Hallo mijn naam is Maik en ik ben 12 jaar oud. Ik ga volgend jaar naar t Rijks, dat is in Bergen Op Zoom. Ik heb als I.E.P advies vwo, maar de juf

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hallo mijn naam is Maik en ik ben 12 jaar oud. Ik ga volgend jaar naar t Rijks, dat is in Bergen Op Zoom. Ik heb als I.E.P advies vwo, maar de juf"

Transcriptie

1 Hallo ik ben Bowe Sierat ik ben 12 jaar en ik woon in Rilland en gaat naar T Rijks in Bergen op Zoom ik ga naar het rijks omdat het een leuke en goede school is. ik heb een leuk schooljaar gehad en ik vond kamp het leukst. we hadden veel spelletjes gespeeld bijvoorbeeld levend stratego en Avengers.schoolreisje vond ik ook heel leuk we gingen toen naar Bobbejaanland. Hoi ik ben Nick Somers ik ben 11.ik ga naar Het Rijks in Bergen Op Zoom.Volgende week hebben we zomervakantie. We hebben veel leuke dingen gedaan in dit schooljaar.we gingen schoolreis naar bobbejaanland het leukste was kamp. We deden Advengers vossenjacht en levend stratego en we gingen slapen. Hallo ik ben lloyd en ik ben 12 jaar en ik ga naar het Ostrea in Goes. Ik heb voor het ostrea gekozen omdat ik het een leuke school vind. Het leukste vond ik aan groep acht dat ik met met meester Arjan ging gymen. En schoolreis vond ik ook heel leuk. De iep ging heel goed want ik heb het niveau van vwo gekregen. Hallo ik ben Dito 12 jaar. En ik zit in groep 8. IK ga naar het Rijks in Bergen op Zoom. Het leukste van dit jaar vond ik Kamp. Het was erg gezellig. We hebben daar allemaal spelletjes gedaan. Ik heb voor het Rijks gekozen omdat het in alle vormen onderwijs biedt. Ik doe zelf vwo. Het Rijks is een leuke school. Dit was mijn afscheidsbrief. GR groep Hoi, ik ben Ruben Smit, ik ben 12 jaar. Het is bijna zomervakantie en daar heb ik veel zin in. Daarna ga ik naar Het Rijks dat is in Bergen Op Zoom. Ik mijn klas al ontmoet. Het is een leuke klas. Dit schooljaar hebben wij al heel veel leuke dingen gedaan. Ik vond kamp toch wel het leukst. Daar hebben we veel leuke dingen gedaan zoals levend stratego en ons zelf verzonnen Advengers spel. Ook sliepen we met alle jongens in een zaal. We moesten steeds lachen, Maar toch hebben we nog wat geslapen. Dit was mijn verhaal over mij en wat ik dit schooljaar heb meegemaakt.

2 HOI IK BEN ROAN EN IK BEN 11 JAAR OUD Ik ga verhuizen naar Etten-Leur en ik ga daar ook naar school. Het is een van de grootste scholen van Nederland, er zitten wel kinderen op. Wat ik echt super leuk vond dit schooljaar was kamp. Het was super leuk want we mochten de helft van de tijd lekker los door het bos lopen. We hebben ook veel spelletjes en een vossenjacht gedaan. We hadden een heel eng spookbos en veel kinderen waren hard geschrokken, maar sommige vonden het totaal niet eng. Wat ik ook echt super leuk vond was de gymles met meester Arjan. Hallo ik ben Seldon. Ik ga naar het Ostrea in Goes. Ik heb er voor gekozen omdat je er sportklas hebt. En ik vond het allerleukste dit schooljaar het kamp. het was super gezellig. En we deden ook heel veel leuke spelletjes. We gingen ook bowlen en midgetgolfen Hallo ik ben Tessa en ik ben twaalf jaar en zit in groep 8. Nog een paar weekjes school en dan zomervakantie en na de vakantie dan ga ik naar het roncalli in Bergen op zoom.in dit school jaar in groep 8 hebben veel leuke dingen gedaan.wat ik het leukste vond dit jaar was kamp.we hebben daar leuke spelletjes gedaan zoals levend stratego en nog veel meer en natuurlijk slapen heel belangrijk!.dit jaar hebben we vooral hard gewerkt.en natuurlijk de eindtoets!heel spannend allemaal, gelukkig is het goed gegaan en bleek dan ik havo\vwo had maar me normale advies was mavo\havo en dat ga ik ook doen.ik ga naar het roncalli omdat die school mij het beste leek voor mezelf. Dit was mijn stukje hopelijk geniet je ervan met vriendelijke groet Tessa. Hallo, ik ben Esmee ik ben 12 jaar en ik zit in groep 8. Na de zomervakantie ga ik naar het Roncalli, dat is een school in Bergen Op Zoom. Dit schooljaar hebben we heel veel leuke dingen gedaan. Het leukste vond ik toen we op kamp gingen, we deden spelletjes in het bos zoals levend stratego en ook spelletjes in het dorpje. We gingen s ochtends met zijn allen eten en daarna mochten we weer gaan spelen. We gingen ook heel laat slapen maar dat hoort erbij. we hebben dit jaar ook heel hard gewerkt, dat kwam goed van pas in de eindtoets die we moesten maken, ik heb het vwo en daar ben ik heel erg blij mee. We hebben dit jaar ook invallers gehad omdat de juf ziek was dat was wel jammer maar met de invallers was het natuurlijk ook leuk. Dit was mijn stukje groetjes Esmee.

