Nieuwsbrief afsluiting Het boek 2013 is bijna gesloten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief afsluiting Het boek 2013 is bijna gesloten"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief afsluiting 2013 Het boek 2013 is bijna gesloten Vandaag om uur hebben de kinderen en de leerkrachten kerstvakantie, het jaar 2013 is daarmee bijna ten einde. Vuurwerkpakketten zijn uitgezocht, plannen zijn er gemaakt hoe de vakantie te besteden: vooruit kijken is wat we doen. Dat is ook goed. Echter op een moment als dit gaan je gedachten ook weer terug in de tijd en overdenk je je alles wat er gebeurd is het afgelopen jaar. Meester Gerben die een nieuwe uitdaging vond in Beuningen, leerlingen die afscheid hebben genomen van school door verhuizing of door uitstroom naar het Voortgezet Onderwijs, kinderen die de Aloysiusschool voor het eerst hebben bezocht [en zich hier ook al thuis voelen]. Dat geldt voor de kinderen, maar ook voor nieuw personeel. Juf Esther voelt zich ook als een vis in het water. Dit zijn zo de normale dingen die je op een school tegenkomt. En daar is niks mis mee. Wat altijd een lastig iets blijft is dat je gezondheid het zo laat afweten dat je niet meer dat kunt doen wat je graag wilt. Dit jaar werden we geconfronteerd met inleveren op die gezondheid door juf Angeline. Vanaf april gaf zij aan dat het niet meer lukte om naast meester Huub de verantwoordelijkheid voor groep 8 te dragen. Samen met haar gingen we er van uit dat het een tijdelijke situatie betrof en dat ze na de zomervakantie de draad weer zou oppakken; dat bleek ijdele hoop. Nu we enkele maanden verder zijn in de tijd, heeft zij voor zichzelf het besluit genomen om niet meer voor de groep terug te keren. Een moeilijke beslissing die we zeer respecteren. Het is goed voor juf Angeline dat zij aangeeft wanneer ze wel of niet naar school wil en daar willen we uiteraard in alles aan meewerken. Groepstaken doet ze absoluut niet meer, individueel zou ze nog wel graag iets willen betekenen voor de school. Uitdrukkelijk wil ik hier dan ook benadrukken dat we geen afscheid van juf Angeline nemen, maar haar in de praktijk minder vaak op school zullen treffen. Juf Angeline blijft voorlopig ziek gemeld en wordt daarin vervangen door juf Monique, in elk geval tot einde schooljaar. Ook het gehoorprobleem van juf José speelt haar nog steeds parten. Zij blijft voorlopig ook gedeeltelijk ziekgemeld. Na de kerstvakantie zal zij voor de uren dat ze ziekgemeld is, worden vervangen door juf Daphne Bekhuis. Juf Daphne is elke maandag op school, de dinsdagmiddag en op donderdagmiddag.

