Corverspraat. Van de voorzitter

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Corverspraat. Van de voorzitter"

Transcriptie

1 2016 NR. 9 Corverspraat In deze Corverspraat: - Van de voorzitter - Informatie 1 e helft veldcompetitie Ouderavond - Kangoeroe Klup - Ophalen Oud Papier - Wedstrijdkleding - Verjaardagen - Kopij - Activiteiten - Poule-indeling - Voorlopig wedstrijdprogramma Van de voorzitter De luie zomerstoel is inmiddels ingeruild voor een keukentafel, computer, wedstrijdschema s en een hoofd vol met ideetjes. Op 9 augustus ging ik even naar de club. De selectie met de A1 ging starten met de spelers en speelsters welke terug waren van vakantie of nog weg moeten en direct zag ik dat, na 7 km. looptraining, de toon door Sander en Eric was gezet. Even kijkend in het clubhuis zag ik dat we te maken hebben met een kleine lekkage in de keuken bij een kraan, maar ook dat is voor aanvang van de competitie gemaakt. We zijn dus weer begonnen!!!! We beginnen met een gezellig toernooi in de Corverskuil op 27 augustus. Op deze zaterdag zullen we ook de aankoop showen betaald vanuit de grote clubactie en met steun van een sponsor, er zijn leuke activiteiten, live muziek en een gezellige BBQ en een gezellig slotfeest. Iedereen is welkom! Het wedstrijdprogramma voor de komende competitie vindt u in deze nieuwsbrief en die geeft aan dat we weer vier leuke zaterdagen gaan beleven bij de Corvers. Dit vraagt ook een inzet van een ieder om zijn handen uit de mouwen te steken. Verder zien we graag een grote groep supporters tijdens de wedstrijden van Corvers 1. We willen op het veld een gooi gaan doen naar het kampioenschap en daarbij kunnen we positieve inbreng van de zijlijn goed gebruiken We starten deze zaterdagen met de kangoeroeklup, dus heeft u (klein) kinderen welke kennis willen maken met een vereniging dan kunnen ze op de zaterdag lekker spelletjes komen doen op onze velden. U leest er meer over in deze nieuwsbrief. Voor de komende veldperiode zullen we geen nieuwsbrieven meer komen maar gaan we flitsen. Dat wil zeggen dat we kleine nieuwtjes direct met iedereen gaan delen via de website, facebook en Instagram. Zorg dus dat je aangemeld bent bij een van deze social media s. Heb je een leuk nieuwtje, plaats het dan direct!! Ik heb er weer zin in!!!

2 PAGINA 2 Informatie 1 e helft veldcompetitie Teams Voor de zomervakantie zijn de nieuwe teams voor dit seizoen bekend gemaakt. De Corvers gaat uitkomen met de volgende teams en trainers. S1/S2 A1 B1 C1 C2 D1 E1 - Sander Bos en Eric Poort - Bram Hagen en Mitchel Bins - Jan Pluister - Eric Zijdel en Rob Huisman - Bastian Westerhof en Judith Gerrits - Roy van den Hazel en Jasper Huisman - Brandon de Gooijer en Marlies Koehorst Trainingen Vanaf dinsdag 23 augustus gaan we met de gehele vereniging starten met de trainingen op het veld. De selectie en de A1 zijn inmiddels al in volle actie. We trainen volgens onderstaand tijdschema. Het kan zijn dat op verzoek van trainers tijden nog veranderen. Het kan zijn dat door kou of zeer slecht weer een training mogelijk niet door kan gaan. Dit besluit neemt dan de betreffende trainer. Neem bij twijfel dus contact op met je trainer. Voor het afmelden van een training dien je je eigen trainer te informeren. Tevens kan het zijn dat de benodigde invallers in een hoger team op de donderdag met dat team zullen meetrainen. Alle teams gaan trainen op het bovenveld, zolang dat zonder licht te doen is. We willen een aantal wedstrijden op de zaterdag spelen op het benedenveld en moeten dit veld dus een beetje sparen. Deze afspraak is ook met de Golfers gemaakt. Dinsdag : E1, D1, C1 en C B1 en A1 gezamenlijk S1 en S2 Donderdag : E1, D1, C1 en C B1 en A1 apart S1 en S2 (eerste half uur samen dan apart) De laatste veldtraining is donderdag 27 oktober. Iedere trainer kan zelf vaststellen of er in de herfstvakantie getraind gaat worden. Afschrijven Het komend veldseizoen zijn de teams erg dun bezet. Iedere afschrijving heeft dan ook direct gevolgen voor het gehele team. Natuurlijk zijn er allerlei redenen die afschrijven noodzakelijk maken, maar soms hebben we zoveel afschrijvingen dat slechts de helft van een team beschikbaar is, dan is dat voor het wedstrijdsecretariaat niet meer op te vangen. Kijk dus nu al naar het gehele wedstrijdschema veld en zet deze vast in je agenda. Probeer je privé-afspraken er dan omheen te plannen.

3 PAGINA 3 Verzamelen Voor wat betreft het verzamelen is de algemene regel dat we verzamelen bij de Corvers. De voorkeur hiervoor is dat wij invallers snel kunnen bellen en zij dit altijd weten. Tevens kunnen we mensen die terug komen van hun wedstrijd nog snel laten invallen in andere thuisspelende teams. Tevens is het natuurlijk altijd gezellig als een ieder, na zijn wedstrijd, nog even gezellig het clubhuis in komt lopen en een verslag van zijn wedstrijd doet. Kantine- en/of bardiensten Omdat we niemand teleur willen stellen, zullen we de ouders en senioren ook weer voor andere activiteiten inzetten. Dit kan zijn fluiten, keuken en/of bardienst draaien. Hierop zullen we geen uitzonderingen maken voor leden die al andere activiteiten ontplooien aangezien dat inmiddels ieder seniorenlid is. Alle indelingen zijn te vinden in het wedstrijdoverzicht. Oefenwedstrijden Ter voorbereiding op het veldseizoen spelen een groot aantal teams op 27 augustus tijdens het Corvers-toernooi op onze velden. Daarnaast zijn er nog extra oefenwedstrijden: Zaterdag 20 augustus Zaterdag 27 augustus Dinsdag 30 augustus Donderdag 1 september -> KV Melynas Corvers 1 om uur te Brummen -> Corverstoernooi -> Huizen A1 Corvers A1 om uur te Huizen -> KV Arena Corvers 1 om uur te Rhenen Ouderavond Zet vast in de agenda : Ouderavond : dinsdag 30 augustus 2016 Op de agenda staan de praktische zaken voor het seizoen, beleidsplan, informatie uit een paar commissies en projecten. Verder beantwoorden we al uw vragen. Tot dan!!

