Ganzenwei XD Gorinchem

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ganzenwei XD Gorinchem"

Transcriptie

1 Ganzenwei XD Gorinchem Nieuwsbrief d.d. 31 maart 2016 Activiteiten in april: 6 april Grote rekendag 7 april Rollebol op bezoek groepen 1-2 MR-vergadering 11 april GMR-vergadering 11 t/m 13 april Voetbaltoernooi 22 april Koningsspelen 25 april t/m 6 mei Meivakantie *** nieuws van de directie *** Mooie week Wat was het een gezellige en sportieve week! Ik heb de kinderen, hun leerkrachten en veel ouders zien genieten. Er is maandag heerlijk gesport, dinsdag waren er fantastische gezonde lunches, een goed bezocht open huis op woensdag en donderdag nog de pleinspelen. Al met al een zeer geslaagde Ik ben welkom week! Ik wil de commissie heel hartelijk bedanken voor hun enorme inzet. Uitstekend georganiseerd. Het is wel fijn dat er dan een lang paasweekend volgt, zodat we lekker kunnen uitrusten en daarna deze week weer over kunnen gaan tot de orde van de dag. De komende weken worden spannend voor onze leerlingen van groep 7 en 8. In groep 7 staan ze voor de entreetoets. Hiermee kunnen we kijken hoe de kinderen er voor staan en wordt er al een schooladvies voor een school voor voortgezet onderwijs gegeven. Voor groep 8 staat de Eindcito op het programma. Deze zal worden gemaakt op 19, 20 en 21 april. Ik wens al onze leerlingen veel succes. Blijf rustig en lees de vragen goed, is mijn advies. Daarnaast is het belangrijk om goed uitgerust te zijn. Stap op tijd je bed in (en dan om echt ;-) te gaan slapen)! Partnerschapsteam Maandag 4 april komt het partnerschapsteam weer bij elkaar. Deze keer krijgen we bezoek van de heer Anne de Jong uit de Gemeenteraad. Hij komt met ons praten over het schoolzwemmen. Uitgangspunt is dat elke leerling in groep 5 in het bezit zou moeten zijn van een A diploma. We zijn heel benieuwd naar dit gesprek.

2

3

4 *** nieuws uit de groepen *** Groep 1/2b, juf Natascha, juf Dagmar, juf Moniek & juf Djamilla Vorige week hebben we het thema Op de boerderij afgesloten. Wat hebben we weer veel ontdekt en geleerd! Zo weten we hoe een ei er van binnen uitziet, in welke eieren kuikentjes zitten en welke je op kunt eten. Hoe babydieren heten, zoals een schaap een lammetje en een koe een kalfje etc. We hebben lekker op de boerderij gewerkt en verschillende liedjes over lentedieren geleerd. Het was een leuk en leerzaam thema. En wat een gezonde en actieve week hadden wij vorige week: de workshops van de verschillende sporten, de gezonde lunch en de pleinspelen, de kinderen en juffen hebben er van genoten. Graag willen we nogmaals alle ouders bedanken die samen met de kinderen hebben gezorgd voor een heerlijke lunch. Maar nu we de eerste warme zonnestralen weer voelen, er weer groene knopjes aan de bomen zitten en overal al mooie lentebloemen groeien, werken we de komende drie weken aan het thema Lente. Wat al aan bod gekomen is zijn de lentebloemen (narcis, tulp, hyacint, sneeuwklokje en krokus). De kinderen weten nu dat lentebloemen groeien uit een bol. Het onthouden van de namen is nog best lastig, misschien kunt u hier onderweg naar huis ook eens aandacht aan besteden? We zijn natuurlijk ook bezig met een opdracht in het atelier. Dit keer tekenen de kinderen met wasco mooie lentebloemen, we verven het blad helemaal met ecoline en compleet met bolletjes en worteltjes zijn de resultaten weer prachtig! Deze week hebben we ook een leuk liedje geleerd over lentebolletjes: Er liggen bolletjes in de grond Te slapen, te slapen Er liggen bolletjes in de grond Overal in t rond Wakker worden, wakker worden, Alle vogeltjes zingen, Alle vogeltjes fluiten Zet de bloemetjes buiten. Bij zo n nieuw thema hoort natuurlijk ook een leuke spelhoek; we zijn dus bezig met het inrichten van een echte bloemenwinkel. Samen hebben we al nagedacht wat er allemaal nodig is en verschillende kinderen nemen al iets mee voor de winkel. Mocht u thuis ook nog iets hebben wat we mogen lenen, zijn wij hier heel blij mee. Misschien heeft u het al wel gehoord. Dinsdag hadden we onverwachts bezoek in de groep! De juf had een pot met lentetakken uit haar eigen tuin meegenomen. s Nachts is de pot omgewaaid en is er waarschijnlijk een salamander in gekropen. Toen de juf de pot op tafel zette om de takken te bekijken riepen veel kinderen meteen: Juf d r zit een beestje in, een kikker!!!!!

