Slekske D E S T A R T V A N H E T N I E U W E S C H O O L J A A R I N S P E C T I E B E Z O E K

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Slekske D E S T A R T V A N H E T N I E U W E S C H O O L J A A R I N S P E C T I E B E Z O E K"

Transcriptie

1 B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G N U M M E R 1 Slekske D E S T A R T V A N H E T N I E U W E S C H O O L J A A R Na 6 weken vakantie was het op maandag 31 augustus weer zover: het nieuwe schooljaar startte. Kinderen kwamen bij een nieuwe juf/meester of bleven bij de vertrouwde leerkracht. Het is altijd weer even wennen: de vrijheid van de vakantieperiode wordt ingeruild voor de vaste dagritme: de wekker loopt s morgens weer vroeg af en alles moet weer op uur en tijd. Op de eerste schooldag heeft u een envelop met informatie ontvangen. We hebben nog niet alle ingevulde formulieren retour gekregen. Kunt u ervoor zorgen dat wij de formulieren deze week ontvangen? I N S P E C T I E B E Z O E K Dinsdag 13 oktober zal de inspecteur dhr. van den Berg onze school bezoeken voor een kwaliteitsonderzoek. Hij zal de groepen tijdens een les bezoeken, gesprekken met leerkrachten, ouders en leerlingen hebben. Ook zal hij met de clusterdirecteur, locatiedirecteur en de zorgcoördinator in gesprek gaan. Na school is er een feedbackgesprek met team en bestuur. De school ontvangt een rapport van dit bezoek op termijn. Wij houden u op de hoogte!

2 B E N O D I G D H E D E N S C H O O L J A A R In het nieuwe schooljaar hebben de leerlingen weer enkele spullen nodig. Groep 1/2: Groep 3/4: Groep 5/6: Groep 7/8: gymschoenen met lichte zool (liefst klittenband). Zet u de naam in de schoenen? Drinkbeker met naam erop. etui met slijper (met potje). Potlood, gum en kleurpotloden krijgen de kinderen op school. Ge makkelijke gymkleren en gymschoenen die de kinderen zelf aan en uit kunnen doen. Graag gymspullen in een stevige tas. Voorzie gymspullen van naam. Stevige tas voor huiswerk. etui met slijper (met potje). Potlood, gum en kleurpotloden krijgen de kinderen op school. Een 23-ringsklapper voor het huiswerk. Gemakkelijke gymkleren en gymschoenen. Graag gymspullen in een stevige tas. Voorzie gymspullen van naam. Stevige tas voor huiswerk. etui met slijper (met potje). Potlood, gum en kleurpotloden krijgen de kinderen op school. Gemakkelijke gymkleren en gymschoenen. Graag gymspullen in een stevige tas. Klapper 23 rings voor het huiswerk, tabbladen, markeerstift. Een agenda krijgen de kinderen via school. Stevige tas voor huiswerk. Let op!! Het volgende mag maar moet niet!! Kinderen vanaf groep 3 mogen meenemen: een Stabilo-pen en/of Stabilo-potlood + de vullingen hiervoor (andere pennen/potloden worden NIET toegestaan, dit geldt ook voor gummen!!) De school is er niet verantwoordelijkheid voor wanneer er iets gebeurt met de Stabilo pen/potlood (stuk/kwijt). In groep 3 schrijven we met potlood!!! Ook mogen ze een pakje viltstiften meenemen. Op woensdag en vrijdag zijn de gymlessen. Denk aan het meegeven van de gymspullen. Zonder gymspullen kan uw kind niet mee naar de gymzaal en moet dan (onder toezicht) op school blijven. B E L A N G R I J K E M E D E D E L I N G E N Gesprekken met leerkrachten: Wanneer u een gesprek wilt met een leerkracht, maak dan even (telefonisch) een afspraak. De leerkracht kan dan voldoende tijd na schooltijd voor u reserveren. Dus geen gesprekken voor schooltijd. Wij vragen uw medewerking hierin. Stagiaires: Ook dit schooljaar hebben we enkele stagiaires: op donderdag en vrijdag Vera in groep 5/6 en Alisija in groep 7/8. Zij volgen de opleiding voor onderwijsassistent (2e jaars). Op dinsdag en woensdag hebben we een stagiaire HBO-pedagogiek (2e jaars) Saskia. Zij zal samenwerken met onze zorgcoördinator (Dily Krijn) en onze gedragsspecialist/leerkracht groep 7/8 (Marlies van Pol). Poorten: De toegangspoorten tot de speelplaats gaan s morgens om half 9 van het slot en open. Tussen de middag zijn ze tot uur gesloten. Laat uw kind(eren) dus niet te vroeg naar school komen, want ze kunnen nog niet op de speelplaats. Er is toezicht vanaf 8.30 uur en uur!! Oproep ouderhulp kinderpostzegels: Wie heeft er een paar uurtjes vrij voor het administratieve werk van de kinderpostzegelactie? Het zal tweemaal 1-2 uurtjes zijn. Juffr. Nicolette is hiermee erg geholpen!! Opgeven kan bij de leerkrachten van groep 7/8. Graag deze week nog. Alvast bedankt!!!