3 Ik ben Ferre ik woon in Rilland en ben 12 jaar en ga naar het Isaac beeckman college in Kapelle. Het leukste wat ik heb gedaan was kamp alleen het fietsen duurde heel lang. Ik heb voor het Isaac beeckman gekozen omdat er hele kleine klassen zijn en het gebouw is niet heel groot. Groeten Ferre Hallo mijn naam is Martyna en ik ben 12 jaar. Ik ga volgend jaar naar het Roncalli in Bergen op zoom. Ik heb die school gekozen omdat die school een daltonschool is en dat betekent dat je daar heel zelfstandig wordt. De IEP ging heel goed. Bij ons in de klas is iedereen zijn advies gegroeid bijvoorbeeld van: mavo naar havo of zelfs vwo! Daarom waren heel veel kinderen tevreden. Het was ook echt heel leuk toen onze juf ziek was en er een invallen moest komen van een andere school. Zijn naam was meester Arian en we moesten met hem gaan gymmen. We deden hockey en het was echt heel leuk. Het leukste dat ik aan dit schooljaar vond was :Kamp! Kamp was een heel leuke beleving. Ik vond het echt heel leuk dat onze klas veel dingen samen deden waardoor we betere vrienden zijn geworden. Ik ga mijn klas echt missen! Hoi, mensen ik ben Fee. Ik ben 11 jaar. Ik ga naar het Roncalli in Bergen op Zoom. Wij zijn bezig met de musical. Ik vond het kamp super leuk. Het was erg gezellig. Dat vond ik het leukste van groep 8. Ik ga mijn klas echt missen. We zijn ook nog op schoolreis geweest. Groetjes Fee.

4 Edo 12 jaar ik ga naar de Steenspil in Halsteren de steenspil ligt aan de snelweg de A4. Ik zit in groep 8 wat ik het leukste vond in groep 8 was kamp. kamp was leuk want de spelletjes,verstoppertje slapen in ossendrecht advengers Ik ga naar de Steenspil omdat ik me eigen daar thuis voel want mijn vader,moeder die der scholen zijn samengevoegd. Ik ga de Horizon wel missen want ik heb er 8 jaar opgezeten maar dit jaar vond ik het leukst. groep 1,2,3,4,5,6,7,8 waren allemaal leuk maar groep 8 is toch het leukst. ik ga deze school verlaten maar ik kom toch nog wel een keer kijken. al die gymlessen al die pauzes toch leuk. groetjes edo levolger 12 jaar doei doei. Hallo geachte ouders Ik ben Sem en ik ben 12 jaar oud. Ik ga dit jaar naar het voortgezet onderwijs op de school Ostrea. Ik heb voor deze school gekozen omdat mijn broer er op zat. Ik vind het wel leuk dat we van school afgaan. Want dan leer ik weer nieuwe kinderen kennen en andere vrienden. Ik Ik vond kamp ook erg leuk. Maar gymmen met meester Arjan was nog leuker. We gingen hockeyen en voetballen wat heel erg grappig. met kamp hebben we heel veel spelletjes gedaan. We mochten ook voor onszelf tijd hebben. En in het bos spelletjes doen was ook grappig met vrienden. De groeten van Sem. Hallo mijn naam is Julia en ik ben 12 jaar oud. We zijn al bijna aan het einde van het schooljaar en dat vind ik jammer maar ook wel leuk. Ik vind het jammer omdat groep 8 heel leuk was bijvoorbeeld toen we op kamp waren of toen we op schoolreis waren of toen de juf ziek was toen kregen we een meester die Arjan heette. We moesten met hem hockeyen en ik vond het 1 van de leukste gymlessen. Ik ga naar de middelbare school die Ostrea heet, het is in Goes. Ik heb voor Ostrea gekozen omdat ik bij een open avond was en het leek me een leuke school. Ik was bij de klassen ontmoeting en ik had best een leuke klas en daar ben ik blij mee. De IEP ging best goed ik dacht dat het moeilijker ging worden maar gelukkig niet. Ik heb best wel een hoog niveau behaald, HAVO/VWO ik moest nog 1 punt en dan had ik VWO ik had het echt niet verwacht. We zijn nu bezig met de musical. Iedereen weet bijna zijn tekst. We weten de liedjes en oefenen nu de dansjes. Vandaag gaan we voor het eerst in de gymzaal oefenen. Hallo ik ben Kuba en ik ben 12 jaar oud. Ik ga naar Zuid West Hoek college in Ossendrecht. In groep 8 vond ik het schoolreis het leukst omdat er heel veel leuke attracties waren bijvoorbeeld de typhoon. Ik koos deze school omdat mijn zus erop zit en omdat er ook heel veel kinderen van me oude school in Putte er ook naartoe gaan. Ik ga wel mijn klas missen maar daar heb ik ook een leuke klas.

5 Hallo mijn naam is Maik en ik ben 12 jaar oud. Ik ga volgend jaar naar t Rijks, dat is in Bergen Op Zoom. Ik heb als I.E.P advies vwo, maar de juf heeft mij het advies mavo\havo gegeven. Ik heb voor t Rijks gekozen omdat ik het een goede school vind. Ik vond dit schooljaar kamp het leukst. We deden heel veel leuke spelletjes. Het leukste spel vond ik avengers. Levend stratego vond ik heel leuk. Er was ook een hut dat vonden we heel leuk.

IK BEN LARS!!! GROETJES LARS KLOOTWIJK

IK BEN LARS!!! GROETJES LARS KLOOTWIJK IK BEN LARS!!! Ik zit in groep 8,ik ga naar RSG t rijks mijn niveau is : havo/vwo. Ik ben 2 keer naar een open dag van het Rijks geweest de eerste keer met een vriend en de tweede keer alleen dat was ook

Nadere informatie

BEDANKT VOOR ALLE COOLE JAREN!!!!!!

BEDANKT VOOR ALLE COOLE JAREN!!!!!! Kimberly Brongers Marco Capoccia Hoi ik ben Kimberly, ik ben 12 jaar oud en na de bassischool ga ik naar Twickel Borne mijn niveau is KBL. Ik zit na 9 jaar op de Telgenkamp want ik ben blijven zitten.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2018 Afscheid groep 8

Nieuwsbrief juli 2018 Afscheid groep 8 Nieuwsbrief juli 2018 Afscheid groep 8 In deze nieuwsbrief nemen we afscheid van de groep 8 leerlingen: Rebecca van Loenhout, Rachel van Wyk, Sarah van Wyk, Rachel van Vossen, Julia Blom en Jasmyn Baselier.