5 De juf was helemaal verbaasd van dit onverwachte bezoek en u begrijpt dat de takken even niet meer zo interessant meer waren;-). We hebben de kikker eens goed bekeken en kwamen erachter dat ie wel een hele lange staart had, he het was geen kikker, maar een salamander!!! Nadat we hem allemaal goed bekeken hebben en hij de naam Sander Salamander heeft gekregen hebben we hem met z n allen terug gebracht naar een plekje wat fijner was voor de Sander dan zo n glazen pot. De Eendenplas heeft er dus een bewoner bij. les over lentetakken Bij zo n nieuw thema hoort natuurlijk ook een leuke spelhoek; we zijn dus bezig met het inrichten van een echte bloemenwinkel. Samen hebben we al nagedacht wat er allemaal nodig is en verschillende kinderen nemen al iets mee voor de winkel. Mocht u thuis ook nog iets hebben wat we mogen lenen, zijn wij hier heel blij mee. Deze week komt er een nieuw jongetje wennen in ons groepje, hij heet Ian. We wensen Ian en zijn papa en mama heel veel plezier bij ons in de groep! Groep 3, juf Daniëlle en juf Saskia De 'Ik ben welkom' week zit er weer op. Wat een geslaafde week. We hebben maandag met erg veel plezier de workshops gevolgd, dansen, judo, acrogym, basketbal en voetbal. Heel de dag in beweging geweest. Op dinsdag hebben we genoten van de gezonde lunch. De moeders van Bojan, Yasmine en Elin hebben ons geholpen met een fruitsmoothie, een speciaal broodje ei en een goed gevulde salade en de moeder van Elvan had thuis al lekkere broodjes gemaakt. Juf Saskia heeft nog met een groepje banaan/ei pannenkoeken gemaakt, het was smikkelen. Woensdag was de open dag en op donderdag hebben we tijdens de pleinspelen weer volop bewogen. We proberen overdag ook steeds meer te bewegen. Zo beelden we bij rekenen sommen uit of springen we woorden. We hebben sinds deze week een nieuw jongetje in de klas, Hamdi is zijn naam. Voordat hij naar Gorcum is verhuisd heeft hij al een tijdje in Breda gewoond, dus hij

