L O O K: SMOOTH FRINGED BOB

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "L O O K: SMOOTH FRINGED BOB"

Transcriptie

1 R.A.W. STYLING

2 L O O K: SMOOTH FRINGED BOB Reinig, verzorg en/of behandel het haar met de gepaste Biolage R.A.W. Haircare Shampoo en Conditioner/Masker. Breng de Biolage R.A.W Bodifying Styling Jelly aan op vochtig haar. Breng vervolgens hierbovenop de Biolage R.A.W. Smoothing Styling Milk aan en droog het haar met behulp van een ronde borstel vertrekkende van aan de nek en werk opwaarts tot aan de kruin. Creëer een strakke look door de mid-lengten en punten in kleine secties naar binnen te stijlen met behulp van een stijltang. Werk het haar af met de «Cool Shot» (koude lucht )- knop van de haardroger. Hierdoor sluit de haarvezel en creëert u extra glans.

3 L O O K: SIDE SWEPT CORKSCREW CURLS Reinig, verzorg en/of behandel het haar met de gepaste Biolage R.A.W. Haircare Shampoo en Conditioner/Masker. Start aan de voorste haarlijn en breng de Biolage R.A.W. Smoothing Styling Milk aan op vochtig haar door het product met de vingers door het haar te verdelen. Breng hierbovenop de Biolage R.A.W. Curl Defining Butter aan op dezelfde manier. Vraag uw model een aantal keer het haar naar voor en naar achter te zwieren terwijl het haar aan het drogen is. Dit maakt de krullen losser en zorgt voor extra volume zonder de vingers te gebruiken.

4 L O O K: DEEPLY PARTED WAVES Reinig, verzorg en/of behandel het haar met de gepaste Biolage R.A.W. Haircare Shampoo en Conditioner/Masker. Breng op vochtig haar de Biolage R.A.W Bodifying Styling Jelly aan dicht bij de aanzet en verstuif de Biolage R.A.W. Texturizing Spray op de mid-lengten en punten. Droog het haar voor ongeveer 80% en maak gebruik van uw vingers om het haar weg van het gezicht te draaien in de vorm van grote spiralen. Wanneer het haar bijna droog is, torseer de mid-lengten & punten en creëer op deze manier natuurlijke textuur en beweging. Wanneer het haar droog is, gebruik een krultang en wikkel grote plukken haar rond de staaf. Plaats het haar van de rechterzijde achter het oor. Duw/trek de punten van de gekrulde lokken los om deze uit elkaar te halen.

5 L O O K: DECONSTRUCTED MAN BRAID Reinig, verzorg en/of behandel het haar met de gepaste Biolage R.A.W. Haircare Shampoo en Conditioner/ Masker. Verstuif de Biolage R.A.W. Texturizing Styling Spray op vochtig haar voor extra grip. Droog het haar met natuurlijke beweging en zachte golven. Gebruik een brede krultang en wikkel grote plukken haar rond de staaf om golven te creëeren. Laat de zijkanten los hangen. Maak een driestrengen vlecht op het bovenhoofd en voeg halfweg haar van beide zijden toe aan de vlecht. Beëindig de vlecht in de punten, trek zachtjes aan de vlecht om deze losser te maken. Werk uiteindelijk af met de Biolage R.A.W. Curl Defining Styling Butter. Neem een kleine hoeveelheid en wrijf deze in de palmen van uw handen. Breng al knijpend het product zachtjes aan op de uiteinden van het haar.

6 L O O K: TEXTURED BLOWOUT Reinig, verzorg en/of behandel het haar met de gepaste Biolage R.A.W. Haircare Shampoo en Conditioner/Masker. Verdeel de Biolage R.A.W Bodifying Styling Jelly op vochtig haar met behulp van een brede tandkam om natuurlijke body en volume te creëeren. Gebruik een grote ronde haarborstel en droog het haar in verticale onderverdelingen vertrekkende vanaf de nek. Ga met een draaiende beweging door de mid-lengten en punten. Verstuif het haar met de Biolage R.A.W. Texturizing Styling Spray eens het haar droog is en kam het haar door om beweging te creëeren.

7 L O O K: SMOOTH WAVY BLOWOUT Reinig, verzorg en/of behandel het haar met de gepaste Biolage R.A.W. Haircare Shampoo en Conditioner/Masker. Verdeel op vochtig haar de Biolage R.A.W Smoothing Styling Milk en droog het haar met behulp van een ronde haarborstel vertrekkende van de nek en werk opwaarts tot aan de hoofdkruin. Krul het haar weg van het gezicht met een krultang, krul op de kruin enkel de lengten, hou terwijl de wortels glad. Zet lok per lok en laat afkoelen. Maak alles los eens het haar afgekoeld is en kam het haar door met zachte borstel. Breng Biolage R.A.W. Curl Defining Styling Butter aan op de punten om kroezend haar te voorkomen en definitie en zachtheid te creëeren.

8 L O O K: HALF UP HALO Reinig, verzorg en/of behandel het haar met de gepaste Biolage R.A.W. Haircare Shampoo en Conditioner/ Masker. Breng op vochtig haar de Biolage R.A.W Smoothing Styling Milk aan en droog het haar met behulp van een ronde borstel. Krul het haar weg van het gezicht langs de zijkanten met een krultang van middel formaat, krul op de kruin enkel de lengten. Maak alles vast met spelden. Maak de krullen los wanneer deze afgekoeld zijn en kam door met een zachte borstel. Neem een pluk haar van 4 cm van aan de haarlijn vooraan tot aan de scheidingslijn. Draai de pluk haar weg van het gezicht en pin vast op de kruin van het hoofd. Herhaal hetzelfde proces aan de andere kant.

9 L O O K: FLIPPED FISHTAIL Reinig, verzorg en/of behandel het haar met de gepaste Biolage R.A.W. Haircare Shampoo en Conditioner/ Masker. Verstuif op vochtig haar de Biolage R.A.W Frizz Control Styling Spray en droog zachtjes het haar met behulp van een ronde haarborstel zodat de glans behouden blijft. Toupeer lichtjes de bovenste laag haar om meer volume te creëeren. Plaats het getoupeerde haar langs de zijkanten richting de achterkant van de kruin van het hoofd. Maak een vissengraat vlecht waarbij de twee lengtes langs de zijkant van het hoofd achteraan samenkomen. Draai een pluk haar rond de elastiek om deze te verbergen. Gebruik een krultang om in de onderste laag haar losse krullen te maken. Verstuif de Biolage R.A.W. Texturizing Styling Spray op de onderste laag van het haar om textuur en een losse afwerking te creëeren.

10 L O O K: PINNED UP COILS Reinig, verzorg en/of behandel het haar met de gepaste Biolage R.A.W. Haircare Shampoo en Conditioner/ Masker. Start aan de voorste haarlijn en breng de Biolage R.A.W. Smoothing Styling Milk aan op vochtig haar door het product met de vingers door het haar te verdelen. Breng hierbovenop de Biolage R.A.W. Curl Defining Butter aan op dezelfde manier. Laat het haar natuurlijk drogen en steek het haar op, op een manier dat het natuurlijke patroon van de krullen behouden blijft. Gebruik haarspelden om het kapsel in een assymetrische vorm vast te spelden waarbij losse krullen rond het gezicht en de nek losvallen. Verstuif de Biolage R.A.W. Texturizing Styling Spray om volume en textuur te creëeren.

