Agenda. 27 oktober 2017 nummer 3. Kwaliteitsonderzoek

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Agenda. 27 oktober 2017 nummer 3. Kwaliteitsonderzoek"

Transcriptie

1 27 oktober 2017 nummer 3 Agenda 30 okt Proefcito groep 8 15 nov Volleybaltoernooi groep 7 en 8 1 nov Opening thema 1-15/A-Z 16 nov OR vergadering 7 nov Controle fietsverlichting 16 nov Reflection day gr 5 t/m 8 8 nov Koffieuurtje groep 1 en 2 17 nov Koffieuurtje groepen 3 en 4 14 nov MR Vergadering 17 nov Nieuwsbrief Van harte gefeliciteerd! Van 30 oktober t/m 19 november 31 okt Sten van Geenen Groep 8 10 nov Daan van Uden 1 nov Daan Muller 11 nov Sanne Boogers 7 nov Juf Isabelle 11 nov Sofie Nijssen 10 nov Noor van der Helm 12 nov Lotte Daans Kwaliteitsonderzoek Op alle scholen van Eenbes Basisonderwijs vindt de komende tijd een onderzoek plaats naar de kwaliteit van de school en de tevredenheid van ouders, medewerkers én leerlingen hierover. In dat kader ontvangt u komende week een mail met daarin het verzoek om een vragenlijst in te vullen. Ook aan alle medewerkers en de leerlingen van de groepen 6, 7 en 8 wordt gevraagd om een vragenlijst in te vullen. De leerlingen vullen deze vragenlijst op school in. Waarom een kwaliteitsonderzoek? Het is heel belangrijk dat veel ouders, leerlingen en medewerkers de vragenlijst beantwoorden. Een goede respons op het kwaliteitsonderzoek stelt ons immers in staat de kwaliteit van onze scholen en het onderwijs goed in beeld te brengen, zodat we hier optimaal aan kunnen blijven werken. Het kwaliteitsonderzoek wordt elke twee jaar herhaald. Zo kunnen we de kwaliteit en de ontwikkeling van de school volgen. Anonimiteit Het kwaliteitsonderzoek wordt anoniem uitgevoerd, zowel voor de medewerkers als voor de ouders en de kinderen. Op geen enkele manier is er een koppeling tussen de uitslagen van het onderzoek en de individuele respondenten, niet op schoolniveau en niet op bestuursniveau.

2 Resultaten De resultaten van het onderzoek worden verwacht eind december Deze worden besproken in het team en met de Medezeggenschapsraad. In de nieuwsbrief zullen we de resultaten aan u terugkoppelen en u laten weten welke betekenis we geven aan de resultaten en u informeren over eventuele vervolgstappen. Vervangingsbeleid Eenbes Basisonderwijs Zowel vanuit De Wentelwiek als vanuit het college van bestuur van Eenbes Basisonderwijs zetten we ons in om, óók bij afwezigheid van de leerkracht, de kwaliteit van ons onderwijs hoog te houden. Tegelijkertijd zijn wij aan wettelijke regels gebonden. In bijgaande brief vindt u een toelichting op het vervangingsbeleid van Eenbes Basisonderwijs, de Wet op Werk en Zekerheid en de uitdagingen die deze wet met zich meebrengt. Deze brief geeft u meer zicht op onze (on)mogelijkheden waar het gaat om de vervangingen. Personele ontwikkelingen Inmiddels zijn de kleutergroepen voldoende gegroeid om vanaf 1 december juf Jennifer van groep 1-2B fulltime te kunnen inzetten. Dat betekent dat we op maandag, dinsdag en donderdag s middags met drie leerkrachten werken. Ook over meester Tim is nieuws te vertellen. Inmiddels is, na een lange periode van onduidelijkheid, bekend dat meester Tim de ziekte van Lyme heeft. Hij wordt hiervoor behandeld. We gaan nu heel hard duimen voor Tim dat de behandeling aanslaat! Nieuws van de Medezeggenschapsraad Het nieuwe schooljaar is al weer enige weken geleden gestart en ook de MR is alweer bij elkaar geweest. We kunnen terugkijken op een goed afgelopen jaar, waarover we het gevoel hebben dat we zinvol bezig zijn geweest. Zo hebben wij bijgedragen aan een enquête m.b.t. het continurooster en hebben we de inhoud van het pestprotocol, het beleid omtrent gedrag en het zorgplan behandeld in het vorige schooljaar. Om ook voor dit jaar weer koers te bepalen zijn we gestart met onszelf de vraag te stellen: '' Hoe wil de MR het komende schooljaar bij dragen en ondersteuning bieden aan de ontwikkeling van onze mooie school?'' In de komende maanden hoort u hier vast nog meer over in de nieuwsbrief waarin we regelmatig verslag doen van onze werkzaamheden. Lijkt het u wat om hierover mee te denken? Dat kan!' Er is namelijk ruimte ontstaan binnen de MR waarvoor u zichzelf verkiesbaar kan stellen.' U kunt uw interesse bekend maken door een te sturen, voor 24 november a.s., naar onze voorzitter Jan Appels op adres j.appels@upcmail.nl

3 Nieuws van de groepen Fietsclinic Donderdag 12 oktober was er voor de groepen 6,7 en 8 een fietsclinic georganiseerd. Bij deze fietstraining stond gezond bewegen en veiligheid voorop. De kinderen werd behendigheid op de fiets bijgebracht. De clinic bestond uit het oefenen van Individuele vaardigheden en behendigheidsspellen in groepsverband. Reflection Day Donderdag 16 november wordt er aan de groepen 5 t/m 8 een gastles in het kader van Reflection Day gegeven. Dit project is een aanvulling op de landelijke fietsverlichtingscampagne. Op 23 basisschoollocaties in Eindhoven en Weert wordt dit jaar gestart met Reflection Day Het doel van dit project is om tijdens de donkere dagen nog beter zichtbaar te zijn. Dit wordt gedaan door (heel eenvoudig) gebruik te maken van reflecterend materiaal. De gastles is de start van dit project. Zelfs onze trouwe viervoeters zullen er aan moeten gaan geloven... Fietsverlichtingscontrole Dinsdag 7 november is er vanaf 8:15 uur een fietsverlichtingscontrole voor groep 1 t/m 8. Alle fietsen worden door medewerkers van VVN Nuenen gecontroleerd op deugdelijke verlichting en reflectie. Als het mogelijk is, worden ter plekke kleine reparaties uitgevoerd. Opening thema 1-15/A-Z Op 1 november starten we met het nieuwe thema van TopOndernemers. De kleuters zijn gestart met een thema over de herfst en het weer. We verbinden tijdens de openingsactiviteit het kleuterthema met TopOndernemers door een herfst-speurtocht te organiseren voor alle groepen, met interactieve opdrachten die bij de thema s passen. De leerlingen worden verdeeld in heterogene groepjes (groep 1 t/m 8 gemengd) en tijdens de speurtocht begeleid door ouders. Koffieuurtjes De komende weken staan er weer koffie-uurtjes gepland. Op woensdag 8 november voor de groepen A van B van C van Op vrijdag 17 november voor de groepen 3 en 4 Groep 4 van Groep 3 van

