JURYRAPPORT DUTCH INTERACTIVE AWARDS 2015

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "JURYRAPPORT DUTCH INTERACTIVE AWARDS 2015"

Transcriptie

1 DUTCH INTERACTIVE AWARDS TOOLS 2. ACTIVATION 3. SOCIAL & COMMUNITIES 4. CORPORATE 5. B2B & PROFESSIONAL SERVICES 6. CAMPAIGN 7. MEDIA & ENTERTAINMENT 8. SERVICE 9. BRAND 10. ECOMMERCE & OMNICHANNEL 11. DISRUPTER 12. COMPANY OF THE YEAR 13. PROFESSIONAL BEST IN TECHNOLOGY 14. PROFESSIONAL BEST IN DESIGN

2 TOOLS Oxxio, Energie in Eigen Hand - Tam Tam Een gedurfde stap in de benadering van de business. Design, concept en strategie zijn zeer goed. Het openstellen van het platform is een briljante beslissing. Verbeterpunten zijn nog de ervaring met de installatie van andere aanbieders en dat migratie in de back-end nog gevolgen heeft voor de klant. Delirium experience - IJsfontein Delirium Experience is een oplossing met bredere mogelijkheden voor allerlei medische toepassingen. De patiëntbeleving voegt echt iets toe. De uitwerking van de interactie in de video verdient alle lof. Digitale leeromgeving voor voortgezet onderwijs - Makerstreet De ontwikkeling en releases in zeer korte cycli zijn slim opgezet. Dit is een mooi voorbeeld voor het nieuwe leren. De jury vraagt zich wel af of een gesloten systeem met één aanbieder van lesmethodes gaat werken ten opzichte van systemen waarin plaats is voor meerdere aanbieders. Nationaal Militair Museum - Operation New Dawn app - Fabrique, Q42 De museumervaring is echt geïntegreerd in deze toepassing. Er zijn duidelijke keuzes gemaakt en de doelgroep is goed afgebakend. Complimenten voor de relatie tussen bureau en opdrachtgever. Er is wederzijds veel vertrouwen en het bureau rekt de opdracht op. Mensajes Ocultos Beneficios Visibles - Endeavour Media Een voorbeeld van internationaal ondernemerschap vanuit Nederland. Gedurfde stap in de benadering van de business. In deze case wordt handig gebruik gemaakt van de remmende voorsprong van Europa.

3 ACTIVATION DenHaag.com: de bron voor alle Haagse content - Q42, Fabrique Zeer interactieve en slimme case met een goede visuele vormgeving. De stad wordt goed als merk gebruikt. Mooie ontsluiting van datasystemen. De technologie die er achter zit wordt goed gekoppeld, in samenhang met externe partijen. De open structuur met API is innovatief. Interessant dat big data wordt gebuikt voor bijvoorbeeld location based informatie. Complimenten voor het feit dat het aantal bezoekers organisch is verdrievoudigd. Fijnproevers - Jungle Minds, Incentro Fijnproevers is een merk waarbij de Sligro klanten worden gebruikt al partner. De jury vindt dit een goed doorlopend loyaltyprogramma, waarbij het sitebezoek is verdubbeld sinds de lancering in september. Bestedingen zijn significant gestegen en klanten komen vaker. Fijnproevers maakt goed gebruik van de kracht van Sligro. Studystore Superstudent - Clockwork Complimenten voor dit originele idee waaraan bovendien een aardige challenge is gekoppeld. Een case met leuke interactieve elementen, waarbij men echt creatief aan de slag is geweest. Met klein budget een mooi resultaat. Een Think out of the Box case. KLM Live High Five - Eigen Fabrikaat Complimenten voor dit leuke creatieve en sympathieke idee: een persoon in Amsterdam geeft via een abri een persoon in New York een High Five. De jury is onder de indruk van de goede resultaten: 1 miljoen views is heel veel. De bijdrage van deze case aan de KLM Werelddealweken is interessant want er werd een recordomzet behaald. #UnforgettableSummer - a friend of mine Deze case maakt goed gebruik van social media kanalen en de crowd. De jury complimenteert de goede combinatie van verschillende kanalen en technieken. Met een klein budget is een goede output behaald. Het doel om klanten te activeren is goed bereikt.

4 SOCIAL & COMMUNITIES Greenwire - GoalGorilla De Airbnb voor vrijwilligers. Een global (drupal) case met impact en goede schaalbaarheid. Mooi platform om mensen met elkaar te verbinden. Interessant concept omdat de organisatie wordt omgekeerd en dat de community, gemotiveerde vrijwilligers, de macht krijgt. Een case met zeer veel potentie. Chattable. Eet Samen! - E-sites Leuk en interessant social dining concept dat zich echter nog niet heeft bewezen. Dit project zou je niet alleen moeten willen realiseren, want er zijn veel partners nodig om content te ontsluiten. Leuk idee maar de strategie is nog te onduidelijk. Voorelkaar: community voor vrijwilligerswerk - Freshheads Technologische en sociale innovatie in complexe sector. Mooi design, simpele UX. Mooi voorbeeld van sociaal ondernemen met een businessmodel. Interessant dat white label mogelijk is. Een case met veel potentie. De jury waardeert het bevlogen verhaal. Betere samenwerking door innovatief intranet op Google Apps - Incentro Een interessant en ander concept van intranet, waarbij verschillende standaard tools met maatwerk zijn samengevoegd. Er is een goede ontsluiting van alle beschikbare informatie op de bedrijfspagina. Goede case, maar niet echt baanbrekend. Kennisnet Jeugd - NJI - Yard Internet Mooi platform voor kennisdeling in een zeer complexe omgeving. Goede mogelijkheden om in de toekomst extra need to know informatie toe te voegen, zoals bijvoorbeeld wetgeving. Een community met veel potentie. De jury adviseert om in het vervolgtraject duidelijke keuzes te maken en oog te hebben voor de privacy van de deelnemers aan dit platform.

5 CORPORATE Heijmans website - Fabrique De website van Heijmans is een goede online vertaling van thought leadership. Alle lof van de jury om de doelstelling, het veranderen van de beeldvorming, ruimschoots te realiseren. Bovendien heeft de corporate site echt een verandering gebracht binnen de organisatie. Voor de bouwsector is de case zeer verfrissend en inspirerend. De afwisseling tussen visuals en content verdient complimenten. De jury adviseert wel om de interactie met klantgroep op punten te verbeteren, evenals de gebruiksvriendelijkheid van design. De nieuwe Rabobank.com - Makerstreet De aanpak van deze case verdient alle lof en is moedig. Een zeer knappe prestatie in vier maanden! Er is weinig op de case aan te merken, behalve dan dat de site erg Nederlands is en dus het mondiale karakter ontbreekt. Global redesign LeasePlan.com - Mirabeau Een prima corporate site met aansprekende visuals, die een mooie paraplu is voor alle producten en landen. Een vernieuwende case, die natuurlijk aanvoelt. De roadmap is veelbelovend. Er zijn echter nog wel de nodige verbeteringen nodig. Crowd Sourced redesign Philips Lighting - TriMM Typische corporate site. Complexiteit site is knap gedaan, wel mist de connectie met andere Philips-sites, storytelling is tevens onbenut (gemiste kans). Energieke presentatie. Universitair Medisch Centrum Utrecht Corporate Web - TrueLime De wijze waarop complexiteit is aangepakt bij de UMC case is een knappe prestatie en getuigt van lef. Zeker gezien alle interne stakeholders. Dat er in het proces compromissen zijn gesloten is (helaas) wel zichtbaar. Complimenten verder voor het terugbrengen van het aantal webssites van UMC. Deze case verdient een speciale vermelding.

