25 jaar onderwijs. Er is er één jarig. 17 mei 2019 jaargang 5

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "25 jaar onderwijs. Er is er één jarig. 17 mei 2019 jaargang 5"

Transcriptie

1 17 mei 2019 jaargang 5 In ons kindcentrum denken we in oplossingen. We blijven ons ontwikkelen; zo halen we het beste naar boven in ieder kind. Deze kinderen groeien en wij groeien met ze mee. Bezoek onze website voor het laatste nieuws. Met eenvoudige links komt u snel bij de mooiste foto's en filmpjes van uw kind. Op de site vindt u prachtige foto s van alle activiteiten, die hebben plaatsgevonden. 25 jaar onderwijs Vorige week vrijdag bereikte ik een heuse mijlpaal: 25 jaar in het onderwijs. Deze dag heb ik op een hele fijne manier met collega s en kinderen mogen vieren. Ik realiseerde mij daardoor hoe mooi ons beroep eigenlijk is: kinderen helpen in hun groeiproces. Samen genieten van succes. Samen verdriet hebben als iets niet meteen lukt. Tong uit de mond van inspanning of om grapjes te maken in de klas of op de gang. En dat al 25 jaar achter elkaar. Ik besef hoezeer wij boffen dat we dit mogen doen. Voor de kinderen hebben we een leuk cadeau geregeld: een limonadefontein voor speciale gelegenheden. Ik wil iedereen die meegeholpen heeft op deze dag bedanken voor de inzet. En ik wil iedereen die even wat heeft laten horen enorm bedanken voor alle lieve woorden. Ik ga op naar de 40! Jeroen van Dorst Directeur De Kersentuin Er is er één jarig Do 23 mei Myron V (12) Za 1 juni Noël v L (6) Zo 16 juni Esmee K (8) Za 25 mei Roos vd V (9) Di 4 juni Daan W (12) Jasmijn K (8) Ma 27 mei Sofie R (11) Wo 12 juni Nina R (11) Alex v V (6) Wo 29 mei Dean K (11) Do 13 juni Sophie vd V (9)

2 Belangrijke data in mei / juni Woensdag 22 mei IVN vogelpad groep 1/2 Woensdag 29 mei Studieochtend: alle kinderen vrij Donderdag 30 mei Hemelvaartvakantie: alle kinderen vrij t/m vrijdag 31 mei Maandag 3 juni t/m Kamp groep 8 donderdag 6 juni Vrijdag 7 juni Groep 8 vrij Zondag 9 juni t/m Pinksteren: alle kinderen vrij maandag 10 juni Dinsdag 11 juni Eenbesdag: alle kinderen vrij Woensdag 12 juni Leerlingenraad Donderdag 13 juni MR en klankbordgroep Groepsverdeling volgend jaar Komend schooljaar hebben we voldoende formatie om aan het begin van het schooljaar weer zes groepen te kunnen formeren. Er zijn dit jaar al veel kinderen (ruim boven de 30) die beginnen bij de kleuters. Vandaar dat we ervoor kiezen om al met twee kleutergroepen te starten. In de loop van het schooljaar zullen deze groepen ook weer nieuwe kinderen krijgen. Dat betekent dat we vier midden- en bovenbouwgroepen kunnen maken. Hierbij hebben we gekeken naar het aanbod, de leerlingaantallen en de verdeling over de midden- en bovenbouwateliers. We hebben de stamgroepen als volgt samengesteld: Groep 1/2 A Groep 3/4 Groep 6/7 Groep 1/2 B Groep 4/5 Groep 7/8 De komende weken gaan we bepalen welke leerkrachten in welke stamgroepen als coach zullen starten. Ook zullen we de kinderen over de groepen gaan verdelen. Hierbij houden we, waar dat nodig is, rekening met de volgende zaken: De totale groepsgrootte; Vriendjes en vriendinnetjes; Broertjes en zusjes; Kinderen die extra uitdaging of begeleiding op leergebied nodig hebben; Kinderen die extra begeleiding nodig hebben voor sociale weerbaarheid; Kinderen die extra begeleiding nodig hebben voor hun gedrag; De leerkracht die de groep gaat coachen. We gaan bij het verdelen van de kinderen weer zorgvuldig om met alle kennis en ervaring die we met uw kind hebben opgedaan. Wij rekenen erop dat we voor de kinderen tot een goede en prettige verdeling kunnen komen.