Nadere informatie

Ik ben Famke ik ben 11 jaar oud. Ik woon in Rilland en mijn hobby s zijn voetballen, tennissen, buitenspelen en bakken.

Ik ben Famke ik ben 11 jaar oud. Ik woon in Rilland en mijn hobby s zijn voetballen, tennissen, buitenspelen en bakken. Ik ben Famke ik ben 11 jaar oud. Ik woon in Rilland en mijn hobby s zijn voetballen, tennissen, buitenspelen en bakken. Ik ga naar het Roncalli, daar ga ik vwo doen. Ik heb best wel zin in het middelbare,

Nadere informatie

Jenaplan leef- werkgemeenschap School met de Bijbel, Schoolstraat 6, 4693 BG Poortvliet. wij nemen afscheid

Jenaplan leef- werkgemeenschap School met de Bijbel, Schoolstraat 6, 4693 BG Poortvliet. wij nemen afscheid Jenaplan leef- werkgemeenschap School met de Bijbel, Schoolstraat 6, 4693 BG Poortvliet wij nemen afscheid Nieuwsbrief juli 2015 Wij, Liyen, Anouk, Casper, Danicque, Jelle, Matthias, Iris, Matthio, Tymo,

Nadere informatie

De Bitsflits. Jaargang 18 nummer 12b juli 2016

De Bitsflits. Jaargang 18 nummer 12b juli 2016 De Bitsflits Jaargang 18 nummer 12b juli 2016 Afscheid nemen Het is bijna zomervakantie, tijd van afscheid nemen. Deze Bitsflits staat in het teken van de kinderen van groep 8, die vertrekken en een afscheidswoordje

Nadere informatie

groep 8 de toetsen nieuwe school

groep 8 de toetsen nieuwe school De dijk Wij gingen met de hele klas naar de dijk. We gingen podiumkunsten doen en je mocht zelf kiezen of je ging zingen of dansen. Ik had dansen gekozen en dat was super leuk. Alleen de danslerares was

Nadere informatie

Groetjes Noor Ben Ali

Groetjes Noor Ben Ali Hallo allemaal, Ik ben Noor en ga volgend schooljaar naar Het Sint Vitus Mavo. Ik wil later journalist worden. De leuke dingen die we doen of gedaan hebben is: De musical Het kamp en de barbecue. Veel

Nadere informatie

Afscheid groep 8 3 JULI 2015

Afscheid groep 8 3 JULI 2015 Afscheid groep 8 3 JULI 2015 DE REGENBOOG Hallo iedereen, is en blijft een mooie en leuke school. De tijd op de Regenboog was super leuk, ik heb veel geleerd maar ook veel gelachen. Mijn klasgenoten en

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017 AFSCHEID. Personeel

Nieuwsbrief juli 2017 AFSCHEID. Personeel Nieuwsbrief juli 2017 AFSCHEID SmdB De Ark Deze nieuwsbrief staat in het teken van afscheid nemen. We nemen afscheid van de leerlingen groep 8, die naar het Voortgezet onderwijs gaan! We nemen afscheid

Nadere informatie

Agenda. Bedankt!!!! 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf.

Agenda. Bedankt!!!! 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf. Agenda 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf. Bedankt!!!! Voor het poetsen, opruimen, tuintje bijhouden, het maken van de nieuwsbrief, ramen zemen, hulp bij Sinterklaas,

Nadere informatie

Dit zijn de mediatoren voor dit schooljaar,

Dit zijn de mediatoren voor dit schooljaar, Dit zijn de mediatoren voor dit schooljaar, De mediatoren die vorige jaar in groep 7 zaten hebben hulp gekregen van nieuwe mediatoren uit de groepen 7 en 8. Deze leerlingen hebben dezelfde trainingen ontvangen

Nadere informatie

Groetjes Lisa. Groetjes Vicky

Groetjes Lisa. Groetjes Vicky Vandaag moesten we leraren tegen 8 spelen. Dat waren een heleboel opdrachten en die moesten binnen 2 uur uitvoeren. Maar het is ons gelukt en dat vond ik het leukste van de dag. Ik ben benieuwd wat we

Nadere informatie

Schoolkrant. Juli 2015

Schoolkrant. Juli 2015 Schoolkrant Juli 2015 Inleiding Shakira Naar de middelbare school! Interview juf Sanne over het kamp van groep 7/8. Interview juf Femke over bruiloft 25 jaar jubileum Over ons Spelletjes Shakira Geschreven

Nadere informatie

Chantal. Liefs Chantal Spoelstra

Chantal. Liefs Chantal Spoelstra Chantal En dan is het eindelijk zo ver groep 8! Wat was het een mooi jaar om op terug te kijken. Al op het moment dat je 12 jaar wordt komt het wel steeds dichterbij. En dan komt er al een moment dat je

Nadere informatie

-xx- Kelly. Optreden van de juffen en meesters!!!!!

-xx- Kelly. Optreden van de juffen en meesters!!!!! Op 18, 19 en 20 juni gingen we op kamp. Maandag regende het heel hard. Eenmaal toen we aankwamen deden we onze schoenen en jassen uiten gingen we naar de eetzaal om te lunchen. Om 13:00 was er vossenjachten

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen. Groep 8. Sophie. Twan. Thom. Mvrg Twan

Nieuws uit de groepen. Groep 8. Sophie. Twan. Thom. Mvrg Twan Nieuws uit de groepen Groep 8 Special Groep 8 Sophie Ik heb vanaf groep 1 op deze school gezeten. Bijna zoals iedereen in groep 8 heb ik heel veel zin in de Middelbare school. Maar ga ik ook dingen missen

Nadere informatie

Ik vind tekenen en knutselen leuk en sommige andere spelletjes. Het leukst dit jaar vond ik de sponsorloop, ik heb 13 rondjes gelopen.

