Schagen (06) tc@dts48.nl Algemeen lid Marike Zilver (06) tc@dts48.nl Diversen Wedstrijdsecretariaat Claudia van Westen (06) wedstrijdsecretariaat@dts48.nl Tessa Vriend ledenadministratie@dts48.nl Ledenadministratie (06) Matjador 53 Wervershoof Scheidsr. Coörd. Claudia Kors (06) camkors@gmail.com Veld-en zaaldiensten Claudia van Westen (06) zaaldienst@dts48.nl Vervoer Marriëtte Manshanden (0229) c.manshanden@quicknet.nl Redactie Clubblad Ron Doffer (0228) clubblad@dts48.nl Materialen n.n.b. Reserveshirts Fam. van Diepen (0228) tedannemiek@quicknet.nl Dr. Nuijenstraat 20b Medische hulp Centrale Huisartsenpost (0229) Commissies Sponsorcommissie Meryam Boufouchk (06) sponsors@dts48.nl Toernooicommissie Ilse Foks (06) toernooi@dts48.nl PR / website commissie Tessa Vriend (06) pr@dts48.nl Activiteitencommissie Marrit Dijkstra (06) activiteiten@dts48.nl Dames 1 Trainers Marike Zilver Piet de Boer Fleur de Wit (06) (06) (06) fischer-zilver@quicknet.nl tiepdboer@hetnet.nl Dames 2, 3 en 4 Piet de Boer (06) tiepdboer@hetnet.nl B1 Laura Beemster (06) l.beemster@hotmail.com C1 Amber van Straalen (0228) ambervanstraalen@hotmail.com D1 n.n.b. E1 Wim Schagen (06) wim.schagen@hetnet.nl F1 Marike Zilver (06) fischer-zilver@quicknet.nl F2 Marike Zilver (06) fischer-zilver@quicknet.nl Coaches Recreanten 1 Anne Aker (06) anneaker@hotmail.com Recreanten 2 Marriëtte Manshanden (0229) c.manshanden@quicknet.nl Dames 1 Ivo Morsink (06) Ivo.morsink@quicknet.nl Dames 2 Paul Beemster (0228) p.w.beemster@quicknet.nl Dames 3 Tessa Vriend (06) secretaris@dts48.nl Dames 4 Ilco Groot (06) ilcogroot@gmail.cmo B1 C1 D1 n.n.b. Heleen Korver Annemarie Wiering n.n.b. (0228) korverdevries@quicknet.nl info@mobitravel.nl. E1 Wim Schagen (06) wim.schagen@hetnet.nl F1 Suzan Wijnker Ingrid Steneker-Sinnige (0228) (06) suusdewit@hotmail.com ingrid.steneker@hotmail.com F2 Marleen Koomen (06) marleenkoomen@hotmail.com

4 Pagina 4 DTS 48 Jaargang 9 NR 15 Kleedkamers schoonmaken Omdat de kleedkamers regelmatig te vies zijn om aan te pakken zijn we in overleg gegaan met Woudia. Wat bleek: in het verleden is de afspraak gemaakt dat DTS 48 zelf haar kleedkamers schoonmaakt. Oeps, laat het huidige bestuur niets van deze afspraak weten en dus niemand indelen voor het schoonmaken van de kleedkamers dat gaat veranderen! Vanaf het buitenseizoen gaan we senioren- en recreantenteams indelen om de kleedkamers schoon te maken. Het is de bedoeling dat de twee kleedruimtes elke dinsdagavond worden schoongemaakt. Dit kan dan gewoon een halfuurtje voor of na de training. Per maand wordt er een team ingedeeld, jullie kunnen zelf een teamrooster maken. Een emmer en sop zijn aanwezig, maar neem wel zelf een dweiltje mee. Dan kunnen we vanaf het buitenseizoen weer in een schone kleedkamer douchen. Poets rooster: September Senioren 4 Oktober Recreanten 1 Nieuwe leden gezocht! Nog even en we kunnen van start met het nieuwe seizoen. Voor dit nieuwe seizoen zijn we nog hard op zoek naar nieuwe leden voor de D-jeugd. Ben of ken jij meiden geboren in 2003 of 2004 die het leuk zouden vinden om te handballen? Misschien heb je wel vriendinnetjes, buurmeisjes of klasgenootjes die enthousiast zijn geworden door de Olympische Spelen? Wij komen graag in contact! Meer informatie of aanmelden kan door een te sturen naar ledenadministratie@dts48.nl.

5 Pagina 5 DTS 48 Jaargang 9 NR 15 Wat te doen bij velddienst: Sleutel halen en ook de tablet om de digitale formulieren in te vullen bij fam van Diepen dr Nuijenstraat 20 B als er geen voetbal is, anders kan je ook de sleutel vragen aan de kantinemedewerker. Met de sleutel de kleedkamer openen als er nog geen voetbal is. Scorebord neerzetten, kijken of het veld schoon is en anders even opruimen als er wat op ligt. De gasten begroeten en melden dat ze in de laatste kleedkamer mogen aan de rechterkant, dit moet bij alle gasten anders gaan ze in de voetbalkleedkamer zitten. Vragen wat de teams willen drinken en ook de scheidsrechter niet vergeten, dit doorgeven aan de kantine dienst. Drinken 5 min voor de rust in de kleedkamer zetten. Mocht je velddienst afgelopen zijn dan geef je de sleutel aan de volgende van de velddienst en degene die als laatste velddienst heeft doet het volgende: Als je als laatste alleen staat MAG JE DE NETTEN LATEN HANGEN!!!! Dan moet er de volgende dag weer gehandbald worden en hoeven ze er niet af. Sluit de kleedkamers als iedereen van de voetbal al weg is anders hoeft dit niet. Zorgt dat het ballenhok weer gesloten is en geeft de sleutels en de tablet weer af bij fam van Diepen. Bedankt voor alle medewerking. WEDSTRIJDEN/VELDDIENSTEN Zondag uur DTS 48 B1 Spartanen B2 Marrit Dijkstra uur DTS 48 1 Con Zelo 1 Lola Vlaar uur DTS 48 3 Victoria O 4 Idem Zondag uur DTS 48 D1 Victoria O d3 Neomie Botman uur DTS 48 4 VVW 3 Romy Dekker Zondag uur DTS 48 E1 SEW E2 Wendy Sietses uur DTS 48 2 Valken 21 Zelf regelen.