3 Afscheid collega s Nu we weten dat we volgend jaar zes groepen kunnen formeren, weten we ook dat we afscheid moeten nemen van enkele van onze dierbare collega s. Volgend jaar zullen we geen gebruik meer kunnen maken van de ondersteuning van meneer Luc en juffrouw Anneke. Ook zullen we de inbreng van meneer Wilco en juffrouw Lonneke moeten missen. Dat vinden we ontzettend jammer. De groepen zullen volgend schooljaar gedraaid worden door meneer Hans, juffrouw Jitske, juffrouw Jorien, meneer Leon, meneer Machiel, juffrouw Maud en juffrouw Virgillea. Ook juffrouw Marieta zal de kinderen blijven ondersteunen. Al de vertrekkende collega s kunnen volgend jaar aan de slag op een andere school binnen De Eenbes. De meesten hebben zelfs al een nieuwe school gevonden. Binnenkort kunnen we hier wat meer over vertellen. Wij wensen ze alle vier heel veel succes en net zo veel plezier als in ons kindcentrum! Aan het eind van het jaar zullen we op gepaste manier afscheid van het viertal nemen. Herinnering studiedag 29 mei We hebben al een paar keer aangegeven dat er een foute datum in de kalender staat. Om te voorkomen dat we volgende week kinderen missen en dat de week daarop kinderen voor een dichte deur staan, herhalen we het nog een keer. Woensdag 22 mei is er geen studieochtend. Op 29 mei is er wel een studieochtend. Alle kinderen zijn dan vrij. De studiedag is gekoppeld aan de hemelvaartvakantie. We hopen dat u van het mooie weer en een extra dagje vrij gaat genieten! Juf Virgillea geslaagd Deze week heeft juf Virgillea succesvol de opleiding voor Specialist Toekomstig Onderwijs afgerond. We zijn trots dat ze het zo goed gedaan heeft. Wij hopen ook volgend jaar weer veel gebruik te kunnen maken van de door haar opgedane kennis. Virgillea, gefeliciteerd!

4 Cito-scores In april heeft onze huidige groep 8 weer meegedaan met de CITO eindtoets. De scores van deze toets helpen ons om een beeld te krijgen of onze adviezen voor het voortgezet onderwijs overeenkomen met wat de kinderen laten zien. Dat was ook dit jaar weer het geval. Daarnaast gebruiken we de eindtoets om een goed beeld te krijgen van de eindresultaten van ons onderwijs. Gedurende het jaar kunnen de scores van kinderen fluctueren. Dat past bij onze manier van werken. Na acht jaar onderwijs willen we echter wel zien dat we het maximale uit de kinderen gehaald hebben. De afgelopen twee jaar scoorden we al boven het landelijk, tot ver boven het landelijk gemiddelde. Ook dit jaar heeft groep 8 weer een prima score neergezet. Het landelijk gemiddelde was dit jaar Onze school scoorde 538.4! We zijn dan ook bijzonder trots op het resultaat dat de kinderen en de leerkrachten van onze school hebben neergezet. Pitpop Op vrijdag 14 juni vindt op het Molenplein in Mierlo Pitpop plaats. Van uur tot uur staat Ameezing Kids op het programma. Dit is een onderdeel waar basisscholen, met een echte band, bekende meezingers ten gehore brengen. Onze school is al een aantal jaren benaderd om hieraan deel te nemen en dit jaar hebben we besloten om een keer acte de présence te geven. Kinderen uit groep 6 en 7 zijn een mooie, spannende uitdaging aangegaan: ze gaan optreden op een groot podium, met een echte band, voor de Mierlose mensen. Inmiddels zijn we al volop aan het repeteren en beginnen de liedjes vorm te krijgen. De kinderen zijn enthousiast en dat is een goed teken. Het zou fijn zijn als er straks ook veel ouders van school komen kijken naar deze optredens. In de bijlage vindt u een poster met daarop de belangrijkste gegevens. Tot ziens op Pitpop!

