Veerkracht. Er is er één jarig. 3 februari 2017 jaargang 3. Wij beloven dat je bij ons vaardigheden leert, voor nú en voor jouw toekomst.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Veerkracht. Er is er één jarig. 3 februari 2017 jaargang 3. Wij beloven dat je bij ons vaardigheden leert, voor nú en voor jouw toekomst."

Transcriptie

1 3 februari 2017 jaargang 3 Wij beloven dat je bij ons vaardigheden leert, voor nú en voor jouw toekomst. Bezoek onze website voor het laatste nieuws. Met eenvoudige links komt u snel bij de mooiste foto's en filmpjes van uw kind. Op de site vindt u prachtige foto s van alle activiteiten, die hebben plaatsgevonden. Veerkracht Kinderen zijn net mensen Het is dan ook aanstekelijk om te zien hoeveel energie de kinderen krijgen als ze iets doen dat afwijkt van de normale dagelijkse routine. Het kan gaan om een tafeltennis-clinic, twee doktoren in de klas of het ontleden van echte vissen. Het geeft energie om daarna ook met de gewone lessen weer met plezier aan de slag te kunnen. Bij leerkrachten en pedagogisch medewerkers werkt het net zo. De afgelopen periode zijn we dan ook enthousiast bezig geweest om aan onze afwijking van het dagelijkse te werken. Trots op iedere stap die we bereikt hebben, zijn we dan ook net zo teleurgesteld als we merken dat we niet kunnen starten op het moment dat wij gepland hadden. Het mooie is dan dat vanuit deze tegenslag meteen weer een professioneel we gaan enthousiast verder ontstaat, waardoor we zeker weten dat we uiteindelijk samen iets moois neer gaan zetten. Veerkracht waar ik terecht trots op ben! Jeroen van Dorst Er is er één jarig 5 feb. Julian Lipski (6) 10 feb. Mike de Wit (11) 21 feb. Olivier de Ridder (4) 6 feb. Yara Boelens (10) 14 feb. Emilie van Hoof (12) 21 feb. Rik Smeets (12) 6 feb. Lila van de Mortel (8) 20 feb. Evyonah Wegner (8) 23 feb. Bram Thijssen (7) 10 feb. Mick van de Burgt (12)

2 Belangrijke data in Woensdag 8 feb. Woensdag 8 feb. Leerlingenraad Ouderraadvergadering Maandag 13 feb. Adviesgesprekken groep 8 Woensdag 15 feb. Donderdag 16 feb. Vrijdag 17 feb. Dinsdag 21 feb. Woensdag 22 feb. Donderdag 23 feb. Vrijdag 24 feb. Maandag 27 feb t/m 3 mrt De 4 e belofte Ouderavond Steve Jobs Adviesgesprekken groep 8 Rapport Rapportgesprekken Rapportgesprekken Rapportgesprekken Carnavalsviering Voorjaarsvakantie In iedere Kersvers staan we stil bij De beloftes van De Kersentuin. Dit zijn tien beloftes die wij in de nabije toekomst graag aan kinderen willen doen. Ze zeggen iets over hoe wij binnen het kindcentrum tegen kinderen en hun (leer)behoeften aankijken. Iedere keer behandelen we één belofte. Voor deze Kersvers is dat: Wij beloven dat je bij ons vaardigheden leert, voor nú en voor jouw toekomst. Met deze belofte willen we laten weten dat we garanderen dat alle kinderen een goede basis meekrijgen. Hierbij gaat het om kennis-, maar ook om creatieve vakken. We werken met kinderen aan de vaardigheden voor de 21 ste eeuw. Het gaat hierbij om samenwerken, creativiteit, communiceren met elkaar, probleem oplossend denken en kritisch denken. Daarnaast spelen sociale en culturele vaardigheden een grote rol. Natuurlijk betekent dit ook dat er veel aandacht is voor ICT vaardigheden. Deze zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. In het Steve Jobs onderwijs werken kinderen op hun eigen tablet. Hierdoor kunnen we ieder kind de vaardigheden bijbrengen die het nodig heeft om hier zelfstandig in verder te groeien. Wij stimuleren de kinderen niet alleen om datgene wat ze geleerd hebben toe te passen, maar er ook nieuwe toepassingen voor te bedenken. De kinderen leren creatief omgaan met hun kennis en vaardigheden.

