Haarkleuren trends 2016: opal hair, ecaille en vinyl shine. Om wild van te worden!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Haarkleuren trends 2016: opal hair, ecaille en vinyl shine. Om wild van te worden!"

Transcriptie

1 Haarkleuren trends 2016: opal hair, ecaille en vinyl shine. Om wild van te worden!

2 Als je echt iets geraffineerds met je haar wil doen volg dan de trend Eye of the Shine HAARKLEUREN MET ZILVEREN ONDERTOON EN OPAL EFFECT Om je haar weer een 2 e leven te geven na het ontkleuren, ga dan voor de Therapiste lijn van Kerastase

3 Floor Kleyne verbindt de Eye of the Shine -trend met de vele metallics, vooral zilver. De opal trend is een mix van de grey/granny trend die we al een tijdje zien en de huidige rainbow trend, Het is het effect dat je ziet als je naar een olieknikker kijkt. De basiskleur voor de opal trend moet heel koel zijn: asblond, violet of bijna grey (grijs). Het gros van je haar heeft dus een koele tint met hier en daar wat felle uitspattingen, net als in die knikker. Om deze kleur mooi te behouden, maak dan gebruik van zilvershampoo.

4 Het nadeel van koele tinten is dat je een gebleekte ondertoon nodig hebt. Je haar moet eerst echt bijna wit zijn. Het voordeel is dat je er een enorm statement mee maakt. Het effect is super mooi. Als de zon erop schijnt, heb je elke keer een andere kleur. Bij de rainbow trend gaat het om grote vlakken in een bepaalde kleur, hele gedeeltes, of zelfs highlights, terwijl het er bij de opal trend uitziet als subtiele verfstrepen. Het moet mooi in elkaar overlopen. Wij noemen dit wel het ecaille effect (schildpadeffect). Met de hand breng je op een zilverachtige of violetachtige ondertoon gedeeltes in zalmkleur of roze aan. En die kleuren moeten shimmeren, net als metallics.

5 ALLEEN ÉÉN LOK OM MEE TE EXPERIMENTEREN. Vind je het bezwaarlijk om al je haar voor deze opal trend te bleken dan kun je ook met één enkele lok experimenteren. Mijn eigen haar bijvoorbeeld heeft een oppepper nodig maar ik wil het niet afknippen. Daarom heb ik besloten om even geen extreme dingen meer te doen, behalve dan met één enkele lok. Ik wil aan de zijkant bij mijn slaap één witte pluk maken. Op die pluk ga ik experimenteren met de trends van het seizoen. Het is als een wit canvas. Je kunt er van alles mee doen. Dan weer maak ik m zilver, dan weer ga ik voor een ecaille effect. De rest van mijn haar raakt niet beschadigd en kan ik af en toe met een glans treatment mooi houden. En met die ene lok kan ik freewheelen. Ik zou eigenlijk iedereen willen uitnodigen om ook zo te denken. Je hoeft niet altijd je hele haar te doen om de trends te volgen. HAARSTYLING MET VINYL EFFECT Een ander effect in de lijn met de metallics van dit seizoen is de vinyl glans op de superkorte pony s in de catwalk show van Christopher Kane. Natuurlijk begrijp ik dat die korte pony s met vinyl glans opgeplakt zijn, maar ik vind zo n korte bad ass korte! pony wel supercool! Het maakt het rebelser, karakteristieker net zoals ik een oortje dat rebels door je haar heen piept ook heel sexy vind -. Zo n superkorte pony is lekker stoer, je hebt geen haar in je gezicht maar wel nog steeds dat lange volle haar waardoor je je op en top vrouw kunt voelen.

6 Maar nu over die shine, die vinyl glans erover heen ligt. Het is een soort wet look maar ook net weer niet. Je kunt dit effect zelf creëren met een wet spray of een klei. Verwarm het product even op je hand en haal het dan door je haar. Natuurlijk moet het er niet viezig uitzien. Beperk je tot een paar plukken, of gebruik maar een klein beetje. Het moet dirty zijn maar op een goede manier. En zoals met alle statement looks geldt ook hier weer: ga je over de hele lengte van je haar voor de opal trend, ga dan niet voor een korte pony. Dat wordt teveel. Een korte pony kun je wel weer heel leuk matchen met een plukje grey of een ander spannend kleureffect. Om de kleur zo goed mogelijk te houden gebruik dan de reflection lijn van Kerastase.

7 Prachtige gekleurde ombre hair kapsels. Net wanneer je denkt dat je alle mogelijke ombre hair haarkleuren al gezien hebt, duikt er weer een nieuwe variant op. Een ding mag duidelijk zijn: ombre hair is here to stay!

8 Ombre haarkleuren in een felle kleur. Voor een mooie glans in de punten gebruik dan een Elixir olie.

9 Felgekleurd ombre haar in een prachtige vlecht wat zie je het kleurverloop mooi zo!!

10

11 WE LOVE CHOCOLATE MAUVE HAIR! Ben je toe aan een nieuwe haarkleur en wil je iets anders met je bruine lokken? Denk dan eens aan een vleugje paars erbij, ofwel Chocolate Mauve! Wij kwamen deze trend op Instagram tegen en zijn verkocht. Het is een kleur die in elke lichtval transformeert en daardoor heel levendig blijft. Kijk mee en laat je inspireren! Om al deze kleuren langer te behouden kan je bij ons een masker aanschaffen en dan kunnen wij daar de kleurpigmenten aan toevoegen om de kleur langer mooi te houden.

12

13

14 STROBING IS DE NAJAARSTREND VOOR HAAR! Dit najaar zie je wat diepere kleuren, zoals mocca, caramel en chocolade zowel puur, melk én wit. Want ook lichte tinten blijven actueel. Maar het grootste verschil zit hem komend seizoen in een nieuwe kleurtechniek: strobing, een trend die we kennen van make-up. Daarbij wordt highlighter aangebracht op die delen van het gezicht waar het licht van nature op valt, voor een heel natuurlijk effect. Vertaald naar het haar betekent dit een mix van de highlight- en de balayage-techniek. Het resultaat zijn vloeiende kleuren die mooi in elkaar overlopen, waardoor het 3D-effect van het kapsel wordt versterkt. Als je haar droger is geworden ga dan Voor de Magistral lijn van Kerastase

15

16 DE LEUKSTE BOBS & LOBS VAN DIT SEIZOEN Houden jullie ook zo van de bob of de wat langere variant, de lob? Deze stijl blijft ieder seizoen weer terugkomen en het is wel duidelijk waarom. Hij staat bijna iedereen en als je denkt dat de bob altijd zo n rechte scheiding heeft, dan heb je het mis. Er zijn bobs voor krullenbollen, met pony s, steil of messy. Wij verzamelden de mooiste exemplaren uit de haarcollecties van dit seizoen. You pick your choice! Gebruik voor extra volume de Lift Vertige aan de aanzet en de Materialiste voor in de punten.

