Slekske D E S T A R T V A N H E T N I E U W E S C H O O L J A A R B E L A N G R I J K E M E D E D E L I N G E N

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Slekske D E S T A R T V A N H E T N I E U W E S C H O O L J A A R B E L A N G R I J K E M E D E D E L I N G E N"

Transcriptie

1 B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G N U M M E R 1 Slekske D E S T A R T V A N H E T N I E U W E S C H O O L J A A R Na 6 weken vakantie was het op maandag 5 september weer zover: het nieuwe schooljaar startte. Kinderen kwamen bij een nieuwe juf/ meester of bleven bij de vertrouwde leerkracht. Het is altijd weer even wennen: de vrijheid van de vakantieperiode wordt ingeruild voor de vaste dagritme: de wekker loopt s morgens weer vroeg af en alles moet weer op uur en tijd. Op de eerste schooldag heeft u een envelop met informatie ontvangen. Kunt u ervoor zorgen dat wij de formulieren voor 16 september ontvangen? Denkt u ook aan het zelf downloaden en printen van de kalender? Deze vindt u op onze website: B E L A N G R I J K E M E D E D E L I N G E N Gesprekken met leerkrachten: Wanneer u een gesprek wilt met een leerkracht, maak dan even (telefonisch) een afspraak. De leerkracht kan dan voldoende tijd na schooltijd voor u reserveren. Dus geen gesprekken voor schooltijd. Wij vragen uw medewerking hierin. Wanneer u iets wilt bespreken m.b.t. uw kind dan bespreekt u dit eerst met de groepsleerkracht(en). Indien noodzakelijk kan hierna een gesprek aangevraagd worden met de zorgcoördinator of de locatiedirecteur. Stagiaires: Ook dit schooljaar hebben we enkele stagiaires: op maandag en dinsdag Ida Loyen in groep 3/4. Zij volgt de opleiding voor onderwijsassistent (3e jaars). Op dinsdag (en woensdag) hebben we een stagiaire HBO-pedagogiek Saskia Fredrix. Zij zal samenwerken met onze zorgcoördinator (Dily Krijn) en onze gedragsspecialist/leerkracht groep 5/6 (Marlies van Pol). Poorten: De toegangspoorten tot de speelplaats gaan s morgens om half 9 van het slot en open. Tussen de middag zijn ze tot uur gesloten. Laat uw kind(eren) dus niet te vroeg naar school komen, want ze kunnen nog niet op de speelplaats. Er is toezicht vanaf 8.30 uur en uur!!

2 GROEP 5 t/m 8 De leerlingen van groep 5 t/m 8 vullen de SKOEM-veiligheidsvragenlijst in. Dit zijn vragen over het welbevinden op school: over hoe veilig je je voelt op school, je graag naar school gaat, plagen/pesten. Het is een korte vragenlijst van 12 vragen die op alle SKOEM-scholen gebruikt wordt. De leerkrachten krijgen het totaaloverzicht van hun groep en ook de zorgcoördinator en de gedragsspecialist krijgen dit overzicht. Wanneer er opvallende zaken zijn, dan wordt hierop actie uitgezet. Muzieklessen Myouthic groep 3 t/m 6: Dinsdag 13 september start de cyclus van 20 muzieklessen die gegeven worden door een vakleerkracht muziek van Myouthic. Hierover in een volgend Slekske meer info. Tropenrooster/continurooster De Nederlandse zomer stelt ons dit jaar voor verrassingen: zelfs in september zijn er zeer hoge temperaturen. Of dit te maken heeft met de klimaatveranderingen? Dinsdag 13 september t/m vrijdag 16 september hanteren we een tropenrooster/continurooster i.v.m. de verwachte hoge zomerse temperaturen. Hierover heeft u vrijdag een mail ontvangen en de leerlingen van groep 3 t/m 8 hebben deze mail ook op papier meegekregen vrijdag. Groep 1/2 heeft deze maandag mee naar huis genomen. Schooltijden dinsdag-donderdag-vrijdag: 8.15 uur tot uur. Denk aan je lunchpakket!! Woensdag zijn de schooltijden van 8.15 uur tot 12.0 uur. Een dergelijke wijziging van de normale schooltijden heeft gevolgen voor school en ouders. Van beide kanten worden dan inspanningen verwacht om e.e.a. te regelen. Zo heeft de school zaken moeten regelen met de BSO, overblijfouders, busvervoer gym, vrijwilligers Bieb op School, vakleerkracht Myouthic, show Mad Science. Ouders moeten er rekening mee houden dat de school eerder begint / eerder uit is en hebben hier wellicht iets voor moeten regelen. Ouders bedankt voor de medewerking in deze. Ook is het fijn dat de ouders die hierover vragen hadden, deze op de juiste plek (in dit geval bij de locatiedirecteur) gesteld hebben. Antwoorden op vragen krijg je niet bij de schoolpoort, maar bij de leerkrachten/ zorgcoördinator/locatiedirecteur. Inleveren formulieren De eerste schooldag heeft u een pakketje met informatie ontvangen. Hierin zitten ook een aantal formulieren die ingevuld ingeleverd moeten worden. Kunt u ervoor zorgen dat deze formulieren voor 16 september worden ingeleverd? Er zijn ouders die vragen of ze de schoolbijdrage van 10,00 per kind ook contant kunnen betalen. Dit is natuurlijk mogelijk. Geef dan het geld mee in een envelop met de naam/namen van de kinderen o.v.v. schoolbijdrage of kom even binnenlopen bij de locatiedirecteur om te betalen. Jubileum juf Nicolette Op donderdag 22 september vieren we het jubileum van juf Nicolette. Zij is dan 25 jaar in het onderwijs. We houden het nog even geheim wat we gaan doen!