2 Voor juf Mariëtte is het boek van de Aloysiusschool gesloten.. Gisteren hebben we uitgebreid stilgestaan bij het afscheid van juf Mariëtte. Een hele dag was er feest voor haar uiteraard in kerstsfeer. Begonnen op 1 januari 1974 als Kleuterleidster A hier in Weerselo aan het Heukske, haar eerste en bijna enige werkplek. Jos Kemme en Huub Geertshuis werden kort na haar aanstelling collega s. Het zegt veel van de Aloysiusschool dat deze mensen zo verknocht waren aan deze school. Begonnen onder zuster Willibrord ging ze aan de slag in het kleuteronderwijs, haar werkplek was toen nog het parochiezaaltje wegens de verbouwing/nieuwbouw van de Aloysiusschool. Werken met kleuters was haar grootste passie, knutselen, zingen en verhalen vertellen. Na de komst van Frank [in 1983] en daarna Rob, is ze er enkele jaren uit geweest. In 1985 met de komst van de basisschool kreeg zij aan de Aloysiusschool een duobaan. Een heel nieuw fenomeen in onderwijsland, doordat zuster Willibord een dag inleverde. In dat jaar werd ook de kleuterschool onderdeel van de basisschool, klassen werden groepen. Na een aanstelling van eerst 9 uur per week kreeg ze in 1998 een uitbreiding tot 2 ½ dag per week. Mariëtte moest door verandering in teamsamenstelling ook af en toe een jaar in andere dan de kleutergroepen werken. Dat ging gepaard met wisselend succes en toen de gelegenheid zich voordeed ging ze toch weer naar de kleutergroepen. Enkele van haar huidige collega s, juf Annerieke, juf Nicole, juf Esther en juf Daphne, heeft ze als kleuter al in de groep gehad. De kinderen van de huidige groepen herinneren haar als: aardig, ze kan goed voorlezen, gezellig, niet streng, voorlezen uit dokter Pillemans. Wij herinneren als een collega met warme belangstelling voor iedereen en we wensen haar en haar man René toe dat ze nog vele jaren mag genieten. Dat deden ze al en dat zullen ze vast nog heel lang doen. Hun kleinzoon Pepijn zal vast nog vaak vertroeteld worden door deze trotse opa en oma. Mariëtte vanaf deze plaats bedankt voor je inzet voor de Aloysiusschool. Het ga je goed! Benieuwd wat uw kind al leert in de groepen 1 en 2? In week zijn er weer de zogenaamde inloopochtenden voor de ouders van alle kleuters. Ouders van deze kinderen kunnen een kijkje nemen bij hun kind in de groep, zodat ze een beter beeld krijgen van wat de kleuters allemaal "spelend" leren op de basisschool. Hiervoor zetten we de deuren enkele dagen open, ook u kunt dan weer naar school. We zijn daarvoor geopend op: 27 / 28 / 29 / 30 januari De tijden: u. Intekenlijst voor één van deze ochtenden hangt bij de groep van uw kind vanaf maandag 6 januari. Wees er snel bij, want vol is vol. Eigen bijdrage overblijf moet worden aangepast. Beste ouders van de kinderen die gebruik maken van de overblijf; We lopen niet in de pas met de kosten die worden berekend voor het overblijven op school. Waar andere scholen 3,00 rekenen voor een middag overblijven, is dat bij ons maar 2,00.

3 De gemaakte kosten zijn hoger dan dat er binnenkomt. Daarom ziet de coördinator, die de overblijf regelt, zich genoodzaakt om het tarief per 1 januari aan te passen. Dan wordt het tarief opgeschroefd naar 2,50 en kan het weer uit. Zo kunnen we de overblijf weer kostendekkend maken. U hoeft zelf niets te doen, de administratie van TSO-diensten past het te innen bedrag vanaf januari aan. Voor vragen en andere informatie: Priscilla Butterhof coördinator TSO. Bel: of mail: p.butterhof@konot.nl Kerstviering met Eigenwijzz Op kerstavond om vindt in de H. Remigiuskerk een mooie kerstviering met kerstspel plaats. Tijdens de viering wordt door verschillende kinderen een kerstverhaal uitgevoerd. Het jeugdkoor Eigenwijzz zorgt daarbij voor de muzikale begeleiding met bijpassende liederen. Graag nodigen we iedereen bij deze uit om hierbij aanwezig te zijn voor een fijne beleving van Kerstmis. TIP: Vakantiecursus kids Ben jij 6 jaar of ouder? In de schoolvakanties kun je 3 dagen schaatsles volgen op IJsbaan Twente. Je krijgt schaatsles van 9.30 tot uur op de 30*60 meterbaan. Na elke les krijg je ranja en na afloop van de 3 lessen een diploma. De vakantiecursus kost 37,50 (excl. schaatshuur). Je kunt schaatsen op je eigen noren of easygliders. Heb je geen noren of easygliders, dan kun je deze voor 3,00 per per dag huren bij Sportshop Ten Tusscher in de ijshal. Ouders kunnen natuurlijk gelijktijdig recreatief schaatsen op de 400 meterbaan (tegen het standaard entreetarief). Veilig op school, veilig thuis. De kinderen gaan op verschillende plekken weg van school: Aan de Remigiusstraat, de Raadhuisstraat en de Ittersbergstraat. Samen met de ouders van de ouderraad hebben we afspraken gemaakt voor een veilige weg naar en van school. Op een aantal plekken in Weerselo staan klaarovers te brigadieren. Bij school steken de leerkrachten van de onderbouw de kinderen op de Raadhuisstraat over. Met name aan de Ittersbergstraat schrik ik soms van de situatie daar. Er staan auto s geparkeerd met wachtende ouders, opa s, oma s waardoor het voor de kinderen heel onoverzichtelijk wordt. Her en der worden bij het brengen en halen van de kinderen auto s geparkeerd, ook op plaatsen waar dat niet mag. De straten rondom school zijn dan dichtgeslibd met vierwielers, waar de bestuurders zelf last van hebben, maar ook de kinderen. Gelukkig heeft er op dat tijdstip nog geen calamiteit plaatsgevonden, want hulpdiensten kunnen de bewoners aan de Ittersbergstraat en de Raadhuisstraat dan niet bereiken. De oplossing is simpel en eenvoudig: pak de fiets.