4 Nieuws Nieuws van van Peuterspeelzaal De De Klompjes Erop uit in de herfst Bij de start van het nieuwe speeljaar hebben we het enkele weken met de peuters gehad over hun opgedane ervaringen uit de vakantietijd. We hebben o.a. samen een tent gemaakt, het luchtbed opgepompt, de praatkaarten bekeken en besproken. Ook hebben we een mooie vlieger geknutseld. Met de woensdaggroep hebben we een tent uit geprikt en een caravan met heuse wielen gemaakt. Helaas was het zomerse weer al vertrokken maar al met al was er toch wel wat blijven hangen van de vakantietijd. In de weken rondom de herfstvakantie gaan we aan de slag met alles wat er in de natuur verandert nu de herfst is begonnen. Wellicht gaat u met uw kind naar het bos om de paddenstoelen te bekijken. De kinderen mogen kastanjes, eikels, verschillende kleuren blad wat van de bomen valt ed. meenemen om in de zandtafel mee te spelen. Ook maken we een mooie herfstmand voor op tafel. We gaan zelf met de kinderen rondom school op zoek naar herfstmaterialen om in kleine groepjes of in de kring te bekijken en de verschillen te benoemen. De woorden die aan bod komen zij oa. het blad, de boom, het bos,de paraplu, de spin, het spinneweb. Deze woordenlijsten hangen in de speelzaal, zodat u ze ook samen met uw kind kan bekijken. Het boek dat centraal staat is Wat nu Olivier van Phyllis Root. Het is herfst en beertje Olivier scharrelt wat in de tuin. Plotseling ziet hij een geel blad. Olivier rent er achteraan, de heuvel af, helemaal naar de rand van het bos. Het blad is ineens verdwenen. Maar wat erger is: het huis van papa en mama ook! Herfst, herfst wat heb je te koop, duizend kilo bladeren op een hoop Zakken vol met wind, ja, mijn kind, ik hoop dat jij dat aardig vindt Huishoudelijke mededelingen Peuterspeelzaal Juf Margriet heeft (waarschijnlijk tijdelijk) een baan. Juf Maria vervangt haar zolang op de maandagmorgen. Op de donderdag en vrijdagochtend hebben we Juf Nancy bereid gevonden om ons te komen helpen. Nu we weer (bijna) aan de winterjas toe zijn, graag de naam van uw kind(eren) in de jas zetten, zodat wij iedereen van de juiste jas kunnen voorzien. Ook de tassen graag aan de buitenkant voorzien van een naam.

5 Nieuws van buiten Experimenteren met de gekke professoren van Mad Science! Binnenkort komt Mad Science een wetenschap & techniek cursus verzorgen op De Wentelwiek - Nuenen, waar de kinderen van groep 3 t/m 8 zich voor kunnen inschrijven. We zijn gestart met een spectaculaire science show op De kinderen gaan tijdens de cursus aan de slag met talloze experimenten, activiteiten en demonstraties. De lessen liggen dicht bij de belevingswereld van de kinderen en stimuleren een onderzoekende leerhouding. Wie gaat er mee op avontuur in de wondere wereld van de wetenschap? Maak kennis met de wereld van detectives, leer over de zin van onze zintuigen, ervaar de Van de Graaff machine, hoe blijft een vliegtuig eigenlijk in de lucht, wordt de beste architect en onderzoek de wereld van wetenschap in de keuken. Dit zijn zomaar een paar onderwerpen die tijdens de lessen voorbijkomen. Krijg je er al zin in? Kinderen krijgen op deze manier een positieve kijk op wetenschap & techniek en beseffen beter hoe het de wereld om hen heen beïnvloedt. Observeren, analyseren en conclusies trekken zijn immers belangrijke vaardigheden, voor nu en later. Na iedere les krijgen de kinderen materialen en informatie mee naar huis om thuis verder te leren en experimenteren. De activiteiten vinden plaats in een lokaal op school. Data van de cursus: Dinsdag Dinsdag Dinsdag Dinsdag Dinsdag Dinsdag Starttijd: 14:45 (lessen duren 60 minuten) Inschrijven kan via inschrijven.mad-science.nl Deelname bedraagt 69,50 per kind, incl. goodies, leskaarten en Mad Science-polsbandje. Houd je van zingen? En vind je het belangrijk om iets te doen voor het Wereld Natuurfonds? Op 17 juni as. zal het Blue Planet Harp Ensemble een concert geven in het Klooster. De rode draad door het concert is het thema "Onder Water". Voor dit concert werkt het Blue Planet Harp Ensemble samen met het WNF.

6 Het Harp Ensemble is op zoek naar kinderen uit groep 5,6 en 7 die het leuk zouden vinden om in een koor 3 liedjes te zingen tijdens dit concert. Voor dit concert zullen de kinderen 10 keer samen komen (dit zal in de Dassenburcht zijn) en zullen les krijgen van Ton van de Weem, dirigent en koorpedagoog. De repetities zijn op maandagmiddag en duren van uur tot uur. Er zijn geen kosten aan verbonden. Er wordt wel van je verwacht dat je aanwezig bent voor de generale repetitie op zaterdagmiddag 16 juni 2018 en dat je op zondag 17 juni 2018 op beide concerten zullen meezingen in het koor. De repetities starten op maandag 12 maart. Je kan je opgeven door een mail te sturen naar yvonne.betting@eenbes.nl. Wij zorgen er voor dat je aanmelding bij de juiste personen terecht komt. Maandag 30 okt Laurens Liebregts Luna Klerkx Dinsdag 31 okt Wilma Raaijmakers Luna Klerkx Woensdag 1 nov Mathijs van Sulichem Luna Klerkx Donderdag 2 nov Lieke van Geenen Luna Klerkx Vrijdag 3 nov Yvonne van Nispen Luna Klerkx Maandag 6 nov Eveline van Dongen Esther Feenstra Dinsdag 7 nov Laurens Liebregts Esther Feenstra Woensdag 8 nov Jakelien Bakers Esther Feenstra Donderdag 9 nov Ellen van Brussel Esther Feenstra Vrijdag 10 nov John Kraaijenveld Esther Feenstra Maandag 13 nov Roel Kuijpers Sten van Geenen Dinsdag 14 nov Arno van Deurzen Sten van Geenen Woensdag 15 nov Laurens Liebregts Sten van Geenen Donderdag 16 nov Lieke van Geenen Sten van Geenen Vrijdag 17 nov Ine de Brouwer Sten van Geenen Eenbes basisschool De Wentelwiek, Jacobushoek 5, 5672 HZ Nuenen, info@dewentelwiek.nl,

Agenda Einde Kinderboekenweek 2-11 Voorstelling theater Helder gr. 8. Van harte gefeliciteerd!

