NIEUWSBRIEF : FEBRUARI 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF : FEBRUARI 2014"

Transcriptie

1 Geachte ouders/verzorgers, NIEUWSBRIEF : FEBRUARI 2014 In deze nieuwsbrief, de eerste die wij in 2014 uitgeven, treft U o.a. informatie aan over de CITO-eindtoets en de adviesgesprekken m.b.t. de leerlingen in groep 8. Mocht u naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen hebben, dan horen we het graag. Met vriendelijke groet, Herman Breur MELDING VAN VERZUIM: Het komt voor dat bij aanvang van de lessen kinderen niet op school zijn en dat niet bekend is wat er aan de hand is. Het bieden van optimale veiligheid vinden wij erg belangrijk. Als uw kind afwezig of te laat is, dan willen we u vriendelijk verzoeken voor aanvang van de schooltijd ( uur ) te bellen. Constateren wij dat uw kind er niet is bij aanvang van de les, dan zullen wij in ieder geval vanuit onze verantwoordelijkheid contact met u laten opnemen, maar ouders blijven natuurlijk bij afmelding de eerstverantwoordelijken. HET ACTUEEL HOUDEN VAN DE SCHOOLADMINISTRATIE: Het is zeer belangrijk dat wij over actuele gegevens kunnen beschikken in onze schooladministratie. Vooral mobiele telefoonnummers worden vaak gewijzigd. Is dit aan de orde, dan verzoeken wij u vriendelijk dit zo spoedig mogelijk door te geven. VOORJAARSVAKANTIE: De voorjaarsvakantie begint op vrijdag 14 februari om uur. De kinderen gaan eerder uit, omdat ons team dan een roostervrije middag heeft gepland. De afgelopen jaren organiseerden we op de laatste dag voor de voorjaarsvakantie een kinderkermis. Voor dit schooljaar hebben we besloten om dit te veranderen in een Meesters- en Juffendag, die op woensdag 02 april a.s. zal plaatsvinden. Op maandag 24 februari verwachten we iedereen weer lekker uitgerust terug. Wij wensen u al vast een fijne vakantie.

2 RAPPORTGESPREKKEN GROEPEN 1 T/M 7: De kinderen van groep 1 t/m 7 krijgen binnenkort hun 1 ste rapport. De rapportgesprekken met de ouders vinden plaats in de week van 03 maart a.s. De ouders worden hiervoor van te voren via een brief persoonlijk uitgenodigd. CITO-EINDTOETS IN GROEP 8: In week 6 wordt vanaf dinsdag 11 t/m donderdag 13 februari in groep 8 de CITO-Eindtoets afgenomen. De uitslag van deze toets dient als tweede gegeven bij de advisering voor het voortgezet onderwijs. Uiteraard spelen bij het verstrekken van een advies ook de gegevens van de gehele basisschoolperiode van uw kind een belangrijke rol. Wij denken hierbij aan de CITO-scores binnen ons leerlingvolgsysteem, de resultaten bij methodegebonden toetsen, de wijze waarop een kind zijn huiswerk maakt, werkhouding en gedrag. ADVIESGESPREKKEN: Op basis van gegevens die tijdens de gehele basisschoolperiode zijn verzameld, geven wij een advies af voor een type van Voortgezet Onderwijs, dat het best bij een kind past. In een persoonlijk adviesgesprek op 18, 19 of 20 maart a.s. lichten wij ons advies toe. Alle ouders / verzorgers van leerlingen uit groep 8 krijgen hiervoor een aparte uitnodiging. Na ondertekening van het adviesformulier kunnen de ouders binnen het bepaalde type onderwijs zelf een school uitkiezen. Leerlingen die in aanmerking komen voor het vmbo met leerwegondersteunend onderwijs of praktijkonderwijs, moeten zijn aangemeld voor 01 februari a.s., anders loopt u het risico dat uw kind niet meer op de gewenste school kan worden ingeschreven! Nadat het adviesgesprek heeft plaats gevonden kunt u uw kind aanmelden voor de overige onderwijssoorten van het voortgezet onderwijs. Het is belangrijk dat u uw kind vanaf dat tijdstip zo spoedig mogelijk aanmeldt. ONS SCHOOLPLEIN WILLEN WIJ GRAAG NETJES HOUDEN: Wij zijn trots op ons mooie schoolplein. Willen we echter dat er geen vervuiling optreedt, dan moeten we er samen voor zorgen dat alles netjes blijft. Dus. teamleden, ouders en verzorgers, leerlingen, gasten, kortom iedereen die ons schoolplein betreedt: s.v.p. geen kauwgom, zonnepitten, chipsresten, sigarettenpeuken, enz. op ons fraaie plein achterlaten. Het schoolplein is geen picknickplaats, dus het is niet de bedoeling dat er op het plein gegeten wordt. Alvast bedankt voor de medewerking. VERJAARDAGEN: Het rondgaan bij verjaardagen is beperkt tot de verdieping waarop de jarige zit. Dit vanwege beter toezicht, beperking van tijdverlies en minder onderbreking van de lessen. We stimuleren dat kinderen niet te veel snoepen, maar juist gezond eten. Chips of volle zakken met snoep passen dus niet in ons schoolbeleid. Een snoepje is prima; een fruittraktatie zou helemaal geweldig zijn. Bij voorkeur geen taart voor de leerkrachten, maar s.v.p. een kleine traktatie zoals een chocolaatje of koekje.