6 Pagina 6 DTS 48 Jaargang 9 NR 15 Stukjes van de Teams; Victoria O F2 DTS 48 F1 Zaterdag 10 september. Op de heenweg zat er een dikke spin in de auto en we hadden De kinderen van Victoria O waren kleiner dan ons en dit zijn de kinderen die hebben gescoord: Merel 1, Linda 4, Fenne 5, Demi 4, Kirsten 4. Groetjes, Lianne Victoria O C3 DTS 48 C1 zaterdag 3 September In de vakantie bedenkt onze jongste dochter Yanthe dat ze een handbaldoel gaat maken voor in de tuin, want ze wil graag handballen en het is vakantie! Dus helaas geen training of wedstrijd. Ze geniet wel van de handbalwedstrijden van het Nederlands elftal. Want s nachts zet ze de wekker en bekijkt samen met Lisa en mij de wedstrijden. Maar ze wil zelf handballen en dus maakt ze een tekening van een handbaldoel en ze sprokkelt her en der wat hout bij elkaar. Ook vraagt ze buurman Koos of hij mee wil helpen met timmeren. Die is altijd zo handig. Ondertussen heeft ze alle stukken keurig afgezaagd. Ook Koos Sijm raakt enthousiast bij het zien van de tekening en helpt haar. Hij tovert zelfs een handbalnet. Na het schilderen is het handbaldoel af en kan ze eindelijk.. handballen. Wat is ze blij. Samen met haar grote zus Lisa en haar vriendinnen testen ze het uit. Het handbalseizoen nadert en Yanthe vraagt wel 3 keer of ik coach wil worden. Heleen is medecoach en geeft aan dat ze graag ondersteuning wenst omdat zij het liefste de wissels doet. Samen sta je sterk! Bij onze oudste dochter Lisa heb ik ook samen met Monique Sijm 6 jaar gecoacht dus waarom dan niet bij de jongste en iemand die zo enthousiast is dat ze zelf een doel maakt kan je toch niet weigeren. Dus ik laat Heleen weten dat ik het doe. Yanthe en Heleen blij, maar of de rest van het team daar zo blij mee is zullen we moeten afwachten. Ik ga er in ieder geval voor en heb er zin in! Afgelopen zaterdag was dan weer mijn rentree. Eerst riepen we de meiden bijeen in de kantine om zelf een aanvoerster te kiezen. Laura de Boer werd gekozen als aanvoerster. Laura heel veel suc6! Yanthe en Sanne werden de warmlopers en iedereen die de was-tas heeft, dient een stukje te schrijven. Lever je het stukje niet op tijd in, dan krijg je de week erop weer de was-tas. Oftewel ook ouders even opletten! Na de bespreking vertrokken we volle goede moed naar het sportterrein in Obdam. Heleen had een voetbaluitje dus kon helaas niet mee. Ik werd dus meteen alléén voor de leeuwen gegooid. Het warmgooien begon. Geweldig Marit had zelfs muziek meegenomen. Het leken wel professionals. Ik was nu al trots op ze! De wedstrijd zou gaan beginnen, maar er stond 20 minuten op het bord. Ik dacht eerst dat het een grap was, maar besloot dan toch naar de scheidsrechter te gaan om te zeggen dat het toch echt 2 x 25 minuten was. Haha 1 e zweetmomentje. Eveline van Westen was als supporter meegereden en ik vroeg of ze mij mee wilde helpen met de wissels. De eerste minuten gingen in en al snel scoorden de meiden 1-0. Zo de spits was er af. Marit stond in het doel en keepte geweldig. Ook de verdediging stond sterk, dus de aanvallen konden beginnen. Het ene naar het andere doelpunt werd gemaakt. Met de rust was het 2-12 voor DTS 48. In de rust even een peptalk. De meiden wilden winnen en zeker met 20 doelpunten. Dus daar gingen we voor. Sanne, Yanthe, Femke, Laura, Luna, Imke en Jade scoorden allemaal die wedstrijd. Romy en Lisa verdedigden als een dijk en zo wonnen we de wedstrijd met Wat een toppers. Ik heb ervan genoten. Meiden, op naar de volgende wedstrijd! Annemarie Wiering

7 Pagina 7 DTS 48 Jaargang 9 NR 15 DTS 48 Dames 1 De start van een nieuw seizoen en gelijk een seizoen waarbij we vol aan de bak mogen met 2 wedstrijden in 1 week. In de zaterdag voorafgaande aan de eerste wedstrijd werkten de meeste van ons nog even de nodige vitamine B12 naar binnen met een lekker vet visje uit Volendam. Dit vette visje zorgde ervoor dat wij zondag sterk aan de wedstrijd konden beginnen. Deze eerste wedstrijd werd gespeeld tegen Westfriezen. In ons team een enkele wijziging. Lisanne heeft plaats genomen op de bank voor de nodige adviezen en daarvoor in de plaats gekomen is Ilse Braakman. Daarnaast hebben wij dit seizoen ook de luxe van twee keepers dankzij Kimberley die dit seizoen samen met Anne het doel verdedigt. Dat extra visje van zaterdagavond gaf de verdediging een extra boost waardoor wij aan het begin van de wedstrijd een lange tijd de nul wisten te houden. De aanval liep daarnaast ook goed waardoor er een 5-0 voor ons op het scorebord kwam te staan. Helaas wist Westfriezen later ons doel ook te vinden waardoor de spanning terug kwam in de wedstrijd. Gedurende de hele wedstrijd waren wij de bovenliggende partij maar lieten we Westfriezen wel steeds dichterbij komen. Aan het einde van de wedstrijd kregen onze cirkels steeds meer ruimte of zoals Westfriezen beschreef we kregen geen grip op de cirkelspeelsters van DTS een groot compliment en dit zorgde voor een eindstand van Zoals gezegd mochten wij gelijk goed aan de bak dus op een doordeweekse woensdag stond de derby tegen VVW gepland. Om de een of andere reden is dit toch altijd een beladen wedstrijd ongeacht de stand in de competitie. Zo ook deze wedstrijd. VVW begon gelijk fel aan de wedstrijd en kwamen op een 4-0 voorsprong. Wij moesten nog even omschakelen van werk naar wedstrijd. Gelukkig was Kelly de eerste die een drukke schooldag achter zich kon laten en het eerste puntje voor ons er in schoot. En zo als een oud gezegde luidt: Als er één schaap over de dam is, dan volgen er meer. Dus daar kwamen Meryam en Charlot ook over die spreekwoordelijke dam en zij schoten de 2-4 en de 3-4 in het doel. De spanning was terug in de wedstrijd en vanaf dit moment wisselde de doelpunten van beide kanten elkaar af. Wij trokken aan het langste eind en gingen met een nipte voorsprong van 1 schamel doelpuntje de rust in 7-8. In de tweede helft opende VVW de score en zo stonden wij weer gelijk, 8-8. Laura en Charlot beantwoordden dit met een fraai doelpunt Één van de speelsters van VVW bleek een goed glaasje limonade te hebben gedronken in de rust want zij scoorde even driemaal op rij. Hierdoor was er een gelijkspel van Gelukkig smaakte de limonade bij ons ook prima en hadden wij hier een antwoord op, namelijk 4 doelpunten van onze kant. Dat betekende weer een voorsprong van Dit kostte alleen wel kracht en hoe graag je het als team ook zou willen 2 keer 30 minuten fantastisch spelen is helaas (nog) niet mogelijk zo aan het begin van het seizoen. We lieten VVW terugkomen tot een stand van Nog maar 1 puntje in ons voordeel en met nog maar een paar minuten op de klok. Wij wisten er met die paar minuten op de klok een penalty uit te slepen en Charlot zo koelbloedig als zij is, schoot deze er haarfijn in. Het was nu een kwestie van met zijn achten voor het doel gaan liggen en geen enkele bal er meer in. Even voor de goede orde, we bleven op de cirkel verdedigen en dankzij een aantal knappe reddingen van Kimberley gingen de punten mee terug naar Westwoud. De eerste twee wedstrijden zijn gewonnen en wij hopen deze stijgende lijn voort te zetten. Dit moet aankomend week gebeuren met een wedstrijd op zondag tegen Tornado en alweer een doordeweekse wedstrijd op de woensdag, ditmaal tegen Berdos. Wie weet tot dan!