3 L E Z E N IS T O P LIST is een integraal schoolverbeteringsproject gericht op het verbeteren van leesresultaten. De integrale aanpak houdt in dat er wordt gewerkt op school-, leerkracht- en leerling-niveau. Bij ons op school doen leerlingen uit groep 4 t/m 8 mee aan LIST. Het doel is: het ontwikkelen zelfstandige gemotiveerde lezers: lezen om te leren lezen voor hun plezier. 96% van de basisschoolleerlingen verlaten de basisschool functioneel geletterd. Op 3 momenten in de week staat LIST op het programma. In deze tijd blijven de deuren gesloten. De leerkracht leest ook. De kinderen hebben altijd 2 leesboeken bij zich, zo voorkom je dat er kinderen zijn die niets te lezen hebben. Er wordt een logboekje bij gehouden. Is een leerling te laat, dan kan hij/zij uit de bieb op school een boek pakken en in de hal lezen. Dit om te voorkomen dat de LIST-les wordt verstoord. De kinderen van groep 3 krijgen in deze tijd extra instructie van lezen. Van groep 4 zijn al enkele leerlingen die mee doen met LIST. Dit aantal zal in de loop van het schooljaar uitgebreid worden. De leerlingen van groep 8 werken ook aan begrijpend lezen op de LIST-momenten. B I E B OP S C H O O L De Bieb op School is in principe elke maandagmiddag en donderdagmiddag open. Kinderen van alle groepen kunnen een aantal boeken (4) lenen voor 3 weken. Deze boeken mogen ze mee naar huis nemen. Voor het LIST-lezen hebben ze ook vanaf groep 4 twee boeken nodig. Dit kunnen ook boeken uit onze Bieb op School zijn. Wanneer een kind zijn boeken niet tijdig heeft ingeleverd, dan kan het geen nieuwe boeken lenen.

4 M E D E D E L I N G E N U I T DE G R O E P E N GROEP 1/2 Kunstmenu Op maandag 12 oktober hebben de leerlingen van groep 1/2 een workshop vilten op school. GROEP 5 /6 Kunstmenu: Op maandag 19 oktober om 9.30 uur worden we verwacht in de gymzaal in Pey. In het kader van het Kunstmenu gaan we naar een dansvoorstelling van de ArtEZ Dansacademie: Overload. Wie kan er met onze groep meegaan? We gaan te voet! Opgeven bij meester Jan-Thijs. Op donderdag 5 november hebben we een workshop dans die verzorgd zal worden door de ArtEZ Dansacademie. Techniek: Binnenkort gaan we met groep 5/6 naar het Connect College om technieklessen te volgen. Hiervoor hebben we ouderhulp nodig. Wie heeft er op vrijdagmiddag tijd om de kinderen te brengen en weer te halen? We hebben 4 hulpouders met auto nodig. Opgeven bij meester Jan-Thijs. GROEP 7/8 Dinsdagmiddag 6 oktober is de jaarlijkse IKL-werkdag in het stukje geadopteerd bos. Dus trek je boskleren aan en doe gemakkelijke schoenen of laarzen aan. GROEP 5 t/m 8 De leerlingen van groep 5 t/m 8 vullen de SKOEM-veiligheidsvragenlijst in. Dit zijn vragen over het welbevinden op school: over hoe veilig je je voelt op school, je graag naar school gaat, plagen/pesten. Het is een korte vragenlijst van 12 vragen die op alle SKOEM-scholen gebruikt wordt. De leerkrachten krijgen het totaaloverzicht van hun groep en ook de zorgcoördinator en de gedragsspecialist krijgen dit overzicht. Wanneer er opvallende zaken zijn, dan wordt hierop actie uitgezet. M E D E D E L I N G E N M E D E Z E G G E N S C H A P S R A A D Geen mededelingen vanuit de medezeggenschapsraad.

5 M E D E D E L I N G E N O U D E R V E R E N I G I N G Contributie Oudervereniging Als Oudervereniging vragen we aan de ouders van elke leerling om lid te worden van de Oudervereniging. Hiervoor vragen we een bijdrage/ contributie. Deze is in de jaarvergadering van de Oudervereniging in 2010 vastgesteld op 15,00 per leerling per jaar. Van dit geld worden o.a. kerstactiviteiten, Sinterklaasmiddag en nog een aantal andere activiteiten bekostigd. Tevens springt de Oudervereniging financieel bij waar dit mogelijk is, zodat hoognodige zaken aangeschaft kunnen worden die niet in de schoolbegroting zijn opgenomen. De contributie van de Oudervereniging is niet verplicht, maar door betaling van de ouderbijdrage is uw kind lid en kan dus deelnemen aan de activiteiten. Wanneer een kind later instroomt in groep 1, dan bedraagt het bedrag: Oktober 12,27 November 10,91 December 9,55 Januari 8,18 Februari 6,82 Maart 5,45 April 4,09 Mei 2,73 Juni 1,36 Mochten er vragen zijn met betrekking tot de contributie, dan kunt u contact opnemen met de Oudervereniging (Daniëlle Vergoossen tel ). Door betaling van de contributie bent u lid van de Oudervereniging. Bij niet betalen van de contributie door ouders/verzorgere is het bestuur van de Oudervereniging bevoegd de betreffende leerling(en) uit te sluiten van deelname aan buitenschoolse, door de vereniging georganiseerde activiteiten of door de vereniging betaalde traktaties tijdens schoolactiviteiten. Het bankrekeningnummer voor de ouderbijdrage: NL73 RABO , t.n.v. Oudervereniging Op de Slek o.v.v. naam kind(eren) en groep(en). Let op: de ouderbijdrage van 10,00 per kind voor creatieve vaardigheden betaalt u op een ander rekeningnummer nl. NL79 RABO , t.n.v. Skoem inzake BS Op de Slek o.v.v.n aam kind(eren) en groep.