11 L O O K: UNDONE CHIGNON Reinig, verzorg en/of behandel het haar met de gepaste Biolage R.A.W. Haircare Shampoo en Conditioner/Masker. Breng op vochtig haar de Biolage R.A.W Bodifying Styling Jelly aan met behulp van een bredetand kam om het product te verdelen. Droog het haar met behulp van een middelgrote ronde haarborstel om volume te creëeren. Maak met de bovenste laag haar een lage paardenstaart onder aan het achterhoofd en maak vast met een elastiek. Bind het haar van aan de zijkanten losjes rond de elastiek om deze te verbergen. Speld vervolgens alles vast. Verstuif de Biolage R.A.W. Texturizing Spray op de lengten. Maak het geheel losser door er met de vingers door te gaan.

12 L O O K: LOW TWISTED KNOTS Reinig, verzorg en/of behandel het haar met de gepaste Biolage R.A.W. Haircare Shampoo en Conditioner/Masker. Verstuif op vochtig haar de Biolage R.A.W. Texturizing Styling Spray en droog het haar zachtjes met behulp van een ronde haarborstel. Gebruik een zachte haarborstel om het haar naar achter te borstelen en maak drie paardenstaarten ter hoogte van de nek. Maak elke paardenstaart vast met een elastiek en draai ze in een knot. Herhaal hetzelfde proces voor de linker en middelste paardenstaart. Trek rond het gezicht enkele lokken haar los en maak met een krultang zachte krullen. Breng ten slotte Biolage R.A.W. Curl Defining Butter aan op de punten.

13 L O O K: TEXTURED MAN BUN Reinig, verzorg en/of behandel het haar met de gepaste Biolage R.A.W. Haircare Shampoo en Conditioner/Masker. Verstuif de Biolage R.A.W. Frizz Control Styling Spray op droog of vochtig haar om natuurlijke glans te behouden en tegelijkertijd kroezend haar te temmen. Droog het haar met natuurlijke beweging en zachte golven. Maak een hoge paardenstaart op de kruin van het hoofd. Trek de staart een 7-tal cm door de elastiek waardoor er een kleine haardot tevoorschijn komt. Draai de staart rond de dot en speld vast. Trek het haar op de bovenkant van het hoofd zachtjes los om een nonchalante look te creëeren. Werk af met de Biolage R.A.W. Frizz Control Styling Spray.

14 L O O K: FACE FRAMING PONY Reinig, verzorg en/of behandel het haar met de gepaste Biolage R.A.W. Haircare Shampoo en Conditioner/Masker. Breng op vochtig haar de Biolage R.A.W Smoothing Styling Milk aan voor natuurlijk uitziende volume en body. Breng vervolgens de Biolage R.A.W. Smoothing Styling Milk aan op de mid-lengten en punten. Droog het haar met behulp van een grote ronde haarborstel. Creëer vervolgens losse golven met een brede krultang. Creëer een centrale sectie die start vanaf het hoogste punt van het hoofd, laat de voorste zijkanten losvallen. Toupeer de laag haar op de bovenkant van het hoofd voor extra volume en isoleer deze sectie. Maak vervolgens een paardenstaart net boven de nek en wikkel een pluk haar rond de elastiek om deze te verbergen. Creëer extra volume in de basis van de paardenstaart en speld vast.

15 L O O K: CROCHETED HALF-UP Reinig, verzorg en/of behandel het haar met de gepaste Biolage R.A.W. Haircare Shampoo en Conditioner/ Masker. Verdeel op vochtig haar de Biolage R.A.W Frizz Control Styling Spray met behulp van een bredetand kam om een natuurlijke glans te geven aan het haar en tegelijkertijd kroezend haar te temmen. Droog het haar met behulp van een grote ronde haarborstel en creëer zachte, natuurlijke beweging en golven. Laat de zijkanten losvallen en breng de bovenste sectie haar naar de achterzijde van het hoofd; houdt deze op z n plaats met behulp van spelden. Gebruik de lengtes van de zijkanten en de achterste haarlijn en twist deze een aantal keer rond zichzelf. Draai de getwiste plukken haar twee keer rond elkaar in de vorm van een 8 en speld vast. Maak van de onderste laag haar een uniforme golvende look en verstuif met de Biolage R.A.W. Frizz Controlling Styling Spray.

16 L O O K: MESSY HALF BUN Reinig, verzorg en/of behandel het haar met de gepaste Biolage R.A.W. Haircare Shampoo en Conditioner/ Masker. Verstuif op vochtig haar de Biolage R.A.W. Texturizing Styling Spray. Moedig natuurlijke textuur aan door in de lengtes te knijpen terwijl u het haar droogt met de haardroger. Creëer een middenstuk van aan de voorkant van de haarlijn tot de kruin en maak een hoge, losse dot. Laat de rest van het haar aan de achterkant van het hoofd natuurlijk neervallen. Maak de bovenste dot vast met spelden. Draai het haar van de zijkanten naar achter en maak vast onder aan de dot. Step 5 Verstuif met de Biolage R.A.W. Frizz Control Styling Spray om rebels haar te temmen en een natuurlijke glans te geven.

17 L O O K: DOUBLE WRAPPED PONY Reinig, verzorg en/of behandel het haar met de gepaste Biolage R.A.W. Haircare Shampoo en Conditioner/ Masker. Verdeel de Biolage R.A.W Smoothing Styling Milk over vochtig haar met behulp van een bredetand kam voor extra hydratatie en soepelheid. Droog het haar met een grote ronde haarborstel tot het haar zacht en droog is. Maak een hoge paardenstaart op de kruin van het hoofd en wikkel een lok haar rond de elastiek om deze te verbergen. Maak vervolgens een deel van de staart vast ongeveer 7 cm onder de basis en maak de staart hiertussen breder en losser. Wikkel opnieuw een lok haar rond de elastiek. Breng op de punten van de paardenstaart een kleine hoeveelheid Biolage R.A.W. Curl Defining Butter aan om af te werken.

18 L O O K: LIVED-IN CROWN BRAID Reinig, verzorg en/of behandel het haar met de gepaste Biolage R.A.W. Haircare Shampoo en Conditioner/ Masker. Breng de Biolage R.A.W Smoothing Milk aan op vochtig haar met behulp van een bredetand kam. Droog het haar met een zachte kussenborstel voor extra zachtheid. Neem een grote pluk haar die vertrekt van aan de voorkant van de haarlijn. Start aan de basis van de pluk haar en maak een Franse vlecht met het haar van de voor- en bovenkant van het hoofd. Laat de vlecht links van het hoofd lopen en neem extra plukjes haar van de bovenen onderkant van het hoofd vanaf het moment dat je de achterkant van het hoofd bereikt hebt. Ga verder langs de rechterkant en vlecht tot aan de punten. Plaats de vlecht langs de voorste haarlijn en maak vast met spelden. Werk af met de Biolage R.A.W. Texturizing Styling Spray.

19 L O O K: BOHO BRAIDED MOHAWK Reinig, verzorg en/of behandel het haar met de gepaste Biolage R.A.W. Haircare Shampoo en Conditioner/Masker. Verdeel op vochtig haar de Biolage R.A.W Smoothing Styling Milk met behulp van een kam met brede tanden. Verdeel op vochtig haar de Biolage R.A.W Smoothing Styling Milk met behulp van een kam met brede tanden. Creëer een triangel sectie in het midden van de bovenkant van het hoofd. Maak drie paartenstaarten waarvan één op de kruin van het hoofd, één ter hoogte van de nek en één in het midden van deze twee. Maak van elke paarden-staart een drie-strengen vlecht. Creëer een gevlochten Mohawk door elke vlecht onder de basis van de paardenstaart vast te maken. Maak een driestrengen vlecht van de triangel sectie en vlecht weg van het gezicht. Leg de vlecht over de gevlochten Mohawk en pin vast. Step 5 Trek aan plukjes haar om de gevlochten Mohawk losser te maken. Werk af met de Biolage R.A.W. Texturizing Styling Spray voor bijkomende textuur.

