Agenda. 20 januari 2017 nummer 6

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Agenda. 20 januari 2017 nummer 6"

Transcriptie

1 20 januari 2017 nummer 6 Agenda 25 jan Schaak en dam toernooi 10 feb Koffieuurtje gr. 1/2A en 1/2B 26 jan Vergadering OR 10 feb Nieuwsbrief 7 2 feb Vergadering MR 3 feb Studiedag alle kinderen vrij 6 t/m 13 feb Adviesgesprekken gr. 8 Van harte gefeliciteerd! Van 23 januari t/m 12 februari 25 jan Beau Duitsman gr. 3 Groep 8 2 feb Milan van Geenen gr jan Ruben Kuijpers gr. 6 8 feb Mila Damhuis gr jan Evelien van Elswijk gr. 6 9 feb Mila Flores gr. 1/2B 30 jan Robin Nijst gr feb Bas Versteijnen gr. 1/2A 12 feb Sienna Bisschops gr. 1/2B De komende weken zijn voor ons, het schoolteam, drukke weken. De leerkrachten zijn druk met het afnemen van de laatste toetsen van ons Cito-leerlingvolgsysteem. Daarna moeten de toetsen worden nagekeken, in Parnassys worden ingevoerd en, het belangrijkste, worden geanalyseerd. En als dat allemaal klaar is, worden de rapporten gemaakt en de rapportgesprekken voorbereid. En ondertussen gaat uiteraard het gewone werk ook door; we bereiden de lessen voor, kijken het werk van de leerlingen na en het carnavalsfeest komt er al snel weer aan. Voor groep 8 staan de adviesgesprekken op de planning, de leerlingen krijgen dan hun definitieve schooladvies en kunnen zich daarna gaan inschrijven op de middelbare school van hun keuze. Op mijn agenda als directeur staan voor de komende periode de eerste verkenningen voor de formatie voor het volgende schooljaar alweer op de planning. Samen met het bestuur bespreek ik de leerlingaantallen, de verdeling van de leerlingen over de groepen, de benodigde ondersteuning, enzovoorts. Het team is daar uiteraard ook nauw bij betrokken. We zien het leerlingaantal licht stijgen; er zijn al een heel aantal nieuwe kleuters aangemeld en ook de komende weken heb ik nog een aantal kennismakingsgesprekken gepland staan. De toetsresultaten staan centraal tijdens onze studiedag op 3 februari. We bespreken de resultaten van alle groepen, denken samen na over de betekenis van deze resultaten en over de groepsplannen voor de komende periode. We doen dit met het hele team samen. Dat vinden we belangrijk; zo kunnen we van elkaar leren, samen denken in oplossingen en wordt de verantwoordelijkheid gedeeld; iedere leerling is een leerling van onze school, en niet alleen de leerling van de juf of de meester die dat jaar de groep heeft!

2 ALÁÁÁÁF, nieuws uit het.?? Beste Wentelwiekers, Woensdagmiddag was het dan zover! De doos met alle inzendingen werd doorzocht naar de nieuwe tijdelijke naam van school! Er waren heel wat inzendingen met originele namen. Soms stonden er helaas geen naam bij van de leerlingen die het verzonnen hadden. Gelukkig stond er bij de meest originele namen wel een naam en een klas! Na wijs beraad en overleg met het prinselijk trio hebben we uiteindelijk 1 naam gekozen. Daarnaast hebben we nog 10 namen gekozen die we gaan gebruiken tijdens de optocht en daarvoor willen we die kinderen ook bedanken. Maar laten we beginnen met de Winnaar van de wedstrijd! De naam die de school de maand februari gaat dragen is: Deze naam is verzonnen door Teun en Floor Scholder uit groep 3 en 5. Proficiat kanjers jullie krijgen je prijs zo snel mogelijk uitgereikt. De andere 10 originele namen zijn: Het TraLaLanest van Julie uit groep 5 Dwersebeestenbende van Jochem uit groep 5 Diernrijk de dwerse wiek van Eveline uit groep 3 De gouden Kievit van Thomas uit groep 5 De knotsgekke gekko's van Sophie, Mira en Karlijn uit groep 6 De wijze uil van Jan uit groep 5 Lieveheersfeestjes van Lenthe en Mijntje uit groep 6 Bibabeestenfeestschool van Noa uit groep 3 Swingbeestenschool van Joel uit groep 6 De knorretjes van Imke, Esther en Evelien uit groep 6 Alle andere inzendingen waren ook geweldig, dank je wel, fijn om te zien dat iedereen er zo goed zijn best voor heeft gedaan. Nu hebben we bijna twee weken om hard te gaan werken aan de naamborden. Zodat we op woensdag 1 februari de nieuwe naam kunnen onthullen. Bedankt Wentelwiekers wij gaan verder met het feesten als beesten! Alaaf!! de carnavals commissie Vergeet je niet in te schrijven voor de optocht! Aanstaande woensdag is de eerste middag om samen met papa of mama te komen knutselen in het handvaardigheidslokaal, aan je dierenmasker. Of mee te helpen met de schoolborden maken.