6 spreekt al aardig wat Nederlandse woorden. We hopen dat Hamdi het leuk krijgt bij ons in de klas. Verder hebben we de afgelopen weken erg veel zieke kinderen gehad. We hopen dat iedereen nu weer een beetje gaat opknappen, zodat we weer met een complete klas zijn. Iedereen goed je groente en fruit eten zodat alle ziektes weer verdwijnen! In de klas zien we steeds vaker fruit mee naar school komen, ook op de dagen dat dit niet persé hoeft. Op dinsdag en donderdag eten we in de kleine pauze alleen maar fruit! De koekjes die deze dag meegenomen worden komen dan dus ook weer mee terug naar huis. Dus denk er in ieder geval op deze dagen aan dat uw kind fruit mee krijgt. Dan zijn en blijven we gezond bezig! Groep 5, juf Suzanne en juf Daniëlle Na een drukke week met veel gezonde en vooral leuke activiteiten, was het fijn om even twee extra dagen vrij te zijn. Via deze weg wil ik graag alle ouders bedanken die ons hebben geholpen tijdens de week van de gezonde school. De gezonde lunch op dinsdag was heerlijk en leidde tot nieuwe inzichten wat betreft gezond en lekker eten (een boterham met pindakaas en appel, MMM!). Ook het buitenspelen en de workshops waren ontzettend leuk. De kinderen hebben genoten! Deze komende twee weken gaan we weer volop aan de slag. Zo zullen we voor verschillende vakgebieden tussentoetsen afnemen. Dit om te zien waar de leerlingen staan, wat ze al kunnen en waar we nog extra aandacht aan moeten besteden. Hopelijk kunnen we al veel punten van onze doelenlijst (op het prikbord achter in de klas) afstrepen! De afgelopen weken valt het mij op dat er vaak kinderen te laat de les in komen. Het zijn meestal maar een paar minuten, maar voor de rest van de groep, die al begonnen is met de les, is het toch erg storend. Wilt u er alstublieft voor zorgen dat uw kind op tijd in de les is? Groep 7, meester Lenard en juf Gabriëlle We hebben een enorm leuke week achter de rug. Een week waarin we op maandag met z n allen lekker hebben gesport, op dinsdag heerlijk hebben geluncht met de hele klas (ouders, bedankt hiervoor), op woensdag een geslaagd open huis gehad en de week donderdag afgesloten met een dag vol met pleinspelen. Kortom een week waarin we als school weer hebben laten zien tot wat we in staat zijn. Een week waarin de samenwerking tussen ouders, school en kind weer duidelijk naar voren is gekomen. Gisteren hebben we op de koffieochtend opgetreden voor de aanwezige ouders. Ook dit was een groot succes. De kinderen hadden een leuke quiz bedacht en zongen tot slot nog een lied voor de ouders. Dit was niet zomaar een lied. Nee, dit was het Anne Frank lied, geschreven door Barbara en Nikita Pellencau. Dit lied zal de komende jaren nog vaak ten gehore gebracht worden.

7 Vanaf volgende week start voor de kinderen van groep 7 een spannende periode. Zij gaan namelijk beginnen met de Cito Entrée toets. Hier zullen we tot aan de meivakantie mee bezig zijn. Deze toets bestaat uit verschillende onderdelen en omdat we niet te veel van de kinderen willen vragen, zorgen we dat deze onderdelen goed verspreid zijn over de verschillende dagen. Als meester heb ik alle vertrouwen in alle 31 kinderen in mijn klas. Ik weet dat de ouders er ook zo over denken. Meer dan je best kun je niet doen zeg ik altijd tegen ze. Jezelf druk maken heeft dus helemaal geen zin. De 31 toppers van groep 7 zullen eens laten zien tot wat ze in staat zijn! Success kanjers!

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 17 maart 2016 Activiteiten in maart: 21 mrt. t/m 24 mrt. Ik ben welkom - week 23 mrt.

Nadere informatie

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 19 september 2013 Uw hulp gevraagd Kent u ouders bij ons in de wijk met jonge kinderen?

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 14 april 2016 Activiteiten in april: 22 april Koningsspelen 25 april t/m 6 mei Meivakantie

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode: April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met

Nadere informatie

Jaarkalender Ouders. Ganzenwei XD Gorinchem

Jaarkalender Ouders. Ganzenwei XD Gorinchem Jaarkalender 2015-2016 Ouders 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl 1 Inhoudsopgave Voorwoord blz. 3 Groepsverdeling blz. 4 Schools blz. 5 Schooltijden blz. 6 Ziekmeldingen

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 25 januari 2019 Agenda Nummer 19 maandag 28 januari Screening groep 7 schoolarts

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 14 januari 2016 Activiteiten in januari: 17 jan. Start oudertevredenheidspeiling 20