8 Pagina 8 DTS 48 Jaargang 9 NR 15 wedstrijdverslag Dts C1-VVW C4 zondag 11 september 2016 speelden wij een wedstrijd tegen VVW C4 om 12:00 thuis. in het begin liep het wel goed maar we speelden heel erg mee met het tempo van VVW dus we speelden niet op tempo later toen Annemarie en Heleen tegen ons zeiden meiden tempo in jullie spel begonnen we echt de wedstrijd op tempo te spelen. en scoorden we veel doelpunten. Lisa die bij ons op doel stond keepten een geweldige wedstrijd en hield heel veel ballen tegen. toen de scheidsrechter het spel affloot voor de rust stond het we begonnen goed aan de 2de helft en scoorden al heel snel weer doelpunten ook deden we wisseltjes die af en toe niet echt goed gingen maar dat kwam vooral omdat er bij VVW iemand op de stoor stond liepen we daar heel erg tegen aan maar we hebben uit de wissels wel veel gescoord. aan het einde van de wetstrijd stond het 26-7 dat vonden wij een mooie stand want vorige week tegen victoria O speelden we 25-7 dus we hadden 1 doelpunt meer gemaakt en daar waren wij heel erg blij mee. op naar volgende week meiden!!!!. dank jullie wel Heleen en Annemarie voor het choachen we zijn heel erg blij met jullie. de doelpunten zijn gemaakt door: Femke 5 Yanthe 5 Luna 5 Sanne 4 Marit 4 Jade 2 Laura 1 zaterdag spelen wij tegen Westfriezen uit om 14:00 we hebben er zin in we gaan ervoor. Westfriezen C3 - DTS'48 C1 Op zaterdag moesten we om kwart over 1 op de fiets naar Zwaag. We moesten in reserve shirts. Marit stond goed te keepen. Met de rust stond het 2-5. Na de 2e helft kwamen op gang, en werd het uit eindelijk De doelpunten zijn gemaakt door: Femke 3 Sanne 4 Yanthe 6 Imke 1 Jade 2 Luna 3 Lisa 1 Groetjes Luna

9 Pagina 9 DTS 48 Jaargang 9 NR 15 Op zaterdag 8 oktober organiseert SC Spirit'30 in de Laurentiuskerk in Hoogkarspel de Veiling SC Spirit 30 & Friends. DTS'48 doet mee aan deze veiling! Op deze avond worden er allerlei verschillende kavels aangeboden, waarvan de opbrengst naar de desbetreffende vereniging gaat. DTS '48 biedt dertien veelzijdige kavels, voor jong en oud, aan! De opbrengst van de veiling wordt besteedt aan de renovatie van de dug-outs en aan de aanschaf van een digitaal scorebord voor bij het handbalveld. De kavels die namens DTS'48 aangeboden worden: 1. Een handbalwedstrijd tegen DTS'48 Dames 1 op 14 oktober om 19:30 uur bij Woudlust 2. Make-up advies, make up en wenkbrauw behandeling voor 2 personen bij Anouk van Straalen 3. Reischeque ter waarde van 100 van The Travel Club Annemarie Wiering 4. Kinderworkshop taarten maken voor 8 personen bij Taartmakerij Westwoud 5. High Tea bon voor 2 personen te besteden bij van Dis Hoogkarspel 6. Een jeugd lidmaatschap voor één buiten- en binnenseizoen van handbalvereniging DTS'48 7. Een conditie/krachttraining voor 10 personen op 14 januari 2017 in de Schalm verzorgd door Timo Beemster 8. Onderhoudsbeurt PC uitgevoerd door GoforIT 9. Pietengym voor 12 kinderen op zaterdag 26 november van half tien tot half twaalf uur in de Schalm 10. Tien weken lang (januari tot april) één bosje tulpen aangeboden door Bart en Tom Visser 11. Een 10-rittenkaart groepslessen van Bewegen in Hoogkarspel 12. Een verzorgde middag op zaterdag 15 oktober bij 't Keetje: lunch, appels plukken en een borreltje toe 13. Portretfotografie, aangeboden door Suzanne Oud Fotografie Weet jij al voor welk koopje je gaat? De opbrengst van bovenstaande kavels gaat dus geheel naar DTS'48! We zien jullie graag allemaal op 8 oktober om uur in de Laurentiuskerk van Hoogkarspel om te bieden op de leuke koopjes die aangeboden worden! Volg het veilingnieuws via:

10 Pagina 10 DTS 48 Jaargang 9 NR 15 WEDSTRIJDPROGRAMMA - DTS '48 Dag Wedstrijd Aan- Ver- Locatie Rijders Datum vang trek Scheidsrechter Week van 24 september t/m 30 september zo. DTS' Conzelo Woudlust 25-sept. Westwoud Baumann, Schouten zo. VVW 2 - DTS' Theo Koomenlaan 5 Koorn, Out 25-sept. reserve shirts! Wervershoof de Boer zo. DTS' Victoria O Woudlust 25-sept. Westwoud Kelly, Charlot zo. Koedijk 1 - DTS' Saskerstraat 164 L.de Boer, Appel 25-sept. reserve shirts! Koedijk Kunst zo. DTS'48 B1 - Spartanen B Woudlust v. Diepen* 25-sept. Westwoud Frieda, Annabel DTS'48 C1 zo. Meteoor D2 - DTS'48 D De Weijver 5 Dekker, Laan 25-sept. let op, wedstrijd zondag 25 sept. Hoogwoud za. Meteoor E2 - DTS'48 E De Weijver 5 Veerman, Jong 24-sept. Hoogwoud Koekoek zo. Quick F2 - DTS'48 F Toernooiveld 1 Wijnker, Stroet 25-sept. zo. 25-sept. DTS'48 F2 - SV De Valken F2 Westwoud Woudlust Zwaagdijk ma. DTS' Victoria O Woudlust 26-sept. recreanten Westwoud Anouk O.? ma. DTS' Hauwert Woudlust 26-sept. recreanten Westwoud Anouk O.?

11 Pagina 11 DTS 48 Jaargang 9 NR 15 WEDSTRIJDPROGRAMMA - DTS '48 Dag Wedstrijd Aan- Ver- Locatie Rijders Datum vang trek Scheidsrechter Week van 1 oktober t/m 7 oktober zo. Hollandia T 1 - DTS' zelf Sportlaan 4 zelf regelen 2-okt. bep. Tuitjenhorn Bergen, de Jong zo. Westfriezen 3 - DTS' Wilhelminastraat 1 Groot, Hooiveld 2-okt. reserve shirts! Zwaag Neefjes DTS'48 3 zo. DTS' VVW Woudlust 2-okt. Westwoud zo. SEW B3 - DTS'48 B Lange Dres 1 Martinali, Doffer* 2-okt. Nibbixwoud v. Diepen zo. DTS'48 C1 - Sporting Andijk C Woudlust 2-okt. Westwoud Claudia zo. DTS'48 D1 - Victoria O D Woudlust 2-okt. Westwoud DTS'48 E1 za. SEW F4 - DTS'48 F Lange Dres 1 Laan, Rijpkema 1-okt. Nibbixwoud DTS'48 F2 ma. DTS' KSV Woudlust 3-okt. recreanten Westwoud Frieda, Annebel ma. DTS' Vido Woudlust 3-okt. recreanten Westwoud Frieda, Annebel

12 Pagina 12 DTS 48 Jaargang 9 NR 15 WEDSTRIJDPROGRAMMA - DTS '48 Dag Wedstrijd Aan- Ver- Locatie Rijders Datum vang trek Scheidsrechter Week van 8 oktober t/m 14 oktober DTS'48 1 zo. 9-okt. DTS' SV De Valken Woudlust Westwoud zo. Spartanen 4 - DTS' Sportlaan 17 T. Vriend, Slagter 9-okt. Wognum N. v. Straalen za. Lacom 3 - DTS' Dokter Wilminkstr. 3 de Vries, Hoek 8-okt. Noord-Scharwoude M. de Boer DTS'48 B1 zo. Lacom C2 - DTS'48 C Dokter Wilminkstr. 3 Wiering, Korver 9-okt. Noord-Scharwoude Geerling zo. Hauwert D2 - DTS'48 D Heemraadwitweg 1 Visser, Brandsen 9-okt. Hauwert zo. DTS'48 E1 - SEW E Woudlust 9-okt. Westwoud zo. DTS'48 F1 - Sporting S F Woudlust 9-okt. Westwoud Sanne DTS'48 F2 ma. Sporting Andijk 1 - DTS' zelf Kleingouw okt. recreanten bep. Andijk ma. SEW 1 - DTS' zelf Lange Dres 1 10-okt. recreanten bep. Nibbixwoud