4 Educatie op locatie Op 9 en 10 januari gaan de kinderen van de groepen 3/4 en 4 naar Wonderrijck in Denekamp op pad voor een excursie. Het thema is op zoek naar sporen. Wanneer er sneeuw ligt kun je gemakkelijk op zoek naar sporen, maar de garantie dat er sneeuw ligt is er natuurlijk niet altijd. Mensen en dieren laten op heel veel verschillende manieren sporen achter die ons veel kunnen vertellen. Althans wanneer je er op let en de sporen weet te lezen. De leerlingen gaan naar Denekamp met de auto [de klassenouders regelen dit] en krijgen een sporenspeurtocht door het museum. Ze komen vast en zeker wijzer terug. Toetsweken In de periode van 13 t/m. 23 januari van het nieuwe jaar worden weer de toetsen afgenomen om te volgen hoe de kinderen zich ontwikkeld hebben op verschillende deelgebieden. We hebben het dan over de kernvakken; rekenen taal en lezen. Naast de mening van de leerkrachten betreffende de vorderingen van een kind, zijn deze toetsen een waardevol middel om te kijken of de ontwikkeling in de pas loopt met het landelijke gemiddelde. De toetsen worden in deze periode afgenomen en dat zal vooral in de ochtenden gebeuren. In de praktijk is het zo dat de meeste toetsen in de eerste week van deze periode al afgenomen zijn. Over de uitslag hiervan wordt u geïnformeerd op het rapport en tijdens de 10- minutengesprekken. Schoolversiering. [werkgroep uitgelicht] Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar dat is het natuurlijk niet. De school wordt van tijd tot tijd ingericht volgens een bepaald thema. Daarvoor zijn een aantal hele betrokken moeders actief. De rookwolken van de stoomboot waren nog zichtbaar aan de horizon, toen de werkgroep alweer druk bezig was om de school in kerstsfeer te brengen. En het resultaat mag er altijd zijn. Op verschillende plekken in de school zijn prachtige versieringen aangebracht, die in een tuincentrum niet zouden misstaan. Leden van de werkgroep bedankt voor jullie mooie werk, het zorgt er mede voor dat de kinderen de sfeer op school zo gezellig vinden. En vandaag? Alles weer opgeruimd: Super!

5 Agenda Datum Wat? Tijdstip t/m Kerstvakantie Elke dag 9 januari Educatie op locatie Wonderrijck groep 3/4 10 januari Educatie op locatie Wonderrijck groep 4 13 t/m. 23 januari toetsweken 24 januari Studiedag team Alle leerlingen vrij 30 januari Rapport 1 gaat mee 1 februari Meester Huub 40 jaar in het onderwijs én op de Aloysius 2 februari Meester Raymond jarig 3 en 6 februari 10-minuten gesprekken 4 februari Juf Daphne jarig 5 februari Juf Ine jarig 31 januari Volgende nieuwsbrief Het team van de Aloysiusschool wenst u fijne feestdagen en een hele goede jaarwisseling.