6 B2B & PROFESSIONAL SERVICES Digitaal Veiligheidspaspoort ProRail - Nsecure, BLiS Een mooi en goed voorbeeld van de cyclus: testen, co-creatie en continu verbetering. Het Digitaal Veiligheidspaspoort zit dicht op het proces en de gebruikers. Zeer functioneel en met een groot belang voor de werknemers die deze B2B service in hun dagelijks werk gebruiken. Modulair digital video platform NXP positionering - TriMM Dit flexibele platform is een slimme investering. Het brengt de kosten omlaag en het rendement wordt verhoogd. Een belangrijke efficiencyslag voor de organisatie. Online productcatalogus Damen Shipyards - Evident Om binnen een traditionele organisatie e-commerce voor schepen van vele miljoenen euro s door te voeren is in deze markt disruptive. Deze case is een prachtig voorbeeld van intrapreneurship en daarmee een held binnen de organisatie. Nieuw reserveringssysteem voor SeatMe - Emakina Het is niet makkelijk om de complexiteit van een restaurant te automatiseren en deze toepassing heeft dat zeer goed gedaan. Het totale management van bezoek tot inkoop van het restaurant wordt goed gefaciliteerd. Nike Kitbuilder - the Valley Goede service voor de retailer. Start voor een lawine in de voetbalmarkt en shift naar de consument. Een mooie groeistrategie en een kans voor het vergroten van het marktaandeel. Een sterke business case.

7 CAMPAIGN De Smart Pen - C2B Deze winnende creatieve case spreekt de doelgroep op een perfecte manier aan. Er is veel aandacht voor detail. Een mooie en creatieve koppeling tussen offline en online. De jury vindt het knap dat binnen dit budget zulke mooie resultaten zijn behaald. Opvallend is dat deze campagne oogde als groots en duur, terwijl het tegendeel het geval is. The Other Room - a friend of mine De jury vindt The Other Room een knappe prestatie. Cijfermatig is dit een topcase, waarover goed is nagedacht. Complimenten voor de slimme koppeling tussen social en crm. Bovendien zeer creatief gezien de tijd en het budget. Deze case verdient een bijzondere vermelding. ING Moneymakers - Brand New Telly Industries, Mindshare De jury complimenteert de makers met de wijze waarop zij de doelgroep hebben aangesproken met succesvolle en invloedrijke Youtube-sterren (vloggers) en aansprekende content. Een leuke verfrissende case. Voor wat betreft resultaat en ROI is deze case wat minder sterk. Dacia Duster Hunt - Dorst & Lesser Erg mooi gedaan, maar wel traditioneel van opzet voor een automotive campagne. Het concept voldoet, maar is niet vernieuwend. Jammer dat mobiel nauwelijks aandacht heeft gekregen, dat is een gemiste kans. KITKAT - Give Holland a Break - JWT Amsterdam Mooi uitgewerkt, goede campagne maar niet heel bijzonder, resultaat supergoed, online had creatief sterker gekund, Give A Break is heel mooi vertaald en gevisualiseerd, onduidelijk is wat het voor het merk in de doelgroep heeft gedaan. Interactief gezien had er meer uitgehaald kunnen worden.

8 MEDIA & ENTERTAINMENT The voice of Holland - RedRoom app - Talpa Media, MediaMonks De keuze om muziek als de kernpropositie in te zetten, de uitwerking van de storytelling, de multiscreen experience, alle aspecten van deze indrukwekkende case zijn goed uitgewerkt. Zowel concept, strategie én uitwerking staan als een huis. Met als gevolg dat de case wereldwijd kan worden uitgerold. Een sterke businesscase. Alle complimenten voor de makers. Blendle - Blendle Sterk concept maar een mindere uitwerking van de UX. De jury had verschillende vragen over deze case maar deze zijn helaas niet beantwoord. Heineken #TWELFTAL - Boomerang Create Een kostenefficiënte, creatieve en slimme case waarbij het maximale resultaat is behaald met een minimaal budget. Een slimme zet om een elftal influencers te gebruiken om resultaten te vergroten en waarde toe te voegen op de plek waar het gebeurt, in dit geval Twitter. De jury is benieuwd of Heineken dit concept verder gaat uitbouwen. Deze case verdient een speciale vermelding. NOS FIFA WK app - NOS Een goede case met sterke content curatie en een goed bereik. Knappe executie van whitelabel app van FIFA, waarbij de slimme en succesvolle conversie naar de NOS app zeker complimenten verdient. Webisodes Andrélon en GTST - Mindshare Een effectieve branded content case, die in resultaat goed heeft uitgepakt. Andrelon zit weer in de lift. Men heeft zich goed ingegraven in de doelgroep. De jury mist echter wel de interactie, deze is nu nog onvoldoende. Een case met veel potentie.

9 SERVICE Behandelpad - Interactive Studios Gebruikers worden veel beter en interactiever geïnformeerd met als gevolg dat een pijnpunt kan worden verholpen. Een vernieuwende case in een traditionele sector. Complimenten van de jury voor de keuze om een specifiek deelproces te optimaliseren. Dit is nog eens service verhoging! Sam Amsterdam - Info.nl De jury is van mening dat de case Sam Amsterdam baanbrekend is voor de sector Jeugdzorg. En vernieuwend omdat er twaalf verschillende partijen in de jeugdzorg via dit service platform zijn gaan samenwerken en hun kennis nu delen. Complimenten voor het transparanter maken van de aanbiedersmarkt. Technisch gezien niet van een dusdanig niveau om winnaar te worden in deze categorie. Shell Mobile Motorist App - MOBGEN Een technische knappe case voor Shell, een grote internationale organisatie. Het wereldwijde uitrollen van een case vindt de jury stoer. Marketingtechnisch zeer slim en er is krachtig vanuit Shell gedacht. Complimenten voor de integratie van allerlei service diensten en de verbetering van het proces. Wat mooi dat een Nederlands bureau dit voor Shell wereldwijd doet. De Nederlandse Politie - Hippo CMS Complimenten om de 362 websites van de politie terug te brengen tot een website waar wijkagenten onderdeel zijn van webcare, er een koppeling is met het tvprogramma Opsporing verzocht en multi-device aangifte kan worden gedaan. Met deze case is een grote inhaalslag gemaakt. Echter de jury is van mening dat de case onvoldoende vernieuwend is voor een Dutch Interactive Award. Eneco efocus Eneco maakt met deze case wel de juiste stappen. Echter het doel, bewustwording van de klant inzake energie, is niet echt onderscheidend ten opzichte van de concurrentie. De dynamische homepage verdient zeker complimenten.

10 BRAND Samen leren vernieuwen met ThiemeMeulenhoff.nl - efocus Een simpele, functionele, erg overzichtelijke case, die revolutionair is voor de (uitgeef)sector. Er zijn mooie stappen genomen met de integratie van klantfeedback. Een knappe klus, die respect verdient. Goed voorbeeld van de transitie van merkwaarden: van house of brands naar branded house. Aandachtspunt van de jury: het embedden van YouTube-content kan worden verbeterd. Nieuwe online identity Transavia.com - Mirabeau Transavia.com heeft een mooie nieuwe huisstijl en is vooral gericht op experience waarbij de klant centraal staat. Vanuit data bezien een goed verhaal. De vorm van de website lijkt belangrijker dan de functionaliteit en UX. Van Gogh Museum - website & multimediatour - Fabrique, Q42 Een toonvoorbeeld van goed partnership. Complimenten voor Fabrique voor de wijze waarop zij de lead hebben genomen in het proces. Website kan rijker, sommige essentiële informatie mist. MassiveMusic global portfolio - dpdk Een originele vorm van een showcase voor een niche doelgroep. De jury complimenteert de makers en vindt het knap wat is neergezet binnen het budget. Een mooie stap binnen deze industrie. De leadgeneration online zou sterker kunnen (bv. met recommendation). Binnen deze categorie verdient deze case een bijzondere vermelding. LaPlace.com. Content, Community en Loyalty - Blossom, Onstuimig De nieuwe LaPlace.com is een enorme stap vooruit! Zeker gezien het beschikbare budget. Complimenten voor de visual design en het lettertype. De jury is wel van mening dat Blossom de klant wel wat meer had mogen sturen naar mobile. Nu ligt de focus te veel op desktop. Deze case is te vroeg aangemeld (met betrekking tot het resultaat en de verdere ontwikkeling).