3 B E N O D I G D H E D E N S C H O O L J A A R In het nieuwe schooljaar hebben de leerlingen weer enkele spullen nodig. Groep 1/2: 23-rings klapper voor de werkjes, beker en gymschoentjes met klittenband (zet in de gymschoenen de naam van uw kind) Groep 3/4: etui, slijper met potje, markeerstift, gymkleren en gymschoenen in een stevige tas Groep 5/6: etui, slijper met potje, markeerstift, een 23-rings klapper voor het huiswerk, gymkleren en gymschoenen in een stevige tas Groep 7/8: etui, slijper met potje, markeerstift, een 23-rings klapper voor het huiswerk, tabbladen, markeerstift, gymkleren en gymschoenen in een stevige tas Let op!! Het volgende mag maar moet niet!! Kinderen vanaf groep 3 mogen meenemen: een Stabilo-pen en/of Stabilo-potlood + de vullingen hiervoor (andere pennen/potloden worden NIET toegestaan, dit geldt ook voor gummen!!) De school is er niet verantwoordelijkheid voor wanneer er iets gebeurt met de Stabilo pen/potlood (stuk/kwijt). In groep 3 schrijven we met potlood!!! Vanaf groep 3 mogen ze ook een pakje viltstiften meenemen. Op woensdag en vrijdag zijn de gymlessen. Denk aan het meegeven van de gymspullen. Zonder gymspullen kan uw kind niet mee naar de gymzaal en moet dan (onder toezicht) op school blijven. B I E B OP S C H O O L De Bieb op School is in principe elke maandagmiddag en donderdagmiddag open. Kinderen van alle groepen kunnen een aantal boeken (4) lenen voor 3 weken. Deze boeken mogen ze mee naar huis nemen. Voor het LIST-lezen (Lezen Is Top) hebben ze ook vanaf groep 4 twee boeken nodig. Dit kunnen ook boeken uit onze Bieb op School zijn. Wanneer een kind zijn boeken niet tijdig heeft ingeleverd, dan kan het geen nieuwe boeken lenen. Oproep ouderhulp kinderpostzegels: Wie heeft er een paar uurtjes vrij voor het administratieve werk van de kinderpostzegelactie? Het zal tweemaal 1-2 uurtjes zijn. Meester Jan-Thijs is hiermee erg geholpen!! Opgeven kan bij de leerkrachten van groep 7/8. Graag deze week nog. Alvast bedankt!!!

4 K I N D E R B O E K E N W E E K 5 T / M 1 4 O K T O B E R Beste ouders, Van 5 t/m 14 oktober is het Kinderboekenweek. Het thema is: Voor altijd jong! Het gaat over vroeger; over opa s en oma s: Wat/ hoe speelden ze? Wat deden ze in hun vrije tijd? Hoe was het op school? Welke andere voorwerpen gebruikten ze toen? Enz. enz Onze vraag aan alle opa s en oma s: Wie wil er tijdens de Kinderboekenweek (5 t/m 14 oktober) iets komen vertellen in de groep over vroeger, bijvoorbeeld met een foto-album of voorwerp? Wie wil er komen voorlezen in de groep (liefst met een eigen kinderboek van vroeger? Opgave via mail naar: info@opdeslek.nl of middels het inleveren van het opgavestrookje bij de meester/juf. ******************************************************************************* Opgavestrookje opa s en oma s Kinderboekenweek Naam: Opa/oma van: wil voorlezen/ vertellen. Op deze dagen kan ik komen: in groep: ******************************************************************************* Opening Kinderboekenweek Beste kinderen, De Kinderboekenweek gaat over vroeger, over jullie opa en/ of oma. Op 5 oktober openen we de Kinderboekenweek feestelijk met een verkleedpartij. Die dag mogen jullie als een opa of oma naar school komen! Wie durft! Veel plezier met het zoeken naar leuke verkleedspullen! Denk maar aan: kleren, hoed, brilletje, pruik, schminken, rollator, wandelstok. M E D E D E L I N G E N M E D E Z E G G E N S C H A P S R A A D Geen mededelingen vanuit de medezeggenschapsraad.

