Een mooi Er is er één jarig. 13 januari 2017 jaargang 3. Wij zijn trots op jou!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Een mooi Er is er één jarig. 13 januari 2017 jaargang 3. Wij zijn trots op jou!"

Transcriptie

1 13 januari 2017 jaargang 3 Wij zijn trots op jou! Bezoek onze website voor het laatste nieuws. Met eenvoudige links komt u snel bij de mooiste foto's en filmpjes van uw kind. Op de site vindt u prachtige foto s van alle activiteiten, die hebben plaatsgevonden. Een mooi 2017 Allereerst wens ik u een heel fijn 2017 toe. Een jaar waarin van alles mogelijk is en wordt. We staan dan ook aan de vooravond van een interessante, maar ook best spannende verandering. Achter de schermen wordt letterlijk keihard gewerkt om alles voor te bereiden. We oefenen met alle nieuwe software, we richten de ateliers voor de verschillende vakgebieden al in en we werken de eerste lesroosters uit. Er zijn zelfs al proef-doelstellingen-gesprekken geweest, zodat de leerkrachten deze vast konden oefenen. We hebben toen meteen kunnen kijken hoe het individuele ontwikkel plan van een kind er straks uit gaat zien. Op 15 februari zullen we een speciale ouderavond organiseren waarin we u een aantal van deze zaken zelf kunnen laten zien. Nu moeten we alleen nog een mooie opening organiseren! Ook binnen ons kindcentrum werken we hard aan de samenwerking tussen de verschillende partners. Zo bekijken we welke workshops beweging, dans, rekenen, taal, zintuigelijke ontwikkeling en thematisch werk we aan gaan bieden. Allemaal om te laten zien dat we ook echt als één kindcentrum werken. Zo wordt het vast een mooi 2017! Jeroen van Dorst Er is er één jarig 13 jan. Valencia de Rozario (11) 22 jan. Mason Bos 24 jan. Noah Stuijt 15 jan. Jesper van Hoek (12) 23 jan. Rogier Mandigers (4) 29 jan. Fenne Olijrhook 16 jan. Daan Thijssen (9) Luuk Voortman (7) Lara van Wuijtswinkel (12) Jasper Weijts (5) Sanne vd Vossenberg (5) Sterre van Wuijtswinkel (12) 20 jan. Juf Marieta Stan vd Vossenberg (5) 31 jan. Juf Chantal 21 jan. Jilles de Winter Allemaal van harte gefeliciteerd!

2 Belangrijke data in Maandag 16 januari Klankbordgroep Woensdag 18 januari Ouderraad Maandag 23 januari Infoavond Voortgezet Onderwijs groep 7 Dinsdag 24 januari MR Woensdag 25 januari Toneelvoorstelling Mijn vriend en ik groep 3/4 Vrijdag 3 februari Drumvoorstelling groep 7/8 (Patronaat) Vrijdag 3 februari Tafeltennisclinic groep 5/6 De 3 e belofte In iedere Kersvers staan we stil bij De beloftes van De Kersentuin. Dit zijn tien beloftes die wij in de nabije toekomst graag aan kinderen willen doen. Ze zeggen iets over hoe wij binnen het kindcentrum tegen kinderen en hun (leer)behoeften aankijken. Iedere keer behandelen we één belofte. Voor deze Kersvers is dat: Wij zijn trots op jou. Met deze belofte willen we laten weten dat we hoge verwachtingen hebben van alle kinderen. We beoordelen kinderen op basis van hun eigen leerlijn, waarbij we een breed aanbod hebben. We zorgen dat kinderen succes kunnen hebben in hun werk en in hun spel. Er is een fijn pedagogisch klimaat in de groepen en binnen het kindcentrum. Verschillen tussen kinderen zijn er en ze mogen er ook zijn. We willen dat er een veilige omgeving is, zodat kinderen zich prettig voelen. We benaderen alle kinderen positief. Winter bij de peuters Aankomende week starten de peuters en kleuters met het thema Hatsjoe/winter. Zoals de naam al doet vermoeden gaat dit thema over verkouden zijn, maar ook over pleisters plakken, het hebben van de waterpokken enz.. kortom ziek en zielig zijn. Gelukkig kan de dokter je beter maken, word je lekker verwend en komt er onder de pleister een heel nieuw velletje. Allemaal heel herkenbaar voor uw peuter. Als prentenboek gaan we o.a. het boek Moet je zo hoesten, Sam? van Amy Hest gebruiken. Rondom het thema Hatsjoe gaan we de komende weken vertellen, zingen, knutselen en spelletjes doen. Binnen het thema gaan we aan de slag met onder andere tegenstellingen.