3 SCHOOLFONDS : Verreweg de meeste ouders / verzorgers hebben het schoolfonds voor hun kind (eren) betaald. Wij willen u daarvoor hartelijk bedanken. Mocht u nog niet betaald hebben, dan hopen we uw bijdrage graag zo spoedig mogelijk te mogen ontvangen. U weet 't alle extra activiteiten kosten geld en dan kunnen we uw bijdrage echt niet missen. Leg deze maandbrief s.v.p. niet opzij, maar maak gelijk 50,00 per kind over op: Rekeningnummer: T.n.v. : Stichting BOOR FINLANDIA OR Rotterdam Onder vermelding van: naam en groep van uw kind ( eren ) Alvast bedankt voor uw medewerking. Van 7 tot en met 23 februari 2014 vinden de Olympische Winterspelen plaats in Sochi. Suomi activiteiten schooljaar De schoolsportvereniging Suomi organiseert allerlei sportactiviteiten, die na schooltijd plaatsvinden en waar leerlingen van OBS Finlandia aan kunnen deelnemen. Steeds minder leerlingen worden lid van een officiële sportvereniging. Daarnaast wordt het aantal spelende kinderen op pleintjes en speelveldjes ook steeds minder. Daarom wordt op OBS Finlandia de kans geboden om na schooltijd te sporten en te spelen. De sportactiviteiten vinden plaats in de gymzaal, het sportplein of op school. Ook dit jaar zullen er weer verschillende activiteiten georganiseerd worden. Enkele activiteiten die het afgelopen schooljaar georganiseerd zijn, zijn: Judo, Kleutergymnastiek, SportXtra, Schaken, Tafeltennis, Badminton en Voetbal. Het schema ziet er als volgt uit: Sport Wanneer? Hoe laat? Waar? SportXtra Elke maandagmiddag (groep 5 en 6) uur uur Gymzaal Bulgaarsestraat SportXtra Elke dinsdagmiddag (groep 7 en 8) uur uur Gymzaal Bulgaarsestraat Judo Elke dinsdagmiddag Kleuterspeelzaal OBS uur uur (groep 2 t/m 8) Finlandia SportXtra Elke woensdagmiddag (groep 2 t/m 4) uur uur Gymzaal Bulgaarsestraat Zaalvoetbal Elke donderdagmiddag (groep 2 t/m 8) uur uur Sportcentrum West Basketbal Elke Donderdagmiddag (groep 5 t/m 8) uur uur Gymzaal Bulgaarsestraat

4

5 Schoolsporttoernooi zwemmen Op woensdag 8 januari was het weer de beurt aan onze waterratjes. Alle leerlingen van groep 6,7 en 8 met een zwemdiploma hadden zich mogen opgeven voor dit leuke en natte toernooi. Uiteindelijk stonden tien Finlandianen op de startblokken, om samen met leerlingen van andere scholen te strijden om de snelste tijd. De schoolslag, de rugslag en de borstcrawl waren de slagen die de leerlingen moesten gebruiken om aan de overkant te komen. Alles werd uit de kast gehaald, om uiteindelijk als eerste aan te tikken. Uiteindelijk wisten Ramazan en Muhammed Ali Kaplan zich te nestelen tussen de zwemtop. Heel goed gedaan dames en heren. En laten we hopen dat de tijden die Ramazan en Muhammed Ali gezwommen hebben, genoeg zijn voor een plek in de finale van de Rotterdamse zwemkampioenschappen.

6 Schoolsporttoernooi korfbal Op woensdag 22 januari was het de beurt aan de jongens en meisjes van groep 5 en 6 om met gemixte teams deel te nemen aan het korfbaltoernooi in Pier 80. Heel wat jongens en meisjes hebben zich opgegeven, waardoor Finlandia met twee teams mocht deelnemen. Finlandia 1 had gelijk de eerste wedstrijd pech. Door goed samenspel kwamen zij vaak in de buurt van de korf van de tegenstander. Maar omdat het vizier van sommige spelers niet op scherp stond, werd jammer genoeg maar één keer gescoord. Helaas wist de Boog gelijk twee keer te scoren, waardoor de eerste wedstrijd met 2-1 verloren ging. Dit was eigenlijk het verhaal van het gehele toernooi. Elke wedstrijd uitstekend samenspel, maar de bal wilde er helaas niet in. Uiteindelijk werd er over het hele toernooi toch 5 keer gescoord, wat helaas niet genoeg was voor een goede eindklassering. Het team Finlandia 2 had meer geluk. Zij combineerden goed samenspel met mooie scores. De eerste wedstrijd werd nog gelijk gespeeld, omdat het team er nog even in moest komen. Vanaf de tweede wedstrijd werd een tandje bijgeschakeld, wat er gelijk voor zorgde dat deze wedstrijd gewonnen werd. Het team bleef scoren en winnen, wat er uiteindelijk voor zorgt dat Finlandia 2 als eerste eindigt bij het toernooi korfbal. Daarmee kwalificeert dit team zich ook voor de Finals in Ahoy. Heel goed gedaan jongens en meisjes.