3 Alaaf Beste Wentelwiekers!! (Ofwel: bewoners van het Feestbeestenrijk) 8 Januari was een suuuuper leuke dag! Want toen was onze PRINSENRECEPTIE! Het was echt zooooo leuk, maar we moesten wel lang staan, ongeveer 5 uur! Het was het allemaal waard. We kregen leuke cadeautjes, vooral veel snoep! We vonden het ook leuk om iedereen een onderscheiding te geven! We kunnen niet wachten tot we gaan FEEESTEN ALS BEESTEN met carnaval!!! Op 8 januari hadden we voor de receptie ook nog een soort bijeenkomst in het park. Dat was voor het wit voetje. Wij nomineerden Henny Hommerson, zij zet zich al jaren in voor het geitenproject in India. 18 december was er een danstoernooi met de minidansgardes van verschillende verenigingen. Hofdame Roos en ik mochten mee jureren, adjudant Lars kon helaas niet aanwezig zijn. Onze minidansgarde had het super gedaan, Meiden we zijn trots op jullie! Ik hoop vele van jullie te zien met alle activiteiten met de carnaval en de natuurlijk de optocht!!! ALAAAAAAAAF!!!!!! Jeugdprinses Marjolein Nieuws uit de brede school Woensdag 18 januari was er een skateclinic voor de groepen 4 tot en met 8. De lessen werden in de gymzaal gegeven vanwege het koude weer. De skateschool Skate-a-way verzorgt al jarenlang skateclinics voor basisschoolkinderen. Deze lessen worden gegeven in het kader van sport en veiligheid. Want helaas gebeuren er jaarlijks nog veel skateongevallen. De kinderen kregen een les van 60 minuten. Er waren steeds twee instructeurs met de kinderen bezig. Eén instructeur begeleidde de kinderen die al kunnen skaten en de andere instructeur was er om de kinderen te begeleiden die nog niet zo vaardig zijn op de wieltjes. Nieuws van peuterspeelzaal De Klompjes, we gaan naar het circus! Allereerst wensen wij iedereen het allerbeste voor 2017, met veel speelplezier voor de peuters. In week 3 sluiten we aan bij het thema eten van de kleutergroepen. Daarna starten we met het thema: We gaan naar het circus.

4 In de laatste twee weken gaat het thema over in het vieren van het Carnavalsfeest. De kinderen kunnen als een leeuw door de hoepel springen, jongleren met de ballen, muziek maken in het circusorkest of als een echte koorddanser over het koord lopen. Met de hoge hoed op ben je de circusdirecteur die de optredens aankondigt. We maken ook een leuke knutsel die past bij dit thema. De laatste twee weken gaan we over in het vieren van Carnaval. Dan gaan we de polonaise lopen en dansen op muziek met natuurlijk weer de muziekinstrumentjes. Clowntje heeft een rode neus, rode neus, rode neus, Clowntje heeft een rode neus, hahahahaha Als die dan gaat dansen (springen-kruipen-klappen-huppelen enz.) Doen we hem allemaal na jaja Dan doen we hem allemaal na. Nieuws van Korein Kinderplein Korein Kinderplein start vanaf 7 maart met peuterdans. Ook als u géén gebruik maakt van de dagopvang of de BSO van Korein, mag uw peuter deelnemen aan deze superleuke en sportieve activiteit! Wilt u uw peuter op een leuke manier kennis laten maken met muziek en dans? Op een speelse manier leert uw peuter bewegen op muziek. In zes danslessen van 45 minuten leren de peuters samen een stoere dans. Natuurlijk willen ze die graag aan iedereen laten zien. Tijdens de laatste les zijn alle papa s, mama s, opa s en oma s dan ook van harte welkom. Peuterdans is nog geen hip hop, maar wel een opstapje naar deze dansstijl. Erg stoer voor jongens en meiden! In de bijlage bij deze nieuwsbrief vindt u meer informatie, o.a. over het tijdstip, de kosten en de inschrijving. Nieuws van buiten Via deze weg wilden wij laten weten dat de kindervakantieweek van KVW Nuenen in 2017 een week eerder dan normaal zal vallen. De kindervakantieweek is al jaren in de laatste week van de zomervakantie, maar door een tekort aan vrijwilligers afgelopen jaar hebben we besloten om de KVW een week te vervroegen. De kindervakantieweek valt in de laatste week van de zomervakantie namelijk tegelijk met een groot aantal introductieweken, waardoor we vrijwilligers mislopen die we toch hard nodig hebben om de week tot een groot succes te maken. De kindervakantieweek van de zomer van 2017 zal plaatsvinden van 14 augustus t/m 18 augustus 2017.

5 We hopen dat u zo op tijd geïnformeerd bent, zodat u wellicht rekening kan houden met de KVW tijdens het boeken van de zomervakantie. Alvast hartelijk bedankt en tot ziens! Met vriendelijke groet, Sabine Schattefor, Voorzitter KVW Nuenen Maandag 23 januari Laurens Liebregts Levi Neijts Dinsdag 24 januari Wilma Raaijmakers Levi Neijts Woensdag 25 januari Matthijs van Suilichem Levi Neijts Donderdag 26 januari Claire Gevers Levi Neijts Vrijdag 27 januari John Kraaijenveld Levi Neijts Maandag 30 januari Roel Kuipers Coen Passier Dinsdag 31 januari Arno van Deurzen Coen Passier Woensdag 1 februari Jaklien Bakers Coen Passier Donderdag 2 februari Lieke van Geenen Coen Passier Vrijdag 3 februari Studiedag Maandag 6 februari Eveline van Dongen Bobbie Smulders Dinsdag 7 februari Marie-Christine Snijders Bobbie Smulders Woensdag 8 februari Stephan Struijk Bobbie Smulders Donderdag 9 februari Laurens Liebregts Bobbie Smulders Vrijdag 10 februari Rene Huigen Bobbie Smulders Eenbes basisschool De Wentelwiek, Jacobushoek 5, 5672 HZ Nuenen, info@dewentelwiek.nl,

Van harte gefeliciteerd!

