Scouting Hilvarenbeek. Jaargang 3 nummer 4 Oktober 2003

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Scouting Hilvarenbeek. Jaargang 3 nummer 4 Oktober 2003"

Transcriptie

1 Scouting Hilvarenbeek Jaargang 3 nummer 4 Oktober 2003

2 Agenda

3 Van de redactie... Een paar weken geleden is het buitendag geweest. Dit betekent dat het nieuwe seizoen van onze scouting is begonnen. De redactie wil alle scouts succes wensen, en in het speciaal degenen die tijdens de buitendag naar een nieuwe groep zijn gegooid. In de afgelopen zomervakantie zijn alle groepen op kamp geweest. Hierbij horen natuurlijk ook de kampverhalen. Wil je weten waar de verschillende groepen zijn geweest? Lees hierover meer in dit clubblad. Ook enkele leiders zijn op weekend geweest, het zogeheten Scout-in. Hierbij hebben ze informatie kunnen inwinnen voor verschillende scoutingactiviteiten. Hierover een volledig verslag... Het is nu bijna herfstvakantie. Dit gaat gepaard met de jaarlijkse internationale-jota. Hierbij communiceren alle scouts over de HELE WERELD met elkaar. Meer informatie is te vinden in dit clubblad. Iedereen kent de vaste rubriek Aan de bar met..., die is vervangen door de rubriek Betrapt!!!. Kijk dus snel om te zien wie we hebben BETRAPT. Extra aandacht voor de Poetsclub. Zij zijn op zoek naar ouders die hen wil steunen. Veel leesplezier van de redactie, Judith Dirks, Ellen aan het Rot, Marijke de Brouwer, Ruud Vriens en Roel Vermeulen

4 Zomerkampen De verschillende groepen hebben weer heel wat meegemaakt tijdens hun kamp! De welpen woensdag zijn dit jaar op expeditie in Sulawesi (Raamsdonksveer) geweest om Thea te helpen met het vinden van haar verdwenen opa Aad Primatus. Ook hebben ze de Tana Toraja's (inboorlingen) gered met behulp van een heel zeldzame plant. De Wilde Vaart is dit jaar op zoek geweest in de Biesbosch naar 4 flessen Gewestendrank die rond een kompas gelegd moesten worden. Daarna moesten ze leeggedronken worden om zo de geesten van de koksmaat en de dekzwabber (die ligt ff te slapen nu) eindelijk eeuwige rust te geven. De verkenners zijn dit jaar op Uitvinderskamp geweest. Elke dag wordt er wel wat uitgevonden. D.m.v. proefjes of door zelf dingen te ontdekken. Zoals heel simpel hoe kook ik een aardappel. Nadat de verkenners een aantal dagen op het platteland hadden vertoefd kregen ze bezoek van Fred, de broer van Neptunus (die eigenlijk zou komen, maar omdat er geen water bij ons kamp was niet kon komen). Fred kwam speciaal voor de groene verkenners. Hij wilde dat ze stoere verkenners zouden worden en besloot ze te ontgroenen. Met de bevers hadden we dit jaar safari weekend. We sliepen in tenten in de grote zaal. Tim Boektoe was zijn schat kwijt, maar uiteindelijke vonden we terug op de safaripark Beekse Bergen. Gelukkig maar! De welpen vrijdag zijn dit jaar via de teletijdmachine terug naar het Stenen Tijdperk gegaan om daar samen met de Flinstones het magische bot terug te vinden. Een professor had beloofd ons daarbij te helpen maar bleek uiteindelijk de slechterik. Gelukkig is het bot weer veilig terug bij Bambam. De kabouters gingen op expeditie in Moergestel met het archeologen team K5 en Polle. Ze gingen op zoek naar een verdwenen stad. Maar werden daarbij gestoord door slechte Moonen en de Baron von Gladjak und die Rudies. Uiteindelijk versloegen de kabouters met hulp van de Goede Moon de slechte Moonen.

5 Verkenner-kamp-dagboek Dit is een stukje uit het dagboek van het kamp van de zeeverkenners.... Zondag ontbijt op bed en er werd een brief van Neptunus gevonden. Daarna zijn wij (de leiding) onze hoogslaper gaan knopen. Voordat dit kon hebben de verkenners goed geholpen om de spullen op de goede plaats te krijgen. Tijdens het bouwen hebben de verkenners een lekker potje kwallenballen gespeeld en daarna met z n allen onder de douche gestaan. De kokers stonden alweer klaar om hun eten op te halen, zodat ze aan de slag konden met hun avondeten. Na het eten zijn er een stel gaan fietsen en werd het avondprogramma alvast klaargezet. Dit immense bordspel was keigaaf en leuk om te doen. Ondertussen werd de laatste hand gelegd aan de hoogslaper, zodat ook de leiding een bed op kon gaan zoeken als daar behoefte aan was. Maar ja voordat er geslapen wordt, moet er wel eerst nog fikkie gestookt worden. Dit was ook zo geregeld en na een paar mooie nummers ging iedereen lekker te bed. De bootsen mochten nog wat langer blijven zitten en onze kamplaptop werd te voorschijn getoverd, zodat we de wist u datjes op papier konden zetten... Vervolg is te lezen op de internetpagina van scouting Hilvarenbeek

6 Buitendag Hallo allemaal, Op 14 september stond er weer een buitendag op het programma. Deze dag kon ook echt buiten worden gehouden, door het geweldige weer die dag. Het thema van deze dag was Internationale Jamboree. De ochtend bestond uit een vossenjacht in de Doelakkers. Daar zaten 10 vossen uit verschillende landen verstopt uit bijvoorbeeld Duitsland en België. Bij elke vos moesten de groepjes een spel doen. Na de vossenjacht hebben we overheerlijke frietjes met knakworst op. `s Middags hebben we het grote video-renspel gedaan. Er stond een t.v. met video in de grote ruimte met een klok erop. Binnen 10 minuten moest ieder groepje een spel volbracht hebben en weer terug zijn bij de t.v. voor de volgende opdracht. Na dit spel werden de kinderen op drinken en chips getrakteerd. Nu was het tijd geworden om de oudste van iedere groep over te gooien naar een nieuwe groep. Wij roepen iedereen op om volgend jaar te komen want deze gezamenlijke dag mag je niet missen. Groeten de commissie Buitendag.

