10 nov Scholenbezoek gr. 8 PCN 24 nov Scholenbezoek gr. 8 Lorentz Casimir 11 nov Gr. 8 theatervoorstelling in het Klooster

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "10 nov Scholenbezoek gr. 8 PCN 24 nov Scholenbezoek gr. 8 Lorentz Casimir 11 nov Gr. 8 theatervoorstelling in het Klooster"

Transcriptie

1 4 november 2016 nummer 3 Agenda 7 t/m 11 nov Proefcito groep 8 15 nov Studiemiddag alle leerlingen om 12:30 uur uit! 9 nov Koffieuurtje gr. 1-2A en 1-2B 16 nov Volleybal toernooi gr. 7 en 8 8 nov Scholenbezoek gr. 8 Rooi Pannen 17 nov Vergadering OR 10 nov Scholenbezoek gr. 8 PCN 24 nov Scholenbezoek gr. 8 Lorentz Casimir 11 nov Gr. 8 theatervoorstelling in het Klooster 25 nov Koffieuurtje gr 3 en 4 25 nov Nieuwsbrief 4 Van harte gefeliciteerd! Van 6 november t/m 27 november 10 nov Daan van Uden gr. 1/2A Groep 8 20 nov Beau Störmer gr nov Sanne Boogers gr nov Sven Sanders gr. 1/2A 11 nov Sofie Nijssen gr nov Isabelle van Diggelen gr nov Lotte Daans gr nov Jochem Vink gr nov Renske Kranen gr nov Lisanne Habets gr nov Daan van der Linden gr. 8 De herfstvakantie is alweer achter de rug, de dagen worden korter en de blaadjes vallen; het is nu écht herfst op school. Dat is ook zichtbaar in de groepen; er worden egeltjes versierd, spinnen geknutseld, herfstbladeren geverfd en groep 5 heeft een dikke huisspin op bezoek gehad (brrrrr). Herfst betekent voor groep 8 ook altijd dat de proefcito op de planning staat. De leerlingen oefenen dan met de cito eindtoets van het vorige schooljaar. Zo weten de leerlingen ongeveer wat er van hen verwacht wordt en hoe dat voelt, 3 dagen achter elkaar al die toetsen maken. Daarnaast gebruiken we de uitslagen van deze toetsen ook als één van de bronnen waarop we straks ons schooladvies zullen baseren. Met nadruk één van de bronnen; een toets is en blijft een momentopname! We volgen al onze leerlingen gedurende 8 jaar, en juist het totaalbeeld van die 8 jaar, met alle toetsen én de sociaal emotionele ontwikkeling van de leerling, bepaalt het eindadvies.

2 Binnenkort staan de eerste koffie-uurtjes van dit schooljaar ook weer op de agenda. Het doel van deze koffie-uurtjes is het bieden van een mogelijkheid om informeel en laagdrempelig met de leerkracht en de directie in gesprek te zijn over de schoolontwikkeling, het reilen en zeilen in de groep enzovoorts. Hoe doen we dat? Per groep worden de ouders uitgenodigd (u ontvangt dan een mail met datum en exacte tijd). Koffie en thee staan voor jullie klaar en de leerkracht en de directie zijn beschikbaar voor al jullie vragen, opmerkingen, suggesties, etc, etc. Er is geen vaste agenda, we kijken gewoon wat er ter sprake komt. Het koffie-uurtje is voor u als ouder niet verplicht, maar we vinden het uiteraard heel fijn als u kan komen! En om nog een keer terug te komen op het thema herfst ; voor de fanatieke carnavalsvierders betekent dit ook de start van het carnavalsseizoen op de elfde van de elfde! Dit jaar wil ik jullie extra aanraden het prinsenbal op zaterdag 12 november 2016 om tot uur in het Klooster te bezoeken; op die dag wordt namelijk het nieuwe Jeugdprinsentrio bekend gemaakt. Voorafgaand aan deze bekendmaking wordt de Nuenense editie van de beste vriendenquiz gespeeld. Aanmelden kan tot 9 november, wees er dus snel bij!!! In de bijlagen bij deze nieuwsbrief vindt u het aanmeldformulier voor de quiz. Nieuws van de groepen Even voorstellen Hallo! Ik ben juf Megan. Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd aan de pabo en dit schooljaar begin ik met een nieuwe uitdaging. Ik volg op de Fontys in Eindhoven de Master Special Educational Needs, een opleiding die zich bezig met specifieke ondersteuningsbehoefte van kinderen op het gebied van leren en gedrag. Hiervoor loop ik stage bij de intern begeleider. Op maandag en dinsdag ben ik te vinden op De Wentelwiek. Een deel van de ochtend zal ik ondersteuning bieden in groep 5, waarbij ik individuele en groepjes leerlingen begeleid. Daarnaast ben ik tijdens mijn stage direct betrokken bij de leerlingenzorg en ondersteun ik o.a. bij administratieve werkzaamheden, gesprekken en vergaderingen. Ik heb er erg veel zin in!

3 Voorleeskampioen Anouk Passier uit groep 7 is voorlees kampioen van de Wentelwiek geworden. Zij gaat door naar de Nuenense voorlees wedstrijd. We wensen haar veel succes! Voorlichtingsavond Strabrechtcollege groep 7 en 8 In de bijlage vindt u informatie over de voorlichtingsavond op het Strabrechtcollege te Geldrop op 10 november a.s. Deze is bedoeld voor ouders en kinderen van groep 7 en 8. Nieuws van Peuterspeelzaal De Klompjes Sinterklaas en kerstmis We zitten nog midden in het herfstthema maar het Sinterklaasfeest staat bijna voor de deur. We vieren dit feest natuurlijk ook op de speelzaal. Met onze handpoppen spelen we een sinterklaasverhaal en krijgen de kinderen iets lekkers uit de zak van Piet. En wie weet brengt hij nog een cadeau mee voor onze speelzaal, maar dat is nog een verrassing. We maken ook een mooie knutsel en een heuse boot met de kinderen van de woensdaggroep. Ook praten we aan de hand van de praatkaarten in de kring met de kinderen over hun beleving van het as. feest. De woorden die we in deze periode gebruiken zijn oa: de schoorsteen, de pakjes, het paard, de wortels, het dak en de boot. Natuurlijk zingen we ook liedjes met de kinderen. Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje, Gooi wat in mijn laarsje, dank u Sinterklaasje. Daarna gaat het alweer richting Kerst en maken we de speelzaal gezellig met een boom en leuke raamversieringen. Alle activiteiten zijn gericht op de gezelligheid van dit feest rondom de boom. Er komt een afsluitende activiteit op donderdag 22