17 KLASSIEKE BOB MET MIDDENSCHEIDING KLASSIEKE BOB MET ZIJSCHEIDING

18 BOB MET EEN TWIST BOB MET PONY

19 MESSY BOB COLORED BOB

20 HELEMAAL HOT: DE GRADUATED BOB! De bob blijft populair, maar gelukkig betekent dat niet dat dit gewilde kapsel altijd maar hetzelfde blijft! Heb je weleens van de graduated bob gehoord, ook wel de inverted bob genoemd? Dit kapsel is een bob,m die aan de voorzijde langer is dan aan de achterkant. De achterkant is meestal in laagjes opgeknipt voor extra volume. Hierdoor lijkt het haar aan de voorkant langer en achter in de nek is het lekker kort. Wij zijn helemaal weg van deze look en delen de leukste voorbeelden die je meteen aan je kapper kunt laten zien!

21 Om een bob mooi in model te krijgen is het belangrijk om de stap 1, 2 en 3 van ons Kerastase advies op te volgen die wij helemaal op uw haar afstemmen en we geven u advies over welke stylingsproducten u kunt gebruiken. Hierdoor wordt het voor u makkelijker om het zelf goed in model houden.

22 Voor de nonchalante bob te creeren is de Spray a Porter de oplossing. Daarna kunt u gebruik maken van de Laque Noire die ook beschermt tegen vocht. Of de Laque Couture die iets zachter is.

23 NÓG MEER TRENDS VOOR HET NAJAAR: CHECKLIST TRENDS A/W 2016 Het is weer die tijd van het jaar; nieuwe haartrends stromen hier op de redactie binnen en na een lange zomer gaan we weer volop naar de kapper. Voor een nieuwe kleur en een nieuwe coupe. Hetzelfde als voorheen of toch weer wat anders? Kappers vinden het fijn als je foto s laat zien wat je mooi vindt, zolang je maar geen onrealistische verwachtingen hebt. Dus laat je inspireren door deze haartrends en maak snel een afspraak met je kapper! Heb je in de winter meer last van pluizig haar gebruik dan de Fluidealiste lijn.

24 MODERN LOVE Gebruik de V.I.P om mooie volume te creëren.

25 AUTOMNE-HIVER

26 BALMAIN HAIR COUTURE HERFST-WINTER

27 2016 FALL/WINTER 2016 Om heel veel glans op het haar te krijgen is de Elixir lijn perfect.

28 ESSENTIAL LOOKS 2016/17 Voor ieder kapsel kunnen wij een advies op maat maken. Kom daarvoor langs in onze salon of boek een advies gesprek bij ons in voor al uw vragen.

29 Heeft u haar chemische schade opgelopen ga dan voor een Olaplex herstelbehandeling. Ook kunt u ervoor kiezen om de Olapex toe te voegen aan de kleuring voor bescherming en herstel. Wilt u tot op de bron u haar weer gezond krijgen en geen opstapelingen van kleur meer hebben ga dan voor de Californication behandeling.

Damestrends Najaar / Winter 2015 / 2016

Damestrends Najaar / Winter 2015 / 2016 Damestrends Najaar / Winter 2015 / 2016 1 Kapsel trend: je haar in je kraag. Je haar moet er glanzend en gezond uitzien. Natuurlijk is de trend! Investeer in de kwaliteit van je haar. Het zijn kreten die

Nadere informatie

STRAAL!! BUSTIERS komen we ook veel tegen. Niet echt jouw ding misschien. Maar wat ze zijn prachtig:

STRAAL!! BUSTIERS komen we ook veel tegen. Niet echt jouw ding misschien. Maar wat ze zijn prachtig: STRAAL!! We hebben ons verdiept in de trends voor de lente en zomer van 2017. Voorop staat natuurlijk dat je jezelf mooi en prettig voelt in je kleding. Want, dan straal je! Waarop viel ons oog? Veel kleur,

Nadere informatie

FOTO S: GEZAMENLIJKE NEDERLANDSE KAPPERS

FOTO S: GEZAMENLIJKE NEDERLANDSE KAPPERS Martijn Martijns kapsel heeft in de basis dezelfde uitgangspunten als de superkorte kapsels in de jaren 30/40: opgeknipte of zelfs opgeschoren zij- en achterkanten en een langere bovenpartij. Alleen is

Nadere informatie

Crystal Gel Color Pigment Remover (CPR)

Crystal Gel Color Pigment Remover (CPR) TRENDBOEK DAMES Zomer 2018 Meer dan 85% van de mensen wast hun haar gewoon in de douche met kraanwater. Klinkt natuurlijk heel logisch. Maar wist je ook dat kraanwater de boosdoener is van veel voorkomende

Nadere informatie

FEESTDAGEN. Party make-up. Kerstkapsels. Feestelijke nagels

FEESTDAGEN. Party make-up. Kerstkapsels. Feestelijke nagels nummer 6 2014 FNV MOOI voor leerlingen, werknemers en zelfstandigen zonder personeel die werkzaam zijn in de uiterlijke verzorging Feestelijke nagels Party make-up Kerstkapsels FEESTDAGEN FNV mooi 1 Aangesloten

Nadere informatie

TRENDS HERFST/WINTER 2017/18- SPECIAL BLONDS

TRENDS HERFST/WINTER 2017/18- SPECIAL BLONDS TRENDS HERFST/WINTER 2017/18- SPECIAL BLONDS KOUDE VOORKANT KLEURING Gedempte lichtgrijze pastelkleuren bedekken het hoofd van de aanzet tot de punt in een verzadigde matte kleur voor een zachte maar edgy

Nadere informatie

VOLUME BEREIKT EEN NIEUW HOOGTEPUNT, ONGEKENDE GLAMOUR. COUTURE STYLING DOOR KÉRASTASE EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR BIJ DE KÉRASTASE ADVIES-KAPPER

VOLUME BEREIKT EEN NIEUW HOOGTEPUNT, ONGEKENDE GLAMOUR. COUTURE STYLING DOOR KÉRASTASE EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR BIJ DE KÉRASTASE ADVIES-KAPPER VOLUME BEREIKT EEN NIEUW HOOGTEPUNT, ONGEKENDE GLAMOUR. www.kerastase.com lift vertige COUTURE STYLING DOOR KÉRASTASE EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR BIJ DE KÉRASTASE ADVIES-KAPPER 653889_consumenten_brochure_kate

Nadere informatie

LADIES. Great haircut and blow out. Prijzen. Instant lift / mask. Intensive Olaplex care. Nioxin scalp revival. Short. Medium.