11 ECOMMERCE & OMNICHANNEL Every.Day.Counts Cross Channel Experience - GuiltyPeople Goede en indrukwekkende case. De jury is onder de indruk over de wijze waarop tools, gadgets en technieken zowel online als in de fysieke winkel zijn toegepast. Daarnaast is de jury gecharmeerd over de uitwerking van de customer journey. Met deze case realiseert de jury zich hoe fijn het is om van scratch on aan de slag te gaan, zonder ballast uit het verleden. Zwakker punt is de launching strategy, maar de jury begrijpt dat hier bewust voor is gekozen. Vertu Worldwide Extraordinary E-commerce - DigitasLBi Goede case en mooi design dat perfect aansluit op de doelgroep en waarbij goed is nagedacht over de customer journey. De jury is nieuwsgierig naar het vervolg van de case, in het bijzonder op welke wijze de site verder wordt geïntegreerd in de verkoopstrategie. Te weinig innovatief om winnaar te worden in deze categorie. KwikFit.nl - Mangrove Goed project. Mooie inhaal- en efficiencyslag gemaakt en goed ingehaakt op mobiele trend. Mooie resultaten. Goed nagedacht over de customer journey. Een holistische visie in relatie tot het operationele proces van Kwikfit zou meer mogen worden uitgewerkt. Nieuw filmplatform Pathe.nl - Supersteil Goed om crm als vertrekpunt te nemen voor de e-commerce. Slim om content in te zetten voor e-commerce. Deze case is te vroeg aangemeld; volgend jaar zijn er vast meer en betere resultaten te melden en ervaring opgedaan met interessante applicaties. De jury is benieuwd hoe deze business case zich verder ontwikkelt, er valt nog een wereld te winnen bij film. Verbeterpunt: de online beleving ten opzichte van de beleving op locatie (de bioscoop). Businesswise is het een gemiste kans om Pathe thuis en Pathe film in twee afzonderlijke BV s onder te brengen. Online styleboards voor de Bijenkorf - Emakina Een leuk, vernieuwend en inspirerend concept in retail, met belangrijke rol voor social media. Een project met veel potentie en mogelijkheden. Jammer dat de relatie met de winkel ontbreekt en dat er geen vertaling is gemaakt naar mobiel. De jury is van mening dat deze case zou beter tot haar recht zou zijn gekomen in de categorie Brand.

12 DISRUPTER fairzekering - Chipin Deze case betekent disruptie in een markt die het hard nodig heeft. Naast een commercieel doel, heeft de case vooral voordelen voor het publiek. De case geeft perspectief op een daadwerkelijke aanpak en bevordering van de veiligheid op de weg. De jury is van mening dat de privacy in deze toepassing wel alle aandacht moet krijgen. Brushbusters - ACHTUNG! Brushbusters is een mooie driehoek met tandarts, consument en merk. En onderscheidend in deze categorie. Prachtig design! Zeitgeist N=5 Een fantastisch campagne concept! Zeer creatief, snel opgezet met zeer beperkte middelen. De opbrengst en impact is groot, zeker ten opzichte van de investering. La Maison Victor - SUE Amsterdam De koppeling van content en commercie in deze case is een voorbeeld voor uitgeverijen. Het doorvoeren van een dergelijk concept binnen een grotere uitgeverij is geen sinecure en vereist het juiste team en energie. Die is te zien in deze case! Beyond Sports - Triple - IT Een case die uniek is in Nederland! Vernieuwend, innovatief en interessant. De koppeling met de de sportmarkt is knap. Veel potentie en mogelijkheden voor toepassingen.

13 COMPANY OF THE YEAR Heijmans Dit bedrijf heeft goed nagedacht over wat thought leadership betekent. Heijmans heeft een bijzondere insteek gekozen waarin Digital Marketing een aanjager is voor verandering in positionering en organisatie. Van traditionele communicatie afdeling naar een redactie formule (social minded). Heijmans bewijst dat B2B niet saai hoeft te zijn.

14 DUTCH INTERACTIVE PROFESSIONAL AWARDS JURYRAPPORT BEST IN TECHNOLOGY Kars Veling, Q42 Op het eerste gezicht lijkt het een logische gang van zaken. De winnaar van de DIA Pro Best Technology heeft immers niet alleen met zijn bedrijf, maar ook op persoonlijke titel een track record om u tegen te zeggen op technologisch vlak. Maar de Professional Award is geen bedrijfs- of oeuvreprijs, maar een persoonlijke klop op de schouder en hopelijk een motivatie om het mooie werk voort te zetten en verder te innoveren. Track record of niet, het afgelopen jaar heeft de winnaar laten zien dat kennis en kunde bezitten één ding is, het toepasbaar maken een tweede. En dan ook met de juiste doelstelling: onderwijzers en leerlingen staat stellen om kennis en kunde te delen op een interactieve manier. Lars de Bruijn, Greenhouse Group Lars bedacht en ontwikkelde samen met een collega 42. Met behulp van Machine Learning heeft hij een tool te ontwikkeld die het sentiment en engagement van een Facebook post die nog geplaatst moet worden kan voorspellen. Als je als student zoiets, met zoveel disruptive power kunt neerzetten dan is een nominatie voor een Dutch Interactive Professional Award terecht. Marco Kloots, Platform161 Marco heeft met zijn team een onafhankelijk Demand Side Platform ontwikkeld (Platform161) dat concurreert met onder andere Google en heeft een belangrijke rol gespeeld bij innovatie op gebied van programmatic Out Of Home (2014)

15 DUTCH INTERACTIVE PROFESSIONAL AWARDS JURYRAPPORT BEST IN DESIGN Daniel Sytsma, ACHTUNG! Daniel zet al jaren met Achtung! de toon in Nederland als het gaat om top (digitaal) design. Afgelopen jaar is Achtung! wederom veelvuldig in de prijzen gevallen met vinger-likkende designcases. Zijn designhandtekening kenmerkt zich door de kunst van het weglaten. Uitgebalanceerd, altijd toegankelijk en nooit om het mooie plaatje alleen. Maar als oplossing voor kleine en grote problemen. Als mede-grondlegger, spreker en jurylid van Dutch Digital Design benadrukt hij ook hoe belangrijk het is om goed design van eigen bodem te promoten. Christiaan de Rooij, Submarine Christiaan is de ontwerper van de interfaces van interactieve online producties van submarine channel. De jury was met name onder de indruk van de intuïtieve interface van LastHijack. Typisch iemand die altijd achter de schermen werkt en nooit zelf direct in de schijnwerpers staat. Maar zijn rol is zeer belangrijk zo niet cruciaal. Martijn van Dam, Momkai Martijn is Momkai de grote, stille designkracht op de achtergrond. Hij heeft gevoel voor stijl, oog voor detail en respect voor de witruimte. Dit jaar bekroond door o.a. een European Design Award voor Bugaboo global en Webby nominatie voor zijn Amikasa ontwerpen. Heeft in 2015 Webby gewonnen voor werk in 2014.