7 JOTA en JOTI Weten jullie het nog? Zowel de JOTI als de JOTA heeft te maken met communicatie, oftewel het zenden van boodschappen naar elkaar. Dat kan bijvoorbeeld door middel van internet, telefoons en de radio. Elk derde weekend van oktober doen aan de JOTA en JOTI héél veel Scouts uit de hele wereld mee. En wij dus ook! Een tijdje geleden hebben we jullie daarom uitgenodigd om op zaterdag 18 oktober naar de Bellefleur te komen. Er is die dag van alles te doen voor jullie. Er is rekening gehouden met de verschillende leeftijdsgroepen, zodat het programma er als volgt uit komt te zien: Zendtoren voor JOTA een aantal jaar geleden. Van 1 uur tot half 4 is er een programma voor de bevers, welpen en kabouters. Wat we precies gaan doen, blijft nog even een verrassing. Wel kunnen we alvast verklappen dat we voor deze gezellige middag een hele speciale gast hebben uitgenodigd! s Avonds begint om half 7 het programma voor de verkenners en gidsen. Tegelijkertijd is er ook van alles te doen voor de Wilde Vaart, pivo s en leiding. Let op: hoewel jullie je mobieltje normaal gesproken thuis moeten laten, kun je hem deze keer beter wél meenemen! Ook voor jullie hebben we een errug leuk programma in petto! Om half 10 zit het programma er voor de gidsen en verkenners weer op. Iedereen die dit jaar deelneemt aan de JOTA/JOTI krijgt een leuk aandenken mee naar huis De meeste kinderen hebben zich inmiddels al opgegeven. Heb je dit nog niet gedaan? Geef dan even aan je leiding door dat je de JOTA/JOTI van dit jaar toch niet wilt missen!

8

9

10 Scout-In In het weekend van 19 t/m 21 september jl. werd op het landgoed Velder in Boxtel Scout-In 2003 gehouden. Een weekend voor de leiding en pivo s om ideeën op te doen en ervaringen uit te wisselen met medeleiding van alle andere scoutinggroepen in Nederland. Vrijdagavond uur verzamelen op d n Bellefleur was de boodschap voor degene die zich op hadden gegeven voor Scout In. Om 19:15 uur waren we compleet. Met volle auto s en een aanhangwagen vertrokken we naar Boxtel. Al in Diessen hadden we het eerste rustpunt, want wie wil er nou geen ijsje?? Eenmaal compleet op het landgoed Velder (ik bespaar jullie de details van de route die sommige hebben gevolgd) was het bepakt en bezakt naar ons subkamp. Het terrein was verdeeld in 4 subkampen: Lucht, Water, Aarde en Vuur. We moesten een klein eindje wandelen voordat we op het subkamp Vuur aankwamen. Aangezien de jongens veel ervaring hebben met tenten, stokken en dergelijke stonden er in no time 2 tenten opgezet. Even bedje opblazen en iedereen had z n slaapplaats.

11 Op naar de grote opening van dit weekend. Op een heel groot podium werd ons verteld dat het thema van dit jaar Natuurlijk Scouting was en wat dat allemaal in hield. De band One Two Trio gaf hierna een gezellig mini-concert. De sfeer zat er meteen goed in! We namen nog een afzakkertje in de feesttent en daarna gingen we onze eigen tent in om te slapen. Na een stevig ontbijt met een lekker gebakken eitje kon de dag beginnen. Op heel het terrein was er van alles te doen. Workshops voor de verschillende groepen van de scouting, informatie over spelmateriaal, programma ideeën, cursus grimeren, ballonnen omtoveren tot diertjes en nog veel meer. Sommige van ons vonden de helium ballonnen die werden uitgedeeld echt het toppunt van de dag! Maar zoals je kunt lezen konden wij als echte scouts ons heel goed vermaken met al deze informatieve dingen. De tijd vloog van deze zaterdagmiddag. Het diner voor deze avond was: tomatensoep en knakworst. Hiermee hadden we een goede bodem voor de tweede feestavond. Weer was het erg gezellig. Grappig als je echt alleen maar scoutingblouses om je heen ziet, waar je ook bent! Zondagmorgen alweer. Snel alle spullen en tenten opgeruimd, zo hadden we de tijd om met z n allen nog wat te gaan drinken op het hoofdterrein. Daarna ging een gedeelte terug naar Beek om de spullen alvast wat op te ruimen en de anderen bleven voor de afsluiting waar er zelfs een cabaret aan te pas kwam. Toen was het Scout -In weekend weer voorbij. En gingen we met weer een super scouting herinnering naar huis!

12 Betrapt!!! Betrapt!!! is de nieuwe rubriek van Ut Klubblad. Deze nieuwe rubriek gaat verder op de rubriek Aan de bar met.... Bij deze nieuwe rubriek BETRAPT de redactie een leider van de scouting Hilvarenbeek bij een activiteit. Deze keer hebben we John Horrevorts BETRAPT bij Scout-in. Goede morgen John! Goede morgen Wat doe je hier John? Uitrusten op Scout-in 2003 in Boxtel. Wat is Scout-in? Uh,,,, workshops om nog betere leiding te worden, gezellig een pilsje drinken met andere leiding. Wat heb je gedaan? Gisteren aangekomen en gezellig een drankje gedronken. Plannen? Rondkijken. Ik ga op zoek naar info om te gebruiken bij de welpen en ik ga ballonnen regelen. Hoe ziet het er hier uit? Veel tenten, te actieve mensen, te scouting-achtige-scouts.

13 Vertel over jezelf. Ik ben John Horrevorts, 20 jaar en leiding bij de betere welpengroep. Ik ben bij de scouting gekomen via de wildevaart. Daarna ben ik naar de Pivo s gegaan en toen ben ik gevraagd om leiding te worden bij de welpen waar ik nu al 2,5 jaar leider ben. Wat is het leukste aan de welpen? Kamp, het ultieme einde van het jaar, gewoon lachen. John, er volgen nu telkens 2 items waarvan je diegene moet kiezen die je het meeste aanspreekt: Eiermatje of luchtbed Klompen of schoenen Biesthoutakker of Biest Aansteker of lucifers Dommelsch of Palm Geitenwollensokken of geen sokken Scouting of Hok Franse kaas of France mayonaise Istrië of Blankenbergen René Froger of Gordon Paashaas of Paaseieren Bruin of blond Luchtbed Klompen Biest (is gezond) Aansteker Palm Geitenwollensokken Hok Franse kaas Istrië Gordon Paashaas Blond Wil je nog wat kwijt? Er is in de biest een leuk Frans dorp

