ALBERT SCHWEITZERSCHOOL OPENBARE SCHOOL VOOR SPECIAAL ONDERWIJS AAN LANGDURIG ZIEKE KINDEREN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ALBERT SCHWEITZERSCHOOL OPENBARE SCHOOL VOOR SPECIAAL ONDERWIJS AAN LANGDURIG ZIEKE KINDEREN"

Transcriptie

1 ALBERT SCHWEITZERSCHOOL OPENBARE SCHOOL VOOR SPECIAAL ONDERWIJS AAN LANGDURIG ZIEKE KINDEREN Frederik Hendriklaan 73 Telefoon : SG HAARLEM lzk@albertschweitzerschoolhaarlem.nl Directeur mw. D.J. Tichelaar INFO-OUDERS cursusjaar augustus 2014 Nummer 1 DATA OM TE ONTHOUDEN vrijdag 29 augustus 2014 schoolfotograaf donderdag 28 augustus 2014 uitgifte nieuwsbrief: ouderinfo dinsdag 02 september 2014 jaarlijkse informatieavond voor ouders uur donderdag 11 september 2014 nieuwsbrief: Schweitzernieuws vrijdag 12 september 2014 klassenmonumentendag voor de bovenbouw donderdag 18 september 2014 schoolreis groep 1 t/m 8 woensdag 01 oktober t/m Kinderboekenweek vrijdag 10 oktober 2014 het thema is: Feest! zaterdag 04 oktober 2014 dierendag donderdag 09 oktober 2014 uitgifte nieuwsbrief: ouderinfo maandag 13 oktober 2014 t/m vrijdag 17 oktober 2014 herfstvakantie donderdag 06 november 2014 rapporten mee dinsdag 11 november 2014 Sint Maarten maandag 10 november 2014 rapport/contactavond (groep 1 t/m 8) dinsdag 18 november 2014 afsluitingsonderzoek groep 8 (Drempelonderzoek) donderdag 20 november 2014 studiedag personeel (leerlingen vrij) dinsdag 25 november 2014 afsluitingsonderzoek groep 8 (NIO/NDT)

2 VOORWOORD Geachte ouders/verzorgers, Na een vakantie van 7 weken voor de leerlingen en een verhuisklus aan het begin en einde van de vakantie voor alle medewerkers is het schooljaar nu begonnen. In de laatste vakantieweek stonden meubilair en dozen hoog opgestapeld in de hal van het gebouw aan de Frederik Hendriklaan, tot aan het begin van de vrijdagavond is er ingericht en zijn er dozen weggewerkt, even vroeg men zich af of alles wel zou lukken om op maandag ook echt te kunnen starten. Maar..maandagochtend 18 augustus was iedereen er klaar voor, leerkrachten en assistentes stonden in afwachting van de kinderen in de klas. Verwachtingsvol kwamen de leerlingen de school in en werden in de hal verder gebracht of verwezen naar hun lokaal. Best wel spannend allemaal! Eenmaal in de klas kwamen de vakantieverhalen los, was er een rondje door de school om te zien waar iedereen zat en begon het gewone schoolleven weer. Hoewel alles anders is, is iedereen positief gestemd en gaan we er ook dit schooljaar weer een mooi jaar van maken met elkaar. Op de ouderavond van 2 september zullen de leerkrachten u vertellen over de invulling en activiteiten van het komende jaar. Wij hopen u daar allemaal te ontmoeten! Namens het team, Thea Tichelaar NIEUWS OVER MEDEWERKERS M.i.v. dit school jaar is meester Cees Dekker op dinsdag en woensdag naast juf Monique en juf Nienke aanwezig in groep 3/4/5. Op deze manier kan de aandacht over de leerlingen en het leerstofaanbod nog beter gedeeld worden. LUNCH OP SCHOOL Met ingang van dit schooljaar nemen alle leerlingen dagelijks een lunch van thuis mee. Dat is nog even wennen, maar wel noodzakelijk. Een schooldag zonder lunch duurt lang! Leest u er a.u.b. de afspraken m.b.t. het voorkomen van vervelende situaties m.b.t. diëten en dat wat echt niet meegenomen kan worden naar school nog eens op na? LUNCHAFSPRAKEN De leerlingen nemen voor de diverse eet- en drinkmomenten van thuis de benodigde producten mee. En houden hierbij naast mogelijke eigen dieetbeperkingen ook rekening met de mogelijke allergieën van andere leerlingen (ook bepaalde broodsoorten kunnen bij inname een reactie oproepen, net als broodbeleg). Bij drinken denken wij aan; bij voorkeur een beker melk, of een ander gezond vervangend drankje. Géén frisdrank, limonade, koolzuurhoudend drinken. Voor de lunch vragen wij u een gezonde maaltijd mee te geven. Geeft u uw kind ook a.u.b. dagelijks fruit mee? Bij een gezamenlijk eetmoment in de groep is het vervelend als je als kind niets mee hebt. Het is niet toegestaan tijdens het fruitmoment koek of brood te eten, anders dan i.v.m. een dieetbeperking/medische noodzaak. Wilt u uw kind het brood in een trommeltje meegeven met een schone theedoek. De theedoek gebruiken we als tafelkleedje om eventuele kruimels op te vangen. Na het eten wikkelen we de trommel in de theedoek.