Agenda Einde Kinderboekenweek 2-11 Voorstelling theater Helder gr. 8. Van harte gefeliciteerd! 12 oktober 2018 nummer 3 Agenda 14-10 Einde Kinderboekenweek 2-11 Voorstelling theater Helder gr. 8 15-10 t/m 19-10 Herfstvakantie 7-11 Nieuwsbrief 4 24-10 Controle hoofdluis 8-11 OR vergadering 29-10

Nadere informatie

10 nov Scholenbezoek gr. 8 PCN 24 nov Scholenbezoek gr. 8 Lorentz Casimir 11 nov Gr. 8 theatervoorstelling in het Klooster

10 nov Scholenbezoek gr. 8 PCN 24 nov Scholenbezoek gr. 8 Lorentz Casimir 11 nov Gr. 8 theatervoorstelling in het Klooster 4 november 2016 nummer 3 Agenda 7 t/m 11 nov Proefcito groep 8 15 nov Studiemiddag alle leerlingen om 12:30 uur uit! 9 nov Koffieuurtje gr. 1-2A en 1-2B 16 nov Volleybal toernooi gr. 7 en 8 8 nov Scholenbezoek

Nadere informatie

... 1... 2... 2... 3... 4... 4... 5... 5... 6... 7... 7 Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen van de feestweek in juni 2017. Voor de aankleding van de school zijn wij op zoek naar ouders die ons kunnen

Nadere informatie

25 november 2016 Nummer 6

25 november 2016 Nummer 6 25 november 2016 Nummer 6 Inhoud: Even voorstellen Schoolfruit Ouderraad heeft nieuw lid Mad science Speculaasactie, de uitslag Kinderkoor Heilig Hart Parochie Kerstviering nieuwe stijl Vervangingen Even

Nadere informatie

nummer 2 30 augustus 2018

nummer 2 30 augustus 2018 nummer 2 30 augustus 2018 Agenda 3 t/m 7 september 7 september 12 september 13 september 17 september 19 september ouder-kindgesprekken start schooljaar afsluiting Gouden Weken MR vergadering Molenveldnieuwtjes

Nadere informatie

Agenda. 29 september 2017 nummer 2

Agenda. 29 september 2017 nummer 2 29 september 2017 nummer 2 Agenda 2 t/m 6 okt Deze week oudergesprekken 11 okt Koffie-uurtje klassenouders, 8.30u 3 okt MR vergadering 12 okt Fietsclinic gr 6, 7 en 8 4 okt Start Kinderboekenweek 13 okt

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!

Van harte gefeliciteerd! 23 januari 2019 nummer 7 Agenda 30 jan MR vergadering 1 feb Studiedag 31 jan OR vergadering 6 feb Koffie-uurtje groep 8, 08.30u 15 feb Nieuwsbrief 8 Van harte gefeliciteerd! Van 28 januari t/m 17 februari

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! MEDEDELINGENBLAD Nr. 03 20 september 2018 Schoolreisje Vrijdag gaan we met de groepen 1 /2 naar Den Scherpenberg in Rucphen en met de groepen 3 t/m 7 naar Duinoord! Zorg dat

Nadere informatie

Talismanbulletin

Talismanbulletin Talismanbulletin 27-03-2019 Vrijdag 29 maart Studiedag. Alle kinderen vrij Maandag 1 april Start verkeersweek Donderdag 4 april Theorie-examen verkeer groepen 7 Vrijdag 5 april Koekendag. Donderdag 11

Nadere informatie

Ouderbijdrage

Ouderbijdrage In deze Boemeratel: 1) MR-vergadering 2) Ouderbijdrage 17-18 3) Optreden groepen 1, 2 en 3 4) Project Afval 5) Cursus Mad Science (na school) 6) Kalender 7) KABoem KABoem: 1) Juffen en meester AWARD 2)

Nadere informatie

3 nov Kledinginzameling nov Groep 8 naar het Klooster; theater Helder 4 nov Fietsclinic groep 7 & 8 Op de fiets naar school komen!

3 nov Kledinginzameling nov Groep 8 naar het Klooster; theater Helder 4 nov Fietsclinic groep 7 & 8 Op de fiets naar school komen! 23 oktober 2015 - nummer 3 Agenda 3 nov Kledinginzameling 19.00-20.00 6 nov Groep 8 naar het Klooster; theater Helder 4 nov Fietsclinic groep 7 & 8 Op de fiets naar school komen! 9 nov Opening thema 2

Nadere informatie

Nr. 25 maandag 10 april 2017 In verband met Tweede Paasdag verschijnt het volgende Korenaarbulletin op dinsdag 18 april

Nr. 25 maandag 10 april 2017 In verband met Tweede Paasdag verschijnt het volgende Korenaarbulletin op dinsdag 18 april Nr. 25 maandag 10 april 2017 In verband met Tweede Paasdag verschijnt het volgende Korenaarbulletin op dinsdag 18 april Belangrijke data Woensdag 12 april: 8.45-10.00 Koffieochtend locatie Vitruviusweg*

Nadere informatie

LET OP; op dinsdag 27 juni begint de school om i.v.m. prikactie PO in actie!!

LET OP; op dinsdag 27 juni begint de school om i.v.m. prikactie PO in actie!! 23 JUNI 2017 nummer 12 Agenda LET OP; op dinsdag 27 juni begint de school om 09.30 i.v.m. prikactie PO in actie!! 28 juni Tweede rapport 11 juli Doorschuifmiddag, groep 8 s middags vrij 29 juni Vergadering

Nadere informatie

INFOBRIEF 9, september 2018.