7 VEILIGHEIDSPROTOCOL: Overal in de school komt U o.a. de onderstaande pictogrammen tegen. Niet alleen in de lokalen, maar ook op de gang, bij de deuren en het schoolplein. Deze duidelijke plaatjes sluiten aan bij ons veiligheidsprotocol. Taal, rekenen, lezen, aardrijkskunde, Engels, enz. zijn natuurlijk belangrijke vakken, maar je veilig voelen in de school en je goed gedragen naar de leerkracht en de andere kinderen vinden wij op Finlandia belangrijke voorwaarden om met plezier naar school te gaan. In elke klas wordt in een periode van twee weken een bepaald pictogram centraal gesteld. Zo wordt er schoolbreed extra aandacht gegeven aan deze gedragsregels. Natuurlijk gaan wij er van uit dat U als ouder er ook op let dat uw kind met hulp van deze picto s het juiste gedrag laat zien. We luisteren naar elkaar We zijn aardig voor elkaar We helpen elkaar We spelen leuk met elkaar We zeggen STOP als we iets niet willen We lopen rustig door de school

8 KINDEROPVANG : Al vanaf schooljaar biedt de Finlandia de mogelijkheid voor kinderopvang in ons schoolgebouw op de 3 de verdieping. Een aantal ouders / verzorgers van onze school maakt reeds gebruik van deze voorziening. Indien bijvoorbeeld uw werksituatie gaat veranderen en u hebt in die zin kinderopvang nodig, dan kunt u op school bij de directie een informatiepakket van Prinses Amalia ontvangen. Op de volgende pagina krijgt u alvast een voorproefje over het zeer uitgebreide aanbod in kinderopvang. Wilt u eens even kijken naar de ruimte waar Prinses Amalia de kinderen opvangt en begeleid, dan kunt u hiervoor een afspraak maken met de directie. Kinderopvang van 0 tot 13 jaar Waar ieder kind zichzelf mag zijn Daarom Amalia!!!: Openingstijden van 7:00-18:30 Voor- en naschoolse opvang Wij bieden ook opvang in vakanties of op vrije dagen van school Ruime gezellige locaties s met heel veel verschillende speelmogelijkheden. Prachtige aangrenzende buitenruimtes om heerlijk te kunnen spelen, rennen en ontwikkelen! Een lekkere gezonde warme maaltijd (halal) Regelmatig leuke uitstapjes naar bijvoorbeeld het theater, Bos of Balorig, zonder extra kosten Wij hebben onze eigen pedagoog en maatschappelijk werker Logopedie indien nodig Gratis kinderworkshops zoals peuterdans en Afrikaanse dans Op dit moment direct plaats op de BSO Wij doen samen met u de aanvraag kindertoeslag bij de belasting dienst en sociale zaken. Elke dinsdag koffieochtend en regelmatig ouderavonden of thema avonden over opvoeding. Horizontale groepen dus veel vriendjes van de eigen leeftijd om mee te spelen. Kindercentrum Prinses Amalia Spaanseweg 20, 3028HW Rotterdam

9 AGENDA: 05 februari Groep 6 naar het Natuur Historisch Museum ( ) voor de les Ketelbinkie 10 februari Groep 5 ( ) les Ketelbinkie 11 februari Groep 3-Kinderboerderij-9.00 u.-huisdieren 11 februari Start CITO-Eindtoets in groep 8 ( 11 t/m 13 februari ) 12 februari Tennistoernooi voor groep 5 t/m 8 in sportcentrum West ( uur ) 14 februari Aanvang Voorjaarsvakantie. De school gaat uit. Roostervrije middag. 24 februari 1ste schooldag na de Voorjaarsvakantie 27 februari Cultuurtraject " Beer is zoek "- groep speellokaal Cultuurtraject " Beer is zoek "- groep 2S speellokaal Cultuurtraject " Beer is zoek "- groep speellokaal 03 maart Start Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 Wij wensen iedereen een prettige Voorjaarsvakantie!