3 Eet/drink momenten: uur - fruit eten en drinken uur - brood eten (drinken) uur - drinken Een aantal allergieën zijn soms zo bedreigend dat we de ouders moeten vragen zich aan te passen aan deze zorg. Om deze reden stellen we dat het verboden is om pindakaas en andere aan noten verwante producten mee naar school te nemen. Niet toegestaan zijn dus de volgende producten en producten die hier mee vergelijkbaar zijn: Pindakaas Notenpasta Notenkoek Lunchreep met pasta of noten Een allergische reactie kan enorme gevolgen hebben! Het is van belang dat verpleegkundigen, leerkrachten en klassen/onderwijsassistenten op de hoogte zijn van dieeteisen, allergieën en daaraan verbonden risico s. Wilt u hen a.u.b. bij wijzigingen op de hoogte brengen? OM MEE TE NEMEN Aan het begin van het nieuwe schooljaar heeft iedereen er weer zin in. Het is dan fijn om je eigen spulletjes bij je te hebben. Daarom vragen wij ouders van kinderen in de groepen 3 t/m 8 de volgende zaken mee te geven: - schaar voorzien van label met naam (links/rechtshandig?) - plakstift/lijm - kleurpotloden - eventueel stiften - potlood, gum en puntenslijper - een etui - liniaal - de leerlingen vanaf groep 4 nemen een 23 rings multomap en een huiswerkmap mee Eenmalig worden door school verstrekt: In groep 3 de huiswerkmap In groep 4 de schoolvulpen Bij verlies of stuk gaan kan er een nieuwe schoolvulpen of huiswerkmap gekocht worden bij juf Thea (vulpen 4,50, huiswerkmap 1,-). NB: Alle leerlingen nemen zelf een handdoek mee voor gebruik na het douchen na de gymles (2 x per week), met plastic tas. STAND VAN ZAKEN BETALING VOEDING Voor de zomervakantie hebt u het verzoek tot betaling van de ouderbijdrage van de warme maaltijd van dat schooljaar ontvangen. De betaling van deze warme maaltijd is door de meeste ouders inmiddels voldaan. Wij zijn druk doende met de financiële afwikkeling van de laatste rekeningen van die maaltijden. De ouderbijdrage is daarbij noodzakelijk om alle onkosten te kunnen dekken. Is deze factuur aan uw aandacht ontschoten wilt u deze dan a.u.b. z.s.m. overmaken? De kosten voor de periode van januari t/m juni 2014 bedragen 150,- (aug-dec ,-). Overmaken kan onder vermelding van: Ouderbijdrage voeding A. Schweitzerschool augustus/december 2013 en/of januari/juni 2014, de naam van uw kind en de groep op rekeningnummer BNG t.n.v. Stichting Spaarnesant Ook het debiteurennummer moet vermeld worden, dat is te vinden op eerder facturen.

4 FOTO S De afgelopen periode zijn er weer veel foto s gemaakt van alle activiteiten op school. Deze foto s zijn binnenkort allemaal te zien op onze website: Helaas waren/zijn er wat technische problemen waardoor het niet mogelijk was de foto s te plaatsen. SCHOOLFOTOGRAAF Vrijdag 29 augustus in de ochtend is de schoolfotograaf aanwezig om mooie foto s te maken van onze leerlingen. Het gaat hierbij om individuele, maar ook om groepsfoto s. Hoe leuk is het om met elkaar op de foto te staan! U hebt hierover inmiddels een informatiebrief ontvangen. CONTACTAVOND Dinsdagavond 2 september is de eerste algemene contactavond van dit schooljaar. Na een gezamenlijke start met algemene informatie waarbij ook de ouders van de leerlingen van de mytylschool aanwezig zijn, gaat u met de groepsleerkracht mee naar het lokaal. Deze avond krijgt u informatie over het komende schooljaar, het onderwijs, de speciale gebeurtenissen, de school en groeps-afspraken. Een avond waaraan wij als team veel belang hechten en die u veel duidelijkheid kan bieden over alles wat met de school te maken heeft. Natuurlijk is er de gelegenheid om vragen te stellen. Wij hopen u allen op 2 september te ontmoeten. Vanaf is de school open, aanvang 19.30, einde van de avond rond uur. SCHOOLREIS GROEP GROEP 1 t/m 8 Donderdag 18 september gaan we met alle leerlingen van De Albert Schweitzerschool op schoolreis. U hebt inmiddels de informatiebrief en het betalingsverzoek ontvangen. Wij hebben er zin in, de kinderen ook! BEREIKBAARHEID DIRECTIE M.i.v. dit schooljaar is Thea op dinsdag en woensdag op school aanwezig. Via de mail probeert zij ook op andere dagen bereikbaar te zijn: t.tichelaar@albertschweitzerschoolhaarlem.nl In geval van calamiteiten is zij via de medewerkers van de school bereikbaar, of zal zij in kennis worden gesteld.