LADIES. Great haircut and blow out. Prijzen. Instant lift / mask. Intensive Olaplex care. Nioxin scalp revival. Short. Medium. LADIES Great haircut and blow out Super relaxing hoofdhuidmassage met hoogwaardige verzorgingsproducten van Sebastian (5 min), ultimate glow conditioner behandeling, great haircut en blow out voor het

Nadere informatie

COLOR LUSTRE. KLEURVERSTERKENDE BALSEM 277 RUE ST HONORE 75008 PARIS +33 (0)1 40 20 60 00 WWW.SHUUEMURAART OFHAIR.COM

COLOR LUSTRE. KLEURVERSTERKENDE BALSEM 277 RUE ST HONORE 75008 PARIS +33 (0)1 40 20 60 00 WWW.SHUUEMURAART OFHAIR.COM COLOR LUSTRE. KLEURVERSTERKENDE BALSEM 277 RUE ST HONORE 75008 PARIS +33 (0)1 40 20 60 00 WWW.SHUUEMURAART OFHAIR.COM NEVER STOP THINKING, IMPROVING, INNOVATING. CREATING SOMETHING THAT IS UNIVERSALLY

Nadere informatie

MAGAZINE BOX FEBRUARI. Keep it classy

MAGAZINE BOX FEBRUARI. Keep it classy MAGAZINE BOX FEBRUARI Keep it classy HELLO BEAUTY! /StyleToneBox /GET SOCIAL @styletonebox StyleToneBox styletone.com Yay! Februari is al even begonnen en dat betekend dat het ook weer tijd is voor jouw

Nadere informatie

TRENDS EUROPA. Do's & don'ts op Twitter. Schoonheid in Europa. Haarlijnen. voorjaar/zomer 2016

TRENDS EUROPA. Do's & don'ts op Twitter. Schoonheid in Europa. Haarlijnen. voorjaar/zomer 2016 nummer 2 2016 FNV MOOI voor leerlingen, werknemers en zelfstandigen zonder personeel die werkzaam zijn in de uiterlijke verzorging Schoonheid in Europa Haarlijnen Do's & don'ts op Twitter TRENDS in EUROPA

Nadere informatie

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer.

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Puur Wonen Puur wonen, haal de natuurlijke sfeer naar binnen door materialen van buiten te gebruiken.

Nadere informatie

OLORMASK INFORMATIE GIDS

OLORMASK INFORMATIE GIDS OLORMASK INFORMATIE GIDS INHOUD ALGEMENE INFORMATIE Gebruik Bruikbare Tips LIGHT TONES Color Mask Platinum Color Mask Vanilla Color Mask Pearl Color Mask Honey Color Mask Caramel Color Mask Latte BROWN

Nadere informatie

BASIS OPSTART BLOND & GREY

BASIS OPSTART BLOND & GREY Education 2016/2017 BASIS OPSTART Deze intensieve en uitdagende cursus behandelt alles op het gebied van natuurlijke pigmentatie. Na deze gezellige dag ben je volledig op de hoogte van alle ins en outs

Nadere informatie

BASIS OPSTART BLOND & GREY

BASIS OPSTART BLOND & GREY Education 2016/2017 BASIS OPSTART Deze intensieve en uitdagende cursus behandelt alles op het gebied van natuurlijke pigmentatie. Na deze gezellige dag ben je volledig op de hoogte van alle ins en outs

Nadere informatie

DO IT YOURSELF HERFST/WINTER HAARTRENDS

DO IT YOURSELF HERFST/WINTER HAARTRENDS DO IT YOURSELF HERFST/WINTER HAARTRENDS Nieuw seizoen, nieuwe look! Geïnspireerd door de nieuwe herfst en winter trends voor 2013 breidt Remington haar assortiment haardrogers uit met de Pro Air collectie.

Nadere informatie

De nieuwe make-up van

De nieuwe make-up van De nieuwe make-up van Etos lanceert dit najaar een compleet nieuw make-up assortiment met heel veel nieuwe en vernieuwde make-up producten, een verbeterde kwaliteit en een prachtige on trend verpakking.

Nadere informatie

HOT SUMMER. FNV MOOIDag Hot summer kapsels. Wellnessbehandelingen. in de zomer. Stelling voorgelegd aan professionals

HOT SUMMER. FNV MOOIDag Hot summer kapsels. Wellnessbehandelingen. in de zomer. Stelling voorgelegd aan professionals nummer 3 2017 FNV MOOI voor leerlingen, werknemers en zelfstandigen zonder personeel die werkzaam zijn in de uiterlijke verzorging Hot summer kapsels Wellnessbehandelingen in de zomer Stelling voorgelegd

Nadere informatie

10 jaar jonger in 5 minuten

10 jaar jonger in 5 minuten 10 jaar jonger in 5 minuten MENZ 5 Minute Haircolor is een ammoniavrije, alleen kleurontwikkelende permanente haarkleuring. Bij een inwerktijd van 5 minuten op vochtig haar, krijgt u een vermenging met

Nadere informatie

ten PRO nze LASS Ontdek

ten PRO nze LASS Ontdek ntdek de OPKLASSE van onze PRODUCTEN O T VOOR HET SUCCES VAN UW SALON STREVEN NAAR DE TOP Elke dag innoveert SUBTIL om doeltreffende, creatieve en respectueuze producten te ontwikkelen die uw klanten

Nadere informatie

O NOTHING INFORMATIE GIDS

O NOTHING INFORMATIE GIDS O NOTHING INFORMATIE GIDS INHOUD ALGEMENE INFORMATIE No Nothing Very Sensitive Moisture Shampoo No Nothing Very Sensitive Moisture Conditioner No Nothing Very Sensitive Moisture Mist No Nothing Very Sensitive