NIEUWSBRIEF : FEBRUARI 2010

NIEUWSBRIEF : FEBRUARI 2010 NIEUWSBRIEF : FEBRUARI 2010 Geachte ouders/verzorgers, In deze nieuwsbrief, de eerste die wij in 2010 uitgeven, treft U o.a. informatie aan over de CITO -eindtoets en de adviesgesprekken m.b.t. de leerlingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF : FEBRUARI 2011

NIEUWSBRIEF : FEBRUARI 2011 Geachte ouders/verzorgers, NIEUWSBRIEF : FEBRUARI 2011 In deze nieuwsbrief, de eerste die wij in 2011 uitgeven, treft U o.a. informatie aan over de CITO -eindtoets en de adviesgesprekken m.b.t. de leerlingen

Nadere informatie

Suomi activiteiten. schooljaar 2014-2015. Sport Wanneer? Hoe laat? Waar? SportXtra

Suomi activiteiten. schooljaar 2014-2015. Sport Wanneer? Hoe laat? Waar? SportXtra Suomi activiteiten schooljaar 2014-2015 Zoals de laatste schooljaren bij jullie bekend is, worden er ook dit schooljaar weer naschoolse sportactiviteiten georganiseerd vanuit de schoolsportvereniging Suomi.

Nadere informatie

DECEMBER 2015 NIEUWSBRIEF : JANUARI 2016

DECEMBER 2015 NIEUWSBRIEF : JANUARI 2016 NIEUWSBRIEF : DECEMBER 2015 & JANUARI 2016 INLEIDING: Geachte ouders/verzorgers, De maandbrief december en januari zijn om praktische redenen gekoppeld. Naast het Sinterklaasfeest is er ook het kerstfeest.

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

MAANDBRIEF : OKTOBER 2010

MAANDBRIEF : OKTOBER 2010 MAANDBRIEF : OKTOBER 2010 INLEIDING: Geachte ouders/verzorgers, In de maand oktober staan weer vele activiteiten op het programma. Zo zullen de leerlingen van groep 7 en 8 op werkweek gaan naar Leersum.

Nadere informatie

Kalender Ouderkalender

Kalender Ouderkalender Kalender 2016-2017 Ouderkalender 2016 2017 1 In deze kalender kunt u lezen wanneer er speciale activiteiten, studiedagen en vakanties zijn. Op onze website staat onze schoolgids voor het schooljaar 2016-2017.

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 In deze nieuwsbrief: Ouderportaal Opbrengst kerstmarkt Cito Eindtoets NT2 klas en meer Grote Peuterdag Schoolfotograaf Op vrijdag 20 maart wordt de jaarlijkse Grote Peuterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 d.d

Nieuwsbrief 10 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 10 d.d. 22-01-2019 Dinsdag 22 januari 2019 Nieuwsbrief 10 Woensdag 23 januari 2019 Voorleesontbijt groep ½ t/m 8 Donderdag 24 januari 2019 Theatermiddag groep 5 en 7 GEANNULEERD

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schoolinformatie

Nieuwsbrief. Schoolinformatie Nieuwsbrief nummer Nummer 7 / april 2014 / maand / en en jaar jaar Schoolinformatie Personeel U begrijpt dat we in de nieuwsbrief de situatie op personeelsgebied vertellen van dit moment. Mogelijke veranderingen

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Maandbrief Klimop-Stad januari 2015

Maandbrief Klimop-Stad januari 2015 Maandbrief Klimop-Stad januari 2015 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda januari: Maandag 5 januari: Eerste lesdag in

Nadere informatie

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 16 maart Website:

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 16 maart Website: Kubus Nieuwsbrief Jaargaang 2011/2012 Nieuwsbrief nr.8 Heindijk 20 3079 PM Rotterdam Tel. 010-4830737 Oldenoord 81 3079 KG Rotterdam Tel. 010-4829188 Vrijdag 16 maart 2012 Website: www.obsdekubus.nl Website:

Nadere informatie

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school!

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school! obs De Phoenix Week 7-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen van groep 8 hebben hun definitieve advies ontvangen. Ook is de periode van Cito toetsen afgelopen en de leerkrachten zijn druk bezig

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - januari 2016

Maandbrief - Klimop-Buiten - januari 2016 Maandbrief - Klimop-Buiten - januari 2016 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda Januari 2016: Maandag 4 januari

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

23 e jaargang, nr nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen

23 e jaargang, nr nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen 23 e jaargang, nr. 17 29-01-2016 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener Algemeen Schaken Op woensdag 17 februari zal De Schoener met een team meedoen aan het schoolschaaktoernooi, dat op die middag in

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 januari 2017

Nieuwsbrief 20 januari 2017 Nieuwsbrief 20 januari 2017 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de negende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. 2016 2017 Inmiddels zijn wij met nieuwe energie en enthousiasme

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school!