5 M E D E D E L I N G E N O U D E R V E R E N I G I N G Jaarvergadering De jaarvergadering van de Oudervereniging zal zijn op dinsdag 11 oktober om uur. U ontvangt hiervoor nog de agenda en de notulen van de vorige jaarvergadering. Reserveer alvast deze datum in uw agenda!! Rabobank Clubkas Campagne Oudervereniging BS Op de Slek gaat deelnemen aan de Rabobank Clubkas Campagne. Rabobank Roermond-Echt draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe en stelt daartoe ,- beschikbaar! Van 4 t/m 15 oktober 2016 mogen leden van Rabobank Roermond-Echt 5 stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal 2 op dezelfde club.elke stem op onze vereniging is geld waard! Dus hoe meer stemmen voor onze oudervereniging, hoe meer geld we mogen ontvangen. De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van ,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Het geld van de Rabobank kunnen we gebruiken voor het organiseren van creatieve en leerzame activiteiten voor onze leerlingen. Verder kunnen we onze school ondersteunen met hulpmiddelen. Het zou fantastisch zijn als u en uw familie en vrienden stemmen geven aan Oudervereniging BS Op de Slek. Bent u rekeninghouder maar nog geen lid, maar wilt u wel stemmen? Word dan lid van Rabobank Roermond- Echt via en breng vervolgens uw stem uit! (aan het lidmaatschap van de bank, zijn geen kosten verbonden)

6 Beste kinderen en ouders, Sinds het begin van de zomervakantie is de speelvoorziening op de Slek eindelijk klaar. Graag willen we de speeltuin feestelijk en op een speciale manier openen. Dit gaan we doen op zaterdag 17 september, vanaf uur tot ongeveer uur. Tijdens deze opening kunnen er leuke prijzen gewonnen worden. Verder is er een springkussen, kun je geschminkt worden en natuurlijk kan er naar hartenlust gespeeld worden. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. Verder is er een prijsvraag voor twee namen van de speeltuinen. Degene die de origineelste naam geeft aan de speeltuinen, krijgt een leuke prijs. Hopelijk zien we jullie op zaterdag 17 september!!! Groetjes Stichting Spelen oppe Slek M A D S C I E N C E Mad Science komt op BS Op De Slek! Na een knallende aftrap met een spectaculaire science show op , kunnen leerlingen van groep 3 t/m 8 zich opgegeven voor de naschoolse wetenschap en techniek cursus. De cursus is op dinsdag om 15.45, vanaf De bijeenkomsten duren één uur. De kinderen worden vier weken lang meegenomen in de wondere wereld van experimenten, proefjes en demonstraties. Elke week staat een nieuw thema centraal en wordt de wetenschap en techniek die daarachter zit uitgelegd. Uiteraard gaat ook iedereen zelf aan de slag als een echte wetenschapper! Na afloop van de show worden de inschrijfformulieren aan de kinderen meegegeven. Nu al nieuwsgierig? Kijk dan op [nederland.madscience.org]nederland.madscience.org

7 V E R K E E R S M E D E D E L I N G E N DE GOUDEN REGELS VOOR EEN VEILIGE SCHOOL OMGEVING! De route naar school is veilig De straat voor school is veilig. Er is een veilige oversteekplaats... En een veilige schooluitgang. Kinderen hebben onbelemmerd uitzicht. Voor ouders is er voldoende wachtruimte. Voor de kinderen is er een goede fietsenstalling. De school heeft een verkeersouder en een verkeerscommissie. Ook dit jaar zal ik als verkeersouder in t Slekske stukjes schrijven over een bepaald onderwerp in het verkeer. Mocht er een ouder of leerling over een bepaald verkeersonderwerp een vraag hebben, of in het volgende Slekske iets willen vermelden, laat het dan gerust weten. Mijn adres is Corina@kpnplanet.nl. De onderwerpen waarover ik wil schrijven is: Verkeerszichtbaarheid Dode hoek Veiligheidseisen fiets Naar de brugklas Verkeer en social media Veilige vakantie Namens het team, verkeerscoördinator en verkeersouder wens ik jullie veel leerplezier in het verkeer.

8 A G E N D A S E P T E M B E R / O K T O B E R 12 september: Info-avond groep 7/ uur 13 t/m 16 september: Continu/tropenrooster 13 september: Info-avond groep 1/2 en groep 3/ uur Vergadering Oudervereniging uur 14 september: Show Mad Science 19 september: Info-avond groep 5/6 20 september: MR-vergadering 22 september: Jubileum juf Nicolette 3 oktober: Kermis VRIJ!! Studiedag team 5 oktober: Doe-morgen Kinderboekenweek 5 t/m 14 oktober: Kinderboekenweek 11 oktober: Jaarvergadering Oudervereniging uur 17 oktober: Studiemiddag team: schooltijden uur!! Lunchpakket meenemen!! 22 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Dit schooljaar verschijnen de Slekskes in de week van: Nr. 2: Nr. 3: Nr. 4: Nr. 5: Nr. 6: Nr. 7: Nr. 8: Nr oktober (kopij voor 14 oktober) 21 november (kopij voor 18 november) 19 december (kopij voor 16 december) 23 januari (kopij voor 20 januari) 6 maart (kopij voor 3 maart) 3 april (kopij voor 31 maart) 8 mei (kopij voor 5 mei) 5 juni (kopij voor 2 juni) Nr. 10: 3 juli (kopij voor 30 juni)