5 Verzoek van de allerkleinsten Bij het binnenkomen komt het voor dat ouders wat langer blijven hangen om afscheid te nemen van hun kind. Hartstikke gezellig. Desondanks willen we u vragen om uiterlijk uur van uw kind afscheid genomen te hebben. De leidsters kunnen dan op tijd beginnen met hun programma. Sommige kinderen vinden het afscheid nemen ook moeilijk. Een kort afscheid kan hier dan juist enorm bij helpen. Wij danken u alvast voor de medewerking! Eindfeest Het lijkt nog ver weg, maar het eindfeest komt er al weer aan. Op vrijdag 28 juni zullen we samen met ouders en kinderen het jaar vast informeel afsluiten. In een gezellige en hopelijk zonnige sfeer drinken we samen iets en kletsen we over het afgelopen en het komende jaar. Net als voorgaande jaren kunnen we dat niet regelen zonder uw hulp en steun. Binnenkort kunt u een brief verwachten waarin we uw hulp ook daadwerkelijk vragen. Fijn als u dan weer wilt reageren en enthousiast een steentje bij gaat dragen. Kroes en de kruimeldiefjes Volgende week spelen de jeugdleden van Toneel Mierlo, de voorstelling Kroes en de Kruimeldiefjes in t Patronaat. Dit stuk speelt zich af in bakkerij De Zoete Hap, waar bakker Blom en zijn leerling Kroes met veel plezier werken. Hun vaste klanten zien ze graag, en dankzij de Kruimeldiefjes hoeven ze niet eens de vloeren te poetsen. Het enige minpuntje is dat prins Holle Bolle, die in het paleis woont, wel graag taarten eet maar niet graag betaalt. Op die manier is het natuurlijk moeilijk geld verdienen, zeker als de prins en zijn dienaar steeds geniepigere streken uithalen. Het is aan Kroes om de bakkerij, de Kruimeldiefjes en al de lekkernijen te redden, en de prins te slim af te zijn. In tegenstelling tot vorige jaren is dit stuk vooral gericht op jeugdige kijkers. De voorstellingen zijn op 24, 25 en 26 mei in t Patronaat (Heer van Scherpenzeelweg 14). Zondag 26 mei is een middagvoorstelling. Kijk voor meer informatie, en om kaarten te bestellen, op Kaarten kunnen ook bij de kassa gekocht worden (1 uur voor aanvang voorstelling).

Studie-avond voor alle medewerkers Kindcentrum. Moederdag

Studie-avond voor alle medewerkers Kindcentrum. Moederdag April 2019 Nummer 16 Studie-avond voor alle medewerkers Kindcentrum Donderdagavond 9 mei is er een studie-avond voor alle medewerkers. Twee keer per jaar organiseren we deze studie-avond. Deze avonden

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en)

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 21 augustus - nummer 1 Het Vijfblaadje Kalender Augustus en September 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 6 september s middags muziekatelier 11, 12 en 13

Nadere informatie

Oh, kom er eens kijken

Oh, kom er eens kijken 23 november 2018 jaargang 5 Jij mag bij ons leren op de manier die bij jou past! Bezoek onze website www.kindcentrumdekersentuin.nl voor het laatste nieuws. Met eenvoudige links komt u snel bij de mooiste

Nadere informatie

Een prachtige uitslag op de Eindtoets (cito); Hulde!

Een prachtige uitslag op de Eindtoets (cito); Hulde! Per Omgaande, 17-5 - 19 nummer 10 Beste ouders, De kinderen hebben hard gewerkt en veel plezier gemaakt. In deze nieuwsbrief kunt u lezen over de afgelopen periode en de ontwikkelingen die momenteel gaande

Nadere informatie

Meivakantie. Er is er één jarig. 20 april 2018 jaargang 4. Wij zeggen jou wat we doen en we doen wat we zeggen

Meivakantie. Er is er één jarig. 20 april 2018 jaargang 4. Wij zeggen jou wat we doen en we doen wat we zeggen 20 april 2018 jaargang 4 Wij zeggen jou wat we doen en we doen wat we zeggen Bezoek onze website www.kindcentrumdekersentuin.nl voor het laatste nieuws. Met eenvoudige links komt u snel bij de mooiste

Nadere informatie

Niet vergeten. Groepsverdeling. 1 juli 2015, jaargang 5 nummer 20

Niet vergeten. Groepsverdeling. 1 juli 2015, jaargang 5 nummer 20 1 juli 2015, jaargang 5 nummer 20 Niet vergeten donderdag 2 juli einde schoolkamp groep 8 vrijdag 3 juli rapporten mee groep 1 t/m 7 dinsdag 7 juli rapportgesprekken (indien gewenst) woensdag 8 juli leerlingenraad

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De laatste dagen... Laatste vrijdag

Nieuwsbrief. De laatste dagen... Laatste vrijdag Nieuwsbrief Jaargang 21 - nummer 20 - juli 2016 De laatste dagen... Dit is de laatste uitgave van de Nieuwsbrief van dit schooljaar, zo op de valreep voor de zomervakantie. De kinderen en medewerkers zijn

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 37 maandag 11 juni 2018

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 37 maandag 11 juni 2018 Nr. 37 maandag 11 juni 2018 Belangrijke data Dinsdag 12 juni: Tafeldiplomadag Dinsdag 12 juni: 20.00-21.30 uur MR vergadering locatie Vitruviusweg (wordt mogelijk verplaatst naar een latere datum) Vrijdag

Nadere informatie

Veerkracht. Er is er één jarig. 3 februari 2017 jaargang 3. Wij beloven dat je bij ons vaardigheden leert, voor nú en voor jouw toekomst.