3 Afscheid op de BSO Helaas gaat Bianca van Stipdonk ons eind maart verlaten. Zij heeft een andere uitdaging gevonden. We zullen haar missen maar wensen haar heel veel succes voor de verdere toekomst. Steve Jobs Onderwijs Als bijlage bij deze Kersvers vindt u belangrijke informatie over de start van ons nieuwe onderwijssysteem. Vergeet u niet deze te lezen? Schoolfotograaf Anders dan op uw kalender staat aangegeven, komt de schoolfotograaf dit jaar niet op 9 mei, maar op vrijdag 17 februari. Op die manier kunnen we nog groepsfoto s maken van de huidige groepen, voordat deze in het nieuwe systeem herverdeeld worden. In de ochtend zullen alle groepen en alle kinderen individueel op de foto gezet worden. Er is ook een mogelijkheid om foto s van broertjes en zusjes te maken. Hierbij zijn ook broertjes en zusjes die hier (nog) niet (meer) op school zitten van harte welkom. We vinden het wel fijn als we dit van tevoren weten. U kunt aangeven dat u gebruik wilt maken van deze optie door een mail te sturen naar juf Marieta: info@kindcentrumdekersentuin.nl Heterogene stamgroepen Binnen ons nieuwe onderwijssysteem werken we straks in heterogene groepen. Hierbij zitten de kinderen in leeftijdsgroepen bij elkaar. Deze groepen zijn gebaseerd op de sociale en emotionele ontwikkeling die bij deze leeftijdscategorie past. We onderscheiden 0 t/m 3 jaar, 4 t/m 6 jaar, 6 t/m 9 jaar en 9 t/m 12 jaar. Kinderen in deze leeftijdsgroepen maken over het algemeen dezelfde ontwikkeling door. Binnen de heterogene groep hebben kinderen ook een andere rol. Zo zijn ze een keer jongste, een keer middelste en een keer oudste in de groep. Pedagogen zijn het er over eens dat hierbij verschillende sociale vaardigheden aangesproken worden. Kinderen worden hier sociaal sterker van en krijgen meer weerbaarheid. We creëren met ingang van het nieuwe schooljaar de volgende groepen: peuters, 1/2, 3/4/5 en 6/7/8. Voor dit jaar zullen we daar iets van afwijken. Zo willen we in ieder geval groep 8 dit jaar gezamenlijk laten afsluiten. Binnenkort zullen we u vertellen hoe we de kinderen voor het komende en volgende jaar verdelen.

4 Voor het verdelen van kinderen gebruiken we de volgende richtlijnen: 1. Ieder kind heeft vriendjes en/of vriendinnetjes in de groep zitten; 2. Zo mogelijk geen broertjes en zusjes in dezelfde stamgroep; 3. Kinderen met een leeruitdaging worden eerlijk over de groepen verdeeld; 4. Kinderen met een gedragsuitdaging worden eerlijk over de groepen verdeeld; 5. We kijken zoveel mogelijk naar de klik met de leerkracht of coach; 6. Overige kind-specifieke zaken. De groepsindeling ontstaat door een samenwerking van verschillende leerkrachten. Zo weten we zeker dat we alle factoren hebben laten meewegen. Ouderavond Op woensdag 15 februari organiseren we onze volgende Steve Jobs ouderavond. In de vorige ouderavonden heeft Jeroen, de directeur een toelichting gegeven op het concept Steve Jobs. We hebben verteld over heterogene groepen en we hebben een dag uit het leven van twee kinderen bekeken. Ook hebben we stil gestaan bij gebruik van de ipad en de hoeveelheid tijd die kinderen hier mee werken. De komende ouderavond zullen we in kleinere groepen uit elkaar gaan. Enkele medewerkers zullen u iets laten zien van de planning van kinderen, enkele collega s vertellen u over de workshops van de peuter- en de kleuterbouw en een aantal specialisten vertelt u iets over hun workshops. Natuurlijk staan we ook stil bij de invulling van de stamgroeptijd en krijgt u ruimte om vragen te stellen en te verzamelen. De avond start om uur en zal duren tot uur. U bent in ieder geval van harte welkom!

5 Nieuws vanuit de peuters We zitten nog midden in het thema Hatsjoe/winter. Jullie hebben vast wel gezien en gehoord hoeveel plezier we hebben in de themaruimte bij de Flapjes. Het rollenspel in de ruimte verdiept zich steeds. Momenteel zijn de peuters en kleuters bezig met rollenspellen. Ze zijn namelijk apothekers. Ze zijn recepten en drankjes van water en verf aan het maken en zijn flink in de weer met potjes en pipetten. Ook betrekken ze de pedagogisch medewerkers in hun spel. We krijgen dan ook vaak spuitjes in ons been en we worden ook goed verbonden. Samen ruimen we ook weer op. Soms willen de kleuters nog even helpen met broodsmeren voor onze jongste kinderen en dat vinden wij heel erg gezellig. We vinden het ook erg mooi om te zien dat sommige kleuters met hun arm nog in het verband terug naar de klas gaan. Het is gebleken een erg aansprekend thema te zijn. De betrokkenheid van de kinderen is erg hoog. Door de hoge mate van betrokkenheid is de ontvankelijkheid om nieuwe dingen te leren ook erg groot. Dit is waar VVE om gaat. We tellen, sorteren, experimenteren, spelen andere rollen, leren nieuwe woorden en vaardigheden. We werken samen en we spelen zelf. We werken spelenderwijs aan onze zelfstandigheid. Dat geeft ons zelfvertrouwen. Kapperservice Vanaf 9 maart van hebben we op de Kersentuin een kappersservice. Alle kinderen van De Kersentuin die een korte kop, een bloempotkapsel of een ander model haar willen, kunnen hier gebruik van maken. Aanmelden kan op het formulier dat hangt op de BSO-deur. MR verkiezingen Afgelopen week heeft u uw stembiljet voor de MR verkiezingen in kunnen leveren. Vier kandidaten hadden zich aangemeld. In de vorige Kersvers hebben zij zich uitgebreid aan u voorgesteld. Wij willen deze kandidaten enorm bedanken voor hun bijdrage. Er was uiteindelijk plaats voor twee kandidaten. De stemuitslag is als volgt: Matthijs Hendriks: 29% van de stemmen MarieJosée Donkers: 22% van de stemmen Angelique van Bree: 29% van de stemmen Michiel de Ruijter: 20% van de stemmen De kandidaten zijn inmiddels geïnformeerd over de uitslag. Wij wensen Matthijs en Angelique veel succes binnen de medezeggenschapsraad.