Clubblad. DTS 48 Januari Februari uur. Hier wat nieuws vanuit het bestuur: Interessante informatie:

Clubblad. DTS 48 Januari Februari uur. Hier wat nieuws vanuit het bestuur: Interessante informatie: Pagina 1 DTS 48 Jaargang 9 NR 2 Clubblad DTS 48 Januari 2016 Interessante informatie: Agenda: Website: www.dts48.nl Word Club 48 lid!!! sponsors@dts48.nl Geen clubblad gehad Bel Tanja Stap 563759 Kopij

Nadere informatie

Clubblad. DTS 48 Maart Info van top niveau. 20 Maart uur. Interessante informatie: Agenda:

Clubblad. DTS 48 Maart Info van top niveau. 20 Maart uur. Interessante informatie: Agenda: Pagina 1 DTS 48 Jaargang 9 NR 5 Clubblad DTS 48 Maart 2016 Interessante informatie: Agenda: Website: www.dts48.nl Word Club 48 lid!!! sponsors@dts48.nl Geen clubblad gehad Bel Tanja Stap 563759 Kopij voor

Nadere informatie

Pagina 1 DTS 48 Jaargang 9 NR 10. Clubblad

Pagina 1 DTS 48 Jaargang 9 NR 10. Clubblad Pagina 1 DTS 48 Jaargang 9 NR 10 Clubblad DTS 48 Mei 2016 Interessante informatie: Website: www.dts48.nl Word Club 48 lid!!! sponsors@dts48.nl Geen clubblad gehad Info van top niveau. We zijn alweer bijna

Nadere informatie

Clubblad. DTS 48 Mei Informatie van top niveau. 31 Mei uur. Interessante informatie: Agenda

Clubblad. DTS 48 Mei Informatie van top niveau. 31 Mei uur. Interessante informatie: Agenda Pagina 1 DTS 48 Jaargang 8 NR 11 Clubblad DTS 48 Mei 2015 Interessante informatie: Agenda Website: www.dts48.nl Word Club 48 lid!!! sponsors@dts48.nl Geen clubblad gehad Bel Tanja Stap 563759 Kopij voor

Nadere informatie

Clubblad. DTS 48 November 2015. 29 November 19.00 uur. Interessante informatie: Agenda:

Clubblad. DTS 48 November 2015. 29 November 19.00 uur. Interessante informatie: Agenda: Pagina 1 DTS 48 Jaargang 8 NR 21 Clubblad DTS 48 November 2015 Interessante informatie: Agenda: Website: www.dts48.nl Word Club 48 lid!!! sponsors@dts48.nl Geen clubblad gehad Bel Tanja Stap 563759 Kopij

Nadere informatie

Clubblad. Mei 2011. Interessante informatie: Agenda: Bezoek onze website www.dts48.nl. Word Club 48 lid! Hoe? Kijk op de website. www.dts48.

Clubblad. Mei 2011. Interessante informatie: Agenda: Bezoek onze website www.dts48.nl. Word Club 48 lid! Hoe? Kijk op de website. www.dts48. Pagina 1 Jaargang 4 NR 9 Clubblad Mei 2011 Interessante informatie: Agenda: Bezoek onze website www.dts48.nl. Word Club 48 lid! Hoe? Kijk op de website. www.dts48.nl Copij voor het clubblad. inleveren

Nadere informatie

Notulen Jaarvergadering 2016/2017.

Notulen Jaarvergadering 2016/2017. Notulen Jaarvergadering 2016/2017. Datum: 6 september 2017 Locatie: Kantine Woudlust Aanwezig: Paul Beemster, Antoinette Bot, Linda Caspers, Tessa Vriend, Rober Heilig, Martijn Koekkoek, Michèle de Wit,

Nadere informatie

NHV Afdeling Noord Holland Noord

NHV Afdeling Noord Holland Noord Beker Dames Senioren Standaard 1e ronde: 09-04-2013 1 Excelsior DS1 2 9693 09/04 20:00 Westfriezen DS1-Victoria O DS1 Westfriezen - 't Krijt, ZWAAG V. Baumann, R. Schouten 3 9691 09/04 20:00 Dts'48 DS1

Nadere informatie

37e jaargang Nr Maart De lotenverkoopsters afgelopen zondag. Bedankt meiden!!! ODESSA

37e jaargang Nr Maart De lotenverkoopsters afgelopen zondag. Bedankt meiden!!! ODESSA 37e jaargang Nr 28 7 Maart 2011 De lotenverkoopsters afgelopen zondag Bedankt meiden!!! ODESSA 1 Wedstr nr Wedstrijdprogramma Aanvang Vertrek Scheidsrechter 13-3-2011 37105 Oudesluis1-DESS1 14.00 Dingerdis.W.N

Nadere informatie

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours 2015-2016 We kunnen terug kijken op een zeer enerverend seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten. Dit zowel sportief gezien, maar zeker als club.

Nadere informatie

Clubblad DTS 48. Info van top niveau. Mei Interessante informatie:

Clubblad DTS 48. Info van top niveau. Mei Interessante informatie: Pagina 1 DTS 48 Jaargang 4 NR 10 Clubblad DTS 48 Mei 2011 Interessante informatie: Bezoek onze website www.dts48.nl. Word Club 48 lid! Hoe? Kijk op de website. www.dts48.nl Copij voor het clubblad. inleveren

Nadere informatie

Seizoen 2014 / 2015 Clubblad nummer 21 dinsdag 2 juni één. Hoofdsponsors

Seizoen 2014 / 2015 Clubblad nummer 21 dinsdag 2 juni één. Hoofdsponsors dinsdag Samen één 2 / 7 Algemeen bestuur Naam Functie Telefoon Johan Bloothoofd Voorzitter 072-5044424 Michel Konijn Penningmeester 075-6413663 Djamilja Timmer Secretaris 075-6411802 Karin Koek-Bloemendaal

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

Clubblad DTS 48. Info van top niveau. Juni 2011. Interessante informatie: Agenda: Vrijwilligersfeest 19 juni 11.00 uur

Clubblad DTS 48. Info van top niveau. Juni 2011. Interessante informatie: Agenda: Vrijwilligersfeest 19 juni 11.00 uur Pagina 1 DTS 48 Jaargang 4 NR 12 Clubblad DTS 48 Juni 2011 Interessante informatie: Bezoek onze website www.dts48.nl. Word Club 48 lid! Hoe? Kijk op de website. www.dts48.nl Copij voor het clubblad. inleveren

Nadere informatie

Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op.

Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op. 37e jaargang Nr 35 25 April 2011 Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op. Rest ons nog de voetbalweek. Van dinsdag 24 mei tot en

Nadere informatie

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht 1 Aftrap 14 nov. nr: 13 Seizoen 2016-2017 r Voetbalvereniging v.v.w Opgericht 8 mei 1928 Kantine 581846 Redactie Aftrap: Joke Karsten-Slaman Europasingel 72 E-mail:karst40@ziggo.nl Telefoon: 0228-582175

Nadere informatie

Jeugdhandbal. Hallo meiden van de handbal,

Jeugdhandbal. Hallo meiden van de handbal, Jeugdhandbal Hallo meiden van de handbal, En ja hoor, de school is weer begonnen dus dat betekent dat de handbal ook weer gaat beginnen!! Als het goed is hebben de jeugdleden het schema gekregen met de

Nadere informatie

V.V.W. VVW 1 hard onderuit

V.V.W. VVW 1 hard onderuit 1 Aftrap 11 dec. nr: 16 Seizoen 2018-2019 r Voetbalvereniging v.v.w Opgericht 8 mei 1928 Kantine 581846 Redactie Aftrap: Joke Karsten-Slaman Europasingel 72 E-mail:karst40@ziggo.nl Telefoon: 0228-582175

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd Van de redactie: VVW DS1 Olympia DS1 12-02, 13:00 Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden

Nadere informatie

37 e jaargang nr december

37 e jaargang nr december 37 e jaargang nr.14 18 december 2017 www.kvscmh.nl UITSLAGEN: Senioren 1 - Eyckelkorf/omhoog 10 10 Senioren 2 - Oranje Wit 2 10 16 De Corridor 3 - Senioren 4 13 5 Senioren 5 mw - Flamingo s 8 7 Junioren

Nadere informatie

37e jaargang Nr maart Herinnering.

