Gelet op het besluit van 12 december 2006, kenmeric BK 2006/ (Stcrt. 20 december 2006, 248)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gelet op het besluit van 12 december 2006, kenmeric BK 2006/411325 (Stcrt. 20 december 2006, 248)"

Transcriptie

1 2006

2 Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties ^ ^ f ^^^^ Oatum 15 november 2007 Ons kenmerk MINISTER VAN BINNENLANDSE ZAKEN EN KONINKRIJKSRELATIES DGKB/KabInetazalien Gelet op de Wet subsidiering politieke pariijen, Gelet op het besluit van 12 december 2006, kenmeric BK 2006/ (Stcrt Voor de politieke pariij CDA voor hetjaar 2006 de subsidie vast te stellen op ,58. Hiervan betreft ,00 de subsidie ten behoeve van het politiek wetenschappelijke instituut en ,68 de subsidie ten behoeve van de politieke jongerenorganisatie. 2. Na verrekening van het totaal van de voor het jaar 2006 verstrekte voorschotten ad ,00 resteert een nog te ontvangen bedrag van (afgerond) Bij de vaststelling van de subsidie is uitgegaan van een politieke pariij met leden en van een politieke jongerenorganisatie met 985 leden. >Het nog te ontvangen bedrag zal worden overgemaakt op ten name van Centrale verrekenkas CDA te Den IHaag. DE MINISTER VAN BINNENLANDSE ZAKEN EN KONINKRIJKSRELATIES, Voor deze Op grond van de Atgemene wet Bestuursreciit en met inachtneming van de bepalingen van deze wet kan de belanghebbende binnen zes weken nadat iïet besluit Is verzonden of uitgereikt daartegen een bezwaarsciirift indienen bl] de Minister van Binnenlandse Zalten en Koninjfrijksrelaties (Postbus 20011, 2500 EA Den Haag).

3 Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties t^ ^ f ^^^^ IS november 2007 One kenmsrk DGKB/Kablnelszaken Gelet op de Wet subsidiering politieke pariijen. Gelet op hel besluit van 12 december 2006, kenmerk BK 2006/ (Stcrt. 20 december ) 1. Voor de politieke partij Christen Unie voor het jaar 2006 de subsidie vast te stellen op een bedrag van ,68. Hiewan betreft ,00 de subsidie ten behoeve van het politiek wetenschappelijke instituut en ,31 de subsidie ten behoeve van de politieke jongerenorganisatie, 2, Na verrekening van het totaal van de voor het jaar 2006 verstrekte voorschotten ten bedrage van ,00 resteert een nog te ontvangen bedrag van (afgerond) Bij de vaststelling van de subsidie is uitgegaan van een politieke pariij met ieden en van een politieke jongerenorganisatie met leden. Het nog te ontvangen bedrag zal worden overgemaakt op ten name van de Christen Unie te Amersfoort. DE MINISTER VAN BINNENLANDSE ZAKEN EN KONINKRIJKSRELATIES. Dejvnd^directeur-generaal Bestuur, Op groni]^an de Algeinene wet Bestuursrecht en met inachtneming van de bepalingen van deze wet Kan de belangtiebbende binnen zes weken nadat het besluit is veizonden of uitgereikt daartegen een bezwaarschrift Indienen bi] de Minister van Binnenlandse Zaken en KonlnkriJKsrelaties (Postbus 20011, 2500 EA Den Haag).

4 Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties ^ f 15 november 2007 Ons kenmerk S737 OGKB/KaHnetszaken Gelet op de Wet subsidiering politieke partijen. Gelet op het besluit van 12 december 2006, kenmerk BK 2006/ (Stcrt Voor de politieke pariij D66 voor het jaar 2006 de subsidie vast te stellen op een bedrag van ,55. Hien/an betreft ,00 de subsidie ten behoeve van het politiek wetenschappelijke instituut en ,02 de subsidie ten behoeve van de politieke jongerenorganisatie. 2. Na venekening van het totaal van de voor het jaar 2006 verstrekte voorschotten ten bedrage van ,00 resteert een nog te ontvangen bedrag van (afgerond) Bij de vaststelling van de subsidie Is uitgegaan van een politieke partij met leden en van een politieke jongerenorganisatie met leden. Het nog te ontvangen bedrag zal worden overgemaakt op ten name van de penningmeester D66 te Den Haag. DE MINISTER VAN BINNENLANDSE ZAKEN EN KONINKRIJKSRELATIES, Qe wnd, directeur-generaal Bestuur. op grond van ae /M'gemene wet Bestuursrecht en met inachtneming van de bepalingen van deze viret kan de belanghebbende binnen zes weken nadat hst besluit is verzonden of uitgereikt daartegen een bezwaarschrift indienen bij de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (Postbus EADen Haag).

5 Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties ^ ^ f ^^^^ IS november 2007 Ons kenmerk DGKB/Kablnetszaken Gelet op de Wet subsidiering politieke pariijen. Gelet op het besluit van 12 december 2006, kenmeric BK 2006/ (Stcrt Voor de politieke pariij Groen Links voor het jaar 2006 de subsidie vast te stellen op een bedrag van ,42. Hiervan betrefl ,00 de subsidie ten behoeve van het politiek wetenschappelijke instituut en ,32 de subsidie ten behoeve van de politieke jongerenorganisatie. 2. Na venrekening van het totaal van de voor het jaar 2006 verstrekte voorschotten ten bedrage van ,00 resteert een nog te ontvangen bedrag van (afgerond) Bij de vaststeiling van de subsidie is uitgegaan van een politieke partij met leden en van een politieke jongerenorganisatie met 594 leden. Het nog te ontvangen bedrag zat worden overgemaakt op ten name van Groen Links te Utrecht. DEMINISTER VAN BINNENLANDSE ZAKEN EN KONINKRIJKSRELATIES, * directeur-generaal Bestuur. op grond van de Algemene wet Gestuursreciit en met inachtneming van de bepalingen van deze wet kan de belanghebbende binnan zes weksn nadat het besluit is verzonden of uitgereikt daartegen een bezwaarschrift Indienen bij de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (Postbus 20011, 2500 EADen Haag).

6 Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties 15 navember 2007 Ons kenmerk DGKB/Kablnetszaken Gelet op de Wet subsidiering politieke partijen. Gelet op het besluit van 12 december 2006, kenmerit BK 2006/ (Stcrt Voor de politieke partij LPF voor hetjaar 2006 de subsidie vast te stellen op een bedrag van ,55. Hiervan betreft ,00 de subsidie ten behoeve van het politiek wetenschappelijke instituut en ,00 de subsidie ten behoeve van de politieke jongerenorganisatie. 2. Na verrekening van het totaal van de voor hetjaar 2006 verstrekte voorschotten ad ,00 resteert een bedrag van (afgerond) Op dit bedrag van wordt een bedrag van in mindering gebracht ter verrekening van het restant van de vordering in verband met de subsidieafrekening over 2005 (besluit van 6 april 2007, kenmeri< ). Het nog te ontvangen bedrag bedraagt Bij de vaststelling van de subsidie is uitgegaan van een politteke partij met leden en van een politieke jongerenorganisatie met 187 leden. DE, md. directeur-generaal Bestuur, Op grond van de Algemene wet Bestuursrecht en met Inachtneming van de bepalingen van deze wet kan de belanghebbende binnen zes weken nadat het besiuit is verzonden of uitgereikt daartegen een bezwaarschrift indienen bij de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (Postbus 20011, 2500 EADen Haag).