14 Poetsclub Druk dru k dru k. Daa r hebbe n wi j ook las t van. Maar 1 keer in d e 6 weken will en we wel 2 uurtjes besteden aan het scho on houde n van he t gebou w. E n 1x per ja ar me t z n alle n aan de gang. Onze ervarin g i s dat dat hee l gezelli g kan zij n. Wij stonde n er dit jaar maar met 6 persone n schoo n te make n. Hoewel er altijd wel iets tussen K an komen, hadde n w e toch op meer medewerkin g gerekend. Alle wel-werkende Poetsmoeders P.S. Papp a s zijn Ook welkom

15 Ik geef de pen door aan... Hoi welpen, we zijn op kamp geweest in Raamsdonkveer het ging over expetiekamp we moesten een medicijn vinden voor de sanatorajas vinden ze waren ziek en hadden groende vlekken op hun huid. er waren ook vijanden die familie lupkin ze wouden de tanatowjas dood hebben, we moesten een plant vinden ergens bij een kerk dat was op tv gekomen toen gingen we naar de kerk daar vonden we de plant toen moesten we nog een toverspreuk doen om een medicijn man te halen de volgende dag was hij er we moesten drankje en een papje en een soort koekje maken om de tanatoajas weer beter te maken de volgende dag waren ze beter toen moesten we opruimen en gingen we naar huis The end van Teun welpenwoensdag

16 Scouting Hilvarenbeek d n Bellefleur Bukkumweg CT Hilvarenbeek Tel: Postbus: Halletje bij de ingang.

Met in dit nummer. Klubkampioenschappen. Voorbereidingen overvliegkamp

Met in dit nummer. Klubkampioenschappen. Voorbereidingen overvliegkamp Groep Nieuwsbrief augustus 2014 Nieuwsbrief Heb je iets meegemaakt met de scoutinggroep wat je graag wilt delen of heb je iets leuks voor de nieuwsbrief stuur het ons. Het adres is: nieuwsbrief@de-ruyter.nl.

Nadere informatie

September - Oktober 2015

September - Oktober 2015 September - Oktober 2015 Beste Welpen en ouders/verzorgers, Jaja, het is bijna weer zover: een nieuw Scoutingseizoen. Dit nieuwe seizoen zal veel nieuws gaan brengen, met als grootste verandering een aantal

Nadere informatie

Iedereen die op wat voor manier ook, zijn hulp spullen de accommodatie of zelf, heeft mee gewerkt aan dit kamp willen wij erg graag bedanken.

Iedereen die op wat voor manier ook, zijn hulp spullen de accommodatie of zelf, heeft mee gewerkt aan dit kamp willen wij erg graag bedanken. KAMPVERSLAGEN KAMP 2010 Iedereen die op wat voor manier ook, zijn hulp spullen de accommodatie of zelf, heeft mee gewerkt aan dit kamp willen wij erg graag bedanken. Door jullie allen kunnen we terug kijken

Nadere informatie

IJT-jubileum kamp krant

IJT-jubileum kamp krant IJT-jubileum kamp krant Nummer: 6 Algemeen Iedereen begon al moet te worden, maar na vandaag heeft iedereen weer wat meer energie. Alle speltakken gingen gisteravond laat naar bed: De welpen en kabouters

Nadere informatie

Feestweek 50 jaar Roncalli. Informatieboekje

Feestweek 50 jaar Roncalli. Informatieboekje Feestweek 50 jaar Roncalli Informatieboekje Roncalli mijn school! Refrein Ik zie de zon. Ik ben nog jong. Ik ren naar Ronronronron- Roncalli mijn school Ik zie de zon. Ik zing mijn song. Ik zing van Ronronronroncalli-

Nadere informatie

Scouting Frederik Hendrik

Scouting Frederik Hendrik Scouting Frederik Hendrik Programmaboekje Welpen September t/m December 2017 Hoi allemaal! Het eerste deel van het scouting seizoen is weer begonnen. Dit programma boekje is voor september 2017 t/m december

Nadere informatie

Interviews: Wat is je naam? Marjolijn Zoodsma. Hoe oud ben je? 14 jaar. Wat wil je later worden? Hotel manager. Wat is je lievelingseten?

Interviews: Wat is je naam? Marjolijn Zoodsma. Hoe oud ben je? 14 jaar. Wat wil je later worden? Hotel manager. Wat is je lievelingseten? Kamp in Bakkeveen! Afgelopen weekend zijn we met 37 kinderen en 10 leiders naar een kampeerboerderij in Bakkeveen geweest. We vertrokken vrijdagmiddag om half 5 vanaf de parkeerplaats bij het korfbalveld.

Nadere informatie

Gezellig jeugdkamp op de Berghoeve te Epe

Gezellig jeugdkamp op de Berghoeve te Epe Gezellig jeugdkamp op de Berghoeve te Epe Van vrijdag 14 t/m zondag 16 juni is de jeugd van voetbal-d en handbal-c met kamp geweest naar de Berghoeve in Epe. Bijna 60 kinderen hebben een prachtig weekend

Nadere informatie

Naast Facebook en houden wij je door middel van de nieuwsbrief graag uitgebreid op de hoogte.

Naast Facebook en  houden wij je door middel van de nieuwsbrief graag uitgebreid op de hoogte. VOORWOORD Voor jullie ligt nieuwsbrief nr. 2! De afgelopen maanden zijn er weer leuke activiteiten geweest met als hoogtepunten de viering van het 70-jarig jubileum en de JOTA, maar daar lees je op de

Nadere informatie

Groetjes, Leiding van de jongste takken

Groetjes, Leiding van de jongste takken Agenda: 12/11 Jongste takken activiteit 18/02 Ardennentocht 18/07/2017-28/07/2017 Kamp Tak van dienst: 22/10 Verkenners 29/10 Jin 05/11 Kapoenen (verkenners) Het Schilderhofke Jaargang: 2016-2017 Redactie:

Nadere informatie

Scouting Frederik Hendrik

Scouting Frederik Hendrik Scouting Frederik Hendrik Programmaboekje Welpen September t/m December 2018! Hoi allemaal! Het eerste deel van het jaarlijkse scouting seizoen is weer begonnen. Dit programmaboekje is voor de maanden

Nadere informatie

Take a look at my life week 5&6

Take a look at my life week 5&6 Take a look at my life week 5&6 Maandag 27 januari 2014 Zou vandaag gaan werken, maar heb op het laatste moment afgezegd omdat het nogal glad was op de weg. Dus ik durfde het niet aan om op de fiets naar