Veerkracht. Er is er één jarig. 3 februari 2017 jaargang 3. Wij beloven dat je bij ons vaardigheden leert, voor nú en voor jouw toekomst. 3 februari 2017 jaargang 3 Wij beloven dat je bij ons vaardigheden leert, voor nú en voor jouw toekomst. Bezoek onze website www.kindcentrumdekersentuin.nl voor het laatste nieuws. Met eenvoudige links

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

De Springplank: info 15 juni 2016.

De Springplank: info 15 juni 2016. De Springplank: info 15 juni 2016. Nieuwe leerling. We willen Luuk, Diede en Yeliz, van harte welkom heten bij ons op school. Diede en Yeliz zijn nu aan het oefenen in groep 1/2. Luuk is er al voor vast.

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Vrolijk kerstfeest. Er is er één jarig. Belangrijke data in december en januari. 22 december 2017 jaargang 4. Wij leren samen met jou.

Vrolijk kerstfeest. Er is er één jarig. Belangrijke data in december en januari. 22 december 2017 jaargang 4. Wij leren samen met jou. 22 december 2017 jaargang 4 Wij leren samen met jou. Bezoek onze website www.kindcentrumdekersentuin.nl voor het laatste nieuws. Met eenvoudige links komt u snel bij de mooiste foto's en filmpjes van uw

Nadere informatie

basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs

basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs 2013 In deze VLOTte Babbel: Medezeggenschapsraad (MR) Avondvierdaagse Sportdag groep 5 t/m 8 Schoolkamp Hulp gevraagd eindfeest Tandenpoetsles

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER Koninginfo Voorwoord Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 26 april 2019 Jaargang 25 nr. 14 IN DIT NUMMER

Nadere informatie

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast.

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast. Jaargang 10 Nummer 20 28 juni 2019 Agenda Maandag 1 juli Donderdag 4 juli Vrijdag 5 juli Maandag 8 juli t/m Vrijdag 16 augustus In deze nieuwsbrief Inhoud Vanuit de Directie Vakantiebieb-app Diamantterras

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Niet vergeten. Nieuwe eindtoets. 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11

Niet vergeten. Nieuwe eindtoets. 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11 Niet vergeten donderdag 5 februari Studiedag, alle kinderen vrij vrijdag 6 februari rapport mee naar huis, groep 3 t/m 8 dinsdag 10 februari rapportgesprekken groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI. Agenda THEMA: BEELDENDE KUNST TONEEL. 8 t/m 12 juni pinkstervakantie. 13 juni schoolfotograaf

NIEUWSBRIEF JUNI. Agenda THEMA: BEELDENDE KUNST TONEEL. 8 t/m 12 juni pinkstervakantie. 13 juni schoolfotograaf NIEUWSBRIEF JUNI THEMA: BEELDENDE KUNST TONEEL Agenda 8 t/m 12 juni pinkstervakantie 13 juni schoolfotograaf Dankzij de hulp van vele vrijwilligers was het mogelijk om er voor de kinderen een geweldige

Nadere informatie

Februari /3 9/10 16/17 23/24. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend. Krantencontainer. Zwemmen 7A, 7B, 7C

Februari /3 9/10 16/17 23/24. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend. Krantencontainer. Zwemmen 7A, 7B, 7C Februari 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend 1 2/3 4 5 6 7 8 9/10 Deze week: adviesgesprekken groep 8 Zwemmen 7A, 7B, 7C Krantencontainer 11 Deze week: adviesgesprekken groep 8 12 13

Nadere informatie

13 mei 2016 nummer 16 AGENDA

13 mei 2016 nummer 16 AGENDA 13 mei 2016 nummer 16 AGENDA ma 16 mei 2 e Pinksterdag di 17 mei Tandenpoets-les voor groep 1 en 2 wo 18 mei Groep 7 heeft praktijkexamen fietsdiploma do 19 mei Tandenpoets-les voor groep 3 en 4 17, 18

Nadere informatie

Maandag 9-7 t/m vrijdag 17-8 is het Zomervakantie Graag zien we iedereen weer terug op maandag 20 augustus voor de start van het nieuwe schooljaar.

Maandag 9-7 t/m vrijdag 17-8 is het Zomervakantie Graag zien we iedereen weer terug op maandag 20 augustus voor de start van het nieuwe schooljaar. BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Wo 4-7 Do 5-7 Doorschuifuurtje 18.30 uur Speelplaatsspektakel Vr 6-7 Studiemorgen en start van de zomervakantie Maandag 9-7 t/m vrijdag 17-8 is het Zomervakantie Graag zien

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant Jaargang 10 Nummer 3 21 september 2018 Agenda Ma-di 24-25 sept Vrijdag 28 september Woensdag 3 oktober Vrijdag 5 oktober Woensdag 10 oktober Studiedagen alle leerlingen zijn vrij. Peuterwerk is open. Open

