Classic Strong English Zwarte thee. Ceylon Flavoury Highgrown Zwarte thee

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Classic Strong English Zwarte thee. Ceylon Flavoury Highgrown Zwarte thee"

Transcriptie

1

2 Classic Strong English Classic Strong English is een traditionele theesoort die bestaat uit een melange van Ceylon, Assam en Darjeeling, theegebieden waar de engelse planters veel invloed hebben gehad en hun sporen hebben nagelaten. Op verzoek van de Engelse theemarkt maakten zij theesoorten die geschikt waren om te gebruiken met melk. Ceylon Flavoury Highgrown Ceylon Flavoury Highgrown is een zwarte theesoort afkomstig uit het hooggebergte van Sri Lanka, het voormalig Ceylon. Voor de productie van deze theesoort gebruikt men geen hele theebladeren ( Orange Pekoe ) maar grof geborken bladeren ( Pekoe ), daardoor ontstaat er een herkenbare geurige, krachtige thee. Darjeeling First Flush De Darjeeling First Flush is een van de bekendste theesoorten en wordt ook wel de Beaujolais Primeur van de theegenoemd. De thee is afkomstig uit het Himalayagebergte in het noorden van India waar de theeplantages zich bevinden op een hoogte van 1000 tot 2000 meter. De thee wordt enkel in de maand maart geplukt en wordt slechts 20 minuten geoxideerd. Darjeeling Summer Flush De Darjeeling Summer Flush is net als de First Flush afkomstig uit het Himalayagebergte en wordt geplukt op een hoogte van 1000 tot 2000 meter. Anders dan de First Flush, wordt de Summer Flush later in het seizoen geplukt. Dit wordt ook wel de Second Flush genoemd, oftewel de tweede pluk. Java Dry Monsoon De Java Dry Monsoon is een theespecialiteit die afkomstig is van de beroemde theetuinen van Preanger in Indonesie. De bladeren die gebruikt worden voor deze theesoort worden geplukt tijdens de monsoon, het regenseizoen in augustus. Dan waait er een extreem droge wind over de plantages die in combinatie met regen zorgt voor een kruidige theesoort. "Royal" China Keemun Congou De "Royal" China Keemun Congou is een zwarte theesoort met een volle en aangenaam aardse smaak. Deze theesoort vindt zijn oorsprong in Zuid-Oost China waar hij oorspronkelijk "Winey Keemun" genoemd werdt. Hij ontving het koninklijke tintje toen deze geserveerd mocht worden aan koningin Beatrix in 1995.

3 China Golden Yunnan China Golden Yunnan is een verfijnde theesoort uit Yunnan, een zuidelijke provincie uit China. Deze provincie kent een rijke theehistorie, de oeroude, metershoge, wilde theebomen zijn daar het bewijs van. Volgens de overlevering ligt hier zelfs de oorsprong van thee. China Golden Yunnan is een neutrale, weinig verzadigende theesoort. Japan Green Sencha De Japan Green Sencha is een niet geoxideerde, gestoomde groene thee uit "het land van de rijzende zon", oftewel Japan. Deze theesoort heeft een uitgesproken groenige geur en een volle, ronde smaak. Een heerlijke thee die goed past bij geitenkaas met zongedroogde tomaten, verschillende soorten brood en visgerechten zoals sushi. Zhu Lie Shan Zhu Lie Shan is een theesoort die met de hand geplukt en gerold wordt. Het is een niet ge-oxideerde, lichte groene thee die 24 tot 36 uur nodig heeft om te drogen. Deze theesoort komt uit de hooggelegen provincie Zhejian in China. De tuin is alleen te voet te bereiken na een zware tocht van meer dan 5 uur. De naam is bedacht door de theeplukkers. China White Monkey China White Monkey is een niet-geoxideerde, lichte en milde Chinese specialiteit. De naam ontleent zich aan de witte puntjes en de verflenste en gedroogde theebladeren die in de vorm van apenstaartjes zijn gerold. Deze thee heeft een vollere smaak dan de Zhu Lie Shan en heeft een aangenaam, fluweelzacht mond gevoel. China Lung Ching China Lung Ching is een geurige groene thee, afkomstig uit de theetuinen rond Lung Ching wat "Drakenbron" betekent. Deze thee heeft een milde en frisse smaak met een bittere ondertoon en is licht van kleur. Wanneer de bittere ondertoon als te aanwezig wordt ervaren, kan er een beetje zacht water worden toegevoegd. Traditional Earl Grey Traditional Earl Grey is een traditionele melange van theesoorten uit China en Sri Lanka. De thee dankt zijn grote populariteit aan de delicate, frisse geurige eigenschappen van begamotolie, afkomstig uit de schil van een niet-eetbare peervormige citrusvrucht. De thee past goed bij brood, slagroomgebak en zacht, mals vlees.

4 China Supreme Rose China Supreme Rose is een zwarte theesoort uit China die op traditionele wijze geparfumeerd wordt met behulp van echte rozenblaadjes en een zacht rozenaroma. Deze neusthee is mild en toegankelijk en wordt bijzonder gewaardeerd door liefhebbers van gearromatiseerde thee. China Smokey Lapsang China Smokey Lapsang is een zwarte theesoort met een zeer eigenzinnig karakter. Deze 'mondthee' kent een rijke geschiedenis en werd bekend onder de naam Tarry Lapsang Souchon. De thee stamt uit de tijd van de VOC en werdt volgens de overlevering perongelijk ontdekt toen men de thee had opgeslagen in geteerde vaten. Zwarte Bosvruchten Deze zwarte thee heeft een fruitig karakter door de toevoeging van gedroogde stukken fruit zoals aarbei, bramenblad en zwarte bessen. Hierdoor krijgt de thee een volle, zoete en zomerse smaak. China Finest Jasmine China Finest Jasmine is een half-geoxideerde theespecialiteit uit de kwalitatief hoogstaande provincie Fuijan in China. Deze groene thee dankt zijn uitbundige geur en smaak aan de verse jasmijnbloemen die tijdens het verwerkingsproces worden bijgemend. Dit wordt ook wel parfumeren genoemd. Na afloop haalt men de bloemen uit de thee. Japan Original Genmaicha Japan Original Genmaicha is een traditionele melange van Japan Sencha en gepofte rijstkorrels. Deze melange werdt eind 19de eeuw ontdekt toen men een mildere smaak aan de groene thee wilde geven en een groter volume thee wilde creeeren. Op die manier zou de thee goedkoper worden zodat ook het arme deel van de bevolking van thee kon genieten. Japan Roasted Houjicha Japan Roasted Houjicha is een Japanse thee varieteit die ontstond toen er een overschot aan Sencha was. Om van dat overschot af te komen, probeerde men de thee te verbranden. De thee was echter nog niet droog genoeg waardoor het geen vlam wilde vatten. Het gevolg was dat de dennennaalden gingen roken waardoor de thee gerookt werd.