Van harte gefeliciteerd! 23 januari 2019 nummer 7 Agenda 30 jan MR vergadering 1 feb Studiedag 31 jan OR vergadering 6 feb Koffie-uurtje groep 8, 08.30u 15 feb Nieuwsbrief 8 Van harte gefeliciteerd! Van 28 januari t/m 17 februari

Nadere informatie

LET OP; op dinsdag 27 juni begint de school om i.v.m. prikactie PO in actie!!

LET OP; op dinsdag 27 juni begint de school om i.v.m. prikactie PO in actie!! 23 JUNI 2017 nummer 12 Agenda LET OP; op dinsdag 27 juni begint de school om 09.30 i.v.m. prikactie PO in actie!! 28 juni Tweede rapport 11 juli Doorschuifmiddag, groep 8 s middags vrij 29 juni Vergadering

Nadere informatie

15 jan Sam Prinsen Groep 8 25 jan Ruben Kuijpers 20 jan Meester Tim 30 jan Evelien van Elswijk 25 jan Beau Duitsman

15 jan Sam Prinsen Groep 8 25 jan Ruben Kuijpers 20 jan Meester Tim 30 jan Evelien van Elswijk 25 jan Beau Duitsman 12 januari 2018 nummer 6 Agenda 17 jan Koffieuurtje groep 3 en 4 31 jan Koffieuurtje groep 7 en 8 18 jan OR vergadering 1 feb MR vergadering 24 jan Schaak-damtoernooi gr. 6 t/m 8 2 feb Studiedag 26 jan

Nadere informatie

Agenda. Van harte gefeliciteerd! Van 11 december t/m 14 januari december 2017 nummer 5

Agenda. Van harte gefeliciteerd! Van 11 december t/m 14 januari december 2017 nummer 5 8 december 2017 nummer 5 Agenda 12 dec Lerarenstaking; geen school! 25 dec t/m 5 jan Kerstvakantie 14 dec Studiemiddag 10 jan Controle hoofdluis 15 dec Presentaties / Inloop 12 jan Koffieuurtje groepen

Nadere informatie

Agenda Koffie-uurtje gr. 4 en Koffie-uurtje gr. 6 en 7. Van harte gefeliciteerd!

Agenda Koffie-uurtje gr. 4 en Koffie-uurtje gr. 6 en 7. Van harte gefeliciteerd! 28 november 2018 nummer 5 Agenda 30-11 Koffie-uurtje gr. 4 en 5 12-12 Koffie-uurtje gr. 6 en 7 5-12 Sinterklaasviering 13-12 Studiemiddag 6-12 Studiedag 14-12 Koffie-uurtje gr. 8 10-12 MR vergadering 20-12

Nadere informatie

Agenda. 10 februari 2017 nummer 7

Agenda. 10 februari 2017 nummer 7 10 februari 2017 nummer 7 Agenda 15 feb Eerste rapport 26 feb Carnavalsoptocht Nuenen 15 feb Koffieuurtje groep 3 en 4 27 feb t/m 3 mrt Voorjaarsvakantie 20 feb Rapportgesprekken 6 t/m 10 mrt Inschrijven

Nadere informatie

Agenda Einde Kinderboekenweek 2-11 Voorstelling theater Helder gr. 8. Van harte gefeliciteerd!

Agenda Einde Kinderboekenweek 2-11 Voorstelling theater Helder gr. 8. Van harte gefeliciteerd! 12 oktober 2018 nummer 3 Agenda 14-10 Einde Kinderboekenweek 2-11 Voorstelling theater Helder gr. 8 15-10 t/m 19-10 Herfstvakantie 7-11 Nieuwsbrief 4 24-10 Controle hoofdluis 8-11 OR vergadering 29-10

Nadere informatie

Agenda. 29 september 2017 nummer 2

Agenda. 29 september 2017 nummer 2 29 september 2017 nummer 2 Agenda 2 t/m 6 okt Deze week oudergesprekken 11 okt Koffie-uurtje klassenouders, 8.30u 3 okt MR vergadering 12 okt Fietsclinic gr 6, 7 en 8 4 okt Start Kinderboekenweek 13 okt

Nadere informatie

Agenda 4 sept Informatieavond 17 sept Week tegen pesten: Laat je zien! Van harte gefeliciteerd!

Agenda 4 sept Informatieavond 17 sept Week tegen pesten: Laat je zien! Van harte gefeliciteerd! 29 augustus 2018 nummer 1 Agenda 4 sept Informatieavond 17 sept Week tegen pesten: Laat je zien! 6 sept OR vergadering 19 sept Nieuwsbrief 2 10 sept Mad Science Show 20 sept Dag van de leidster Van harte

Nadere informatie

Agenda. 22 mei nummer 16

Agenda. 22 mei nummer 16 22 mei 2015 - nummer 16 Agenda 25 mei Vrije dag, Pinskteren 26 mei t/m 5 juni Toetsen leerlingvolgsysteem 26 mei Oudergesprekken n.a.v. entreetoetsen groep 6 en 7, tevens voorlopig schooladvies groep 7

Nadere informatie

30 mrt Jill gr mrt

30 mrt Jill gr mrt 13 maart 2019 nummer 9 Samen vernieuwend leren Agenda 14-3 18-3 t/m 22-3 25-3 t/m 29-3 27-3 27-3 1-4 4-4 OR vergadering Week van de lentekriebels Op voeten en fietsen naar school Voorstelling groep 3,

Nadere informatie

Agenda. 1 juli 2016 nummer 13

Agenda. 1 juli 2016 nummer 13 1 juli 2016 nummer 13 Agenda 6 juli Rapport 2 18 juli Poetsavond 11 en 14 juli Rapportgesprekken 19 juli Doorschuifmiddag, groep 8 s middags vrij! 11 en 14 juli Voorlopig schooladvies gr. 7 19 juli Eindmusical