4 PAGINA 4 Kangoeroe Klup Hoi, wij zijn Spurt, Funny, Scoro en Jumper. Samen de Kangoeroeklup. Even wat over ons zelf: Ik ben Jumper en ik kan heel hoog springen. Als Scoro iets door de korf probeert te gooien kan ik het vangen als het misgaat. Ik ben Scoro en ik hou heel erg van goals maken. Op de training probeer ik alles door de korf te gooien; ballonnen, pittenzakjes, kleine ballen en grote ballen. Ik ben Funny en maak graag grapjes. Soms moet ik ook wel opletten, dan ben ik even stil. Ik ben Spurt en ik kan heel hard rennen. Als jij mij wilt bijhouden moet je heel vaak oefenen. Onze club heeft ook spelletjesmiddagen bij de Corvers en wel op de volgende zaterdagen om uur in de Corverskuil. Data zijn : 10 september, 24 september, 1 oktober en 15 oktober. Jij komt toch ook???? Je mag natuurlijk een vriendje of vriendinnetje meenemen. Ben je tussen de 4 en 7 jaar en wil je gratis lid worden, meld je dan aan via tcjeugd@decorvers.nl Inzamelingsactie! Binnenkort komen we allemaal weer minstens twee keer per week in de Corverskuil, Het nieuwe korfbalseizoen gaat gelukkig weer van start, en om meteen maar goed te beginnen gaan we van start met de eerste inzamelingsactie! Waarschijnlijk is er deze vakantie best wat frisdrank gedronken? En met het komende mooie weer in aantocht waarschijnlijk nog meer. Wat is het idee? Kinderen, senioren, spelers, leden, niet-leden, ouders, bezoekers, opa's en oma's... Verzamel alle lege petflessen met statiegeld en deponeer deze in de zwarte container op het Corversterrein! Aan het eind van het buitenseizoen leveren we alle flessen in en hopen we een mooie opbrengst bij elkaar te hebben gespaard waar we dan weer leuke dingen mee kunnen doen! Mocht je geen flessen hebben verzamel ze dan in je buurt, vraag je buren eens of doneer je statiegeldbonnetje van een kratje bier of andere versnaperingen aan de Corvers! Flessen deponeer je in de container, bonnetjes kunnen ingeleverd worden bij Hanneke of Monique. Doen jullie mee?

5 PAGINA 5 Ophalen Oud Papier Al jaren wordt er door een aantal Corversleden iedere maand in een wijk in Hilversum oud papier opgehaald wat een extra inkomen is voor de Corvers. Dat betekent op een maandagavond achter de vrachtwagen en al het papier verzamelen uit de daarvoor bestemde containers. We zijn als Corvers blij dat een vaste groep, onder leiding van Koen Martinus deze klus al jaren uitvoert. Het is voor de groep natuurlijk wel eens leuk om nieuwe gezichten te zien. Het gaat om één avond in het seizoen (of meerdere als u het een geweldige ervaring vindt). De ophaaldata voor de eerste helft van dit seizoen zijn: 19 september 17 oktober 21 november 19 december Wil je mee, neem dan even contact ope met Koen Martinus ( ) Uw hesje ligt al klaar!!! Wedstrijdkleding Als je bij de Corvers gaat korfballen ontvang je kleding van de club. Deze kleding lease je van de vereniging en is dus niet jouw bezit. Er zijn dan dus ook een aantal regels die we gesteld hebben rondom het leasen van de kleding. Je mag de wedstrijdkleding aan voorafgaand, tijdens en na de wedstrijd. Ook zijn er clubactiviteiten waarbij de club graag ziet dat we allemaal onze clubkleding dragen. Het is niet toegestaan om de kleding te gebruiken tijdens de trainingen. Ben je een deel of alle kleding kwijt dan kun je bij onderstaand contactpersoon nieuwe aanvragen echter zullen we de extra kosten dan aan je doorbelasten. De kosten zullen gevorderd worden via de contributie. Zorg er dus voor dat je kleding herkenbaar is. Hoe erg ook, maken we mee dat andere clubleden hun verlies oplossen met het pakken van een ander. Mocht je kleding nu te klein zijn dan is het mogelijk om op donderdag 8 september tussen en uur je kleding te ruilen in het clubhuis. Neem je kleding, gewassen, mee. Wil je tussendoor je pak of je shirt ruilen, neem dan even contact op met : Anja Roelofs ;

6 PAGINA 6 Verjaardagen Namens De Corvers heel hartelijk gefeliciteerd! Manouk Huisman 17 augustus Tijn Brons 23 augustus Feline Pouwels 25 augustus Rosanne Kok 6 september Noah Miller 6 september D. Kleijne 6 september Hanneke Visser 7 september Lieke Brons 8 september Floor van Diemen 11 september Nico Cramer 22 september Lucas Westerhof 22 september Kris Martinus 24 september R. Hegi 30 september Judith Gerrits 9 oktober Kopij De Corverspraat zal dit seizoen verschijnen op: 12/10, 04/01 & 22/03. Kopij graag uiterlijk de dinsdagavond voor de verschijningsdatum mailen naar: communicatie@decorvers.nl. Voor de volgende editie ontvangen /we de kopij graag uiterlijk dinsdag 11 oktober in de mail. Activiteiten Hallo allemaal! Waar sommige van jullie waarschijnlijk nog aan het genieten zijn van de laatste weekjes vakantie, is de activiteitencommissie alweer druk bezig met de voorbereidingen van de activiteiten voor aankomend seizoen! Van discozwemmen tot aan kamp, van nieuwe activiteiten zoals dropping en escape room tot aan de klassieke eetavonden. Alles is weer van de partij dit jaar! Je kunt je nu al inschrijven voor de activiteiten! Hoe? Daar lees je meer over in onderstaande informatie over onze aankomende activiteiten! Geniet nog even van de laatste vakantieweekjes en we zien jullie graag bij onze volgende activiteiten!! Groetjes Bastian, Nico, Brandon, Sharon en Lizet Activiteitencommissie van de Corvers!