6 Pianist gezocht Voor het Mierloos kinderkoor zijn wij op zoek naar een enthousiaste pianist/dirigent. De groep bestaat uit ongeveer 20 kinderen en tieners die iedere maandag met veel plezier een uurtje samen zingen. Daarnaast verzorgen wij de muzikale begeleiding van de gezinsvieringen in onze parochie. Voel je je geroepen of ken je iemand die hier interesse in heeft, laat het ons dan weten via: Peuterdans Wilt u uw peuter op een leuke manier kennis laten maken met muziek en dans? Meld uw kind dan aan voor peuterdans. Op een speelse manier leert uw peuter bewegen op muziek. In zes danslessen van 45 minuten leren de peuters samen een stoere dans. Natuurlijk willen ze die graag aan iedereen laten zien. Tijdens de laatste les zijn alle papa s, mama s, opa s en oma s dan ook van harte welkom. Peuterdans is nog geen hip hop, maar wel een opstapje naar deze dansstijl. Erg stoer voor jongens en meiden! Peuters die niet op De Kersentuin zitten zijn ook van harte welkom. Voor wie Voor kinderen van 2 tot 4 jaar uit Mierlo. Wanneer Vanaf donderdag 9 maart (6 lessen) steeds van 9.30 tot uur. We starten rustig, dansen 40 minuten en dan staat er nog een glaasje drinken klaar. Zorg dat jouw peuter zeker 5 minuten voor begin van de les aanwezig is. De laatste les op 13 april is een optreden waarbij ouders welkom zijn. Alle data op een rij: 09-03, 16-03, 23-03, 30-03, en Waar In de speelzaal van Kindcentrum De Kersentuin

Vrolijk kerstfeest. Er is er één jarig. Belangrijke data in december en januari. 22 december 2017 jaargang 4. Wij leren samen met jou.

Vrolijk kerstfeest. Er is er één jarig. Belangrijke data in december en januari. 22 december 2017 jaargang 4. Wij leren samen met jou. 22 december 2017 jaargang 4 Wij leren samen met jou. Bezoek onze website www.kindcentrumdekersentuin.nl voor het laatste nieuws. Met eenvoudige links komt u snel bij de mooiste foto's en filmpjes van uw

Nadere informatie

Van Kerst tot Carnaval

Van Kerst tot Carnaval 22 januari 2016 jaargang 2 Jij kunt bij ons leren op de manier die bij jou past. Bezoek onze website www.kindcentrumdekersentuin.nl voor het laatste nieuws. Met eenvoudige links komt u snel bij de mooiste

Nadere informatie

25 jaar onderwijs. Er is er één jarig. 17 mei 2019 jaargang 5

25 jaar onderwijs. Er is er één jarig. 17 mei 2019 jaargang 5 17 mei 2019 jaargang 5 In ons kindcentrum denken we in oplossingen. We blijven ons ontwikkelen; zo halen we het beste naar boven in ieder kind. Deze kinderen groeien en wij groeien met ze mee. Bezoek onze

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Maart 2019 Borrel Inmiddels heeft u de uitnodiging gehad voor een gezellige borrel op vrijdag 10 mei. Iedereen die ons op welke manier

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief 10 02 februari 2017 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2017 We vieren op vrijdag 24 februari carnaval. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag alleen niet toegestaan. Om te voorkomen

Nadere informatie

Talent in Bloei bij Brandsma-Akker

Talent in Bloei bij Brandsma-Akker Talent in Bloei bij Brandsma-Akker Nieuwsbrief 1 Misschien heb je het al gehoord... binnenkort kan je na schooltijd meedoen aan de superleuke, uitdagende en afwisselde workshops van Talent in Bloei! De

Nadere informatie

Naschoolse activiteiten

Naschoolse activiteiten NSA Onder De Bogen Beste ouder(s)/verzorger(s), In januari 2019 hebben we weer een boeiend aanbod aan Naschoolse Activiteiten (NSA) dat vanuit KMN Kind & Co wordt georganiseerd. Hoe gaat dat in zijn werk?