9 We blijven doorgaan met de actie: BS Op de Slek: inzamelpunt plastic doppen voor KNGF Geleidehonden Iedereen heeft ze thuis: plastic dopjes van bijvoorbeeld frisdrankflessen of zuivelpakken. KNGF Geleidehonden roept mensen op deze niet weg te gooien, maar in te leveren! Door doppen te sparen ontlast men het milieu én steunen zij KNGF Geleidehonden. De ingezamelde doppen leveren namelijk geld op bij recyclebedrijven. Deze opbrengst gaat geheel naar de opleiding van de geleidehonden. Onlangs is een inzamelpunt in deze regio geopend. Spaart u ook mee? Voor u een kleine moeite, maar een speciaal opgeleide hond betekent straks voor iemand met een handicap een groot verschil. Schone doppen Meedoen aan de doppenactie is heel simpel. Gooi de plastic doppen niet weg, maar spoel ze even schoon. Heeft u een (vuilnis)zak vol gespaard, dan kunt u ze inleveren bij ons op school. In het halletje staat een ton waarin u de doppen kunt doen. Alle ronde plastic doppen en deksels zijn welkom, van mineraalwaterflessen, frisdrankflessen, melk- of yoghurtpakken, fruitsappakken en sportdrank (zonder het kleine doorzichtige dopje binnenin). Maar ook doppen van slagroombussen, doseerdopjes van wasmiddelflessen en deksels van pindakaas- en chocopastapotten worden graag in ontvangst genomen. (geen metalen doppen of kroondopjes van bijv. bierflesjes!!) Opbrengst voor geleidehonden De gespaarde doppen kunnen afgeleverd worden bij het verzamelpunt in de regio. Het is niet mogelijk om de plastic doppen bij KNGF Geleidehonden zelf in te leveren. Het inzamelpunt zorgt ervoor dat de doppen naar een recyclebedrijf gaan dat een vergoeding toekent aan KNGF Geleidehonden. De opbrengst komt vervolgens ten goede aan de opleiding van de geleidehonden voor mensen met een handicap.

10 Gezond eten De zomervakantie zit er weer op en samen met je gezin kom je weer terug in het dagelijkse ritme van school en werk. Je kind is volop in de groei en heeft eten en drinken nodig met voldoende voedingsstoffen. Hoe doe je dat na een zomer vol barbecues en ijsjes? Hier volgen wat tips. Maak een feestje van de broodtrommel. Stop er eens een lief briefje in. Laat je kind zelf een leuke trommel uitkiezen en verras hem met lekker fruit en/of groentesnacks voor in de pauze. Varieer. In plaats van elke dag een bruine boterham met kaas mee te geven, kun je ook eens wat anders meegeven bv een bruine bagel of bolletje. Beleg eens met smeerkaas en plakjes komkommer. In pakjes sap zit ontzettend veel suiker. Geef je kind een leuk flesje water mee naar school. Je kunt ook weer met de smaak variëren door er verse schijfjes kiwi of sinaasappel in te doen, lekker fris! Lees hier meer over gezond eten met kinderen. Activiteiten Centrum voor Jeugd en Gezin september 2016 Workshop EEN GOED SLAAPPATROON ONTWIKKELEN (0-12 jaar) Als kinderen een goed slaappatroon hebben, geniet het hele gezin hiervan. In deze workshop worden tips gegeven om je kind makkelijk naar bed te laten gaan, in bed te laten blijven, door te laten slapen en 's ochtend niet te vroeg uit bed te laten komen. Je krijgt ook informatie over oorzaken van slaapproblemen. Met deze tips en informatie maak je een persoonlijk plan om de problemen rond het naar bed gaan en/of het slapen aan te pakken. Donderdag 15 september van uur, Vogelsbleek 10 in Weert Workshop OMGAAN MET RUZIE EN AGRESSIE BIJ KINDEREN (0-12 jaar) Alle kinderen hebben wel eens ruzie of zijn wel eens boos. Maar als dit vaak gebeurt of als broers en zussen elkaar thuis steeds in de haren vliegen hebben ze hulp nodig van hun ouders dit gedrag te keren. Maar hoe doe je dat nou op een positieve manier of zonder zelf ook boos te worden? Dat leer je in deze workshop! Dinsdag 20 september van uur, Zandkuilweg 8 in Maasbracht Workshop BABYGEBAREN (0-4 jaar) Door het gebruik van simpele gebaren naast gesproken taal kun je al op jonge leeftijd communiceren met je kindje. Leer de basis hiervoor in deze praktische workshop. Woensdag 21 september van uur, Bombardon, St. Antoniusstraat 2 in Heythuysen Lezing HOE VERANTWOORDELIJK IS JOUW PUBER? (11-15 JAAR) De puberteit is de fase tussen kindertijd en volwassenheid in. Een turbulente fase van loslaten en grenzen stellen. Een periode die veel energie vergt van onze kinderen en veel geduld van de ouders. Tijdens de avond gaan we in op het spanningsveld tussen loslaten en grenzen stellen. Hoe stimuleer je de eigen verantwoordelijkheid bij jouw puber. Pubers willen toch grenzen verleggen en zelf ontdekken? Donderdag 29 september van uur, CJG, Bredeweg 239d in Roermond (3 e etage in Medisch Centrum) Gratis deelname Meer info en aanmelden:

Slekske D E S T A R T V A N H E T N I E U W E S C H O O L J A A R I N S P E C T I E B E Z O E K

Slekske D E S T A R T V A N H E T N I E U W E S C H O O L J A A R I N S P E C T I E B E Z O E K B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 5-2016 N U M M E R 1 Slekske D E S T A R T V A N H E T N I E U W E S C H O O L J A A R Na 6 weken vakantie was het op maandag 31 augustus weer

Nadere informatie

22 december 2017 Schoolbeloning PBS

22 december 2017 Schoolbeloning PBS 22 december 2017 Schoolbeloning PBS Op donderdag 7 december vond de schoolbeloning plaats. De Violieren stonden weer mooi in bloei (schoolbeloningssysteem) en de kinderen werden dan ook beloond voor hun

Nadere informatie

Kamp groep 8 Deze week gaan de groepen 8 voor 4 dagen naar Wijk aan Zee. Wij hopen op mooi weer!