7 PAGINA 7 Aankomende activiteiten waar je zeker bij moet zijn! Super Duo Wil jij dit jaar met je vriendje of vriendinnetje het beste Duo zijn van dit evenement? Geef je dan nu op! Het opgeven kan tot 1 september! Zie onderaan deze pagina hoe jij je op kunt geven voor dit evenement! Hoe werkt Super Duo? Het Super Duo vindt altijd plaats op een trainingsavond, dit jaar is dat op donderdagavond 8 september, de tijden zijn nog niet bekend maar zullen snel verschijnen op de Corvers website, Facebook en natuurlijk ons activiteitenbord achterin de kantine. Geef je samen met een vriendje of vriendinnetje op voor kleine korfbalgerelateerde spelletjes in de vorm van een wedstrijdje tegen andere teams. Het is hierbij wel de bedoeling dat je komt met een vriendje of vriendinnetje dat niet op korfbal zit! Mocht dit niet lukken dan kunnen wij, in overleg, een uitzondering maken op deze regel! Wij hopen jullie graag te zien op ons Super Duo avond! En wie weet win jij onze hoofdprijs en kom je in de kantine op de Wall of Fame! Tot dan! Slaapfeest Ook dit jaar is er weer een slaapfeest bij de Corvers! Senioren en jeugdleden worden op deze avond overgelaten aan elkaar in spannende en gezellig spellen. En voor wat we alvast kunnen verklappen het wordt weer een leuke avond met een aangepaste bingo, dierenspel, verrassingsspel en natuurlijk de griezelige spooktocht! Zie onderaan deze pagina hoe jij je op kunt geven voor dit evenement! Wij zien jullie op deze griezelige avond, tot dan! Stamppotparty de Gouden Eeuw Sinds twee jaar organiseren wij bij de Corvers eetavonden. Een keer in het jaar is dit de klassieke en goedlopende stamppotavond en in het voorjaar is dit altijd een eetavond met een land naar keuze, dit jaar: Amerika! Op deze avond, de stamppotparty met als thema de Gouden Eeuw, wordt er natuurlijk lekker gegeten, 3 verschillende soorten stamppot met een bal gehakt, jus en de rookworst zullen weer van de partij zijn. Met dit jaar een groot VOC spel voor de kleinere leden en de leden die graag mee willen doen! Voor de rest is de kantine tot in de late uurtjes open en kunt u lekker naborrelen na een heerlijk toetje! Wees er snel bij!! Op deze avonden zit een limiet van 100 man. Meer mogen en kunnen wij niet kwijt in onze kleine maar gezellige kantine. Wees er dus snel bij wil je een plekje hebben, deze avond wordt namelijk goed bezocht en zit altijd snel vol! Geef je dus snel op! Zie onderaan deze pagina hoe jij je op kunt geven voor dit evenement!

8 PAGINA 8 Activiteitenbord achterin de kantine Wil je wat meer informatie over aankomende activiteiten, dan hebben wij achterin onze kantine een plekje waar je dit kunt vinden; op ons activiteitenbord! Hier kun je data, tijden, paklijsten, inschrijflijsten en nog veel meer extra informatie vinden over onze activiteiten. Houd dit goed in de gaten, want dit kan af en toe veranderen! Hoe moet ik mij opgeven? Het opgeven voor onze activiteiten kan op twee verschillende manieren! Het leukst is het natuurlijk om je op te geven via de inschrijflijsten op ons activiteitenbord rechts achterin de kantine. Het leuke hieraan is dat je meteen veel informatie kan vinden over onze activiteiten. De makkelijkste manier is natuurlijk om je vanuit huis op te geven via de mail. Dit kan door een mailtje te sturen naar: activiteiten@decorvers.nl Opgeven voor alle activiteiten is al mogelijk! Doe dit dus snel!

9 PAGINA 9 Poule-indeling Corvers 1 4G Corvers 2 R5G DOC 1 - Bussum HKC (U) 5 - Utrecht ESDO 1 - Kockengen Hebbes 3 - Utrecht Fluks 1 - Noordwijk (Zh) Nova 4 - Bilthoven SEV 1 - Leidschendam Thor 1 - Rotterdam Vlug & Vaardig 1 - Amsterdam Corvers A1 A3G Corvers B1 B4F Antilopen A3 - Leusden Synergo B2 - Utrecht Huizen A1 - Huizen Telstar B2 - Hoevelaken Dalto A4 - Driebergen Woudenberg B2 - Woudenberg Corvers C1 C5I Corvers C2 C5J Dalto D4 - Driebergen Activas C1 - Maurik Huizen C2 - Huizen Victum C3 - Houten TZ C3 - Maartensdijk Fortissimo - IJsselstein Corvers D1 D1E Corvers E1 E2P DOS (W) D1 - Westbroek Dalto E3 - Driebergen HKC D1 - Utrecht Huizen E1 - Huizen MIA D1 - Amersfoort TZ E3 - Maartensdijk

10 PAGINA 10 Voorlopig Wedstrijdprogramma Hieronder vind je het voorlopige wedstrijdschema. De indeling van de scheidsrechters volgt later nog en ook de tijden kunnen nog iets schuiven.

11 PAGINA 11

12 PAGINA 12

Corverspraat. Even voorstellen. In deze Corverspraat: Van de redactie

Corverspraat. Even voorstellen. In deze Corverspraat: Van de redactie 2015 NR. 2 7 Corverspraat 09-09- 201 5 In deze Corverspraat: Van de redactie Even voorstellen Nieuwe sponsor Kantinerooster najaarscompetitie 2015 Activiteitenoverzicht Grote Clubactie Verjaardagen Kopij

Nadere informatie

Corverspraat. Van de redactie. In deze Corverspraat: - Van de redactie

Corverspraat. Van de redactie. In deze Corverspraat: - Van de redactie 2016 NR. 3 Corverspraat 24-0 2-2 016 In deze Corverspraat: - Van de redactie - Even voorstellen - Oproep: spullen voor de rommelmarkt - Gezocht: platte tv - Trainen tijdens de voorjaarsvakantie - Schipholfonds

Nadere informatie

Corverspraat. In deze Corverspraat: - Van de redactie

Corverspraat. In deze Corverspraat: - Van de redactie 2016 NR. 7 Corverspraat 18-05-20 16 In deze Corverspraat: - Van de redactie - Tijd om het stokje door te geven - Vacatures - Uitnodiging Jaarlijkse Algemene Vergadering - Agenda JAV - Bonnetjes - Toernooi

Nadere informatie

Corverspraat. Van de redactie. In deze Corverspraat: Even voorstellen

Corverspraat. Van de redactie. In deze Corverspraat: Even voorstellen 2015 NR. 2 3 Corverspraat 13-05- 201 5 In deze Corverspraat: *Van de redactie *Even voorstellen *Voorjaar met leuke activiteiten! *Extra handen voor STIP sportdag gezocht! *BELANGRIJK: Ouderavond verplaatst!

Nadere informatie

Wedstrijdprogramma 1 e helft veldcompetitie

Wedstrijdprogramma 1 e helft veldcompetitie Wedstrijdprogramma 1 e helft veldcompetitie 2018-2019 Dit wedstrijdprogramma geeft een overzicht van de te spelen wedstrijden. Het is de bedoeling dat je dit wedstrijdprogramma tijdens de hele periode

Nadere informatie

Corverspraat. Van de redactie. In deze Corverspraat: - Van de redactie

Corverspraat. Van de redactie. In deze Corverspraat: - Van de redactie 2016 NR. 6 Corverspraat 28-04-20 16 In deze Corverspraat: - Van de redactie - Tijd om het stokje door te geven - Pinnen - Vacatures - Corvers actief tijdens Hilversumse Cityrun - Hulp gevraagd voor schoolkorfbal

Nadere informatie

Tjeerd was vanaf 1 januari 1954 lid van Excelsior en was Erelid en na de fusie in 1992 van Excelsior met de Zwaluwen ook erelid van KV de Corvers.