Ik vind tekenen en knutselen leuk en sommige andere spelletjes. Het leukst dit jaar vond ik de sponsorloop, ik heb 13 rondjes gelopen. Het schooljaar zit er bijna op! De kinderen van groep 4/5 hebben keihard gewerkt en gelukkig ook veel geleerd. Wat ze hebben geleerd, vertellen ze hieronder. Ik heb dit jaar veel geleerd. Ik vind rekenen

Nadere informatie

Ik ben met kerst naar Jingle Balls geweest. Het is een groot concert in de Ziggo dome. Er kwamen veel artiesten zoals Roel van Velzen en Afro jack.

Ik ben met kerst naar Jingle Balls geweest. Het is een groot concert in de Ziggo dome. Er kwamen veel artiesten zoals Roel van Velzen en Afro jack. Groep 8 Mijn voorlopig advies. Ik moest op gesprek met mijn moeder en mijn broertje. We moesten naar meester Tom. We kregen een hele uitleg. Op het eind hoorde ik mijn voorlopig advies. Het was kader of

Nadere informatie

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon:

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon: OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 Email: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders / verzorgers, juni 2016 Graag uw aandacht voor de nieuwsbrief van

Nadere informatie

Schooljaar groep 5/

Schooljaar groep 5/ Schooljaar groep 5/6 2016. Ik vond dit schooljaar leuk en ben blij met mijn cijfers en mijn rapport is goed. Ik zit nu in de klas met Romée, Britt, Elyse, Connie, Ateka, Zid, Joost, Mitchel, Tjardo, Tim,

Nadere informatie

wingerd naar farel frans gym

wingerd naar farel frans gym 9 uur gingen we op de fiets naar het farel. toen we daar waren werden we verdeeld in 2 groepen groep 11 en groep 12. Groep 11 ging frans doen en groep 12 deed natuurkunde gemaakt door dylan wingerd naar

Nadere informatie

Groep 8 vertelt over hun schoolkeuze!

Groep 8 vertelt over hun schoolkeuze! Groep 8 vertelt over hun schoolkeuze! Ik ga naar de middelbare school. Ik ga naar Kennemer havo, ik hoop dat ik in een leuke klas terecht kom. Op de Tweespan was het een leuke tijd. Ik hoop dat ik dat

Nadere informatie

groep van de maand week 5 Deze week schrijven we over wat we allemaal tijdens de gymlessen doen. Naam:Ahmed

groep van de maand week 5 Deze week schrijven we over wat we allemaal tijdens de gymlessen doen. Naam:Ahmed groep van de maand week 5 Deze week schrijven we over wat we allemaal tijdens de gymlessen doen. Naam:Ahmed Gym is heel leuk. Het leukste vind ik bunkertrefbal,voetbal en winkel van sinkel. alleen wat

Nadere informatie

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen.

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen. Juli 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Nieuwsbrief teken en Lyme Folder Teken en Lyme Mededelingen directie. Beste ouders/verzorgers, Op school zijn we met de laatste weken bezig. We

Nadere informatie

GROEP 6. Ik ben Raymond Terpstra. Ik ben 11 jaar en zit in groep 6. Mijn juffen zijn juf Anneke, juf Janke en juf Fenna. In groep 6 was best wel leuk.

GROEP 6. Ik ben Raymond Terpstra. Ik ben 11 jaar en zit in groep 6. Mijn juffen zijn juf Anneke, juf Janke en juf Fenna. In groep 6 was best wel leuk. Groep 6 Ik ben Dena Walstra. Ik zit in groep 6. Ik zit met groepen 7 en 8 in de klas. Groep 7 heeft 7 kinderen. En groep 8 heeft 13 kinderen. Ik zit bij 4 jongens en 2 meisjes. Ik ben dan er niet bij.

Nadere informatie

29 mei 2019 Nummer: 17

29 mei 2019 Nummer: 17 29 mei 2019 Nummer: 17 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, Een extra lange nieuwsbrief vandaag. In deze nieuwsbrief vindt u informatie van de Doorzetters, Spoorzoekers, Toppers en Uitsmijters. We wensen

Nadere informatie

Afscheidsboekje groep 8a. Obs De Globe 2015

Afscheidsboekje groep 8a. Obs De Globe 2015 Afscheidsboekje groep 8a Obs De Globe 2015 Nog heel even en dan zijn jullie niet meer groep 8a. Voor jullie gaat het voortgezet onderwijs avontuur beginnen! Erg spannend en leuk om een aan een nieuwe fase

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen.

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen. Nieuwsbrief groep 4a Een nieuw schooljaar Na de vakantie is iedereen van groep 4a met veel zin en inzet begonnen aan het nieuwe schooljaar. Springend en klimmend gingen we de school in! We hebben een nieuw

Nadere informatie

Groepsnieuws deel 3 klas H van juf Els en juf Mirjam. Mei 2015.

Groepsnieuws deel 3 klas H van juf Els en juf Mirjam. Mei 2015. Groepsnieuws deel 3 klas H van juf Els en juf Mirjam. Mei 2015. Beste ouders, lieve kinderen, Dit is al weer het derde en laatste groepsnieuws van dit schooljaar. Natuurlijk begin ik het groepsnieuws met

Nadere informatie

woorden die je moet zoeken: (in de woordzoeker op het volgende blad) zomer vakantie zwemmen juf strand ijs bikini school zwembroek honte warm

woorden die je moet zoeken: (in de woordzoeker op het volgende blad) zomer vakantie zwemmen juf strand ijs bikini school zwembroek honte warm Zet je zonnebril maar op want de zon is lekker fel Oooooohh lekker ijsje Met de zon is de dag zo om en we gaan vaak zwemmen Regen is er niet meer zo veel Merel, Romy, Caydee woorden die je moet zoeken:

Nadere informatie

Hoi lezers van de kinderkrant

Hoi lezers van de kinderkrant Hoi lezers van de kinderkrant Dit plaatje is van een echte trompetvogel Dit is de kinderkrant juni 2018 van De Trompetvogel Inhoud: Voorwoord Pag. 2 Groep 2 Pag. 14 & 15 Recept smoothie Pag. 3 Groep 3

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8. Voorwoord KALENDER INHOUD. Juli 2017