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school! obs De Phoenix Week 7-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen van groep 8 hebben hun definitieve advies ontvangen. Ook is de periode van Cito toetsen afgelopen en de leerkrachten zijn druk bezig

Nadere informatie

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 31ste jaargang nr. 28 4 april 2018 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 05-04 Minke, groep 3 05-04 Roosmarijn, groep 4 06-04 Milo, groep

Nadere informatie

6 februari 2015. - En voor de leerkrachten hoeft u geen andere traktatie te kopen, zij doen het liefst met de kinderen mee. Beste ouder/ verzorger

6 februari 2015. - En voor de leerkrachten hoeft u geen andere traktatie te kopen, zij doen het liefst met de kinderen mee. Beste ouder/ verzorger 6 februari 2015 Oproep; De Flevoparkschool is nog altijd op zoek naar nieuwe ouders voor de Ouderraad. Heeft u interesse meld u dan aan bij meester Bert of de groepsleerkracht. eetbaar te zijn. Een klein

Nadere informatie

Nieuws vanuit het team Juf Emma Juf Emma is afgelopen maandag officieel met zwangerschapsverlof gegaan. Wij wensen haar een fijn verlof toe!

Nieuws vanuit het team Juf Emma Juf Emma is afgelopen maandag officieel met zwangerschapsverlof gegaan. Wij wensen haar een fijn verlof toe! obs De Phoenix Week 16-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen van groep 8 hebben deze week de IEP toets gemaakt, na de meivakantie is groep 7 aan de beurt voor de NIO toets. Hierover informeren

Nadere informatie

Agenda. Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij. Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8

Agenda. Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij. Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8 Agenda Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8 Maandag 24 t/m donderdag 28 juni De groepen 1 t/m 4 zijn

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MEI Nieuwsbrief mei Presentatie kunstweken. Wij wensen u veel leesplezier! Team Lambertusschool.

NIEUWSBRIEF MEI Nieuwsbrief mei Presentatie kunstweken. Wij wensen u veel leesplezier! Team Lambertusschool. NIEUWSBRIEF MEI 2019 BESTE OUDERS EN KINDEREN! De laatste periode van het schooljaar is aangebroken. Dit is een leuke periode met allerlei activiteiten zoals de kunstweken, de schoolreis, schoolkamp van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Hier is de nieuwsbrief van januari Lees deze informatie even goed door.

Hier is de nieuwsbrief van januari Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van januari 2018. Lees deze informatie even goed door. Regel van de maand De regel van januari was rust een must. De regel van februari wordt ik, jij,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht Agenda: Vrijdag 1 juli - Troubadour nr. 8 verschijnt Maandag 4 juli - Juf Bianca en juf Neline vieren verjaardag in groep 4/5 Dinsdag 5 juli - Juf Marjan viert verjaardag

Nadere informatie

Het Rozenblaadje. juni 2019

Het Rozenblaadje. juni 2019 Het Rozenblaadje juni 2019 Jan Tooropstraat 1-5 3181 HE Rozenburg Op www.rozenhorst.nl vindt u deze nieuwsbrief ook terug U kunt zich aanmelden voor het 10 minutengesprek met afspraak van 9 juli woensdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF : MAART 2010

NIEUWSBRIEF : MAART 2010 NIEUWSBRIEF : MAART 2010 INLEIDING: Geachte ouders/verzorgers, We hebben een nieuwe website!! Paul van Ulft, onze ICT-coach, is er in geslaagd om onze site kleuriger, informatiever en overzichtelijker

Nadere informatie

Onderwerpen: Nieuwsbrief week 6. Uitgelicht:

Onderwerpen: Nieuwsbrief week 6. Uitgelicht: 07-02-2014 Nieuwsbrief week 6 Beste ouders / verzorgers, Vandaag hebben alle kinderen het rapport mee naar huis gekregen. Er is weer hard gewerkt, veel geleerd, alle kinderen hebben enorm hun best gedaan.

Nadere informatie

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR 2018-201 DE WEEK NA DE VOORJAARSVAKANTIE KALENDER De week van 25 t/m 1 maart Maandag 25 februari Klassenschoonmaak avond groep 1 en 2 Dinsdag 26 februari Annet afwezig i.v.m.

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie j u n i 2019 S c h o o l j a a r 2 0 1 8-2 0 1 9 n r. 1 1 Inhoud Beste ouders 1 Dank/Huisvesting/Aanmelden 2 CITO/Sponsorloop/Zending 3 Belangrijke data 4 Wat komen gaat U leest wat komen gaat aan het

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 29 21 april 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 24-04 Hayat, groep 3 24-04 Mats, groep 6 25-04 Iris, groep 2A

Nadere informatie

Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016

Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016 Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016 AGENDA 7 maart Start projectweek; Hallo Wereld 8 maart Aanmelddagen Voortgezet Onderwijs 9 maart Aanmelddagen Voortgezet Onderwijs 14 maart Ouderavond