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. mei juni 2019 Zaterdag 4 mei 2019 Roefeldag: van 12u30 tot 18u Hopelijk zijn jullie ingeschreven, want vandaag is het weer Roefeldag, een dag vol

Nadere informatie

Informatie avond zomerkamp Euskirchen 2015

Informatie avond zomerkamp Euskirchen 2015 Informatie avond zomerkamp Euskirchen 2015 Welkom Agenda: Waarom naar Euskirchen? Wat moet ik me voorstellen bij een gezamenlijk kamp? Voorbereidingen Euskirchen Waar ligt dat? Vervoer naar Euskirchen

Nadere informatie

KVW / 9 AUGUSTUS

KVW / 9 AUGUSTUS KVW 2019 4 / 9 AUGUSTUS KVW ZOMER CARNAVAL Als het warm wordt, wordt het leven beter. Dat is het motto van de mensen in verre landen die zomercarnaval vieren. Zij vieren, uitgedost en wel, een groot feest

Nadere informatie

Scouting Frederik Hendrik

Scouting Frederik Hendrik Scouting Frederik Hendrik Programmaboekje Welpen Januari t/m Juli 2019 Hoi allemaal! Het eerste deel van het jaar is weer voorbij. Dit programmaboekje is voor de maanden Januari t/m Juli 2019. Voordat

Nadere informatie

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B Funpop 2019 Sevenum 20 mei 2019 27 mei 2019 Reisverslag V1901B Inleiding Accommodatie: Landal Domein De Schatberg, huisje 116 Deelnemers: Joop Ferry Hans Wilco Rene Udo Jurrien Begeleiders: Gerrit Frieda

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan;

Nadere informatie

jouw licht op 91ste-15de Baden-Powell wommelgem April 2015

jouw licht op 91ste-15de Baden-Powell wommelgem April 2015 jouw licht op 91ste-15de Baden-Powell wommelgem April 2015 Scouts & Gidsen Wommelgem Reclame Meer info volgt snel! 2 SAVE THE DATE DasRock gaat dit jaar door op 1 en 2 mei in het binnenfort! Namen en info

Nadere informatie

ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2018

ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2018 ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2018 KWART-TRIATHLON KWART-TRIATHLON - voor 16 jaar en ouder 1 kilometer zwemmen (De Rotonde) 42 kilometer fietsen (Deilse veld) 10 kilometer lopen (finish Speeltuin) of TRIO-KWART-TRIATHLON

Nadere informatie

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012 NOORWEGEN 09-05-2012 13-05-2012 Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden door onze ouders naar Schiphol gebracht. Ik zat bij Ilonka in de auto. Op Schiphol gaf meester Hendrie

Nadere informatie

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl.

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl. Wat leuk dat uw zoon/dochter vakantie komt vieren bij KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan; daar werken

Nadere informatie

WAT ALS je een hele groep gidsen een heel jaar samen zet? Dan staat er een super ultra leuk scoutsjaar te wachten!

WAT ALS je een hele groep gidsen een heel jaar samen zet? Dan staat er een super ultra leuk scoutsjaar te wachten! Joehoe allerliefste gidsen, WAT ALS je een hele groep gidsen een heel jaar samen zet? Dan staat er een super ultra leuk scoutsjaar te wachten! Het is eindelijk weer zo ver : een nieuw scoutsjaar gaat van

Nadere informatie

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 MEMORY WOORDEN 1.1 TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 ik jij hij zij wij jullie zij de baby het kind ja nee de naam TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 2 MEMORY WOORDEN 1.2 TaalCompleet A1 Memory Woorden

Nadere informatie

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders Agenda: 6-8/11: Leidingsweekend Tak van dienst: 24/10: Verkenners 31/10: JIN Het Schilderhofke Jaargang: 2015-2016 Redactie: Eline Debrock Mail: groepsleiding@schilderhof.be Website: www.schilderhof.be

Nadere informatie

Hallo allemaal! Een stevige scoutslinker, de leidingsploeg.

Hallo allemaal! Een stevige scoutslinker, de leidingsploeg. Hallo allemaal! Om te beginnen willen we iedereen bedanken die ons gesteund heeft door naar onze Streekbierenavond te komen. Ook onze wafelverkoopactie is weer vlot verlopen. Hopelijke hebben jullie goed

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief April 2017 Voor op de kalender Koningsspelen Vanuit het personeel Trakteren Pasen Oud papier Sportdagen De Willibrordusschool in actie voor Voor op de kalender donderdag

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2015

Kindervakantiewerk 2015 Kindervakantiewerk 2015 Groep 5-6 Informatie groep 5-6 2015. Inleiding Jaaaaa, het is weer zover! Tijd voor weer een leuke en spannende week KVW. Dit jaar veranderd Maasbracht in een dorp vol met prinsen

Nadere informatie

Werkweek verslag Groep 8 5,6,7 september

Werkweek verslag Groep 8 5,6,7 september Werkweek verslag Groep 8 5,6,7 september Tjibbe Gielesen Maandag: Het was maandag, en ik werd wakker. Ik ging eten, en om 8 uur al met mijn fiets de deur uit om naar school te fietsen. Daar zette ik mijn

Nadere informatie

19.30 uur STRATENCOMPETITIE.

19.30 uur STRATENCOMPETITIE. MAANDAG 26 AUGUSTUS 9.45 uur OPENING SPORT- EN SPELWEEK Na de opening beginnen we met het maken van de groepjes. Bij alle kleuren is er één persoon van de hoofdleiding aanwezig die helpt bij het maken

Nadere informatie

Paretter februari 2019

Paretter februari 2019 Paretter februari 2019 Hallo iedereen, De eerste maand van 2019 zit er alweer op. Dit betekent dat ook de examens voorbij zijn en dat de vergaderingen weer op zondagnamiddag zullen plaatsvinden. Traditioneel

Nadere informatie

Scouting Hilvarenbeek. Jaargang 4 nummer 1 Februari 2004

Scouting Hilvarenbeek. Jaargang 4 nummer 1 Februari 2004 Scouting Hilvarenbeek Jaargang 4 nummer 1 Februari 2004 Agenda 14 februari carnavalsmiddag bevers, welpen en kabouters van 13.30u. tot 16.30u Een gezellige carnavalsmiddag in Moergestel 22 februari oliebollen

Nadere informatie

Voorbereiding bezoek Humanity House Doelstellingen Introductie Huiswerkopdracht

Voorbereiding bezoek Humanity House Doelstellingen Introductie Huiswerkopdracht voorbereiding Voorbereiding bezoek Humanity House Het is belangrijk om voorafgaand aan het bezoek de voorbereidende les te geven. In deze les sta je samen met de leerlingen stil bij themaʼs die in het

Nadere informatie

Hollywood party the Oscars

Hollywood party the Oscars RSW REGIO DE BARONIE 2018 Hollywood party the Oscars Informatie voor de scouts Beste scouts, Dit wordt alweer de negentiende RSW (Regionale Scouts Wedstrijden) van scouting Regio De Baronie. We hopen dat

Nadere informatie

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee.

