't S c h a k e l t j e 14 feb no. 42 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "'t S c h a k e l t j e 14 feb no. 42 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK"

Transcriptie

1 Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 14 feb no. 42 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - In de afgelopen week hebben we nieuwe computers en laptops gekregen. Mooi spul allemaal. De kinderen hebben nu een eigen laptopje met aanraakscherm. Vanaf groep 5 gaat hun laptop met ze mee, zodat ze er zelf verantwoordelijk voor zijn. In groep 3 en 4 is er per twee kinderen een laptop beschikbaar. Uiteraard werkt niet alles in een keer goed, maar we komen er wel. - Vanaf nu gaan we in rustig tempo met rekenen beginnen met Exova. De kinderen zitten nadrukkelijk niet een uur lang naar het schermpje te staren! De leerkracht blijft gewoon instructie geven. Er zitten verder ook veel doe-opdrachten bij, samenwerkingsopdrachten, werkbladen enzovoort. - Marjon Broekhuis wordt de nieuwe coördinator van de tussen schoolse opvang (TSO). Zij volgt Elly van Wieren op, die het vele jaren gedaan heeft. Bedankt Elly! - Kinderen nemen regelmatig een mobieltje mee naar school. Dat mag, ze moeten alleen wel in de tas blijven. Binnen en buiten school mag er niet mee gefilmd worden in verband met de privacywetgeving. Vriendelijke groet, Teun Jelle de Vries Van de schoonmaakster Personeel, bedankt voor alles wat jullie voor mij gedaan hebben voor mijn 40-jarig jubileum! Kinderen, dank je wel voor de mooie liedjes en toneelstukjes. Allen bedankt voor de mooie cadeaus, de bloemen en de bonnen. Bedankt voor al jullie inzet voor mijn feestje. Groetjes Janny Bastiaannet Nieuws uit de schoolbibliotheek We zijn erg blij met onze schoolbibliotheek. Er wordt ook veel gebruik van gemaakt. En we zijn heel blij met de biebmoeders die zich hier voor inzetten!! Vanaf deze plek willen wij de biebmoeders ook even in het zonnetje zetten. Lieve biebmoeders, bedankt voor jullie tijd en energie die jullie in de schoolbibliotheek steken! Echt super! Op maandag, woensdag en donderdag na schooltijd ( ) is de bibliotheek open. Op maandag zorgt biebmoeder Marjon Broekhuis voor de uitleen, op woensdag biebmoeder Mirjam Koene en op donderdag biebmoeder Christine Bergwerff. Alleen op de genoemde dagen kunnen er boeken geleend worden en boetes betaald worden. Boeken inleveren kan elke dag, de mand staat onderaan de trap.

2 Wist u dat - We sinds de kerstvakantie ook een paar luisterboeken in de schoolbibliotheek hebben? - En dat deze al veel worden geleend? - Dat u thuis gratis de app LuisterBieb kunt downloaden op - U deze app ook kunt downloaden als u geen lid bent van de bibliotheek? Wanneer u wel lid bent heeft u als voordeel dat u extra veel keus heeft. - Samen een verhaal lezen nog leuker is met een samenleesboek? Dit zijn boeken die geschreven zijn op twee niveaus. Uw kind leest de makkelijke zinnen en u als ouder de moeilijke zinnen. - Er ook leuke samenleesboeken in de schoolbibliotheek te vinden zijn? - In de bibliotheek in Hattem of Wezep nog veel meer samenleesboeken te vinden zijn? - We komende donderdagmiddag met de hele school weer samen gaan lezen? De bovenbouw gaat de onderbouw voorlezen! Tot zover het nieuws uit de schoolbibliotheek! Heeft u een vraag of een opmerking, u kunt altijd bij de biebmoeders terecht of bij de leescoördinator juf Rianne Groep 1/2 We hebben het thema trein bijna achter de rug. Deze laatste week voor de voorjaarsvakantie kijken we nog wel in de boekjes over treinen en zingen we de liedjes nog. Verder werken we zelfstandig of met de juf uit onze mapjes. Na de voorjaarsvakantie komt juf Tamira bij ons stagelopen. Ze blijft t/m de zomervakantie en ze komt op de maandag en dinsdag. Marliene Wielink komt nu elke dag bij ons in de klas. Ze doet het erg goed en het is gezellig. We vinden het leuk dat ze er bij is gekomen. Ook worden er nog 3 andere kinderen 4 jaar in maart. Zij zullen na de vakantie ook beginnen met wennen. Dit zijn Suus Knikker, Luuk Westera en Sverre Wielink. Deze week zijn ook de oudergesprekken weer. We hopen op goede gesprekken. Hartelijke groet, Meester de Vries en juf Rosalie Groep 3/4 Wees niet bang, wees niet bang, Ik roep je bij je naam. Wees niet bang, wees niet bang, vanaf nu af gaan we samen. Dit lied hebben we vorige week geleerd, en past heel goed bij de verhalen van Mozes. Hij kreeg van God de opdracht om naar de Farao te gaan, maar hij durfde niet en zag er tegenop. Maar God beloofde Mozes dat hij niet alleen hoefde te gaan. Hij gaat mee! En niet alleen met Mozes, maar ook met ons. Wat mooi dat we ons hier aan vast kunnen houden!