Nadere informatie

Een mooi Er is er één jarig. 13 januari 2017 jaargang 3. Wij zijn trots op jou!

Een mooi Er is er één jarig. 13 januari 2017 jaargang 3. Wij zijn trots op jou! 13 januari 2017 jaargang 3 Wij zijn trots op jou! Bezoek onze website www.kindcentrumdekersentuin.nl voor het laatste nieuws. Met eenvoudige links komt u snel bij de mooiste foto's en filmpjes van uw kind.

Nadere informatie

Talent in Bloei bij Riederhof

Talent in Bloei bij Riederhof Talent in Bloei bij Riederhof Nieuwsbrief 1 Misschien heb je het al gehoord... binnenkort kan je na schooltijd meedoen aan de superleuke, uitdagende en afwisselde workshops van Talent in Bloei! De workshops

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 19 april 2018 Inwerken Beste ouder(s)/verzorger(s), Met open armen ben ik op dinsdag 3 april door het team, ouders en leerlingen onthaald. Het is een feest om iedere

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

de Roffel De Troubadour in sinterklaassfeer. Groep 3 is aan het knutselen. Agenda

de Roffel De Troubadour in sinterklaassfeer. Groep 3 is aan het knutselen. Agenda De Roffel, jaargang 20, no. 11 28 november 2014 1 de Roffel Mededelingenblad van Agenda Basisschool de Troubadour november 2014 Vrijdag 28-11 : Kleuters vrij Vrijdag 5-12 : De Sint en de Pieten komen op

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuwsbrief CBS De Fontein M e i 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 9 Nieuws van de directie Beste ouders, Inhoud Beste ouders 1 Personeel/schoolzwemmen 2 Groepsverdeling 3 Ouder-koffie-ochtenden

Nadere informatie

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1...

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1... - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, - DEM/DT/BE_MFAO-FIS,... Week 6 (4 feb 2013-10 feb 2013) maandag (04/02) dinsdag (05/02) woensdag (06/02) donderdag (07/02)

Nadere informatie

Nieuwsbrief BASISSCHOOL DE HARLEKIJN 10 JANUARI 2014 NUMMER 11

Nieuwsbrief BASISSCHOOL DE HARLEKIJN 10 JANUARI 2014 NUMMER 11 10 JANUARI 2014 NUMMER 11 Jarigen: 9-01 Femke van Hulsentop 3a 11-01 Luuk van de Corput 3a 12-01 Mika Maas 8B 14-01 Julia Zhou-Jiang 6A 15-01 Niek Verhoeven 8B 16-01 Dries van Kemenade 4A 18-01 Mick Simons

Nadere informatie

Nieuwsbrief OBS De Meerpaal

Nieuwsbrief OBS De Meerpaal Nieuwsbrief OBS De Meerpaal 26 augustus 2016, nummer 1 Inhoud 1. Start schooljaar 2. Studiedagen 3. Omgaan met elkaar 4. Ouder-kind-school 5. Contact ouders en school 6. TSO 7. leerlingenraad 8. Koken

Nadere informatie

8 nov. Ruben Mandigers (2) 25 nov. Mijs Nojoredjo (7) 2 dec. Romy Hulsers (10) 14 nov. Savvy Brugge (9) 16 nov. Rens Kusters (6)

8 nov. Ruben Mandigers (2) 25 nov. Mijs Nojoredjo (7) 2 dec. Romy Hulsers (10) 14 nov. Savvy Brugge (9) 16 nov. Rens Kusters (6) 11 november 2016 jaargang 3 Jij kunt bij ons leren op de manier die bij jou past. Bezoek onze website www.kindcentrumdekersentuin.nl voor het laatste nieuws. Met eenvoudige links komt u snel bij de mooiste

Nadere informatie

Mei 2019, Nieuwsbrief 9

Mei 2019, Nieuwsbrief 9 Mei 2019, Nieuwsbrief 9 VOORWOORD Beste ouders/verzorgers en kinderen van de Kennedyschool, Twee weken meivakantie! Ze zijn voorbij gevlogen. Alle juffen zijn klaar voor het laatste deel van het schooljaar.

Nadere informatie

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers,

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers, JAARGANG 2018-2019 NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) editie Engelandlaan Agenda Woensdag 10 juli Zomeruitje kleuterklas 1 Donderdag 11 juli Laatste schooldag tot 12:00uur Vrijdag 12 juli start

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

Juf Jolien is bevallen!