Nieuwsbrief nr. 8. Voorwoord KALENDER INHOUD. Juli 2017 Nieuwsbrief nr. 8 Juli 2017 KALENDER Voorwoord 1 5 juli Rapport mee 6 en 10 juli Eindgesprekken 8 juli Oud papier 12 juli Afscheidsavond groep 8 13 juli Afscheidsochtend groep 8 14 juli Afsluiting schooljaar

Nadere informatie

Hoii ik vond groep8 heel leuk dat jaar ging heel snel ik ga nu naar het feurs lyceum

Hoii ik vond groep8 heel leuk dat jaar ging heel snel ik ga nu naar het feurs lyceum Hoii ik vond groep8 heel leuk dat jaar ging heel snel ik ga nu feurs lyceum Groetjes koen Heey ik ben sam Ik ga naar Het fransciou vatel Ik heb hier 8 mooie jaren gehad Ik zal mijn vrienden missen maar

Nadere informatie

2013-2014. groepsnieuws oktober 2013

2013-2014. groepsnieuws oktober 2013 2013-2014 groepsnieuws oktober 2013 We zijn vanaf de zomervakantie tot de herfstvakantie goed bezig geweest met zijn allen. We hebben veel aan de Vreedzame School gedaan. Samen afspraken gemaakt over hoe

Nadere informatie

Dinsdag 15 mei David Umit Resul Jessica

Dinsdag 15 mei David Umit Resul Jessica Dinsdag 15 mei 2012. Gisterenavond was het leuk, maar wel super vermoeiend. Ik vond het schemerballonnenspel het leukste spel. De nacht was ook heel erg vermoeiend, maar wel leuk. De spellen vandaag vond

Nadere informatie

Interview met een tweeling (1) (Nikki en Vos groep 6) Interview met een tweeling (2) (Sil en Len groep 4)

Interview met een tweeling (1) (Nikki en Vos groep 6) Interview met een tweeling (2) (Sil en Len groep 4) Schoolkrant 5 Hoi! Dit is onze nieuwe schoolkrant! Vonden jullie de vorige ook zo leuk?! Wij hebben nu lekker veel weetjes en een super leuk spelletje. De interviews zijn ook heel leuk geworden. Dus heel

Nadere informatie

groep van de maand week 6 Deze week vertellen we wat ons lievelingsvak is. We vertellen waarom we juist dit vak zo leuk vinden.

groep van de maand week 6 Deze week vertellen we wat ons lievelingsvak is. We vertellen waarom we juist dit vak zo leuk vinden. groep van de maand week 6 Deze week vertellen we wat ons lievelingsvak is. We vertellen waarom we juist dit vak zo leuk vinden. Naam: iza van den bos Hoi allemaal ik ga het vandaag hebben over mijn lievelingsvak.

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 d.d

Nieuwsbrief 17 d.d Belangrijke data Dinsdag 22 mei 2018 Nieuwsbrief 17 Donderdag 24 mei 2018 Dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni Schoolfotograaf Avondvierdaagse Nieuwsbrief 17 d.d. 22-05-2018 Woensdag 30 mei Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

Zoals wij u beloofd hebben komt alle informatie over de Gouden Weken in deze nieuwsbrief. Groep 1/2

Zoals wij u beloofd hebben komt alle informatie over de Gouden Weken in deze nieuwsbrief. Groep 1/2 *SINT JOSEPH* BASISSCHOOL ROZENHOUTSTRAAT 3 072-5715314 1704 CD HEERHUGOWAARD NOORD Beste ouders, Nieuwsbrief 2 Maandag 12 september 2016. Zoals wij u beloofd hebben komt alle informatie over de Gouden

Nadere informatie

Weet u wat wij in de laatste weken allemaal hebben gedaan in de onderbouw? Dat leest en ziet u in deze nieuwsbrief!

Weet u wat wij in de laatste weken allemaal hebben gedaan in de onderbouw? Dat leest en ziet u in deze nieuwsbrief! Beste ouders, Weet u wat wij in de laatste weken allemaal hebben gedaan in de onderbouw? Dat leest en ziet u in deze nieuwsbrief! Hartelijke groet, het onderbouwteam Nieuws uit groep 0 Leen de aannemer

Nadere informatie

17-06-2015 Bron: Fashionista (http://www.fashionista.nl/ah-man-decharlie-charlie-challenge-is-fake) Beste ouders. Charlie Charlie Challenge

17-06-2015 Bron: Fashionista (http://www.fashionista.nl/ah-man-decharlie-charlie-challenge-is-fake) Beste ouders. Charlie Charlie Challenge SO4 De Windroos S c h o o l v o o r s p e c i a a l o n d e r w i j s c l u s t e r 4 w w w. s o 4 - d e w i n d r o o s. n l Beste ouders. Enige tijd geleden hebben wij uw hulp gevraagd. Wij zijn op zoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

School herinneringen van groep 8

School herinneringen van groep 8 Hoi ik ben Sarah,ik ben 11 jaar oud. Ik zit in groep 8 bij meester Tom. School herinneringen van groep 8 In groep 8 ga je scholen bezoeken. We gingen naar het Wiringherlant. We reden met een bus. Eerst

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

SCHOOLKRANT VAN STICHTING NEDERLANDS ONDERWIJS PRAAG t Nopje

SCHOOLKRANT VAN STICHTING NEDERLANDS ONDERWIJS PRAAG t Nopje SCHOOLKRANT VAN STICHTING NEDERLANDS ONDERWIJS PRAAG t Nopje t Nederlands N Onderwijs O Praag P je Stichting NOB en de Openbare Bibliotheek Amsterdam zijn een samenwerking aangegaan zodat Nederlandse kinderen

Nadere informatie

Kamp. Michelle. Kamp:

Kamp. Michelle. Kamp: Het kamp Het was een super leuk kamp, Het boshuis was hartstikke leuk en gezellig en er omheen was heel veel te doen en als hoogtepunt dit jaar een springkussen. we hebben heel vee leuke spellen in het

Nadere informatie

It Bynt in lentesfeer

It Bynt in lentesfeer 13 maart 2015 It Bynt in lentesfeer Afgelopen woensdag heeft een groepje ouders weer veel creativiteit tentoongespreid om It Bynt in lentesfeer te brengen. Het ziet er opnieuw erg mooi uit! Open Dag woensdag

Nadere informatie

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel Vlindernieuws Belangrijke data 22-25 juni Kamp locatie Noord 2 juli: Vuurvlindermarkt locatie Noord 7-8 juli: Eindmusical groep 8 locatie West 8 juli: Eindmusical groep 8 locatie Noord 10 juli: Laatste

Nadere informatie

Vanmiddag gaan de rapporten mee. De laatste rapporten in deze vorm. Vanaf komend seizoen zal het rapport er anders uitzien.