Tjeerd was vanaf 1 januari 1954 lid van Excelsior en was Erelid en na de fusie in 1992 van Excelsior met de Zwaluwen ook erelid van KV de Corvers. 2015 NR. 2 5 Corverspraat 24-06- 201 5 In Memoriam Tjeerd Douma We hebben het droeve bericht ontvangen dat Tjeerd Douma is overleden. Tjeerd was vanaf 1 januari 1954 lid van Excelsior en was Erelid en

Nadere informatie

Corverspraat. Van de redactie. Even voorstellen!

Corverspraat. Van de redactie. Even voorstellen! 2015 NR. 32 Corverspraat 23-12-2 015 In deze Corverspraat: - Van de redactie - Even voorstellen! - nodiging nieuwjaarsreceptie - Korfbalwedstrijden en de open dagen op de middelbare scholen - Kerstwensen

Nadere informatie

Van de redactie. In dit nummer:

Van de redactie. In dit nummer: 2014 NR. 5 Corverspraat 26-03- 201 4 In dit nummer: Van de redactie Even voorstellen Rommelmarkt weer succes! Hulp gevraagd: Wervingsactiviteiten Ziekenboeg Kantinebezetting tijdens trainingsavonden Fysio

Nadere informatie

Corverspraat. Van de redactie. Even voorstellen!

Corverspraat. Van de redactie. Even voorstellen! 2016 NR. 1 Corverspraat 13-01-2 016 In deze Corverspraat: - Van de redactie - Even voorstellen! - Van de voorzitter - Dick 70 jaar lid - Save the date - Handig - Nieuwe shirtsponsor! - Korfbalkampweek

Nadere informatie

De Babbeltjes. Maand: November

De Babbeltjes. Maand: November De Babbeltjes Maand: November Video actie Ben jij een echte balkunstenaar? Of heb jij een mooie korfbal actie? Doe dan nu mee met de video actie! Maak een filmpje van jouw truc of actie en stuur deze op

Nadere informatie

Nieuwsbrief Devinco Maart 2015

Nieuwsbrief Devinco Maart 2015 Nieuwsbrief Devinco Maart 2015 Inhoud van deze nieuwsbrief: - vrijwilligersavond 18 april - trainingstijden en -indeling teams - enquête van de TC - oefenwedstrijden NOVA 21 maart - kom helpen op het DEFinco

Nadere informatie

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni.

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni. BLAUW-WIT WELKOM! Onderwerpen Trainingen Korfbal competitie Wedstrijdkleding Wat vinden wij belangrijk? Wat verwachten wij van ouders? Communicatie Wat doen we verder nog voor leuks? TRAININGEN - Elk team

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier

Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier Hierbij meld ik mij aan als lid van korfbalvereniging EKCA-CIBOD: Voor- en achternaam: Voorletters: Adres: Postcode en plaats: Telefoon / mobiel: Emailadres: (meerdere adressen mogelijk)

Nadere informatie

Corverspraat. Van de redactie. Even voorstellen.

Corverspraat. Van de redactie. Even voorstellen. 2015 NR. 2 0 Corverspraat 11-03- 201 5 In deze Corverspraat: *Van de redactie *Even voorstellen *Korfbalclinic en driekampen bij De Corvers! *Trainingstijden 2 e helft veld en afmelden *Poen, poen, poen,

Nadere informatie

Corverspraat. Van de redactie. Even voorstellen

Corverspraat. Van de redactie. Even voorstellen 2016 NR. 5 Corverspraat 06-0 4-2 016 In deze Corverspraat: - Van de redactie - Even voorstellen - Pinnen - Spelregels - Hulp gevraagd voor schoolkorfbaltoernooi - Schoonmaakrooster - Gedicht - Een leuke

Nadere informatie

Van de redactie. In dit nummer:

Van de redactie. In dit nummer: 2014 NR. 4 Corverspraat 05-03- 201 4 In dit nummer: Van de redactie Even voorstellen Corvers C1 Kampioen! Zaalcompetitie A1 Zaalcompetitie B1 Zaalcompetitie D1 Verjaardagen Carnaval Corverskamp! Gevonden

Nadere informatie

Laatste veldwedstrijden

Laatste veldwedstrijden 19 oktober 2015 2 Activiteiten. Datum Activiteit Commissie 19-10- 2015 Krantje nr. 6 PRC 22-10- 2015 Algemene Jaarvergadering Bestuur 30-10- 2015 inleveren kopij krantje nr. 7 PRC 31-10- 2015* Welpentoernooi

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018 Beste ouders/verzorgers, Deze nieuwsbrief heeft wat langer op zich laten wachten dan u van ons gewend bent. Hij staat weer vol met allerlei interessante

Nadere informatie

Corverspraat. Van de redactie. Even voorstellen! In deze Corverspraat:

Corverspraat. Van de redactie. Even voorstellen! In deze Corverspraat: 2015 NR. 31 Corverspraat 02-12- 201 5 In deze Corverspraat: Van de redactie Even voorstellen Zondag 6 december clubhuis open Oproepje voor de schoonmaakactie nodiging kerstgourmet senioren Oproep kerstwens

Nadere informatie

LET OP ALLE JEUGDTEAMS TRAINEN OP HET GRAS DINSDAGAVOND IVM DE WEDSTRIJD VAN DE A OM UUR

LET OP ALLE JEUGDTEAMS TRAINEN OP HET GRAS DINSDAGAVOND IVM DE WEDSTRIJD VAN DE A OM UUR Nikantes Tussendoortje Seizoen 2017-2018 Zondag 21-04-2018 Uitslagen afgelopen week Trainingen in de aankomende week: LET OP ALLE JEUGDTEAMS TRAINEN OP HET GRAS DINSDAGAVOND IVM DE WEDSTRIJD VAN DE A OM

Nadere informatie

Wedstrijdprogramma 1 e helft veldcompetitie

Wedstrijdprogramma 1 e helft veldcompetitie Wedstrijdprogramma 1 e helft veldcompetitie 2017-2018 Dit wedstrijdprogramma geeft een overzicht van de te spelen wedstrijden. Het is de bedoeling dat je dit wedstrijdprogramma tijdens de hele periode

Nadere informatie

Corverspraat. Van de redactie. Hallo meneer de Corversbeer!