Juf Jolien is bevallen! AGENDA Beste ouders november 2017 Dinsdag 5 december: Sinterklaasviering Maandag 11 december: Vergadering MR Vrijdag 15 december: Nieuwsbrief Donderdag 21 december: Kerstviering Vrijdag 22 december: Om

Nadere informatie

Aanspreekbaar. nieuwsbrief. Jaargang 8, nr februari In dit nummer: Belangrijk

Aanspreekbaar. nieuwsbrief. Jaargang 8, nr februari In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 23 10 februari 2016 In dit nummer: Oudertevredenheids onderzoek Facultatieve gesprekken bovenbouw Bibliotheek Schaaktoernooi Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Januari 2018 Nieuwe leerlingen Inmiddels hebben al heel wat kinderen de weg gevonden naar Nobelhorst. Wat leuk dat we jullie allemaal mogen

Nadere informatie

Scheepsjournaal november Beste ouders,

Scheepsjournaal november Beste ouders, Scheepsjournaal november 2016 Beste ouders, U ontvangt het Scheepsjournaal met informatie over het reilen en zeilen op De Ark. Hierin staan de nieuwsberichten over de groepen, bijzondere activiteiten,

Nadere informatie

t Kapelke Nieuwsbrief

t Kapelke Nieuwsbrief t Kapelke Nieuwsbrief schooljaar 2015-2016 12 april nummer 7 Beste ouders, U ontvangt hierbij de 7de nieuwsbrief van dit schooljaar. Studiedag 26 mei. Op donderdag 26 mei is ere en studiemiddag gepland.

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen!

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! In deze Nieuwsbrief wordt u geïnformeerd over belangrijke zaken die spelen op het Kindcentrum. Welkom! Een warm welkom aan alle ouders en kinderen op het

Nadere informatie

22 oktober 2015, Wetenswaardigheid 4. Beste ouders en verzorgers, lieve kinderen,

22 oktober 2015, Wetenswaardigheid 4. Beste ouders en verzorgers, lieve kinderen, 22 oktober 2015, Wetenswaardigheid 4 Beste ouders en verzorgers, lieve kinderen, Het project raar maar waar was erg geslaagd. De kinderen hebben genoten van alle leuke, andere lessen op school en ook buiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR 2018-201 DE WEEK NA DE VOORJAARSVAKANTIE KALENDER De week van 25 t/m 1 maart Maandag 25 februari Klassenschoonmaak avond groep 1 en 2 Dinsdag 26 februari Annet afwezig i.v.m.

Nadere informatie

Onderwijsprijs Ouderbijdrage

Onderwijsprijs Ouderbijdrage November 2018 Onderwijsprijs U kon er al eerder over lezen dat we reusachtig trots zijn op onze nominatie voor de Onderwijsprijs. Als de Reiger staan we voor vooruitstrevend onderwijs met een grote betrokkenheid

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 08

JAARGANG 7 AFLEVERING 08 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 08 Ouderbetrokkenheid 3.0 Nieuwjaarsborrel Op maandag 7 januari 2019 nodigt team De Arenberg u van harte uit voor een nieuwjaarsborrel. Om 18.30 uur bent u welkom in de

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 december 2017

Nieuwsbrief 8 14 december 2017 Nieuwsbrief 8 14 december 2017 GROEPSACTIVITEITEN Op donderdag 21 december en vrijdag 22 december vieren wij het kerstfeest op school. Het programma gaat er als volgt uitzien. Bij droog weer: Donderdag

Nadere informatie

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school:

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school: Bladzijde 1 Geachte Ouders 28 mei 2014 Geachte Ouders Nieuwe leerlingen Verkiezingen Bladzijde 2 Verkiezingen Akkefietjes Avondvierdaagse Bladzijde 3 Fotograaf Verkeersdiploma Bladzijde 4 Verkeersdiploma

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in september 1 september Maandopening: Samen maken we de groep 2 september Strippenkaartverkoop 5 september Verkiezing leerlingenraad 8 september

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element maart 19.03

nieuwsbrief Het Element maart 19.03 nieuwsbrief Het Element maart 19.03 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken In februari was het de beurt aan Jochem om onze school te vertegenwoordigen tijdens de Voorleeswedstrijd in de bibliotheek

Nadere informatie

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur)

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur) J a a r g a n g 1 0, n r. 5 2 1 j a n u a r i 2 0 1 5 Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Toename aantal leerlingen: We starten met een derde groep 1/2. Belangrijke data 2 1 2 Informatieavond Vijf

Nadere informatie

Noorderstraat 6 1017 TV Amsterdam nummer 17. 28 april 2016. Kopij: redactie@dekleinereus.org

Noorderstraat 6 1017 TV Amsterdam nummer 17. 28 april 2016. Kopij: redactie@dekleinereus.org Noorderstraat 6 1017 TV Amsterdam nummer 17 28 april 2016 Kopij: redactie@dekleinereus.org Vakantierooster In de MR vergadering van 21 april is het vakantierooster 2016-2017 besproken. De directie heeft

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie NIEUWSBRIEF nr. 16 18 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Personele zaken Ophalen kinderen Theoretisch verkeersexamen Schoolfotograaf Koningsspelen en ruilmarkt MR informatieavond Avondvierdaagse

Nadere informatie

Extra ondersteuning voor ouders op school

Extra ondersteuning voor ouders op school Nieuwsbrief september/oktober 2018 SCHOOLBERICHTEN Extra ondersteuning voor ouders op school Sinds dit schooljaar hebben wij een Revalidatie maatschappelijk werkster op school. Haar naam is Mieke Vet.