6 V E R K E E R S M E D E D E L I N G E N 1. Ga niet te laat slapen De beste tips om veilig naar school te gaan! Bron: Veilig Verkeer Nederland 2. Kijk 's avonds naar het weerbericht op het Jeugdjournaal en leg je kleren meteen klaar voor de volgende ochtend. 3.. Zorg dat je zelf een wekker hebt en sta op tijd op. 4. Ga niet met een lege maag naar school, maar ontbijt goed. 5. Ga ruim op tijd van huis. Dan hoef je je niet te haasten. 6. Neem je bagage veilig mee; dus onder stevige snelbinders, in een fietstas of in een rugzak. Hang nooit een tas aan het stuur. 7. Sla je linksaf met de fiets? Kijk altijd eerst achterom. 8. Ga nooit vlak voor een auto langs. 9. Rood licht betekent stoppen! 10. Doe geen walkman op, dan hoor je niks. 11. Fiets je in de groep? Stoei niet en let op elkaar. 12. Houd op een drukke weg allebei je handen stevig aan het stuur. 13. Zorg er voor dat je fiets goed in orde is. Houd eventueel zelf een fietscontrole. 14. Ga nooit naast een vrachtwagen fietsen. Blijf er liever op ruime afstand achter. Dat is veel veiliger. ACTIE OP VOETEN EN FIETSEN NAAR SCHOOL We starten met deze actie op maandag 21 september. Kom zoveel mogelijk met de fiets of te voet naar school. Woon je te ver af parkeer dan de auto een straat verder en loop het laatste stukje. Je kunt per dag een sticker verdienen als je te voet of met de fiets bent gekomen. De groep met de meeste stickers (gemiddeld per dag!!) krijgt een prijs! De actie duurt tot en met vrijdag 2 oktober!!

7 A G E N D A S E P T E M B E R / O K T O B E R 28 september: MR-vergadering 5 oktober: Kermis VRIJ!! 6 oktober: IKL-werkmiddag groep 7/8 13 oktober: Inspectiebezoek 19 oktober: Kunstmenu groep 5/6 20 oktober: Doe-middag afsluiting kinderboekenweek Jaarvergadering Oudervereniging 25 oktober t/m 1 november: Herfstvakantie Het volgende Slekske zal verschijnen in de week van 19 oktober. Kopij aanleveren voor 16 oktober: l.ruyten@opdeslek.nl Dit schooljaar verschijnen de Slekskes in de week van: Nr. 2: Nr. 3: Nr. 4: Nr. 5: Nr. 6: Nr. 7: Nr. 8: Nr oktober (kopij voor 16 oktober) 23 november (kopij voor 20 november) 14 december (kopij voor 11 december) 25 januari (kopij voor 22 januari) 7 maart (kopij voor 4 maart) 11 april (kopij voor 8 april) 16 mei (kopij voor 13 mei) 20 juni (kopij voor 17 juni) Nr. 10: 11 juli (kopij voor 8 juli)

8 We blijven doorgaan met de actie: BS Op de Slek: inzamelpunt plastic doppen voor KNGF Geleidehonden Iedereen heeft ze thuis: plastic dopjes van bijvoorbeeld frisdrankflessen of zuivelpakken. KNGF Geleidehonden roept mensen op deze niet weg te gooien, maar in te leveren! Door doppen te sparen ontlast men het milieu én steunen zij KNGF Geleidehonden. De ingezamelde doppen leveren namelijk geld op bij recyclebedrijven. Deze opbrengst gaat geheel naar de opleiding van de geleidehonden. Onlangs is een inzamelpunt in deze regio geopend. Spaart u ook mee? Voor u een kleine moeite, maar een speciaal opgeleide hond betekent straks voor iemand met een handicap een groot verschil. Schone doppen Meedoen aan de doppenactie is heel simpel. Gooi de plastic doppen niet weg, maar spoel ze even schoon. Heeft u een (vuilnis)zak vol gespaard, dan kunt u ze inleveren bij ons op school. In het halletje staat een ton waarin u de doppen kunt doen. Alle ronde plastic doppen en deksels zijn welkom, van mineraalwaterflessen, frisdrankflessen, melk- of yoghurtpakken, fruitsappakken en sportdrank (zonder het kleine doorzichtige dopje binnenin). Maar ook doppen van slagroombussen, doseerdopjes van wasmiddelflessen en deksels van pindakaas- en chocopastapotten worden graag in ontvangst genomen. (geen metalen doppen of kroondopjes van bijv. bierflesjes!!) Opbrengst voor geleidehonden De gespaarde doppen kunnen afgeleverd worden bij het verzamelpunt in de regio. Het is niet mogelijk om de plastic doppen bij KNGF Geleidehonden zelf in te leveren. Het inzamelpunt zorgt ervoor dat de doppen naar een recyclebedrijf gaan dat een vergoeding toekent aan KNGF Geleidehonden. De opbrengst komt vervolgens ten goede aan de opleiding van de geleidehonden voor mensen met een handicap.