5 OUDERRAAD Vanwege het vertrek van een aantal leden van de ouderraad zijn wij op zoek naar enthousiaste ouders die het komende schooljaar ons team willen versterken. Ook voor het schooljaar jaar willen we een leuk Sinterklaasfeest waarbij de Sint een handje wordt geholpen met de inkoop, een sfeervol kerstfeest, de musical en het afscheidsfeest van groep 8 en andere leuke activiteiten! Dit schooljaar zullen we kennismaken met de ouderraad van de mytylschool en mogelijk al samen activiteiten voorbereiden en/of uitvoeren (twee Sinterklaasfeesten in één gebouw lijkt niet logisch). De bedoeling is dat we in het jaar van de fusie, , samen één ouderraad zullen vormen. De ouderraad is vooral een werkgroep welke het team ondersteund met allerlei hand en spandiensten, ook komen de leden een aantal keer per jaar bij elkaar om te vergaderen. We zijn op zoek naar een (mogelijk tijdelijke) voorzitter, die de vergaderingen leidt, de taken verdeelt, en die overzicht houdt over de planning. Ook zijn we op zoek naar een (mogelijk tijdelijke) penningmeester die verantwoordelijk is voor het beheren van de betaalrekening en het kasgeld en die overzicht houdt over de inkomsten en uitgaven, dit gaat heel eenvoudig met behulp van internetbankieren. Wanneer de twee ouderraden uiteindelijk één ouderraad wordt is er één voorzitter en één penningmeester nodig. In overleg zal een keuze gemaakt worden. Denkt u dit is wat voor mij, of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met één van de leden van de ouderraad of met Thea. MEDEZEGGENSCHAPSRAAD De MR bestaat m.i.v. dit nieuwe schooljaar uit 2 ouders, 2 personeelsleden en Thea als adviseur. Uitgaande van het aantal leerlingen van de Albert Schweitzerschool is de MR van mening dat dit voldoende leden zijn om de belangen van de school te kunnen behartigen. In de loop van het schooljaar zullen wij met het oog op de fusie toewerken naar een gezamenlijke Albert Schweitzer/Regenboog MR. WIJZIGINGEN VOOR LEERLINGENADMINISTRATIE Is er in het afgelopen schooljaar een wijziging geweest in telefoonnummers (thuis, werk, of extra telefoonnummer indien ouders niet aanwezig zijn), ( )adres of heeft er een verandering van verzekeringmaatschappij plaatsgevonden, en heeft u dit nog niet doorgegeven, wilt u dit dan per omgaande aan de administratie melden. Zijn er belangrijke wijzigingen in de gezinssituatie neemt u dan telefonisch of schriftelijk contact op. VERPLEEGKUNDIGE Dagelijks is één van de u bekende verpleegkundigen op school aanwezig, Marianne of Marion. Als altijd zijn zij via de mail verpleegkundige@albertschweitzerschoolhaarlem.nl of via de telefoon bereikbaar. Wilt u de wijzigingen in medicatie, dieet of andere zaken die de zorg van uw kind aangaan a.u.b. tijdig aan hen doorgeven?

6 OUDERINFO S Ouderinfo te verwachten: Donderdag: 28 augustus 2014, 9 oktober 2014, 18 december 2014, 19 februari 2015, 16 april 2015, 18 juni Als u andere ouders wilt informeren, dan kunt u een week van tevoren kopij aanleveren bij de schoolleiding. lzk@albertschweitzerschoolhaarlem.nl GYM- en ZWEMROOSTER Gym: Maandag en donderdagmiddag uur groep 6/7/ uur groep 3/ uur groep 5 Zwemmen: Woensdagochtend uur groep 1/ uur groep 3/ uur pauze uur groep uur groep 6/7/ uur einde zwemles VAKANTIEROOSTER VAKANTIEREGELING SCHOOLJAAR Herfstvakantie zaterdag t/m zondag Kerstvakantie zaterdag t/m zondag Voorjaarvakantie zaterdag t/m zondag Paasvakantie zaterdag t/m maandag Meivakantie zaterdag t/m zondag Hemelvaart donderdag t/m zondag Pinkstervakantie zaterdag t/m maandag Zomervakantie zaterdag t/m zondag Eerste schooldag na de zomervakantie van : maandag 17 augustus 2015 Studiedagen personeel/leerlingen vrij: donderdag 20 november 2014 dinsdag 20 januari 2015 SCHOOLTIJDEN: Maandag uur Dinsdag uur Woensdag uur Donderdag uur Vrijdag uur

ALBERT SCHWEITZERSCHOOL OPENBARE SCHOOL VOOR SPECIAAL ONDERWIJS AAN LANGDURIG ZIEKE KINDEREN

ALBERT SCHWEITZERSCHOOL OPENBARE SCHOOL VOOR SPECIAAL ONDERWIJS AAN LANGDURIG ZIEKE KINDEREN ALBERT SCHWEITZERSCHOOL OPENBARE SCHOOL VOOR SPECIAAL ONDERWIJS AAN LANGDURIG ZIEKE KINDEREN Telefoon: 023-5253050 Planetenlaan 168 Fax : 023-5250196 2024 EW HAARLEM e-mail: lzk@albertschweitzerschoolhaarlem.nl