7 Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties f 15 november 2007 Ons kenmark DGKB/Kabinetszaken Gelet op de Wet subsidiering politieke partijen. Gelet op het besluit van 12 december 2006, kenmeric BK 2006/ (Stcrt Voor de politieke partij OSF voor hetjaar 2006 de subsidie vast te stellen op een bedrag van ,49. Hiervan betreft ,00 de subsidie ten behoeve van het politiek wetenschappelijke instituut. 2. Na verrekening van het totaal van de voor hetjaar 2006 verstrekte voorschotten ad ,00 resteert een nog te onh/angen bedrag van (afgerond) Bij de vaststelling van de subsidie is uitgegaan van een politieke pariij met leden. Het nog te ontvangen bedrag zal wonjen overgemaakt op ten name van OSF te Arnhem. DE MINISTER VAN BINNENLANDSE ZAKEN EN KONINKRIJKSRELATIES, n-...^j ^iromaiir.np.neraal Bestuur, Op grónd van de Algemene wet Bestuursrecht en met inachtneming van de bepalingen van deze wet kan de belanghebbende binnan zes weken nadat tiet besluit is verzonden of uitgereikt daartegen een bezwaarschrift indienen bij de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (Postbus 20011, 2500 EADen Haag).

8 Ministerie van Binneniandse Zaken en Koninkrijksrelaties ^ ^ f ^ ^ ^ ^ IS navember2007 Ons kenmark MINISTER VAN BINNENLANDSEZAKEN EN KONINKRUKSRELATIES DGKB/Kablnetszaken Gelet op de Wet subsidiering politieke partijen. Gelet op het besluit van 12 december 2006, kenmeric BK 2006/ (Stcrt. 20 december 2006,248) 1. Voor de politieke partij PvdA voor het jaar 2006 de subsidie vast te stellen op een bedrag van ,25. Hien/an betreft ,00 de subsidie ten behoeve van het politiek wetenschappelijke instituut en ,61 de subsidie ten behoeve van de politieke jongerenorganisatie. 2. Na venekening van het totaal van de voor het jaar 2006 verstrekte voorschotten ad ,00 resteert een nog te ontvangen bedrag van (afgerond) Bij de vaststelling van de subsidie is uitgegaan van een politieke partij met leden en van een politieke jongerenorganisatie met leden. Het nog le ontvangen bedrag zal worden overgemaakt op ten name van PvdA te Amsterdam. DE MINISTER VAN BINNENLANDSE ZAKEN EN KONINKRIJKSRELATIES, V(X)r deze, Iirecteur-generaal Bestuur, Op groog «OM u«aigemene wet Bestuursrecht en met inachtneming van de bepalingen van deze wet kan de belanghebbende binnen zes weken nadat het besluit is verzonden of uitgereikt daartegen een bezwaarschrift indienen bij de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (Postbus 20011, 2500 EA Den Haag).

9 15 november 2007 One kenmerk DGKB/Kablnetszaken Gelet op de Wet subsidiering politieke partijen. Gelet op het besiuit van 12 december 2006, kenmeric BK 2006/ (Stcrt Voor de politieke partij PvdD voor het jaar 2006 de subsidie vast te stellen op een bedrag van , Na verrekening van het totaal van de voor het jaar 2006 verstrekte voorschotten ad ,00 resteert een nog te ontvangen bedrag van (afgerond) Bij de vastslelling van de subsidie is uitgegaan van een politieke partij met leden. Het nog te ontvangen bedrag zal worden overgemaakt op ten name van Partij voor de Dieren te AmstenJam. DE, J3e-\{/nd. directeur-generaal Bestuur Op gruno van de Algemene wet Bestuursrecht en met inachlneming van de bepalingen van deze wet kan de belanghebbende binnen zes weken nadat het t>eslult Is veizonden of uitgereikt daartegen een bezvi/aarschrift indienen bl] de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (Postbus 20011, 2500 EADen Haag).

10 Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties ^ ^ f ^ ^ ^ ^ 15 navember 2007 Ons kenmerk MINISTER VAN BINNENLANDSE ZAKEN EN KONINKRIJKSRELATIES DGKB/Kablnetszaken Gelei op de Wet subsidiering politieke partijen, Gelet op hel besluit van 12 december 2006, kenmeric BK 2006/ (Stcrt Voor de polilieke partij SP voor het jaar 2006 de subsidie vast te stellen op een bedrag van ,07. Hiervan betreft ,00 de subsidie len behoeve van het politiek wetenschappelijke instituut en ,18 de subsidie ten behoeve van de politieke jongerenorganisatie. 2. Na verrekening van hel totaal van de voor hel jaar 2006 verstrekte voorschotien ad ,00 resteert een nog le ontvangen bedrag van (afgerond) Bij de vaststelling van de subsidie is uitgegaan van een politieke partij met leden en van een politieke jongerenorganisatie met leden. Het nog le onlvangen bedrag zal worden overgemaakt op ten name van de Socialistische Partij le Rotterdam. DE MINISTER VAN BINNENLANDSE ZAKEN EN KONINKRIJKSRELATIES, irecteur-generaal BP=*'" " Op grond van da Algemene wet Bestuursrecht en mei inachtneming van de bepalingen van deze wet kan de belanghebbende binnen zes weken nadat het besluit is verzonden of uitgereikt daartegen een bezwaarschrift indienen bij de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksreiaties (Postbus 20011, 2500 EA Den Haag).

11 Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksreiaties ^ ^ f ^0^^ 15 navember 2007 One kenmerk DGKB/Kablnelszaken Gelet op de Wet subsidiering polilieke partijen, Gelel op het besiuit van 12 december 2006, kenmerk BK 2006/ (Stcrt V(X)r de politieke partij WD voor hel jaar 2006 de subsidie vast te stellen op een bedrag van ,09. Hien/an betreft ,68 de subsidie ten behoeve van het politiek wetenschappelijke inslttuul en ,33 de subsidie len behoeve van de politieke jongerenorganisatie. 2. Na verrekening van hel tolaal van de voor het jaar 2006 verstrekte voorschotten ad ,00 resteert een nog te ontvangen bedrag van (afgerond) Bij de vaststelling van de subsidie is uitgegaan van een politieke partij met leden en van een politieke jongerenorganisatie met leden. Het nog te ontvangen bedrag zal worden overgemaakt op ten name van WD le Den Haag. DE MINISTER VAN BINNENLANDSE ZAKEN EN KONINKRIJKSRELATIES, Da-wod. directeur-generaal Bestuur, Op grond van de Algemene wet Bestuursrecht en met inachtneming van de bepalingen van deze wet kan de belanghebbende binnen zes weken nadat het besluh is verzonden of urgereikt daartegen een bezwaarschrift indienen bij de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (Postbus 20011, 2500 EA Den Haag).