20 L O O K: UNRAVELED ROPE BRAID Reinig, verzorg en/of behandel het haar met de gepaste Biolage R.A.W. Haircare Shampoo en Conditioner/Masker. Verdeel op vochtig haar de Biolage R.A.W Bodifying Styling Jelly met behulp van een kam met brede tanden. Droog het haar met behulp van een grote ronde haarborstel. Plaats al het haar langs de linkerzijde van het hoofd. Maak een touw twist vlecht die vertrekt van aan de rechterkant van de haarlijn. Vlecht langs de haarlijn en diagonaal richting de linkerkant. Ga verder en voeg steeds nieuwe plukken haar van de bovenen onderkant toe aan de vlecht. Vlecht verder naar beneden tot dat de vlecht het linkeroor bereikt en maak vast met een elastiek. Step 5 Trek plukjes haar los om de vlecht losser te maken.

Haar is modeleerbaar en is in zeer goede handen bij uw kapper. Voor het beste resultaat stelt BY een 3 fasen styling & afwerking voor: CREËER WERK AF

Haar is modeleerbaar en is in zeer goede handen bij uw kapper. Voor het beste resultaat stelt BY een 3 fasen styling & afwerking voor: CREËER WERK AF - BE YOU - Haar is modeleerbaar en is in zeer goede handen bij uw kapper. Voor het beste resultaat stelt BY een 3 fasen styling & afwerking voor: - B E Y O U - Bereid de basis voor en geef vorm, textuur

Nadere informatie

DE TOENEMENDE LAGENSNIT MET PROJECTIE (vanaf 120 )

DE TOENEMENDE LAGENSNIT MET PROJECTIE (vanaf 120 ) DE TOENEMENDE LAGENSNIT MET PROJECTIE (vanaf 120 ) Algemeen Als klanten met lang haar geen massieve snit hebben, is het meer dan waarschijnlijk dat zij lagen in het haar hebben en meestal toenemende lagen.

Nadere informatie

LAURA & MARIE VLECHTEN. Stap voor stap. Uitgeverij Ploegsma Amsterdam

LAURA & MARIE VLECHTEN. Stap voor stap. Uitgeverij Ploegsma Amsterdam LAURA & MARIE VLECHTEN Stap voor stap Uitgeverij Ploegsma Amsterdam INHOUD Voorwoord 6 Tips bij het vlechten 9 Wat heb je nodig? 10 klassieke vlechten 15 Franse vlecht 17 Hollandse vlecht 21 Vissengraatvlecht

Nadere informatie

Cursus Kapper

Cursus Kapper Cursus Kapper WWW.I-LEARNING.BE PERMANENT EN WATERGOLF Permanent en watergolf hebben beide gemeen dat ze een andere textuur aan het haar geven. Het enige verschil is dat je voor permanent chemische producten

Nadere informatie

TEXTURE GUM SCULPTING CLAY. 100 ml

TEXTURE GUM SCULPTING CLAY. 100 ml TEXTURE GUM Hold 3 Shine 0 100 ml Matte pasta, geeft body en volume aan het haar. Toepassen op droog haar om een warrige out of bed look te creëren. wrijf de Texture Gum warm. Door het haar wrijven met

Nadere informatie

STYLE IS THE PERFECTION OF A POINT OF VIEW

STYLE IS THE PERFECTION OF A POINT OF VIEW Styling Collection STYLE IS THE PERFECTION OF A POINT OF VIEW some like it stylish Een lijn van STYLINGSPRODUCTEN Alles om je haar te stylen; gemakkelijk, veelzijdig en innovatief. Geavanceerde stylingsproducten

Nadere informatie

FOTO S: GEZAMENLIJKE NEDERLANDSE KAPPERS

FOTO S: GEZAMENLIJKE NEDERLANDSE KAPPERS Martijn Martijns kapsel heeft in de basis dezelfde uitgangspunten als de superkorte kapsels in de jaren 30/40: opgeknipte of zelfs opgeschoren zij- en achterkanten en een langere bovenpartij. Alleen is

Nadere informatie

Z110MATM4692 MS LIFESTYLING Brochure 2018 NL.indd 1 20/02/18 10:47

Z110MATM4692 MS LIFESTYLING Brochure 2018 NL.indd 1 20/02/18 10:47 Z110MATM4692 MS LIFESTYLING Brochure 2018 NL.indd 1 20/02/18 10:47 hair for every lifestyle Z110MATM4692 MS LIFESTYLING Brochure 2018 NL.indd 2 20/02/18 10:47 Wat je stijl ook is milk_shake lifestyling

Nadere informatie

Gram 7 Haarstiliste Anonimiteit

Gram 7 Haarstiliste Anonimiteit Gram 7 Haarstiliste Anonimiteit Inhoud Deelnemers Motivatie Projectverloop Pesten : situatie Pesten : slachtoffers Pesten : daders Pesten : media Modellen Shoot Doelstellingen Eindresultaat Deelnemers

Nadere informatie

GEVAAR Net als bij de meeste elektrische apparaten staan onderdelen onder spanning, ook wanneer de schakelaar in de OFF stand staat.

GEVAAR Net als bij de meeste elektrische apparaten staan onderdelen onder spanning, ook wanneer de schakelaar in de OFF stand staat. GEBRUIKSAANWIJZING Belangrijke veiligheidsaanwijzingen: Wanneer er gebruik wordt gemaakt van elektrische apparaten, en zeker in de aanwezigheid van kinderen, dienen altijd de basis veiligheidsaanwijzingen

Nadere informatie

Z110MATM4697 MS LIFESTYLING brochure '17 NL.indd 1

Z110MATM4697 MS LIFESTYLING brochure '17 NL.indd 1 Z110MATM4697 MS LIFESTYLING brochure '17 NL.indd 1 24/07/17 11:14 hair for every lifestyle Z110MATM4697 MS LIFESTYLING brochure '17 NL.indd 2 24/07/17 11:14 Wat je stijl ook is milk_shake lifestyling is

Nadere informatie

CI2-N

CI2-N HANDLEIDING 2-IN-1 STYLING EN KRULTANG WWW.primo-elektro.be 2 Lees aandachtig alle instructies - bewaar deze handleiding voor latere raadpleging. 1. GARANTIEVOORWAARDEN 4 2. RECYCLAGE INFORMATIE 6 3. VEILIGHEIDSMAATREGELEN

Nadere informatie

FEESTDAGEN. Party make-up. Kerstkapsels. Feestelijke nagels

FEESTDAGEN. Party make-up. Kerstkapsels. Feestelijke nagels nummer 6 2014 FNV MOOI voor leerlingen, werknemers en zelfstandigen zonder personeel die werkzaam zijn in de uiterlijke verzorging Feestelijke nagels Party make-up Kerstkapsels FEESTDAGEN FNV mooi 1 Aangesloten

Nadere informatie

MASSIEVE VORM HORIZONTALE LIJN

MASSIEVE VORM HORIZONTALE LIJN 02 WORKSHOP MASSIEVE VORM HORIZONTALE LIJN De massieve, horizontale vorm is de absolute basisvorm. Die moet je echt in de vingers krijgen, voordat je doorgaat met andere vormen. De massieve, horizontale