4 en vrijdag 23 dec. waarbij u als ouder/verzorger van harte welkom bent (noteer deze datum alvast in uw agenda) De woorden die in deze weken voorbij komen zijn oa: de kerstboom, de lampjes, de kerstballen, de slingers en een ster. Oh, denneboom, oh, denneboom, wat zijn uw takken wonderschoon. Ik heb je laatst in het bos zien staan, toen zaten er geen lampjes aan. Oh, denneboom, oh, denneboom, wat zijn uw takken wonderschoon. Wilt u a.u.b. in de (winter)jassen en tassen de naam van uw kind(eren) zetten. Wij zijn op zoek naar jongens en meisjes kleding en ondergoed, mt. 86, 92 en 98. Nieuws van buiten Experimenteren met de gekke professoren van Mad Science! Binnenkort komt Mad Science een wetenschap & techniekcursus verzorgen op De Wentelwiek, waar de kinderen van groep 3 t/m 8 zich voor kunnen inschrijven. We starten met een spectaculaire wetenschap/techniekshow op De kinderen gaan in 6 bijeenkomsten aan de slag met talloze experimenten, activiteiten en demonstraties. De lessen liggen dicht bij de belevingswereld van de kinderen en stimuleren een onderzoekende leerhouding. Wie gaat er mee op avontuur in de wondere wereld van de wetenschap? Deze cursus is bedoeld voor de kinderen van groep 3 t/m 8. Maak kennis met de wereld van detectives, leer over de zin van onze zintuigen, ervaar de Van de Graaff machine, hoe blijft een vliegtuig eigenlijk in de lucht, wordt de beste architect, onderzoek de wereld van wetenschap in de keuken, en ga de uitdaging aan met bewegingssensoren, Dit zijn zomaar een paar onderwerpen die tijdens de lessen voorbij kunnen komen. Krijg je er al zin in? Kinderen krijgen op deze manier een positieve kijk op wetenschap & techniek en beseffen beter hoe het de wereld om hen heen beïnvloedt. Observeren, analyseren en conclusies trekken zijn immers belangrijke vaardigheden, voor nu en later. Na iedere les krijgen de kinderen materialen en informatie mee naar huis om thuis verder te leren en experimenteren. De activiteiten vinden plaats in een lokaal op school. Data van de cursus:

5 Dinsdag Dinsdag Dinsdag Dinsdag Dinsdag Dinsdag Tijdstip: tot Inschrijven kan via Inschrijftermijn loopt tot en met: Deelname kost 69,50 per kind. Weerbaarheidstraining Rots & Water Voor wie? Ben je tussen de 11 en 18 jaar en wil je graag beter omgaan met anderen en opkomen voor jezelf? Dan is deze training misschien iets voor jou. Doelstelling en inhoud: Beter je grenzen bewaken, je zelfvertrouwen vergroten, minder snel boos worden, je kan het allemaal leren. Ook meer rekening houden met een ander en op een goede manier 'nee' kunnen zeggen zijn onderdelen van deze training. Het leren maken van eigen keuzes en het leren gaan van een eigen weg zijn voor iedereen belangrijk. De Rots en Water training is een actieve training. Door middel van spel en simpele zelfverdedigingsoefeningen gaan we jouw sociale vaardigheden verbeteren. Er wordt veel aandacht besteed aan je eigen lichaamshouding: hoe kijken anderen tegen jou aan. Ben je een gemakkelijke prooi of sta je juist sterk in je schoenen? Maar we nemen ook steeds even tijd om na te denken over de oefeningen en soms geven we ook een oefening om thuis mee aan de slag te gaan. Tijdsinvestering De training bestaat 10 bijeenkomsten van 1 uur; vooraf vindt een kort kennismakingsgesprek plaats om verwachtingen af te stemmen. Er zijn aan deze training geen kosten verbonden. Aanmelden: Dit kan via de website Leren met LEV: De groep bestaat maximaal uit 25 deelnemers. Mocht u nog vragen hebben dan kan dit via de mail naar desiree.degreef@levgroep.nl Kindertijdschrift Maan roos vis voor groep 3 Kijk en leer mee met uw kind! Wat kan uw kleuter allemaal al? En welke letters en woorden kan uw kind in groep 3 al lezen? Kijk en leer thuis mee met het kindertijdschrift Maan roos vis! U kunt samen met uw kind oefenen met leerstof die 100% aansluit bij de methode op school. Wij attenderen u erop dat u tot 8 november 2016 een jaarabonnement op Maan roos vis kunt afsluiten op zwijsen.nl/tijdschriften.