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl ***nieuws van de directie*** Nieuwsbrief d.d. 13 november 2014 Prijsuitreiking kleurwedstrijd Bij het

Nadere informatie

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse nieuwsbrief 30 schooljaar 2014-2015 12 juni 2015 1. Projectweek Woensdag 17 juni start de projectweek. Dit jaar is het thema geschiedenis. Een heel breed thema waar we veel mee kunnen. Elke bouw heeft

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

FANTASTISCH OPEN HUIS

FANTASTISCH OPEN HUIS Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Activiteiten in april: 14 t/m 16 april Schoolvoetbal groep 8 16 april Bezoek van de Rollebol in groepen

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Paasontbijt ** Groep 8 en het voortgezet

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 9 28 e jaargang 9 tot 16 november 2018

Nieuwsbrief. Nummer 9 28 e jaargang 9 tot 16 november 2018 Nummer 9 28 e jaargang 9 tot 16 november 2018 11 november Sint Maarten 12 november Beverwedstrijd 13 november Voorstelling groep 1 14 november Start schoolfruit 14 november OR vergadering 15 november Voorlichtingsavond

Nadere informatie

Klassennieuws. Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken.

Klassennieuws. Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken. Klassennieuws Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken. Thema post Na de voorjaarsvakantie zijn we bezig geweest met het thema post. Regelmatig komt de postbode langs

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2015

Jan Harmenshof Nieuws 2015 Jan Harmenshof Nieuws 2015 Bedankje Graag willen wij iedereen enorm bedanken voor de geweldige dag die o.a. voor mijn jubileum c.q. mijn afscheid werd georganiseerd. De aankomst bij school met alle leerlingen

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 19 juni 2014 Activiteiten in juli: 2 juli Studiedag (alle kinderen vrij) 3 juli 10-minutengesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15. Algemene informatie. Belangrijke data:

Nieuwsbrief 15. Algemene informatie. Belangrijke data: Nieuwsbrief 15 04 april 2019 Belangrijke data: 08 t/m 12 april Gezonde Week 12 april Koningspelen 16 t/m 18 april Eindcito groepen 8 18 april Nieuwsbrief 16 22 april t/m 03 mei Meivakantie 14 en 16 mei

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Beets 52, 1475 JD Beets, tel: Nieuwsbrief

Beets 52, 1475 JD Beets, tel: Nieuwsbrief 52, 1475 JD, tel: 0299 401458 Nieuwsbrief Belangrijke data januari: 09 januari Eerste schooldag. 10 januari Oud papier Bijlage: Rooster Dick. (Vanaf 9 januari kom ik hele dagen op een school, maar dan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2018-2019 26 november t/m 07 december Agenda: Ma - Groep 1-2 start met het thema: Feest (Sinterklaasfeest) Di - Wo - Actie Happy Kids wordt afgesloten 8 kinderen brengen de dozen naar Manna

Nadere informatie

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 29 maart 2018 Agenda Nummer 28 maandag 2 april Tweede Paasdag VRIJ! dinsdag

Nadere informatie

belangrijke data april 2016 nr. 30

belangrijke data april 2016 nr. 30 belangrijke data..... 22 april 2016 nr. 30 Maa 25 april t/m Zon 8 mei Meivakantie Din 10 mei MR vergadering Vrij 13 mei GGD 5-jarigen onderzoek Za 14 mei GGD 5-jarigen onderzoek Maa 16 mei 2 e pinksterdag

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 28. Weekbrief Koningsspelen 2017

Paulus-Weekbrief 28. Weekbrief Koningsspelen 2017 Paulus-Weekbrief 28 Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Schooljaar 2016-2017 Week 16 Weekbrief 14-04-2017

Nadere informatie

Erichem, 29 april Beste ouders/ verzorgers,

Erichem, 29 april Beste ouders/ verzorgers, Erichem, 29 april 2016 Beste ouders/ verzorgers, We hebben de afgelopen weken hard gewerkt aan de thema's bouwen en lente. Tussendoor hebben we ook stil gestaan bij de feesten zoals: Pasen, Koningsdag

Nadere informatie

REKENDAG. De 27e schoolweek

REKENDAG. De 27e schoolweek De 25e schoolweek Na een heerlijke week vakantie zijn we weer met veel plezier aan de slag gegaan. Deze week hebben we nog gewerkt over bouwen. We hebben het lied Een dwaas man bouwde zijn huis op het

Nadere informatie

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 13!

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 13! Wij feliciteren. Voor de komende weken feliciteren we Stef, Bella, Roos en Nicky met hun verjaardagen. Wij wensen jullie een fijne dag! Welkom Komende maandag komt Luisa voor het eerst bij ons op school

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Nr april 2016 schooljaar

Nr april 2016 schooljaar Nr. 30 14 april 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Welkom op de site van groep 1/2 a!

Welkom op de site van groep 1/2 a! Welkom op de site van groep 1/2 a! groep van juf Thijske Verdaasdonk Mocht u vragen of opmerkingen hebben; loop gerust even binnen. Ook kunt u natuurlijk mailen op het volgende e-mail adres: tverdaasdonk@bs-st-willibrordus.nl

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 15

JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Afscheid Maas van Beek Afgelopen vrijdag 29 maart hebben we afscheid genomen van meneer Maas. s Ochtends hebben we hem in de speelzaal met de gehele school toegezongen.

Nadere informatie

2013-2014. Groep 1-2C

2013-2014. Groep 1-2C 2013-2014 Groep 1-2C De kinderen besloten Sinterklaas en de zwarte pieten een beetje te helpen dit jaar. Een inpakmachine in de klas kwam daarbij goed van pas! En die Sint, hij was ook zijn staf kwijt...ook

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 27 28e jaargang 5 t/m 12 april 2019 Voorstelling groep 6b Koop nu snel je bestie! Verkeersexamen

Nieuwsbrief Nummer 27 28e jaargang 5 t/m 12 april 2019 Voorstelling groep 6b Koop nu snel je bestie! Verkeersexamen Nummer 27 28 e jaargang 5 t/m 12 april 2019 8 april Jeroen Oosterhof voorpoort 9 april Groentour van de ROVA- groep 7 12 april Koningsspelen voor alle groepen. Alle leerlingen zijn om 12.30 uur vrij. 16

Nadere informatie

ayoub Buisweg 9, 1222 EZ Hilversum Telefoon: Groep 1 a

ayoub Buisweg 9, 1222 EZ Hilversum Telefoon: Groep 1 a ayoub Islamitische basisschool Ayoub 31 05 2019 Nieuwsbrief 9 Buisweg 9, 1222 EZ Hilversum Telefoon: 035 6468899 E-mail: Ayoub.basisschool@gmail.com Salam waleikoem allemaal, Groep 1 a Het zit er alweer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf.

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf. Jaargang 10 Nummer 16 15 april 2019 Agenda Dinsdag 16 en woensdag 18 april Vrijdag 19 april Maandag 22 april t/m Vrijdag 3 mei Zondag 5 mei Maandag 7 mei Woensdag 8 mei Vrijdag 10 mei Woensdag 15 mei Eindtoets

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15. Belangrijke data: Algemene informatie: Eindcito. Koningsspelen. 17 mei 2018

Nieuwsbrief 15. Belangrijke data: Algemene informatie: Eindcito. Koningsspelen. 17 mei 2018 17 mei 2018 Belangrijke data: 18 mei Juffendag groep 1 en 2 21 mei 2 de Pinksterdag (alle kinderen vrij) 22 mei Calamiteitendag (alle kinderen vrij) 23 mei Juffendag groepen 8 23 en 24 mei Schoolfotograaf

Nadere informatie

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Triangelnieuws. Leerarrangement beroepen

Triangelnieuws. Leerarrangement beroepen Nummer 16 21-04-2016 In dit nummer: Leerarrangementen 1 Workshop muziek 1 Nieuws Schateiland 2 Verkeersexamen 2 Groep 8 2 Danone Cup 3 Leerarrangement beroepen De groepen 3/4, 4a en 4b zijn de afgelopen

Nadere informatie

Hallo kinderen en ouders van SKW Zijlwatering,

Hallo kinderen en ouders van SKW Zijlwatering, SKW Zijlwatering Nieuws SKW Zijlwatering Burmanlaan 71 2241 JE Wassenaar tel. 070-890 00 03 mira@kinderdagverblijvenwassenaar.nl Nummer 2 Nieuwsbrief SKW Zijlwatering - mei 2015 Hallo kinderen en ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, Het kalenderjaar is alweer bijna ten einde en het nieuwe jaar

Nadere informatie

Maandag 17 april groep 1,2 en 3 beginnen met het thema: Moederdag *sportdag HAC-velden

Maandag 17 april groep 1,2 en 3 beginnen met het thema: Moederdag *sportdag HAC-velden 7 april 2017 - nummer 14 Belangrijke data Woensdag 12 april voetbaltoernooi voor gr 5 en 6 Donderdag 13 april na de lunchpauze: Paasactiviteit Vrijdag 14 april Goede Vrijdag; leerlingen vrij Maandag 17

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Anika Augustinus Wat gaan

Nadere informatie

Vossenjacht KinderBoekenWeek

Vossenjacht KinderBoekenWeek Vossenjacht Kinderboekenweek Vandaag hadden we de afsluitende vossenjacht voor de KBW Kinder Boeken- Week. Gelukkig hebben we de afgelopen week nog een groot aantal aanmeldingen van ouders gehad die deze

Nadere informatie

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe!

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe! Beste ouders/verzorgers, Wat gaat de tijd toch snel! Dit weekend genieten we van een heerlijk, lang paasweekend en dan nog 4 dagen voordat de meivakantie begint. Na de vakantie hebben we dan nog 9 weken

Nadere informatie

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl ***nieuws van de directie*** Nieuwsbrief d.d. 11 september 2014 Activiteiten september/oktober: 11 september:

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Studiedag: 20 maart 2019, jaargang 9 nummer 7

Niet vergeten. Vanuit de directie: Studiedag: 20 maart 2019, jaargang 9 nummer 7 20 maart 2019, jaargang 9 nummer 7 Niet vergeten woensdag 27 maart Kinderraad donderdag 28 maart Studiedag, alle kinderen vrij woensdag 3 april Grote Rekendag, groep 1 t/m 8 donderdag 4 april Theoretisch

Nadere informatie

Nieuwsbrief Twa yn Ien

Nieuwsbrief Twa yn Ien Uit de jaarkalender 27 april Koningsdag vrij 4 t/m 8 mei mei vakantie 11 mei luizencontrole 11 mei schoolreisje groep 1,2 en 3 12 mei schoolreisje groep 4, 5 en 6 13 mei marge dag kinderen vrij 14 en 15

Nadere informatie

Verlofaanvragen Wilt een extra verlofaanvraag doen, voeg dan altijd een bewijsstuk bij (bv. een kaart of werkgeversverklaring).

Verlofaanvragen Wilt een extra verlofaanvraag doen, voeg dan altijd een bewijsstuk bij (bv. een kaart of werkgeversverklaring). Welkom!!! Op maandag 21 maart a.s. start een aantal nieuwe leerlingen: groep 1 heet Stefania welkom en in groep 3 komt Nikita. We wensen jullie veel plezier op Esselyckerwoude!! De vijfde ziekte Bij meerdere

Nadere informatie

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN ALGEMEEN Woensdag 25 mei - 12.00 uur vrij Woensdag 25 mei hebben alle leerkrachten van stichting Uniek een studiemiddag. Daarom zijn deze dag de kinderen om 12.00uur uit. Wilt u hier aub rekening mee houden?

Nadere informatie

23 e jaargang, nr. 20 18-03-2016 nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen. Groep 1-2-3

23 e jaargang, nr. 20 18-03-2016 nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen. Groep 1-2-3 23 e jaargang, nr. 20 18-03-2016 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener Algemeen Groep 1-2-3 Het is alweer even geleden, maar hier weer een up-date van de bezigheden van de kinderen. In groep 3 hebben

Nadere informatie

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2014-2015. Allemaal heel erg bedankt!! Met dank aan de oud papier ophalers..

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2014-2015. Allemaal heel erg bedankt!! Met dank aan de oud papier ophalers.. Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 9, 30-04-2015 Nieuwsbrief 2014-2015 NB 9, 30-04-2015 In dit nummer: Met dank aan de oud papier ophalers.. Met dank aan oud papier

Nadere informatie

Groep 8 Cito eindtoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets

Groep 8 Cito eindtoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 12 april 2019 Agenda Nummer 29 maandag Paasviering dinsdag Groep 8 Cito eindtoets

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief,

Nieuwsbrief 25 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief, 160625 Nieuwsbrief 25 juni 2016 Beste lezers van onze Nieuwsbrief, Inloopavond De hoeken gaan er steeds meer uitnodigend uit zien nu de aankleding ook aardig voor elkaar is. Het is echter nog niet klaar!

Nadere informatie

Minibabbel. Lente/pasen

Minibabbel. Lente/pasen Minibabbel Lente/pasen maart/april 2019 Voorwoord Na een lange winter is het dan eindelijk lente! Langzaamaan komen de bloembollen boven de grond en schijnt de zon weer langer. Ook de jonge dieren zijn

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 31 13 april 2016 Nieuwe website Met trots melden wij u dat vanaf morgen (donderdag) 18.00 uur de nieuwe website gelanceerd wordt! In dit nummer: Nieuwe website DOK12 in de krant!

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Gedragsverwachting van de week!!!

Gedragsverwachting van de week!!! Nr. 18 vrijdag 19 juni 2015 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Gedragsverwachting van de week!!! Agenda Vr. 26 juni: Vr. 26 juni: Di. 30 juni:

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2017 Op reis

Nieuwsbrief mei 2017 Op reis Nieuwsbrief mei 2017 Op reis Na de meivakantie startten we dus weer in ons tijdelijke lokaal. We waren daar -na ons proefweekje in april- al wel een beetje gesetteld. Waar we niet aan wenden was de herrie.

Nadere informatie

Beste ouders, Maar nu eerst lekker weekend vieren! Fijne dagen, Team Weemewereld. Geef ze vrij baan... Agenda deze week: Maandag 20 november

Beste ouders, Maar nu eerst lekker weekend vieren! Fijne dagen, Team Weemewereld. Geef ze vrij baan... Agenda deze week: Maandag 20 november Nieuwsbrief 11 Beste ouders, maandag 20 vrijdag 24 november Deze week waren er alle (aangevraagde) gesprekken met ouders én de voorlopige-advies-gesprekken met de leerlingen van groep 8 (en hun ouders).

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018

Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018 Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018 11 april Studiedag: kinderen vrij Voetbaltoernooi groepen 7 en 8 12 April Groepen 3-4-5 naar Rotterdams Philharmonisch orkest 16 april Verkeersexamen

Nadere informatie

nieuwsbrief. 05 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 05 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 05 nieuwsbrief voor ouders 2017 2018 Agenda Vrijdag 30 maart Goede Vrijdag Maandag 2 april: 2de Paasdag Vrijdag 20 april: Koningsspelen Vanuit de directiekamer: Iedere keer worden we verrast

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Bibliotheek Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Stakingsdag DJ Workshop BSO de Zeven Dwergen Poppentheater Appel Moes Korte berichten Dikke

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 28. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 28. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 28 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 13-4-2017 Continurooster, 14.15 uit Beste ouders/verzorgers, In deze info: Onderwijs op De

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis De Bron De eerste week zit erop! Een beetje spannend was het wel: een nieuw gebouw, vier trappen op, een nieuw lokaal en voor sommige kleuters ook nieuwe kinderen

Nadere informatie

~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013

~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013 ~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013 Eerste paasdag, en we gingen s,avonds heerlijk gourmetten. Helaas heb ik er aardig last van gehad, ondanks ik niet super veel gegeten heb Kan er gewoon

Nadere informatie

Openbare Daltonschool Nellestein

Openbare Daltonschool Nellestein Openbare Daltonschool Nellestein Leksmondplein 31 1108 EL Amsterdam Zuidoost 020-6964563 directie@nellestein.nl www. nellestein.nl Van de directie Het jaar 2016 is op tien dagen na ten einde. Een jaar

Nadere informatie

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst!

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Aan alle ouder(s)/verzorger(s), Oude-Tonge, 21 maart 2019 Schoolvoetbal Gisteren hebben drie teams van de Bron meegedaan aan het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi.

Nadere informatie

TIMONIEUWS. Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes

TIMONIEUWS. Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes TIMONIEUWS Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes 18 juli 2017 Timo 60 jaar We hebben de eerste week van deze maand gevierd dat onze school al weer ruim 60 jaar bestaat.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief. Miray Balta Groep 1

Deze keer in de nieuwsbrief. Miray Balta Groep 1 Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 20 april Deze keer in de nieuwsbrief Nieuwe leerlingen Koningsspelen Anglia examen

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Agenda. Nieuws vanuit directie

Agenda. Nieuws vanuit directie Agenda 16 mei 2 e Pinksterdag: vrij 17 mei Studiedag: kinderen vrij 20 mei Vioolconcert 31 mei Kinderkoor uit Uganda 1 juni Inloopochtend groep 4 2 juni Inloopochtend groep 8 3 juni Inloopochtend groep

Nadere informatie

Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016

Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016 Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016 Pinksterviering Op maandag 9 mei, dus de maandagavond gelijk na de meivakantie, houden we samen, kinderen met ouders, belangstellenden en leerkrachten, de pinksterviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 14 e jaargang Vrijdag 25 november 2016 Altijd weer

Nadere informatie

KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017

KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017 KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar 2016-2017 23 maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017 Onze school is geen eiland Deze week krijgen we bewoners van Midden Inn op bezoek. In de hal zullen zij koffie

Nadere informatie

De zestiende editie van de nieuwsbrief

De zestiende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 Jaargang 8 22-06-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De zestiende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 18 juli kennismaking nieuwe leerlingen 20 juli roostervrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14. Algemene informatie. Belangrijke data:

Nieuwsbrief 14. Algemene informatie. Belangrijke data: Nieuwsbrief 14 21 maart 2019 Belangrijke data: 21 maart Kangoeroewedstrijd gr. 3 t/m 8 25 t/m 28 maart Oudergesprekken gr. 3 t/m 7 04 april Theoretisch VVN examen gr. 7 en 8 04 april Nieuwsbrief 15 09

Nadere informatie

7 oktober 2016 nummer 3

7 oktober 2016 nummer 3 7 oktober 2016 nummer 3 AGENDA vrij 14 okt. voorleeswedstrijd groep 7 en 8 ma 17 okt. juf Nellie vrij ma 17 okt. juf Tamara studieverlof, juf Linda groep 8 di 18 okt. ouderraad vergadering vrij 21 okt.

Nadere informatie

Jaargang 3: nummer maart 2017

Jaargang 3: nummer maart 2017 Jaargang 3: nummer 12 12 maart 2017 Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda: Een aantal leerlingen van de Hummelingschool maakt gebruik van de BSO op de KinderCampus, vandaar dat ik af en toe

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8 Nieuwsbrief donderdag 7 juli 2016 Afscheidsmusical groep 8 De afscheidsmusical van groep 8 werd dit keer in de grote zaal van een theater opgevoerd. In de Purmarijn zat een uitzinnig publiek klaar om naar

Nadere informatie

April OBS De Vuurvlinder week 17. In deze nieuwsbrief:

April OBS De Vuurvlinder week 17. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 17 April 2018 Namens het team van De Vuurvlinder willen wij u allen een hele fijne meivakantie wensen!! In deze nieuwsbrief: Algemeen Schoolfruit Vorige week was de laatste

Nadere informatie