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Informatiebulletin van De Evenaar www.basisschooldeevenaar.nl belevenaar@hotmail.com Informatie vanuit

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Groep 5a Juf Annerieke Juf Maria Groep 5b Juf Henriëtte Juf Ingrid Groep 6a Meester Jan Meester Paul Groep 6b Juf Lottie Juf Annemarie

Groep 5a Juf Annerieke Juf Maria Groep 5b Juf Henriëtte Juf Ingrid Groep 6a Meester Jan Meester Paul Groep 6b Juf Lottie Juf Annemarie Nieuwsbrief juli De groepen zijn bekend.. Voor het volgend jaar zijn de groepen bekend en ook wie er voor die groep staat. Momenteel zijn de leerkrachten bezig om de leerlingen zo goed mogelijk te verdelen

Nadere informatie

LEZERSNIEUWS Kerst op basisschool Het Veldhuis met herdertjesoptocht Geplaatst op 7 december 2017

LEZERSNIEUWS Kerst op basisschool Het Veldhuis met herdertjesoptocht Geplaatst op 7 december 2017 Veldpost Nieuwsbrief van Het Veldhuis 7 december 2017 Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Internet verbinding en ICT migratie Het Veldhuis in kerstsfeer Pedagogisch Klimaat Staking 12 december 2017 Herdertjestocht

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum:

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum: 23 december 2016 Nieuwsbrief 9 Vakantie Het team van Montessorischool de Wildzang wenst iedereen fijne feestdagen en een leuke vakantie toe. Maandag 9 januari verwachten wij iedereen in goede gezondheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief In mei leggen alle vogels een ei..

Nieuwsbrief In mei leggen alle vogels een ei.. 2013-2014 Nieuwsbrief 1314-10 In mei leggen alle vogels een ei.. Nog enkele weken en dan.zit het schooljaar er al weer op. Op school zijn we al druk bezig om te plannen voor het nieuwe schooljaar: de eerste

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK dec. t/m 24 dec Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK dec. t/m 24 dec Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 51 18 dec. t/m 24 dec. 2017 Nieuws van uit de school Personeel; Met ingang 01 januari 2018 gaat Marjolein van Leeuwen (intern begeleider) minder uur werken op De Kiem. Hierdoor zijn wij

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Agenda. Contact. Februari De agenda is verplaatst naar. Beste ouder, verzorger, nieuwsbrief. schoolkamp groep 8

Agenda. Contact. Februari De agenda is verplaatst naar. Beste ouder, verzorger, nieuwsbrief. schoolkamp groep 8 Februari 2018 Beste ouder, verzorger, Voor u ligt alweer de nieuwsbrief van februari. De weken vliegen weer voorbij. Op school zijn leerkrachten en leerlingen altijd hard bezig om samen mooi onderwijs

Nadere informatie

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 Voorwoord De laatste nieuwsbrief van dit jaar is alweer een feit. Nog even een herinnering U kunt van juf Gea en juf Martha op 21 december vanaf 12.00 uur persoonlijk

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

MAANDMEMO december 2016

MAANDMEMO december 2016 MAANDMEMO december 2016 Beste Ouders, Hoewel Sint nog niet zijn hielen heeft gelicht, Komt 2017 al snel in zicht. De eerste helft van het schooljaar is al bijna omgevlogen, Maar de rest van het jaar laat

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 22 december

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 22 december Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 22 december 2016 2016-2017 Interessante informatie: 23 dec.: alle leerlingen

Nadere informatie

Het team van kbs Kievitsloop wenst u een heel gelukkig, liefdevol en gezond We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken.