12 Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksreiaties 11 december 2007 Ons kenmerk DGKB/Kablnetszaken Gelet op de Wet subsidiering polilieke partijen en gelet op het besluit van 12 december 2006, kenmeric BK 2006/ (Stcrt. 20 Onder intrekking van hel besluit van 20 december 2005 met nummer Voor de politieke partij SGP voor het jaar 2006 de subsidie vast te stellen op ,30. Hiervan belreft ,00 de subsidie ten behoeve van hel politiek wetenschappelijke instituut en ,39 de subsidie ten behoeve van de politieke jongerenorganisatie. Nu geen voorschot is verstrekt voor het jaar 2006 bedraagt het nog te ontvangen bedrag (afgerond) Bij de vaststelling van de subsidie is uitgegaan van een politieke partij met leden en van een politieke jongerenorganisatie met leden. Het nog te ontvangen bedrag zal worden overgemaakt op ten name van Penningmeester van de Staatkundige Gereformeerde Partij te Gouda. DE, Voor deze. De directeur-generaal Bestuur en Koninkrijksrelaties, Op grond van de Algemene wet Bestuursrecht en met Inachtneming van de bepalingen van deze wet kan de belanghebbende binnen zes weken nadat het besluit is vetzondsn of uitgereikt daartegen een bezwaarschrift indienen bij de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (Postbus 20011, 2500 EA Den Haag).

Verkiezingsuitslagen Tweede Kamer 22 januari 2003

Verkiezingsuitslagen Tweede Kamer 22 januari 2003 Verkiezingsuitslagen Tweede Kamer 22 januari 2003 1. Totaaluitslag Opkomstpercentage: 85,26 1 Christen Democratisch Appèl (CDA) 2342 2239 103 2 Lijst Pim Fortuyn (LPF) 615 1784-1169 3 VVD 1956 1415 541

Nadere informatie

Provincie Noord-Holland

Provincie Noord-Holland Provincie Noord-Holland POSTBUS 3007 2001 DA HAARLEM Burgemeester en wethouders van Bloemendaal De heer N.M. den Hertog Postbus 201 2050 AE OVERVEEN Gedeputeerde Staten Uw contactpersoon M. Vermeij SVT/SUB/A

Nadere informatie

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties > Retouradres Postbus 20011 2500 EA Den Haag Directoraat-Generaaj Overheidsorganisatie Directie Ambtenaar en Organisatie Programma normering topinkomens

Nadere informatie

Agentschap BPR DGBK/BPR

Agentschap BPR DGBK/BPR Agentschap BPR DGBK/BPR In het verzoek van 26 november 2012, BPR2012/53973, heeft het Universitair Medisch Centrum Utrecht verzocht om autorisatie voor de systematische verstrekking van gegevens uit een

Nadere informatie

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties 2500 EA s-gravenhage Turtmarkt 147 Postbus 20011 s-gravenhsge Ambtsdragers Afdeling Politieke Publieke Sector Directie Arbeidszaken > Retouradres Postbus 20011 2500 EA s-gravenhaqe Pagina 1 van 2 ontvangen

Nadere informatie

Alkyon Hydraulic Consultancy & Research

Alkyon Hydraulic Consultancy & Research bezoekadres Voorsterweg 28 8316 PT Marknesse postadres Postbus 248 8300 AE Emmeloord e-mail info@alkyon.nl internet http://www.alkyon.nl Mw. Centrale Handhaving Dierproeven VWA Noord west Hooge Kadijk

Nadere informatie

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Retouradres Postbus 20011 2500 EA Den Haag Turfmarkt 147 Den Haag Postbus 20011 2500 EA Den Haag www.rijksaverheid.ni www.topinkomens.ni Kenmerk

Nadere informatie

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties - Alle - Het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties > Retouradres Postbus 20011 2500 FA Den Haag Turfmarkt 147 Den Haag Postbus 20011 2500 EA Den Haag www.rijksoverheid fl1 Ken merk 20

Nadere informatie

Triodos Vastgoedfonds NV p/a van Draeckeburgh VOF. 3720 AG Bilthoven

Triodos Vastgoedfonds NV p/a van Draeckeburgh VOF. 3720 AG Bilthoven > Retouradres Postbus 30941 2500 GX Den Haag Triodos Vastgoedfonds NV p/a van Draeckeburgh VOF 3720 AG Bilthoven Directoraat-Generaal Wonen, Bouwen en Integratie Directie Woningbouw Cluster Energiebeleid

Nadere informatie

Totaaloverzicht beoordeling gemeenten en politieke partijen. Gemiddelde per. Gemiddelde per. Totaal aantal gemeenten. (percentage)

Totaaloverzicht beoordeling gemeenten en politieke partijen. Gemiddelde per. Gemiddelde per. Totaal aantal gemeenten. (percentage) Totaaloverzicht beoordeling n en politieke partijen Politieke partij Gemeente Alkmaar Almelo Amersfoort Amsterdam Arnhem Breda Den Bosch Den Haag Deventer Dordrecht Eindhoven Emmen Enschede Groningen Haarlem

Nadere informatie

Je kunt op internet ook kijken op: www.kieskompas.nl www.stemwijzer.nl www.ookjij.nl www.wiekiesjij.nl. We hopen dat het boek je verder helpt.

Je kunt op internet ook kijken op: www.kieskompas.nl www.stemwijzer.nl www.ookjij.nl www.wiekiesjij.nl. We hopen dat het boek je verder helpt. In dit boek staat informatie over de Provinciale Statenverkiezingen. Die zijn op 2 maart 2011. Het boek gaat over de verkiezingen in de provincie Zuid-Holland. Het Educatief Centrum voor Cliënten van de

Nadere informatie

Voorlopige uitslag Amsterdam. Project: 12213 Verkiezingen Tweede Kamer 2012 In samenwerking met: Dienst Basisinformatie/Bureau Verkiezingen

Voorlopige uitslag Amsterdam. Project: 12213 Verkiezingen Tweede Kamer 2012 In samenwerking met: Dienst Basisinformatie/Bureau Verkiezingen Verkiezingen 2012 Tweede Kamer Voorlopige uitslag Amsterdam Project: 12213 In samenwerking met: Dienst Basisinformatie/Bureau Verkiezingen Samenstelling publicatie: Jeroen Slot Cor Hylkema Oudezijds Voorburgwal

Nadere informatie

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties > Retouradres Postbus 20011 2500 A Den Haag Directie Constitutionele Zaken en Wetgeving Turfn,arkt 147 Den Haag Postbus 20011 2500 EA Den Haag Kenmerk

Nadere informatie

Gelet op de artikelen 3.1 en 3.2 van de Wet basisregistratie personen wordt op dit verzoek als volgt besloten.