3 Hier hebben we ook over doorgepraat in de klas. En dit kwam ook weer terug bij de laatste les van Wonderlijk gemaakt. Daarin mochten we samen praten over een veilig huis (dak boven je hoofd, deuren met een slot zodat er niemand anders naar binnen kan) en een veilig thuis (mensen die van je houden, eten/drinken, grapjes maken, samen plezier hebben, gezelligheid). Heel mooi dat kinderen ook de aanwezigheid van God noemden. En zo gaaf om hun uitleg daarbij te horen. Groep 3 is tijdens het lezen aan het werk in kern 7. Inmiddels wordt er al flink geoefend met de sch-, -ng en nk- woorden. Ook hebben ze kennisgemaakt met de hoofdletters. Met lezen in ons leesboekje lezen we geen korte verhaaltjes meer, inmiddels lezen we verhalen die wel 2 of 3 bladzijdes lang zijn. Wat een verschil met 5 maanden geleden. Toen lazen we alleen nog losse woorden. Deze week ronden we kern 7 alweer af. Groep 4 heeft met schrijven een vulpen gekregen. Bij de schrijflessen wordt er nu geschreven met een vulpen. Eindelijk.want daar keken ze erg naar uit. De hoofdletters zien er meteen een stuk mooier uit! De kinderen uit groep 3 hebben al veel schrijfletters geleerd. Nu moeten we er nog aan denken dat we ze toepassen, net als groep 4 met de hoofdletters. Met rekenen komen we ook steeds een stapje verder. Groep 4 is al voorzichtig bezig met de verkenning van tafels. Binnenkort zullen we ook gaan starten met het echte oefenen van de tafels. U krijgt daarover dan bericht. Verder wordt er veel geoefend met de sommen t/m 100. Groep 3 maakt nu echte sommen, daarbij kunnen ze gebruik maken van hun rekenrek maar er zijn ook al wel heel wat sommen die ze uit hun hoofd kennen. Ook oefenen we met het klokkijken, de hele en halve uren. Omdat we na de voorjaarsvakantie gaan starten met de nieuwe rekenmethode Math hebben we vorige week voor het eerst geoefend met de nieuwe laptops. Groep 3 werd gekoppeld aan een groep 4 leerling. We hebben geoefend met het aan- en uitzetten, inloggen, wat mag wel/niet. En natuurlijk was er tijd om even lekker te oefenen in rekentuin. De Cito-toetsen zijn afgerond en deze week bespreken we de resultaten met u. Vanaf deze plek wensen wij u ook alvast een goede voorjaarsvakantie toe! Tot na de vakantie. Een hartelijke groet uit groep 3&4, Juf Linda en Juf Rianne Groep 5/6 Twee weken geleden zijn we naar de voorstelling "Kwijt" geweest in de Stadsgehoorzaal in Kampen. Het was een indrukwekkend stuk over een man die dementerend was. Er hadden zich veel mensen opgegeven om te rijden, dat was erg fijn: bedankt!