Het team van kbs Kievitsloop wenst u een heel gelukkig, liefdevol en gezond We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken. Het team van kbs Kievitsloop wenst u een heel gelukkig, liefdevol en gezond 2019. We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken. Kerst op school Op donderdag 20 december hebben we met alle leerlingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 17 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 17 december ziet er als volgt uit: 16 december 2014 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 17 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 3. Voorwoord KALENDER INHOUD. Januari Hallo allemaal. We zijn er weer met de volgende nieuwsbrief, die van de maand januari.

Nieuwsbrief nr. 3. Voorwoord KALENDER INHOUD. Januari Hallo allemaal. We zijn er weer met de volgende nieuwsbrief, die van de maand januari. Nieuwsbrief nr. 3 Januari 2017 1 KALENDER 14 januari Oud papier 16 januari t/m 3 februari Citoweken 25 januari Voorleesontbijt groep 1/2 24 januari Open avond (nieuwe leerlingen) 25 en 26 januari Open

Nadere informatie

P.C.B.S. De Springplank Bonaireplein HG Leiden

P.C.B.S. De Springplank Bonaireplein HG Leiden P.C.B.S. De Springplank Bonaireplein 4 2315 HG Leiden NIEUWSBRIEF 5 30 NOVEMBER T/M 18 DECEMBER Vandaag was sinterklaas op school, wat een feest. De kinderen in de onderbouw vieren feest met sinterklaas

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief februari 2019 Nieuwsbrief februari 2019 Belangrijke data in februari 4 februari MR Beste ouders en verzorgers, Hoera het sneeuwt! We zijn samen weer fijn begonnen na de kerstvakantie. Er zijn veel nieuwe kinderen op

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

Fijn we kunnen weer naar school!

Fijn we kunnen weer naar school! Fijn we kunnen weer naar school! Na twee weken vakantie gingen de schooldeuren vanmorgen weer op de vertrouwde tijd open. Omdat het nog erg donker is, hoorde ik alleen de stemmen van de kinderen die zich

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 8 N I E U W S B R I E F 12-12-2018 T E R U G B L I K Wat een gezellig sinterklaasfeest hadden we! Sint had zich met zijn pieten goed voorbereid en om zeker te weten dat hij op tijd op de Keizerskroon

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord jg. 20-nr. 6: 21 december 2016 Laatste prikbord op papier Dit is het laatste Prikbord op papier.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Inhoud Water afscheid groepen 8 Pauzeplan vijf-gelijke-dagen-model Lunchen op school Tussendoortje voor de ochtend Van de overblijfadministratie Schoonmaakavond Kalender nieuwe

Nadere informatie

De Trampetter. Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22

De Trampetter. Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22 De Trampetter Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22 Leidschendam, 23 november 2016 Vanuit de directie Rapporten en rapportavonden Op vrijdag 25 november krijgen de leerlingen hun rapport. Om een afspraak

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar!

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar! Nieuwsbrief December De laatste maand van het jaar is begonnen. Een periode die bol staat van de bijzondere gebeurtenissen op school. Afgelopen week bezocht Sinterklaas onze school en nu maken we ons op

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2017

Nieuwsbrief. September 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief September 2017 Voor op de kalender Nieuwe leerkracht Openingsviering Sportdag 2017 Telefoonlijst en Informatie van ouders Contact met school De Gouden Weken Overblijven

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017

Nieuwsbrief juni 2017 Nieuwsbrief juni 2017 Beste allemaal, Wat was het een succes om onze Hemelvaartsdag door te brengen in het Wisentbos. Die dag hadden we tienduizend redenen om dankbaar te zijn. Er is genoten van de natuur,

Nadere informatie

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 6 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Infobrief groep 1/2 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Uw kind zit nu in groep 1 of 2. Het lijkt ons goed om via deze infobrief wat informatie te geven over het reilen en zeilen van deze groepen. Voor de kinderen

Nadere informatie

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda!