3 Ziek en beter/ zwaar en licht / groot en klein gaan we dan bijvoorbeeld uitlichten. We gaan sorteren op grootte en kleur. Maar dit thema is natuurlijk ook uitermate geschikt voor rollenspel. De groep van de Kersenflapjes wordt een ziekenkamer waar we kunnen werken, ontdekken en knutselen. De peuters en kleuters spelen daar dagelijks in gecombineerde groepjes met elkaar. Er zal een verkleedhoek zijn met dokterspulletjes, verbandjes, pleisters om goed je rol te kunnen spelen. Maar ook een weegschaal zodat we kunnen zien wat we wegen. We meten hoe groot we zijn en kunnen elkaars lengte vergelijken. We leren ook (nieuwe) vaardigheden aan zoals je neus snuiten, handen wassen en hoesten met je hand voor je mond. We eten ook een keer erwtensoep met rookworst en heerlijk warme chocomelk. Want dat hoort ook bij de winter! MR verkiezingen Momenteel worden de ouders vertegenwoordigd in de medezeggenschapsraad (MR) door drie ouders van deze school: Gerke Kok, Erwin Bekkers en Renske Boelens. Zij hebben allemaal voor een periode van 3 jaar zitting in de MR. Aan het eind van dit schooljaar zal het laatste kind van Gerke groep 8 afsluiten en stopt hij met de MR. Hiervoor zoekt de MR een vervang(st)er. Aan het eind van het schooljaar 2017/2018 zal Erwin Bekkers ook stoppen met de MR. Gezien de ontwikkelingen waar het kindcentrum mee bezig is, acht de MR het wenselijk dat zijn vervang(st)er het komende jaar vast meedenkt en ingewerkt wordt. Vandaar dat er een vacature is voor twee leden. Inmiddels hebben zich vier kandidaten gemeld voor de vacatures en schrijft de MR dus verkiezingen uit. De ouders die zich kandidaat gesteld hebben zijn: MarieJosée Donkers Mathijs Hendriks Michiel de Ruijter Angélique van Bree Wij zijn deze ouders dankbaar voor de inzet en de tijd die ze hiervoor willen inzetten. In het volgende artikel stellen de kandidaten zich aan u voor. U kunt daar rustig bekijken en lezen welke ouders u willen vertegenwoordigen. U krijgt volgende week van de MR een gewaarmerkt stemformulier. U hoort dan ook wanneer en waar u deze weer in kunt leveren.

4 Even voorstellen: MR kandidaten MarieJosée Donkers Hallo! Graag stel ik mij voor als kandidaat voor de MR van De Kersentuin. Ik ben MarieJosée Donkers, 45 jaar en moeder van Tren (groep 4-5) en Lei (groep 3). Ik vind het een goed moment om me nog actiever in te zetten voor de school en het liefst wil ik dat doen binnen de MR: het orgaan voor inspraak en medezeggenschap. De reden dat ik mij verkiesbaar stel voor de Medezeggenschapsraad (MR) is dat ik het belangrijk vind om als ouder een bijdrage te kunnen leveren aan een goed functionerende school voor (mijn) kinderen. Ik verwacht met mijn kennis en ervaring een positieve invloed te kunnen hebben op de te nemen beslissingen en de te geven adviezen over allerhande onderwerpen die aan de MR (moeten) worden voorgelegd. Verder kijk ik uit naar een prettige samenwerking met de overige MR-leden zodat we gezamenlijk kunnen werken aan een school waar kinderen met veel plezier komen en ouders hun kinderen met een goed gevoel brengen. Mathijs Hendriks Graag stel ik me aan u voor: Mijn naam is Mathijs Hendriks, 37 jaar en vader van Frederique uit groep 4. Van harte meld ik mij aan als kandidaat voor de MR van onze school. Na het verschijnen van de oproep voor MR-leden, heb ik niet lang getwijfeld. Al langer wil ik graag iets bijdragen aan onze school, waarbij de MR al langer lonkt en dus heb ik me direct aangemeld. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als Project Manager bij een ICT-bedrijf waarbij ik vooral schoolorganisaties in het primair als voortgezet onderwijs help bij het maken van beleid en het organiseren/implementeren van technische oplossingen ter ondersteuning van dit beleid. Ik denk dat deze kennis en ervaring kunnen helpen bij het doorpakken van de ingeslagen weg maar ook bij de hobbels die waarschijnlijk gaan ontstaan. Ook nadat iedereen aan de ipads gewend is geraakt, zal een verdere invoering van techniek het onderwijs en onze kinderen een aandachtspunt blijven. Organisatorische uitdagingen als samenwerken met leerlingen en collega s, zaken omtrent de vernieuwde Wet Bescherming Persoonsgegevens en plaats/tijd onafhankelijk kunnen werken, kunnen voor een groot deel worden opgelost of sterk verbeterd door de inzet van IT-oplossingen. Daarnaast ben ik als lid van het Management-team van ons bedrijf nauw betrokken bij diverse andere vraagstukken die in meer of mindere mate ook op school spelen. Denk hierbij aan financiële, HRM, maar ook de bedrijfskundige en organisatorische uitdagingen anno En als er dan eindelijk tijd is voor ontspanning, besteed ik graag tijd aan ons gezin, of zit ik graag op de racefiets. Als het geen weer is om te fietsen, ben ik in onze garage te vinden waar ik eigenhandig een oude auto restaureer. Tot slot, ik zou het leuk vinden mijn steentje bij te dragen aan de toekomst van onze school. Hierbij hoop ik op uw steun. Dank alvast voor uw aandacht en natuurlijk hoop ik op zo veel mogelijk stemmen.