Nadere informatie

Maandag 26 maart Portfolio presentaties t/m 30 maart

Maandag 26 maart Portfolio presentaties t/m 30 maart obs De Phoenix Week 12-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), In de aankomende periode staan een aantal sportieve activiteiten op het programma. Het schoolschaakteam heeft afgelopen zaterdag een knappe prestatie

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

De Tuimelaar. Bewaarkrant

De Tuimelaar. Bewaarkrant De Tuimelaar Bewaarkrant Openbare Basisschool De Tuimelaar Lengweg 146 3192BM Hoogvliet rt T. 010-4165392 F. 010-462477 W. www.bsdetuimelaar.com @. bsdetuimelaar@hotmail.com 2011-2012 Beste Ouders, Hierbij

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week 10-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na een, voor de kinderen, lange voorjaarsvakantie met heerlijk voorjaars weer, zijn we deze week weer volop begonnen. De rapporten zijn mee en de

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.hetstartblok.net Ma 03 Di 04 Wo 05 Week 49 Sinterklaasfeest! 08.20 uur ontvangst Sint en Pieten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in maart en april 8 maart Overblijfavond 9 maart Open dag 9 maart GGD Jeugdverpleegkundige 16 maart Luizencontrole groep 2 t/m 8 en Open avond

Nadere informatie

2-wekelijks infobulletin Jaargang 25, 17 mei 2019 nr 17

2-wekelijks infobulletin Jaargang 25, 17 mei 2019 nr 17 2-wekelijks infobulletin Jaargang 25, 17 mei 2019 nr 17 Amstelstraat 14a, 9406 TH Assen telefoon (0592) 820530 e-mail: directie@kindcentrum-driemaster.nl www.kindcentrum-driemaster.nl @OBSDriemaster OBS

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Voetbal Sponsor voetbal Verkeersexamen CITO toetsen Welkom

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode: April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer Nieuwsbrief nummer 13 Dinsdag 23 februari 2016, week 8 telefoon school:

CBS de Wegwijzer Nieuwsbrief nummer 13 Dinsdag 23 februari 2016, week 8 telefoon school: CBS de Wegwijzer Nieuwsbrief nummer 13 Dinsdag 23 februari 2016, week 8 telefoon school: 0597-531308 www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl Agenda Datum Activiteit 23 feb Ouderavond Mediawijsheid. Inloop

Nadere informatie

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website:

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website: Kubus Nieuwsbrief Jaargaang 2012/2013 Nieuwsbrief nr. Heindijk 20 3079 PM Rotterdam Tel. 010-4830737 Oldenoord 81 3079 KG Rotterdam Tel. 010-4829188 Vrijdag 24 augustus 2012 Website: www.obsdekubus.nl

Nadere informatie

Kringgesprek. paar leerlingen bijgekomen en warm ontvangen in de groepen.

Kringgesprek. paar leerlingen bijgekomen en warm ontvangen in de groepen. Kringgesprek Geachte ouders, Na een lange meivakantie is de school op woensdag 22 mei weer gestart. In die week konden de kinderen weer even wennen aan het schoolse leven en de dagelijkse bezigheden. Ook

Nadere informatie

Agenda. Contact. Mei Beste ouder, verzorger,

Agenda. Contact. Mei Beste ouder, verzorger, Mei 2019 Beste ouder, verzorger, We zijn weer goed opgestart na de meivakantie. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad. Groep 8 heeft deze week de Route 8 toets gemaakt. Er is de laatste

Nadere informatie

NASCHOOLSE ACTIVITEITEN

NASCHOOLSE ACTIVITEITEN NASCHOOLSE ACTIVITEITEN In het schooljaar 2018-2019 biedt OBS De Fonkel weer naschoolse activiteiten aan. De naschoolse activiteiten worden aangeboden in verlenging van het aanbod binnenschools, met name

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE APRIL 2016

MAANDINFORMATIE APRIL 2016 MAANDINFORMATIE APRIL 2016 Hoezo Stoer? OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 AGENDA Maart Week 13 Vr 01 april Koffieochtend Groepen 8 naar Amsterdam. Bezoek Anne Frank

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - Januari 2015

Maandbrief - Klimop-Buiten - Januari 2015 Maandbrief - Klimop-Buiten - Januari 2015 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda januari 2015: Maandag 5 januari

Nadere informatie

Welkom! Open dag voor nieuwe ouders

Welkom! Open dag voor nieuwe ouders Nieuwsbrief 12 Donderdag 12 mei 2016 Welkom! Open dag voor nieuwe ouders Agenda Donderdag 12 mei Nieuwsbrief 12 Maandag 16 mei Vrij ivm 2 e Pinksterdag Woensdag 18 mei MR vergadering Donderdag 19 mei Sportactiviteit

Nadere informatie

Kindercentrum 2Bevers is gelegen in Houtwijk en maakt onderdeel uit van de Koos Meindertsschool. 2Bevers is geheel op de parterre gelegen.