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! Deze informatiebrief kunt u ook lezen op www.willemsschool.nl. Agenda 3 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers, Aan alle ouders / verzorgers, Talmastraat 1 7021 AT Zelhem 0314-621655 info@basisschooljanligthart.nl www.basisschooljanligthart.nl Nieuwsbrief 1 2 september 2014 De inhoud van deze Nieuwsbrief: Het nieuwe

Nadere informatie

Jaargang NIEUWSBRIEF 13 Maandag 11 maart 2019

Jaargang NIEUWSBRIEF 13 Maandag 11 maart 2019 Jaargang 2018-2019 NIEUWSBRIEF 13 Maandag 11 maart 2019 AGENDA 13-3-2019 Landelijke Montessoridag 20-3-2019 Voetbaltoernooi gr 5/6 (o.v.b.) 20-3-2019 Studiedag: alle leerlingen vrij! STEMBUREAU IN DE SCHOOL

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, Het kalenderjaar is alweer bijna ten einde en het nieuwe jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Schooljaar , nieuwsbrief 5 november november is de dag

Schooljaar , nieuwsbrief 5 november november is de dag Schooljaar 2016-2017, nieuwsbrief 5 november 2016 11 november is de dag Er is deze week hard gewerkt aan het versieren van de lampions en het uithollen van pompoenen. Vandaag is het dan zover, Sint Maarten

Nadere informatie

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens JANUARI 2015 VEENSTRAAT 2 7776 BE SLAGHAREN TEL: 0523 681892 WWW.SBODEVONDER.NL Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Belangrijke Data: 19 DECEMBER

Nadere informatie

MARIMBAZUIN December 2016

MARIMBAZUIN December 2016 MARIMBAZUIN December 2016 De van Willemien, directeur Wat gaat de tijd snel! Kerstvakantie voor de deur. We kijken terug op een leuke vijf decemberdag en een sfeervolle kerstviering. Wat is er hard gewerkt

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 4

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 4 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 4 14 december 2017 Kerst en bijna vakantie Nog één week school en dan start de kerstvakantie. Altijd fijn om naar uit te kijken tijdens deze donkere dagen voor kerst.

Nadere informatie

Op dit moment hebben wij al 72 brieven verstuurd naar verschillende ouders omdat hun kind of kinderen al 3 of meer keer te laat zijn gekomen.

Op dit moment hebben wij al 72 brieven verstuurd naar verschillende ouders omdat hun kind of kinderen al 3 of meer keer te laat zijn gekomen. Nieuwsbrief December 2017 Personele mededelingen Vanaf maandag 4 december gaat juf Jasmijn haar werkzaamheden weer oppakken. Hieronder zetten wij voor u uiteen wie de intern begeleider is van uw kind.

Nadere informatie

Tweede nieuwsbrief december Schoolnieuws. Tweede nieuwsbrief december 2016 obs De Hoge Raven

Tweede nieuwsbrief december Schoolnieuws. Tweede nieuwsbrief december 2016 obs De Hoge Raven Tweede nieuwsbrief december 2016 In deze nieuwsbrief: Schoolnieuws 2016 Kalender Sinterklaas Invallers Wc-actie leerlingenraad Nieuws van de Brede School Presentatieles Brede School Activiteiten Nieuws

Nadere informatie

Samen elke dag een beetje beter.. Zodat we leren voor jouw toekomst

Samen elke dag een beetje beter.. Zodat we leren voor jouw toekomst November 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), De herfst is dan eindelijk begonnen. We genieten weer van al het mooie dat de natuur ons te bieden heeft. De ouders van de versiergroep hebben de school in

Nadere informatie

Agenda. Mededelingen. Verjaardagen. 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35

Agenda. Mededelingen. Verjaardagen. 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35 Agenda 21-12-15 t/m 01-01-16 Kerstvakantie 04-01 Luizencontrole 06-01 Inloop van 08.15 uur 08.30 uur Mededelingen Onze Facebookpagina heeft inmiddels ruim 100 volgers.