6 Waarom Maan roos vis? - Sluit 100% aan bij de leerlijnen van school - Spelenderwijs leren lezen, rekenen en schrijven - Aanbevolen door leerkrachten - Abonnement stopt automatisch - Iedere maand een gratis nieuwsbrief vol tips voor ouders en extra werkbladen Maandag 7 november Eveline van Dongen Noa van Dongen Dinsdag 8 november Laurens Liebregts Noa van Dongen Woensdag 9 november Wilma Raaijmakers Noa van Dongen Donderdag 10 november Lieke van Geenen Noa van Dongen vrijdag 11 november John Kraaijenveld Noa van Dongen Maandag 14 november Bas van Loon Thomas van Elswijk Dinsdag 15 november Laurens Liebregts Thomas van Elswijk Woensdag 16 november Marieke van Elswijk Thomas van Elswijk Donderdag 17 november Ellen van Brussel Thomas van Elswijk Vrijdag 18 november Ine de Brouwer Thomas van Elswijk Maandag 21 november Roel Kuijpers Gip Eickmans Dinsdag 22 november Marie-Christine Snijders Gip Eickmans Woensdag 23 november Jaklien Bakers Gip Eickmans Donderdag 24 november Claire Gevers Gip Eickmans Vrijdag 25 november John Kraaijenveld Gip Eickmans Eenbes basisschool De Wentelwiek, Jacobushoek 5, 5672 HZ Nuenen, info@dewentelwiek.nl,

Agenda. 27 oktober 2017 nummer 3. Kwaliteitsonderzoek

Agenda. 27 oktober 2017 nummer 3. Kwaliteitsonderzoek 27 oktober 2017 nummer 3 Agenda 30 okt Proefcito groep 8 15 nov Volleybaltoernooi groep 7 en 8 1 nov Opening thema 1-15/A-Z 16 nov OR vergadering 7 nov Controle fietsverlichting 16 nov Reflection day gr

Nadere informatie

Agenda Einde Kinderboekenweek 2-11 Voorstelling theater Helder gr. 8. Van harte gefeliciteerd!

Agenda Einde Kinderboekenweek 2-11 Voorstelling theater Helder gr. 8. Van harte gefeliciteerd! 12 oktober 2018 nummer 3 Agenda 14-10 Einde Kinderboekenweek 2-11 Voorstelling theater Helder gr. 8 15-10 t/m 19-10 Herfstvakantie 7-11 Nieuwsbrief 4 24-10 Controle hoofdluis 8-11 OR vergadering 29-10

Nadere informatie

Agenda. Van harte gefeliciteerd! Van 10 november t/m 23 november Daan van Uden. 7 november nummer 5

Agenda. Van harte gefeliciteerd! Van 10 november t/m 23 november Daan van Uden. 7 november nummer 5 7 november 2014 - nummer 5 Agenda 11 nov. Groep 8 (middag) 11, 12, 13 nov. Bezoek aan de Rooi Pannen 18 nov. Bezoek aan de moskee (Eindhoven) groep 8 (gr 6&7 gaan op 26-11) Proefcito groep 8 (ochtend)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16-12-2014

Nieuwsbrief 16-12-2014 Nieuwsbrief 16-12-2014 RECTIFICATIES Op de schoolkalender staat het volgende fout vermeld: - 11 februari: rapport mee gr. 1-7, moet zijn gr. 2-7. - 24 en 26 februari: rapportgesprekken gr. 1-7, moet zijn

Nadere informatie

LET OP; op dinsdag 27 juni begint de school om i.v.m. prikactie PO in actie!!

LET OP; op dinsdag 27 juni begint de school om i.v.m. prikactie PO in actie!! 23 JUNI 2017 nummer 12 Agenda LET OP; op dinsdag 27 juni begint de school om 09.30 i.v.m. prikactie PO in actie!! 28 juni Tweede rapport 11 juli Doorschuifmiddag, groep 8 s middags vrij 29 juni Vergadering

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!

Van harte gefeliciteerd! 23 januari 2019 nummer 7 Agenda 30 jan MR vergadering 1 feb Studiedag 31 jan OR vergadering 6 feb Koffie-uurtje groep 8, 08.30u 15 feb Nieuwsbrief 8 Van harte gefeliciteerd! Van 28 januari t/m 17 februari

Nadere informatie

25 november 2016 Nummer 6

25 november 2016 Nummer 6 25 november 2016 Nummer 6 Inhoud: Even voorstellen Schoolfruit Ouderraad heeft nieuw lid Mad science Speculaasactie, de uitslag Kinderkoor Heilig Hart Parochie Kerstviering nieuwe stijl Vervangingen Even

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Schildpaddenproject

Nieuwsbrief van: Schildpaddenproject Schildpaddenproject In de afgelopen weken hebben we met de hele school hard gewerkt aan ons schoolproject Schildpadden, duurzaamheid en recyclen. Dat zal u vast niet zijn ontgaan! Alle kinderen hebben

Nadere informatie

Agenda. Van harte gefeliciteerd! Van 11 december t/m 14 januari december 2017 nummer 5

Agenda. Van harte gefeliciteerd! Van 11 december t/m 14 januari december 2017 nummer 5 8 december 2017 nummer 5 Agenda 12 dec Lerarenstaking; geen school! 25 dec t/m 5 jan Kerstvakantie 14 dec Studiemiddag 10 jan Controle hoofdluis 15 dec Presentaties / Inloop 12 jan Koffieuurtje groepen

Nadere informatie

Talismanbulletin

Talismanbulletin Talismanbulletin 27-03-2019 Vrijdag 29 maart Studiedag. Alle kinderen vrij Maandag 1 april Start verkeersweek Donderdag 4 april Theorie-examen verkeer groepen 7 Vrijdag 5 april Koekendag. Donderdag 11

Nadere informatie

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen INFO! Uitslag Gemeentelijke voorleeswedstrijd Op zaterdag 23 januari heeft namens onze school Maybritt Bomers meegedaan aan de kwartfinale voorleeswedstrijd bij bibliotheek te Didam. Ze heeft heel mooi

Nadere informatie

Alle Hartenaas kinderen hun eigen personal device! Alle kinderen van Hartenaas hun eigen personal device (een Ipad of Tablet dus!)