INCMD-DDA TALENTENPROGRAMMA

INCMD-DDA TALENTENPROGRAMMA INCMD-DDA TALENTENPROGRAMMA Graag nodigen wij je uit om deel te nemen aan dit unieke programma, tot stand gekomen door samenwerking van Dutch Digital Agencies (DDA) en het landelijke opleidingenoverleg

Nadere informatie

Ervaar het Beste van Online. In-Store.

Ervaar het Beste van Online. In-Store. Ervaar het Beste van Online. In-Store. AOPEN maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT met als doel de digitale communicatie binnen een winkelomgeving te versterken. Door samen te

Nadere informatie

Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community

Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community Opkomst van Social Media verandert klant contact Trend Beschrijving Consequenties Gebruik Social Media Ruim 70% van de

Nadere informatie

77 De. facts & figures. het bereik van ons portfolio staat

77 De. facts & figures. het bereik van ons portfolio staat Hot Pink Media blijft zich als online blogger/influencers netwerk met een bereik van 8,6 miljoen per maand continue ontwikkelen. Met de lancering van het mannenlabel & ons travel channel verbreed Hot Pink

Nadere informatie

Azure in de praktijk o.a. case van Heineken en Talpa

Azure in de praktijk o.a. case van Heineken en Talpa consulting - sourcing - solutions Azure in de praktijk o.a. case van Heineken en Talpa Marcel van Rijn Marco van Veen 9 januari 2014 Marcel van Rijn Mede oprichter Connect2Crowd Meer dan 15 jaar corporate

Nadere informatie

Online recruitment marketing

Online recruitment marketing Online recruitment marketing Plaats uw vacature niet langer willekeurig op diverse mediakanalen, maar bereik uw doelgroep snel én Effectief werven? Kies voor een online recruitment campagne! Als werkgever

Nadere informatie

Hoe gebruikt u Google, Bloggen en Social Media om online goed gevonden te worden?

Hoe gebruikt u Google, Bloggen en Social Media om online goed gevonden te worden? Webinar Social Media Marketing Hoe gebruikt u Google, Bloggen en Social Media om online goed gevonden te worden? Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Welkom en Introductie

Nadere informatie

Factsheet DYNAMIC IDENTITIES Mirabeau

Factsheet DYNAMIC IDENTITIES Mirabeau Factsheet DYNAMIC IDENTITIES Mirabeau DYNAMIC IDENTITIES We ontwerpen brand identities die zich aan de actualiteit en gebruikerscontext weten aan te passen. Branding is digital branding geworden. Nog niet

Nadere informatie

Factsheet CONTENT & EXPERIENCE MANAGEMENT Mirabeau

Factsheet CONTENT & EXPERIENCE MANAGEMENT Mirabeau Factsheet CONTENT & EXPERIENCE MANAGEMENT Mirabeau CONTENT & EXPERIENCE MANAGEMENT Mirabeau We bieden de beste oplossing voor uw content management en klantdialoog Het moment waarop bezoekers en klanten

Nadere informatie

SOCIAL MEDIA AGENDA 2014

SOCIAL MEDIA AGENDA 2014 SOCIAL MEDIA AGENDA 2014 Key Opinion Formers onderzoek Martin Kloos & Bram Draaijer SOCIAL MEDIA AGENDA 2014 Wat kunnen we dit jaar verwachten van de social media inzet door merken? Minder focus op likes,

Nadere informatie

Wij zijn Bright. Denkers en doeners. Strategen, conceptmakers, designers en developers. Wij zijn marketingexperts.

Wij zijn Bright. Denkers en doeners. Strategen, conceptmakers, designers en developers. Wij zijn marketingexperts. Hey, Wij zijn Bright. Denkers en doeners. Strategen, conceptmakers, designers en developers. Wij zijn marketingexperts. #BrightPeople WAT WE DOEN Bright Way 1 MARKETINGSTRATEGIE 2 CONCEPT EN CREATIE 3

Nadere informatie

Minigids Hybride Evenementen Het evenement dat niemand wil missen is hybride Een wereld waar offline en online samenkomen!

Minigids Hybride Evenementen Het evenement dat niemand wil missen is hybride Een wereld waar offline en online samenkomen! Minigids Hybride Evenementen Het evenement dat niemand wil missen is hybride Een wereld waar offline en online samenkomen! Introductie In een wereld die op alle vlakken steeds meer digitaal verbonden raakt,

Nadere informatie

Factsheet KICKSTARTERS Mirabeau

Factsheet KICKSTARTERS Mirabeau Factsheet KICKSTARTERS Mirabeau KICKSTARTERS We lanceren binnen twee maanden een nieuw digitaal platform waarmee u in hoog tempo business value genereert. De digitale transformatie is in volle gang. Consumenten

Nadere informatie

Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services

Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services BEHEER CONSULTANCY Managed Services We geven gedegen advies om de beschikbaarheid van uw platform en daarmee de user experience te verbeteren. Inclusief concrete

Nadere informatie

Branding Marketing communication design online

Branding Marketing communication design online We leven in een tijdperk van onomkeerbare wereldwijde sociale en economische veranderingen. sociale Dat leidt voor ons allen tot nieuwe vormen van werken en leven. economische verandering Ons systeem transformeert

Nadere informatie

Informatiehuishouding rondom omnichannel klantcommunicatie. Roberto Nagel m-edp EIM Zomerevent 2015 25 juni 2015

Informatiehuishouding rondom omnichannel klantcommunicatie. Roberto Nagel m-edp EIM Zomerevent 2015 25 juni 2015 Informatiehuishouding rondom omnichannel klantcommunicatie Roberto Nagel m-edp EIM Zomerevent 2015 25 juni 2015 Roberto Nagel M-EDP Solutions Manager, Document Dialog Docent, Disceru opleidingen informatielogistiek

Nadere informatie

Clearasil Social Media Case

Clearasil Social Media Case Clearasil Social Media Case Naam case: Clearasil / Reckitt Benckiser Land: Rusland Type Case: B2C Periode: 2009 / 2010 Kerngegevens Clearasil: Moederbedrijf: Reckitt Benckiser Hoofdkantoor: Slough, United

Nadere informatie

Toelichting. bij de jurering & het inschrijvingsformulier

Toelichting. bij de jurering & het inschrijvingsformulier Toelichting bij de jurering & het inschrijvingsformulier Cuckoo Awards 2014 1. Wat is voor de jury van uitzonderlijk belang om een Award toe te kennen? a. Direct marketing is een response-driven marketingstrategie,

Nadere informatie

Banken en verzekeraars zijn niet onderscheidend genoeg

Banken en verzekeraars zijn niet onderscheidend genoeg Banken en verzekeraars zijn niet onderscheidend genoeg Werk aan de winkel wat betreft openheid, onderscheidingsvermogen en communicatiekanalen from Accenture and Microsoft 1 Werk aan de winkel wat betreft

Nadere informatie

47% van de Nederlandse marketeers vindt zijn marketingkennis van online mogelijkheden te beperkt

47% van de Nederlandse marketeers vindt zijn marketingkennis van online mogelijkheden te beperkt 47% van de Nederlandse marketeers vindt zijn marketingkennis van online mogelijkheden te beperkt 49% vindt dat mediabureaus tekort schieten in hun advies over online marketing Wat is de werkelijkheid van