5 Green Lemon Sencha Japan Green Lemon Sencha is een gestoomde, niet-geoxideerde thee die gemelangeerd is met citroenschil, citroengras en een natuurlijk citroenaroma. Deze thee heeft een volle, ronde en frisse smaak en is daardoor ook heerlijk als iced tea. Formosa Superior Oolong Oolong De Formosa Superior Oolong is een grove, bladerige theesoort afkomstig uit Taiwan, het voormalig Formosa, die slechts gedurende de vroege zomerweken geplukt kan worden. Deze exquise thee is ook wel bekend als Oriental Beauty. Het is een theesoort die uitstekend past bij nougat, kleine bonbons, brood en ambachtelijk gerookt rundvlees. Formosa Ting Tong Oolong Oolong De Formosa Ting Tong Oolong is een hooggeurige, licht-geoxideerde theesoort afkomstig uit Taiwan, voormalig Formosa. Kermerkend voor deze theesoort is de vorm; kleine balletjes die zich volledig ontluiken wanneer ze in aanraking komen met 100 graden water. Een heerlijke theesoort met een verfijnde smaak en subtiele bloemige geur. Yellow Sun Gele thee China Yellow Sun is een gele thee die afkomstig is uit de Huang Shan Yellow Mountains, gelegen in de provincie Anhui. Na het drogen van de vers geplukte bladeren, wordt de thee gedurende enkele uren bedekt met doeken waardoor het aroma in het blad blijft. Deze thee is licht van kleur en heeft een enigszins zoete notensmaak die ook aards aandoet. China White Wings Witte thee China White Wings is een zachte, geurige witte thee, afkomstig uit de Chinese provincie Hunan. Witte thee is de puurste vorm van groene thee en bevat slechts de witte puntjes van de jonge theestruik. Deze theesoort heeft een heel laag cafeinegehalte en bevat zeer veel antioxidanten. Verveine Deze kruiden thee, ook wel bekend onder de naam Ijzerkruid of Ijzerhard, wordt voornamelijk gewaardeerd vanwege zijn zachte smaak met een vleugje citroen. Deze kruiden thee bevat geen cafeine.

6 Muntblad Deze muntblad is afkomstig van de Mentha Piperita. Het is een kruidenthee met een lichte afschenk en een duidelijk herkenbare smaak en geur. Deze thee is puur heerlijk te drinken maar is ook heel goed te combineren met groene theesoorten. Kamillebloemen Kamillebloemen kennen van ousher vele ( medicinale ) toepassingen, maar zijn ook gewoon heerlijk om te drinken. Een thee van kamillebloemen heeft een milde, zachte smaak en bevat geen cafeine. melange met Anijs Deze aangename kruidenmelange van anijs, venkel, fenegriekzaad, zoethoutwortel en jeneverbes bevat geen cafeine. De infusie is heerlijk op ieder moment van de dag, maar extra lekker op een frisse winterdag. Rozenbottel Hibiscus Deze kruidenmelange van Rozenbottel en Hibiscus is van oudsher een geliefde drank. De thee heeft een lichtzurige smaak en bevat geen cafeine. Suid-Africa Rooibos Suid-Africa Rooibos bestaat uit kleine naaldjes die afkomstig zijn van de Rooibos struik uit Zuid-Afrika. Deze vlinderstruik groeit alleen in de omgeving van de Cederbergen. De naaldjes geven een rood-oranje kleur af en hebben een aromatisch aroma. Rooibos bevat geen cafeine. Tropical Fruit Cocktail Deze verfrissende fruitcocktail bevat kleine stukjes gedroogde ananas, papaja, mango en hibiscusbloemen. Deze kruideninfusie bevat geen cafeine en is ook heerlijk om te drinken als verse iced tea.

7 Lindenbloesem Lindenbloesem is een heerlijk geurend kruid dat een zachte, zoete honingachtige smaak afgeeft. Lindenbloesemthee bevat geen cafeine en schijnt een rustgevende werking te hebben.

een kwestie van Smaak

een kwestie van Smaak een kwestie van Smaak een kwestie van Smaak Er is thee en Echte Thee De kunst van Echte Thee zit in drie elementen: de hoogste kwaliteit thee, de beste manier om thee te zetten en een perfecte presentatie.

Nadere informatie

THEEKAART BRASSERIE HET MOLENHUYS

THEEKAART BRASSERIE HET MOLENHUYS THEEKAART BRASSERIE HET MOLENHUYS Groene thee Groene thee is een niet-gefermenteerde thee. Na de oogst worden de bladeren kort verhit en gedroogd. Groene thee bevat looizuur, vitamine C en het antioxidant

Nadere informatie

kenmerk gedroogd en gemelangeerd met de bloesem van de theeplant smaak frisse bloemen smaak

kenmerk gedroogd en gemelangeerd met de bloesem van de theeplant smaak frisse bloemen smaak Pure Theeën Assam Is een krachtige en pittige thee. Deze thee is bij veel mensen een favoriete ochtend thee. Door de groeiomstandigheden heeft de thee een moutachtige smaak die zeer goed samen gaat met

Nadere informatie

KRUIDENTHEE KRUIDEN TE GEBRUIKEN ALS THEE

KRUIDENTHEE KRUIDEN TE GEBRUIKEN ALS THEE KRUIDENTHEE KRUIDEN TE GEBRUIKEN ALS THEE Brandnetel Een reinigingsthee met een uitgesproken smaak. Kamille Muh Samengesteld door lama s van de beroemde Dalai Lama. Meditatiethee, heel prettig van smaak

Nadere informatie

THEEKAART MELANGE UIT DIVERSE WINDSTREKEN

THEEKAART MELANGE UIT DIVERSE WINDSTREKEN THEEKAART MELANGE UIT DIVERSE WINDSTREKEN BOH. Best of Highlands pot 3,05 Eigen import uit Maleisië. Door ons zelf getest en als lekkerste ervaren. Earl Grey Mild (geurthee nr. 2) pot 2,85 Een melange

Nadere informatie

Overzicht van onze losse theesoorten.

Overzicht van onze losse theesoorten. Pagina 1 van 9 Soorten thee, een kleine uitleg. Wist u dat alle echte thee van één en dezelfde plant komt? De Camellia sinensis is een struik die hoofdzakelijk in China, Japan en Tibet groeit. Zo n struik

Nadere informatie

Chocolaterie Le Cacao Menukaart

Chocolaterie Le Cacao Menukaart Menukaart - Lekkers voor bij de koffie/thee - - Bonbon of Truffel 0,95 - XL Slagroomtruffel 2,00 Diverse gebakjes vanaf 2.75 ( vraag naar de soorten van de dag ) - Le Cacaotje (voor 2 personen) 12,50-2

Nadere informatie

Chocolaterie Le Cacao Menukaart

Chocolaterie Le Cacao Menukaart Menukaart - Drankjes - Koude drankjes Cola, Cola Light 1,95 Appelsap 1,95 Sinas 1,95 Verse Jus d Orange 3,25 7Up 1,95 Cassis 1,95 Spa Blauw, Spa Rood 1,95 Ice Tea 1,95 Bitter Lemon 1,95 Warme drankjes*

Nadere informatie

Welkom in de Morelleput, waar veel ruimte is om de tijd te nemen.