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuwsbrief CBS De Fontein M e i 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 9 Nieuws van de directie Beste ouders, Inhoud Beste ouders 1 Personeel/schoolzwemmen 2 Groepsverdeling 3 Ouder-koffie-ochtenden

Nadere informatie

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s),

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s), obs De Phoenix Week 20-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn alweer begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. Volgende week vieren we met elkaar feest tijdens de leerkrachtenverjaardag. Tevens

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen,

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen, OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 09-12-2016 Agenda Wo. 14-12: Kerst-knutsel ochtend, komt u helpen? Wo. 14-12: Speluitleen bibliotheek 12.00 uur tot 12.30 uur

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Mei 2018 Jaargang 6, nr. 10 I N D I T N U M M E R : Volgend schooljaar Personeel Even voorstellen Gymrooster Grote schoonmaak Eindtoets Kamp groep 8 Contactavond Avondvierdaagse Wisselmoment Agenda V o

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 14

WEEKBULLETIN. Week 14 WEEKBULLETIN Week 14 Belangrijke data in april: Ma. 04/04: maandviering om 8.40u Wo. 06/04: schoolvoetbal meisjes Vr. 08/04: groep 1/2B vrij Wo. 13/04: schoolvoetbal jongens Vr. 14/04: groep 1/2A vrij

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 J.M.P. de Biestraat 2 1827 PA Alkmaar Tel: 072-5624215 erasmus@saks.l www.erasmus-saks.nl Nieuwsbrief juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Deze maand gaat de zomer in en de afgelopen weken hebben we hier

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel Seizoen 2013/2014 Uitnodiging eindfeest: Klik hier voor de uitnodiging voor het eindfeest van de peuterspeelzaal! * * * * * * * Uiteraard organiseren wij

Nadere informatie

Een fijne en rustige start

Een fijne en rustige start 24 augustus 2018 jaargang 5 Wij beloven dat je bij ons vaardigheden leert, voor nú en voor jouw toekomst. Bezoek onze website www.kindcentrumdekersentuin.nl voor het laatste nieuws. Met eenvoudige links

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Vanuit de directie Gevonden voorwerpen In de ruimte naast de voordeur staat een bak met gevonden voorwerpen. In deze bak liggen jassen, shirtjes, broodtrommels, bekers etc.

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

DATUM: 14 mei 2018 GLOBE EDITIE: 49. De Globe IN DIT NUMMER:

DATUM: 14 mei 2018 GLOBE EDITIE: 49. De Globe IN DIT NUMMER: Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

nummer maart 2018 Op 1 en 2 april is het Pasen. Natuurlijk vieren we het Paasfeest ook op school. Even een paar belangrijke data op een rij.

nummer maart 2018 Op 1 en 2 april is het Pasen. Natuurlijk vieren we het Paasfeest ook op school. Even een paar belangrijke data op een rij. Pancopost nummer 14 06 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Wereldverteldag Op maandag 19 maart 2018 is het wereldverteldag. Op die dag komen er weer verhalenvertellers naar onze school om verhalen te vertellen.

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

JAARGANG 6 AFLEVERING 09

JAARGANG 6 AFLEVERING 09 Nieuws uit. JAARGANG 6 AFLEVERING 09 Personeelsbezetting Wat betreft de personeelsbezetting vinden er de komende periode wat wijzigingen plaats. Juf Tamara Kamman gaat vanaf 1 maart 2018 een nieuwe uitdaging

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 1 maart 2 Viering juf Marga 40 jaar op school 3 4 KRANTEN- ACTIE 5 6 7 8 9 10 9.00 uur miniviering 11 Rapport

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Jozefschoolnieuws. Einde van het schooljaar! Wij leren niet voor sch ool m aar voor het leven

Jozefschoolnieuws. Einde van het schooljaar! Wij leren niet voor sch ool m aar voor het leven 19-7-2018 Jozefschoolnieuws In deze nieuw sbrief: - Einde van het jaar - Vakant ieroost er - Nieuw s vanuit de MR - Schoolreisje 2018 - Lokaalindeling - Zw em - en gym roost er - Afscheid Sam ant ha en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Beste wensen Misschien wat laat, want het jaar 2018 is al twee weken jong, maar voor u allen alsnog een goed en gezond 2018 gewenst! Kijkmiddag op Basisschool EigenWijs

Nadere informatie

Gedragsverwachting van de week!!!