Nadere informatie

ALBERT SCHWEITZERSCHOOL OPENBARE SCHOOL VOOR SPECIAAL ONDERWIJS AAN LANGDURIG ZIEKE KINDEREN

ALBERT SCHWEITZERSCHOOL OPENBARE SCHOOL VOOR SPECIAAL ONDERWIJS AAN LANGDURIG ZIEKE KINDEREN ALBERT SCHWEITZERSCHOOL OPENBARE SCHOOL VOOR SPECIAAL ONDERWIJS AAN LANGDURIG ZIEKE KINDEREN Planetenlaan 168 Telefoon : 023-5253050 2024 EW HAARLEM e-mail: lzk@albertschweitzerschoolhaarlem.nl Directeur

Nadere informatie

Beste Ouders / Verzorgers.

Beste Ouders / Verzorgers. Beste Ouders / Verzorgers. In het jaarboek vindt u de praktische zaken met betrekking tot onze school. De vakanties, activiteiten, belangrijke regels en afspraken staan hierin vermeld. In de loop van dit

Nadere informatie

ALBERT SCHWEITZERSCHOOL OPENBARE SCHOOL VOOR SPECIAAL ONDERWIJS AAN LANGDURIG ZIEKE KINDEREN

ALBERT SCHWEITZERSCHOOL OPENBARE SCHOOL VOOR SPECIAAL ONDERWIJS AAN LANGDURIG ZIEKE KINDEREN ALBERT SCHWEITZERSCHOOL OPENBARE SCHOOL VOOR SPECIAAL ONDERWIJS AAN LANGDURIG ZIEKE KINDEREN Telefoon: 023-5253050 Planetenlaan 168 Fax : 023-5250196 2024 EW HAARLEM e-mail: lzk@albertschweitzerschoolhaarlem.nl

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

Samen je toekomst ontwikkelen

Samen je toekomst ontwikkelen 2018-2019 Samen je toekomst ontwikkelen Beste ouders en verzorgers, Graag willen wij u informeren over de plannen voor het nieuwe schooljaar. Voor u ligt daarom de ouderkalender 2018-2019. In deze kalender

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E:

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E: 0 0 Rotondaschool Passewaaij Hondsroos 00 TJ TIEL T: 0 E: directie@rotondaschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 week week week 0 0 week Eerste schooldag

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald.

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald. Geachte ouders, Maandag 21 augustus a.s. starten we met het nieuwe schooljaar. Alle kinderen worden tussen 8.20 en 8.30 uur in hun (nieuwe) klas verwacht. We hopen dat u een fijne vakantie heeft gehad

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Protocol Continurooster

Protocol Continurooster Protocol Continurooster PCBO Het Mozaïek Middelwijk 2 9202 GV Drachten 0512 544530 info.hetmozaiek@pcbosmallingerland.nl www.pcbo-hetmozaiek.nl Documenteigenaar Team PCBO Het Mozaïek Datum volgende toetsing

Nadere informatie

Kleutergids. Sint Willibrordusschool

Kleutergids. Sint Willibrordusschool Kleutergids Sint Willibrordusschool 2015-2016 Welkom op de St. Willibrordusschool Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open.

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 24 augustus 2 017 INFO 1 IN DEZE INFO Klaar voor de start. Informatie-avonden groepen 1/2/3 Schoolreisje

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2016-2017 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2016-2017 A

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Christelijke basisschool. Voorwoord. Geachte ouders/verzorgers,

Christelijke basisschool. Voorwoord. Geachte ouders/verzorgers, Christelijke basisschool Voorwoord Geachte ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u het informatieboekje. Hierin vindt u zaken die betrekking hebben op het schooljaar 2015 die elk jaar anders zijn. Het is

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie

Inleiding. Beste lezer,

Inleiding. Beste lezer, Schoolgids Penta College deel A 2017/2018 Inhoudsopgave Inleiding 3 Foto s 4 Gymnastiek 4 Informatie aan gescheiden ouders 4 Medezeggenschapsraad (MR) 4 Ouderbijdrage 5 Oudercontacten/ouderavonden 5 Periodieke

Nadere informatie

Meester S. Wijbrandischool

Meester S. Wijbrandischool Meester S. Wijbrandischool Continurooster m.i.v. schooljaar 2014-2015 Christelijk Basisschool Meester S. Wijbrandi Schoterlandseweg 19, 8413 NM, Oudehorne http://meesterswijbrandischool.nl Inhoudsopgave

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 2, 21 augustus 2019 Beste ouders / verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij gezamenlijk het schooljaar gestart en heb ik al heel veel ouders en kinderen de hand kunnen schudden. Diezelfde ochtend

Nadere informatie

Kleutergids. Kindcentrum St. Willibrordus

Kleutergids. Kindcentrum St. Willibrordus Kleutergids Kindcentrum St. Willibrordus 2018-2019 Welkom op de St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

Juni OBS De Vuurvlinder week 26. In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling

Juni OBS De Vuurvlinder week 26. In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 26 Juni 2018 In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling Oudergesprekken U kunt zich vanaf deze week weer inschrijven voor de oudergesprekken. De intekenlijsten

Nadere informatie

Kleutergids. Sint Willibrordusschool

Kleutergids. Sint Willibrordusschool Kleutergids Sint Willibrordusschool 2017-2018 Welkom op de St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De start

Nadere informatie

Woensdag 11 juli. De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK..