Nadere informatie

WESTPOINTDIGITAL MOBILE APPS DEVELOPMENT

WESTPOINTDIGITAL MOBILE APPS DEVELOPMENT WESTPOINTDIGITAL MOBILE APPS DEVELOPMENT MOBILE APPS TEAM Ons team bestaat uit slimme, samenwerkende innovatieve mensen die geïnspireerd zijn uw business op verschillende manieren te verbeteren. Onze ontwikkelaars

Nadere informatie

Innoveren maakt het verschil

Innoveren maakt het verschil Innoveren maakt het verschil De logistieke dienstverlener van vandaag bestaat niet meer in 2020! Pascal van Beek Supply chain strategie ontwikkeling & implementatie Business development Customer focussed

Nadere informatie

Factsheet((NL)( Intranet,(Extranet,(Social(&(more

Factsheet((NL)( Intranet,(Extranet,(Social(&(more Multi Enterprise Social Network Platform 10 redenen om mee te doen Factsheet((NL)( Intranet,(Extranet,(Social(&(more Intranet, Extranet, Social Organiseer mensen en informatie op natuurlijke wijze TransportLAB

Nadere informatie

Presentatie Social Media Content

Presentatie Social Media Content Presentatie Social Media Content 4 februari 2015 Inhoud Workshop Wie zij wij? Wat is content marketing? In 6 stappen naar content strategie Champagne? Cases Vragen Prominent & Molenaar 16 januari 2015

Nadere informatie

LinkedIn als marketingtool gebruiken, zo doet u dat!

LinkedIn als marketingtool gebruiken, zo doet u dat! LinkedIn als marketingtool gebruiken, zo doet u dat! Social media en content marketing gaan tegenwoordig hand in hand. Waar Facebook veel gebruikt wordt voor B2C-marketing, is LinkedIn juist meer geschikt

Nadere informatie

Curriculum Vitae Peter de Leeuw 18 augustus 2015

Curriculum Vitae Peter de Leeuw 18 augustus 2015 Curriculum Vitae Peter de Leeuw 18 augustus 2015 Personalia Naam Adresgegevens Peter de Leeuw Geboortedatum 7 maart 1990 Geboorteplaats Nationaliteit Burgerlijke staat Nederlandse Ongehuwd Telefoon E-mail

Nadere informatie

Koopstromen in Leiden

Koopstromen in Leiden Koopstromen in Leiden Kennis & Kunde 2016 Rabobank Leiden Katwijk Erik Versnel Directeur Bedrijven Woensdag 6 april 2016 Rabobank: Versterken van Ondernemerschap Entreprise Fonds Leiden 2 Detailhandel

Nadere informatie

Winkelen zal en moet meer gaan concurreren met entertainment

Winkelen zal en moet meer gaan concurreren met entertainment Winkelen zal en moet meer gaan concurreren met entertainment Twitter: #rwn14 Als je er altijd voor zorgt dat je als merk klaar bent voor NU, dan zal er ook altijd een toekomst voor je zijn! Beloftes voor

Nadere informatie

Klaar staan voor de bewegende klant

Klaar staan voor de bewegende klant Klaar staan voor de bewegende klant 23 Maart 2016 Jaarbeurs - Utrecht Ger Nijkamp Sr. Online Marketeer Ricoh Nederland Marketing is niet veranderd Wat is mijn doel..? Waar zit mijn doelgroep..? Hoe ga

Nadere informatie

Merkpresentatie Contenture

Merkpresentatie Contenture Merkpresentatie Contenture 2017 Voorwoord Content is niet meer weg te denken als onderdeel van de marketingstrategie. Grote bedrijven besteden gemiddeld al 30 procent van hun B2B marketingbudget aan contentmarketing.

Nadere informatie

Vakjuryrapport Usability Award 2011

Vakjuryrapport Usability Award 2011 Vakjuryrapport Usability Award 2011 Door: Rianne Quak Vakjuryavond: 17 mei 2011 Vakjury: Bastiaan Klooster (voorzitter) Ben Vroom Els Aerts Floris Ketel Rob Punselie Tjeerd Hoek Bas Schopman Meer informatie

Nadere informatie

We garanderen een stabiele, snelle en schaalbare microsite.

We garanderen een stabiele, snelle en schaalbare microsite. Managed Services Managed Services We garanderen een stabiele, snelle en schaalbare microsite. Microsites vormen een belangrijk onderdeel van online marketing & sales activiteiten. U gebruikt ze meestal

Nadere informatie

SALESLEADS GENEREREN MET UW WEBSITE

SALESLEADS GENEREREN MET UW WEBSITE Webinar SALESLEADS GENEREREN MET UW WEBSITE Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Welkom en Introductie Onderwerpen Kennismaking met TeamForce en Bazoon Hoe Internet

Nadere informatie

1. Wat is voor de jury van uitzonderlijk belang om een Award toe te kennen?

1. Wat is voor de jury van uitzonderlijk belang om een Award toe te kennen? Toelichtingen bij de jurering en het inschrijvingsformulier van de Cuckoo Awards 2012 1. Wat is voor de jury van uitzonderlijk belang om een Award toe te kennen? 1. Direct marketing is een respons-driven

Nadere informatie

EVERYTHING IS CONNECTED

EVERYTHING IS CONNECTED BEZOEKERSINFORMATIE INTERNATIONAAL PROOF SOCIAL MEDIA MARKE MARKETING G SEO VORM & FUNCTIE RESPONSIVE A EVERYTHING IS CONNECTED A GEBRUIKERSPROFIELEN ALTIJD TOEGANKELIJK BEELDMATERIAAL BACKOFFICE DATABASE

Nadere informatie

ESSAY. Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay. Lexington Baly 1592180

ESSAY. Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay. Lexington Baly 1592180 ESSAY Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay Lexington Baly 1592180 Seminar: Dream Discover Do Essay Docent: Rob van den Idsert Effectief gebruik

Nadere informatie

Hét full service internet bureau van Nederland. PANGAEA Internet Marketing Bas Kroontje Dennis Hamakers

Hét full service internet bureau van Nederland. PANGAEA Internet Marketing Bas Kroontje Dennis Hamakers Hét full service internet bureau van Nederland PANGAEA Internet Marketing Bas Kroontje Dennis Hamakers Doelstelling voor vandaag Synergie tussen on- en offline communicatie Doelgroep bepalen die aanwezig

Nadere informatie

Social Media, de basis

Social Media, de basis 1 Social Media, de basis Inhoud Doelstellingen Social Media Vormen van Social Media Tools social media Eigenschappen van de doelgroep Trends en ontwikkelingen Astrid Schiepers, www.donnadioggi.nl 2 Waarom

Nadere informatie

Wat kan B2B leren van B2C

Wat kan B2B leren van B2C Wat kan B2B leren van B2C De 8 belangrijkste learnings over e-commerce en online marketing Dylan Mouthaan & Martijn Stomphorst 17-09-2015 Agenda Totale ontwrichting B2B commerce? Waarom online verkopen?

Nadere informatie

Connect Social Business

Connect Social Business Connect Social Business Joey Kaan September 2014 Inhoudsopgave 1 Achtergronden 4 2 Probleemstelling & Doelstelling 5 2.1 Leren Professioneel Functioneren.................. 5 2.2 Facebook API leren door

Nadere informatie

E-resultaat aanpak. Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen

E-resultaat aanpak. Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen E-resultaat aanpak Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen 2010 ContentForces Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie,

Nadere informatie

Social Radio Pakketten 2015. i.s.m.