Gedragsverwachting van de week!!! Nr. 15 vrijdag 17 april 2015 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Gedragsverwachting van de week!!! Agenda di. 21 april t/m do. 23 april: woe. 22

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief 10 02 februari 2017 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2017 We vieren op vrijdag 24 februari carnaval. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag alleen niet toegestaan. Om te voorkomen

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 19

JAARGANG 7 AFLEVERING 19 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 19 Formatie schooljaar 2019-2020 Afgelopen woensdagavond is de presentatie gegeven t.a.v. het schoolplan 2019-2023, de missie en visie van De Arenberg en het jaarplan

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

ouderbulletin Het einde is in zicht en Contactmomenten In dit nummer: 24-ste jaargang Nummer 252

ouderbulletin Het einde is in zicht en Contactmomenten In dit nummer: 24-ste jaargang Nummer 252 24-ste jaargang 2014-201 Nummer 22 juni 201 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.drift.picto.nl drift@primah.org 092-01480 In dit nummer: Het einde is in zicht 1 Contactmomenten 1 Afscheid groep 8 2 Wandelvierdaagse

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF NR 1 JAARGANG 5 11, 12, 13 Februari,

Agenda NIEUWSBRIEF NR 1 JAARGANG 5 11, 12, 13 Februari, Agenda NIEUWSBRIEF NR 1 JAARGANG 5 11, 12, 13 Februari, Groep 8 CITO eindtoets dinsdag t/m donderdag 7 Februari, vrijdag Warme truiendag 13 Februari, donderdag Playbackshow 5 Februari, woensdag Spreekuur

Nadere informatie

22 mei Ik wens jullie zonnige weken waarin we mogen ontdekken op welke manieren we dezelfde taal kunnen en mogen spreken!

22 mei Ik wens jullie zonnige weken waarin we mogen ontdekken op welke manieren we dezelfde taal kunnen en mogen spreken! Nieuwsbrief 15 22 mei 2018 Afgelopen weekend mochten we Pinksteren vieren. Het was een prachtig weekend, het was mooi weer en waarschijnlijk hebben jullie lekker buiten genoten van deze dagen. Staan we

Nadere informatie

Alvast van harte gefeliciteerd!

Alvast van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief mei 2015 Jarigen in de maand mei: Aankomende maand zijn jarig: Jeske (11/5), Julian (14/5), Aras (22/5), Ashley (24/5), Rink Jan (26/5), Joy (27/5), Bas (30/5). Alvast van harte gefeliciteerd!

Nadere informatie

Groepsverdeling en formatie Voor in de agenda. Maandag 18 juni: - groepen 8 schoolkamp. Donderdag 21 juni

Groepsverdeling en formatie Voor in de agenda. Maandag 18 juni: - groepen 8 schoolkamp. Donderdag 21 juni Hele kindcentrum Surveilleren tussen de middag Tijdens de middagpauzes van de onderbouw en bovenbouw krijgt de ambulante leerkracht uitstekende ondersteuning van een aantal ouders bij het surveilleren

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Samen durven, doen en delen! Kalender 2017 / Kalender Kindcentrum Boschveld

Samen durven, doen en delen! Kalender 2017 / Kalender Kindcentrum Boschveld Samen durven, doen en delen! Kalender 2017 / 2018 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vr Augustus 2017 5 Za Juffrouw Ingrid en Juffrouw Mariëlle jarig 6 Zo 7 Ma Juffrouw Angela jarig Wk -- / 32 8 Di 9 Wo 10 Do 11 Vr 12 Za

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni Inhoud nieuwsbrief. Kalender. Inleiding:

Nieuwsbrief juni Inhoud nieuwsbrief. Kalender. Inleiding: Nieuwsbrief 2017 2018 26 juni 2018 Kerklaan 1 www.obs-erica.nl 6731 BA Otterlo Tel: 0318-595077 e mail: ericaschool@proominent.nl Inleiding: Inhoud nieuwsbrief Inleiding Vakantierooster en studiedagen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019 NIEUWSBRIEF nr. 7 6 maart 2019 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Ouderportaal staat open Opbrengst Goede doel AED aanwezig Indeling groep 3 schooljaar 2019/2020 Gevonden voorwerpen Gezondheidsonderzoeken

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 14-09-2016 nummer 2 Agenda Do 15 september Do 15 september Ma 19 september Do 22 september Di 27 september Startviering 8.35 uur in de open ruimte

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

NR maart (nr. 15 zal verschijnen op 28 maart 2019)

NR maart (nr. 15 zal verschijnen op 28 maart 2019) NR. 14 14 maart (nr. 15 zal verschijnen op 28 maart 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Maandag hebben we de eerste culturele activiteit gehad van juf Mara over de Valkerij-Vredesboom. We hebben een

Nadere informatie

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s), . Schoolbrief 20 Willibrordschool 27 juni 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt om de week op woensdag een schoolbrief. We merken dat er de laatste schoolweken veel te melden valt. Om die reden