37e jaargang Nr maart Herinnering. 37e jaargang Nr 27 12 maart 2012 Herinnering. Een paar weken terug heb ik een oproep geplaatst of er iemand is (1 of 2 personen), Die de Odessa van mij wil overnemen om te drukken. Helaas heb ik nog geen

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2 Van de redactie: Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden - Programma voor aankomend

Nadere informatie

Namens het bestuur, Jessica. Wedstrijdsecretariaat jeugd: Veld : Kevin van Zeeland 06 16244466 Zaal :

Namens het bestuur, Jessica. Wedstrijdsecretariaat jeugd: Veld : Kevin van Zeeland 06 16244466 Zaal : V. VLUG EN VAARDIG Het Vierde Vak nr. :3 Datum : 15 september 2015 Voorzitter : Jan Slinger 020-6340316 Secretaris : Jessica van der Vecht 020-2218066 Penningmeester : Andre Schuringa 020-4001196 Clubhuis

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 5 20-12-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. Het jaar is weer in hoog tempo voorbij gevlogen. Op bestuurlijk niveau was het flink aanpoten.

Nadere informatie

Gezocht Sponsoren!!!!!!

Gezocht Sponsoren!!!!!! juni 2015 nummer:2 Het seizoen is ten einde alle teams zijn nu klaar met de competitie en toernooien en iedereen kan genieten van een fijne vakantie en een periode zonder handbal. Als eerste willen wij

Nadere informatie

Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015

Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015 Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015 We kunnen terug kijken op een geslaagd seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten bestuurlijk gezien hebben we vooruitgang geboekt maar

Nadere informatie

ZAALVOETBALTOERNOOI E1 MIDWOUD

ZAALVOETBALTOERNOOI E1 MIDWOUD 37e jaargang Nr 23 31 Januari 2011 ZAALVOETBALTOERNOOI E1 MIDWOUD Ook deze winter werd er weer in de zaal gevoetbald door de E's. Het is altijd een verrassing hoe dat uitpakt met de team- en de poule-indeling.

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus 1965 www.urbanusvolleybal.nl INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus 1965 www.urbanusvolleybal.nl INFO ACTUEEL Bij deze allemaal een heel goed en sportief 2016! 2015 is voorbij gevlogen. Voor Urbanus een jaar met ups en downs. Hopelijk gaan we 2016 in met allemaal ups. De jeugd trekt omhoog, de dames doen

Nadere informatie

Jeugdkrantje AKC Nr

Jeugdkrantje AKC Nr Jeugdkrantje AKC Nr.19 1501 2016-2017 Programma Dag Datum Thuis Uit Aanvang Aanwezig/ vertrek Locatie Zaterdag 21 januari Juventa A1 AKC A1 16.15 15.15 Hardenberg Zaterdag 21 januari Achilles B1 AKC B1

Nadere informatie

Handbalvereniging D.T.S. 48. Alles wat je moet weten over onze mooie vereniging

Handbalvereniging D.T.S. 48. Alles wat je moet weten over onze mooie vereniging Handbalvereniging D.T.S. 48 Alles wat je moet weten over onze mooie vereniging 1 Welkom bij D.T.S. 48! In dit informatieboekje kun je alles vinden over D.T.S. 48. Van omgangsregels tot adressen en van

Nadere informatie

Programma boekje Toernooi JO-8 en JO-9 VV Spijkenisse 4 januari 2018

Programma boekje Toernooi JO-8 en JO-9 VV Spijkenisse 4 januari 2018 Programma boekje Toernooi JO-8 en JO-9 VV Spijkenisse 4 januari 2018 Welkom beste sportvrienden, VV Spijkenisse heet u van harte welkom op het JO-8 en JO-9 Toernooi. Wij hopen dat u een fantastische dag

Nadere informatie

37e jaargang Nr augustus Seizoen

37e jaargang Nr augustus Seizoen 37e jaargang Nr 1 16 augustus 2010 Seizoen 2010-2011 staat weer op het punt te beginnen. De selectie van de heren en dames hebben inmiddels alweer de eerste trainingen afgewerkt. Het luie zweet en de vakantiekilo's

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO ACTUEEL Zo eindelijk hebben jullie weer een voor jullie. Het bestuur heeft 3x vergaderd. En dan werd er o.a. gevraagd of mijn email adres het niet deed, maar sorry het ontbrak mij even aan de tijd. Let

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de drieëntwintigste muis van het hockeyseizoen 2012-2013. In deze muis : 115 jaar KNHB Dames 2 : zaalkampioen! DWF = Digitaal Wedstrijd

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Senioren

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Senioren Van de redactie: Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden - Programma voor aankomend

Nadere informatie

De gezelligheid en sportiviteit voeren vandaag de boventoon dus is de belangrijkste prijs de ING Fair Play Cup.

De gezelligheid en sportiviteit voeren vandaag de boventoon dus is de belangrijkste prijs de ING Fair Play Cup. 2 Terrein: Sportpark Madestein, Madesteinweg 17, Den Haag, Telefoon: 070-3978920 Secretariaat: p/a Valkenierstraat 9, 2694 BN s-gravenzande Telefoon: 0174-420578 of 06-10570872; E-mail: secretaris@svloosduinen.nl

Nadere informatie

Seizoen 2016 / 2017 Clubblad nummer 20 maandag 5 juni één. Hoofdsponsors

Seizoen 2016 / 2017 Clubblad nummer 20 maandag 5 juni één. Hoofdsponsors Seizoen 2016 / 2017 Clubblad nummer 20 maandag Samen één 2 / 5 Algemeen bestuur Naam Functie Telefoon Johan Bloothoofd Voorzitter 072-5044424 Rik Brouwer Penningmeester Djamilja Timmer Secretaris 075-6411802

Nadere informatie

Rheko info nr mei adres Rheko: website :

Rheko info nr mei adres Rheko: website : 3 Rheko info nr. 39 13-19 mei 2018 e-mail adres Rheko: rheko@planet.nl website : http://www.rheko.nl Donderdag: Competitiewedstrijd Rheko B1 Amicitia B1, aanvang 20.00 uur, aanwezig 19.00 uur. 17 05 Opstelling

Nadere informatie

Programma boekje JO13 Toernooi

Programma boekje JO13 Toernooi Programma boekje JO13 Toernooi VV Spijkenisse 25 maart 2018 Welkom beste sportvrienden, VV Spijkenisse heet u van harte welkom op het JO-13 Toernooi. Wij hopen dat u een fantastische dag beleeft. Voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang 3 - nr. 2 - mei 2015

Nieuwsbrief jaargang 3 - nr. 2 - mei 2015 Nieuwsbrief jaargang 3 - nr. 2 - mei 2015 Van het bestuur Nog een paar wedstrijden en dan zit het seizoen 2014-2015 er alweer op. Alle teams hebben lekker gespeeld en prima meegedraaid in de competitie.

Nadere informatie

WEEK VAN DE SCHEIDSRECHTER!!