Kamp groep 8 Deze week gaan de groepen 8 voor 4 dagen naar Wijk aan Zee. Wij hopen op mooi weer! Kamp groep 8 Deze week gaan de groepen 8 voor 4 dagen naar Wijk aan Zee. Wij hopen op mooi weer! Bereikbaarheid school Doordat meester Pieter komende week meegaat naar Wijk aan Zee kan het voorkomen dat

Nadere informatie

Nummer 23/datum:

Nummer 23/datum: Nummer 23/datum: 12-7-2019 Kalender Zomervakantie t/m 25 augustus 2019 Vanuit de directie Personele zaken: Juf Myriam heeft als onderwijsassistent een baan dichtbij haar huis aangenomen. Juf Myriam, wij

Nadere informatie

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij!

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij! RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 14 september: Schoolreis Maandag 17 september: Inloop groep 3 t/m 8 Dinsdag

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

Puberteit en Autismespectrumstoornissen

Puberteit en Autismespectrumstoornissen Uitnodiging Puberteit en Autismespectrumstoornissen Het Centrum voor Jeugd en Gezin Midden-Limburg organiseert op woensdag 2 maart 2016 een thema-avond met als onderwerp puberteit en autismespectrumstoornissen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2016

Nieuwsbrief. September 2016 Nieuwsbrief September 2016 Start schooljaar Na een mooie zomervakantie mogen we weer beginnen op school. De kinderen zijn weer vol frisse moed aan het werk gegaan in de klas. De juffen en meesters hebben

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD

NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD Obs Den Boogerd Donkerstraat 17 5308 KB Aalst info@obsdenboogerd.nl www.obsdenboogerd.nl In dit nummer o.a.: Start schooljaar Pagina 1 Luizen pluizen Pagina 1 Algemene informatie

Nadere informatie

Te laat. Groep 6 bingo! Fietsexamen. Dinsdag 12 juli 2016

Te laat. Groep 6 bingo! Fietsexamen. Dinsdag 12 juli 2016 R.K. BASISSCHOOL OP T HWAGVELD Past. Dom. Hexstraat 16 6231 HG MEERSSEN Telefoon 043 3642813 info.hwagveld@innovo.nl Dinsdag 12 juli 2016 Te laat Het valt ons op dat er nog steeds kinderen te laat op school

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Vervanging bij ziekte We hebben

Nadere informatie

Na de carnavalsvakantie starten wij op dinsdag 16 februari!

Na de carnavalsvakantie starten wij op dinsdag 16 februari! Nieuwsbrief 9 29-01-2016 Na de carnavalsvakantie starten wij op dinsdag 16 februari! Nieuw lid van de medezeggenschapsraad! Afgelopen weken zijn de verkiezingen geweest voor de medezeggenschapsraad en

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Doornick nummer 5, agenda

Nieuwsbrief De Doornick nummer 5, agenda Nieuwsbrief De Doornick nummer 5, agenda Januari 13 Meester Willem jarig! 15 Minilessen OBC Bemmel groep 8 15 Nieuwsbrief 5 mee naar huis 19 Viering 14.00 u. 27 Voorleesontbijt en start Nationale Voorleesdagen

Nadere informatie

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 5-2016 N U M M E R 10 Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E Het schooljaar loopt ten einde! Het is weer een jaar geweest waarin veel gebeurd

Nadere informatie

Maandkalender oktober 2015

Maandkalender oktober 2015 Maandkalender oktober 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 5 dag van de leerkracht Studiedag team Leerlingen vrij 12 Muziekeducatie groep 5/6 6 7 Opening Kinderboekenweek 13 14 8:30-9:00

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 23 juni Beste ouders en kinderen van Het Baken,

Nieuwsbrief donderdag 23 juni Beste ouders en kinderen van Het Baken, Nieuwsbrief donderdag 23 juni 2016 Beste ouders en kinderen van Het Baken, Over een week is het zover, dan gaat op 30 juli om 16.00 uur, het eerste ZOMERFEEST van Het Baken van start! Hebben jullie er

Nadere informatie

Op dinsdagmiddag 7 oktober hebben de kinderen vrij i.v.m. een studiemiddag!