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 8-2019 N U M M E R 1 Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E Het schooljaar is al weer bijna 4 weken oud. In de afgelopen weken is er al veel geleerd:

Nadere informatie

Slekske D E S T A R T V A N H E T N I E U W E S C H O O L J A A R B E L A N G R I J K E M E D E D E L I N G E N

Slekske D E S T A R T V A N H E T N I E U W E S C H O O L J A A R B E L A N G R I J K E M E D E D E L I N G E N B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 6-2017 N U M M E R 1 Slekske D E S T A R T V A N H E T N I E U W E S C H O O L J A A R Na 6 weken vakantie was het op maandag 5 september weer

Nadere informatie

Kamp groep 8 Deze week gaan de groepen 8 voor 4 dagen naar Wijk aan Zee. Wij hopen op mooi weer!

Kamp groep 8 Deze week gaan de groepen 8 voor 4 dagen naar Wijk aan Zee. Wij hopen op mooi weer! Kamp groep 8 Deze week gaan de groepen 8 voor 4 dagen naar Wijk aan Zee. Wij hopen op mooi weer! Bereikbaarheid school Doordat meester Pieter komende week meegaat naar Wijk aan Zee kan het voorkomen dat

Nadere informatie

Slekske S T A R T S C H O O L J A A R

Slekske S T A R T S C H O O L J A A R B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 7-2018 N U M M E R 1 Slekske S T A R T S C H O O L J A A R Het schooljaar is nu al weer een aantal weken bezig. We zitten weer in het vertrouwde

Nadere informatie

Augustus 2014 zo 03 Vakantie zo 10 Vakantie zo 17 Vakantie zo 24 Vakantie zo 31

Augustus 2014 zo 03 Vakantie zo 10 Vakantie zo 17 Vakantie zo 24 Vakantie zo 31 Augustus 2014 zo 03 Vakantie zo 10 Vakantie zo 17 Vakantie zo 24 Vakantie zo 31 ma 04 Vakantie ma 11 Vakantie ma 18 Vakantie ma 25 1e schooldag, 08.30-09.00 uur weerzien met koffie en thee voor ouders,

Nadere informatie

26 maart 2015 Nr. 13

26 maart 2015 Nr. 13 26 maart 2015 Nr. 13 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag Week 13 23/3-29/3 schoolvoetbal Week 14 30/3-5/4 schoolvoetbal paasontbijt Goede vrijdag Week 15 6/4-12/4 Tweede paasdag Week 16

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) september 2017

Nieuwsbrief (1) september 2017 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) september 2017 Op 12 en 14 september 2017 zijn er contactmiddagen voor alle groepen (15.15-17.30 uur). U ontvangt een aparte

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 8 6 oktober 2015 Deze week: * Zendingsproject * Schoolfotograaf * Opa en omadagen * Doppen-spaar-actie * Kies traject Een paar weken geleden heeft u in de bijlage van de nieuwsbrief

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Doornick nummer 5, agenda

Nieuwsbrief De Doornick nummer 5, agenda Nieuwsbrief De Doornick nummer 5, agenda Januari 13 Meester Willem jarig! 15 Minilessen OBC Bemmel groep 8 15 Nieuwsbrief 5 mee naar huis 19 Viering 14.00 u. 27 Voorleesontbijt en start Nationale Voorleesdagen

Nadere informatie

Dag van de week. Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs)

Dag van de week. Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs) Dag van de week Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Wie? Juf Femke Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs) Juf Femke Juf Femke Juf Femke Meneer Marcel

Nadere informatie

Informatieboekje 2014-2015 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Nieuwsblad. nr. 5. Woensdag 4 november 2015. Wijziging tot de kerstvakantie

Nieuwsblad. nr. 5. Woensdag 4 november 2015. Wijziging tot de kerstvakantie Nieuwsblad B.s. de Achthoek Houtse Heuvel 3 4911 AT Den Hout nr. 5 Tel: 0162-455472 Fax: 0162-438583 Email: directie@de-achthoek.nl Website: www.de-achthoek.nl Woensdag 4 november 2015 Wijziging tot de

Nadere informatie

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 NAAR DE BASISSCHOOL SCHOOLTIJDEN Dag Morgen Middag Maandag 8.30-12.00 13.15-15.15 uur Dinsdag 8.30-12.00 Woensdag 8.30-12.30 Donderdag 8.30-12.00 Vrijdag

Nadere informatie

Weekbrief 21 september 2015. Algemene mededelingen Huwelijk Vrijdag 18 september trouwt juf Marianne.