Corverspraat. Van de redactie. Hallo meneer de Corversbeer! 2014 NR. 12 Corverspraat 24-09- 201 4 In deze Corverspraat: *Van de redactie *Hallo meneer de Corversbeer! *Actie versterk je enkel *Verslag ouderavond 11 september jl. * Kledingbeheer door Anja Roelofs

Nadere informatie

K.V. Revival. Kom bij de leukste club van Nederland! Welkom bij. Praktische info voor ouders

K.V. Revival. Kom bij de leukste club van Nederland! Welkom bij. Praktische info voor ouders Welkom bij K.V. Revival Praktische info voor ouders Broekje/rokje Als je een wedstrijd moet spelen, dan wordt er van je verwacht dat je de volgende kleding aan hebt: Een wit shirt en een bordeauxrood broekje/rokje.

Nadere informatie

Poule-indeling veld. Klasse S Maaskanters 1 2. Animo 4 3. SGV 3 4. Ter Leede 1. Klasse D Animo D2 2. SGV D1 3. TZ D3 4.

Poule-indeling veld. Klasse S Maaskanters 1 2. Animo 4 3. SGV 3 4. Ter Leede 1. Klasse D Animo D2 2. SGV D1 3. TZ D3 4. Wedstrijdprogramma 2 e helft veldcompetitie 2017-2018 Poule-indeling veld Klasse 4D 1.Débaldérin 1 2. Hebbes 1 3. Hemur Enge 1 4. KCD 1 5. Groen Zwart 1 6. KIOS 45 1 7. SGV 1 8. SDO (W) 1 Klasse R3V 1.

Nadere informatie

Welkom op Roomburg! 4 september 2019

Welkom op Roomburg! 4 september 2019 Welkom op Roomburg! 4 september 2019 Inhoud van deze kennismaking Wie zijn we Waar staan we voor Trainingen en wedstrijden De rol van ouders op Roomburg LHC Roomburg voor jullie Hockey door de jaren heen

Nadere informatie

09 juni SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi ckv OVVO/De Kroon

09 juni SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi ckv OVVO/De Kroon 09 juni 2018 Het SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door: www.sbidouma.nl www.dekroon.com Hallo Schoolkorfballers, Welkom bij het 48e schoolkorfbaltoernooi van OVVO/De Kroon. Het

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Het was goed toeven op het Nikantes Schutterstoernooi van zaterdag 13-06-2015. Er zijn ongeveer 500 foto s gemaakt door onze fotograven Aad Kraaijenbrink

Nadere informatie

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Ons seizoen van het begin tot het einde. Ons seizoen van het begin tot het einde. SGV F1 Trainsters: Mart Ise Tamara Gijs Yara Daphne Matthias Mirthe Op woensdag 20 augustus was het dan eindelijk zo ver het seizoen ging van start met de eerste

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Heb je suggesties voor het clubblad? mail naar 01. Voorzijde. 02. Advertentiepagina. 03.

Inhoudsopgave. Heb je suggesties voor het clubblad? mail naar 01. Voorzijde. 02. Advertentiepagina. 03. Date Clubblad april 2015 2 Inhoudsopgave 01. Voorzijde 02. Advertentiepagina 03. Inhoudsopgave Heb je suggesties voor het clubblad? mail naar redactie@oeckorfbal.nl! 04. Advertentiepagina 05. OEC E1 zaalkampioen

Nadere informatie

Informatiebrochure. Auteur: Bestuur K.V. Elko. Datum van uitgifte: November 2013. Informatiebrochure 2013-1 -

Informatiebrochure. Auteur: Bestuur K.V. Elko. Datum van uitgifte: November 2013. Informatiebrochure 2013-1 - Informatiebrochure Auteur: Bestuur K.V. Elko Datum van uitgifte: November 2013 Informatiebrochure 2013-1 - Inhoudsopgave: Inhoudsopgave:...2 Inleiding:...3 De besturen:...5 Bestuur:...5 Technische Commissie:...6

Nadere informatie

Corverspraat. Van de redactie. In Memoriam Jan Ledder. In deze Corverspraat: *Van de redactie *In Memoriam

Corverspraat. Van de redactie. In Memoriam Jan Ledder. In deze Corverspraat: *Van de redactie *In Memoriam 2014 NR. 1 4 Corverspraat 05-11- 201 4 In deze Corverspraat: *Van de redactie *In Memoriam *Even voorstellen *Hallo meneer de Corversbeer! *Uitgangspunten indeling vrijwilligersrooster *Uitnodiging kerstgourmet

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 10 Jaargang: 8, nummer 8

Nieuwsbrief februari 10 Jaargang: 8, nummer 8 Nieuwsbrief februari 10 Jaargang: 8, nummer 8 Beste leden, ereleden, leden van verdienste en vrijwilligers, Black Light toernooi groot succes! Tot groot plezier van onze jeugd hebben we op 30 januari 2019

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de eenentwintigste muis van het hockeyseizoen 2011-2012. In deze muis : Zaterdag 3 maart 2012

Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de eenentwintigste muis van het hockeyseizoen 2011-2012. In deze muis : Zaterdag 3 maart 2012 De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Seizoen 2011-2012 Nummer 21 www.hcliempde.nl Hierbij de eenentwintigste muis van het hockeyseizoen 2011-2012. In deze muis : Hockeyclinic op zaterdag 3 maart 2012

Nadere informatie

Corverspraat. Van de redactie. Van de voorzitter

Corverspraat. Van de redactie. Van de voorzitter 2014 NR. 1 6 Corverspraat 17-12- 201 4 In deze Corverspraat: *Van de redactie *Van de voorzitter *Hallo meneer de Corversbeer! *Trainen tijdens de kerstvakantie *Kerstige pretdagen en een nieuw geluksjaar!

Nadere informatie

De Babbeltjes. sepbember

De Babbeltjes. sepbember De Babbeltjes sepbember Voorbereiding selectie et seizoen staat op het punt om te beginnen. Morgen worden de eerste wedstrijden gespeeld van et Tweede en ons vlaggenschip tegen respectievelijk Dalto 6

Nadere informatie

Nieuwsbrief zwemvereniging Becha

Nieuwsbrief zwemvereniging Becha NUMMER 6 Nieuwsbrief zwemvereniging Becha Augustus 2013 6 e editie Woordje van de voorzitter. In dit nummer 1 Woordje van de voorzitter 2 Nieuwe hoofd trainer 3 Even voorstellen Carla Notermans 4 De laatste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Van de bestuurstafel. Agenda. 20 oktober Klusdag vanaf 9.00 uur. 20 oktober Spooktocht bij Smalspoormuseum (inschrijving gesloten)

NIEUWSBRIEF. Van de bestuurstafel. Agenda. 20 oktober Klusdag vanaf 9.00 uur. 20 oktober Spooktocht bij Smalspoormuseum (inschrijving gesloten) NIEUWSBRIEF 3 oktober 2018 Van de bestuurstafel We zijn al weer een maandje bezig in het nieuwe hockeyseizoen. Ook voor het bestuur en alle commissies betekent dat weer volle bak vooruit. Voor de vakantie

Nadere informatie

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep 22-4-2016 www.tendonck.nl Nummer Veld 4 Ten Donck TZ Marian Zwier Bestuurslid Coördinatie Jeugd Ambros Christiaans Badmintongroep Trimgroep Ben Christiaans Scheidsrechters Materiaal Vacature Coördinatie

Nadere informatie

Corverspraat. Van de redactie. Even voorstellen.