4 Deze week eindigt het project Kilometerlezen. Er is veel meer gelezen dan de 4000km(=bladzijden), dus de vlag mag worden gezocht (en uit)! Deze week zijn de oudergesprekken. Mocht u niet in de gelegenheid zijn kunnen we buiten deze avonden natuurlijk ook een afspraak maken. Dan zitten we ook niet vast aan de 10-minuten. Deze weken zijn we bezig met de start en overgang naar de nieuwe rekenmethode Math van Exova. De kinderen hebben zelf hun Cito-toets geanalyseerd en gaan deze week n.a.v. van deze toets doelen stellen. Elke week komt er, naast de door de kinderen gestelde doelen, ook minimaal een doel dat door de leerkracht wordt vastgesteld. Deze doelen worden door de kinderen geoefend en als ze denken deze te beheersen moeten ze worden bewezen. De laptops die de kinderen daarbij gebruiken zijn snel, handig en doordat ze naast een toetsenbord ook een touchscreen hebben, ook heel gebruiksvriendelijk. Ze krijgen vanaf groep 5 een "eigen" laptop waar ze zelf verantwoordelijk voor zijn tot het einde van de schooltijd. Deze week is er dinsdag nog een toets, er is geen Bloon. Het lokaal waar we nu in zitten wordt het rekenlokaal, doordat de deuren tussen de lokalen weer open kunnen, kunnen de kinderen van beide groepen er gebruik van maken. Het achterste lokaal, waar we naartoe gaan, is afgelopen week opgeknapt. Waarschijnlijk gaan we aan het eind van de week over naar ons "nieuwe" lokaal. Voor wie het geldt: Prettige vakantie, vriendelijke groeten, meester Arthur. Groep 7/8 We zijn gestart met Math van Exova. De kinderen hebben allemaal hun eigen laptop en kunnen allemaal tegelijkertijd op de computer werken.

5 Erg leuk die computers! Nu nog werken op de computers. Het is wel een hele omschakeling: werken met doelen, werkbladen uitprinten en analyses maken. De kinderen vinden het erg leuk en leerzaam. Het internet werkt bijna optimaal en de eerste leerdoelen kunnen al worden afgevinkt! Groep 7/8 heeft een super goede start gemaakt met het werken in Math! De eerste kinderen hebben al een bewijslast laten zien. Hieronder ziet u Danique. Haar doel was: 3D figuren namaken n.a.v. een instructiefilmpje. Wat een mooi leerproces om te zien! De kinderen hebben de afgelopen weken veel citotoetsen gemaakt. De resultaten kunt u bekijken in Parnassys. We hopen dat we goede gesprekken hebben met alle ouders van groep 7. De kinderen van groep 8 krijgen deze week de aanmeldformulieren voor de nieuwe school mee naar huis. Kijken op een nieuwe, grote school is voor groep 8 momenteel erg leuk en leerzaam om te doen. Een hartelijke groet, Juf Janneke en juf Evelien

6 Psalmlijst deze en volgende week GROEP 3/4 - OB GROEP 5/6 - O.B. GROEP 5/6 - N.B. GROEP 7/8 - O.B. GROEP 7/8 - NB 26:1 105:5 105:3 115:6 115:6 voorjaarsvakantie voorjaarsvakantie voorjaarsvakantie voorjaarsvakantie voorjaarsvakantie Gez/Lied biddag Gez/Lied biddag Gez/Lied biddag Gez/Lied biddag Gez/Lied biddag Hartelijk Dank! Woord en Daad ("Zendingsbusje") 33,63 Jarigen 18 Juf Rosalie 22 Juf Evelien 27 Emmely Wielink groep 5 29 Tess Buter groep 1 MAART Groep 6 Shane Wielink groep 5 Alvast van harte gefeliciteerd en de zegen van de Heer gewenst voor je nieuwe levensjaar!

't S c h a k e l t j e 31 jan no. 424 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 31 jan no. 424 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 31 jan. 2017 no. 424 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Op 30 december is juf Johanne bevallen van een gezonde zoon, Boaz. We zijn al even op kraambezoek geweest

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 7 maart 2017 no. 426 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 7 maart 2017 no. 426 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 7 maart 2017 no. 426 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Juf Johanne is afgelopen woensdag weer begonnen na haar zwangerschapsverlof. Juf Janneke blijft nog tot

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 6 dec no. 421 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 6 dec no. 421 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 6 dec. 2016 no. 421 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Het Sinterklaasfeest was weer geslaagd. Bedankt Sint&Pieten&Ouderraad! Groep 1/2 De kinderen hebben er van