Weekbrief 21 september 2015. Algemene mededelingen Huwelijk Vrijdag 18 september trouwt juf Marianne. Weekbrief 21 september 2015 Algemene mededelingen Huwelijk Vrijdag 18 september trouwt juf Marianne. Studiedag 23 september Woensdag 23 september zijn alle leerlingen vrij. Er is een studiedag voor de

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 1

Schooljaar 2018/2019 nr. 1 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Hopelijk heeft u met uw kind(eren) genoten van een fijne vakantie en was iedereen weer uitgerust voor de start van 2018-2019. Als het

Nadere informatie

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Inleiding pag 2 Halen en brengen pag 3 Bewegingsonderwijs in het speellokaal pag 4 Afspraken rondom eten en drinken pag 5 Verjaardag pag 6 Wennen op school pag 7 Klassenouder

Nadere informatie

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen.

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen. Weekbrief 9 mei 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden. Bag2school

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 5-2016 N U M M E R 10 Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E Het schooljaar loopt ten einde! Het is weer een jaar geweest waarin veel gebeurd

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015 KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 03 23-09-2015 Terugblik kermis Terugblik kermis Schoolfotgraaf Hoofdluis

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

Te laat. Groep 6 bingo! Fietsexamen. Dinsdag 12 juli 2016

Te laat. Groep 6 bingo! Fietsexamen. Dinsdag 12 juli 2016 R.K. BASISSCHOOL OP T HWAGVELD Past. Dom. Hexstraat 16 6231 HG MEERSSEN Telefoon 043 3642813 info.hwagveld@innovo.nl Dinsdag 12 juli 2016 Te laat Het valt ons op dat er nog steeds kinderen te laat op school

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 3 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Hij volgt erg snel op de tweede nieuwsbrief. Dat doe ik om even digiduif te testen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage en schoolreisgeld (herhaling) Schoolreisje groepen 3 en 4 Avondvierdaagse Kaarten in Actie Klussers gevraagd Nieuwsbrief Vreedzame School

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015

Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015 Heerlen, dinsdag 6 oktober 2015 Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015 Beste ouders/verzorgers, In deze 3 e nieuwsbrief van schooljaar 2015-2016 leest u over : - Dag van de leraar - Ouderbijdrage - Ouderparticipatie

Nadere informatie

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem tel: 026-3701183 Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op basisschool

Nadere informatie

De 3 winnaars hebben inmiddels een prijsje in ontvangst mogen nemen. De winnaars zijn: Benthe Bolhaar. Linde Bathoorn. Quintin van Ravesteijn

De 3 winnaars hebben inmiddels een prijsje in ontvangst mogen nemen. De winnaars zijn: Benthe Bolhaar. Linde Bathoorn. Quintin van Ravesteijn 18 september extra vrije dag leerlingen 21 en 23 september kennismakingsgesprekken 29 september schoolfotograaf (de gymlessen gaan deze dag niet door) 13 oktober M.R. vergadering 14 oktober leerlingen

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

schooljaar no. 1 maandag 3 september

schooljaar no. 1 maandag 3 september schooljaar 2018-2019 no. 1 maandag 3 september september / oktober 03-09-2018 Eerste schooldag 05-09-2018 Gesprekkenplanner in de app geopend 10 t/m 28-09-2018 Startgesprekken 03 t/m 12-10-2018 Kinderboekenweek

Nadere informatie

Cbs De Akker. informatie groep 7 / 8

Cbs De Akker. informatie groep 7 / 8 Cbs De Akker informatie groep 7 / 8 2014-2015 INFORMATIE van groep 7/8 In dit boekje willen we u informatie geven over het werken in de combinatiegroep 7/8. Verschillende praktische zaken komen hierin

Nadere informatie

Nieuws vanuit de leerlingenraad

Nieuws vanuit de leerlingenraad Schooljaar 2017-2018 02 t/m 06 oktober Agenda: Ma - Di - Wo - Vergadering leerlingenraad Beste ouders/verzorgers Denkt u eraan! Donderdag 5 oktober a.s. hebben alle kinderen vrij. Dit i.v.m. de landelijke

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Informatie over groep 1-2 van basisschool de Duinsprong. Beste ouders,

Informatie over groep 1-2 van basisschool de Duinsprong. Beste ouders, Beste ouders, Uw kind zit, of gaat bijna beginnen in groep 1-2 van basisschool De Duinsprong. Wij willen in deze brief wat informatie over onze klas geven die u later altijd nog eens rustig kunt teruglezen.