Op dinsdagmiddag 7 oktober hebben de kinderen vrij i.v.m. een studiemiddag! Nieuwsbrief 3 03-10-2014 Op dinsdagmiddag 7 oktober hebben de kinderen vrij i.v.m. een studiemiddag! Kiss en Ride In verband met de veiligheid van uw en onze kinderen wordt de parkeerstrook voor de school

Nadere informatie

De Zonnewijzer. Groepen 1 en 2

De Zonnewijzer. Groepen 1 en 2 De Zonnewijzer Groepen 1 en 2 Werkdagen en lestijden Met deze powerpoint willen wij u informeren over de gang van zaken in onze kleutergroepen 1 en 2. Heeft u nog vragen of tips na het lezen van deze powerpoint,

Nadere informatie

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem tel: 026-3701183 Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op basisschool

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op openbare

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op openbare

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

Kalender 12 t/m 23 september 2016

Kalender 12 t/m 23 september 2016 Kalender 12 t/m 23 september 2016 Hoofdluiscontrole Juf Inge verhuisverlof Maandag Maandag Lonneke vm. Overleg Plein013 (Tilburg) Juf Lonneke vm. Cursus Cogix Juf Inge verhuisverlof 10.45u Groep 6-7-8

Nadere informatie

Slekske S T A R T S C H O O L J A A R

Slekske S T A R T S C H O O L J A A R B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 7-2018 N U M M E R 1 Slekske S T A R T S C H O O L J A A R Het schooljaar is nu al weer een aantal weken bezig. We zitten weer in het vertrouwde

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 8 december 2017 Sinterklaas Op 5 december heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan De Octopus. Wij weten dat Sinterklaas het altijd erg druk heeft, maar toch

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Agenda 4 april concert leerorkest 16.00-16.45: groep 7 17.45-18.30: groep 5 en 6 12 april L.O.S. afsluiting 16 t/m 18 april Eindtoets gr. 8 18 april Paasviering

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 8-2019 N U M M E R 1 Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E Het schooljaar is al weer bijna 4 weken oud. In de afgelopen weken is er al veel geleerd:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Slekske V O O R A A N K O N D I G I N G O P E N D A G + I N L O O P D A G E N

Slekske V O O R A A N K O N D I G I N G O P E N D A G + I N L O O P D A G E N B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 6-2017 N U M M E R 5 Slekske V O O R A A N K O N D I G I N G O P E N D A G + I N L O O P D A G E N Op zondag 12 maart is onze Open Dag. Het thema

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 NAAR DE BASISSCHOOL SCHOOLTIJDEN Dag Morgen Middag Maandag 8.30-12.00 13.15-15.15 uur Dinsdag 8.30-12.00 Woensdag 8.30-12.30 Donderdag 8.30-12.00 Vrijdag

Nadere informatie

Klimoppertje Datum:

Klimoppertje Datum: Klimoppertje Datum: 7-10-2016 Activiteiten komende weken 9 oktober Kinderkleding- en speelgoedbeurs 12 oktober Mad Science show op school! 14 oktober Reünie Klimop 20 oktober Opa en oma dag voor de groepen

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: In deze Nieuwsflits: Afscheid meneer Jack Bieb Rapporten en rapportgesprekken Eindejaarsviering Praktijkles verkeer Laatste schooldag Plastic tassen (Bieb)boeken thuis? Zwemmen voor zwemmen Korte berichten

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 1 en 2

Informatieboekje Groep 1 en 2 Informatieboekje 2015-2016 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

VAKANTIE! TOT EN MET ZONDAG 14 FEBRUARI 2016

VAKANTIE! TOT EN MET ZONDAG 14 FEBRUARI 2016 Infobrief nummer 10, 2015-2016 AGENDA VAKANTIE! TOT EN MET ZONDAG 14 FEBRUARI 2016 Ma. 15-02-2016 Inloop MR Di. 16-02-2016 Potje Wo. 17-02-2016 Luizencontrole ADV, invaller in Do. 18-02-2016 Creatief ADV,

Nadere informatie

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen INFO! Uitslag Gemeentelijke voorleeswedstrijd Op zaterdag 23 januari heeft namens onze school Maybritt Bomers meegedaan aan de kwartfinale voorleeswedstrijd bij bibliotheek te Didam. Ze heeft heel mooi

Nadere informatie

Bezoek aan het Baafje Ouderportaal

Bezoek aan het Baafje Ouderportaal Juli en augustus 2015 Bezoek aan het Baafje Ouderportaal School app voor smartphones Gebruik van foto s Bericht van juf Mireille Naschoolse wetenschap- en tecniekcursus Afscheid groep 8 Villa Lilla Nieuwe

Nadere informatie

Schooljaar / 21 september 2017 Nr. 03

Schooljaar / 21 september 2017 Nr. 03 Schooljaar 2017-2018 / 21 september 2017 Nr. 03 Inhoud Oproep Hulpouders Halloweenoptocht Verkeerstuin groep 7 Boekenmarkt Kinderpostzegelactie Babynieuws Inzamelen kleding/schoenen Agenda Eerste Heilige

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

Maandag gymspullen mee!