Alle Hartenaas kinderen hun eigen personal device! Alle kinderen van Hartenaas hun eigen personal device (een Ipad of Tablet dus!) 13 december 2016 Alle Hartenaas kinderen hun eigen personal device! 1 Alle Hartenaas kinderen hun eigen personal device! Op donderdagavond 19 januari 2017 zal er een extra ouderavond plaatsvinden voor

Nadere informatie

... 1... 2... 2... 3... 4... 4... 5... 5... 6... 7... 7 Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen van de feestweek in juni 2017. Voor de aankleding van de school zijn wij op zoek naar ouders die ons kunnen

Nadere informatie

Agenda. 29 september 2017 nummer 2

Agenda. 29 september 2017 nummer 2 29 september 2017 nummer 2 Agenda 2 t/m 6 okt Deze week oudergesprekken 11 okt Koffie-uurtje klassenouders, 8.30u 3 okt MR vergadering 12 okt Fietsclinic gr 6, 7 en 8 4 okt Start Kinderboekenweek 13 okt

Nadere informatie

3 nov Kledinginzameling nov Groep 8 naar het Klooster; theater Helder 4 nov Fietsclinic groep 7 & 8 Op de fiets naar school komen!

3 nov Kledinginzameling nov Groep 8 naar het Klooster; theater Helder 4 nov Fietsclinic groep 7 & 8 Op de fiets naar school komen! 23 oktober 2015 - nummer 3 Agenda 3 nov Kledinginzameling 19.00-20.00 6 nov Groep 8 naar het Klooster; theater Helder 4 nov Fietsclinic groep 7 & 8 Op de fiets naar school komen! 9 nov Opening thema 2

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Sint Maarten. T-shirts zaalvoetbal. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Sint Maarten. T-shirts zaalvoetbal. In dit nummer: 1 november 016 Nieuwsbrief In dit nummer: Sint Maarten In november vieren we het feest van Sint Maarten. In de klassen wordt het verhaal verteld van Ridder Maarten die zijn mantel deelde met de armen en

Nadere informatie

Nr. 25 maandag 10 april 2017 In verband met Tweede Paasdag verschijnt het volgende Korenaarbulletin op dinsdag 18 april

Nr. 25 maandag 10 april 2017 In verband met Tweede Paasdag verschijnt het volgende Korenaarbulletin op dinsdag 18 april Nr. 25 maandag 10 april 2017 In verband met Tweede Paasdag verschijnt het volgende Korenaarbulletin op dinsdag 18 april Belangrijke data Woensdag 12 april: 8.45-10.00 Koffieochtend locatie Vitruviusweg*

Nadere informatie

Ouderbijdrage

Ouderbijdrage In deze Boemeratel: 1) MR-vergadering 2) Ouderbijdrage 17-18 3) Optreden groepen 1, 2 en 3 4) Project Afval 5) Cursus Mad Science (na school) 6) Kalender 7) KABoem KABoem: 1) Juffen en meester AWARD 2)

Nadere informatie

Mad Science De Professor Groep 3-8. Kasandikromo 6,7,8. Groep. Tjalle Groep 5-8 Theater Babs Levens Groep 3,4. Blokland 6,7,8

Mad Science De Professor Groep 3-8. Kasandikromo 6,7,8. Groep. Tjalle Groep 5-8 Theater Babs Levens Groep 3,4. Blokland 6,7,8 Naschoolse activiteiten 6 januari 14 februari 2014 Beste leerlingen en ouders/verzorgers van de J.J. Anspachschool, Anspach Dit is de folder van het tweede blok Anspach Actief van het schooljaar 2013-2014!

Nadere informatie

Agenda Koffie-uurtje gr. 4 en Koffie-uurtje gr. 6 en 7. Van harte gefeliciteerd!

Agenda Koffie-uurtje gr. 4 en Koffie-uurtje gr. 6 en 7. Van harte gefeliciteerd! 28 november 2018 nummer 5 Agenda 30-11 Koffie-uurtje gr. 4 en 5 12-12 Koffie-uurtje gr. 6 en 7 5-12 Sinterklaasviering 13-12 Studiemiddag 6-12 Studiedag 14-12 Koffie-uurtje gr. 8 10-12 MR vergadering 20-12

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! MEDEDELINGENBLAD Nr. 03 20 september 2018 Schoolreisje Vrijdag gaan we met de groepen 1 /2 naar Den Scherpenberg in Rucphen en met de groepen 3 t/m 7 naar Duinoord! Zorg dat

Nadere informatie

nummer 16 3 april 2018

nummer 16 3 april 2018 Pancopost nummer 16 3 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen Dit jaar vieren we weer de Koningsspelen. Dit is een jaarlijkse sport- en speldag voor de groepen 1 t/m 8. Dit jaar wordt het gehouden

Nadere informatie

Koningsdag. Lezum. Jaargang april Beste ouders en verzorgers,

Koningsdag. Lezum. Jaargang april Beste ouders en verzorgers, Lezum Jaargang 2014-2015 23 april 2015 Beste ouders en verzorgers, Terwijl groep 8 midden in de Cito eindtoets zit, worden in groep 3 de kuikentjes geboren. De lente is begonnen! Veel leesplezier met de

Nadere informatie

Donderdag, 1 september 2016

Donderdag, 1 september 2016 Akkersleep 1-3 6641 WR Beuningen T. 024 677 26 04 F. 024 677 89 59 info@dehoeven.nl www.dehoeven.nl Donderdag, 1 september 2016 Welkom (terug) op school De zomervakantie is voorbij en het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

INFOBRIEF 9, september 2018.