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda!

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! Agenda 4 december ADV meester Jan Willem Bakker 5 december Sinterklaasfeest.

Nadere informatie

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School 25 februari 2015, jaargang 5 nummer 12 Niet vergeten donderdag 26 februari ouderpanel maandag 2 maart start groep 2 maandag 2 maart start verkeerproject met de hele Brede School donderdag 5 maart creamiddag

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

Agenda. Nieuws vanuit directie

Agenda. Nieuws vanuit directie Agenda 16 mei 2 e Pinksterdag: vrij 17 mei Studiedag: kinderen vrij 20 mei Vioolconcert 31 mei Kinderkoor uit Uganda 1 juni Inloopochtend groep 4 2 juni Inloopochtend groep 8 3 juni Inloopochtend groep

Nadere informatie

23 e jaargang, nr nieuwsbrief t Toetertje

23 e jaargang, nr nieuwsbrief t Toetertje 23 e jaargang, nr. 15 18-12-2015 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener Schoolkrant Gisteren is er nog een prachtige schoolkrant verschenen met leuke kerst- en nieuwjaarswensen. De redactie heeft er weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September Controle hoofdluis Contact met school. Informatieavond Openingsviering

Nieuwsbrief. September Controle hoofdluis Contact met school. Informatieavond Openingsviering In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief September 2016 Voor op de kalender Overblijven Nieuwe leerkrachten Wensjes Telefoonlijst en Informatie van ouders Controle hoofdluis Contact met school Oud papier De Gouden

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen

Opening nieuw thema Topondernemers: Water, aarde, lucht en vuur Luizencontrole Start Cito toetsweken (2 weken) Start Nationale Voorleesdagen Op H e t P a l e t k o m e n k i n d e r e n uit de v e r f! Beste ouder(s), verzorger(s), Jaargang 2018-2019 We sluiten de decembermaand af met een warm gevoel. De school zag er geweldig sfeervol uit.

Nadere informatie

Vrijdag 1 februari Alle leerlingen zijn vrij!

Vrijdag 1 februari Alle leerlingen zijn vrij! NIEUWSFLITS 17 SCHOOLJAAR 2018-2019 Het is even echt winter, prachtig! Vorige week werd de nieuwsflits pas op donderdag verstuurd, helaas! De reden was dat ik op woensdag en donderdag migraine had en naar

Nadere informatie

KERSTEDITIE Franciscusschool Oldenzaal. Uitnodiging Kerstviering. In deze editie. Gewoonte 3 BELANGRIJKE ZAKEN EERST.

KERSTEDITIE Franciscusschool Oldenzaal. Uitnodiging Kerstviering. In deze editie. Gewoonte 3 BELANGRIJKE ZAKEN EERST. KERSTEDITIE 2018 Franciscusschool Oldenzaal Beste ouders, Voor u ligt al weer het laatste Franciscusbericht van dit kalenderjaar Hierin een aantal zaken die met name na de vakantie van belang zijn Op school

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), 21 december 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste schooldag van 2018. Vanmiddag gaan wij gezellig met het team de kerstvakantie inluiden. We blikken in deze nieuwsbrief terug op de kerstactiviteiten

Nadere informatie

INFO BASISSCHOOL DE LINDERTE. Agenda. Afscheid. Personeel. jaargang juli 2017

INFO BASISSCHOOL DE LINDERTE. Agenda. Afscheid. Personeel. jaargang juli 2017 BASISSCHOOL DE LINDERTE Agenda 17/07 Kennismaking nieuwe groepen 17/07 Kinderraad 18/07 Uitzwaaien groep 8 (13.45 uur) 19/07 Afscheid Ria (receptie van 11.30 tot 12.45 u.) 20/07 Laatste schooldag gr. 1

Nadere informatie

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd 11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12 Wingerd nieuws Ontdekdag De wereld die is groter dan ons dorpje Bennekom. Pakken daarom onze koffer gaan op pad. Zoek spullen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2016