Welkom in de Morelleput, waar veel ruimte is om de tijd te nemen. Welkom in de Morelleput, waar veel ruimte is om de tijd te nemen. U bent in de Morelleput, wat ligt in het gehuchtje de Marolleput. Morelle betekende vroeger zwart, donker en stinkend. Het naast gelegen

Nadere informatie

Herfst 2015 THEELIJST. Matsici

Herfst 2015 THEELIJST. Matsici Herfst 2015 THEELIJST Matsici T h e e s p e c i a a l z a a k - A a r s c h o t ZWARTE THEE 1. DARJEELING FTGFOP 1 2 nd Flush Hoogwaardige zwarte thee uit Darjeeling, India van de 2de pluk. Heeft een fijn,

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inhoudsopgave...1. 1 De geschiedenis van de thee...2. 2 Indeling...3. 2.1 Naar het land of de streek van herkomst...

Inhoudsopgave. Inhoudsopgave...1. 1 De geschiedenis van de thee...2. 2 Indeling...3. 2.1 Naar het land of de streek van herkomst... Inhoudsopgave Inhoudsopgave...1 1 De geschiedenis van de thee...2 2 Indeling...3 2.1 Naar het land of de streek van herkomst...3 2.2 Naar de grootte van het blad en de volgorde op de stengel...3 2.2.1

Nadere informatie

Thee Lijst 2015 D Essentie Koffie, Thee & Meer Bergstraat 69, 2220 Heist-op-den-berg

Thee Lijst 2015 D Essentie Koffie, Thee & Meer Bergstraat 69, 2220 Heist-op-den-berg Thee Lijst 2015 D Essentie Koffie, Thee & Meer Bergstraat 69, 2220 Heist-op-den-berg dessentie.com Thee Lijst Zwarte thee 2 Oolong 3 Groene thee 4 Witte Thee 6 Rooibos thee 6 Vruchtenmengelingen 7 Kruideninfusies

Nadere informatie

THEE SELECTIES REAL TEA MADE EASY

THEE SELECTIES REAL TEA MADE EASY THEE SELECTIES REAL TEA MADE EASY THEE SELECTIES REAL TEA MADE EASY. Maar wat is Real Tea? Voor ons zijn dat losse theeblaadjes, eventueel aangevuld met natuurlijke toevoegingen. Het doel van onze theesommeliers

Nadere informatie

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken http://spreekbeurten.info

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken http://spreekbeurten.info Thee Geschiedenis Ontstaan Thee is een populaire drank. Zelfs de populairste drank van de wereld. Maar hoe is de thee eigenlijk ontstaan? De geschiedenis van de thee begint 2737 v Chr. Op een dag zat keizer

Nadere informatie

ECHTE THEE OP HET WERK REAL TEA MADE EASY

ECHTE THEE OP HET WERK REAL TEA MADE EASY ECHTE THEE OP HET WERK REAL TEA MADE EASY Echte thee met het gemak van een zakje WWW.SENZATEA.NL OP HET WERK Iedereen een moment geven om te genieten van échte thee, dat is onze passie! En dus selecteren

Nadere informatie

Real Tea Made Easy Op het werk

Real Tea Made Easy Op het werk Real Tea Made Easy Op het werk Senza Tea Ruim 400 jaar geleden introduceerde de VOC thee in Europa. Bij Senza Tea zijn we trots op de Nederlanders die ons echte thee brachten, maar niet op wat thee in

Nadere informatie

GROENE THEE 17 CHINA JASMINE DRAGON PHOENIX PEARL Deze prestigieuze jasmijnthee groeit in de bergen van Zuid-Oost China. Een hoogst frappante eigensch

GROENE THEE 17 CHINA JASMINE DRAGON PHOENIX PEARL Deze prestigieuze jasmijnthee groeit in de bergen van Zuid-Oost China. Een hoogst frappante eigensch CHINA GUNPOWDER Groene, niet gefermenteerde thee uit China, ook gekend als parelthee. Ieder blad wordt tot een bolvormige kogel gerold die bij infusie explodeert. Fijne gunpowder heeft een geelgroene infusie

Nadere informatie

4,95 Koffie verkeerd 2,00 Spaanse koffie 4,75. Thee in diverse smaken 1,70. Koffie / thee met iets lekkers 2,70

4,95 Koffie verkeerd 2,00 Spaanse koffie 4,75. Thee in diverse smaken 1,70. Koffie / thee met iets lekkers 2,70 Warme dranken Koffie 1,70 Koffie crème 1,70 Koffie met slagroom 2,20 Cappuccino 2,00 Cappuccino met iets lekkers 3,00 Koffie (mok) 3,40 Koffie Ons Moe (moccona met peperkoek) 2,50 Irish Coffee 4,75 Koffie

Nadere informatie

Thee Lijst 2015 D Essentie Koffie, Thee & Meer Bergstraat 69, 2220 Heist-op-den-berg

Thee Lijst 2015 D Essentie Koffie, Thee & Meer Bergstraat 69, 2220 Heist-op-den-berg Thee Lijst 2015 D Essentie Koffie, Thee & Meer Bergstraat 69, 2220 Heist-op-den-berg dessentie.com Thee Lijst Zwarte thee 2 Oolong 3 Groene thee 4 Witte Thee 6 Rooibos thee 6 Vruchtenmengelingen 7 Kruideninfusies

Nadere informatie

Theekaart. De thee wordt geserveerd in een prachtig design potje (à 4,50) Bijzondere theesoorten herken je aan: (potje à 4,95)

Theekaart. De thee wordt geserveerd in een prachtig design potje (à 4,50) Bijzondere theesoorten herken je aan: (potje à 4,95) Theekaart De thee wordt geserveerd in een prachtig design potje (à 4,50) Bijzondere theesoorten herken je aan: (potje à 4,95) Wij serveren de theesoorten van Betjeman & Barton. Aan de theesoorten van dit

Nadere informatie

Speciale koffie & Gebak

Speciale koffie & Gebak dranken & ijskaart Warme dranken Koffie 2,00 Espresso 2,00 Dubbele Espresso 2,40 Koffie Verkeerd 2,40 Cappuccino 2,30 Latte Macchiato 2,40 Warme Chocolade Wit 2,40 Warme Chocolade Melk 2,40 Warme Chocolade

Nadere informatie

Koffie-kop 2,00 Koffie-mok 4,00 Espresso 2,00 Koffie verkeerd 2,35 Cappuccino 2,35

Koffie-kop 2,00 Koffie-mok 4,00 Espresso 2,00 Koffie verkeerd 2,35 Cappuccino 2,35 Warme dranken Koffie-kop 2,00 Koffie-mok 4,00 Espresso 2,00 Koffie verkeerd 2,35 Cappuccino 2,35 Thee 2,00 Earl Grey, Mint, English Breakfast, Forest Fruit, Green tea lemon, Rooibos vanilla, Green tea

Nadere informatie

Onderscheidende theeën en slimme oplossingen voor horeca

Onderscheidende theeën en slimme oplossingen voor horeca Onderscheidende theeën en slimme oplossingen voor horeca www.senzatea.nl Senza Tea Verras uw gasten met de beleving en kwaliteit van heerlijke losse thee. Waarom losse thee? Kwaliteit In tegenstelling

Nadere informatie

NOORD-HOLLANDSE GOUDA MET HET RODE ZEGEL

NOORD-HOLLANDSE GOUDA MET HET RODE ZEGEL WAT ALS JE NOORD-HOLLANDSE GOUDA MET HET RODE ZEGEL COMBINEERT MET GROENE THEE? WAT ALS JE COMBINEERT MET GROENE THEE? Wel, dan krijg je een sensationele smaakbeleving! Dat komt omdat groene thee het romige

Nadere informatie

Uitzonderlijke losse theeën en slimme oplossingen voor horeca

Uitzonderlijke losse theeën en slimme oplossingen voor horeca Uitzonderlijke losse theeën en slimme oplossingen voor horeca Senza Tea Verras uw gasten met de kwaliteit en beleving van losse thee Want het leven is te kort om slechte thee te serveren! Met de onderscheidende

Nadere informatie

Tilburgsch meest traditionele slager, sinds 1905. Waar het hele productieproces in eigen huis plaatsvindt.