INFOBRIEF 9, september 2018. INFOBRIEF 9, september 2018. AGENDA eerste schoolweken Dinsdag 4 en donderdag 6 september: Ouder (- kind) gesprekken Donderdag 16 september: Info avond groepen 8 Woensdag 26 september: Start kinderpostzegelactie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16-12-2014

Nieuwsbrief 16-12-2014 Nieuwsbrief 16-12-2014 RECTIFICATIES Op de schoolkalender staat het volgende fout vermeld: - 11 februari: rapport mee gr. 1-7, moet zijn gr. 2-7. - 24 en 26 februari: rapportgesprekken gr. 1-7, moet zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Schildpaddenproject

Nieuwsbrief van: Schildpaddenproject Schildpaddenproject In de afgelopen weken hebben we met de hele school hard gewerkt aan ons schoolproject Schildpadden, duurzaamheid en recyclen. Dat zal u vast niet zijn ontgaan! Alle kinderen hebben

Nadere informatie

Homepage: DE UITWISSELING. Schooljaar: Nummer: 4 Uitgifte:

Homepage:   DE UITWISSELING. Schooljaar: Nummer: 4 Uitgifte: Hoofdgebouw Flamingoweg 53 4386 DT VLISSINGEN Tel.: 0118-46 03 44 Nevenvestiging Kleiweg 15-17 4386 PA VLISSINGEN Tel.: 0118-47 87 92 E-mail: dewissel@onzewijs.nl Homepage: www.dewissel.onzewijs.nl DE

Nadere informatie

Alle Hartenaas kinderen hun eigen personal device! Alle kinderen van Hartenaas hun eigen personal device (een Ipad of Tablet dus!)

Alle Hartenaas kinderen hun eigen personal device! Alle kinderen van Hartenaas hun eigen personal device (een Ipad of Tablet dus!) 13 december 2016 Alle Hartenaas kinderen hun eigen personal device! 1 Alle Hartenaas kinderen hun eigen personal device! Op donderdagavond 19 januari 2017 zal er een extra ouderavond plaatsvinden voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 23 oktober 2018 Geboorte Opbrengst Jantje Beton Parro

Nieuwsbrief 3 23 oktober 2018 Geboorte Opbrengst Jantje Beton Parro Nieuwsbrief 3 23 oktober 2018 Geboorte Op donderdag 18 oktober zijn juf Hanneke (groep 4b) en haar man Heiko de trotse ouders geworden van een dochtertje: Jetske. Ze maken het alle drie goed! Opbrengst

Nadere informatie

Agenda Koffie-uurtje gr. 4 en Koffie-uurtje gr. 6 en 7. Van harte gefeliciteerd!

Agenda Koffie-uurtje gr. 4 en Koffie-uurtje gr. 6 en 7. Van harte gefeliciteerd! 28 november 2018 nummer 5 Agenda 30-11 Koffie-uurtje gr. 4 en 5 12-12 Koffie-uurtje gr. 6 en 7 5-12 Sinterklaasviering 13-12 Studiemiddag 6-12 Studiedag 14-12 Koffie-uurtje gr. 8 10-12 MR vergadering 20-12

Nadere informatie

Agenda. Van harte gefeliciteerd! Van 11 december t/m 14 januari december 2017 nummer 5

Agenda. Van harte gefeliciteerd! Van 11 december t/m 14 januari december 2017 nummer 5 8 december 2017 nummer 5 Agenda 12 dec Lerarenstaking; geen school! 25 dec t/m 5 jan Kerstvakantie 14 dec Studiemiddag 10 jan Controle hoofdluis 15 dec Presentaties / Inloop 12 jan Koffieuurtje groepen

Nadere informatie

Agenda 4 sept Informatieavond 17 sept Week tegen pesten: Laat je zien! Van harte gefeliciteerd!

Agenda 4 sept Informatieavond 17 sept Week tegen pesten: Laat je zien! Van harte gefeliciteerd! 29 augustus 2018 nummer 1 Agenda 4 sept Informatieavond 17 sept Week tegen pesten: Laat je zien! 6 sept OR vergadering 19 sept Nieuwsbrief 2 10 sept Mad Science Show 20 sept Dag van de leidster Van harte

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober. Belangrijke data:

Nieuwsbrief oktober. Belangrijke data: Nieuwsbrief oktober Belangrijke data: ma 16 t/m vrij 20 oktober: herfstvakantie Maandag 23 oktober: Mad Science show (zie verderop in deze nieuwsbrief Hallo allemaal, Nog even vlak voor de herfstvakantie

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 5, vrijdag 28 oktober

Schooljaar Nummer 5, vrijdag 28 oktober Van de directie Na een fijne herfstvakantie voelde de extra vrije maandag als een cadeautje voor het team van de Pius X. Dinsdag gingen we dan ook enthousiast aan de slag tijdens onze studiedag. Deze stond

Nadere informatie

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 24, nummer

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 24, nummer Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 24, nummer 16 16-05-2017 ALGEMEEN Agenda 16 mei: MJW nr. 16 19 mei: spelletjesmiddag gr. 1-2B 13.30 uur 15 mei t/m 9 juni: Entreetoets groep 7 25 mei: Hemelvaartsdag

Nadere informatie

augustus - nummer 1

augustus - nummer 1 2018 2019 24 augustus - nummer 1 Agenda Maandag 27 aug. Mad Science geeft een show onder schooltijd Donderdag 30 aug. Kennismakingsgesprekken en inloopmoment Maandag 3 sept. OR vergadering (20.30) Dinsdag

Nadere informatie

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen INFO! Uitslag Gemeentelijke voorleeswedstrijd Op zaterdag 23 januari heeft namens onze school Maybritt Bomers meegedaan aan de kwartfinale voorleeswedstrijd bij bibliotheek te Didam. Ze heeft heel mooi

Nadere informatie

De Hobbitkrant. Jaargang 15, nummer 02. website:

De Hobbitkrant. Jaargang 15, nummer 02. website: De Hobbitkrant Jaargang 15, nummer 02 website: www.bs-hobbitstee.nl e-mail: info@bs-hobbitstee.nl De Hobbitkrant Jaargang 15, nummer 02 05 oktober 2018 In dit nummer: Voorwoord Even voorstellen Kinderboekenweek

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 31 augustus 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! Week 36 & 37 Oudergesprekken Klavertje vier formulier 28 september 2018 Nieuwsbrief

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 31 augustus 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! Week 36 & 37 Oudergesprekken Klavertje vier formulier 28 september 2018 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Nieuwsbrief 2 25 September 2018 Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Vaste rubrieken In dit nummer vinden jullie de vaste rubrieken: - Het TSO-rooster t/m de kerstvakantie - Nieuws van

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

nummer 16 3 april 2018

nummer 16 3 april 2018 Pancopost nummer 16 3 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen Dit jaar vieren we weer de Koningsspelen. Dit is een jaarlijkse sport- en speldag voor de groepen 1 t/m 8. Dit jaar wordt het gehouden

Nadere informatie

Herinnering Spelinloop Vitruviusweg: Dinsdag 21 maart groep 0/1

Herinnering Spelinloop Vitruviusweg: Dinsdag 21 maart groep 0/1 Nr. 22 maandag 20 maart 2017 Belangrijke data Maandag 20 maart: Studiedag voor alle leerkrachten. Alle kinderen vrij. Dinsdag 21 maart: 20.00-22.00 uur MR vergadering locatie Vitruviusweg Woensdag 22 maart:

Nadere informatie

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien!