Nadere informatie

Op 29 januari is de MR weer bij elkaar gekomen. Door ziekte van haar zoon kon Natasja helaas niet aansluiten. Verder waren alle MR leden aanwezig.

Op 29 januari is de MR weer bij elkaar gekomen. Door ziekte van haar zoon kon Natasja helaas niet aansluiten. Verder waren alle MR leden aanwezig. Nieuwsflits 8: 7 februari 2019 Teksten op rij. Verschillende ouders hebben school benaderd, dat ze de Nieuwsflits zoveel prettiger vinden dan de Nieuwsbrief die we voorheen maakten. Inmiddels zijn er echter

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA INHOUD Vervanging Entreetoets Creatieve middagen Afscheid groep 8 Fusie Afsluitende viering Laatste bijeenkomst Musical Wisselochtend Kamp groep 7 en 8 Cartridges Gezinsavond Vakantie Overig nieuws NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

Belangrijke data in sept./okt. 2015

Belangrijke data in sept./okt. 2015 21 sept.2015 nr. 2 Gevonden voorwerpen Belangrijke data in sept./okt. 2015 In de hal van de school staat een rek met gevonden kleding en een krat met gevonden spullen. Aan het eind van de week gaan we

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie

21 juni Nieuwsbrief /2012. Schoolreis in Duinrell. Delflandlaan CS Voorburg

21 juni Nieuwsbrief /2012. Schoolreis in Duinrell. Delflandlaan CS Voorburg Schoolreis in Duinrell Delflandlaan 6 2273CS Voorburg 070 386 53 23 info@dedijsselbloem.nl www.dedijsselbloem.nl 21 juni 2012 Inhoud Nieuwsbrief 9 2011/2012 Diverse Vakantierooster Roostervrije dagen MR

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Januari 2019 Namens ons allemaal: Oproep! Om de betrokkenheid van onze kinderen te vergroten bij allerlei verschillende gebieden is onze

Nadere informatie

1 e rapport mee. Vanaf 14.30 uur start de voorjaarsvakantie Start 1 e schooldag na de vakantie

1 e rapport mee. Vanaf 14.30 uur start de voorjaarsvakantie Start 1 e schooldag na de vakantie NIEUWSBRIEF nummer 4, Januari-februari 2015 Kalender December Ma 2 & di 3 feb Activiteiten De kinderen uit groep 1 t/m 8 zijn vrij. De leerkrachten hebben twee studiedagen. De kinderen uit de Cobogroepen

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Koffie uurtje donderdag 10 november

Nadere informatie

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 4, 14 oktober 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord De afgelopen

Nadere informatie

Niet vergeten. Groepsverdeling. 1 juli 2015, jaargang 5 nummer 20

Niet vergeten. Groepsverdeling. 1 juli 2015, jaargang 5 nummer 20 1 juli 2015, jaargang 5 nummer 20 Niet vergeten donderdag 2 juli einde schoolkamp groep 8 vrijdag 3 juli rapporten mee groep 1 t/m 7 dinsdag 7 juli rapportgesprekken (indien gewenst) woensdag 8 juli leerlingenraad

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorgers,

Geachte ouder(s)/verzorgers, Geachte ouder(s)/verzorgers, Afgelopen week hebben we stil mogen staan bij Hemelvaart. Komend weekend vieren we het Pinksterfeest. In één van de laatste verzen in Lukas staat: Hij leidde hen naar buiten

Nadere informatie

UIT DE WEI 20 december 2018

UIT DE WEI 20 december 2018 KALENDER Donderdag 20 december Kerstdiner 18.00 uur-19.00 uur Vrijdag 21 december Sokkerwei-show Start 8.35 uur Vrijdag 22 december 12.15 uur Start kerstvakantie voor alle groepen. Dinsdag 15 januari Eerste

Nadere informatie

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK je d r o w r a a d! n a v r e z j i w Judy Menger Directeur Kindcentrum Vroondaal Meester Jelle Ik ben meester Jelle en werk als adjunct-directeur op deze school. Ik ben

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016

Nieuwsbrief November 2016 Nieuwsbrief November 2016 Beste ouders / verzorgers, In deze nieuwsbrief informeren wij u over de volgende onderwerpen: De voorzitter nodigt u uit voor de jaarvergadering Kinderyoga en mindfulness op de

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Za 10 juni Schoolkorfbal 12 t/m 16 juni Kamp groep 8

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Za 10 juni Schoolkorfbal 12 t/m 16 juni Kamp groep 8 NIEUWSBRIEF Juni 2017 Deze maand Za 10 juni Schoolkorfbal 12 t/m 16 juni Kamp groep 8 Di 4 juli Musical groep 8 Do 6 juli Spelletjes dag Vr 7 juli 12.00 uur zomervakantie Ma 21 aug Eerste schooldag nieuwe

Nadere informatie

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier!