5 Michiel de Ruijter Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Michiel de Ruijter. Sinds Oktober 2014 woonachtig met mijn gezin in Mierlo. Samen met mijn vrouw Pauline heb ik 2 kinderen, dochter Juul 8 jaar en zoon Tijn 7 jaar. Juul zit dit jaar in groep 5-6 bij Mees Hans en Tijn in groep 4-5 bij Juf Manon en Juf Elke. Ik ben werkzaam bij Kuhn-Geldrop BV en als hobby s squash ik graag en speel ik zaalvoetbal. Onlangs stond er in de Kersvers dat er gezocht werd naar nieuwe leden voor de MR van de Kersentuin. Ik hoefde daar niet lang over na te denken om me daarvoor aan te melden. De MR zie ik als een kans om mee te denken over de ontwikkeling van onze kinderen. Zeker met het oog op het nieuwe onderwijs systeem dat ze gaan starten in maart van dit jaar wordt het een extra uitdaging. Ik zie het als een positieve ontwikkeling en heb daar veel vertrouwen in. Graag wil ik daar in meedenken en het onderwijs team en alle kinderen met hun ouders daarin ondersteunen waar nodig. Groet, Michiel de Ruijter Angélique van Bree Ik ben Angélique van Bree, moeder van Stijn (5 jaar) en Floris (3 jaar) en getrouwd met Bart. Ik ben bedrijfsarts. Ik stel mij verkiesbaar voor de medezeggenschapsraad (MR) omdat ik het als ouder belangrijk vind een bijdrage te leveren aan een goed functionerende school voor kinderen. De input van ouders vind ik erg belangrijk, zeker nu de school aan de vooravond staat van grote veranderingen met de start van het Steve Jobs onderwijs. Ik verwacht een positieve invloed te kunnen hebben op beslissingen en adviezen vanuit de MR. In de MR vertegenwoordigen 3 ouders alle ouders van de school dus is communicatie van deze 3 ouders naar de overige ouders erg belangrijk. Ik zie het als uitdaging om als lid van de MR zoveel mogelijk ouders op de hoogte te laten zijn van beslissingen en adviezen vanuit de MR. Saskia Beukelman Natuurlijk kent u Saskia al als vaste waarde bij de peuterspeelzaal van ons kindcentrum. Vanaf heden komt zij ook ons team versterken als teamflex(flexibel inzetbaar) bij de dagopvang. Zij zal daardoor af en toe ook aanschuiven bij de andere peutergroepen. Ze blijft natuurlijk ook gewoon bij de peuterspeelzaal werken. Wij zijn er in ieder geval heel blij mee en wensen Saskia veel plezier!

6 Mijn vriend & ik Op woensdag 25 januari 2017 is er de voorstelling "Mijn vriend en ik" voor de groepen 3 en 4. De gymles van groep 3 komt op deze dag te vervallen. Mijn vriend en ik is een energieke, vertederende voorstelling over twee jongens die beiden een andere cultuur met zich mee dragen. Vervangingen bij ziekte en afwezigheid van de leerkracht Het is u waarschijnlijk al opgevallen: Het wordt steeds moeilijker om invallers te vinden wanneer leerkrachten ziek of afwezig zijn. In de afgelopen maanden hebben we al een paar keer te horen gekregen dat er geen invallers beschikbaar zijn. Hierdoor ontstaan soms onwenselijke of vervelende constructies om te zorgen dat de kinderen gewoon les kunnen blijven krijgen. Daar hebben we een oplossing voor bedacht. In de bijlage vindt u een brief namens bestuur en directie waarin uitgelegd wordt hoe het komt dat de vervangingsmogelijkheden afnemen en welke oplossingen we hiervoor bedacht hebben. Halen en brengen bij de dagopvang Graag willen wij de ouders verzoeken de kinderen van de dagopvang tussen 7.30 en 8.30 te brengen via de zijingang van de dagopvang. De kinderen kunnen daar ook weer opgehaald worden tussen en Dit doen we in verband met de veiligheid van de medewerkers en kinderen. Op deze manier hoeven de medewerkers alleen de ingang in de gaten te houden, die ze permanent kunnen zien. Bedankt voor uw begrip! Nationale Voorleesdagen 25 januari starten de Nationale Voorleesdagen. Theo van de Broek (bibliotheek Geldrop/Mierlo) zal op die woensdag het boek De kleine walvis komen voorlezen aan de peuters en kleuters die dan aanwezig zijn. Van te voren gaan de peuters en kleuters gezamenlijk ontbijten in de klas van meneer Leon. Onze peuters hoeven geen broodjes mee te nemen; daar zorgen wij voor.

7 Kookstrijd

8 CMD Jeugd & gezin Als tweede bijlage bij deze Kersvers vindt u ook weer een nieuwsbrief van het Centrum voor Jeugd & Gezin. Interessant om te lezen! Naamsverandering Korein Korein Wersakker bestaat niet meer. Vanaf heden heten onze BSO en de dagopvang Korein Kinderplein de Kersentuin! Like ons op facebook! Kindcentrum De Kersentuin heeft een eigen Facebook-pagina. Regelmatig posten we hier leuke weetjes, berichten uit de school en de klassen en foto s van gebeurtenissen op. Natuurlijk willen wij zoveel mogelijk mensen op de hoogte houden via Facebook. Wilt u ook op de hoogte blijven? Ga dan naar en like ons!

Veerkracht. Er is er één jarig. 3 februari 2017 jaargang 3. Wij beloven dat je bij ons vaardigheden leert, voor nú en voor jouw toekomst.

Veerkracht. Er is er één jarig. 3 februari 2017 jaargang 3. Wij beloven dat je bij ons vaardigheden leert, voor nú en voor jouw toekomst. 3 februari 2017 jaargang 3 Wij beloven dat je bij ons vaardigheden leert, voor nú en voor jouw toekomst. Bezoek onze website www.kindcentrumdekersentuin.nl voor het laatste nieuws. Met eenvoudige links

Nadere informatie

Van Kerst tot Carnaval

Van Kerst tot Carnaval 22 januari 2016 jaargang 2 Jij kunt bij ons leren op de manier die bij jou past. Bezoek onze website www.kindcentrumdekersentuin.nl voor het laatste nieuws. Met eenvoudige links komt u snel bij de mooiste

Nadere informatie

1, 2, 3 start. Er is er één jarig. 9 september 2016 jaargang 3. Jij kunt bij ons leren op de manier die bij jou past.