Nieuwsbrief juni 2016 Nieuwsbrief juni 2016 Beste ouders en leerlingen, In de vorige nieuwsbrief sprak ik over Gods plan. Gods plan gaat door. We hebben met elkaar geluisterd naar de verhalen van Esther. Wat een verstandig,

Nadere informatie

DATUM: 19 december 2016

DATUM: 19 december 2016 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 13 juli Interessante informatie: 14 juli 12.00u : Zomervakantie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 13 juli Interessante informatie: 14 juli 12.00u : Zomervakantie Basisschool Het Molenven Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl @molenven.nl 13 juli 2017 2016-2017 Interessante informatie: 14 juli 12.00u : Zomervakantie t/m 27 aug. 28 aug 8.30 uur: Eerste

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

Belangrijke data. Welkom!

Belangrijke data. Welkom! Subscribe Share Past Issues Tra View this email in your browser Nieuwsbrief Basisschool de Welp - februari 2016 Belangrijke data Welkom! Ook dit schooljaar verwelkomen we weer nieuwe welpjen bij ons op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 11

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 11 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 23-11-2016 nummer 11 Agenda Do 24 november Schoen zetten Di 29 november Pietengym groep 1/2 Do 1 december Studiemiddag onderbouw (groep 1/2 s middags

Nadere informatie

Laetare Actueel December 2018

Laetare Actueel December 2018 Laetare Actueel December 2018 Voortgang Vreedzame School Duizendste vreedzame school in het zonnetje gezet Een school in Almere is inmiddels de duizendste vreedzame school van Nederland geworden! Een wat

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 2e nieuwsbrief vrijdag 22 september 2017 Beste ouders, Stakende leerkrachten op 5 oktober Alle ouders hebben deze

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

Jaargang: 19 Nr NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE

Jaargang: 19 Nr NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Jaargang: 19 Nr. 5 31-1-2016 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Cindy de Winter, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

Sinterklaas... Theaterroute Beste ouders,

Sinterklaas... Theaterroute Beste ouders, Volg ons... Nieuwsbrief www.obsbinnenstad.nl d.jorissen@kom-leren.nl j.moesman@kom-leren.nl 05.12.2014 Jaargang 24 nr8 In dit nummer: Sinterklaas 1 Theaterroute; loopschema(4) 1 Kerst 2 Techniekproject

Nadere informatie

Nr juni 2017 ALGEMEEN

Nr juni 2017 ALGEMEEN Nr. 20 30 juni 2017 ALGEMEEN Wat is het schooljaar weer voorbij gevlogen! We kijken terug op een fijn jaar waarin we o.a. gestart zijn met Engels vanaf groep 1, de workshops talentontwikkeling zeer succesvol

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2 Aan de ouders van groep 1 en 2 INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD De eerste weken van het nieuwe jaar zijn al weer voorbij. We hebben met de kinderen gewerkt over de kalender. Hoe ziet

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019 NIEUWSBRIEF nr. 7 6 maart 2019 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Ouderportaal staat open Opbrengst Goede doel AED aanwezig Indeling groep 3 schooljaar 2019/2020 Gevonden voorwerpen Gezondheidsonderzoeken

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 11 van 16 november 2018

Nieuwsbrief nummer 11 van 16 november 2018 Nieuwsbrief nummer 11 van 16 november 2018 Sinterklaas Vooral in de kleutergroepen begint Sinterklaas nu te leven. Een kleuter vertelde dat Sinterklaas bij hem bovenin de flat woont. Ook het Sinterklaasjournaal

Nadere informatie

PAUS JOANNES INFORMATIE

PAUS JOANNES INFORMATIE PAUS JOANNES INFORMATIE Nieuwsflits RK Basisschool Paus Joannes Benninkstraat 12 Haaksbergen tel. 5721808 E-mail: directie@pausjoannes.com www.pausjoannes.com Schooljaar 2016-2017: weeknr. 48 Voor het

Nadere informatie