WEEK VAN DE SCHEIDSRECHTER!! 15 November 2010 JARIGEN De jarigen van deze week zijn: 15 November Trijnie Keppel-de Graaf 15 November Kim Biesbroek 16 November Steffi Konijn 19 November Jolanda Hartog 19 November Chayenne van der Zwet

Nadere informatie

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Ons seizoen van het begin tot het einde. Ons seizoen van het begin tot het einde. SGV F1 Trainsters: Mart Ise Tamara Gijs Yara Daphne Matthias Mirthe Op woensdag 20 augustus was het dan eindelijk zo ver het seizoen ging van start met de eerste

Nadere informatie

53e jaargang nr. 20 10 januari 2016

53e jaargang nr. 20 10 januari 2016 53e jaargang nr. 20 10 januari 2016 Van het bestuur Alweer een hele week in het nieuwe jaar voorbij. Alle recepties en nieuwjaarsbijeenkomsten zijn achter de rug. De ene wat drukker bezocht dan de andere.

Nadere informatie

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1 Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag JA1 - Cartouche JA1 2-8 Top JB1 - Rotterdam JB3 4-3 1 e klasse JC1 - Leonidas JC1 4-1 Top JC2 - HDS JC1 1-6 1 e klasse JD1 - HGC JD1 0-6 Top

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46 Nieuwsbrief en Mini s Roda 46 Jaargang 2 - Nummer 10 18-11-2008 van Spanje en Frankrijk was met 4-3 te sterk voor België. Bij de deed Spanje het opvallend goed. De Spanjaren wonnen alle drie hun wedstrijden.

Nadere informatie

Uitslagen openingsdag 6 september

Uitslagen openingsdag 6 september Volleybalvereniging Clam Dycke Nieuwsbrief 8 september 2015 Wat een geslaagde Openingsdag afgelopen zondag in het Trias, waar 10 Clam Dycke teams hun eerste partijtjes speelden in het kader van de voorbereiding

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jongste Jeugd

Nieuwsbrief Jongste Jeugd Seizoen 2015 2016, nr. 1 Nieuwsbrief Jongste Jeugd Hoera, het nieuwe seizoen is weer gestart! Wij hebben er weer zin in. Ook dit seizoen zullen we weer een aantal nieuwsbrieven naar jullie sturen, waarin

Nadere informatie

V.V.W. VVW speelt goed samen en wint verdiend van VVS met 5-1

V.V.W. VVW speelt goed samen en wint verdiend van VVS met 5-1 1 Aftrap 23 okt. nr: 9 Seizoen 2018-2019 r Voetbalvereniging v.v.w Opgericht 8 mei 1928 Kantine 581846 Redactie Aftrap: Joke Karsten-Slaman Europasingel 72 E-mail:karst40@ziggo.nl Telefoon: 0228-582175

Nadere informatie

NEA. s.v. Ouderkerk a/d. Amstel

NEA. s.v. Ouderkerk a/d. Amstel Clubblad NEA s.v. Ouderkerk a/d Amstel Handbal & Trim 1 NEA SPORTVERENIGING 22 januari 2013 HANDBAL TRIM OPGERICHT 19 JUNI 1951 Postadres: Postbus 155 11 e Jaargang nummer 8 1190 AD Ouderkerk aan de Amstel

Nadere informatie

Proteus minitoernooi 2012 (2)

Proteus minitoernooi 2012 (2) Proteus minitoernooi 2012 (2) Sterrencompetitie Doelgroepenbad 14-12-2012 Nadat vorige week vrijdag de 1 e wedstrijden waren gespeeld stond vandaag de laatste poule wedstrijd op het programma. Tevens stond

Nadere informatie

FRIS HET NIEUWE JAAR IN AGENDA

FRIS HET NIEUWE JAAR IN AGENDA FRIS HET NIEUWE JAAR IN De laatste competitiewedstrijden van 2016 zijn inmiddels gespeeld en het nieuwe jaar gaat zijn intrede nemen. Maar eerst komen de feestdagen nog en traditiegetrouw het oliebollentoernooi

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1

Nadere informatie

DTS Junioren toernooi 2017

DTS Junioren toernooi 2017 DTS Junioren toernooi 2017 Voorwoord. Welkom op het DTS Jeugdtoernooi. Samen met een enthousiaste groep vrijwilligers organiseert de Toernooicommissie van s.v. DTS al enkele jaren een leuk jeugdtoernooi

Nadere informatie

SEW JO Veld Zaterdag, 0235 Onder 17 competitie (najaar) 3e klasse 03

SEW JO Veld Zaterdag, 0235 Onder 17 competitie (najaar) 3e klasse 03 SEW JO17-1 - Veld Zaterdag, 0235 Onder 17 competitie (najaar) 3e klasse 03 Wieringermeer JO17-3 Opperdoes JO17-1 5-5 10-09-2016 KGB JO17-2 Zwaluwen 30 HCSV 5-3 10-09-2016 JO17-1 Westfriezen JO17-3 Berkhout

Nadere informatie

Programma boekje Nissewaard Cup Toernooi JO15 VV Spijkenisse 5 januari 2018

Programma boekje Nissewaard Cup Toernooi JO15 VV Spijkenisse 5 januari 2018 Programma boekje Nissewaard Cup Toernooi JO15 VV Spijkenisse 5 januari 2018 Welkom beste sportvrienden, VV Spijkenisse heet u van harte welkom op de Nissewaard Cup bij onze vereniging, een JO15 Wintertoernooi.

Nadere informatie

35 e Hoekman Toernooi [Typ de ondertitel van het document]

35 e Hoekman Toernooi [Typ de ondertitel van het document] 35 e Hoekman Toernooi 2017 [Typ de ondertitel van het document] 35 e Hoekman Toernooi 20 mei 2017 Wij heten de deelnemende verenigingen van harte welkom bij het Hoekman Toernooi voor JO15- en JO13-teams

Nadere informatie

Versie augustus 2019

Versie augustus 2019 Versie 2.0 24 augustus 2019 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Programma JO8 t/m JO13... 4 Aanvang JO8 t/m JO13... 5 Deelnemende teams en kleedkamers... 7 Foto s (VELD E)... 9 Spelinstructies (Bestuurskamer)...

Nadere informatie

Beste leden, ouders, trainers, sponsoren, coaches, en overige vrijwilligers,

Beste leden, ouders, trainers, sponsoren, coaches, en overige vrijwilligers, TEN EERSTE... Beste leden, ouders, trainers, sponsoren, coaches, en overige vrijwilligers, Het nieuwe hockeyseizoen is alweer begonnen. De eerste competitiewedstrijden zijn al gespeeld. Dames 1 en heren

Nadere informatie

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36 SPORT-FLITS Dosc A1 Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/2016 - nummer 36 Vandaag, 25 juni 2016, stond de allerlaatste (?) wedstrijd van Hans Schell als trainer/coach op het programma,

Nadere informatie

SPREEKBEURT HANDBAL. door Casper Houtepen

SPREEKBEURT HANDBAL. door Casper Houtepen SPREEKBEURT HANDBAL door Casper Houtepen Mijn onderwerp voor de spreekbeurt is handbal. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik het zelf doe en ik het een leuke sport vind. Misschien willen door mijn spreekbeurt

Nadere informatie

Veel leesplezier, De Redactie. Dané Jansen. 28 januari Vrije middag groepen januari Volgende BargerBabbel. Pag

Veel leesplezier, De Redactie. Dané Jansen. 28 januari Vrije middag groepen januari Volgende BargerBabbel. Pag 16 januari 014, jaargang. nr. 8 Voor jullie ligt de digitale BargerBabbel zoals we die op school verspreiden (ook apart onder de ouders van aangemelde leerlingen die nog niet op school zitten, en waarvan

Nadere informatie

Dûh Boeah bokaal. VVKLOOSTERBUREN gezellig veteranenmixtoernooi om de

Dûh Boeah bokaal. VVKLOOSTERBUREN gezellig veteranenmixtoernooi om de VVKLOOSTERBUREN gezellig veteranenmixtoernooi om de Dûh Boeah bokaal Datum: 20 mei 2017 Aanvang: 13:00 Terrein: Sportpark Westerklooster, Kloosterburen 2 Voorwoord Kloosterburen, mei 2017 Voorafgaand aan

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslag. Senioren. Jeugd. Senioren

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslag. Senioren. Jeugd. Senioren Van de redactie: Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden - Programma voor aankomend

Nadere informatie

Graag verneem ik wie dit op zijn/haar geweten heeft. Mijn telefoonnummer en mailadres staan achter in de Odessa. De gouden tip zal beloond worden.