Nadere informatie

by astrid de jager ANGELICLIP-INS 100 % echt haar

by astrid de jager ANGELICLIP-INS 100 % echt haar by astrid de jager ANGELICLIP-INS 100 % echt haar Kleurnr.: Lengte: Structuur: Gefeliciteerd Je hebt een uniek product in handen Clip-ins bestaan uit 100 % echt haar uit India. Wij gebruiken voor Clip-ins

Nadere informatie

Klein prinsesje. Patroon van Jacqueline v.d.bent-bekker/made by J, Copyright, Pagina 1

Klein prinsesje. Patroon van Jacqueline v.d.bent-bekker/made by J, Copyright, Pagina 1 Klein prinsesje Patroon van Jacqueline v.d.bent-bekker/made by J, Copyright, Pagina 1 Materiaal Prinses Pink. Prinses Blue. Prinses Yellow - Huidskleur. - Huidskleur. - Huidskleur - Licht roze. - licht

Nadere informatie

haar & sjaals in de knoop Saar Styling

haar & sjaals in de knoop Saar Styling haar & sjaals in de knoop Saar Styling inhoud voorwoord 6 hoofdstuk 1/ haar in de knoop 9 basisuitrusting 12 aan de slag 15 - de standaardvlecht 16 - de triple vlecht 18 - de indiaanse haarband 20 - de

Nadere informatie

CHI Luxury Black Seed Oil Black Seed Oil: Voordelen:

CHI Luxury Black Seed Oil Black Seed Oil: Voordelen: CHI Luxury Black Seed Oil is een luxueuze haarverzorgingslijn die het haar herstelt, revitaliseert en versterkt met Black Seed Dry Oil. Deze exotische olie staat al sinds de oudheid bekend om zijn rijke

Nadere informatie

Miriam s Vlecht Lessen

Miriam s Vlecht Lessen Miriam s Vlecht Lessen 5 6 Miriam s Vlecht Lessen Miriam Mylene Molhuizen 7 Schrijver: Miriam Mylene Molhuizen Coverontwerp: Miriam Mylene Molhuizen Foto s: Sonja Molhuizen & Miriam Mylene Molhuizen ISBN:

Nadere informatie

VOLUME BEREIKT EEN NIEUW HOOGTEPUNT, ONGEKENDE GLAMOUR. COUTURE STYLING DOOR KÉRASTASE EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR BIJ DE KÉRASTASE ADVIES-KAPPER

VOLUME BEREIKT EEN NIEUW HOOGTEPUNT, ONGEKENDE GLAMOUR. COUTURE STYLING DOOR KÉRASTASE EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR BIJ DE KÉRASTASE ADVIES-KAPPER VOLUME BEREIKT EEN NIEUW HOOGTEPUNT, ONGEKENDE GLAMOUR. www.kerastase.com lift vertige COUTURE STYLING DOOR KÉRASTASE EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR BIJ DE KÉRASTASE ADVIES-KAPPER 653889_consumenten_brochure_kate

Nadere informatie

hair kos_hair_by_xelly_170x225_05.indd 3 xelly

hair kos_hair_by_xelly_170x225_05.indd 3 xelly hair by kos_hair_by_xelly_170x225_05.indd 3 xelly 13/04/2017 11:08 kos_hair_by_xelly_170x225_07.indd 2 13/04/2017 10:25 Kosmos Uitgevers, Utrecht/Antwerpen kos_hair_by_xelly_170x225_07.indd 3 13/04/2017

Nadere informatie

CURVE DREAMS. Prijs: 20,- Prijs: 20,- ROUGH POWER. Prijs: 20,-

CURVE DREAMS. Prijs: 20,- Prijs: 20,- ROUGH POWER. Prijs: 20,- CURVE DREAMS Een sterke en vet vrije fiber wax voor controle en structuur. Maakt het haar dikker en geeft volume, Geeft een matte finish. Breng aan in droog haar en style zoals gewenst. WEAVY FAIRYTALES

Nadere informatie

DO IT YOURSELF HERFST/WINTER HAARTRENDS

DO IT YOURSELF HERFST/WINTER HAARTRENDS DO IT YOURSELF HERFST/WINTER HAARTRENDS Nieuw seizoen, nieuwe look! Geïnspireerd door de nieuwe herfst en winter trends voor 2013 breidt Remington haar assortiment haardrogers uit met de Pro Air collectie.

Nadere informatie

230 215 200 185 170 ionic + - ionic titanium. pro 230 steam

230 215 200 185 170 ionic + - ionic titanium. pro 230 steam 1 8 1 9 3 2 230 215 200 185 170 ionic + - 5 4 6 7 pro 230 steam ionic titanium 2 NEDERLANDS Ontkrultang i pro 230 steam De ontkrultang i pro 230 steam van BaByliss is een stoomontkrultang met hoog hoge

Nadere informatie

NAAIEN Alle onderdelen worden vastgezet met een overhandse steek. Kijk in het Voorwoord gedeelte voor meer info.

NAAIEN Alle onderdelen worden vastgezet met een overhandse steek. Kijk in het Voorwoord gedeelte voor meer info. 0 1 EEN NOTE OVER SYMMETRIE Bekijk uw draak vanuit alle invalshoeken voordat u vast gaat spelden, om er zeker van te zijn dat alle onderdelen symmetrisch geplaatst worden en dat de ene helft van uw draak

Nadere informatie

Beauty treatment voor elk type haar.

Beauty treatment voor elk type haar. Elk specifiek Nashi Argan product is ontwikkeld vanuit het schoonheidsideaal van de moderne vrouw. Op een eenvoudige en efficiente manier wordt zachtheid, glans en vorm gegeven aan elk type haar. Nashi

Nadere informatie

Aloe Vera with Agave Nectar

Aloe Vera with Agave Nectar CHI Aloë Vera Curls Defined Definieer, verbeter en verlevendig krullen en textuur van het haar met Aloë Vera. Verrijkt met Agave Nectar en een Super Hydration Mix. Aloë Vera hydrateert en houdt vocht vast,

Nadere informatie

VERZORGING VAN JE HAIR EXTENSIONS

VERZORGING VAN JE HAIR EXTENSIONS VERZORGING VAN JE HAIR EXTENSIONS 06-40186871 info@kaylahairextensions.nl HAIR EXTENSIONS BORSTELEN Met een speciale borstel of een grove kam kan het haar worden geborsteld of gekamd van onder naar boven.

Nadere informatie

Happy Easter. Happy Easter Ca. 28 x 35 cm. Ellie s Quiltplace

Happy Easter. Happy Easter Ca. 28 x 35 cm. Ellie s Quiltplace Happy Easter Ca. 28 x 35 cm Benodigdheden: - 27 x 22 cm witte stof1 voor de achtergrond - 12 x 27 cm witte stof2 voor de achtergrond - 10 x 110 cm roze voor de tussenbiezen en de afwerkbiezen - 20 x 15

Nadere informatie

Haartrend van deze zomer: Vlechten

Haartrend van deze zomer: Vlechten Nieuwsbrief Juni 2017 Tijd vliegt als je het naar je zin hebt. Zo begin ik wel vaker de nieuwsbrief, maar voelt het voor jullie ook niet zo? Als ik naar mijn eigen leven kijk, sta ik voor een grote verandering.