Nadere informatie

25 mei Koffieuurtje groep 5 7 t/m 10 juni Avondvierdaagse 30 mei t/m 24 juni

25 mei Koffieuurtje groep 5 7 t/m 10 juni Avondvierdaagse 30 mei t/m 24 juni 20 mei 2016 nummer 11 Agenda 25 mei Koffieuurtje groep 5 7 t/m 10 juni Avondvierdaagse 30 mei t/m 24 juni Toetsen Citoleerlingvolgsysteem 9 juni Streetwise groep 7 en 8 1 juni Koffieuurtje groep 6 10 juni

Nadere informatie

Eindtoets gr 8 10 mei Hemelvaart. 18 apr Voetbaltoernooi groepen 5 en 6 9 mei Studiedag 20 apr Koningsspelen 10 mei Hemelvaart 23 apr t/m 4 mei

Eindtoets gr 8 10 mei Hemelvaart. 18 apr Voetbaltoernooi groepen 5 en 6 9 mei Studiedag 20 apr Koningsspelen 10 mei Hemelvaart 23 apr t/m 4 mei 16 april 2018 nummer 10 Agenda 17 t/m 19 apr Eindtoets gr 8 10 mei Hemelvaart 18 apr Voetbaltoernooi groepen 5 en 6 9 mei Studiedag 20 apr Koningsspelen 10 mei Hemelvaart 23 apr t/m 4 mei Meivakantie 11

Nadere informatie

Agenda. 5 spetember nummer 1. NIEUWSBRIEF 7 vrijdag 15 november 2013

Agenda. 5 spetember nummer 1. NIEUWSBRIEF 7 vrijdag 15 november 2013 Postbus 63, 5670 AB Nuenen Jacobushoek 5, 5672 HZ Nuenen T 040-28 31 130 E info@dew entelwiek.nl, www.dewentelwiek.nl NIEUWSBRIEF 7 vrijdag 15 november 2013 5 spetember 2014 - nummer 1 Agenda 9 sept Start

Nadere informatie

10 nov Scholenbezoek gr. 8 PCN 24 nov Scholenbezoek gr. 8 Lorentz Casimir 11 nov Gr. 8 theatervoorstelling in het Klooster

10 nov Scholenbezoek gr. 8 PCN 24 nov Scholenbezoek gr. 8 Lorentz Casimir 11 nov Gr. 8 theatervoorstelling in het Klooster 4 november 2016 nummer 3 Agenda 7 t/m 11 nov Proefcito groep 8 15 nov Studiemiddag alle leerlingen om 12:30 uur uit! 9 nov Koffieuurtje gr. 1-2A en 1-2B 16 nov Volleybal toernooi gr. 7 en 8 8 nov Scholenbezoek

Nadere informatie

Agenda. 17 juni 2016 nummer 12

Agenda. 17 juni 2016 nummer 12 17 juni 2016 nummer 12 Agenda 21 24 juni Schoolkamp groep 8 27 juni Schoolreis 21 juni Groep 7 naar de bibliotheek 28 juni Studiedag alle kinderen vrij 22 juni Groep 7 excursie 1 juli Nieuwsbrief 13 Van

Nadere informatie

Agenda. Hoofdluis. Adviesgesprekken eind februari. Jarigen. Van 29 november t/m 12 december. NIEUWSBRIEF 8 vrijdag 29 november 2013

Agenda. Hoofdluis. Adviesgesprekken eind februari. Jarigen. Van 29 november t/m 12 december. NIEUWSBRIEF 8 vrijdag 29 november 2013 Postbus 63, 5670 AB Nuenen Jacobushoek 5, 5672 HZ Nuenen T 040-28 31 130 E info@dewentelwiek.nl, www.dewentelwiek.nl NIEUWSBRIEF 8 vrijdag 29 november 2013 Agenda 29 november Nieuwsbrief 8 5 december Sint

Nadere informatie

15 mrt MR vergadering 22 mrt MR vergadering 19 t/m 23 mrt. Week van de Lentekriebels 23 mrt Nieuwsbrief 9. Van harte gefeliciteerd!

15 mrt MR vergadering 22 mrt MR vergadering 19 t/m 23 mrt. Week van de Lentekriebels 23 mrt Nieuwsbrief 9. Van harte gefeliciteerd! 2 maart 2018, nummer 8 Agenda 6 mrt Aanmelden voortgezet onderwijs gr. 8 20 mrt Studiemiddag 15 mrt MR vergadering 22 mrt MR vergadering 19 t/m 23 mrt Week van de Lentekriebels 23 mrt Nieuwsbrief 9 Van

Nadere informatie

Nieuwsbrief BASISSCHOOL DE HARLEKIJN 10 JANUARI 2014 NUMMER 11

Nieuwsbrief BASISSCHOOL DE HARLEKIJN 10 JANUARI 2014 NUMMER 11 10 JANUARI 2014 NUMMER 11 Jarigen: 9-01 Femke van Hulsentop 3a 11-01 Luuk van de Corput 3a 12-01 Mika Maas 8B 14-01 Julia Zhou-Jiang 6A 15-01 Niek Verhoeven 8B 16-01 Dries van Kemenade 4A 18-01 Mick Simons

Nadere informatie

Meivakantie 18 mei Vergadering MR

Meivakantie 18 mei Vergadering MR 3 mei 2017 nummer 10 Agenda 24 april t/m 5 mei Meivakantie 18 mei Vergadering MR 27 april Koningsdag 18 mei Vergadering OR 5 mei Bevrijdingsdag 19 mei Koffieuurtje groep 7 en 8 8 mei Schoolfotograaf 22