1, 2, 3 start. Er is er één jarig. 9 september 2016 jaargang 3. Jij kunt bij ons leren op de manier die bij jou past. 9 september 2016 jaargang 3 Jij kunt bij ons leren op de manier die bij jou past. Bezoek onze website www.kindcentrumdekersentuin.nl voor het laatste nieuws. Met eenvoudige links komt u snel bij de mooiste

Nadere informatie

Kriebels en jeuk. Er is er één jarig. 22 januari 2018 jaargang 4. We kijken met jou naar de kansen die er liggen.

Kriebels en jeuk. Er is er één jarig. 22 januari 2018 jaargang 4. We kijken met jou naar de kansen die er liggen. 22 januari 2018 jaargang 4 We kijken met jou naar de kansen die er liggen. Bezoek onze website www.kindcentrumdekersentuin.nl voor het laatste nieuws. Met eenvoudige links komt u snel bij de mooiste foto's

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl 31 augustus 2017 2017-2018 Interessante informatie: 11-15 sept. Kennismakingsgesprekken 18 sept.

Nadere informatie

Voorwoord. Er is er één jarig. 3 juli 2015 jaargang 1

Voorwoord. Er is er één jarig. 3 juli 2015 jaargang 1 3 juli 2015 jaargang 1 We bouwen een brug naar de toekomst door samen vernieuwend te leren. We creëren een sfeer waarin iedereen het fijn vindt om te werken. We denken in oplossingen en blijven ons ontwikkelen.

Nadere informatie

8 nov. Ruben Mandigers (2) 25 nov. Mijs Nojoredjo (7) 2 dec. Romy Hulsers (10) 14 nov. Savvy Brugge (9) 16 nov. Rens Kusters (6)

8 nov. Ruben Mandigers (2) 25 nov. Mijs Nojoredjo (7) 2 dec. Romy Hulsers (10) 14 nov. Savvy Brugge (9) 16 nov. Rens Kusters (6) 11 november 2016 jaargang 3 Jij kunt bij ons leren op de manier die bij jou past. Bezoek onze website www.kindcentrumdekersentuin.nl voor het laatste nieuws. Met eenvoudige links komt u snel bij de mooiste

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBS De Boxem

Nieuwsbrief KBS De Boxem Nr. 4 Jaargang 3 november 2017 Agenda Nieuwsbrief KBS De Boxem 8 november Overleg feest- en decoratiecommissie 10 november Het Nationaal Schoolontbijt 17 november Versieren sinternklaas 22 november Oudercafé

Nadere informatie

Oh, kom er eens kijken

Oh, kom er eens kijken 23 november 2018 jaargang 5 Jij mag bij ons leren op de manier die bij jou past! Bezoek onze website www.kindcentrumdekersentuin.nl voor het laatste nieuws. Met eenvoudige links komt u snel bij de mooiste

Nadere informatie

Juni 2016 Nieuwsbrief #5

Juni 2016 Nieuwsbrief #5 Juni 2016 Nieuwsbrief #5 Beste ouders, kinderen, opa s en oma s, Hierbij alweer de laatste nieuwsbrief van het schooljaar. Wij kunnen terugkijken op een mooi jaar. Als team hebben we mooie stappen gezet

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar Nieuwsbrief Jaargang 22 - nummer 08 Jan. 2017 Gelukkig Nieuwjaar Op maandag 9 jan. hebben we met alle kinderen en aanwezige ouders het glas geheven op een gelukkig 2017. Het was helemaal fijn dat er zoveel

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Dinsdag 17 juli Musical Betoeterd door groep 8 Woensdag 18 juli Afscheid groep 8 Donderdag 19 juli Wisselochtend en afsluiting, 12.00 uur start zomervakantie Afsluiting

Nadere informatie

nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders 2018 2019 Agenda 22 oktober t/m 28 oktober: Herfstvakantie Vrijdag 9 november: Nationaal schoolontbijt 4 december: Sinterklaas Vrijdag 21 december: kerstontbijt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5. Bureau Halt

Nieuwsbrief Nr. 5. Bureau Halt Nieuwsbrief Nr. 5 Belangrijke data Maandag 4 feb. Uitreiking School op Seef label Woensdag 13 feb. Studiedag: alle kinderen vrij! Donderdag 14 feb. Speelgoedmiddag groep 1/2 Vrijdag 22 feb. Rapporten mee

Nadere informatie

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders November 2017 2018 Agenda Vrijdag 10 november: Nationaal schoolontbijt Dinsdag 5 december: Sinterklaas Vrijdag 22 december: Kerstlunch. De leerlingen zijn om 12.00

Nadere informatie

MARIMBAZUIN Oktober 2017

MARIMBAZUIN Oktober 2017 MARIMBAZUIN Oktober 2017 De van Willemien, directeur Allemaal genoten van een heerlijke zonnige herfstvakantie? Ook meester Bart heeft een bijzondere week achter de rug. Collega s zijn al op bezoek geweest

Nadere informatie

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September Overzicht activiteiten september 2012 De nieuwsbrief van 7 september 2012 Datum Activiteit Voor wie September Di. 11-09 Aangekondigde BHV oefening Gr 1-8 Di. 11-09 Informatie-ochtend Ouders van potentiële