Gelet op de artikelen 3.1 en 3.2 van de Wet basisregistratie personen wordt op dit verzoek als volgt besloten. In het verzoek van 11 november 2014, 2014-0000607450, heeft de Raad van State, Afdeling Bestuursrechtspraak verzocht om autorisatie voor de systematische verstrekking van gegevens uit de basisregistratie

Nadere informatie

Hoge Raad der Nederlanden Sector Fiscaal

Hoge Raad der Nederlanden Sector Fiscaal Soort 19/02637 Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden, 18/00513 19/02639 Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden, 18/00675 en 18/00136 19/02640 Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden, 18/00358 t/m 18/00366 19/02641 Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden,

Nadere informatie

Verkiezingen Tweede Kamer, voorlopige uitslag. Onderzoek, Informatie en Statistiek

Verkiezingen Tweede Kamer, voorlopige uitslag. Onderzoek, Informatie en Statistiek Verkiezingen Tweede Kamer, maart voorlopige uitslag Projectnummer: Slot, Jeroen Hylkema, Cor Bezoekadres: Oudezijds Voorburgwal Postbus, AR Amsterdam j.slot@amsterdam.nl Telefoon www.ois.amsterdam.nl c.hylkema@amsterdam.nl

Nadere informatie

Besluit op uw verzoek voor ontheffing in de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Besluit op uw verzoek voor ontheffing in de gemeente Utrechtse Heuvelrug Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Rhenam Wonen Directeur/bestuurder De heer M. Rink Postbus 188 3910 AD Rhenen www.rijksoverheid.nl www.facebook.com/minbzk www.twitter.com/minbzk

Nadere informatie

Onderzoeksrapport: Vrouwen in de gemeenteraden

Onderzoeksrapport: Vrouwen in de gemeenteraden Onderzoeksrapport: Vrouwen in de gemeenteraden _ Maart 2014 ProDemos - Huis voor democratie en rechtsstaat Hofweg 1H 2511 AA Den Haag T: 070 757 02 00 Hoeveel vrouwen zijn er in maart 2014 in de gemeenteraden

Nadere informatie

Gelet op de artikelen 3.1 en 3.2 van de Wet basisregistratie personen wordt op dit verzoek als volgt besloten.

Gelet op de artikelen 3.1 en 3.2 van de Wet basisregistratie personen wordt op dit verzoek als volgt besloten. DGBK/RvIG Rijksdienst voor Identiteitsgegevens In het verzoek van 13 mei 2015, 2015-0000367950, heeft de minister van Financiën ten behoeve van Dienst Uitvoering Onderwijs verzocht om autorisatie voor

Nadere informatie

Gelet op de artikelen 3.1 en 3.2 van de Wet basisregistratie personen wordt op dit verzoek als volgt besloten.

Gelet op de artikelen 3.1 en 3.2 van de Wet basisregistratie personen wordt op dit verzoek als volgt besloten. In het verzoek van 25 maart 2014, 2014-0000179427, heeft de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties verzocht om de selectieverstrekking van gegevens als bedoeld in artikel 37, eerste lid,

Nadere informatie

Uw brief van Ons kenmerk Contactpersoon Zoetermeer. 2 februari 2001 SFB/2001/ februari

Uw brief van Ons kenmerk Contactpersoon Zoetermeer. 2 februari 2001 SFB/2001/ februari OC enw De voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus 20018 2500 EA Den Haag Ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschappen Europaweg 4 Postbus 25000 2700 LZ Zoetermeer Telefoon (079)

Nadere informatie

Rapport. Datum: 27 februari 2007 Rapportnummer: 2007/042

Rapport. Datum: 27 februari 2007 Rapportnummer: 2007/042 Rapport Datum: 27 februari 2007 Rapportnummer: 2007/042 2 Klacht De Partij van het Noorden klaagt, mede namens Democratisch Europa, Leefbaar Europa, Nieuw Rechts, de Partij voor de Dieren en Respect.nu,

Nadere informatie

Opgave 2 Tweede Kamerverkiezingen 2006 en kabinetsformatie

Opgave 2 Tweede Kamerverkiezingen 2006 en kabinetsformatie Opgave 2 Tweede Kamerverkiezingen 2006 en kabinetsformatie tekst 5 5 Het tweede kabinet-balkenende (CDA, VVD, D66) trad aan op 27 mei 2003. Op 30 juni 2006 bood minister-president Balkenende het ontslag

Nadere informatie

Autoriteit Consument & Markt

Autoriteit Consument & Markt - Autoriteit BESLUIT Ons kenmerk: ACM/DC/2015/ 203302 Betreft zaak 15.0404.53: Besluit tot het verlenen van een vergunning voor de levering van gas aan kleinverbruikers op grond van artikel 45, eerste

Nadere informatie

Ik heb op 27 juni 2016 een verzoek op grond van artikel 41b van de Woningwet ontvangen namens achttien gemeenten, te weten

Ik heb op 27 juni 2016 een verzoek op grond van artikel 41b van de Woningwet ontvangen namens achttien gemeenten, te weten Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties DG Bestuur en Wonen Datum 25 augustus 2016 Kenmerk 2016-0000464026 Ik heb op 27 juni 2016 een verzoek op grond van artikel 41b van de Woningwet

Nadere informatie

1-cD. JU! 1 ' Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

1-cD. JU! 1 ' Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties 1-cD JU! 1 ' Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties > Retouradres Postbus 20011 2500 EA Den Haag De besturen van de politieke partijen vertegenwoordigd in de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Nadere informatie

Deze partijen doen mee aan de verkiezingen voor de Tweede Kamer in Naam van de partij. Vrijheid en Democratie VVD. Arbeid P.v.d.A.

Deze partijen doen mee aan de verkiezingen voor de Tweede Kamer in Naam van de partij. Vrijheid en Democratie VVD. Arbeid P.v.d.A. Deze partijen doen mee aan de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 Nummer op stembiljet Logo van de partij Naam van de partij 1 Volkspartij voor Vrijheid en Democratie VVD 2 Partij van de Arbeid P.v.d.A.

Nadere informatie

Geachte heer/mevrouw,

Geachte heer/mevrouw, Van: Aan: Onderwerp: Brief gemeente Utrechtse Heuvelrug met zienswijze Noordvleugelprovincie Datum: dinsdag, 1 oktober 2013 14:05:40 Bijlagen: Verzonden brief UH met Zienswijze Noordvleugelprovincie.pdf

Nadere informatie

Ministerie van Economische Zaken

Ministerie van Economische Zaken Ministerie van Economische Zaken > Retouradres Postbus 20401 2500 EK Den Haag Nederland Maritiem Land Directoraat-generaal Drecbe Topsectoren en Industriebetejd Bezoekadres Bezuidenhoutseweg 73 2594 AC

Nadere informatie

om goed te keuren dat 49 in het verzoek genoemde toegelaten instellingen, te weten

om goed te keuren dat 49 in het verzoek genoemde toegelaten instellingen, te weten Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties DG Bestuur en Wonen Datum 25 augustus 2016 Kenmerk 2016-0000454100 Ik heb op 30 juni 2016 een verzoek op grond van artikel 41b van de Woningwet

Nadere informatie

Regeling financiële ondersteuning bestuurders JongerenOrganisatie Beroepsonderwijs (JOB)

Regeling financiële ondersteuning bestuurders JongerenOrganisatie Beroepsonderwijs (JOB) Algemeen Verbindend Voorschrift Betreft de onderwijssector(en) Informatie CFI/ICO Beroepsonderwijs en Volwasseneneducatie bvh 079-3232.666 Regeling financiële ondersteuning bestuurders JongerenOrganisatie

Nadere informatie

Gelet op de artikelen 3.1 en 3.2 van de Wet basisregistratie personen wordt op dit verzoek als volgt besloten. Artikel 1

Gelet op de artikelen 3.1 en 3.2 van de Wet basisregistratie personen wordt op dit verzoek als volgt besloten. Artikel 1 Rijksdienst voor Identiteitsgegevens DGBW/RvIG Datum In het verzoek van 6 juni 2017, 2017-0000282973, heeft de Minister van Veiligheid en Justitie ten behoeve van de Immigratie- en Naturalisatiedienst

Nadere informatie

Naar aanleiding van uw subsidieaanvraag d.d. 16 januari 2008 bericht ik u het volgende.