Nadere informatie

start Thema "Daar zit muziek in". Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje

start Thema Daar zit muziek in. Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje 24 februari 2017 - nummer 12 Agenda Maandag 6 maart Dinsdag 7 maart Woensdag 8 maart Vrijdag 10 maart Maandag 13 maart Dinsdag 14 maart Woensdag 15 maart Vrijdag 17 maart 1e rapport start Thema "Daar zit

Nadere informatie

Schoolkamp groep 8 23 juni Nieuwsbrief 12

Schoolkamp groep 8 23 juni Nieuwsbrief 12 2 juni 2017 nummer 11 Agenda 4 en 5 juni Pinksteren 21 juni Koffieuurtje groep 5 en 6 8 juni Schoolreis 16 juni GEANNULEERD wegens schoolkamp; Koffieuurtje groep 3 en 4 (nieuwe datum volgt) 9 juni Studiedag,

Nadere informatie

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers,

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers, 4 februari nr. 8 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, We zijn alweer gestart aan de tweede helft van het schooljaar. Er wordt in de klassen hard gewerkt en er gebeuren mooie dingen. Eén van die dingen is

Nadere informatie

Agenda. 16 december 2016 nummer dec t/m 6 jan. Kerstvakantie. 10 jan Start Mad Science 11 jan Controle hoofdluis 16 jan t/m 27 jan

Agenda. 16 december 2016 nummer dec t/m 6 jan. Kerstvakantie. 10 jan Start Mad Science 11 jan Controle hoofdluis 16 jan t/m 27 jan 16 december 2016 nummer 5 Agenda 26 dec t/m 6 jan Kerstvakantie 10 jan Start Mad Science 11 jan Controle hoofdluis 16 jan t/m 27 jan Toetsen Cito LVS 20 jan Nieuwsbrief 6 Van harte gefeliciteerd! Van 20

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Om deze periode feestelijk af te sluiten, wordt er volgende week de traditionele bingo gehouden. De kaartverkoop is dan ook in volle gang!

Om deze periode feestelijk af te sluiten, wordt er volgende week de traditionele bingo gehouden. De kaartverkoop is dan ook in volle gang! Nummer: 12 9-2-2016 Agenda: Dag Activiteit Ma 15-2 Inschrijven rapportgesprekken Ma 15-2 Bingo gr. 6 t/m 8; 18:30-19:30 Di 16-2 Bingo gr. 3 t/m 5; 18:30-19:30 Do 18-2 Bingo gr. 1 t/m 2; 18:30-19:30 Rapporten

Nadere informatie

3 nov Kledinginzameling nov Groep 8 naar het Klooster; theater Helder 4 nov Fietsclinic groep 7 & 8 Op de fiets naar school komen!

3 nov Kledinginzameling nov Groep 8 naar het Klooster; theater Helder 4 nov Fietsclinic groep 7 & 8 Op de fiets naar school komen! 23 oktober 2015 - nummer 3 Agenda 3 nov Kledinginzameling 19.00-20.00 6 nov Groep 8 naar het Klooster; theater Helder 4 nov Fietsclinic groep 7 & 8 Op de fiets naar school komen! 9 nov Opening thema 2

Nadere informatie

Agenda 24 t/m 28 sept

Agenda 24 t/m 28 sept 20 september 2018 nummer 2 Agenda 24 t/m 28 sept Week van de Pauzehap 5 okt Dag van de leerkracht 25 sept Dag van de conciërge 8 t/m 12 okt Deze week oudergesprekken 26 sept Kinderpostzegels gr. 7 8 okt

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

de Roffel De Troubadour in sinterklaassfeer. Groep 3 is aan het knutselen. Agenda

de Roffel De Troubadour in sinterklaassfeer. Groep 3 is aan het knutselen. Agenda De Roffel, jaargang 20, no. 11 28 november 2014 1 de Roffel Mededelingenblad van Agenda Basisschool de Troubadour november 2014 Vrijdag 28-11 : Kleuters vrij Vrijdag 5-12 : De Sint en de Pieten komen op

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

Agenda. 16 september 2016 nummer 1

Agenda. 16 september 2016 nummer 1 16 september 2016 nummer 1 Agenda 20 sept. Prinsjesdag 3 okt. Fietsclinic voor groep 6, 7 en 8, alle kinderen komen met de fiets naar school! 22 sept. Vergadering OR 4 okt. Dierendag 26 sept. t/m 30 sept.

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Algemene informatie. Belangrijke data: Aanmelding nieuwe leerlingen

Nieuwsbrief 12. Algemene informatie. Belangrijke data: Aanmelding nieuwe leerlingen Nieuwsbrief 12 14 februari 2019 Belangrijke data: 18 t/m 22 februari Oudergesprekken groepen 8 Ll. 20 februari Studiedag (kinderen vrij) 25 februari Schema oudergesprekken in hal (gr. 3 t/m 7) 28 februari

Nadere informatie

Voor u ligt het tiende Berkenblad van het schooljaar ! Zoals altijd vindt u meer informatie op onze website:

Voor u ligt het tiende Berkenblad van het schooljaar ! Zoals altijd vindt u meer informatie op onze website: Berkenblad nr.10 23 januari 2018 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het schooljaar 2017-2018! Zoals altijd vindt u meer informatie op onze website: www.kbsdeberkenhof.nl De

Nadere informatie

Agenda. Van harte gefeliciteerd! Van 10 november t/m 23 november Daan van Uden. 7 november nummer 5