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee. Vrijdag 23 Juni, Sietske op gehaald in Arnhem om op vakantie te gaan naar Limburg. Eerst nog even naar Veenendaal om Janine en Eelco op te halen, nu kan de vakantie echt beginnen. Onderweg lekker ons broodje

Nadere informatie

Nieuwsbrief van januari 2013

Nieuwsbrief van januari 2013 Nieuwsbrief van januari 2013 Meer over en andere activiteiten op: www.kottenparkmodelbouwclub.com Voor u ligt de Nieuwsbrief van januari 2013 Met de clubdagen van 3 en 4 januari 3013 De clubdagen De clubdagen

Nadere informatie

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea Vakantie Valkenburg 2013 Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig Reisbegeleiders: Reina en Lea Maandag 24 juni 2013 Na gezellig afscheid genomen te hebben, reden we van Arnhem naar Veenendaal om daar

Nadere informatie

Ma 24 juni: 2 e rapport Di 25 juni: Wo 26 juni: Ouderbedanktmorgen van tot uur in de speelzaal Do 27 juni: Vr 28 juni:

Ma 24 juni: 2 e rapport Di 25 juni: Wo 26 juni: Ouderbedanktmorgen van tot uur in de speelzaal Do 27 juni: Vr 28 juni: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Nieuwsflits nummer 36 21 juni 2019 Kalender volgende week:

Nadere informatie

Welkom! Korte uiteenzetting van de dagen. Op de dagen zelf inhoudelijk meer informatie. Algemene informatie. Vragen en opmerkingen

Welkom! Korte uiteenzetting van de dagen. Op de dagen zelf inhoudelijk meer informatie. Algemene informatie. Vragen en opmerkingen Welkom! Korte uiteenzetting van de dagen Conform draaiboek Jeugdolympiade 2018 Op de dagen zelf inhoudelijk meer informatie Algemene informatie Vragen en opmerkingen Voor vragen of meer informatie: info@jeugdolympiade.nl

Nadere informatie

Take a look at my life week 13

Take a look at my life week 13 Take a look at my life week 13 Dit was me wel een weekje zeg een nogal saai weekje. Met heel veel op bed liggen omdat ik ziek ben. Hoest de longen uit me lijf, ben onwijs verkouden, totaal geen energie

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Mededelingen Er wordt werk gemaakt van de nieuwe truien! We zullen het goed aankondigen wanneer de truien er zijn. We bestellen

Nadere informatie

Maandprogramma MAART. Zeehonden. 4 maart: stadsspel van 14u tot futur

Maandprogramma MAART. Zeehonden. 4 maart: stadsspel van 14u tot futur Maandprogramma MAART Zeehonden 4 maart: stadsspel van 14u tot 17u @ futur Herinneren jullie je de 3 e - jaars verkenners nog? Ja, die van de pijlentocht. Zij gaan vandaag een stadsspel maken voor ons.

Nadere informatie

Limburg, Horst: 27 t/m 30 mei

Limburg, Horst: 27 t/m 30 mei Limburg, Horst: 27 t/m 30 mei Dag 1: Vrijdag 27-05-2-16 Het is zover: Vandaag vertrekken we voor een weekend hossen, zingen, lachen, luidkeels zingen en genieten we gaan naar Funpop!!! Bert en Laureen

Nadere informatie

Dag Liefste kapoentjes! Eindelijk kan het nieuwe. scoutsjaar beginnen! Ook een warm welkom aan de

Dag Liefste kapoentjes! Eindelijk kan het nieuwe. scoutsjaar beginnen! Ook een warm welkom aan de T Kapoentje Dag Liefste kapoentjes! Eindelijk kan het nieuwe scoutsjaar beginnen! Ook een warm welkom aan de nieuwe kapoenen. Het wordt een jaar vol verrassingen, plezier en ravotten! Hier vinden jullie

Nadere informatie

Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier. Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke

Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier. Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke Vrijdag 5 september 2014. Vertrek 13.00 uur uit Arnhem met Pier en Marijke. In Veenendaal stappen Robert en Nel

Nadere informatie

Kampkrant. Regionale Scouting Wedstrijden 8 en 9 april 2016 bij Scouting van Brederode in Papendrecht. 1 e Editie

Kampkrant. Regionale Scouting Wedstrijden 8 en 9 april 2016 bij Scouting van Brederode in Papendrecht. 1 e Editie Kampkrant Regionale Scouting Wedstrijden 8 en 9 april 2016 bij Scouting van Brederode in Papendrecht 1 e Editie Deelnemende groepen: 1. SCOUTING TESRA De Zwaluwen 2. SCOUTING ALBLASSERDAM De Roboma s GIDSEN

Nadere informatie

April 2015 Hallo allemaal, Hier is weer een infobrief en wel een hele lange. Zodat jullie allemaal weer van alles op de hoogte zijn.

April 2015 Hallo allemaal, Hier is weer een infobrief en wel een hele lange. Zodat jullie allemaal weer van alles op de hoogte zijn. April 2015 Hallo allemaal, Hier is weer een infobrief en wel een hele lange. Zodat jullie allemaal weer van alles op de hoogte zijn. NLdoet: Goh, wat was het leuk op de NLdoet-dag. Wat hebben jullie goed

Nadere informatie

Stage Wilhelmina Hoeve van Lisanne en Anouk. Wilhelmina Hoeve

Stage Wilhelmina Hoeve van Lisanne en Anouk. Wilhelmina Hoeve Stage Wilhelmina Hoeve van Lisanne en Anouk Wilhelmina Hoeve Stage dag 1 Woensdag 9 mei Toen we aankwamen. Mochten we kiezen dat we met de bus meewouden om de mensen op te halen of dat we bleven wachten

Nadere informatie

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg 7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag kei hard buiten spelen want het is sport en spel! Jippie!! Alle kapoentjes worden om 2 uur aan het lokaal verwacht om de allerleukste spelletjes te spelen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief,

Nieuwsbrief 25 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief, 160625 Nieuwsbrief 25 juni 2016 Beste lezers van onze Nieuwsbrief, Inloopavond De hoeken gaan er steeds meer uitnodigend uit zien nu de aankleding ook aardig voor elkaar is. Het is echter nog niet klaar!