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.20 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE VOOR OUDERS/VERZORGERS VAN NIEUWE LEERLINGEN IN GROEP 1-2

INFORMATIEBOEKJE VOOR OUDERS/VERZORGERS VAN NIEUWE LEERLINGEN IN GROEP 1-2 INFORMATIEBOEKJE VOOR OUDERS/VERZORGERS VAN NIEUWE LEERLINGEN IN GROEP 1-2 Maart 2015 Willibrordusschool Diessen Willibrordusschool Molenstraat 8 5087 BN Diessen 013-5046165 directie@willibrordusschooldiessen.nl

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening Nieuwsbrief 7 29 september 2015 Geachte ouders, Deze week houden we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar. Wij verzorgen maandag en dinsdag een fruithap in de pauze, we willen u vragen woensdag, donderdag

Nadere informatie

Openbare basisschool voor Daltononderwijs. Augustus 2019

Openbare basisschool voor Daltononderwijs. Augustus 2019 Openbare basisschool voor Daltononderwijs Augustus 2019 Welkom op de Apollo 11.. 1 Start schooljaar... 3 Blij nieuws..... 1 Nog even de afspraken op een rij 3 Mee naar binnen.. 1 Clusteravonden.. 4 Gymrooster.....

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Informatieboekje groep /2020

Informatieboekje groep /2020 Informatieboekje groep 3 2019/2020 Beste ouder(s), Voor u ligt een informatieboekje van de groepen 3 van basisschool EigenWijs. Wij hebben dit boekje gemaakt om u op de hoogte te brengen van de gang van

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

Groepsindeling nieuw schooljaar

Groepsindeling nieuw schooljaar 31 mei 2018 Groepsindeling nieuw schooljaar De groepsindeling en groepsbezetting voor komend schooljaar ziet als volgt uit: Groep Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 Rudie Rudie Rudie Margret

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

locatie Zomerweg groep 1-4 tel. 472785 - locatie Kerkstraat groep 5-8 tel. 473004 info@deklimtorendrempt.nl nr. 3 01-10-2013

locatie Zomerweg groep 1-4 tel. 472785 - locatie Kerkstraat groep 5-8 tel. 473004 info@deklimtorendrempt.nl nr. 3 01-10-2013 KlimtorenNieuws locatie Zomerweg groep 1-4 tel. 472785 - locatie Kerkstraat groep 5-8 tel. 473004 info@deklimtorendrempt.nl nr. 3 01-10-2013 In dit nummer: Informatieavonden Website Schoolfruit Schoolmelk

Nadere informatie

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 5-2016 N U M M E R 6 Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E Op dinsdag 16 februari heeft het team een brainstormsessie gehad met de leden van

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2014-2015

Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Week 26, maandag 22 juni, nr.38 Opening kindcentrum Berglaren! Per 1 augustus 2015 zijn wij officieel een kindcentrum. Dit betekent dat de Berglarenschool een intensieve

Nadere informatie

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders,

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders, Nieuwsbrief 7 maandag 28 september vrijdag 2 oktober Beste ouders, Alweer zit er een week onderwijs op. Zoals u op de facebook site hebt kunnen lezen, was deze week de week tegen pesten. Ook bij ons op

Nadere informatie

verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1

verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1 verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1 Woord vooraf Dit informatieboekje is een bijlage bij de schoolgids. In de schoolgids wordt uitgebreid de structuur van de school in al haar facetten

Nadere informatie

december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari

december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari INFOBULLETIN december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari Opvoering leerlingen Schriften mee naar huis Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op openbare

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie

Nummer 03 18 september 2014

Nummer 03 18 september 2014 Nummer 03 18 september 2014 Agenda 19 september konvooi Market Garden 24 september rondgang vertrouwenspersonen 01 oktober ontruimingsoefening BHV 02 oktober Molenveldnieuws nr. 4 verschijnt 03 oktober

Nadere informatie

Informatieboe kje groep

Informatieboe kje groep Informatieboekje groep 6-7 2018-2019 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Ook dit jaar nodigen we u aan het begin van het schooljaar uit voor een kennismakingsgesprek, dit o.a. ter vervanging van de informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief. Agenda. Volgende nieuwsbrief: Op vakantie. Het team van de Wilhelminaschool wenst u een hele fijne vakantie toe!

Nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief. Agenda. Volgende nieuwsbrief: Op vakantie. Het team van de Wilhelminaschool wenst u een hele fijne vakantie toe! nummer 11, 9 juli 2015 Nieuwsbrief Met dit gebed dat deze week op het schoolbord van groep 5 stond, willen wij graag deze laatste nieuwsbrief van het schooljaar beginnen: In deze nieuwsbrief Op vakantie

Nadere informatie

Bijlage : uitnodiging voorlees en activiteitenmiddag in het Dorpshuis Voorst.