Social Radio Pakketten 2015. i.s.m. Social Radio Pakketten 2015 i.s.m. Social Radio Meer halen uit je radiocampagne? Benut nu eenvoudig de potentie van social media via de radio. Onderzoeken (Bron: Google en RAB) tonen aan dat radio de aanjager

Nadere informatie

INBOUND MARKETING. Webinar. Website (Re-)Design met Online Marketing in Gedachte WEBSITE REDESIGN

INBOUND MARKETING. Webinar. Website (Re-)Design met Online Marketing in Gedachte WEBSITE REDESIGN Webinar Website (Re-)Design met Online Marketing in Gedachte Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Onderwerpen Welkom en Introductie Kennismaking met TeamForce en

Nadere informatie

Rutger Verhoeven. Hoofd Nieuwe Media VARA. LinkedIn: nl.linkedin.com/in/rutgerverhoeven Mail:

Rutger Verhoeven. Hoofd Nieuwe Media VARA. LinkedIn: nl.linkedin.com/in/rutgerverhoeven Mail: Hoofd Nieuwe Media VARA Twitter: @MagicGnoe LinkedIn: nl.linkedin.com/in/rutgerverhoeven Mail: rutger.verhoeven@vara.nl de toekomst van digitale media horseless carriage de toekomst van digitale media

Nadere informatie

Connect Social Business. Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB

Connect Social Business. Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB Connect Social Business Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB Joey Kaan September 21, 2014 Inhoudsopgave 1 Achtergronden 4 2 Probleemstelling & Doelstelling 5 2.1 Leren Professioneel Functioneren..................

Nadere informatie

Event menu Minigids event app

Event menu Minigids event app Event menu Minigids event app Hoe en waarom een mobiele evenementen app? Introductie De evenementenbranche verandert. Een evenement is niet langer een ad hoc activiteit. Het is een belangrijk onderdeel

Nadere informatie

Factsheet MICROSITE BEHEER Managed Services

Factsheet MICROSITE BEHEER Managed Services Factsheet MICROSITE BEHEER Managed Services MICROSITE BEHEER Managed Services We garanderen een stabiele, snelle en schaalbare microsite. Microsites vormen een belangrijk onderdeel van online marketing

Nadere informatie

Social Radio Pakketten 2015

Social Radio Pakketten 2015 Social Radio Pakketten 2015 Social Radio Meer halen uit je radiocampagne? Benut nu eenvoudig de potentie van social media via de radio. Onderzoeken (Bron: Google en RAB) tonen aan dat radio de aanjager

Nadere informatie

E-MAIL AWARD 2013 : PROCEDURE & CASE FORMAT

E-MAIL AWARD 2013 : PROCEDURE & CASE FORMAT E-MAIL AWARD 2013 : PROCEDURE & CASE FORMAT Leuk en goed dat u een case in wilt dienen. Om de jurering eerlijk, eenvoudig en overzichtelijk te maken, willen we u vragen uw case in te dienen aan de hand

Nadere informatie

Aanspreekpunt voor studenten Informatica van Avans Hogeschool voor stage en afstuderen.

Aanspreekpunt voor studenten Informatica van Avans Hogeschool voor stage en afstuderen. Aanspreekpunt voor studenten Informatica van Avans Hogeschool voor stage en afstuderen. Innovatie & inspiratieprogramma + werkplek @ Jamfabriek (code A02) Heeft u een idee, project of opdracht, neem dan

Nadere informatie

UWV Informatieavond Dinsdag 17 januari 2017

UWV Informatieavond Dinsdag 17 januari 2017 UWV Informatieavond Dinsdag 17 januari 2017 Programma 19.00 René Steuer - oprichter Competence Factory 19.20 Alrik Mol - UWV 19.30 Webdevelopment - Arno Mol 19.40 Wordpress - John Oosterlaar 19.50 Interaction

Nadere informatie

Hoe bedrijven social media gebruiken

Hoe bedrijven social media gebruiken Hoe bedrijven social media gebruiken SMO_214 Powered by Pondres Onderzoek Rob van Bakel Auteurs Milou Vanmulken Sjors Jonkers Beste lezer, Ook in 214 publiceren Pondres en MWM2 het Social Media Onderzoek.

Nadere informatie

E-MAIL CAMPAGNE 2015 : PROCEDURE & CASE FORMAT

E-MAIL CAMPAGNE 2015 : PROCEDURE & CASE FORMAT E-MAIL CAMPAGNE 2015 : PROCEDURE & CASE FORMAT Leuk en goed dat je een case in wilt dienen. Om de jurering eerlijk, eenvoudig en overzichtelijk te maken, willen we je vragen je case in te dienen aan de

Nadere informatie

Leandro Valentino Obrie

Leandro Valentino Obrie Leandro Valentino Obrie Address: Personal Website: http://www.leandrovalentino.com Summary Mijn naam is Leandro Valentino Obrie, een ondernemende senior branding specialist met ca 6 jaar ervaring in social

Nadere informatie

TravelNext LOBKE ELBERS @LOBKEELBERS

TravelNext LOBKE ELBERS @LOBKEELBERS TravelNext LOBKE ELBERS @LOBKEELBERS Intro Lobke Elbers @lobkeelbers lobke@travelnext.nl Community manager Content schrijver Online marketing Blogger Kansenzoeker Samenwerker Gastdocent NHTV Nijmegen www.travelnext.nl

Nadere informatie

MASTERCLASS MARKETING VAN COCA-COLA NAAR UBER NIEUW MOUNTVIEW.NL/MASTERCLASS

MASTERCLASS MARKETING VAN COCA-COLA NAAR UBER NIEUW MOUNTVIEW.NL/MASTERCLASS MASTERCLASS MARKETING VAN COCA-COLA NAAR UBER NIEUW DE WINNAARS HEBBEN BAANBREKENDE SERVICES! DIGITALE TECHNIEKEN ZETTEN MARKETING OP Z N KOP. HET GAAT NIET MEER OM MOOIE WOORDEN, MAAR OM SPRAAKMAKENDE

Nadere informatie

pçåá~ä=jéçá~=`çåöêéë káåçäé=séêäìêö= ^éêáä=omno içåççå= ^ãëíéêç~ã= j~çêáç= _Éêäáå= _êìëëéä iáëäçå mê~öìé

pçåá~ä=jéçá~=`çåöêéë káåçäé=séêäìêö= ^éêáä=omno içåççå= ^ãëíéêç~ã= j~çêáç= _Éêäáå= _êìëëéä iáëäçå mê~öìé pçåá~ä=jéçá~=`çåöêéë káåçäé=séêäìêö= ^éêáä=omno içåççå= ^ãëíéêç~ã= j~çêáç= _Éêäáå= _êìëëéä iáëäçå mê~öìé 1 Wie kent het merk Rituals Cosmetics? 2 en Rituals Edelstenen make-up? 3 In hoeveel landen is Rituals

Nadere informatie

Factsheet COOKIE COMPLIANT Managed Services

Factsheet COOKIE COMPLIANT Managed Services Factsheet COOKIE COMPLIANT Managed Services COOKIE COMPLIANT Managed Services Mirabeau helpt u de cookiewetgeving op de juiste manier te implementeren. Zo geven we uw online omgeving een betrouwbare uitstraling

Nadere informatie

Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services

Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services E COMMERCE BEHEER Managed Services We zorgen voor een gegarandeerd stabiel, snel en schaalbaar e-business platform. Efficiënt beheer is cruciaal voor de continuïteit

Nadere informatie

Ameland binnen handbereik

Ameland binnen handbereik Ameland binnen handbereik Gauke Pieter Sietzema Hoofd ontwikkeling, SEO specialist & Sterc partner Hendrik Jan Hofstede Strateeg & internetmarketeer & Sterc partner VVV Ameland mobile - Ameland binnen