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Mariaschool

Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Vrijdag 11 december 20 1 5 Jaargang 12, nummer 6 Inhoud Mededelingen vanuit team 1 Oproep decoratiegroep 1 Werkplaats van Wietske 2 Ateliers

Nadere informatie

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s),

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s), obs De Phoenix Week 20-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn alweer begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. Volgende week vieren we met elkaar feest tijdens de leerkrachtenverjaardag. Tevens

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

LOCATIE PARKWIJK 31 OKTOBER 2014 AGENDA:

LOCATIE PARKWIJK 31 OKTOBER 2014 AGENDA: LOCATIE PARKWIJK JAARGANG 14, NR. 5 31 OKTOBER 2014 SchOuderCom De komende nieuwsbrief willen we gaan verspreiden via SchOuderCom. Daarbij zullen we een splitsing maken tussen berichten die van belang

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Hartelijke groet, Desiree Sorgedrager

Hartelijke groet, Desiree Sorgedrager nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 34 24 mei 2017 In dit nummer: Ruimte binnen de MR Boeken voor ruilmarkt Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Beste ouders, Afgelopen maandag is er in de middenbouw

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer 19 7 juli Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer 19 7 juli Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 15 De nieuwsbrief nummer 19 7 juli 2017 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs 010

Nadere informatie

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK je d r o w r a a d! n a v r e z j i w Judy Menger Directeur Kindcentrum Vroondaal Meester Jelle Ik ben meester Jelle en werk als adjunct-directeur op deze school. Ik ben

Nadere informatie

Vrolijk kerstfeest. Er is er één jarig. Belangrijke data in december en januari. 22 december 2017 jaargang 4. Wij leren samen met jou.

Vrolijk kerstfeest. Er is er één jarig. Belangrijke data in december en januari. 22 december 2017 jaargang 4. Wij leren samen met jou. 22 december 2017 jaargang 4 Wij leren samen met jou. Bezoek onze website www.kindcentrumdekersentuin.nl voor het laatste nieuws. Met eenvoudige links komt u snel bij de mooiste foto's en filmpjes van uw

Nadere informatie

'Medezeggenschapsraad', ik vond het lang een beetje een abstract begrip.

'Medezeggenschapsraad', ik vond het lang een beetje een abstract begrip. Zeven MR-kandidaten stellen zich aan u voor. Mijn naam is Naima Rahouani-Boultam. Ik ben moeder van Selma uit groep 4MN en Ilias die op de middelbare school zit (heeft ook op de Jonge Wereld gezeten).

Nadere informatie

Tussenstand. Er is er één jarig. Belangrijke data in. 26 februari 2016 jaargang 2. Wij helpen jou te ontdekken waar je goed in bent.

Tussenstand. Er is er één jarig. Belangrijke data in. 26 februari 2016 jaargang 2. Wij helpen jou te ontdekken waar je goed in bent. 26 februari 2016 jaargang 2 Wij helpen jou te ontdekken waar je goed in bent. Bezoek onze website www.kindcentrumdekersentuin.nl voor het laatste nieuws. Met eenvoudige links komt u snel bij de mooiste

Nadere informatie

Duolezen. De Babbelaar 33e jaargang - week 20

Duolezen. De Babbelaar 33e jaargang - week 20 De Babbelaar 33e jaargang - week 20 L4 Duolezen In leerjaar 4 zijn we donderdag begonnen met duolezen! Kijk maar eens hoe goed dat in onze groep al lukt! Koorlezen, om de beurt voorlezen, elkaar complimenten

Nadere informatie

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes!

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - 24 januari t/m 3 februari: Nationale Voorleesdagen - 25 t/m 31 januari: Week van de poëzie - Week van 5 t/m 11 februari: Gezin-School-Kerkweek, met op 11 februari de afsluiting in de

Nadere informatie

Bascule nieuws. Nieuwsbrief van OBS De Bascule. Een school in balans. 1 februari 2019 Jaargang 16 nummer 18. Belangrijke data. In dit nummer o.a.

Bascule nieuws. Nieuwsbrief van OBS De Bascule. Een school in balans. 1 februari 2019 Jaargang 16 nummer 18. Belangrijke data. In dit nummer o.a. Sportlaan 85 7833 CH Nieuw-Amsterdam 0591-552042 Postbus 68 7833 ZH Nieuw-Amsterdam www.obs-bascule.nl Bascule nieuws Een school in balans 1 februari 2019 Jaargang 16 nummer 18 Nieuwsbrief van OBS De Bascule

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober OKTOBER 2017 De nieuwsbrief van oktober. Vol informatie en foto s over Jeelo, de verdeling van groep 1-2 en 3 en de leerlingenraad. Staking op de dag van de leraar 5 oktober U heeft eerder van ons een

Nadere informatie

Januari 2018 Nieuwsbrief #20

Januari 2018 Nieuwsbrief #20 Januari 2018 Nieuwsbrief #20 Beste ouders, kinderen, opa s en oma s, Eindelijk is het dan zo ver, de renovatie is van start. Afgelopen week is begonnen met inrichten van het bouwterrein en is het buitenspeelplein

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2015

Jan Harmenshof Nieuws 2015 Jan Harmenshof Nieuws 2015 Bedankje Graag willen wij iedereen enorm bedanken voor de geweldige dag die o.a. voor mijn jubileum c.q. mijn afscheid werd georganiseerd. De aankomst bij school met alle leerlingen