Bijlage : uitnodiging voorlees en activiteitenmiddag in het Dorpshuis Voorst. Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 19 Datum: 18-01-16 Algemeen Belangrijke data: 18 Januari Vanaf deze datum start de afname van de CITO Midden toetsen 01 Februari Techniekmiddag 06 Februari

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer 06 08 november 2016 Kalender 09-11: Studiedag. Alle leerlingen vrij! 10-11: Nationaal schoolontbijt 14-11: Inloopochtend

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

Even bijpraten 08 05 november 2014 Agenda van de week. 06 nov. Rapportavond 11 nov.: Sint Maarten

Even bijpraten 08 05 november 2014 Agenda van de week. 06 nov. Rapportavond 11 nov.: Sint Maarten Kiosk 3, 5802 NP Venray, Telefoon: 0478 550224 Even bijpraten 08 05 november 2014 Agenda van de week. 06 nov. Rapportavond 11 nov.: Sint Maarten Ouderbijdrage: Tegelijkertijd met deze info, krijgt u weer

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 1 en 2

Informatieboekje Groep 1 en 2 Informatieboekje 2015-2016 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

Agenda september: Maandagmiddag 16 nov. heeft het team een gezamenlijke scholing. Alle leerlingen zijn deze dag om 12.00 uur vrij!!

Agenda september: Maandagmiddag 16 nov. heeft het team een gezamenlijke scholing. Alle leerlingen zijn deze dag om 12.00 uur vrij!! Pagina 1 NIEUWSBRIEF NO. 1 OBS DE BOUWSTEEN SCHOOLJAAR 2015 2016 0597-331570 11 SEPTEMBER 2015 Agenda september: Vooruitblik oktober: 13 okt. Oud papier lopen 14 okt. Nieuwsbrief 2 5-16 okt. Schoolbreed

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

Vakantie 2013. Vakantie 2014. Zomervakantie. Omgaan met elkaar. Vrijdag 19 juli vrij Maandag 22 juli start zomervakantie

Vakantie 2013. Vakantie 2014. Zomervakantie. Omgaan met elkaar. Vrijdag 19 juli vrij Maandag 22 juli start zomervakantie Hofbode 21-2 Juli 2013 Vakantie 2013 Herfstvakantie 21 oktober t/m 25 oktober Kerstvakantie 23 december t/m 3 januari Vakantie 2014 Voorjaarsvakantie 17 februari t/m 21 februari Pasen + meivakantie 18

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 34

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 34 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op openbare

Nadere informatie

Welkom bij cluster groep 6/7/8. Leerkrachten: Cecile Anne>e & Petra Jeanine & Fleur Linda Melanie & Annemiek - Harima

Welkom bij cluster groep 6/7/8. Leerkrachten: Cecile Anne>e & Petra Jeanine & Fleur Linda Melanie & Annemiek - Harima Welkom bij cluster groep 6/7/8 Leerkrachten: Cecile Anne>e & Petra Jeanine & Fleur Linda Melanie & Annemiek - Harima Programma van vanavond Waarom Slimfit? Wie worden de leerkrachten van mijn kind? Hoe

Nadere informatie

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag.

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. 26 september 2016 Nummer 3 (week 39) AGENDA 04 oktober 05 oktober 07 oktober 10 oktober 13 oktober 17 t/m 24 oktober Dierendag Groep 7 techniek 08.45-11.45 uur Dag van de leerkracht Groep 8 techniek 08.45-11.45

Nadere informatie

Wij horen bij elkaar Wij hebben oor, hart en oog voor elkaar Wij respecteren dat anders zijn mag Wij zorgen voor elkaar Wij zorgen voor onze omgeving

Wij horen bij elkaar Wij hebben oor, hart en oog voor elkaar Wij respecteren dat anders zijn mag Wij zorgen voor elkaar Wij zorgen voor onze omgeving Regels Catharinaschool Plaats : Wellerlooi Telefoon : 0478-501876 Fax : 0478-501131 E-mailadres : info@bscatharina.nl Website : www.bscatharina.nl Brinnummer : 06ZR Infobulletin 1, schooljaar -2019 De

Nadere informatie

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen.

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. Weekbrief 6 juli 2015 Algemene mededelingen De adoptiekaarten druppelen binnen. Toch willen we nog even uw aandacht op deze actie vestigen. HELP ONS het boekenaanbod op school te verbeteren. Uw kind heeft

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 5

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 5 T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 5 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Oudergesprekken: Het

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel:

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel: Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494 Jaargang 20 nummer 1: 15 augustus 2014 De zomervakantie is bijna weer voorbij! We hopen dat iedereen

Nadere informatie

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters De Hoeksteen R.K. Basisschool H. Kamerlingh Onnesweg 74 1402 EK Bussum 035-6915423 www.hoeksteenbussum.nl info@hoeksteenbussum.nl September 2017 Informatie Kleuters

Nadere informatie

Aan de ouders van groep 4 en 5

Aan de ouders van groep 4 en 5 Aan de ouders van groep 4 en 5 U bent gewend om aan het begin van elk schooljaar informatie te krijgen over het reilen en zeilen in de groep van uw kind. In deze brief willen wij een aantal zaken op een

Nadere informatie

Weekbrief 28 september 2015

Weekbrief 28 september 2015 Weekbrief 28 september 2015 Algemene mededelingen Dank je wel Hierbij willen we alle kinderen en ouders/verzorgers hartelijk bedanken voor de prachtige tekeningen en kaarten die we ontvangen hebben voor