Woensdag 11 juli. De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK.. Woensdag 11 juli De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK.. - Hebben we al een beetje afscheid genomen van juf Inge. Vrijdag hebben we als team een afscheidsborrel gehad en dinsdag is Inge door haar

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 3-9-2017 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar is begonnen

Nadere informatie

basisschool De Weerijs kalender

basisschool De Weerijs kalender basisschool De Weerijs kalender 2017-2018 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

JANUARI/ FEBRUARI 2019 NUMMER 4 JAARGANG 24. Hierbij de nieuwsbrief voor de maand februari met belangrijk nieuws. Graag uw aandacht hiervoor.

JANUARI/ FEBRUARI 2019 NUMMER 4 JAARGANG 24. Hierbij de nieuwsbrief voor de maand februari met belangrijk nieuws. Graag uw aandacht hiervoor. JANUARI/ FEBRUARI 2019 NUMMER 4 JAARGANG 24 Hierbij de nieuwsbrief voor de maand februari met belangrijk nieuws. Graag uw aandacht hiervoor. Nieuwe leerlingen Mark heten we van harte welkom bij ons op

Nadere informatie

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Inleiding pag 2 Halen en brengen pag 3 Bewegingsonderwijs in het speellokaal pag 4 Afspraken rondom eten en drinken pag 5 Verjaardag pag 6 Wennen op school pag 7 Klassenouder

Nadere informatie

Inhoudsopgave schoolgids Deel A

Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 2 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders... 4 Medezeggenschapsraad (MR)... 5 Ouderraad (OR)... 5 Ouderbijdrage...

Nadere informatie

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon:

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon: kalender schooljaar 2017-2018 augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 28 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30 uur.

Nadere informatie

11664 Kalender

11664 Kalender Kalender 2016-2017 A U G U S T U S 2 0 1 6 M A D I W O D O V R Z A Z O 1 Vakantie 2 3 4 5 6 7 8 Vakantie 9 10 11 12 13 14 15 Vakantie 16 17 18 19 20 21 O B S I T B Y N T 22 Vakantie 23 24 25 26 27 28 Molepaed

Nadere informatie

Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders...

Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders... Voorblad deel A Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders... 4 Medezeggenschapsraad (MR)... 5 Ouderraad

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E:

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E: Rotondaschool Passewaaij Hondsroos 00 TJ TIEL T: 0 E: directie@rotondaschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 0 week week week week 0 0 week 0 Eerste schooldag

Nadere informatie

Ook hebben we nieuwe leerlingen op school gekregen; Cas, Arwen, Danique, Rose en Janne. We wensen deze leerlingen een fijne tijd bij ons op school.

Ook hebben we nieuwe leerlingen op school gekregen; Cas, Arwen, Danique, Rose en Janne. We wensen deze leerlingen een fijne tijd bij ons op school. nr. 1 2018-2019 Start nieuwe schooljaar De verhalen van de fijne vakanties zijn weer uitgebreid besproken in de klassen. Zo te horen zijn deze omgevlogen. We hopen dat u net als uw kinderen heeft genoten

Nadere informatie

augustus 2012 notities ma di wo do vr za zo 6 wk wk wk aantekeningen: 27 wk 35 Team Studiedag APV

augustus 2012 notities ma di wo do vr za zo 6 wk wk wk aantekeningen: 27 wk 35 Team Studiedag APV ma di wo do vr za zo wk 31 1 2 3 4 5 6 wk 32 7 8 9 10 11 12 13 wk 33 14 luizencontrole 20 wk 34 21 22 27 wk 35 Studiedag APV 28 augustus 2012 Info avond 15 16 17 18 19 MR 23 24 25 26 29 30 31 aantekeningen:

Nadere informatie

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10.