Naar aanleiding van uw subsidieaanvraag d.d. 16 januari 2008 bericht ik u het volgende. = = = = Het bestuur van Stichting Atrium Medisch Centrum Parkstad Postbus 4446 6401 CX Heerlen Ons kenmerk Inlichtingen bij Doorkiesnummer Den Haag SP/7611/2008 Van Polanen Petel 070-3407095 4-3-2008 Onderwerp

Nadere informatie

ECLI:NL:RBARN:2006:AV7682

ECLI:NL:RBARN:2006:AV7682 ECLI:NL:RBARN:2006:AV7682 Instantie Rechtbank Arnhem Datum uitspraak 09-03-2006 Datum publicatie 30-03-2006 Zaaknummer AWB 05/4258 Rechtsgebieden Bijzondere kenmerken Inhoudsindicatie Ambtenarenrecht Eerste

Nadere informatie

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties 20 14-0000 177441 Kenmerk Postbus 20011 Den Haag Turfmarkt 147 2500 EA Den Haag www.rijksoverheid.ni > Retouradres Postbus 20011 2500 EA Den Haag ter kennisneming een cd-rom gezonden met informatie die

Nadere informatie

Provincie Noord-Holland

Provincie Noord-Holland Provincie POSTBUS 3007 2001 DA HAARLEM ICL Fertilizers C.V. / Amsterdam Fertilizers B.V. De heer K. ten Wolde Postbus 31 3 1 000 AH Amsterdam Gedeputeerde Staten Uw contactpersoon dhr EJ. Bos CZ/SI/SU

Nadere informatie

H Provincie. Noord-Holland 1 3 DEC Bruinsma Freriks Transport B.V. De heer M. Freriks Lindtsedijk LE Zwijndrecht

H Provincie. Noord-Holland 1 3 DEC Bruinsma Freriks Transport B.V. De heer M. Freriks Lindtsedijk LE Zwijndrecht H Provincie POSTBUS 300/ 2001 DA HAARLEM Bruinsma Freriks Transport B.V. De heer M. Freriks Lindtsedijk 30 3336 LE Zwijndrecht Gedeputeerde Staten Uw contactpersoon dhr EJ. Bos CZ/SI/SU Telefoonnummer

Nadere informatie

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds ARTIKEL I VERLENGING FM-VERGUNNINGEN STICHTING NEDERLANDSE PUBLIEKE OMROEP

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds ARTIKEL I VERLENGING FM-VERGUNNINGEN STICHTING NEDERLANDSE PUBLIEKE OMROEP STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 22495 30 juli 2015 Beschikking Verlenging FM-vergunningen voor gebruik van frequentieruimte voor Stichting Nederlandse

Nadere informatie

Provincie Noord-Holland

Provincie Noord-Holland POSTBUS 3007 2001 DA HAARLEM Bloc bv De heer R. Lentz Van Vollenhovenstraat 1 5 (p22) 301 6 BE Rotterdam Gedeputeerde Staten Uw contactpersoon mw. J. Bosch CZ/SI/SU Telefoonnummer +31 2351 44B98 boschj@noord-holland.nl

Nadere informatie

Staatsblad van het Koninkrijk der Nederlanden

Staatsblad van het Koninkrijk der Nederlanden Staatsblad van het Koninkrijk der Nederlanden Jaargang 1999 257 Wet van 17 mei 1999, houdende regeling van de subsidiëring van politieke partijen (Wet subsidiëring politieke partijen) Wij Beatrix, bij

Nadere informatie

Gelet op de artikelen 3.1 en 3.2 van de Wet basisregistratie personen wordt op dit verzoek als volgt besloten.

Gelet op de artikelen 3.1 en 3.2 van de Wet basisregistratie personen wordt op dit verzoek als volgt besloten. DGBK/RvIG Rijksdienst voor Identiteitsgegevens In het verzoek van 21 september 2015, 2015-0000685401, heeft de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties verzocht om autorisatie voor de systematische

Nadere informatie

Ingekomen stuk D10. Datum uw brief

Ingekomen stuk D10. Datum uw brief Directie Bestuursstaf Ingekomen stuk D10 aan de gemeenteraad van Nijmegen Korte Nieuwstraat 6 6511 PP Nijmegen Telefoon (024) 329 91 11 Telefax (024) 323 59 92 E-mail gemeente@nijmegen.nl Postadres Postbus

Nadere informatie

PROTOCOL VAN AFSPRAKEN OVER ONDERZOEKEN TWEEDE KAMER...

PROTOCOL VAN AFSPRAKEN OVER ONDERZOEKEN TWEEDE KAMER... Inhoudsopgave PROTOCOL VAN AFSPRAKEN OVER ONDERZOEKEN TWEEDE KAMER... 2 A. ALGEMEEN... 3 B. PROCEDURES... 3 C. VERTROUWELIJKE INFORMATIE... 3 D. MONDELINGE INFORMATIE VAN AMBTENAREN... 4 E. SLOTBEPALINGEN...

Nadere informatie

Verstrekking subsidie aan Ontwikkelingscombinatie Onderdijks te Zwolle ten behoeve van het project Onderdijks

Verstrekking subsidie aan Ontwikkelingscombinatie Onderdijks te Zwolle ten behoeve van het project Onderdijks > Retouradres Postbus 30941 2500 GX Den Haag Ontwikkelingscombinatie Onderdijks B.V. Postbus 30200 8003 CA ZWOLLE Directoraat-Generaal Wonen, Bouwen en Integratie Directie Woningbouw Cluster Energiebeleid

Nadere informatie

De subsidie is gebaseerd op artikel 4:23, derde lid, onder d, van de Algemene wet bestuursrecht.

De subsidie is gebaseerd op artikel 4:23, derde lid, onder d, van de Algemene wet bestuursrecht. > Retouradres Postbus 20901 2500 EX Den Haag Stichting Holland Circular Hotspot Rijnstraat 8 Den Haag Postbus 20901 2500 EX Den Haag Contactpersoon XXXXX IENW/BSK- Uw kenmerk Betreft Subsidieverlening

Nadere informatie

Ministerie van Binnenlandse Zaken en. Koninkrijksrelaties. Datum 29 februari Betreft Tweede deelbesluit op uw Wob-verzoek.

Ministerie van Binnenlandse Zaken en. Koninkrijksrelaties. Datum 29 februari Betreft Tweede deelbesluit op uw Wob-verzoek. 2016-0000119221 Kenmerk www. rjksoverheid,n 2500 EA Den Haag Postbus 20011 Den Haag Turfmarkt 147 > Retouradres Postbus 20011 2500 EA Den Haag referendum te gaan voeren. 1. communicatie (met inbegrip van

Nadere informatie

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Datum 14 maar! 2008

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Datum 14 maar! 2008 Datum Stichting "Wij vertrouwen stemcomputers niet" t.a.v. dhr. R. Gonggrijp Linnaeusparkweg 98 1098 EJ Amsterdam Inlichtingen T F Uw kenmerk Onderwerp Wob-verzoek internetstemmen 1 van 5 Aantal bijlagen

Nadere informatie

Besluit op uw verzoek tot ontheffing voor de gemeente Eemnes

Besluit op uw verzoek tot ontheffing voor de gemeente Eemnes Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Stichting de Alliantie dhr. R.C. Haans Postbus 105 1200 AC Hilversum www.rijksoverheid.nl www.facebook.com/minbzk www.twitter.com/minbzk Contactpersoon