INFOBRIEF 9, september 2018. INFOBRIEF 9, september 2018. AGENDA eerste schoolweken Dinsdag 4 en donderdag 6 september: Ouder (- kind) gesprekken Donderdag 16 september: Info avond groepen 8 Woensdag 26 september: Start kinderpostzegelactie

Nadere informatie

15 jan Sam Prinsen Groep 8 25 jan Ruben Kuijpers 20 jan Meester Tim 30 jan Evelien van Elswijk 25 jan Beau Duitsman

15 jan Sam Prinsen Groep 8 25 jan Ruben Kuijpers 20 jan Meester Tim 30 jan Evelien van Elswijk 25 jan Beau Duitsman 12 januari 2018 nummer 6 Agenda 17 jan Koffieuurtje groep 3 en 4 31 jan Koffieuurtje groep 7 en 8 18 jan OR vergadering 1 feb MR vergadering 24 jan Schaak-damtoernooi gr. 6 t/m 8 2 feb Studiedag 26 jan

Nadere informatie

nummer 2 30 augustus 2018

nummer 2 30 augustus 2018 nummer 2 30 augustus 2018 Agenda 3 t/m 7 september 7 september 12 september 13 september 17 september 19 september ouder-kindgesprekken start schooljaar afsluiting Gouden Weken MR vergadering Molenveldnieuwtjes

Nadere informatie

Wat mag ook al weer allemaal ingezameld worden en kunt u voor onze actie nog even apart leggen?

Wat mag ook al weer allemaal ingezameld worden en kunt u voor onze actie nog even apart leggen? Akkersleep 1-3 6641 WR Beuningen T. 024 677 26 04 F. 024 677 89 59 info@dehoeven.nl www.dehoeven.nl Donderdag, 6 oktober 2016 Informatieavond groep 8 Op dinsdag 11 oktober is er een informatieavond voor

Nadere informatie

WEEK mei 2017 AGENDA

WEEK mei 2017 AGENDA WEEK 19 12 mei 2017 MEER HULP ROMMELMARKT!!! Voor de vrijdagavond en de zaterdag hebben we echt nog hulp nodig van ouders, opa s, oma s etc. De aanmeldingen die we nu hebben, zijn te weinig om het tot

Nadere informatie

Agenda. Hoofdluis. Adviesgesprekken eind februari. Jarigen. Van 29 november t/m 12 december. NIEUWSBRIEF 8 vrijdag 29 november 2013

Agenda. Hoofdluis. Adviesgesprekken eind februari. Jarigen. Van 29 november t/m 12 december. NIEUWSBRIEF 8 vrijdag 29 november 2013 Postbus 63, 5670 AB Nuenen Jacobushoek 5, 5672 HZ Nuenen T 040-28 31 130 E info@dewentelwiek.nl, www.dewentelwiek.nl NIEUWSBRIEF 8 vrijdag 29 november 2013 Agenda 29 november Nieuwsbrief 8 5 december Sint

Nadere informatie

Homepage: DE UITWISSELING. Schooljaar: Nummer: 4 Uitgifte:

Homepage:   DE UITWISSELING. Schooljaar: Nummer: 4 Uitgifte: Hoofdgebouw Flamingoweg 53 4386 DT VLISSINGEN Tel.: 0118-46 03 44 Nevenvestiging Kleiweg 15-17 4386 PA VLISSINGEN Tel.: 0118-47 87 92 E-mail: dewissel@onzewijs.nl Homepage: www.dewissel.onzewijs.nl DE

Nadere informatie

Lijster eens. 29 mei 2017 schooljaar nieuwsbrief 18

Lijster eens. 29 mei 2017 schooljaar nieuwsbrief 18 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 29 mei 2017 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 18 Van de directie Wat een prachtige feestweek hebben we achter de rug. Groot compliment voor

Nadere informatie

De Trampetter. Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22

De Trampetter. Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22 De Trampetter Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22 Leidschendam, 23 november 2016 Vanuit de directie Rapporten en rapportavonden Op vrijdag 25 november krijgen de leerlingen hun rapport. Om een afspraak

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 5, vrijdag 28 oktober

Schooljaar Nummer 5, vrijdag 28 oktober Van de directie Na een fijne herfstvakantie voelde de extra vrije maandag als een cadeautje voor het team van de Pius X. Dinsdag gingen we dan ook enthousiast aan de slag tijdens onze studiedag. Deze stond

Nadere informatie

Agenda 4 sept Informatieavond 17 sept Week tegen pesten: Laat je zien! Van harte gefeliciteerd!

Agenda 4 sept Informatieavond 17 sept Week tegen pesten: Laat je zien! Van harte gefeliciteerd! 29 augustus 2018 nummer 1 Agenda 4 sept Informatieavond 17 sept Week tegen pesten: Laat je zien! 6 sept OR vergadering 19 sept Nieuwsbrief 2 10 sept Mad Science Show 20 sept Dag van de leidster Van harte

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 8 december 2017 Sinterklaas Op 5 december heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan De Octopus. Wij weten dat Sinterklaas het altijd erg druk heeft, maar toch

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 21 oktober jaargang 31 nr.2

Nieuwsbrief. 21 oktober jaargang 31 nr.2 Nieuwsbrief 21 oktober jaargang 31 nr.2 Kinderboekenweek Van 5 t/m 16 oktober was het weer Kinderboekenweek. Opa s en oma s stonden centraal tijdens het thema: Voor altijd jong! In veel klassen zijn opa

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

Agenda. 27 november; de strooipieten komen op bezoek! 5 december; Sinterklaasfeest op school en pakjesavond! 21 november nummer 6

Agenda. 27 november; de strooipieten komen op bezoek! 5 december; Sinterklaasfeest op school en pakjesavond! 21 november nummer 6 21 november 2014 - nummer 6 Agenda 25 nov. Groep 8 op excursie naar het Eckart College 25 nov. Bijeenkomst van de oudermeedenkgroep thematisch werken 26 nov Groep 6 &7 op excursie naar de Moskee 27 nov.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 23 oktober 2018 Geboorte Opbrengst Jantje Beton Parro

Nieuwsbrief 3 23 oktober 2018 Geboorte Opbrengst Jantje Beton Parro Nieuwsbrief 3 23 oktober 2018 Geboorte Op donderdag 18 oktober zijn juf Hanneke (groep 4b) en haar man Heiko de trotse ouders geworden van een dochtertje: Jetske. Ze maken het alle drie goed! Opbrengst

Nadere informatie

Kinderen zijn vanaf weer van harte welkom op school.