Maandag gymspullen mee! Nog een paar dagen en dan is de vakantie alweer voorbij. Op maandag 3 september gaan de kinderen weer naar school. Het team van de Aquamarijn heeft er dan al de eerste werkweek opzitten. Een werkweek waarin

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Oktober 2015 Voor op de kalender Oud papier Babynieuws Fietscontrole Wijziging datum schoolreis Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp Toezicht op het schoolplein Trakteren

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Algemeen

Algemeen Schooljaar 2015 2016 Nummer 4 22 oktober 2015 Algemeen www.heldercamara.nl @kbsheldercamara HC ACTUEEL De volgende HC Actueel verschijnt op donderdag 12 november. De kopij zonder opmaak - dient uiterlijk

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Talismanbulletin

Talismanbulletin Talismanbulletin 27-03-2019 Vrijdag 29 maart Studiedag. Alle kinderen vrij Maandag 1 april Start verkeersweek Donderdag 4 april Theorie-examen verkeer groepen 7 Vrijdag 5 april Koekendag. Donderdag 11

Nadere informatie

Welkom op De Gooilandschool. Dit boekje is van:

Welkom op De Gooilandschool. Dit boekje is van: Welkom op De Gooilandschool Dit boekje is van:. Een dag bij ons in de klas Hieronder ziet u de activiteiten die plaatsvinden in groep 1 en 2. 08.20 uur De deur van de kleuteringang gaat open. U kunt vanaf

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

Basisschool St.Bernardus Loo KP Bergeijk Jij bent welkom.

Basisschool St.Bernardus Loo KP Bergeijk Jij bent welkom. Basisschool St.Bernardus Loo 109 5571 KP Bergeijk 0497-571235 Jij bent welkom Email: infostbernardus@skozok.nl www.stbernardus.nl Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten bij ons

Nadere informatie

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E S I N T E R K L A A S OP S C H O O L 4 D E C E M B E R

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E S I N T E R K L A A S OP S C H O O L 4 D E C E M B E R B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 8-2019 N U M M E R 3 Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E Digitaal leerlingportfolio Op donderdag 22 november krijgt het team een scholing m.b.t.

Nadere informatie

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers,

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers, Inleiding Beste ouders, verzorgers, lezers, Wij heten uw kind van harte welkom op PCBO De Fakkel. Deze kleuterinfo is een korte aanvulling op onze schoolgids en bevat informatie die speciaal bestemd is

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr

Nieuwsbrief Nr Nieuwsbrief Nr. 3 20-09-2018 We zijn nu ook te volgen via Facebook Sport IKC Het Startblok --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Agenda september: Maandagmiddag 16 nov. heeft het team een gezamenlijke scholing. Alle leerlingen zijn deze dag om 12.00 uur vrij!!

Agenda september: Maandagmiddag 16 nov. heeft het team een gezamenlijke scholing. Alle leerlingen zijn deze dag om 12.00 uur vrij!! Pagina 1 NIEUWSBRIEF NO. 1 OBS DE BOUWSTEEN SCHOOLJAAR 2015 2016 0597-331570 11 SEPTEMBER 2015 Agenda september: Vooruitblik oktober: 13 okt. Oud papier lopen 14 okt. Nieuwsbrief 2 5-16 okt. Schoolbreed

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Informatieboekje 2014-2015 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

Kwaliteitsonderzoek. 28 november De inspectie houdt toezicht op de kwaliteit van het onderwijs. Gekeken wordt naar:

Kwaliteitsonderzoek. 28 november De inspectie houdt toezicht op de kwaliteit van het onderwijs. Gekeken wordt naar: 28 november 2018 Kwaliteitsonderzoek De inspectie houdt toezicht op de kwaliteit van het onderwijs. Gekeken wordt naar: Kwaliteit: Ze kijken met name of er sprake is van een verbetercultuur, een gezamenlijk

Nadere informatie

- Groep 4 gaat op 18 oktober naar de biebbus.

- Groep 4 gaat op 18 oktober naar de biebbus. Informatiebulletin 2017-10-12 ----------------------------------------------------------------- Peutergroep - Ons thema is; Kleuren van de herfst. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's.

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's. 24 september 2015 kalender Maandag 28 september Informatieavond groepen 1 Dinsdag 29 september Informatieavond groepen 6 Woensdag 30 september Informatieavond groepen 7 Voorlezen bij de kleuters In oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 6 Maandag 3 vrijdag 7 oktober Voor de ouders, De internationale Dag van de Leraar (jaarlijks op 5 oktober) valt in de nationale onderwijsweek en is een initiatief, bedoeld om alle ruim 350.000

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015 KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 03 23-09-2015 Terugblik kermis Terugblik kermis Schoolfotgraaf Hoofdluis

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli Juli 1 2 Eindejaarsfeest Bewegen is gezond 3 4 5 6 28 7 8 OC 9 10 11 Rapport groep 3 t/m 8 Musical groep 8a 12 13 29 rapportgesprekken groep 1-2 14 Musical groep 8b 15 Verrassingsdag en barbeque groep

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 5-2016 N U M M E R 6 Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E Op dinsdag 16 februari heeft het team een brainstormsessie gehad met de leden van

Nadere informatie

Achtbaanflits 29 augustus 2017

Achtbaanflits 29 augustus 2017 AGENDA Iedere woensdag en vrijdag: FRUITDAG Woensdag 30 augustus mad science show Donderdag 31 augustus afstemmingsgesprekken groep (2)3-8 tot 20.00u Maandag 4 september HB groepen kennismakingsavond Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

14 januari 2016. Nieuw jaar, nieuwe stichting. Medezeggenschapsraad. Oudervereniging. Cito toetsen

14 januari 2016. Nieuw jaar, nieuwe stichting. Medezeggenschapsraad. Oudervereniging. Cito toetsen 14 januari 2016 Nieuw jaar, nieuwe stichting Het nieuwe jaar is al weer twee weken oud en daarmee is de tweede helft van het schooljaar ingegaan. Vanaf 1 januari is De Polderrakkers onderdeel van stichting

Nadere informatie

Informatie over groep 1-2 van basisschool de Duinsprong. Beste ouders,

Informatie over groep 1-2 van basisschool de Duinsprong. Beste ouders, Beste ouders, Uw kind zit, of gaat bijna beginnen in groep 1-2 van basisschool De Duinsprong. Wij willen in deze brief wat informatie over onze klas geven die u later altijd nog eens rustig kunt teruglezen.