Nadere informatie

vws0001157 Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

vws0001157 Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal vws0001157 Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Hierbij bied ik u, overeenkomstig artikel 2, eerste lid, van de Wet geneesmiddelenprijzen, een ontwerp-regeling tot wijziging van de

Nadere informatie

Eerste Kamer der Staten-Generaal

Eerste Kamer der Staten-Generaal Eerste Kamer der Staten-Generaal 1 Vergaderjaar 2017 2018 34 775 IV Vaststelling van de begrotingsstaten van Koninkrijksrelaties (IV) en het BES-fonds (H) voor het jaar 2018 I VERSLAG VAN EEN SCHRIFTELIJK

Nadere informatie

Mandaat- en machtigingenbesluit Programma Beheer en Subsidieverordening natuur- en landschapsbeheer Flevoland 2010,

Mandaat- en machtigingenbesluit Programma Beheer en Subsidieverordening natuur- en landschapsbeheer Flevoland 2010, 2014/13 Nummer 1641892 Mandaat- en machtigingenbesluit Programma Beheer en Subsidieverordening natuur- en landschapsbeheer Flevoland Gedeputeerde Staten van Flevoland maken, gelet op het bepaalde in art.

Nadere informatie

Regels inzake de subsidiëring en het toezicht op de financiën van politieke partijen (Wet financiering politieke partijen)

Regels inzake de subsidiëring en het toezicht op de financiën van politieke partijen (Wet financiering politieke partijen) Regels inzake de subsidiëring en het toezicht op de financiën van politieke partijen (Wet financiering politieke partijen) 07/04/2011 Wij Beatrix, bij de gratie Gods, Koningin der Nederlanden, Prinses

Nadere informatie

I. Aanvraag en procedure

I. Aanvraag en procedure Nederlandse Mededingingsautoriteit BESLUIT Nummer 102570_2/3 Betreft zaak: Besluit tot het verlenen van een vergunning voor de levering van gas aan kleinverbruikers op grond van artikel 45, eerste lid,

Nadere informatie

Ik heb op 30 juni 2016 een verzoek op grond van artikel 41b van de Woningwet ontvangen namens 22 gemeenten, te weten

Ik heb op 30 juni 2016 een verzoek op grond van artikel 41b van de Woningwet ontvangen namens 22 gemeenten, te weten Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties DG Bestuur en Wonen Datum 25 augustus 2016 Kenmerk 2016-0000464022 Ik heb op 30 juni 2016 een verzoek op grond van artikel 41b van de Woningwet

Nadere informatie

1. Regeling Regeling cofinanciering sectorplannen 2015

1. Regeling Regeling cofinanciering sectorplannen 2015 > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag Werkgeversvereniging in Zorg en Welzijn Zeelandsingel 40 6845BH ARNHEM 6845BH40 Afdeling Uitvoering Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509 AE Den

Nadere informatie

GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN 2014 (Amsterdam, Rotterdam en de hoofdsteden van de twaalf provincies)

GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN 2014 (Amsterdam, Rotterdam en de hoofdsteden van de twaalf provincies) Wijziging van de Kieswet in verband met het afschaffen van de mogelijkheid voor politieke groeperingen om lijstencombinaties te vormen (wetsvoorstel 34 377) Bijlage bij NOTA NAAR AANLEIDING VAN HET VERSLAG

Nadere informatie

4200AD177. CA-ICT T.a.v... Postbus AD GORINCHEM

4200AD177. CA-ICT T.a.v... Postbus AD GORINCHEM > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag CA-ICT T.a.v... Postbus 177 4200AD GORINCHEM 4200AD177 Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509 AE Den Haag www.agentschapszw.nl Contactpersoon Betreft

Nadere informatie

besluit op uw aanvraag voor ontheffing voor de gemeente Wijchen

besluit op uw aanvraag voor ontheffing voor de gemeente Wijchen Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Woningstichting De Kernen T.a.v. de directeur ing. M.C. Kempe Postbus 13 5320 AA Hedel team woningmarktregio Contactpersoon drs. F.N. Paes T 0654203783

Nadere informatie

GROENSfcRVIC*. :'Jii(i-HÖI 1 r.fm nr. yj>l^ 3 0 JAN. 201'!

GROENSfcRVIC*. :'Jii(i-HÖI 1 r.fm nr. yj>l^ 3 0 JAN. 201'! Gedeputeerde Staten HOLLAND ZUID Recreatieschap Voorne-Putten-Rozenburg T.a.v. het Dagelijks Bestuur Poslbus 341 3100 AH Schiedam Onderwerp GROENSfcRVIC*. :'Jii(i-HÖI 1 r.fm nr. yj>l^ 3 0 JAN. 201'! Subsidie-intrekking

Nadere informatie

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds De Uitvoeringsregeling huurprijzen woonruimte wordt als volgt gewijzigd:

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds De Uitvoeringsregeling huurprijzen woonruimte wordt als volgt gewijzigd: STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 13247 28 juni 2012 Regeling van de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties van 26 juni 2012, nr. 2012-0000350700,

Nadere informatie

Datum OE MINISTER VAN BINNENLANDSE ZAKEN EIM KONINKRIJKSRELATIES, Onskenmerk Gelet op artikel 12 van de Wet overige BZK-subsldles;

Datum OE MINISTER VAN BINNENLANDSE ZAKEN EIM KONINKRIJKSRELATIES, Onskenmerk Gelet op artikel 12 van de Wet overige BZK-subsldles; Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Regeling van de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties van 18?^"'^*ïrtiBi mei 2009 houdende regels voor de verstrekking van subsidie

Nadere informatie

Uitslagen Drechtsteden Verkiezing Tweede Kamer

Uitslagen Drechtsteden Verkiezing Tweede Kamer Uitslagen Verkiezing Tweede Kamer Inhoud 1 Opkomst in regio iets hoger dan gemiddeld 2 Wie zijn winnaars en wie de verliezers(s)? De opkomst voor de verkiezingen voor de Tweede Kamer van 15 maart was hoog.

Nadere informatie

1 Juridisch kader BESLUIT

1 Juridisch kader BESLUIT Nederlandse Mededingingsautoriteit BESLUIT Besluit van de Raad van Bestuur van de Nederlandse Mededingingsautoriteit als bedoeld in artikel 43, eerste lid, van de Gaswet l Nummer 102552_2 / 7 Betreft zaak:

Nadere informatie

Vrouwen in politiek en openbaar bestuur. Voortgangsrapportage 2003

Vrouwen in politiek en openbaar bestuur. Voortgangsrapportage 2003 Vrouwen in politiek en openbaar bestuur Voortgangsrapportage 2003 1. Inleiding Voor u ligt de elfde rapportage Vrouwen in politiek en openbaar bestuur. Sinds 1993 worden de streefcijfers en ontwikkelingen

Nadere informatie

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten- Generaal Postbus EA Den Haag. Datum 20 december 2016 Beantwoording Kamervragen 2016Z22250

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten- Generaal Postbus EA Den Haag. Datum 20 december 2016 Beantwoording Kamervragen 2016Z22250 > Retouradres Postbus 20011 2500 EA Den Haag Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten- Generaal Postbus 20018 2500 EA Den Haag Directoraat-Generaal Turfmarkt 147 Den Haag Postbus 20011 2500 EA

Nadere informatie

Ministerie van Veiligheid en Justitie

Ministerie van Veiligheid en Justitie Ministerie van Veiligheid en Justitie > Retouradres Postbus 20301 2500 EH Den Haag Bureau Secretaris- Aan RTL Nieuws t.a.v. mevrouw T. Boomsma Schedeldoekshaven 100 P-~stb~ic 15016 2511 EX Den Haag 1200

Nadere informatie

BESLUIT OPENBAAR. 3. Op 8 juni 2015 heeft ACM de ontvangst van de aanvraag schriftelijk bevestigd aan Vrij Op Naam B.V..