Nadere informatie

STAPPENPLAN DRAAGTAS BOHO. Hoe maak je het? MAKERS MET ERVARING MEER HOBBY'S DRAAGTAS BOHO STAP 1: ZO MAAK JE HET STAP 2: MAAK HET WEEFRAAM

STAPPENPLAN DRAAGTAS BOHO. Hoe maak je het? MAKERS MET ERVARING MEER HOBBY'S DRAAGTAS BOHO STAP 1: ZO MAAK JE HET STAP 2: MAAK HET WEEFRAAM ALLE BENODIGDHEDEN VIND JE OP: https://www.veritas.be/be_nl/creatieve-ideeen/draagtas-boho MAKERS MET ERVARING MEER HOBBY'S Hoe maak je het? STAP 1: ZO MAAK JE HET - knip 4 stukken katoen van ongeveer

Nadere informatie

Micky Mousse. foto. MOEILIJKHEIDSGRAAD Sterk gevorderd / fort avancé. MAAT 35 cm

Micky Mousse. foto. MOEILIJKHEIDSGRAAD Sterk gevorderd / fort avancé. MAAT 35 cm Micky Mousse foto MOEILIJKHEIDSGRAAD Sterk gevorderd / fort avancé MAAT 35 cm DIT HEB JE NODIG Catania originals 50 gram huidskleur 100 gram zwart 50 gram okergeel 50 gram rood Haaknaald 3 mm Resten vilt,

Nadere informatie

Verzorging van Foxy Star Hair Extensions

Verzorging van Foxy Star Hair Extensions Verzorging van Foxy Star Hair Extensions Verzorging extensions Algemene verzorging Kam het haar 2x per dag met een Hairextension borstel vanaf de aanzet. Vlecht het haar voor het slapen gaan. Gebruik eventueel

Nadere informatie

Genaaide organizer. Knutselidee. com N 103.633

Genaaide organizer. Knutselidee. com N 103.633 Een nuttige helper die u helpt om orde te houden en een frisse wind door uw huiskamer laat waaien! Eerst worden de afzonderlijke stoffen op maat geknipt en op de bruine basisstof de latere rangschikking

Nadere informatie

Telefoonhoesje. Patroon 1 Patroon 2 Patroon voor zelfhechtende voering

Telefoonhoesje. Patroon 1 Patroon 2 Patroon voor zelfhechtende voering Instructies Dit heb je nodig: Totally Me!- naaimachine 2 stukjes stof (11,4 cm x 33 cm) 1 stukje zelfhechtende voering 6,4 cm dun elastiek 1 gekleurde knoop Schaar Spelden De patronen staan op de laatste

Nadere informatie

Hair Styler. Register your product and get support at HP4698/22. Gebruiksaanwijzing

Hair Styler.   Register your product and get support at HP4698/22. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hair Styler HP4698/22 NL Gebruiksaanwijzing e f h g i j d c o p n m l b q k a r s t v u Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom

Nadere informatie

Maak 2 Voorpoten en 2 Achterpoten. Eindformaat: 100mm lang x 30mm op het breedste gedeelte. PUFF STITCH (EN KLEURWISSEL)

Maak 2 Voorpoten en 2 Achterpoten. Eindformaat: 100mm lang x 30mm op het breedste gedeelte. PUFF STITCH (EN KLEURWISSEL) 0 1 Maak 2 Voorpoten en 2 Achterpoten. PUFF STITCH (EN KLEURWISSEL) (Sla de draad om de naald, steek de haaknaald in een steek, sla de draad om de naald en maak een lus) 4 keer. Wissel van kleur en trek

Nadere informatie

Exclusief ontwikkeld voor de modewereld en de show business

Exclusief ontwikkeld voor de modewereld en de show business MARIELA GARRIGA Exclusief ontwikkeld voor de modewereld en de show business GENTLE DAILY SHAMPOO EN CONDITIONER Milde shampoo en conditioner voor dagelijks gebruik - - - ontwarrend Deze producten hebben

Nadere informatie

Haak- en breispullenorganizer

Haak- en breispullenorganizer Haak- en breispullenorganizer Een ideale manier om je haak- en breispullen op te bergen! Neemt veel minder ruimte in dan een kast en staat ook nog eens supergezellig! Het patroon voor deze organizer heb

Nadere informatie

www.wellaprofessionals.nl www.facebook.com/wellaprofessionalsnederland Techniekfolder BLONDOR, 12 maal verkozen tot beste blondering*, introduceert BLONDOR FREELIGHTS. De trend van nu is stonewashed blond-

Nadere informatie

HET MONSTER VAN FRANKENSTEIN

HET MONSTER VAN FRANKENSTEIN HET MONSTER VAN FRANKENSTEIN Ann D Angelo from Wonderstrange Vertaling door Charami.com DISCLAIMER: Dit patroon behoort toe aan Ann D Angelo (http://www.wonderstrange.com/). Ik heb dit patroon enkel van

Nadere informatie

Patroon Een bijzonder mooie tas

Patroon Een bijzonder mooie tas Patroon Een bijzonder mooie tas Ik heb deze tas gemaakt met een combinatie van Kimara van Adriafil en Catania. Van de Kimara had ik 5 bollen nodig, van de Catania 4 bollen. Verder gebruikte ik 4 ringen

Nadere informatie

Minni mousse. foto. MOEILIJKHEIDSGRAAD 5: Sterk gevorderd / fort avancé. MAAT 35 cm

Minni mousse. foto. MOEILIJKHEIDSGRAAD 5: Sterk gevorderd / fort avancé. MAAT 35 cm Minni mousse foto MOEILIJKHEIDSGRAAD 5: Sterk gevorderd / fort avancé MAAT 35 cm DIT HEB JE NODIG - Catania originals - 50 gram huidskleur - 50 gram zwart - 50 gram wit - 100 gram kersenroos - Haaknaald

Nadere informatie

Shrug haken. In twee varianten

Shrug haken. In twee varianten In twee varianten Benodigdheden: Voor de Shrug is gebruik gemaakt van de volgende materialen: Variant met ruiten op de rug: - 9 x Durable Cosy fine kleur 2238 Antracite - 1 x Durable Cosy fine kleur 2182

Nadere informatie

S U N & M O R E Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22

S U N & M O R E Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22 SUN&MORE Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22 MY FAVORITE SUN PROTECTION SUN CARE ESSENTIALS VOOR HAAR EN HUID Sun & More_NL.indd 2 07-04-16 16:22 7 PRODUCTEN OM HAAR EN HUID TE BESCHERMEN TEGEN ZON, CHLOOR

Nadere informatie

Het Menu. by Maison Maite. Dreams are coming true #perfecthair

Het Menu. by Maison Maite. Dreams are coming true #perfecthair Het Menu by Maison Maite Dreams are coming true #perfecthair Repeat after me... I deserve a perfect BLOWOUT & glamorous HAIREXTENSIONS BLOWOUTS INLEIDING We presenteren je graag onze 5 favo brushings geïnspireerd

Nadere informatie

NIEUW: damage remedy split end repair herstelt gespleten haarpunten onmiddellijk en herstelt het haar tot en met de volgende wasbeurt

NIEUW: damage remedy split end repair herstelt gespleten haarpunten onmiddellijk en herstelt het haar tot en met de volgende wasbeurt Krijg eindelijk het zijdezachte haar waar je altijd naar verlangd hebt met de NIEUWE Damage Remedy Split End Repair van Aveda The Art and Science of Pure Flower and Plant Essences - een nieuw plantaardig

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding SK-2010.02A Hindernisbaan wipeout mega balls Lees voor het opzetten en gebruiken van het speeltoestel deze gebruikershandleiding zorgvuldig door. Bewaar deze gebruikershandleiding

Nadere informatie

Wat we het allerleukste vinden aan ons Instagram-profiel, is dat we zo in contact komen met meiden van allerlei leeftijden van over de hele wereld,

Wat we het allerleukste vinden aan ons Instagram-profiel, is dat we zo in contact komen met meiden van allerlei leeftijden van over de hele wereld, VOORWOORD We zijn al vriendinnen sinds de peuterspeelzaal en zo lang we ons kunnen herinneren, zijn we dol op haarvlechten. Op de basisschool deden we samen met onze andere vriendinnen elke pauze niets

Nadere informatie

D. Olifant: kleur F a. lijf 1) MR met 6v (6), plaats MAR 2) 2v in elke st (12) 3) 2v in elke 2 e st (18) 4) 2v in elke 3 e st (24) 5) 3l, sla 3st

D. Olifant: kleur F a. lijf 1) MR met 6v (6), plaats MAR 2) 2v in elke st (12) 3) 2v in elke 2 e st (18) 4) 2v in elke 3 e st (24) 5) 3l, sla 3st Ballonmobiel - Het resultaat is afhankelijk van de gebruikt wol en de bijpassende haaknaald. Het voorbeeld op de foto is 46 cm breed, 72 cm hoog en is gehaakt met een 5. De dieren zijn ongeveer 10 cm groot.