Nadere informatie

nr. 4, schooljaar 2011-2012

nr. 4, schooljaar 2011-2012 nr. 4, schooljaar 2011-2012 Wéér talenten basisschool PassePartout gespot Zondag 2 oktober jongstleden zijn er wéér talenten van onze school gespot. Dit keer gaat het om Geneviève uit groep 8 en Phoebe

Nadere informatie

Naar de basisschool. Informatieboekje groep 1 en 2

Naar de basisschool. Informatieboekje groep 1 en 2 Naar de basisschool Informatieboekje groep 1 en 2 O.B.S. t Swarte Meer De Blokken 22 7894 CL Zwartemeer Tel: 0591-390213 locatieleider@obs-swartemeer.nl De basisschool Meestal gaat een kind vlak na zijn

Nadere informatie

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze DE STROOM JAARGANG 3 NUMMER 12 26 NOVEMBER 2015 Informatieblaadje Basisschool de Beerze Inhoud: Sinterklaas op school Proefcito groep 8 MB en OB Terugkomdag schoolfotograaf Instructiefilmpjes groep 5 Vrijwillige

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Oktober 2015 Voor op de kalender Oud papier Babynieuws Fietscontrole Wijziging datum schoolreis Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp Toezicht op het schoolplein Trakteren

Nadere informatie

Informatie over groep 1-2 van basisschool de Duinsprong. Beste ouders,

Informatie over groep 1-2 van basisschool de Duinsprong. Beste ouders, Beste ouders, Uw kind zit, of gaat bijna beginnen in groep 1-2 van basisschool De Duinsprong. Wij willen in deze brief wat informatie over onze klas geven die u later altijd nog eens rustig kunt teruglezen.

Nadere informatie

Weekbrief 16 maart 2015

Weekbrief 16 maart 2015 Weekbrief 16 maart 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 16 maart krijgen de kinderen van groep 3 t/m 7 een uitnodiging mee voor de gespreksmiddag/avond op maandag 24 maart. De kinderen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F 6

N I E U W S B R I E F 6 N I E U W S B R I E F 6 Vrijdag 20 november 2015 G r o e n v a n P r i n s t e r e r s c h o o l www.groenvanprinstererkatwijk.nl Piet Heinlaan 3 Geïnspireerd Kindgericht groenkw@xs4all.nl & 071 4016917

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MONTESSORISCHOOL ZEIST LOCATIE SUMATRALAAN

NIEUWSBRIEF MONTESSORISCHOOL ZEIST LOCATIE SUMATRALAAN Activiteitenkalender woe. 9-09 Groepsinformatie ochtend 8.20-9.15 vrij. 2-10 Lesvrije dag, alle kinderen vrij ma. 5-10 Dag van de leerkracht ma. 5-10 Week van de oudergesprekken woe. 7-10 Start Kinderboekenweek

Nadere informatie

Infobulletin van basisschool Heidepoort

Infobulletin van basisschool Heidepoort 1 Infobulletin van basisschool Heidepoort Jaargang 21 nr. 11-3 september 2015 (verschijnt maandelijks) Beste ouders / verzorgers, Laatste infobulletin oude stijl Dit infobulletin is het laatste dat u ontvangt

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar INFORMATIEBOEKJE VOOR OUDERS/VERZORGERS VAN LEERLINGEN IN GROEP 3 T/M 8 Schooljaar 2019-2020 Samenwijs Willibrordus Opvang & Onderwijs Molenstraat 8 5087 BN Diessen 013 504 6165 www.stichtingsamenwijs.nl

Nadere informatie

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters De Hoeksteen R.K. Basisschool H. Kamerlingh Onnesweg 74 1402 EK Bussum 035-6915423 www.hoeksteen-bussum.nl info@hoeksteenbussum.nl Informatie Kleuters 2013-2014

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 5 september 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws De scholen zijn weer begonnen Het was nog wel even wennen: de wekker moet

Nadere informatie

2017/2018 no.2 Inleiding 1. Kinderpostzegelactie 2. Dierendag

2017/2018 no.2 Inleiding 1. Kinderpostzegelactie 2. Dierendag 2017/2018 no.2 Inleiding In de eerste drie weken van dit nieuwe schooljaar hebben alle leerlingen, juffen, meesters en ook de Vliegerklas hun draai op school weer gevonden. Het is fijn om te zien en te

Nadere informatie

Aan alle leerlingen van het VHBO Maastricht en hun ouder(s)/verzorger(s) Maastricht, juli Betreft: informatie schooljaar

Aan alle leerlingen van het VHBO Maastricht en hun ouder(s)/verzorger(s) Maastricht, juli Betreft: informatie schooljaar Aan alle leerlingen van het VHBO Maastricht en hun ouder(s)/verzorger(s) Maastricht, juli 2017 Betreft: informatie schooljaar 2017-2018 Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s), Met nog een groot deel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 (juni 2015) Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 10 (juni 2015) Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 10 (juni 2015) Beste ouders/verzorgers, We zijn volop bezig met het fusieproces. Het eindrapport van de fusie is nog niet klaar en ik hoop dat het begin juni klaar is, zodat de medezeggenschapsraad

Nadere informatie