Nadere informatie

Tickets.com - introductie

Tickets.com - introductie Tickets.com - introductie Tickets.com, voorheen Select Ticketing Systems, is een fusie van een aantal kaartverkoopsysteemleveranciers en bestaat in Nederland sinds 1993. [leverancier] Tegenwoordig is Tickets.com

Nadere informatie

Post HBO Branded Content Strategie

Post HBO Branded Content Strategie Post HBO Branded Content Strategie De Post HBO opleiding Branded Content Strategie duurt ongeveer 5 maanden en omvat 10 colleges van 3 uur. U volgt de opleiding met 10-15 studenten in Utrecht. Hierin volgt

Nadere informatie

Hoe was het? Het is weer tijd voor uw jaarverslag! Uw jaarlijkse visi- Tastbare weggever tekaartje is een belangrijk communicatiemiddel dat alle

Hoe was het? Het is weer tijd voor uw jaarverslag! Uw jaarlijkse visi- Tastbare weggever tekaartje is een belangrijk communicatiemiddel dat alle hoe was het? Hoe was het? Het is weer tijd voor uw jaarverslag! Uw jaarlijkse visitekaartje is een belangrijk communicatiemiddel dat alle aandacht verdient. De mogelijkheden zijn legio, vooral als u kiest

Nadere informatie

We bedanken je alvast voor het indienen van jouw case en wensen je heel veel succes!

We bedanken je alvast voor het indienen van jouw case en wensen je heel veel succes! E-MAIL CAMPAGNE 2015: PROCEDURE & CASE FORMAT Leuk en goed dat je een case in wilt dienen! Om de jurering eerlijk, eenvoudig en overzichtelijk te houden, willen we je vragen je case in te dienen aan de

Nadere informatie

gastcollege HvA, Iskander Smit, 26 mei 2009 ONTWERPEN VOOR MOBIEL INTERNET

gastcollege HvA, Iskander Smit, 26 mei 2009 ONTWERPEN VOOR MOBIEL INTERNET gastcollege HvA, Iskander Smit, 26 mei 2009 ONTWERPEN VOOR MOBIEL INTERNET agenda! korte intro Info.nl! onze visie op mobiel! ontwerpen voor mobiel! voorbeelden van deliverables! 3 tips voor goed design

Nadere informatie

MOBILE STRATEGY Mobile strategy, hoe pak je dat aan?

MOBILE STRATEGY Mobile strategy, hoe pak je dat aan? MOBILE STRATEGY Mobile strategy, hoe pak je dat aan? Hoe u bereikt dat mobile een strategisch onderdeel van uw bedrijfsvoering wordt INHOUD Wat is een mobile strategy? 3 Aanpak van een mobile strategy

Nadere informatie

REGELHULP CONTENT ACTIVATIE. Weber Shandwick, 27 oktober 2014, Ministerie van VWS

REGELHULP CONTENT ACTIVATIE. Weber Shandwick, 27 oktober 2014, Ministerie van VWS REGELHULP CONTENT ACTIVATIE Weber Shandwick, 27 oktober 2014, Ministerie van VWS De rol van marketing communicatie is veranderd van het genereren van bewustzijn om waarde te c r e e r e n tot het creeren

Nadere informatie

HUB. non lineair ---

HUB. non lineair --- HUB non lineair 1 juli 2016 2 INLEIDING Digitale workflow De OLON MediaHub non lineair (verder te noemen de MediaHub) is een backend systeem dat de oplossing biedt voor de meest complexe vraagstukken op

Nadere informatie

INBOUND MARKETING STRATEGIE

INBOUND MARKETING STRATEGIE Webinar INBOUND MARKETING STRATEGIE voor GROEI! Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Welkom en Introductie Onderwerpen Kennismaking met TeamForce en Bazoon Hoe Internet

Nadere informatie

DE KRACHT VAN PERSONALISATIE

DE KRACHT VAN PERSONALISATIE DE KRACHT VAN PERSONALISATIE StoryMail behandelt in deze guide de belangrijkste resultaten uit het onderzoek De kracht van personalisatie van Forrester (2015). Forrester interviewde 101 beslissingsbevoegden

Nadere informatie

ERVARINGEN VAN EEN CREATIEVE

ERVARINGEN VAN EEN CREATIEVE ERVARINGEN VAN EEN CREATIEVE DUIZENDPOOT IN ONLINE MEDIA LAND... 23 april Niels de Keizer - Freelance Creative Flash Developer ACHTERGROND Hij was vroeger Autonoom ontwerper student op de Mode academie

Nadere informatie

Communication and Multimedia Design Amsterdam Informatie over het afstudeerproject februari - juni 2012

Communication and Multimedia Design Amsterdam Informatie over het afstudeerproject februari - juni 2012 Communication and Multimedia Design Amsterdam Informatie over het afstudeerproject februari - juni 2012 Inleiding Studenten van de opleiding CMD Amsterdam maken in het afstudeerjaar hun individuele afstudeerproject.

Nadere informatie

KNVB en UNIT4 helpen amateurvoetbal met het bepalen van ambities

KNVB en UNIT4 helpen amateurvoetbal met het bepalen van ambities KNVB en UNIT4 helpen amateurvoetbal met het bepalen van ambities KNVB Marjan Heinen UNIT4 Internet Solutions Edo-Jan Meijer 16 06 2011 pagina 1/34 16 06 2011 pagina 2/34 Voorstellen 16 06 2011 pagina 3/34

Nadere informatie

BRIEFING TEMPLATE. De ideale gids die je helpt bij het opstellen van de briefing

BRIEFING TEMPLATE. De ideale gids die je helpt bij het opstellen van de briefing BRIEFING TEMPLATE De ideale gids die je helpt bij het opstellen van de briefing Aanleiding Deze white paper is opgesteld voor bedrijven en instellingen die op zoek zijn naar een template die hen helpt

Nadere informatie

Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services

Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services CLOUD DESIGN Managed Services We ontwerpen flexibele en kosteneffectieve cloud-architecturen als fundament voor uw digitale platform(en). De ontwikkelingen binnen

Nadere informatie

Online Marketing in 1 Day

Online Marketing in 1 Day Online Marketing in 1 Day Mobile Facebook Display Conversion Welkom! PROGRAMMA 9.20-10.00 iprospect research paper Discovery; the World of Mobile Search and Advertising (Mark van Dijk, Managing Director,

Nadere informatie

Magnutude 2012: Neemt ecommerce de plaats in van ERP? Een discussie over actuele ontwikkelingen. 18 september André Damsteegt Eric Soonius

Magnutude 2012: Neemt ecommerce de plaats in van ERP? Een discussie over actuele ontwikkelingen. 18 september André Damsteegt Eric Soonius Magnutude 2012: Neemt ecommerce de plaats in van ERP? Een discussie over actuele ontwikkelingen 18 september André Damsteegt Eric Soonius 2 Korte introductie Magnus is groot en bekend geworden door onze

Nadere informatie

Connect Social Business. Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB

Connect Social Business. Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB Connect Social Business Plan van Aanpak voor mijn stage bij ConnectSB Joey Kaan September 28, 2014 Inhoudsopgave 1 Achtergronden 1 2 Probleemstelling & Doelstelling 2 2.1 Leren Professioneel Functioneren..................

Nadere informatie

New Penguins Talent. De brug tussen de dynamische arbeidsmarkt en talent!