Nadere informatie

DOODT BESCHERMT ANTI-LUIZEN & NETEN 1. Maximale werkzaamheid tegen luizen (in vitro testen).

DOODT BESCHERMT ANTI-LUIZEN & NETEN 1. Maximale werkzaamheid tegen luizen (in vitro testen). DOODT BESCHERMT ANTI-LUIZEN & NETEN Maximale werkzaamheid tegen luizen (in vitro testen). WERKZAAM INHOUDSOPGAVE DOODT & BESCHERMT WERKZAAM 2 2 in : Doodt & Beschermt... 3 Shampoo of lotion?...4 Gebruiksaanwijzing...

Nadere informatie

Hairdryer. www.philips.com/welcome. Register your product and get support at HP8183 HP8182 HP8181 HP8180. Gebruiksaanwijzing

Hairdryer. www.philips.com/welcome. Register your product and get support at HP8183 HP8182 HP8181 HP8180. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8183 HP8182 HP8181 HP8180 NL Gebruiksaanwijzing Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw

Nadere informatie

Hair Styler HP8650 HP8651. Register your product and get support at NL Gebruiksaanwijzing

Hair Styler HP8650 HP8651. Register your product and get support at  NL Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hair Styler HP8650 HP8651 NL Gebruiksaanwijzing Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw product op

Nadere informatie

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8696. Gebruiksaanwijzing

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8696. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8696 Gebruiksaanwijzing o n a m b l k c j d e i f g h p q r 3 4 16mm 22mm 7~10 sec. 5 7~10 sec. 6 7~10 sec. Nederlands Gefeliciteerd met

Nadere informatie

IT S YOUR TIME TO BE FABULOUS

IT S YOUR TIME TO BE FABULOUS IT S YOUR TIME TO BE FABULOUS BIJ REVLON PROFESSIONAL WORDEN WE GESTIMULEERD DOOR EEN MISSIE: HET CREËREN VAN PRODUCTEN EN BEHANDELINGEN DIE KAPPERS HELPEN OM DE SCHOONHEID IN ELKE VROUW TE ONTHULLEN HET

Nadere informatie

ACHTERVLEUGEL VAN DE RACECARROSSERIE

ACHTERVLEUGEL VAN DE RACECARROSSERIE ACHTERVLEUGEL VAN DE RACECARROSSERIE TIJDENS DEZE MONTAGESESSIE MONTEER JE DE ACHTERVLEUGEL VOOR DE RACECARROSSERIE VAN JE RB7. HIJ IS BIJZONDER STEVIG EN KAN DE BELASTINGEN VAN EEN RC-CAR MOEITELOOS AAN.

Nadere informatie

FLEXSHINE PROTECT TECHNOLOGIE TM.

FLEXSHINE PROTECT TECHNOLOGIE TM. >> stylesign Verheug u op expressieve looks, levendige kleuren en een stralende glans oftewel: op professionele styling met GOLDWELL StyleSign. Beleef de hoogste styling kwaliteit, waarmee u elke look

Nadere informatie

Modelvliegtuigbouw. Leerlingenhandleiding. De Fantra VMBO II. Auteur; Wout Heijne. Lay out Jeroen van den Brand

Modelvliegtuigbouw. Leerlingenhandleiding. De Fantra VMBO II. Auteur; Wout Heijne. Lay out Jeroen van den Brand Modelvliegtuigbouw Leerlingenhandleiding. De Fantra VMBO II Auteur; Wout Heijne Lay out Jeroen van den Brand De Romp De romp Stap 1 - Mal - Figuurzaag - Potlood - Plaatje triplex 1. Teken met behulp van

Nadere informatie

Patroon Stoere, Chique, Fluffy Tas

Patroon Stoere, Chique, Fluffy Tas Patroon Stoere, Chique, Fluffy Tas Ik heb deze tas gemaakt van de Coton 4 van Phildar, kleurnummers 0067 (zwart) en 0001 (roze) en de Originals Brazilia van Schachenmeyr, kleurnummer 00087. Van de Coton

Nadere informatie

De Techniek en de praktijk

De Techniek en de praktijk De Techniek en de praktijk De inhoud van dit werkboek komt LETTERLIJK van de geweldige site: http://www.ballonfigurensite.nl/ (Op die site staan nog tientallen andere voorbeelden! Neem maar eens een kijkje.)

Nadere informatie

Patroon en werkbeschrijving grote en kleine tas

Patroon en werkbeschrijving grote en kleine tas Patroon en werkbeschrijving grote en kleine tas onworpen in opdracht van Veritas Ontwerp: Nele van OOYAmade 1. Benodigdheden Benodigdheden om beide tassen te maken (kan verschillen afhankelijk van de stofkeuzes

Nadere informatie

Haak-Oma. Afkortingen: MR = Magische ring V = Vaste L = Losse St = Steek Hv = Halve vaste

Haak-Oma. Afkortingen: MR = Magische ring V = Vaste L = Losse St = Steek Hv = Halve vaste Haak-Oma Dit patroon is eigendom van Zhaya/Zhaya Designs. Verkopen, ruilen, openbaar maken, en/of verspreiden van dit patroon (incl. vertalingen), is niet toegestaan. Natuurlijk mogen ook het patroon,

Nadere informatie

www.zonweringbenelux.nl

www.zonweringbenelux.nl www.zonweringbenelux.nl Model : Met Flap Wij maken hier een vouwgordijn van 1 meter breed x 1 meter hoog gemaakt van een kamerhoge stof die recht van draad is. Benodigdheden: Schaar Naaimachine Strijkplank

Nadere informatie

Benodigdheden krukje. Maat van het krukje: 28x28x41cm. Veel plezier met het maken van deze krukhoes! Liefs, Carina Nuninga

Benodigdheden krukje. Maat van het krukje: 28x28x41cm. Veel plezier met het maken van deze krukhoes! Liefs, Carina Nuninga Benodigdheden krukje Maat van het krukje: 28x28x41cm Breiring van 28 cm (41 pinnen) Loom haak Haaknaald +/- 5.5 (of passend bij het garen) Zpagetti +/- 450 gram De belangrijkste eigenschap van Hoooked

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding SK-2010.03A Klim kantel twister ladder Lees voor het opzetten en gebruiken van het speelkussen deze gebruikershandleiding zorgvuldig door. Bewaar deze gebruikershandleiding bij het

Nadere informatie

Baby Bunnies Meisjes - Kinderwagenspanner

Baby Bunnies Meisjes - Kinderwagenspanner Baby Bunnies Meisjes - Kinderwagenspanner No. 1001-192-8340 Materialen: Rainbow 8/4, per konijn ca. kleur A 25 gram en kleur B 8 gram, restje roze voor de snuitjes Haaknaald 2,5 mm 6 veiligheidsogen 6

Nadere informatie

Deze engel is erg leuk en is makkelijk te maken. Wat heb je nodig: 2 Verschillende stoffen 15cm x 15cm (gewaden). 2 Vilt 12cm x 14 cm (vleugels).