Nadere informatie

Parfum Kleurstoffen Parabenen Sulfaten*

Parfum Kleurstoffen Parabenen Sulfaten* EEN BEPERKT GAMMA VOOR MAXIMALE PRESTATIES EN EEN FRISSE GEZONDE LOOK Elk DermaSyd product is gebaseerd op de filosofie van geavanceerde parfumvrije formules en hoogwaardige ingrediënten om u te voorzien

Nadere informatie

Ladies / Dames CARE / VERZORGING STYLING. Basic Haircut and Blow 34,00 Wassen, knippen & drogen. Full Haircut and Polish Blow

Ladies / Dames CARE / VERZORGING STYLING. Basic Haircut and Blow 34,00 Wassen, knippen & drogen. Full Haircut and Polish Blow Ladies / Dames Basic Haircut and Blow 34,00 Wassen, knippen & drogen Full Haircut and Polish Blow Wassen, knippn en fohnen Een heerlijke verzorgende en relaxende hoofdmassage, een short 45,00 conditioner

Nadere informatie

VOORDAT WE GAAN VERLENGEN OF AANVULLEN

VOORDAT WE GAAN VERLENGEN OF AANVULLEN VOORDAT WE GAAN VERLENGEN OF AANVULLEN Wij vinden het heel belangrijk je goed te informeren. En dan bedoelen we niet alleen over de extensions maar juist over het eigen haar én de hoofdhuid. Uit een gezonde

Nadere informatie

Dialogue. Voorjaar LEARN. 1e editie / 2008. Het Indola magazine. from INDOLA

Dialogue. Voorjaar LEARN. 1e editie / 2008. Het Indola magazine. from INDOLA Dialogue Het Indola magazine LEARN from INDOLA 1e editie / 2008 Voorjaar Trends Het komende seizoen wordt romantisch...... met de focus op contrasterende stijlen en blonde kleurtechnieken Mode trends Voor

Nadere informatie

BASIS OPSTART COLOR TRENDS & LANCERING DOUCE COLORS 2016/2017

BASIS OPSTART COLOR TRENDS & LANCERING DOUCE COLORS 2016/2017 Education 2016/2017 BASIS OPSTART Deze intensieve en uitdagende cursus behandelt alles op het gebied van natuurlijke pigmentatie. Na deze gezellige dag ben je volledig op de hoogte van alle ins en outs

Nadere informatie

Happy hair day! Haarstyling-weetjes. Nieuw! light strong. extra strong. mega/ extreme. strong

Happy hair day! Haarstyling-weetjes. Nieuw! light strong. extra strong. mega/ extreme. strong Happy hair day! Elke dag wordt een good hair day met de gloednieuwe stylingproducten van Etos. De Etos eigen merk haarstyling-lijn bevat uiteenlopende producten voor hem en haar én voor elke coupe: van

Nadere informatie

IGORA ROYAL. Klik hier voor meer productinformatie:

IGORA ROYAL. Klik hier voor meer productinformatie: start IGORA ROYAL Klik hier voor meer productinformatie: IGORA ROYAL OIL DEVELOPER NATUURLIJKE KLEUREN NATUURLIJKE EXTRA KLEUREN MODE KLEUREN HIGHLIFTS 10- SERIES HIGHLIFTS 12- SERIES CREATIVE PASTEL SHADES

Nadere informatie

L O O K: SMOOTH FRINGED BOB

L O O K: SMOOTH FRINGED BOB R.A.W. STYLING L O O K: SMOOTH FRINGED BOB Reinig, verzorg en/of behandel het haar met de gepaste Biolage R.A.W. Haircare Shampoo en Conditioner/Masker. Breng de Biolage R.A.W Bodifying Styling Jelly aan

Nadere informatie

Syoss bouwt verder op de SALONPLEX technologie en brengt 2 innovaties binnen de styling- en de kleuringen-markt

Syoss bouwt verder op de SALONPLEX technologie en brengt 2 innovaties binnen de styling- en de kleuringen-markt Back to LVTPR Syoss bouwt verder op de SALONPLEX technologie en brengt 2 innovaties binnen de styling- en de kleuringen-markt Brussel, 11 april 2018 - Dit voorjaar 2018 presenteert Syoss het SALONPLEX

Nadere informatie

KOLESTON PERFECT INNOSENSE WELLA THE HEART OF HAIRDRESSING. www.wella.nl www.facebook.com/wellaprofessionalsnederland

KOLESTON PERFECT INNOSENSE WELLA THE HEART OF HAIRDRESSING. www.wella.nl www.facebook.com/wellaprofessionalsnederland KOLESTON PERFECT INNOSENSE WELLA THE HEART OF HAIRDRESSING www.wella.nl www.facebook.com/wellaprofessionalsnederland A NEW AGE OF Nieuw: Koleston Perfect Innosense is een permanente haarkleuring speciaal

Nadere informatie

MAGAZINE BOX DECEMBER. Time to Shine

MAGAZINE BOX DECEMBER. Time to Shine MAGAZINE BOX DECEMBER Time to Shine HELLO BEAUTY! /StyleToneBox /GET SOCIAL @styletonebox StyleToneBox styletone.com Je hebt hem! De eerste vernieuwde StyleTone 2.0 versie van onze boxen! Compleet met

Nadere informatie

Dialogue. INDOLA Men Offensive. 3e editie / 2007. Het INDOLA magazine

Dialogue. INDOLA Men Offensive. 3e editie / 2007. Het INDOLA magazine Dialogue Het INDOLA magazine 3e editie / 2007 INDOLA Men Offensive Trends De mannen willen er óók goed uitzien verzorging voor mannen is big business Mannen besteden steeds meer tijd en energie aan hun

Nadere informatie

LOW AMMONIA. LOCKED-IN SATURATION. LIQUID SHINE.