Vanmiddag gaan de rapporten mee. De laatste rapporten in deze vorm. Vanaf komend seizoen zal het rapport er anders uitzien. 12 juli 2018 Jaargang 20 nummer 19 Agenda Nieuws 13 juli 12.30 School uit Ga met God en Hij zal met je zijn 16 juli t/m 24 augustus Zomervakantie Dat zingen we morgen bij de afsluiting van het schooljaar.

Nadere informatie

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie!

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie! Geachte ouders en verzorgers, Nieuwsbrief 7 schooljaar 2014-2015 Laatste nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 Volgende week is de laatste schoolweek van het schooljaar. Voor de schoolverlaters is het de afsluiting

Nadere informatie

Nieuwsgearig. Nieuwsbrief juli. Voor alle ouders. 11 juli Vorige week zijn er al een aantal belangrijke data en tijden aan jullie doorgegeven.

Nieuwsgearig. Nieuwsbrief juli. Voor alle ouders. 11 juli Vorige week zijn er al een aantal belangrijke data en tijden aan jullie doorgegeven. Nieuwsgearig Nieuwsbrief juli Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Hierin vindt u weer zoals gewoonlijk alle nieuwtjes, bijzonderheden en activiteiten binnen de groepen. Let ook even goed

Nadere informatie

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Op donderdag 9 juli hebben we het schooljaar dan echt afgesloten. We kunnen terugkijken op een goed schooljaar met veel activiteiten

Nadere informatie

Het is nog vroeg in het schooljaar, dus we hebben samen nog niet zo veel beleefd. Toch hebben we geprobeerd met zijn allen iets te laten zien van

Het is nog vroeg in het schooljaar, dus we hebben samen nog niet zo veel beleefd. Toch hebben we geprobeerd met zijn allen iets te laten zien van Het is nog vroeg in het schooljaar, dus we hebben samen nog niet zo veel beleefd. Toch hebben we geprobeerd met zijn allen iets te laten zien van onze klas. Veel plezier met het lezen van de stukjes en

Nadere informatie

Tel: Nieuwsbrief nummer 20 bladzijde 1 15 juni 2017

Tel: Nieuwsbrief nummer 20 bladzijde 1 15 juni 2017 Tel: 0592-388285 Nieuwsbrief nummer 20 bladzijde 1 15 juni 2017 Datum activiteit Pleinwacht 12:00-12:30 uur 19-06 Meester Rob afwezig Hilda Hut / Anneke Visser 20-06 Meester Rob afwezig Celia Vasbinder

Nadere informatie

Weekbrief 2 12 september 2016

Weekbrief 2 12 september 2016 Weekbrief 2 12 september 2016 Nieuws uit het kantoortje. Het schooljaar is in volle gang en de vakantie lijkt alweer een tijdje geleden. Hoewel het heerlijke weer nog erg aan de zomer doet denken. Groep

Nadere informatie

Groepsnieuwsbrief Speciale editie

Groepsnieuwsbrief Speciale editie In dit nummer: Algemeen Mededelingen Thema van de maand Week 28 Algemeen: Mededelingen: Groepsnieuwsbrief Speciale editie Speciale aandacht Martine Harm Berrit Ties Thomas Sieme Aron Sem Alie Sophie Bernou

Nadere informatie

Weekbrief apr t/m 28 apr

Weekbrief apr t/m 28 apr Weekbrief 17 22 apr t/m 28 apr Nieuws vanuit het onderwijs Groepsinformatie Opvang 0-2 jaar 0-2 en BSO groepen; de Eendjes, Visjes, Schildpadjes, Fuutje, Orka s, Pinguïns en Haaien Wist u dat? De kinderen

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

Nieuws. Nieuwsbrief voor leerlingen en ouders / verzorgers. Inhoudsopgave. Nummer 16 jaargang

Nieuws. Nieuwsbrief voor leerlingen en ouders / verzorgers. Inhoudsopgave. Nummer 16 jaargang Nieuws Nummer 16 jaargang 4 22-12-2017 Nieuwsbrief voor leerlingen en ouders / verzorgers Inhoudsopgave Voorwoord Beste ouders, Voorwoord door Peter 1 Algemeen nieuws 2 Nieuws uit de groepen 3 Stagiaires

Nadere informatie

november 2018 Beste ouder, verzorger

november 2018 Beste ouder, verzorger Beste ouder, verzorger Nieuwe leerling Bentley Hardebol wordt binnenkort 4 jaar en is nu aan het wennen in de klas. We wensen Bentley veel plezier en een leuke, leerzame tijd bij ons op school. Reminder

Nadere informatie

Infopunt juli 2016

Infopunt juli 2016 Infopunt 14 12 juli 2016 Nog twee dagen en dan gaat iedereen genieten van een welverdiende vakantie. Vrijdag om 12 uur kunt u alle schoolverlaters nog de hand schudden of een flinke knuffel geven. (Nancy,

Nadere informatie

Dit boekje is bedoeld voor de nieuwe brugklasser van het Nieuwe IJsselcollege! Het is belangrijk dat je ouder(s)/verzorger(s) meelezen.