BESLUIT OPENBAAR. 3. Op 8 juni 2015 heeft ACM de ontvangst van de aanvraag schriftelijk bevestigd aan Vrij Op Naam B.V.. BESLUIT OPENBAAR Ons kenmerk: ACM/DC/2015/206510 Betreft zaak 15.0597.53: Besluit tot het verlenen van een vergunning voor de levering van gas aan kleinverbruikers op grond van artikel 45, eerste lid,

Nadere informatie

Provincie Noord-Holland

Provincie Noord-Holland Provincie POSTBUS 3007 2001 DA HAARLEM AEB Exploitatie B.V. De heer B. Berkhout Postbus 58292 1 040 HG Amsterdam Gedeputeerde Staten Uw contactpersoon dhr EJ. Bos CZ/SI/SU Telefoonnummer +31235144678 bose@noord-holland.nl

Nadere informatie

3004EC Stichting MKB-Rotterdam T.a.v... Postbus EC ROTTERDAM

3004EC Stichting MKB-Rotterdam T.a.v... Postbus EC ROTTERDAM > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag Stichting MKB-Rotterdam T.a.v... Postbus 11134 3004EC ROTTERDAM 3004EC11134 Afdeling Uitvoering Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509 AE Den Haag

Nadere informatie

Verkiezingsuitslagen Drechtsteden

Verkiezingsuitslagen Drechtsteden Verkiezingsuitslagen Tweede Kamer, 13 september De verkiezingen voor de Tweede Kamer van 13 september waren tot het eind toe spannend. De VVD en PvdA zijn de grootste winnaars. Ten koste van PVV, CDA en

Nadere informatie

Vrouwen in de politiek geactualiseerde versie, januari 2011

Vrouwen in de politiek geactualiseerde versie, januari 2011 Vrouwen in de politiek geactualiseerde versie, januari 2011 Bij de landelijke verkiezingen in juni 2010 zijn er 61 vrouwen in het parlement gekozen, zes meer dan bij de verkiezingen van 2003 en van 2006.

Nadere informatie

Na het aftreden van Minister de Graaf

Na het aftreden van Minister de Graaf Na het aftreden van Minister de Graaf Minister de Graaf is gisteren afgetreden. Hoe reageert Nederland er nu op en hoe moet het nu verder? Gisteren is Minister De Graaf afgetreden. Vindt u het terecht

Nadere informatie

Besluit op uw verzoek tot ontheffing voor de gemeente Nijkerk

Besluit op uw verzoek tot ontheffing voor de gemeente Nijkerk Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties De Alliantie Het bestuur t.a.v. dhr. R.C. Haans Postbus 105 1200 AC Hilversum directoraat-generaal Contactpersoon woningmarktregio@minbzk.nl Uw

Nadere informatie

Eerste Kamer der Staten-Generaal

Eerste Kamer der Staten-Generaal Eerste Kamer der Staten-Generaal 1 Vergaderjaar 2017 2018 29 362 Modernisering van de overheid B VERSLAG VAN EEN SCHRIFTELIJK OVERLEG Vastgesteld 22 mei 2018 De vaste commissie voor Binnenlandse Zaken

Nadere informatie

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus EA DEN HAAG

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus EA DEN HAAG 1 > Retouradres Postbus 20301 2500 EH Den Haag Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus 20018 2500 EA DEN HAAG Turfmarkt 147 2511 DP Den Haag Postbus 20301 2500 EH Den Haag www.rijksoverheid.nl/jenv

Nadere informatie

Vrouwen in. de Provinciale Staten. Onderzoeksrapport

Vrouwen in. de Provinciale Staten. Onderzoeksrapport Vrouwen in de Provinciale Staten Onderzoeksrapport April 2015 Hoeveel vrouwen zijn er in maart 2015 in de Provinciale Staten gekozen? Op 18 maart waren er in Nederland verkiezingen voor de Provinciale

Nadere informatie

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties > Retouradres Postbus 20011 2500 EA Den Haag De besturen van de politieke partijen vertegenwoordigd in de Tweede Kamer der Staten-Generaal Het bestuur

Nadere informatie

Eerste Kamer der Staten-Generaal

Eerste Kamer der Staten-Generaal Eerste Kamer der Staten-Generaal 1 Vergaderjaar 2008 2009 31 700 VI Vaststelling van de begrotingsstaten van het ministerie van Justitie (VI) voor het jaar 2009 L VERSLAG VAN EEN SCHRIFTELIJK OVERLEG Vastgesteld

Nadere informatie

Eerste Kamer der Staten-Generaal

Eerste Kamer der Staten-Generaal Eerste Kamer der Staten-Generaal 1 Vergaderjaar 2011 2012 32 752 Regels inzake de subsidiëring en het toezicht op de financiën van politieke partijen (Wet financiering politieke partijen) A GEWIJZIGD VOORSTEL

Nadere informatie

Ik heb op 30 juni 2016 een verzoek op grond van artikel 41b van de Woningwet ontvangen namens 33 gemeenten, te weten

Ik heb op 30 juni 2016 een verzoek op grond van artikel 41b van de Woningwet ontvangen namens 33 gemeenten, te weten Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties DG Bestuur en Wonen Datum Ik heb op 30 juni 2016 een verzoek op grond van artikel 41b van de Woningwet ontvangen namens 33 gemeenten, te weten Beek,

Nadere informatie

Provincie Noord-Holland

Provincie Noord-Holland Provincie Noord-Holland POSTBUS 3007 2001 DA HAARLEM ZON Energie Ontwikkelingsbedrijf B.V. De heerj. Braakman Postbus 22 1715 ZG Spanbroek Gedeputeerde Staten Uw contactpersoon L. Blommestijn CZ/SI/SU

Nadere informatie

1119PD209. Stichting A&O fondsgrafimediabranche T.a.v... Boeing Avenue PD SCHIPHOL-RIJK

1119PD209. Stichting A&O fondsgrafimediabranche T.a.v... Boeing Avenue PD SCHIPHOL-RIJK > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag Stichting A&O fondsgrafimediabranche T.a.v... Boeing Avenue 209 1119PD SCHIPHOL-RIJK 1119PD209 Directie Dienstverlening, Samenwerkingsgverbanden en Uitvoering

Nadere informatie

Miiimiistt^rös rap BiinwoiillainKdse Za^ iiiïes

Miiimiistt^rös rap BiinwoiillainKdse Za^ iiiïes Miiimiistt^rös rap BiinwoiillainKdse Za^ iiiïes > Retouradres Postbus 20011 2500 EA Den Haag Stichting Portaal Raad van Bestuur Dhr. Bert Keijts en dhr. Dirk Jan van der Zeep Postbus 2211 3500 GE Utrecht