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien! Maandkalender september 2018 1 16 2 17 Studiemiddag: alle leerlingen om 12 uur uit! 3 18 4 Inloopavond van 18.30 uur tot 19.30 uur; 19 Groepen 7 en 8: informatieavond Voortgezet onderwijs: 1945 uur; 5

Nadere informatie

15 jan Sam Prinsen Groep 8 25 jan Ruben Kuijpers 20 jan Meester Tim 30 jan Evelien van Elswijk 25 jan Beau Duitsman

15 jan Sam Prinsen Groep 8 25 jan Ruben Kuijpers 20 jan Meester Tim 30 jan Evelien van Elswijk 25 jan Beau Duitsman 12 januari 2018 nummer 6 Agenda 17 jan Koffieuurtje groep 3 en 4 31 jan Koffieuurtje groep 7 en 8 18 jan OR vergadering 1 feb MR vergadering 24 jan Schaak-damtoernooi gr. 6 t/m 8 2 feb Studiedag 26 jan

Nadere informatie

september - nummer 2

september - nummer 2 2019 2020 11 september - nummer 2 Agenda 16 september Kinderraad 25 september Studiedag, alle kinderen vrij. 27 september Mad Science voorstelling 30 september Opening Kinderboekenweek 30 september MR

Nadere informatie

VEEL HULP GEZOCHT! Aanmelden CREA-ochtend basisschool:

VEEL HULP GEZOCHT! Aanmelden CREA-ochtend basisschool: September 2017 Nummer 2 Kijkje in de groep Dinsdagavond was ons jaarlijks kijkje in de groep met als nieuwtje onze KluppluZ 0-5 jaar! Ouders hebben in iedere groep (incl. BSO, Teenz, dagopvang en peuterspeelzaal)

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 3. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? St.Odulfusdag

Agenda: Schooljaar Nr. 3. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? St.Odulfusdag Schooljaar 2017-2018 Nr. 3 St.Odulfusdag Op woensdag 20 september is de St.Odulfusdag. Op deze feestelijke dag lunchen we met alle kinderen op school. Voor de pannenkoekenlunch zorgt de oudercommissie.

Nadere informatie

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij!

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij! RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 14 september: Schoolreis Maandag 17 september: Inloop groep 3 t/m 8 Dinsdag

Nadere informatie

Volgende week dinsdag wordt de eerste weekviering gehouden voor de groepen: 1/2A, 1/2E, 3C, 5A en 7A. De weekviering begint om 14:15 uur.

Volgende week dinsdag wordt de eerste weekviering gehouden voor de groepen: 1/2A, 1/2E, 3C, 5A en 7A. De weekviering begint om 14:15 uur. Mahoniehoutstraat 13,... 5706 VS Helmond Telefoon... 0492-523847 Email...obshout@obsh.nl Website... www.obshout.nl Vrijdag 14 september 2018 Enthousiaste start schooljaar Super fijn om te zien dat we met

Nadere informatie

Mad Science De Professor Groep 3-8. Kasandikromo 6,7,8. Groep. Tjalle Groep 5-8 Theater Babs Levens Groep 3,4. Blokland 6,7,8

Mad Science De Professor Groep 3-8. Kasandikromo 6,7,8. Groep. Tjalle Groep 5-8 Theater Babs Levens Groep 3,4. Blokland 6,7,8 Naschoolse activiteiten 6 januari 14 februari 2014 Beste leerlingen en ouders/verzorgers van de J.J. Anspachschool, Anspach Dit is de folder van het tweede blok Anspach Actief van het schooljaar 2013-2014!

Nadere informatie

InfOventje. Ouderinformatie. Jaargang 20 nr. 7 9 maart 2017 IN DEZE INFO

InfOventje. Ouderinformatie. Jaargang 20 nr. 7 9 maart 2017 IN DEZE INFO InfOventje Jaargang 20 nr. 7 9 maart 2017 IN DEZE INFO Ouderinformatie Nieuws van de directie Nieuws van groep 1-2-3 Nieuws van groep 4-5 Nieuws van groep 6-7-8 Van de medezeggenschapsraad Schoolfruit

Nadere informatie

Kalender De kalender voor dit nieuwe schooljaar gaat morgen naar de drukker. U ontvangt deze zo spoedig mogelijk.

Kalender De kalender voor dit nieuwe schooljaar gaat morgen naar de drukker. U ontvangt deze zo spoedig mogelijk. t elzend ALGEMEEN Oss, 29 augustus 2017 Afgelopen week waren de collega s op school om het schooljaar 2017-2018 voor te bereiden, met meubilair te sjouwen, overleg te voeren, enz. enz. Alles om uw kind

Nadere informatie

Donderdag, 1 september 2016

Donderdag, 1 september 2016 Akkersleep 1-3 6641 WR Beuningen T. 024 677 26 04 F. 024 677 89 59 info@dehoeven.nl www.dehoeven.nl Donderdag, 1 september 2016 Welkom (terug) op school De zomervakantie is voorbij en het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr

Nieuwsbrief Nr Nieuwsbrief Nr. 3 20-09-2018 We zijn nu ook te volgen via Facebook Sport IKC Het Startblok --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Achtbaanflits 29 augustus 2017

Achtbaanflits 29 augustus 2017 AGENDA Iedere woensdag en vrijdag: FRUITDAG Woensdag 30 augustus mad science show Donderdag 31 augustus afstemmingsgesprekken groep (2)3-8 tot 20.00u Maandag 4 september HB groepen kennismakingsavond Woensdag

Nadere informatie

dew Homepage: DE UITWISSELING. Schooljaar: Nummer: 11 Uitgifte:

dew Homepage:   DE UITWISSELING. Schooljaar: Nummer: 11 Uitgifte: Hoofdgebouw Flamingoweg 53 4386 DT VLISSINGEN Tel.: 0118-46 03 44 Nevenvestiging Kleiweg 15-17 4386 PA VLISSINGEN Tel.: 0118-47 87 92 E-mail: dew issel@onzewijs.nl Homepage: www.dewissel.onzewijs.nl DE

Nadere informatie

Agenda. 1 juli 2016 nummer 13

Agenda. 1 juli 2016 nummer 13 1 juli 2016 nummer 13 Agenda 6 juli Rapport 2 18 juli Poetsavond 11 en 14 juli Rapportgesprekken 19 juli Doorschuifmiddag, groep 8 s middags vrij! 11 en 14 juli Voorlopig schooladvies gr. 7 19 juli Eindmusical

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer /

Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer / KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda 076-5650828 kbsdeburchtgaarde_info@inos.nl www.burchtgaarde.nl Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer 1 2018/2019 24-08-2018 Beste meisjes en jongens,