Dit boekje is bedoeld voor de nieuwe brugklasser van het Nieuwe IJsselcollege! Het is belangrijk dat je ouder(s)/verzorger(s) meelezen. Inhoud Jouw school!... 2 Voorwoord... 3 Je mentor/mentorlessen... 4 De brugklas... 5 Het rooster... 5 De pauzes... 5 Afwezigheid van een docent... 6 Leerlingen aan het woord... 6 De vakken... 7 Extra begeleiding...

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

Welkom op de pagina van groep 8b! Het komende schooljaar zullen wij hier regelmatig leuke nieuwtjes en weetjes uit onze groep plaatsen

Welkom op de pagina van groep 8b! Het komende schooljaar zullen wij hier regelmatig leuke nieuwtjes en weetjes uit onze groep plaatsen Welkom op de pagina van groep 8b! Het komende schooljaar zullen wij hier regelmatig leuke nieuwtjes en weetjes uit onze groep plaatsen Wijk schoonmaak Donderdag 12-5-2016 was de nationale wijkschoonmaak.

Nadere informatie

SPECIAL EDITION. Met hart en ziel

SPECIAL EDITION. Met hart en ziel AloTreesjes 1 juli 2015 SPECIAL EDITION Met hart en ziel Eenmalige speciale uitgave van de Aloweetjes. Na 14 jaar met hart en ziel op de Aloysiusschool te hebben gewerkt neemt Trees Börger afscheid. Helemaal

Nadere informatie

Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo

Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo Sophie, geschreven na Maltezerkamp op onze Facebook groep: Het was mijn eerste keer dat ik op MK ging, Ik heb spijt dat ik vorig

Nadere informatie

Beste ouders/ verzorgers,

Beste ouders/ verzorgers, Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De kalender deze weken: Vrijdag 12 juni 2015

Nieuwsbrief. De kalender deze weken: Vrijdag 12 juni 2015 Nieuwsbrief Vrijdag 12 juni 2015 De kalender deze weken: 9 juli Musical groep 8 ( staat verkeerd op de kalender!!) 15 juni Sofie Bertens (6) 20 juni Cas van Gorp (11) 20 juni Teun van den Griendt (8) 21

Nadere informatie

KOM OOK NAAR ONZE OPEN DAG

KOM OOK NAAR ONZE OPEN DAG KOM OOK NAAR ONZE OPEN DAG Van harte welkom! Hanna Joanne Marieke Lizelot Annelie Anne- Ruth Axumite Wat staat er in deze folder...? 03 Inleiding 04 Leerlingen die over deze school vertellen 07 Leraren

Nadere informatie

dingen te doen voor de middelbare school lijst.

dingen te doen voor de middelbare school lijst. dingen te doen voor de middelbare school lijst. 1. Ga met de hele klas een tuinfeestparty houden. 2. Maak een klassenlied waar iedereen plezier van heeft. 3. Haal een goede grap uit met je leerkracht.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Week 17 Vrijdag 29 april J.H. Donnerschool Locatie Hilversum. De vakantie staat voor de deur!

NIEUWSBRIEF. Week 17 Vrijdag 29 april J.H. Donnerschool Locatie Hilversum. De vakantie staat voor de deur! J.H. Donnerschool Locatie Hilversum Week 17 Vrijdag 29 april 2011 NIEUWSBRIEF Berichten van: Ineke Groep Oranje Groep Goud Groep Rood Groep Paars Belangrijke data: 2 mei t/m 14 mei Meivakantie 31 mei Schoolreis

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

DE CASEMBROOTKOORKRANT

DE CASEMBROOTKOORKRANT DE CASEMBROOTKOORKRANT Toen Nu 2002 2012 JUBILEUMJAAR!!! Ja Ja, het Casembrootkoor bestaat al weer 10 Jaar!!! Hoe het begon? Ik zal het je vertellen! De moeder van Quincy uit het koor nu, vroeg aan juf

Nadere informatie

School-carnaval @trefpunt

School-carnaval @trefpunt School-carnaval @trefpunt Op vrijdag 5 februari de dag voor de vakantie gingen wij als basisschool Sint Augustinus naar het trefpunt. Voor ons was het helaas al de laatste keer in het trefpunt, maar we

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Kampkrant basisschool De Regenboog

Kampkrant basisschool De Regenboog Kampkrant basisschool De Regenboog Hallo, Dit jaar hebben wij:sterre, Frieda, Sige, Hendrik, Sucdi en Sofie de kampkrant gemaakt. Het was een super leuk kamp en als je mee wil genieten lees dan vooral

Nadere informatie

In deze schoolkrant: Een interview met. Een lekker gezond recept van Lisa! Verslag van het bowlingtoernooi en het bezoek aan Sparta van groep 7!

In deze schoolkrant: Een interview met. Een lekker gezond recept van Lisa! Verslag van het bowlingtoernooi en het bezoek aan Sparta van groep 7! In deze schoolkrant: Een interview met. Een lekker gezond recept van Lisa! Verslag van het bowlingtoernooi en het bezoek aan Sparta van groep 7! Hallo, ik ben Lisa en ik zit in groep 6. Ik ben 10 jaar.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Juni 2013 nummer 20. Schrift van de meester. Laatste week

NIEUWSBRIEF. Juni 2013 nummer 20. Schrift van de meester. Laatste week NIEUWSBRIEF Juni 2013 nummer 20 Schrift van de meester Laatste week Tussenschoolse Opvang Volgend schooljaar zal de organisatie van de TSO gaan veranderen. Achter deze nieuwsbrief heb ik de brief van de

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. 6 februari 2015 nr.11

EUPENBULLETIN. 6 februari 2015 nr.11 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 6 februari 2015 nr.11 Inhoudsopgave Afscheid... 1 Rapportgesprekken... 3 Carnaval... 3 Even voorstellen... 3 Wisseling

Nadere informatie

Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016

Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016 Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016 Pinksterviering Op maandag 9 mei, dus de maandagavond gelijk na de meivakantie, houden we samen, kinderen met ouders, belangstellenden en leerkrachten, de pinksterviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 25 mei 2016

Nieuwsbrief 18 25 mei 2016 Nieuwsbrief 18 25 mei 2016 Inhoud: Uitslag IEP toets Streetwise Schoolreis Leeswedstrijd Voor uw agenda Agenda Brief schoolreisje Bijlagen: o Streetwise Inhoud: Uitslag IEP toets De uitslag van de IEP

Nadere informatie

Tille-Nieuws 17. Vrijdag 1 t/m 14 juni 2018

Tille-Nieuws 17. Vrijdag 1 t/m 14 juni 2018 www.obs-detille.nl Tille-Nieuws 17 Vrijdag 1 t/m 14 juni 2018 IN DIT TILLE NIEUWS vanuit de directie agenda komende periode verslag schoolkamp 6-7-8 voorstellen centrum jeugd en gezin Vooraankondiging

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Onze bed opmaken afwachtend om buiten te spelen maar eerst gingen we een rondje.