Nadere informatie

1 A AUG AUG. 201/ Provincie Noord-Holland. Uil/ Gemeente Heemstede De heer E. van Hofwegen Postbus AJ Heemstede

1 A AUG AUG. 201/ Provincie Noord-Holland. Uil/ Gemeente Heemstede De heer E. van Hofwegen Postbus AJ Heemstede Uil/ 1 7 AUG. 201/ POSTBUS 3007 2001 DA HAARLEM Gemeente Heemstede De heer E. van Hofwegen Postbus 352 2100 AJ Heemstede Gedeputeerde Staten Uw contactpersoon mw. R. Laverman CZ/SI/SU Telefoonnummer +31235144328

Nadere informatie

GEMEENTEBLAD. Officiële publicatie van Gemeente Almere (Flevoland) Dienst: Stadsbeheer Nummer: DSO/2015/ 4346649 hk Datum: 18 november 2015

GEMEENTEBLAD. Officiële publicatie van Gemeente Almere (Flevoland) Dienst: Stadsbeheer Nummer: DSO/2015/ 4346649 hk Datum: 18 november 2015 Verkeersbesluit Gemeente Almere Aanwijzen en inrichten van een locatie ten behoeve van het parkeren en laden van elektrische auto s aan de Frans Halsweg Steller: W. Schrier Dienst: Stadsbeheer Nummer:

Nadere informatie

Autoriteit Nucleaire Veiligheid en Stralingsbescherming

Autoriteit Nucleaire Veiligheid en Stralingsbescherming Autoriteit Nucleaire Veiligheid en Stralingsbescherming > Retouradres Postbus 16001 2500 BA Den Haag AANTEKENEN ANVS Stralingsbescherming Aanvragen en Melden Bezuidenhoutseweg 67 Erasmus Medisch Centrum

Nadere informatie

Referendumcommissie Jaarverslag 2015

Referendumcommissie Jaarverslag 2015 Referendumcommissie Jaarverslag 2015 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 3 2. Taken en werkwijze Referendumcommissie 4 3. Besluiten en activiteiten algemeen 6 4. De subsidieregeling 7 5. Besluiten en activiteiten

Nadere informatie

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Datum 16 AUG2018. Betreft Wob-besluit

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Datum 16 AUG2018. Betreft Wob-besluit 201S000069977g > Retouradres Postbus 20011 2500 baden Haag Turtmarkt 147 Den Haag Postbus 20011 2500 EA Den Haag wwwrijksoverheid.ni bepaalde in de artikelen 10 en 11. Wob, wordt een verzoek om informatie

Nadere informatie

NAAM INSTELLING/BEDRIJF... l c A^.. AOisOV&f.vA V\..A). fe! $>\K^.-?>..d

NAAM INSTELLING/BEDRIJF... l c A^.. AOisOV&f.vA V\..A). fe! $>\K^.-?>..d os VWA AANVRAAGFORMULIER VOOR VERGUNNING EX artikel 2 WOD1 Ex artikel 11 a WOD Beide ex artikel 2 en ex artikel 11 a WOD?\. NAAM VERGUNNI NAAM INSTELLING/BEDRIJF.... l c A^.. AOisOV&f.vA V\..A). fe! $>\K^.-?>..d

Nadere informatie

Eerste Kamer der Staten-Generaal

Eerste Kamer der Staten-Generaal Eerste Kamer der Staten-Generaal 1 Vergaderjaar 2016 2017 34 550 Nota over de toestand van s Rijks financiën Y VERSLAG VAN EEN SCHRIFTELIJK OVERLEG Vastgesteld 13 juni 2017 De leden van de vaste commissie

Nadere informatie

ECLI:NL:RVS:2014:1407

ECLI:NL:RVS:2014:1407 ECLI:NL:RVS:2014:1407 Instantie Raad van State Datum uitspraak 23-04-2014 Datum publicatie 23-04-2014 Zaaknummer Rechtsgebieden Bijzondere kenmerken Inhoudsindicatie 201208903/1/A2 Bestuursrecht Tussenuitspraak

Nadere informatie

VVD. De VVD wil dat de overheid zich weinig bemoeit met de economie. Mensen en bedrijven weten zelf wel wat goed voor ze is.

VVD. De VVD wil dat de overheid zich weinig bemoeit met de economie. Mensen en bedrijven weten zelf wel wat goed voor ze is. VVD De VVD wil dat de overheid zich weinig bemoeit met de economie. Mensen en bedrijven weten zelf wel wat goed voor ze is. De overheid moet wel zorgen voor veiligheid. Daarom moet de overheid overlast

Nadere informatie

Aanpassing pensioenen en inhoudingen Appa

Aanpassing pensioenen en inhoudingen Appa Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties de directeur-generaal van de Algemene Bestuursdienst, net hoofd P&O van de Eerste Kamer der Staten-Generaal, het hoofd P&O van de Tweede Kamer der

Nadere informatie

Subsidieverlening Watersnoodmuseum herinrichting 4 e caisson

Subsidieverlening Watersnoodmuseum herinrichting 4 e caisson Watersnoodmuseum Bestuurskern Dir. Algemeen Waterbeleid en Veiligheid Rijnstraat 8 Den Haag Postbus 20906 2500 EX Den Haag Contactpersoon Onderwerp Subsidieverlening Watersnoodmuseum herinrichting 4 e

Nadere informatie

Nederland dient financiële steun te geven aan landen van de Europese Unie met een hoge staatsschuld die anders in grote problemen zullen komen.

Nederland dient financiële steun te geven aan landen van de Europese Unie met een hoge staatsschuld die anders in grote problemen zullen komen. Aankondiging Op 12 september dit jaar worden verkiezingen gehouden voor de Tweede Kamer. Politieke partijen hebben hun verkiezingsprogramma voor de komende jaren vastgesteld. De lijsttrekkers van de partijen

Nadere informatie

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Redr Posrbs 25011 25005k Den I1g 0I,ectoraat-Qwi.,-nI Wonen en Bouwin 0I,ttlie Bouwen Turtmark 147 Den 000q Postbo5 20011 25005k Den Hou wwn.njkserhelder

Nadere informatie

Politieke Barometer Onderwijs

Politieke Barometer Onderwijs Rapportage Politieke Barometer Onderwijs directeuren voortgezet onderwijs Utrecht, 28 juni 2016 DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent van Grinsven drs. Liesbeth van der Woud Postbus 681 3500 AR Utrecht telefoon:

Nadere informatie

Per 1 januari 2016 geïndexeerde bedragen voor politieke ambtsdragers van gemeenten Informatie over beleid

Per 1 januari 2016 geïndexeerde bedragen voor politieke ambtsdragers van gemeenten Informatie over beleid \\\!!!9.\\ 51 O g g i n GP D 0112.2015 0004 De burgemeester, het college van burgemeester en wethouders, de raadsleden, de commissieleden, de griffie, de gemeentesecretaris, het hoofd van de personeelsafdeling

Nadere informatie

4200AD177. CA-ICT T.a.v... Postbus AD GORINCHEM

4200AD177. CA-ICT T.a.v... Postbus AD GORINCHEM > Retouradres Postbus 93249 2509 AE Den Haag CA-ICT T.a.v... Postbus 177 4200AD GORINCHEM 4200AD177 Afdeling Uitvoering Rijnstraat 50 2515 XP Den Haag Postbus 93249 2509 AE Den Haag www.agentschapszw.nl

Nadere informatie