New Penguins Talent. De brug tussen de dynamische arbeidsmarkt en talent! New Penguins Talent De brug tussen de dynamische arbeidsmarkt en talent! Over New Penguins New Penguins realiseert en detacheert op het gebied van marketing, design en development. Dit betekent zowel het

Nadere informatie

Minigids Event Network Hoe en waarom faciliteer ik netwerken op mijn bedrijfsevenement?

Minigids Event Network Hoe en waarom faciliteer ik netwerken op mijn bedrijfsevenement? Minigids Event Network Hoe en waarom faciliteer ik netwerken op mijn bedrijfsevenement? Introductie Evenementen en congressen zijn nog steeds een belangrijk moment om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande

Nadere informatie

TWAALF GESLAAGDE EN CONVERTERENDE CONTENTPLATFORMS. En waarom ze slaagden

TWAALF GESLAAGDE EN CONVERTERENDE CONTENTPLATFORMS. En waarom ze slaagden TWAALF GESLAAGDE EN CONVERTERENDE CONTENTPLATFORMS En waarom ze slaagden WHITEPAPER 2015 HET CONTENTPLATFORM Een eigen contentplatform wordt een steeds bekender begrip in de marketing van bedrijven. Een

Nadere informatie

strategie concept creatie

strategie concept creatie strategie concept creatie Wij houden van competities, daag ons uit voor uw pitch?tip: Waarom wij? Innovatie in Design Een merk is de spiegel van uw creatie. Het vertegenwoordigt uw product en uw bedrijf.

Nadere informatie

strategie concept creatie

strategie concept creatie strategie concept creatie Wij houden van competities, daag ons uit voor uw pitch!?tip: Waarom wij? INNOVATIE IN DESIGN Een merk is de spiegel van uw creatie. Het vertegenwoordigt uw product en uw bedrijf.

Nadere informatie

INNOVATION BY MAKING LEARNING BY DOING

INNOVATION BY MAKING LEARNING BY DOING INNOVATION BY MAKING LEARNING BY DOING 1 INNOVATION BY MAKING, LEARNING BY DOING Bij alles wat we doen, hanteren we deze twee principes. Innovation happens by making. The only way to learn innovation is

Nadere informatie

85% VAN DE BUSINESS-TO-BUSINESS MARKT IN NOORD-NEDERLAND BEREIKEN WE MET NOORD.

85% VAN DE BUSINESS-TO-BUSINESS MARKT IN NOORD-NEDERLAND BEREIKEN WE MET NOORD. 85% VAN DE BUSINESS-TO-BUSINESS MARKT IN NOORD-NEDERLAND BEREIKEN WE MET NOORD. Door de inzet van een multichannel productportfolio maken we zichtbaar, inspireren en verbinden business-to-business ondernemers

Nadere informatie

TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS. Geïntegreerde Operations Support oplossingen

TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS. Geïntegreerde Operations Support oplossingen TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS Geïntegreerde Operations Support oplossingen Geïntegreerde Operations Support voor Telecom, Utilities & Media Als branchespecialist ondersteunt Atos Origin

Nadere informatie

OZMO s webcare oplossing DÉ TOOL VOOR SOCIAL MEDIA MONITORING, WEBCARE, MESSAGING, PUBLISHING & SOCIAL ANALYTICS.

OZMO s webcare oplossing DÉ TOOL VOOR SOCIAL MEDIA MONITORING, WEBCARE, MESSAGING, PUBLISHING & SOCIAL ANALYTICS. OZMO s webcare oplossing DÉ TOOL VOOR SOCIAL MEDIA MONITORING, WEBCARE, MESSAGING, PUBLISHING & SOCIAL ANALYTICS. OZMO s webcare voor elk bedrijf dat wil groeien OZMO levert de meest geavanceerde en gebruiksvriendelijk

Nadere informatie

In 3 stappen naar de juiste keuze voor marketing software

In 3 stappen naar de juiste keuze voor marketing software In 3 stappen naar de juiste keuze voor marketing software 4orange, 2014 Hogehilweg 24 1101 CD Amsterdam Zuidoost www.4orange.nl 2 Hoe kunnen de juiste keuzes voor marketing software gemaakt worden? In

Nadere informatie

MIX NATIONALE DHZ SESSIE 2015 ON- EN OFFLINE INTEGRATIE IN RETAIL

MIX NATIONALE DHZ SESSIE 2015 ON- EN OFFLINE INTEGRATIE IN RETAIL MIX NATIONALE DHZ SESSIE 2015 ON- EN OFFLINE INTEGRATIE IN RETAIL @NIELSAARTS 18-03-2015 EVOLVE MOBILE Bij Evolve Mobile combineren we technologische innovaties om de mobiele klantervaring te verbeteren

Nadere informatie

Klantgerichte communicatie en online media: de website als moederschip. Hugo Callens

Klantgerichte communicatie en online media: de website als moederschip. Hugo Callens Klantgerichte communicatie en online media: de website als moederschip Hugo Callens Management in de sociale economie UHasselt 2013-2014 OPZET WORKSHOP Website als centraal platform van je online communicatie

Nadere informatie

TV en video consumptie in het jaar 2020

TV en video consumptie in het jaar 2020 TV en video consumptie in het jaar 2020 Liesbeth Nekkers Hilversum, 27 november 2015 1 De toekomst voorspellen Onderzoek Tetlock (University of Pennsylvania) Super forecasters: Open-mindness: how well

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Jan Willem Huisman

Curriculum Vitae. Jan Willem Huisman Curriculum Vitae Jan Willem Huisman Jan Willem Huisman haalde zijn master in interaction design aan de Royal College of Arts in Londen. Met twee mede-studenten richtte hij in 1997 IJsfontein op, gespecialiseerd

Nadere informatie

FOOD2MARKET INNOVATIE TRAINING. 14 november 2013

FOOD2MARKET INNOVATIE TRAINING. 14 november 2013 FOOD2MARKET INNOVATIE TRAINING 14 november 2013 Edwin Palsma The Food Agency Specialisten in food marketing Wij verbinden voedingskennis, technologie, marketing en sales om de marktpositie van agro & food

Nadere informatie

UWV Informatieavond. Donderdag 24 november 2016

UWV Informatieavond. Donderdag 24 november 2016 UWV Informatieavond Donderdag 24 november 2016 Programma 19.00 Michel Penterman Competence Factory 19.10 Rene Steuer oprichter Competence Factory 19.20 Alrik Mol UWV 19.40 Sjoerd Burger Social Media Recruitment

Nadere informatie

Inspirerende trends. Webcare met Voxtron en Engagor

Inspirerende trends. Webcare met Voxtron en Engagor Inspirerende s Webcare met Voxtron en Engagor Webcare met Voxtron en Engagor Facebook, Twitter, blogs en fora: voor de consument zijn het nieuwe kanalen om over een bedrijf te praten en om producten en

Nadere informatie

THE BIG CHALLENGE KLAAR VOOR DE KLANT VAN 2016 - TRENDRAPPORT

THE BIG CHALLENGE KLAAR VOOR DE KLANT VAN 2016 - TRENDRAPPORT THE BIG CHALLENGE VAN KLAAR VOOR DE KLANT VAN 2016 - TRENDRAPPORT Na de vakantie begint u weer met een frisse blik. Voxtron-Enghouse kijkt graag met u mee, richting toekomst. Hoe zal de klant van 2016

Nadere informatie

Factsheet LABS Mirabeau

Factsheet LABS Mirabeau Factsheet LABS Mirabeau LABS We helpen u met nieuwe innovaties om relevant te blijven in de digitale wereld De digitale transformatie is in volle gang. Consumenten sluiten nieuwe technologie tegenwoordig

Nadere informatie