Tilburgsch meest traditionele slager, sinds 1905. Waar het hele productieproces in eigen huis plaatsvindt. Tilburgsch meest traditionele slager, sinds 1905. Waar het hele productieproces in eigen huis plaatsvindt. De Kaaszaak. Misschien wel de lekkerste delicatessenzaak van Tilburg, sinds 2013 gevestigd in

Nadere informatie

Koffiekaart Espresso De gekende kleine (30ml) en pittige koffie. Bij ons gekend als een Mokka. Lungo Een Espresso maar dan op z n Vlaams, bij ons

Koffiekaart Espresso De gekende kleine (30ml) en pittige koffie. Bij ons gekend als een Mokka. Lungo Een Espresso maar dan op z n Vlaams, bij ons Koffiekaart Espresso De gekende kleine (30ml) en pittige koffie. Bij ons gekend als een Mokka. Lungo Een Espresso maar dan op z n Vlaams, bij ons gekend als de traditionele koffie. Panna Montana Een lungo

Nadere informatie

MENUKAART T BUITENHUYS GRAND CAFÉ

MENUKAART T BUITENHUYS GRAND CAFÉ MENUKAART SOEP Goed gevulde Toscaanse tomatensoep 5. 75 TOSTI'S 1. Tosti ham - kaas 5. 00 2. Tosti gerookte kip - kaas - mango chutney 8. 00 3. Tosti brie - honing - bieslook 8. 00 4. Tosti gerookte zalm

Nadere informatie

Zwarte thee. Oolong. half gefermenteerde thee

Zwarte thee. Oolong. half gefermenteerde thee Zwarte thee Oolong half gefermenteerde thee Deze losse zwarte thee Oolong Formosa heeft een bloemige en kruidige smaak en is licht van kleur. Oolong ligt eigenlijk tussen zwarte thee en groene thee in

Nadere informatie

Earl Grey: Gearomatiseerde zwarte thee met lichte lemon/citrussmaak. Ingredienten: Thee, aroma, bergamotolie.

Earl Grey: Gearomatiseerde zwarte thee met lichte lemon/citrussmaak. Ingredienten: Thee, aroma, bergamotolie. Earl Grey: Gearomatiseerde zwarte thee met lichte lemon/citrussmaak. Ingredienten: Thee, aroma, bergamotolie. 2-4 min. zettijd,1 volle theelepel, sterkte 2. Ceylon OP Melange: Een thee van het grove blad,

Nadere informatie

Datum : 21/10/2016. Wulu Green. China, Zhejiang provincie.

Datum : 21/10/2016. Wulu Green. China, Zhejiang provincie. Groene Thee Prijs gram Prijs gram Een van de meest gerenommeerde thees uit China. Gemaakt van de jonge blaadjes, geplukt Long Jing Dragonwell. tijdens de eerste oogst van het jaar. Kort daarop wordt de

Nadere informatie

Rozemarijn/zeezout Hoeck met Coppa di Parma, tomaat, mozzarella en basilicum uit de oven.

Rozemarijn/zeezout Hoeck met Coppa di Parma, tomaat, mozzarella en basilicum uit de oven. Warme Sandwiches Sandwich Provençale 7.75 Rozemarijn/zeezout Hoeck met Coppa di Parma, tomaat, mozzarella en basilicum uit de oven. Salmon Sandwich 8.75 Witte Hoeck met gebakken zalm, sla, champignons

Nadere informatie

Werkstuk door een scholier 2509 woorden 19 augustus keer beoordeeld. Nederlands

Werkstuk door een scholier 2509 woorden 19 augustus keer beoordeeld. Nederlands Werkstuk door een scholier 2509 woorden 19 augustus 2010 6 139 keer beoordeeld Vak Nederlands Voorwoord Ik heb dit onderwerp gekozen, omdat ik het een leuk en interessant onderwerp vind en er meer over

Nadere informatie

be more tea Beleef thee!

be more tea Beleef thee! be more tea Beleef thee! Kijk voor meer informatie op www.ufs.com Ontdek Lipton THEE, Bedrijven en instellingen Lipton Professioneel verkrijgbaar in 14 varianten Lipton thee voor elk moment van de dag

Nadere informatie

Activiteit 3: theekopje versieren (individueel) (drie versies theekopjes: fijn, gewoon, mok)

Activiteit 3: theekopje versieren (individueel) (drie versies theekopjes: fijn, gewoon, mok) Tea time Doelgroep: onderbouw Dit heb je nodig - Activiteit 1: theeweetjes (zie bijlage) - Activiteit 2: theezakjes - Activiteit 3: werkblad met kopje, knutselgerief Activiteit 1: Theeweetjes, klassikaal

Nadere informatie

Binnen buiten genieten thee prijslijst oktober 2013.

Binnen buiten genieten thee prijslijst oktober 2013. Binnen buiten genieten thee prijslijst oktober 2013. Special tea ( theebloemen ): Special tea Mystic Moments Witte thee, jasmijn 2 stuks 3,50 Special tea Pillars of Paradise Witte thee 10 gram 2,50 Special

Nadere informatie

Warme Sandwiches. Rozijnen/ vijg palisade met pittige biefstukreepjes, ui, champignons en spek.

Warme Sandwiches. Rozijnen/ vijg palisade met pittige biefstukreepjes, ui, champignons en spek. Warme Sandwiches Chili Beef Sandwich 10.95 Rozijnen/ vijg palisade met pittige biefstukreepjes, ui, champignons en spek. Salmon Sandwich 9.00 Rozemarijn/ zeezout Hoeck met gebakken zalm, sla, champignons

Nadere informatie

M A A N D E L I J K S O N L I N E M A G A Z I N E VOEDINGS WEETJES FEBRUARI 2017 A L L E S O V E R T H E E

M A A N D E L I J K S O N L I N E M A G A Z I N E VOEDINGS WEETJES FEBRUARI 2017 A L L E S O V E R T H E E M A A N D E L I J K S O N L I N E M A G A Z I N E VOEDINGS WEETJES FEBRUARI 2017 A L L E S O V E R T H E E H E T D A G E L I J K S D R I N K E N V A N E E N K O P J E T H E E, Z A L D E A P O T H E K E

Nadere informatie

Nieuw thee assortiment Fair Trade Original

Nieuw thee assortiment Fair Trade Original Nieuw thee assortiment Fair Trade Original Datum: september 2011 Introductie Mede op basis van onderzoek onder Wereldwinkels en consumenten heeft Fair Trade Original haar thee assortiment aangepast tot

Nadere informatie

special cocktails op basis van thee Recepten

special cocktails op basis van thee Recepten special cocktails op basis van thee Recepten lipton EXCLUSIVE SELECTION Camomile & Honey Flavour English Breakfast Classic Earl Grey Juicy Forest Fruits Refreshing Lemon Rosehip Green Tea Sencha Green

Nadere informatie

Verwen jezelf. Onze SMOOTHIE RECEPTEN. Ervaar het nu.