Nadere informatie

programmaboekje kindervakantieweek augustus

programmaboekje kindervakantieweek augustus KINDERVAKANTIEWEEK 2012 GERWENS VOLKSFEEST programmaboekje kindervakantieweek 2012 1-2 - 3 augustus Stichting jeugd & jongerenactiviteiten gerwen bedankt al haar sponsors en vrijwilligers voor hun bijdrage

Nadere informatie

woord Willigenda De voorziter Buurtfeest Holz aanmelden via : Groepsweekend Mol aanmelden via :

woord Willigenda De voorziter Buurtfeest Holz aanmelden via :   Groepsweekend Mol aanmelden via : De voorziter aan het woord Beste leden en vrienden van St. Willibrord. Vorige keer heb ik jullie geïnformeerd over het streven van de besturen van de stichting en van de vereniging om ons gebouw zo energie

Nadere informatie

- Wie er meegaan met het Ouder-Kind Kamp (bevers + ouders) incl. allergieën

- Wie er meegaan met het Ouder-Kind Kamp (bevers + ouders) incl. allergieën maandag 0 00:00 - Laatst aangepast dinsdag 05 maart 2019 21:34 Nummer: 10 Jaargang: 35 Datum: Nico Steenbeek Groep Panoven 10 3401 RA IJsselstein Postbus 347 3400 AH IJsselstein Tel.: (030)6876722 Website:

Nadere informatie

Groepsweekend evaluatie

Groepsweekend evaluatie Groepsweekend evaluatie 1 Groepsweekend evaluatie Sjoerd Langkemper 10 december 2001 Groepsweekend evaluatie 2 Inhoud Inleiding...3 Over het groepsweekend...3 Over deze evaluatie...3 Onderwerpen...4 Locatie...4

Nadere informatie

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN ---

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- September Oktober Liefste welpen! Het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur We verwelkomen jullie met een blij humeur Weer een jaar vol spel en gelach Jullie zijn altijd welkom op zondag Van twee tot vijf

Nadere informatie

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd.

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. Grammaticaoefeningen 3 Wonen en vervoer Werkwoorden in een andere tijd Oefening 1 Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. 1 Begrijp je deze informatie? ja / nee,

Nadere informatie

Beste medewerkers, Wat staat er in dit boekje

Beste medewerkers, Wat staat er in dit boekje RSW medewerkers informatie 2008 1 Beste medewerkers, Geweldig dat jullie meewerken aan de Regionale Scouting Wedstrijden. Of je nu voor het eerst meewerkt of al bijna bij de inventaris hoort, dat maakt

Nadere informatie

Kapoenen April. Groetjes van jullie lieve leiding! KOBI, KERRI, GIGI, RIKKI, RAMI, YOBO, KAPI en TOTO

Kapoenen April. Groetjes van jullie lieve leiding! KOBI, KERRI, GIGI, RIKKI, RAMI, YOBO, KAPI en TOTO 1 April: Vinden jullie de minions niet super grappig? Jullie leiding in ieder geval wel en ze organiseren weer een kei leuke minionvergadering! Kom om 14u in je leukste minionoutfit naar het lokaal. Om

Nadere informatie

No. 1 ZONDAG 15 JULI e JAARGANG. Het laatste nieuws vanuit Boxtel en omstreken

No. 1 ZONDAG 15 JULI e JAARGANG. Het laatste nieuws vanuit Boxtel en omstreken No. 1 ZONDAG 15 JULI 2018 1e JAARGANG Gisteren zijn de scouts van Scouting Alblasserdam aangekomen in het vredige Boxtel. De landheer en burgemeester zullen onderdak aan hen verschaffen. Na de ontvangst

Nadere informatie

Jubileumweekend. Programmaboekje 2019

Jubileumweekend. Programmaboekje 2019 Inhoudsopgave Welkom! 3 In geval van nood kunt u bellen met: 3 De jubileumcommissie 3 Algemeen 4 De 10 groene Scouting regels: 4 Bruin Café 5 Muntverkoop 5 Knutselhoek 5 Merchandise 5 Planning zaterdag

Nadere informatie

Verslag kamp 2013 groep 8A en groep 8B

Verslag kamp 2013 groep 8A en groep 8B Verslag kamp 2013 groep 8A en groep 8B Dinsdagochtend Dinsdagochtend hoefden we pas 9.30 op school te zijn. We konden dus lekker uitslapen. We moesten met onze bagage naar school fietsen (of lopen). Toen

Nadere informatie

Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016

Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016 Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016 Maandag 18 juli We vertrekken vanaf de locatie Koningsbelt met 25 leerlingen, 10 begeleiders en aanvullende gezinsleden zoals een

Nadere informatie

Programmaboekje KVW 2019 Circus

Programmaboekje KVW 2019 Circus Programmaboekje KVW 2019 Circus Maandag 12 t/m vrijdag 16 augustus 2019 KVW 2019 De zomervakantie staat weer voor de deur! Dat betekent dat het kindervakantiewerk weer in zicht komt. We willen jullie uitnodigen

Nadere informatie

Take a look at my life 12

Take a look at my life 12 Take a look at my life 12 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Schrijfpalet. Denk goed na! 12. Olifant met gsm?

Schrijfpalet. Denk goed na! 12. Olifant met gsm? 12. Olifant met gsm? Ontspannende tekst: kort verhaal Gisteren was het markt in de stad. Ik pakte m n fiets en reed naar de markt. Het was er erg druk. Opeens zag ik mijn neefje staan. Ik riep hem en zwaaide.

Nadere informatie

SPECULAAS TE KOOP! SPECULAAS TE KOOP!

SPECULAAS TE KOOP! SPECULAAS TE KOOP! INHOUD: # s p e c u l a a s a c t i e # Bevernieuws # Nieuws uit de jungle # scouts out# scouts s p e e d d a t e # winterwandeling# JOTA- JOTI EVENT 2012# # plusscouts # van het bestuur..! SPECULAAS TE

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Mededelingen Wij zouden willen vragen om steeds tijdig in te schrijven bij de activiteiten waarbij dit vermeld staat. Dit maakt

Nadere informatie

Oostenrijkreis 2013. Het huis waarin we verblijven.