Graag verneem ik wie dit op zijn/haar geweten heeft. Mijn telefoonnummer en mailadres staan achter in de Odessa. De gouden tip zal beloond worden. 37e jaargang Nr 31 9 april 2012 DADERS GEZOCHT! Sinds 2 weken hebben we een splinternieuw hek om het veld staan. Hier hebben we jaren voor moeten bedelen bij de gemeente. Het nieuwe hek en het nieuwe veld

Nadere informatie

ESDO E2 wint thuis van Luno E3

ESDO E2 wint thuis van Luno E3 ESDO E2 wint thuis van Luno E3 Zaterdag 16 april 2011. Op een zon overgoten speelveld in Kockengen wist ESDO E2 de winst te pakken in een spannend duel tegen Luno E3 uit Linschoten. Dit keer geen geblibber

Nadere informatie

WEDSTRIJDPROGRAMMA

WEDSTRIJDPROGRAMMA 37e jaargang Nr 32 16 april 2012 WEDSTRIJDPROGRAMMA 22-04-2012 veld tijd wedstrijdnr wedstrijd Scheidsrechter/ rijders A 14:00 213142 DESS DA1 Andijk DA1 A 12:00 213143 DESS DA 2 KGB DA2!!! 18:00 Za 21-4

Nadere informatie

V.V.W. VVW voetbalt 60 minuten erg sterk, maar dat is niet genoeg Wedstrijd duurt voor VVW 30 minuten te lang! tegen de kampioen.

V.V.W. VVW voetbalt 60 minuten erg sterk, maar dat is niet genoeg Wedstrijd duurt voor VVW 30 minuten te lang! tegen de kampioen. 1 Aftrap 21 mei nr: 31 Seizoen 2018-2019 r Voetbalvereniging v.v.w Opgericht 8 mei 1928 Kantine 581846 Redactie Aftrap: Joke Karsten-Slaman Europasingel 72 E-mail:karst40@ziggo.nl Telefoon: 0228-582175

Nadere informatie

Sportiviteit wint altijd!

Sportiviteit wint altijd! t oernooi 2017 Sportiviteit wint altijd! Zaterdag 24 juni 2017 C-toernooi Sportieve jongens en meisjes, coaches, teammanagers, scheidsrechters en ouders Wat enorm leuk dat jullie dit jaar meedoen aan het

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7.

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7. Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7 Informatieboekje 2 Beste aankomende HVV-er Van harte welkom bij HVV 70. We zijn

Nadere informatie

Sportiviteit wint altijd!

Sportiviteit wint altijd! t oernooi 2017 Sportiviteit wint altijd! Zondag 25 juni 2017 D-toernooi Sportieve jongens en meisjes, coaches, teammanagers, scheidsrechters en ouders Wat enorm leuk dat jullie dit jaar meedoen aan het

Nadere informatie

Voorwoord Sponsorcommissie

Voorwoord Sponsorcommissie Voorwoord Sponsorcommissie Voor u ligt het sponsorplan van handbalvereniging DTS 48 te Westwoud. In dit sponsorplan schetsen wij een profiel van onze handbalvereniging en geven we aan welke mogelijkheden

Nadere informatie

V.V. Egmondia. Programmaboekje

V.V. Egmondia. Programmaboekje V.V. Egmondia Programmaboekje Senioren toernooi 01-09-2013 Beste Voetballiefhebber(s), Voorwoord Na een wel verdiende zomerstop is het nu weer tijd om de voetbalschoenen uit het vet te halen en ze op te

Nadere informatie

WF Handbaltoernooi 2010

WF Handbaltoernooi 2010 s.v. Westfriezen, sportpark t Krijt ZONDAG 22 AUGUSTUS 2010 WWW.WESTFRIEZEN.NL Handballende sportvrienden en vriendinnen, Welkom allemaal bij S.V. Westfriezen uit Zwaag. Voor u ligt het programma van het

Nadere informatie

Al vanaf de 1ste minuut zijn onze helden erop gebrand om deze wedstrijd te winnen.

Al vanaf de 1ste minuut zijn onze helden erop gebrand om deze wedstrijd te winnen. Vandaag (17 september 2016) stond de 2de bekerwedstrijd op het programma thuis tegen St Sittard/Sve Jo9-4. Na een goede voorbereiding staan onze toppers klaar om aan deze wedstrijd te beginnen. Al vanaf

Nadere informatie

Leuk dat je de wedstrijden van JO11 en JO9 wilt fluiten, daar zijn we zeer blij om. Namens het bestuur van KSV alvast bedankt daarvoor.

Leuk dat je de wedstrijden van JO11 en JO9 wilt fluiten, daar zijn we zeer blij om. Namens het bestuur van KSV alvast bedankt daarvoor. Beste scheidsrechter, Leuk dat je de wedstrijden van JO11 en JO9 wilt fluiten, daar zijn we zeer blij om. Namens het bestuur van KSV alvast bedankt daarvoor. Rooster Het rooster wanneer jullie mogen fluiten

Nadere informatie

REUS & BARK JEUGDTOERNOOI 31 mei, 1 en 2 juni 2019 Sportpark De Krom Julianastraat 45, 1633 JL Avenhorn

REUS & BARK JEUGDTOERNOOI 31 mei, 1 en 2 juni 2019 Sportpark De Krom Julianastraat 45, 1633 JL Avenhorn REUS & BARK JEUGDTOERNOOI 31 mei, 1 en 2 juni 2019 Sportpark De Krom Julianastraat 45, 1633 JL Avenhorn 2 Voorwoord Jeugdvoorzitter Beste voetbalvrienden en vriendinnen, Namens de voetbalvereniging RKEDO

Nadere informatie

V.V.W. Seniorennieuws

V.V.W. Seniorennieuws 1 Aftrap 19 sept. nr: 4 Seizoen 2016-2017 r Voetbalvereniging v.v.w Opgericht 8 mei 1928 Kantine 581846 Redactie Aftrap: Joke Karsten-Slaman Europasingel 72 E-mail:karst40@ziggo.nl Telefoon: 0228-582175

Nadere informatie

De ME1 van SV DESS uit Benningbroek/Sijbekarpsel is voetbalkampioen geworden.

De ME1 van SV DESS uit Benningbroek/Sijbekarpsel is voetbalkampioen geworden. 37e jaargang Nr 36 14 mei 2012 De ME1 van SV DESS uit Benningbroek/Sijbekarpsel is voetbalkampioen geworden. foto v.a.n.v. v.l.n.r.: Anna Hovenier, Amy Moolevliet, Nika van Diepen, Mandy Vlaar, Valerie

Nadere informatie

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht Zaterdag 14 mei 2016 Deelnemende teams v.v. Wieldrecht MP1, MP2, MP3, MP4, MP6 Beek Vooruit MP9 v.v. Dubbeldam MP1, MP3, MP4 RCD MP1, MP2, MP3 TVC Breda MP4 v.v.