Nadere informatie

Agenda. Van harte gefeliciteerd! Van 10 november t/m 23 november Daan van Uden. 7 november nummer 5

Agenda. Van harte gefeliciteerd! Van 10 november t/m 23 november Daan van Uden. 7 november nummer 5 7 november 2014 - nummer 5 Agenda 11 nov. Groep 8 (middag) 11, 12, 13 nov. Bezoek aan de Rooi Pannen 18 nov. Bezoek aan de moskee (Eindhoven) groep 8 (gr 6&7 gaan op 26-11) Proefcito groep 8 (ochtend)

Nadere informatie

25 mei Koffieuurtje groep 5 7 t/m 10 juni Avondvierdaagse 30 mei t/m 24 juni

25 mei Koffieuurtje groep 5 7 t/m 10 juni Avondvierdaagse 30 mei t/m 24 juni 20 mei 2016 nummer 11 Agenda 25 mei Koffieuurtje groep 5 7 t/m 10 juni Avondvierdaagse 30 mei t/m 24 juni Toetsen Citoleerlingvolgsysteem 9 juni Streetwise groep 7 en 8 1 juni Koffieuurtje groep 6 10 juni

Nadere informatie

Stichting Algemeen Toegankelijk Onderwijs 3-Stromenland

Stichting Algemeen Toegankelijk Onderwijs 3-Stromenland Stichting Algemeen Toegankelijk Onderwijs 3-Stromenland Gendt, 4 april 2016 Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van IKC t Holthuus Betreft: benoeming nieuwe directeur Geachte ouder(s) of verzorger(s),

Nadere informatie

Schoolkamp groep 8 23 juni Nieuwsbrief 12

Schoolkamp groep 8 23 juni Nieuwsbrief 12 2 juni 2017 nummer 11 Agenda 4 en 5 juni Pinksteren 21 juni Koffieuurtje groep 5 en 6 8 juni Schoolreis 16 juni GEANNULEERD wegens schoolkamp; Koffieuurtje groep 3 en 4 (nieuwe datum volgt) 9 juni Studiedag,

Nadere informatie

Lijster eens. 29 mei 2017 schooljaar nieuwsbrief 18

Lijster eens. 29 mei 2017 schooljaar nieuwsbrief 18 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 29 mei 2017 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 18 Van de directie Wat een prachtige feestweek hebben we achter de rug. Groot compliment voor

Nadere informatie

Agenda. 2 april 2017, nummer 9

Agenda. 2 april 2017, nummer 9 2 april 2017, nummer 9 Agenda 4 april Voorstelling Peter en de Wolf, gr 4 t/m 7 5 april Voetbaltoernooi groepen 7 en 8 18 t/m 20 april Cito eindtoets groep 8 6 april Schriftelijk verkeersexamen groep 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015 Nieuwsbrief juni 2015 Bericht van directie: Zoals we al eerder hebben gecommuniceerd, zijn we steeds meer mooie stappen aan het zetten in de ontwikkeling van onze integrale samenwerking. Graag informeren

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

30 mrt Jill gr mrt

30 mrt Jill gr mrt 13 maart 2019 nummer 9 Samen vernieuwend leren Agenda 14-3 18-3 t/m 22-3 25-3 t/m 29-3 27-3 27-3 1-4 4-4 OR vergadering Week van de lentekriebels Op voeten en fietsen naar school Voorstelling groep 3,

Nadere informatie

Agenda. 10 februari 2017 nummer 7

Agenda. 10 februari 2017 nummer 7 10 februari 2017 nummer 7 Agenda 15 feb Eerste rapport 26 feb Carnavalsoptocht Nuenen 15 feb Koffieuurtje groep 3 en 4 27 feb t/m 3 mrt Voorjaarsvakantie 20 feb Rapportgesprekken 6 t/m 10 mrt Inschrijven

Nadere informatie

VakantieBieb-app. Groepsindeling Juni 2015 Nummer 17

VakantieBieb-app. Groepsindeling Juni 2015 Nummer 17 Juni 2015 Nummer 17 VakantieBieb-app Lees deze zomer e-books op een tablet met de VakantieBiebapp. Vanaf 1 juni gratis te downloaden. Ook in de zomervakantie is lezen leuk! Download nu gratis een grote

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. 13 oktober nummer 4. Van 13 oktober tot en met 3 november

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. 13 oktober nummer 4. Van 13 oktober tot en met 3 november 13 oktober 2017 - nummer 4 Belangrijke data Maandag 16 oktober tot en met vrijdag 20 oktober: Herfstvakantie Maandag 23 oktober Kleuters thema: Herfst Vrijdag 3 november Nieuwsbrief 5 Jarigen Van 13 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2019

Nieuwsbrief maart 2019 Belangrijke data in maart Nieuwsbrief maart 2019 Beste ouders en verzorgers, 4 t/m 8 maart Vakantie We maken ons op voor Carnaval! Voor ieder kind mag dit een leuk feest zijn. De leerlingenraad heeft dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21 december 2018

Nieuwsbrief 21 december 2018 Nieuwsbrief 21 december 2018 https://docs.google.com/document/d/16wcsk0simyudb60z0xov34pafpomtmtredbsnook08i/edit 1/6 Agenda Elke maandag is het wieltjesdag 21 december Start Kerstvakantie 7 januari Jippie,

Nadere informatie

Start Schooljaar. Kanjerweken. Herinrichting schoolplein. Nummer 1, 4 september 2017 Schooljaar

Start Schooljaar. Kanjerweken. Herinrichting schoolplein. Nummer 1, 4 september 2017 Schooljaar Nummer 1, 4 september 2017 Schooljaar 2017-2018 Agenda 4 september Info avond groep 5,6 6 september Info avond groep 3,4 11 september MR vergadering 12 en 14 september Oudergesprekken 13 t/m 27 september

Nadere informatie

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave Schoolnieuws schoolweek 11: vrijdag 18 nov. 2016 Schoenendoosactie Maandag worden de versierde schoenendozen opgehaald. Heel fijn hoe iedereen zijn of haar bijdrage levert! Dus a.s. maandagmorgen is er

Nadere informatie

Week van de mediawijsheid 30 nov Groep 3 Sintkasteel. Doelgesprekken groep 8 1 dec Koffieuurtje groepen 7 en8

Week van de mediawijsheid 30 nov Groep 3 Sintkasteel. Doelgesprekken groep 8 1 dec Koffieuurtje groepen 7 en8 17 november 2017 nummer 4 Agenda 20 nov Excursie groep 3 en 4 naar Rubino (fietsenmaker) ihkv TopOndernemers 20 t/m 24 nov 20 t/m 24 nov Week van de mediawijsheid 30 nov Groep 3 Sintkasteel Doelgesprekken