Oostenrijkreis 2013. Het huis waarin we verblijven. Oostenrijkreis 2013 Op zondag 21 april 2013 om 19:00 vertrokken 32 leerlingen uit 4H en 5V naar Schröcken, Oostenrijk. De busreis was erg gezellig, sommige leerlingen zijn nauwelijks aan slapen toegekomen.

Nadere informatie

Hier volgt een dagboekverslag van het schoolreisje met de zesde klas van de Chr. Lagere school naar "Jeugdland ", in Ellecom.

Hier volgt een dagboekverslag van het schoolreisje met de zesde klas van de Chr. Lagere school naar Jeugdland , in Ellecom. Hier volgt een dagboekverslag van het schoolreisje met de zesde klas van de Chr. Lagere school naar "Jeugdland ", in Ellecom. Onze meester was daar meneer den Ouden. 22 mei 1956 Afscheid van school. We

Nadere informatie

Scoutskamp 2007 KAMP 2007. 4 augustus tot 11 augustus 2007. Mook. 2007 Scouting Hike-Groep

Scoutskamp 2007 KAMP 2007. 4 augustus tot 11 augustus 2007. Mook. 2007 Scouting Hike-Groep KAMP 2007 4 augustus tot 11 augustus 2007 Hallo allemaal, Beetje bijgekomen in de vakantie? Mooi! Dan heb je dus genoeg energie opgedaan om op kamp te gaan. Een week lang samen met de rest een gezellig

Nadere informatie

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Naar mijn vriendin 19 maart ging ik in de middag naar Den-Haag met de trein. Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis

Nadere informatie

Kennemer Praktijkschool & Lwoo Heemskerk Jan van Kuikweg BB Heemskerk Tel Kamp leerjaar 1 en 2. Dit boekje is van:

Kennemer Praktijkschool & Lwoo Heemskerk Jan van Kuikweg BB Heemskerk Tel Kamp leerjaar 1 en 2. Dit boekje is van: Kennemer Praktijkschool & Lwoo Heemskerk Jan van Kuikweg 12 1965 BB Heemskerk Tel. 0251-22 66 01 Kamp leerjaar 1 en 2 Dit boekje is van: 11 juli tot 13 juli 2018 Beste kampgangers en ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Gymnia Waalwijk. Nieuwsbrief. Maak kennis met het 1e deel!

Gymnia Waalwijk. Nieuwsbrief. Maak kennis met het 1e deel! Juni 2012 Nummer 1 Gymnia Waalwijk Nieuwsbrief Gymnia stelt zich voor! Maak kennis met het 1e deel! De leiding (Besoyen) In deze nieuwsbrief stelt eerst de leiding van Gymnia Besoyen zich voor. In de volgende

Nadere informatie

Een leuke en leerzame tijd in week 3 en week 4 van de zomervakantie.

Een leuke en leerzame tijd in week 3 en week 4 van de zomervakantie. Een leuke en leerzame tijd in week 3 en week 4 van de zomervakantie. Meneer Johan Juffrouw Anneke Meneer Frank Juffrouw Jet Telefoonnummer : 06-26564117 ~ 1 ~ Eindelijk is het dan bijna zo ver... Nog 17

Nadere informatie

Chirokrantje Maart - April - Mei

Chirokrantje Maart - April - Mei Chirokrantje Maart - April - Mei Editoriaal Lieve meisjes van Allegro Het eind van ons Chirojaar komt jammer genoeg alweer in zicht, maar het zullen nog een paar zeer leuke en intensieve maanden worden.

Nadere informatie

Hallo mijn naam is Maik en ik ben 12 jaar oud. Ik ga volgend jaar naar t Rijks, dat is in Bergen Op Zoom. Ik heb als I.E.P advies vwo, maar de juf

Hallo mijn naam is Maik en ik ben 12 jaar oud. Ik ga volgend jaar naar t Rijks, dat is in Bergen Op Zoom. Ik heb als I.E.P advies vwo, maar de juf Hallo ik ben Bowe Sierat ik ben 12 jaar en ik woon in Rilland en gaat naar T Rijks in Bergen op Zoom ik ga naar het rijks omdat het een leuke en goede school is. ik heb een leuk schooljaar gehad en ik

Nadere informatie

KAMP augustus tot 16 augustus 2008 Mook

KAMP augustus tot 16 augustus 2008 Mook KAMP 2008 9 augustus tot 16 augustus 2008 Hallo allemaal, Fijne vakantie gehad? En nog energie voor een weekje kamp in? Wij hebben ons in ieder geval opgeladen en we hebben ons best gedaan er een leuk

Nadere informatie

Welkom bij de welpen van Scouting Titus Brandsma!

Welkom bij de welpen van Scouting Titus Brandsma! Welkom bij de welpen van Scouting Titus Brandsma! Scouting Titus Brandsma Scouting Titus Brandsma is een van de scoutinggroepen in Nederland. In Oss zijn er zelfs al vier scoutinggroepen!! Het komt voort

Nadere informatie

Scouting Frederik Hendrik. Programmaboekje Welpen Januari t/m Juli 2016. Jubileumjaar FH70

Scouting Frederik Hendrik. Programmaboekje Welpen Januari t/m Juli 2016. Jubileumjaar FH70 Scouting Frederik Hendrik Programmaboekje Welpen Januari t/m Juli 2016 Jubileumjaar FH70 Hoi allemaal! Het tweede deel van het scouting seizoen is weer begonnen. Dit programmaboekje is voor januari 2016

Nadere informatie

30 mei t/m 1 juni 2012

30 mei t/m 1 juni 2012 Kamp groep 6C VSO de Brug 30 mei t/m 1 juni 2012 Woensdag 30 mei 2012 En eindelijk was het vanmorgen zover, we gaan op kamp!! Om 9 uur stonden er al veel mensen klaar om ons uit te zwaaien: ouders, collega

Nadere informatie

2013-2014. groepsnieuws oktober 2013

2013-2014. groepsnieuws oktober 2013 2013-2014 groepsnieuws oktober 2013 We zijn vanaf de zomervakantie tot de herfstvakantie goed bezig geweest met zijn allen. We hebben veel aan de Vreedzame School gedaan. Samen afspraken gemaakt over hoe

Nadere informatie

Klášterní Pivovar Strahov

Klášterní Pivovar Strahov Reisverslag Maandag 14 oktober Maandagochtend, 14 oktober om ongeveer 6:30 stonden we met heel 5VWO, bepakt en bezakt, op het parkeerterrein bij het Griftland. Kort daarna vertrokken we, op weg naar onze

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

Herfstvakantie 2015. Gezellig, het is weer vakantie en alle BSO s komen weer bij elkaar op de Koningslinde!