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 17 jan no. 423 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 17 jan no. 423 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 17 jan. 2017 no. 423 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vorige week maandag zijn we het nieuwe kalenderjaar begonnen met een sing-in. Fijn om zo gezamenlijk

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 13 juni 2017 no. 432 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 13 juni 2017 no. 432 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 13 juni 2017 no. 432 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - We zijn bezig met de laatste periode van het schooljaar tot de zomervakantie. Nog een serie toetsen,

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 3 april 2017 no. 428 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 3 april 2017 no. 428 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK 't S c h a k e l t j e 3 april 2017 no. 428 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK -Deze week zijn meester de Vries en juf Evelien op studiereis naar Florida. Het doel van het bezoek is om te kijken hoe stagiaires

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vanmorgen is de schoolfotograaf weer langs geweest en heeft iedereen op de foto gezet. Hij doet het op

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 23 jan no. 441 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 23 jan no. 441 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 23 jan. 2018 no. 441 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De school wordt momenteel weer duchtig gepoetst door de ouders en de oudercommissie. Heerlijk zo n extra

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Personele zaken: - We nemen afscheid van onze onderwijsassistent juf Joyce. Ze was elke dinsdag op school

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 10 okt. 2018 no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Volgende week woensdag 17 oktober vieren alle leerkrachten tegelijk hun verjaardag op Muffendag (meester

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 22 nov. 2016 no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Juf Johanne was afgelopen vrijdag voorlopig voor het laatst op school. Ze gaat nu met zwangerschapsverlof.

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 21 maart 2017 no. 427 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 21 maart 2017 no. 427 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 21 maart 2017 no. 427 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK -Het project Techniek is nog in volle gang. De kinderen zijn er enthousiast mee bezig! Aanstaande donderdagavond

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 20 dec no. 422 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 20 dec no. 422 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 20 dec. 2016 no. 422 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - In deze Adventstijd gedenken we hoe God de wereld niet aan haar lot overliet, maar Zijn Zoon stuurde

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 4 okt. 2016 no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Onze jaarlijkse ontruimingsoefening verliep vorige week vlotjes. Binnen een paar minuten stond de hele

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 8 sept. 2016 no. 397 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 8 sept. 2016 no. 397 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 8 sept. 2016 no. 397 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Afgelopen dinsdagmiddag heeft Pauline van Ooijen in alle groep verteld over haar werk als arts in Nepal.

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 25 okt. 2016 no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK De boekenmarkt was een succes! We kunnen weer lekker lezen. Volgende week woensdag is het dankdag. We gaan

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 25 sept no. 436 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 25 sept no. 436 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK 't S c h a k e l t j e 25 sept. 2017 no. 436 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Groep 1/2 In het nieuwe schooljaar willen we meer de nadruk leggen op het goed opruimen van de spullen die je gebruikt en

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderraad is de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe plein. Afgelopen

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 8 sept. 2015 no. 396 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 8 sept. 2015 no. 396 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 8 sept. 2015 no. 396 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderavond van afgelopen donderdag over seksuele vorming en de methode Wonderlijk gemaakt werd goed

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 437 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 437 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 10 okt. 2017 no. 437 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Even wat nieuws van het vitamine-front: We zijn weer ingeloot voor het gratis schoolgruit. Dat is een door

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 10 april 2018 no. 446 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 10 april 2018 no. 446 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 10 april 2018 no. 446 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Als bijlage treft u een schetsontwerp van het nieuwe plein aan. Het lijkt heel mooi te worden! We vinden

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 12 sept no. 435 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 12 sept no. 435 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 12 sept. 2017 no. 435 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK -Na een zomervakantie zijn we altijd dankbaar als we alle kinderen weer gezond en wel op school zien komen.