Kindercentrum 2Bevers is gelegen in Houtwijk en maakt onderdeel uit van de Koos Meindertsschool. 2Bevers is geheel op de parterre gelegen. Versie april 2014 2Bevers Kindercentrum 2Bevers is gelegen in Houtwijk en maakt onderdeel uit van de Koos Meindertsschool. 2Bevers is geheel op de parterre gelegen. 1. Adresgegevens Naam: Kindercentrum

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE APRIL 2017

MAANDINFORMATIE APRIL 2017 MAANDINFORMATIE APRIL 2017 Deelnemers schoonmaakactie. OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 Website: http://www.startblokschiedam.nl AGENDA APRIL 2017 Ma 03 Di 04 Wo

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer In de bijlage vindt u meer informatie over Speelwijs.

Kringgesprek. Nummer In de bijlage vindt u meer informatie over Speelwijs. Kringgesprek Nummer 11 2013-2014 2014 Beste ouders, De verhuizing van SBO De Kring naar SO De Piloot start volgende week vrijdag. De kinderen zijn dan vrij, omdat het verhuisbedrijf VOS-Verhuizingen dan

Nadere informatie

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 27 mei 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Afgelopen woensdag zagen we heel veel verklede kinderen op school. Het was een feestelijke dag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2016

Nieuwsbrief juni 2016 Nieuwsbrief juni 2016 Beste ouders Hoe kunnen we de nieuwsbrief anders beginnen dan met blijdschap en trots over het gerenoveerde achterplein! In de meivakantie is er keihard gewerkt: speelmaterialen werden

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers van de kinderen van CBS Tabitha,

Beste ouders en verzorgers van de kinderen van CBS Tabitha, Belangrijke data: T/m vrijdag 3 mei Meivakantie Alle kinderen vrij Woensdag 15 en donderdag 16 mei Dansen in de Arena (voor alle groepen) Donderdag 16 mei MR-vergadering Maandag 20 mei OR-vergadering Woensdag

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

Even voorstellen: Sinds enkele weken werkt er een nieuwe leerkracht in groep 7/8 op donderdag en vrijdag. Hieronder stelt zij zich voor.

Even voorstellen: Sinds enkele weken werkt er een nieuwe leerkracht in groep 7/8 op donderdag en vrijdag. Hieronder stelt zij zich voor. Wiek-2-Date nieuwsbrief 9 De nieuwsbrief verschijnt gemiddeld eens per 3 weken. Op onze site wordt u doorlopend op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en van de activiteiten in de groepen. Agenda

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken.

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken. Kringgesprek Geachte ouders, Wilt u alstublieft meedoen aan het invullen van een enquête Ouderbetrokkenheid? Nummer 9 2012-2013 2013 Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 augustus 2017

Nieuwsbrief 22 augustus 2017 Nieuwsbrief 22 augustus 2017 Beste ouder(s) verzorger(s), Komende maandag start het nieuwe schooljaar voor alle kinderen op onze school. We hopen dat iedereen genoten heeft van de vakantie en dat de kinderen

Nadere informatie

Mede namens de teamleden wens ik u allen en uw kinderen een veilig, zinvol, gezellig en plezierig schooljaar toe.

Mede namens de teamleden wens ik u allen en uw kinderen een veilig, zinvol, gezellig en plezierig schooljaar toe. Geachte ouders/verzorgers, De vakantie zit er weer op: terug in het gareel en weer allemaal aan het werk! Gelukkig hebben we met elkaar vastgesteld dat alle leerlingen en leerkrachten weer gezond op school

Nadere informatie

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald.

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald. Geachte ouders, Maandag 21 augustus a.s. starten we met het nieuwe schooljaar. Alle kinderen worden tussen 8.20 en 8.30 uur in hun (nieuwe) klas verwacht. We hopen dat u een fijne vakantie heeft gehad

Nadere informatie

21 mei. 20 mei. 27 mei. Entree toets groep 7. Agenda

21 mei. 20 mei. 27 mei. Entree toets groep 7. Agenda 1 Entree toets groep 7 Op 25 april 2013 was het dan eindelijk zover. De naam Koningin Beatrixschool heeft plaatsgemaakt voor CBS de Koning. Deze naam is uit 115 inzendingen gekozen, omdat de naam verwijst

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

23 februari Studiemiddag. Leerlingen s middags vrij! 14 maart Studiemiddag. Leerlingen s middags vrij!