Nadere informatie

Agenda. 23 maart 2018, nummer 9

Agenda. 23 maart 2018, nummer 9 23 maart 2018, nummer 9 Agenda 29 mrt Ik eet het beter 11 apr Voetbaltoernooi gr 7 en 8 1 en 2 apr Pasen 12 apr Theoretisch verkeersexamen gr. 7 11 april Presentaties / inloop 13 apr Nieuwsbrief 10 Van

Nadere informatie

Agenda. 7 oktober 2016 nummer 2

Agenda. 7 oktober 2016 nummer 2 7 oktober 2016 nummer 2 Agenda 13 okt. Oudervertelgesprekken 20 okt. ALV ouderraad 17 okt. Oudervertelgesprekken 24 tm 28 okt. Herfstvakantie 18 okt. Inleveren kleding/speelgoed 2 nov. Controle hoofdluis

Nadere informatie

Agenda. Hoofdluis. Adviesgesprekken eind februari. Jarigen. Van 29 november t/m 12 december. NIEUWSBRIEF 8 vrijdag 29 november 2013

Agenda. Hoofdluis. Adviesgesprekken eind februari. Jarigen. Van 29 november t/m 12 december. NIEUWSBRIEF 8 vrijdag 29 november 2013 Postbus 63, 5670 AB Nuenen Jacobushoek 5, 5672 HZ Nuenen T 040-28 31 130 E info@dewentelwiek.nl, www.dewentelwiek.nl NIEUWSBRIEF 8 vrijdag 29 november 2013 Agenda 29 november Nieuwsbrief 8 5 december Sint

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Afscheid Sil Brasz. Welkom op school. Felicitatie. 23 t/m 27 okt. Herfstvakantie

Nieuwsbrief. Agenda. Afscheid Sil Brasz. Welkom op school. Felicitatie. 23 t/m 27 okt. Herfstvakantie Nieuwsbrief Nr 4 20-10-2017 Afscheid Sil Brasz Op dinsdag 17 oktober hebben we afscheid genomen van Meester Sil. De leerlingen hebben Meester Sil toegezongen met een afscheidslied, tussen de middag aten

Nadere informatie

augustus/september 2018

augustus/september 2018 Nieuwsbrief 2 29-08-2018 Schooljaar 2018-2019 Pagina 1: Belangrijke data Pagina 2: Steun de school Pagina 3: Informatieavond l Mad Science l Groepsouders Pagina 4: Schaken l Vaderavond Pagina 5: Open dag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD

NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD Obs Den Boogerd Donkerstraat 17 5308 KB Aalst info@obsdenboogerd.nl www.obsdenboogerd.nl In dit nummer o.a.: Start schooljaar Pagina 1 Luizen pluizen Pagina 1 Algemene informatie

Nadere informatie

Gezamenlijke nieuwsbrief - nr: 5

Gezamenlijke nieuwsbrief - nr: 5 Nieuwjaarswens Het team van De Wereldboom wenst u allen een goed en gezond 2017! Bedankt voor uw vertrouwen, de fijne samenwerking en uw hulp in 2016. Wij hopen dit te mogen voortzetten in het nieuwe jaar.

Nadere informatie

Agenda 24 t/m 28 sept

Agenda 24 t/m 28 sept 20 september 2018 nummer 2 Agenda 24 t/m 28 sept Week van de Pauzehap 5 okt Dag van de leerkracht 25 sept Dag van de conciërge 8 t/m 12 okt Deze week oudergesprekken 26 sept Kinderpostzegels gr. 7 8 okt

Nadere informatie

Nummer 23/datum:

Nummer 23/datum: Nummer 23/datum: 12-7-2019 Kalender Zomervakantie t/m 25 augustus 2019 Vanuit de directie Personele zaken: Juf Myriam heeft als onderwijsassistent een baan dichtbij haar huis aangenomen. Juf Myriam, wij

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief veel nieuws over het volgende schooljaar. De puzzelstukjes voor het nieuwe jaar vallen steeds meer op hun plaats!

In deze nieuwsbrief veel nieuws over het volgende schooljaar. De puzzelstukjes voor het nieuwe jaar vallen steeds meer op hun plaats! 19 juni 2015 - nummer 18 Agenda 22 juni t/m 26 juni Jubileum-week; 40 jaar Wentelwiek! 22 juni 11 tot 12 uur; banenmarkt (zie oproep verderop in deze nieuwsbrief) Bouwen aan het huttendorp 23 juni Techniek-ochtend

Nadere informatie

Belangrijke data. Welkom op school. 31 augustus nummer 2a

Belangrijke data. Welkom op school. 31 augustus nummer 2a 31 augustus 2018 - nummer 2a Belangrijke data 3 en 6 september Startgesprekken 7 september Afsluiting gouden weken en eerste vergadering KMR 11 september Info avond 1 ste communie St. Clemenskerk 20.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 1 maart 2 Viering juf Marga 40 jaar op school 3 4 KRANTEN- ACTIE 5 6 7 8 9 10 9.00 uur miniviering 11 Rapport

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Algemene informatie. Belangrijke data: Invulling vacature groep 1-2c. Terugblik infoavond social media

Nieuwsbrief 5. Algemene informatie. Belangrijke data: Invulling vacature groep 1-2c. Terugblik infoavond social media Nieuwsbrief 5 25 oktober 2018 Belangrijke data: 26 oktober Halloween Kromstraat 29 oktober Schema oudergesprekken in centrale hal (gr. 1 t/m 7) 29 oktober Informatieavond VO groepen 7 en 8, 19.30 uur 31

Nadere informatie

Eindtoets gr 8 10 mei Hemelvaart. 18 apr Voetbaltoernooi groepen 5 en 6 9 mei Studiedag 20 apr Koningsspelen 10 mei Hemelvaart 23 apr t/m 4 mei

Eindtoets gr 8 10 mei Hemelvaart. 18 apr Voetbaltoernooi groepen 5 en 6 9 mei Studiedag 20 apr Koningsspelen 10 mei Hemelvaart 23 apr t/m 4 mei 16 april 2018 nummer 10 Agenda 17 t/m 19 apr Eindtoets gr 8 10 mei Hemelvaart 18 apr Voetbaltoernooi groepen 5 en 6 9 mei Studiedag 20 apr Koningsspelen 10 mei Hemelvaart 23 apr t/m 4 mei Meivakantie 11

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 08

JAARGANG 7 AFLEVERING 08 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 08 Ouderbetrokkenheid 3.0 Nieuwjaarsborrel Op maandag 7 januari 2019 nodigt team De Arenberg u van harte uit voor een nieuwjaarsborrel. Om 18.30 uur bent u welkom in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Bezoek schoolbestuur Op dinsdag 3 oktober hoopt een delegatie van het schoolbestuur bij ons op school aanwezig te zijn. Ze hopen verschillende lessen

Nadere informatie

Agenda. 16 september 2016 nummer 1

Agenda. 16 september 2016 nummer 1 16 september 2016 nummer 1 Agenda 20 sept. Prinsjesdag 3 okt. Fietsclinic voor groep 6, 7 en 8, alle kinderen komen met de fiets naar school! 22 sept. Vergadering OR 4 okt. Dierendag 26 sept. t/m 30 sept.