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10. Dinsdag 1 Augustus 2017 Woensdag 2 Donderdag 3 Vrijdag 4 Zaterdag 5 / Zondag 6 Maandag 7 32 Dinsdag 8 Woensdag 9 Donderdag 10 Vrijdag 11 Zaterdag 12 / Zondag 13 Maandag 14 33 Dinsdag 15 Woensdag 16 Donderdag

Nadere informatie

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI Nieuwsbrief 30 week 17, 26 april 2018 kalender april 2018 / mei vrijdag 27 april t/m zondag 13 mei - meivakantie dinsdag 15 mei en woensdag 16 mei - schoolfotograaf maandag 21 mei - vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

school voor speciaal basisonderwijs

school voor speciaal basisonderwijs school voor speciaal basisonderwijs activiteitenkalender voor het schooljaar 1-1 Schoolkalender 1-1 Een nieuw schooljaar, een nieuwe kalender! Deze schoolkalender is een aanvulling op onze schoolgids.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

lvandruyten@sgmbrouwerij.nl

lvandruyten@sgmbrouwerij.nl 2015-2016 Lesrooster Maandag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Dinsdag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Bewegingsonderwijs Woensdag 8:45-12:30 Donderdag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Vrijdag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Bewegingsonderwijs

Nadere informatie

Jaarkalender 2014-2015

Jaarkalender 2014-2015 Jaarkalender 2014-2015 Fazantenkamp 157-158 3607 CH Maarssen 0346-590848 www.montessorihetmozaiek.nl info@montessorihetmozaiek.nl Maarssen, juli 2014 Beste ouders en verzorgers, Dit is de nieuwe kalender

Nadere informatie

De Springplank jaarkalender augustus 2018

De Springplank jaarkalender augustus 2018 De Springplank jaarkalender augustus 2018 weeknr maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 31 juli augustus 30 31 1 2 3 4 5 32 6 7 8 9 10 11 12 33 13 14 15 16 17 18 19 Koffievergade 34

Nadere informatie

Jaarplanner

Jaarplanner Jaarplanner 2018-2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 36 03/9 Eerste schooldag 04/9 05/9 Schone hoofden dag 06/9 07/9 37 10/9 11/9 12/9 13/9 14/9 38 17/9 18/9 19/9 20/9 21/9 39 24/9 Klassenavond

Nadere informatie

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2018-2019, nr. 1, 31 augustus 2018. Gouden weken In de eerste zes weken van het

Nadere informatie

ACTIVITEITENROOSTER Versie maart 2016

ACTIVITEITENROOSTER Versie maart 2016 ACTIVITEITENROOSTER 2016-2017 Versie maart 2016 Vakantierooster 2016/2017 Zomervakantie vrijdagmiddag 8 juli t/m vr. 19 augustus 2016 Jaarmarkt wo. 21 september 2016 Herfstvakantie maandag 17 oktober t/m

Nadere informatie

s e p t e m b e r 2 017

s e p t e m b e r 2 017 Kalender 2017-2018 s e p t e m b e r 2 017 1 Zomervakantie 2 3 4 Weer naar school, Start Gouden weken 5 6 7 8 Luizencontrole 9 10 11 12 13 14 15 Afsluiting Gouden weken 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Vanuit onze kant een tip: Geef deze kalender een goede plaats zodat u regelmatig kunt bekijken wat er op het programma van de Speurneus staat.

Vanuit onze kant een tip: Geef deze kalender een goede plaats zodat u regelmatig kunt bekijken wat er op het programma van de Speurneus staat. Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de schoolkalender van het schooljaar 2010 2011. Ook dit jaar hebben wij geprobeerd de kalender zo volledig mogelijk te vullen met activiteiten van de kinderen van

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 juli 2017

Nieuwsbrief 24 juli 2017 Breedveld 7, 1025 PZ Amsterdam tel.: 020 6371265 email: info@ikcbuikslotermeer.nl voor onderwijs en opvang van 0 tot 13 jaar Nieuwsbrief 24 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2017-2018 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2017-2018 A

Nadere informatie

Obs. De Wynbrekker, Menso Poppiusstraat 46, 8536 VA Oosterzee, , Kalender

Obs. De Wynbrekker, Menso Poppiusstraat 46, 8536 VA Oosterzee, ,  Kalender Obs. De Wynbrekker,,, 0514-541242,, www.obsdewynbrekker.nl, Kalender 2016-2017 A U G U S T U S 2 0 1 6 1 Vakantie 2 3 4 5 6 7 8 Vakantie 9 10 11 12 13 14 15 Vakantie 22 Vakantie 16 17 18 19 20 21 23 24

Nadere informatie

4 september We wensen iedereen een fijn schooljaar toe! In dit nummer:

4 september We wensen iedereen een fijn schooljaar toe! In dit nummer: 1 We wensen iedereen een fijn schooljaar toe! 4 september 2014 Hazerswoudestraat 250 2729 CN Zoetermeer Tel: 079-3315022 Directie: Annette Mulder Petra Gommers E-mail: directie@floris.unicoz.nl Website:

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 Schooltijden In onderstaand schema de schooltijden voor komend schooljaar. Op vrijdag gaan we dit jaar een half uurtje langer door. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag

Nadere informatie

Nummer april 2016

Nummer april 2016 Nummer 32 22 april 2016 Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 mei Teamdag. Kinderen zijn vrij 11 mei Meester Johan komt in groep 5 juf Elsbeth vervangen 11 mei Juf Amber komt in groep 6 juf Sophia vervangen