Nadere informatie

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon Oktober 2016 1 2 40 3 4 Dierendag OC 5 Dag vd leraar / start Kinderboekenweek MR 6 7 Kinderboekenbal 8 9 41 10 11 KNGF groep 4 / Dode hoeklessen groep 8 12 13 Logopedist bezoekt kleutergroepen 14 15 16

Nadere informatie

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8,

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8, OEC. BASISSCHOOL t Prisma locatie Overwhere GASINJETSTRAAT 1-3 1442 WN PURMEREND TEL 0299 421982 Email:locatieoverwhere@prismapurmerend.nl Website : www. prismapurmerend.nl Wat vindt u onder andere in

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 26 juni 2015 2014-2015

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 26 juni 2015 2014-2015 Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 26 juni 2015 2014-2015 Interessante informatie: 1 juli: Zomerfeest 17.00 19.00 uur 3 juli:

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 30 januari t/m 03 februari Agenda: Ma - Groep 1-2 gaat naar het Haarhuus gr. 8 begeleid Di - Wo - Open Huis van 9.00-12.00 u. Do - Vr - Beste ouders/verzorgers Woensdag is het zover:

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Inhoud: Avondvierdaagse en onweer ANWB-Streetwise Sportdag groep 8 Juf Norma op bezoek 20 en 21 juni studiedagen 22 juni ouderavond 20.00 uur Juf Anneke Juf Ingrid Informatie

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2018-2019 10 Afscheid juf Wilma. Gisteren is er op onze school genoten van een heerlijk en sfeervol Kerstdiner. Ook juf Wilma heeft met volle teugen genoten van de sfeer in de groepen. Een sfeer

Nadere informatie

Agenda INLEIDING. 3 september nummer 2. Geachte ouder(s),

Agenda INLEIDING. 3 september nummer 2. Geachte ouder(s), 3 september 2018 - nummer 2 INLEIDING Geachte ouder(s), De eerste weken van het schooljaar zitten er al weer op. Binnenkort gaan ook weer de eerste activiteiten van start. Groep 1-2a brengt morgen een

Nadere informatie

NIEUWS. Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten

NIEUWS. Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten NIEUWS Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten Overblijven op school in het nieuwe schooljaar Schoonmaakavond op 7 juli School

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen:

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen: Pancopost nummer 14 04 juni 2019 AGENDA ma 03-06 : Week van de avond-4-daagse wo 05-06 : Excursie imker groepen 5 en 6 do 06-06 : Studiedag onderbouw: leerlingen gr 1 t/m 4 vrij vr 07-06 t/m 11-06 : Lang

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

23 mei 2018 nummer 11. Bedankt! Geslaagd. Telefoonverbinding. Passend onderwijs. Opbrengst Santa Run

23 mei 2018 nummer 11. Bedankt! Geslaagd. Telefoonverbinding. Passend onderwijs. Opbrengst Santa Run 23 mei 2018 nummer 11 Bedankt! We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde Koningsdag! Dankzij heel veel helpende handjes van onze OR leden, opa s, oma s en alle andere ouders/verzorgers, hebben de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. juni 2019

Nieuwsbrief. juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 - mededelingen schoolbreed - kwaliteitszorg - tweede rapport - musical - activiteiten OR - data - nieuws uit de groepen - kalender Mededelingen schoolbreed Het was de tijd van de

Nadere informatie

18-26 feb Voorjaarsvakantie 8 maart Biddag Vredeskerk aanvang uur 9 maart Luizen controle 6-10 maart. Volgende nieuwsbrief uit groep 6

18-26 feb Voorjaarsvakantie 8 maart Biddag Vredeskerk aanvang uur 9 maart Luizen controle 6-10 maart. Volgende nieuwsbrief uit groep 6 Jaargang 1, nieuwsbrief 5 20 februari 2017 Agenda Datum Activiteit 18-26 feb Voorjaarsvakantie 8 maart Biddag Vredeskerk aanvang 10.30 uur 9 maart Luizen controle 6-10 maart Volgende nieuwsbrief uit groep

Nadere informatie

Lied van de maand november: lied 913 Wat de toekomst brengen moge

Lied van de maand november: lied 913 Wat de toekomst brengen moge Nr.6, 21 november 2018 Kalender Maandag 26 november 19.00 uur: MR vergadering Maandag 3 december: 1e Adventviering Woensdag 5 december: Sintfeest op school Woensdag 12 december: Kerstknutsel Bijbelverhalen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 juni/juli 2017

Nieuwsbrief 10 juni/juli 2017 Pr. Marijkeweg 7a, 8463 VJ Rotsterhaule Tel : 0513-552022 deschakel@primus.frl Nieuwsbrief 10 juni/juli 2017 Directie Wij hebben sinds kort een nieuw telefoon netwerk. Als u met school belt en de telefoon