Nadere informatie

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print Sportlaan 85 Postbus 68 7833 CH Nieuw-Amsterdam 7833 ZH Nieuw-Amsterdam Tel: 0591-552042 www.obs-bascule.nl Jaargang 12 nummer 4 vrijdag 11 september 2015 Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Hoeveel dingen worden niet beschouwd als onmogelijk totdat zij daadwerkelijk zijn bereikt. Kerstgedachte 2011. In dit nummer: Beste ouders,

Hoeveel dingen worden niet beschouwd als onmogelijk totdat zij daadwerkelijk zijn bereikt. Kerstgedachte 2011. In dit nummer: Beste ouders, Nummer: 365 25 November 2011 Wij zorgen voor elkaar Interessante informatie: 23 DECEMBER ALLE LEERLINGEN VRIJ OM 1200u 31 december juf Ellen jarig 06 januari meester Léon jarig 16 januari algemene ouderavond

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

Ik ben Judith Buckens en sinds september 2016 lid van de oudergeleding van de Mr. Mijn zoons Sil (4b) en Jibbe (2b) zitten al op school.

Ik ben Judith Buckens en sinds september 2016 lid van de oudergeleding van de Mr. Mijn zoons Sil (4b) en Jibbe (2b) zitten al op school. Ik ben Judith Buckens en sinds september 2016 lid van de oudergeleding van de Mr. Mijn zoons Sil (4b) en Jibbe (2b) zitten al op school. Dochter Juulke zit op de psz. Ik werk als intern begeleider op een

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Op vrijdag 9 februari hebben we een studiedag. Alle kinderen zijn dan vrij.

Op vrijdag 9 februari hebben we een studiedag. Alle kinderen zijn dan vrij. 19 januari 2018 Nieuwsbrief 4 editie 1 Nieuwsbrief Minister Marga Klompéschool Van de directie... De eerste twee weken na de kerstvakantie zitten er alweer op. We zijn deze week begonnen met het afnemen

Nadere informatie

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht Wijzernieuws November 2016 Jaargang 2, Nr. 13 Inhoud Flessenactie. 2 Personele zaken.... 2 Peutermiddag. 2 Social schools.... 3 Buurtsportclub.. 4 Nationaal schoolontbijt.4

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015 Nieuwsbrief juni 2015 Bericht van directie: Zoals we al eerder hebben gecommuniceerd, zijn we steeds meer mooie stappen aan het zetten in de ontwikkeling van onze integrale samenwerking. Graag informeren

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

We zien iedereen graag gezond weer terug op maandagochtend 28 augustus. We starten het schooljaar dan gezamenlijk op het plein.

We zien iedereen graag gezond weer terug op maandagochtend 28 augustus. We starten het schooljaar dan gezamenlijk op het plein. NIEUWSBRIEF Donderdag 13 juli 2017 Beste ouder(s)/verzorgers, De laatste nieuwsbrief van dit schooljaar! Het was een druk en enerverend schooljaar, maar ook een mooi schooljaar. We hebben met elkaar grote

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt.

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt. Jaargang 10 Nummer 10 11 januari 2019 Agenda Vrijdag 11 januari 2019 Woensdag 16 januari 2019 Vrijdag 18 januari 2019 Zondag 20 januari 2019 Maandag 21 januari t/m Vrijdag 1 februari Woensdag 23 januari

Nadere informatie

Verjaardag. Datum: 28-9-2015 Week: 40-41 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 1. website: depolle.sco-t.nl Email: N.deJong@sco-t.nl Telefoon: 0546-567637

Verjaardag. Datum: 28-9-2015 Week: 40-41 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 1. website: depolle.sco-t.nl Email: N.deJong@sco-t.nl Telefoon: 0546-567637 Datum: 28-9-2015 Week: 40-41 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 1 website: depolle.sco-t.nl Email: N.deJong@sco-t.nl Telefoon: 0546-567637 Beste ouders/verzorgers, Nog een paar weken en dan hebben de kinderen weer

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en)

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 21 augustus - nummer 1 Het Vijfblaadje Kalender Augustus en September 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 6 september s middags muziekatelier 11, 12 en 13

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16 november Agenda

Nieuwsbrief 16 november Agenda Nieuwsbrief 16 november 2018 Agenda 22 november: Schoentje zetten 22 november: Vergadering MR start 18.30 uur 23 november: Theatervoorstelling Het Mysterie van Alkmaar voor groep 5 t/m 8 in de Grote Kerk

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 15

JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Afscheid Maas van Beek Afgelopen vrijdag 29 maart hebben we afscheid genomen van meneer Maas. s Ochtends hebben we hem in de speelzaal met de gehele school toegezongen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!!

Van harte gefeliciteerd!! Oktober 2016 - nummer 3 Belangrijke data Vrijdag 14 oktober Afsluiting KinderBoekenWeek- Open Podium 1 Dinsdag 18 oktober Licht aan actie (meer info verderop in de nieuwsbrief) Kinderen uit groep 4 t/m

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Donderdag Kleine kant Groep 8. Kleine kant Grote kant Kleine kant Grote kant u Groep 4 Groep 3 Groep 7 Groep 4

Maandag Dinsdag Donderdag Kleine kant Groep 8. Kleine kant Grote kant Kleine kant Grote kant u Groep 4 Groep 3 Groep 7 Groep 4 Juf Silke van Elburg Sinds 3 weken ben ik een nieuw gezicht op de Woert in groep 1 en 2 op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Via deze weg wil ik mij even voorstellen. Ik ben Silke Kregel van