Verwen jezelf. Onze SMOOTHIE RECEPTEN. Ervaar het nu. Onze Verwen jezelf RECEPTEN Ervaar het nu. Kracht gevend, stimulerend, inspirerend. Basilicum, de beroemde, zeer aromatische koningin onder de culinaire kruiden wilde het leven vieren met een theedans

Nadere informatie

PRIJSLIJST 2016 COOK & BOON

PRIJSLIJST 2016 COOK & BOON PRIJSLIJST 2016 COOK & BOON Brigandsstraat 7A, 2450 Meerhout Steven Janssens: 0496 87 21 87 - Wim Boons: 0477 83 87 17 info@winecoffeelovers.be - www.winecoffeelovers.be Koffiebonen Cook & Boon Cuba Bonen

Nadere informatie

Overzicht van onze losse theesoorten.

Overzicht van onze losse theesoorten. Pagina 1 van 9 Soorten thee, een kleine uitleg. Wist u dat alle echte thee van één en dezelfde plant komt? De Camellia sinensis is een struik die hoofdzakelijk in China, Japan en Tibet groeit. Zo n struik

Nadere informatie

Koffie. waarom soep & zoet? veggie -verse biologische groenten - ambachtelijk brood - Kwaliteit en duurzaamheid

Koffie. waarom soep & zoet? veggie -verse biologische groenten - ambachtelijk brood - Kwaliteit en duurzaamheid SOEP ZOET waarom soep & zoet? veggie -verse biologische groenten - ambachtelijk brood - Kwaliteit en duurzaamheid Koffie Espresso (klein koffie tje) Double Espresso lungo (gewone koffie) Espresso Machiato

Nadere informatie

Koffie, thee, gebak & High Tea

Koffie, thee, gebak & High Tea Koffie, thee, gebak & High Tea Bij ons kunt u vanaf 14.00 uur genieten van onze uitgebreide en overheerlijke High Tea s. (vanaf 2 pers. te bestellen) 02High Tea De high tea op de foto is voor twee personen.

Nadere informatie

GROENE THEE. Taiwan Pi Lo Chun. China Lung Ching Qual.1. Japan Genmaicha. Japan Kukicha

GROENE THEE. Taiwan Pi Lo Chun. China Lung Ching Qual.1. Japan Genmaicha. Japan Kukicha Catalogus winter 2018-2019 2 GROENE THEE Taiwan Pi Lo Chun Olijfgroen tot zwart blad met zilveren tips. De thee is licht van kleur en heeft een bloemig, licht fruitig karakter. 50 gram: 6,20 // 100 gram:

Nadere informatie

Voor mooie ontmoetingen en sfeervol genieten

Voor mooie ontmoetingen en sfeervol genieten > > Voor mooie ontmoetingen en sfeervol genieten 7 dagen per week geopend voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Doordeweeks geopend vanaf 07:30. In het weekend vanaf 09:00. Reserveren Mail om te reserveren

Nadere informatie

Warme dranken Koffie-kop 2,20 Koffie-mok 4,40 Espresso 2,20 Dubbele espresso 4,40 Koffie verkeerd 2,50 Cappuccino 2,35 Latte Macchiato 2,50

Warme dranken Koffie-kop 2,20 Koffie-mok 4,40 Espresso 2,20 Dubbele espresso 4,40 Koffie verkeerd 2,50 Cappuccino 2,35 Latte Macchiato 2,50 Warme dranken Koffie-kop 2,20 Koffie-mok 4,40 Espresso 2,20 Dubbele espresso 4,40 Koffie verkeerd 2,50 Cappuccino 2,35 Latte Macchiato 2,50 Thee 2,20 Earl Grey, Mint, English Breakfast, Forest Fruit, Green

Nadere informatie

Thee Lijst 2015 D Essentie Koffie, Thee & Meer Bergstraat 69, 2220 Heist-op-den-berg

Thee Lijst 2015 D Essentie Koffie, Thee & Meer Bergstraat 69, 2220 Heist-op-den-berg Thee Lijst 2015 D Essentie Koffie, Thee & Meer Bergstraat 69, 2220 Heist-op-den-berg dessentie.com Thee Lijst Zwarte thee 2 Oolong 3 Groene thee 4 Witte Thee 6 Rooibos thee 6 Vruchtenmengelingen 7 Kruideninfusies

Nadere informatie

LUNCH - HIGH TEA - BONBONS - OLIE & AZIJN

LUNCH - HIGH TEA - BONBONS - OLIE & AZIJN LUNCH - HIGH TEA - BONBONS - OLIE & AZIJN LUNCH - HIGH TEA - BONBONS - OLIE & AZIJN Koffie Koffie verkeerd Cappuccino Espresso Dubbele espresso Latte macchiato Latte s Kijk bij de verwenkoffies voor de

Nadere informatie

Activiteit 3: theekopje versieren (individueel) (drie versies theekopjes: fijn, gewoon, mok)

Activiteit 3: theekopje versieren (individueel) (drie versies theekopjes: fijn, gewoon, mok) Tea time Doelgroep: bovenbouw Dit heb je nodig - Activiteit 1: theeweetjes (zie bijlage) - Activiteit 2: theezakjes - Activiteit 3: werkblad met kopje, knutselgerief Activiteit 1: Theeweetjes (klassikaal)

Nadere informatie

Thee Lijst 2015 D Essentie Koffie, Thee & Meer Bergstraat 69, 2220 Heist-op-den-berg

Thee Lijst 2015 D Essentie Koffie, Thee & Meer Bergstraat 69, 2220 Heist-op-den-berg Thee Lijst 2015 D Essentie Koffie, Thee & Meer Bergstraat 69, 2220 Heist-op-den-berg dessentie.com Thee Lijst Zwarte thee 2 Oolong 3 Groene thee 4 Witte Thee 6 Rooibos thee 6 Vruchtenmengelingen 7 Kruideninfusies

Nadere informatie

MENUKAART RESTAURANT MAX. Informatie over allergenen is beschikbaar bij onze medewerkers bediening.