Agenda. Van harte gefeliciteerd! Van 10 november t/m 23 november Daan van Uden. 7 november nummer 5 7 november 2014 - nummer 5 Agenda 11 nov. Groep 8 (middag) 11, 12, 13 nov. Bezoek aan de Rooi Pannen 18 nov. Bezoek aan de moskee (Eindhoven) groep 8 (gr 6&7 gaan op 26-11) Proefcito groep 8 (ochtend)

Nadere informatie

Agenda. 27 oktober 2017 nummer 3. Kwaliteitsonderzoek

Agenda. 27 oktober 2017 nummer 3. Kwaliteitsonderzoek 27 oktober 2017 nummer 3 Agenda 30 okt Proefcito groep 8 15 nov Volleybaltoernooi groep 7 en 8 1 nov Opening thema 1-15/A-Z 16 nov OR vergadering 7 nov Controle fietsverlichting 16 nov Reflection day gr

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd 11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12 Wingerd nieuws Ontdekdag De wereld die is groter dan ons dorpje Bennekom. Pakken daarom onze koffer gaan op pad. Zoek spullen

Nadere informatie

JAARGANG 21 NR februari 2019

JAARGANG 21 NR februari 2019 JAARGANG 21 NR. 24 22 februari 2019 OUDERGESPREKKEN Volgende week maandag zal het 2e rapport meegegeven worden. Deze zal bestaan uit een overzicht van de CITO-grafieken. De CITO-uitslagen zijn (zoals alle

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Belangrijke data. Welkom!

Belangrijke data. Welkom! Subscribe Share Past Issues Tra View this email in your browser Nieuwsbrief Basisschool de Welp - mei 2016 Belangrijke data Datum Activiteit 24 mei t/m 27 mei Wandelvierdaagse 30 mei Schoolreis groep 3

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

2 16 Eerste rapport groep 8 mee naar huis; Voorleeswedstrijd Estée van Driel in Cultureel Centrum de Pas in Heesch;

2 16 Eerste rapport groep 8 mee naar huis; Voorleeswedstrijd Estée van Driel in Cultureel Centrum de Pas in Heesch; Maandkalender Februari 2017 1 15 2 16 Eerste rapport groep 8 mee naar huis; Voorleeswedstrijd Estée van Driel in Cultureel Centrum de Pas in Heesch; 3 Heidi Broeren(interieurverzorging) jarig; 17 4 18

Nadere informatie

Januari Voor de agenda Nijntje beweegdiploma Toetsen Nieuwe Buitenspeelmaterialen. Peutergroep MR

Januari Voor de agenda Nijntje beweegdiploma Toetsen Nieuwe Buitenspeelmaterialen. Peutergroep MR Januari 2018 Voor de agenda Nijntje beweegdiploma Toetsen Nieuwe Buitenspeelmaterialen Peutergroep MR Voor de agenda: Maandag 6 jan. Eerste schooldag van het nieuwe jaar Dinsdag 7 jan. Spreekuur GGD arts

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Dancing queens and kings!

NIEUWSBRIEF. Dancing queens and kings! NIEUWSBRIEF Dancing queens and kings! De disco was weer een feestje! Dansen, meezingen, lekker stoer doen of heerlijk kletsen, in polonaise de aula door, bij de DJ s checken of je lievelingsliedje nog

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

instapdag voor nieuwe kleuters laatste zwemles voor het 1 en het 2 leerjaar start van de week tegen pesten warme truiendag

instapdag voor nieuwe kleuters laatste zwemles voor het 1 en het 2 leerjaar start van de week tegen pesten warme truiendag Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2015-2016 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2016 zit er al weer op. Aan de agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar 2017-2018 Vrij 1 Ma 4 15.30 uur versieren gymzaal voor sint Di 5 Sinterklaasfeest- 12 uur vrij Woe 6 8.30 uur versieren school voor kerst. Team bezoekt showroom ivm

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Beste ouders/verzorger(s), Het is alweer bijna herfstvakantie. Deze valt vroeg dit jaar, maar een weekje vrij is vast welkom voor de kinderen. Voor

Nadere informatie

19 juni 2015 Jaargang 20, nummer 19

19 juni 2015 Jaargang 20, nummer 19 Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Wingerdweek De Wingerdweek is echt de leukste week van het jaar! Dingen ontdekken en op een totaal andere manier bezig zijn met elkaar. Als team

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 1 maart 2 Viering juf Marga 40 jaar op school 3 4 KRANTEN- ACTIE 5 6 7 8 9 10 9.00 uur miniviering 11 Rapport

Nadere informatie

Nummer 4, 1 februari 2019

Nummer 4, 1 februari 2019 Nummer 4, 1 februari 2019 Iedere morgen mogen we weer kinderen begroeten die met een glimlach de school in komen! Leuk om te zien! Door weer en wind komen ouders en kinderen naar school, de laatste tijd

Nadere informatie

23 mei 2018 nummer 11. Bedankt! Geslaagd. Telefoonverbinding. Passend onderwijs. Opbrengst Santa Run

23 mei 2018 nummer 11. Bedankt! Geslaagd. Telefoonverbinding. Passend onderwijs. Opbrengst Santa Run 23 mei 2018 nummer 11 Bedankt! We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde Koningsdag! Dankzij heel veel helpende handjes van onze OR leden, opa s, oma s en alle andere ouders/verzorgers, hebben de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2016 Start schooljaar 2016- Het nieuwe schooljaar start op maandag 5 september. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Dit jaar beslaan we de eerste weken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI 17. Kies een bouwsteen. Nr. 10 juni 2017 Lustrum Kalender Nieuwe leerlingen Formatie