Nadere informatie

9 maart 2018

9 maart 2018 1386 www.clarafabriciusschool.nl 9 maart 2018 5 maart 15 maart Project Water 12, 19 en 26 maart Schooltennis groep 3 en 4 15 maart Afsluiting project 17.00-19.00 uur Milou Hendriksen geboren Zusje van

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen

Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 26 januari 2017 NR.3 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen AGENDA Maandag 23 januari Studiedag; groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderraad is de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe plein. Afgelopen

Nadere informatie

Een nieuw onderwijsconcept

Een nieuw onderwijsconcept 10 juni 2016 jaargang 2 Wij zeggen jou wat we doen en we doen wat we zeggen. Bezoek onze website www.kindcentrumdekersentuin.nl voor het laatste nieuws. Met eenvoudige links komt u snel bij de mooiste

Nadere informatie

Landelijke staking dinsdag 12 december

Landelijke staking dinsdag 12 december J a a r g a n g 2 5, n u m m e r 7 3 0 n o v e m b e r 2 0 1 7 Landelijke staking dinsdag 12 december In verband met een vervolgstaking op dinsdag 12 december is de school op deze dag gesloten. Deze week

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 21-11-2018 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Intocht Sinterklaas Giethoorn Zaterdag 24

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind "thuis" is.

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind thuis is. Waar uw kind "thuis" is. 15 juni 2012 jaargang 14 nummer 19 Laatste rapport 2011-2012 Op dinsdag 26 juni krijgen de kinderen de rapporten mee naar huis. Als de leerkracht van uw kind u nog wilt spreken

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

Beste ouders, Maar nu eerst lekker weekend vieren! Fijne dagen, Team Weemewereld. Geef ze vrij baan... Agenda deze week: Maandag 20 november

Beste ouders, Maar nu eerst lekker weekend vieren! Fijne dagen, Team Weemewereld. Geef ze vrij baan... Agenda deze week: Maandag 20 november Nieuwsbrief 11 Beste ouders, maandag 20 vrijdag 24 november Deze week waren er alle (aangevraagde) gesprekken met ouders én de voorlopige-advies-gesprekken met de leerlingen van groep 8 (en hun ouders).

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 2e nieuwsbrief vrijdag 22 september 2017 Beste ouders, Stakende leerkrachten op 5 oktober Alle ouders hebben deze

Nadere informatie

directie afwezig i.v.m. een audit; groepen 8 op bezoek bij het Oostvaarders College

directie afwezig i.v.m. een audit; groepen 8 op bezoek bij het Oostvaarders College Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuwsbrief Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Nieuws van de Medezeggenschapsraad De Egelantier 3. De informatieavond van de Kanjertraining 4. Wist u dat? 5. Een gastles in de groepen

Nadere informatie

25 jaar onderwijs. Er is er één jarig. 17 mei 2019 jaargang 5

25 jaar onderwijs. Er is er één jarig. 17 mei 2019 jaargang 5 17 mei 2019 jaargang 5 In ons kindcentrum denken we in oplossingen. We blijven ons ontwikkelen; zo halen we het beste naar boven in ieder kind. Deze kinderen groeien en wij groeien met ze mee. Bezoek onze

Nadere informatie

Hallo (Nummer 01, ) In deze Hallo vindt u informatie over:

Hallo (Nummer 01, ) In deze Hallo vindt u informatie over: Hallo (Nummer 01, 23-08- 2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: De eerste lesdag en lesweken Overzicht van de werkdagen van de teamleden Voorstellen juf Manon, meester

Nadere informatie

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad!

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad! Beste ouder(s) en /of verzorger(s), De tijd vliegt voorbij. De kinderen hebben de afgelopen weken hard hun best gedaan op de Cito toetsen, groep 8 is druk met het oefenen van de musical en het team is

Nadere informatie

nieuwsbrief 17 juli 2019

nieuwsbrief 17 juli 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Agenda Na de zomervakantie krijgt ieder gezin een nieuwe schoolkalender. De activiteiten van de 1e maand delen we vast met jullie. Woensdag 17 juli - 11.45u

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

Nieuwsbrief Februari Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief Februari Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, De eerste maand van het nieuwe jaar is voorbij gegaan en daarin hebben onderwijsontwikkelingen niet stil gestaan. Leerkrachten hebben deelgenomen aan cursussen zoals Met Sprongen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015 NIEUWSBRIEF nr. 6 26 oktober 2015 In deze nieuwsbrief: Zwangerschapsverlof Floor Kwart over 8 Inloop Sinterklaas MR nieuws Beweegwijs Nationaal schoolontbijt Sparen voor een goed doel Belangrijke data:

Nadere informatie

VAKANTIEROOSTER SCHOOLJAAR

VAKANTIEROOSTER SCHOOLJAAR Algemeen: NIEUWSBRIEF 10 januari 2012 Nr.09 2012 Namens alle medewerkers van Veldhoven Midden de beste wensen voor 2012! VAKANTIEROOSTER SCHOOLJAAR 2012-2013 Vakantierooster 2012-2013 is bekend. Het rooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Jaargang 17 woensdag

Nieuwsbrief 7. Jaargang 17 woensdag Nieuwsbrief 7 Jaargang 17 woensdag 29-11-2017 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! 123zing Dit schooljaar zijn wij gestart met het uitproberen van een aantal muziekmethodes. Wij hebben besloten met

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF december 2014

NIEUWSBRIEF december 2014 www.tjongerschool.nl tjongerschool@debasisheerenveen.nl NIEUWSBRIEF december 2014 Van de directie: Inmiddels zijn we een aantal maanden op weg en in deze periode heb ik veel onderzoek gedaan, geobserveerd

Nadere informatie

Loek, Dion, Kyara, Nina, Simon, Luna en Sinterklaas vieren deze week hun verjaardag. Van harte gefeliciteerd namens heel het team!