Corverspraat. Van de redactie. Even voorstellen. 2015 NR. 2 1 Corverspraat 01-04- 201 5 In deze Corverspraat: *Van de redactie *Even voorstellen *Let op: Wijzigingen in het vrijwilligersrooster *Italian Party! *Gefeliciteerd Elleke! *Familietoernooi

Nadere informatie

Trainingstijden senioren veldseizoen najaar Trainingstijden jeugd veldseizoen najaar 2016

Trainingstijden senioren veldseizoen najaar Trainingstijden jeugd veldseizoen najaar 2016 Trainingstijden senioren veldseizoen najaar 2016 Alle seniorenteams Dinsdag van 20:00-21:00 uur schottraining Wiko 1, 2 Donderdag van 20:00-21:30 uur Wiko 3 Donderdag van 20.00-21:00 uur Trainingstijden

Nadere informatie

Handbalvereniging Saturnus

Handbalvereniging Saturnus Handbalvereniging Saturnus Informatiefolder voor seniorleden, jeugdleden en hun ouders Geachte seniorleden, jeugdleden en hun ouders, U (of uw kind) wordt lid van Saturnus. Reden voor ons als bestuur om

Nadere informatie

Welkom bij Korfbalclub J.E.S

Welkom bij Korfbalclub J.E.S Jong en Sportief Welkom bij Korfbalclub J.E.S Jeugdteams We vinden het leuk dat je lid bent of graag wilt worden van onze vereniging. In dit boekje hebben we voor U de belangrijkste informatie op een rijtje

Nadere informatie

Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data

Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data Oktober 13 nieuwe wedstrijdshirts D1 en CMV 15 start verkoop Grote Club Actie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 29 4 JULI

Nieuwsbrief 29 4 JULI Nieuwsbrief 29 4 JULI 2017 www.bcscarabee.nl Hallo beste leden! Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2017! In deze editie nog een paar laatste weetjes van dit seizoen. De vakantie staat ook weer voor de deur

Nadere informatie

Triade nieuwsbrief Editie

Triade nieuwsbrief Editie Triade nieuwsbrief Editie 4 09-09-2016 DE ZOMERVAKANTIE IS VOORBIJ, DUS NIEUW SEIZOEN IS BEGONNEN! We hopen dat jullie allemaal een goede, leuke en vooral ontspannende zomervakantie hebben gehad en dat

Nadere informatie

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal,

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal, Uitgeest, 18 augustus 2014 Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP Beste allemaal, Het nieuwe basketbalseizoen staat weer voor de deur en daar hebben we natuurlijk allemaal erg veel zin in. Zoals

Nadere informatie

Woensdag 19 April, 2017

Woensdag 19 April, 2017 Woensdag 19 April, 2017 Aanvang wedstrijden: 14.30 uur Prijsuitreiking: 17.30 uur Hoofdsponsor Versie 2.0 Spelregels, de basis Pagina 2 van 6 www.sevzelhem.nl Voorwoord Op 19 april 2017 vindt het jaarlijkse

Nadere informatie

Rheko info nr mei adres Rheko: website :

Rheko info nr mei adres Rheko: website : 3 Rheko info nr. 39 13-19 mei 2018 e-mail adres Rheko: rheko@planet.nl website : http://www.rheko.nl Donderdag: Competitiewedstrijd Rheko B1 Amicitia B1, aanvang 20.00 uur, aanwezig 19.00 uur. 17 05 Opstelling

Nadere informatie

DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN

DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN 2018-2019 Beste Kieviten - mini s, Het nieuwe seizoen staat weer op het punt te beginnen. Na een heerlijke zomerperiode staan jullie natuurlijk

Nadere informatie

22 juni SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi ckv OVVO/De Kroon

22 juni SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi ckv OVVO/De Kroon 22 juni 2019 Het SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door: www.sbidouma.nl Hallo Schoolkorfballers, Welkom bij het 49e schoolkorfbaltoernooi van OVVO/De Kroon. Het jaarlijkse evenement

Nadere informatie

KORFBALVERENIGING N.K.C. NOORDWIJK EN MARUM

KORFBALVERENIGING N.K.C. NOORDWIJK EN MARUM KORFBALVERENIGING N.K.C. NOORDWIJK EN MARUM Website: www.nkc-online.nl Wie komt er korfballen bij onze club?? Meer informatie in deze folder Pagina 1 van 8 WAT IS KORFBAL Korfbal is een balspel dat in

Nadere informatie

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting :

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : 1.Wat vind je leuk aan korfbal? Dat het een teamsport is. Dat het een gemengde sport is. Dat het twee vakken heeft, 1 verdedigen en 1 aanvallen. 2.Wat

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Wedstrijdprogramma zaal

Wedstrijdprogramma zaal Wedstrijdprogramma zaal 2017-2018 Dit wedstrijdprogramma geeft een overzicht van de te spelen wedstrijden. Het is de bedoeling dat je dit wedstrijdprogramma tijdens de hele periode als naslagwerk gebruikt.

Nadere informatie

Corverspraat. In Memoriam 2015 NR

Corverspraat. In Memoriam 2015 NR 2015 NR. 1 8 Corverspraat 28-01- 201 5 In Memoriam In memoriam Henk van Zalingen In eens ben je er niet meer, onbegrijpelijk. Zondagavond is Henk van Zalingen overleden. Na een gezellige middag in ons

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10 Nieuwsbrief nr. 93 jaargang 9 februari 2013 Hallo allemaal, In deze uitgave aandacht voor de algemene ledenvergadering. Iedereen is van harte harte welkom! In de bijlage staan de notulen van vorig jaar.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3. In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur 2. de Grote Clubactie 3. nevenactiviteiten 5. wedstrijdprogramma NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 2 27-09-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste deelnemers aan de op 17 april gehouden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46 Nieuwsbrief en Mini s Roda 46 Jaargang 2 - Nummer 10 18-11-2008 van Spanje en Frankrijk was met 4-3 te sterk voor België. Bij de deed Spanje het opvallend goed. De Spanjaren wonnen alle drie hun wedstrijden.

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2015

NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2015 NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2015 Het zwemseizoen loopt al bijna weer op zijn einde. Met het maken van deze nieuwsbrief staan er nog enkele wedstrijden voor de deur, maar gelukkig ook nog tal van activiteiten!