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 10 nov. 2015 no. 400 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 10 nov. 2015 no. 400 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 10 nov. 2015 no. 400 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Gisteravond is op de ledenvergadering formeel besloten om de vereniging op te heffen en per 1 januari

Nadere informatie

Maart Maandthema: 1 / 6

Maart Maandthema: 1 / 6 Maart 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 1 maart Dinsdag 14 maart Donderdag 30 maart Juf Petra is aanwezig op: wk 9 (27 feb-3 maart) wk 10 (6-10 maart) wk 11 (13-17 maart) wk 12 (20-24 maart)

Nadere informatie

Februari Maandthema: 1 / 6

Februari Maandthema: 1 / 6 Februari 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 8 februari Maandag 13 februari Donderdag 16 februari Ma 20 t/m vr 24 februari Margedag. De kinderen zijn deze dag vrij. De leerkrachten werken

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e

't S c h a k e l t j e 't S c h a k e l t j e 18 april 2017 no. 429 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider - Pasen ligt al weer achter ons. Ook op school hebben we natuurlijk veel aandacht gegeven aan het feest

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Reinbôge

Nieuwsbrief De Reinbôge Uit de jaarkalender: 3 februari Schoolkrant komt uit 8 februari 1 e dansles groep 4/5/6 7 en 8 februari 10 minutengesprekken 15 maart Uurcultuur 4/5/6 0-30 maart Project Afrika 13 april Paasviering Week

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 januari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda 10 februari 19.30 uur-20.30 uur Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een schoolkeuze moeten maken 12 februari 9.00 uur- 11.00 uur Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen

Nadere informatie

Beste ouders, Maar nu eerst lekker weekend vieren! Fijne dagen, Team Weemewereld. Geef ze vrij baan... Agenda deze week: Maandag 20 november

Beste ouders, Maar nu eerst lekker weekend vieren! Fijne dagen, Team Weemewereld. Geef ze vrij baan... Agenda deze week: Maandag 20 november Nieuwsbrief 11 Beste ouders, maandag 20 vrijdag 24 november Deze week waren er alle (aangevraagde) gesprekken met ouders én de voorlopige-advies-gesprekken met de leerlingen van groep 8 (en hun ouders).

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen een fijne voorjaarsvakantie had! Dinsdag komt de schoolfotograaf.

Nadere informatie

Agenda/Actiepunten: 1. Vroegertje groep 5 t/m 8 op 24 februari minutenavonden zijn op 7 en 23 maart. 3. Biddag 8 maart

Agenda/Actiepunten: 1. Vroegertje groep 5 t/m 8 op 24 februari minutenavonden zijn op 7 en 23 maart. 3. Biddag 8 maart Beste lezers, Hierbij weer de nieuwsbrief van februari! Buiten lijkt het soms voorjaar, dan is het weer herfst en van de sneeuw hebben we pas ook nog mogen genieten! De kinderen genieten tijdens het buitenspelen

Nadere informatie

Miranda Jansen. Jarigen in februari 7 februari Raouya Ouhammou groep 4 16 februari Siham El Bouchihi groep 4 18 februari Youssef Amrir groep 1

Miranda Jansen. Jarigen in februari 7 februari Raouya Ouhammou groep 4 16 februari Siham El Bouchihi groep 4 18 februari Youssef Amrir groep 1 Nieuwsbrief Februari Rembrandt van Rijnschool: Jozef Isräelslaan 31 3443 CR Woerden Tel: 0348-483150 / e-mail: directie@rembrandtvanrijnschool.nl / www.rembrandtvanrijnschool.nl Belangrijke data 3 februari:

Nadere informatie

Taal We kunnen nu al echte verhalen schrijven. Daar zien we dan ook echte leuke verhalen van de kinderen.

Taal We kunnen nu al echte verhalen schrijven. Daar zien we dan ook echte leuke verhalen van de kinderen. Vierkantje 4 groep 4 Hallo, De tijd gaat snel, het is alweer voorjaarsvakantie. De komende weken tot de grote vakantie krijgen we nog schoolreis, sportdag etc. kortom voor we het weten zitten we alweer

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief.

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief. Weekbrief 7 maart 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papier container weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas. Toetsen

Nieuws uit CBS Het Kompas. Toetsen Nieuws uit CBS Het Kompas Voor iedereen, die ik nog niet persoonlijk gezien heb, nog de beste wensen voor 2014! Toetsen Wij zijn alweer ruim drie weken aan het werk in de klassen. Hier op school heerste

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

Informatieboekje GROEP 3

Informatieboekje GROEP 3 Informatieboekje GROEP 3 Schooljaar 2015-2016 Informatie groep 3 De dag begint in groep 3 vaak met een inloopmoment. Vanaf 08.20 uur komen de kinderen in de klas en kiezen een activiteit van het planbord.