NIEUWSBRIEF JUNI 17. Kies een bouwsteen. Nr. 10 juni 2017 Lustrum Kalender Nieuwe leerlingen Formatie NIEUWSBRIEF JUNI 17 Kies een bouwsteen. Nr. 10 juni 2017 Lustrum Kalender Nieuwe leerlingen Formatie obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 - februari 2017

Nieuwsbrief 6 - februari 2017 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Nieuwsbrief 6 - februari 2017 Agenda Agenda februari Agenda maart 6 Werkochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Groep 6/7 en 8 naar voorstelling. 3 4 Gesprekken gr.8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Groep 6/7 en 8 naar voorstelling. 3 4 Gesprekken gr.8. Nieuwsbrief Basisschool De Wieling januari 2018 Nr. 5 Schooljaar 17-18 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 15 16 17 18 19 Groep 6/7 en 8 naar voorstelling 20 21 22 23 24 25 26 27

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Agenda. 2 april 2017, nummer 9

Agenda. 2 april 2017, nummer 9 2 april 2017, nummer 9 Agenda 4 april Voorstelling Peter en de Wolf, gr 4 t/m 7 5 april Voetbaltoernooi groepen 7 en 8 18 t/m 20 april Cito eindtoets groep 8 6 april Schriftelijk verkeersexamen groep 7

Nadere informatie

Agenda. 10 maart 2017 nummer 8

Agenda. 10 maart 2017 nummer 8 10 maart 2017 nummer 8 Agenda 14 mrt Muziekvoorstelling voor groep 1-2-3 27 mrt Start op voeten en fietsen 16 mrt Dodehoekles voor groep 7 en 8 30 mrt Ik eet het beter groepen 6 t/m 8 20 t/m 24 mrt Week

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

Door op de volgende link te klikken kunt u de maandkalender van januari openen: Maandkalender januari 2015 Met vriendelijke groet,

Door op de volgende link te klikken kunt u de maandkalender van januari openen: Maandkalender januari 2015 Met vriendelijke groet, Beste ouder(s)/verzorger(s), Namens het team van de Hasselbraam wens ik u allemaal een heel gelukkig en gezond nieuwjaar! Ik hoop dat u allemaal een hele fijne vakantie heeft gehad en dat u lekker heeft

Nadere informatie

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School 25 februari 2015, jaargang 5 nummer 12 Niet vergeten donderdag 26 februari ouderpanel maandag 2 maart start groep 2 maandag 2 maart start verkeerproject met de hele Brede School donderdag 5 maart creamiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21 december 2018

Nieuwsbrief 21 december 2018 Nieuwsbrief 21 december 2018 https://docs.google.com/document/d/16wcsk0simyudb60z0xov34pafpomtmtredbsnook08i/edit 1/6 Agenda Elke maandag is het wieltjesdag 21 december Start Kerstvakantie 7 januari Jippie,

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2016

Nieuwsbrief januari 2016 Nieuwsbrief januari 2016 januari 1 Nieuwjaarsdag 4 Studiedag team (kinderen vrij) 5 1 ste schooldag 2016 7 schoonmaakavond 19.00-20.30 uur 18 MR bijeenkomst 25 t/m 28 Oud papier actie 25 OR vergadering

Nadere informatie

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen.

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen. 30 juni 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 1-7: 2 e rapport 4 en 5 juli: musical gr 8 7 juli: laatste schooldag Bijlage: formatie 2016-2017 Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen

Nadere informatie

Laatste plaatsen voor de naschoolse activiteit handbal groep 3-5

Laatste plaatsen voor de naschoolse activiteit handbal groep 3-5 Schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 28 september 2018 Overstap naar het voortgezet onderwijs Op woensdag 31 oktober van 08:45 tot 09:45 uur vindt er een informatieochtend plaats voor de ouders van de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 januari 5 Nieuwsbrief Oud papier actie t/m 8 jan. 8 Leerlingenraad 14.00 14.45 Voorlichtingsavond HORDe 19.30 21.30 (zie bijlage) 14 Koffieochtend 08.30 09.15 19 OR vergadering

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10

Wegwijzertje. Website:  Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Wegwijzertje Geachte ouders, Aanstaande woensdag hebben we als team een cursus-/vergaderdag.

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Studiedag: 20 maart 2019, jaargang 9 nummer 7

Niet vergeten. Vanuit de directie: Studiedag: 20 maart 2019, jaargang 9 nummer 7 20 maart 2019, jaargang 9 nummer 7 Niet vergeten woensdag 27 maart Kinderraad donderdag 28 maart Studiedag, alle kinderen vrij woensdag 3 april Grote Rekendag, groep 1 t/m 8 donderdag 4 april Theoretisch

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Veerkracht. Er is er één jarig. 3 februari 2017 jaargang 3. Wij beloven dat je bij ons vaardigheden leert, voor nú en voor jouw toekomst.

Veerkracht. Er is er één jarig. 3 februari 2017 jaargang 3. Wij beloven dat je bij ons vaardigheden leert, voor nú en voor jouw toekomst. 3 februari 2017 jaargang 3 Wij beloven dat je bij ons vaardigheden leert, voor nú en voor jouw toekomst. Bezoek onze website www.kindcentrumdekersentuin.nl voor het laatste nieuws. Met eenvoudige links

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Disselboom

Nieuwsbrief de Disselboom VERJAARDAGEN De komende periode zijn jarig: Sven (gr 7), Julius (gr 2), Lisa (gr 8), Saar (gr 5), Cis (gr 5), Colin (gr 1), Pleun (gr 2), Hamzah (gr 2), Ward (gr 2), Celeste (gr 5), Lucas (gr 6), Sepp

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

1. Juf Marjolein stelt zich voor. 2. Oproep Carnaval. 3. Van de MR

1. Juf Marjolein stelt zich voor. 2. Oproep Carnaval. 3. Van de MR nieuwsbrief 16 schooljaar 2014-2015 23 januari 2015 1. Juf Marjolein stelt zich voor Ik ben Marjolein Dominicus en ben 37 jaar oud. Samen met mijn man Ad en twee kinderen Jasmijn en Iris woon ik in Dongen.