Nadere informatie

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers,

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers, JAARGANG 2018-2019 NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) editie Engelandlaan Agenda Woensdag 10 juli Zomeruitje kleuterklas 1 Donderdag 11 juli Laatste schooldag tot 12:00uur Vrijdag 12 juli start

Nadere informatie

CBS De Akker Protocol Continurooster

CBS De Akker Protocol Continurooster CBS De Akker Protocol Continurooster Datum eerste versie 08-06-2015 Datum laatste versie 23-06-2015 Documenteigenaar Team CBS De Akker Datum volgende toetsing Schooljaar 2015-2016 Datum volgende borging

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

Groep 3/4. Zo gaat dat bij ons in de groep. Informatieboekje voor de ouders van groep 3/4

Groep 3/4. Zo gaat dat bij ons in de groep. Informatieboekje voor de ouders van groep 3/4 Groep 3/4 Zo gaat dat bij ons in de groep Informatieboekje voor de ouders van groep 3/4 10 Algemene informatie Het binnen komen Om 8:20 uur gaat de deur open. De kinderen hangen hun jas aan de kapstok.

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

SCHOOLGIDS Deel A

SCHOOLGIDS Deel A SCHOOLGIDS 2016-2017 Deel A LOCATIES : SPORTLAAN BENTHEIMERSTRAAT Sportlaan 8-10 Bentheimerstraat 1 7552HA Hengelo 7573CW Oldenzaal 0880-203704 0880-2013810 info.pentacollege-attendiz.nl info.pentacollege-attendiz.nl

Nadere informatie

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl 2014-2015 Jaarkalender Faseschool Graaf Reinald Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl Inhoudsopgave Voorwoord blz. 3 Groepsverdeling

Nadere informatie

Activiteitenkalender versie

Activiteitenkalender versie AUGUSTUS 2016 31 ma 1 di 2 wo 3 do 4 vr 5 za 6 zo 7 32 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 Za 13 zo 14 33 ma 15 di 16 wo 17 do 18 vr 19 za 20 zo 21 34 ma 22 Eerste schooldag di 23 wo 24 do 25 vr 26 za 27 zo 28

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2017 2018 Bleekveld 1, 1231 PR Loosdrecht 035 5821557 E-mail: info@swsdecatamaran.nl AUGUSTUS 2017 dinsdag 1 Zomervakantie woensdag 2 Zomervakantie donderdag 3 Zomervakantie vrijdag 4 Zomervakantie

Nadere informatie

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo kalender schooljaar 2016-2017 September 2016 30 31 2 1 2 3 4 Tilburg Ten Miles 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag Kick off studenten 12 13 14 15 16 17 18 Informatieavond Groep 1-2 en 5 19 20 21 22 23 24

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar OUDERKALENDER Schooljaar 2018-2019 Augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 8 19 20 21 22 23 24 25 26 27 1 e schooldag 28 29 30 31 September 2018 1 2 3 Deze week: luizencontrole 4 Start

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Hulpouders bibliotheek gezocht! - Bericht van de OR - Vakantierooster

In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Hulpouders bibliotheek gezocht! - Bericht van de OR - Vakantierooster OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 24 De Vuurvl Juni 2017 In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Hulpouders bibliotheek gezocht! - Bericht van de OR - Vakantierooster 2017-2018 Oproep voor hulp in

Nadere informatie

5 juli Nieuwsbrief /2012. Afscheid Groep 8. Delflandlaan CS Voorburg

5 juli Nieuwsbrief /2012. Afscheid Groep 8. Delflandlaan CS Voorburg Afscheid Groep 8 Delflandlaan 6 2273CS Voorburg 070 386 53 23 info@dedijsselbloem.nl www.dedijsselbloem.nl 5 juli 2012 Inhoud Vakantierooster Roostervrije dagen MR verkiezingen Afscheid Annelies Verlengde

Nadere informatie

Hoensbroek, juli Beste leerlingen, ouders/verzorgers,

Hoensbroek, juli Beste leerlingen, ouders/verzorgers, Hoensbroek, juli 2016. Beste leerlingen, ouders/verzorgers, Voor u ligt onze schoolkalender voor het schooljaar 2016 2017 waarin allerlei informatie over de school vermeld staat. Wanneer U de kalender

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

Weer naar school koffieochtend maandag 1 september

Weer naar school koffieochtend maandag 1 september 16 juli 2013 Agenda van deze week Do 17 Vr 18 12.30 uur start zomervakantie. Zomervakantie t/m zondag 1 september Ma 1 1 e schooldag Weer naar school koffieochtend Di 2 Wo 3 Gruitdag Do 4 Vr 5 Beste ouders

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2015-2016 Versie 2 vrijdag 18 september KLASSENVERDELING SCHOOLJAAR 2015-2016 Groep 1-2a Groep 1-2b Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep 7a Groep 7b Groep 8 Ria Verdellen Yvonne Delis

Nadere informatie

Schoolkalender 2014-2015

Schoolkalender 2014-2015 Schoolkalender 2014-2015 Geachte ouders en/of verzorgers, beste kinderen. Voor u ligt de schoolkalender voor het schooljaar 2014-2015, waarin u allerlei informatie kunt vinden, onder andere over de activiteiten