23 februari Studiemiddag. Leerlingen s middags vrij! 14 maart Studiemiddag. Leerlingen s middags vrij! ! Agenda Februari / Maart 2018 20 en 21 februari Oudercontactgesprekken groep 8 23 februari Studiemiddag. Leerlingen s middags vrij! 26 februari t/m 2 maart Voorjaarsvakantie 6 maart OR vergadering 9 maart

Nadere informatie

o.b.s. de Kubus Hoornbladstraat SZ Almelo telefoon:

o.b.s. de Kubus Hoornbladstraat SZ Almelo telefoon: o.b.s. de Kubus Hoornbladstraat 35 7601 SZ Almelo telefoon: 0546-455040 www.obsdekubusalmelo.nl Geachte ouders/verzorgers, In deze folder kunt u meer lezen over de nieuwe schooltijden die de Kubus gaat

Nadere informatie

1 e rapport mee. Vanaf 14.30 uur start de voorjaarsvakantie Start 1 e schooldag na de vakantie

1 e rapport mee. Vanaf 14.30 uur start de voorjaarsvakantie Start 1 e schooldag na de vakantie NIEUWSBRIEF nummer 4, Januari-februari 2015 Kalender December Ma 2 & di 3 feb Activiteiten De kinderen uit groep 1 t/m 8 zijn vrij. De leerkrachten hebben twee studiedagen. De kinderen uit de Cobogroepen

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), 7 september 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De eerste week zit er inmiddels weer op! Natuurlijk zijn wij als team alweer even bezig om het schooljaar goed en gezellig met elkaar te kunnen starten. Dit

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Week van 2 juli: Tienminutengesprekken (groep 1 t/m 7) - Dinsdag 10 juli: Afscheid meester Gradus, continurooster - Donderdag 12 juli: Musical groep 8 - Vrijdag 13 juli: Rapport mee

Nadere informatie

Wipe out voor groep 8 Evenement ter afsluiting van de basisschool door PCBO Meppel.

Wipe out voor groep 8 Evenement ter afsluiting van de basisschool door PCBO Meppel. Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Bso, peuterspeelzaal en kinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl 5 juli 2019 weeknieuws 31 www.pcbs-stadskwartier.nl

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Uit het team Juf Suzan moet helaas op doktersadvies de komende weken rust houden en zal dus in het jaar 2018 niet meer bij ons in groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nummer 16-2016/2017 AGENDA 4 mei Juf Dina afwezig Juf Fokje vervangt 8 mei t/m 2 juni Project Boerderij 5 mei Bevrijdingsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe!

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe! Beste ouders/verzorgers, Wat gaat de tijd toch snel! Dit weekend genieten we van een heerlijk, lang paasweekend en dan nog 4 dagen voordat de meivakantie begint. Na de vakantie hebben we dan nog 9 weken

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019.

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019. Regel van de maand De regel van januari was rust een must. De regel van februari wordt: ik, jij, wij, iedereen hoort erbij.

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 27 7 april 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 10-04 Luca, groep 3 10-04 Roos, groep 1B 11-04 Stan, groep 1B

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Amber uit groep Carnaval op school

Nieuwsbrief februari Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Amber uit groep Carnaval op school OBS De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief februari 2015 Maandag

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 29 maart 2018 Agenda Nummer 28 maandag 2 april Tweede Paasdag VRIJ! dinsdag

Nadere informatie

Groep 3. Juni 2015. Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F

Groep 3. Juni 2015. Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F Juni 2015 Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F Groep 3 Nog 6 weken en dan is het alweer zomervakantie. De tijd vliegt voorbij! De komende

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019 NIEUWSBRIEF nr. 7 6 maart 2019 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Ouderportaal staat open Opbrengst Goede doel AED aanwezig Indeling groep 3 schooljaar 2019/2020 Gevonden voorwerpen Gezondheidsonderzoeken

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. TSO ICBO de Kwikstaart

INFORMATIEBROCHURE. TSO ICBO de Kwikstaart INFORMATIEBROCHURE TSO ICBO de Kwikstaart Informatie over de TUSSENSCHOOLSE OPVANG een samenwerking tussen de Stichting Interconfessioneel Basis Onderwijs te Uithoorn en Aalsmeer, juni 2015 Pagina 1 van

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 7 24 februari 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Stand van zaken schoolplein

Nadere informatie

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 NIEUWSFLITS DON BOSCO Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 donboscoroosendaal@juzt.nl ALLE BELANGRIJKE INFO

Nadere informatie

Kringgesprek. Vandaag ( donderdag 31 januari ) heeft de onderwijsinspecteur een bezoek gebracht

Kringgesprek. Vandaag ( donderdag 31 januari ) heeft de onderwijsinspecteur een bezoek gebracht Kringgesprek Beste ouders, Nummer 8 2012-2013 2013 Vandaag ( donderdag 31 januari ) heeft de onderwijsinspecteur een bezoek gebracht aan onze school. Het doel van dit bezoek was gericht op de controle

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

Maandbrief februari 2016

Maandbrief februari 2016 OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief februari 2016 Nieuwe leerlingen in groep 1, 3 en 6 Nilay en Jelske starten in februari als nieuwe leerlingen op onze school

Nadere informatie