Nadere informatie

Ma 11 september Wo 13 september Do 14 september Vr 15 september Za 16 september

Ma 11 september Wo 13 september Do 14 september Vr 15 september Za 16 september Nieuwsbrief 2017-09-08 Samenwijs Willibrordus Onze jarigen Ma 4 Di 5 Wo 6 Za 9 Zo 10 Justin van Outheusden Raf Kranenbroek (8 jaar) - groep 5 Vivian van Dijk (11 jaar) - groep 8 A Rens van Geel (12 jaar)

Nadere informatie

Agenda. 22 mei nummer 16

Agenda. 22 mei nummer 16 22 mei 2015 - nummer 16 Agenda 25 mei Vrije dag, Pinskteren 26 mei t/m 5 juni Toetsen leerlingvolgsysteem 26 mei Oudergesprekken n.a.v. entreetoetsen groep 6 en 7, tevens voorlopig schooladvies groep 7

Nadere informatie

Algemeen

Algemeen Schooljaar 2015 2016 Nummer 4 22 oktober 2015 Algemeen www.heldercamara.nl @kbsheldercamara HC ACTUEEL De volgende HC Actueel verschijnt op donderdag 12 november. De kopij zonder opmaak - dient uiterlijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 okt t/m 3 nov 2017

Nieuwsbrief 30 okt t/m 3 nov 2017 Nieuwsbrief 30 okt t/m 3 nov 2017 W44 Nacontrole hoofdluis 02-11 Tafeltjesmiddag 09-11 Nationaal Schoolontbijt 17-11 Groep 2 vrij Er zijn geen nieuwe leerlingen deze week. 28-11 Studiedag Groep 1 t/m 8

Nadere informatie

Nummer 3, 1 november 2017 Schooljaar

Nummer 3, 1 november 2017 Schooljaar Nummer 3, 1 november 2017 Schooljaar 2017-2018 Agenda 7 november * Roefeldag voor groep 8 9 november * Nationaal schoolontbijt 15 november * Mad Science show 17 november * Open podium 20 november * MR-vergadering

Nadere informatie

WEEK mei 2017 AGENDA

WEEK mei 2017 AGENDA WEEK 19 12 mei 2017 MEER HULP ROMMELMARKT!!! Voor de vrijdagavond en de zaterdag hebben we echt nog hulp nodig van ouders, opa s, oma s etc. De aanmeldingen die we nu hebben, zijn te weinig om het tot

Nadere informatie

Oproep ouder(s)/verzorger(s), opa's/oma's, kennissen, vrienden, bekenden

Oproep ouder(s)/verzorger(s), opa's/oma's, kennissen, vrienden, bekenden In dit Blaadje Zonnepanelen... 2 Nieuw meubilair... 2 Ouders gezocht voor onze schoolbibliotheek... 2 Oproep ouder(s)/verzorger(s), opa's/oma's, kennissen, vrienden, bekenden... 2 Excel-specialist gezocht...

Nadere informatie

de Roffel De Troubadour in sinterklaassfeer. Groep 3 is aan het knutselen. Agenda

de Roffel De Troubadour in sinterklaassfeer. Groep 3 is aan het knutselen. Agenda De Roffel, jaargang 20, no. 11 28 november 2014 1 de Roffel Mededelingenblad van Agenda Basisschool de Troubadour november 2014 Vrijdag 28-11 : Kleuters vrij Vrijdag 5-12 : De Sint en de Pieten komen op

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Vervanging bij ziekte We hebben

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 23 oktober 2016 / NUMMER 9

WEEKBRIEF. 23 oktober 2016 / NUMMER 9 WEEKBRIEF 23 oktober 2016 / NUMMER 9 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Op de valreep toch nog een nieuwsbrief. Na een heerlijke week met echt herfstweer, mogen we weer aan de slag met elkaar.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016 Nieuwsbrief 18 Schooljaar 15 16 8 juni 2016 AGENDA Activiteit maandag 6 t/m 10 t/m vrijdag juni gr 1 t/m 8 Toneelproject dinsdag 14 juni gr 6,7,8 Bezoek aan Kröller Muller woensdag 15 juni gr 8 Kennismakingsdag

Nadere informatie

Berg en Dal, 2-03 -2015. Nieuwsbrief 6 krijgt u een aantal dagen eerder dan gepland. Werkzaamheden rondom het schoolterrein:

Berg en Dal, 2-03 -2015. Nieuwsbrief 6 krijgt u een aantal dagen eerder dan gepland. Werkzaamheden rondom het schoolterrein: Berg en Dal, 2-03 -2015 Nieuwsbrief 6 krijgt u een aantal dagen eerder dan gepland. Werkzaamheden rondom het schoolterrein: U heeft kunnen zien dat er hard gewerkt wordt rondom onze school. In het oorspronkelijke

Nadere informatie

Meivakantie 18 mei Vergadering MR

Meivakantie 18 mei Vergadering MR 3 mei 2017 nummer 10 Agenda 24 april t/m 5 mei Meivakantie 18 mei Vergadering MR 27 april Koningsdag 18 mei Vergadering OR 5 mei Bevrijdingsdag 19 mei Koffieuurtje groep 7 en 8 8 mei Schoolfotograaf 22

Nadere informatie

Open podium (11.30 uur) Ouders zijn welkom vanaf 11.20u. Nieuwsbrief 4 Maandag 16 oktober tot en met vrijdag 20 oktober: Herfstvakantie

Open podium (11.30 uur) Ouders zijn welkom vanaf 11.20u. Nieuwsbrief 4 Maandag 16 oktober tot en met vrijdag 20 oktober: Herfstvakantie 29 september 2017 - nummer 3 Belangrijke data Woensdag 4 oktober Licht-aan-actie ( fiets mee groep 5 t/m 8) Start KinderBoekenWeek Korfbaltoernooi gr 5-6 Dierendag Donderdag 5 oktober Dag van de leraar

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Kleuterboekje De Hoeksteen. Vandaag peuter, morgen kleuter

Kleuterboekje De Hoeksteen. Vandaag peuter, morgen kleuter Kleuterboekje De Hoeksteen Vandaag peuter, morgen kleuter Welkom op de Hoeksteen! En dan is het ineens zover: Uw kind mag (bijna) naar de basisschool! In dit boekje leest u hoe het eraan toe gaat bij de

Nadere informatie