MENUKAART RESTAURANT MAX. Informatie over allergenen is beschikbaar bij onze medewerkers bediening. MENUKAART RESTAURANT MAX Informatie over allergenen is beschikbaar bij onze medewerkers bediening. TORTILLACHIPS BRIE BAGELS & MORE (VAN 10:00 TOT 17:00 UUR) STAP 1 KIES UW BAGEL: NATUREL BAGEL (witte

Nadere informatie

ASSORTIMENT KOFFIE ÉN THEE LAST UPDATE 28 juni 2016

ASSORTIMENT KOFFIE ÉN THEE LAST UPDATE 28 juni 2016 ASSORTIMENT KOFFIE ÉN THEE LAST UPDATE 28 juni 2016 ZOMERVAKANTIE van 21/07 tot en met 08/08/2016 De Tijd voor Koffie-koffie wordt wekelijks vérs gebrand door Sao Paulo - ambachtelijke koffiebranderij

Nadere informatie

Inhoudsopgave. - Vieno - Assortiment - Witte Vieno s - Rose Vieno s - Rode Vieno s - Dessert Vieno s - Prijzen - Contactinformatie

Inhoudsopgave. - Vieno - Assortiment - Witte Vieno s - Rose Vieno s - Rode Vieno s - Dessert Vieno s - Prijzen - Contactinformatie Informatie brochure Vieno 2017 Inhoudsopgave - Vieno - Assortiment - Witte Vieno s - Rose Vieno s - Rode Vieno s - Dessert Vieno s - Prijzen - Contactinformatie 1 2 3 5 6 7 8 8 Vieno is hét nieuwe alcoholvrije

Nadere informatie

Thee Lijst 2015 D Essentie Koffie, Thee & Meer Bergstraat 69, 2220 Heist-op-den-berg

Thee Lijst 2015 D Essentie Koffie, Thee & Meer Bergstraat 69, 2220 Heist-op-den-berg Thee Lijst 2015 D Essentie Koffie, Thee & Meer Bergstraat 69, 2220 Heist-op-den-berg dessentie.com Thee Lijst Zwarte thee 2 Oolong 3 Groene thee 4 Witte Thee 6 Rooibos thee 6 Vruchtenmengelingen 7 Kruideninfusies

Nadere informatie

Grab and Go Voorjaarsactie

Grab and Go Voorjaarsactie Acties geldig van maandag 20 maart t/m vrijdag 30 juni 2017. Acties alleen geldig in shop op locatie: Pieter Lieftinckweg 30, 1505 HX Zaandam. Zolang de voorraad strekt. Niet geldig in combinatie met andere

Nadere informatie

Witte wijnen - Italië

Witte wijnen - Italië Feudi di San Marzano - I Tratturi Sauvignon Malvasia Bianco Druivenras: 30% Verdesca, 30% Malvasia Bianco, 40% Trebiano Karakteristieken: Intens boeket waarin de rijpe witte perzik domineert, vergezeld

Nadere informatie

Introductie Nieuwe varianten Pure Leaf Vanaf week *

Introductie Nieuwe varianten Pure Leaf Vanaf week * Introductie Nieuwe varianten Pure Leaf Vanaf week 11 2018* Achtergrond: Pure Leaf is een thee-merk dat de gast-beleving centraal stelt zodat je iedere keer weer, je gast kan verrassen. Het aanbod is aangepast

Nadere informatie

Per 100 gram voor thuis 4,95

Per 100 gram voor thuis 4,95 THEE Een kort lijstje voor de snelle keuze, de hardlopers. Witte thee 2,25 Groene thee 2,25 Jasmijnthee 2,25 Zwarte thee 'gewone thee' 2,25 Earl Grey 2,25 Lapsang Souchong 2,25 Kamille of rooibos 2,25

Nadere informatie

Menukaart Smakelijk ontbijt en lunch, huisgemaakte lekkernijen en écht goede coffee...

Menukaart Smakelijk ontbijt en lunch, huisgemaakte lekkernijen en écht goede coffee... Menukaart Smakelijk ontbijt en lunch, huisgemaakte lekkernijen en écht goede coffee... FREE www.citybeanz.nl Ontbijt Van 8.00 uur tot 11.00 uur kun je op het gemakje je dag opstarten in City Beanz. Voor

Nadere informatie

PRODUCT. Sinds 1921 CATALOGUS

PRODUCT. Sinds 1921 CATALOGUS PRODUCT Sinds 1921 CATALOGUS Beste klant, Siebrand, een bijzonder familiebedrijf, is opgericht in 1921. Wij zijn trots op de rijke historie die wij als bedrijf hebben. Het Siebrand-imago wordt gekenmerkt

Nadere informatie

Thee Lijst 2015 D Essentie Koffie, Thee & Meer Bergstraat 69, 2220 Heist-op-den-berg

Thee Lijst 2015 D Essentie Koffie, Thee & Meer Bergstraat 69, 2220 Heist-op-den-berg Thee Lijst 2015 D Essentie Koffie, Thee & Meer Bergstraat 69, 2220 Heist-op-den-berg dessentie.com Thee Lijst Zwarte thee 2 Oolong 3 Groene thee 4 Witte Thee 6 Rooibos thee 6 Vruchtenmengelingen 7 Kruideninfusies

Nadere informatie

ONZE KOFFIE ONZE THEE

ONZE KOFFIE ONZE THEE ONZE KAART ONZE KOFFIE MUNDO NOVO 100% ARABICA ORGANIC handgeplukte koffie, duurzaam en organisch verbouwd. Vol, zacht en romig met een heel licht zoetige nasmaak KOFFIE 2,00 ESPRESSO 2,00 CAPPUCCINO 2,40

Nadere informatie

MENU OPENINGSUREN WOENSDAG T/M ZATERDAG VAN 10 TOT 18 UUR

MENU OPENINGSUREN WOENSDAG T/M ZATERDAG VAN 10 TOT 18 UUR MENU OPENINGSUREN WOENSDAG T/M ZATERDAG VAN 10 TOT 18 UUR LUNCH We houden het graag ambachtelijk, vers en gezond. Om alle gerechten optimaal en lekker te serveren, vraagt dit de nodige aandacht en tijd.

Nadere informatie

MOUSSEREND ROSÉ 4,25 21,25

MOUSSEREND ROSÉ 4,25 21,25 WIJNKAART MOUSSEREND Italië, Prosecco Pronol Frizzante 4,75 23,75 Deze licht mousserende wijn is gemaakt van de Prosecco en de Frizzante druif. GEUR Fruitige met wat tonen van witte bloemen. SMAAK Fruitig,

Nadere informatie

Groene thee soorten. Chinese thee. [ Pu Erh - Yunnan Tuocha ]

Groene thee soorten. Chinese thee. [ Pu Erh - Yunnan Tuocha ] Groene thee soorten Chinese thee [ Pu Erh - Yunnan Tuocha ] Deze thee werd een aantal jaren geleden aan ons geïntroduceerd door een Parijse leermeester: Dominique Coquelle, die een groot deel van zijn

Nadere informatie

menukaart CARDS ONLY wifi: Balthazar wachtwoord: keizerkarel

menukaart CARDS ONLY wifi: Balthazar wachtwoord: keizerkarel menukaart CARDS ONLY wifi: Balthazar wachtwoord: keizerkarel koffie espresso 2,3 dubbele espresso 3,3 espresso macchiato 2,5 americano 2,5 cortado 2,5 cappuccino 2,6 koffie verkeerd 2,6 flat white 2,8

Nadere informatie

HEERLIJK ARGENTIJNS CORTE RESERVADO MALBEC/SYRAH

HEERLIJK ARGENTIJNS CORTE RESERVADO MALBEC/SYRAH Malbec, Syrah, Merlot Luján de Cujo, Mendoza CORTE RESERVADO MALBEC/SYRAH : Stevige en toch ook zachte wijn met veel rood fruit, een mild pepertje en van de Malbec herkenbare kracht in smaak en afdronk