LOW AMMONIA. LOCKED-IN SATURATION. LIQUID SHINE. LOW AMMONIA. LOCKED-IN SATURATION. LIQUID SHINE. De permanente vloeibare kleuring heruitgevonden! Verkrijg rijke en verzadigde kleurresultaten met een zeer hoge glans! Nu hebben we met Color Gel Lacquers

Nadere informatie

Beauty-Plaza Hair Nails & Beauty

Beauty-Plaza Hair Nails & Beauty Beauty-Plaza Hair Nails & Beauty Colorsmash hairshadow Colorsmash Hair Shadow, is een tijdelijke haarkleur die je gemakkelijk in het haar kunt aanbrengen en er gelijk uit kunt wassen. Het is geinspireerd

Nadere informatie

Wat we het allerleukste vinden aan ons Instagram-profiel, is dat we zo in contact komen met meiden van allerlei leeftijden van over de hele wereld,

Wat we het allerleukste vinden aan ons Instagram-profiel, is dat we zo in contact komen met meiden van allerlei leeftijden van over de hele wereld, VOORWOORD We zijn al vriendinnen sinds de peuterspeelzaal en zo lang we ons kunnen herinneren, zijn we dol op haarvlechten. Op de basisschool deden we samen met onze andere vriendinnen elke pauze niets

Nadere informatie

PRINSESSEN KAPSELS. Leuke opsteekkapsels voor meisjes. Maite Jaspers

PRINSESSEN KAPSELS. Leuke opsteekkapsels voor meisjes. Maite Jaspers PRINSESSEN KAPSELS Leuke opsteekkapsels voor meisjes Maite Jaspers LIEVE PRINSES, hopelijk vind je dit prinsessenboek even leuk als ik en ben je ook gek van alle knotsgekke, prachtige kapsels. Vraag maar

Nadere informatie

TECHNIEKFOLDER.

TECHNIEKFOLDER. TECHNIEKFOLDER www.wellaprofessionals.nl www.facebook.com/wellaprofessionalsnederland inhoud introductie 8 Blondes 0 Reds Browns 4 Creative Tones 4 SpectraLift Technology 6 Gebruiksaanwijzingen 8 Magma

Nadere informatie

LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR IS LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR

LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR IS LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR IS LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR IS PRESENTATIE NIEUWE SATINIQUE WAT SATINIQUE is een speciaal merk premium haarverzorgingsproducten, met een compleet verzorgingsprogramma voor

Nadere informatie

MASSIEVE VORM HORIZONTALE LIJN

MASSIEVE VORM HORIZONTALE LIJN 02 WORKSHOP MASSIEVE VORM HORIZONTALE LIJN De massieve, horizontale vorm is de absolute basisvorm. Die moet je echt in de vingers krijgen, voordat je doorgaat met andere vormen. De massieve, horizontale

Nadere informatie

uw partner in haarmode

uw partner in haarmode 2019.1 BOSIZOO uw partner in haarmode 059 80 29 49 info@bosizoo.be www.bosizoo.be Voor uw comfort hebben wij ALL-IN prijzen voor onze meest gevraagde diensten. Dit betekent dat je vooraf weet wat je zal

Nadere informatie

PRINSESSEN KAPSELS. Leuke opsteekkapsels voor meisjes. Maite Jaspers

PRINSESSEN KAPSELS. Leuke opsteekkapsels voor meisjes. Maite Jaspers PRINSESSEN KAPSELS Leuke opsteekkapsels voor meisjes Maite Jaspers LIEVE PRINSES, hopelijk vind je dit prinsessenboek even leuk als ik en ben je ook gek van alle knotsgekke, prachtige kapsels. Vraag maar

Nadere informatie

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN 1 VISUALS Visuals zijn betaalbare, artistieke, 3D interieur weergaven. Deze 'artist impression' beelden zijn niet alleen bijzonder fraai, daarnaast zijn ze amper van echt te onderscheiden. SCANDINAVIAN

Nadere informatie

Het Menu. by Maison Maite. Dreams are coming true #perfecthair

Het Menu. by Maison Maite. Dreams are coming true #perfecthair Het Menu by Maison Maite Dreams are coming true #perfecthair Repeat after me... I deserve a perfect BLOWOUT & glamorous HAIREXTENSIONS BLOWOUTS INLEIDING We presenteren je graag onze 5 favo brushings geïnspireerd

Nadere informatie

Rokken maken de vrouw?

Rokken maken de vrouw? Rokken maken de vrouw? Jazeker! Rokken zijn vrouwelijk, zitten heerlijk en kunnen in één keer van een saaie outfit een geweldige outfit maken. Ik hou zelf enorm veel van rokken! Rokken zijn voor mij het

Nadere informatie

Mode kleuren herfst winter

Mode kleuren herfst winter Mode kleuren herfst winter 2019-2020 Bij de nieuwe modekleuren voor het komend najaar valt één ding op: veel rood, oranje en roze tinten. Duif roze Chilipeper rood Een felle kleur rood die een sombere

Nadere informatie

En daar zit je dan...

En daar zit je dan... En daar zit je dan... Intro Hier zit je dan... Een massa vragen spelen door je hoofd, maar de antwoorden blijven vaak achterwege. Misschien ben je nog onder de indruk van de diagnose of wie weet heb je

Nadere informatie

FACTSHEET LOVE AND MARRIAGE BEURS

FACTSHEET LOVE AND MARRIAGE BEURS I N F O R M A T I E - 2 0 1 7 2 0 1 8 FACTSHEET LOVE AND MARRIAGE BEURS Love and Marriage is een productie van www.jesbv.nl @trouwplannen factsheet / pagina 2 LOVE AND MARRIAGE BEURS BEURSSEIZOEN 2017

Nadere informatie

RENÈ PROFESSIONAL PURERENÈ VERZORGING

RENÈ PROFESSIONAL PURERENÈ VERZORGING RENÈ PROFESSIONAL PURERENÈ VERZORGING Ik weet het, ik ben vaak verliefd. Althans, ik roep vaak dat ik verliefd ben. Of dat ik een nieuwe liefde heb gevonden. Maar deze keer krijg ik echte kriebels in mijn

Nadere informatie

FLEXSHINE PROTECT TECHNOLOGIE TM.

FLEXSHINE PROTECT TECHNOLOGIE TM. >> stylesign Verheug u op expressieve looks, levendige kleuren en een stralende glans oftewel: op professionele styling met GOLDWELL StyleSign. Beleef de hoogste styling kwaliteit, waarmee u elke look

Nadere informatie

De make-over van Annelies

De make-over van Annelies De make-over van Annelies 03/01/2008 17:37 "Ken je dat gevoel dat je spiegelbeeld er toch niet meer zo uitziet dan pakweg 10 jaar geleden? Dat gevoel dat er dringend iets mag veranderen opdat je man weer

Nadere informatie

ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen.

ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen. Voel je goed dankzij natuurlijke haar- en huidverzorgingsproducten ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen. Patchouli

Nadere informatie

PERSBERICHT. Collectie Dutz Eyewear herfst-winter Oss, 1 augustus 2017

PERSBERICHT. Collectie Dutz Eyewear herfst-winter Oss, 1 augustus 2017 Oss, 1 augustus 2017 Collectie Dutz Eyewear herfst-winter 2017-2018 Met het najaar op komst is het tijd voor de presentatie van de Dutz herfst/wintercollectie 2017-2018! De Dutz designers hebben zich wederom

Nadere informatie

It all started in Milano

It all started in Milano It all started in Milano compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem Extenso Milano Make-up is een compacte, professionele make-up lijn ontwikkeld voor en door professionals. Extenso Milano Make-up

Nadere informatie

compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem

compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem It all started in Milano Extenso Milano Make-up is een compacte, professionele make-up lijn ontwikkeld voor en door professionals. Extenso Milano Make-up

Nadere informatie

EEN GLIMMENDE HUID ONDER CONTROLE

EEN GLIMMENDE HUID ONDER CONTROLE EEN GLIMMENDE HUID ONDER CONTROLE Als je een vettere huid hebt, herken je het wel. Je t-zone (voorhoofd, neus en rondom je neus) is dan vaak en snel vettig van de talg, en daardoor ga je glimmen! Zodirect

Nadere informatie

DROOMJURK GEZOCHT! Met deze tips vind jij je ideale jurk

DROOMJURK GEZOCHT! Met deze tips vind jij je ideale jurk DROOMJURK GEZOCHT! Met deze tips vind jij je ideale jurk Welke jurk past bij mij? Tips om de perfecte jurk voor jouw figuur en kleurtype te vinden Zoveel verschillende jurken en zoveel verschillende vrouwen.

Nadere informatie

CURVE DREAMS. Prijs: 20,- Prijs: 20,- ROUGH POWER. Prijs: 20,-

CURVE DREAMS. Prijs: 20,- Prijs: 20,- ROUGH POWER. Prijs: 20,- CURVE DREAMS Een sterke en vet vrije fiber wax voor controle en structuur. Maakt het haar dikker en geeft volume, Geeft een matte finish. Breng aan in droog haar en style zoals gewenst. WEAVY FAIRYTALES

Nadere informatie

Vloeren Laminaat en hout

Vloeren Laminaat en hout Vloeren Laminaat en hout 1 CanDo biedt een uitgebreid assortiment doe-het-zelf producten waarmee het eenvoudig wordt om een eigen stijl te creëren. CanDo producten zijn gemakkelijk te verwerken en passen

Nadere informatie

De Ultieme Shampoo Gids

De Ultieme Shampoo Gids De Ultieme Shampoo Gids BARBERSTORE - SHAMPOO GIDS 1 Inhoudsopgave 1. Introductie (3) 2. Algemene uitleg shampoo (4) - wat is een shampoo? (4) - hoe en wanneer is shampoo ontstaan? (4) - wat is een goede

Nadere informatie

EVOLIN DE EVOLUTIE VAN LINNEN

EVOLIN DE EVOLUTIE VAN LINNEN EVOLIN DE EVOLUTIE VAN LINNEN ALS ALLEEN HET BESTE GOED GENOEG IS Vanaf nu creëert u in een handomdraai de juiste sfeer voor iedere gelegenheid en ieder feest. Evolin is een revolutionair nieuw materiaal

Nadere informatie

/ICE. permanente haarkleuring voor haarkleurspecialisten. Technische handleiding

/ICE. permanente haarkleuring voor haarkleurspecialisten. Technische handleiding /ICE N I E U W permanente haarkleuring voor haarkleurspecialisten Technische handleiding e x p l o r ee r de nieuwe technische mogelijkh e d e n 3 2 SUBTIL CRÈME /ICE k l e u r t e c h n i e k voor haarkleurs

Nadere informatie

it all started in milano

it all started in milano it all started in milano compacte, professionele make-up van italiaanse bodem Extenso Milano Make-up is een compacte, professionele make-up lijn ontwikkeld voor en door professionals. Extenso Milano Make-up

Nadere informatie

MAGAZINE BOX JULI. Summer self care

MAGAZINE BOX JULI. Summer self care MAGAZINE BOX JULI Summer self care HELLO BEAUTY! /StyleToneBox /GET SOCIAL @styletonebox StyleToneBox styletone.com Summer is here! De zomer is inmiddels al een tijdje aan de gang en ook de vakantie periode

Nadere informatie

Pool. party. Copyright 2015 Zinzi.nl 3. 1. 5. 2. 7. 6. 11.

Pool. party. Copyright 2015 Zinzi.nl 3. 1. 5. 2. 7. 6. 11. Pool party Summer splash! Zon, zee, strand en heel veel Zinzi! Dat is alles wat je nodig hebt deze zomer... Zilveren sieraden met awesome aqua details, deze colourful beauties zijn er klaar voor! 8. 9.

Nadere informatie

EEN BIJZONDERE TEKST: EMMY VAN DANTZIG - FOTOGRAFIE: JANSJE KLAZINGA

EEN BIJZONDERE TEKST: EMMY VAN DANTZIG - FOTOGRAFIE: JANSJE KLAZINGA Interieur EEN BIJZONDERE mix van smaken TEKST: EMMY VAN DANTZIG - FOTOGRAFIE: JANSJE KLAZINGA Je moet het maar net zien. Een huis met een super lange gang, oranje vloerbedekking en glasgordijnen. Mieke

Nadere informatie

CHI Luxury Black Seed Oil Black Seed Oil: Voordelen:

CHI Luxury Black Seed Oil Black Seed Oil: Voordelen: CHI Luxury Black Seed Oil is een luxueuze haarverzorgingslijn die het haar herstelt, revitaliseert en versterkt met Black Seed Dry Oil. Deze exotische olie staat al sinds de oudheid bekend om zijn rijke

Nadere informatie

Beauty treatment voor elk type haar.