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier! Beste ouder(s)/verzorger(s), Begin februari starten wij weer met een nieuw blok naschoolse activiteiten. In het vorige blok zijn alle aangeboden activiteiten doorgegaan en het zou mooi zijn dat in blok

Nadere informatie

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober 2016 Muziekles Deze week is de 2e muziekles gegeven aan onze groepen. Er werd een liedje gezongen en het thema ritme stond centraal. Ritmes maken met behulp van je

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019 NIEUWSFLITS Jaargang 19, nummer 5 20 december 2018 Voorwoord Beste ouders, December is al weer zo goed als voorbij. En daarbij natuurlijk ook het jaar 2018! Sinterklaas was net de school uit, de laatste

Nadere informatie

Groep 3 en 4 Groep 5,6, 7 en 8 Opgeven Liederen project Liederen project Ps. 105:5 Ps. 105:

Groep 3 en 4 Groep 5,6, 7 en 8 Opgeven Liederen project Liederen project Ps. 105:5 Ps. 105: Schoolnieuws Nieuwsbrief 22 Jaargang 13 02--2017 05-9.30 uur GKV Leek, Bijbelproject Jezus vertelt 07- Kijkochtend groep 3 t/m 8 08- Biddag 09- kijkochtend groep 3 t/m 8 14- Kijkochtend groep 1b en 2 15-

Nadere informatie

Zegveld, 25 augustus 2016

Zegveld, 25 augustus 2016 Zegveld, 25 augustus 2016 Het schooljaar is weer begonnen. We zijn dankbaar dat we alle leerlingen weer mochten zien, na zes weken vakantie. Op dinsdag, tijdens de jaaropening, hebben we daar ook bij stil

Nadere informatie

t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: Enquête Studiedag

t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: Enquête Studiedag 1 t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: 31-03-17 Enquête Op onze school maken we gebruik van de kwaliteit enquête Beekveld & Terpstra. De enquête wordt vierjaarlijks afgenomen onder ouders, kinderen uit

Nadere informatie

Jaarkalender B A S I S S C H O O L

Jaarkalender B A S I S S C H O O L Jaarkalender 2016-2017 September 2016 3 1e schooldag groep 2 t/m 8 Luizencontrole S 1e Schooldag groep 1 6 Zomervakantie 1 2 3 4 Zomervakantie 7 8 9 Luizencontrole M 10 11 36 Schoolfotograaf S 12 13 14

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

Toermalijnnieuws. Nieuwsblad Openbare school Toermalijn. Nummer 2 20 oktober 2016

Toermalijnnieuws. Nieuwsblad Openbare school Toermalijn. Nummer 2 20 oktober 2016 Toermalijnnieuws Nieuwsblad Openbare school Toermalijn Algemene informatie Nummer 2 20 oktober 2016 Open ochtend voor peuters en kleuters Op dinsdag 1 november is er weer een open ochtend voor peuters

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI 2018 EINDE SCHOOLJAAR

NIEUWSBRIEF JULI 2018 EINDE SCHOOLJAAR NIEUWSBRIEF JULI 2018 EINDE SCHOOLJAAR OVERZICHT Algemeen Middenbouw Onderbouw (1-4) (3-4) Bovenbouw (5-8) 21 ste eeuw leren Overig Algemeen De laatste nieuwsbrief was al verstuurd, maar juist op het laatst

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst September 2017

Nieuwsflits Nobelhorst September 2017 Nieuwsflits Nobelhorst September 2017 Beste kinderen/ouders/verzorgers, Via deze nieuwsflits brengen we u graag regelmatig op de hoogte van de dingen die zijn geweest en de dingen die nog gaan komen. Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief Spilcentrum Achtse Barrier Zuid

Nieuwsbrief Spilcentrum Achtse Barrier Zuid Nieuwsbrief Spilcentrum Achtse Barrier Zuid Nieuwsbrief jaargang 18 nummer 3 12-11-2018 Agenda: 12 nov - Medezeggenschapsraad 2 (19.00 21.00 uur) 16 nov - Lesvrije dag (studiedag) 23 nov - Podium groep

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF No 19 (6 PAG.)

NIEUWSBRIEF No 19 (6 PAG.) 2017-2018 NIEUWSBRIEF No 19 (6 PAG.) Samenvatting resultaten oudertevredenheidsonderzoek 2018 Beste ouders en verzorgers. AGENDA Woensdag 30 mei Staking Alle leerlingen vrij Maandag 4 juni Rapporten inleveren

Nadere informatie

Schooljaar nieuwsbrief 15 februari 2019

Schooljaar nieuwsbrief 15 februari 2019 Schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 15 februari 2019 Verbouwing en tijdelijke huisvesting Mika uit groep 6b heeft een stukje geschreven voor in de nieuwsbrief. Ze heeft een aantal kinderen geïnterviewd: NIEUWE

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Uitnodiging afscheid van juf Carla. Over de grenzen. Jaargang 3, nr juni 2017