Nadere informatie

Koffie- en theehuisje

Koffie- en theehuisje Koffie- en theehuisje Welkom in koffie- en theehuisje kotee. Vandaag bent u onze gast! adres: Gasthuisstraat 1 2990 Wuustwezel openingsuren: di-wo-do-vrij 10.00u - 18.00u zat 10.00u - 17.00u Wij rekenen

Nadere informatie

THEE CAMELLIA SINENSIS THEE ARRANGEMENT

THEE CAMELLIA SINENSIS THEE ARRANGEMENT THEE CAMELLIA SINENSIS De theeplant is een plant die van oorsprong voorkomt in Zuidoost-Azië. De jonge scheuten van deze plant worden gebruikt om thee te produceren. Sinensis is Latijn voor Chinees. Tegenwoordig

Nadere informatie

MENUKAART. SpaWeesp. Informatie over allergenen is beschikbaar bij onze bedieningsmedewerkers

MENUKAART. SpaWeesp. Informatie over allergenen is beschikbaar bij onze bedieningsmedewerkers MENUKAART SpaWeesp Informatie over allergenen is beschikbaar bij onze bedieningsmedewerkers SOEP (van 12.00 tot 21.00 uur) Geserveerd met brood en roomboter BIOLOGISCHE MEDITERRAANSE SOEP (v) 5. 75 SOEP

Nadere informatie

Glas cava Maset NU 4,50 Glas champagne Montaudon 10

Glas cava Maset NU 4,50 Glas champagne Montaudon 10 Bubbels per glas Glas cava Maset NU 4,50 Glas champagne Montaudon 10 Aperitieven Aperitief maison 7 Campari puur 7 Campari orange 7 Campari soda 7 Kirr 6 Kirr royal 7 Martini rood 5 Martini wit 5 Martini

Nadere informatie

We love tea so much. we changed it. T-Solutions. Hotel Conferentie Café-Restaurant Wellness-Sport

We love tea so much. we changed it. T-Solutions. Hotel Conferentie Café-Restaurant Wellness-Sport We love tea so much we changed it. T-Solutions Hotel Conferentie Café-Restaurant Wellness-Sport Get rid the old bag Een tevreden klant is een terugkerende klant! Maak uw klant nog gelukkiger met thee die

Nadere informatie

Informatie brochure 2018

Informatie brochure 2018 Informatie brochure 2018 Inhoudsopgave - Vieno - Assortiment - Witte Vien0 s - Rose Vien0 s - Rode Vien0 s - Dessert Vien0 s - Product informatie - Prijzen - Contactinformatie 1 2 3 5 6 7 8 9 9 Vien0 is

Nadere informatie

Theekaart. Klassieke Theesoorten Darjeeling Gielle (India)

Theekaart. Klassieke Theesoorten Darjeeling Gielle (India) Theekaart Wij serveren de theesoorten van Betjeman & Barton. Aan de theesoorten van dit exclusieve theehuis worden uitsluitend natuurlijke essences en aroma s toegevoegd, waardoor de theesoorten nooit

Nadere informatie

Thee Lijst 2015 D Essentie Koffie, Thee & Meer Bergstraat 69, 2220 Heist-op-den-berg

Thee Lijst 2015 D Essentie Koffie, Thee & Meer Bergstraat 69, 2220 Heist-op-den-berg Thee Lijst 2015 D Essentie Koffie, Thee & Meer Bergstraat 69, 2220 Heist-op-den-berg dessentie.com Thee Lijst Zwarte thee 2 Oolong 3 Groene thee 4 Witte Thee 6 Rooibos thee 6 Vruchtenmengelingen 7 Kruideninfusies

Nadere informatie

Biertypes. Alles over bier SCHWARZBIER STOUT. horecasupport.be

Biertypes. Alles over bier SCHWARZBIER STOUT. horecasupport.be Alles over bier Biertypes HET ASSORTIMENT BIEREN IN DE MARKT GROEIT. NAAST TYPES EN SMAKEN IS ER ONDERSCHEID TUSSEN ONDERGISTEND EN BOVENGISTEND BIER. BEKENDSTE ONDERGISTEND BIER (GEBROUWEN BIJ LAGE TEMPERATUREN)

Nadere informatie

Productiegebied Uit de Coffele wijngaarden gelegen in het heuvelachtige gebied van de Soave Classico, 200 tot 320 m boven de zeespiegel.

Productiegebied Uit de Coffele wijngaarden gelegen in het heuvelachtige gebied van de Soave Classico, 200 tot 320 m boven de zeespiegel. Azienda Agricola COFFELE Soave Veneto Soave Spumante Brut DOC Droge wijn, met een frisse structuur, volhardend, evenwichtig, met een aangename amandel nasmaak. Een voluptueuze en sierlijke interpretatie

Nadere informatie

CIABOT BERTON La Morra Piemonte. Langhe Favorita Alissa DOC

CIABOT BERTON La Morra Piemonte. Langhe Favorita Alissa DOC CIABOT BERTON La Morra Piemonte Langhe Favorita Alissa DOC De wijngaarden in Canale, Roero, een heuvelachtig gebied (250 m boven de zeespiegel), naar het oosten gepositioneerd. 100 % Favorita 2000 flessen/jaar

Nadere informatie

Sap en zuivel. Gebak. Speciale koffie. Verse Jus d Orange Grote Jus d Orange Olmenshorst Appelsap Melk Karnemelk. Koffie. Espresso Cappuccino

Sap en zuivel. Gebak. Speciale koffie. Verse Jus d Orange Grote Jus d Orange Olmenshorst Appelsap Melk Karnemelk. Koffie. Espresso Cappuccino LUNCH KAART Koffie Sap en zuivel Koffie Espresso Cappuccino Koffie Verkeerd Latte Macchiato Wiener Melange Chocolade Koffie Thee zie onze theekaart Verse Muntthee Chocomel Chocomel met Rum Slagroom Seizoenskoffie

Nadere informatie

Witte wijnen - Spanje

Witte wijnen - Spanje Amante - Macabeo Druivenras: Macabeo, Verdejo Karakteristieken: Deze wijn is gemaakt van Macabeo- en Verdejodruiven die geteeld worden op 700 meter onder het continentaal-mediterraans klimaat. Dit merken

Nadere informatie

Thee Lijst D Essentie Koffie, Thee & Meer Bergstraat 69, 2220 Heist-op-den-berg dessentie.com

Thee Lijst D Essentie Koffie, Thee & Meer Bergstraat 69, 2220 Heist-op-den-berg dessentie.com Thee Lijst 2015 D Essentie Koffie, Thee & Meer Bergstraat 69, 2220 Heist-op-den-berg dessentie.com Thee Lijst Zwarte thee 2 Oolong 3 Groene thee 4 Witte Thee 6 Rooibos thee 6 Vruchtenmengelingen 7 Kruideninfusies

Nadere informatie

KOFFIE. Espresso 2,20. Cappuccino 2,50. Americano 2,25. Latte Macchiato 2,75. Espresso Macchiato 2,30. Cortado 2,30. Iced Coffee 4,75.