Deze engel is erg leuk en is makkelijk te maken. Wat heb je nodig: 2 Verschillende stoffen 15cm x 15cm (gewaden). 2 Vilt 12cm x 14 cm (vleugels). Deze engel is erg leuk en is makkelijk te maken. Wat heb je nodig: 2 Verschillende stoffen 15cm x 15cm (gewaden). 2 Vilt 12cm x 14 cm (vleugels). 1 Gebroken wiee stof 8cm x 8cm (hoofd). 1 Vilt 4cm x 4cm

Nadere informatie

Bewaarmand met leren bodem Vierkant - Klein

Bewaarmand met leren bodem Vierkant - Klein Bewaarmand met leren bodem Vierkant - Klein Materialen: Haaknaald nr. 5. Kies een maat groter als u strak haakt. Hobbii Ribbon Go Handmade leren bodem 15x15 cm Stekenmarkeerders 10 cm zwarte leren bandjes

Nadere informatie

Gratis naaipatroon jurkje maat

Gratis naaipatroon jurkje maat Gratis naaipatroon jurkje maat 68 t / m 92 Materialen: * Rood- wit geruite stof (30 cm bij 15 cm) (voorpand jurkje boven) * Blauw- wit geruite stof (40 cm bij 35 cm) (voorpand jurkje onder) * Sierband

Nadere informatie

157218_massage_kaarten_04465 massage kaarten N.QXD 23/06/15 10:30 Pag Fig. 1 Fig. 2

157218_massage_kaarten_04465 massage kaarten N.QXD 23/06/15 10:30 Pag Fig. 1 Fig. 2 Voorhoofdholte Hersenen Hypofyse Hersenen Neus Mond Hals Inwendige organen Borst Lendenen Heiligbeen/Stuitbeen Blaas/endeldarm Nek/Schildklier Zonnevlecht Bijnier Oog Bovenste lymfvatenstelsel Oor Schouder

Nadere informatie

Tekst gekleurd in roze = opmerkingen/bedenkingen van de vertaler (niet uit het originele patroon)

Tekst gekleurd in roze = opmerkingen/bedenkingen van de vertaler (niet uit het originele patroon) DE KAT IN HET RAAM Sara Elizabeth Kellner Vertaling Charami.com DISCLAIMER Dit patroon behoort toe aan Sara Elizabeth Kellner (http://www.rabbitholeknits.com/). Charami.com maakte enkel de vertaling, onafhankelijk

Nadere informatie

Hairdryer HP4984 HP4983 HP4982 HP4981 HP Register your product and get support at. Gebruiksaanwijzing

Hairdryer HP4984 HP4983 HP4982 HP4981 HP Register your product and get support at. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4984 HP4983 HP4982 HP4981 HP4980 NL Gebruiksaanwijzing 7k j 7l i a h b c d e f g Nederlands 1 Belangrijk Lees deze gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

Jullie begrijpen het lege nest syndroom is bij mij nu al aan het ontstaan.

Jullie begrijpen het lege nest syndroom is bij mij nu al aan het ontstaan. Nieuwsbrief Juni 2017 Tijd vliegt als je het naar je zin hebt. Zo begin ik wel vaker de nieuwsbrief, maar voelt het voor jullie ook niet zo? Als ik naar mijn eigen leven kijk, sta ik voor een grote verandering.

Nadere informatie

Pruikjes voor Poppie

Pruikjes voor Poppie Pruikjes voor Poppie Algemeen: Er zijn verschillende manieren en materialen voor het maken van een poppenpruik. Hieronder worden er een paar beschreven, maar er zijn veel meer mogelijkheden (kijk bv. eens

Nadere informatie

Maak van je opleiding Basis hairstyling een succes!

Maak van je opleiding Basis hairstyling een succes! Maak van je opleiding Basis hairstyling een succes! Kom je cursus inkijken: Antwerpen, Frankrijklei 127, 2000 Gent, Oude Brusselseweg 125, 9050 Hasselt, Simpernelstraat 27, 3511 +32 3 292 33 33 info@schoonheidsschool.com

Nadere informatie

Register your product and get support at HP8699. Gebruiksaanwijzing

Register your product and get support at   HP8699. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8699 Gebruiksaanwijzing r q p o a b s t n m c d u l k e Salon j f g h i v 23 24 x 3 4 7~10 sec. 5 7~10 sec. 6 7~10 sec. 7 7~10 sec. 8

Nadere informatie

Styler. Register your product and get support at HP4681/00. Gebruiksaanwijzing

Styler.  Register your product and get support at HP4681/00. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Styler HP4681/00 NL Gebruiksaanwijzing a h g b c f e d Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw product

Nadere informatie

Professionele Titanium Straightener/Curler Soepel glijdende Titanium Floating Plates voor een zijdezachte, glanzende en gezonde finishing

Professionele Titanium Straightener/Curler Soepel glijdende Titanium Floating Plates voor een zijdezachte, glanzende en gezonde finishing Professionele Titanium Straightener/Curler Soepel glijdende Titanium Floating Plates voor een zijdezachte, glanzende en gezonde finishing BALMAIN HAIR Balmain Hair is een wereldwijd merk, verkrijgbaar

Nadere informatie

STAPPENPLAN KUSSEN BOHO. Hoe maak je het? MAKERS MET ERVARING MEER HOBBY'S KUSSEN BOHO STAP 1: ZO MAAK JE HET STAP 2: MAAK HET WEEFRAAM

STAPPENPLAN KUSSEN BOHO. Hoe maak je het? MAKERS MET ERVARING MEER HOBBY'S KUSSEN BOHO STAP 1: ZO MAAK JE HET STAP 2: MAAK HET WEEFRAAM ALLE BENODIGDHEDEN VIND JE OP: https://www.veritas.be/be_nl/creatieve-ideeen/kussen-boho MAKERS MET ERVARING MEER HOBBY'S Hoe maak je het? STAP 1: ZO MAAK JE HET - knip 2 lappen van 41 X 35 cm - knip 1

Nadere informatie

Laten we beginnen! Wat betekenen de kleuren: Wel. Wel maar voorzichtig. Niet

Laten we beginnen! Wat betekenen de kleuren: Wel. Wel maar voorzichtig. Niet Oké: In deze wijzer leer je hoe je een pony moet poetsen en opzadelen. Voor het poetsen geld dat je eerst de rosborstel dan de harde borstel dan de zachte borstel gebruikt om het lichaam van je pony te

Nadere informatie

Syoss bouwt verder op de SALONPLEX technologie en brengt 2 innovaties binnen de styling- en de kleuringen-markt

Syoss bouwt verder op de SALONPLEX technologie en brengt 2 innovaties binnen de styling- en de kleuringen-markt Back to LVTPR Syoss bouwt verder op de SALONPLEX technologie en brengt 2 innovaties binnen de styling- en de kleuringen-markt Brussel, 11 april 2018 - Dit voorjaar 2018 presenteert Syoss het SALONPLEX

Nadere informatie

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8698. Gebruiksaanwijzing

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8698. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8698 Gebruiksaanwijzing o n m a b p q l k c d r j i e Salon s f g h t u 24 v 3 4 7~10 sec. 5 7~10 sec. 6 7 Nederlands Gefeliciteerd met

Nadere informatie

Kapsels. Als je haar maar goed zit! WINACTIE! BACK TO SCHOOL. De kapsels van Rihanna. Vlecht Pakket t.w.v. 97,- GRATIS