Nadere informatie

TSO en aardig, netjes, rustig Nieuws van Jennifer en Emma: Als we buiten spelen doen we aardig tegen elkaar en spelen we samen.

TSO en aardig, netjes, rustig Nieuws van Jennifer en Emma: Als we buiten spelen doen we aardig tegen elkaar en spelen we samen. Weekbrief 6 juni 2016 Algemene mededelingen TSO en aardig, netjes, rustig Nieuws van Jennifer en Emma: Als we buiten spelen doen we aardig tegen elkaar en spelen we samen. Schoolvoetbal Woensdag 25 mei

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Het Kwakertje. Agenda. Schooljaar

Het Kwakertje. Agenda. Schooljaar Het Kwakertje Agenda Kerstviering in de klas Kerstvakantie Voorstelling van Rommel naar Trommel (groep 6/7/8) Cito toetsen In deze periode liever geen tandartsbezoeken e.d. onder schooltijd afspreken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2014

Nieuwsbrief maart 2014 Nieuwsbrief 23 10 maart 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het komt niet vaak voor, dat leerlingen de bruiloft van hun juf mee maken. Een aantal weken

Nadere informatie

Weekbrief 4 juli Algemene mededelingen

Weekbrief 4 juli Algemene mededelingen Weekbrief 4 juli 2016 Algemene mededelingen Bedankt en succes Albert Boele wordt met ingang van het nieuwe schooljaar directeur op obs De Gouwaert in Goudswaard. Wij wensen Albert veel succes met zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2017

Nieuwsbrief mei 2017 Nieuwsbrief 19 23 mei 2017 Schoolagenda Ma 22 mei- vrij16 juni Ma 29 mei-do 1 juni Ma 5 vrij 9 juni Vrij 16 juni Projectweken, thema Sprookjes Avondvierdaagse Pinkstervakantie Schoolfeest (later meer info)

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 3 Kinderen

Spreekopdrachten thema 3 Kinderen Spreekopdrachten thema 3 Kinderen Opdracht 1 bij 3.2 Jullie zijn bij het consultatiebureau. Cursist A: je bent arts bij het consultatiebureau. Cursist B: je bent met je baby van twee maanden bij het consultatiebureau.

Nadere informatie

BRONNIEUWS 18 december 2015

BRONNIEUWS 18 december 2015 BRONNIEUWS 18 december 2015 *Prettige feestdagen en een fijne jaarwisseling! We wensen iedereen dat van harte toe! Op maandag 4 januari gaat de school weer open. Er is tussen 8.15 uur en 8.45 uur in het

Nadere informatie

Van de directeur. Gevonden voorwerpen

Van de directeur. Gevonden voorwerpen OJS de Zevensprong*Ellertsveld 15*8302 JD*Emmeloord*0527-61 28 12*ojsdezevensprong@aves.nl Jaargang 2, nummer 9 13 januari 2016 Van de directeur Om te onthouden 19 januari middenbouw naar het Muzisch centrum

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Informatieboekje GROEP 3

Informatieboekje GROEP 3 Informatieboekje GROEP 3 Schooljaar 2016-2017 Informatie groep 3 De dag begint in groep 3 vaak met een inloopmoment. Vanaf 08.20 uur komen de kinderen in de klas en kiezen een activiteit van het planbord.

Nadere informatie

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 27 mei 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Afgelopen woensdag zagen we heel veel verklede kinderen op school. Het was een feestelijke dag!

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 8 nov no. 419 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 8 nov no. 419 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 8 nov. 2016 no. 419 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vanaf deze week is er weer Schoolgruit. Een half jaar lang krijgen de kinderen op dinsdag, woensdag en

Nadere informatie

Fijn we kunnen weer naar school!

Fijn we kunnen weer naar school! Fijn we kunnen weer naar school! Na twee weken vakantie gingen de schooldeuren vanmorgen weer op de vertrouwde tijd open. Omdat het nog erg donker is, hoorde ik alleen de stemmen van de kinderen die zich

Nadere informatie

Ouderbrief Groep 3. Nummer 2

Ouderbrief Groep 3. Nummer 2 Ouderbrief Groep 3 Nummer 2 Belangrijke data 17 21 oktober Herfstvakantie 28 oktober Fietscontrole 2 november Dankdag 13 november Kerk-School-Gezinsdienst (9:30 uur) 21 november 10 minuten gesprekken op

Nadere informatie

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond.