KOFFIE. Espresso 2,20. Cappuccino 2,50. Americano 2,25. Latte Macchiato 2,75. Espresso Macchiato 2,30. Cortado 2,30. Iced Coffee 4,75. KOFFIE Espresso 2,20 Krachtig van smaak, niet overheersend en volledig in balans door het gebruik van een mooie arabica koffie. Americano 2,25 Een espresso met water om een zachtere, mildere en zoete smaak

Nadere informatie

Laat u verrassen door de creativiteit van onze koks: vier verschillende barbecue suggesties, elk met een eigen karakter.

Laat u verrassen door de creativiteit van onze koks: vier verschillende barbecue suggesties, elk met een eigen karakter. Barbecues Bij Gasterij in t Ven is barbecueën een belevenis. Het grote groene ei dat wij bij de barbecues gebruiken, is een verhaal op zich. Deze barbecue vindt zijn oorsprong in Japan en stamt af van

Nadere informatie

Salades Wordt geserveerd met Marokkaanse brood.

Salades Wordt geserveerd met Marokkaanse brood. Voorgerecht Harira Soupe de Poissons Traditionele Marokkaanse soep Vissoep Salades Wordt geserveerd met Marokkaanse brood. Tapas Royal: Zalouk (aubergine salade) Bakoul (spinazie salade) Wortel salade

Nadere informatie

Over Pu Erh thee. Het zetten van Puer thee

Over Pu Erh thee. Het zetten van Puer thee Over Pu Erh thee Pu Erh thee vind men meestal geperst in ronde schijven. De in een schijf geperste volle theebladeren moeten zachtjes worden losgewrikt uit de schijf. Het is belangrijk dat u probeert zo

Nadere informatie

Koffie, thee, gebak & High Tea

Koffie, thee, gebak & High Tea Koffie, thee, gebak & High Tea Bij ons kunt u vanaf 14.00 uur genieten van onze uitgebreide en overheerlijke High Tea s. (vanaf 2 pers. te bestellen) Specials N gezellige High Tea met je vriendinnen samen,

Nadere informatie

met creamcheese en huisgemaakte jam met amandelen en karamel met frambozen

met creamcheese en huisgemaakte jam met amandelen en karamel met frambozen Filterkoffie met wisselende koffies door onze meisjes van Cocoon Coffee gebrand met creamcheese en huisgemaakte jam met amandelen en karamel met frambozen Wij serveren een single Estate koffie gemaakt

Nadere informatie

Huiswijn Wit en Rood

Huiswijn Wit en Rood Huiswijn Wit en Rood (Italie) Een heerlijke huiswijn, in de mond proef je een lichte aroma van klein rood en zwart fruit, specerijen en tijm. De aanzet is vol, gevolgd door een lange, zwoele afdronk. Lekker

Nadere informatie

MENUKAART RESTAURANT MAX. Informatie over allergenen is beschikbaar bij onze medewerkers bediening.

MENUKAART RESTAURANT MAX. Informatie over allergenen is beschikbaar bij onze medewerkers bediening. MENUKAART RESTAURANT MAX Informatie over allergenen is beschikbaar bij onze medewerkers bediening. TORTILLACHIPS BRIE BAGELS & MORE (VAN 10:00 TOT 17:00 UUR) STAP 1 KIES UW BAGEL: NATUREL BAGEL (witte

Nadere informatie

Thee Lijst 2015 D Essentie Koffie, Thee & Meer Bergstraat 69, 2220 Heist-op-den-berg

Thee Lijst 2015 D Essentie Koffie, Thee & Meer Bergstraat 69, 2220 Heist-op-den-berg Thee Lijst 2015 D Essentie Koffie, Thee & Meer Bergstraat 69, 2220 Heist-op-den-berg dessentie.com Thee Lijst Zwarte thee 2 Oolong 3 Groene thee 4 Witte Thee 6 Rooibos thee 6 Vruchtenmengelingen 7 Kruideninfusies

Nadere informatie

CLASICO. Viña Ventisquero Syrah Lijn: Druivenras: Herkomst: Proefnotitie: Viña Ventisquero Chardonnay. Lijn:

CLASICO. Viña Ventisquero Syrah Lijn: Druivenras: Herkomst: Proefnotitie: Viña Ventisquero Chardonnay. Lijn: Produktblad 1 van 61 Viña Ventisquero De wijngaard Ventisquero is het resultaat van een nieuwe uitdaging van Agrosuper, de grootste producent van verse voedingsmiddelen in Chili. Enthousiast over het idee

Nadere informatie

Tea can do more for your business. Lipton Tea Cocktails recepten. Geen 18, geen alcohol.

Tea can do more for your business. Lipton Tea Cocktails recepten. Geen 18, geen alcohol. Tea can do more for your business Lipton Tea Cocktails recepten Geen 18, geen alcohol. E XCLU S IV E S E L ECTION Hoe u u ook voelt, wat u ook aan het doen bent, kies gewoon uw favoriete smaak en laat

Nadere informatie

Lunchkaart 12:00-17: 00

Lunchkaart 12:00-17: 00 Lunchkaart 12:00-17: 00 Oerbrood Kaas, tomaat, 6 Komkommer Oerbrood warme geitenkaas 7 uit de Voerstreek Wrap met kruiden crème 8 en gerookte zalm Champignons a la escargot, 9 oerbrood Oeufs benedictines,

Nadere informatie

Thee Lijst 2015 D Essentie Koffie, Thee & Meer Bergstraat 69, 2220 Heist-op-den-berg

Thee Lijst 2015 D Essentie Koffie, Thee & Meer Bergstraat 69, 2220 Heist-op-den-berg Thee Lijst 2015 D Essentie Koffie, Thee & Meer Bergstraat 69, 2220 Heist-op-den-berg dessentie.com Thee Lijst Zwarte thee 2 Oolong 3 Groene thee 4 Witte Thee 6 Rooibos thee 6 Vruchtenmengelingen 7 Kruideninfusies

Nadere informatie

HERZIEN. Een warm en gezellig welkom bij Restaurant Deksels.

HERZIEN. Een warm en gezellig welkom bij Restaurant Deksels. HERZIEN Een warm en gezellig welkom bij Restaurant Deksels. Deksels is een bijzondere horecagelegenheid, onderdeel van de Stichting Kringloop Zwolle, locatie Nieuwe Veerallee 12. Begin 2010 zijn wij gestart

Nadere informatie

Assortimentsoverzicht

Assortimentsoverzicht Assortimentsoverzicht Thee Piramide - Zwarte thee Voor onze zwarte theeserie hebben we gekozen voor een klassieke invulling. Klassiekers mogen nu eenmaal niet binnen een merk ontbreken! Proef en beleef

Nadere informatie

Presentatie PETER SPRONCK

Presentatie PETER SPRONCK Nederland nieuw wijnland Presentatie PETER SPRONCK Nederland nieuw wijnland Presentatie PETER SPRONCK Wijngaarden in Nederland 1997 2017 De nieuwe druivenrassen Johanniter Muscaris Riesel Solaris Lijkt

Nadere informatie