Herfstvakantie 2015. Gezellig, het is weer vakantie en alle BSO s komen weer bij elkaar op de Koningslinde! Maandag 19 oktober Herfstvakantie 2015 Gezellig, het is weer vakantie en alle BSO s komen weer bij elkaar op de Koningslinde! De kinderen zoeken elkaar gelijk weer op en spelen gezellig samen. Vanmorgen

Nadere informatie

Wat hebben we heerlijk gegeten afgelopen zaterdag. We zitten er nog vol van.

Wat hebben we heerlijk gegeten afgelopen zaterdag. We zitten er nog vol van. dinsdag 00:00 Laatst aangepast dinsdag 20:30 Nummer: 1 Jaargang: 35 Datum: Nico Steenbeek Groep Panoven 10 3401 RA IJsselstein Postbus 347 3400 AH IJsselstein Tel: (030)6876722 Website: https://nsgscoutingnl

Nadere informatie

Op zondag 13 mei voorzien we een tweede inschrijvingsmoment voor zowel de grote als kleine takken om 17u na de scoutsvergadering op de Moesjebaaz.

Op zondag 13 mei voorzien we een tweede inschrijvingsmoment voor zowel de grote als kleine takken om 17u na de scoutsvergadering op de Moesjebaaz. Paretter April Beste ouders, De takweekenden van de kapoenen en welpen zijn succesvol achter de rug. Deze maand zijn er ook enkele takweekenden gepland. Alle info verkrijgen jullie via de leiding. We zijn

Nadere informatie

Kamp NGK Veenendaal 26-28 september

Kamp NGK Veenendaal 26-28 september Kamp NGK Veenendaal 26-28 september Kampboekje 1 Handige informatie voor ouders!! Adresgegevens: Galgenweg 3 6741 KJ Lunteren 0318 482395 Noodnummers: Francisca Hardeman: 06 52128429 Gerrit Zeevat: 06

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 12 oktober t/m vrijdag 19 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 12 oktober t/m vrijdag 19 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 12 oktober t/m vrijdag 19 oktober Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP!

Nadere informatie

Dr. A. van Voorthuysenschool KAMPBRIEF SO TOT EN MET 22 APRIL

Dr. A. van Voorthuysenschool KAMPBRIEF SO TOT EN MET 22 APRIL r.. van KMPBRIF S 2016 20 TT MT 22 PRIL W S Woensdagochtend zijn wij om 09.30 uur vertrokken naar het Koos Vorrinkhuis. Voordat we vertrokken, zwaaiden we eerst de fietsgroep uit. Voor het eerst ging er

Nadere informatie

Meer informatie over Ars en de activiteiten is ook terug te vinden op onze website:

Meer informatie over Ars en de activiteiten is ook terug te vinden op onze website: Hoi Ars vrienden, Weer een nieuw jaar, weer een nieuw clubblad, hoeveel jaar houden wij dit nog vol? Hebben jullie enig idee hoelang het Ars clubblad bestaat en welke uitgave dit is. Het antwoord is in

Nadere informatie

Okie Dokie Programmaboekje In samenwerking met:

Okie Dokie Programmaboekje In samenwerking met: Okie Dokie Programmaboekje 2018 In samenwerking met: Welkom! Dit is het eerste aangepast exemplaar van het Okie Dokie Programmaboekje. Belangrijk om te vermelden is dat de groepsleiding van de hutjes tijdens

Nadere informatie

Kamp groep 8. Zon, water, natuur. Terug in de tijd... BASISSCHOOL DE TALENTEN 5, 6 EN 7 JUNI 2013

Kamp groep 8. Zon, water, natuur. Terug in de tijd... BASISSCHOOL DE TALENTEN 5, 6 EN 7 JUNI 2013 Kamp groep 8 BASISSCHOOL DE TALENTEN 5, 6 EN 7 JUNI 2013 Zon, water, natuur Terug in de tijd... Klaar voor vertrek Om 08.00 uur kwamen de eerste kampgangers aan. Alle bagage werd ingeladen in de auto's

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema:

Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Dit keer is het thema: Hallo, leuk dat je je hebt opgegeven voor de Kinderspelweek. Er hebben zich in totaal 75 kinderen opgegeven wat echt super is. Het is inmiddels de 7 e keer en we maken er met elkaar leuke en gezellige

Nadere informatie

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES 1 WIE GAAN ER MEE Er gaan jongeren en begeleiders mee van t Volbert en daarnaast van 3 andere groepen uit andere landen. Alle begeleiders zijn er voor alle jongeren. Je

Nadere informatie

Stevige linker. De organisatie. Zaterdag 9 januari 2016. Agenda: 20/02: Ardennentocht

Stevige linker. De organisatie. Zaterdag 9 januari 2016. Agenda: 20/02: Ardennentocht Agenda: 20/02: Ardennentocht Tak van dienst: 09/01: M&M (Gidsen doen de opening) 16/01: Kapoenen (Verkenners doen de opening) 23/01: Kabouters (JIN doen de opening) Het Schilderhofke Jaargang: 2015-2016

Nadere informatie

Voorwoord Beste gemeenteleden, broeders en zusters,

Voorwoord Beste gemeenteleden, broeders en zusters, 1 Voorwoord Beste gemeenteleden, broeders en zusters, Elk jaar na de zomer beginnen we traditiegetrouw weer met het startweekend. Een startweekend is een ontspannen samenzijn om zo als gemeente te groeien

Nadere informatie

Geitje mei - juni. Ik ben niet zo blij-hij-hij; Het jaar is bijna voorbij-hij-hij!!!!

Geitje mei - juni. Ik ben niet zo blij-hij-hij; Het jaar is bijna voorbij-hij-hij!!!! Geitje mei - juni Ik ben niet zo blij-hij-hij; Het jaar is bijna voorbij-hij-hij!!!! 1 Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten van den 28, Dit is (jammer genoeg) alweer het laatste Geitje van dit

Nadere informatie