Nadere informatie

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Informatie avond Ouders 2 e jaars E RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Doel van vanavond Uitleggen wat er verandert voor jullie kinderen Uitleggen hoe de teamindeling tot stand komt Selectie

Nadere informatie

Openingstoernooi Victum/Warchild. 26 augustus 2017

Openingstoernooi Victum/Warchild. 26 augustus 2017 Openingstoernooi Victum/Warchild 26 augustus 2017 Team indeling en wedstrijd programma: Blok 1: - Alle wedstrijden beginnen en eindigen op centraal signaal. - F t/m D wisselen op centraal signaal van richting

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep 20-5-2016 www.tendonck.nl Nummer Veld 7 Ten Donck TZ Marian Zwier Bestuurslid Coördinatie Jeugd Ambros Christiaans Badmintongroep Trimgroep Ben Christiaans Scheidsrechters Materiaal Vacature Coördinatie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGDAFDELING nr

NIEUWSBRIEF JEUGDAFDELING nr - Wie zijn de leden van de jeugdcommissie - Vrijwilliger van de maand - Selectiewedstrijden JO08 t/m JO11 - Team uitgelicht: JO08-5 - belangrijke data Wil je voet ballen, doe eerst proeft rainingen! Geef

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 2 SEIZOEN

NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 2 SEIZOEN NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 2 SEIZOEN 2017-2018 Dag allemaal, De tweede nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018. Met verslagen van activiteiten van de afgelopen periode en nieuws over onze vereniging. Tenslotte

Nadere informatie

WKV Reflex Vrijwilligersbeleid v

WKV Reflex Vrijwilligersbeleid v WKV Reflex Vrijwilligersbeleid v2016 0.4 1.1 Aanleiding Binnen onze vereniging worden diverse activiteiten verricht. Uiteraard zijn dit hoofdzakelijk korfbalactiviteiten, maar daarnaast maken we ook graag

Nadere informatie

6 juni SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi ckv OVVO/De Kroon

6 juni SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi ckv OVVO/De Kroon 6 juni 2015 Het SBI Douma Schoolkorfbaltoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door: www.sbidouma.nl www.dekroon.com Hallo Schoolkorfballers, Welkom bij het 45e schoolkorfbaltoernooi van OVVO/De Kroon. Het

Nadere informatie

Korfbalvereniging IJsselvogels Sportlaan 9 2841 EB Moordrecht www.ijsselvogels.nl. Informatie voor nieuwe jeugdleden

Korfbalvereniging IJsselvogels Sportlaan 9 2841 EB Moordrecht www.ijsselvogels.nl. Informatie voor nieuwe jeugdleden Korfbalvereniging IJsselvogels Sportlaan 9 2841 EB Moordrecht www.ijsselvogels.nl Informatie voor nieuwe jeugdleden JTC IJsselvogels jtc@ijsselvogels.nl December 2008 Korfballen bij IJsselvogels: echt

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2014

Nieuwsbrief september 2014 Nieuwsbrief september 2014 Beste MHCU'ers, De zomervakantie is achter de rug en het nieuwe seizoen staat op het punt van losbarsten! We hebben een roerige zomer achter de rug met ups en downs. Iedereen

Nadere informatie

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015 Informatieboekje 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Even voorstellen... 6 Jeugdbeleid... 7 Technisch Jeugdbeleidsplan... 7 Spelregels... 7 Gedrag... 7 Supporters langs de lijn... 8 Trainingen... 9 Waar en

Nadere informatie

Je kunt je ook nog aanstaande donderdag opgeven via het inschrijfformulier dat in de kantine hangt.

Je kunt je ook nog aanstaande donderdag opgeven via het inschrijfformulier dat in de kantine hangt. Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 23-06-2019 Afmelden voor wedstrijden met ingang van het nieuwe seizoen Cathy Nijssen is gestopt met het wedstrijd secretariaat van de jeugd. Wij bedanken

Nadere informatie

Nieuwsbrief wijkvereniging inschuytgraaf - september Sprookjesfestival

Nieuwsbrief wijkvereniging inschuytgraaf - september Sprookjesfestival 1 van 5 21-11-2018 13:33 Bekijk deze email in je browser Nieuwsbrief wijkvereniging inschuytgraaf - september 2018 Welkom bij onze vernieuwde nieuwsbrief! Wijkvereniging inschuytgraaf houdt je graag op

Nadere informatie

COURANT. Seizoensopening

COURANT. Seizoensopening COURANT September 2018 Beste Klimoppers, Jaargang 6, nummer 1 Kalender 22-09 Kangoeroe training 24-09 Jaarvergadering 06-10 20-10 21-10 Kangoeroe training Kangoeroe training KlimOpen darttoernooi Pong

Nadere informatie

MEPPELER HOCKEY VERENIGING

MEPPELER HOCKEY VERENIGING Nieuwsbrief mei Het schiet al weer aardig op met het seizoen. Voor een paar teams (o.a. dames 1) breekt een cruciale fase aan in de competitie. Kampioen of niet?? Natuurlijk kijken we met z n allen ook

Nadere informatie

Korfbalvereniging IJsselvogels Sportlaan EB Moordrecht Informatie voor nieuwe jeugdleden

Korfbalvereniging IJsselvogels Sportlaan EB Moordrecht  Informatie voor nieuwe jeugdleden Korfbalvereniging IJsselvogels Sportlaan 9 2841 EB Moordrecht www.ijsselvogels.nl Informatie voor nieuwe jeugdleden CTZ IJsselvogels ctz@ijsselvogels.nl Juni 2016 Korfballen bij IJsselvogels: echt leuk!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Devinco Mei 2015

Nieuwsbrief Devinco Mei 2015 Nieuwsbrief Devinco Mei 2015 Inhoud van deze nieuwsbrief: - Schade aan ons veld - Algemene Leden Vergadering - Gebruik van clubhuis onder BIXO tijd - De Fitste van Deventer - Trainingen in de meivakantie

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

VIZIER. Parade nr. 1. KV RIGTERSBLEEK/COTTUS Opgericht 14 september Een nieuw seizoen. 26 augustus 2019

VIZIER. Parade nr. 1. KV RIGTERSBLEEK/COTTUS Opgericht 14 september Een nieuw seizoen. 26 augustus 2019 1 2 Parade nr. 1 KV RIGTERSBLEEK/COTTUS Opgericht 14 september 1926 Ereleden Dhr. H. Baltink, G.G. ten Thij, R. Bouwhuis, P. lutje Spelberg, J. Lievers, Mw. J. Vet-Bloemsma Voorzitter Dhr. S. Huizinga

Nadere informatie

Welkom op Roomburg! Pien van der Mark

Welkom op Roomburg! Pien van der Mark Welkom op Roomburg! Pien van der Mark funben@roomburg.nl Inhoud van deze kennismaking Wie zijn we Waar staan we voor Trainingen en wedstrijden De rol van ouders op Roomburg LHC Roomburg voor jullie Hockey