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Stella Nova kalender

Stella Nova kalender Stella Nova kalender 2016-2017 Geachte ouders en/of verzorgers, beste kinderen. Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2016-2017, waarin u allerlei informatie kunt vinden, onder andere over de activiteiten

Nadere informatie

Vakantierooster en vrije dagen schooljaar

Vakantierooster en vrije dagen schooljaar FlexFlits Nr. 11 4 juli 2019 Vakantierooster en vrije dagen schooljaar 2019-2020 Herfstvakantie ma 14-10-2019 t/m vr 18-10-2019 Kerstvakantie ma 23-12-2019 t/m vr 03-01-2020 Carnavalsvakantie ma 24-02-2020

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Inhoud Belangrijke data Voorwoord Sportiefste school Gymschoenen Luizenzakken Pauzehap Gymtijden Start schooldag Snappet HVO Nieuwsbrief 2 september

Nadere informatie

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel?

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel? Vlindernieuws Katholieke basisschool De Vuurvlinder 24 september 2018 Hierbij het tweede Vlindernieuws van dit jaar. We zijn nu vier weken met elkaar op weg en onze eerste studiedag is geweest. De leerkrachten

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1 en 2

Informatieboekje groep 1 en 2 Informatieboekje groep 1 en 2 CBS Goudenstein Vredeplein 1 4175 HA Haaften 0418-591661 Informatieboekje voor groep 1 en 2 Welkom op CBS Goudenstein! Fijn dat u gekozen hebt voor onze school. U hebt gekozen

Nadere informatie

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website:

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website: Kubus Nieuwsbrief Jaargaang 2012/2013 Nieuwsbrief nr. Heindijk 20 3079 PM Rotterdam Tel. 010-4830737 Oldenoord 81 3079 KG Rotterdam Tel. 010-4829188 Vrijdag 24 augustus 2012 Website: www.obsdekubus.nl

Nadere informatie

Datum: Nummer:1

Datum: Nummer:1 Datum: 6-9-2013 Nummer:1 Beste ouders en of verzorgers Welkom in het schooljaar 2013-2014 We hebben een goede start gemaakt! Iedereen is veilig teruggekeerd van de vakantie en met frisse zin begonnen aan

Nadere informatie

Jaargids Dynamica XL locatie Tjotterlaan. Jaargids

Jaargids Dynamica XL locatie Tjotterlaan. Jaargids Jaargids 2016-2017 Dynamica XL locatie Tjotterlaan Jaargids 2016-2017 Expertisecentrum Passend Onderwijs Molenwerf 1C, 1541 WR Koog aan de Zaan Nieuwendamstraat 2A, 1507 JE 1508 BB Zaandam Sportstraat

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Het komende schooljaar start het continurooster

Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Het komende schooljaar start het continurooster Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Maandag begint de school weer. We hopen dat alle kinderen en hun ouders een fijne vakantie hebben gehad en dat de kinderen net zo enthousiast zijn om weer op school

Nadere informatie

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 Voorwoord De laatste nieuwsbrief van dit jaar is alweer een feit. Nog even een herinnering U kunt van juf Gea en juf Martha op 21 december vanaf 12.00 uur persoonlijk

Nadere informatie

Jaardeel Waar kinderen samen spelen, leren en presteren

Jaardeel Waar kinderen samen spelen, leren en presteren Voor aanvullende informatie kunt u de schoolgids of de website raadplegen. www.pnielschool.nl Jaardeel 2018-2019 Pniëlschool Tel.: 010-4844688 Sandelingplein 25 Fax.: 010-4850797 Jaardeel cursusjaar 2018-2019

Nadere informatie

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli Juli 1 2 Eindejaarsfeest Bewegen is gezond 3 4 5 6 28 7 8 OC 9 10 11 Rapport groep 3 t/m 8 Musical groep 8a 12 13 29 rapportgesprekken groep 1-2 14 Musical groep 8b 15 Verrassingsdag en barbeque groep

Nadere informatie

Tijdelijke huisvesting Sint Franciscus

Tijdelijke huisvesting Sint Franciscus Draaiboek Tijdelijke huisvesting Sint Franciscus 2015-2016 Inhoudsopgave: 1. Inleiding. 2. Aantallen groepen, aantallen leerlingen per leerjaar en per groep. 3. Plattegronden van BS de Bongerd. 4. Lestijden

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender

Uiltje gemist? kalender 14 juli 2016 kalender Donderdag 14 juli Musical groep 8 L/S Maandag 18 juli Juffendag groepen 5 Dinsdag 19 juli Meester- en juffendag groepen 4 Laatste schooldag en uitzwaaien groepen 8 Woensdag 20 juli

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2015 2016 Bleekveld 1, 1231 PR Loosdrecht 035 5821557 E-mail: info@swsdecatamaran.nl AUGUSTUS 2015 zaterdag 1 Zomervakantie zondag 2 Zomervakantie maandag 3 Zomervakantie dinsdag 4 Zomervakantie

Nadere informatie