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond. Weekbrief 18 januari 2016 Algemene mededelingen Ouderavond ouderbetrokkenheid Dinsdag 12 januari is er op onze school een ouderavond gehouden over ouderbetrokkenheid. Het was een geslaagde avond. Bedankt

Nadere informatie

Beets 52, 1475 JD Beets, tel: Nieuwsbrief

Beets 52, 1475 JD Beets, tel: Nieuwsbrief 52, 1475 JD, tel: 0299 401458 Nieuwsbrief Belangrijke data januari: 09 januari Eerste schooldag. 10 januari Oud papier Bijlage: Rooster Dick. (Vanaf 9 januari kom ik hele dagen op een school, maar dan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 juli 2018

Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nog één week en dan.. Fijne zomervakantie allemaal! Mededelingen DE MUSICAL! Groep 8 heeft de laatste weken hard gewerkt aan de musical. De musical heet: Herrie op het eiland! De

Nadere informatie

Info week 11 12-03-2015

Info week 11 12-03-2015 Info week 11 12-03-2015 Donderdag fruitdag Iedere donderdag is het fruitdag! Dan verwachten wij dat alle kinderen voor de ochtendpauze een stuk fruit mee naar school krijgen. Dit is lekker en gezond!!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Creamiddag. Sinterklaas, alle kinderen worden om op het schoolplein verwacht.

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Creamiddag. Sinterklaas, alle kinderen worden om op het schoolplein verwacht. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Creamiddag Sinterklaas, alle kinderen worden om 08.15 op het schoolplein verwacht. 8.45-9.45 uur Koffie uurtje TAALHUIS 10 11

Nadere informatie

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen Weekbericht van 19-02-2018 Algemeen Even voorstellen Hallo allemaal, Mijn naam is Annemiek Molema. Naast mijn studie vind ik het erg leuk om te handballen. Daarnaast heb ik ook een webshop met baby en

Nadere informatie

Informatie groep 3. Taaktijd

Informatie groep 3. Taaktijd Taaktijd We werken ongeveer 20 tot 30 minuten per dag met taaktijd. De leerlingen kijken op het planbord welk werkje ze moeten doen. Soms kiezen de kinderen zelf een werkje en soms kiest de juf. Op een

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 26-06-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Belangrijk! Lida heeft nog maar 1 mailadres:

Nadere informatie

Maandag 19 sept. 2016, week 38

Maandag 19 sept. 2016, week 38 Maandag 19 sept. 2016, week 38 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 38: 19 t/m 23 september 2016 Farao luistert niet, Exodus 7:1-13 Tien plagen, Exodus 7-10 De uittocht, Exodus 12:29-42 Week 39: 26

Nadere informatie

september 2017 Beste ouders en verzorgers van onze leerlingen,

september 2017 Beste ouders en verzorgers van onze leerlingen, september 2017 Beste ouders en verzorgers van onze leerlingen, Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar. We zijn maandag van start gegaan na zes weken zomervakantie. Iedereen is weer

Nadere informatie

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode.

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 10 februari 2017 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Studiemiddag 17 februari Wellicht hebt u het al genoteerd in uw agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 15 februari Voorleesontbijt AVG

Nieuwsbrief. 15 februari Voorleesontbijt AVG Nieuwsbrief 15 februari 2019 Voorleesontbijt Vanochtend was het voorleesontbijt in alle klassen. Pyjama s, onesies, badjassen en pantoffels, daarbij een lekker ontbijt en heerlijk worden voorgelezen. Leest

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari 2014

Nieuwsbrief Januari 2014 Obs J.H. Isings Emperweg 70 7399 AG Empe 0575-502078 Nieuwsbrief Januari 2014 Algemeen Nieuwe rekenmethode. Na de zomervakantie zijn we in de groepen 3 tot en met 8 gestart met een nieuwe rekenmethode.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Kinderen zitten in groepjes. Na een vakantie wordt gewisseld. Tijdens toetsen uit elkaar in rijen. Elk kind heeft een blokje met kleuren.