Beauty treatment voor elk type haar. Elk specifiek Nashi Argan product is ontwikkeld vanuit het schoonheidsideaal van de moderne vrouw. Op een eenvoudige en efficiente manier wordt zachtheid, glans en vorm gegeven aan elk type haar. Nashi

Nadere informatie

Majuba Hair & Beauty Products Amsterdam Herfst Sale Woensdag 28 September van uur tot uur

Majuba Hair & Beauty Products Amsterdam Herfst Sale Woensdag 28 September van uur tot uur Majuba Hair & Beauty Products Amsterdam Herfst Sale Woensdag 28 September van 09.00 uur tot 21.00 uur Ter gelegenheid van onze Herfst Sale bij Majuba Hair & Beauty Products Amsterdam, hebben wij voor u

Nadere informatie

Beauty Trade. Trends. Voorjaar en zomer. De nieuwe haarlijnen. Handen af van Zelfstandigenaftrek

Beauty Trade. Trends. Voorjaar en zomer. De nieuwe haarlijnen. Handen af van Zelfstandigenaftrek nummer 2 2015 FNV MOOI voor leerlingen, werknemers en zelfstandigen zonder personeel die werkzaam zijn in de uiterlijke verzorging De nieuwe haarlijnen Beauty Trade Handen af van Zelfstandigenaftrek Trends

Nadere informatie

HEERLIJKE HOT DRINKS. Warme margemakers in een handomdraai

HEERLIJKE HOT DRINKS. Warme margemakers in een handomdraai HEERLIJKE HOT DRINKS Warme margemakers in een handomdraai Een warm onthaal! Het seizoen van koud bier, gekoelde wijn en verfrissende frisdrank is voorbij. De hoogste tijd dus om na te denken over hoe je

Nadere informatie

www.wellaprofessionals.nl www.facebook.com/wellaprofessionalsnederland Techniekfolder BLONDOR, 12 maal verkozen tot beste blondering*, introduceert BLONDOR FREELIGHTS. De trend van nu is stonewashed blond-

Nadere informatie

EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR BIJ ICI PARIS XL

EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR BIJ ICI PARIS XL EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR BIJ ICI ARIS XL BE Creative Spring / summer 18 Your golden glow Wie kent hem niet? Die net-terug-van-een-exotischestrandvakantie look. Met deze collectie van BE Creative Make Up

Nadere informatie

Philips Haircare Style Guide winter 08/09

Philips Haircare Style Guide winter 08/09 Philips Haircare Style Guide winter 08/09 Everyday A great hair day www.philips.nl www.salonb.nl Everyday A Great hair day De laatste haartrends Tips & trucs van de experts Verwen- en stylebehandeling

Nadere informatie

HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN MAXIMALISEER KLEURVERANDERING, MINIMALISEER HAARSCHADE TECHNICAL MANUAL

HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN MAXIMALISEER KLEURVERANDERING, MINIMALISEER HAARSCHADE TECHNICAL MANUAL HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN MAXIMALISEER KLEURVERANDERING, MINIMALISEER HAARSCHADE TECHNICAL MANUAL ONTDEK DE ULTIEME INNOVATIE IN HAARBESCHERMING Het veranderen van de haarkleur van een klant is de

Nadere informatie

LAURA & MARIE VLECHTEN. Stap voor stap. Uitgeverij Ploegsma Amsterdam

LAURA & MARIE VLECHTEN. Stap voor stap. Uitgeverij Ploegsma Amsterdam LAURA & MARIE VLECHTEN Stap voor stap Uitgeverij Ploegsma Amsterdam INHOUD Voorwoord 6 Tips bij het vlechten 9 Wat heb je nodig? 10 klassieke vlechten 15 Franse vlecht 17 Hollandse vlecht 21 Vissengraatvlecht

Nadere informatie

MedaVita permanente haarkleuring Kleurcrème met Limnantes Alba. Limnantes Alba. Een plant die het haar beschermt en de kleurintensiteit versterkt..

MedaVita permanente haarkleuring Kleurcrème met Limnantes Alba. Limnantes Alba. Een plant die het haar beschermt en de kleurintensiteit versterkt.. MedaVita permanente haarkleuring Kleurcrème met Limnantes Alba EIGENSCHAPPEN Perfecte dekking van grijs haar met uitstekende resultaten bij gebruik van natuur serie, natuurlijk asblond en gouden tinten.

Nadere informatie

TECHNISCH BOEK 1COLORISTEUR

TECHNISCH BOEK 1COLORISTEUR TECHNISCH BOEK 1COLORISTEUR COLORISTEUR Het onmisbare product voor veeleisende kleurexperts. Samenvatting Het concept COLORISTEUR... p.4 Het kleurenpallet... p.6 Hoe COLORISTEUR gebruiken?... p.8 Reinigen

Nadere informatie

MAGAZINE BOX AUGUSTUS. Vitamin sea

MAGAZINE BOX AUGUSTUS. Vitamin sea MAGAZINE BOX AUGUSTUS Vitamin sea HELLO BEAUTY! /StyleToneBox /GET SOCIAL @styletonebox StyleToneBox styletone.com Yes girls, het is alweer tijd voor jouw augustus box! We mogen nog even genieten van de

Nadere informatie

Welkom. Paul en Jeroen Berkhout

Welkom. Paul en Jeroen Berkhout Welkom In deze brochure laten wij u graag ons brede assortiment Chrysabella s en Primula s zien. Wij staan voor topkwaliteit en service en hopen u hiermee te inspireren. Paul en Jeroen Berkhout 2 Inhoud

Nadere informatie

karaktervolle kleuren voor buiten

karaktervolle kleuren voor buiten karaktervolle kleuren voor buiten Heidegras BG01 BG02 BG03 BG04 BG05 BG06 karaktervolle kleuren voor buiten Strandwandeling Omdat je gevel je visitekaartje is, en omdat elke woning een hoogst persoonlijk

Nadere informatie

INHOUD COLORIZE 3 KNIPPEN 4 COLORMENU 6 CARE 8 COLORIZEWORKSHOPS 10

INHOUD COLORIZE 3 KNIPPEN 4 COLORMENU 6 CARE 8 COLORIZEWORKSHOPS 10 by MENU INHOUD COLORIZE 3 KNIPPEN 4 COLORMENU 6 CARE 8 COLORIZEWORKSHOPS 10 2 by In een wereld waar de trends komen en gaan en er steeds meer nieuwe behandelingen en producten op de markt komen, ontstaat

Nadere informatie

Het is voorjaar Nog even en je neemt het diploma Kapper in ontvangst.

Het is voorjaar Nog even en je neemt het diploma Kapper in ontvangst. Inleiding Het is voorjaar 2012. Nog even en je neemt het diploma Kapper in ontvangst. Je werkt al bijna drie jaar aan allerlei verplichte opdrachten, moet doen wat de docenten voorschrijven en denkt misschien

Nadere informatie

HET EERSTE EN ENIGE PRODUCT DAT HET HAAR WERKELIJK BLIJVEND HERSTELT REEDS 8 MAAL GEPATENTEERD!