Onze bed opmaken afwachtend om buiten te spelen maar eerst gingen we een rondje. WE STAPTE DE BUS IN EN KEKEN NAAR DE KLOK WE WOUDEN Weten hoe lang het zou duren toen we eindelijk Aan kwamen. We hadden de spullen uit de bus en zetten Het bij het kamphuis neer en toen gingen we Onze

Nadere informatie

BETUWSE JEUGDKAMPEN. Kamp Courant 2017

BETUWSE JEUGDKAMPEN. Kamp Courant 2017 BETUWSE JEUGDKAMPEN Kamp Courant 2017 INLEIDING Beste BJK ers! De zon begint al lekker te schijnen, de vogeltjes zijn aan het fluiten, de avonden worden langer en de kampeerkriebels komen naar boven. Dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Hasselbraam

Nieuwsbrief De Hasselbraam Nieuwsbrief De Hasselbraam nr. 36 28 juni 2017 Agenda 29 juni 3e rapport 3 juli Facultatieve oudergesprekken 4 juli Afscheidsfeest Juf Cobien Uitgelicht Einde schooljaar Afscheid juf Cobien Afscheid juf

Nadere informatie

Naam: Thymen Bakhuizen AFSCHEID GROEP 8

Naam: Thymen Bakhuizen AFSCHEID GROEP 8 Naam: Thymen Bakhuizen AFSCHEID GROEP 8 Vervolgopleiding: Gymnasium Celeanum, Zwolle Mijn hobby s zijn: Golfen en drummen Ik val op door mijn: Slappe lach Grootste wens: Professor worden Ik houd niet van:

Nadere informatie

Groep 5A juffrouw Caroline en Anne-Marie. Iedere leerling uit groep 5A heeft een stukje geschreven over school. Heel veel leesplezier!

Groep 5A juffrouw Caroline en Anne-Marie. Iedere leerling uit groep 5A heeft een stukje geschreven over school. Heel veel leesplezier! Groep 5A juffrouw Caroline en Anne-Marie Iedere leerling uit groep 5A heeft een stukje geschreven over school. Heel veel leesplezier! Lezen We lezen negen keer per week We doen het op maandag twee keer

Nadere informatie

OVERLEVEN IN GROEP 7. Meike was vergeten dat de deur nog op slot zat. Meike

OVERLEVEN IN GROEP 7. Meike was vergeten dat de deur nog op slot zat. Meike Hallo, mijn naam is Famke van Rij. Ik ben nu elf jaar oud, Ik ben geboren in Utrecht en mijn eerste huis was in Maarsen. Toen ik 6 jaar oud was verhuisde ik naar Australië! Het duurde 24 uur (vliegen)

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

April In deze nieuwbrief: Reggio, groep 1-2B. Rots & water, groep 5. Lijn- en voetbaltoernooien. Paasviering in Ontmoetingskerk

April In deze nieuwbrief: Reggio, groep 1-2B. Rots & water, groep 5. Lijn- en voetbaltoernooien. Paasviering in Ontmoetingskerk In deze nieuwbrief: Reggio, groep 1-2B Rots & water, groep 5 Lijn- en voetbaltoernooien Paasviering in Ontmoetingskerk maar het was wel grappig om te zien. Met de Virtual Reality bril kwamen de kinderen

Nadere informatie

Beste ouders, de Grote en zijn hofhouding. Een hartelijke groet uit groep 6! Nummer 3

Beste ouders, de Grote en zijn hofhouding. Een hartelijke groet uit groep 6! Nummer 3 Beste ouders, Hierbij weer de nieuwsbrief voor de voorjaarsvakantie, met daarbij een impressie uit onze groepen Wij wensen u een goede vakantie toe! Een hartelijke groet van het team van de bovenbouw!

Nadere informatie

Basketbaltoernooi van groep 7

Basketbaltoernooi van groep 7 We hebben de afgelopen periode weer veel leuke dingen meegemaakt in groep7/8b. In deze schoolkrant lezen en zien we de hoogtepunten van de afgelopen tijd. Ook staan we even stil bij het afscheid van onze

Nadere informatie

Groep van de maand week 1

Groep van de maand week 1 Groep van de maand week 1 Wij zijn met groep 7T deze maand de groep van de maand. Elke week zullen wij vertellen over hoe het is in onze klas en wat we doen. Hier zijn de eerste kinderen met hun verhaal.

Nadere informatie

MEESTER MARCO TROUWT ZIJN CONNY

MEESTER MARCO TROUWT ZIJN CONNY NIEUWSBRIEF 5 Amsterdam, 31 juli 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Een schooljaar loopt officieel van 1 augustus tot en met 31 juli, dus nog net op de rand van het schooljaar 2016-2017 onze laatste nieuwsbrief.

Nadere informatie

Verhalen en foto s van de schoolreisjes van de groepen 1,2,3,4 en 5

Verhalen en foto s van de schoolreisjes van de groepen 1,2,3,4 en 5 Verhalen en foto s van de schoolreisjes van de groepen 1,2,3,4 en 5 Op donderdag 21 mei gingen de groepen 1 en 2 naar De Goudvis Eindelijk was het zover voor de groepen 1 en 2. De kinderen waren erg zenuwachtig

Nadere informatie