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 1

Schooljaar 2018/2019 nr. 1 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Hopelijk heeft u met uw kind(eren) genoten van een fijne vakantie en was iedereen weer uitgerust voor de start van 2018-2019. Als het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

JAARGANG NR. 2 2 november 2017

JAARGANG NR. 2 2 november 2017 BS Patricius Hubertusstraat 1 6102 AS Echt Tel. 0475-482225 e-mail: info@bspatricius.nl website: www.bspatricius.nl JAARGANG 2017-2018 NR. 2 2 november 2017 In deze nieuwsbrief Agenda Schoolontwikkeling

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 25 t/m 29 september Agenda: Ma - Grafiti workshop (bij regen verschuift dit naar dinsdag) Oude kleren aan/mee Di - Wo - Start Kinderpostzegels Do - Vr - Sportwijktoernooi vanaf groep

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel:

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel: Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494 Jaargang 20 nummer 1: 15 augustus 2014 De zomervakantie is bijna weer voorbij! We hopen dat iedereen

Nadere informatie

01-06-2015. Schoolbrief 18. Sint Bonifatiusschool

01-06-2015. Schoolbrief 18. Sint Bonifatiusschool 01-06-2015 Schoolbrief 18 Sint Bonifatiusschool Schooljaar 2015-2016 Beste ouders, Informatieavond voor ouders over de visie en missie van de Sint Bonifatiusschool Afgelopen maanden hebben we ons als team

Nadere informatie

groep 3 de kikkers basisschool Prins Constantijn

groep 3 de kikkers basisschool Prins Constantijn Informatieavond groep 3 de kikkers 2015-2016 basisschool Prins Constantijn Foto klas Foto klas Foto klas 2013-2014 Voorstellen Ingrid Zelle werkt op de maandag en dinsdag. Carla Potters werkt op woensdag

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief van:

Nieuwsbrief van: We zijn weer begonnen! Afgelopen maandag is het nieuwe schooljaar begonnen en wat waren de kinderen benieuwd naar de nieuwe inrichting. Sommige leerlingen hebben in de laatste vakantieweek al een sneak

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 augustus 2017

Nieuwsbrief 22 augustus 2017 Nieuwsbrief 22 augustus 2017 Beste ouder(s) verzorger(s), Komende maandag start het nieuwe schooljaar voor alle kinderen op onze school. We hopen dat iedereen genoten heeft van de vakantie en dat de kinderen

Nadere informatie

INHOUD VAN DIT BULLETIN:

INHOUD VAN DIT BULLETIN: infobulletin 11 OUDERS / LEERLINGEN (schooljaar 2017-2018) In dit informatieblad staan allerlei wetenswaardigheden en wordt de aandacht gevestigd op activiteiten die op Sg. Sint Ursula, locatie Horn plaatsvinden.

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

Augustus 2014 zo 03 Vakantie zo 10 Vakantie zo 17 Vakantie zo 24 Vakantie zo 31

Augustus 2014 zo 03 Vakantie zo 10 Vakantie zo 17 Vakantie zo 24 Vakantie zo 31 Augustus 2014 zo 03 Vakantie zo 10 Vakantie zo 17 Vakantie zo 24 Vakantie zo 31 ma 04 Vakantie ma 11 Vakantie ma 18 Vakantie ma 25 1e schooldag, 08.30-09.00 uur weerzien met koffie en thee voor ouders,

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief oktober 2016

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief oktober 2016 Oktober Schooltijden: We zouden het erg fijn vinden wanneer u ons wilt helpen: Wij willen graag om 8.30 uur met de lessen starten. Parkeren: Vanuit de buurtbewoners is het verzoek gekomen of ouders willen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Nieuwsbrief 22-03-2019 Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Belangrijke data 22 maart: Schoolvoetbaltoernooi groep 6-7-8 25 maart: Keuring fietsen groep 7-8 door VVN voor praktisch verkeersexamen 29 maart: Studiedag

Nadere informatie

Mededelingen. Groep 1/2B proost op het nieuwe jaar!

Mededelingen. Groep 1/2B proost op het nieuwe jaar! Nieuwsbrief 19 januari 2018 We zijn het schooljaar weer goed begonnen met elkaar. We willen namens alle kinderen van De Achtsprong iedereen een fijn 2018 wensen! Groep 1/2B proost op het nieuwe jaar! Mededelingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA INHOUD Vervanging Entreetoets Creatieve middagen Afscheid groep 8 Fusie Afsluitende viering Laatste bijeenkomst Musical Wisselochtend Kamp groep 7 en 8 Cartridges Gezinsavond Vakantie Overig nieuws NIEUWSBRIEF

Nadere informatie