HET EERSTE EN ENIGE PRODUCT DAT HET HAAR WERKELIJK BLIJVEND HERSTELT REEDS 8 MAAL GEPATENTEERD! 1 EEN ACTIEF INGREDIENT DAT DE COSMETICA-INDUSTRIE HEEFT VERANDERD HET EERSTE EN ENIGE PRODUCT DAT HET HAAR WERKELIJK BLIJVEND HERSTELT REEDS 8 MAAL GEPATENTEERD! OLAPLEX herstelt verbroken zwavelbruggen

Nadere informatie

Haartrend van deze zomer: Vlechten

Haartrend van deze zomer: Vlechten Nieuwsbrief Juni 2017 Tijd vliegt als je het naar je zin hebt. Zo begin ik wel vaker de nieuwsbrief, maar voelt het voor jullie ook niet zo? Als ik naar mijn eigen leven kijk, sta ik voor een grote verandering.

Nadere informatie

Professionele Titanium Straightener/Curler Soepel glijdende Titanium Floating Plates voor een zijdezachte, glanzende en gezonde finishing

Professionele Titanium Straightener/Curler Soepel glijdende Titanium Floating Plates voor een zijdezachte, glanzende en gezonde finishing Professionele Titanium Straightener/Curler Soepel glijdende Titanium Floating Plates voor een zijdezachte, glanzende en gezonde finishing BALMAIN HAIR Balmain Hair is een wereldwijd merk, verkrijgbaar

Nadere informatie

EDUCATIEPROGRAMMA 2016 IN - SALONTRAININGEN

EDUCATIEPROGRAMMA 2016 IN - SALONTRAININGEN EDUCATIEPROGRAMMA 2016 IN - SALONTRAININGEN ACADEMY COLLECTION De Academy Collection 2016 toont het nieuwste werk van het TIGI International Creative team. Deze collectie draait om de eenheid tussen knippen

Nadere informatie

open your eyes ESLABONDEXX

open your eyes ESLABONDEXX open your eyes tm ESLABONDEXX and marvel at color open your eyes ENKEL ZULK KLEURSYSTEEM KAN DE NAAM ESLABONDEXXTM DRAGEN KIES VOOR DE KLEUR DIE BESCHERMT EslabondexxTM Color. Open je ogen en laat je verrassen

Nadere informatie

Trends herfst/winter

Trends herfst/winter Trends herfst/winter 2014-2015 Oversized De grote trend voor dit seizoen is oversized. Vooral bij mantels / truien kunnen we dit terug vinden. Is dit niets voor jou of heb je het idee dat je het maar vlug

Nadere informatie

De make-over van Valérie

De make-over van Valérie De make-over van Valérie 29/01/2008 12:53 Valérie komt uit Luik is 37 jaar en werkt als administratief bediende. Ze is gescheiden en heeft 3 kinderen, waardoor ze weinig tijd heeft voor zichzelf. Ze heeft

Nadere informatie

MIAMI. Style report: HAPPY. WOW Zinzi geeft je dat effect GOUD! MOEDERDAG. Kim & Fatima s Favorites! STOER. HOT Trends Knuckle Ringen en meer

MIAMI. Style report: HAPPY. WOW Zinzi geeft je dat effect GOUD! MOEDERDAG. Kim & Fatima s Favorites! STOER. HOT Trends Knuckle Ringen en meer MAGAZINE LENTE ZOMER 2014 MOEDERDAG Lovely deals voor mama! WOW Zinzi geeft je dat effect GOUD! Roségoud of geelgoud verguld HOT Trends Knuckle Ringen en meer ARM PARTY DRAAG VEEL ARMBANDEN Kim & Fatima

Nadere informatie

WINTER. Winters mooi. Stelling aan de professional. Werking van ingrediënten. Witte thee

WINTER. Winters mooi. Stelling aan de professional. Werking van ingrediënten. Witte thee nummer 1 2018 FNV MOOI voor leerlingen, werknemers en zelfstandigen zonder personeel die werkzaam zijn in de uiterlijke verzorging Winters mooi Werking van ingrediënten Witte thee Stelling aan de professional

Nadere informatie

KEUKENS OPEN HUIS 40% Altijd meer keuken voor uw geld! zelf combineren in ons keuzecentrum! KOOKDEMO S EN EEN LEKKER KORTING. Nieuwe locatie!

KEUKENS OPEN HUIS 40% Altijd meer keuken voor uw geld! zelf combineren in ons keuzecentrum! KOOKDEMO S EN EEN LEKKER KORTING. Nieuwe locatie! Altijd meer keuken voor uw geld! KEUKENS zelf combineren in ons keuzecentrum! U BENT VAN HARTE WELKOM TIJDENS ONS VRIJDAG ZATERDAG DV 3 MEI DV 4 MEI 10.00-17.00 UUR 10.00-17.00 UUR OPEN HUIS TIJDENS ONS

Nadere informatie

WORKSHOPS Anything is possible!

WORKSHOPS Anything is possible! NIEUW! Het Houtspektakel Het Hout Spektakel is een uitdagende en creatieve workshop waarbij de kinderen op geheel eigenwijze een mooi houtwerk kunnen maken. o Ontwerpen van je eigen houtwerk o Decoreren

Nadere informatie

Spring & Summer 2019 GROOTS. mode voor de trendy Xtra long & Xtra large man. 7 april extra KOOPZONDAG. qob: bewaarexemplaar.

Spring & Summer 2019 GROOTS. mode voor de trendy Xtra long & Xtra large man. 7 april extra KOOPZONDAG. qob: bewaarexemplaar. 03 Spring & Summer 2019 GROOTS mode voor de trendy Xtra long & Xtra large man 7 april extra KOOPZONDAG bewaarexemplaar qob: handle with care IN DIT NUMMER SAVE THE DATE SAVE THE DATE Noteer alvast in je

Nadere informatie

Color & Style. Workshop tips. Inspiratie Color & style 1

Color & Style. Workshop tips. Inspiratie Color & style 1 Color & Style Workshop tips Neem mee: Goud/Zilverdoek Inspiratiekaart met gezichtsvormen & kleurencirkel Make-up in koele en warme tinten Penselen/kwasten om zachte en hardere lijnen te laten zien Eventueel:

Nadere informatie

uw partner in haarmode

uw partner in haarmode 2018.2 BOSIZOO uw partner in haarmode 059 80 29 49 info@bosizoo.be www.bosizoo.be Voor uw comfort hebben wij ALL-IN prijzen voor onze meest gevraagde diensten. Dit betekent dat je vooraf weet wat je zal

Nadere informatie

compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem

compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem It all started in Milano Extenso Milano Make-up is een compacte, professionele make-up lijn ontwikkeld voor en door professionals. Extenso Milano Make-up

Nadere informatie