Kinderen zitten in groepjes. Na een vakantie wordt gewisseld. Tijdens toetsen uit elkaar in rijen. Elk kind heeft een blokje met kleuren. 1 Kinderen zitten in groepjes. Na een vakantie wordt gewisseld. Tijdens toetsen uit elkaar in rijen. Elk kind heeft een blokje met kleuren. Rood betekent: alleen werken, oranje: ik mag om hulp vragen,

Nadere informatie

Nummer Algemeen

Nummer Algemeen Mededelingenblad voor ouder(s) / verzorger(s) Nummer 6 21-12-2018 Algemeen Belangrijke data: 1 24-12 t/m 04-01: Kerstvakantie 2 18-01: Open podium groep 3, 5 en 7 (11:15-12:00) 3 23-01: Start nationale

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen. - Vrijdag 13 oktober: voorleeswedstrijd groep 5 t/m 8

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen. - Vrijdag 13 oktober: voorleeswedstrijd groep 5 t/m 8 Belangrijke data: - Vrijdag 13 oktober: voorleeswedstrijd groep 5 t/m 8 Jarigen deze week: Deze week zijn er geen jarigen Wieltjesdag: De eerst volgende datum is: - donderdag 19 oktober Kanjerregel volgende

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Voorlichtingsavond groep 3b

Voorlichtingsavond groep 3b Voorlichtingsavond groep 3b 08:30 tot 09:00 Beginnen de kinderen met zelfstandig werken. We gebruiken daarbij het kiesbord. Tot aan de voorjaarsvakantie zijn de kinderen zelfstandig bezig met lees spelletjes,

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6. Datum: 4 februari Geachte ouders en/of verzorgers,

Nieuwsbrief nummer 6. Datum: 4 februari Geachte ouders en/of verzorgers, Geachte ouders en/of verzorgers, Afgelopen woensdag hebben we een fijne ouderavond gehad met betrekking tot nieuwe schooltijden. Een avond waarin we met elkaar meer informatie hebben gekregen over de verschillende

Nadere informatie

Wordt vervolgd. De gastles van de brandweer

Wordt vervolgd. De gastles van de brandweer Wordt vervolgd. De stroom Cito-toetsen is verwerkt, de daardoor verkregen gegevens ook. De rapporten zijn uitgedeeld, de gesprekken daarover zijn gevoerd. Plannen worden/zijn nu gemaakt voor het tweede

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 20 juli 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 41 Inhoud Kreet van de week Afscheidsavonden Vanuit het

Nadere informatie

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere Deze week was de week van de BMS. We zijn gestart met een prachtige viering op maandag. Tijdens de viering is er verteld over kinderen die op de vlucht zijn onder andere in Syrië, Libanon, Turkije, Jordanië

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Informatieboekje. Middenbouw. Voor ouders en kinderen uit de middenbouw

Informatieboekje. Middenbouw. Voor ouders en kinderen uit de middenbouw Informatieboekje Middenbouw Voor ouders en kinderen uit de middenbouw Lezen In groep 3 en 4 is het leren lezen erg belangrijk. Kinderen moeten veel kilometers lezen om zo steeds vloeiender en foutloos

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Maandag 9 februari 2015, week 7

Maandag 9 februari 2015, week 7 Maandag 9 februari 2015, week 7 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 7: 9 t/m 15 februari 2015 Een blinde man wordt beter, Johannes 9:1-12 Is hij het wel? Johannes 9:13-23 Wie is hier blind?, Johannes

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 2, 29 oktober t/m 30 november 2018

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 2, 29 oktober t/m 30 november 2018 Nr. 6 schooljaar 2018-2019 Geld voor de ander Verslag fietsenkeuring Bericht van juf Janny Verslag koffieochtend maandag 5 Nieuws vanuit de Bieb op School Peuterochtend donderdag 22 Kind op maandag Periode-overzicht

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Jaargang 1, nieuwsbrief 2 7 oktober Herfstwandeling (info volgt nog) november 2

Jaargang 1, nieuwsbrief 2 7 oktober Herfstwandeling (info volgt nog) november 2 Jaargang 1, nieuwsbrief 2 7 oktober 2016 Agenda Jarigen Datum Activiteit 4 oktober Dierendag 6 oktober Opa en oma middag (nemen jullie deze middag een prentenboek mee naar school?) 10 De bovenbouw leest

Nadere informatie