Nieuwsbrief. Uitnodiging afscheid van juf Carla. Over de grenzen. Jaargang 3, nr juni 2017 Jaargang 3, nr. 11 30 juni 2017 Nieuwsbrief Kijk voor de actuele agenda op de website en/of facebook! Uitnodiging afscheid van juf Carla MR verkiezingen We zijn zeer verheugd dat er 4 ouders zich als kandidaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 1 maart 2 Viering juf Marga 40 jaar op school 3 4 KRANTEN- ACTIE 5 6 7 8 9 10 9.00 uur miniviering 11 Rapport

Nadere informatie

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019 1 juli 2019 RONDEEL-INFO Agenda juli 2019 juli 1 Rondeel-info 11 3 Rapport mee naar huis 10 Techniekles Ulft groep 8: 8.45-11.45 uur 11 Schoonmaakavond groepen 1-2 15 Generale repetitie musical groep 8

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Algemeen Inloopochtend nieuwe leerlingen Morgenochtend is de inloopochtend voor toekomstige leerlingen en hun ouders van 10.30 tot 12.00 uur. Kent u nog

Nadere informatie

Informatiemarkt Snappet... 1 GROEPSINFORMATIE Groep Groep 5 t/m

Informatiemarkt Snappet... 1 GROEPSINFORMATIE Groep Groep 5 t/m Nr. 01 07 september 2018 Inhoud ALGEMEEN... 1 Informatiemarkt... 1 21 e eeuwse vaardigheden... 1 Snappet... 1 GROEPSINFORMATIE... 2 Groep 3... 2 Groep 5 t/m 8... 2 Schaaklessen St. Victor school: Schaken

Nadere informatie

Schooljournaal 8 februari 2019 nummer 21

Schooljournaal 8 februari 2019 nummer 21 Schooljournaal 8 februari 2019 nummer 21 Agenda Agenda 2019 Maand Februari 2019 2019 Maand Maart 2019 08-02 1 e Rapport mee. 04 t/m 21 Ouder gesprekken n.a.v. Cito 18-21 febr Ouder gesprekken n.a.v. Cito

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Niet vergeten. Nieuwe eindtoets. 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11

Niet vergeten. Nieuwe eindtoets. 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11 Niet vergeten donderdag 5 februari Studiedag, alle kinderen vrij vrijdag 6 februari rapport mee naar huis, groep 3 t/m 8 dinsdag 10 februari rapportgesprekken groep

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

Kalender februari en maart. Donderdag 12 februari Informatieavond Andere Schooltijden (19.30 uur)

Kalender februari en maart. Donderdag 12 februari Informatieavond Andere Schooltijden (19.30 uur) obs De Phoenix Week 7-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt een nieuwsbrief met veel informatie. Gisteren heeft het gehele team een studiedag gehad rondom het onderwerp zorg. Op deze dag hebben

Nadere informatie

Voorlezen in de groepen

Voorlezen in de groepen Pandelaa tje 18 januari 2019 Nr:1411 Week 04 Week 05 Week 06 Week 07 Kalender Woensdag 23 januari Voorleesactiviteit Geen bijzonderheden 7 februari afscheid juf Inge Geen bijzonderheden Jarigen In de periode

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M Integraal Kindcentrum Dommelen: Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 19 11 januari 2019 nr. 9 TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

Discussieavond. 27-06-2014 Agenda

Discussieavond. 27-06-2014 Agenda 27-06-2014 Agenda Discussieavond 30-06 doorschuifmiddag 30-06 schoomaakavond 01-07 afscheid groep 8 02-07 afscheid juf Houkje 04-07 laatste schooldag 05-07 t/m 17-08 ZOMERVAKANTIE Zoon voor juf Bianca!

Nadere informatie

Talismanbulletin

Talismanbulletin Talismanbulletin 09-01-2019 Woensdag 16 januari Ouderavond door de MR. Start om 20.00u. Vrijdag 18 januari Kleutervrije vrijdag Vrijdag 18 januari Creamiddag groep 7-8 Woensdag 23 januari Voorleesontbijt

Nadere informatie

Steve Jobsschool. Stand van zaken II

Steve Jobsschool. Stand van zaken II Steve Jobsschool Stand van zaken II Wij leiden kinderen op voor banen die nog niet bestaan, waar ze technologie gebruiken die nog niet is uitgevonden, om problemen op te lossen waarvan we nu nog niet weten

Nadere informatie

Overzicht oudertevredenheidsonderzoek Stichting peuterspeelzalen Muzerij juni 2014

Overzicht oudertevredenheidsonderzoek Stichting peuterspeelzalen Muzerij juni 2014 < Dit formulier bewerken 126 reacties Alle reacties weergeven Analyse publiceren Overzicht oudertevredenheidsonderzoek Stichting peuterspeelzalen Muzerij juni 2014 Peuterspeelzaal Peuterspeelzaal Harlekijn

Nadere informatie

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 17 mei Spreekuur jeugdverpleegkundige 18 mei sportdag 21 mei 2e Pinksterdag, leerlingen vrij 22 mei Screening GGD groep

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie