[PRAKTISCHE INFORMATIE]

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "[PRAKTISCHE INFORMATIE]"

Transcriptie

1 SCHOOLTIJDEN EN VAKANTIES [PRAKTISCHE INFORMATIE] Schooltijden Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag uur uur uur uur uur Onze lestijden willen we zo effectief mogelijk gebruiken. De bel gaat om 8.40 uur, zodat de lessen om 8.45 uur kunnen starten. Wilt u zorgen dat uw kind om 8.40 uur op het plein is? De lessen eindigen om uur of om uur. Dinsdag 15 september 2015 om 19.30: informatie-avond voor ouders van schoolverlaters! Vakantierooster Herfstvakantie za t/m zo Kerstvakantie za t/m zo Voorjaarsvakantie za t/m zo Pasen vr t/m ma Meivakantie za t/m zo Pinksteren ma Zomervakantie za t/m zo Vrije middagen voor alle leerlingen vrijdagmiddag 4 december 2015 (Sinterklaas) uur vrij vrijdagmiddag 18 december 2015 (kerstvakantie) uur vrij vrijdagmiddag 08 juli 2016 (laatste schooldag) uur vrij Vrije dagen voor alle leerlingen donderdag 1 oktober 2015 (ouder/ teamdag) woensdag 4 november 2015 (studiedag stichting Gewoon Speciaal) woensdag 27 januari 2016 (studiedag team) dinsdag 16 februari 2016 (studiedag team) maandag 14 maart 2016 (studiedag team) De leerlingen hebben dit schooljaar vijf dagen vrij! Het team heeft dan een studiedag.

2 Kwaliteit nu en in de toekomst De Stuifheuvel werkt planmatig aan kwaliteitsverbetering. Uit de beleidsvoornemens in het schoolplan selecteren we ieder jaar een aantal onderwerpen waaraan we gaan werken. Aan zo n traject worden dan teamleden toegewezen, er wordt een tijdpad aan toegekend en budget voor vrijgemaakt. We hebben ons vorig schooljaar gericht op: - verdiepende scholing in het begeleiden van leerlingen met sociaal-emotionele problematiek, - vergroten van autonomie van leerlingen, bijv. door leerlingcommissies, - uitvoeren van de nieuwe werkwijze Wereldoriëntatie en Kunstzinnige Vorming, - implementatie van een nieuwe methode Spelling. Het jaarthema 2015 is: Kwali-tijd Dit jaar gaan we ons richten op: - verdere uitwerking pedagogisch klimaat, - verbetering oudercommunicatie, - invoeren van een nieuw digitaal leerlingvolgsysteem (lvs), - invoeren nieuwe methode Engels, - oriënteren op nieuwe taalmethode. team van de Stuifheuvel

3 Informatie en afspraken Fietsen Sommige leerlingen komen op de fiets, alleen of worden gebracht door een van de ouders. De fietsen kunnen in de fietsenstalling (op slot) op het plein gestald worden. We vragen de leerlingen en ouders voor de veiligheid van de spelende kinderen niet op het plein te fietsen. Fotograaf Elk jaar komt er een schoolfotograaf op school. Alle kinderen worden dan gefotografeerd en er wordt een groepsfoto gemaakt. De gemaakte foto s kunnen door ouders besteld worden. Op de jaarkalender vindt u de datum waarop de schoolfotograaf komt. Gymkleding De leerlingen bewaren hun gymkleding in een gymtas, deze tas krijgen ze van school. Bij verlies van de gymtas kan bij de administratie voor 2,00 een nieuwe worden aangeschaft. Gymkleding en gymschoenen, graag gemerkt met naam van de leerling en schoolnaam. Feesten uit levensbeschouwing Ieder schooljaar besteden we aandacht aan een speciale dag. Dit jaar gaan we vertellen en onderzoeken wat de dag van de rechten van het kind inhoudt. Hoofdluis Regelmatig steekt na een vakantie en in de wintertijd de hoofdluis in scholen de kop weer op. Na iedere vakantie controleren ouders van de werkgroep of er hoofdluis op school is. Wanneer bij een kind hoofdluis wordt aangetroffen, informeert de groepsleerkracht de ouders hierover. We vragen de ouder dan zo snel mogelijk tot behandeling over te gaan. Bij de apotheek en op school is de nodige informatie te verkrijgen. Huisdieren op school In het belang van de leerlingen die bijvoorbeeld angstig of allergisch zijn, kunnen er geen dieren op school zijn. Uitzonderingen zijn dieren die kort op school worden gebracht en weer opgehaald of kleine dieren als schildpadden, die ter gelegenheid van dierendag of een spreekbeurt even op school zijn. De leerkracht moet er dan zeker van zijn dat de dieren geen allergische reactie bij andere leerlingen kunnen veroorzaken. Kinderboekenweek In de Kinderboekenweek geven we in de hele school extra aandacht aan lezen en voorlezen. Het landelijk thema van 2015 is: Raar, maar waar. (Zak)messen Af en toe heeft een kind een (zak)mes bij zich. Wij hebben op school de afspraak dat messen niet mee naar school mogen. Wanneer een kind toch een mes bij zich heeft, wordt dit ingenomen door een teamlid. Alleen een ouder van het kind mag het mes ophalen. We rekenen erop dat ouders zullen begrijpen dat we aan deze regel streng de hand houden. Overblijven Alle kinderen blijven over en eten met hun leerkracht in de klas. Daarna gaan ze onder begeleiding buitenspelen. Aan het overblijven zijn voor de ouders geen kosten verbonden. De leerlingen krijgen van thuis brood, wat drinken en eventueel wat fruit mee. Op school geen snoep, koek of chips! Pantoffels Om de waslaag van de vloer te beschermen, dragen alle leerlingen in de school pantoffels of slippers die niet buiten gedragen worden.

4 Pleinwacht In de pauzes en een kwartier voor en na schooltijd is er toezicht op het schoolplein. Het is de bedoeling dat leerlingen niet eerder dan half negen op school komen, omdat ze dan zonder toezicht buiten spelen. Voor de leerlingen is het ook rustiger beginnen als ze niet zo lang buiten hebben gespeeld. Leerlingen die voor half negen op het schoolplein zijn, vallen onder de verantwoordelijkheid van ouders of de busmaatschappij. Schoolmelk Leerlingen kunnen via de school melk, chocolademelk of drinkyoghurt krijgen. Inschrijfformulieren met informatie en de prijzen van schoolmelk krijgen leerlingen mee aan het begin van het schooljaar. Betaling gaat via bank of giro. Wijzigingskaarten zijn verkrijgbaar bij de administratie van de school, maar u kunt ook alle informatie verkrijgen via de website van Campina. Verkeerssituatie bij halen en brengen van de leerlingen De strook parallel aan de school is gereserveerd voor de busjes. Leerlingen worden door de buschauffeurs op het plein opgehaald bij de pion van betreffende bus. We vragen ouders die met de auto komen, hun auto te parkeren aan Hoog Kanje, richting de Margrietlaan of op de parkeerplaats van het winkelcentrum Kerkebosch. Tegenover de busstrook aan de zijkant van de school geldt een parkeerverbod! Verzekering (ongevallenverzekering) De school heeft voor alle leerlingen, teamleden en begeleiders een ongevallenverzekering afgesloten. Dit houdt in dat tijdens schoolreisjes, excursies en uitstapjes iedereen verzekerd is. Waardevolle eigendommen Het meenemen van waardevolle spullen naar school is geheel voor eigen risico van de leerling en zijn ouders. Sommige kinderen nemen voor onderweg een mobiele telefoon mee naar school. In de school staan mobiele telefoons van leerlingen altijd uit. De school is niet aansprakelijk voor diefstal of vernieling. Zwemmen De onderbouw heeft een half jaar schoolzwemmen op dinsdagmiddag in zwembad Dijnselburg. Ouders kunnen één keer per jaar in het zwembad komen kijken naar de vorderingen en worden uitgenodigd bij het diploma zwemmen van hun kind. Het is handig om zwemkleding te merken en mee te geven in een eveneens gemerkte tas. Ziekmelding Wanneer uw kind niet naar school kan komen, vragen we u dit vóór kwart voor negen door te geven aan de administratie van de school. Bespreek bijzondere omstandigheden met de leerkracht van uw kind. Als een leerling om half tien nog niet op school is, belt een administratief medewerker naar het huisadres van de leerling om te vragen wat de reden van verzuim is. Dit draagt bij aan de veiligheid van onze leerlingen.

5 NAMEN EN TELEFOONNUMMERS [NAMEN TELEFOONNUMMERS Sbo de Stuifheuvel Graaf Lodewijklaan DM ZEIST info.destuifheuvel@gewoonspeciaal.com Directie Vacature Interim directeur Co van de Beld Adjunct-directeur Elly Kraaimaat privé: Adjunct-directeur Hanneke van Zanten privé: Medezeggenschapsraad postadres: Graaf Lodewijklaan DM Zeist Oudervereniging postadres: Graaf Lodewijklaan DM Zeist ov.de.stuifheuvel@gmail.com Vertrouwenspersoon de Stuifheuvel Externe vertrouwenspersonen Marja v.d. Waals-Vos Dhr. Frank Brouwer f.brouwer@cedgroep.nl telefoon: telefoon: Bestuur / Toezichthouder Stichting Gewoon Speciaal Algemeen directeur / bestuurder Heeft bestuurlijk mandaat en bestuurt de Stichting (scholen en KANS) De algemeen directeur / bestuurder is dhr. F. (Freerik) Meeuwes. Bestuursbureau Ondersteunt, onder leiding van de algemeen directeur / bestuurder, de organisatie. Werkzaam op het bestuursbureau: mw. M.B.J. (Maryse) Vernooy en mw. M.B.M. (Monique) van Bentum. Bestuur / toezichthouder Houdt toezicht op de stichting. De bestuursleden / toezichthouders zijn: dhr. J.C.A. Meindersma (voorzitter), dhr. C. de Wilde (penningmeester), mw. N.A.B. van der Veen, mw. A.M. Dekker-Groen, dhr. M.C.G.M. Jansen en dhr. F. Eijsink (vanaf ). Contact Voor contactgegevens bezoek onze website:

6 Teamleden DIRECTIE LOGOPEDISTEN vacature Hanneke van Zanten Elly Kraaimaat Tessa de Gier Joyce Vos Directeur Adjunct-directeur Adjunct-directeur Logopedist Logopedist ma-, di- en donderdag ma-, di- en woensdag dinsdag, do-mo en vr-mo maandag en donderdag ADMINISTRATIE CONCIERGE Hannelieke Rusch Yvonne van Pelt Annelies SwetsPieters Dirk Kramer Alias Camara Administratief medewerker Administratief medewerker Administratief medewerker/conciërge Conciërge Gebouwbeheerder Schoolassistent ma-, wo- en donderdag maandag en vrijdag ma-, di-, do- en vrijdag alle ochtenden ma-, di-, do- en vrijdag ORTHOPEDAGOGEN MAATSCHAPPELIJK DESKUNDIGE Johanna Hulsebosch Mascha Schreuders Dorien Spoelstra Marian Hoevens Marja van der Waals Orthopedagoog MB en BB1, BB5, BB7 Orthopedagoog OB en BB2, BB3, BB4, BB6 Orthopedagoog Psychologisch assistent Maatschappelijk deskundige ma-, di-, donderdag ma-, do- en vrijdag dinsdag woensdag Vertrouwenspersoon

7 ONDERBOUW Paulien Oogjen Linda Jongenburger Aziza M hamdi Marieke van Dijken Jeanet ten Hove Leerkracht Panda s Leerkracht Panda s Leerkracht Panda s Pedagogisch mdw Panda s Leerkracht Beren maandag di-, wo-, do- en vrijdag di-, wo-, do- en vrijdag ma-, di-, do- en vrijdag wo-, do- en vrijdag Schoolondersteuner SWV ZOUT: di, wo, do tot de herfstvakantie vanaf de herfstvakantie Bouwcoördinator OB: di ONDERBOUW Petra Meulstee Radia Dahmane Cynthia Kuenen-Ras Renee Ponsen Beatrijs Vlek Leerkracht Beren Onderwijsassistent Beren Onderwijsassistent Beren Leerkracht Zebra s Leerkracht Zebra s maandag en dinsdag dinsdag t/m vrijdag maandag ma-, wo-, do- en vrijdag dinsdag t/m vrijdag Leerkracht Giraffen woensdag Ib-er OB/BB: di Intern Begeleider OB: ma ONDERBOUW Esther Hoving Ester Vuijk Pauline Kits-v.d. Heuvel Luuk Breimer Leerkracht Zebra s Onderwijsassist. Zebra s Leerkracht Giraffen Onderwijsassist. Giraffen maandag en dinsdag maandag t/m vrijdag ma-, di-, do- en vrijdag maandag t/m vrijdag

8 MIDDENBOUW Karin van der Veen Edwin v Witzenburg Anne Horjus Anja Spithoven Doortje Veldhuyzen Leerkracht MB1 Leerkracht MB1 Leerkracht MB2 Leerkracht MB2 Leerkracht MB3 ma-, di- en woensdag donderdag en vrijdag ma-, wo-, do- en vrijdag dinsdag ma-, wo-, do- en vrijdag ICT-er: maandag Leerkracht MB6 maandag MIDDENBOUW Marieke v.d. Schaft Margreet van Kempen Sandy van de Bogert Margo Heshusius Jenneke Westland Leerkracht MB3 Leerkracht MB3 Leerkracht MB4 Leerkracht MB4 Leerkracht MB5 dinsdag dinsdag ma-, do- en vrijdag dinsdag en woensdag ma-, do- en vrijdag Leerkracht BB4: wo en do Leesspecialist: ma en di Bouwcoördinator MB: ma Schoolondersteuner SWV ZOUT: donderdag Directie-ondersteuning: vr MIDDENBOUW Agnes Lutz Nicole van de Weerd Josje Jaasma Imre van Heun Loek Mak-Peters Leerkracht MB5 Leerkracht MB6 Intern Begeleider MB/BB Onderwijsassist. MB SOT SWV ZOUT en IB dinsdag en woensdag dinsdag t/m vrijdag maandag en woensdag maandag maandag t/m donderdag SOT SWV ZOUT: di en do

9 BOVENBOUW Renee van Stijn Marjolein Zomer Edwin v Witzenburg Elly van den Bout Marieke v.d. Schaft Leerkracht BB1 Leerkracht BB2 Leerkracht BB2 Leerkracht BB3 Leerkracht BB3 maandag t/m vrijdag ma-, wo-, do- en vrijdag dinsdag dinsdag t/m vrijdag maandag ICT-er: maandag Leerkracht BB4: wo en do BOVENBOUW Marjolein van Kekem Martien Visser Ellen-Nieke Marsman Saskia Olmer Marte Spijker Leerkracht BB4 Leerkracht BB5 Leerkracht BB6 Leerkracht BB7 Leerkracht BB5: dinsdag ma-, di- en vrijdag ma-, wo-, do- en vrijdag dinsdag t/m vrijdag maandag t/m donderdag Leerkracht BB6:maandag Bouwcoördinator BB: di Ambulant: maandag Leerkracht BB7: vrijdag BOVENBOUW BEWEGINGS- ONDERWIJS Brenda Daatselaar Annette Koning Sjamana Wijsmuller Frans Maas Lennart Pol Intern Begeleider BB sv Vrijwilliger in de BB Vakleerkracht Vakleerkracht Leraarondersteuner maandag Bewegingsonderwijs Bewegingsonderwijs Bewegingsonderwijs Schoolondersteuner OB MB en BB MB en BB SWV ZOUT: do maandag en vrijdag maandag di-, do- en vrijdag

10 Medezeggenschapsraad en Oudervereniging van de Stuifheuvel Medezeggenschapsraad oudergeleding Elger de Boer voorzitter vader van Pepijn de Boer Victor van der Plas vader van Casper van der Plas vacature vacature personeelsgeleding Ellen Nieke Marsman Saskia Olmer Renée Ponsen vacature secretaris Oudervereniging ouders René Onink voorzitter vader van Joni Onink Danielle van Schaik secretaris moeder van Christie van Schaik (BB) Brenda Steenveld penningmeester moeder van Bas en Jeroen van Veldhuyzen Lianne Weistra moeder van Ylfa en Yesse Aalders Nancy Evers moeder Tim de Groot Marjolein den Ouden moeder van Mels Jaggoe Femke van Venetien moeder van Sophie van Venetien namens het team: Elly Kraaimaat, Jenneke Westland en Hanneke van Zanten

11 Externe instanties Schoolondersteuningsteam van SWV ZOUT p/a Graaf Lodewijklaan DM ZEIST Telefoon: Samenwerkingsverband ZOUT Laan van Vollenhove AL Zeist Telefoon: directeur3swv@gmail.com GGD Regio Utrecht De GGD regio Utrecht werkt voor alle 26 gemeenten in de provincie Utrecht Jeugdarts voor de Stuifheuvel: Ilse Schramel bezoekadres: 'Gouverneurspark' De Dreef BR Zeist Telefoon: info@ggdru.nl Kind en Motoriek Kind en Motoriek is een groepspraktijk voor kinderoefentherapie. Deze kinder-oefentherapeuten zijn gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van kinderen met een motorische ontwikkelingsachterstand. Arkemeyde Arkemeyde heeft verschillende vormen van hulpverlening: oudercursussen, logeerhuizen, weekendopvang, vormen van therapie voor kinderen: speltherapie, drama-, beeldende-, creatieve therapie en psychomotorische therapie. Het is mogelijk om voor een kind individuele therapie aan te vragen. Dit gaat onder verantwoording van de ouders, buiten schooltijd. Op school is hier een informatiemap over. Postbus AL Baarn Voor aanmelden voor therapie eerst een indicatie aanvragen bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ): Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Het CJG is er voor alle ouders en opvoeders die vragen hebben over de opvoeding, het opgroeien of de gezondheid van hun kind. U en uw kind vallen onder het CJG van uw woonplaats. Leerplichtambtenaar Uw kind valt onder de leerplichtambtenaar van zijn woonplaats. Inspectie van het Onderwijs Utrecht Postbus GS Utrecht Telefoon: Vertrouwensinspecteur van de Inspectie: Advies en Meldpunt Kindermishandeling (AMK) Telefoon: Algemeen Maatschappelijk werk Zeist Telefoon:

12 Altrecht Geestelijke Gezondheidszorg Nieuwe Houtenseweg SH Utrecht Telefoon: Bureau Jeugdzorg Utrecht Nijenoord 2-4 Postbus GB Utrecht Telefoon: MEE: ondersteuning bij leven met een beperking MEE is er voor mensen met een lichamelijke, verstandelijke en zintuiglijke beperking, chronisch zieken, mensen met een ontwikkelingsachterstand of een vorm van autisme. Ook ouders, verzorgers en andere betrokkenen kunnen met hun vragen bij MEE terecht. MEE biedt informatie, advies en kortdurende begeleiding bij vragen op het gebied van opvoeding, onderwijs, (zelfstandig) wonen, werken, dagbesteding, vrijetijdsbesteding, juridische zaken, aangepaste voorzieningen, cursussen en levensvragen. De ondersteuning van MEE is voor iedereen toegankelijk en gratis. Slotlaan GK Zeist Telefoon: / Info@mee-ugv.nl Nederlandse Vereniging voor Autisten (NVA) De NVA stelt zich ten doel de belangen van mensen met een aandoening uit het spectrum van autistische stoornissen en die van hun ouders, te behartigen in de ruimste zin van het woord. Daarnaast wil de NVA een ontmoetingsplek zijn voor ouders, waar ouders steun vinden bij elkaar en waar door middel van het uitwisselen van informatie en ervaringen de eigen ervaringsdeskundigheid opgebouwd en uitgediept wordt. Telefonische dienstverlening, tijdschrift Engagement, jaarlijkse themabijeenkomst, voorlichting en deskundigheidsbevordering. Weltevreden 4c 3731 AL De Bilt telefoon: Oudervereniging Balans Balans is een landelijke vereniging voor ouders van kinderen met ontwikkelings-, gedrags- en leerproblemen. Balans probeert ouders en (jong)volwassenen te helpen en te begeleiden door het geven van steun en informatie en bij het zoeken naar de juiste hulp. Soestdijkseweg-Zuid AD Bilthoven Telefoon: Op de website van Balans vindt u veel informatie over kinderen met NLD, ADHD, dyslexie en PDD-NOS.

Schoolgids 2018 / 2019

Schoolgids 2018 / 2019 Schoolgids 2018 / 2019 Deel 2 Augustus 2018 1 Zomervakantie 2 Zomervakantie 3 Zomervakantie 4 Zomervakantie 5 Zomervakantie 6 Zomervakantie 7 Zomervakantie 8 Zomervakantie 9 Zomervakantie 10 Zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders,

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, jaarboekje 2013-2014 Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, Dit is het informatieboekje voor het schooljaar 2013-2014. U vindt hierin gegevens die specifiek betrekking hebben op dit schooljaar. In

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl 2014-2015 Jaarkalender Faseschool Graaf Reinald Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl Inhoudsopgave Voorwoord blz. 3 Groepsverdeling

Nadere informatie

SBO De Zwaaikom Jaarkalender

SBO De Zwaaikom Jaarkalender SBO De Zwaaikom Jaarkalender Voorwoord In deze jaarkalender delen wij met u alle praktische informatie over SBO De Zwaaikom. Alle vrije dagen, s, afspraken en belangrijke evenementen kunt u in de kalender

Nadere informatie

Kalender 2015 2016. Joh. van Oldenbarneveldtstraat 48 a, 5301 GZ ZA telefoon 0418 512 306 fax 0418 6

Kalender 2015 2016. Joh. van Oldenbarneveldtstraat 48 a, 5301 GZ ZA telefoon 0418 512 306 fax 0418 6 Joh. van Oldenbarneveldtstraat 48 a, 5301 GZ ZA telefoon 0418 512 306 fax 0418 6 Kalender 2015 2016 OBS De Walsprong, Prins Clausstraat 2a 5301 RT Zaltbommel 0418 512306 Beste ouders/ verzorgers, In deze

Nadere informatie

Jaarbijlage voor het schooljaar

Jaarbijlage voor het schooljaar Aan de ouder(s)/verzorger(s) van alle kinderen van SBO De Windroos Geachte mevrouw, meneer, Om alles te weten wat er in dit schooljaar gebeurt heeft u deze bijlage bij onze schoolgids absoluut nodig. De

Nadere informatie

BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S),

BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S), BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S), Dit is de jaarbijlage 2015-2016 van de RK basisschool Vredeburg. Het is de bedoeling om deze jaarbijlage te gebruiken, als aanvulling op de schoolgids. In de schoolgids wordt

Nadere informatie

Beste Ouders / Verzorgers.

Beste Ouders / Verzorgers. Beste Ouders / Verzorgers. In het jaarboek vindt u de praktische zaken met betrekking tot onze school. De vakanties, activiteiten, belangrijke regels en afspraken staan hierin vermeld. In de loop van dit

Nadere informatie

Praktische informatie

Praktische informatie Praktische informatie 2017-2018 Nijmegen, juli 2017 Beste ouders, verzorgers, Samen met de schoolgids vormt dit boekje een complete informatiebron voor de ouders van De Windroos, locatie Lindenholt. We

Nadere informatie

Jaarkalender De Brug Schooljaar

Jaarkalender De Brug Schooljaar Jaarkalender De Brug Schooljaar 2017-2018 Wie is er welke dag? Groep Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Rood Oranje Groen Blauw Annette de With of Nicole Stroo & Ruth Laumans Anneke van Driel of

Nadere informatie

lvandruyten@sgmbrouwerij.nl

lvandruyten@sgmbrouwerij.nl 2015-2016 Lesrooster Maandag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Dinsdag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Bewegingsonderwijs Woensdag 8:45-12:30 Donderdag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Vrijdag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Bewegingsonderwijs

Nadere informatie

Bijlage SCHOOLGIDS

Bijlage SCHOOLGIDS Bijlage SCHOOLGIDS 2016-2017 INHOUD Verdeling van de leerkrachten in 2016-2017... 3 Schooltijden... 3 Afspraken vóór schooltijd... 4 Gymrooster... 4 Vakanties en vrije dagen... 4 Activiteitenkalender 2016-2017...

Nadere informatie

BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S),

BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S), BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S), Dit is de jaarbijlage 2014-2015 van de RK basisschool Vredeburg. Het is de bedoeling om deze jaarbijlage te gebruiken, als aanvulling op de schoolgids. In de schoolgids wordt

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers en belangstellenden

Beste ouders, verzorgers en belangstellenden Beste ouders, verzorgers en belangstellenden In deze bijlage van de schoolgids vindt u specifieke informatie voor het schooljaar 2017-2018. We gaan ervan uit, dat we u, samen met de reguliere schoolgids

Nadere informatie

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Stefanusschool Kinkelenburglaan 00 TL TIEL T: 0 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 0 week week week 0 0 week

Nadere informatie

BIJLAGE SCHOOLGIDS SO

BIJLAGE SCHOOLGIDS SO BIJLAGE SCHOOLGIDS SO 2018-2019 Vlaanderenlaan 7 0599-652022 e-mail: meidoornschool@sgperspectief.nl website: www.meidoornschool.picto.nl Activiteiten Jaarplanning 2018-2019 21 september 2018 Schoolreisjes

Nadere informatie

Team Directie: Jan Willem Muntendam 0346-566929 e-mail: jwmuntendam@vechtstreekenvenen.nl

Team Directie: Jan Willem Muntendam 0346-566929 e-mail: jwmuntendam@vechtstreekenvenen.nl September 2015 1 Di 2 Wo 3 Do 20.00-22.00 uur uitleg TADAA 4 Vrij Circus TADAA 5 Za 6 Zo 7 Ma 8 Di Startgesprekken groep 1 t/m 7 9 Wo 10 Do Startgesprekken groep 1 t/m 7 11 Vrij 12 Za 13 Zo 14 Ma 15 Di

Nadere informatie

Adressen Chr. Basisschool J.C. van der Wal Zwanenkamp 1305, 3607 NZ Maarssen 0346-572935 e-mail: info@jcvanderwal.nl website: www.jcvanderwal.

Adressen Chr. Basisschool J.C. van der Wal Zwanenkamp 1305, 3607 NZ Maarssen 0346-572935 e-mail: info@jcvanderwal.nl website: www.jcvanderwal. September 2014 1 Ma Nieuwsbrief 1 2 Di 3 Wo Luizencontrole 1 (geen gel!) 4 Do 5 Vrij Onderbouwvrije dag gr. 1 t/m 4 6 Za 7 Zo 8 Ma 9 Di 10 Wo Informatieavond groepen 1 t/m 8 11 Do 12 Vrij Startavond 18.00

Nadere informatie

Praktische informatie

Praktische informatie Praktische informatie 2018-2019 Nijmegen, juli 2018 Beste ouders, verzorgers, Samen met de schoolgids vormt dit boekje een complete informatiebron voor de ouders van De Windroos Lindenholt. We proberen

Nadere informatie

Jaarinformatie schoolgids Anninksschool

Jaarinformatie schoolgids Anninksschool 2013-2014 Jaarbijlage bij de schoolgids van de Anninksschool. Deze informatie ontvangt u aan het begin van ieder schooljaar. De groepen en de groepsleerkrachten Groep Stamgroepleid(st)ers 1 en 2 OB Daniel

Nadere informatie

Praktische informatie 2015-2016

Praktische informatie 2015-2016 Praktische informatie 2015-2016 Nijmegen, juli 2015 Beste ouders, verzorgers, Samen met de schoolgids vormt dit boekje een complete informatiebron voor de ouders van De Windroos, locatie Lindenholt. We

Nadere informatie

Informatiefolder. Schooltijden. Hoofdweg AC Bellingwolde

Informatiefolder.   Schooltijden. Hoofdweg AC Bellingwolde Informatiefolder Hoofdweg 77 9695 AC Bellingwolde 0597-532374 obswesterschool@sooog.nl Deze informatiefolder geldt voor het schooljaar 2018-2019 en is bedoeld om u te informeren over een aantal praktische

Nadere informatie

Informatiefolder

Informatiefolder O b s We s te rs c h o o l Informatiefolder 2016-2017 Algemene gegevens Deze informatiefolder geldt voor het schooljaar 2016-2017 en is bedoeld om u te informeren over een aantal praktische zaken. Uitgebreide

Nadere informatie

BIJLAGE SCHOOLGIDS VSO

BIJLAGE SCHOOLGIDS VSO BIJLAGE Vlaanderenlaan 7 SCHOOLGIDS VSO 2016-2017 Vlaanderenlaan 7 0599-652022 e-mail: meidoornschool@picto.nl website: www.meidoornschool.picto.nl Activiteiten Jaarplanning 2016-2017 7 september 2016

Nadere informatie

Jaarkalender De Brug Schooljaar

Jaarkalender De Brug Schooljaar Jaarkalender De Brug Schooljaar 2018-2019 Wie is er welke dag? Groep Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Rood Oranje Annette de With & Ruth Laumans Anneke van Driel Annette de With & Elma Izebout

Nadere informatie

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00 Aan de ouder(s) en verzorger(s) Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2016-2017. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten, studiedagen en vakanties. Een handig boekje om op een

Nadere informatie

JAARGIDS Openbare Montessori Basisschool. Zwolle. Energieweg BE Zwolle

JAARGIDS Openbare Montessori Basisschool. Zwolle. Energieweg BE Zwolle JAARGIDS 2017-2018 Openbare Montessori Basisschool Zwolle Energieweg 9 8017 BE Zwolle 038-4654220 Info-montessori@ooz.nl Zwolle, 15-09-2017 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de jaargids. Deze gids

Nadere informatie

BIJLAGE SCHOOLGIDS VSO

BIJLAGE SCHOOLGIDS VSO BIJLAGE SCHOOLGIDS VSO 2018-2019 Vlaanderenlaan 7 9501 TJ Stadskanaal 0599-652022 e-mail: meidoornschool@sgperspectief.nl website: www.meidoornschool.picto.nl Activiteiten Jaarplanning 2018-2019 18, 19

Nadere informatie

Jaarbijlage voor het schooljaar

Jaarbijlage voor het schooljaar Aan de ouder(s)/verzorger(s) van alle kinderen van SBO De Windroos Geachte mevrouw, meneer, Om alles te weten wat er in dit schooljaar gebeurt heeft u deze bijlage bij onze schoolgids absoluut nodig. De

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2018-2019 Deze jaarkalender bevat vele praktische zaken, zoals: namen, schooltijden, vakanties etc. Bewaar deze kalender dus goed en geef hem een mooi, zichtbaar plaatsje in huis. Verzuim

Nadere informatie

Jaarkalender 2017/2018 Tamarschool

Jaarkalender 2017/2018 Tamarschool Jaarkalender 2017/2018 Tamarschool Samenknap Augustus 2017 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG 1 2 3 4 5 6 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

Nadere informatie

De schoolgids is te lezen op de website van onze school via de menu button: Onze school - Schoolgids.

De schoolgids is te lezen op de website van onze school via de menu button: Onze school - Schoolgids. 2. SCHOOLJAAR 2019-2020: JAARROOSTER EN ADRESSEN Basisschool De Ark Burgemeester Kooimanweg 1 1711 KK HENSBROEK tel: 0226-452072 e-mail: directie.deark@skowf.nl website: www.skowf.nl/site/deark De schoolgids

Nadere informatie

Datum: Nummer:1

Datum: Nummer:1 Datum: 6-9-2013 Nummer:1 Beste ouders en of verzorgers Welkom in het schooljaar 2013-2014 We hebben een goede start gemaakt! Iedereen is veilig teruggekeerd van de vakantie en met frisse zin begonnen aan

Nadere informatie

SCHOOLGIDS 2015/2016

SCHOOLGIDS 2015/2016 SCHOOLGIDS 2015/2016 KOMPASSCHOOL School voor Speciaal Basis Onderwijs Wilhelminalaan 20 1791 AN Den Burg Tel.: 0222-312655 www.kompasschooltexel.nl Deel B jaarboekje 1 Inleiding Voor u ligt het B Deel

Nadere informatie

Taxi regels 2018/2019 S.B.O. Petraschool Faunuslaan KN Eindhoven Tel.:

Taxi regels 2018/2019 S.B.O. Petraschool Faunuslaan KN Eindhoven Tel.: Taxi regels 2018/2019 S.B.O. Petraschool Faunuslaan 19 5631 KN Eindhoven Tel.: 040 2430970 1 Inhoud: Afspraken met de leerlingen blz. 3 Afspraken met de taxichauffeur/chauffeuse blz. 4 Afspraken met de

Nadere informatie

1. JAARPLANNING 2015-2016.

1. JAARPLANNING 2015-2016. 1. JAARPLANNING 2015-2016. 1.1 Schooltijden. Maandag t/m vrijdag 8.30-14.00 uur Het leer- en ontwikkelingsproces bij ons op school is ononderbroken. Het samen eten en spelen maakt deel uit van het lesrooster.

Nadere informatie

Jaarbijlage Schoolgids Samen het beste uit jezelf halen. Jaarbijlage Schoolgids Christoffelschool

Jaarbijlage Schoolgids Samen het beste uit jezelf halen. Jaarbijlage Schoolgids Christoffelschool Jaarbijlage Schoolgids 2016-2017 Samen het beste uit jezelf halen Jaarbijlage Schoolgids 2016-2017 -1- Christoffelschool 1. Algemeen Team Christoffelschool 2016/2017: Klaar voor de start! Contactgegevens

Nadere informatie

school voor speciaal basisonderwijs

school voor speciaal basisonderwijs school voor speciaal basisonderwijs activiteitenkalender voor het schooljaar 1-1 Schoolkalender 1-1 Een nieuw schooljaar, een nieuwe kalender! Deze schoolkalender is een aanvulling op onze schoolgids.

Nadere informatie

Praktische informatie

Praktische informatie Praktische informatie 2016-2017 Nijmegen, juli 2016 Beste ouders, verzorgers, Samen met de schoolgids vormt dit boekje een complete informatiebron voor de ouders van De Windroos, locatie Lindenholt. We

Nadere informatie

BIJLAGE SCHOOLGIDS

BIJLAGE SCHOOLGIDS BIJLAGE SCHOOLGIDS 2017-2018 Onderwijsteam Singelier/Ten Darperschoele locatie De Singelier INHOUD Contactgegevens school... 2 Onderwijsteam... 2 Medezeggenschapsraad... 2 Ouderraad... 3 Schooltijden...

Nadere informatie

Vanuit onze kant een tip: Geef deze kalender een goede plaats zodat u regelmatig kunt bekijken wat er op het programma van de Speurneus staat.

Vanuit onze kant een tip: Geef deze kalender een goede plaats zodat u regelmatig kunt bekijken wat er op het programma van de Speurneus staat. Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de schoolkalender van het schooljaar 2010 2011. Ook dit jaar hebben wij geprobeerd de kalender zo volledig mogelijk te vullen met activiteiten van de kinderen van

Nadere informatie

Kalender en aanvullende schoolgids voor schooljaar 2015-2016

Kalender en aanvullende schoolgids voor schooljaar 2015-2016 Kalender en aanvullende schoolgids voor schooljaar 2015-2016 Aan het begin van ieder schooljaar ontvangt u deze kalender als aanvulling op de schoolgids. In deze kalender vindt u alle data van vakanties,

Nadere informatie

augustus 2015 Beste ouders,

augustus 2015 Beste ouders, augustus 2015 1 2 Beste ouders, Hierbij de kalender voor dit schooljaar. U vindt in deze kalender vooral informatie voor de dagelijkse dingen. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de schoolgids.

Nadere informatie

schoolgids Bijlage Jenaplanschool De Mheen openbare Jenaplanschool De Mheen 1

schoolgids Bijlage Jenaplanschool De Mheen openbare Jenaplanschool De Mheen 1 12 13 schoolgids Jenaplanschool De Mheen Bijlage openbare Jenaplanschool De Mheen 1 Deze bijlage bevat veel informatie voor schooljaar 2012 2013. Er is naast deze bijlage een schoolgids. Die staat op onze

Nadere informatie

BIJLAGE SCHOOLGIDS

BIJLAGE SCHOOLGIDS BIJLAGE SCHOOLGIDS 2017-2018 Onderwijsteam Singelier/Ten Darperschoele locatie Ten Darperschoele INHOUD Contactgegevens school... 2 Onderwijsteam... 2 Schooltijden... 3 Groepen en werkdagen van de teamleden

Nadere informatie

verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1

verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1 verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1 Woord vooraf Dit informatieboekje is een bijlage bij de schoolgids. In de schoolgids wordt uitgebreid de structuur van de school in al haar facetten

Nadere informatie

zakboekje Grijpskerk ZO HOUDEN WIJ CONTACT MET U In dit zakboekje staan alle belangrijke dingen voor schooljaar 2015-2016. Handig om te bewaren!

zakboekje Grijpskerk ZO HOUDEN WIJ CONTACT MET U In dit zakboekje staan alle belangrijke dingen voor schooljaar 2015-2016. Handig om te bewaren! zakboekje Grijpskerk schooljaar 2015-2016 ZO HOUDEN WIJ CONTACT MET U Via de mentor Uw zoon of dochter heeft een eigen mentor, die wekelijks contact heeft met uw kind. Als er iets niet goed gaat, helpt

Nadere informatie

Openbare Daltonbasisschool De Plantage Plantagepolder 1, 3991 ZE Houten Telefoon: 030-2436894 info@obsdeplantage.nl www.obsdeplantage.

Openbare Daltonbasisschool De Plantage Plantagepolder 1, 3991 ZE Houten Telefoon: 030-2436894 info@obsdeplantage.nl www.obsdeplantage. Hoofdstuk 15 Namen en adressen 15.1 De gegevens van de school Naam: Openbare Daltonbasisschool De Plantage Adres: Plantagepolder 1, 3991 ZE Houten Telefoon: 030-2436894 E-mail: info@obsdeplantage.nl Website:

Nadere informatie

G I D S. Schoolgids deel

G I D S. Schoolgids deel G I D S Schoolgids deel 2 2016-2017 G I D S 2016-2017 DEEL 2 Dit is het praktische deel van de schoolgids. In dit deel is alle informatie opgenomen die van be- lang kan zijn in het dagelijkse schoolleven

Nadere informatie

Brede school De Achtbaan Meeslaan 23 4005 VP TIEL T: 0344 61 24 10 E: directie@achtbaanschool.nl www.achtbaanschool.nl

Brede school De Achtbaan Meeslaan 23 4005 VP TIEL T: 0344 61 24 10 E: directie@achtbaanschool.nl www.achtbaanschool.nl Brede school De Achtbaan Meeslaan 00 VP TIEL T: 0 0 E: directie@achtbaanschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag

Nadere informatie

Jaargegevens 2017/2018

Jaargegevens 2017/2018 Jaargegevens 2017/2018 In dit deel van de schoolgids vindt u de gegevens die elk schooljaar kunnen veranderen. Elk jaar ontvangt u een nieuw deel ter vervanging van de yellow pages in de schoolgids. In

Nadere informatie

1. Inleiding. Beste ouders,

1. Inleiding. Beste ouders, 1. Inleiding Beste ouders, Hierbij treft u de bijlage 2015-2016 aan van de schoolgids. In deze bijlage vindt u de specifieke informatie voor dit schooljaar; van schooltijden tot vakantierooster, van groepsverdeling

Nadere informatie

NFORMATIEBOEKJE 2014-2015

NFORMATIEBOEKJE 2014-2015 NFORMATIEBOEKJE 2014-2015 Mededelingen Locatie indelingen Schooltijden Vakantierooster Studiedagen Gymrooster en afspraken Gouden Regels Zaandam, augustus 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt

Nadere informatie

Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe schooljaar.

Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe schooljaar. Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de jaarlijkse bijlage die hoort bij onze schoolgids. Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe

Nadere informatie

Locatie Sittard: Kleine Steeg Locatie Geleen: Dunantstraat

Locatie Sittard: Kleine Steeg Locatie Geleen: Dunantstraat Locatie Sittard: Kleine Steeg 11 046-451349 sittard@hoefer.nl Locatie Geleen: Dunantstraat 11 046-4745675 geleen@hoefer.nl september 2016 Locatie Sittard: Kleine Steeg 11, 6131KJ Sittard 046-4513149 sittard@hoefer.nl

Nadere informatie

Activiteitenkalender De Triangel Munnikstraat 10 Holtum

Activiteitenkalender De Triangel Munnikstraat 10 Holtum Activiteitenkalender 2015-2016 De Holtum De Juli 2015 ma di wo do vr za zo 1 6 7 8 2 3 4 5 9 10 11 12 Orbis/Xonar/Xaverius ma-di do-vr Xonar/Xaverius 8.45-11.45 uur 13 14 15 16 17 om 12.00 u vrij 18 19

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers en belangstellenden

Beste ouders, verzorgers en belangstellenden Beste ouders, verzorgers en belangstellenden In deze bijlage van de schoolgids vindt u specifieke informatie voor het schooljaar 2012-2013. We gaan ervan uit, dat we u, samen met de reguliere schoolgids

Nadere informatie

De Tuimelaar. Bewaarkrant

De Tuimelaar. Bewaarkrant De Tuimelaar Bewaarkrant Openbare Basisschool De Tuimelaar Lengweg 146 3192BM Hoogvliet rt T. 010-4165392 F. 010-462477 W. www.bsdetuimelaar.com @. bsdetuimelaar@hotmail.com 2011-2012 Beste Ouders, Hierbij

Nadere informatie

S e p t e m b e r

S e p t e m b e r S e p t e m b e r 2 0 1 4 1 2 Schoolkamp gr. 8 Schoolkamp gr. 8 3 Schoolkamp gr. 8 4 Schoolkamp gr. 8 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Verjaardag en klassenreisje 3-4 15 16 17 18 19 20 21 Kledinginzameling Speurkleuters

Nadere informatie

Dit is de jaarkalender voor OBS Hannie Schaft voor het schooljaar

Dit is de jaarkalender voor OBS Hannie Schaft voor het schooljaar Beste ouders, Dit is de jaarkalender voor OBS Hannie Schaft voor het schooljaar 2017 2018. Wij hebben zoveel mogelijk activiteiten die we al gepland hebben opgenomen. Zo kunt u rekening houden met vakanties,

Nadere informatie

SEPTEMBER 2015. Schooljaar 2015 2016. Namens Team Basisschool De Violier. Ma 31 Wo 16. Di 1 Do 17. Wo 2 Luizenpluis Vr 18. Do 3 19. Vr 4 20.

SEPTEMBER 2015. Schooljaar 2015 2016. Namens Team Basisschool De Violier. Ma 31 Wo 16. Di 1 Do 17. Wo 2 Luizenpluis Vr 18. Do 3 19. Vr 4 20. Beste ouders / verzorgers, Schooljaar 2015 2016 Dit is de eerste bladzijde van de informatiekalender van basisschool De Violier. Hierin vindt u alle belangrijke data van dit schooljaar. De activiteiten

Nadere informatie

Schoolkalender 2014-2015 van de

Schoolkalender 2014-2015 van de Schoolkalender 2014-2015 van de Augustus 2014 September 2014 Vr 1 Ma 1 Za 2 Di 2 Start Rots&Water groep 5 Zo 3 Wo 3 Ouderbedankochtend 8.30 uur Ma 4 Do 4 Di 5 Vr 5 Wo 6 Za 6 Do 7 Zo 7 Vr 8 Ma 8 Za 9 Di

Nadere informatie

Maandag 18 september is er voor alle ouders een informatie avond van tot 20.30

Maandag 18 september is er voor alle ouders een informatie avond van tot 20.30 Aan de ouder(s) en verzorger(s) Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 207-208. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten, studiedagen en vakanties. Een handig boekje om op een goed

Nadere informatie

Voorwoord blz Financiën blz Ouderbijdrage blz Schoolreisje blz Overblijf blz Resultaten van het onderwijs blz.

Voorwoord blz Financiën blz Ouderbijdrage blz Schoolreisje blz Overblijf blz Resultaten van het onderwijs blz. INHOUDSOPGAVE Voorwoord blz. 2 1 Personeel en leerlingen blz. 3 1.1 Aantal leerlingen blz. 3 1.2 Samenstelling en inzet team blz. 3 1.3 Samenstelling Medezeggenschapsraad blz. 4 2 Financiën blz. 5 2.1

Nadere informatie

Welkom. Met dit welkomst- en informatiepakket reiken we u de informatie aan die u nodig heeft wanneer uw kind bij ons op school komt.

Welkom. Met dit welkomst- en informatiepakket reiken we u de informatie aan die u nodig heeft wanneer uw kind bij ons op school komt. Welkom Met dit welkomst- en informatiepakket reiken we u de informatie aan die u nodig heeft wanneer uw kind bij ons op school komt. Verreweg de meeste informatie over de visie, het onderwijs, de samenstelling

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE OBS Kleyenburg 2014-2015. met aanvullende informatie bij de schoolgids

INFORMATIEBROCHURE OBS Kleyenburg 2014-2015. met aanvullende informatie bij de schoolgids Resultaten van ons onderwijs: Percentage uitstroom naar het voortgezet onderwijs van onze leerlingen. 2009-2010 15% Gymnasium 10% Havo/Atheneum 25% Havo 50% VMBO 2010/2011 23% Gymnasium 5% Havo/Atheneum

Nadere informatie

Taxi regels 2016/2017 S.B.O. Petraschool Faunuslaan KN Eindhoven Tel.:

Taxi regels 2016/2017 S.B.O. Petraschool Faunuslaan KN Eindhoven Tel.: Taxi regels 2016/2017 S.B.O. Petraschool Faunuslaan 19 5631 KN Eindhoven Tel.: 040 2430970 1 Inhoud: Afspraken met de leerlingen blz. 3 Afspraken met de taxichauffeur/chauffeuse blz. 4 Afspraken met de

Nadere informatie

Informatiegids AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg SV Oisterwijk tel:

Informatiegids AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg SV Oisterwijk tel: Informatiegids 2015-2016 AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg 4 5062 SV Oisterwijk tel: 013-5234785 http://azc.wpms.opmaat-scholen.nl Beste ouders/verzorgers, In deze gids vindt u informatie over onze

Nadere informatie

Praktisch deel schoolgids

Praktisch deel schoolgids Praktisch deel schoolgids Welemanstraat 23 7622 HB BORNE Tel. 074-2661350 Voorwoord Voor u ligt de praktische informatie voor basisschool Sprankel. Per 1 augustus 2016 zijn de basisscholen De Zonnebloem

Nadere informatie

Vr 1 Zomervakantie Ma 1 Za 2 Zomervakantie Di 2 Zo 3 Zomervakantie wo 3 Ma 4 Zomervakantie Do 4 Di 5 Zomervakantie Vr 5 wo 6 Zomervakantie Za 6 Do 7

Vr 1 Zomervakantie Ma 1 Za 2 Zomervakantie Di 2 Zo 3 Zomervakantie wo 3 Ma 4 Zomervakantie Do 4 Di 5 Zomervakantie Vr 5 wo 6 Zomervakantie Za 6 Do 7 Augustus September Vr 1 Zomervakantie Ma 1 Za 2 Zomervakantie Di 2 Zo 3 Zomervakantie wo 3 Ma 4 Zomervakantie Do 4 Di 5 Zomervakantie Vr 5 wo 6 Zomervakantie Za 6 Do 7 Zomervakantie Zo 7 Vr 8 Zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Schoolkamp gr. 8. Kennismakingsgesprekken. groepen 3 t/m 7. Groepsreis gr 3-4

Nieuwsbrief 1. Schoolkamp gr. 8. Kennismakingsgesprekken. groepen 3 t/m 7. Groepsreis gr 3-4 S e p t e m b e r 2 0 1 6 Aan het begin van het schooljaar plannen we, voor de ouders die daar prijs op stellen, een kennismakingsgesprek. In dit gesprek staan niet de resultaten centraal, maar juist het

Nadere informatie

Kalender Schooljaar KBS de Touwbaan, Touwbaan 16, 4901GG Oosterhout, tel; , ;i

Kalender Schooljaar KBS de Touwbaan, Touwbaan 16, 4901GG Oosterhout, tel; ,  ;i Groepsbezetting: Contactpersonen: Voorschool: ma-ocht di-ocht wo-ocht do-ocht vr-ocht Manouk van der Kruijsen Janita Rijkers Janita Rijkers Janita Rijkers Manouk Directie: Clusterdirecteur: Paul van der

Nadere informatie

A u g u s t u s

A u g u s t u s A u g u s t u s 2 0 1 2 13 START SCHOOLJAAR 2012/2013 14 15 16 17 Schoolreis 5-8 18 19 20 21 22 Informatieavond gr 3 23 Informatieavond gr 5 24 25 26 27 Informatieavond gr 8 28 Informatieavond gr 7 29

Nadere informatie

Schubertstraat HL NIJVERDAL hetheemnijverdal.nl. Deze schoolkalender is gemaakt door

Schubertstraat HL NIJVERDAL hetheemnijverdal.nl. Deze schoolkalender is gemaakt door Deze schoolkalender is gemaakt door www.paperfactory.nl SEPTEMBER 2018 WEEK 35 1 3 WEEK 36 4 5 Wenweek Kinderen vrij Wenweek 1e schooldag Schoolfotograaf 10 WEEK 37 11 12 Wenweek 6 7 8 Wenweek Voorstelling

Nadere informatie

Jaarlijks deel SCHOOLGIDS

Jaarlijks deel SCHOOLGIDS Kortenaerkade 22 1813 SV Alkmaar 072-5411800 info@despinaker.nl www.despinaker.nl Jaarlijks deel SCHOOLGIDS 2019-2020 Deze bijlage is bedoeld als aanvulling op de Algemene schoolgids. Ouders krijgen bij

Nadere informatie

Jaarkalender 2014-2015. daltonbasisschool. waterland

Jaarkalender 2014-2015. daltonbasisschool. waterland Jaarkalender 2014-2015 daltonbasisschool Beste ouders, Hierbij ontvangt u van ons de jaarkalender voor het schooljaar 2014 2015. Op deze jaarkalender staan vrijwel alle activiteiten van het schooljaar

Nadere informatie

Chr. school voor Speciaal basisonderwijs 2012-2013. Prof. H. Bavinckstraat 3 Postadres: Postbus 11042 3505 BA Utrecht Tel: 030-2444633

Chr. school voor Speciaal basisonderwijs 2012-2013. Prof. H. Bavinckstraat 3 Postadres: Postbus 11042 3505 BA Utrecht Tel: 030-2444633 Chr. school voor Speciaal basisonderwijs 2012-2013 Prof. H. Bavinckstraat 3 Postadres: Postbus 11042 3505 BA Utrecht Tel: 030-2444633 Christelijke Speciale school voor basisonderwijs Algemene informatie.

Nadere informatie

maandag, dinsdag, woensdag donderdag, vrijdag maandag, vrijdagochtend dinsdag,woensdag, donderdag

maandag, dinsdag, woensdag donderdag, vrijdag maandag, vrijdagochtend dinsdag,woensdag, donderdag Molenwiek 48 3642 BS Mijdrecht T: 0297 281275 www.obs molenland.nl Bereikbaarheid U kunt ons bereiken onder het nummer 0297 281275. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van ons mailadres: info@obs molenland.nl

Nadere informatie

Kompasschool. schoolgids: 2013-2014 Deel B. Inleiding. Voor u ligt het B Deel van de schoolgids voor het jaar 2013/2014.

Kompasschool. schoolgids: 2013-2014 Deel B. Inleiding. Voor u ligt het B Deel van de schoolgids voor het jaar 2013/2014. Kompasschool schoolgids: 2013-2014 Deel B Inleiding Voor u ligt het B Deel van de schoolgids voor het jaar 2013/2014. 1 In het A Deel vindt u een beschrijving van ons onderwijs. In dit deel staan gegevens

Nadere informatie

Informatie kalender schooljaar

Informatie kalender schooljaar Informatie kalender schooljaar 2014-2015 GS De Wâldiik Postbus 6 9233ZL Boelenslaan 0512341261 E-mail directie@dewaldiik.nl AUGUSTUS 2014 VR 1 ZA 16 ZA 2 ZO 17 ZO 3 MA 18 Eerste schooldag. Gouden weken

Nadere informatie

Jaargegevens 2018/2019

Jaargegevens 2018/2019 Jaargegevens 2018/2019 In dit deel van de schoolgids vindt u de gegevens die elk schooljaar kunnen veranderen. In dit deel vindt u o.a. de schoolvakanties, de gymtijden, de bedragen van de ouderbijdrage,

Nadere informatie

Jaarkalender ouders en verzorgers

Jaarkalender ouders en verzorgers Jaarkalender ouders en verzorgers 2016 2017 BS de Wieken rede School De Wieken Locatie onderbouw Locatie bovenbouw Lidwinastraat 53 Moleneindplein 9 5262 EN Vught 5262 CW Vught Tel : 073 6564019 Tel :

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE OBS Kleyenburg 2015-2016. met aanvullende informatie bij de schoolgids

INFORMATIEBROCHURE OBS Kleyenburg 2015-2016. met aanvullende informatie bij de schoolgids Resultaten van ons onderwijs: Percentage uitstroom naar het voortgezet onderwijs van onze leerlingen. 2009-2010 15% Gymnasium 10% Havo/Atheneum 25% Havo 50% VMBO 2010/2011 23% Gymnasium 5% Havo/Atheneum

Nadere informatie

Jaarkalender 2014-2015

Jaarkalender 2014-2015 Jaarkalender 204-20 Basisschool De Parel Jaarkalender 204-20 Pagina INHOUD Inhoud... 2 Belangrijke informatie schooljaar 204-20... Contactadressen Kindcentrum de Schatkist.... Lestijden Basisschool de

Nadere informatie

SBO nieuwhessen past jou!

SBO nieuwhessen past jou! Schoolkalender 208-209 SBO nieuwhessen past jou! SBO nieuwhessen I Hessenweg 4 I 72 MG AALTEN I (0543) 47 32 4 I info@nieuwhessen.nl I www.nieuwhessen.nl augustus 2 3 Bestuur 6 7 8 9 0 Stichting ACCENT

Nadere informatie

VAKUREN ROOSTER. BINNENKOMST/SCHOOLTIJDEN groepen 1 t/m 8: 2013-2014 voldoen wij aan de gestelde eisen. Het totaal aantal uren voor de groepen 1 t/m 8

VAKUREN ROOSTER. BINNENKOMST/SCHOOLTIJDEN groepen 1 t/m 8: 2013-2014 voldoen wij aan de gestelde eisen. Het totaal aantal uren voor de groepen 1 t/m 8 BINNENKOMST/SCHOOLTIJDEN groepen 1 t/m 8: maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmorgen maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag woensdagmorgen van 08.45 uur tot 12.00 uur. van 12.45 uur tot 15.00

Nadere informatie

Jaarlijks deel SCHOOLGIDS 2014-2015

Jaarlijks deel SCHOOLGIDS 2014-2015 Kortenaerkade 22 1813 SV Alkmaar 072-5411800 info@despinaker.nl www.despinaker.nl Jaarlijks deel SCHOOLGIDS 2014-2015 De bijlage is bedoeld als aanvulling op de reeds in uw bezit zijnde schoolgids. Wij

Nadere informatie

OBS de Straap, Twentehof 200, 5709KG, Helmond Web: &

OBS de Straap, Twentehof 200, 5709KG, Helmond Web:   & 0492-556313. Web: www.destraap.nl & E-mail: destraap@destraap.nl Kleuterwerkjes Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 De klassenverdeling: 1/2 juf Ilja/ juf Mariëtte 1/2 juf Manon/ juf Richelle 1/2 juf Els 3a juf

Nadere informatie

Beste ouders, In dit informatieboekje staat alleen de praktische informatie voor dit schooljaar. Wij wensen iedereen een goed schooljaar toe.

Beste ouders, In dit informatieboekje staat alleen de praktische informatie voor dit schooljaar. Wij wensen iedereen een goed schooljaar toe. 1 Beste ouders, Hierbij ontvangt u het informatieboekje en de kalender voor het komend schooljaar. Hierin vindt u alle belangrijke informatie die u dit schooljaar nodig heeft. Het informatieboekje is een

Nadere informatie

Activiteitenkalender De Triangel Munnikstraat AR Holtum Tel:

Activiteitenkalender De Triangel Munnikstraat AR Holtum Tel: Activiteitenkalender 2014-2015 De Triangel Tel: 046-4855088 Augustus 2014 ma di wo do vr za zo 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Behandel en onderwijstijden: Maandag 08.45-15.00 u. Dinsdag 08.45-15.00 u. Woensdag 08.45-11.45

Nadere informatie

INFORMATIE Taalrijk is Kansrijk

INFORMATIE Taalrijk is Kansrijk INFORMATIE Taalrijk is Kansrijk IOK de Globe Dr. Benthemstraat 54 7514 CM Enschede Tel: 053-4342355 De locaties Dr. Benthemstraat 54 Zaanstraat 22 7514 CM Enschede 7514 CM Enschede 053 4342355 053-4363322

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 3-9-2017 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar is begonnen

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

Bijlage bij de schoolgids

Bijlage bij de schoolgids Bijlage bij de schoolgids 2014-2015 Deze bijlage bestaat uit gegevens die vaak jaarlijks veranderen. U vindt hierin de volgende onderwerpen: 1. De school a. Gegevens van de school b. Het team van de Boogerd

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

INFORMATIEKALENDER

INFORMATIEKALENDER INFORMATIEKALENDER 2018-2019 obs Westerkim augustus september ZOMERVAKANTIE 1 2 3 4 Schoolreis 5 6 Kennismakingsgesprekken (tot 19.00 uur) 8 9 11 Volckaert 12 13 Studiedag; alle kinderen zijn vrij 14 Nieuwsbrief

Nadere informatie

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2018-2019, nr. 1, 31 augustus 2018. Gouden weken In de eerste zes weken van het

Nadere informatie