Nadere informatie

Kringgesprek. SBO de Kring gaat verhuizen naar de Nieuwe Ommoordseweg 30, 3068 BT Rotterdam.

Kringgesprek. SBO de Kring gaat verhuizen naar de Nieuwe Ommoordseweg 30, 3068 BT Rotterdam. Kringgesprek Beste ouders, SBO de Kring gaat verhuizen naar de Nieuwe Ommoordseweg 30, 3068 BT Rotterdam. Nummer 9 2013-2014 2014 De verhuizing vindt plaats in de voorjaarsvakantie (14 t/m 24 februari

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief veel nieuws over het volgende schooljaar. De puzzelstukjes voor het nieuwe jaar vallen steeds meer op hun plaats!

In deze nieuwsbrief veel nieuws over het volgende schooljaar. De puzzelstukjes voor het nieuwe jaar vallen steeds meer op hun plaats! 19 juni 2015 - nummer 18 Agenda 22 juni t/m 26 juni Jubileum-week; 40 jaar Wentelwiek! 22 juni 11 tot 12 uur; banenmarkt (zie oproep verderop in deze nieuwsbrief) Bouwen aan het huttendorp 23 juni Techniek-ochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit;

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; ALAAF! De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; 8:30 uur We starten allemaal in de eigen klas, om vervolgens samen

Nadere informatie

Agenda. 27 november; de strooipieten komen op bezoek! 5 december; Sinterklaasfeest op school en pakjesavond! 21 november nummer 6

Agenda. 27 november; de strooipieten komen op bezoek! 5 december; Sinterklaasfeest op school en pakjesavond! 21 november nummer 6 21 november 2014 - nummer 6 Agenda 25 nov. Groep 8 op excursie naar het Eckart College 25 nov. Bijeenkomst van de oudermeedenkgroep thematisch werken 26 nov Groep 6 &7 op excursie naar de Moskee 27 nov.

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Disselboom

Nieuwsbrief de Disselboom VERJAARDAGEN De komende periode zijn jarig: Suze (gr 5), Jorg (gr 4), Wies (gr 1), Harm (gr 2) en Amber (gr 8), van harte gefeliciteerd! BELANGRIJKE DATA 17-01: 15.00 16.30 uur, inschrijfmiddag voor nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017 Nummer 7 Schooljaar

Nieuwsbrief maart 2017 Nummer 7 Schooljaar Nieuwsbrief maart 2017 Nummer 7 Schooljaar 2016-2017 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 13 14 15 16 17 18 19 GMRvergadering Infodag nieuwe lln. Kangoeroewestrijd 2 e rapport mee

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

Schooljaar 16/ december 2016 Nr. 14

Schooljaar 16/ december 2016 Nr. 14 Schooljaar 16/ 17 15 december 2016 Nr. 14 Speculaaspoppen-actie In de week van 7 november zijn de kinderen van groep 8 huis aan huis geweest om speculaaspoppen te verkopen voor het schoolkamp van groep

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

VOSSENVELLETJE DATUM: 5 JUNI Let op!

VOSSENVELLETJE DATUM: 5 JUNI Let op! Basisschool Vossenburcht Dr. Kuyperstraat 2-4 6535 TK Nijmegen Tel.: 024-3566379 VOSSENVELLETJE ONZE TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF DATUM: 5 JUNI 2014 Let op! - Op 9 juni is het 2 de pinksterdag, alle kinderen

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. 7 juli nummer 19. Van 7 juli tot 28 augustus. Donderdag 13 juli Rapporten groep 1 t/m 8

Belangrijke data. Jarigen. 7 juli nummer 19. Van 7 juli tot 28 augustus. Donderdag 13 juli Rapporten groep 1 t/m 8 7 juli 2017 - nummer 19 Belangrijke data Donderdag 13 juli Rapporten groep 1 t/m 8 Vrijdag 14 juli Laatste schooldag Maandag 17 juli t/m vrijdag 25 augustus Vakantie Maandag 28 augustus 1 ste schooldag

Nadere informatie

Niet vergeten. Nieuwe eindtoets. 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11

Niet vergeten. Nieuwe eindtoets. 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11 Niet vergeten donderdag 5 februari Studiedag, alle kinderen vrij vrijdag 6 februari rapport mee naar huis, groep 3 t/m 8 dinsdag 10 februari rapportgesprekken groep

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 20-06-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Belangrijk! Lida heeft nog maar 1 mailadres:

Nadere informatie

donderdag 9 februari adviesgesprekken groep 8 dinsdag 14 februari start inschrijven rapportgesprekken groep 1 t/m 7

donderdag 9 februari adviesgesprekken groep 8 dinsdag 14 februari start inschrijven rapportgesprekken groep 1 t/m 7 8 februari 2017, jaargang 7 nummer 6 Niet vergeten dinsdag 7 februari adviesgesprekken groep 8 donderdag 9 februari einde Cito toetsen donderdag 9 februari adviesgesprekken groep 8 dinsdag 14 februari

Nadere informatie