Loek, Dion, Kyara, Nina, Simon, Luna en Sinterklaas vieren deze week hun verjaardag. Van harte gefeliciteerd namens heel het team! Agenda Vr. 4-12 : Sinterklaasviering (kinderen zijn om 12.00uur uit) Di. 8-12 : MR vergadering Wo. 9-12 : GGD op school Do. 10-12 : GGD op school Do. 17-12 : Kerstviering in de avond (programma volgt nog)

Nadere informatie

De eerste keer. Er is er één jarig. 19 mei 2017 jaargang 3. Wij helpen jou om de juiste keuzes te maken.

De eerste keer. Er is er één jarig. 19 mei 2017 jaargang 3. Wij helpen jou om de juiste keuzes te maken. 19 mei 2017 jaargang 3 Wij helpen jou om de juiste keuzes te maken. Bezoek onze website www.kindcentrumdekersentuin.nl voor het laatste nieuws. Met eenvoudige links komt u snel bij de mooiste foto's en

Nadere informatie

t Verloren Schaap 13 november 2015 jaargang 1 Deel 1

t Verloren Schaap 13 november 2015 jaargang 1 Deel 1 13 november 2015 jaargang 1 Deel 1 In ons kindcentrum denken we in oplossingen. We blijven ons ontwikkelen; Zo halen we het beste naar boven in ieder kind. Dee kinderen groeien en wij groeien met ze mee.

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Schoolreisje 2018-2019 Juni 20 Schoonmaakavond 21 Schoolfotograaf 24 Oudergesprekken 25 Oudergesprekken Juli 4 Musical groep 8 5 Nieuwe groepen ochtend

Nadere informatie

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag.

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag. NIEUWSBRIEF Vrijdag 24 februari 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Alaaf De carnavalsvakantie staat voor de deur. Vrijdag gaan we feestelijk de vakantie in met een geweldig carnavalsfeest. We wensen iedereen

Nadere informatie

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 30 oktober 2015. Een eerste week na de herfstvakantie, waarbij

Nadere informatie

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld Extra geld voor ouderbijdrage en andere schoolkosten Hebt u een laag inkomen en weinig geld? Bijvoorbeeld omdat u werkt, maar weinig verdient. Of omdat

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 18, nummer 12 vrijdag 8 april 2016

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 18, nummer 12 vrijdag 8 april 2016 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 18, nummer 12 vrijdag 8 april 2016 Kalender - Woensdag 13 april Ateliers groepen 3 en 4 - Donderdag 14 april studiedag, alle leerlingen

Nadere informatie

15 oktober 2018 Nummer: 4

15 oktober 2018 Nummer: 4 15 oktober 2018 Nummer: 4 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, De eerste periode van het schooljaar zit er al weer bijna op. Ondanks dat het nog als zomer voelt, staat de herfstvakantie voor de deur.

Nadere informatie

Donderdag, 4 februari 2016

Donderdag, 4 februari 2016 Akkersleep 1-3 6641 WR Beuningen T. 024 677 26 04 F. 024 677 89 59 info@dehoeven.nl www.dehoeven.nl Donderdag, 4 februari 2016 Nieuw project kleuters De kleutergroepen starten na de carnavalsvakantie met

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel Seizoen 2013/2014 Uitnodiging eindfeest: Klik hier voor de uitnodiging voor het eindfeest van de peuterspeelzaal! * * * * * * * Uiteraard organiseren wij

Nadere informatie

Agenda december Schoolfolio. De juiste URL om in te loggen in Schoolfolio:

Agenda december Schoolfolio. De juiste URL om in te loggen in Schoolfolio: Nieuwsbrief Agenda december 2017 Dag Datum Tijd Opmerking/thema Maandag 4-12 Dinsdag 5-12 sinterklaasviering groep 1 t/m 8 Woensdag 6-12 studiedag SKOEM, alle kinderen hebben vrij Donderdag 7-12 Vrijdag

Nadere informatie

Klein maar fijn. Belangrijke data. 27 september - nummer 2

Klein maar fijn. Belangrijke data. 27 september - nummer 2 27 september - nummer 2 Belangrijke data (oktober) 28 september Studiedag 3 t/m 14 oktober Kinderboekenweek 5 oktober Dag van de leerkracht 8 oktober MR Vergadering 12 oktober Open podium let op! Kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Waalwijk. Juni Spetter!!! Liedjes zingen met de peuters!

Nieuwsbrief Waalwijk. Juni Spetter!!! Liedjes zingen met de peuters! Nieuwsbrief Waalwijk Juni 2013 Spetter!!! Liedjes zingen met de peuters! Het einde van het schooljaar is al in zicht. Bij de BSO-vakantieopvang worden tal van leuke activiteiten georganiseerd. Voor alle

Nadere informatie

Een kijkje in de keuken

Een kijkje in de keuken 10 november 2017 jaargang 4 Wij helpen jou om de juiste keuzes te maken. Bezoek onze website www.kindcentrumdekersentuin.nl voor het laatste nieuws. Met eenvoudige links komt u snel bij de mooiste foto's

Nadere informatie