Kapsels. Als je haar maar goed zit! WINACTIE! BACK TO SCHOOL. De kapsels van Rihanna. Vlecht Pakket t.w.v. 97,- GRATIS MAGAZINE Alle geheimen voor een perfect kapsel BACK TO SCHOOL Kapsels De kinderen gaan weer naar school dus tijd voor een nieuw kapsel WINACTIE! GRATIS Vlecht Pakket t.w.v. 97,- De kapsels van Rihanna

Nadere informatie

PRIJSLIJST. BRUSHING MENU S (+20 MIN) Shampoo + verzorging + versteviger + brushing + lak/wax

PRIJSLIJST. BRUSHING MENU S (+20 MIN) Shampoo + verzorging + versteviger + brushing + lak/wax PRIJSLIJST BARBIER SNIT MENU Shampoo + snit + gel/wax of pomade... 33 SNIT TONDEUZE OF ZIJKANTEN SCHEREN Shampoo + tondeuze + gel/wax of pomade... 22 AMBACHTELIJK SCHEREN 25 MIN Met warme en koude kompressen...28,10

Nadere informatie

PRIJSLIJST. BRUSHING MENU S (+20 MIN) Shampoo + verzorging + versteviger + brushing + lak/wax

PRIJSLIJST. BRUSHING MENU S (+20 MIN) Shampoo + verzorging + versteviger + brushing + lak/wax PRIJSLIJST BARBIER SNIT MENU Shampoo + snit + gel/wax of pomade... 35 SNIT TONDEUZE OF ZIJKANTEN SCHEREN Shampoo + tondeuze + gel/wax of pomade... 22 AMBACHTELIJK SCHEREN 25 MIN Met warme en koude kompressen...28,10

Nadere informatie

Downloaded from www.vandenborre.be Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8655 HP8656. Gebruiksaanwijzing

Downloaded from www.vandenborre.be Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8655 HP8656. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8655 HP8656 NL Gebruiksaanwijzing a b c d e f g h c d i j k Downloaded from www.vandenborre.be C 3 Downloaded from www.vandenborre.be

Nadere informatie

/

/ Haak je eigen Instax met het heerlijk zachte garen, wat zo over je haaknaald glijd, van het merk Schachenmayr Soft&Easy. Deze leuke Instax kun je voor jezelf gebruiken of kun je maken voor `n lief fotograafje!

Nadere informatie

Beauty Trade. Trends. Voorjaar en zomer. De nieuwe haarlijnen. Handen af van Zelfstandigenaftrek

Beauty Trade. Trends. Voorjaar en zomer. De nieuwe haarlijnen. Handen af van Zelfstandigenaftrek nummer 2 2015 FNV MOOI voor leerlingen, werknemers en zelfstandigen zonder personeel die werkzaam zijn in de uiterlijke verzorging De nieuwe haarlijnen Beauty Trade Handen af van Zelfstandigenaftrek Trends

Nadere informatie

Materialen 481 m getwijnd of gevlochten katoenen touw, ø 4 mm Houten staaf van 1,2 m, dik en stevig genoeg om het gewicht van je gordijn te dragen

Materialen 481 m getwijnd of gevlochten katoenen touw, ø 4 mm Houten staaf van 1,2 m, dik en stevig genoeg om het gewicht van je gordijn te dragen gordijn Een macramégordijn is prachtig in elke deuropening en is perfect om een open kast mee af te sluiten en de aandacht af te leiden van wat er allemaal in ligt. Dit is een ontwerp voor een gordijn

Nadere informatie

W A V I N G some like it wavy Z210MATM1114 NO INHIBITION WEAVING ARGOMENTARIO IT_INTERNO+COP_EN.indd 1 15/01/16 17:03

W A V I N G some like it wavy Z210MATM1114 NO INHIBITION WEAVING ARGOMENTARIO IT_INTERNO+COP_EN.indd 1 15/01/16 17:03 W A V I N G some like it wavy THE ULTIMATE EXCLUSIVITY BY z.one concept NO INHIBITION WAVING De natuurlijke en technologische innovatie verandert de vorm van het haar met respect voor de haarstructuur

Nadere informatie

Philips Haircare Style Guide winter 08/09

Philips Haircare Style Guide winter 08/09 Philips Haircare Style Guide winter 08/09 Everyday A great hair day www.philips.nl www.salonb.nl Everyday A Great hair day De laatste haartrends Tips & trucs van de experts Verwen- en stylebehandeling

Nadere informatie

Naaibeschrijving Wortel

Naaibeschrijving Wortel Naaibeschrijving Wortel Wij raden aan om eerst het voorbeeldpak te bekijken bij De Musketier. Het voorbeeldpak hangt vanaf 11-01-2019 klaar. Heb je hulp nodig bij het naaien van het pak? Wij zijn iedere,

Nadere informatie

MIRACLE 5IN1 CURLER 25/19

MIRACLE 5IN1 CURLER 25/19 25/19 PRODUCTOMSCHRIJVING De Max Pro Miracle 5in1 is een complete krultang voorzien van vijf verschillende opzet stukken [18/9mm, 19mm, 25mm, 25/19mm & 32/25mm] dat jouw haar - per haarlok - in drie seconden

Nadere informatie

Verzorging van de Newfoundlander

Verzorging van de Newfoundlander Wat heb je nodig: Verzorging van de Newfoundlander - shampoo - conditioner - droge handdoeken - waterblazer +/- 199 - trimtafel +/- 250 - watten voor het schoonmaken van de oren - nagelknipper +/- 9 -

Nadere informatie

Gumnut Crochet Designs from Aus

Gumnut Crochet Designs from Aus Large Easter Bilby Materiaal 4 draads katoen x 150 gram basiskleur (licht grijs) 4 draads katoen 50 gram contrastkleur A (groen/blauw) 4 draads katoen restanten contrastkleur B & C (koraal, geel) roze,

Nadere informatie

Uit LandIdee 03 juni-juli 2014. Gehaakt en gebreid alles van raffia

Uit LandIdee 03 juni-juli 2014. Gehaakt en gebreid alles van raffia Uit LandIdee 03 juni-juli 2014 Gehaakt en gebreid alles van raffia Dankzij het gemakkelijk te verwerken rayon raffia (strengen met een looplengte van 20 m) creëer je leuke voorwerpen die de (voor)zomer

Nadere informatie

Vertaald in april 2018, aangepast in september 2018

Vertaald in april 2018, aangepast in september 2018 Vertaald in april 2018, aangepast in september 2018 hello@knotforgotten.org @knotforgottenorg https://www.opendoors.org.au/knotforgotten Nederlandse vertaling door @WithLoveFeli Laat de kinderen bij me

Nadere informatie

Parfum Kleurstoffen Parabenen Sulfaten*

Parfum Kleurstoffen Parabenen Sulfaten* EEN BEPERKT GAMMA VOOR MAXIMALE PRESTATIES EN EEN FRISSE GEZONDE LOOK Elk DermaSyd product is gebaseerd op de filosofie van geavanceerde parfumvrije formules en hoogwaardige ingrediënten om u te voorzien

Nadere informatie

De Haagse. Fotokarton snijden met de Speed Mat. Door. Johan van den Broek

De Haagse. Fotokarton snijden met de Speed Mat. Door. Johan van den Broek De Haagse Fotokarton snijden met de Speed Mat Door Johan van den Broek Foto karton snijden met de Speed Mat Voordat je gaat beginnen zijn de volgende dingen noodzakelijk om te weten. 1 de maat van je passe

Nadere informatie