Kinderen zijn vanaf weer van harte welkom op school. 1 december 2017 - nummer 7 Belangrijke data Dinsdag 5 december Sinterklaasviering Woensdag 6 december Kinderen zijn vanaf 10.30 weer van harte welkom op school. Donderdag 7 december Kleuters thema; Kerst

Nadere informatie

Herinnering Spelinloop Vitruviusweg: Dinsdag 21 maart groep 0/1

Herinnering Spelinloop Vitruviusweg: Dinsdag 21 maart groep 0/1 Nr. 22 maandag 20 maart 2017 Belangrijke data Maandag 20 maart: Studiedag voor alle leerkrachten. Alle kinderen vrij. Dinsdag 21 maart: 20.00-22.00 uur MR vergadering locatie Vitruviusweg Woensdag 22 maart:

Nadere informatie

augustus - nummer 1

augustus - nummer 1 2018 2019 24 augustus - nummer 1 Agenda Maandag 27 aug. Mad Science geeft een show onder schooltijd Donderdag 30 aug. Kennismakingsgesprekken en inloopmoment Maandag 3 sept. OR vergadering (20.30) Dinsdag

Nadere informatie

Week van de mediawijsheid 30 nov Groep 3 Sintkasteel. Doelgesprekken groep 8 1 dec Koffieuurtje groepen 7 en8

Week van de mediawijsheid 30 nov Groep 3 Sintkasteel. Doelgesprekken groep 8 1 dec Koffieuurtje groepen 7 en8 17 november 2017 nummer 4 Agenda 20 nov Excursie groep 3 en 4 naar Rubino (fietsenmaker) ihkv TopOndernemers 20 t/m 24 nov 20 t/m 24 nov Week van de mediawijsheid 30 nov Groep 3 Sintkasteel Doelgesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015 Nieuwsbrief juni 2015 Bericht van directie: Zoals we al eerder hebben gecommuniceerd, zijn we steeds meer mooie stappen aan het zetten in de ontwikkeling van onze integrale samenwerking. Graag informeren

Nadere informatie

Ravenstein november 2016

Ravenstein november 2016 Ravenstein november 2016 Beste ouders / verzorgers, Na de herfstvakantie beginnen we weer fris en fruitig met de komende schoolweken. Alle kinderen zitten weer op een nieuwe plek in de klas en er is weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Nieuwsbrief 18 november 2016 Belangrijke data 21 november Groep 1 en 2 naar de Tamboer 24 november Groep 3 en 4 naar de Tamboer 24 november Groep 1

Nadere informatie

25 mei Koffieuurtje groep 5 7 t/m 10 juni Avondvierdaagse 30 mei t/m 24 juni

25 mei Koffieuurtje groep 5 7 t/m 10 juni Avondvierdaagse 30 mei t/m 24 juni 20 mei 2016 nummer 11 Agenda 25 mei Koffieuurtje groep 5 7 t/m 10 juni Avondvierdaagse 30 mei t/m 24 juni Toetsen Citoleerlingvolgsysteem 9 juni Streetwise groep 7 en 8 1 juni Koffieuurtje groep 6 10 juni

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 23 oktober 2016 / NUMMER 9

WEEKBRIEF. 23 oktober 2016 / NUMMER 9 WEEKBRIEF 23 oktober 2016 / NUMMER 9 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Op de valreep toch nog een nieuwsbrief. Na een heerlijke week met echt herfstweer, mogen we weer aan de slag met elkaar.

Nadere informatie

Infobrief nummer 13,

Infobrief nummer 13, De Borgwal Daltonbasisschool Het Hoog 20 6681 DE Bemmel Tel. :0481-450184 E-mail :borgwal@delinge.nl Website :www.borgwal.nl FaceBook: Daltonbasisschool De Borgwal Postadres : Postbus 39 6680 AA Bemmel

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober. Belangrijke data:

Nieuwsbrief oktober. Belangrijke data: Nieuwsbrief oktober Belangrijke data: ma 16 t/m vrij 20 oktober: herfstvakantie Maandag 23 oktober: Mad Science show (zie verderop in deze nieuwsbrief Hallo allemaal, Nog even vlak voor de herfstvakantie

Nadere informatie

23 nov Start schilderwerk klaslokalen 4 dec Sinterklaasfeest op school 25 nov Koffieuurtje groepen 1-2a (09.30) en 1-2b (08.30)

23 nov Start schilderwerk klaslokalen 4 dec Sinterklaasfeest op school 25 nov Koffieuurtje groepen 1-2a (09.30) en 1-2b (08.30) 20 november 2015 - nummer 4 Agenda 23 nov Start schilderwerk klaslokalen 4 dec Sinterklaasfeest op school 25 nov Koffieuurtje groepen 1-2a (09.30) en 1-2b (08.30) 8 dec MR vergadering 26 nov Studiedag,

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017 Nr. 14 maandag 4 december 2017 Belangrijke data Maandag 4 december: uithalen schoen door ouder(s), verzorger(s) op beide locaties. Maandag 4 december: groepen 5 t/m 8 surprises mee naar school Dinsdag

Nadere informatie

Toermalijnnieuws. Nummer 8 26 maart 2015

Toermalijnnieuws. Nummer 8 26 maart 2015 Toermalijnnieuws Nummer 8 26 maart 2015 Algemene informatie Ouderavond KiVa Na de opening van 2 februari is KiVa alweer in volle gang. De tijd is aangebroken om ook ouders te informeren over KiVa. Daarom

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Agenda. 20 januari 2017 nummer 6