Nadere informatie

S.C. Dynamo RICOH jeugdtoernooi 2015

S.C. Dynamo RICOH jeugdtoernooi 2015 S.C. Dynamo RICOH zaterdag 6 juni 09:00-17:00 uur -1- Toernooiboekje -2- Beste voetbalvrienden, Welkom op ons sportcomplex van S.C. Dynamo. Voetbal en het kijken hiernaar valt of staat met mooi weer. Laten

Nadere informatie

10,11 en 12 oktober 2014

10,11 en 12 oktober 2014 10,11 en 12 oktober 2014 Sportpark het Veer Adres het Veer 92 0229-541470 (kantine) Voorwoord SPS toernooi 2014 Namens de toernooicommissie van het SPS jeugdtoernooi heten wij alle deelnemers, begeleiders,

Nadere informatie

TIE OERNOOI INFORMATIE 10 MEI MEI

TIE OERNOOI INFORMATIE 10 MEI MEI TOERNOOI INFORMATIE 10 MEI 2018 Inhoudsopgave Pag. 3 Pag. 4 Pag. 5 Pag. 6 Pag. 7 Pag. 8 Pag. 9 Pag. 10 Welkom Toernooireglement Veldindeling Poule 1 Heren Poule 2 Heren Poule 1 Dames Penaltybokaal Routebeschrijving

Nadere informatie

BELEIDSDOCUMENT JEUGDCOMMISSIE HANDBAL. Versie 15112012. O.Roukens. Algemeen

BELEIDSDOCUMENT JEUGDCOMMISSIE HANDBAL. Versie 15112012. O.Roukens. Algemeen 1 BELEIDSDOCUMENT JEUGDCOMMISSIE HANDBAL Versie 15112012 O.Roukens Algemeen In dit document worden taken en verantwoordelijkheden van de jeugdcommissie van de afdeling handbal van Avanti Wilskracht vastgelegd.

Nadere informatie

CLUBBLAD DE BLAUWE DRUIF

CLUBBLAD DE BLAUWE DRUIF CLUBBLAD DE BLAUWE DRUIF 50e jaargang - nummer 30 - d.d. 9 maart 2015 VERENIGING GEGEVENS Internet: http://www.blauw-zwart.nl Voorzitter: VACATURE Secretaris: Nick Gierveld tel. 432545 Penningmeester:

Nadere informatie

Jeugdhandbal. Hallo meiden van de handbal,

Jeugdhandbal. Hallo meiden van de handbal, Jeugdhandbal Hallo meiden van de handbal, Het laatste weekend van het seizoen staat voor de deur! Het seizoen is toch weer sneller voorbij dan verwacht.. Meiden we hopen dat jullie dit seizoen lekker gespeeld

Nadere informatie

Gezocht Sponsoren!!!!!!

Gezocht Sponsoren!!!!!! September 2015 nummer:3 Hallo allemaal We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van zijn vakantie en van een handballoze periode. Inmiddels zijn de scholen en de trainingen weer begonnen en de eerste

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data December 5 wel jeugdtraining geen seniorentraining! 12 trekking Grote Club Actie

Nadere informatie

Handbalvereniging Saturnus

Handbalvereniging Saturnus Handbalvereniging Saturnus Informatiefolder voor seniorleden, jeugdleden en hun ouders Geachte seniorleden, jeugdleden en hun ouders, U (of uw kind) wordt lid van Saturnus. Reden voor ons als bestuur om

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

PROGRAMMA. Schoolkorfbaltoernooi. Woensdag 18 april 2018 Sportpark Immerhornpolder Enkhuizen organisatie: Korfbalvereniging DTS Enkhuizen

PROGRAMMA. Schoolkorfbaltoernooi. Woensdag 18 april 2018 Sportpark Immerhornpolder Enkhuizen organisatie: Korfbalvereniging DTS Enkhuizen PROGRAMMA Schoolkorfbaltoernooi Woensdag 18 april 2018 Sportpark Immerhornpolder Enkhuizen organisatie: Korfbalvereniging DTS Enkhuizen Inhoudsopgave Dit programmaboekje bevat alle informatie over het

Nadere informatie

VAN HET BESTUUR. Praatpaal jaargang

VAN HET BESTUUR. Praatpaal jaargang Praatpaal jaargang 27 2 24-02-2019 VAN HET BESTUUR Na de mooie en uitgebreide inleiding van onze secretaris Erik in de Praatpaal van afgelopen week, is het nu mijn beurt om een stukje te schrijven. Weinig

Nadere informatie

Ut Stikske. In dit nummer: Beschermheer Piet Bol overleden. In Memoriam Piet Bol

Ut Stikske. In dit nummer: Beschermheer Piet Bol overleden. In Memoriam Piet Bol HOCKEYCLUB BLERICK 5 februari 2013 Jaargang 1, nummer 23 Ut Stikske In dit nummer: Beschermheer Piet Bol overleden In Memoriam Piet Bol 1 Ledenmutaties 2 Diversen 2 Agenda 2 Wedstrijdschema s 3 Hockey

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

Seizoen 2016/ november 2016 Nr

Seizoen 2016/ november 2016 Nr Redactie: Dick Bouman 06-50589322 dickjolien@hotmail.com Wedstrijdsecretariaat: Ruud Snijders, Remco Brand en Gerard Bruijgoms e-mailadres:zwemsecretariaat.mnc@gmail.com Seizoen 2016/2017 22 november 2016

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Maandag 09 mei 2015

Schooljaar 2015-2016 Maandag 09 mei 2015 INFOOTJE NR. 15 Schooljaar 2015-2016 Maandag 09 mei 2015 Agenda Donderdag 12 mei Praktijk verkeersexamen groep 7 Fiets mee naar school Zondag 15 mei Eerste Pinksterdag Maandag 16 mei Tweede Pinksterdag,

Nadere informatie

TIE OERNOOI INFORMATIE 25 MEI MEI

TIE OERNOOI INFORMATIE 25 MEI MEI TOERNOOI INFORMATIE 25 MEI 2017 Inhoudsopgave Pag. 3 Welkom Pag. 4 Toernooireglement Pag. 5 Veldindeling Pag. 6 Poule 1 Heren Pag. 7 Poule 2 Heren Pag. 8 Poule 1 Dames Pag. 9 Penaltybokaal Pag. 10 Routebeschrijving

Nadere informatie

54e jaargang nr JANUARI 2017

54e jaargang nr JANUARI 2017 Van het bestuur 54e jaargang nr. 18 8 JANUARI 2017 Allereerst allemaal de beste wensen voor 2017. Ook namens mijn medebestuursleden. Een aantal van jullie heb ik al persoonlijk de hand mogen drukken tijdens

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019 JO12-3M. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. JO12-3M. 2. Van de voorzitter. 3.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019 JO12-3M. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. JO12-3M. 2. Van de voorzitter. 3. In dit nummer o.a.: 1. JO12-3M 2. Van de voorzitter 3. Nevenactiviteiten 4. Wedstrijdprogramma NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 4 15-11-2018 SEIZOEN 2018/2019 JO12-3M De JO12-3M zijn op 10-11-'18 voorzien van

Nadere informatie

Jeugdhandbal nieuwe stijl. visie NHV "Geef kinderen hun spel terug"

Jeugdhandbal nieuwe stijl. visie NHV Geef kinderen hun spel terug Jeugdhandbal nieuwe stijl visie NHV "Geef kinderen hun spel terug" jeugdhandbal nieuwe stijl Jean Troquet Agenda 1. Uitleg nieuwe speelwijze 2. Training voor de E-Jeugd met leeftijdgerelateerde spelvormen

Nadere informatie