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

t Skittelnieuws, mei 2018

t Skittelnieuws, mei 2018 t Skittelnieuws, mei 2018 Agenda Di 1 Do 17 Wo 2 Vrij 18 Do 3 Za 19 Vrij 4 Dodenherdenking Zo 20 Za 5 Bevrijdingsdag Ma 21 Pinksteren Zo 6 Di 22 Groep 2-3 SKIK Poep!! En wat het ons leert Ma 7 Wo 23 MR

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Agenda Ma t/m vrij : meivakantie Do t/m ma : hemelvaart/juni/pinkstervakantie

OP DE HOOGTE. Agenda Ma t/m vrij : meivakantie Do t/m ma : hemelvaart/juni/pinkstervakantie OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 21-04-2017 Agenda Ma. 24-04 t/m vrij. 05-05: meivakantie Do. 25-05 t/m ma. 05-06: hemelvaart/juni/pinkstervakantie Nieuwe leerlingen

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar 26 juni - nummer 39 Het Vijfblaadje Kalender juni en juli 27 juni Rapport 27 juni Rapport gesprekken facultatief 2 juli Kennismakingsochtend 2 juli Musical groep 8 voor belangstellenden om 19.00 uur 3

Nadere informatie

AGENDA. juf Linda afwezig JARIGEN

AGENDA. juf Linda afwezig JARIGEN 20 januari 2017 nummer 9 AGENDA ma 23 jan vrij 27 jan ma 30 jan di 31 jan woe 1 febr vrij 3 febr wo 8 febr juf Nellie afwezig start project geschiedenis groepen 4/5, 5/6, 7 en 8 juf Jeannette afwezig juf

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF petraschool

NIEUWSBRIEF petraschool NIEUWSBRIEF petraschool 21 april 2017 Belangrijke data: Vrijdag 21 april zijn alle leerlingen om 13.00 uur vrij Meivakantie: ma. 25 april t/m vrij 5 mei 2017 Hemelvaart: do 25 en vrij 26 mei 2017 Pinksteren:

Nadere informatie

Het einde is in zicht

Het einde is in zicht 25-ste jaargang 2015-2016 Nummer 264 juni 2016 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.drift.picto.nl drift@primah.org 0592-501480 In dit nummer: Het einde is in zicht 1 Contactmomenten 1 Afscheid groep 8 2

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 NIEUWS. JARIG Lisa Oskam 24 juni groep 5/6 Nanou Lazoe 27 juni groep 3. Dinsdag 27 juni Donderdag 29 juni GMR-vergadering

AGENDA nr. 19 NIEUWS. JARIG Lisa Oskam 24 juni groep 5/6 Nanou Lazoe 27 juni groep 3. Dinsdag 27 juni Donderdag 29 juni GMR-vergadering AGENDA nr. 19 Dinsdag 20 juni schoonmaakavond Woensdag 21 juni inloopochtend Maandag 26 juni studiedag Dinsdag 27 juni staken Donderdag 29 juni GMR-vergadering Vrijdag 30 juni rapporten mee Vrijdag 30

Nadere informatie

Kind Op Maandag. Uitslag verkeersexamen groep 7. Zendingsgeld. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag:

Kind Op Maandag. Uitslag verkeersexamen groep 7. Zendingsgeld. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag: Nr. 18 schooljaar 2016-2017 Uitslag verkeersexamen Zendingsgeld Verslag koffieochtend Feestdagen en vrije dagen Schoolreisjes Uitslag Eindtoets groep 8 Opgeven Coevorder Grachtenloop Kind Op Maandag De

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI 17. Kies een bouwsteen. Nr. 10 juni 2017 Lustrum Kalender Nieuwe leerlingen Formatie

NIEUWSBRIEF JUNI 17. Kies een bouwsteen. Nr. 10 juni 2017 Lustrum Kalender Nieuwe leerlingen Formatie NIEUWSBRIEF JUNI 17 Kies een bouwsteen. Nr. 10 juni 2017 Lustrum Kalender Nieuwe leerlingen Formatie obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Algemene informatie. Belangrijke data: Personele zaken

Nieuwsbrief 6. Algemene informatie. Belangrijke data: Personele zaken Nieuwsbrief 6 8 november 2018 Belangrijke data: 08 november MR vergadering 19.30-21.30 uur 13 november Informatieavond bedplassen (GGD) 16 november Rapport 1 (groepen 3 t/m 7) 22 november Nieuwsbrief 7

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie m e i 2019 S c h o o l j a a r 2 0 1 8-2 0 1 9 n r. 1 0 Inhoud Beste ouders 1 Personeel & groepsverdeling 2 Groep 3 2 Huisvesting 3 Groep 8 4 Belangrijke data 4 Wat komen gaat U leest wat komen gaat aan

Nadere informatie