Agenda. 20 januari 2017 nummer 6 20 januari 2017 nummer 6 Agenda 25 jan Schaak en dam toernooi 10 feb Koffieuurtje gr. 1/2A en 1/2B 26 jan Vergadering OR 10 feb Nieuwsbrief 7 2 feb Vergadering MR 3 feb Studiedag alle kinderen vrij 6 t/m

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 31 augustus 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! Week 36 & 37 Oudergesprekken Klavertje vier formulier 28 september 2018 Nieuwsbrief

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 Oktober/ november

NIEUWSBRIEF 2 Oktober/ november NIEUWSBRIEF 2 Oktober/ november 2016-2017 Data activiteiten Oktober /november 2016 30 september 2016 studieochtend leerlingen vrij Maanden oktober + november 2016 Museumschatjes 04 oktober 2016 Fotograaf

Nadere informatie

Agenda. 22 mei nummer 16

Agenda. 22 mei nummer 16 22 mei 2015 - nummer 16 Agenda 25 mei Vrije dag, Pinskteren 26 mei t/m 5 juni Toetsen leerlingvolgsysteem 26 mei Oudergesprekken n.a.v. entreetoetsen groep 6 en 7, tevens voorlopig schooladvies groep 7

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 31 augustus 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! Week 36 & 37 Oudergesprekken Klavertje vier formulier 28 september 2018 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Stichting Algemeen Toegankelijk Onderwijs 3-Stromenland

Stichting Algemeen Toegankelijk Onderwijs 3-Stromenland Stichting Algemeen Toegankelijk Onderwijs 3-Stromenland Gendt, 4 april 2016 Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van IKC t Holthuus Betreft: benoeming nieuwe directeur Geachte ouder(s) of verzorger(s),

Nadere informatie

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Nieuwsbrief 2 25 September 2018 Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Vaste rubrieken In dit nummer vinden jullie de vaste rubrieken: - Het TSO-rooster t/m de kerstvakantie - Nieuws van

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 4. Even bijpraten. 13 september Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 4. Even bijpraten. 13 september Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Nieuwsflits nummer 4 13 september 2019 Kalender volgende

Nadere informatie

De Hobbitkrant. Jaargang 15, nummer 02. website:

De Hobbitkrant. Jaargang 15, nummer 02. website: De Hobbitkrant Jaargang 15, nummer 02 website: www.bs-hobbitstee.nl e-mail: info@bs-hobbitstee.nl De Hobbitkrant Jaargang 15, nummer 02 05 oktober 2018 In dit nummer: Voorwoord Even voorstellen Kinderboekenweek

Nadere informatie

Maandbrief SEPTEMBER 2017

Maandbrief SEPTEMBER 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. jaargang 21 - nummer 4 8 november 2016

Nieuwsbrief. jaargang 21 - nummer 4 8 november 2016 Nieuwsbrief jaargang 21 - nummer 4 8 november 2016 In deze nieuwsbrief: - Cursus Zelfvertrouwen als steuntje in de rug! - Naar de voorstelling Spoor - Het buurtteam op school (Utrecht Oost) - Eerste thema

Nadere informatie

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 24, nummer

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 24, nummer Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 24, nummer 16 16-05-2017 ALGEMEEN Agenda 16 mei: MJW nr. 16 19 mei: spelletjesmiddag gr. 1-2B 13.30 uur 15 mei t/m 9 juni: Entreetoets groep 7 25 mei: Hemelvaartsdag

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. 13 oktober nummer 4. Van 13 oktober tot en met 3 november

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. 13 oktober nummer 4. Van 13 oktober tot en met 3 november 13 oktober 2017 - nummer 4 Belangrijke data Maandag 16 oktober tot en met vrijdag 20 oktober: Herfstvakantie Maandag 23 oktober Kleuters thema: Herfst Vrijdag 3 november Nieuwsbrief 5 Jarigen Van 13 oktober

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

12 november 2015, Wetenswaardigheid 5. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

12 november 2015, Wetenswaardigheid 5. Beste kinderen, ouders en verzorgers, 12 november 2015, Wetenswaardigheid 5 Beste kinderen, ouders en verzorgers, Ja ja, het is weer zover! Nog twee nachtjes slapen en dan is de Sint weer in het land. Deze week hebben een aantal ouders de

Nadere informatie

Dinsdag 26 september Informatieavond groep 1, 2 en 3. Donderdag 5 oktober Studiedag / Dag van de leraar. Alle kinderen vrij

Dinsdag 26 september Informatieavond groep 1, 2 en 3. Donderdag 5 oktober Studiedag / Dag van de leraar. Alle kinderen vrij INFO Jaargang 24, Nummer 5, 26-9-2017 Maandag 25 september Directie aanwezig Dinsdag 26 september Directie aanwezig Informatieavond groep 1 t/m 3 Woensdag 27 september Donderdag 28 september Directie aanwezig

Nadere informatie

Volgende week dinsdag wordt de eerste weekviering gehouden voor de groepen: 1/2A, 1/2E, 3C, 5A en 7A. De weekviering begint om 14:15 uur.

Volgende week dinsdag wordt de eerste weekviering gehouden voor de groepen: 1/2A, 1/2E, 3C, 5A en 7A. De weekviering begint om 14:15 uur. Mahoniehoutstraat 13,... 5706 VS Helmond Telefoon... 0492-523847 Email...obshout@obsh.nl Website... www.obshout.nl Vrijdag 14 september 2018 Enthousiaste start schooljaar Super fijn om te zien dat we met

Nadere informatie

2 november Vesper Versluis Fase 04A 11 november Lucas Visser Fase 06A 11 november Anniek de Weijer Fase 10

2 november Vesper Versluis Fase 04A 11 november Lucas Visser Fase 06A 11 november Anniek de Weijer Fase 10 Kort Nieuws 28 oktober 2016 Verjaardagen 2 november Vesper Versluis Fase 04A 11 november Lucas Visser Fase 06A 11 november Anniek de Weijer Fase 10 Activiteitenkalender Woensdag 2 november Doe-ochtend

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. November Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. November Beste ouders, November 2018 Van de directie Inhoud Van de directie... 1 Thema van start... 2 High tea... 2 Ouderbijdrage... 2 EU schoolfruit... 3 Project ontdekken... 3 Museumbezoek tropenmuseum... 4 Week van de mediawijsheid...