Nadere informatie

COURANT. Beste Klimoppers, Seizoensopening

COURANT. Beste Klimoppers, Seizoensopening COURANT September 2017 Beste Klimoppers, Jaargang 5, nummer 1 Kalender 31-8 3-9 6-9 9-9 23-9 7-10 Informatie avond technisch beleid seizoen opening jaarvergadering Kangaroe-training Kangaroe-training Kangaroe-training

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE KORFBALVERENIGING DE MAASKANTERS

INFORMATIEBOEKJE KORFBALVERENIGING DE MAASKANTERS INFORMATIEBOEKJE KORFBALVERENIGING DE MAASKANTERS Korfbalvereniging De Maaskanters Wij zijn erg blij dat je interesse hebt in onze vereniging. Dit boekje geeft je een eerste indruk van de sport korfbal

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

VIZIER. Parade nr. 1. KV RIGTERSBLEEK/COTTUS Opgericht 14 september augustus Rigtersbleek/Cottus 90-jarig bestaan

VIZIER. Parade nr. 1. KV RIGTERSBLEEK/COTTUS Opgericht 14 september augustus Rigtersbleek/Cottus 90-jarig bestaan 1 2 Parade nr. 1 KV RIGTERSBLEEK/COTTUS Opgericht 14 september 1926 Ereleden Dhr. H. Baltink, G.G. ten Thij, R. Bouwhuis, P. lutje Spelberg, J. Lievers, Mw. J. Vet-Bloemsma Voorzitter Dhr. R. Nooteboom

Nadere informatie

Volleybalvereniging AMstelveen

Volleybalvereniging AMstelveen Nieuwsbrief Jaargang: 3, Nr. 20-2 Mei 2014 De Nieuwsbrief verschijnt elke 2 weken en wordt gestuurd naar (jeugd)leden die competitie spelen en ouders van jeugdleden. Wil je deze Nieuwsbrief ook ontvangen

Nadere informatie

seizoen Nog een week.. Trainingstijden zaal (vanaf )

seizoen Nog een week.. Trainingstijden zaal (vanaf ) 7-10-2016 www.tendonck.nl seizoen 2016 2017 TZ Nieuwsbrief Ten Donck TZ Marian Zwier Bestuurslid Coördinatie Jeugd Aubry van de Graaf Bestuurslid Ben Christiaans Scheidsrechters Materiaal Ambros Christiaans

Nadere informatie

Twents Open Schutterstoernooi

Twents Open Schutterstoernooi Twents Open Schutterstoernooi 24 juni 2017 Voorwoord We zitten momenteel weer in de week van het Schutterstoernooi. Alle voorbereidingen zijn dit jaar weer tot in de puntjes uitgewerkt. Als organisatie

Nadere informatie

Wat hebben we heerlijk gegeten afgelopen zaterdag. We zitten er nog vol van.

Wat hebben we heerlijk gegeten afgelopen zaterdag. We zitten er nog vol van. dinsdag 00:00 Laatst aangepast dinsdag 20:30 Nummer: 1 Jaargang: 35 Datum: Nico Steenbeek Groep Panoven 10 3401 RA IJsselstein Postbus 347 3400 AH IJsselstein Tel: (030)6876722 Website: https://nsgscoutingnl

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2013-2014. Nieuwsbrief 2, oktober 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, De eerste weken van het seizoen zijn voorbij gevlogen. Er is volop getraind. Er zijn nieuwe mijlpalen bereikt. Wedstrijddag 1

Nadere informatie

Hét clubblad van Rov Eureka meer dan alleen korfbal, sinds 1948

Hét clubblad van Rov Eureka meer dan alleen korfbal, sinds 1948 Hét clubblad van Rov Eureka meer dan alleen korfbal, sinds 1948 1 Van de voorzitter / redacteur Hallo allemaal, Een niet al te dik Rovertje deze week. We gaan weer lekker de zaal in, een moment waar velen,

Nadere informatie

Activiteiten. Van de T.C. Vanaf 31 oktober zijn de trainingstijden in Sporthal Tuinwijk als volgt:

Activiteiten. Van de T.C. Vanaf 31 oktober zijn de trainingstijden in Sporthal Tuinwijk als volgt: 31 oktober 2016 2 Activiteiten. Datum Activiteit Commissie 10-11-2016 Klaverjassen CC 11-11-2016 Inleveren kopij krantje nr. 7 PRC 14-11-2016 Krantje nr. 7 PRC 25-11-2016 Inleveren kopij krantje nr. 8

Nadere informatie

Nieuwsflits 8 week 23 naar de website

Nieuwsflits 8 week 23 naar de website Nieuwsflits 8 week 23 nieuwsbrief@huizerhc.nl naar de website Huldiging der kampioenen A.s. zondag vindt vanaf ongeveer 14.00 uur de huldiging plaats van de jeugd en senioren teams die kampioen zijn geworden

Nadere informatie

Kijk voor alle foto s op Nikantes FB. De foto s van Aad van de Voorn staan ook op de site. Pupillen van de Week waren: Nora, Milan, Pieter en Tygo.

Kijk voor alle foto s op Nikantes FB. De foto s van Aad van de Voorn staan ook op de site. Pupillen van de Week waren: Nora, Milan, Pieter en Tygo. Nikantes Tussendoortje Seizoen 2015-2016 Zondag 08-05-2016 Nikantes 1 is kampioen geworden door met 20-6 te winnen van Luctor 1 en promoveert hierdoor rechtstreeks terug in de 3 e klasse. Gefeliciteerd

Nadere informatie

Haarlemse Korfbal Week. 16 e editie

Haarlemse Korfbal Week. 16 e editie Haarlemse Korfbal Week 2018 16 e editie Welkom bij de Haarlemse Korfbal Week, Van dinsdag 13 november tot en met zaterdag 17 november vindt alweer de 16e editie van dit toernooi plaats. Dit jaar geven

Nadere informatie

Informatiebrochure. Seizoen Auteur: Bestuur K.V. Elko. Datum van uitgifte: November Informatiebrochure

Informatiebrochure. Seizoen Auteur: Bestuur K.V. Elko. Datum van uitgifte: November Informatiebrochure Informatiebrochure Seizoen 2011 2012 Auteur: Bestuur K.V. Elko Datum van uitgifte: November 2011 Informatiebrochure 2011-1 - Inhoudsopgave: Inhoudsopgave:... 2 Inleiding:... 3 De besturen:... 5 Bestuur:...

Nadere informatie

Ook je oude frituurvet kan je bij Vido inleveren. Dit kan je inleveren bij de één van de kantine medewerkers.

Ook je oude frituurvet kan je bij Vido inleveren. Dit kan je inleveren bij de één van de kantine medewerkers. Nieuwsbrief Jaargang 2016 nummer 1, 24 februari Recycling levert geld op! Heb jij thuis nog oude kleding, oud ijzer of oud frituurvet? Lever dit in op de club. Je oude kleding kan je gedurende het buitenseizoen

Nadere informatie