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Agenda 4 april concert leerorkest 16.00-16.45: groep 7 17.45-18.30: groep 5 en 6 12 april L.O.S. afsluiting 16 t/m 18 april Eindtoets gr. 8 18 april Paasviering

Nadere informatie

DE LINDEFLITS BELANGRIJKE DATA 1 E HEILIGE COMMUNIE STUDIEDAG

DE LINDEFLITS BELANGRIJKE DATA 1 E HEILIGE COMMUNIE STUDIEDAG Informatieblad voor leerlingen, ouders en alle anderen die betrokken zijn bij bs. De Lindegaerd. DE LINDEFLITS In deze Lindeflits o.a. aandacht voor: jarigen juni, studiedag juni, 1e heilige communie,

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

Agenda. 1 juli 2016 nummer 13

Agenda. 1 juli 2016 nummer 13 1 juli 2016 nummer 13 Agenda 6 juli Rapport 2 18 juli Poetsavond 11 en 14 juli Rapportgesprekken 19 juli Doorschuifmiddag, groep 8 s middags vrij! 11 en 14 juli Voorlopig schooladvies gr. 7 19 juli Eindmusical

Nadere informatie

Agenda. 10 februari 2017 nummer 7

Agenda. 10 februari 2017 nummer 7 10 februari 2017 nummer 7 Agenda 15 feb Eerste rapport 26 feb Carnavalsoptocht Nuenen 15 feb Koffieuurtje groep 3 en 4 27 feb t/m 3 mrt Voorjaarsvakantie 20 feb Rapportgesprekken 6 t/m 10 mrt Inschrijven

Nadere informatie

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 3, 28 augustus 2015 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Dit jaar

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave Schoolnieuws schoolweek 11: vrijdag 18 nov. 2016 Schoenendoosactie Maandag worden de versierde schoenendozen opgehaald. Heel fijn hoe iedereen zijn of haar bijdrage levert! Dus a.s. maandagmorgen is er

Nadere informatie

Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017

Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017 Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017 Aan de ouders, In de maand november zijn we de echte donkere dagen in gegaan. Wij zien in deze periode in ons land het licht van de zon steeds wat korter. Op

Nadere informatie

Prikbord 27 augustus 2015

Prikbord 27 augustus 2015 Kath. Jenaplanonderwijs Ceelman van Ommerenweg 5 6711 JD Ede tel. 0318 616098 www.koningdavidschool-skovv.nl directie@koningdavidschool-skovv.nl Prikbord 27 augustus 2015 Data Vrijdag 28 augustus Ouders

Nadere informatie

Zinges lessen maandag. Vakan=erooster 2016-2017. Zomerfeest 9 juni in plaats van. Schoolvoetbal. Open dag. Squla Topnotering

Zinges lessen maandag. Vakan=erooster 2016-2017. Zomerfeest 9 juni in plaats van. Schoolvoetbal. Open dag. Squla Topnotering Belangrijke data: 4 apr 9 apr 19 apr 19-21 apr 21 apr 22 apr 23 mei 8 jun Agenda: Onderwijs inspecyebezoek Open dag! 10:00-12:00 Vergadering ouderraad Cito entree en eindtoets Open dag Koningsspelen MeivakanYe

Nadere informatie

19 nov Bram Jansman 29 nov Julia Blommaert 27 nov Jules Berkvens 1 dec Linda Sturris. Van harte gefeliciteerd allemaal!

19 nov Bram Jansman 29 nov Julia Blommaert 27 nov Jules Berkvens 1 dec Linda Sturris. Van harte gefeliciteerd allemaal! 17 november 2017 - nummer 6 Belangrijke data Vrijdag 24 november Afsluiting week van de mediawijsheid Donderdag 30 november MR-vergadering Vrijdag 1 december Nieuwsbrief 7 Jarigen Van 17 november tot en

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

12 november Anniek Verhagen 18 november Mitchel Rosenberg 13 november Lindsey Geraets 19 november Bram Jansman. Van harte gefeliciteerd!!

12 november Anniek Verhagen 18 november Mitchel Rosenberg 13 november Lindsey Geraets 19 november Bram Jansman. Van harte gefeliciteerd!! November 2016 - nummer 5 Belangrijke data Dinsdag 15 november KMR-bijeenkomst (KinderMeedenkRaad, onder schooltijd) Woensdag 16 november Volleybal gr 7 en 8 s middags Vrijdag 18 november Week van de mediawijsheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nummer 23/datum:

Nummer 23/datum: Nummer 23/datum: 12-7-2019 Kalender Zomervakantie t/m 25 augustus 2019 Vanuit de directie Personele zaken: Juf Myriam heeft als onderwijsassistent een baan dichtbij haar huis aangenomen. Juf Myriam, wij

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en)

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 21 augustus - nummer 1 Het Vijfblaadje Kalender Augustus en September 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 6 september s middags muziekatelier 11, 12 en 13

Nadere informatie

Belangrijke data. Welkom op school. 31 augustus nummer 2a

Belangrijke data. Welkom op school. 31 augustus nummer 2a 31 augustus 2018 - nummer 2a Belangrijke data 3 en 6 september Startgesprekken 7 september Afsluiting gouden weken en eerste vergadering KMR 11 september Info avond 1 ste communie St. Clemenskerk 20.30

Nadere informatie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie 26 nov. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA in November en December Wo. 5 dec. Do. 21 dec. Vr. 22 dec. Ma 24 dec t/m vr. 4 jan. Sinterklaasviering Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om 11.45 u uit Kerstvakantie

Nadere informatie